View Full Version : Montoya caught speeding in France
Colombian Formula 1 driver Juan Pablo Montoya has been stripped of his licence after being caught driving at 204 kilometres per hour in southern France, police said Monday.
The Williams-BMW star was clocked on a radar Sunday afternoon while driving his BMW over the speed-limit on the A8 motorway between Les Arcs and Le Muy south of here. He was then ordered to hand over his driving licence pending a judicial investigation.
Local officials said that Montoya was facing a two-month suspension from driving in France, but that would not affect his participation in the French Grand Prix. :D :D :D
kad nejde williams bmw ide samo bmw :s
Ma kad vidite njega kako vozi onda znate da svaka budala može položiti vozački!!!!!! :s
Anđeo kaže:
Ma kad vidite njega kako vozi onda znate da svaka budala može položiti vozački!!!!!! :s
zato je ti josh nemas?
Šaljivo!!!
Ja sam do svoje vozacke doso sa 17 i pol godina bez problema i sve sam prošo iz prve! Imam desetke tisuća km iza sebe i još nijedan sudar (bar me nisu uhvatili :D )!!!!!
Blackbird
21.05.2003., 23:05
Anđeo kaže:
Šaljivo!!!
Ja sam do svoje vozacke doso sa 17 i pol godina bez problema i sve sam prošo iz prve! Imam desetke tisuća km iza sebe i još nijedan sudar (bar me nisu uhvatili :D )!!!!!
Ja ipak volim izbjegavati brze i žestoke dečke koji se vole hvatati volana poslije formule...:D
AxMi-24
23.05.2003., 16:46
Anđeo kaže:
Šaljivo!!!
A zato si ti andjeo :p
Da prebrzo vozim, pa ljudi misle da imam krila!:rolleyes: :o
Colombian Formula One driver Juan Pablo Montoya was banned from driving on French roads for four months on Tuesday after being clocked at 204 km/h (126 mph) on a French motorway.
The 27-year-old teammate of Ralf Schumacher at Williams, was also fined 1,200 euros by the court in Draguignan, southern France, after police clocked him speeding in May at the wheel of a BMW 4x4 vehicle near Frejus.
He is banned in France but can continue to drive in other countries and the ban does not affect his participation in Formula One races.
Montoya was not present in court but his lawyer read a letter in which he apologised for his action.
sva sreca da za F1 ne treba vazeca vozacka :-))))
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.