PDA

View Full Version : smestaj u Zagrebu

ina1
11.09.2005., 17:25
Idem na kongres u Zagreb (Lisinski) krajem ovog meseca. Posto sam iz Skoplja jasno je da mi treba smestaj koji je relativno u blizini i apsolutno :D jeftin. Neki hotelcic?? Molim ideju.

Studentica
11.09.2005., 18:10
pa ne znam je li ti skupo, ali odmah preko puta lisinskog ti je hotel internacional, cijena je negdje oko 60 eura nocenje s doruckom. pa ti vidi je li ti to skupo. a imas i manjih hotelcica periferno.....i jeftinijih...ne znam kako stojis s novcem. eto toliko od mene.

NoWa
11.09.2005., 19:18
ina1 kaže:
smestaj koji je relativno u blizini i apsolutno :D jeftin. s obzirom da ti je studentica kao apsolutni jeftinocu navela nocenje od 69 eura(:bonk: ), sve sta ti drugi kazu ce ti biti manje:D

al istina, Internacional je najblizi Lisinskom, no sad se preuređuje pa ce ti od rane zore bit buka građevinara:D

U Googleu upisi "hoteli u zagrebu" i kao treci link ti da popis svih hotela (www.hok.hr/hok/cehovi/2004-gradjevinari/Popis_hotela_Zagreb.pdf ) a u zagrebu , pa ih probaj nazvati.

od jeftinijih blizu su ti Dora, Fala, Zagreb.

U Petrinjsku ne idi, tamo je hostel koji je jebeno uzasan.

ina1
11.09.2005., 19:29
Ovo je bas dobra informacija, posto sam ja vec trazila nesto ali nemam prostornu orijentaciju kroz Zagreb. Osobito hvala za upozorenje o hostelu.

Studentica
11.09.2005., 19:32
pa oprosti ali jeftinije od 50 eura se ne moze naci hotel u zagrebu - mislim na nocenje.
a onda neka trazi hostel ili pansion, sta ja znam.

ako ide covjek na konferenciju, internacional je sigurno najblize. iako ima dobrih i drugih...recimo laguna

crosstown spinner
12.09.2005., 11:41
Meni je isto HITNO!!!
dajte ljudi može i moteli, čuo sam za europu da nije loše?

Johnny 99
12.09.2005., 22:33
Pa kad vam je tak HITNO - što to sve može biti :D :Sex: maybe - try this: http://www.vila-marija.info/cjenik.htm

NoWa
13.09.2005., 00:43
crosstown spinner kaže:
Meni je isto HITNO!!!
dajte ljudi može i moteli, čuo sam za europu da nije loše? mislim da je to negdje dalje:misli:

daj lokaciju:D

i moteli Gaj i Wienna su jeftini, al trebas imas svoj prijevoz. nije toliko daleko, al je slabo povezano s centrom janvim prijevozom.

ina1
13.09.2005., 18:38
Hvala na pomoci, nasla sam slobodnu sobu u hotelu Fala, cena je 350 kuna nocenje sa doruckom, rekli su da je to na samo pet minuta pesice od Lisinskog. U Internacionalu i u Dori nema mesta.

ina1
13.09.2005., 18:42
I sada jos nesto. Gde izlazi uvece sama doktorica od 42 god. u Zagrebu?:confused: Jazz? kafic? pristojno mesto? Dajte ideju.

Johnny 99
13.09.2005., 19:55
Khala wine bar, Kaptol centar. Takenoko (japanski restoran) - next door to the former (but veery expensive)... ima i puno drugih finih restorana ali sad mi ni jedan ne pada na pamet. A jazz... hmmm, ne mogu se prisjetiti, ekipa pomozite
Odi malo do Jaruna (klub Gallery - nije baš prepuno preko tjedna), ako voliš pubove Movie Pub (Savska 141) ti je ful kul mjesto (i za papat nešto) - tu čak i poslovni ljudi znaju dopeljat svoje partnere, ali samo do ranih večernjih sati, jer je poslije show za mlade i one koji se takvima osjećaju... itd... ima i Sheraton, a tamo je i Cinestar i kafići... endless list
Uspostavi kontakt s nekim, pitaj, rado će ti netko pokazati ZG :cool:

NoWa
13.09.2005., 21:08
ina1 kaže:
Gde izlazi uvece sama doktorica od 42 god. u Zagrebu?:confused: Jazz? kafic? pristojno mesto? Dajte ideju. Sama?

os da ti rijesmo partnera:D

ina1
13.09.2005., 21:28
sama kao iz strane zemlje (MK):rolleyes: pa da pitam domace sta je sta u Zg.