View Full Version : erotska fotografija......
Female_Devil
22.12.2005., 20:48
dakle,kao sto i pishe zainteresirana sam za rad erotskih fotografija sa PROFESIONALNIM fotografom ili pak onima koji smatraju da su njihove sposobnosti i dosadasnji radovi blizu pojma "profesionalno"....pozirala sam dosada amateru u tom podrucju te bi volila suradnju iz koje bi proizasli vrhunski uratci,na obostrano zadovoljstvo.....zainteresirani javite se......
stavi koju fotku, mozda se netko brze javi ;)
ona bi se skidala..ma vidi nje...:D
a jel za besplatno il za pare?ako je besplatno, znam ja jednog koji super fotka, al nema para:mig:
dakle,kao sto i pishe zainteresirana sam za rad erotskih fotografija sa PROFESIONALNIM fotografom ili pak onima koji smatraju da su njihove sposobnosti i dosadasnji radovi blizu pojma "profesionalno"....pozirala sam dosada amateru u tom podrucju te bi volila suradnju iz koje bi proizasli vrhunski uratci,na obostrano zadovoljstvo.....zainteresirani javite se......
jel ličiš na nešto
Female_Devil
23.12.2005., 15:17
ukoliko naidje osoba koja po osobnom misljenju odgovara onoj koju "trazim",nek ostavi traga u mom inboxu privatnih poruka.
CENTVRION
26.12.2005., 22:56
daj nam sliku. no pain, no gain...
ukoliko naidje osoba koja po osobnom misljenju odgovara onoj koju "trazim",nek ostavi traga u mom inboxu privatnih poruka.
Ja bi ti rađe (o)stavio nešto drugo. :cool: :mirko: :mirko:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.