View Full Version : Monitor. hr i Forum.hr
Captain Nemo
25.10.2005., 18:03
Tko su, što su, čime se sve bave, kako se financiraju?
Može i na mail.
anonimac2
25.10.2005., 19:22
Captain Nemo kaže:
Tko su, što su, čime se sve bave, kako se financiraju?
Može i na mail.
u posljednjem broju Lidera pise da godisnje od oglasavanja zarade 1,56 milijuna kuna, tako da se financiraju od reklama. Site koji u nas zivi od reklama je rijetkost, treba im odat malo ali ipak priznanje za to.
Dora Maar
02.11.2005., 12:43
1,56 milijuna od reklama?
U kojem životu? LOL
Daj molim te pogledaj cjenik i pobroji broj tvrtki koje se reklamiraju pa ako dodjeđ do 1,56 milijuna javi mi!
anonimac2
02.11.2005., 13:57
Dora Maar kaže:
1,56 milijuna od reklama?
U kojem životu? LOL
Daj molim te pogledaj cjenik i pobroji broj tvrtki koje se reklamiraju pa ako dodjeđ do 1,56 milijuna javi mi!
prvo, to je napisao Lider, a ja sam samo prenio. Drugo, ne vidim zasto ta cifra ne bi bila realna, imaju monitor.hr, forum.hr, blog.hr, pa kad zbrojis sve unikatne posjete (a bannere vrte na svim tim stranicama), moguce je.
Ariston
02.11.2005., 21:00
Anderlone ili Dariuse, ja bih bio tvoja žena :D
52X32X52
03.11.2005., 21:38
dobra lova se tu okrece....
tolke pare a škrti kupit novi server pa da forum ne pada:bljak: :bljak: :bljak:
rossonero
17.11.2005., 10:49
poirot kaže:
tolke pare a škrti kupit novi server pa da forum ne pada:bljak: :bljak: :bljak:
cekaj cekaj...sad je blog aktualan, ko yebe forum
djovani7777
26.10.2006., 17:24
?
Vlasnik je neki budjo iz sjeverne irske ,zaradjuje trilijune na nama , ima 4 auta ,vilu na kanarskim otocima ,razmislja o kupnji otoka jabuke ,prosle godine si je kupio jahtu 19,5 metara ,ima zenu (plavusa) ,ljubavnicu ... o tome nesmjemo govorit ,jer zena je khrka pa bi je to pogodilo !
Sve ovo sto sam napisao (mozda sam nesto i pogodio) :top: :top:
Moze zaraditi samo na reklame pretpostavljam cca 2000-5000 kn godisnje po baneru minus porez
Moze zaraditi samo na reklame pretpostavljam cca 2000-5000 kn godisnje po baneru minus porez
zanima me baš konkretno ako netko zna. jasno mi je da zarađuje samo na raklamama i da cijenu uvjetuje posječenost pojedine stranice ali koliko vidim posječenost je odlična, reklamiraju se jake firme što znaći da i nije baš jeftino ovdje stavit svoju reklamu. zanima me koliko se može zaradit u ovoj vrsti medija pa ako netko zna nek to slobodno podijeli......
vlasnika mozes pronaci ovdje (http://www.monitor.hr/monitor/impresum/), a koliko zaradjuje moze ti reci samo on :)
vlasnika mozes pronaci ovdje (http://www.monitor.hr/monitor/impresum/), a koliko zaradjuje moze ti reci samo on :)
hvala. mislim, s pitanjem koliko on zarađuje sam samo malo karikiro. zanima me koliko npr. forum. hr može donijeti profita..
Ja nisam oficialni vlasnik.
Ali Anderlon je samo krinka, ja kontroliram ovaj medij.
Šta misliš da bi inače mogo radit po forumu ovo šta radim....
placebo
27.10.2006., 00:12
Šta misliš da bi inače mogo radit po forumu ovo šta radim....
:rofl:
Lali Puna
27.10.2006., 14:01
baš me zanima kako se forum postavlja prema oglašivačima kad pada. odnosno, sjećamo se svi, ne tako davno forum nije bio u stanju raditi više od pet sati u komadu kako spada. pa jednom nije radio dva i pol dana (zato mu se, na kraju, dogodilo kao i blogu - najbolja i promocijski najatraktivnija ekipa je otišla). i, kako se onda prodaju banneri na forumu.... - evo, nudimo vam xy prikazivanja za xy kuna, evo, podaci o posjećenosti, superkul..jest da vam se banner možda dva dana neće vrtiti jer nećemo raditi, ali šta sad..
ozbiljno pitam, netko je bio slično pitanje postavio dariusu na blogu - dakle, kako se 'vraća' oglašivačima za padove foruma (upitnik, ne radi mi)
Oslić bez glave
27.10.2006., 14:45
Jebate ova prva dva ko da su sa Jamajke:s
dajrakije
27.10.2006., 15:02
hvala. mislim, s pitanjem koliko on zarađuje sam samo malo karikiro. zanima me koliko npr. forum. hr može donijeti profita..
u zadnjem ili predzadnjem globusu imaš članak o tome,uglavnom dotični tvrdi da monitor,forum i ne znam jel ima još nešto,imaju godišnji promet od 3,5 milje EUR-a
mmmmm :Sex:
ups, tu je i kukulele :trk:
Nedavno je izašao članak u Globusu u kojem gazda Anderlon tvrdi da ima 3,5 milijuna eura godišnji promet na sajtovima blog.hr, forum.hr i monitor.hr.
Usporedbe radi, index ima 800.000 eura godišnjeg prometa.
Skromni dečko Anderlon. :D
[QUOTE=walter]Nedavno je izašao članak u Globusu u kojem gazda Anderlon tvrdi da ima 3,5 milijuna eura godišnji promet na sajtovima blog.hr, forum.hr i monitor.hr.
Skromni dečko Anderlon. :D[/QUOTE
Uh, pa to je stvarno cifra da boli glava. Primjetio sam da imaju jake reklame al nisam mislio da imaju toliki prihod. Iskreno ne kužim se baš u ovu vrstu posla, npr. koliko ga košta server, održavanje i sl. ali nekako mi se čini da ne može imati preveliki udjel u cifri od 3,5 mil. eura.
Lali Puna
27.10.2006., 17:48
Nedavno je izašao članak u Globusu u kojem gazda Anderlon tvrdi da ima 3,5 milijuna eura godišnji promet na sajtovima blog.hr, forum.hr i monitor.hr.
u tom članku u globusu ne znaš tko više laže, što o prometu, što o broju posjetitelja :zubo:
Uh, pa to je stvarno cifra da boli glava. Primjetio sam da imaju jake reklame al nisam mislio da imaju toliki prihod. Iskreno ne kužim se baš u ovu vrstu posla, npr. koliko ga košta server, održavanje i sl. ali nekako mi se čini da ne može imati preveliki udjel u cifri od 3,5 mil. eura.
Pa da. A zamisli koliki bi im promet bio da nisu bili srušeni pola godine?
Pa jebote, Anderlon bi bio bogat kao Todorić. :D :D :D ;)
rossonero
27.10.2006., 18:15
3.5 milijuna eura :lol:
I onda se forum ovak rusi svako malo.
Ah, nasmijalo me ovo :D
mirrorball
28.10.2006., 21:16
...:misli:
...a kaj nije bilo spomenuto da je promet 3,5 milja kuna?
kokakoka
29.10.2006., 01:29
sad će anderlonu financijska za vrat. čitali smo da imate toliko i toliko profita :D
Šta misliš da bi inače mogo radit po forumu ovo šta radim....imaš pravo, toliko sranja prolazi nekažnjeno. daj se saberi riše!
debelakrava
09.11.2006., 22:17
kak znate da anderlon nije bogat ko todoric...zapravo kako znate da je onaj dedica koji se predstavlja za anderlona stvarno anderlon...mozda je anderlon todoric ili todoric dedica ili anderlon dedica todoric.....muhahahaha
(ps. admin ionako upravlja financijama, jasno je zasto anderlon nije bogat ko todoric)
sad će anderlonu financijska za vrat. čitali smo da imate toliko i toliko profita :D
imaš pravo, toliko sranja prolazi nekažnjeno. daj se saberi riše!
o cemu pricas?
MK?
Skromni dečko Anderlon.
vidje post (http://www.forum.hr/showpost.php?p=6445753&postcount=5)
Jebate ova prva dva ko da su sa Jamajke:s
meni su svi sexy.. :raspa:
3,5 milijuna kuna???
koji ste vi.. mozda im promet i je toliki, a profit mim je mozda i mizeran (iako sumnjam).
Znam mnoge kojima kroz ruke prolaze milijuni,a da im je placa standardna.
meni su svi sexy.. :raspa:
Tebi su seksi zato jer si pročitala da vrte dvajstikusur milja kuna:)
zacudio bi se,ali nije tako.
Nemoj suditi po vlastitom iskustvu..
zacudio bi se,ali nije tako.
Nemoj suditi po vlastitom iskustvu..
Ma ja se malo šalim :hihihi:
pitanje je koliko ta tri sajta vrijede para kad bi se prodavali. to je lova.
Paranoid
12.11.2006., 01:04
ovaj zadnji izgleda ko layne staley :D
Radila sam dugo za sličnu firmu u stvari puno poznatiju i puno jaču, tj bila odgovorna da je site 24 sata, 365 dana u godini up and running tj nama je pogreška mogla biti 99.5% pa ti vidi ;).. znam samo da su gubici oglašavanja ogromni.. ako server padne..da su svi nervozni i svi urlaju ko da je sam gdin premijer preminuo.. a nedaj bože da je to u trenutku nekog važnog dogadjaja.. i svi skaču ko blesavi i slave ako je suparnikov site pao a vaš se još drži :)
Ta brojka od 3.5 mil eura čini mi se kao nemoguća ali s obzirom da me u Hrvatskoj cijene i skupoća svakodnevno iznenadjuju ..možda..no ipak čisto sumnjam
Radila sam dugo za sličnu firmu u stvari puno poznatiju i puno jaču, tj bila odgovorna da je site 24 sata, 365 dana u godini up and running tj nama je pogreška mogla biti 99.5% pa ti vidi ;).. znam samo da su gubici oglašavanja ogromni.. ako server padne..da su svi nervozni i svi urlaju ko da je sam gdin premijer preminuo.. a nedaj bože da je to u trenutku nekog važnog dogadjaja.. i svi skaču ko blesavi i slave ako je suparnikov site pao a vaš se još drži :)
Ta brojka od 3.5 mil eura čini mi se kao nemoguća ali s obzirom da me u Hrvatskoj cijene i skupoća svakodnevno iznenadjuju ..možda..no ipak čisto sumnjam
Anderlona nitko ne gnjavi kad mu server padne jer mu nitko ni ne plaća za reklamiranje, osim ako se radi o teškom idiotu.
Što se tiče 3,5 milijuna eura prometa godišnje, može biti da se toliko nakupilo od guglovog adsensa koji ima na dnu svake stranice foruma umjesto banera.
Ajde razmisli malo, da imaš toliki promet, jel bi trošio prostor za google adsense. :D
Što se tiče 3,5 milijuna eura prometa godišnje...
pa covjek je vec rekao na drugom topicu da su stavili skroz krive cifre u taj clanak, da nemaju veze s onim sta je on poslao...
Što se tiče 3,5 milijuna eura prometa godišnje, može biti da se toliko nakupilo od guglovog adsensa koji ima na dnu svake stranice foruma umjesto banera.
. :D
ma očito se ne radi o komercialnom sajtu
evo, ja bi kupio monitor.hr, forum.hr i blog.hr.
kolko para?
Lali Puna
14.11.2006., 22:04
pa covjek je vec rekao na drugom topicu da su stavili skroz krive cifre u taj clanak, da nemaju veze s onim sta je on poslao...
ali ni one koje on kaže da je poslao nemaju veze s mozgom
ali ni one koje on kaže da je poslao nemaju veze s mozgom
u to ne ulazim :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.