PDA

View Full Version : Estetske operacije

Leona81
20.05.2003., 11:30
Ne sjecam da li je postojala ova tema...moj grijeh ako jest...

Zanima me vase misljenje o operacijama koje nisu u zdravstvenu svrhu, vec zadovoljstva kad se jutrom pogledas u ogledalo...eventualno osobna ili iskustva prijatelja i rodbine...

....ja osobno nisam protiv, naravno ako je to potez samo zbog i jedino zbog samog sebe....

magic
20.05.2003., 11:35
Ja sam si odluchila za 45-ti rodjendan pokloniti nove sise.

Od ovog rodjendana pochinjem skupljati lovu. A valjda cu u chetiri godine uspjet skupit lovu bar za 75 c.

sanjalica
20.05.2003., 11:42
Predlažem pokretanje nove akcije:

DAJMO IM (NAM:D ) DA IMAJU SISE!

svi prilozi dobrodošli!...a vi koje imate višak istih ne nasladjujte se
:mad:

smotana2001
20.05.2003., 11:44
Ja si za 35 rođendan planiram kupit novi mozak..po mogućnosti neku kombinaciju muških - ženskih moždanih vijuga :D :D
Jer ovu krpu koju sada zovem tim imenom nema boga da očistim od bedastoća koje su trenutno skupljene a i koje se svako malo rode u ovoj ludoj glavi :p

Leona81
20.05.2003., 11:52
...znaci vi cete kod Glumicica po cicke....hajde, hajde, pa postoje gel-bra grudnjaci...

....ah da, zaboravih da s mojim kilama i grud odlazi u nepovrat...see ya soon....

Septembar
20.05.2003., 11:54
magic kaže:
Ja sam si odluchila za 45-ti rodjendan pokloniti nove sise.

Od ovog rodjendana pochinjem skupljati lovu. A valjda cu u chetiri godine uspjet skupit lovu bar za 75 c. daj nam malo detalja
gdje , koliko grama, koja tehnika, koja cijena ... i kak ih mislis zaraditi :D

ak ti uspije, idem i ja malo liftinga napraviti :p

magic
20.05.2003., 11:56
Leona81 kaže:
...znaci vi cete kod Glumicica po cicke....

Ne pada mi napamet :eek:

Pa da imam cice k'o pol zagrepchanki ;) :rolleyes:

Ima i u provinciji estetske kirurgije :D

magic
20.05.2003., 11:56
Septembar kaže:

ak ti uspije, idem i ja malo liftinga napraviti :p

Meni tek tada lifting nece trebati...tezhina sisa zategnut ce mi kozhu...bar se nadam :rolleyes: ;) :D

PinkyBubble
20.05.2003., 11:59
Ja u petak, kao prvi korak, idem odstranit trbuh :rolleyes:

PinkyBubble
20.05.2003., 12:01
magic kaže:
Meni tek tada lifting nece trebati...tezhina sisa zategnut ce mi kozhu...bar se nadam :rolleyes: ;) :D

Najučinkovitiji lifting je kad se voziš liftom gore-dolje bar dvaput dnevno :top: ..(piše u pametnim knjigama)

magic
20.05.2003., 12:02
Tebi ce spakirati ono shto ti izvade, za doma...k'o kad vadish zhuchne kamence :D

dora
20.05.2003., 12:19
Leona81 kaže:
Ne sjecam da li je postojala ova tema...moj grijeh ako jest...

Zanima me vase misljenje o operacijama koje nisu u zdravstvenu svrhu, vec zadovoljstva kad se jutrom pogledas u ogledalo...eventualno osobna ili iskustva prijatelja i rodbine...

....ja osobno nisam protiv, naravno ako je to potez samo zbog i jedino zbog samog sebe....

Osobno sam za, u granicama :top: (ne sad tipa da si mala nasadi sise npr. br. 6 :D ).

Osobna iskustva imam. Solidna, ja zadovoljna. :cool:

magdalena99
20.05.2003., 12:20
sise, liposukcija i ostale perverzije:

:flop:

magic
20.05.2003., 12:21
Ajde konachno neka iskrena...dora otkrij nam shto si operirala :confused:

Leona81
20.05.2003., 12:30
magic kaže:
Ajde konachno neka iskrena...dora otkrij nam shto si operirala :confused:

..i mene zanima...pliiizzzz:rolleyes:

PinkyBubble
20.05.2003., 12:35
Pa kaj nije rekla :D ..nije stavila šesticu neg trojku, a i to je puno jer je prije imala minus dva. ;)

LaTiTeA
20.05.2003., 12:37
I ja imam nesto... Skroz sitno i skroz normalno... I skroz zadovoljna.
Jako, jako mlada to napravih... Uz potporu staraca.

dora
20.05.2003., 12:38
:D :D :D Nisuuu cicke... iako mozda i ta ideja nije za odbacit ;) . Usta.

luca
20.05.2003., 12:42
magic kaže:
Ajde konachno neka iskrena...

ja skruseno priznajem da su mi odstarnili mandule kad sam bila majusna.
jednom sam izbjegla operaciju koljena (sama sam si vratila koljeno i time propustila da me helikopter vozi u bolnicu. koza...)

da nema anestezije i da imam carobni stapic mijenjala bih svasta. ali nema potrebe, tata mi kaze da sam ionako savrsena :D a muz mi je corav :D

PinkyBubble
20.05.2003., 12:43
I sad imaš pušačka usta :confused:
Poslije cica, ja ti predlažem da izvadiš bar dva rebra da bi imala duže noge, skrešeš malo butiće jer si mi malo okruglička i promijeniš zubalo, a za dalje ćemo se dogovorit ;)

luca
20.05.2003., 12:45
Stella kaže:
Poslije cica, ja ti predlažem da izvadiš bar dva rebra da bi imala duže noge, skrešeš malo butiće jer si mi malo okruglička i promijeniš zubalo, a za dalje ćemo se dogovorit ;)

ja vec imam pusacka usta, znaci ovo mi je dalje ciniti? :D a koliko to kosta?

(ne dam zubalo)

dora
20.05.2003., 12:48
Stella kaže:
Poslije cica, ja ti predlažem da izvadiš bar dva rebra da bi imala duže noge, skrešeš malo butiće jer si mi malo okruglička i promijeniš zubalo, a za dalje ćemo se dogovorit ;) ¸

Da sad imam pusacka usta. :D

Sad jedno mi nije jasno, oke stara nisi za plastiku, cemu sarkazam?! Ne svida ti se, pa niko te ne vuce za rukav da odes plasticaru. Gdje je problem?! :confused:

PinkyBubble
20.05.2003., 12:49
Ma to je plan za doru ;)

A ti, ti ćeš sigurno jednog dana htjet umjetne mandule, već te vidim..kao, bila sam mlada, naivna, zeznula sam se..i sad bi ih natrag.;)

Nadam se da slijepo crijevo nisi odstranila :rolleyes:

luca
20.05.2003., 12:51
Stella kaže:
Nadam se da slijepo crijevo nisi odstranila :rolleyes:

tak naivna ipak nisam :D btw, za mandule vec stedim :) nasla sam na netu model koji mi se svidja...

PinkyBubble
20.05.2003., 12:51
dora kaže:
¸

Da sad imam pusacka usta. :D

Sad jedno mi nije jasno, oke stara nisi za plastiku, cemu sarkazam?! Ne svida ti se, pa niko te ne vuce za rukav da odes plasticaru. Gdje je problem?! :confused:

Kaj ti misliš da nemam alergiju na pvc da se ja nebi restaurirala :cool:

Doria
20.05.2003., 12:52
Ja nisam, ali bi... samo... ja bi isla na smanjivanje!! Jednog dana.. kada skupim pare........ ah.... :)
A osim toga... totano podrzavam estetsku kirurgiju.... ima nekoliko stvari koje bi ispravila na sebi.. i ako se vec moze, zasto se ne bi to napravilo?

dora
20.05.2003., 12:52
Stella kaže:
Kaj ti misliš da nemam alergiju na pvc da se ja nebi restaurirala :cool:

Je kaj ja znam... :D

magic
20.05.2003., 12:53
LaTiTeA kaže:
I ja imam nesto... Skroz sitno i skroz normalno... I skroz zadovoljna.
Jako, jako mlada to napravih... Uz potporu staraca.

Uha ili nos ?

magic
20.05.2003., 12:54
Doria kaže:
Ja nisam, ali bi... samo... ja bi isla na smanjivanje!! Jednog dana.. kada skupim pare........ ah.... :)

Shto se tiche smanjivanja, AKO su cice u pitanju to ide preko socijalnog.

luca
20.05.2003., 12:55
magic kaže:
Uha ili nos ?

ja se kladim na ushi. to je jos banalniji zahvat od nosa...

magic
20.05.2003., 12:56
Ja sam svojoj sestri sama uha operirala.

PinkyBubble
20.05.2003., 12:57
Ja sam čitala da više nije fora stavljat cice, puhat usta, ravnat nos..već nanovo instalirat himen. :top: Jel za to moram ić van il domaći plastičari to rade..:confused: Ja bi to probala nakon poroda, jel'te..;)

luca
20.05.2003., 12:57
magic kaže:

sto se tice socijalnog, nije li i neki nos (devijacija septuma i polipi a uz to ti ga i ispegla), ushi za djecu i nejednake sise (ako je preko neke zadane mjere) isto preko socijalnog?

dora
20.05.2003., 12:58
luca kaže:
ja se kladim na ushi. to je jos banalniji zahvat od nosa...

Je, pa nije banalan ak ima uha ko slonek Dambo il nos ko lovacki pas.

luca
20.05.2003., 12:59
magic kaže:

meni je mama lijepila usi par puta kad sam bila mala jer se bojala da mi ne stoje od glave :rolleyes: imam krasne usi, ali nekako mislim da bi bile krasne i bez njene intervencije :D
sta si ti radila sestri?

Samantha
20.05.2003., 13:00
Magic sredis i meni uho?meni je jedno uspjelo,drugo nije :D

magic
20.05.2003., 13:02
luca kaže:
sto se tice socijalnog, nije li i neki nos (devijacija septuma i polipi a uz to ti ga i ispegla), ushi za djecu i nejednake sise (ako je preko neke zadane mjere) isto preko socijalnog?

Nema vishe estetske korekcije - nakon ispravke septuma i odstranjenja polipa - preko socijalnog, a operacija odstojecih ushki - tako to struchno nazivaju - ide preko socijalnog samo do tri godine starosti djeteta, no rijetko se roditelji odluchuju u toj dobi na takav zahvat za svoje dijete jer em je totalna anestezija, em su sva djeca u toj dobi slatka, pa i s klempavim uhama :)

A kod nejednakosti sisa samo smanjivanje jest preko socijalnog...a koja ce si onu vecu dat smanjit ;) pa makar jedna nek je kak spada :D

PinkyBubble
20.05.2003., 13:03
magic kaže:

Da nisi imala prste i u mojim ušima :eek: Meni fali vanjski rub desnog uha :rolleyes: Kad sam bila klinka pričala sam da mi je sestra odgrizla uho, a kad sam bila malo veća krivila sam prijateljicu :D

magic
20.05.2003., 13:03
Kad smo kod moje sestre i njenih uha, bushila sam joj josh jedan par rupica :D

magic
20.05.2003., 13:04
Stella kaže:
... a kad sam bila malo veća krivila sam prijateljicu :D

Isprichaj da si sama sebi odgrizla komad uha...bit ce najzanimljivije :D

luca
20.05.2003., 13:05
dora kaže:
Je, pa nije banalan ak ima uha ko slonek Dambo il nos ko lovacki pas.

u usporedbi s drugim estetskim operacijama, ove spadaju medju najbanalnije, za kirurga, naravno ;)

luca
20.05.2003., 13:07
magic kaže:
pa makar jedna nek je kak spada :D

kaj ja znam... ja sam ljubitelj reda i simetrije :D sva sreca da ne moram imati jos i tu dilemu...

PinkyBubble
20.05.2003., 13:07
Nitko mi neće vjerovat :( da sam bila tak pedantna :D i skromna
:D Ja bi si odvalila veći komad, da bude uočljivije..a ne da sama moram skretat drugima pažnju na svoje uho ;)

penelop@
20.05.2003., 13:08
A zasto nije povecanje preko socijalnog?
Jasno mi je za smanjenje, bol u kicmi i tako to al sto oni misle da mene isto tako ne boli dusa sto ne znam koja mi je prednja a koja zadnja strana:D

PinkyBubble
20.05.2003., 13:09
A ak veliš da te boli kičma zbog necicice..možda onda može prek socijalnog :confused:

dora
20.05.2003., 13:10
luca kaže:
u usporedbi s drugim estetskim operacijama, ove spadaju medju najbanalnije, za kirurga, naravno ;)

A tooo, nisam skuzila (plavusa, zanemari). :D

Doria
20.05.2003., 13:11
I nemojte zezat.. to stvarno ide preko socijalnog???? :confused:
Je, sise su u pitanju.. nisu nejednake, samo me zivciraju :) tesko je zivjet s time (sto god vi mislile o tome :D )

... bome... morat cu se raspitati......

penelop@
20.05.2003., 13:12
Doria ne smanjuj cice. Ne grijesi dusu;)

magic
20.05.2003., 13:13
Ide preko socijalnog sigurno :)

Bila moja poznanica. Izvadili joj 1,25 iz jedne, 1,30 iz druge. Ona presretna. Muzh kazhe - mogli ipak malo manje vadit :D

magic
20.05.2003., 13:14
Doria smanjuj sise :E obavezno smanjuj :E

Sve smanjujte sise :E

dora
20.05.2003., 13:14
Doria kaže:
I nemojte zezat.. to stvarno ide preko socijalnog???? :confused:
Je, sise su u pitanju.. nisu nejednake, samo me zivciraju :) tesko je zivjet s time (sto god vi mislile o tome :D )

... bome... morat cu se raspitati......

Je, ide ti prek socijalnog, jedna moja isla...

PinkyBubble
20.05.2003., 13:15
magic kaže:

Oš da ti višak pošaljem u tegli :D

Doria
20.05.2003., 13:22
magic kaže:
:B

Doria
20.05.2003., 13:23
Stella kaže:
Oš da ti višak pošaljem u tegli :D Evo... i ja se pridruzujem velikodusnoj ponudi, iako bi zapravo trebala prvo mami ponuditi...
nije mi jasna ta genetika..... ona je skoro ko daska (ima nes, al to je mizerno), a ja eto taka .... i ne, nisu na starog :D

PinkyBubble
20.05.2003., 13:31
Doria kaže:
nije mi jasna ta genetika.....

Sad si me utješila..jer ak ću nakon dvoje djece bit ko mama, onda ti magic šaljem ne teglu, već cijelu gajbu viškova. :(

luca
20.05.2003., 13:33
Doria kaže:
... i ne, nisu na starog :D

naravno da ti nije jasna genetika kad odbijas sagledati cinjenice i prihvatiti istinu :D

magic
20.05.2003., 13:35
Doria kaže:
nije mi jasna ta genetika..... ona je skoro ko daska (ima nes, al to je mizerno), a ja eto taka .... i ne, nisu na starog :D

A da vidish moju sestru, mamu, nonu...sve su obilate...

Ja stvarno nisam njihova - em crna, em malih sisa, em zlochesta :D a i najvisha sam u obitelji, oni su svi vrtni patuljci...tata kupuje odjecu u Benetton o-12 i ima nogu 38.

penelop@
20.05.2003., 13:38
Magicna, nemoj se ljutit ali ti si postareva:D

luca
20.05.2003., 13:41
magic kaže:
Ja stvarno nisam njihova

a ja sam tatin poboljsani klon (popravke su od mame). na slikama iz djetinjstva smo ISTI. poslije je meni kosa posvijetlila (na mamu), lice se malo promjenilo. ali kad sam bila mala, mama se uvijek zalila da je ona bila samo inkubator a da sam ja tatino dijete :D

penelop@
20.05.2003., 13:44
Shvacam tvoju mamu:rolleyes:
I samoj mi je tako;) :D

PinkyBubble
20.05.2003., 13:46
Ja dan danas ne znam čija sam :( Jedni vele pljunuta stara, drugi pljunuti stari .. jedino znam da sam pljunuta :D

Leona81
20.05.2003., 13:50
penelop@ kaže:
Magicna, nemoj se ljutit ali ti si postareva:D

...i ja sam od postara kci....ja jedina u familiji imam svjetlu kosu....a pricala mi baka da je postar cesto pohodio kucu u vrijeme mog nastanka....a hebi ga, kaj sad....nije ni to sramota....mozda da ga potrazim.....hm, mozda je on bas moj postar.....

PinkyBubble
20.05.2003., 13:53
Ajd recite jel to pošteno. Cijela familija mi je plavooka i zelenooka, jedino su mi mama i njena mama smeđooke i ja se rodim ko smeđuša. :rolleyes: Muževa strana je isto svjetlooka..i tko zna kakvooko je ovo dijete što trebam rodit :confused:

Leona81
20.05.2003., 14:01
Stella kaže:
Ajd recite jel to pošteno. Cijela familija mi je plavooka i zelenooka, jedino su mi mama i njena mama smeđooke i ja se rodim ko smeđuša. :rolleyes: Muževa strana je isto svjetlooka..i tko zna kakvooko je ovo dijete što trebam rodit :confused:

...jooj, pa ti uskoro trebas roditi...jas nova pa jos hvatam konce....ja nocas sanjala da sam rodila dececa....naravno i u snu je otac nepoznat....bas sam pehist...

magdalena99
20.05.2003., 14:03
pa ....sanse da rodis plavooko ili smedjeoko su mislim podjednake

Rajna
20.05.2003., 14:10
Ma nista, samo mi glupo da ne sudjelujem u bilo kojoj diskusiji o sisama...

:D

kiki-j-zg
20.05.2003., 14:20
Potiho se javljam: dajte i meni jednu teglu onog viška.
Samo jednu... :(

A što se genetike tiče, mogu samo gledat' svoju staru i uzdisat'. E da su mi onakve cice.

luca
20.05.2003., 14:39
Stella kaže:

pazi sta pitas :D kad netko ovako pita ja mu najozbiljnije odrzim predavanje iz genetike :D
razmisli... ;)

Rajna
20.05.2003., 14:55
Odrzi joj luce, kao sto si i meni o krvnim grupama.

:)

Inace ce je optuziti i prije rodjenja da joj dijete nije od muza, ko sto su i mene, remember? :)

Sta mogu, ja obozavam lucina predavanja iz genetike.

PinkyBubble
20.05.2003., 15:00
Ajdeeee..al da do petka predavanje bude gotovo :D

luca
20.05.2003., 15:06
Rajna kaže:
Sta mogu, ja obozavam lucina predavanja iz genetike.

sam vi mene zahebavajte :D (negdje mi to racunaju kao kvalitetu u CVu. ludjaci :D)

Rajna
20.05.2003., 15:09
Vidi, a ja bila mrtva ozbiljna!

Stvarno volim tvoja predavanja iz genetike!

Osim toga, i ja u CVu imam izvrsno poznavanje engleskog i to se naravno cijeni na poslu, a istovremeno me stalno neko od frendova i rodbine moli "Prevedi mi molim te ovo uputstvo za mobitel", "Prevedi mi, molim te, ovo sta pise na ovoj farbi za kosu".....

Ma isto ko kod tebe.

luca
20.05.2003., 15:15
Stella kaže:
Ajdeeee..al da do petka predavanje bude gotovo :D

kratki naputak za trudnice (inace ne bi bilo gotovo do petka ;) ):

P1: Stella (fenotip: smedjooka, kaze da su joj u obitelji svjetlooki: moze biti genotip: AA ili Aa) x njen faker (recimo fenotip: plavook zbog jednostavnosti, genotip: aa)

gamete: Stella moze nesti samo jaja A (ako je dominantni homozitot AA) ili jaja A i a (ako je heterozigot Aa), najdrazi joj moze nesti samo spermije a (recesivni homozigot aa)

F1 prva verzija ako je Stella (homozigot AA) snijela jaje A, sva djeca su Aa tj smedjooki.

F1 druga verzija ako je Stella (heterozigot) snijela ili jaje A ili jaje a:
dijete je Aa ili aa, znaci 50:50 sanse da je smedjooka ili plavooka

:)

(ovo ti je od pretpostavke da si ti nepoznatog genotipa a smedjeg fenotipa a da ti je muz plavook).

luca
20.05.2003., 15:17
Rajna kaže:
Vidi, a ja bila mrtva ozbiljna!

Stvarno volim tvoja predavanja iz genetike!

jesi sigurna da si dobro? :D

Rajna
20.05.2003., 15:17
E jos kad bi se Stella mogla sjetiti kakve je boje jaje snijela....doduse, bilo je u mraku :D

Luce, svaka cast! :top:

magic
20.05.2003., 15:18
Stellina ce beba dakle biti ili tamnooka ili svjetlooka...

Nesh genetskoga otkrica :rolleyes: ;) :D

Rajna
20.05.2003., 15:19
luca kaže:
jesi sigurna da si dobro? :D

I te kako! Evo maloprije spucala dokoladu od 100 gr. Dorina mljeveni ljesnjaci.

Cuj jesam dobro :rolleyes: ....

PinkyBubble
20.05.2003., 15:19
Dakle, jaje može bit, kad se sve zbroji, 75% smeđooko i 25% plavooko :confused:

magic
20.05.2003., 15:20
Jedno oko smedje - jedno plavo.

luca
20.05.2003., 15:22
magic kaže:

pa da, ljudi od znansti stalno ocekuju cudotvorna otkrica :D nisam ja gatara, ja samo mogu reci koja je vjerojatnost za nesto u nekim zadanim uvjetima.
(znam ja da ti to znas, to ja vise onako, opcenito) :)

Stella, ako pisulja bude plavooka, barem znas da si TI heterozigot ;)

PinkyBubble
Skoro pa Dejvid Bouvi :D

Rajna
magic kaže:

Pa nije stvar u otkricu, nego u procesu.

PinkyBubble
20.05.2003., 15:23
luca kaže:
Stella, ako pisulja bude plavooka, barem znas da si TI heterozigot ;)
Jel ti to dođe da nisam peder :D :D :D

luca
20.05.2003., 15:24
Stella kaže:
Dakle, jaje može bit, kad se sve zbroji, 75% smeđooko i 25% plavooko :confused:

ne mos to tako, to su dva nezavisna dogadjaja.

ako si ti AA (smedjooka):
onda je curka u 100% slucajeva Aa tj smedjooka

ako si ti Aa (smedjooka):
onda je curka u 50% slucajeva smedjooka (50% Aa smedjooka, 50% aa plavooka)

ako je muz plavook, sve ovisi o tebi ;)

Rajna
20.05.2003., 15:25
Bogme da meni neko kaze da sam heterozigot...dobio bo on/ona!

:D :D :D

magic
Stella kaže:
Skoro pa Dejvid Bouvi :D

Moja mama ima jedno sivo a jedno plavo oko.

I rodjena je 22. 05.

luca
Stella kaže:
Jel ti to dođe da nisam peder :D :D :D

eh, ako ti je muz plavook moram te upozorit da je HOMOzigot i to jos k tome recesivni :D pa ti vidi stas sad s njim ;)

magic
20.05.2003., 15:27
Stella, ja sam smedjooka od majke jednookosivojednookoplavooke, otac tamnooko, a sin mi plavosivook - otac mu plavook.

luca
20.05.2003., 15:27
Rajna kaže:
I te kako! Evo maloprije spucala dokoladu od 100 gr. Dorina mljeveni ljesnjaci.

Cuj jesam dobro :rolleyes: ....

eto znala sam da nisi dobro! tko pored zive Milke jede dorinu?! :eek: :D

PinkyBubble
20.05.2003., 15:28
Fala luce moja, dabogda ti safin dao :cool: Idem sad malo popričat s jajetom, a uskoro ćemo ionak sve saznat ;)

magic
luca kaže:

Onaj kome je hrvatska Dorina jednako strani proizvod kao i Milka :D

Rajna
Nas su na ono malo biologije sto sam pohadjala ucili da dvoje plavookih mogu imati jedino plavooku djecu.

Moj prijatelj koji sad zivi u Swiss i zena su oboje plavooki, kao i sin. Kcer je smedjooka.

Mirisem li ja tu nekakvu mexicku safunjaku ili sta?

luca
magic kaže:
Stella, ja sam smedjooka od majke jednookosivojednookoplavooke, otac tamnooko, a sin mi plavosivook - otac mu plavook.

znas kaj, ti s tim kodominantnim svojstvima i diferencijalnom genskom aktivnoscu samo mutis vodu :D
ostanimo jednostavni :D

luca
20.05.2003., 15:30
Stella kaže:
Fala luce moja, dabogda ti safin dao :cool: Idem sad malo popričat s jajetom, a uskoro ćemo ionak sve saznat ;)

hvala, hvala dao Bog da dao :D a ja tebi zelim jaje u boji kojoj zelis :)

PinkyBubble
20.05.2003., 15:31
Fasovat će muž čim dođe s posla jer je HOMOnešto, a to mi prije nije rek'o :eek:

luca
20.05.2003., 15:31
Rajna kaže:
Nas su na ono malo biologije sto sam pohadjala ucili da dvoje plavookih mogu imati jedino plavooku djecu.

stoji (ako su stvarno plavooki).

P1: aa x aa
gamete: a i a
F1: aa (jedina moguce kombinacija)

moje konkluzije ne idu dalje ;)

Rajna
20.05.2003., 15:32
luca kaže:

Jok nego onaj ko je zaboravio da u tasni ima Dorinu koju mu je juce popodne njegova mama dala za djecu (ok, za stariju, mladja jos ne zna zvakat ljesnjake), tj. ja.

Djeci cu kupiti drugu usput. I to kakvu od 200 g. Da se mogu ogrebat.

luca
20.05.2003., 15:32
Stella kaže:
Fasovat će muž čim dođe s posla jer je HOMOnešto, a to mi prije nije rek'o :eek:

i jos recesivan.... ccc da je barem dominantan, covjek bi mu oprostio, vako... :D

magic
20.05.2003., 15:34
Meni si rekla da sam kodominantna...

Jel to neka teshka uvreda :confused: :D

PinkyBubble
20.05.2003., 15:37
luca kaže:
i jos recesivan.... ccc da je barem dominantan, covjek bi mu oprostio, vako... :D

Oš reć tetka :( Neće on meni više s dečkima radit, kartat, igrat košarku, neće više gledat nogomet a-a :rolleyes:

sailor
20.05.2003., 15:37
A što je to "kondominantna"? :confused:

magic
20.05.2003., 15:38
sailor kaže:

Kondominantan je onaj koji dominira samo ako ima kondom.

luca
20.05.2003., 15:38
magic kaže:
Meni si rekla da sam kodominantna...

Jel to neka teshka uvreda :confused: :D

najgora :D

Rajna
20.05.2003., 15:39
sailor kaže:

E sad cu se stvarno popisat od smijeha :D :D :D .

PinkyBubble
Ode topik u quratz :rolleyes:

magic
Samo pazi da se ne zagutish ljeshnjacima ;)

magic
20.05.2003., 15:41
Shto napravismo zheni od poshtena estetskokirurshkoga topika :rolleyes: :D

...zadnja smo bagra :cool:

A bash pochele koke priznavat koja je shta operirala.

Ne znam ako se broji, ali meni su nakon poroda mijenjali pizdi lichni opis. Uspjeshno.

luca
20.05.2003., 15:41
sailor kaže:

magicino objasjenje je skoro dobro ;)

ok, idem na laki primjer:
crveni cvijet i bijeli cvijet se krizaju. ako potomstvo-cvijece (npr njih 100) bude uglavnom crveno a manje bijelo, onda kazemo da je crvena boja cvijeta dominantna u odnosu na bijlu boju cvijeta koja je recesivna.
ako pak nastanu ruzicasti potomci, onda kazemo da su crvena i bijela boja cvijeta kodominantne.

magic
20.05.2003., 15:42
Nedam se ja dominirat a-a nikako :D

luca
20.05.2003., 15:42
magic kaže:
Ne znam ako se broji, ali meni su nakon poroda mijenjali pizdi lichni opis. Uspjeshno.

u svrhu ocuvanja topica ja jope priznam mandule :D

PinkyBubble
20.05.2003., 15:43
Ja sam mislila stavit PVC jumf poslije poroda, al jebi ga sad kad mi je luce rekla da mi je moj plavooko HOMOnešto bila bi to promašena investicija :(

magic
20.05.2003., 15:43
Ja sam si preventivno dala povaditi mandule. Zbog pushenja :D

Ali to je vishe funkcionalna nego estetska operacija ;)

Rajna
20.05.2003., 15:45
magic kaže:

Pa to su i meni radili. Prvi put odozdo, drugi cak i odozgo :D .

Eto da sam juce umrla, ne bih znala da sam imala plasticnu operaciju.

PinkyBubble
20.05.2003., 15:45
Jel može slijepo crijevo igrat ulogu pimpeka :confused:

magic
20.05.2003., 15:48
Rajna kaže:
Pa to su i meni radili. Prvi put odozdo, drugi cak i odozgo :D .

Odozgo-odozdo :confused:

Pizda ti dvoetazhna :eek: :D

magic
20.05.2003., 15:48
Stella kaže:
Jel može slijepo crijevo igrat ulogu pimpeka :confused:

Mozhe, mozhe...crvuljak ko crvuljak :D

Rajna
20.05.2003., 15:50
magic kaže:
Odozgo-odozdo :confused:

Pizda ti dvoetazhna :eek: :D

Ma yok, bas je onako malena, jednosobna. :D

Ali ova druga mala nije htjela kroz hodnik, nego uporna, uporna da kroz krov, pa su onda rezali krov da je puste.

luca
20.05.2003., 15:52
Stella kaže:
Ja sam mislila stavit PVC jumf poslije poroda, al jebi ga sad kad mi je luce rekla da mi je moj plavooko HOMOnešto bila bi to promašena investicija :(

ma samo ti stavi PVC junf, isplati se, nije taj tvoj tesko bolestan ;)

PinkyBubble
20.05.2003., 15:52
Kad nemaš dimanjak :rolleyes:

PinkyBubble
20.05.2003., 15:54
luca kaže:
ma samo ti stavi PVC junf, isplati se, nije taj tvoj tesko bolestan ;)

Moći će se okolo falit da je prašio jumfericu, a neće ga zatvorit zbog pedofilije :D

Septembar
20.05.2003., 15:54
magicna nisam mislila na FACE lifting :D
ima jos liftinga ;)

PinkyBubble
20.05.2003., 15:55
Ovo se zove CUT :top:

Rajna
20.05.2003., 15:56
Stella kaže:
Kad nemaš dimanjak :rolleyes:

Imam, ali nije htjela kroz TAJ dimnjak.

:D :D :D

Winona
20.05.2003., 15:59
Boze, nakon ovog se Kika ne bude usudila sljedeca tri tjedna otvoriti neki topic o ljepotama iz ordinacije :rolleyes: :D

Leona81
20.05.2003., 16:27
[QUOTE]magic kaže:
[B]Shto napravismo zheni od poshtena estetskokirurshkoga topika :rolleyes: :D

...da, bas citam i nikad kraja..stvarno ste si dale oduska...sad su se vec pocela mjesat jaja i cokolada...a nisam ni dosla do kraja....

M@3X
20.05.2003., 19:53
Sa svih strana nas zasipaju ljepoticama...ali onim 'serijske proizvodnje'...
'Lutke' sa novim silikonskim grudima,sa isisanim salom i kojim izvadjenim rebrom u svrhu idealnog ravnog trbuha,ispeglanih bora da bi lice bilo mladalacki zategnuto,sa silikonom u usnama,uz operacije podizanja jagodica,uklanjanja podocnjaka,zatezanja koze vrata,dizanja dupeta...i cega sve ne...smijese nam se sa ekrana kao slike idealne zene.
U novinama i na internetu je more opet savrsenih zena,naravno uz pomoc retusiranja fotografija i gorenavedenih operativnih zahvata...

I cemu to vodi?
Kompleksima kod zena koje su prirodne - a samim tim i nesavrsene.
Vecina tih 'obicnih' zena zeli biti lijepa,savrsena,idealna...ali nema dovoljno novca.

I onda se dogadja,kao u Brazilu,da jedna frizerka godinama stedi cak i na sopstvenoj hrani,da bi otisla na operaciju i ponosno se isetala na plazu.

Da ne govorim o rizicima koje te operacije nose...
Curenje silikona,krvni podljevi,infekcije,nezadovoljstvo ishodom operacije,veliki oziljci zbog individualne sklonosti stvaranju takvih oziljaka,anestezioloske komplikacije...

Ja jos pamtim zenu sa ovog linka...Gertraud Wagner...
Otisla je na jeftinu operaciju da bi bila ljepsa,a ovo su rezultati...
http://www.klik.hr/vijesti/2001/09/20/0002034.html

M@3X
20.05.2003., 20:02
Ja ne volim ici doktoru ni kad moram.

A tesko da bih legla nekom pod noz zbog "ljepote".

Jednoj zeni nista ne znace vece sise,ona to ne radi zbog sebe,vec zbog muskaraca!Oni su ti koje ona zeli impresionirati.
Samo,ja bih se zapitala kakav je to muskarac koji ce me voljeti ako imam 5 cm vise u obimu poprsja,a ako nemam nece.
Takav meni ne treba i ne zelim ga privuci.

Treba poraditi na sebi,treba prihvatiti i voljeti sebe.
Ni te "savrsene dive" koje gledamo na TV ekranima nisu savrsene.
Neko je vec postavio ovaj link na forumu,ali evo ga opet.
http://www.senzatrucco.it/vip/

Da su velike cice uslov srece u ljubavi Pamela bi bila najsretnija zena na svijetu,a nije.
Nastasja Kinski je u filmu "Ljudi macke" ravna kao daska.
Ja sam imala vece bubuljice u pubertetu nego sto su njene sise tu.
Scena je kad ona gola hoda kroz noc,snimaju je sa strane...
To je nije sprijecila da postane jedna od najpozeljnijih zena svijeta!

M@3X
20.05.2003., 20:06
Nista nije tako seksi kao samopouzdanje. :top:

Ma kako muskarac bio lijep,ako stalno gleda da li je zauzeo dobar stav da mu se vide plocice na trbuhu - meni je smijesan.
Isto tako zena koja non stop spusta pogled da provjeri da li su joj cice dovoljno izbacene i da li je dovoljno uvukla stomak mi je smijesna.

Vise volim vidjeti ljude koji i ne izgledaju savrseno,ali su opusteni,ponasaju se prirodno,ne paze koju su pozu zauzeli...meni je to mnogo ugodnije oku za vidjeti i mnogo pozeljnije...

Tija
20.05.2003., 22:47
magic kaže:

Ideeeš?:eek:
Dođem u socijalno i kažem da bi smanjila cice?
Na koji šalter da se javim?:cool:

Tila
20.05.2003., 23:21
Ko o čemu one o cicama!:D

smotana2001
21.05.2003., 08:21
Da nisam pročitala 2. i 3. stranicu već bih pomislila da je Kokošinjac otišo k vragu i da niste začetale temu :D :D
Vidim tu su bili i neki pokušaji vraćanja na temu ali uzalud :s

te@
21.05.2003., 15:05
M@3X kaže:
Nista nije tako seksi kao samopouzdanje. :top:

ZNači, nema veze ako imaš 120 kila na metar i 60, ten ko Josif Visarionovič Staljin i na licu nalijepljen Ogrestin nos? Boli te qrac, imaš samopouzdanja i seksi si je li? Ma mojne me j...

Billi
21.05.2003., 15:16
Ja bi nekaj korigirala, ali nemam kaj, smrc. Cak mi i rit stoji zadovoljavajuce. Ali jednog dana....:)

magic
21.05.2003., 15:24
Ma daj ne pizdi...svatko ima neshto shto bi se dalo uchiniti boljim, ljepshim, savrshenijim.

Samo nam to nije bitno.

dora
21.05.2003., 16:08
teah kaže:
ZNači, nema veze ako imaš 120 kila na metar i 60, ten ko Josif Visarionovič Staljin i na licu nalijepljen Ogrestin nos? Boli te qrac, imaš samopouzdanja i seksi si je li? Ma mojne me j...

:top:

M@3X
23.05.2003., 02:21
teah kaže:

Joooj,htjedoh reci - ima ljudi koji imaju nekoliko kg vise i u k*rcu su,ne vole sebe,mrzovoljni su,u svakoj recenici traze skriveno znacenje i porugu zbog tezine,non-stop kukaju i tjeraju sve od sebe.
Ima ljudi sa nekoliko kg viska takodje,koji se zezaju na svoj racun,koji prihvataju svoje nesavrsenosti - jer znaju da vrijede.Shvataju da oni nisu samo kilogrami,vec licnosti koje imaju i svojih vrlina.I ima puno ljudi kojima se svidjaju.

Moj drug iz srednje skole ima bar 10 kg viska,ali uvijek je bio okruzen lijepim djevojkama.
Danas je u dugogodisnjoj vezi sa zaista lijepom djevojkom (ona ima super liniju).
Ali on je tako zabavan,drag,pametan.
I nije u komi zbog svojih kilograma.

M@3X
23.05.2003., 02:24
teah kaže:

Ovaj opis mi jos uvijek bolje zvuci nego Mick Jagger,a za njega more zena misli da je seksi. :D

Pa ti sad vidi jesam li u pravu kad kazem da je samopouzdanje seksi.

Lisa
23.05.2003., 07:56
molim dragu nam geneticarku da mi objasni jel sam ja daltonist: on smedjook- ja smedjooka-dijete plavooko:confused: :confused: :confused:
tko je od nas homo a tko usput-dominantan?
moji svi smedjooki-njegovi mjesani( ne zna se jel postar bio u igri)!:D
Dopuna: dijete staro 9 mj.( ojli ce se farba jos mijenjat?)!
lastane,jel smo normalni?:confused:

penelop@
23.05.2003., 08:54
Nisam dezurna geneticarka ali bi mislim trebao jos jedan podatak.
Onaj postar... Kod koga je bio u igri?;) :D

PinkyBubble
23.05.2003., 09:01
Zavisi ko je u priči HOMO, a ko HETEROnešto :D

te@
23.05.2003., 11:09
M@3X kaže:
Ovaj opis mi jos uvijek bolje zvuci nego Mick Jagger,a za njega more zena misli da je seksi. :D

'Oćeš reć' da bi se radije podala Staljinu nego Jaggeru? :D :D

Leona81
23.05.2003., 11:48
penelop@ kaže:

Onaj postar... Kod koga je bio u igri?;) :D [/B]

...kod mene...zasto pitas?

smotana2001
23.05.2003., 12:35
Stella kaže:
Zavisi ko je u priči HOMO, a ko HETEROnešto :D

A šta ako su oboje HOMOnešto :eek: :eek:

Lisa
23.05.2003., 20:46
:eek: :eek: :eek:
smutiste me skroz naskroz:D
psssst , u sveti glede postara: koristim svoje pravo na sutnju i ocem odvjetnika:D

M@3X
24.05.2003., 02:59
teah kaže:
'Oćeš reć' da bi se radije podala Staljinu nego Jaggeru? :D :D

Cini mi se da je samo Staljinov ten bio u igri... :D

"Alatku" niko niciju nije spominjao... :o

Al' sto se tice obojice - radije bih u samostan. :D

bodul
26.05.2003., 03:34
A dali znate koliko Amerikanke novaca potrose na plasticne operacije vulve i vagine?
Imali toga u HR?

Nutella2
02.03.2013., 05:13
Iako sam veliki protivnik plastike i silikona, nemam ništa protiv operacije koja će osobu učiniti zadovoljnom. Odnosno, zbog čega će se netko osjećati bolje, i ako misli da će mu to dati samopouzdanje-što da ne?!

Ruralna
04.03.2013., 16:59
Tema iz 2003:s

:w