View Full Version : smestaj u Zagrebu
Idem na kongres u Zagreb (Lisinski) krajem ovog meseca. Posto sam iz Skoplja jasno je da mi treba smestaj koji je relativno u blizini i apsolutno :D jeftin. Neki hotelcic?? Molim ideju.
Studentica
11.09.2005., 18:10
pa ne znam je li ti skupo, ali odmah preko puta lisinskog ti je hotel internacional, cijena je negdje oko 60 eura nocenje s doruckom. pa ti vidi je li ti to skupo. a imas i manjih hotelcica periferno.....i jeftinijih...ne znam kako stojis s novcem. eto toliko od mene.
ina1 kaže:
smestaj koji je relativno u blizini i apsolutno :D jeftin. s obzirom da ti je studentica kao apsolutni jeftinocu navela nocenje od 69 eura(:bonk: ), sve sta ti drugi kazu ce ti biti manje:D
al istina, Internacional je najblizi Lisinskom, no sad se preuređuje pa ce ti od rane zore bit buka građevinara:D
U Googleu upisi "hoteli u zagrebu" i kao treci link ti da popis svih hotela (www.hok.hr/hok/cehovi/2004-gradjevinari/Popis_hotela_Zagreb.pdf ) a u zagrebu , pa ih probaj nazvati.
od jeftinijih blizu su ti Dora, Fala, Zagreb.
U Petrinjsku ne idi, tamo je hostel koji je jebeno uzasan.
Ovo je bas dobra informacija, posto sam ja vec trazila nesto ali nemam prostornu orijentaciju kroz Zagreb. Osobito hvala za upozorenje o hostelu.
Studentica
11.09.2005., 19:32
pa oprosti ali jeftinije od 50 eura se ne moze naci hotel u zagrebu - mislim na nocenje.
a onda neka trazi hostel ili pansion, sta ja znam.
ako ide covjek na konferenciju, internacional je sigurno najblize. iako ima dobrih i drugih...recimo laguna
crosstown spinner
12.09.2005., 11:41
Meni je isto HITNO!!!
dajte ljudi može i moteli, čuo sam za europu da nije loše?
Johnny 99
12.09.2005., 22:33
Pa kad vam je tak HITNO - što to sve može biti :D :Sex: maybe - try this: http://www.vila-marija.info/cjenik.htm
crosstown spinner kaže:
Meni je isto HITNO!!!
dajte ljudi može i moteli, čuo sam za europu da nije loše? mislim da je to negdje dalje:misli:
daj lokaciju:D
i moteli Gaj i Wienna su jeftini, al trebas imas svoj prijevoz. nije toliko daleko, al je slabo povezano s centrom janvim prijevozom.
Hvala na pomoci, nasla sam slobodnu sobu u hotelu Fala, cena je 350 kuna nocenje sa doruckom, rekli su da je to na samo pet minuta pesice od Lisinskog. U Internacionalu i u Dori nema mesta.
I sada jos nesto. Gde izlazi uvece sama doktorica od 42 god. u Zagrebu?:confused: Jazz? kafic? pristojno mesto? Dajte ideju.
Johnny 99
13.09.2005., 19:55
Khala wine bar, Kaptol centar. Takenoko (japanski restoran) - next door to the former (but veery expensive)... ima i puno drugih finih restorana ali sad mi ni jedan ne pada na pamet. A jazz... hmmm, ne mogu se prisjetiti, ekipa pomozite
Odi malo do Jaruna (klub Gallery - nije baš prepuno preko tjedna), ako voliš pubove Movie Pub (Savska 141) ti je ful kul mjesto (i za papat nešto) - tu čak i poslovni ljudi znaju dopeljat svoje partnere, ali samo do ranih večernjih sati, jer je poslije show za mlade i one koji se takvima osjećaju... itd... ima i Sheraton, a tamo je i Cinestar i kafići... endless list
Uspostavi kontakt s nekim, pitaj, rado će ti netko pokazati ZG :cool:
ina1 kaže:
Gde izlazi uvece sama doktorica od 42 god. u Zagrebu?:confused: Jazz? kafic? pristojno mesto? Dajte ideju. Sama?
os da ti rijesmo partnera:D
sama kao iz strane zemlje (MK):rolleyes: pa da pitam domace sta je sta u Zg.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.