PDA

View Full Version : mozaik slike

andreaz
01.11.2005., 17:26
Haj svima,
upravo sam počela raditi jednu mozaik sliku (keramičke pločice se lijepe sa se fugiraju), veličine 60 puta 60. Da li možda tko ima kakva iskustva na kojim stranicama na netu bih mogla naći kakvu dobru sljedeću sliku za skinuti kao uzorak? ova moja je sunce i mjesec, sad bi htjela nesto sa cvijecem - kakav triptih za na zid u sobi za dnevni boravak. Hvala!!!

LoveJoy
11.11.2005., 15:27
za uzorak uzmi bilo sto kaj ti se svida (sve je izvedivo samo ces mozda morati pojednostaviti forme)...npr. istocna umj. je krcata vegetativni ornamentom...sam ako je mjera 60 x 60 u cm onda se nadam da imas vraski veliki zid.

btw mozaik je slikarska tehnika, ne fugira se i pozeljno je da se kockice (stakla, kamena i sl.) slazu tako da prate liniju forme

znam da nisi to pitala ali eto ...to ti dode pride :frajer: :mirko: :D

andreaz
13.11.2005., 15:54
hvala na odgovoru. ali mozaik sličke se fugiraju, evo moja je gotova sa suncem i mjesecom, čekam da se još malo drvofix osusi i tada idem fugirati. i nije ni velika slika, taman za u sobu iznad kreveta (radila sam je cca 2 mj ali s prekidima po par dana). ono, boli kičma i tak to.... al isplatilo se, svakako.

aola
14.11.2005., 02:44
andreaz kaže:
hvala na odgovoru. ali mozaik sličke se fugiraju, evo moja je gotova sa suncem i mjesecom, čekam da se još malo drvofix osusi i tada idem fugirati. i nije ni velika slika, taman za u sobu iznad kreveta (radila sam je cca 2 mj ali s prekidima po par dana). ono, boli kičma i tak to.... al isplatilo se, svakako.
pa stavi sliku da vidimo kak sad to izgleda, ;)

andreaz
09.12.2005., 13:49
nemam fotić, zamisli. ali ako je neko voljan može doć uslikat. besplatno. stvarno je super ispalo.