PDA

View Full Version : Kako izbrisati iz memorije razne internet adrese?

dvajstri
15.05.2003., 10:54
Pitanje,

znam da se preko internet optionsa mogu delitati cookiesi, ali mene zanima jel to ziher izbrisano i jel odgovorni ljudi u firmi mogu doći do tih podataka kada ih izbrišeš????????

Da ne pričam da je surfanje po forumu strogo zabranjeno, a pogotovo ako škicaš gole tete po netu i sl.

Dakle jel to jedini izbor za brisanje adresa ili ima i neki drugi?

Pozdrav:eek: :eek: :eek:

Romeo
15.05.2003., 11:59
Cookies i temp internet folder moras ispraznit. I ne znam sta je sa History, jel se i on obrise tada, ako ne i to bi mogao izbrisat.

Fleka
15.05.2003., 12:09
Mozes ti brisati na svome kompu koliko god hoces ali to ti nece pomoci ako na internet ides preko lokalne mreze i ako se "odgovorni ljudi u firmi" malo potrude ipak ce moci vidjeti kakve ti to stranice posjecujes.

Lopuza
15.05.2003., 21:13
definitivno svaka ozbiljnija firma prati sta radnici posjecuju na internetu. a za to postoji mali milion programcica.

AxMi-24
15.05.2003., 22:00
Lopuza kaže:
definitivno svaka ozbiljnija firma prati sta radnici posjecuju na internetu. a za to postoji mali milion programcica.

Definitivno je to protiv zakona na puno mjesta.

Blue
20.05.2003., 00:40
dvajstri kaže:
Pitanje,

znam da se preko internet optionsa mogu delitati cookiesi, ali mene zanima jel to ziher izbrisano i jel odgovorni ljudi u firmi mogu doći do tih podataka kada ih izbrišeš????????

Da ne pričam da je surfanje po forumu strogo zabranjeno, a pogotovo ako škicaš gole tete po netu i sl.

Rješenje se zove Tracks Eraser, a nalazi na:

http://www.acesoft.net/download.htm

Stvarčica ubija SVE kaj treba ubit da te niko ko ti prčka po stroju nezna kaj si radio na njemu, od win explorera, worda do interneta.

Pročitaj si moj post na

http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=11468

Problem solved!

:cool:

Septembar
20.05.2003., 01:32
Clausewitz kaže:

Problem solved!
ma jest al lokalno
a oni na proxyju samo pogledaju koje ip koji pc connectira, i sve se vidi prosto ko pasulj
user:dvajstri connction xxxlsexsite.sex.raw.large.... :p :D

Vanjushka
20.05.2003., 02:32
dvajstri kaže:
Pitanje,

System mechanic eto samo to ;))

kety's_a_star
17.10.2007., 11:18
Mozes ti brisati na svome kompu koliko god hoces ali to ti nece pomoci ako na internet ides preko lokalne mreze i ako se "odgovorni ljudi u firmi" malo potrude ipak ce moci vidjeti kakve ti to stranice posjecujes.

Slažem se.:lol: