View Full Version : sto srce kaze..
srce kaže moj pimpek
slušajte razum, razuuuum
:kava:
Vanja oko panja
28.11.2005., 20:54
Mene je jedna stvar frapirala, naime, picka kod katolkinje je ista kao i picka kod pravoslavke.
Dugo sam o tome razmisljao kasnije.
Vanja oko panja kaže:
Mene je jedna stvar frapirala, naime, picka kod katolkinje je ista kao i picka kod pravoslavke.
Dugo sam o tome razmisljao kasnije. e, al da vidis kolko kita ima razlicitih...nema dvije iste:D :top:
margarita
28.11.2005., 20:57
Natch kaže:
tako sam i ja hodala s katolikom, jebiga. upoznala sam obicaje katolika, naucila sto je bozic, izdrzala maltretiranje popa...meni je to bilo super. bili smo u svemu razliciti, al voljeli smo se. iako sam ja protestantkinja i kod nas je sve apsostrumpfno drugacije. mi imamo recimo puno ritmicniju glazbu i pljescemo kad pjevamo:D:cool:
e da, i uglavnom smo crnci.
:rofl:
mene su chak i upozorili da se chuvam takvih kao shto si ti
kolege na poslu u Zg....kad su me isprachali u Kanadu - jedna me povukla u stranu i veli (mrtva ozbiljna): Chuvaj se onih protestanata...ti te oche prevuch na svoje chim te vide...posebno Luterani....a ona je katolkinja iz Banja Luke - al je vechi katolik od pape bila...sve nas je u uredu tjerala da postimo petkom
i ja bash ko prstom u govno - udadoh se za Luterana :D
Natch kaže:
tako sam i ja hodala s katolikom, jebiga. upoznala sam obicaje katolika, naucila sto je bozic, izdrzala maltretiranje popa...meni je to bilo super. bili smo u svemu razliciti, al voljeli smo se. iako sam ja protestantkinja i kod nas je sve apsostrumpfno drugacije. mi imamo recimo puno ritmicniju glazbu i pljescemo kad pjevamo:D:cool:
e da, i uglavnom smo crnci.
:rofl:
svidja mi se ova naknadna misao :lol:
puffko kaže:
A ovaj "test ljubavi" kako ga ti zoves koji smiju rjesavati samo Hrvati katolicke vjeroispovijesti.. bolje da ne komentiram. Ili sam vec predugo izvan Hrvatske.
Sto ti hoces time reci? Da Hrvat katolicke vjeroispovijesti *neizostavno*mrzi, ne voli, ili "manje voli" :rolleyes: Srbe, jer mu je to, sto? Zadano odgojem, genetikom, cime? Dakle, obrazovani covjek koji se eventualno jos i maknuo dva metra od Hrvatske se ne moze svojom slobodnom voljom i razmisljanjem rijesiti tih predrasuda? "Test ljubavi" je zajebancija, nadam se da je to jasno. Cilj mu nije razlučiti Hrvate od ne-Hrvata nego ukazati da "hrvatska" stajališta često prodaju ljudi koji imaju neke druge afilijacije. Analogno tome, uzmi primjer glasanja naše dijaspore: digla se prašina oko toga jer ispada da odlučujući uteg na vagi predstavljaju glasovi ljudi koji s Hrvatskom imaju veze tek podrijetlom, a ne moraju snositi političke posljedice svog izbora u vidu povećanja poreza ili smanjenja životnog standarda (jer ne žive u političkom, društvenom i ekonomskom sustavu o kojem odlučuju). Tako i ovdje: o hrvatskoj poziciji sudili bi ljudi koji su odrasli u drugoj državi, odgojeni u mješanom braku, a sad žive u inozemstvu. Naravno da svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali ovakvo mišljenje teško da predstavlja hrvatski prosjek.
puffko kaže:
I, nemoj sad koristiti moj argument o razlicitosti koja obogacuje da bi iskljucio Srbe--ja sam ga upotrijebila u drukcijem kontekstu za drukcije slucajeve. Ja, vidis, ne dozivljavam Srbe ili Bosance kao ljude bitno drukcije od Hrvata--jezikom, kulturom, itd. Da sad izvucemo ne automehanicara iz Nisa nego asistenta s faksa u Beogradu, tvojeg godista, mozda bi se iznenadio koliko ste kulturno slicni. Vjerojatno volite istu muziku, slicno se oblacite, gledate iste filmove.. dakle kao i bilokoji drugi zapadnjak i Evropljanin..plus govorite (gotovo) istim jezikom. Ne koristim tvoj argument da bi isključio Srbe, nego sam u kontekstu «kulturnog obogaćivanja» rekao da su Srbija i Hrvatska kulturno i jezično manje različiti nego Portugal. Dakle, objektivno, učenjem portugalskog jezika i kulture radiš veći napor i postižeš kulturno veću širinu nego učenjem srpskog jezika i kulture. To i sama indirektno potvrđuješ u postu kojeg sam upravo citirao, jer kažeš: «ne dozivljavam Srbe ili Bosance kao ljude bitno drukcije od Hrvata--jezikom, kulturom, itd.». Mislim da tu nemamo problem.
puffko kaže:
Takodjer, iz ove perspektive, mene ne zapanjuje fenomenalna superiornost Hrvatske nad Srbijom. Od tog samotapsanja po ramenu--nismo Francuska, ali smo od Srba bolji--Hrvatska nije imala i nece imati nikakve koristi. Malo samokritike i velikodusnosti stvarno ne bi skodilo. Ta prepotencija prema nesto slabijima (sto Srbija realno ekonomski jest) i uvlacenje jacima nije simpaticno ni kod ljudi a kamoli kod zemalja. Ovdje ne reagiraš na moje postove, nego na ono što mi je Margarita u jednom momentu podmetnula da sam rekao. Dakle, ovaj komentar nema osnove – nigdje nisam rekao ništa slično superiornosti Hrvatske nad Srbijom. A od «uvlačenja velikima», spomenuo sam da se palim na Tajlanđanke. ;)
Tvoju dekoncentraciju pri pisanju zadnjeg posta pripisat ću sljedećem:puffko kaže:
bas ne stignem danas (radni tjedan, term time i tako to) ovo pazljivo citati... :D
Anastasia kaže:
zajedničko u smislu da bruce lee nije istukao nikada ni hrvata, ni bosanca ni srbina.
:D
Nije točno. Naime, Bruce je mlatio zlikovce, a znamo da su svi zlikovci srbi.
Zrinska
29.11.2005., 10:01
Vanja oko panja kaže:
Dugo sam o tome razmisljao kasnije. E,bas si prost.:rolleyes: .
Blue kaže:
"Test ljubavi" je zajebancija, nadam se da je to jasno. Cilj mu nije razlučiti Hrvate od ne-Hrvata nego ukazati da "hrvatska" stajališta često prodaju ljudi koji imaju neke druge afilijacije. Analogno tome, uzmi primjer glasanja naše dijaspore: digla se prašina oko toga jer ispada da odlučujući uteg na vagi predstavljaju glasovi ljudi koji s Hrvatskom imaju veze tek podrijetlom, a ne moraju snositi političke posljedice svog izbora u vidu povećanja poreza ili smanjenja životnog standarda (jer ne žive u političkom, društvenom i ekonomskom sustavu o kojem odlučuju). Tako i ovdje: o hrvatskoj poziciji sudili bi ljudi koji su odrasli u drugoj državi, odgojeni u mješanom braku, a sad žive u inozemstvu. Naravno da svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali ovakvo mišljenje teško da predstavlja hrvatski prosjek.
Pa to je tocno; ali mi nismo raspravljali o hrvatskom prosjeku. Nivo socijalne tolerancije koji je danas u Hrvatskoj uvrijezen nije nuzno taj kome bi hrvatsko drustvo u buducnosti trebalo teziti. Zato ima mlade intelektualce poput tebe, npr., to lead the way, zar ne :D ?
Zrinska
29.11.2005., 10:06
margarita kaže:
mene su chak i upozorili da se chuvam takvih kao shto si ti
kolege na poslu u Zg....kad su me isprachali u Kanadu - jedna me povukla u stranu i veli (mrtva ozbiljna): Chuvaj se onih protestanata...ti te oche prevuch na svoje chim te vide...posebno Luterani....a ona je katolkinja iz Banja Luke - al je vechi katolik od pape bila...sve nas je u uredu tjerala da postimo petkom
i ja bash ko prstom u govno - udadoh se za Luterana :D Da,svi su glupi,samo si ti ono,sophisticated... :D
Vanja oko panja
29.11.2005., 11:46
Zrinska kaže:
E,bas si prost.:rolleyes: .
Zasto prost, pa picka je na kraju krajeva jedino vrijedno kod zene :zubo:
Zrinska
29.11.2005., 11:57
Ajd ne pravi se macho kad to nisi,to se vidi iz aviona...:D
Vanja oko panja
29.11.2005., 12:03
Ajd iz aviona al sto preko ekrana :D
Pa jel nisam ono pametno rekao, picka je picka, ma koje vjere bila ;) a sto se zena tice, postoje zene koje vrijede i one koje ne vrijede.
Tu religija i nacija ne igraju ama bas nikakvu ulogu.
Silajn kaže:
Prije bih rekla da je stvar u tome da su 'različitosti' idealan ikskjuz ;) izgovor, opravdanje, razlog, votever.
Ideja je jedina realnost:cool: Ideja u ovoj priči je nemati vezu sa srbima. To je jedan od mnogih hendikepa poslije rata. Meni samo smeta što ljudi na to ne gledaju kao na hendikep, nego svetinju koja mora živjeti i rasti.
Ja sam isto nacionalist u nekoj mjeri. Želim da kulturna obilježja moje nacije, i još više, moje regije ne nestanu pod utjecajem neke druge. Ali to nema baš nikakve veze sa mojim odnosima s ljudima.
margarita
29.11.2005., 13:46
Zrinska kaže:
Da,svi su glupi,samo si ti ono,sophisticated... :D
ja to nikad nisam rekla
ona je bila samo jedan chlan te firme
ostali su bili sasvim cool ljudi i super raja sa svima
ona je bila malo munjena
happygoose
29.11.2005., 13:57
Elysium kaže:
a zamisli kad tebi ušeta osoba iz Zrenjanina, ili Kragujevca..
na ovu rečenicu i misao ćeš se potpuno oglušiti..
da oglušiti..? "zar je rekoh? ma ne..." ;) :top:
Ajd' zamisli da je iz Vrsca ili pak Alibunara:)
i to neka sirotinja paor..............sa kraja sela...:(
Elysium
29.11.2005., 14:45
happygoose kaže:
sa kraja sela...:(
a jel zna voljeti ta djevojka?
jel zna pomoliti se za tebe?
jel zna prići ti iza leđa i zagrliti te, kada osjeti da ti je teško?
zna..?
ajde, bar da novac i status ne može doprijeti do nekih stvari.. to će mi uvijek biti utjeha
happygoose
29.11.2005., 14:51
:)
marinabajlo
29.11.2005., 15:03
Bronze kaže:
ne znam je li ovo dobar podforum za ovaj topic..
samo trebam par misljenja,nista drugo...
ovak..ja sam iz zagreba, on je iz beograda...upoznali se prije par mjeseci...i decko mi se svidja nenormalno puno,mislim da sam se i zaljubila, a to mi se dogadja rijetko...uglavnom, problem je u mojim roditeljima...danas bih trebala ici kod njega, on k meni trenutno ne moze doci..moji mi naravno brane, kazu da sramotim obitelj, da nisam normalna iz zagreba ici u beograd, kako mogu biti sa srbinom itd itd..
po ovom mom postu moze se ciniti da mi je 15, ali mi je 24. do sad se nisam nasla u takvoj situaciji, i samo mi treba par rijeci podrske da vidim da nisu svi tak zadrti ko moji...
Moja najbolja frendica je bila u slicnoj situaciji kao ti.U njenom slucaju bio je to musliman.Cijelu njenu vezu koja je trajala par godina prozivljavala sam zajedno sa njom.Njeni su veliki katolici i dugo za to nisu ni znali.Kasnije kad su saznali nisu to zeljeli nikako prihvatiti.
S druge strane moja frendica u nijednom trenutku te veze nije bila potpuno sretna bez obzira na njenu ljubav prema tom momku.Onaj crv da njega ne prihvacaju njeni najblizi uvijek joj se motao po glavi.
Zato i tebi govorim dok je jos na vrijeme rijesi se toga.Zaljubljenost prode a kasnije ostaju samo problemi.Koliko god ti se sad cini da ne mozes bez njega...
Misli na djecu koju ces jednog dana imati i kojima ce puno lakse biti ici kroz zivot sa spoznajom da je cijela obitelj jedno.Koja ce se veseliti jednom Bozicu...koju ces zajedno sa svojim muzem odgajati u katolickom duhu
happygoose kaže:
Ajd' zamisli da je iz Vrsca ili pak Alibunara:)
i to neka sirotinja paor..............sa kraja sela...:( Sa 'seljačkim' rumenilom i noktima zavijenim prema dolje?:D
Meni ne bi smetalo. Samo teško da bi jedan takav znao šta meni treba u životu;)
marinabajlo kaže:
Misli na djecu koju ces jednog dana imati i kojima ce puno lakse biti ici kroz zivot sa spoznajom da je cijela obitelj jedno.Koja ce se veseliti jednom Bozicu...koju ces zajedno sa svojim muzem odgajati u katolickom duhu :lol: :lol:
margarita
29.11.2005., 15:15
marinabajlo kaže:
Moja najbolja frendica je bila u slicnoj situaciji kao ti.U njenom slucaju bio je to musliman.Cijelu njenu vezu koja je trajala par godina prozivljavala sam zajedno sa njom.Njeni su veliki katolici i dugo za to nisu ni znali.Kasnije kad su saznali nisu to zeljeli nikako prihvatiti.
S druge strane moja frendica u nijednom trenutku te veze nije bila potpuno sretna bez obzira na njenu ljubav prema tom momku.Onaj crv da njega ne prihvacaju njeni najblizi uvijek joj se motao po glavi.
Zato i tebi govorim dok je jos na vrijeme rijesi se toga.Zaljubljenost prode a kasnije ostaju samo problemi.Koliko god ti se sad cini da ne mozes bez njega...
Misli na djecu koju ces jednog dana imati i kojima ce puno lakse biti ici kroz zivot sa spoznajom da je cijela obitelj jedno.Koja ce se veseliti jednom Bozicu...koju ces zajedno sa svojim muzem odgajati u katolickom duhu
ma naravno
svi u svoje torove i ni makac :top:
Elysium
29.11.2005., 15:19
lilla kaže:
Sa 'seljačkim' rumenilom i noktima zavijenim prema dolje?:D
Meni ne bi smetalo. Samo teško da bi jedan takav znao šta meni treba u životu;)
onaj u gradu, bojim se, još manje..
taj će više paziti na Sebe, no na tvoje potrebe..
naravno, gradski je čovjek, znat će te pravilno slagati
impoSIBILA
29.11.2005., 15:57
marinabajlo kaže:
a vidiš moj muž sada kaže(ista nacionalnost i vjeroispovijest kao i ja) "BOLJE DA SA M CRNOG VRAGA OŽENIO MJESTO TEBE!":rofl: tako da ti to baš i nije neko mjerilo!:D
Vanja oko panja
29.11.2005., 16:08
marinabajlo kaže:
A tvoj krscanski katolicki duh je u tvom postu tako transparentan da je to prestrasno.
Koja gomila licemjerja.
marinabajlo kaže:
:rofl: :rofl: :rofl:
I s koliko ste se uzornih katolika Vi, gospođo, poševili prije braka?
Blue kaže:
"Test ljubavi" je zajebancija, nadam se da je to jasno. Cilj mu nije razlučiti Hrvate od ne-Hrvata nego ukazati da "hrvatska" stajališta često prodaju ljudi koji imaju neke druge afilijacije. Analogno tome, uzmi primjer glasanja naše dijaspore: digla se prašina oko toga jer ispada da odlučujući uteg na vagi predstavljaju glasovi ljudi koji s Hrvatskom imaju veze tek podrijetlom, a ne moraju snositi političke posljedice svog izbora u vidu povećanja poreza ili smanjenja životnog standarda (jer ne žive u političkom, društvenom i ekonomskom sustavu o kojem odlučuju). Tako i ovdje: o hrvatskoj poziciji sudili bi ljudi koji su odrasli u drugoj državi, odgojeni u mješanom braku, a sad žive u inozemstvu. Naravno da svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali ovakvo mišljenje teško da predstavlja hrvatski prosjek.
prava slika hrvatske stvarnosti puno se bolje i vidi iz inozemstva, kad nisi do vrata u blatu poviesne zbiljnosti...uostalom, to znas i sam;)
impoSIBILA
29.11.2005., 16:13
marinabajlo kaže:
ok! činjenica je da je tako puno lakše živjeti ali pod uvijetom da su i svi ostali preduvjeti ispunjeni za što ne postoji garancija!
Ona007 kaže:
Ja ne bih..
Ne zbog nacije ili vjere nego zbog mentaliteta..
Sve je divno i krasno na pocetku kad je sve okvireno srcolikim rozim cvjeticvima ..no kad nastanu prvi zivotni problemi onda je mentalitet taj koji izlazi na povrsinu..
Puno je lakse rjesavati zivotne probleme zajedno s ljudima sa istim mentalitetom..
To govorim iz iskustva..
Mentalitet?
Cekaj sta ti to sad znaci?
Da ces se slagati samo s nekim iz svog grada?
Jer i Zagrepcani i Dalmatinci vec imaju drukciji mentalitet:rolleyes:
ne daj boze da moram zivjeti i djecu praviti s nekim iz istog kraja ili slicnim sebi...osim toga, poznato je da najkvalitetniji primjerci nastaju mijesanjem genetskog materijala...a da medjusobno tucanje stanovnika istog sela ili roda rezultira, khm, kako bih rekla, svim i svacim:D
margarita
29.11.2005., 17:53
Natch kaže:
ne daj boze da moram zivjeti i djecu praviti s nekim iz istog kraja ili slicnim sebi...osim toga, poznato je da najkvalitetniji primjerci nastaju mijesanjem genetskog materijala...a da medjusobno tucanje stanovnika istog sela ili roda rezultira, khm, kako bih rekla, svim i svacim:D
to se ovdje kazhe rezultira sa:
benjo strokin' cousin pokin' folk :zubo:
marinabajlo kaže:
Vi ocito ne razumijete bit Isusovog ucenja, a veliki ste katolici?:eek: :horor:
A slusaj, znas li ti, da su pravoslavci, takoder, krscani???
:rolleyes: ;)
margarita
29.11.2005., 17:55
talia kaže:
:rolleyes: ;)
sad si joj sjebala koncepciju :D
talia kaže:
Vi ocito ne razumijete bit Isusovog ucenja, a veliki ste katolici?:eek: :horor:
:rolleyes: ;) e, al su, kako je lijepo primijetio blue, PRESLICNI po genetskom materijalu, mozda cak, nedajboze, i neki blizi rod u prvom ili drugom koljenu, sto bi moglo uvjetovati i skandalozne rezultate kod mozebitnog parenja...pa da se na kraju ne zna jel dijete ovo, ili ono, ili nedajboze, cak nesto trece! :horor: (a opet, sve ostaje u porodici, ne ;))
to ti je fora recimo kod zidova...ortodoksni zidovi moraju PRIJE nego se upoznaju frajer i cura napraviti genetski test i to jel...pa tek onda slijedi intellidating, hodanje par godina i brak...e sad mali je problem sto u tom kraju, dolje na bliskom istoku, vecina stanovnika, i zidova i ovih drugih, kako li se zovu, imaju IDENTICAN genetski materijal, pa zna doc i do dramaticnih zabuna...
impoSIBILA
29.11.2005., 20:50
ja u hrvatskoj još nisam upoznala ono 100%hrvata(po pravu krvi i pravu tla).:D
evo npr. moj muž trsi se nekakvim hrvatstvom a zapravo je nekakav ćušpajz sataraš jer su mu preci bili i česi slovenci(fuj fuj!:D )poljaci,mađari itd.
iz toga proizilazi da u hrvatsku mora doći jedan bosanac pa da bi u hrvatskoj bilo hrvata!:D
pa je za zaključit SVI SU PRAVI HRVATI ZAPRAVO BOSANCI!:rofl: :D
a sada bi moja svekrva rekla"BOSANĆURA JEDNA SMRDLJIVA"!:azdaja:
talia kaže:
Mentalitet?
Cekaj sta ti to sad znaci?
Da ces se slagati samo s nekim iz svog grada?
Jer i Zagrepcani i Dalmatinci vec imaju drukciji mentalitet:rolleyes:
Pa upravo o tome govorim..
Ovdje oko mene falabogu ima mjesanaca iz cijelog svijeta.. nema braka koji nije neki mix..
I imala sam toliko puta priliku vidjet da se ljudi svadjaju bas zvog te razlicitosti u stavovima zbog podneblja iz kojeg dolaze..
Dok recimo talijanske, grcke, turske, albanske, indijske itd obitelji nemaju toliko mjesanja.. ni se uglavnom zene za svoje.. i ti njihovi brakovi su cesto puno uspjesniji nego ovi gorespomenuti..
Neda mi se razglabat kako i zasto ali ja sam to zakljucila gledajuci na mnogobrojnim primjerima oko sebe..
Nisam niti rasisata niti nacionalista niti volim dijelit ljude i u kakve gruope ali kad se zivot krene odigravat puno je jednostavnije dijeliti ga sa nekim tko nem aneki zadrti stav..
Dobro, s Englezim je malo drugacije, ono kao i da nemaju stava :D
nase cure zavrte im mozgom pa budu onako skroz izmodelirani :D
margarita
29.11.2005., 21:32
Ona007 kaže:
Pa upravo o tome govorim..
Ovdje oko mene falabogu ima mjesanaca iz cijelog svijeta.. nema braka koji nije neki mix..
I imala sam toliko puta priliku vidjet da se ljudi svadjaju bas zvog te razlicitosti u stavovima zbog podneblja iz kojeg dolaze..
Dok recimo talijanske, grcke, turske, albanske, indijske itd obitelji nemaju toliko mjesanja.. ni se uglavnom zene za svoje.. i ti njihovi brakovi su cesto puno uspjesniji nego ovi gorespomenuti..
Neda mi se razglabat kako i zasto ali ja sam to zakljucila gledajuci na mnogobrojnim primjerima oko sebe..
Nisam niti rasisata niti nacionalista niti volim dijelit ljude i u kakve gruope ali kad se zivot krene odigravat puno je jednostavnije dijeliti ga sa nekim tko nem aneki zadrti stav..
Dobro, s Englezim je malo drugacije, ono kao i da nemaju stava :D
nase cure zavrte im mozgom pa budu onako skroz izmodelirani :D
joj kraljice :D
ti inache uopche nemash "zadrt" stav :D
Vanja oko panja
29.11.2005., 22:24
impoSIBILA kaže:
ja u hrvatskoj još nisam upoznala ono 100%hrvata(po pravu krvi i pravu tla).:D
evo npr. moj muž trsi se nekakvim hrvatstvom a zapravo je nekakav ćušpajz sataraš jer su mu preci bili i česi slovenci(fuj fuj!:D )poljaci,mađari itd.
iz toga proizilazi da u hrvatsku mora doći jedan bosanac pa da bi u hrvatskoj bilo hrvata!:D
pa je za zaključit SVI SU PRAVI HRVATI ZAPRAVO BOSANCI!:rofl: :D
a sada bi moja svekrva rekla"BOSANĆURA JEDNA SMRDLJIVA"!:azdaja:
Vi bosanci ste najgori.
margarita
29.11.2005., 22:27
Vanja oko panja kaže:
Vi bosanci ste najgori.
:lol:
impoSIBILA
30.11.2005., 08:43
Poslali Ameri satelit na Mars da traze tragove zivota. I nadju ti tamo Bosanca. Zacudjeni ga upitaju ko je, a on ce njima:
- "Bosanac, izbjeglica."
- "A sta radis tu?"
- "Trazim azil."
:rofl: :rofl:
Elysium kaže:
onaj u gradu, bojim se, još manje..
taj će više paziti na Sebe, no na tvoje potrebe..
naravno, gradski je čovjek, znat će te pravilno slagati Kao da seljaci ne znaju lagati? Kakve iluzije ti gajiš?
Na selu se najveći razvrati događaju. Ti misliš da oni pričaju ženama da su bili ''u šteti''?
Elysium
30.11.2005., 09:51
lilla kaže:
Kao da seljaci ne znaju lagati? Kakve iluzije ti gajiš?
Na selu se najveći razvrati događaju. Ti misliš da oni pričaju ženama da su bili ''u šteti''?
pa i u Vatikanu se razvarati događaju..
selo/grad, čemu tražiti nemoral provincijski ili putem metropola, kad sazdano je i napučeno ljudima?
svugdje isto razočaranje možeš uzeti pod ruku..
baš zato, čemu selo izdvajati po ičemu?
jer je, ne znam, zadrtost?
nekad je i intelektulanost puno ubojitija i hladnije proračunata
marinabajlo
30.11.2005., 09:57
impoSIBILA kaže:
a vidiš moj muž sada kaže(ista nacionalnost i vjeroispovijest kao i ja) "BOLJE DA SA M CRNOG VRAGA OŽENIO MJESTO TEBE!":rofl: tako da ti to baš i nije neko mjerilo!:D
Slazem se da svugdje ima dobrih i losih ljudi ali to i nije tema ovoga posta,zar ne.Uostalom ako tvoj muz tako misli,zar je jos tvoj?
marinabajlo
30.11.2005., 10:01
Vanja oko panja kaže:
A tvoj krscanski katolicki duh je u tvom postu tako transparentan da je to prestrasno.
Koja gomila licemjerja.
Ne znam odakle tebi pravo da govoris o mom krscanskom duhu.
marinabajlo
30.11.2005., 10:04
Gazda kaže:
:rofl: :rofl: :rofl:
I s koliko ste se uzornih katolika Vi, gospođo, poševili prije braka?
Kakve to veze ima sa ovim o cemu sam pisala?I tko je rekao da su svi katolici uzorni?Pobrkao si loncice.
Ona007 kaže:
Nisam niti rasisata niti nacionalista
nisam mogla ne primjetiti :D
Vanja oko panja
30.11.2005., 11:17
marinabajlo kaže:
Rekoh, transparentan je kao transparent.
Ti si ga uvukla u pricu, draga djevojko.
Pricas o krscanskom duhu a da ni ne znas sto je to. Vjernik na baterije, klasika.
impoSIBILA
30.11.2005., 11:39
marinabajlo kaže:
Slazem se da svugdje ima dobrih i losih ljudi ali to i nije tema ovoga posta,zar ne.Uostalom ako tvoj muz tako misli,zar je jos tvoj?
pa nisam rekla da jadan nije u pravu!:D
šalu na stranu,što se tiče onoga što je meni jako bitno a to je onaj duh kršćanstva po kojem sam odgojena i po kojem želim odgojiti moje dijete po tom pitanju je puno lakše u takvim istovjerskim brakovima(da ih tako nazovem). ali i dalje tvrdim da to nije garancija sretnog,khm,suživota dvoje ljudi.:D
marinabajlo
30.11.2005., 11:39
Vanja oko panja kaže:
Rekoh, transparentan je kao transparent.
Ti si ga uvukla u pricu, draga djevojko.
Pricas o krscanskom duhu a da ni ne znas sto je to. Vjernik na baterije, klasika.
Slusaj,nisam ovdje da bi se prepucavala sa nekim tko sebi daje za pravo komentirati jesam li ja prava krscanka ili ne.
Po broju tvojih postova vidim da i nema bas puno ljudi koji te gledaju u oci dok im solis pamet.
marinabajlo
30.11.2005., 11:41
impoSIBILA kaže:
pa nisam rekla da jadan nije u pravu!:D
šalu na stranu,što se tiče onoga što je meni jako bitno a to je onaj duh kršćanstva po kojem sam odgojena i po kojem želim odgojiti moje dijete po tom pitanju je puno lakše u takvim istovjerskim brakovima(da ih tako nazovem). ali i dalje tvrdim da to nije garancija sretnog,khm,suživota dvoje ljudi.:D
Slazem se
Vanja oko panja
30.11.2005., 11:51
Ajde smiri se i pisi pod svojim nickom ;) necemo te osudjivati, previse :D
impoSIBILA
30.11.2005., 12:00
samo se ti drži svojih panjeva!;)
Vanja oko panja
30.11.2005., 12:06
Suti ti, bosanko.
impoSIBILA
30.11.2005., 12:12
Vanja oko panja kaže:
Suti ti, bosanko.
ti to meni tepaš?!:cerek:
moja svekrva bi dodala još pokji epitet!:D
marinabajlo kaže:
Po pravom krscansko duhu, svi bi ljudi trebali biti jednaki, a tebi nisu.
Pravoslavci su takodjer krscani, a ti cak savjetujes Bronze,
da ostavi momka ZATO STO JE PRAVOSLAVNE VJERE, DAKLE KRSCANIN?
Dakle ne samo da diskirminiras ljude, nego cak diskirminiras krscane???
Kakav je to krsanski duh????:confused:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.