View Full Version : muuuuu
N-i-N-a
21.05.2003., 09:52
Dali jedete manje teleceg mesa odkad se pojavilo kravlje ludilo u Hrvatskoj? Biste li iz tih razloga postali vegetarijanac?
el_mariachi
22.05.2003., 17:40
Hm...
Ne zivim u CRO pa mi je ova informacija o kravljem ludiu nepoznata...Kada se pojavilo i jeli to usamljeni slucaj...
Inace takvo nesto ne bi uticalo na promjenu moje ishrane tj. nastavio bih po "starom".
Niti prije nisam jeo previse teletine ali takvo nesto me ne bi moglo pretvoriti u vegeterijanca jer ima i drugih vrsta mesa.
diadora
22.05.2003., 21:56
Ne jedemo govedinu niti teletinu vec dvije godine ( iako zivimo u US i ovdje navodno toga nema - cisto sumnjam jer im je to jedna nod jacih industrija , zamisli sad da puste u javnost o kravljem ludilu - ode profit...) ali nismo ni otisli u vegeterijance. Mozda bi trebali...
misery-
23.05.2003., 05:13
da, možda biste trebali:p :)
a otkud kravlje ludilo u Hrvatskoj?:eek: možda bih ja mogla napokon i u veganstvo:o
Jeste li baš sigurni da se u Hrvatskoj pojavilo kravlje ludilo
dvajstri
30.05.2003., 13:29
Upravo sam se zgazio od mlade hrvatske teletine ispod peke i moram reći da se osjećam izvrsno.
A ova koja je iz Europe hmmm nikad neznaš, ali meso je meso.
:top:
Inače da bi se neko prebacio na travu mora imati malo veći budget da bi od iste mogao funkcionirati.
A ovi jadnici koji pasu radič i djetelinu po parkovima i govore da im je super... hmmm svatko ima svoj život.
:bljak:
Ljudi jedite meso ako želite biti zdravi i sretni!
P.S. Pozdrav Cro-američanima, tamo sigurno ima nečega jer je takvu industriju nemoguće kontrolirati ( Možda tamo krave jedu mljevenu plastiku jer im je takav i okus).
Vratite se vi lijepo na domaće kravice i pajceke, mmm mljaccc,
idem odmah nekaj od živine baciti na tavicu.:top:
N-i-N-a
30.05.2003., 13:49
verica kaže:
Jeste li baš sigurni da se u Hrvatskoj pojavilo kravlje ludilo
Pisalo je tu na monitor.hr prije nekoliko mjeseci!
misery-
30.05.2003., 13:53
dvajstri kaže:
Inače da bi se neko prebacio na travu mora imati malo veći budget da bi od iste mogao funkcionirati.
sorry al to ti je totalno krivo. vegetarijanstvo je jeftinije od tvoje prehrane.
eto, samo to:)
Da, bio je jedan sumnjivi slučaj krava koje su uvezene iz Njemačke a u stadu iz kojeg su poticale javilo se kravlje ludilo. Međutim, nakon testiranja je utvrđeno da krave nisu zaražene, tako da u Hrvatskoj (službeno) nema kravljeg ludila.
Luđakinja kaže:
sorry al to ti je totalno krivo. vegetarijanstvo je jeftinije od tvoje prehrane.
eto, samo to:)
Dapače, radič i djetelina u parkovima su besplatni :cool:
misery-
30.05.2003., 14:04
i fini.. mmm:)
Kad berem radič i djetelinu po parkovima za ručak, uvijek si uzmem i malo blata - tako nemam problema sa vitaminom B12.
N-i-N-a
30.05.2003., 14:17
verica kaže:
Da, bio je jedan sumnjivi slučaj krava koje su uvezene iz Njemačke a u stadu iz kojeg su poticale javilo se kravlje ludilo. Međutim, nakon testiranja je utvrđeno da krave nisu zaražene, tako da u Hrvatskoj (službeno) nema kravljeg ludila.
Da?
Super - nema opasnosti znaci... :top:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.