View Full Version : Kuhinje Geli
candycandy
12.10.2005., 15:52
Kupujem novu kuhinju, vidjela sam jednu od proizvođača DI Geli iz Đakova, pa me zanima da li je netko od vas šta čuo za njih.... Salonski primjerak kojeg sam gledala je prilično "u komi" od silnog otvaranja/zatvaranja, a i nije najbolje složen, tako da je teško steći neki dojam.... ali inače mi se sviđa. Obzirom da je to neka srednja klasa zanima me da li trebam očekivat da će se nakon 1-2 godine raspast ili je inače ok. Web je www.geli.hr
Hvala svima na pomoći :)
Frankie
12.10.2005., 16:15
a što ne nađeš nekog dobrog meštra koji će ti napraviti sve šta želiš i kako želiš kvalitetnije i jeftinije
candycandy
13.10.2005., 08:21
zato što nisam iz nekog "većeg grada / velegrada" .... tu tih meštra uopće nema, ima samo jedan studio koji se bavi izradom namještaja ali je bezobrazno skupo, a navlačiti nekog majstora iz Pule ili Rijeke mi se nikako ne isplati, tako da definitivno kupujem kuhinju u salonu....
I, nitko ne zna ništa o tim Geli kuhinjama?
Ako je salonski primjerak u komi onda definitivno niti prava izvadba neće biti bolja. Ljudi bi salonski primjerak trebali postaviti kao najbolji.
Ako si iz malog mjesta ne znači da ti stolar neće doći napraviti kuhinju. Oni su u principu dva dana kod tebe. Jedan dan dođu sve izmjerit i dogovoriti detalje. Onda par dana/tjedana rade kod sebe u radioni i dođu na jedan dan to montirati. Tako je bilo kod mene (kuhinja cca 5m). Pokušaj ih kontaktirati pa ćeš vidjeti tko želi raditi van grada...
toni2000
14.10.2005., 09:56
Ja sam cuo za njih.
Starci su kupili njihovu kuhinju i pomogao sam je slagati.
Rekao bih kolko para tolko muzike. Istina je da je gotovo nemoguce sloziti je kako treba. Najveci problem je bio "vijenac" na ormaricima--ne znam koji ga je "idiot" takvog napravio--morali smo ga totalno preradjivati kako bi donekle posteno sjeo na ormarice.
Ne vjerujem da ce se raspasti za godinu-dvije, jer su sama vrata od punog drva inisu losa--ali za slaganje ce ti trebati vremena, zelje i nadasve zivaca.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.