PDA

View Full Version : Fiat Stilo

Violator
28.10.2005., 16:30
zasto je fiat stilo toliko povoljniji od drugih u svojoj klasi?

radi li se o fiatovoj nekvaliteti ili je nesta drugo u pitanju?

eo npr. za nekih 15.000eur se dobije verzija sa 3 vrata, 1.4 16v motorom (95ks), 6 brzina (!), klima, 17" alu felge, set spojlera, cd player i jos hrpa opreme...

i jel netko vozi Stila sa tim motorom? ono, zanimaju me iskustva

STINGer
28.10.2005., 17:31
Zato što im prodaja jako loše ide. Za kvalitetu ne znam, mada mi pričaju da je auto sasvim OK. Što se tiče tih 17" felgi, savjetujem da prvo pogledaš koliko bi te koštao set guma za njih:D

Za motor sam čuo da ima malu potrošnju i da sasvim solidno vuče.

odanijel
28.10.2005., 18:24
STINGer kaže:
Zato što im prodaja jako loše ide. Za kvalitetu ne znam, mada mi pričaju da je auto sasvim OK. Što se tiče tih 17" felgi, savjetujem da prvo pogledaš koliko bi te koštao set guma za njih:D

U kombinaciji sa 17 cola motor je preslab, čak je i onaj od 1,6 litara preslab za taj auto sa takvim kotačima. U normalnoj verziji sa 15 cola i bez klime to je jako dobar i pokretan auto.

Po meni njije ništa manje kvalitetan od konkurencije sa daleko manje opreme.

x-type
28.10.2005., 23:14
to je stilo amore, a vrlo slično dođe i megane alizee i 307 je bio tak na nekakvoj akciji sličnoj

herman
28.10.2005., 23:45
Violator kaže:

eo npr. za nekih 15.000eur se dobije verzija sa 3 vrata, 1.4 16v motorom (95ks), 6 brzina (!), klima, 17" alu felge, set spojlera, cd player i jos hrpa opreme...

neznam, ja sam svog JTD-a 115 uzeo za 21000eura i zasada me dobro služi.
s tim da sam bio picajzla i davao pare za dodatne pizdarije, al eto.
A ako misliš da će ti taj motor trošiti puno manje od ovog jačeg-neće.
ovog ćeš stiskat pa je logično da će popit, dok s druge strane to nije potrebno s onim:top:

Svicar
29.10.2005., 00:14
herman kaže:
neznam, ja sam svog JTD-a 115 uzeo za 21000eura i zasada me dobro služi.
s tim da sam bio picajzla i davao pare za dodatne pizdarije, al eto.
A ako misliš da će ti taj motor trošiti puno manje od ovog jačeg-neće.
ovog ćeš stiskat pa je logično da će popit, dok s druge strane to nije potrebno s onim:top:

Molimte,reci koliko si prešao kilometar i koliko dugo je u tvom vlasništvu?

I u CH su dosta jevtini,hvale motor ali kude završnu obradu i dječije bolesti.

klinsider
29.10.2005., 07:16
Lose se prodaje najvise radi svog dizajna.
Bravo je puno izrazajniji auto.

Inace kvaliteta sklapanja je osrednja, mehanika dobra (1.6 ili jtd su za preporucit, 1.4 trosi i vise od 1.6 a ide losije)
Limarija super(pocincana), auto je najduzi u klasi (mislim da mu je najblizi 307) iako nema najveci osovinski razmak. Straznja osovina je polukruta , pa ne ocekuj drzanje ceste poput Focusovog,Mazda3 ili golfovog (alfisti,obozavatelji audija i bmwa smirite se, tu se radi o jeftinijim stvarcicama).

A omjer ulozeno dobiveno je iznimno povoljan.

bubica1
29.10.2005., 08:10
imao sam oko godinu dana JTD 115ks od firme , napravio sam oko 50000km sa njime doslovnoga gaženja i auto je bio odličan
jedan prednji amortizer je propišao ali auto je bio nemilosrdno vožen.....
a za 17" kotače gume koštaju......bolje ne pitaj:D
šteta što je velika razlika u dizajnu između modela sa 3 i 5 vrata, meni je ovaj sa 5 daleko ružniji

Mirko_M
29.10.2005., 09:59
Ima rođakinja takav, star godinu dana. Trenutno na je godišnjem odmoru "na neodređeno" dok ne otkriju što je crklo u autu, jednostavno je stao na autocesti i od ondane daje znakove života. U servisu ne znaju što napraviti...

m!Ro
29.10.2005., 12:55
Bolji odabir bi bio 1.9 JTD, na prvom servisu ti skinu blokadu i imaš 100 i nešto konja a možeš i čip stavit. Metalik boja, klima, abs+ebd, radio cd sa 6 zvučnika, magenke, sport paket (17" alu, spojleri, pragovi)... 117000kn + ne znam jel tako svugdje ali u vž (salon Prikratki) su mi ponudili taj auto sa plaćenom registracijom.
Ja sam vozio auto u par navrata i sasvim solidno vuće (kao da ima bar 20ks više), dobar je feeling u vožnji, a dizajn mi se sviđa. Jedina zamjerka na tapecirung vratiju (imam osjećaj da materijal nije baš neka kvaliteta). Plus je i što je auto na tržištu već 2 godine i vjerojatno su otklonili sve "dječje bolesti" na njemu. Minus - uskoro dolazi redizajn. Sve u svemu mislim da je to solidan odabir.

herman
30.10.2005., 22:25
Svicar kaže:
Molimte,reci koliko si prešao kilometar i koliko dugo je u tvom vlasništvu?

I u CH su dosta jevtini,hvale motor ali kude završnu obradu i dječije bolesti.

Ima skoro 80000km i u mom je vlasništvi nešto više od godine ipo dana.
Dosad samo redoviti servisi (izmjena ulja filtera, potrošnih djelova) a za te dječje bolesti je kolko-tolko istina, al to se riješi jeftino i brzo, al to dolazi serijsk s Fiatom, al barem sam uvjeren da me nikad neće ostavit na cjedilu i da neću moć plaćat njegovo odrzavanje, i da ću bit zadovoljan s njim.I ono svakako najvažnije-meni se sviđa.I sad da je to najveći krš, a meni se svaki dio njega sviđa, osjećaj za volanom, u vožnji i sve ostalo nije mi problem ni platit ga, ni tankat, ni popravljat, a to sve dođe s vremenom i kad se navozaš auta. :top:
A di je Albatros:misli:

funat
31.10.2005., 17:16
Mirko_M kaže:
Ima rođakinja takav, star godinu dana. Trenutno na je godišnjem odmoru "na neodređeno" dok ne otkriju što je crklo u autu, jednostavno je stao na autocesti i od ondane daje znakove života. U servisu ne znaju što napraviti...

kako tipično - ali ne za auto, nego za morone po servisima koji su često toliki debili da ne bi skužili ni zašto se vrata ne znaju zatvorit, a kamoli nešto kompliciranije.

Prije koji mjesec dva frend je "sredio" Mazdu 3 kojoj u 3 servisa nisu znali naći problem. 5 put su reprogramirali komp i na kraju odustali i rekli da nemaju ideju (normalno kad nemaju mozak).

Onda ju je frend dobio na pregled (radi u svojoj garaži na crno trenutno) i za 5 minuta skužio multimetrom da jedan od kablova probija na masu.

Pa nije auto nervni sustav u glavi da ga se ne može skužiti zašto ne ide. Problem je kao i uvijek u djeci i "majstorima" po servisima.

Hrvoje xyz
31.10.2005., 20:18
neko je reko - nije nesto dizajn , bar ne u usporedbi na prethodnika Bravo.

slazem se 101 posto , bravo je tolko ljepsi ... dobro i manji je , al opet.

jtd zvuci kao dobar izbor

5vratna verzija izgleda ko Lada ova "novija" karavan :bljak:

Moky
31.10.2005., 21:15
Violator kaže:

Mislim da je u tom slučaju puno bolja solucija Megane SportWay Alize 1,6 16v (115 KS). Auto bez dječjih bolesti, ljepši, pouzdaniji, jači, kao rabljeni puno više vrijedniji.... I sve to sad na akciji za 14 500€.

Arafat
31.10.2005., 22:09
Imam Stilo 1.4 16v vise od godinu dana -5v verzija je meni puno ljepsa od Megana i od vecine u kompaktnoj klasi osim Peugeota 307.Nemogu vjerovat da je onaj odvratni i skuceni Megane nekom lijep a da mu Stilo izgleda kao Lada, takvima je ocito accent vrhunac ljepote, svashta, ali o ukusima se ne raspravlja ne?
Ovak i onak niti ja ga nisam kupil zbog "ljepote" jer nije bas ni po mom ukusu ali mene je sa metalic bojom i 5 vrata sa osnovnom opremom koja uljucuje sve bitno i vise od toga (klma,zr jastuci ,ABS ,radioCD putni komp, itd)kostal na cestu 13,300 ojra!(stare trosarine!)
Istina je da sam imal dosta dj. bolesti koje me btw nisu nista kostale do sad osim ponekog cesceg posjeta servisu ali sve u svemu auto je solidno sklopljen a ev. mana su neki losiji ugradjeni materijali...
Masina 1.4 16 v je odlicna, kao i svaki benzinac je malo trom u niskim okretajima ali ima jako dobar zvuk i vrhunsko ubrzanje na visokim okretajima, sve u svemu pogodak. Moja potrosnja iznosi po gradu od 7,5 do 8,5
ovisno o guzvi i zanimljivo ovisno i o godisnjem dobu, po zimi je oko 8,3 ali po ljeti i manje od 7,5l na100 km
Po mom misljenju taj benzinac je odlicna alternativa dizelu a raspolaze sa ipak nemalih 95 ks s obzirom na obujam a potrosnja mu je do 2 litre u prosjeku manja od benzinca 1.6 16v;) .
Ima puno mjesta u unutrasnjosti i definitivno je best buy.
Posto je to Fiat treba imat i malo vise srece nego kod ostalih proizvodjaca da ne dobijes kakav uzasno los primjerak, kakvih ima dosta na nasem trzistu ali ako imas dobar servis u blizini uz sve te nabrojane minuse ova razlika u cijeni se definitivno isplati u korist Stila
:top:

herman
31.10.2005., 22:57
Hrvoje xyz kaže:
5vratna verzija izgleda ko Lada ova "novija" karavan :bljak:

To ja imam:mad:
I da, naravno, o ukusima se ne raspravlja, al ponekad se vidi da netko ima posebne mentalne sklopove u glavi pa će reć da govno ne smrdi. Mislim na ono sa Stilom i Meganeom...
Ipak je to Fiat, pa unatoč tome što je najljepši mora biti ružniji od ostalih zar ne?:rolleyes:

Hrvoje xyz
01.11.2005., 01:50
herman kaže:
To ja imam:mad:
I da, naravno, o ukusima se ne raspravlja, al ponekad se vidi da netko ima posebne mentalne sklopove u glavi pa će reć da govno ne smrdi. Mislim na ono sa Stilom i Meganeom...
Ipak je to Fiat, pa unatoč tome što je najljepši mora biti ružniji od ostalih zar ne?:rolleyes:

sorry :D

ali kad se sjetim Bravo - a... jebeno :top:

koda je Pinfarina dizajniro

sorry,5v stilo mi je ruzan i podsjeca me na Ladu onu da.
3v je sasvim drugcija prica ... sorry,ak osjecam :o

funat
02.11.2005., 10:58
stilo 1.4 16V troši 7.5 do 8.5 po gradu?!
pa moj punto 1.1 ne ide NIKAD ispod 8 po gradu.
jel ti ubaciš u treću ikad i ne prelaziš 40km/h?
jer taj Stilo je 1100 kila + veći motor..

Banderas-Sedmica
02.11.2005., 11:18
funat kaže:

:confused: Pa najviše se i potroši ako voziš sporo prvom i drugom.

chani
02.11.2005., 11:33
ma kakav megane, stilo je favorit:top:

Jozef K.
02.11.2005., 13:43
Ja se ne bih dvoumio izmedju Stila i Megana, uzeo bih Stila bez razmisljanja. Stilo sa 3je vrata mi je najlepsi auto u toj klasi, i stvarno me cudi sto se tak slabo prodaje.

Arafat
02.11.2005., 13:54
funat kaže:
stilo 1.4 16V troši 7.5 do 8.5 po gradu?!
pa moj punto 1.1 ne ide NIKAD ispod 8 po gradu.
jer taj Stilo je 1100 kila + veći motor..

Ovisi u kojem si gradu, u Vž je definitivno manja guzva nego u Zg!
Takva ocita razlika u potrosnji (ljeto-zima) mi je vjerojatno zbog toga jer se najcesce vozim na relacijama kracim od 12 km pa ovisi o "hladnoci" tj o brzini iskljucivanja automatskog coka.
Inace mi je Stilo jako udoban auto a navodno su i rijesili vecinu djecjih bolesti( rijeci mojeg mehanicara) koje smo imali mi koji smo prvi kupili Stilace 2004 god. nakon redizajna tak da mislim da je sad Stilo jos i bolja kupnja nego prije
;)

ghostwriter
03.11.2005., 12:45
Auto ima lijepu liniju, dizajn to se slažem, ali ne bi ga uzeo....
Prijatelj je imao službeni stilo neke 3,4 godine. Nema ni jedan dio na autu koji nije promjenio, sve ali baš sve od mehanike je promjenio.... sažetak svega je da je uzgubio vjeru u auto...
sreća je jedino što je firma sve plaćala, servis mu je bio prvi u imeniku....
sada vozi octaviu 1.9 tdi, auto nema ni godinu dana a već je natuko preko 70000km auto je, toći i vozi....

gogo111
03.11.2005., 13:00
Ovako, Fiat Stilo je Govno zapakirano u Zlatni omot. Da sada ne pisem sva i sva, ako te zanima zasto, poslat cu ti PM.

scavy
03.11.2005., 13:03
a da to sve spostas ovdje takod a i ostali znaju o cemu se radi? ipak nebi bilo u redu da netko naleti na los auto a ti kazes pa rekao sam vam, a niko nista konkretno ne napise...

(btw.. zar se fiati prodaju u ny?!)

chani
03.11.2005., 13:03
bacis bombu i onda je ne argumentiras...

gogo111
03.11.2005., 18:11
Nisam htio govoriti u javnosti jer ce uvijek biti onih koji ce olajavati i slicno... Naime, svi mi znamo koliko je Fiat u gubicima, a to sto je u gubicima znaci i drasticno rezanje troskova finalne kontrole...

Eto, iz osobnog iskustva, nisam ja vlasnik auta, ali ko da jesam, (znaci nije tipa prijateljev prijatelj koji ima brijaca koji ima sestricnu je reko...), Pa vam mogu reci da bjezite od tog auta ko vrag od tamjana.

Radi se o fiat stilu 2001 god, 1.8 motor. Naime, bez nekih detaljnih objasnjenja cu napisati listu kvarova, jer je dooosta dugacka...
-Naime, tri tjedna nakon kupnje auta, rikno starter, jednostavno, okrenes kljuc, on upali, ali kad pustis kljuc, alnaser ne vraca... I pregorio...
-Otiso varijator faze u motoru, bucio vise nego dizel, trosio 25 litara,, garancija sredila stvar.
-Otiso unutrasnji radiator klime, morali raskopati cjelu armaturu da srede stvar.
-Otisli podizaci stakala, lijevi pa desni u roku tjedan dana razlike.
-6 mjeseci nakon kupnje auta, otisla getriba, razletila se... Garancija zamjenila gertibu, ali na novaj je 3 brzina izbacivala stalno u ler. I to su sredili...
-Po drugi put otiso varijator faze ventila, i po drugi put garancija sredila.
-otiso senzor bocnog zracnog jastuka za suvozaca...
-Poceli lupati krajnici (30000km) i letva volana. U servisu kazu kako je los dobavljac, i stave novu letvu od ISTOG DOBAVLJACA.
-Na rutinskom servisu su skuzili da je zadnji most s greskom, pa su ga promjenili.
-Tapicirung s unutarnje strane vrata se otrgnuo...
-motor je poceo drasticno trositi ulje. skoro ko da idee na mjesavinu... u servisu vele, da da to je normalno...
-Otiso senzor za tlak zraka u usisu, pa se votor zaletava na leru.
-Ima lamelirani stakleni krov, otvorio se i vise se nije dao zatvriti. U servisu su to popravili ko da neka djeca radila...
-Letva volana ponovno zamjenjena...
-Sparkiran (pred zgradom, zakljucan) u prvoj brzini, sam pocme verglati i zabije se u drugi sparkirani auto, skuri akumulator, starter, zice... Bila je tema o tom slucaju vec na forumu (Stilo sam vozi...)
-Auto nema ni pune tri godine a opet zeza varijator faze....-Riknule dvije bobine na cilindrima...

Mozda je samo taj stilo lose srece...??? ALI:

U glavnom, da ne nabrajam, serviseri koji taj stilo dobro znaju vele nesluzbeno da su svi takvi, vise manje, da su sve iste reklamacije, ovisno o motoru i godini proizvodnje...

I tjekom hodocasca na srevise upozna se puuuno 'zadovoljnih' kupaca sa istim ili slicnim problemima...

Naravno, neko je sretnik pa nema ni jednog problema, ali...

Eto, to je iz prve ruke, pa ko voli nek izvoli...

herman
03.11.2005., 22:11
gogo111 kaže:
Nisam htio govoriti u javnosti jer ce uvijek biti onih koji ce olajavati i slicno... Naime, svi mi znamo koliko je Fiat u gubicima, a to sto je u gubicima znaci i drasticno rezanje troskova finalne kontrole...

Eto, iz osobnog iskustva, nisam ja vlasnik auta, ali ko da jesam, (znaci nije tipa prijateljev prijatelj koji ima brijaca koji ima sestricnu je reko...), Pa vam mogu reci da bjezite od tog auta ko vrag od tamjana.

Radi se o fiat stilu 2001 god, 1.8 motor. Naime, bez nekih detaljnih objasnjenja cu napisati listu kvarova, jer je dooosta dugacka...
-Naime, tri tjedna nakon kupnje auta, rikno starter, jednostavno, okrenes kljuc, on upali, ali kad pustis kljuc, alnaser ne vraca... I pregorio...
-Otiso varijator faze u motoru, bucio vise nego dizel, trosio 25 litara,, garancija sredila stvar.
-Otiso unutrasnji radiator klime, morali raskopati cjelu armaturu da srede stvar.
-6 mjeseci nakon kupnje auta, otisla getriba, razletila se... Garancija zamjenila gertibu, ali na novaj je 3 brzina izbacivala stalno u ler. I to su sredili...
-Poceli lupati krajnici (30000km) i letva volana. U servisu kazu kako je los dobavljac, i stave novu letvu od ISTOG DOBAVLJACA.
-Na rutinskom servisu su skuzili da je zadnji most s greskom, pa su ga promjenili.
-motor je poceo drasticno trositi ulje. skoro ko da idee na mjesavinu... u servisu vele, da da to je normalno...
-Ima lamelirani stakleni krov, otvorio se i vise se nije dao zatvriti. U servisu su to popravili ko da neka djeca radila...
-Sparkiran (pred zgradom, zakljucan) u prvoj brzini, sam pocme verglati i zabije se u drugi sparkirani auto, skuri akumulator, starter, zice... Bila je tema o tom slucaju vec na forumu (Stilo sam vozi...)
-Auto nema ni pune tri godine a opet zeza varijator faze....-Riknule dvije bobine na cilindrima...

U glavnom, da ne nabrajam, serviseri koji taj stilo dobro znaju vele nesluzbeno da su svi takvi, vise manje, da su sve iste reklamacije, ovisno o motoru i godini proizvodnje...

I tjekom hodocasca na srevise upozna se puuuno 'zadovoljnih' kupaca sa istim ili slicnim problemima...

Eto, ja ti prvi ne vjerujem, neznam zašto:D
Jedino su me nešto malo zezali podizači stakala, al to su riješili za trenutak:B

Moky
03.11.2005., 22:16
gogo111 kaže:

.......Mozda je samo taj stilo lose srece...??? ALI:

Samo to je otišlo??? :lol:

gogo111
03.11.2005., 22:17
herman kaže:
Eto, ja ti prvi ne vjerujem, neznam zašto:D
Jedino su me nešto malo zezali podizači stakala, al to su riješili za trenutak:B

Pa nitko nije trazio da mi vjerujes. Sto se mene tice, to mi je toooliko malo vazno.

Tko voli, nek izvoli!

Svicar
03.11.2005., 23:11
Ovdje je neki apsurd,nemogu reći da se taj auto nekvari,ali da je u ovim razmjerama nešto bi se desilo,bilo bi slično kao sada što se dogadja u pregradjima Francuskog glavnog rada .

Svicar
03.11.2005., 23:11
Ovdje je neki apsurd,nemogu reći da se taj auto nekvari,ali da je u ovim razmjerama nešto bi se desilo,bilo bi slično kao sada što se dogadja u pregradjima Francuskog glavnog rada .

gogo111
04.11.2005., 10:04
Svicar kaže:

??? sto??? Ne razumijem... valjda nisam u toku...:confused: :confused:

Opet velim, ne lazem, i nije jedini slucaj!!!

Vozac nije neka ljiga koja kolje auto!!!

Trenutno nisam u hrv pa nemogu do servisne knjizice, pa kad bi se htio dokazivati, skenirao bi i postao, ali opet kazem, nije mi cilj da uvjeravam, nego samo kazem ono sto znam... Uostalom, mogao sam ovo sve i izmisliti... Zato velim, ja sam rekao, a ko voli nek izvoli. Mozda ce netko nabasati na Stilo koji se u 20 godina nebu ni jednom pokvario... I ja mu to zelim!!! :top:

Ali, eto...
I vise ne bi raspravljao o toj temi:w :w :w

John Doe
04.11.2005., 10:23
od prije tjedan dana sam ponosni vlasnik Stila 1.9 jtd multijet 120 ks, 3v, 17" alu, sport ovo-ono.
i stvarno nemam nijednu zamjerku. dobro, auto je još nov (premda sam već nabio 1500 km), al ono...ima te neke đinđice koje mi se sviđaju i fakat sam zadovoljan.
ovak nov: ovoreno 5,6 l/100km, grad 7,1 l/100km

njami :D

Jozef K.
04.11.2005., 16:58
gogo111 kaže:

Na mom, 5 godina starom Bravu se takodje razleteo menjac, odnosno pukao je diferencijal, tako da su se zupcanici rasuli po putu. Doduse, nisam prvi vlasnik, pa ne znam kako ga je prethodnik vozio, i pazio, ali mislim da je to ipak nedopustivo za takav auto.
Ali, sreca je sto je to jedini kvar do sada :)

herman
04.11.2005., 22:29
John Doe kaže:
od prije tjedan dana sam ponosni vlasnik Stila 1.9 jtd multijet 120 ks, 3v, 17" alu, sport ovo-ono.
i stvarno nemam nijednu zamjerku. dobro, auto je još nov (premda sam već nabio 1500 km), al ono...ima te neke đinđice koje mi se sviđaju i fakat sam zadovoljan.
ovak nov: ovoreno 5,6 l/100km, grad 7,1 l/100km

njami :D

I nemre ga se natrat preko 10:top:

srecko22ma
25.05.2008., 17:08
Oprostite htio bih vas pitati za mišljenje kupio sam fiat stila 19 jtd 2001 god full oprema 100000km recite mi vaše mišljene o tom automobilu i koje su mu mane i jesam li se možda prevario

Banderas-Sedmica
16.04.2009., 19:21
Dižem temu iz mirovine :
kolega gleda kupit Stilo 5 vrata 1.4 16V 2004 g sa 40.000 km, cijene ga 55.000 kn, izgleda uredno. Mene zanimaju friškija iskustva vlasnika sličnih auta, posebno vezana uz pouzdanost. Hvala unaprijed !

H-K
16.04.2009., 20:47
Jel ti čitaš malo po forumu? Uvriježeno je mišljenje i iskustvo da je to bio loš model, koji puno troši, ima česte kvarove i sl. Fiat je bio toga svjestan, pa se vratio imenu Bravo, Enough said.

moril
16.04.2009., 21:10
A mislim da je i vrlo neobično da auto star 5 godina ima samo 40.000 km

Lindy2008
16.04.2009., 22:13
Dižem temu iz mirovine :
kolega gleda kupit Stilo 5 vrata 1.4 16V 2004 g sa 40.000 km, cijene ga 55.000 kn, izgleda uredno. Mene zanimaju friškija iskustva vlasnika sličnih auta, posebno vezana uz pouzdanost. Hvala unaprijed !

Ja imam dizelaša i prezadovoljna sam s njim.

xx buza xx
16.04.2009., 23:19
[QUOTE=Violator;4261077]zasto je fiat stilo toliko povoljniji od drugih u svojoj klasi?

i jel netko vozi Stila sa tim motorom? ono, zanimaju me iskustva[/QUOTNIJE nije ja imam fiat stilo 1,9 jtd 140 ks 2004 i prezadovoljan sam ,ako ko hoce kupizt jer sam kapario drugi stilo nek se javi

xx buza xx
16.04.2009., 23:32

prijatelju 90% auta na trzištu se napravi vrlo dobro,ostalih 10%u banani ,ja imam stila dizela 140ks auto je predobar imam sve ide i neznam kaj ,ti ljudi koji pljuju po fiatima ,nemaju pojma ,jer nikad nisu vozili fiat.nabroji mi auto koji se nije pokvario ,bilo koje marke .nemoj prićat ono kaj neznas ,ako redovito servisiras auto.nece se kvarit ne samo fiat ,nek bilo koji auto.idu mi na zivce ljudi kaj pljuju po fiatu .meni kolega vozi golf 5 2,0 tdi i treba servis zupćasti i takve stvari ,kad smo zbrojali sve kaj mu treba 10000kn ga kosta ,a za mene isti djelovi,sve isto 5700 sam plato znaci komplet zupćasti natezaci klinasti diskove,prednje,zadnje,disk plocice isto zadnje prednje svi filteri.josa sam ja kupio seleniju ,orginal ulje.uz to ulje u kocnicama ,getribi,servu.tak da nemamo o cemu pricat:ne zna:

xx buza xx
16.04.2009., 23:34
Dižem temu iz mirovine :

imam mu ja stila ak oce kupit sa 5 vrata 2003 jtd

Too_good
17.04.2009., 00:00
prijatelju 90% auta na trzištu se napravi vrlo dobro,ostalih 10%u banani ,ja imam stila dizela 140ks auto je predobar imam sve ide i neznam kaj ,ti ljudi koji pljuju po fiatima ,nemaju pojma ,jer nikad nisu vozili fiat.nabroji mi auto koji se nije pokvario ,bilo koje marke .nemoj prićat ono kaj neznas ,ako redovito servisiras auto.nece se kvarit ne samo fiat ,nek bilo koji auto.idu mi na zivce ljudi kaj pljuju po fiatu .meni kolega vozi golf 5 2,0 tdi i treba servis zupćasti i takve stvari ,kad smo zbrojali sve kaj mu treba 10000kn ga kosta ,a za mene isti djelovi,sve isto 5700 sam plato znaci komplet zupćasti natezaci klinasti diskove,prednje,zadnje,disk plocice isto zadnje prednje svi filteri.josa sam ja kupio seleniju ,orginal ulje.uz to ulje u kocnicama ,getribi,servu.tak da nemamo o cemu pricat:ne zna:

MIslim da si se na krivog namjerio (a jos uz to i prastari post...)

NASEDO99
17.04.2009., 01:59
Nevozim stila nego fiata coupe i nebi ga dao za nijedan drugi auto. Sad sam uzeo još jedan iz Italije za dijelove.
Fiat je zakon auto za srednju klasu. Pruža dobar dizajn, ugodan je dijelovi su jeftini a mašine imaju onaj talijanski štih.

gogo111
17.04.2009., 09:00

Sve to stoji što si naveo, ali:

Taj Stilo o kojem sam prije par godina pisao je sada trul i sprešan na AUTOOTPADU! Jednostavno, vlasnik (nisam ja, ali kao da jesam...) je poludio i prodao ga je pod "staro željezo"...
Vjerojatno isto kao i drugi stilo kojeg sam viđao na parkingu... kojeg je vlasnik prodao jer nije imao novaca plaćati svakih 20 000 km novi varijator i ruke... plus sve ostale pikanterije koje su odlazile na tjednoj bazi...

Da nisu svi Stilo modeli takvi, nisu...

Eto, imaš tu negdje post o čovjeku koji ima gadnih problema sa svojim Peugeotom 308. Pa prouči, pa možemo nastaviti razgovor:mig:.

Da li se auti kvare, Da, kvare se...

ali moraš znati razliku KVARA i kvara.

Fiati, nikad nisu bili na vrhu a niti na dnu po kvaliteti... Jednostavno, svaka kompanija ima svoje zvijezde, i crne ovce. Tipo i Punto će se viđati na cestama još godinama, što se ne može reći za prvo Bravo-Brava dvojac koji već sad izumire, a niti za Stilo...

Stilo na žalost većinom spada u ove druge- crne ovce... Zato je valjda kompanija i odustala od imena...

I da se razumijemo: Ja ne pljujem po fiatu, nego po modelu STILO.

A što se tiće dijelova, evo ja sam za urnebesno skupog japanca kupio sve što si ti nabrojao osim diskova za punih 1500 kn, i sam sve zamjenio u garaži. Tako da, cijena je RELATIVNA, i za stavit mačku pod rep...

ChobbyNS
28.05.2009., 20:53
Ja imam Stila jtd 115 ks,sto se tice motora,neverovatno je pouzdan i najmanji potrosac u klasi,ide i do 5,6 l po gradu!Ali mi je zato trap u ocajnom stanju,prednji kompletan,a nazad silen blokovi,imam osecaj kao da vozim po ciglama:):)Jel imao neko ovih problema i koliko otprilike kosta da sve to zavrsim bez ovlascenog servisa?

girling
28.05.2009., 21:30
Ja imam Stila jtd 115 ks,sto se tice motora,neverovatno je pouzdan i najmanji potrosac u klasi,ide i do 5,6 l po gradu!Ali mi je zato trap u ocajnom stanju,prednji kompletan,a nazad silen blokovi,imam osecaj kao da vozim po ciglama:):)Jel imao neko ovih problema i koliko otprilike kosta da sve to zavrsim bez ovlascenog servisa?

vilice L i D, plus ruke...cca 300 E. :top:

gogo111
29.05.2009., 08:27

Kad prelaziš kanal na parkingu ili male neravnine, prolupa i protrese napred ko da si -kako si rekao- hrpu cigli sasuo... Standardna STILO boljka...

Da, ošle kugle, spone i krajnici...

Oko 300- 400€... u neolaštenom sa zamjenskim dijelovima...
Nije nemoguće (zapravo, vrlo je moguće) da ti je i letva volana dobila luft, te da budeš i nju trebao mjenjati... acjene se ne želim ni sjetiti...

Zadnji trap, ako ćeš se upuštati u zamjenu "selen" blokova, onda to obavi kod negog ko je stručniji, jer nije komplicirano, ali se vrlo-vrlo!!! lako poremeti geometrija koju je dosta teško poslije vratiti u "centar"!

girling
29.05.2009., 12:54
Kad prelaziš kanal na parkingu ili male neravnine, prolupa i protrese napred ko da si -kako si rekao- hrpu cigli sasuo... Standardna STILO boljka...

Nije nemoguće (zapravo, vrlo je moguće) da ti je i letva volana dobila luft, te da budeš i nju trebao mjenjati... acjene se ne želim ni sjetiti...

Zadnji trap, ako ćeš se upuštati u zamjenu "selen" blokova, onda to obavi kod negog ko je stručniji, jer nije komplicirano, ali se vrlo-vrlo!!! lako poremeti geometrija koju je dosta teško poslije vratiti u "centar"!

cca 1400 kn reparatura....:top:

sprint1
29.05.2009., 13:36

Blago ti se kad imas toliko iskustva sa STILO-om:):top:

girling
29.05.2009., 14:01
Blago ti se kad imas toliko iskustva sa STILO-om:):top:

to je nenormalno puno iskustva za tu cijenovnu kategoriju vozila? :ne zna:

xx buza xx
29.05.2009., 15:22

ja ti prodam svoj 2004 1,9m-jet 140ks servisiran sve komplet racuni garancija sve ak te zanimma regan itd .i auto je kvalitetan ja kupujem abarth

Mirko_2
02.06.2009., 17:17
Pozdrav,

Imam taj sa 3 vrata, 1.4 biti ce 4 godine u 8 mjesecu (96000 km), amore, prvi vlasnik.
Do sada apsolutno nikakvih problema osim promjenjenog semeringa kod
zupcastog (pod garanicijom), nakon prelaska preko obilnije lokve upalila se lampica motora no stvar je rijesena sa VD40, osim toga apsolutno nista.
Uskoro mijenjem gume i zupcasti do sad samo redovni servis. Ono sto ljudi ne kuze ili nece kuziti je da taj 1.4 ima 6 brzina (istina max brzina je u 5.) i auto je tezak 1090kg sto jebeno utjece na potrosnju i performanse (govorim o 1.4 segmentu no po performansama auto je bolji o 1300 kilasa u kombinaciji sa 1.6). potrosnja u gradu max 8.0 (saltanje normalno na 3000) kombinirano 7,4 - 7,2, autocesta 140 km/h na 3500 6,x litara. Malo je tvrdji i bucniji ovjes, svijetle obloge na vratima se teze ciste no nemam cvrcke, sve u svemu sve 5

neir
22.02.2010., 17:29
treba mi pomoć
kako najlakše zamjeniti sijalicu pozicije na prednjem faru?
u pitanju je stilo

Obavezno
22.02.2010., 18:11

frend ga ima i prezadovoljan je s njime...:)

girling
23.02.2010., 12:25
treba mi pomoć
kako najlakše zamjeniti sijalicu pozicije na prednjem faru?
u pitanju je stilo

kojeg svjetla, koja strana? :ne zna:

Too_good
25.02.2010., 23:35
Malo sam gledao neke polovne aute (valjda ih stalno nešto "mjerkam" :zubo:) i vidim da se STILO 1.2 16V prodaju dosta povoljno... nekako sam skeptičan kako se taj 1.2 motor ponaša u relativno teškom autu?
Vidim po netu da ljudima dosta malo troši, što me iznenadilo. A i čini mi se iz raznih videa i iz podataka da motor ide solidno za odnos snage/kubikaže i mase auta? Ne mislim da je sad baš za utrke, ali mi se čini da je za po gradu dosta, povremeno i za malo otvorene ceste i nježnu nogu na gasu?
Kakav je motor po pouzdanosti? Ima li nekih izraženih mana? Kako stoji s održavanjem? Vidim da neki tu ne ljube stilo, ima li još kakvih iskustava (dugotrajnih)? Ima li auto problema s elektronikom? (nekako se često to spominje u sprezi s FIATom, a posebno sa Stilom?)

markonato
26.02.2010., 00:15
Malo sam gledao neke polovne aute (valjda ih stalno nešto "mjerkam" :zubo:) i vidim da se STILO 1.2 16V prodaju dosta povoljno... nekako sam skeptičan kako se taj 1.2 motor ponaša u relativno teškom autu?
Vidim po netu da ljudima dosta malo troši, što me iznenadilo. A i čini mi se iz raznih videa i iz podataka da motor ide solidno za odnos snage/kubikaže i mase auta? Ne mislim da je sad baš za utrke, ali mi se čini da je za po gradu dosta, povremeno i za malo otvorene ceste i nježnu nogu na gasu?
Kakav je motor po pouzdanosti? Ima li nekih izraženih mana? Kako stoji s održavanjem? Vidim da neki tu ne ljube stilo, ima li još kakvih iskustava (dugotrajnih)? Ima li auto problema s elektronikom? (nekako se često to spominje u sprezi s FIATom, a posebno sa Stilom?)

to je penzionerski motor, možeš zaboraviti nekakva nagla preticanja ili slično, a prednost mu je 6 brzina i zato možda troši manje, imao ga je frend i nije imao nekakvih problema s njim, dijelovi i održavanje uglavnom jeftini, neki skuplji dio eventualno možeš nabaviti sa otpada u italiji, a problemi sa elektronikom bi mogli biti kao i kod drugih talijana - ja imam 2.4 i problemi se uglavnom svode na "dojavljivanje" problema, znači tu i tamo poblesavi neki senzor pa javlja kvar koji ne postoji

djizus1
26.02.2010., 14:17
imam iskustva bas sa Stilom 1.2 16V, 2002. motor umjerene potrošnje, pouzdan. sad ima 140.000 km, jedini neočekivani kvar je promjena prednje vilice na 70.000km, i iritantan zvuk tog senzora od suvozačevog airbaga. dobar je to auto, npr. još uvijek je na autu tvornički auspuh (jedan moj poznanik je na corsi već 3 promijenio na 130.000). nikad nas nije ostavio na cesti. za po gradu u redu. pa i po autocesti on može povuče 160-170, al za neke ekzibicije i luda pretjecanja nije. ne voli uzbrdice (pogotovo one na A6 ri-zg). ako se ne vozi cesto autocesta, onda je ovaj Stilo dobar izbor. pogotovo po cijeni, 4000-4500 eura

ferrari lover
26.02.2010., 14:55
Sve to stoji što si naveo, ali:

Taj Stilo o kojem sam prije par godina pisao je sada trul i sprešan na AUTOOTPADU! Jednostavno, vlasnik (nisam ja, ali kao da jesam...) je poludio i prodao ga je pod "staro željezo"...
Vjerojatno isto kao i drugi stilo kojeg sam viđao na parkingu... kojeg je vlasnik prodao jer nije imao novaca plaćati svakih 20 000 km novi varijator i ruke... plus sve ostale pikanterije koje su odlazile na tjednoj bazi...

Da nisu svi Stilo modeli takvi, nisu...

Eto, imaš tu negdje post o čovjeku koji ima gadnih problema sa svojim Peugeotom 308. Pa prouči, pa možemo nastaviti razgovor:mig:.

Da li se auti kvare, Da, kvare se...

ali moraš znati razliku KVARA i kvara.

Fiati, nikad nisu bili na vrhu a niti na dnu po kvaliteti... Jednostavno, svaka kompanija ima svoje zvijezde, i crne ovce. Tipo i Punto će se viđati na cestama još godinama, što se ne može reći za prvo Bravo-Brava dvojac koji već sad izumire, a niti za Stilo...

Stilo na žalost većinom spada u ove druge- crne ovce... Zato je valjda kompanija i odustala od imena...

I da se razumijemo: Ja ne pljujem po fiatu, nego po modelu STILO.

A što se tiće dijelova, evo ja sam za urnebesno skupog japanca kupio sve što si ti nabrojao osim diskova za punih 1500 kn, i sam sve zamjenio u garaži. Tako da, cijena je RELATIVNA, i za stavit mačku pod rep...

Aha ti voziš japanca:kava:sad mi je sve jasno.
Na mom stilu koji ima 210 000 km nije još niš otišlo osim žarulje,a i seleni i sve ostalo je original što se nemože reć za passat koji smo platili 60 000 maraka 1998 godine novi kod zubaka i naravno svakih 40 000 km se uredno raspao cijeli prednji kraj,naravno mislim na kugle i sve moguće.I da,da ne zaboravim,servis je bio oko 7 000 kuna.
Što se tiće bmw-a,u jednoj poznatoj firmici radi jedan jako dobar dečko koji je dao u godini dana 60 000 kuna na popravke,bmw 330d 2004.
Od mog šogora kum na clio 3, 40 000 kuna popravka u 2 godine.
A o citraćima da ni ne prićam:kava:
Vozio sam 3 fiata,tipo,punto i sad stilo,i ni sa jednim nisam imao neke pizdarije

miki ZD
22.10.2010., 17:25
gogo111 pročitaj koji su automobili bili najviše puta automobili godine,a ono što si naveo za bravo brava .... aj još jedan put se okreni oko sebe... ili loše vidiš ili ti nisu sve na broju,taj dvojac se ne proizvodi skoro 10 godina, a još ih ima poprilično na cesti.....očigledno je nemaš nikakvih iskustava sa fiat automobilima pa te molim da ne pišeš gluposti tipa rekla kazala...... hvala

CDRW
22.10.2010., 21:45
gogo111 pročitaj koji su automobili bili najviše puta automobili godine,a ono što si naveo za bravo brava .... aj još jedan put se okreni oko sebe... ili loše vidiš ili ti nisu sve na broju,taj dvojac se ne proizvodi skoro 10 godina, a još ih ima poprilično na cesti.....očigledno je nemaš nikakvih iskustava sa fiat automobilima pa te molim da ne pišeš gluposti tipa rekla kazala...... hvala

Trenutno sam vlasnik 16. (da šesnaestog) Fiata. Samo prvi nije kupljen novi. Hoćeš i meni objašnjavat kako je Stilo super, turbo, mega, dobar-uspješan model i kak ja nemam veze o Fiatima?

Stilo je skoro pokopao Fiata. Kvaliteta loša, ergonomija grozna, design sve prije nego Fiatov. Ne kažem da u toj hrpi nema i dobrih primjeraka ali Stilo je generalno težak promašaj.

Za razliku od novog Brava gdje su kao prvi primjenili genijalan recept - ne diraj ono što valja i popravi ono što NE valja. I eto u pol cijene i pol vremena novog auta (isto što je kasnije VW napravio sa Golfovima 5 i 6).

Josip4
22.10.2010., 22:04
Trenutno sam vlasnik 16. (da šesnaestog) Fiata. Samo prvi nije kupljen novi. Hoćeš i meni objašnjavat kako je Stilo super, turbo, mega, dobar-uspješan model i kak ja nemam veze o Fiatima?

Stilo je skoro pokopao Fiata. Kvaliteta loša, ergonomija grozna, design sve prije nego Fiatov. Ne kažem da u toj hrpi nema i dobrih primjeraka ali Stilo je generalno težak promašaj.

Za razliku od novog Brava gdje su kao prvi primjenili genijalan recept - ne diraj ono što valja i popravi ono što NE valja. I eto u pol cijene i pol vremena novog auta (isto što je kasnije VW napravio sa Golfovima 5 i 6).

Stilo su pljuvali večinom dizajnom (iznimka je 3 vrata) postojali su neki modeli sa lošom elektronikom, a puno takvih je uvezao DI-EL, pa je vjerojatno i to krivac što je loše kod nas uspio, a kaj se drugih zemalja tiče neznam pa neću ni komentirat.

Jedan frend mi ima Stilo 1.2 16 V sa cca. 250 tkm. on ga kupio sa 109 000, barem je tako mislio dok nije saznal istinu:D i za sada nema nikakvih problema.

Drugi frend ima 1.9 JTD 80 ks., sad ima nešto preko 100 tkm, a kupljen početkom godine sa 74 000 km., i ni jedan od njih nema sa njima nikakvih problema.

Nije ti uvijek vrijedno slušati kaj se priča o autima, jer nije uvijek sve tako. Ja sam se tako naslušao hvalospjeva za GP 1.3 mjt., pa je na kraju ispalo da je to govno od auta, i nije mi jasno po čemu je GP izvukao fiat, kvalitetom sigurno ne.:ne zna:

johny5
22.10.2010., 22:09
Stilo su pljuvali večinom dizajnom (iznimka je 5 vrata) postojali su neki modeli sa lošom elektronikom, a puno takvih je uvezao DI-EL, pa je vjerojatno i to krivac što je loše kod nas uspio, a kaj se drugih zemalja tiče neznam pa neću ni komentirat.

Jedan frend mi ima Stilo 1.2 16 V sa cca. 250 tkm. on ga kupio sa 109 000, barem je tako mislio dok nije saznal istinu:D i za sada nema nikakvih problema.

Drugi frend ima 1.9 JTD 80 ks., sad ima nešto preko 100 tkm, a kupljen početkom godine sa 74 000 km., i ni jedan od njih nema sa njima nikakvih problema.

Nije ti uvijek vrijedno slušati kaj se priča o autima, jer nije uvijek sve tako. Ja sam se tako naslušao hvalospjeva za GP 1.3 mjt., pa je na kraju ispalo da je to govno od auta, i nije mi jasno po čemu je GP izvukao fiat, kvalitetom sigurno ne.:ne zna:

Ma Cd je malo pretjerao po pitanju Stilla.. :top:

lee_chan
24.10.2010., 22:16
Ma Cd je malo pretjerao po pitanju Stilla.. :top:

razmišljam da uzmem ovog stila http://www.trcz.hr/oglas/fiat-stilo-1.4-16v-4248.html , ali nakon cdrw-og komentara malo sam se ohladio :D

Insp. Harry Callahan
24.10.2010., 22:55
razmišljam da uzmem ovog stila http://www.trcz.hr/oglas/fiat-stilo-1.4-16v-4248.html , ali nakon cdrw-og komentara malo sam se ohladio :D

Lako za stilo, ali mislim da su ovi trcz na sumnjivom glasu, ako se ne varam :ne zna:

Stilo 1.4 16v slovi kao odličan izbor, po forumima čitam samo pozitivne dojmove :top:

CDRW
24.10.2010., 23:07
Lako za stilo, ali mislim da su ovi trcz na sumnjivom glasu, ako se ne varam :ne zna:

Stilo 1.4 16v slovi kao odličan izbor, po forumima čitam samo pozitivne dojmove :top:

Egzaktli kolega. Samo što motor nikad nije bio problem kod Stila. Uvjek sranja s elektronikom, instrument ploča ko božićno drvo, poludjeli airbag senzori, neće palir tadi imobilizatora .... od "pravih" problema auto je imao neke s kuplungom, nešto oko zadnjeg mosta, poneka getriba je znala zezat, jedna serija je imala falične vjence na diferencijalu i to je to.

Na stranu ergonimija prednjih siceva - to je meni nedokučiva enigma (po visini se podešava samo horizontalni dio - leđa su fiksna.

AnđeliČakovec
26.10.2010., 06:46
Stilo-govno od auta umotano u zlatni papir!

Motor ok, ostalno katastrofa...

gogo111
26.10.2010., 10:35

Što hoćeš reći?

Hoćeš reći da na cesti ne mogu naći Tipo ili Punto MK 1 i Uno koji su se kada ono prestali proizvoditi prije Bravo/Brava ???

I to brojčano u jednakim ili većim količinama od ovih???

Ne bacat bureke!!!

A kad se ono Žstilo presytao proizvoditi?

A koliko ih se ono može vidit na cestama?

I kakvu ono cijenu drže po oglasnicima???

A to o nagradi "automobil godine" bi se dalo diskutirat, jer se ta nagrada daje svemu samo ne kvaliteti koja se tak nakon xx godina može vidjeti... Više mi znači nagrada Porin!

pazdrkan
26.10.2010., 10:55
Stilo mane - letva volana, getriba, lampice i senzori neki stalno baca greške....odličan auto samo da tu elektroniku nisu sfušali.....u većini slučajeva greška je u spoju a ne u samom senzoru

Blackbird
26.10.2010., 12:08
Fiat Bravo benzinci 2007-2008 9.000 - 10.000 EUR, mislim da nema smisla ni gledati Stilo uz ove cijene, osim ako se ne uzima auto 10-ak godina star, a tada ima boljih opcija.

Mirko2
26.10.2010., 12:21
Stilo mane - letva volana, getriba, lampice i senzori neki stalno baca greške....odličan auto samo da tu elektroniku nisu sfušali.....u većini slučajeva greška je u spoju a ne u samom senzoru

Posjedujem Stilo 3V, 1.4 od 2005, 1. vlasnik (auto iz 10/2004, dobio popust ali tvornicka garancija 2 godine) kupljen u AC, 117000 km, nisam imao ni jedan od gore navedenih problema, auto relativno lagan (1100 kg) pa 95 ks uparenih sa 6 brzina - meni super kombinacija - da pokucam u drvo, stvarno sam zadovoljan tim autom, e sad ili sam imao super srecu ili su ih malo poboljsali u odnosu na prve serije. Auto je uredno odrzavan, ulje i filteri svakih 10kkm.

Dodjer mi da placem kad vidim cjene po pglasnicima pa si brijem da cu ga voziti jos kojih 4-5 godina...

lee_chan
26.10.2010., 22:07

da, bilo je zanimljivih priča po tu po forumu o njima :D

samo što jbg, imaju najširu ponudu u suradnji s hypo leasingom, sve bolje od boljeg, trcz, hypo.. :facepalm:

dosta je teško naći nešt preko leasinga za tako ograničeni budžet poput mojega cca.5oooEur

ako netko ima ponudu neka slobodno javi na PM. :top:

lee_chan
26.10.2010., 22:17
Fiat Bravo benzinci 2007-2008 9.000 - 10.000 EUR, mislim da nema smisla ni gledati Stilo uz ove cijene, osim ako se ne uzima auto 10-ak godina star, a tada ima boljih opcija.

stila nadjes za 4000-6000E, 2004-2006.
razlika je duplo.

Blackbird
27.10.2010., 09:37
stila nadjes za 4000-6000E, 2004-2006.
razlika je duplo.

Kad sam stavio filter na njuškalu na godinu 2005 - 2006 došle su mi cijene 6400-8500 za Stilo benzince. Ok, to su tražene cijene, znam da mogu dolje, ali mogu vjerojatno i za Bravo.

2004 je već duplo stariji auto od Brava 2007. Kako sam vozio oba(JTD, ne benzinci), premala mi djeluje razlika u cijeni u odnosu kakva je razlika između ta dva auta...

miki ZD
20.11.2010., 00:50

koliko vidim napisao sam mu za bravo/brava,ne vidim ni slova o stilu..... pročitaj prije nego počmeš komentirati

evo ovo sam ja komentirao,vidi se da momak nema pojma o čemu piše,pljucati bravo i bravu nema smisla jer su se pokazali kao pouzdani automobili
Fiati, nikad nisu bili na vrhu a niti na dnu po kvaliteti... Jednostavno, svaka kompanija ima svoje zvijezde, i crne ovce. Tipo i Punto će se viđati na cestama još godinama, što se ne može reći za prvo Bravo-Brava dvojac koji već sad izumire

miki ZD
20.11.2010., 01:10
gogo ovo što ti pišeš je kao da neko piše o pi.ki a nikad nije jeb.o

terze l
05.01.2012., 13:08

zato što su skupi za svoju klasu auta!

m.k
05.01.2012., 14:36
zato što su skupi za svoju klasu auta!

PADOBRANAC:504: