View Full Version : peugeot 206
Ima li netko peugeot 206 benzinac? Naime, ja planiram kupiti taj slatki autić, al nemam pojma jel to vrijedi 93.000 kuna
Ima li netko peugeot 206 benzinac? Naime, ja planiram kupiti taj slatki autić, al nemam pojma jel to vrijedi 93.000 kuna
Imao ja, 1,4 XS, mijenjao ga za godinu dana. Dvaput otišli prednji amortizeri, a drugom vlasniku probio klip na 120000 km. Doduše, taj je bio malo divlji, mislim vlasnik.
alfred stokes
04.01.2006., 10:41
Moji starci ga imaju godinu i pol
1.4 - 75 ks
Al auto ima cijelih 15000 km i valjda je normalno da je sve OK :D
Ja ga vozim rijetko, al meni je autić OK.
Ne sviđa mi se mjenjač s onim dugim kamionskim hodom, al to je jednostavno tako.
Doduše ovo nije nikakva kilometraža, pa se o pouzdanosti neda ništa zaključit
A jesan ti pomogal :zubo:
ja imam doma 1.4 hdi (70ks); još malo pa 4 godine star; sa preko 60.000 svakakve vože, s autom nije bilo nekih većih problema (osim onog kaj sam mu ja tj drugi napravili - bil je na boku pa su malo klipovi ošli u gnjurac :( ; ) sve u svemu po meni jako zgodan autić*
ha čuj, ak imaš 93 tisućice lijepo si ga kupiš - ima garanciju 2 godine na sve kvarove, pa ak ti se nekaj ne svidi lijepo ga prodaj, pa kupi nekaj drugo.
vozil sam par komada, i nemam nekih većih zamjerki. preporuka je svakako xs model... sad po mogućnosti 1.6 16v, ali njegova cijena ti prelazi 100 000 kn ak uzmeš i klimu.
u biti je jedina zamjerka koju ja imam na svog pežoja je to kaj je meni malo konja u njemu tj smatram da bi bio veći gušt da ih ima 90*
Hrvoje xyz
04.01.2006., 17:45
pa 1,6 16 je kolko ?
kolko sam ja skonto , vise se isplati uzet , kako god gledas , (stari) clio nego 206 .
Makar je meni ctari clio izgledom :rigo: , velim , za istu lovu se dobije vise opreme i malo bolji motor kolko se jja sjecam.
206 izgled :thumbup:
ja imam 1.1 godinu dana 25000 km
sipaj i vozi
cincilator
05.01.2006., 09:30
93000 kn je po meni previše za taj mali auto.
ja sam dao 70000kn,bez klime
bila je neka akcija na kraju prosle godine
Ako taj Pežo ima gene od starog 205 onda nebi trebalo biti probelema,mi u obitelji imamo starog 16 god.sa motor 1,1 i taj se jednostavno nezna pokvariti.Zupčasti nije mijenjan 150,000 km,ulje se mijenja jednom godišnje(35.000 km)i doslovce se negasi,troši ljeti 5,5,zimi 6,2 l benzina.
Imao ja, 1,4 XS, mijenjao ga za godinu dana. Dvaput otišli prednji amortizeri, a drugom vlasniku probio klip na 120000 km. Doduše, taj je bio malo divlji, mislim vlasnik.
Ja ima istog tog, ali nemam nikakvih problema sa njime.
Dobro, ja sam sa njime u 2 godine prošao malo, 30 000 kilometara jer je to drugo auto, ali nisam iamo nijedan kvar sa njim. Dobro, lažem, jednom sam mijenjao prednje svijetlo. :D
Ok autić :top:
A najveći plus mu je što najbolje izgleda od automobila drugih proizvođača u takvoj klasi. 5 puta ljepši od Clia. :mig:
Ako taj Pežo ima gene od starog 205 onda nebi trebalo biti probelema,mi u obitelji imamo starog 16 god.sa motor 1,1 i taj se jednostavno nezna pokvariti.Zupčasti nije mijenjan 150,000 km,ulje se mijenja jednom godišnje(35.000 km)i doslovce se negasi,troši ljeti 5,5,zimi 6,2 l benzina.
to je najgluplji motor u 205, jer su getriba i motor u komadu... inače, i nije ti baš pohvalno to kaj zupčasti nije mijenjan 150 tkm...
marconi
06.01.2006., 00:57
preskupo.dodaš još par somova i kupiš si focusa,megana i sl.
ipak su to auti za klasu viši od 206-ice
kupiš focusa? hehe, ovaj ti je dobar... kaj bi čovjek poduzel s tom švapskom balegom?
marconi
06.01.2006., 13:28
kupiš focusa? hehe, ovaj ti je dobar... kaj bi čovjek poduzel s tom švapskom balegom?
aj mi daj jedan razlog zašto focus nije dobar izbor?
Secundo
06.01.2006., 13:42
207-ica je već najavljena. Pripremi se na pad vrijednosti 206-ice, ukoliko ne misliš auto voziti dok se ne raspadne. Nisam siguran dali je preporučljivo kupiti novu 206-icu u tim uvjetima, razmišljao bi o tome samo ako auto nudi znatno više za istu cijenu, dakle ako se radi o nečemu kao "final edition" gdje nabiju dosta opreme, a cijenu snize.
alfred stokes
06.01.2006., 14:28
Nije to baš samo par somova. Znam kad su pre godinu-dvije moji starci kupovali auto (baš 206-cu :D )
Onom iz više klase uvijek fali nešto(bez obzira na marku), a to nešto te na kraju umjesto oko 90000 dođe 110000, a to nije par somova ;)
glavni i osnovni razlog su 4 slova: F O R D
poprati si malo oglasnik, pa pogledaj kako pada cijena novim fordićima... kao auti su poprilično kvarljivi - nisu veliki kvarovi u pitanju, ali svaka 2-3 mjeseca opa 500-600 kn za servis (dok istekne garancija)...
doduše, najnoviji ford u kojem sam se vozio je bila nova fiesta... zetovi autobusi imaju udobnije klupe od fiestinih sjedala!
Mislim da je onda puno bolja opcije C3 1.4 exclusive, full oprema (sa automatskom klimom i metalik bojom, CD...) za 89 000kn. Proizvođač je isti, tehnika ista, linija novija, veći auto, elegantniji, udobniji ...
Moja kolegica ga kupila prošli tjedan. Avion za 206.
Ja mislim da je taj Peugeot već malo izlizan...i preskup s obzirom na to koliko je već na tržištu...
Da sam na tvom mjestu gledao bi isti model, al polovni;)
Avion za 206.
:rofl: :rofl: :rofl:
zbilja možeš nasmijati čovjeka... nije loš c3, ali se nemre mjerit s 206 ni po dizajnu, ni po ležanju!
to je najgluplji motor u 205, jer su getriba i motor u komadu... inače, i nije ti baš pohvalno to kaj zupčasti nije mijenjan 150 tkm...
Ne,nije to taj motor,ovo je iz TU obitelji(doslovce ovaj današnji koji se još u neke modele ugradjuje).
Ovo za zupčasti,piše da se mijenja na 70.000km ,onda negdje pročita da se od neke godine isti mijenja na 120.000 km,vizualnom kontrolom izgleda sve OK,vodena pumpa propušta ali to je riješeno nekim srestvom protiv curenja.
Zupčasti,vodena pumpa ,ruke je investicija 600 franaka( u ova teška vremena)))a isti je plaćen prije tri godine 500 franaka,dok ide ide,kada stane nešto ćemo smislit.
AKo ti se P206 dopada kupi polovan,najavamom novog 207 cijene padaju i time profitiraš,C3 je OK ali kažu da elektronika često zeza .
Mislim da je onda puno bolja opcije C3 1.4 exclusive, full oprema (sa automatskom klimom i metalik bojom, CD...) za 89 000kn. Proizvođač je isti, tehnika ista, linija novija, veći auto, elegantniji, udobniji ...
Moja kolegica ga kupila prošli tjedan. Avion za 206.jesi ti ikad videl kak C3 izgleda..............*
jesi ti ikad videl kak C3 izgleda..............*
Ko avijon, ak ga uspoređujemo s onim preskupim francuskim PSA ćemsme koje nosi brojčanu oznaku 206
marconi
07.01.2006., 12:05
Ko avijon, ak ga uspoređujemo s onim preskupim francuskim PSA ćemsme koje nosi brojčanu oznaku 206
oćeš reći da je c3 ljepši od 206-ice?:lol: :lol:
Da ljepši:
http://www.autoextrem.de/attachment.php?attachmentid=4961&stc=1&thumb=1
fag edition:
http://www.arabadergisi.com/mp/peugeot/206-cc-06a.jpg
crotomy
07.01.2006., 13:56
slazem se evo primjera i za recimo astru clasic 2 mozes sa svom mogucom opremom i 1.4 motor od 90 ks dobiti za 100 000 a uvijek daju neku akciju koja je po 7-8 000 kn pa ima vjerojatno i sad a vidio sam i na psc vozilima da astru h pod rabljena vozila mozes dobiti za 95 000 kn sa puno opreme a ima 10 000 ili manje km
crotomy
07.01.2006., 14:00
nema razloga sa 2001 godistem prosli smo 155 000 km trenutno i radi ko urica, 75 ks je i jedini je problem po gradu oko 8 litara potrosnje al na otvorenom to odmah padan na 6.5 a sve sto je na njemu je otislo je probusilo se crijevo vode, 5 puta mjenjo zaruljicu 3 naprijed i dvije nazad i to je to....
auto je odlican odlicno lezi na cesti kazu bolje od konkurencije
slazem se evo primjera i za recimo astru clasic 2 mozes sa svom mogucom opremom i 1.4 motor od 90 ks dobiti za 100 000 a uvijek daju neku akciju koja je po 7-8 000 kn pa ima vjerojatno i sad a vidio sam i na psc vozilima da astru h pod rabljena vozila mozes dobiti za 95 000 kn sa puno opreme a ima 10 000 ili manje km
kaj bi si čovjek s opelom pomogao? 206 je raketa zemlja zrak za tu kramu od astre... ne znam kak mogu glupi švabe gurat 1.4 motor u to korito - pa taj auto ne ide s mjesta!
crotomy
07.01.2006., 17:38
kaj bi si čovjek s opelom pomogao? 206 je raketa zemlja zrak za tu kramu od astre... ne znam kak mogu glupi švabe gurat 1.4 motor u to korito - pa taj auto ne ide s mjesta!
sta ti si jedan od ponosnih vlasnika juga ili sta???
206 astri moze popusit k.. a ne da ne ide s mjesta taj auto ima 90 ks i ide solidno i sigurno bolje od 1.4 bilo koga iz konkurencije a osim toga linija astre g je odavno izasla i taj auto je sad odlican za kupit jer su sitni problemcici rijeseni ako ih je i bilo a cijena je niska jer je izasla astra h
mama ti je ponosni vlasnik yuga! :top:
astra je auto koji ima preko tone i 1.4 motor joj nemre pomoći. pa 206 od 90 konja ju ostavi kalendarski!
Da ljepši:
http://www.autoextrem.de/attachment.php?attachmentid=4961&stc=1&thumb=1
fag edition:
http://www.arabadergisi.com/mp/peugeot/206-cc-06a.jpg
I izgleda jebeno. Pretpostavljam da ne planira kupiti ovu verziju, ali obična 206-ica super izgleda.
http://www.fotoalex.net/images/bologna/Bo%20339.jpg
evo jedna "obična" - 206 RC - 180 ks u seriji, ova ima vjerojatno par konja više jer ima sve kaj je dozvoljeno u grupi n.
crotomy
08.01.2006., 01:19
mama ti je ponosni vlasnik yuga! :top:
astra je auto koji ima preko tone i 1.4 motor joj nemre pomoći. pa 206 od 90 konja ju ostavi kalendarski!
ajde seljacino ne moras se odmah vrijedjati ja sam te posteno pitao i to je to...
tu sam doso raspravljati a ne pricati ciji je tata jaci...
kazem da sam vozio auto i znam o cemu pricam sto se tice astre a 206 je dosta trom auto tako da nema sanse to sto ti govoris
crotomy
08.01.2006., 01:33
evo sad sam potrazio rezultate koliko treba 206 do 100 kmh i mjerenje u auto klubu motora 1.4 16 v je 12.3 sek a mjerenje opel astre 1.4 16 v je 12.5 sekundi tako da ne pricaj o necem o cem ne znas i bar proguglaj pa potrazi prije nego sto ides pobijat neciju tvrdnju
hondica
09.01.2006., 19:55
ja sam ga imala...1,4, sa svojih 75ks, bio je uzasno spor pri ubrzavanju, i bucan motor preko 130km/h...dosta losh auto, mijenjala sam ga za 3 godine, a lokao je ko pas...2 puta tjedno je trebalo tankat, nekvalitetan:flop:
...ali sve ovisi o tome sta ti ocekujes od auta? ja da mogu, ne bi ga ponovno kupila:D
Spinnaker
09.01.2006., 20:02
Puno je to love za model koji je na zalazu,i redovito na zadnjim mjestima po svim ispitivanjima o kvaliteti.
Samo za izgled se ne isplati dat 90+ tisuca kn.
Ali,ko voli.....
Puno je to love za model koji je na zalazu,i redovito na zadnjim mjestima po svim ispitivanjima o kvaliteti.
Ali,ko voli.....
Slažem se.
alfred stokes
10.01.2006., 11:37
hondica kaže:
ja sam ga imala...1,4, sa svojih 75ks, bio je uzasno spor pri ubrzavanju, i bucan motor preko 130km/h...
Ja kad sjednem iz svoje Corse 1.0 u 206-cu 1.4 - mislim da leti :D
U svakom slučaju auto nije strašno trom. Ide točno kao da ima 75 KS ;)
dosta losh auto, mijenjala sam ga za 3 godine, a lokao je ko pas...2 puta tjedno je trebalo tankat, nekvalitetan
Vrhunski opis potrošnje - tankala si dvaput tjedno i puno troši :lol:
Od mojih roditelja troši cca 7.5 prosjek
Čisto normalna potrošnja za auto te kubikaže
...ali sve ovisi o tome sta ti ocekujes od auta? ja da mogu, ne bi ga ponovno kupila
Da budem iskren za 93000 kn nisam ni ja siguran bi li ga uzel, ali ne zbog toga šta nevalja, nego ih je masu na cesti i auto je na zalazu karijere. trebali bi mu spustit cijenu sada
Doduše ja ne znam nikoga tko je uopće imao ovakvih velikih problema s autima o kojima se relativno često piše na forumima osim mojih doma s Daciom novom :lol:. (al to baš ne bi nazval autom, a ni dan danas mi nije jasno kako su ga oni kraj zdravih očiju dopeljali doma :misli:)
Tako da se pitam koji je to uopće broj problematičnih u ukupnom broju prodanih
Tješim se da kad naletiš - sasvim je svejedno s kojim si naletio ako je tvoj.
Onda statistika ne pomaže :D
a lokao je ko pas...2 puta tjedno je trebalo tankat, :rofl::rofl::rofl:
jedna od boljih izjava u zadnje vrijeme
*
crotomy
10.01.2006., 23:33
:rofl::rofl::rofl:
jedna od boljih izjava u zadnje vrijeme
*
moj trosi vise moj tata tanka minimalno 3 puta tjedno a nekad i pun :D :D :rofl:
mia miačić
30.01.2006., 19:18
Da se razumijemo, 1.1. 206 ne ide s mjesta. To je fakat za penziće.
1.4 benzinac je trom ali za grad je ok.
1.6 ide puno bolje, naravno zbog veće kubikaže i konja, pa mislim da se taj najviše isplati kupit ali i pije viiiše.
Šteta, ne znam nikaj o 2.0 benz i 2.0 hdi motorima, baš me zanimaju.
A što se tiče potrošnje, nemrete se razgovarat čiji više troši, pa ne voze se svi po gradu ili otvorenoj cesti ili kombinirano. Pa nije to isto.
Auto je fakat lijepog dizajna, a kaj se tiče 207-ice lijepa je iznutra puuuuno više od 206. Zamjerka mijenjaču tj. getribi.
Helgica
30.01.2006., 19:50
Ja sam prosle godine u 7 mjesecu kupila novi Peugeot 206, 90 konja, XT verzija za 102.000
Zadovoljna sam jako. Autic ima svu opremu. Presladak je! :top:
mia miačić
30.01.2006., 19:54
Ja sam prosle godine u 7 mjesecu kupila novi Peugeot 206, 90 konja, XT verzija za 102.000
Zadovoljna sam jako. Autic ima svu opremu. Presladak je! :top:
To je hdi? Jel ima netko 1.6 ili 2.0 benzinac u cc verziji? Imam pitanje.
gnjavež
30.01.2006., 21:09
Ali,ko voli.....
mene vata klaustorofbija kad vidim to malo cudoviste, a i toliko ih ima po gradu da mi se jednostavno bljuje:D
sine nobilitate
30.01.2006., 21:51
207-ica je već najavljena. Pripremi se na pad vrijednosti 206-ice, ukoliko ne misliš auto voziti dok se ne raspadne. Nisam siguran dali je preporučljivo kupiti novu 206-icu u tim uvjetima, razmišljao bi o tome samo ako auto nudi znatno više za istu cijenu, dakle ako se radi o nečemu kao "final edition" gdje nabiju dosta opreme, a cijenu snize.
206 ce se i dalje proizvoditi, kazu do 2010. nesto slicno kao i renault clio. s obzirom na dimenzije i cenu 207, tesko da ce biti konkurencija 206. uostalom, 206 je odavno prelezao sve decije bolesti.
ali bilo bi bolje uzeti dizelasa, narocito ako je istina da je u HR u toku akcija dizel po ceni benzinca...kod nas je nesto slicno pravila toyota, ali samo za najmanje dizelase.
sine nobilitate
30.01.2006., 21:58
glavni i osnovni razlog su 4 slova: F O R D
poprati si malo oglasnik, pa pogledaj kako pada cijena novim fordićima... kao auti su poprilično kvarljivi - nisu veliki kvarovi u pitanju, ali svaka 2-3 mjeseca opa 500-600 kn za servis (dok istekne garancija)...
doduše, najnoviji ford u kojem sam se vozio je bila nova fiesta... zetovi autobusi imaju udobnije klupe od fiestinih sjedala!
kad bi video koliko se fordova vozi u londonu, progutao bi svaku rec koju si napisao...a za engleze mozes sve drugo da kazes osim da se ne razumeju u kola. meni je sad malo zao sto nisam uzeo focusa umesto mazde 3, ionako koriste istu platformu...ako nista drugo, mazda je bar lepsa :-)
u londonu ima najviše wauhala, pa ti isti nemaju baš pretjerano veze s opelom kojeg mi poznajemo. isto tako se ford za britansko tržište slaže na otoku.
osim toga jedini razlog zašto je adam opel izmislio auto je taj da ford više ne bude najgori na svijetu :)
osim toga jedini razlog zašto je adam opel izmislio auto je taj da ford više ne bude najgori na svijetu :)
ne kuzim zasto moras biti toliko negativan...
schumacherica
31.01.2006., 08:53
yo ljudovi!!! Peugeot je auto snova i tko si ga može priuštiti zasigurno neće zažaliti...pogotovo ako je nabrijan i dobro opremljen...taj mali slatki francuz sposoban je zavesti svaku djevojku...Mali, ali pali..pila za 10!!!!
crotomy
31.01.2006., 10:14
ajde ne seri!!bas me zanima jesi li ikad sjeo u opela???
meni ovo tvoje misljenje uopce nije jasno??u familiji imamo 10 opela negdje (naravno u daljnjoj) i bas nitko nije imao problema s auto pa ne razumijem na temelju cega mislis da su ford i opel najgori auti na svijetu??
koji su po tebi auti najbolji???mislim marke naravno i argumentiraj to
sine nobilitate
31.01.2006., 10:30
u londonu ima najviše wauhala, pa ti isti nemaju baš pretjerano veze s opelom kojeg mi poznajemo. isto tako se ford za britansko tržište slaže na otoku.
vauxalla ima toliko da ce uskoro da zatvore fabriku...englezi mozda jesu malo caknuti, ali se u kola definiitivno razumeju. najvise se voze nemci, ali gledano po pojedinacnim modelima, meni se cini da je ford focus najpopularniji, narocito prethodni model.
gnjavež
31.01.2006., 10:37
yo ljudovi!!! Peugeot je auto snova i tko si ga može priuštiti zasigurno neće zažaliti...pogotovo ako je nabrijan i dobro opremljen...taj mali slatki francuz sposoban je zavesti svaku djevojku...Mali, ali pali..pila za 10!!!!
da auto snova:rolleyes: :rolleyes: eto ja zensko a to mi auto ne moze ni smjesak izmamit a kamoli me zavesti.a vjerujem da je tako i s ostalim curama koje ne razlikuju auta po boji:rolleyes: :rolleyes: a koliko postora ima unutra ne vjerujem ni da je bas fuck-friendly:rolleyes: jebote pa izgleda ko kutija za sminku.svaki tip koji smatra da je to lip auto bi se ozbiljno treba zabrinut za svoju sexualnu orijentaciju(mislim 205 je jos na nesto i licio, al ovo...:rolleyes: )
mia miačić
31.01.2006., 11:31
a koliko postora ima unutra ne vjerujem ni da je bas fuck-friendly:
ha ha :D :D :D :D :D
mia miačić
31.01.2006., 11:32
meni ovo tvoje misljenje uopce nije jasno??u familiji imamo 10 opela negdje (naravno u daljnjoj) i bas nitko nije imao problema s auto pa ne razumijem na temelju cega mislis da su ford i opel najgori auti na svijetu??
Daj prestanite se prepucavat. Ukusi su različiti.
mia miačić
31.01.2006., 11:34
mene vata klaustorofbija kad vidim to malo cudoviste, a i toliko ih ima po gradu da mi se jednostavno bljuje:D
:D :D :D :D
da auto snova:rolleyes: :rolleyes: eto ja zensko a to mi auto ne moze ni smjesak izmamit a kamoli me zavesti.a vjerujem da je tako i s ostalim curama koje ne razlikuju auta po boji:rolleyes: :rolleyes: a koliko postora ima unutra ne vjerujem ni da je bas fuck-friendly:rolleyes: jebote pa izgleda ko kutija za sminku.svaki tip koji smatra da je to lip auto bi se ozbiljno treba zabrinut za svoju sexualnu orijentaciju(mislim 205 je jos na nesto i licio, al ovo...:rolleyes: )
eto slazem se s tobom oko izgleda,
ali opet ne bas oko sex. orijentacije jer ne volim gay sprehu
Pugsley Adams
31.01.2006., 14:05
Wauxhal je potpuno ista stvar ko i Opel samo sto je drugacija znacka, cak mislim da se i modeli isto zovu.
gnjavež
31.01.2006., 14:22
eto slazem se s tobom oko izgleda,
ali opet ne bas oko sex. orijentacije jer ne volim gay sprehu
ma prezenskast je:rofl: a to jesu oni sta ga voze doslovno pederi ili nisu, to ne znam, al sigurno jesu neke osjecajne njezne dusice:rofl:
ne mora biti, o ukusima je tesko raspravljati,
mozda se covjeku jednostavno auto svidja i to je to...
Wauxhal je potpuno ista stvar ko i Opel samo sto je drugacija znacka, cak mislim da se i modeli isto zovu.
ne zovu se svi modeli isto, i naoko jesu isti auti, samo kaj je problem kaj na njemačkima ne piše madi in uk. što će reći da englez to zašarafi kak spada za razliku od švabe.
btw. ak ima tko neutralan, pa nek kaže tko radi najviše sranja po cesti.
i to je tesko reci jer nije fair s obzirom da ima najvise opela i vw -a na cesti
mislim da je hitler simpatiziral engleze, kakti englezi i svabe da dijele isto porijeklo tek toliko da nabacim, pa opet mi i takve generalizacije nemaju veze s mozgom dal je netko pedantniji od drugog na temelju pripadnosti naciji
yo ljudovi!!! Peugeot je auto snova i tko si ga može priuštiti zasigurno neće zažaliti...pogotovo ako je nabrijan i dobro opremljen...taj mali slatki francuz sposoban je zavesti svaku djevojku...Mali, ali pali..pila za 10!!!!samo jedna potvrda ove izjave:
na zadnjem sjedištu moje 206 bilo je više različitih cura nego u mojem krevetu......*
crotomy
31.01.2006., 16:37
s ostalim curama koje ne razlikuju auta po boji:rolleyes: :rolleyes:
ja vas zene ne razumijem majke mi:rolleyes:
bas sam eto curi i frendici objasnjavao da nisu auta nego auti i da su auti muskog roda sto znaci ovaj auto znaci recenica bi trebala ici ne razlikuju aute po boji....
ja nisam olicje gramatike i sama vidis al ne znam zasto sve zene uporno koriste rijec auto u svim mogucim rodovima osim u muskom...
neki dan mi frendica govori ma ovo auto me nervira, stalno se kvari:bonk: :bonk:
samo jedna potvrda ove izjave:
na zadnjem sjedištu moje 206 bilo je više različitih cura nego u mojem krevetu......*
mozda je to potvrda tvoje sposobnosti,a ne pug-a kojeg vozis:rofl:
sine nobilitate
31.01.2006., 17:22
pa jel one idu paketu sa 206? :) ja eto toliko vec vozim 307 a nijedna ni da me pogleda...valjda vise vole 206 :)
zanimljivo, imam jednog forumasa s 307 koji tvrdi slicnu "stvar"
Hrvoje xyz
31.01.2006., 18:53
ja opcenito volim njemce , mislim da je opel imo jako dobre aute zavrsno sa izlaskom Calibre ... poslje sve mi je :flop:
i ne ne preicam bezveze . imam sad astru , dobra mie samo zato kaj imam opciju ili "to" ili cipelcug . vozi osam i astru B i corsu a i corsu b i tigru .
tak da onak mislim da mogu bit kolko tolko kompetentan.
Hrvoje xyz
31.01.2006., 18:56
A ti srce , trk na ovaj link , duboko udahni , i klikni na "edit"
http://www.7-forum.com/donnerbauer/
malimrav85
31.01.2006., 18:56
1-0 za 206-icu?
gnjavež
31.01.2006., 19:06
ja vas zene ne razumijem majke mi:rolleyes:
bas sam eto curi i frendici objasnjavao da nisu auta nego auti i da su auti muskog roda sto znaci ovaj auto znaci recenica bi trebala ici ne razlikuju aute po boji....
ja nisam olicje gramatike i sama vidis al ne znam zasto sve zene uporno koriste rijec auto u svim mogucim rodovima osim u muskom...
neki dan mi frendica govori ma ovo auto me nervira, stalno se kvari:bonk: :bonk:
jebga nas tako ucili u jezicnoj gimnaziji:D
Hrvoje xyz
31.01.2006., 19:14
opća - 11. gimna u Zagrebu rulz :Pop:
koju točno :zubo: *
da pug i ni neki picolovac :rofl:
crotomy
01.02.2006., 00:17
ja opcenito volim njemce , mislim da je opel imo jako dobre aute zavrsno sa izlaskom Calibre ... poslje sve mi je :flop:
i ne ne preicam bezveze . imam sad astru , dobra mie samo zato kaj imam opciju ili "to" ili cipelcug . vozi osam i astru B i corsu a i corsu b i tigru .
tak da onak mislim da mogu bit kolko tolko kompetentan.
slusaj me hrvoje ja postujem tvoje misljenje jer ti auto taj vozis i kompetentan si da to kazes al pitam zato mi 16 da cujem jel on ista vozio pa da tako sere po opelima.
gledaj daleko od toga da su opeli broj 1 al nisu sigurno ni najgori kako on to tvrdi...
ja cu reci da su prema mom ukusu bolji od vw i od francuza koji mi se ne svidjaju ali tu nisam kompetentan da pricam jer francuza nikad nisam duze vrijeme vozio a eto frend je kupio clia pa cemo vidjet kako ce to funkcionirat...
samo se dijelom slazem s tobom da su prije opelovi auti bili bolji. jesu bili su kvalitetnije izradjivani kao i svi ostali moguci auti jer su bili namjenjeni da se voze 10 godina a danas nikome to nije u interesu pa se radi sve slabije kvalitete
sto se tice ovih astra i corsi to mi se bas ne svidja al moram reci da su mi odlicni modeli ovih novih npr astra g od 98 pa nadalje i corsa od 98 al moram reci da mi se vectre do ove novije generacije uopce ne svidjaju u unutrasnjosti
malo sam se previše opela naslagao u životu da ne bih znao o čem pričam, al ipak si ti direktor svemira, pa znaš bolje od mene ;)
Spinnaker
01.02.2006., 09:24
Francuzi su(koliko god meni u principu bili dragi) i po Adac-u i po J.D poweru redovito na zadnjim mjestima......
Ne kazem ni da je Opel nesto,dapace,ali......
malo sam se previše opela naslagao u životu da ne bih znao o čem pričam, al ipak si ti direktor svemira, pa znaš bolje od mene ;)
lol, a opet ja
ima ih vise na cesti, normalno da si ih vise slagal neg francuza kad bi gledali kvantitativno :rofl:
tak da priupitam si slagal kojeg sporta ili 205 rally?
crotomy
01.02.2006., 10:35
ne znam koji ti je mi 16 ja ne tvrdim da sam najpametniji i da ja sve znam nego ti samo kazem da argumentiras o tome sto pricas a to da je opel najgori definitivno nije
kad se stave svi nijemci na hrpu, onda je ;)
al nevermind.
to chani: naravno
crotomy
02.02.2006., 00:31
kad se stave svi nijemci na hrpu, onda je ;)
al nevermind.
to chani: naravno
ne priznajem, cito sam neke postove i cjenim tovje misljenje ali nemozes mi prodati to da je vw bolji od opela kad se uzme cijena i dobiveno u obzir a vw platis puno vise i pitanje je sto dobijes mozda isto ko opel a u vecini slucajeva puno slabije....
al da ismijem prijateljevog starog koji je za 200 000 kn kupio golfa plusa, a moram reci da je za tu cijenu auto totalno neatraktivan i covjek veli da bi ga bilo sram voziti opela :rolleyes:
poslije cujem slini za gtc-om.... jebote reko bi da vozi mercedesa pa mu je opel krama al jebote on vozi vw auto za 200 000 kn a auto je zivi prosjek i totalno neatraktivan
pa sad, gtc je premija nakon dugo godina igranja lota,
nesto u stilu napokon i opelu zasjalo dizajnersko sunce nakon duzeg niza godina;-)
jer ovo sto si napisal za vw se moglo primjenit i na opel
crotomy
02.02.2006., 09:36
pa sad, gtc je premija nakon dugo godina igranja lota,
nesto u stilu napokon i opelu zasjalo dizajnersko sunce nakon duzeg niza godina;-)
jer ovo sto si napisal za vw se moglo primjenit i na opel
pa je ako mislis na kadette i one aute to se ni meni bas nije svidjalo i sve one hrdje oko blatobrana ;) al jebiga meni je opel najjaci zasad u svojoj konkurenciji a reko sam vec u obitelji puno opelovih auta i nijedan se nije pokvario....
makar eto znam jednog sta vozi vectru a i ima 420 000 km i jos ide....
moram rec da sam iznenadjen misljenjem protiv opela sad jer mi je nekako cudno da sve vise ljudi kupuje opela a ja moram reci da osim na forumu sam cuo rijetko nesto protiv opela ili recimo da je netko imao problem sa tim autom ili neki vecim kvarovima
ja sam mislila na ovaj dio
zivi prosjek i totalno neatraktivan
inace nemam problema s oplom,97' godiste i nit jedan popravak jos
crotomy
02.02.2006., 13:16
ja sam mislila na ovaj dio
inace nemam problema s oplom,97' godiste i nit jedan popravak jos
ma ja se slazem da su prije opeli bili neatraktivni i prosjek ali do 98 godine negdje al ova nova vectra, nova astra gtc i vidim vaj novi djipac neki gtc pa to je i vise nego atraktivno...
eto pa astru gtc sa puno opreme i 1.8 motorom i plinom mozes dobiti za 130 000 kn sve skupa a pitanje je koji slican auto mozes dobiti za tu cifru...
jeftiniji od toga je jedino ford a oni po meni imaju isto dobre aute a posebno kad vidim mondea :cerek:
priznajem da su opeli bili neatraktivni i da mi se osim astre g ni jedan model nije svidjao previse ali ovi novi su svi odlicni....
recimo za golfa plus mogu reci da je totalno neatraktivan a za tu cijenu je mogao dobiti vectru gts
ok,sa ukusima je tesko,ali meni je tek ova gtc lijepa,ono prije ne budi nis posebno kod mene, a mondeo jos gore prolazi po mojim "kriterijima" ;-)
crotomy
02.02.2006., 13:42
ok,sa ukusima je tesko,ali meni je tek ova gtc lijepa,ono prije ne budi nis posebno kod mene, a mondeo jos gore prolazi po mojim "kriterijima" ;-)
cuj ja sam s mondeom full zadovoljan jer imam nize kriterije glede izgleda forda jer nakon izdanja fieste,ka i zadnjeg kraja novog focusa :eek: ovaj mondeo je raj :D
ZiggyStardust
03.02.2006., 01:45
Heh da, sva sreća da se priča o 206 koji je i tema ovdje :zubo:
Uglavnom, već sam dva puta pisao pa neću detaljno. Ako autora teme zanima, može na pm ili mail.
Kako god, navodno je 1.4 8v najlošiji motor u ponudi zajedno s katasrofalnim mjenjačem. Općenito su mjenjači kod peugeota loši, a pogotovo kod jeftinih modela (206 i sl.). Bolje je uzeti 1.4 16v (ugodnih 90 ks) ili, još bolje, ako se često voziš otvorenom cestom ili više ljudi u autu, 1.6 (mislim da ima 110 ks).
Ja vozim 1.1 i nije tako loš. U prvoj do 35, druga do 70, treća 90. Tako, solidno. Dobro vuče kad su gume propisno napuhane (2.4 sve četiri). No, čuo sam da ostećujem kugle ili što već zbog loših cesta pa držim gume na 2.3. I osjeti se u performansama. Istina, udobnost je nešto veća.
Kako god, prešao sam 40000 km, mijenjao ulje tri puta i to je sve. Minimalan trošak, a auto lijepo ide. Pazim kako ga vozim, redovito ga propušem, a i uglavnom ga vozim na otvorenim relacijama.
Ima nešto cvrčaka, ali nije strašno. A i navikne se čovjek. Da ih čujem u recimo 406, to bi mi već prilično smetalo. Ovako, u jeftinom autu je to ok.
No, ne bih dao 90000 kn. Ne opet. Radije rabljeni iz srednje klase za te novce.
Ako nekoga uopće više i zanima... :kava:
grifone
03.02.2006., 07:00
Doznao sam u Peugeotu u Rijeci da obično prije ljeta imaju akcije sa jako malim kamatama za kredite, cca 2-3 posto i da bi trebalo biti tako i ove godine. A 207 će koštati otprilike 13 tisuća kuna više od 206-ce sa istom opremom.
mozda je to potvrda tvoje sposobnosti,a ne pug-a kojeg vozis:rofl:jedino možda mojih lingvističkih sposobnosit jer mi izgled i nije jača strana*
pa jel one idu paketu sa 206? :) ja eto toliko vec vozim 307 a nijedna ni da me pogleda...valjda vise vole 206 :)stari moj, zatvori prozore, baci kazetu od mile kitića i da vidiš uspjeha:zubo:;):cool:*
da pug i ni neki picolovac :rofl:isto tako moram napomenut da nije sve ni u alatu, nešto je i u majstoru
(tj. motorna pila možde dobro rezat drva al reže još bolje kad ju upališ:zubo:)
biberon
22.04.2008., 22:14
206 1.1 benzinac,60 000km presao,2001.god.----osnovna oprema.
za 4300eura.se isplati ga uzeti?
J sam sa svojom 206-icom 1.4 prešla 190 000. Oko 150 000 pređenih počinju problemi.Od većih kvarova ću nabrojit : Otišao kompresor klime,propalo kvačilo,riknuo ABS,lampica od airbaga svjetli non stop..
Ove sitne kao što su često rikavanje svjetala neću ni spominjat.
Koje ulje da stavim u 206-icu?? nije mijenjano pa ne znam koje ide....:kava:
[QUOTE=R051;25943303]Koje ulje da stavim u 206-icu?? nije mijenjano pa ne znam koje ide....:kava:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.