View Full Version : Aloe vera
Kakvih imate iskustva s proizvodima od aloe vere?
Jednom sam u samoposluzivanju kupila neki napitak sa Aloa Verom i bio mi je Bljak.Nekakav preslatki buckurus(mislim da je u njemu bilo svega vise od Aloa Vere:rolleyes: )Sto se kozmetike tice, trenutno nemam nista sa Aloa Verom.
Koristim dosta toga od Aloe Vere... Prezadovoljna sam. :top:
Jednom sam u samoposluzivanju kupila neki napitak sa Aloa Verom i bio mi je Bljak
Ja to pijem svako jutro...meni je super...
Od kozmetike koristim kremu za ruke od Aloa Vere...
isto sam zadovoljna!
nestvarna
21.05.2003., 13:23
sok od aloa vere s okusom brusnice - za imunitet. krema s aloa verom - blaga za svaku kožu... sve ok.
Ja sam prije pila taj sok i čini mi se da mi se od njega popravio ten (ali nisam sigurna jer stalno nesto eksperimentiram s licem, da, da, znam da to nije pametno :cool: ). Sad opet imam problema s prištićima pa sam mislila ponovo kupiti taj sok i možda neki gel ili kremu za vanjsku upotrebu. Štetiti valjda ne može, no može li pomoći :confused:
Ja slucajno poznajem ljude koji prodaju sve te preparate od aloa vere i kako oni tako i svi oko njih vjeruju 100 % u sva ljekovita svojstva i sl.
Ja bas ne znam, pokusala sam par stvari i nisam bas vidjela neku pomoc.
Npr sin mi je mimao upalu uha i kapi od doktora nisu pomagale, oni su mi odmah donijeli neke njihove kapi, ali ni one nisu pomogle.
I jos par prilika je bilo, gdje su se svi klanjali preparatima, a meni bas i nisu bili nesto.
Ja pijem jednu do dvije case cistog aloe vera juice svaki dan. Malo je bljaaaak, al je zdrav.
vjeverica
21.05.2003., 22:49
koristim 99% gel od aloe vere (tako se bas zove) , ima za kupiti u ljekarnama , i fenomenalan je za ten , za opekline ..... i te sve kozne stvari
mislim da je najbolja biljka..jednom davno sam bila s frendicom negdje na hvaru, tj. pokraj hvara koja je imala prilično problematičan ten..mazala se sa sokom od biljke i nakon 6-7 dana ten joj je bio savrsen...ne bi vjerovala da nisam vidjela:top:
Lola kaže:
mislim da je najbolja biljka..jednom davno sam bila s frendicom negdje na hvaru, tj. pokraj hvara koja je imala prilično problematičan ten..mazala se sa sokom od biljke i nakon 6-7 dana ten joj je bio savrsen...ne bi vjerovala da nisam vidjela:top:
Ziva istina!!!! Ja sam duuuuugo vremena pokusavala pronaci sto odgovara mojoj kozi i nista nije tako dobro kao Aloe Vera. Imam dosta njenih proizvoda i svakom bi ih preporucila!
Iako ne volim previše njihove proizvode, mama mi je za rođendan kupila od Oriflamea kolekciju Aloe... Jako je dobra :top:
A ja sam alergicna na nju. :( Namazala sam se jednom poslije suncanja i zavrsila na hitnu. Bolje da ne opisujem kako sam izgledala, a ni kako je svrbilo :(
Cro-cutie
23.05.2003., 02:44
vjeverica kaže:
koristim 99% gel od aloe vere (tako se bas zove) , ima za kupiti u ljekarnama , i fenomenalan je za ten , za opekline ..... i te sve kozne stvari
Potpisujem! Dobro je i spomenut da ga obavezno koristim tjekom ljeta. Super je za ten!
Kao što Kiki kaže, zdrav je sok od Aloe, probam popiti bar jednu čašu 3-4 puta tjedno!
Kiki kaže:
Ja pijem jednu do dvije case cistog aloe vera juice svaki dan. Malo je bljaaaak, al je zdrav.
Kakav tocno bljak okus ima ? Gorak ? Kiseo ? Nikakav ?
Zasto je zdravo, na sto utjece taj sok ?
Kozmetika na bazi aloe vere :top: ( posebno after sun losioni ) i gelovi za stopala.
Prvenstveno koza, ali je i opcenito zdrav.
Okus je bljutav....nije ni specijalno gorak ni specijalno kisel.
Ako ti je stvarno muka pit cisti aloe vera juice, mozes pomijesat pola pola s nekim prirodnim sokom.
Okus se onda obicno izgubi.
vjeverica
25.05.2003., 11:21
e di ima za kupiti taj aloa vera sok? i kak se tocno zove?
ima toga u dm-u?:rolleyes:
Kod nas se aloe vera sok prodaje u health shops.
nestvarna
26.05.2003., 12:50
Sok od Aloe se može kupiti u ljekarnama. 1/2 l košta oko 100 kn, ali se samo jedan čep dnevno pomiješa s vodom, čajem ili sokom. Onaj s okusom brusnije je sasvim ok i nije uopće bljakav.
ja pijem vise nego jedan cep dnevno. Popijem pola case do casu toga.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.