PDA

View Full Version : oruzje pri ruci

Systema
06.10.2005., 15:57
da li kada idete van nosite kakvo hladno oruzje ili kakvo drugo uz sebe

ja nikada nista nemam uz sebe

(zanima me koliko ljude pere paranoja)

bojanzg
06.10.2005., 16:07
Systema kaže:
da li kada idete van nosite kakvo hladno oruzje ili kakvo drugo uz sebe

(zanima me koliko ljude pere paranoja)

Okasti ključ 10 :D

Toco1980
06.10.2005., 16:57
bojanzg kaže:
Okasti ključ 10 :D Je.... standardna oprema je "gun" s cijevi od 6 inča skriven među nogama... :D :mig: :p

Šala mala....

Ja nikad ne nosim oružje sa sobom, osim ponekad kad idem na trening (jo, bokken).

Bilo bi recimo zanimljivo vidjet reakciju napadača da recimo napadnu nekog tko trenira Iaido dok se vraća s treninga pa ovaj izvuče katanu...

Jujigatame
06.10.2005., 19:17
Od najnovijeg uvijek uz sebe imam noz. Nebih ga upotrijebio prije nego sto procijenim da mi je zivot u opasnosti - vise napadaca npr.ili sl. Pa mozda pomogne, nemoze odmoc! Recimo da sam ucio kako se braniti i baratati s nozevima i stapovima pa sam malo vise samouvjeren :cool:

happyman
06.10.2005., 19:49
Jujigatame kaže:
Od najnovijeg uvijek uz sebe imam noz. Nebih ga upotrijebio prije nego sto procijenim da mi je zivot u opasnosti - vise napadaca npr.ili sl. Pa mozda pomogne, nemoze odmoc! Recimo da sam ucio kako se braniti i baratati s nozevima i stapovima pa sam malo vise samouvjeren :cool:

nije bitno koliko ti dobro baratas nozem, nego mozes li nekoga ubosti, ja milim da cak kad bi imao mogucnosti da nebi mogao nikoga ubosti, zato ni ne nosim nista.

iako nikad se nezna, jos nikad nisam bio u situaciji gdje mi moze doci do glave.

Caine
06.10.2005., 19:53
Systema kaže:

hmm. Jel tvoj nick inspirian određenom ruskom borilačkom vještinom?

ja uvijek imam nešto uz sebe. ruksak, kemijsku, ključeve...

Toco1980
06.10.2005., 21:34
Od hladnog oružja najbitnije je hladna glava....

bojanzg
06.10.2005., 23:15
Toco1980 kaže:
Od hladnog oružja najbitnije je hladna glava....

Bravo. To si citirao nekog ili je tvoja ? Ako je tvoja onda svaka čast, a ako nije opet - ali malo manje. :s

Toco1980
07.10.2005., 00:02
bojanzg kaže:
Bravo. To si citirao nekog ili je tvoja ? Ako je tvoja onda svaka čast, a ako nije opet - ali malo manje. :s Nije da se hvalim.... ali ne sjećam se da sam je negdje prije pročitao.... :misli:

Systema
07.10.2005., 08:30
Caine quote:hmm. Jel tvoj nick inspirian određenom ruskom borilačkom vještinom?

je je inspiriran je sa sistemom :) nije valjda da si cuo za to :)

eisenfaust
07.10.2005., 09:16
Toco1980 kaže:
pa ovaj izvuče katanu...

nema katane već smo pričali o tome:D ;)

ljiga
07.10.2005., 09:56
Systema kaže:
je je inspiriran je sa sistemom :) nije valjda da si cuo za to :) Kak nebi čuli za ovu legendu. (http://www.russianmartialart.com/images/main1.gif)

Link 2 (http://www.russianmartialart.com/catalog/images/strikesDVD_big.jpg) (u stvari neznam tko je to ali zapinje za oko ;) )

Caine
07.10.2005., 11:19
Systema kaže:
je je inspiriran je sa sistemom :) nije valjda da si cuo za to :)

je, čuo sam još prije 2 godine. jel imaš šta materijala, jesi bio na kojem treningu?

Systema
07.10.2005., 11:45
bio bio, cak je bilo i misli o nekom udruzivanju par ljudi i uzimanju prostora za trening u zg, ali izgleda svi previse rade i veliki zastoj, ja sada vec neko vrijeme nisam trenirao jer prakticki ne stignem

ali vjestina je stvarno super tko ima vremena i zelje i naravno financija pa da si i plati malo putovanja

Jujigatame
07.10.2005., 16:17
Systema u Hrvatskoj?? Nesto novo... reci mi vise o tome.
Cuj stari moj, i ja mogu biti ponukan dzijom i arnisom, kao necu imat posla s oruzjem jer i sam vecinu vremena radim nesto tipa samoobranu bez oruzja - tvoja sistema, tj sambo:)
Ali nemoze biti na odmet.. Pa cak i kljucevi mogu postati oruzje

Systema
07.10.2005., 16:22
za sada nazalost nema nista novo za reci - nema kluba nista se nije promijenilo u tom smjeru, bilo je namjere ali se posustalo

Toco1980
07.10.2005., 16:34
Jujigatame kaže:
....samoobranu bez oruzja - tvoja sistema, tj sambo:) Mislim da su Sambo i Systema dvije različite vještine.... :misli:

Jujigatame
07.10.2005., 16:42
A gle, osnova svega je Kanov Judo, koji je kako valjda i znate bio puno opasniji nego ovaj danas. Ruski judasi su napravili sambo (sportski i borbeni) a daljnjim usavrsavanjem nastala je systema, ako se ne varam?
Uglavnom kombinacija juda/jj. i udarackih tehnika tipa boksa. Nema se tu sta novoga izmisljati, ukratko pitanje je koje ces tehnike uciti, one korisne ili neke druge.

Toco1980
07.10.2005., 16:47
Jujigatame kaže:
Nema se tu sta novoga izmisljati, ukratko pitanje je koje ces tehnike uciti, one korisne ili neke druge. Korisne i one druge? Misliš "beskorisne"? Ak se mene pita, ne postoji beskorisna tehnika u borilačkim vještiama. Neke možda samo izgledaju bekorisno jer se više tiču uma nego tijela, pa su nekima teže (ili nemoguće) za razumjeti (od svih napora najveći je onaj umni.)

CHE-Guerrilla
07.10.2005., 16:51
Toco1980 kaže:
Korisne i one druge? Misliš "beskorisne"? Ak se mene pita, ne postoji beskorisna tehnika u borilačkim vještiama. Neke možda samo izgledaju bekorisno jer se više tiču uma nego tijela, pa su nekima teže (ili nemoguće) za razumjeti (od svih napora najveći je onaj umni.) točno tako..često ljudi koji nisu shvatili princip neke tehnike (konkretno u wing chunu) isfuravaju da je tehnika beskorisna...eto, i ovdje smo imali situaciju da je prije par dana jedan momčić izvalio glupost u svezi wing chun direkta i ostao živ...ali eto, što je tu je :kava: po topj logici je i shvatljivo da npr. jedan Stipe koji nema nikakva čak ni temeljna znanja o borilačkim vještinama piše da su iste potpuno neefikasne..ali neka..forum i služi za zabavu :top:

Jujigatame
08.10.2005., 14:46
Ma joj kaj sve uzimate tako doslovno; neke su korisne u sportsko/rekreacijske svrhe dok su recimo malo manje ili uopce nekorisne u samoobrambene/ulicne svrhe. Pitanje je sto te zanima.

Ko je Stipe?

satter
08.10.2005., 15:29
HM. Oruzje.
Smatram sebe oruzjem, a uvijek imam kod sebe neki alat koji mi pomaze da lakse savladam moguceg protivnika.
:D

Toco1980
08.10.2005., 19:16
satter kaže:
HM. Oruzje.
Smatram sebe oruzjem, a uvijek imam kod sebe neki alat koji mi pomaze da lakse savladam moguceg protivnika.
:D Jasno. Program vježbanja vam je toliko opširan da ste vi nindže vjerojatno sasvim sposobni raščistit i stadionsku masovku koristeći samo papirnatu maramicu kao oružje.... :D :mig:

Caine
08.10.2005., 19:24
Toco1980 kaže:
Jasno. Program vježbanja vam je toliko opširan da ste vi nindže vjerojatno sasvim sposobni raščistit i stadionsku masovku koristeći samo papirnatu maramicu kao oružje.... :D :mig:

šta znaš što ima umotano u tu pamučnu maramicu...

već vidim: skupina ninđi vadi svoje pamučne maramice... svjetina najednom utihne, buljii u ninđe...

Toco1980
08.10.2005., 19:27
Baš.... :D .... I dok bulje u njih, ni ne kuže da im policajci stavljaju lisičine.

Caine
08.10.2005., 20:01
Toco1980 kaže:
Baš.... :D .... I dok bulje u njih, ni ne kuže da im policajci stavljaju lisičine.

e tu prosijava tvoj aikido :p rješavanje sukoba bez sukoba.

koliko tehnika ima aikido? :D

Toco1980
08.10.2005., 22:11
Caine kaže:
e tu prosijava tvoj aikido :p rješavanje sukoba bez sukoba.Da,.... he he he... :D

Caine kaže:
koliko tehnika ima aikido? :D Mnogo. Beskonačno mnogo. :D

Systema
10.10.2005., 15:02
Jujigatame kaže:
A gle, osnova svega je Kanov Judo, koji je kako valjda i znate bio puno opasniji nego ovaj danas. Ruski judasi su napravili sambo (sportski i borbeni) a daljnjim usavrsavanjem nastala je systema, ako se ne varam?
Uglavnom kombinacija juda/jj. i udarackih tehnika tipa boksa. Nema se tu sta novoga izmisljati, ukratko pitanje je koje ces tehnike uciti, one korisne ili neke druge.

varas se sto da ti kazem

CHE-Guerrilla
10.10.2005., 15:08
Jujigatame kaže:
Ko je Stipe? jedan kaj tu svako malo piše...imao je hulahopke na avataru..ne znam da li mu je to još uvijek zaštitni znak :rolleyes: :kava:

Jujigatame
10.10.2005., 18:47
Systema kaže:
varas se sto da ti kazem

OK
Daj mi onda reci o cemu se radi, zelim tocno znati :top:

Caine
10.10.2005., 20:11
Systema kaže:
varas se sto da ti kazem

objasni?

IwamaKodo_San
12.10.2005., 10:21
NIšta ne no nosim sa sobom ne bih htio bez veze čučati u pržunu za glupost, čak ne bih volio niti koga klepiti šakom ne da mi se sjediti u zatvoru udarac šakom = nanošenje teške ozljede (kazneno djelo)= 7 mjeseci zatvora, možda ćepa i neka brza tehnika samo da se oslobodimo protivnika i atletika.

Systema
12.10.2005., 10:53
Caine kaže:
objasni?

sambo i systema nisu iste stvari, isto tako i judo i systema nisu iste stvari, verojatno bi se u svim tim nacinima borbe moglo naci nesto zajendicko ali neke iste stvari se mogu vidjeti u svakoj borilackoj vjestini, po slicnosti moglo bi se reci da je systema najslicnija aikidu (ako se bas mora usporedivati)

systema je nacin borbe koji je bio razvijan od strane kozaka (nastalo oko 10 stoljeca), posto je granica rusije velika, rusi su bili suoceni u borbama sa puno razlicitih stilova i od svakog su preuzimali nesto
no uz sami borbeni stil ide i filozofija nenasilja, zdravlja tako da se moze reci da propagira jedan psihicki i fizicki zdrav zivot

jos krace pogledajte ovdje koga zanima vise

http://www.ermaa.com/history.php

ili

http://www.russianmartialart.com

Jujigatame
12.10.2005., 19:13
IwamaKodo_San kaže:
NIšta ne no nosim sa sobom ne bih htio bez veze čučati u pržunu za glupost, čak ne bih volio niti koga klepiti šakom ne da mi se sjediti u zatvoru udarac šakom = nanošenje teške ozljede (kazneno djelo)= 7 mjeseci zatvora, možda ćepa i neka brza tehnika samo da se oslobodimo protivnika i atletika.

A po tome bi se trebali bojati braniti od napadaca?
Ma da imam sanse ruke bi mu iscupao iz ramena da me napadne i to s ciljem nanosenja tjelesnih ozljeda ili krade moje imovine! I onak nam sustav ne funkcionira. To se zove samoobrana, a on bi zavrsio u zatvoru sto me napao. Iako jos nisam cuo za takvo sto kod ovih klasicnih ulicnih sora.

happyman
12.10.2005., 19:51
problem, je ako te netko napadne, ti ga ozljedis.

zavrsit ces u policijskom zapisniku ( ako ne i u zatvoru), povlacit ces se po sudovima dosta vremena. na kraju ce ti to otezavati kod zaposljavanja...

nemoram ni reci da ako nemas srece mozes ozljediti nekoga tko ima veze u nasem sudstvu, a onda si stvarno najebao.

pa pogledaj ovaj zadnji slucaj: Kolak- covjek je upucao starce pred 100 ljudi, samo izvadio pistolj i pucao. i sad je osloboden optuzba, navodno je dokazano da ga je starac napao stapom.

Toco1980
12.10.2005., 23:58
happyman kaže:
problem, je ako te netko napadne, ti ga ozljedis. Rezultati samoobrane često budu jednaki rezultatima napada, pa onda nije kriv tko je napao već tko se branio jer je taj počinio štetu (nekome slomio ruku, nogu, ili nekoga upucao itd.)

happyman kaže:
nemoram ni reci da ako nemas srece mozes ozljediti nekoga tko ima veze u nasem sudstvu, a onda si stvarno najebao. Murphijev zakon: Ako ikada budeš morao koristiti svoju vještinu za samoobranu, otac tvog napadača će biti odvjetnik.

satter
13.10.2005., 02:03
Srecom ja sam onaj koji ima veze u sudstvu pa onda se ne moram bojati.
Ali svejedno svaki napad na ulici treba neutralizirati silom koja je potrebna a tek kasnije se brinuti o sudstvu i ostalim stvarima.
Jer ako vam je um zaokupljen sudstvom onda protivnik ima jednu stvar manje na pameti.
Inace vas nebi ni napao.

happyman
13.10.2005., 02:10
slazem se, a u ostalom kad na cesti netko povuce noz nitko ne misli o kasnijim problemima na sudu.

kempasgogs
13.10.2005., 15:16
skroz se slazem za hladnu glavu, ali znam nositi nunchakice, zlu ne trebalo ;) .

Jujigatame
13.10.2005., 17:21
satter kaže:
Srecom ja sam onaj koji ima veze u sudstvu pa onda se ne moram bojati.
Ali svejedno svaki napad na ulici treba neutralizirati silom koja je potrebna a tek kasnije se brinuti o sudstvu i ostalim stvarima.
Jer ako vam je um zaokupljen sudstvom onda protivnik ima jednu stvar manje na pameti.
Inace vas nebi ni napao.

Potpuno se slazem!
I pridruzujem ti se u prvoj recenici (+ u policiji) :D

Toco1980
13.10.2005., 22:23
kempasgogs kaže:
skroz se slazem za hladnu glavu, ali znam nositi nunchakice, zlu ne trebalo ;) . Ponekad izvlačenje oružja može spriječiti sukob, a poneakd ga može samo još rasplamsati.

Balkanijan Pig
14.10.2005., 17:14
kempasgogs kaže:
skroz se slazem za hladnu glavu, ali znam nositi nunchakice, zlu ne trebalo ;) .

Mamicu ti pa di sa drvenariom uokolo setat, dobro da koplje ne nosis... il bacac plamena, da vidim tog majstora koji se te tada sredit :D

Di ih drzis? iza ledja za pojasom? :misli:

Ako se bas treba nosit oruzje sto nije prakticniji neki sklopivi noz il nesto slicnih dimenzija? AKo nista drugo noz ti moze posluzit za mazanje pastete, rezanje kruha i otvarane kuverti, ionako za nes drugo vjerojatno nece ni trebat :D

Doduse mogu i nunchakice ako se nandjes na selu bez blagdati modernih tehnologija vrsenja zita il sto vec ono bijase :D

bbsan
14.10.2005., 18:54
Balkanijan Pig kaže:
il bacac plamena, da vidim tog majstora koji se te tada sredit :D
Već vidim vještinu koja bi nastala iz potrebe obrane od napadača s bacačem plamena. Zvala bi se vatrapa*.

Balkanijan Pig kaže:
Ako se bas treba nosit oruzje sto nije prakticniji neki sklopivi noz il nesto slicnih dimenzija?
Da. Sklopivi snajper. Pobjegneš od napadača, rasklopiš snajper i pucaš na njega/njih iz daljine.
Prednosti: potrebno steći samo kondiciju za trčanje i usavršiti vještinu gađanja. Nema izravnog kontakta.
Nedostaci: Teško prijeći granicu. Crvenim laserskim svjetlom koje služi za ciljanje možeš oštetiti vid protivniku.

* - vatrapa - borba vatrogasnim aparatom.

Balkanijan Pig
14.10.2005., 19:00
bbsan kaže:
Da. Sklopivi snajper. Pobjegneš od napadača, rasklopiš snajper i pucaš na njega/njih iz daljine.
Prednosti: potrebno steći samo kondiciju za trčanje i usavršiti vještinu gađanja. Nema izravnog kontakta.
Nedostaci: Teško prijeći granicu. Crvenim laserskim svjetlom koje služi za ciljanje možeš oštetiti vid protivniku.

Snajper mi je u vecini ratnih igara omiljeno oruzje :D
No u ovom kontekstu ima par nedostataka.

-Ako si dovoljno brz za postizanje ditsnce u samoobrambenom smislu nema potrebe dalje pucati pa snajper postaje suvisan.
-Laser za osljepljivanje dovoljan je i bez snajpera.
U stvari zakljucujem da je dobra takticka baterijska svjetiljka jakog iako kratkotrajnog svjetla, po mogucnosti sa strobing efektom za dezorjentiranje i cvrste konstrukcije za odalamanje po glavi idealna za samoobranu u nocnim uvjetima.

Balkanijan Pig
14.10.2005., 19:04
ultimate weapon (http://www.defensereview.com/modules.php?name=News&file=article&sid=685) :E :B

Caine
15.10.2005., 07:52
Balkanijan Pig kaže:
ultimate weapon (http://www.defensereview.com/modules.php?name=News&file=article&sid=685) :E :B

:top:

ima i veryija surefirea sa pojačanim i nazubljenim prstenom oko svjetiljke. Mislim da to već ulazi u domenu hladnog oružja.

imam poznanika koji je razvijao tehnike za upotrebu s tim. Bolesnik. Uplanirao zasljepljivanje s istodobnim udarcom u koljeno i slično.

kempasgogs
15.10.2005., 12:05
Balkanijan Pig kaže:
Mamicu ti pa di sa drvenariom uokolo setat, dobro da koplje ne nosis...

Di ih drzis? iza ledja za pojasom? :misli:

Ako se bas treba nosit oruzje sto nije prakticniji neki sklopivi noz il nesto slicnih dimenzija? AKo nista drugo noz ti moze posluzit za mazanje pastete, rezanje kruha i otvarane kuverti, ionako za nes drugo vjerojatno nece ni trebat :D

Doduse mogu i nunchakice ako se nandjes na selu bez blagdati modernih tehnologija vrsenja zita il sto vec ono bijase :D

hahahahahahah! :D Nosim ih u rukavu jakne, izvlacenje je veslo i brzopotezno. imam i swissarmy sklopivi noz, ali dok ti to otvoris :P ...

A i za mlat psenice imas pravo :) ! heheheh!

Balkanijan Pig
15.10.2005., 15:50
kempasgogs kaže:
hahahahahahah! :D Nosim ih u rukavu jakne, izvlacenje je veslo i brzopotezno. imam i swissarmy sklopivi noz, ali dok ti to otvoris :P ...

A i za mlat psenice imas pravo :) ! heheheh!

STo to stane ispod lakta? Ako ne kako se mos normalno kretat :misli:
Kako si ih fiksirao u rukavu da slucajno ne ispadnu?

Swissarmy su genijalni ali ne bas za ovo :D
Ima ih masu koji se jednostavno i brzo otvaraju jednom rukom.

Makar s druge strane s nozem bi covjek jos mogo i neko sranje napravit, mozda je sa drvecem maja mogucnost tako ozbiljnih povreda. Ma najbolje onu teleskopsku palicu, zaebi te kineske mambo-jambo :top:

kempasgogs
17.10.2005., 15:56
Balkanijan Pig kaže:
Ma najbolje onu teleskopsku palicu. :top:

Definitivno guba stvar.

satter
17.10.2005., 16:10
Balkanijan Pig kaže:
Ma najbolje onu teleskopsku palicu, zaebi te kineske mambo-jambo :top:

Inace samo za vasu informaciju, u Zagrebu je prodano par stotina teleskopskih palica.
Tako su mi rekli ljudi koji ih prodaju i to na par razlicitih mjesta.

Balkanijan Pig
17.10.2005., 16:24
Sto me se tice ta vasa purgerija :B

Mislim... kad covjek vako slusa... kako bit spreman na tucnjavu... ko nosi oruzje... sto je najbolje za ulicu... Sto dalje to bolje :D

danaye
18.10.2005., 00:06
Bez pancirke,kratkog i dugog naoružanja ni na plažu nemreš otići.
A do dućana treba bar neko oklopno vozilo.

Toco1980
18.10.2005., 01:17
danaye kaže:
Bez pancirke,kratkog i dugog naoružanja ni na plažu nemreš otići.
A do dućana treba bar neko oklopno vozilo.
:D Je, .... pancirka najvažniji modni detalj sada, obavezno tetejac za pojasom, kutija ručnih bombi na suvozačkom mjestu i zolja na zadnjem sjedalu. A imamo i posebni detalj, za one koji više vole iz daljine tu je još i neizbježna papovka, s optikom koja se zakvači gore.... :D :mig:

Systema
18.10.2005., 10:45
satter kaže:
Inace samo za vasu informaciju, u Zagrebu je prodano par stotina teleskopskih palica.
Tako su mi rekli ljudi koji ih prodaju i to na par razlicitih mjesta.

a gdje ih ima uopce za kupit

satter
18.10.2005., 11:12
Systema kaže:
a gdje ih ima uopce za kupit

Ako te interesira potrudi se i nadji.
Nema teorije da to napisem na forumu.

Toco1980
18.10.2005., 17:22
Systema kaže:
a gdje ih ima uopce za kupit I kaj će ti to?

Da te slučajno policija uhvati u raciji sa stvarima ko što su razni bokseri, noževi (tipa: skakavac, ili općenito bilo što s oštricom dužom kod kojih 10-ak cm), teleskopske palice, kriv si makar nisi ništa kriv....

satter
18.10.2005., 17:57
Toco1980 kaže:
I kaj će ti to?

Da te slučajno policija uhvati u raciji sa stvarima ko što su razni bokseri, noževi (tipa: skakavac, ili općenito bilo što s oštricom dužom kod kojih 10-ak cm), teleskopske palice, kriv si makar nisi ništa kriv....

Inace, teleskopske palice nisu izvan zakona.
Bokseri, nozevi na oprugu ili polugu, i shurikeni u obliku zvjezdica jesu.
Sreca sto znam dobro koristit i bo shurikene pa mi droti ne mogu nista.
:B

Balkanijan Pig
18.10.2005., 18:47
Toco1980 kaže:
I kaj će ti to?

Ma to sa zakonom je malo nategnuto... tj jasno je da moraju stvari regulirat ali to je cesce na nekoj "psiholoskoj" i "estetskoj" bazi.

Tj skakavac je zabranjen, preklopni nije, ostrica od 10 cm je, od 7 nije... A osobno da se preseravam nosenjem noza uokolo prije bi nosio ovo drugo. Zaista ne vidim tako veliko znacenje u malo duzoj ostrici, a mozda lupam gluposti al nekako ne bih imao povjernja u takve "komplicirane" nozeve kad se i preklopni bez problema i brzo mogu jednom rukom otvorit. Tj bar je tako kod ovog jedinog kojeg imam (za "mazanje pastete" na kampiranju :B ), nije da sam ih vidio na stotine... a u krajnjoj liniji vjerojatno ima citava gomila toga (stapovi, lanci, sta sve ne) sto moze izgledat skroz benigno a bit iskoristeno kao oruzje bolje od neceg sto "opasno" izgleda.

Iso sam sad malo pogledat zakon i prilicno je nedorecen.. ovisno o situaciji... a i tada valjda drot procjenjuje koja je namjena doticnog predmeta.. (nigdje nisam naso niti definiranu duzinu ostrice ili nesto slicno :misli: )

Ne pada mi bas napamet kako bi se to moglo zakonski regulirat.

Jasno je na nekim javnim potencijalno opasnim skupovima, jednostavno ce oduzet sve zivo.
Al na ulici kako ce drot ocjenit sto je oruzje, a sto orudje?
Jel nosis stap za hodanje il mlacenje? Jel nosis noz za otvaranje paketa ili klanje?

eisenfaust
18.10.2005., 20:10
Toco1980 kaže:
Da te slučajno policija uhvati u raciji sa stvarima ko što su ...

pa dobro gdje se ti krećeš da ti racija visi nad glavom?:D

kempasgogs
18.10.2005., 22:59
:) mene zatekla racija npr. u diskacu :)

A jel itko vidio gdje za kupiti uopce boksere? Jedino kaj sam ja vidio je da rulja fura ventile od hidranata.. :(

satter
18.10.2005., 23:56
Imas boksere na hrelicu za 20 kn a u kineza za 10.
Inace to je isti tip boksera, valjda ih neko stanca na veliko.

Toco1980
19.10.2005., 05:08
eisenfaust kaže:
pa dobro gdje se ti krećeš da ti racija visi nad glavom?:D Pa sad..... hm..... :misli: .....

satter
19.10.2005., 11:27
Inace, mene policija u Zagrebu nikad nije legitimirala.
A u Splitu mi se to desi jednom u mjesec dva.

:confused:

eisenfaust
19.10.2005., 11:33
satter kaže:
Inace, mene policija u Zagrebu nikad nije legitimirala.
A u Splitu mi se to desi jednom u mjesec dva.
:confused:

Dobro, al nije bilo ono da frajer stavlja gumenu rukavicu, a ti se moraš naprčit uz zid!?:D

satter
19.10.2005., 11:45
:eek:
I onda ovakve oci.
Provokatoru jedan najobicniji, joj kad ti stisnem bann.

Balkanijan Pig
19.10.2005., 12:57
Vis zanimljivo je to... ovisi dosta o imageu... kad bijah mlad, ucrnjen i odugokosen.. pa jos nas par takvih klosara uz to ne odvec sitnih... nemas teorije da te drot mimoidje :D
Osim ako su brojcano nadjacani... :D

Cim postanes pristojan mladi hrvat nikom nista :rolleyes:

Systema
19.10.2005., 14:37
Toco1980 kaže:
I kaj će ti to?

a i nije da bih to nosio po gradu, ali me cisto zanima hladno oruzje

kempasgogs
17.11.2005., 21:32
Thnx, Satter. ;)