PDA

View Full Version : Operation Flashpoint: Cold War Crisis


Marko1000
02.10.2005., 13:12
Imam problem s ovom igrom. Naime, svakih otprilike 15-30 min. igranja se ili sruši na desktop ili se zamrzne.

Zanima me postoji li kakav patch i ima li netko već iskustva s tim?

STINGer
03.10.2005., 15:58
Patcheve ćeš pronaći na http://www.gamecopyworld.com/, mada je moj savjet da nabaviš obe expanzije koje su izašle za OpF (Red Hammer i Resistance), te onda sve to patchiraš sa 1.92 verzijom.

frch
03.10.2005., 17:01
đaba resistence ako nema prvi dio original..
instaliraj si Red hammer.. iako ja ni sa CWC nisam imao problema

STINGer
03.10.2005., 18:12
frch kaže:
đaba resistence ako nema prvi dio original..
O čemu ti pričaš? Zašto bi morao imati original?
Marko1000 samo ti mene poslušaj i bude sve 5. Btw... sad se može pronaći OpF Gold (original igra sa obje expanzije) po cijeni od 150kn

kozz
03.10.2005., 18:20
Instaliraj originalnu igru -> zatim Resistance expansion -> zatim patch 1.96

frch
03.10.2005., 20:39
STINGer kaže:
O čemu ti pričaš? Zašto bi morao imati original?
Marko1000 samo ti mene poslušaj i bude sve 5. Btw... sad se može pronaći OpF Gold (original igra sa obje expanzije) po cijeni od 150kn
ne možeš igrati resistance ako imaš piratski prvi dio

STINGer
03.10.2005., 21:07
frch kaže:
ne možeš igrati resistance ako imaš piratski prvi dio
Potpuno netočno!

frch
03.10.2005., 21:21
ti si onda prvi i jedini kojem je to uspjelo.. čestitam:top:

STINGer
04.10.2005., 11:00
frch kaže:
ti si onda prvi i jedini kojem je to uspjelo.. čestitam:top:
Također netočno, jako puno frendova i poznanika je također "uspjelo" mada mi nije jasno što tu treba uspjeti?
U čemu je tebi problem? Pretpostavljam da imaš problema sa cd-keyom?

btw... za sve one koji skidaju igre nedavno se pojavila GOTY verzija, pa skinite sve odjednom i uživajte http://www.nforce.nl/index.php?menu=quicknav&item=viewnfo&id=95112

Ace Rimmer
04.10.2005., 13:53
frch kaže:
ne možeš igrati resistance ako imaš piratski prvi dio
Otkuda ti to? Stvar je samo u CD keyu. Resistance radi bez problema sa sigurnosnom kopijom prvog dijela.

Marko1000
04.10.2005., 22:09
Skinuo sam patch, ali pošto imam "sigurnosnu kopiju", piše mi ono "Please insert correct CD, restart appli...blabla...".

Inače, ovu igru sam bez problema igrao sa starom grafičkom, pa možda je to problem. Stara grafička je bila Riva TNT M64 Pro 32MB, a ova je GF4 MX440 8x 64 MB, pa je možda u tome problem?...

Ali svejedno, pokušat ću nabaviti expanziju, i na nju staviti patch 1.92, ko što je rekao STINGer.

STINGer
05.10.2005., 03:19
Marko1000 kaže:
Skinuo sam patch, ali pošto imam "sigurnosnu kopiju", piše mi ono "Please insert correct CD, restart appli...blabla...".

Inače, ovu igru sam bez problema igrao sa starom grafičkom, pa možda je to problem. Stara grafička je bila Riva TNT M64 Pro 32MB, a ova je GF4 MX440 8x 64 MB, pa je možda u tome problem?...

Ali svejedno, pokušat ću nabaviti expanziju, i na nju staviti patch 1.92, ko što je rekao STINGer.

Expanzija se veže ovisno o tome koju si expanziju stavio... http://ofp.gamezone.cz/index.php?newlang=eng pogledaj malo i na ovom linku, možda se nađe štogod pametno, mada i na GCW-u možeš sve naći.
Mislim da ti grafička definitivno nije in... :)

Marko1000
05.10.2005., 19:33
Ljudi, riješio sam problem.

Driver od grafičke je bio instaliran najnoviji, 77.72.

Pošto je igra iz 2001. stavio sam driver 41.09, i sad sve šljaka super.:top:

Hvala svima!:W

P.S. Znam da je grafička jadna, ali je prema ostatku stroja, još i dobra.:(

STINGer
05.10.2005., 20:13
Marko1000 kaže:
Ljudi, riješio sam problem.

Driver od grafičke je bio instaliran najnoviji, 77.72.

Pošto je igra iz 2001. stavio sam driver 41.09, i sad sve šljaka super.:top:

Hvala svima!:W

P.S. Znam da je grafička jadna, ali je prema ostatku stroja, još i dobra.:(
Bilo bi dobro da bez obzira na grafičku instaliraš nekakav patch (koji je primjeren toj igri bez ekspanzija) jer se dobro sjećam da je originalna igra imala dosta iritirajućih bugova

frch
06.10.2005., 16:18
STINGer kaže:
Također netočno, jako puno frendova i poznanika je također "uspjelo" mada mi nije jasno što tu treba uspjeti?
U čemu je tebi problem? Pretpostavljam da imaš problema sa cd-keyom?

btw... za sve one koji skidaju igre nedavno se pojavila GOTY verzija, pa skinite sve odjednom i uživajte http://www.nforce.nl/index.php?menu=quicknav&item=viewnfo&id=95112
mene je svaki dealer prvo upozorio da mi bez originala resistance neće raditi, i stvarno nije prvu misiju je bilo moguće igrati do prvog autosavea... istina to je bilo prije par godina

STINGer
06.10.2005., 16:51
frch kaže:
mene je svaki dealer prvo upozorio da mi bez originala resistance neće raditi, i stvarno nije prvu misiju je bilo moguće igrati do prvog autosavea... istina to je bilo prije par godina
Koliko me sjećanje služi to je bilo u početku kad se Resistance tek pojavio, mislim da se riješilo ili drugim cd-keyom ili crackom, ne sjećam se više. No, u svakom slučaju nije trebalo imati origigi da bi se igralo

bartman78
19.01.2011., 10:56
Bok
znam da je igra stara i sve i igrao sam ju prije
ali sad imam problem
zaboravio sam kako se ono pomocu kombinacije tipki mom timu iz tenka naredi svima da izadju van "all disambark"
zelim da sve maknem van pa se ja sam vozmi tenkom i ruhtam si poziciju sofera ili pucaca!

jer mi je tako puno lakse upravljat tenkom