PDA

View Full Version : Mp4-18

Anđeo
21.05.2003., 21:47
Dragi moji forumaši, izašao je na svijetlo dana novi Mclarenov bolid MP4-18 pokretan supersnažnim Mercedesovim motorom!
Netko (nećemo o imenima na ovaj veličanstveni povijesni dan) je rekao da će prije vidjeti duha nego MP4-18 pa mu ja kažem nek gleda ovdje. (http://www.mclaren.com)
Ovaj bolid trebao bi se pojaviti na 10toj utrci sezone i donijeti Mcalrenu i Mercedesu 7 dvostrukih pobjeda! Tako da svi jedva čekamo iduću utrku u Monaku da vidimo može li novi Ferrari uopće pobijediti stari Mclaren i prestići Kimija ili će to i dalje ostati samo neostvareni san Ferrarija! ferrariju bi bolje bilo da skupe što više bodova do 10te trke i početka Mclarenove ere! :D :top:

FiA
21.05.2003., 22:12
Ne bih se tak' bahatila na tvom mjestu. Prema podacima s F1-live, novi MP4-18 još uopće nije testiran na stazi... :p

Anđeo
21.05.2003., 22:15
Pa imaju 2 mjeseca da rade na tome! I testiraju ga od 20 do 25 svibnja na stazi Paul Ricard! Nažalost samo Wurz(valjda zato što je on test vozač) a ne i Kimi!:p

Iceman
21.05.2003., 22:52
samo jedna rečenica : ZVIJEZDA JE ROĐENA !!!!!

Anđeo
21.05.2003., 22:55
HVALA, HVALA to je mama rekla čim me je vidjela! A... molim... ti ne misliš na mene? Jebem ti sve!!!!!!!!!!! a? molim... Misliš na Kimija! A onda ti svaka čast!!!!!!!!:D :top:

Blackbird
21.05.2003., 23:01
Iceman kaže:
samo jedna rečenica : ZVIJEZDA JE ROĐENA !!!!!

Je, i vozi u Williamsu koji je ove godine ko Ferrari dok je formula bila zanimljiva...:p

Black onyx
22.05.2003., 02:04
Anđeo kaže:
Ovaj bolid trebao bi se pojaviti na 10toj utrci sezone i donijeti Mcalrenu i Mercedesu 7 dvostrukih pobjeda!

Prvu pobjedu MP4-18 očekujem iduće godine u Australiji...i onda možda još jednu,dvije i to bi bilo to...te idućih par utrka iščekivanje novog, super ultra močnog MP4-?...:rolleyes:

FiA
22.05.2003., 10:27
Ne zamjerite, ali kao tipično žensko moram primjetiti - novi MP4-18 je prilično ružan... grde boje, grdi nos,... sve u svemu, na prvi pogled, grdi auto... :cool:

Sepa
22.05.2003., 13:13
Anđeo kaže:
Pa imaju 2 mjeseca da rade na tome! I testiraju ga od 20 do 25 svibnja na stazi Paul Ricard! Nažalost samo Wurz(valjda zato što je on test vozač) a ne i Kimi!:p

i odmah prvo pa musko, ode hidraulika :B :B

Raikkonen
22.05.2003., 13:19
Treba se malo naviknuti na izgled, ali je u svakomu slucaju poseban, a i sigurno ce biti najbrzi na stazi! Kimiju je naslov 90% zagarantiran! Pozdrav svim Kimijevcima

Anđeo
22.05.2003., 20:19
Danas je opet bio na stazi desetak krugova a NEWEY, OATLEY i COUGHLAN su na mclarenovim stranicama iznijeli vrlo zanimljive detalje vezane za novi bolid! Neke od njih ću i ja vama prenijeti, bolid je 100% prilagođen Michelinu i manji je od predhodnika, dapače najmanji moguči a da odgovara pravilima. Ima dakako najnoviji Mercedesov motor koji bi trebao biti najjači i najštedljiviji u F1. Nadamo se da će biti i pouzdan (ipak je to Mercedes). Dakako puno je lakši i za kraj je možda najbolje citirati Mike Coughlana, šefa dizajnera: "MP4-18 is driven from a "spec" sheet given to me from Adrian,” he admitted. “That "spec" sheet ends up at about nine revisions before it’s finalised,” he said. “We’ve concentrated on the details and I think it sets a new standard for this company."
Pozdrav svima koji vole Kimija!:top:

FiA
22.05.2003., 20:40
Kaj da velim neg' da jedva čekam novi McLaren Mercedes na utrkama... ;) :p
Već vidim kako Williams i Renault izbijaju na drugo i treće mjesto u poretku, odmah iza Ferrarija... ;)

Blackbird
22.05.2003., 23:43
FiA di Montezemolo kaže:
Kaj da velim neg' da jedva čekam novi McLaren Mercedes na utrkama... ;) :p
Već vidim kako Williams i Renault izbijaju na drugo i treće mjesto u poretku, odmah iza Ferrarija... ;)

Ovakve izjave su jedini razlozi zbog kojih ću biti zadovoljan kad Kimi bude prvak...:p

FiA
23.05.2003., 08:17
Blackbird kaže:
Ovakve izjave su jedini razlozi zbog kojih ću biti zadovoljan kad Kimi bude prvak...:p
To je tvoj problem... ;)

WayOut
23.05.2003., 09:28
Bumo videli!

:D

Iceman
23.05.2003., 16:01
...I ja volim KIMIJA :) ...btw jeste čuli ovo: FERRARI ZATRAŽIO HITNO PROŠIRIVANJE SVI BOKSEVA NA F1 STAZAMA U TOLIKOJ MJERI DA POKRAJ PUMPE ZA GORIVO MOŽE STATI VATROGASNI KAMION!:s

AxMi-24
23.05.2003., 16:44
Dragi moji forumaši, izašao je na svijetlo dana novi Mclarenov bolid MP4-18 pokretan supersnažnim Mercedesovim motorom!

Ma oce li to oni konacno preko 500 konja prec?? :p

BMW ih popapa za dorucak :D

FiA
23.05.2003., 16:51
Iceman kaže:
FERRARI ZATRAŽIO HITNO PROŠIRIVANJE SVI BOKSEVA NA F1 STAZAMA U TOLIKOJ MJERI DA POKRAJ PUMPE ZA GORIVO MOŽE STATI VATROGASNI KAMION!:s
McLarenu ni vatrogasni kamion u takvoj situaciji ne bi pomogao da dođe do osmog, a kamo li prvog mjesta... ;) :p

FiA
23.05.2003., 16:52
AxMi-24 kaže:

BMW sam sebe papa za doručak... ;)

Sepa
23.05.2003., 17:18
FiA di Montezemolo kaže:
BMW sam sebe papa za doručak... ;)

ma BMW je dobar dok ne predje u vodstvo, onda se motor razbahati i sjebe...nazalost

FiA
23.05.2003., 17:23
Sepa kaže:
ma BMW je dobar dok ne predje u vodstvo, onda se motor razbahati i sjebe...nazalost
No da... rekao si isto što i ja, samo na drugi način... :p

AxMi-24
23.05.2003., 17:24
Nije bas da motor crkava.

FiA
23.05.2003., 17:26
AxMi-24 kaže:
Nije bas da motor crkava.
A nije baš ni da ne crkava... crko je na zadnjoj utrci baš kad je vodio, ne?

Sepa
23.05.2003., 18:13
FiA di Montezemolo kaže:
A nije baš ni da ne crkava... crko je na zadnjoj utrci baš kad je vodio, ne?

a kad je zadnje prije toga bilo?

kanada ako se ne varam

BMW je dosta pouzdan u zadnjih godinu dana, ali ima peh da crkne kada je najpotrebnije

FiA
23.05.2003., 18:14
Sepa kaže:
BMW je dosta pouzdan u zadnjih godinu dana, ali ima peh da crkne kada je najpotrebnije
No... i kaj mu onda znači ta pouzdanost ak' nemre prvi do cilja... nikak'?

WayOut
23.05.2003., 19:35
U svakom je sportu bitno samo biti najbolji!

FiA
23.05.2003., 19:40
ma... ovaj Ševa sve zna... makar se konstantno nekaj cereka... :)

WayOut
23.05.2003., 19:47

Anđeo
24.05.2003., 14:34
AxMi-24 kaže:
Ma oce li to oni konacno preko 500 konja prec?? :p

Ma kažu da ima 2000 KS:rolleyes: !
BMW motor je dobar ali je Williams katastrofa! Iduće sezone će Renault biti najjači jer su oni rođeni pobjednici naravno poslije Mercedesa! :W

Anđeo
24.05.2003., 14:37
Iceman kaže:
...I ja volim KIMIJA :) ...btw jeste čuli ovo: FERRARI ZATRAŽIO HITNO PROŠIRIVANJE SVI BOKSEVA NA F1 STAZAMA U TOLIKOJ MJERI DA POKRAJ PUMPE ZA GORIVO MOŽE STATI VATROGASNI KAMION!:s
Da, a priča se da Ferrari traži povratak starog načina kvalifikacija jer njegovi taktičari ne mogu pratiti ovakav način pa ne znaju sastaviti taktiku!:p
A Williams se zalaže za manje krugova da i njihov bolid može konačno završiti utrku!:p :B

FiA
24.05.2003., 14:46
Anđeo kaže:
Da, a priča se da Ferrari traži povratak starog načina kvalifikacija jer njegovi taktičari ne mogu pratiti ovakav način pa ne znaju sastaviti taktiku!:p

Pričaš totalne gluposti, kao i obično... :rolleyes:
Jel ti to suseda Bara rekla?

Koliko se dalo primjetiti u dosadašnjem dijelu sezone, Ferrariju skroz odgovara ovakav način kvalifikacija... a tko je ono pretprošlu utrku startao iz boksa? Hmmmm... Kimi možda? Nešto mu se nije poklopilo na kvalifikacijama... :p

Anđeo
24.05.2003., 14:52
FiA di Montezemolo kaže:
Pričaš totalne gluposti, kao i obično... :rolleyes:
Jel ti to suseda Bara rekla?

Koliko se dalo primjetiti u dosadašnjem dijelu sezone, Ferrariju skroz odgovara ovakav način kvalifikacija... a tko je ono pretprošlu utrku startao iz boksa? Hmmmm... Kimi možda? Nešto mu se nije poklopilo na kvalifikacijama... :p

Draga FIA opet si pogrješila, Kimi nije startao iz boksa nego sa zadnjeg mjesta i zabio se u bolid ispred :( , i to je jedina trka koju nije završio a sve ostale je bio na postolju sa 2 pobjede, prve dvije u karijeri! GO KIMI!:D
Nije susjeda Bara nego Vera!!!!!:D
Ja ne pričam totalne gluposti, kakve su to gluposti? Je si li čula za novi Mclarenov bolid MP4-18 kako.....:D :W (Neznam odakle ti ideja da pričam gluposti :w )

FiA
24.05.2003., 14:56
Je da... pogriješila sam... ispričavam se... nije iz boksa nego sa zadnjeg mjesta... veeeeeliiiiiika razlika... i zamisli, onda se nađe neka budala ispred njega koja ne zna krenuti i Kimi drito u njega... ah...

Jesam, čula sam za MP4-18... tko nije... međutim, još ga nisam vidjela na stazi u odnosu na druge bolide, u utrci... kad to vidim, reći ću ti kaj mislim o njemu...

Btw, ak' nisi primjetio, susjeda Vera ti puni glavu s totalnim glupostima... :p

Rain
24.05.2003., 20:35
Ej, FIA kad smo već kod zabijanja u vozača ispred sebe, sjećam se prije par godina, Belgija ako se ne varam, kako je netko nabio Davida.

Ne mogu se sjetiti tko je to bio pa ako možeš osvježi mi malo memoriju

mr X
24.05.2003., 20:54
Rain Bow kaže:
Ej, FIA kad smo već kod zabijanja u vozača ispred sebe, sjećam se prije par godina, Belgija ako se ne varam, kako je netko nabio Davida.

Ne mogu se sjetiti tko je to bio pa ako možeš osvježi mi malo memoriju

je, sjecam se i ja nesto...kao kroz maglu, ne , kroz kisu...ono jedan usporio "da propusti onog iza" i to na mjestu gdje bi to svatko normalan (sa poimanjem normalnog strpanom u kockasto pakovanje) ucinio i ondaa... da...poslije bila neka guzva u boxovima, netko nije platio pice, vatanje za guse...ma bilo svega, pravi sportski dozivljaj.

Rain
24.05.2003., 20:59
No da!

Vjerojatno slijedi revanš, samo sa obrnutim ulogama. Kad MP4-18 bude za krug preticao onoga u crvenom TAC!

dude04
24.05.2003., 22:05
Prvi rezultati MP4-18 nisu bas ni tako dobri ako hocete da gledate realnu sliku. MP4-18 je bio drugi iza Williamsa prema tome jos je rano da se McLaren raduje. Ako se dobro sjecam Ferrari je prvi dan testiranja sa novim bolidom oborio lap record u Fioranu.
Vrijeme ce pokazati koliko je MP4-18 dobar a to necemo ni znati dok Coultard ili Kimi nebudu vozili. Ja mislim da je McLaren previse truda ulozio u uvaj bolid i da ce ih to kostati slijedece sezone jer ako budu pravili novi bolid opet ce cekati do 10-te trke na novi bolid. Pametni su ovi iz McLarena skontali su oni da morju napraviti manji bolid da ustede na tezini da bi moglu uhvatiti Ferrari i Renault, ipak je to pamet.
pozdravljam vas sve i nadam se da ce te uzivati u slijedecoj utrci u Monacu i neka najbolji pobjedi.

dude

Rain
24.05.2003., 23:41
Da vidim da dude prati što se dešava ali mu je promaklo da su MP4-18-ici ograničili brzinu i da su limitirali mjenjač na 6 od 7 mogućih brzina.

FiA
25.05.2003., 00:22
Rain Bow kaže:
Da vidim da dude prati što se dešava ali mu je promaklo da su MP4-18-ici ograničili brzinu i da su limitirali mjenjač na 6 od 7 mogućih brzina.
A vidim da i ti imaš susjedu Veru koja te informira... :p

Rain
25.05.2003., 00:35
Alex, 29, said 'So far, I'm happy. We're just checking the car, the consistency, everything like that. I had the seven-speed gearbox limited to six gears and a speed limit.' He said Woking engineers 'might' get him to start thinking about pushing the car later in the week. But 'we're not planning any race distances or anything like that. 'There is no way I can judge the car yet,' Alex Wurz concludes. 'So there's nothing I can say. We'll just have to wait and see.'

http://www.f1press.net/23051.htm

Eto ja mislim da je i ovo pouzdano mada nije od suside Vere.:D

FiA
25.05.2003., 00:39
Da se ponovim po milijonti put - tek kad vidim novim MP4-18 da pobjeđuje u utrci (ili bude među prva tri barem), priznat ću sve ovo kaj Alex & Co. iz McLarena laprdaju... ;)

FiA
25.05.2003., 00:40
Rain Bow kaže:
Eto ja mislim da je i ovo pouzdano mada nije od suside Vere.:D
I ne... to uopće nije pouzdano... moja susjeda Štefa je pouzdanija od ovoga... :p

Rain
25.05.2003., 01:36
Šta je sad??

Jel misliš da je vozio u 6 brzini sa blokadom brzine ili ne??? Šta kaže susjed Štef???

Sepa
25.05.2003., 12:16
Rain Bow kaže:

da, stvarno bi bio bed da im se na testiranjima odmah zdimi...pricekat ce do trke, da izgleda efektivnije :-))))

Iceman
25.05.2003., 13:27
ŠTO SE TIČE TIH BOKSEVA JEL SE NETKO MOŽDA SJEĆA KAD U MCLARENU JEDAN OD MEHANIČARA NIJE OBAVIO SVOJ POSAO KAKO TREBA????? U FERRARIJU DA IM NAPIŠEŠ NA PAPIR ŠTA TREBA RADIT ONI ĆE NEŠTO ZEZNUT!!!!!!!!!!

Iceman
25.05.2003., 13:30
A u vezi BMW i Williams-a MS je izjavio poslije GP Špajnolske: "KAKO SAM I PRETPOSTAVIO MCLAREN ĆE NAM BITI JEDINA KONKURENCIJA, DEČKI IZ MCLARENA SU POSEBNI"

FiA
25.05.2003., 13:58
Iceman kaže:
U FERRARIJU DA IM NAPIŠEŠ NA PAPIR ŠTA TREBA RADIT ONI ĆE NEŠTO ZEZNUT!!!!!!!!!!
Je... zeznuti, zadržati svoje vozače 20 sekundi, no ti će vozači svejedno na kraju biti prvi i treći, baš kao na Velikoj nagradi Austrije... :p

Btw, Iceman, ako ti nije problem isključi CapsLock. Svi jako dobro čitamo i mala slova...

Iceman
25.05.2003., 15:40
E FIA NE MOGU ISKLJUČIT VEEEEEEEEELIKA SLOVA JER MI SE ZAGLAVIO CAPS LOCK :B

Iceman
25.05.2003., 15:47
A ŠTO SE TIČE TOG TREĆEG MJESTA NA AUSTRIJI DA JE BILO JOŠ 40 KRUGOVA BARRICHELO OPET NE BI PREŠAO KIMIJA JER ON NEMA HRABROSTI KAO MS ILI KIMI !!!!!!!!!! SAMO MI NEMOJ REĆI DA TO NIJE ISTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! A PONEKAD MI SE ZNA ZAGLAVIT I SHIFT+1;)

Blackbird
25.05.2003., 17:13
Dajte ljudi... malo sunce, more i to... prevruće je za ta s*****.

FiA
25.05.2003., 17:20
Iceman kaže:
E FIA NE MOGU ISKLJUČIT VEEEEEEEEELIKA SLOVA JER MI SE ZAGLAVIO CAPS LOCK :B
Isključi velika slova ili ću ti ih ja isključiti...

FiA
25.05.2003., 17:21
Blackbird kaže:
Dajte ljudi... malo sunce, more i to... prevruće je za ta s*****.
A kaj su bahati danas ovi primorci... :p

Iceman
25.05.2003., 23:30
E JA NISAM PRIMORAC.....:D E FIA ŠTA TI SLUŠAŠ, KAKVU VRSTU GLAZBE?

dude04
26.05.2003., 00:01
Ja da sam na mjestu Ferraria ja bih vise brinuo o Renault-u nego o McLarenu. McLaren je uvjek bio poznat po pricama (tresla se gora rodio se mis).

Iceman
26.05.2003., 00:24
...E PA NISI NA MJESTU FERRARIJA!!
BTW ŠTA TI F1 PRATIŠ OD OVE SEZONE?!

Blackbird
26.05.2003., 00:25
Iceman kaže:

Mislim...dajte na PM ljudi... pa tamo drži Caps Lock koliko god želiš.

FiA
26.05.2003., 08:42
Iceman kaže:
Ono za primorca ni nije išlo tebe... primorac se prepoznao, vjerojatno... :p

A tebi zadnja opomena... isključi CapsLock, da ti ga ja ne isključim.

dude04
26.05.2003., 21:35
Iceman pratim F1 vec 10 i vise godina
prema tome tvoj komentar je bezpotreban.
Ako se neslazes reci nemoras vrijedjati ljude i pravi ti se da znas sve o svemu.

dude

Iceman
26.05.2003., 22:53
dude04 kaže:
Iceman pratim F1 vec 10 i vise godina
prema tome tvoj komentar je bezpotreban.
Ako se neslazes reci nemoras vrijedjati ljude i pravi ti se da znas sve o svemu.

dude

Pa ako pratiš onda valjda znaš da renolke imaju kako se kaže dječjih bolesti! pogledaj malo vozače čovječe pa najbolji vozač im je jos jučer vozio u minardiju ( ne kazem da je alonso los, bit ce on i prvak) ali trebaju oni poslozit jos puno kockica! daj mi asmao reci jesi vidio posteno pretjecanje od alonsa! pa ako je tebi to bila uvreda onda se ispricavam jer mi nije bila namjera nikog vrijeđat! btw nemozes reci nesto takvo i mislit ozbiljno ako pratis F1 10 godina!

Blackbird
27.05.2003., 01:25
Iceman kaže:
daj mi asmao reci jesi vidio posteno pretjecanje od alonsa!

Ja sam vidio. Al znam od koga nisam vidio...:D

Black onyx
27.05.2003., 01:28
Iceman kaže:
posteno pretjecanje od alonsa!

Itekako ih je bilo ove godine,ali vrla nam i draga televizija uglavnom prikazuje slomljene srebrne strijele i crvenu štalu,tako da ga baš nemamo priliku vidjeti u akciji...a i kad se slučajno pojavi na ekranu,obožavani nas komentatori uvjeravaju da to nije Alonso u Renaultu nego Firman u Williamsu ili Pizzonia(Jungle boy) u Jordanu, tako da mi se naglo zamrači pred očima i uvijek propustim taj rijetki trenutak...:D

Anđeo
27.05.2003., 12:14
dude04 kaže:
Ja da sam na mjestu Ferraria ja bih vise brinuo o Renault-u nego o McLarenu. McLaren je uvjek bio poznat po pricama (tresla se gora rodio se mis).

Ja da sam mjestu od Renaulta bi više brinuo kako završiti utrku nego o nedostižnim Mclarenima ili Ferrarijima ili BAR-ovima! :D I meni smeta taj tvoj caps lock iceman!:D
Mclaren je bio uvijek poznat kao najjača i najtrofejnija momčad a sad je rame uz rame sa Ferrarijem!

Rain
28.05.2003., 10:23
Sorry na chatu, ali zanimljivo je kako FIA svojim autoritetom popravlja i zaglavljene tipke na tipkovnici....dovoljna je mala prijetnja:D

FiA
28.05.2003., 10:26
Ma... to je bilo samo nježno, prijateljsko uvjeravanje... ;)

Iceman
28.05.2003., 11:21
Znam da FiA-i i drugim forumašima smeta kad koristim CapsLock, pa to više ne radim.

Iceman
28.05.2003., 11:25
Mclaren je bio uvijek poznat kao najjača i najtrofejnija momčad a sad je rame uz rame sa Ferrarijem! [/B][/QUOTE]

tocno tako!!!! sad kad se javi neki tifoz i kaze kako to nije istina e onda ga ja pitam di je ferrari bio do 2000 godine tj gdje su bili 20 godina ????

Rain
28.05.2003., 11:53
Ma dajte.
Ja navijam za McLaren i sramota me je šta je rame uz rame s Ferrarijem. Mclaren je, imajući na umu činjenicu da je u F1 došao 10 godina nakon Ferraria, najtrofejnija i najbolja momčad u F1. I sad mi vi kažete da je uz rame s Ferrariem. Ferrari bi trebao biti daleko iza McLarena, sve drugo znači da u McLarenu ne rade dobar posao.

I Ice fakat, isključi te capse, nemoj se tvrdoglaviti. Ili kupi novu tipkovnicu.

Sepa
28.05.2003., 12:10
Rain Bow kaže:
Ma dajte.
Ja navijam za McLaren i sramota me je šta je rame uz rame s Ferrarijem. Mclaren je, imajući na umu činjenicu da je u F1 došao 10 godina nakon Ferraria, najtrofejnija i najbolja momčad u F1. I sad mi vi kažete da je uz rame s Ferrariem. Ferrari bi trebao biti daleko iza McLarena, sve drugo znači da u McLarenu ne rade dobar posao.

I Ice fakat, isključi te capse, nemoj se tvrdoglaviti. Ili kupi novu tipkovnicu.

ako cemo na taj nacin, Williams je usao u F1 25 godina nakon Ferrarija i svejedno je puno puta bio bolji od Ferrarija

FiA
28.05.2003., 12:13
Rain Bow kaže:
Ništa ti ne brini... dokle god ja imam opciju "edit" njegovih postova, ne mora kupovati novu tipkovnicu... ja ću srediti njegov CapsLock na svoj način, kad on već neće...

FiA
28.05.2003., 12:15
Sepa kaže:
i svejedno je puno puta bio bolji od Ferrarija
o da... :rolleyes:

Iceman
28.05.2003., 14:26
Iceman kaže:
Znam da FiA-i i drugim forumašima smeta kad koristim CapsLock, pa to više ne radim.

pozdravljam moderatora koji je ovo "izradio", svaka čast majstore kad imas toliko morala, kulture i poštenja prema drugima....samo naprijed

FiA
28.05.2003., 14:31
Iceman kaže:
pozdravljam moderatora koji je ovo "izradio", svaka čast majstore kad imas toliko morala, kulture i poštenja prema drugima....samo naprijed
Pozdrav i tebi, "majstore".
Imam ipak malo više morala, kulture i poštenja prema drugima od tebe. Ne maltretiram ljude CapsLockom...

A ne bi ništa rekla da te lijepo nisam upozorila... preko nekoliko puta...

Rain
28.05.2003., 14:41
Sepa kaže:
ako cemo na taj nacin, Williams je usao u F1 25 godina nakon Ferrarija i svejedno je puno puta bio bolji od Ferrarija

Istina

Ako netko u 10 utrka ostvari 8 pobjeda, a netko u 120 utrka ostvari 10 pobjeda, tko je bolji???

Ma kenjam, ne volim Ferrari, a loše sam volje!

Black onyx
28.05.2003., 16:05
FiA di Montezemolo kaže:
o da... :rolleyes:

Rekao bih da ovdje imamo slučaj "selektivne amnezije",
Dakle osoba u nastojanju da iz sjećanja potisne neugodne uspomene (1999 godina naniže) ,pamti samo sezone 2000-2002...:D

Rain
28.05.2003., 17:05
o da... :D

FiA
28.05.2003., 18:45
Black onyx kaže:
Rekao bih da ovdje imamo slučaj "selektivne amnezije",
Dakle osoba u nastojanju da iz sjećanja potisne neugodne uspomene (1999 godina naniže) ,pamti samo sezone 2000-2002...:D
A daj pročitaj cijeli Sepin post...

Sepa kaže:
Na ovo nemam kaj drugo reći nego "o da... :rolleyes: " :p
To kaj je Williams puno puta bio bolji od Ferrarija, nema veze s "trofejnošću"... jer Rain Bow je napisao da je McLaren "najtrofejnija i 'najbolja' momčad u F1"... ak' ćemo tom logikom kojom ide Sepa, onda je i Benetton bio gro puta bolji od Ferrarija... pa svejedno nije najtrofejnija i najbolja momčad F1... ne?

Ne patim od nikakve "selektivne amnezije"... znam dobro gdje je bio Ferrari prije 2000. godine. No, ni to me nije spriječilo da navijam i za Ferrari i za Schumachera... ;)

Black onyx
28.05.2003., 20:00
FiA di Montezemolo kaže:
znam dobro gdje je bio Ferrari prije 2000. godine. No, ni to me nije spriječilo da navijam i za Ferrari i za Schumachera... ;)

Niti mene da navijam za Ferrari od 1979 do trenutka kad je Schumacher stigao u Maranello...ipak više volim fair play od Ferrari-a...:(

FiA
28.05.2003., 20:51
Black Onyx, znam da te to puno neće utješiti, ali jednim dijelom i zahvaljujući Schumacheru Ferrari je zadnjih 4-5 godina ovo šta je... 1999., 2000., 2001., 2002. konstruktorski prvak...

Black onyx
28.05.2003., 23:28
FiA di Montezemolo kaže:
Black Onyx, znam da te to puno neće utješiti, ali jednim dijelom i zahvaljujući Schumacheru Ferrari je zadnjih 4-5 godina ovo šta je... 1999., 2000., 2001., 2002. konstruktorski prvak...

OK,OK,ako me netko pita,prvi ću priznati da je Herr $chumacher najzaslužniji za ono što kažeš i da je zasigurno najbolji vozač današnjice...ali iskreno,više cijenim ovu praznu kutiju Walter Wolf-a što sam je upravo bacio u smeće, nego gospodina Adelaide Jerez-a...

P.S. Nije li ovo topic o MP4-18? :D

Sepa
28.05.2003., 23:45
FiA di Montezemolo kaže:

To kaj je Williams puno puta bio bolji od Ferrarija, nema veze s "trofejnošću"... jer Rain Bow je napisao da je McLaren "najtrofejnija i 'najbolja' momčad u F1"... ak' ćemo tom logikom kojom ide Sepa, onda je i Benetton bio gro puta bolji od Ferrarija... pa svejedno nije najtrofejnija i najbolja momčad F1... ne?

ok da se izrazim preko brojki:

Ferrari (1950-2003):
678 utrka, 162 pobjede (koeficijent: 0.24)

Williams (1975-2003):
422 utrke, 108 pobjeda (koeficijent: 0.26)

McLaren (1966-2003):
552 utrke, 137 pobjeda (koeficijent: 0.25)

s obzirom na duzinu boravka u F1 samo je jedan zakljucak: Williams je najbolja momcad :B

Rain
29.05.2003., 00:03
Nerado se slažem s tobom ali Williams je najbolja momčad u F1 gledajući koeficijente. Tim više što mislim da su treći po proračunu u F1. I da nije bilo nesreće sa Sennom vjerujem da bi se stvari drugačije odigravale.

Blackbird
29.05.2003., 00:41
Rain Bow kaže:
Nerado se slažem s tobom ali Williams je najbolja momčad u F1 gledajući koeficijente. Tim više što mislim da su treći po proračunu u F1. I da nije bilo nesreće sa Sennom vjerujem da bi se stvari drugačije odigravale.

Apsolutno točno.:top:

FiA
29.05.2003., 08:44
Black onyx kaže:
OK,OK,ako me netko pita,prvi ću priznati da je Herr $chumacher najzaslužniji za ono što kažeš
Bah... nisam nigdje rekla da je najzaslužniji... :p

Anđeo
29.05.2003., 23:36
FiA di Montezemolo kaže:

Ne patim od nikakve "selektivne amnezije"... znam dobro gdje je bio Ferrari prije 2000. godine. No, ni to me nije spriječilo da navijam i za Ferrari i za Schumachera... ;)
Ispravak FIA ja sam prvi spominjao trofejnost a svi su se nadovezali na moj post! Sepa priča gluposti, statistika Sepa:

FORMULA 1 STATISTICS

GrandPrix victories - 137
Formula One Drivers' World Championships - 11
Formula One Constructors' World Championships - 8
Pole Positions - 112
Number of races - 549
(correct as of 2003 Austrian GP)

Driver Grands Prix wins for McLaren Championships won whilst driving for McLaren Championship winning year
Ayrton Senna 35 3 1988, 1990, 1991
Alain Prost 30 3 1985,1986, 1989
Mika Hakkinen 20 2 1998,1999
James Hunt 9 1 1976
David Coulthard 12 0
Niki Lauda 8 1 1984
Denny Hulme 6 0
Emerson Fittipaldi 5 1 1974
John Watson 4 0
Gerhard Berger 3 0
Peter Revson 2 0
Kimi Raikkonen 1 0
Bruce McLaren 1 0
Jochen Mass 1 0
Total 137 11

8 Formula One Constructor's World Championships

Constructor Season
McLaren Ford 1974
McLaren TAG Porsche Turbo 1984, 1985
McLaren Honda Turbo 1988
McLaren Honda 1989, 1990,1991
Team McLaren Mercedes 1998

Izvoli pa se ti i williams javite! Hvala!:W

Rain
30.05.2003., 02:45
Anđele

Za početak, daj prestani tako boldat slova.

Gledaš samo broj pobjeda i osvojenih prvenstava i to bi bilo ok, kad po toj računici Ferrari ne bi bio ispred McLarena. Kako je meni osobno Ferrari oduran, ja gledam broj pobjeda u odnosu na broj nastupa, i ako je po tome Williams najbolji, neka bude!

Sepa
30.05.2003., 09:59
e Andjele, ako bash zelis evo ti malo i Williamsove statistike

sudjeluje u F1 9 godina manje nego McLaren

ima 130 utrka manje, 29 pobjeda manje, 135 odustajanja manje, 7 pole positona i 12 najbrzih krugova vise te jedan konstruktorski naslov vise

imas sto za dodati?

FiA
30.05.2003., 10:41
Imam ja... naporni ste s tom statistikom... :rolleyes: :p

Anđeo
30.05.2003., 12:06
FiA di Montezemolo kaže:
Imam ja... naporni ste s tom statistikom... :rolleyes: :p
Ili se ti bojis iznositi statistiku Ferrarija!:D :p :s

Anđeo
30.05.2003., 12:08
Rain Bow kaže:
Anđele

Za početak, daj prestani tako boldat slova.

Gledaš samo broj pobjeda i osvojenih prvenstava i to bi bilo ok, kad po toj računici Ferrari ne bi bio ispred McLarena. Kako je meni osobno Ferrari oduran, ja gledam broj pobjeda u odnosu na broj nastupa, i ako je po tome Williams najbolji, neka bude!

ZA početak drago mi je da ti samo boldanje slova smeta a ne i njihova veličina(koja je preko noći misteriozno smanjena)!:D
Ja sam rekao da je Mclaren uz Ferrari najtrofejnija i najbolja momčad F1 i to sam potvrdio, tko ima naslov više manje to se mjenja svake godine jer su podjednaki!:top:

FiA
30.05.2003., 12:15
Anđeo kaže:
Ili se ti bojis iznositi statistiku Ferrarija!:D :p :s
Bojim?
Ne bojim se ja ničega i nikoga osim paukova... :p
Ne treba mi nikakva statistika da mi kaže da je Ferrari najveća i najlegendarnija momčad u svijetu Formule 1... :p

Anđeo
30.05.2003., 12:17
Sepa kaže:
e Andjele, ako bash zelis evo ti malo i Williamsove statistike

sudjeluje u F1 9 godina manje nego McLaren

ima 130 utrka manje, 29 pobjeda manje, 135 odustajanja manje, 7 pole positona i 12 najbrzih krugova vise te jedan konstruktorski naslov vise

imas sto za dodati?

Da broj naslova vozaca!!!!!!!!!!!!!!!!!
I još možda ovo ako razumiješ engleski:

"1998 / 1999 McLaren dominate after successfully adapting to rule changes. Mika Hakkinen takes the Drivers' Championship in both seasons with McLaren taking the Constructors' Championship in 1998

1988 - 1991 A period of total McLaren dominance. In 1988 Ayrton Senna takes the title from his teammate Alain Prost, with honours reversed in 1989. In 1990 Senna takes back the title and retains it in 1991.

1985 / 1986 Alain Prost takes back to back Drivers' Championships for McLaren.

1984 Niki Lauda, now driving for McLaren, takes the Drivers' Championship by half a point from team mate Alain Prost."

Takvu dominaciju nitko nije imao! Hvala! :s :W

Anđeo
30.05.2003., 12:19
FiA di Montezemolo kaže:
... da mi kaže da je Ferrari najveća i najlegendarnija momčad u svijetu Formule 1... :p

Vjerovatno si mislila "... da mi kaže da su Ferrari i Mclaren dvije najveće i najlegendarnije momčadi u svijetu F1...!":D

FiA
30.05.2003., 12:23
Mislila sam točno ono šta sam i napisala... :p

Anđeo
30.05.2003., 12:25
FiA di Montezemolo kaže:
Mislila sam točno ono šta sam i napisala... :p
Ma pretoplo je danas vrijeme da biš znala što si mislila :p

FiA
30.05.2003., 12:26
Nisam ja ti... pa da mi išta smeta za mišljenje i razmišljanje... :p

Anđeo
30.05.2003., 12:33
FiA di Montezemolo kaže:
Nisam ja ti... pa da mi išta smeta za mišljenje i razmišljanje... :p
...kako tužno:( sama sebe zavaravaš!:p

Anđeo
30.05.2003., 12:55
Radosna vjest je da je novi Mclaren sada već skoro jednako brz kao stari!!!!!! :lux:
A druga je da je predviđen već za Veliku nagradu Europe u Nurburgringu! :lux:

FiA
30.05.2003., 13:05
Anđeo kaže:
Radosna vjest je da je novi Mclaren sada već skoro jednako brz kao stari!!!!!! :lux:
hahahahaha... to su stvarno radnosne vijesti... za sve nas... :D :cool:

Black onyx
30.05.2003., 13:45
Anđeo kaže:

Znači več u Nuerburgringu će Coulthard konačno imati priliku po prvi puta ove sezone preteći kojeg Jordana ili Toyotu(to je već long shot)...:D

Blackbird
30.05.2003., 14:41
FiA di Montezemolo kaže:

Ne treba mi nikakva statistika da mi kaže da je Ferrari najveća i najlegendarnija momčad u svijetu Formule 1... :p

Vicevi su zaseban forum.:p
Jedino kad se o Miajlu priča cjeni se statistika...:p

FiA
30.05.2003., 14:50
Blackbird kaže:
Jedino kad se o Miajlu priča cjeni se statistika...:p
Ma, ni onda... :p

Nex
30.05.2003., 18:28
grrrrrrrrrrr pa sto je sad ovo? :mad:

ucim statistiku za ispit, dodjem na forum - i opet statistika! pa jel to mene slijedi?:(

Sepa
30.05.2003., 19:36
Anđeo kaže:

evo josh jedne dobre vijesti za tebe:

Adrian Newey kaze da ce novi bolid tek sljedece sezone na utrku :B

Anđeo
30.05.2003., 22:11
Sepa kaže:
evo josh jedne dobre vijesti za tebe:

Adrian Newey kaze da ce novi bolid tek sljedece sezone na utrku :B
Za tebe vijest: Norbert Haug kaže da će novi Mercedesov motor sigurno biti dovoljno testiran i spreman na Velikoj nagradi Europe a Ron Dennis je potvrdio da bi trebao biti i MP4-18! Inače će motor u stari bolid a premijeru je doživio kad i bolid! Oni su ti ipak nešto veće face od Adriana jer je on samo šef dizajnera! Vijest je sa Mclaren Team Member stranica, to ti je kad se učlaniš na www.mclaren.com!

Anđeo
30.05.2003., 22:13
FiA di Montezemolo kaže:
hahahahaha... to su stvarno radnosne vijesti... za sve nas... :D :cool:
Samo se ti smij, bolid još nije odvozio niti 100 krugova a već nakon 25 sa tehničkim problemima i Wurzom za volanom odvozi 1 sek sporije od Montoye sa Williamsom i njihovom "poboljšanom" aerodinamikom!

FiA
30.05.2003., 23:05
Ja sam na rubu ludila od sreće... :D
Jedva čekam novi McLaren... :D

Anđeo
30.05.2003., 23:13
FiA di Montezemolo kaže:
Ja sam na rubu ludila od sreće... :D
Jedva čekam novi McLaren... :D
A tko nije! :D :lux:

Sepa
31.05.2003., 00:37
Anđeo kaže:
Za tebe vijest: Norbert Haug kaže da će novi Mercedesov motor sigurno biti dovoljno testiran i spreman na Velikoj nagradi Europe a Ron Dennis je potvrdio da bi trebao biti i MP4-18! Inače će motor u stari bolid a premijeru je doživio kad i bolid! Oni su ti ipak nešto veće face od Adriana jer je on samo šef dizajnera! Vijest je sa Mclaren Team Member stranica, to ti je kad se učlaniš na www.mclaren.com!

najavljuju novi bolid vec decenijama i trebalo im pola sezone da uopce dodje na svjetlo dana. trebat ce im josh najmanje toliko da ga srede. uostalom vidjet ces...

Anđeo
31.05.2003., 00:41
Vidjeti ćemo!

Anđeo
02.06.2003., 19:26
Svi smo vidjeli da naš stari Mclarenić radi besprijekorno, ne samo da je bio najbrži na ulicama Monaca već je ponovno doveo Mclaren u bodovnu prednost ispred Ferrarija. Lijepo je opet vidjeti kako Mclaren drži oba naslova u rukama i ne ispušta ih! Niti novi Ferrari niti novi Williams ne mogu uhvatiti srebrnu strijelu!
Usput novi Mclaenov bolid ide opet na stazu krajem tjedna pa ćemo još uživati! Preko vikenda se radilo na novom ispušnom sustavu jer se ustanovilo da je baš on jedan od uzroka prekomjernog zagrijavanja novoga MP4 -18! Nadam se da će uskoro i Kimi u novi Mclarenov bolid ali o tome se još ne priča! Također se nadam da će i Williams i Ferrari ostati ovako napredni i brzi kao što su bili u Monacu jer onda bi Mclaren mogao do prve dvostruke pobjede već u Kanadi! :lux:

Iceman
02.06.2003., 21:13
Također se nadam da će i Williams i Ferrari ostati ovako napredni i brzi kao što su bili u Monacu jer onda bi Mclaren mogao do prve dvostruke pobjede već u Kanadi!

ma Ferrari je bio na visini zadatka... pa oni su bili jako sretni što nisu bile potrebne intervencije vatrogasaca na stazi, a što se tiče Williamsa e da je bilo još par krugova pa bi huanito lijepo zadimio

Anđeo
02.06.2003., 21:29
Da začudilo me da nijedan Williams nije zadimio! Možda zato jer se tu vozi puno sporije pa njihovi BMW-i ne mogu doči do "izražaja"!:p

Anđeo
08.06.2003., 17:38
:angeleye:
Na opće oduševljenje svih ovoga tjedna koji je eto na svršetku Kimi i David su se vozikali u novome MP4-18 :driver: i ostali su oduševljeni tako da se Ferrariju crno piše idučih nekoliko sezona počevši od ove! :tulum:GO Kimi! :klap:

Anđeo
13.06.2003., 14:25
Procurila vijest da je Kimi Raikkonen srušio Šumaherov rekord prošli tjedan na stazi Barcelona sa MP4-18!:cool: :top:

Sepa
13.06.2003., 16:35
Anđeo kaže:
Procurila vijest da je Kimi Raikkonen srušio Šumaherov rekord prošli tjedan na stazi Barcelona sa MP4-18!:cool: :top:

isto tako i da je unistio bolid :bonk:

Anđeo
13.06.2003., 19:36
:angeleye:
Kimi kaže: "Bitno je da sam ja čitav jer je stvarno bila velika brzina a bolid se uvijek može popraviti!" :w Drugi dan izašao je David Coulthard na stazu sa drugim MP4-18 bolidom. :lux: Iduči tjedan opet testiraju MP4-18.

Anđeo
18.06.2003., 19:51
Testing in Jerez, Spain
Wurz je jučer vlastitom pogreškom još jednom razbio novi Mclarenov bolid i završio u bolnici, srećom nije mu ništa! Ali Mclaren je proizveo čak 5 bolida tako da su mu još 2 čitava nakon ova dva tjedna testiranja i dolazi još jedan ravno iz Wookinga i Wurz,Coulthard i Kimi će nastaviti testirati do 20.06. Nakon 63 kruga Raikkonen je u novom MP4-18 bio skoro sekundu brži od Genea u Williams BMW koji je odvozio 69 krugova.
Danas na testiranju su bili Kimi i David! Kimi je u MP4-18 bio drugi i odvozio 1m20.677s nakon samo 21 kruga a testiranje je bilo bazirano na gumama. Najbolje vrijeme je imao Fernando Alonso iz Renaulta 1m20.423s sa 103 odvožena kruga! David Coulthard je radio na izdržljivosti bolida i odvozio 80 krugova sa samo tri ulaska u boks a najbolje mu je vrijeme bilo 1m21.173s. MP4-18 je tako već drugi put uspio odvoziti preko 70 krugova bez kvara. Iako je i ovaj put Coulthardov MP4-18 bio blokiran na samo šest brzina!

b.rock
07.07.2003., 19:21
McLaren are almost certain not to be able to use their new Formula One car at the British Grand Prix.

The team are testing the long-awaited MP4-18 this week at Barcelona to assess its readiness for a race debut, but boss Ron Dennis has admitted that the car is not likely to race at Silverstone on 20 July.

"My target was to introduce it at the British Grand Prix, but it will be almost impossible to do so," Dennis said at the French Grand Prix.

That means the MP4-18 will almost certainly not make its debut until the Italian Grand Prix in September at the earliest - after which there are only two more races to go.

Sepa
10.07.2003., 11:17
testiranje u Barceloni:

The team was busy evaluating the MP4/18 with the two test drivers to decide if the car is ready for its racing debut at the British Grand Prix but mechanical problems were encountered once again, putting serious doubts on the possibility of seeing the MP4/18 at the next Grand Prix.

FiA
10.07.2003., 13:40
Ma daj... taj novi McLaren uopće ne postoji... :rolleyes:

Rain
10.07.2003., 14:14
Postoji, postoji, ako nigdje, a ono u mojoj mašti.....evo upravo prelazi Ferraria za cijeli krug. :B

FiA
10.07.2003., 14:16
Rain Bow kaže:
evo upravo prelazi Ferraria za cijeli krug. :B
U tvojoj mašti, jel? :p

Rain
10.07.2003., 15:15
Šteta šta nema smajlić koji slježe ramenima, ali si ga zamislite umjesto ovog teksta.

FiA
18.07.2003., 23:47
Ponovo je odgođeno predstavljanje McLarenovog duha... :rolleyes:
Predstavljanje novog MP4-18 morat će pričakati još dva mjeseca (trebao bi se pojaviti u Monzi)...
Budući da je novi MP4-18 imao nekih problemčića koje je trebalo srediti, a isto tako budući da je svim momčadima zabranjeno testiranje do početka rujna, McLarenu nije ostala druga opcija nego odgoditi predstavljanje...

Dakle, koga oni to vuku za nos?
Kaj odmah na početku sezone nisu rekli da su zaboravili napraviti novi bolid? Ha? :D
A ne ovako... "sad će novi bolid"... "evo, samo što nije"... "evo, na sljedećoj utrci"... "za dvije utrke"... "evo, na Veliku nagradu Japana sigurno dolazimo"... mislim, kajgod... netko je tu jako neozbiljan (a to nisam ja)... :rolleyes: :D :cool:

Hakki
20.07.2003., 16:08
Bit će valjda do VN Japana 2005.g. (nadam se)

Tommy
21.07.2003., 11:40
Procitao sam na nekom siteu da, pazi ovo:

McLaren je ugradio u nos neke nova mikroskopska polimerna vlakna koja mjenjaju polozaj i oblik na ravnici i u zavoju prizajuci max. grip. a zbog toga su morali malo stanjit (ili tako nesto) nos bolida... pa zato i pada na crash testovima... iako se to jos ne moze koristiti na djelovima bolida koji vibriraju (spojleri) misle da ce uspjet ugradit to do 2004 (citaj 2006)

BYE

Anđeo
22.07.2003., 00:50
Tommy kaže:
Procitao sam na nekom siteu da, pazi ovo:

McLaren je ugradio u nos neke nova mikroskopska polimerna vlakna koja mjenjaju polozaj i oblik na ravnici i u zavoju prizajuci max. grip. a zbog toga su morali malo stanjit (ili tako nesto) nos bolida... pa zato i pada na crash testovima... iako se to jos ne moze koristiti na djelovima bolida koji vibriraju (spojleri) misle da ce uspjet ugradit to do 2004 (citaj 2006)

BYE

Ah ti ljudi u Mclarenu uvijek nas iznenade svojom domišljatošću u izradi bolida i u pouzdanosti na stazi! :D

Sepa
24.07.2003., 00:37
Bit ce cudo ako se ikada pojavi na utrkama. 18-ica je navodno, toliko napunjena cudima tehnologije, da ga je Bill Gates odlucio preimenovati u WindowsF1. :B

To je ''bolid buducnosti''.
Barem tako kaze Norbert Haug. O kojoj buducnosti ovdje govorimo Norbert? Bliskoj buducnosti ili buducnosti kada budemo svi okolo hodali u aluminijskim zastitnim odijelima, pucajuci iz laserskih pistolja na vanzemaljce. Ili pak, ukoliko uzmemo u obzir brzinu 18-ice, on je vec mozda u buducnosti. Gledajte novi nastavak filma ''Povrataka u buducnost'' sa
Michael J. Foxom u glavnoj ulozi, gdje ce on voziti McLaren umjesto DeLoreana.

(prevedno sa news-a, original na http://www.bihferrariklub.com/?clanak=283)

Anđeo
24.07.2003., 00:51
Sepa! To ti se zovu inovacije i napredak po čemu je možda posljednjih godina najpoznatiji Renault što se tiče serijske proizvodnje automobila! Lijepo je vidjeti da se netko brine za budučnost ali nadam se da nisu zaboravili na 2003.godinu! :(

Tommy
24.07.2003., 11:24
Anđeo kaže:
Sepa! To ti se zovu inovacije i napredak po čemu je možda posljednjih godina najpoznatiji Renault što se tiče serijske proizvodnje automobila! Lijepo je vidjeti da se netko brine za budučnost ali nadam se da nisu zaboravili na 2003.godinu! :(

Nije bitno koliko ONI GOVORE da ima inovacija, nitko jos to nije vidio osim Kimmija (koji ga je slupao)... i onog drugog testera (koji ga je također slupao)...nego vjerovat cu kad vidim znaci vjerojatno sredinom 2004...

FiA
25.07.2003., 10:04
BMW: the 2004 engine is scheduled

"Our engine is scheduled. We started the development work of the P84 earlier because the engine has to deliver a different performance. We started to work on it at the end of 2002," Motorsport Director Mario Theissen said.

Tommy
25.07.2003., 10:18
FiA di Montezemolo kaže:
BMW: the 2004 engine is scheduled

"Our engine is scheduled. We started the development work of the P84 earlier because the engine has to deliver a different performance. We started to work on it at the end of 2002," Motorsport Director Mario Theissen said.

do kraja intervijua je rekao jos i da ce bit problema ako odluce prec na V8 motore (sljedece godine)... jer ih nece stic razvit na vrijeme...

toliko...

FiA
25.07.2003., 10:21
Tommy kaže:
do kraja intervijua je rekao jos i da ce bit problema ako odluce prec na V8 motore (sljedece godine)... jer ih nece stic razvit na vrijeme...

Svejedno... na vrijeme su se počeli pripremati za sezonu 2004., to je poanta moga posta.

Kaj, alergičan si i na Williams, ne samo na Motoyu? :cool:

Sepa
25.07.2003., 14:23
Tommy kaže:

toliko...

kao niti jedna druga momcad
ali ce bmw svejedno prvi ga napraviti

Tommy
25.07.2003., 19:43
Sepa kaže:
kao niti jedna druga momcad
ali ce bmw svejedno prvi ga napraviti

ma mislim an 2005 ako mozda dodje do toga ne sljedece sezone...

Fia... imas nesto osobno protiv mene?
samo sam nadopunio do kraja... inace Frank Williams mi nije najdraza osoba na planetu kao ni Ron Dennis, ali svejedno ne mogu rec da ih "mrzim" ... osobno BMW jaaako volim pa mi je zato i drag williams... da nemaju onaj dodatak Williams BMW mozda bi bilo drukcije... OK?

Forza Ferrari!

FiA
26.07.2003., 09:34
Tommy kaže:
osobno BMW jaaako volim pa mi je zato i drag williams... da nemaju onaj dodatak Williams BMW mozda bi bilo drukcije... OK?

'Ajde sad ti meni to objasni, ako možeš.
BMW jaaako voliš i zato ti je i Williams drag... ali bi ti bio još draži da nema onaj dodatak Williams BMW? Ti kužiš samoga sebe?

Nemam niš' protiv tebe... samo se povremeno ne slažem s onime kaj pišeš.

Tommy
26.07.2003., 10:51
FiA di Montezemolo kaže:
'Ajde sad ti meni to objasni, ako možeš.
BMW jaaako voliš i zato ti je i Williams drag... ali bi ti bio još draži da nema onaj dodatak Williams BMW? Ti kužiš samoga sebe?

Nemam niš' protiv tebe... samo se povremeno ne slažem s onime kaj pišeš.

""""da nemaju onaj dodatak Williams BMW mozda bi bilo drukcije""""

odakle si iz ovog zakljucila da bi ih vise volio?? napisao sam drukcije... sto meni znaci da ih mozda ne bi volio...
ahhh :rolleyes:

FiA
26.07.2003., 12:55
Ma ti ni sam ne znaš kaj pričaš... :D :rolleyes:

Tommy
26.07.2003., 13:43
FiA di Montezemolo kaže:
Ma ti ni sam ne znaš kaj pričaš... :D :rolleyes:

da nisi ti mozda plavuša? (bez uvrede) :D

FiA
26.07.2003., 18:57
Tommy kaže:
da nisi ti mozda plavuša? (bez uvrede) :D
Nisam... samo se farbam u plavo... ;)
Kakve veze ima moja boja kose s tim kaj ti ne znaš kaj hoćeš reći? :p

Tommy
26.07.2003., 19:21
FiA di Montezemolo kaže:
Nisam... samo se farbam u plavo... ;)
Kakve veze ima moja boja kose s tim kaj ti ne znaš kaj hoćeš reći? :p

hmmm... paaaaa nitko se ne zali osim tebe
nevermind :D

FiA
26.07.2003., 19:38
Tommy kaže:
hmmm... paaaaa nitko se ne zali osim tebe

O'š iskreno? Nikom se, očito, ne raspravlja s tobom... ;)

A i vjerojatno imaju pametnijeg posla nego sjedit pred kompjuterom u ovo doba... :rolleyes:

FiA, get a life... :bonk: :bang:

Tommy
26.07.2003., 21:05
FiA di Montezemolo kaže:
O'š iskreno? Nikom se, očito, ne raspravlja s tobom... ;)

A i vjerojatno imaju pametnijeg posla nego sjedit pred kompjuterom u ovo doba... :rolleyes:

FiA, get a life... :bonk: :bang:

mislis ljetno doba? vjerojatno su svi na moru... a meni je ionako i more i komp blizu :D tako da ja nemam problema...