View Full Version : Ginekolozi - opći topic
stranice :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
20
21
22
23
24
Linea Exclusive
11.09.2008., 09:34
dr sviben je prije bio u bastijanovoj
isla sam kod njega neko vrijeme i nisam bas bila zadovoljna (nezainteresiran, dao mi je pilule bez ikakvih pretraga, kad sam u prvom ciklusu uzimanja umirala od bolova u sisama samo je slegnuo ramenima, nakon toga sam od pilula zauvijek odustala)
i jos detalj, godinama idem privatnom ginicu ali je sviben ostao moj "socijalni" ginic (dakle, uzimao za mene glavarinu od hzzoa)
nedavno sam isla na operaciju i trebala mi je uputnica za hospitalizaciju
i odem tako do bastijanove a ono sviben promijenio ambulantu a moj karton ostavio "u naslijedje" novoj dokotorici!
napominjem da je tako nesto bez mog potpisa (kojeg nisam dala) nemoguce!
sva sreca, u bastijanovoj je ostala i njegova bivsa sestra a teta je super :)
Ne znam gdje je bio prije, ja sam u DZ Zapad još otkad je dr. Dijaković bio.:s I još ga ne mogu prežalit. Ali barem je sestra Mira još tamo.:top:
Nisam htjela započinjat, ali nisam ni ja baš najzadovoljnija. Isto već godinama idem i privatno i na Sv. Duh (gdje sam prošla i dvije operacije), ali on mi je ostao socijalac. I da, glavna osobina je nezainteresiranost. Međutim, moram priznat da mi ne radi probleme; ja sam se oboružala znanjem i informacijama, tako da mi na moje inzistiranje napravi sve što tražim.
Trenutno mi sestra pokušava zatrudnit, i prema njoj se bolje odnosi (primijetila sam da voli trudnice i wannabe), pa joj je napravio uzv nakon valjda 3-4 godine.:eek: Nekak si mislim da ću joj reći da kod nekoga drugog ode da se brine za to, jer s njegovim tempom će nakon 3 godine pokušavanja možda primijetiti da bi trebali na dodatne pretrage.:rolleyes:
lollatutu
12.09.2008., 22:12
Bok!
Imam pitanje!
Zeljela bih se prebaciti kod jedne druge ginekologice(ne privatne) koja je u mom kvartu, pa ne znam kakav je postupak?
Jel trebam zvati svoju doktoricu opće prakse ili ovu dosadašnju da joj kazem da više neću kod nje ili kako to ide??
Molim lijepo odgovor i zahvaljujeM;)
Allexis
13.09.2008., 12:40
Bok!
Imam pitanje!
Zeljela bih se prebaciti kod jedne druge ginekologice(ne privatne) koja je u mom kvartu, pa ne znam kakav je postupak?
Jel trebam zvati svoju doktoricu opće prakse ili ovu dosadašnju da joj kazem da više neću kod nje ili kako to ide??
Molim lijepo odgovor i zahvaljujeM;)
trebaš otići po prijavni list kod ginekologice kod koje bi se htjela prebaciti...to kopiraš 3x i odneseš u HZZO....oni te prebace u compu kod ove nove...nakon što to obaviš, odeš s potvrdom od HZZO-a kod nove gin da ti otvori karton....ne znam što je s katonom od stare gin, jel ti moraš po njega ili ga oni pošalju novoj gin...
malecka88
13.09.2008., 16:39
a meni je neki navodno cijenjeni ginekolog u domu zdravlja na
crnomercu na moje pitanje o pilulama odgovorio da mi to stvarno ne treba, jer kao nisam u braku pa se niti ne sexam toliko cesto...
:eek:
Jel to dr. Sviben bio?
Kad je mene slao ma operaciju nije se ni udostojio objasnit mi cijelu situaciju, sve mi je objasnio kirurg koji me na kraju nije ni operiro.
Još kad sam tražila nešto jer sam doslovce neko vrijeme bila na Voltarenima od bolova, reko mi je da je normalno da me boli:eek::eek::eek:
Papirka
14.09.2008., 13:15
A sada nije ni Rabie više, sada je dr. Jure Ćosić.
a je li? a kakav je taj? jeste bile kod njega cure, katrin, cydonia ili ak ima još ko???
ja na kraju kod rabija nisam ni bila, može malo info o ovom Jure Ćosić??
thanks
Papirka
14.09.2008., 13:17
trebaš otići po prijavni list kod ginekologice kod koje bi se htjela prebaciti...to kopiraš 3x i odneseš u HZZO....oni te prebace u compu kod ove nove...nakon što to obaviš, odeš s potvrdom od HZZO-a kod nove gin da ti otvori karton....ne znam što je s katonom od stare gin, jel ti moraš po njega ili ga oni pošalju novoj gin...
i jel se to moze bilo kad, u bilo koje doba godine, ono nešto je prije bilo da samo jedan mjesec u godini se možemo prebacivati, osim ako imamo opravdan razlog??
i jel se to moze bilo kad, u bilo koje doba godine, ono nešto je prije bilo da samo jedan mjesec u godini se možemo prebacivati, osim ako imamo opravdan razlog??
Nedavno sam se prebacivala. Nisam trebala ništa napraviti, a niti navesti razlog zašto to hoću.
Izuzev sestri tog novog ginekologa reći da se želim prebaciti kod njih i navesti kod koga sam do tada bila. Nakon toga ona sređuje prebacivanje kartona, odnosno sve što je potrebno.
Da budeš sigurna funkcionira li tako svugdje, to jest i kod nje, nazovi tamo gdje se želiš prebaciti i provjeri je li dovoljno da se javiš kod nje.
Desiree
14.09.2008., 21:05
Mozes bilo kada, ali jednom godisnje.
Ja sam morala ici i za prebacivanje i za prijavljivanje (sestre) u HZZO sama, nije nista bilo automatski. Blago Aenei. :D
miss l on the road
15.09.2008., 15:28
e, a jel ista procedura kad se ne prebacujem nego se prvi put prijavljujem kod socijalnog ginekologa (znači bila sam do sada kod privatnog)? isto odem samo po taj prijavni list pa u HZZO?
i jel u HZZO idem prema mjestu stanovanja ili kako? :misli:
Desiree
15.09.2008., 15:36
Da, i da. :)
A-z-r-i-e-l
15.09.2008., 21:56
bok imam nekoliko pitanja pa ako netko zna....
1.da li itko zna koliko se plaća pregled i papa test u poliklinici sunce?
2.da li netko zna gdje se prebacila dr.MArija Zorić , imala je privatnu praksu na srednjacima i kad sam je išla zvati broj se ne koristi.
3.ima li dobra doktorica u studentskoj i da li ima mjesta i koliko se prosječno čeka na pregled?
4.ima li itko iskustva s dr. Renatom Dragun?
5. trenutno sam upisana kod dr. hršak al ne želim ići kod nje više jer je bila neugodna kad sam bila tamo,al me zanima mogu li ja samo tako otići kod nje(dok se još ne prebacim, naravno) i pitati je da mi da uputnicu za vađenje krvi i urina, za kks čisto da vidim jel mi ok sve jer sam pila pilule jedno vrijeme
hvala!!!
nella_b
16.09.2008., 01:49
Nešto mi nije jasno,guglala sam,tražila po forumu,vi ćete sigurno znat,ja bi tila napavit ultrazvuk jajnika(ne vaginalno) sumnjam na PCOS,nisam upisana u ginekologa,punoljetna sam,može li meni dr. opće prakse dat uputnicu za taj ultrazvuk,tila bi to šta prije obavit,neznam u kojeg ginekologa se upisat u Splitu,tila bi kod neke ženske,al nigdi ne nalazin nikakve preporuke:(
Desiree
16.09.2008., 09:35
Nevezano za ginekologe, jer ih u Splitu ne znam, za PCOS dijagnosticirati treba puno vise od samog ultrazvuka jajnika (zasto ne vaginalan? tu se puno bolje vidi) i svaki doktor koji dijagnosticira PCOS samo na temelju toga je neodgovorna budala. Morat ces ici vaditi hormone da se vidi imas li PCOS, cak i ako su ti jajnici policisticni, ili "nalik" policisticnima.
Sretno
Čitajući po forumu naišla sam na pohvale za dr. Wahida na Krugama, mislim. Ja se već dugo namjeravam prebaciti od dr. Topalovića kod nekoga, ali vidim da su svi koji se ovdje hvale popunjeni i ne primaju nove pacijentice.
Zanima me da li dr. Wahid ima ultrazvuk, kakav je kad treba dati uputnice za briseve, vađenje hormona i sl., da li je sestra ljubazna (jer ova kod dr. Topalovića uopće nije normalna pa je i to jedan od razloga promjene ginekologa), da li je spreman saslušati problem i nešto pametno sugerirati ili ti njemu moraš sugerirati kao što je slučaj kod nekih?
Ako netko ima br. na koji bi se mogla raspitati da li prima nove pacijentice i kad radi bila bih mu zahvalna.
Kristina19
16.09.2008., 15:54
Čitajući po forumu naišla sam na pohvale za dr. Wahida na Krugama, mislim. Ja se već dugo namjeravam prebaciti od dr. Topalovića kod nekoga, ali vidim da su svi koji se ovdje hvale popunjeni i ne primaju nove pacijentice.
Zanima me da li dr. Wahid ima ultrazvuk, kakav je kad treba dati uputnice za briseve, vađenje hormona i sl., da li je sestra ljubazna (jer ova kod dr. Topalovića uopće nije normalna pa je i to jedan od razloga promjene ginekologa), da li je spreman saslušati problem i nešto pametno sugerirati ili ti njemu moraš sugerirati kao što je slučaj kod nekih?
Ako netko ima br. na koji bi se mogla raspitati da li prima nove pacijentice i kad radi bila bih mu zahvalna.
Poprilično sam sigurna da još uvijek prima nove pacijentice. Broj ti je 6062471, radi neparne ujutro, parne popodne. Ne znam kakva mu je nova sestra. Inače baš njegova sestra je Lidija. Bila je da porodiljnom, pa se vratila, pa opet kad sam došla bila neka druga. Tak da ti ne znam koja je sad. Al ta Lidija je super! :mig:
Nema ultrazvuk, to je nedostatak jer onda moraš ić ili u bolnicu (a znaš kak to ide s naručivanjem) ili kod privatnika. Ja sam uvijek nosila preporuke od endokrinologa (i za hormone i za UZV i sl) pa mi je po njegovim uputama davao uputnice i sl. Ali ak mu kažeš da bi ti htjela napravit neke briseve (ako sumnjaš da ti treba i sl.), mislim da s njim nećeš imat problema.
Tamo ti je i jedan ženska ginekologica. Za nju sam čula da je isto ok (Puvačić). Radi u suprotnoj smjeni. Pa kak želiš...
Marcelina
16.09.2008., 18:25
Nešto mi nije jasno,guglala sam,tražila po forumu,vi ćete sigurno znat,ja bi tila napavit ultrazvuk jajnika(ne vaginalno) sumnjam na PCOS,nisam upisana u ginekologa,punoljetna sam,može li meni dr. opće prakse dat uputnicu za taj ultrazvuk,tila bi to šta prije obavit,neznam u kojeg ginekologa se upisat u Splitu,tila bi kod neke ženske,al nigdi ne nalazin nikakve preporuke:(
ako ti bas sta smeta, mozes otic na hitni ginekoloski prijem..
a inace poslala sam ti na pp preporuku za gin.u ST-u, zaboravila napomenit da je socijalna..
violet girl
16.09.2008., 23:36
jeste li ista culi o ginekologici Klaic blizu petrove crkve? htjela bi se prebaciti kod neke ginekologice pa me zanima kakv je ova i da li netko ima preporuku za neku koja je odlicna?ali stvarno odlicna jer sam imala neugodnih iskustava..puno hvala...
nella_b
17.09.2008., 16:35
Bila sam danas u svoje dr.opće prakse i ona mi ne može dat ni uputnice za ginekološki pregled ni za endokrinologa,upisat ću se u ginekologa pa ćemo vidit šta i kako dalje:(
Desiree
17.09.2008., 17:37
Dr. opce prakse bi te trebala mod endokrinologu poslat :misli: :ne zna:
Za ginekologa ne, to je osnovni doktor, kao opca praksa ili zubar i ne treba uputnice za to.
Kristina19
17.09.2008., 18:57
Dr. opce prakse bi te trebala mod endokrinologu poslat :misli: :ne zna:
Za ginekologa ne, to je osnovni doktor, kao opca praksa ili zubar i ne treba uputnice za to.
Meni moja može dat ali ne za Petrovu (za tam mi da ginić). Može dat, sigurno! :top:
nella_b
17.09.2008., 19:37
Ona je meni rekla da će mi ginekolog dat uputnicu za endokrinologa,prvo ću ja napravit ultrazvuk,al ću tražit i uputnicu za endokrinologa bez obzira na to šta će ultrazvuk pokazat.:mig:
Kristina19
17.09.2008., 19:47
Ona je meni rekla da će mi ginekolog dat uputnicu za endokrinologa,prvo ću ja napravit ultrazvuk,al ću tražit i uputnicu za endokrinologa bez obzira na to šta će ultrazvuk pokazat.:mig:
Da, al ovisi di ćeš ić kod endokrinologa... Ne znam jel si iz Zg?
EDIT: Vidim da si u Splitu. ak ideš u neku bolnicu specijaliziranu za ženske bolesti (kao što je u Zg Petrova), onda ti daje ginić uputnicu. Inače daje doktorica opće prakse.
007jaran
17.09.2008., 19:53
Da li je opasno pobaciti u 4. tjednu trudnoce?
Ako je bilo vec pitanje ili objasnjenje na kojoj je stranici ili neki link?
Hvala
Kristina19
17.09.2008., 20:10
Da li je opasno pobaciti u 4. tjednu trudnoce?
Ako je bilo vec pitanje ili objasnjenje na kojoj je stranici ili neki link?
Hvala
Kak to misliš da li je opasno? Opasno je uvijek pobaciti ali pobačaji se obavljaju do 10.tj trudnoće.
evo da vidiš kak se dijete razvija po tjednima: link (http://www.poliklinika-harni.hr/teme/trudnoca/02_trudnoca_tjedan.asp)
A kaj ne znaš guglat? Upišeš pobačaj pa vidiš. Ima milijun stranica
ivana789
17.09.2008., 21:25
pozdrav.
imam jedno pitanje. prvi spolni odnos(jucer) bio je dan prije dolaska menstruacije(danas) i danas jutro primjetila sam mali krvavi flek a kasnije nista...da li je to normalno ?
Kristina19
17.09.2008., 21:42
pozdrav.
imam jedno pitanje. prvi spolni odnos(jucer) bio je dan prije dolaska menstruacije(danas) i danas jutro primjetila sam mali krvavi flek a kasnije nista...da li je to normalno ?
Krvavi flek ti je vjerojatno od tog odnosa. Možda ti je pukao himen pa si malo krvarila. A menga će ti doći. Pričekaj još koji dan.
violet girl
19.09.2008., 22:11
htjela sma se prebacit kod ginekologice klaic i ne prima vise pacijente :-((( sad mi ostaje jos ova Bokic u preckom pa ako mi neka curka moze napisati koja bas ide kod nje na preglede kak je zadovoljna..puno puno hvala!!!
baby_boom
20.09.2008., 00:33
ja sam se nedavno, prije 2 tjedna upisala kod bokic, nisam jos bila bas na pregledu kod nje, al sam dvaput pricala s njom jer mi je trebala hitno u vezi kontracepcije i bila je super i susretljiva... ceka se na pregled po mjesec dana...
girlnextdoor
22.09.2008., 15:33
e da..u grizanskoj su puni..i u švarcovoj su puni..mislim onak..ne znam, to s ginekolozima kao da trebam ne znam sta..ono, trebam se skompat s nekom mafijom, pa da me ubace negdje prek veze ili sta?..haha :) pa pobogu, trebat cu hodocastit po svim domovima zdravlja u gradu, da bi mi se negdje smilovali i rekli da se mogu kod njih prijavit...
puuuno ti hvala za ove informacije :mig:..budem se raspitala da li primaju jos i tak to :):W
Nemojte slučajno Dr.Packu u Svarcovoj..jedino on prima, jer nevalja ništa.
Molim i ja preporuku, za bilo kojeg ginekologa(državnog) u Zg, da ima ultrzvuk (mogu i platiti , samo da ga ima) i da prima pacijente!!:confused::confused:
nana_22
22.09.2008., 18:44
Znam da je dr. Rački primao pacijentice prije mjesec, dva, valjda još uvijek prima. I ima ultrazvuk.
On ti je u Runjaninovoj.
Allexis
22.09.2008., 19:48
Nemojte slučajno Dr.Packu u Svarcovoj..jedino on prima, jer nevalja ništa.
Molim i ja preporuku, za bilo kojeg ginekologa(državnog) u Zg, da ima ultrzvuk (mogu i platiti , samo da ga ima) i da prima pacijente!!:confused::confused:
dr. Suzana Bokić, DZ Prečko...prima, jer sam ja početkom ljeta otišla tamo po prijavni list...
*PriNcEzA*
23.09.2008., 00:00
Može preporuka za dobru, privatnu ginekologicu u zg! HITNO!!!!
Molim pomoc,da li neko zna za socijalnog ginekologa u zapresicu a da nije Dr.Ekert. Cula sam da ima neka jos druga doktorica u domu zdravlja pa ako je neko slucajno bio kod nje. molim da kaze svoje utiske..THANX :)
dr. Suzana Bokić, DZ Prečko...prima, jer sam ja početkom ljeta otišla tamo po prijavni list...
Pouzdano prima. Ja bila na kontroli u petak i došle su dvije cure se prijaviti.
LadyMoude
23.09.2008., 15:09
Dobro, a može li mi netko reći kako dobiti tu ordinaciju od dr. Bokić na telefon.
Ja zovem već danima i nitko mi se ne javlja! (?)
Dobro, a može li mi netko reći kako dobiti tu ordinaciju od dr. Bokić na telefon.
ma imaju određeno vrijeme kad se može nazvati, a van toga se sestra ne javlja
početkom i krajem radnog vremena, ali nikad se ne sjetim zapisati točno vrijeme
malecka88
23.09.2008., 21:56
Pa probaj otić i ptati... Možda su se premjestili :D
Pa da, ako se misliš prebacivati i tako moraš otići po onaj formular.
i nemoj zaboraviti zdravstvenu (ima i takvih bisera :rolleyes: )
LadyMoude
24.09.2008., 10:16
A nemam baš vremena šetati se do tamo..., ali izgleda da ću morati ako ih ne uspijem dobiti. Probat ću pred kraj radnog vremena kako kaže snow, možda mi se jave.:moli::moli:
LadyMoude
24.09.2008., 10:18
Pa da, ako se misliš prebacivati i tako moraš otići po onaj formular.
i nemoj zaboraviti zdravstvenu (ima i takvih bisera :rolleyes: )
Ja sam formular već podigla ljetos, sad bih se samo naručila.
Ja sam formular već podigla ljetos, sad bih se samo naručila.
Sretno onda s telefonom.
u petak je bilo slobodnih termina tek iza 22.10, a ako još hoćeš birati vrijeme kao ja onda i kasnije dođeš na red
LadyMoude
24.09.2008., 14:04
Sretno onda s telefonom.
u petak je bilo slobodnih termina tek iza 22.10, a ako još hoćeš birati vrijeme kao ja onda i kasnije dođeš na red
Aaaaaaa, it's a miracle, uspjela sam! Naručila me 04.11.! Nevjerojatno! Pa zar nije to malo pretjerano? A šta da mi je nešto stvarno hitno??
Sposita
24.09.2008., 17:14
Evo informacija iz prve ruke : Dr. Đurđa Žigmundovac Klaić više ne prima nove pacijentice, danas sam bila.
baby_boom
24.09.2008., 18:56
Aaaaaaa, it's a miracle, uspjela sam! Naručila me 04.11.! Nevjerojatno! Pa zar nije to malo pretjerano? A šta da mi je nešto stvarno hitno??
meni je to isto bedasto da se tak dugo ceka.. al dobro... jer npr bila sam 2 puta nes za recept, nisam bila bas na pregledu, i to sat vremena pred kraj radnog vremena i nikog vise nema i onde odlaze doma... sto mi je debilno... al dobro...
al mislim da ak je nes hitno da odes i da ce te primit...
Cydonia
24.09.2008., 19:21
Dal je možda netko danas slušao Zagrebački radio?
Kako se zove dr. gin koja je gostovala u emisiji od 11-12 h?
ak je hitno onda dođeš i sestra će te nekak ugurati, ali ćeš morati malo čekati u čekaoni
petra-pan
24.09.2008., 22:07
dr. Gudelj, poliklinika Harni.
naprosto fenomenalna!
Allexis
24.09.2008., 22:46
Harni je super dok nemaš problema...
kada nastupe problemi, jednostavno nemaju dovoljno znanja/iskustva za riješiti ih...
ivana33
25.09.2008., 10:06
Doktorica Ljubojević, Ginoderma:top::top:
Eva ja jučer bila na pregledu, papi i ultrazvuku...
Platila sam sve zajedno 300 kuna, bila sam u ordinaciji 10 minuta, jako simpatičan i drag ginekoglog koji te zabavlja, ispituje i zanima ga stvarno sve što se muči vezano uz njegovu struku a ulaz kod njega u sobu sam čekala 5 minuta i dok sam čekala napravili su mi cedeviticu i skuhali kavu..:D
Poliklinika Bates na Sveticama, dr. Končar...:top:
Paprena_mala
25.09.2008., 11:00
Imam pitanje za one u harni, da li netko zna koliko naplacuju "konzultacije"??
Molim odgovor.
M*A*J*I*C*H
27.09.2008., 14:15
imam ja super ginekologicu ...Marija Hršak...bila sam privatno kod nje u Primorskoj 25!zenska je super....strpljiva...sve mozes pitat!pregled i razgovor traje do pola sata,a i cijena je OK....(oko 600 kn sve skupa,napravi vam generalku)...do nje sam dosla preko frendice!zenska je fkt za preporucit!
Allexis
27.09.2008., 16:28
otkad je Marija Hršak privatno....pa ona je do nedavno radila u DZ Jarun-Gajevo...
Imam pitanje za one u harni, da li netko zna koliko naplacuju "konzultacije"??
Molim odgovor.
ne neplacuju konzultacije.
mozes ih zvat telefonom u bilo koje doba.
narucit se za popricat ako je veci problem u pitanju.
preporucujem doktoricu šemnički ili gudelj :s
nevezano, primjecujem da ima tu i nezadovoljnih cura, al kod mene to nikako nije slucaj. imala sam zbilja mnogo problema kad sam dosla k njima prije dvije god (od ciste, konstantnih upala do ranica na maternici) a danas zdrava ko dren :D
M*A*J*I*C*H
29.09.2008., 22:28
otkad je Marija Hršak privatno....pa ona je do nedavno radila u DZ Jarun-Gajevo...
Pa i dalje ona radi u DZ-u....al tam vise ne prima pacijente!Jos je na proljece otvorila privatnu!A i frendica mi je preporucila privatno zato kaj mi je bio prvi puta i stvarno sam jako zadovoljna!mozda nemam iskustva s tim ginekolozima,al pred ovu sam usla bez ikakvog srama i straha.zenska je stvarno susretljiva!preporucam vam je!ak trebate kakve informacije samo pitajte!pusa
Na Trešnjevci dr. Husar, vrlo stručan i ljubazan. Ja sam bila prije tjedan dana i jako sam zadovoljna :)
LadyMoude
30.09.2008., 10:53
Ma daj, molim te lijepo! Ja sam bila kod Hršakice i sad ću se prebaciti. Nazvala ja i sestra me hoće naručiti za dva mjeseca. Kad sam rekla da kaj se ona šali, onda mi je rekla da me, ako hoću, može naručiti privatno kod doktorice! Ma nemoj!? U DZ nema termin, a privatno gdje treba istresti 600 kunića naravno da ima. Nije joj palo na pamet da mi kaže:"Gospođo, ako vam je hitno dođite pa pričekajte, primit ćemo vas". Nego, plati pa možeš kad hoćeš! Lopovi! Grrrr!
nana_22
30.09.2008., 18:50
Zna li netko kada se ona divna sestra od dr. Račkog javlja na telefon? Jer ja pokušavam i pokušavam i nema šanse :(
zelimsamoreci
01.10.2008., 17:40
vrlo sam zabrinuta , za vrijeme prosle menge znaci svih 6 dana menstrualnog krvarenja osim tog zadnjeg 7 imala sam odnose s deckom gdje je on svaki put svrsavao u mene, mislili smo da su to 100% neplodni dani a od nekih ljudi cujem da i to mogu biti plodni dani ponekad, hm imali tko kakvo iskustvo d aje cuo da je netko zatrudnio za vrijeme menge dal je to moguce??
hm samo da nadodam da me par dana nakon toga poceo bolit stomak u donjem dijelu , bol je tupa i naizmjenicna malo s lijeve a malo s desne strane:confused: javlja se povremeno i cesce sam na wc-u, stvarno me strah:rolleyes:
Allexis
01.10.2008., 18:06
imaš topic Jesam li trudna (top tema) --> http://www.forum.hr/showthread.php?t=307578&page=42
imaju određeno vrijeme kada trebaš zvati za naručivanje
parni datumi (ujutro) --> 8 - 8:30, 13 - 13:30
neparni (popodne) --> 14 - 14:30, 18:30 - 19
*PriNcEzA*
01.10.2008., 21:18
NArućila sam se kod doktorice Silve Babić, što kažete na nju??
kikapikica
01.10.2008., 22:38
NArućila sam se kod doktorice Silve Babić, što kažete na nju??
to misliš na polikliniku Ginoderma jelda?! ja sam kod te doktorice i mogu reć samo pozitivne stvari o njoj, jako je ljubazna i odgovorit će ti na sva tvoja pitanja i ponovit jedno te isto par puta ako je ne skužiš odmah, a tijekom pregleda je ok, po mom misljenju napravila si dobru odluku :top:
kokich_0107
02.10.2008., 09:10
Znam da je dr. Rački primao pacijentice prije mjesec, dva, valjda još uvijek prima. I ima ultrazvuk.
On ti je u Runjaninovoj.
Osobno nisam bila kod njega, ali stara i njene frendice ne daju ni meni ni sestri ni u ludilu kod njega. Ako je to isti ginić Rački. Kažu žene u Rijeci da nije bez vraga otišao iz tog grada, ali kažem, nisam bila pa neznam koliko sam kompetentna... Nekako sam odlučila vjerovat mami & co koje imaju više iskustva, neke baš s njim. :ne zna:
Ja sam bila na čudu u Rijeci. U biti, kad razmislim, sve frendice su na čudu kamo će ginekologu u Ri! Sve imaju neka polutrajna rješenja... Idem već par godina samo dr. Olujić u Medico besplatno preko CZOa i zadovoljna sam. Evo baš sutra idem na razgovor s njom u vezi Yasmine pilula. :flop:
Ali ako netko zna nekog dobrog preko HZZOa u Ri - javite :s
LadyMoude
02.10.2008., 09:42
imaju određeno vrijeme kada trebaš zvati za naručivanje
parni datumi (ujutro) --> 8 - 8:30, 13 - 13:30
neparni (popodne) --> 14 - 14:30, 18:30 - 19
E super, hvala ti! Sad sam se već uspjela naručiti, ali ovi podaci će mi dobro doći za ubuduće. :s
Ne znam j li već prije pisano u postovima ali jedno upozorenje - nikako NE ginekologu ČOLAK-u u DZ Špansko. Takvo neugodno iskustvo pregleda mjesec dana nakon poroda neću nikad zaboraviti. Pregled nema veze s ginekološkim pregledom; da se nisam bojala da ću zbog stresa izgubiti mlijeko ( dojila ), vjerojatno bih ga prijavila.Nažalost, prekasno od drugih žena čula ista neugodna iskustva!
Ovako... Vidim da ste nahvalili dr. Bokić (ako sam dobro zapamtila prezime) iz DZ Prečko, pa bih ja otišla kod nje upisati se, i obaviti pregled...
E pa sad mene zanima par stvari (nemojte se ljutiti ako postavljam pitanja koja su već postavljena... prvi put sam ovdje na forumu, jer ne znam kog bi drugog pitala, a mnogo toga mi nije jasno :( )
1. Rekli ste da se čeka kod nje na pregled i više od mjesec dana... A što ako sumnjam na trudnoću? Nije li mi tad potreban hitniji pregled? Hoće li me primiti ranije?
2. Gdje se točno nalazi DZ Prečko? :D Koja ulica itd? (Nisam iz Zg nego samo ovdje studiram, tako da se malo slabije snalazim...)
Kad središ sve papire oko promjene doktora samo odi onaj dan kad ćeš imati vremena. Naručeni imaju prednost, ali sestra će te ugurati nekako. Računaj da ćeš se načekati.
DZ Prečko ti je u ulici Prečko 2. Najlakše ti je da sjedneš na tramvaj 17 u pravcu Prečkog. Siđeš na Petrovaradinskoj ulici, pređeš cestu i nastaviš Petrovaradinskom. Prva ulica na lijevo ti je ulica Prečko, a DZ ti je na desnoj strani prva zgrada.
Ide li netko od vas kod dr.Kos u Siget. Ja sam, na preporuku otišla kod nje, i žena je stvarno odlična (takav je barem prvi dojam), ali sestra joj je katastrofalna!! Odavno tako nekog odbojnog i u najmanju ruku bezobraznog nisam upoznala!! Ne znam dali je ona takva inaće ili joj je to bio takav dan!!
Izašla sam iz ordinacije sva utučena umjesto da se veselim super vijesti.
Kakva su vaša iskustva? Ili me hormoni ćine preemotivnom ili šta!?
sanja_volim orhideje
07.10.2008., 12:26
Ta sestra je uvijek bezobrazna, katastrofa, ja ju nisam ni jednom vidjela, a da je bila normalna. To plus dugotrajno cekanje dovelo je do toga da sam pocela ici privatno, iako sa dr. Kos nisam nikad imala neugodnih iskustava.
Needinfo
07.10.2008., 15:44
uzmimo hipotetski da je djevojka trudna, a ne zna za to i pije alkohol dok ne sazna da je trudna. Zna li netko može li to naštetiti djetetu?
cao,nova sam na forumu,dali postoji tema za umetnju oplodnju?Ne mogu je naci :(
zelena sara
08.10.2008., 10:05
uzmimo hipotetski da je djevojka trudna, a ne zna za to i pije alkohol dok ne sazna da je trudna. Zna li netko može li to naštetiti djetetu?
ma čuj može imati grde poslijedice ako je trajalo dulje, ali najvjerojatnije ništa. to da je cura alkos koji se ne trijezni danima i mjesecima. ma naša su tijela sposobna za čuda...prvo čuvaju plod i naš mozak.
ja ne bi brinula, a ta briga je za trudnoću normalna, totalno ti hormoni na to rade. imam frendicu koja je i inače paranoična blago, ali u trudnoći se toliko bojala za nerođeno dijete da je svuda vidjela prijetnju i zlo i da ju netko napada...
ma u bolnici joj ni krv nisu mogli izvaditi a da ona scene ne radi. hormoni, majčinsa zaštita plus grižnja savjesti jer je pila.
ma znam i žene koje puše. sve super.
obično su problemi genetskog tipa, ako problemi uopće i postoje
dakle, trazim ginekologa u zg-u i citajuci ove postove dosla sam na izbor od:
dr. Suzanu Bokić
dr. Visnja Tadic
dr. Silva Babić
dr.Husar
ima li tko koju preporuku jos? za koga da se odlucim?
tnx
Jel zna netko mozda ginekologa u Varazdinu ili Cakovcu i jeli dobar?
thnx
Kada je najbolje vrijeme (ciklusa) za ići na ultrazvuk jajnika i to zbog dermatoloških problema?!
I još jedno malo teže pitanje, gdje to obaviti?:cerek:
Bila sam kod dr. Bokić u Prečkom, malo se navirila kod sestre, tamo je nevjerojatna gužva i sestra me htjela tek za 11. mjesec naručiti- to mi se čini ipak malo predugo obzirom da me dermatologica uputila...
...i koliko bi to koštalo kod privatnika?:)
atena_08
09.10.2008., 16:02
Bok. Da li netko zna ako dr. Bokić prima nove pacijentice? Hvala :)
Allexis
09.10.2008., 16:06
prima nove...samo odeš kod sestre po prijavni list...pregled se čeka oko mjesec dana...
Kada je najbolje vrijeme (ciklusa) za ići na ultrazvuk jajnika i to zbog dermatoloških problema?!
I još jedno malo teže pitanje, gdje to obaviti?
Bila sam kod dr. Bokić u Prečkom, malo se navirila kod sestre, tamo je nevjerojatna gužva i sestra me htjela tek za 11. mjesec naručiti- to mi se čini ipak malo predugo obzirom da me dermatologica uputila...
...i koliko bi to koštalo kod privatnika?:)
meni je gin rekla da je uzv najbolje napraviti 7-9. dan ciklusa....
cijene kod privatnika ovise kod koga ideš....dosada što na forumu piše o cijenama:
pregled + papa test + ultrazvuk
dr. Kraljević 300 kn
dr. Tadić 400 kn (ima i popust za studente)
dr. Harni 450 kn
dr. Babić 500 kn
dr. Ljubojević 500 kn
dr. Mazalin 550 kn
dr. Mirić-Tešanić 600 kn
dr. Grujić-Koračin 600 kn
dr. Latin 550-650 kn
dr. Kos 550-650 kn
dr. Marton 550-650 kn
dr. Podobnik 600-700 kn
..a samo ultra?:mig:
cijena?
atena_08
09.10.2008., 20:24
[QUOTE=Allexis;16481767]prima nove...samo odeš kod sestre po prijavni list...pregled se čeka oko mjesec dana...
puno ti hvala :)
samo ultra ti je kod dr. tadić ( mašićeva ulica) za studente nekih 150kn...
Cigarette Smoker Fiona
11.10.2008., 01:14
..a samo ultra?:mig:
cijena?
kod dr. babic (ginoderma) ti je ultrazvuk 200kn ako se ne varam.
Allexis
11.10.2008., 12:09
kod dr. Mazalin (poliklinika Eljuga) je uzv 200 kn...vjerojatno je tu negdje kod svih...
cura-sa-stilom
11.10.2008., 12:55
dali netko ima saznanja kakva je ona doktorica? Planiram ići kod ginekologa a neznam dali da izaberem nju ili Grujićku, obadvije rade u istoj poliklinici... hvala :confused:
Patagonija
11.10.2008., 13:02
dali netko ima saznanja kakva je ona doktorica? Planiram ići kod ginekologa a neznam dali da izaberem nju ili Grujićku, obadvije rade u istoj poliklinici... hvala :confused:
Obje su mi super! :)
Kod Grujicke sam vec godinama, a otkako joj se prikljucila dr. Tesanic bila sam i kod nje 2 puta :)
Predivna, strasno topla i draga zenica, sve pohvale :top: :) Nema sanse da ti se ne svidi! :cerek:
cura-sa-stilom
11.10.2008., 13:15
onda cu izabrat danku... a kad se budem išla naručiti onda sam kažem da se naručujem kod tešanić ili ce me oni stavit kod bilo koje? e dali te pregledava samo ona ili uz prisutnost sestre? Već sam bila kod doktorice Mazalin u poliklinici eljuga i ona je radila uz prisutnost sestre što je meni bezveze...a i Mazalin mi se nije baš svidjela...
Allexis
11.10.2008., 13:20
ona je bila moja socijalka u studentskoj...žena je skroz dobra, draga, pričljiva, sve objasni :top: šteta da je otišla privatno....iako sam sada našla isto jednako dobru socijalnu...ali preporuke za nju ako ideš na zvijezdu...btw. mslim da kod privatnih naglasiš kod koga želiš, tako da te stave kod onoga koga tražiš...barem je tako bilo kod mene kad sam išla privatno...
Patagonija
11.10.2008., 14:26
onda cu izabrat danku... a kad se budem išla naručiti onda sam kažem da se naručujem kod tešanić ili ce me oni stavit kod bilo koje? e dali te pregledava samo ona ili uz prisutnost sestre? Već sam bila kod doktorice Mazalin u poliklinici eljuga i ona je radila uz prisutnost sestre što je meni bezveze...a i Mazalin mi se nije baš svidjela...
Kazes kod koje se zelis naruciti, da :)
Sestra ne ulazi nuzno, kako kad... valjda prema potrebi. Ali, ja volim da je prisutna, da me drzi za ruku prilikom papa testa :zubo:
Sestra je isto super :) Odi kod Tesanic, sigurna sam da ces imati pozitivno iskustvo!
da i meni je danka super, imam problema, a ona me stalno tješi, nazoveš i kažeš kod koje doktorice želiš ići, svaka ima svoje radno vrijeme, i svaka svoju sestru..
ketty_me
12.10.2008., 12:08
a koliko se kod danke čeka za pregled? :confused:
ona je bila moja socijalka u studentskoj...žena je skroz dobra, draga, pričljiva, sve objasni :top: šteta da je otišla privatno....iako sam sada našla isto jednako dobru socijalnu...ali preporuke za nju ako ideš na zvijezdu...btw. mslim da kod privatnih naglasiš kod koga želiš, tako da te stave kod onoga koga tražiš...barem je tako bilo kod mene kad sam išla privatno...
pliz ako moze na pm kod koje socijalne ides?:cerek:
nancy22
13.10.2008., 18:10
JEL IMA TU TKO DA JE GINEKOLOG PA DA PITAM NEŠTO? HVALA! A MOGU PITATI I OVAKO, DA LI KONTRACEPCIJSKE PIULE MOGU UTJECATI NA IZOSTANAK ORGAZMA???? POOOMOĆ!!! HVALA
violet girl
13.10.2008., 23:15
hej, jel ima netko broj telefona od ginekologice suzane bokić u preckom?
i imam jedno pitanje,pijem yasmin oko 2 godine i sad ga namjeravam prestat pit,pa me zanima ako je netko bio u istoj ili slicnoj situaciji da mi napise kako je reagirao organizam? negdje sam citala da je neka cura bila jako zivcana..sad me zanimaju i ostale nuspojave koje ste vi primjecivale ili je sve bilo dobro?? hvala puno unaprijed na odgovorima..
Allexis
14.10.2008., 00:23
uvijek zaboravim broj, s obzirom da znam često proći onuda pa obavim što mi treba bez naručivanja...
što se pilula tiče, imaš topic koji govori o problemima nakon pilula --> http://www.forum.hr/showthread.php?t=259660
violet girl
14.10.2008., 00:48
hvala alex na linku za ovu temu,nisam ju skuzila..ajde pliz ako ces prolazit pa vidis broj telefona mi poslaji na private..hvala puno :cerek:
-kLeopAtRA-
14.10.2008., 12:49
Trebam Vašu pomoć...
Preselila sam se iz Novog Zagreba na područje Dubrave, pa me zanima dali netko zna nekog dobrog ginekologa ili ginekologinju da prima nove pacijente, da se prebacim... Može biti okolica Dubrave, pa sve do Kvatrića...
I zanima me dali postoji neko određeno vrijeme kad se prebacuju kartoni, ili ne, jer se sjećam da je prije bilo da se tek iza Nove godine smijem prebaciti... :ne zna:
Hvala Vam! :s
Allexis
14.10.2008., 16:23
možeš se prebaciti bilo kada...postavi pitanje i na temi Zagreb - ginekolozi HZZO --> http://www.forum.hr/showthread.php?t=384586
medicinarka
14.10.2008., 17:27
Hej moje dame,
ja sam već odavno odustala od ginekologa koji radi preko socijalnog, naravno ima i divnig ginekologa ali otkako sam se prebacila privatniku prezadovoljna sam.
Nikada više ne bi mijenjala svog sada privatnog ginekologa , naime pregledavam se kod dr. Miletić Tomislava u POLIKLINICI NEMETOVA.
Divan je kao osoba a i kao stručnjak. Na pregled mogu doći kad god trebam, u koje god doba dana trebam .
Uvijek su na raspolagnju i fakat je doktor mrak.
Ako se imalo dvoumite oko muškog i ženskog ginekologa, nemojte, UVIJEK birajte muškog !
nana_22
14.10.2008., 18:39
Ako se imalo dvoumite oko muškog i ženskog ginekologa, nemojte, UVIJEK birajte muškog !
Ovo ti baš i ne stoji :rolleyes:
za kleopatru: ako moze ginekolog privatnik a ne socijalni onda ti preporucam doktoricu tadić, ona ti je u mašićevoj ulici( stanicu prije kvatrica) i mrak je zena!!!ljubazna, pristupacna, temeljita sve zivo!!ako trebas broj mogu ti na pm poslat!!..:)
e da i narucuje u8 roku tjedan dana ili manje..:)
-kLeopAtRA-
15.10.2008., 09:36
HVALA TI Majush! :s:mig:
Može, daj mi broj i točnu adresu... odmah zovem! :top:
GREATLIBERO
15.10.2008., 10:47
Pozdrav, žene.
Pitanje:
Ima li netko od Vas možda broj od Dr. Tomića iz Voćarske, meni dali samo kućni na informacijama.
Hvala unaprijed.
D.
lamelasica
16.10.2008., 16:48
ej molim savjet.........
koji su hzzo ginekolozi u zg a da primaju pacijente
hitno mi treba hvala
Cydonia
16.10.2008., 17:51
prima dr. Martina Žigmund na Borovju.
nisam kod nje, ne znam kakva je, ali možda ću se prebacit isključivo zbog toga što mi je blizu.
lamelasica
16.10.2008., 18:14
hvala..........
pokusacu
Pozdrav, žene.
Pitanje:
Ima li netko od Vas možda broj od Dr. Tomića iz Voćarske, meni dali samo kućni na informacijama.
Hvala unaprijed.
D.
Broj ti je 4555-961. Meni je on super, sigurna sam da ćeš biti zadovoljan.
midmover
17.10.2008., 01:25
Bok svima!
nakon svih savjeta i sugestija o navedenim ginekolozima - ostajem zbunjena.. nekome se određeni dr sviđa, drugima ne, očito sve ovisi o tome zbog čega odlazite na pregled.
e sad.. imam jedno pitanje, tj molim za savjet..
Moj doktor (socijalni) je dr Assad iz Vrapča jedno 5 godina. Vidjela sam da su ga neke cure kritizirale, no meni je dosada bio ok.
moja situacija je sljedeća-svake godine obavezno odem na pregled, u zadnje 2 godine imam često problema sa gljivicama ( na početku sam dobila canesten vaginalete i kremu(i dragi)), one su nestale pa su mi se opet pojavile, onda sam ja to zanemarila, pa su nestale same od sebe.. uglavnom, u 6 mj ove god opet sam ih dobila-više no inače,uz popratne bolove u jajnicima (za koje nije ništa previše savjetovao-samo da sam mlada i da je to zbog ispita na faxu, nervoze i sl) i prošla sam ponovo kroz lječenje canestenom koje nije baš pomoglo!! od 8 mj imam gadne bolove u jajnicima dan prije, za vrijeme i dan poslije mjesečnice, jako pikanje u donjem djelu, a sad su se pojavile i gljivice - opet!!
mislila sam da će proći, bar ovi bolovi, no oni su sve učestaliji..
Zvala sam ginekologa, on se nije mogao javiti već sam dobila sestru koja mi je rekla da ne paničarim, da najvjeroj.nije ništa, da treba neke antibiotike.. bla bla
budući da sam već stvarno zabrinuta, da ne želim riskirati a niti slušati čudne savjete, odlučila sam se za odlazak u privatnu ordinaciju, al usred svih ovih savjeta-ne znam ni što bih trebala napraviti od pretraga ni kod kog da idem. Molim da mi netko tko ima bilo kakvih iskustava helpa..
A stvarno mi se činio normalnim na početku, osim što je pričao sa mnom ko s djetetom.. mislim možda jesam mala i izgledam mlađe ali ipak :rolleyes:
ovo je moja cijela situacija, hvala unaprijed na strpljenju za čitanje i svakom savjetu:)
girlnextdoor
17.10.2008., 10:28
Molim te i meni ako može na PM preporuka za ginekologicu.
:cerek::cerek:
za midmover a i sve druge kog zanima -
ja ti mogu preporučit ginekologicu kod koje idem godinama a to je ivana pentz.
prije dosta godina sam imala svakakvih ginekoloških problema i tumarala od gin. do gin. i nitko nije znao što mi je. i davali su mi savjete tipa - popite si aspirin. :mad:
i onda sam slučajno dospjela do dr pentz. i ona mi je odmah postavila dijagnozu - točnu, ubrzo me i operirala i time i spasila tadašnjih muka. :)
i od tad idem kod nje stalno. i ne moram ni reć da sam super zadovoljna. žena je pristupačna, ljubazna, hoće sve objasnit. a što je najbitnije zna puno.
radi u vinogradskoj, a otvorila je nedavno i privatno u primorskoj 25.
eto, toplo ju preporučam svima. imam i broj tel. kog zanima.
za midmover a i sve druge kog zanima -
ja ti mogu preporučit ginekologicu kod koje idem godinama a to je ivana pentz.
prije dosta godina sam imala svakakvih ginekoloških problema i tumarala od gin. do gin. i nitko nije znao što mi je. i davali su mi savjete tipa - popite si aspirin. :mad:
i onda sam slučajno dospjela do dr pentz. i ona mi je odmah postavila dijagnozu - točnu, ubrzo me i operirala i time i spasila tadašnjih muka. :)
i od tad idem kod nje stalno. i ne moram ni reć da sam super zadovoljna. žena je pristupačna, ljubazna, hoće sve objasnit. a što je najbitnije zna puno.
radi u vinogradskoj, a otvorila je nedavno i privatno u primorskoj 25.
eto, toplo ju preporučam svima. imam i broj tel. kog zanima.
Ako nije bed, možeš reći koja ti je bila dijagnoza i u kojoj bolnici?
midmover
17.10.2008., 19:26
in spe, molim za broj od ove dr, javit ću joj se odmah idući tj... hvala puno :s
*PriNcEzA*
17.10.2008., 23:08
jel vrijedi liječnička tajna za maloljetne osobe??
pikastar
18.10.2008., 12:07
da li netko zna gdje sad ima kakav dežurni ginekolog
pikastar
18.10.2008., 13:00
Itko?
Frendica nikad nije bila kod ginekologa...
I ne želi ić.... bad joj je...
Sada je dobila gljivice... što da napravim... mora li imati svog ginekologa... mogu li je odvuć na hitnu, iako su samo gljivice u pitanju... ?
Mogu li ja kod svojeg ginekologa dobit antibiotik za nju???
Ili... ???
lalala5
18.10.2008., 13:21
Bila sam jučer kod ginekologa i propisao mi je kontracepcijske pilule, ali sam ga zaboravila pitati da li one djeluju odmah nakon uzimanja prve pilule ili treba proći određeni vremenski period da pilule počnu djelovat.
pikastar
18.10.2008., 13:23
mislim da djeluje odmah...
Allexis
18.10.2008., 13:29
možeš otići u ljekarnu i uzeti vaginalete i kremu npr. canesten 3 vaginalete i kremu....reci da si zvala ginekologicu jer sada ne radi pa ti je rekla da uzmeš u ljekarni...jer neke ljekarne ne daju bez recepta...
in spe, molim za broj od ove dr, javit ću joj se odmah idući tj... hvala puno :s
broj od dr pentz ti je - 01/3764-246
Ako nije bed, možeš reći koja ti je bila dijagnoza i u kojoj bolnici?
duga je to priča, al ukratko - imala sam jake bolove kod menstruacije i jaka krvarenja. ginekolozi su mi govorili svašta, od toga da mi nije ništa i da popijem aspirin, do toga da imam čokoladnu cistu na jajniku pa tako i endometriozu i slali me na laparoskopiju... čak sam i kod nekoliko ginekologa bila al nikakve pomoći.
dok nisam slučajno završila kod dr pentz u vinogradskoj u zgb.
da bi ona ustanovila da imam polip na endometriju i od tud ta krvarenja jaka. i da imam dva mioma. a od ciste ni traga. to je neki gin. krivo vidio cistu od mioma na uzv.
ugl. operirala mi je polip, miomi su ostali, a endometriozi ni traga.
sad imam daleko manja krvarenja kod menstruacije, redovito idem na uzv i kontroliram miome koji mi niti ne rade poteškoće.
eto, to je od prilike kratka verzija mojih gin. putešestvija.
ak te još kaj zanima samo pitaj. :)
pastela
18.10.2008., 22:21
Možda je već rečeno, ali neda mi se kopati po forumu. Zna li netko nešto o dr. Birkiću? Radi u poliklinici Herman. Toplo mi je preporučen.
nero1982
20.10.2008., 15:32
Bok cure! Priznajem da nisam pročitala sve postove jer ih je stvarno puno. Interesira me ako ima netko iskustava sa dr. Damirom Bukovićem. Hvala puno.
Helou,
u DZ Remetinec je bio i dr. Tarle. Sad mi kazu da ga vise nema da dolazi Fadel, uglavnom jel itko zna gdje je Tarle, oni kazu da nemaju pojma. Fadel mi se bas i ne dopada hmm...:ne zna:
hvala!
Allexis
20.10.2008., 21:32
mislim da sam vidjela da Tarle ima ordinaciju u Draškovićevoj...negdje preko puta traumatologije....
midmover
21.10.2008., 16:16
sorry dianne, zamijenila sam tebe i in spe u žurbi.. fala na broju.. zvat ću
sorry dianne, zamijenila sam tebe i in spe u žurbi.. fala na broju.. zvat ću
nema frke, zovi, žena je stvarno super:)
malakate
23.10.2008., 08:56
bok,
nedavno sam se preselila u šibenik.
ne poznajem bas puno ljudi..pa ako mi mozete preporućit nekog ginekologa-državnog,i da je zena po mogućnosti te da je dobar-a!!
puno hvala:mig:
Ava Adore
23.10.2008., 09:03
Opet o Ljubojeviću u crnoj kronici, o istom slučaju kao i prije, nije ništa novo.
Osuđen na godinu dana uvjetno zbog smrti neke žene koja je rodila trojke
Ljubojević (http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/clanak/art-2008,10,22,,138110.jl)
Ava Adore
23.10.2008., 09:03
Opet o Ljubojeviću u crnoj kronici, o istom slučaju kao i prije, nije ništa novo.
Ljubojević (http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/clanak/art-2008,10,22,,138110.jl)
ane_007
23.10.2008., 15:47
bok,
nedavno sam se preselila u šibenik.
ne poznajem bas puno ljudi..pa ako mi mozete preporućit nekog ginekologa-državnog,i da je zena po mogućnosti te da je dobar-a!!
puno hvala:mig:
a čuj ja ti znam jedino dr. lambaša al mislimd a ona radi samo privatno i dr. junaković, a sad nekome je dobra nekome ne, dosta njih priča kako samo izvlači pare, ja idem kod nje, zasad je ok
Balkan-Bet
26.10.2008., 18:06
Pozdrav svima!
Ovako ide priča...Nedavno sam se udala i preselila u Split. U međuvremenu sam ostala trudna i hitno moram pronaći ginekologa koji radi s hzzo-om. Pokušala sam kod doktora Obada jer sam čula da je odličan, ali ne prima više pacijentice. Ne želim ići kod nekoga na blef, pa ako netko ima kakva saznanja i preporuke, bila bih vam zahvalna!
za mudrica....vidjela sam dopis na mom domu zdravlja danas da ti u domu zdravlja malesnica neka zenska ginekologica ima novu ordinaciju i prima nove pacijente...morat cu i ja vjerojatno tamo jer vise nemogu preko privatnika uputnicu za vadit krv dobit...:(..ako nadjem broj mogu ti javit!!:)ak ti nadjes prije javi :)pozz...e i slazem se s postovima ispred dr. visnja tadic u masicevoj je zakon!!eto bas danas popodne idem k njoj..:)
uh ispricavam se...internet me malo zajeb... pa me prebacio na prvu stranicu prije neg sam skuzila...samo ignorirajte moj post!! :D fala unaprijed :)
malena007
29.10.2008., 16:02
Opet ja!
Dakle, što sam naučila kod dr Magdić.
Za početak da kažem svima da je doktorica službeno otišla u mirovinu, no s obzirom da u bolnici još nisu uspijeli naći zamjenu, ostaje do daljnjeg. Kod nje možete doći sa uputnicom od svog ginekologa. Preporučila bi svakome tko ima problema sa učestalim upalama, cinovima, bakterijama, hpv-om i sl, da ode k njoj. Zaista posveti bar 15 min na razgovor, a ako ste prvi puta i više. Možete je pitati što god i sve će vam objasniti - u tjedan dana što sam ja bila tamo, 3 puta je crtala pacijenticama što točno cinovi jesu. Mislim da to svaka žena treba znati. Zaista joj je važno da ozdravite, i unosi se cijela u taj posao - to.:confused:
ja nemam bas veliko misljenje o dr. magdić, isla sam na preporuku a ono ostala razocarana. prvi put sam bila na takvom pregledu i nije niti malo kod nje ugodan, bolan je i nije se niti malo trudila da tu bol ublazi. jos je bilo ledeno u ordinaciji, a i bilo me stvarno strah a i bolilo me tako da su mi se noge tresle, pa je rekla nekoj zenski ( koja je bila na praksi i koja je buljila u moju stvar da stvar bude jos gora, kao da jedan pogled nije dovoljan): gle gle kak se trese, i odvalile su se smijati a ja u bolovima i sramu onako lezim, bas mi je bilo jako neugodno samoj sebi poslije pregleda. od cijelog tog iskustva na stolu sam zaboravila pitat bilijon pitanja a i ona koja sam pitala, osjecala sam se kao budala jer mi je odgovaral svisoka.. a osim toga, mislim da bi bilo lijepo da se pita jel imam sto protiv da jos netko prisustvuje pregledu, jer meni osobno smeta i shvacam da ima zena kojima nije problem, ali menji je.
a jednom sam isla kod nje, drugi i zadnji put, zbog istih problema koji su se vratili, i u ordinaciji je sjedio jedan stari lijecnik, ja sam usla, a oni su i dalje procali. i on sjedi do mene a ona mene pita i sta vam je?!!? haloo, on kraj mene, nikad mi nije bilo neugodnije , jos se onda ona pravila vazna pa pitala pitanja nekako neprijazno,..nikad vise rekla sam!imam pravo na svoju privatnost tijekom bilo kakvog pregleda ali posebno ovako delikatnog pregleda.
eto, to je moje misljenje o njoj..nikakvo!
malena007
29.10.2008., 16:07
a zapravo bih htjela reci svoje misljenje, zar nije jadno da od milijun ginekologa u ovoj drzavi samo jednog ili dva mozes izdvojiti a da su zaista prema svakome imali ljudski, ma nadljudski odnos prema svojem pacijentu. ako nekome jedna valja a drugom ne valja, znaci da ne valja! ja to tako gledam, crno bijelo. ja od traume nisam vec 2 godine isla na pregled, nemogu jednostavno..prava trauma da mi se netko smije..nikome to necu dopustiti i sad se raspitujem do apsolutno svih detalja da si nadem postenu doktoricu koju cu imati za cijeli zivot, istko kao sto sam si nasla zubara, ili opcu doktoricu ili frizera..da kad odlazim na pregled idem bez osjecaja srama da se netko smije tvom tijelu, ili necem drugom a ti mislis da je tijelo u pitanju. eto to ja zelim. doktoricu covjeka kao sto bih se ja prema svojim pacijentima odnosila.
za malenu:doktorica tadic ti je stvarno ljubazna zena....ne zbrza pregled i puna je razumijevanja...i nisam nikad cula nista lose o njoj....jos i med. sestra koja kod nje radi- zena je zakon!!!zafrkava se sa svima u cekaoni i nema sanse da te bude strah....a doktorica je jako njezna....kad sam isla na papa test isla sam kod nje i to mi je bio prvi papa i ultrazvuk( koji je bio dok sam skoro pa jos bila djevica, nakon samo prvog puta) i nisam nista ni osjetila, kakva bol,NISTA....privatnik je pa te i ful brzo naruci...nekad i odmah za sutra ako ima mjesta!!!i cim sam dobila nalaze krvi i javila joj to odma je rekla da dodjem da to zajedno pogledamo sve i da mi objasni neke stvari...stvarno ti posveti paznju kad god si kod nje...tako da...nemam nista drugo nego rijeci hvale...i nemam namjeru trazit drugog ginekologa...jer po svemu sto tu procitam...kad nađes jednog dobrog bolje ga se drzat!!eto toliko....:)pozz
Osuđen na godinu dana uvjetno zbog smrti neke žene koja je rodila trojke
Obzirom da je Dr Ljubojević godinama i moj liječnik, zajedno s Dr Babić, još od 1996. godine i obzirom da za njega imam samo riječi hvale, mislim da bi bilo vrlo korisno za sve one koje sada možda sumnjaju u njega i njegovu stručnost, pročitati ovaj Vjesnikov (www.vjesnik.hr/Pdf/2006%5C01%5C31%5C56A56.PDF) članak!
Iskreno žalim što je na godinu i pol uvjetno osuđen liječnik koji je ženi pokušao spasiti život, a istovremeno ni riječi o kirurgu koji je na rodilji izveo carski rez i vratio ju iz operacijske dvorane na odjel kada su ju već počeli pripremati za novi zahvat! Rodilja je preminula radi nemara, to je sasvim sigurno, ali to nikako nije bio nemar Dr Ljubojevića, radi se o čovjeku koji je prije jutarnje kave, odmah po dolasku u bolnicu išao obići svoje pacijentice, prije bilo koje vizite, uključujući i one koje su bile na intenzivnoj nakon operacije. Toj sirotoj ženi koja nije imala mogućnost uživati u majčinstvu jer je nakon poroda preminula, njenoj djeci i suprugu, cijeloj obitelji, presuda bi trebala donijeti barem kakvu-takvu satisfakciju, ali ne vjerujem da je to moguće ovom presudom ovom liječniku ...
malena007
30.10.2008., 09:14
za malenu:doktorica tadic ti je stvarno ljubazna zena....ne zbrza pregled i puna je razumijevanja...i nisam nikad cula nista lose o njoj...pozz
jel bi ti bio problm da mi napises gdje je ta doktorica i broj telefona. sigurno to pise na prijasnjim postovima ali ima ih 180, do 60 sam dosla pa sam odustala..
i koliko kosta pregled?
ww.mačka.hr
30.10.2008., 12:56
Doktorca Kašljević u Dugom Selu sada ima upis pacijenata.... do sad je radila privatno, a ubuduće će imati ugovor sa HZZO-m.
01/2755-530 je telefon, ako se želite prijaviti. Preporučila bi ju svima... odlično iskustvo imam!!
Obzirom da je Dr Ljubojević godinama i moj liječnik, zajedno s Dr Babić, još od 1996. godine i obzirom da za njega imam samo riječi hvale, mislim da bi bilo vrlo korisno za sve one koje sada možda sumnjaju u njega i njegovu stručnost, pročitati ovaj Vjesnikov (www.vjesnik.hr/Pdf/2006%5C01%5C31%5C56A56.PDF) članak!
Iskreno žalim što je na godinu i pol uvjetno osuđen liječnik koji je ženi pokušao spasiti život, a istovremeno ni riječi o kirurgu koji je na rodilji izveo carski rez i vratio ju iz operacijske dvorane na odjel kada su ju već počeli pripremati za novi zahvat! Rodilja je preminula radi nemara, to je sasvim sigurno, ali to nikako nije bio nemar Dr Ljubojevića, radi se o čovjeku koji je prije jutarnje kave, odmah po dolasku u bolnicu išao obići svoje pacijentice, prije bilo koje vizite, uključujući i one koje su bile na intenzivnoj nakon operacije. Toj sirotoj ženi koja nije imala mogućnost uživati u majčinstvu jer je nakon poroda preminula, njenoj djeci i suprugu, cijeloj obitelji, presuda bi trebala donijeti barem kakvu-takvu satisfakciju, ali ne vjerujem da je to moguće ovom presudom ovom liječniku ...
aha, a zato je jedna osoba iz moje obitelji skoro umrla od plućne embolije dok je ležala kod njega na intenzivnoj :kava: govorila mu je da kašlje i da joj nije dobro, on ju baš i nije doživljavao. sva sreća što se našla jedna osoba koja je to zamijetila na vrijeme, inače je sada ne bi bilo
cujesTi
31.10.2008., 10:12
ovako,da budem iskrena,u spolne odnose sam stupila pred 4.mjeseci.prije njih nisam imala nikakve probleme dolje.al otkad sam počela to prakticirati,svako malo sam kod ginekologice.sad neznam da li je to zbog njezinog nemara pa mi se nece totalno posvetiti da bi to izljecila,nego samo malo pogleda i uvali neke tablete koje mi uopće ne trebaju,ali da bude ipak izgledalo kao da ona zna o čemu je riječ i da budem se izlječila.
Naime prvo mi je dala kremu plimycol,kaj mi opće nije pomoglo,zatim tablete za rodnicu prvo Canesten onda je vidjela da sam tek dobila upalu (možda od njih tko zna) te mi je dala druge tablete za rodnicu,vjerojatno jače, NEOGISTIN.. Moram priznati da mi je sad bolje.još dva dana se moram lječiti.Al sad me zanima da li je s tim gotovo? jeste li ve što poduzele ako ste imale takve probleme? Bila sam na pregledima,vađenju krvi i ništa mi nisu našli.Pa kako onda imam upale?? Malo mi je nezgodno prilikom spolnog odnosa jer me znade peckati a ponekad i boljeti na ulasku u rodnicu. Šta mi je raditi? Čudno mi je kako se sve to odvija nakon mog prvi puta, to možda znaći da mi dečko ima nešto što meni smeta? pa onda dobim upale? Naime ne koristimo kondom već pilule.
Ajde molim vas da me savjetujete
unaprijed zahvalna :D
sweet_jane
01.11.2008., 01:05
zna li netko broj dr. Đurđe Žigmundovac-Klaić u DZ Medveščak? i njeno radno vrijeme možda?
hvala :)
lotus_flower
01.11.2008., 13:14
ovako,da budem iskrena,u spolne odnose sam stupila pred 4.mjeseci.prije njih nisam imala nikakve probleme dolje.al otkad sam počela to prakticirati,svako malo sam kod ginekologice.sad neznam da li je to zbog njezinog nemara pa mi se nece totalno posvetiti da bi to izljecila,nego samo malo pogleda i uvali neke tablete koje mi uopće ne trebaju,ali da bude ipak izgledalo kao da ona zna o čemu je riječ i da budem se izlječila.
Naime prvo mi je dala kremu plimycol,kaj mi opće nije pomoglo,zatim tablete za rodnicu prvo Canesten onda je vidjela da sam tek dobila upalu (možda od njih tko zna) te mi je dala druge tablete za rodnicu,vjerojatno jače, NEOGISTIN.. Moram priznati da mi je sad bolje.još dva dana se moram lječiti.Al sad me zanima da li je s tim gotovo? jeste li ve što poduzele ako ste imale takve probleme? Bila sam na pregledima,vađenju krvi i ništa mi nisu našli.Pa kako onda imam upale?? Malo mi je nezgodno prilikom spolnog odnosa jer me znade peckati a ponekad i boljeti na ulasku u rodnicu. Šta mi je raditi? Čudno mi je kako se sve to odvija nakon mog prvi puta, to možda znaći da mi dečko ima nešto što meni smeta? pa onda dobim upale? Naime ne koristimo kondom već pilule.
a gle, upale ti ginekologica nije izmislila, stoga mislim da nije fer da je okriviš za nemar. meni se čini da ti upale proslijeđuje dečko s obzirom da navedene probleme nisi imala prije spolonog odnosa, a odonda su prisutni. Uputi dečka kod doktora.
bezimena1984
02.11.2008., 13:11
Dakle, što se tiče upala - gljivice su "bića" koja se nalaze cijelo vrijeme u tebi, ali su pod kontrolom. Ako ti padne imunitet, razboliš se, i slično, te gljivice mogu buknuti i stvoriti tu upalu. Ja ih imam bar 5 puta godišnje, nikako da ih se riješim. Kad dobiješ upalu bilo bi ti najpametnije odmorit od spolnih odnosa jer će ti oporavak puno duže trajat...... Da ti brže prođe možeš se prati dolje sa čajem od kamilice, nikakvim sapunima ni kupkama, ako ne sa čajem, onda samo sa mlakom vodom...... A možeš ići i kod dr opće prakse da ti prepiše recept za neku mast, npr. Canesten, pa da i to koristiš uz vaginalete.
A naravno, postoji mogućnost i da ti dečko nosi neku bakteriju od koje dobivaš upale, tako da bi i on trebao ići na nekakvo testiranje, ali o tome bi trebala porazgovarati sa ginekologicom.......
Toliko od mene, valjda će ti pomoć šta......
Ovako ,ja sam trudna 17 tjedana i prvo sam isla kod ginekologa u Splitu,a sad sam tu u Zagrebu i trebam nekog dobrog ginekologa da mi vodi trudnocu.,nekoga ko me moze brzo narucit,ne da cekam po tjedan dana jer mi je hitno.Evo citam forum i vidim da Dr.Tadic ima sve pohvale,pa ako ko ima kakvih iskustava kod nje u vodenju trudnoce,neka podijeli.I koliko dodu pregledi kod nje?Jos da pitam,trebala bih obavit neke preglede,urin,krv itd...Ne znam di u Zg-u mogu to obavit,ja nemam doktora tu.Hvala!
E,jos ovo,ja sam studentica i jel postoji kakav popust i da li trebam sta posebno napravit da dodem na pregled s obzirom da sam prvi put ili sam da nazovem i narucim se?
kod dr tadic studenti imaju popust...neznam tocno koliko...ali mislim da je osjetna razlika...nju samo nazoves i naruci te...vrlo brzo....ako hoces mogu ti na pm broj poslat? :mig:
e i neznam tocno koliko su pregledi ali mene su pregled i papa dosli 280kn..sto mislim da je fakat ok za privatnika...
abattoir
03.11.2008., 19:53
molim vas za pomoć
ne znam dal ovo postoji ili jel netko imao ali... okušat ću se:ne zna:
imam relativno neredovite menstruacije (dolaze svakih 32-40ak dana), a ponekad u vrijeme ovulacije mi jako natekne lijevi jajnik, toliko da ga vidim (kao izdignuta kuglica ispod kože u lijevom donjem dijelu trbuha).
međutim (sad dolazi tricky part :flop:), trenutno mi menstruacija kasni 40 dana, a taj prokleti lijevi jajnik mi je toliko natekut i brutalno se vidi ispod kože, a kad ga dodirnem me jako boli. svaka vrsta pomicanja tijela me boli. čak i dok sjedim ili stojim....nije to bol da me propara, osim ako ga dotaknem ili se slučajno udarim u to mjesto :mama: ali je vrlo neugodno.
inače prije nekoliko mjeseci sam bila na gin pregledu i nemam ciste ni policistične jajnike, navodno sve ok.:ne zna:
pitam se da li svi to imaju za vrijeme ovulacije, ili to samo ja dižem bezrazložnu paniku? anybody? help...
knoppixx
04.11.2008., 17:03
Pozdrav svima,
može par riječi o polklinikama Eljuga i Vili.... cijene, odnos pacijent-liječnik i tak to! :mig:
ej curke! ja trebam savjet... ja sam kod dr.čurića u mirogojskoj... i ne mogu reći da sam baš zadovoljna s njim... iako je sestra dr.čurića zaaakon! tak dragu sestru nikad nigdje nisam srela.... ali ne pregledava me ona.... je doktor zajebant i sve to stoji, ali ja njega praktički moram nagovarat da me pregleda kad dodjem s nekim problemom, i nije mi uvijek baš ugodno... mene boli donji dio trbuha već 2mjeseca i bila sam 2 put kod njega zbog toga i tek sam idući tjedan naručena za briseve... al boli do jaja... ima tko kakvu preporuku, nekog drugog doktora koji će mi objasniti ono što me zanima, a ne me samo na brzinu otjerati van iz ordinacije? :(
kissi kissi
Allexis
04.11.2008., 19:46
Pozdrav svima,
može par riječi o polklinikama Eljuga i Vili.... cijene, odnos pacijent-liječnik i tak to! :mig:
idem u polikliniku Eljuga kod dr. Mazalin, zadovoljna sam...za ovu njihovu drugu gin ne bih znala ništa...
cijena: pregled + papa test + uzv = 550 kn
brisevi:
Bris na Chl.trach. 250,00
Ureapl. i Mycopl. 250,00kn
aerobi i anaerobi 250,00 kn
i 150 kn uzimanje brisa
Genotipizacija HPV 350,00kn i 50,00 kn uzimanje brisa
Sve se radi PCR metodom
Allexis
06.11.2008., 15:47
izgubiila broj tel. dr. Bokić, DZ Prečko, pa bi molila da mi netko napiše...tnx
midmover
07.11.2008., 11:57
knoppix...
nakon dugo traženja, odlučila sam se za polikliniku vili.. od svih ginekologa, oni su me mogli prvi primiti, jer je moja situcija bila hitna..
sestre koje naručuju izričito su ljubazne, dok sam im se jadala na tel i objašnjavala što me boli, imale su maksimalno strpljenja i zatim me fino naručile..
tamo su većinom mlade sestre i relativno mladi doktori.. koliko se meni uččinilo, vlada vedrina, smirenost, stručnost i ljubaznost, što je ipak posebno bitno s obzirom na cijenu.
konkretno, ja sam kod dr. Martine Ujević. Doktorica je isto jako ljubazna, nježna, optimistična, vedra i možeš o svemu pričati s njom..
kod mene je naišla na komplikacije koje se trebaju hitno rješavati, no ona je uvijek dostupna na svoj mob i zaista se trudi doskočiti mojim žalopojkama..
Cijene kao u Eljugi..
pregled + papa + uzv = 550 kn
Čini mi se da je pregled 250, papa i uzv 150 kn.
knoppixx
08.11.2008., 17:50
knoppix...
nakon dugo traženja, odlučila sam se za polikliniku vili.. od svih ginekologa, oni su me mogli prvi primiti, jer je moja situcija bila hitna..
sestre koje naručuju izričito su ljubazne, dok sam im se jadala na tel i objašnjavala što me boli, imale su maksimalno strpljenja i zatim me fino naručile..
tamo su većinom mlade sestre i relativno mladi doktori.. koliko se meni uččinilo, vlada vedrina, smirenost, stručnost i ljubaznost, što je ipak posebno bitno s obzirom na cijenu.
konkretno, ja sam kod dr. Martine Ujević. Doktorica je isto jako ljubazna, nježna, optimistična, vedra i možeš o svemu pričati s njom..
kod mene je naišla na komplikacije koje se trebaju hitno rješavati, no ona je uvijek dostupna na svoj mob i zaista se trudi doskočiti mojim žalopojkama..
Cijene kao u Eljugi..
pregled + papa + uzv = 550 kn
Čini mi se da je pregled 250, papa i uzv 150 kn.
hvala!!! naručena sam kod dr. ujević. :cerek:
idem tamo na preporuku prijateljice, al sam pitala za Eljugu jer živim preko puta klinike, :bonk: al ne volim ići kod nekog na blef... :mig:
Moje najveće otkriće je dr. Fistonić u Preradovićevoj ulici u Zagrebu. Super doktor, prijatelj, ma čovjek je genijalan. SVE POHAVALE
sweet_jane
09.11.2008., 16:40
Moje najveće otkriće je dr. Fistonić u Preradovićevoj ulici u Zagrebu. Super doktor, prijatelj, ma čovjek je genijalan. SVE POHAVALE
privatnik ili?
ac milan
09.11.2008., 20:33
izgubiila broj tel. dr. Bokić, DZ Prečko, pa bi molila da mi netko napiše...tnx
evo broja 3866-220, ali za naruivanje zovi u vrijeme:
u jutro 8.00-8.30 i od 13.00-13.30
poslije podne 14.00-14.30 i 18.30-19.00
inace tesko da ti se tko javi.Ja idem pjeske
Allexis
10.11.2008., 13:10
tnx :)
Ako mi netko može pomoći..danas sam išla kod ginekologa u dom zdravlja Siget, prijateljica mi je preporučila dr.Mađor ali je ona na porodiljnom...sestra mi je rekla da mogu kod ovog doktora koji ju mjenja, ja sam rekla da bi rađe kod žene...
Sad vidjela sam ovdje da su neke žene rekla za dr.Kos da je dobra osim kaj je sestra bezobrazna a i vidjela sam da je kod nje veliki red bio u čekaoni...neznam premišljam se da možda ipak odem kod ovog doktora, s obzirom da nisam još nikad bila na pregledu, a mislim da je stvarno krajnje vrijeme da odem.
Ako možda netko ima još iskustva sa gin.iz dz Siget bila bi jako zahvalna
Zla patka
10.11.2008., 15:59
Ako mi netko može pomoći..danas sam išla kod ginekologa u dom zdravlja Siget, prijateljica mi je preporučila dr.Mađor ali je ona na porodiljnom...sestra mi je rekla da mogu kod ovog doktora koji ju mjenja, ja sam rekla da bi rađe kod žene...
Sad vidjela sam ovdje da su neke žene rekla za dr.Kos da je dobra osim kaj je sestra bezobrazna a i vidjela sam da je kod nje veliki red bio u čekaoni...neznam premišljam se da možda ipak odem kod ovog doktora, s obzirom da nisam još nikad bila na pregledu, a mislim da je stvarno krajnje vrijeme da odem.
ja sam kod dr. kos (ljilja) i super je. sestra prema meni uvijek ljubazna i draga :ne zna:
dobro sad mi je malo lakše mislim da ću otić onda kod nje.
a jel hoće popričat sa tobom onako o svemu? znam da moja opće prakse uvijek samo šuti i tak mi ju je bed pitati bilo šta, ne bi htjela da mi i gin.bude takva...
bjelovarcanka
11.11.2008., 16:27
ovako,,, da li je tko kod doktorice orlovic ginekologinje u bjelovaru.. i ako je mozete li mi reci kakva je doktorica jer se mislim prebaciti,.
ovako,,, da li je tko kod doktorice orlovic ginekologinje u bjelovaru.. i ako je mozete li mi reci kakva je doktorica jer se mislim prebaciti,.
Ne znam, ja sam kod dr. Šelovića. I super mi je...
bjelovarcanka
11.11.2008., 23:12
ma i ja sam kod njega,, ali bas i nisam zadovoljna,,jer mi nikako ne zeli napraviti briseve,,,zapoluditi.
ma i ja sam kod njega,, ali bas i nisam zadovoljna,,jer mi nikako ne zeli napraviti briseve,,,zapoluditi.
A da odeš kod privatnika nekog? (Ne preporučam dr. Toth...)
bjelovarcanka
12.11.2008., 12:22
a zasto,,,ne kod dr toth,,, a kod kojeg da odem!
a zasto,,,ne kod dr toth,,, a kod kojeg da odem!dr toth? moja prijateljica je dobila tablete kod dr toth bez ikakvih pretraga, a kasnije se zabrinula i trazila pretrage (kod drugog dr) da bi na kraju dobila zabranu tableta.
a ne znam stvarno kod koga... probaj nekoga pitati za preporuke. ja imam dr. selovica i jos jednu dr u zagrebu.
o ostalima nisam bas cula nista ni pozitivno ni negativno.
stvarno nemam sreće, bila sam danas kod dr.kos i ona je na bolovanju...
ima li netko iskustva sa dr.dokom iz dz dugave?
bjelovarcanka
12.11.2008., 13:24
ok,pokusat cu kod nekog drugog,,,
Pozdrav svima. Mogu da kažem da je ostalo malo ginekologa koji su dobri jer je većina otišla u privatnike :mig:a nisu baš jeftini
Bruno Vuletić ti je izvrstan, jako ljubazan, strpljiv i detaljan...sestra Svjetlana je isto ok...on je muško ali je jako nježan na pregledu, i kad radi i papu i briseve i uzv
Bruno Vuletić ti je izvrstan, jako ljubazan, strpljiv i detaljan...sestra Svjetlana je isto ok...on je muško ali je jako nježan na pregledu, i kad radi i papu i briseve i uzv
on je tamo za stalno ili kao zamjena?
i ako mi možeš reći koliko ima godina otprilike, jel stariji ili mlađi??
Neznam za ZG ali u Puli ih je malo dobrih dok je Rijeka zakon,ima puno stručnjaka i jako su ljubazni:top:
Giovanna26
15.11.2008., 18:38
Drage moje, zelim vam dati samo jedan savjet...moje osobno misljenje, i iskustvo...vec vise od desetak godina odlazim u polikliniku Eljuga, kod dr. Mazalin, bivse prezime Stojic...i, vise nego vam mogu reci samo sva pozitivna, ugodna iskustva...i, puno vise od toga...
Allexis
15.11.2008., 22:20
to je i moja ginekologica i dosada nemam nikakve zamjerke....naprotiv, jako sam zadovoljna :top:
a jel može neka preporuka doktora koji nije privatnik, i ako imate broj telefona i radno vrijeme.... pozzz
hvala
znam da vjerojatno nije pitanje za ovu temu ali pošto je ta trenutno zatvorena da ne otvaram novu.samo me zanima koliko se dugo logest kupuje na isti recept?jel isto kao yasmin jednu godinu?
nana_22
17.11.2008., 14:17
znam da vjerojatno nije pitanje za ovu temu ali pošto je ta trenutno zatvorena da ne otvaram novu.samo me zanima koliko se dugo logest kupuje na isti recept?jel isto kao yasmin jednu godinu?
da :)
iggyich
17.11.2008., 16:02
Bok!
Trazim dobrog ginekologa u Zagrebu, posto sam studentica, odgovaralo bi mi da nije privatnik, ali da je dobar. :ne zna:
Puno hvala na infos!!!
nella_b
17.11.2008., 22:35
Nedavno sam bila prvi put u gina i iznenadila sam se kad me sestra tražila 50 kn za pregled tj ultrazvuk jajnika,bilo je puno ljudi u prostoriji pa nisam nista pitala,ja sam mislila da je to sve besplatno posto iman participaciju. :ne zna:
on je tamo za stalno ili kao zamjena?
i ako mi možeš reći koliko ima godina otprilike, jel stariji ili mlađi??
mlađi...neki 35 godina...on je kao zamjena za Martinu Ujević ali ja mislim da se ona neće dugo vratiti
knoppixx
18.11.2008., 14:02
mlađi...neki 35 godina...on je kao zamjena za Martinu Ujević ali ja mislim da se ona neće dugo vratiti
a kaj nije ona u poliklinici Vili!!!:confused: mislim, ja sam kod nje...
*ferrera*
18.11.2008., 14:27
ja bi vas zamolila da mi preporucite doktoricu...idem 1.put,htjela bi kod zenske ic,ono da je mlada,dobra...i da nije privatnik,odnosno da ide prek zdravstvenog...
cula sam za ovu novu doktoricu zigmundovac-klaic i htjela sam tamo otic,ali kad sam nazvala sestra mi je rekla da ne primaju nove pacijente...
pa eto,svaki savjet je dobrodosao...mozda jos da je ordinacija u blizini centra...hvala puno:)
Papirka
18.11.2008., 21:06
prima dr. Martina Žigmund na Borovju.
za tu sam ginicku i ja ranije pitala. jel ima ko kod nje, i dojmovi?
hvala
nikak da se odem vec jednom prebacit.
midmover
19.11.2008., 12:04
molim vas za pomoć
imam relativno neredovite menstruacije (dolaze svakih 32-40ak dana), a ponekad u vrijeme ovulacije mi jako natekne lijevi jajnik, toliko da ga vidim (kao izdignuta kuglica ispod kože u lijevom donjem dijelu trbuha).
međutim (sad dolazi tricky part :flop:), trenutno mi menstruacija kasni 40 dana, a taj prokleti lijevi jajnik mi je toliko natekut i brutalno se vidi ispod kože, a kad ga dodirnem me jako boli. svaka vrsta pomicanja tijela me boli. čak i dok sjedim ili stojim....nije to bol da me propara, osim ako ga dotaknem ili se slučajno udarim u to mjesto :mama: ali je vrlo neugodno.
inače prije nekoliko mjeseci sam bila na gin pregledu i nemam ciste ni policistične jajnike, navodno sve ok.:ne zna:
pitam se da li svi to imaju za vrijeme ovulacije, ili to samo ja dižem bezrazložnu paniku? anybody? help...
E ovako, prvo, prije koliko si išla ginekologu na pregled i kakav ti je ginić/ka?
moj je bio dosta nemaran..
Da objasnim, išla sam giniću u 6 mj zbog bolova u jajnicima i općenito, donjem dijelu trbuha.. rekao je da izmišljam, da je najvjerojatnije iritacija od menge! no mene je to bolilo prije, za vrijeme, i poslije menge!! samo je rekao da izmišljam, dao mi vaginalete, rekao da se čuvam i poslao me doma.
Bolovi su iz mjeseca u mjes bili sve jači, prvo lijevi, pa desni jajnik, pa oboje, pa se bol proširila u leđa.. a sad u 10 mj skroz mi je bio napuhan donji dio trbuha, a lijevi jajnik sam bez problema mogla napipati (više od desnog) , tako da sam odlučila otići kod privatnika!
ispostavilo se da imam dvije endiometrične ciste iza maternice, prilično velike, koje hitno treba odstraniti (detaljno možeš pogledati na topicu-endometrioza), i da me to boljelo proteklih mjeseci!
Govorim ti ovo sve iz tog razloga što je potrebno da se zabrineš, svako tijelo reagira drugačije, ne želim te plašiti, možda nije ništa, ali je potrebno da zatražiš drugo mišljenje, i odeš na ultrazvuk!!
Ja tome nisam baš pridavala previše pozornosti jer sam svom giniću slijepo vjerovala, i na kraju mi se stvar zakomplicirala!!
Moj savjet ti je da uzmeš tel u ruku i hitno odeš giniću na pregled i ultrazvuk!!
LP, držim fige da nije ništa:)
Helou,
u DZ Remetinec je bio i dr. Tarle. Sad mi kazu da ga vise nema da dolazi Fadel, uglavnom jel itko zna gdje je Tarle, oni kazu da nemaju pojma. Fadel mi se bas i ne dopada hmm...:ne zna:
hvala!
njega se može naći u Draškovićevoj 34, imam i broj ako trebaš
sweet_jane
22.11.2008., 15:50
zanima me mogu li se prebaciti bilo kome u tom famoznom 12. mjesecu ili doktorica mora imati slobodnih mjesta?
mozda zvuci malo glupo ali znam sve vezano uz premjestanje, samo me zanima, buduci da sam cula da je praksa mijenjanje doktora u prosincu, mogu li onda doci kod ginekologice kod koje zelim ici i biti sigurna (nikad ne mogu biti sigurna, znam, ali je li veca sansa da ce me primiti sada nego u 5. mjesecu npr.) da ce me primiti? (tj. da cu dobiti onaj papir koji onda nosim uokolo po hzzo-u).
muku mucim vec godinu dana s stepanickom i zbilja mi je je vise dosta, a gljive me konstantno napadaju i napokon bih volila imati neku normalnu i dragu ginekologicu koja ce moci barem dvije rijeci prozboriti samnom. za razliku od prije spomenute.
hvala :)
Allexis
22.11.2008., 16:25
primiti će te samo ona ginekologica/ginekolog koji ima mjesta...bez obzira išla ti u 12. ili bilo kojem drugom mjesecu....jer sada se može prebaciti kroz cijelu godinu...
ovdje imaš popis svih gin u Hrv, pa pogledaj zagrebačke koliko tko ima pacijentica i otprilike ćeš vidjeti jel ima/nema mjesta --> http://www.hzzo-net.hr/dload/obvezno_osig/popis_ugovorenih_timova_zdravstvene_zastite_zena_u _RH.xls
pozdrav! i ja imam problema u zadnja 3 mjeseca, često me boli lijevi jajnik. bila sam na pregledu kod ginekologa i samo mi je dao vaginalete i rekao da se liječim da su to gljivice. odmah sam mu rekla ja mislim da nije u pravu jer znam kak moje tijelo reagira na gljivice. otišla sam doma, bol nije prolazila i ja sam se opet vratila kod njega.pipao mi je trbuh, boljelo me sve i to užasno jako, najjače na lijevoj strani. :s:s uzeo mi je briseve, stigli mi jučer nalazi i svi su u redu, a mene i dalje boli. sad čekam idući tjedan da odem kod njega. malo sam se zabrinula sad kad sam vidjela što su tebi dijagnosticirali. :eek:
jesi već bila na operaciji ili tek ideš? užas....
ej MIDMOVER!
pozdrav! i ja imam problema u zadnja 3 mjeseca, često me boli lijevi jajnik. bila sam na pregledu kod ginekologa i samo mi je dao vaginalete i rekao da se liječim da su to gljivice. odmah sam mu rekla ja mislim da nije u pravu jer znam kak moje tijelo reagira na gljivice. otišla sam doma, bol nije prolazila i ja sam se opet vratila kod njega.pipao mi je trbuh, boljelo me sve i to užasno jako, najjače na lijevoj strani. :s:s uzeo mi je briseve, stigli mi jučer nalazi i svi su u redu, a mene i dalje boli. sad čekam idući tjedan da odem kod njega. malo sam se zabrinula sad kad sam vidjela što su tebi dijagnosticirali. :eek:
jesi već bila na operaciji ili tek ideš? užas....
Milushka
24.11.2008., 22:39
Ja sam inače kod dr. Mađor Božinović, i s razlogom ti je prijateljica preporučila, žena je super... Ali eto, sad je na porodiljnom pa je poprilično bespredmetno raspravljat kakva je jer je neaktualno. O dr. koji je na zamjeni imaš moje mišljenje ovdje (http://www.forum.hr/showpost.php?p=16887595&postcount=31), neću se ponavljati, samo ću reći da izgleda da u doktoričinom porodiljnom jedino profitira samo sestra :D vesela je i poletna, dok je kod doktorice uvijek bila gužva i sestra doslovno grizla :zubo:
stvarno nemam sreće, bila sam danas kod dr.kos i ona je na bolovanju...
ima li netko iskustva sa dr.dokom iz dz dugave?
Kod dr. Doke bolje nemoj, tip je koma (on drži i dio trudničkog tečaja u dz Siget :lol: to je cirkus), kod njega je bila moja mama - pita on nju "oćeš ti pregled ili si ovak bezveze došla?" :confused: totalno je neprofesionalan, a rekla mi je i patronažna iz dugava da je čovjek lud, odnosno nenormalan :B...
Žao mi je, al izgleda da ćeš morati tražiti i dalje :ne zna: ja sad, dok se doktorica Mađor nije vratila, idem privatno.
milushka thnx...izgleda da ću i dalje tražiti, jer ne idem kod doke, jučer se vidjela s prijateljicom koja je kod njega i šta mi je sve napričala..nemogu vjerovati da tako netko može raditi kao doktor...
sad ako nađem nekog super, ako ne čekat ću dok se dr. Mađor vrati...ne bih išla kod bilo koga...
midmover
25.11.2008., 15:25
police, najbitnije je da odeš na ultrazvuk... jer su i meni svi brisevi sa zadnjeg pregleda bili u redu.
operacija mi je 5.12., možda i ranije - saj Bože da se tog što prije rješim(jer sam ovaj vikend sam dobila mengu i imala sam strašne bolove-jedva sam disala, tablete-onaj ibuprofen najjači nije ništa pomogao tako da sam išla na hitnu.. i tamo ostala. Fakat sam se prestrašila, no dobila sam pikice i jučer su me otpustili doma)
Uglavnom, najbitnije je da odeš na ultrazvuk- to su prvo mene pitali - zašto nisam išla ranije?
al nemoj se bojat, samo je bitno da to što prije provjeriš, da se rješiš dileme!
Jesi li kod socijalog il privatnog ginića?
jel netko ima broj dr. babić u domu zdravlja malešnica... na domu zdravlja u gajincama piše da prima nove pacijente :D fala unaprijed :D
molim vas za pomoć
obavezno.al OBAVEZNO idi ko drugog doktora.ne pitaj kolko kosta zdravlje.ja sam isla redovito,sve 5.kad su poceli bolovi bilo je skoro prekasno,jer mi nije bio napuhnut stomak,otislo je sve u ledja.tumor je probio jajnik i sirio se dalje.ne zelim te plasiti al i ja sam jedno vrijeme mislila proci ce.imala sam 24god.dakle,jos jednom,idi kod privatnika,bar ces znayi sto ti je.SRETNO:top:
takomlada
26.11.2008., 12:11
jučer sam bila u Sigetu i vidjela tog starog dokotora, Bože moj oprosti ali izgleda kao djeda iz Simpsona! Vjeruj ne bi htjela da te netko takav dira.
inače ja sam se prijavila kod dr. Dropulić (isti dom zdravlja), pacijente primaju samo ako baš nemaš doktora. Navodno je žena super i da je zato tolika gužva. Mene još nije pregledavala samo sam bila s jim na razgovoru o pokretanju oplodnje i tu se pokazala ok.
takomlada
26.11.2008., 12:13
imam pitanje, ja sam kod gin preko soc i moram nositi briseve u mirogojsku, jel mi može netko reći naplaćuju li se ti brisevi?
hvala
okej cure, pročitala sam brdo stranica unatrag i nikako da se odlučim :(
dakle, bila sam kod dr. Wahida, na Krugama, diiiivaaaann doktor.. (vidjela sam i na stranicama prije da ga hvalite), uvijek nasmijan, prvi pregled mi bio kod njega, nasmijavao me... i zapričavao... kada bih mu pokazala kartončiće sa ciklusimai stare nalaze, pomno bi ih proučio... papa test redovito radio... ma SVE super!!! ALI jedina mana, nema ultrazvuk :( a pošto trebam svakih par mjeseci raditi ultrazvuk zbog nekih cisti na jajniku, nije mi odgovarao, pa sam se prebacila na savjet 'prijateljice' kod dr. Kvaternik Ledinski (na Remizi).
e sad, dr. Kvaternik izrazito distancirana, sestra bahata, imaju ultrazvuk, redovi cekanja su i po mjesecipo... općenito, to mi je nakon Wahida bio šok, imala sam dosta neugodnosti sa ovom doktoricom, zamjerila mi se do te mjere da više nisam htjela niti ići kod nje na pregled(neću pisati tu priču, jer je podugačka :) ), već sam dolazila po uputnice za ginekologa (ironija, znam :zubo: ) i išla u zabok na preglede (to mi je u tom periodu bilo praktično)
e sad, MOLIM VAS za preporuku nekog ginekologa (nebitno mi dal je muško ili žensko), da ima ultrazvuk, da se ne mora naručivati i da će sjesti i popričati samnom nakon pregleda!
i da nije privatnik, ofc, jer nemam para za taj hobi... probala, u tjedan dana otišlo 1000kn i nakon toga... odustala :rofl:
znam da puno tražim, ali eto, vjerujem u moć foruma :zubo:
blablica
26.11.2008., 15:57
zna li netko koliko košta stavljanje spirale u hrvatskoj, kod soc. ginekologa, a koliko kod privatnog (otprilike)? hvala
e sad, MOLIM VAS za preporuku nekog ginekologa (nebitno mi dal je muško ili žensko), da ima ultrazvuk, da se ne mora naručivati i da će sjesti i popričati samnom nakon pregleda!
e to i ja tražim....
Patkica_ST
26.11.2008., 17:53
Da li mi ginekolog (upisana preko zdravstvenog) smije naplaćivat uzv i vađenje brisa? Najviše me ljuti šta me sestra na upit za račun pogleda kao da sam sa marsa pala. :mad: Imam karticu da sam oslobođena participacije.
Da li mi ginekolog (upisana preko zdravstvenog) smije naplaćivat uzv i vađenje brisa? Najviše me ljuti šta me sestra na upit za račun pogleda kao da sam sa marsa pala. :mad: Imam karticu da sam oslobođena participacije.
meni je ova moja naplatila ultrazvuk (20 ili 25kn), a opet u zaboku nikad nisam platila... :ne zna: isto imam karticu za osl. od participacije
Patkica_ST
27.11.2008., 08:44
Meni naplaćuje 50kn. Ne bi me bilo briga da idem jednom godišnje. Nego imam problema sa cistama pa sam svaki mjesec kod nje.
Marcelina
27.11.2008., 11:57
naplacuje ti se normalno 50kn uzv kod socijalnog u STu, a i drugdje..nema ti veze participacija s tim..imam i ja karticu, pa sam isto platila...naravno, nista od racuna..
a za briseve ne znam, papa se ne naplacuje, al ti brisevi, sta je s njima?
i znam da ih rutinski ne rade, meni ih na prvom pregledu nije uzela, a po meni bi to bilo ok...
zna li netko koliko košta stavljanje spirale u hrvatskoj, kod soc. ginekologa, a koliko kod privatnog (otprilike)? hvala
ne znam za soc. gin., a kod privatnika ti je oko 400 kn + 1.100 kn sama spirala (mirena)
Allexis
27.11.2008., 12:42
zar ne bi uzv trebao biti besplatan? :ne zna:
na stranicama HZZO-a sam pročitala slijedeće:
Djeca školarci iznad 18 godina starosti i studenti na redovnom školovanju imaju pravo na cjelovitu preventivnu i kurativnu zdravstvenu zaštitu te, medicinsku rehabilitaciju uključujući, na svim razinama zdravstvene zaštite (primarna, sekundarna, tercijarna), osim prava na ortopedska i druga pomagala, stomatološko protetska pomagala te lijekova s Dopunske liste lijekova Zavoda.
Pravo na oslobađanje dokazuju posebnom potvrdom koju izdaje Zavod na osnovi potvrde o redovnom školovanju, odnosno studiranju.
dakle, imam tu karticu i znam da ja kao studentica nigdje ne plaćam ništa....
Marcelina
27.11.2008., 12:55
i meni se cini da bi uzv trebao bit besplatan, bar u tim slucajevima, ali nije..
al ja mislim da je to neka ilegalns shema, mozda se varam, al tako mi se cini
isto tako sam jednom negdi procitala da npr. domovi zdravlja imaju unamljene uzv-e pa da onda ti zapravo placas to
sta mi zvuci stvarno glupo :ne zna:
Patkica_ST
27.11.2008., 16:53
naplacuje ti se normalno 50kn uzv kod socijalnog u STu, a i drugdje..nema ti veze participacija s tim..imam i ja karticu, pa sam isto platila...naravno, nista od racuna..
a za briseve ne znam, papa se ne naplacuje, al ti brisevi, sta je s njima?
i znam da ih rutinski ne rade, meni ih na prvom pregledu nije uzela, a po meni bi to bilo ok...
Nisam znala da im je to praksa. Briseve mi radi zato šta imam problema sa e.coli. :( Papu mi naplati 100kn kad želim da bude brzo gotov, inače ne naplaćuje.
darkNess(ie)
28.11.2008., 22:38
i meni se cini da bi uzv trebao bit besplatan, bar u tim slucajevima, ali nije..
al ja mislim da je to neka ilegalns shema, mozda se varam, al tako mi se cini
isto tako sam jednom negdi procitala da npr. domovi zdravlja imaju unamljene uzv-e pa da onda ti zapravo placas to
sta mi zvuci stvarno glupo :ne zna:
Uzv kod socijalnog ginekologa se placa ako je to njegov uzv, dakle ako ga je kupio vlastitim novcem. Obicno ga naplacuju oko 100kn. Ako neces platiti, moze se traziti uputnica da se ode u neku od bolnica na uzv. Tako moja prijateljica radi, njen ginekolog je socijalni, ali ima vlastiti uzv i onda ga trazi uputnicu za bolnicu da ne mora platiti.
A ove manje cifre, od 25kn itd. ako se ima participacija, nemam pojma za sto uzimaju. Mozda za najam kako si ti rekla. Ali nisu ni sve participacije iste, neke ne pokrivaju sve. Mozda je i to, mozda netko ima participaciju koja ne pokriva pregled uzv-om.
desifriraj
30.11.2008., 00:31
ja san evo čula neki dan da te participacije više ne vride??? ( i ja je iman pa mi nije jasno):ne zna:
e da cure, jel koja od vas bila kod ginekologice tatjane praprotnik?
Djevojke koji vam je najgori dio kod ginekologa-
pregled,papa test ili ultra zvuk(vaginalni)
JustForFun
01.12.2008., 12:01
meni je najgori dio kad me pregleda prstima
ovaj moj je baš ima nekako tešku ruku :(
mima666
01.12.2008., 14:32
Pozdrav svima, mijenjam ginekologa i odlučila sam se za dr.Bokić u DZ Prečko.Zanima me kakva je procedura? Provjerila sam da li prima nove pacijente,sve 5 ali ne znam o kakvom je formularu riječ,gdje ga podignem i kaj s njim?? :ne zna:
Puuuuno hvala :):):)
purple pixie
01.12.2008., 14:35
bok, cure,
ja sam danas nakon vise od 3 mj cekanja, telefoniranja i narucivanja u studentskoj kod topalovica opet dobila kosaricu i prozivjela zivcani slom, proplakala pol grada :cry: , tako da mijenjam ginekologa dok jos imam zdrav razum :bonk:
pocela sam zvati krajem 8. mj. i zvala svakih mjesec dana, nakon par sati bi se zena javila i rekla da je sve popunjeno i da nazovem za mjesec dana. jutros sam bila narucena u 8h i tako ja cekam i konacno nakon pol sata prozovu moje prezime, ja sretna ko malo dijete kad ono, neka cura udje u ordinaciju prije mene. ja isto udjem i meni teta kaze da me nema u evidenciji i da nisam ja narucena, nego cura koja je usla, s istim prezimenom u istom terminu. :confused:
tako da... jel tko provjerio nekoga u okrugu rudes, precko, vrbani,... bar da prima pacijente, eto toliko sam snizila kriterije :s
Pozdrav svima, mijenjam ginekologa i odlučila sam se za dr.Bokić u DZ Prečko.Zanima me kakva je procedura? Provjerila sam da li prima nove pacijente,sve 5 ali ne znam o kakvom je formularu riječ,gdje ga podignem i kaj s njim?? :ne zna:
Puuuuno hvala :):):)
zadnji put kad sam ja to radila bilo je tako da odeš u taj DZ kod sestre koja radi s tom dr, sestra ti ispuni formular i kaže ti gdje da ga odneseš. najvjerojatnije u jukićevu u hzzo. tamo napraviš prijavu, što je vrlo jednostavno, i jedan primjerak tog formulara vratiš sestri. i tako si se prijavila kod željene dr, a ne moraš se od nikud odjavljivati, to oni u jukićevoj automatski naprave u kompjuteru. :)
Allexis
01.12.2008., 18:52
tako da... jel tko provjerio nekoga u okrugu rudes, precko, vrbani,... bar da prima pacijente, eto toliko sam snizila kriterije :s
ja sam kod dr. Bokić, DZ Prečko...čeka se na pregled oko mjesec i pol dana...ako je hitno, dođeš pred kraj vremena pa te dr. primi...
mima666
01.12.2008., 18:57
zadnji put kad sam ja to radila bilo je tako da odeš u taj DZ kod sestre koja radi s tom dr, sestra ti ispuni formular i kaže ti gdje da ga odneseš. najvjerojatnije u jukićevu u hzzo. tamo napraviš prijavu, što je vrlo jednostavno, i jedan primjerak tog formulara vratiš sestri. i tako si se prijavila kod željene dr, a ne moraš se od nikud odjavljivati, to oni u jukićevoj automatski naprave u kompjuteru. :)
Hvala puno!!! Tako sam i planirala ali sam htjela samo provjeriti kamo prvo otići kako me ne bi vozali od vrata do vrata:bonk:.Obično tako to biva,samo me zanimalo gdje dobivam formular:top:
Azaleja
01.12.2008., 19:14
okej cure, pročitala sam brdo stranica unatrag i nikako da se odlučim :(
dakle, bila sam kod dr. Wahida, na Krugama, diiiivaaaann doktor.. (vidjela sam i na stranicama prije da ga hvalite), uvijek nasmijan, prvi pregled mi bio kod njega, nasmijavao me... i zapričavao... kada bih mu pokazala kartončiće sa ciklusimai stare nalaze, pomno bi ih proučio... papa test redovito radio... ma SVE super!!! ALI jedina mana, nema ultrazvuk :( a pošto trebam svakih par mjeseci raditi ultrazvuk zbog nekih cisti na jajniku, nije mi odgovarao, pa sam se prebacila na savjet 'prijateljice' kod dr. Kvaternik Ledinski (na Remizi).
e sad, dr. Kvaternik izrazito distancirana, sestra bahata, imaju ultrazvuk, redovi cekanja su i po mjesecipo... općenito, to mi je nakon Wahida bio šok, imala sam dosta neugodnosti sa ovom doktoricom, zamjerila mi se do te mjere da više nisam htjela niti ići kod nje na pregled(neću pisati tu priču, jer je podugačka :) ), već sam dolazila po uputnice za ginekologa (ironija, znam :zubo: ) i išla u zabok na preglede (to mi je u tom periodu bilo praktično)
i da nije privatnik, ofc, jer nemam para za taj hobi... probala, u tjedan dana otišlo 1000kn i nakon toga... odustala :rofl:
znam da puno tražim, ali eto, vjerujem u moć foruma :zubo:
Nisi jedina kojoj se zamjerila dr. Kvaternik-Ledinski. Upravo što kažeš, ona je distancirana, a sada što se tiče sestre-sa njom sam imala možda par kontakta-niti ljubazna niti bahata. Također ni mojoj mami nije sjela.
A ostatak ti odgovorim na P.M.
purple pixie
01.12.2008., 22:15
ja sam kod dr. Bokić, DZ Prečko...čeka se na pregled oko mjesec i pol dana...ako je hitno, dođeš pred kraj vremena pa te dr. primi...
hvala ti, Allexis :)
ciciban3
02.12.2008., 18:35
Ne razumijem zašto DZ kruge ne nabavi UZV?! Pa gotovo svi ih imaju. ILi se ono troje ginekologa tamo ne zna služiti njime, tj nemaju namjeru naučiti?
Bok, imam pitanje...da li znate nekog ginekologa koji bi mi mogao napisati ispričnicu za 2 tjedna izostanaka s faxa? Nisam iz Zga, ali ovdje studiram.
sanjuška67
03.12.2008., 07:14
Bok ljudi, imam problema od kojih ću više poludit. prije dva mjeseca imala sam upalu mjehura i pila antibiotik, učestalo mokrenje, pečenje, bolovi u križima... Naravno dobila sam gljivice , dr. mi dala vaginalete, kremice , diflucan ali ništa se nije bitno popravilo. Radila sam urinokulturu i sterilna je, ali ja i dalje često mokrim, dole me užasno peče, svrbi sve je crveno . Za tjedan dana idem ginekologu.
Brine me to stalno pečenje i osjećaj iritiranosti, još sam jučer na ulazu u rodnicu vidjela , ne znam kak da to opišem, kao da mi je s jedne strane neka izraslina, zadebljanje ali u istoj boji , nisu neke bradavice i sl.:confused:
Allexis
03.12.2008., 12:35
trebala si uz antibiiotike piti lactogyn da ne dobiješ gljivice...jer antibiotici poremete pH...ja to uvijek pijem, s obzirom da sam 1. put kad sam popila antibiotike dobila candidu...s lactogynom više nisam....a isto pijem zbog upale mjehura koju sam opet zaradila prije 2 tjedna :(
Danas sam isla na ultrazvuk i pregled,utvrdjena mi je ranica na grlicu materice i mali miom na materici.Da li je to opasno?Usput svi oni problemi su bili od upale jajnika,i poslije pregleda se opet pojavilo krvarenje mada je doba ovulacije
nikolina1234
04.12.2008., 19:53
ovak,neznam,bas od ceg se sastoji ova tema,nisam bas ni citala.....
hehe...sorry
al imam jedno pitanje pa ak mi netko moze pomoci......
ovak...imam 20 god. nisam jos nikak bila kod ginekologa,znam da nije u redu al jbg....
uglavnom.....spolno aktivna sam vec godinu i pol...otprilike.....
i u zadnje vrijeme mi se javio problem....
ovak....tijekom sexa,sve bude super,uzivam,NISTA ne boli,ali vec 3,4 puta je bilo krvi,ne puno,al bilo je.....zatim nakon nekih,ne odmah,al nakon nekog vremena me pocne boljet stomak,onak u donjem dijelu trbuha osjecam onak tupu bol,ne jaku,al.....pa sad....zanim ame jel netko znas sta je to????zasto????
ako si dovoljno zrela za sex, onda si i dovoljno zrela da budeš odgovorna i odeš kod ginekologa.
ne pokušavam biti ni ironična, ni patronizirati, ali da te zub tupo boli, jel bi došla pitat na forum, zašto je to tako?!
JustForFun
05.12.2008., 09:13
ovak,neznam,bas od ceg se sastoji ova tema,nisam bas ni citala.....
hehe...sorry
al imam jedno pitanje pa ak mi netko moze pomoci......
ovak...imam 20 god. nisam jos nikak bila kod ginekologa,znam da nije u redu al jbg....
uglavnom.....spolno aktivna sam vec godinu i pol...otprilike.....
i u zadnje vrijeme mi se javio problem....
ovak....tijekom sexa,sve bude super,uzivam,NISTA ne boli,ali vec 3,4 puta je bilo krvi,ne puno,al bilo je.....zatim nakon nekih,ne odmah,al nakon nekog vremena me pocne boljet stomak,onak u donjem dijelu trbuha osjecam onak tupu bol,ne jaku,al.....pa sad....zanim ame jel netko znas sta je to????zasto????
može biti svašta, a ne mor abiti ništa
meni to miriše na upalu neku
ja čak nisam ni osjećala bolove takve, a imala sam povremeno krvav isjedak i ipostavilo se da je riječ o bakterijama
ako želiš sebi dobro otiđi kod ginekologa - moj savjet!
ubijena
05.12.2008., 11:55
Pomozite ljudi... Moram na prekid trudnoće. U petom tjednu sam. Je li jako rizično raditi ab bez prisutnih otkucaja/implusa srca ploda? I ovako mi je preteško, a još čekati otkucaj. Ne mogu.. Molim vas neka netko odgovori ako zna......
Allexis
05.12.2008., 16:48
imaš topic abortus --> http://www.forum.hr/showthread.php?t=8555&page=3
emergence
09.12.2008., 20:18
ovako curke znam znam ima 180 str i dosta sam njih pročitala ali eto ipak moram opet pitati.
iz zagreba sam, nezadovoljna svojim trenutnim ginićem dr.ćurićem(iako ga hvale ljudi po forumima na sva zvona!) i prebacila bih se na kruge kod dr. wahida ako još ima mjesta.
zanima me dal dr wahid daje uputnice i radi briseve bez problema? tel dal se može s njim normalno razgovarati onak da ga pitam kaj je to i to i da mi da odgovor.
nije mi frka ni ako nema uzv jer zapravo tražim ginića koji ce mi davati recepte i uputnice bez frke i da je pričljiv:cerek:
tnx!
zanima me dal dr wahid daje uputnice i radi briseve bez problema? tel dal se može s njim normalno razgovarati onak da ga pitam kaj je to i to i da mi da odgovor.
nije mi frka ni ako nema uzv jer zapravo tražim ginića koji ce mi davati recepte i uputnice bez frke i da je pričljiv:cerek:
tnx!
wahid ima mjesta, jer nema ultrazvuk, pa nije navala.
divan je, sve radi, bez zabušavanja... a i sluša kaj ti oćeš
pričljiv je i simpatičan...uvijek nasmijan, sa smiješnim hrvatskim :zubo:
ako ti nije problem ultrazvuk, odi kod njega... jer nisam još čula da je netko nezadovoljan s njim :cerek:
i nema naručivanja, već dođeš kad ti paše, nekad prazna čekaona, nekad moraš pričekati po sata-sat (al ja tolko čekam i kod kvaternik-ledinski i kad se naručim :rolleyes: )
emergence
10.12.2008., 11:03
super puno hvala :)
freeland44***
10.12.2008., 12:12
Drage žene, pozdrav svima
Imam 47 godina, nikada problema sa miomima i cistama, imam mirenu 5 godina, preporođena u tom periodu i onda šok!!!
Zadnji pregled pred dvije godine, sve B.O. Miom nakon dvije godine 74x68x75mm na peteljci, cista na lijevom jajniku 44x23mm. Tri ginekologa, 2 u Čakovcu i jedan u Zg složili se sa operacijom. Vađenje jajnika i maternice, iako nevoljko napravila predoperativne pretrage. Preko veze došla do Petrove. Op.zahvat planiran u siječnju. Tražila sam na temama nešto o svemu ovome ali ništa konkretno, ili svi imaju male miome, pa samo laparoskopske operacije. Da li ima neko neka saznanja tj.iskustva sa vađenjem maternice u 47 godini, hormoni me zabrinjavaju, nemam o tome sa kime pričati, a vi ste sve dobre duše, da li netko zna što o Petrovoj bolnici u vezi ovakvih operacija. Napominjem nije ništa strašno, mislim na maligna oboljenja, doktori vele bolje izvaditi sada dok je sve pod kontrolom da nebi bilo kasnije sr....
Molim vas prođite to sa mnom, jaka sam ali ne kada sam ja u pitanju. Unaprijed hvala na pomoći.
molim da mi preporucite najbolje nase lijecnike za komplicirane operacije mioma. dakle, netko tko ima veliko iskustvo s uspjelim miomektomijama, po mogucnosti laparoskopskim i najmanju smrtnost pacijentica.
desifriraj
11.12.2008., 13:40
wahid ima mjesta, jer nema ultrazvuk, pa nije navala.
divan je, sve radi, bez zabušavanja... a i sluša kaj ti oćeš
i nema naručivanja, već dođeš kad ti paše, nekad prazna čekaona, nekad moraš pričekati po sata-sat
jel kod njega isto moran ic prvo po formular, pa onda u jukicevu ili?
Allexis
14.12.2008., 13:16
kad se prijavljuješ kod novog ginekologa, onda uvijek moraš prvo uzeti formular kod tog novog i s time u jukićevu....
good angel
15.12.2008., 01:48
molim da mi preporucite najbolje nase lijecnike za komplicirane operacije mioma. dakle, netko tko ima veliko iskustvo s uspjelim miomektomijama, po mogucnosti laparoskopskim i najmanju smrtnost pacijentica.
Ima ih puno jako dobrih, ali od srca Vam preporučujem, Prof.dr Slavko
Orešković, sada Ravnatelj Klinike u Petrovoj, izniman liječnik ginekolog,
vrstan kirurg - "Mozart u ginekološkoj kirurgiji" - to kažem ja iz osobnog iskustva, a
slušala sam kirurge koji su s Njime proveli sate i sate asistirajući pri ope-
racijama i imaju samo riječi hvale što su dio Njegovog tima.:top::top::top:
kad idem kod ginekologa a da nije privatnik, treba obavezno uputnica ili?
Pozdrav svima! Obećao sam curi da ću se raspitati. Dakle, imamo neke gljivice i sad ona troši klavocine i neke vaginalete. Problem je kaj je na pola terapije, a upravo je procurila. Ne može dobiti ginekologinju na telefon. Molimo za savjet! Hvala!
kad idem kod ginekologa a da nije privatnik, treba obavezno uputnica ili?
ako je to tvoj ginekolog kod kojeg si prijavljena u domu zdravlja onda ti ne treba uputnica, a ako ideš kod ginekologa u bolnicu onda ti treba uputnica koju ti izdaje taj tvoj ginekolog
knoppixx
17.12.2008., 09:49
Pozdrav svima! Obećao sam curi da ću se raspitati. Dakle, imamo neke gljivice i sad ona troši klavocine i neke vaginalete. Problem je kaj je na pola terapije, a upravo je procurila. Ne može dobiti ginekologinju na telefon. Molimo za savjet! Hvala!
nastavi s terapijom dalje, normalno...:mig:
snoopyca
17.12.2008., 22:58
Trebala bi nekog ginekolog/icu koji/a je i privatni i socijalni. :rofl:
Trenutno sam sam kod jednog socijalnog al je on ljubomoran tj sebičan je ako se ode kod privatnika i u stanju je pogrešno liječiti ženu :eek: ako mu donese nalaze od drugog ginekologa :rolleyes: ... Tako da bi to željela izbjeću u budućnosti :kava:
Puno vam hvala cure unaprijed! :s:s:s:s
aeiou_88
20.12.2008., 13:35
ej cure evo ja sad razmišljam i tražim novog ginekologa pa ako mi možete preporučiti nekoga na području Novog Zagreba?? I jel tko zna kakvi su u domu zdravlja u remetincu?? :confused:
Dvije godine sam kod jednog ginekologa (ne bi baš htjela imenovat bar dok se ne preselim od tamo) i otpočetka nisam bila zadovoljna al ajd sve sam pretrpila dok mi prije mjesec dana nije došao jako loš nalaz pape te su me i on i sestra toliko isprepadali da sam mislila da ću umrijet preksutra odma.:eek: Na kraju, kad sam ponovila papa test ispalo je da uopće nije tak loše i sve normalno, nakon terapije sve bi trebalo bit ok... a stvarno ih ima svakakih, a jako je teško naletit na nekog dobrog... :(
pozz svima :mig: :top:
Ja bi nekog socijalnog ginica/ginicku u Zg ,da je dobar i strucan i spreman saslusati i zna savjetovati,te da se na pregled ne ceka dugo(sad mi nije nikakva hitnoca,al mislim si ak mi u buducnosti bude trebalo)
I po mogucnosti da ima uzv jer cu vjerovatno trebati ici na uzv jajnika(moguci pcos)
Dr.Lecter
21.12.2008., 00:21
Vrlo mi je bitno objasniti slijedeće:
Ako sam dobila mjesečnicu u subotu(predveče)uzela sam kontraceptiv tačno u ponoć((to je već nedjelja i uzela sam tabletu od subote)) (jer trošim prvu kutiju u životu).
Sada ću naravno uzimati sve te tablete u ponoć(tako mi vrijeme odgovara).
Ima li kakve veze što je u ponoć jer ipak nije prošlo 24 sata od prvog dana mjesečnice,ili ima?
Bojim se da nisam šta zafrkala...
Anyone??:confused::confused::confused:
aeiou_88
21.12.2008., 12:07
mislim da nema to nikakve veze, samo nastavi sad pit svaki dan u ponoć... :mig:
Dr.Lecter
23.12.2008., 11:50
Vrlo mi je bitno objasniti slijedeće:
Ako sam dobila mjesečnicu u subotu(predveče)uzela sam kontraceptiv tačno u ponoć((to je već nedjelja i uzela sam tabletu od subote)) (jer trošim prvu kutiju u životu).
Sada ću naravno uzimati sve te tablete u ponoć(tako mi vrijeme odgovara).
Ima li kakve veze što je u ponoć jer ipak nije prošlo 24 sata od prvog dana mjesečnice,ili ima?
Bojim se da nisam šta zafrkala...
Anyone??:confused::confused::confused:
Ima li iko da pojasni?:confused::confused::mig:
Allexis
23.12.2008., 11:53
probaj pitati na topicu "Hormonalna kontracepcija - pilule" --> http://www.forum.hr/showthread.php?t=379298&page=44
frikusha
28.12.2008., 20:52
koliko je pregled kod dr. visnje tadic? svi pisu da je mrak, divna, krasna, ugodna a nigdje cijene...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.