View Full Version : Kraj je godine - ocjenite TV kuće
mirrorball
07.01.2006., 13:34
...daklem...još je jedna godina prošla (a s njome i novogodišnji TV programi :D ), pa je vrijeme da ocijenimo i (ne)kvalitetu naših TV kuća. U ponudi su HTV, RTL, Nov@ TV te još neka opcija. Hladnih glava prionite poslu, a obrazloženje (ali što kraće) Vaše odluke je poželjno.
pa, zapravo, vecini nas ovdje je pocetak godine, ali ako bas hoces...
mirrorball
07.01.2006., 13:37
...opet smart ass...:)
..ONTOPIC..
HTV je deset koraka ispred ostalih, ne samo ponudom, nego i kvalitetom svog TV programa, i mislim da dugo neće imati konkurenciju na ovim prostorima.
RTL - puno obećavao, puno se od njega očekivalo, a dobili smo repriznu TV kuću...u svakom pogledu.
Nov@ _ ako pojačaju signal, možda ću ih konačno i moći gledati...
a, ponekad moram...
sojiii :D
Daj zbudi se, već je dosta kasno:zubo:
HTV je je i dalje uvjerljivo najbolja TV na ovim prostorima, što i ne treba čuditi obzirom na broj zaposlenih i materijalne resurse kojima raspolažu. Sviđa mi se da su reagirali na porast konkurencije, makar je prošla godina pokazala da RTL im nije, niti će im u skoroj budućnosti postati konkurencija. Toliko aljkavosti, neažurnosti i neinventivnosti nisam očekivao od jedne german controlled televizije.
kokakoka
07.01.2006., 13:46
:lol: početak topika obećava :zubo:
glasujem za veliku televiziju, ipak ih je konkurencija prisilila da postanu brži i raznovrsniji. doduše, pojedine mi odluke nisu jasne, art-jebačina (s oproštenjem na izrazu) prolazi, recimo "pijanistica" i filmovi koji su se vrtjeli u tom ciklusu, ali za filmeke koji gađaju crkvu još se uvijek netko sjeti stopirati ih. (kaj nije crkva protiv jebanja? ono, u rekreativne svrhe.) doduše, masu puta uopće ne znaju što puštaju, mada me zabavlja vidjeti kako im se neka golotinja potkrala u "dječjem terminu". NOVU skoro uopće ne gledam, ali im se zna zalomiti, evo, večeras MEMENTO :top: a na RTLu rade zločinci, navodno su nedavno prikazali jednu bulajićevu trashericu punu seksa i vragova u jutarnjem terminu. definitivno nisu znali što imaju u rukama. :bang:
p.s. a jeste se naglasali do sada... ja i ???
Blackadder
07.01.2006., 14:28
I ja galasao. HTV nema dostojnog suparnika. Na stranu to što bi mogao biti i bolji.
Međutim, nisu svi u istoj poziciji pa pretpostavljam da je to bilo i za očekivati.
SilentDriver
07.01.2006., 14:29
..ONTOPIC..
HTV je deset koraka ispred ostalih, ne samo ponudom, nego i kvalitetom svog TV programa, i mislim da dugo neće imati konkurenciju na ovim prostorima.
RTL - puno obećavao, puno se od njega očekivalo, a dobili smo repriznu TV kuću...u svakom pogledu.
Ovo je ko da sam ja pisao
ambasadorica
07.01.2006., 15:15
rtl nije dobil moj glas zbog očajnog repriziranja (dadilja ide 5x! zaredom) i stavljanja retardiranih filmova sa dolfom lundgrenom i majklom dudikofom u prajm-tajm. jako rijetko prikažu neki novi film.
nova se pretvorila u nešto nadnaravno sa 37 sati dnevno emitiranja sapunica.horor. bolji su od rtl-a kaj se filmova tiče (tu čak konkuriraju htv-u) i imaju super serija (lost,will i grace,pripravnik...) al te su im sapunice koma.zašto ih prikazuju 16 različitih nikad neču skužit
htv isto ima tonu svojih daveža (francuski filmovi sa sredine 80ih,prijenosi tekmi tipa cibalia-belišće-ispričavam se ak sam nekog uvrijedila al to je tak,lošim talk showovima itd)
sad kad sam to tak postavila,svi su bezveze....
Jay&AmberFan
07.01.2006., 15:16
Nov@ Tv, nju cesto gledam. RTL je užasna televizija, na HRT - u nema meni ništa zanimljivog.
abysium
07.01.2006., 15:27
u potpunosti se slažem s ambasadoricom šta se tiče rtl-a i nove...
rtl stvarno PREEEEEEVIŠE reprizira, a na novoj kad god okreneš je SAPUNICA...
glasao sam za hrt jer mi se čini da je bolji od rtl-a i nove, ali budimo realni ima i više para (čitaj pretplata) koju rtl i nova nemaju...
:zubo:
emo§ion
07.01.2006., 15:27
Pa nije da baš često gledam TV(ne stignem ,al' sad kad sam pod praznicima pa hajde):
Općenito je program na svim televizijama vikendom očajan,tu i tamo koji dobri filmići navečer ,ali i to je sve jadno...
Prolazna od svih televizija mi je .....
.....
Možda htv,ne znam ,i u to sumljam...
Ma od tri jadosti prolazan je RTL,pA HTV ,a ona Nova je ka-ta-stro-fa!!(Vidim da su im jedino vijesti ok .)
Inače,općenito me tv ne zanima previše tako da...ne znam zašto sam uopće odgovorila na ovu temu ,valjda da vježbam tipkanje ,ah... ne zamjerajte ;)
Atomski mrav
07.01.2006., 16:22
RTL uopće nema program. Svaki dan je isto: mijenjaju žene, prijatelje, kvadrate, dadilje i zanimanja. Tu dodaju Sanju, exploziv, exluziv i analgin i četiri mjeseca nakrcaju s BB-om, a sve ostalo su reprize repriza i najjeftinijeg njemačkog trasha (i večeras su s vama: specijalci s autoputa Cobra 11)
HTV se dolaskom komercijalnih televizija nešto trgnuo, ima dobro posloženu poslijepodnevnu koncepciju na HTV1. Večernji program HTV1 je raspad sistema, a na HTV2 u najmanju je ruku neprimjereno da se u prime-time terminu dva dana otvaraju kutije. Isto vrijedi i za Piramidu, Otvoreno, Kontraplan i seriju emisija na isti kalup – katastrofa...
Ukratko HTV-u ide plus za poslijepodnevne emisije na HTV1, Ligu prvaka i Milijunaša koji ih drže preko tjedna, te pojačavanje nedjelje uvođenjem Poirota, Miss Marple i Nedjeljnog popodneva.
Nova TV možda ima i najbolji program, njihove su serije najnagrađivanije, daju dosta prostora originalnim domaćim TV-emisijama i serijama što je u svakom slučaju ohrabrujuće i bolje od recikliranog njemačkog sranja na RTL-u. Problem Nove TV je loš P.R. prema van. Imaju puno putra na glavi koji ih prati od prošle uprave: krađa BB-a, prenosi skijanja s izmišljenom gledanošću od 99% i slično. Tu još pokoji put zaseru s Bar-om ili sličnim stvarima. Iako u svojem programu imaju dobrih stvari ne znaju njegovati proizvod, i stvarati lica koja bi bila identificirana s tom televizijom. Mislim da im fali netko tko kuži program iznutra i netko tko puno bolje komunicira program prema van.
Sve u svemu, HTV i Nova +/-, a RTL debeli minus.
rossonero
07.01.2006., 16:46
U 2005. sam rekordno malo gledao TV...malo sporta, mrvicu svega ostalog, zbilja malo, tako da nemogu ocjenit.
Neman volje za neko veće piskaranje pa ovako kratko od 1-5
HRT 4
RTL +2
Nova 1
Bezveze
07.01.2006., 17:46
Ipak HRT ...
Iako i druge dvije televizije imaju par dobrih serija i ponesto filmova, iritantno je sto unutar svake imaju bezbroj reklama ... ili nepostivanje istih rezanjem pocetka/kraja (to vrijedi za RTL naravno)
mislim da je veliki plus i INDEX na z1...za one koji mogu gledati.
Kako je CroFag uspio glasovati već 5 puta?
:) :) :)
Mr Smoogj
07.01.2006., 18:24
HTV ima najbolji program, ali mu se ovaj događa, a ne nastaje smisleno. Tako da se suzdržavam od glasovanja.
ElliQuinn
07.01.2006., 20:40
Glasah za HTV. Čak mi je i nov@ bolja od RTL-a, televizije koja nema ni toliko kulture i poštovanja prema gledateljima da prikaže odjavnu špicu filmova i serija.
left here
07.01.2006., 21:00
hrt.
imaju pristojan program
rtl je 90% sranje, navukla sam se neko vrijeme na nove forenzičare :D i slične, al ostalo užas
novu ni ne okrenem, kako je netko rekao, imaju loš P.R.
rtl me vrijeda sa popodnevnim shit serijama i sanjom. bljaaaaaak.
emo§ion
07.01.2006., 21:11
mislim da je veliki plus i INDEX na z1...za one koji mogu gledati.
Da Index :D
Z1 je moj favorit :cerek:
HTV. Najbolje serije, RTl je po tom pitanju prazan. Čak i Nova ima 3 - 4 hit serije. Filmove ne gledam jer sam većinu onoga što me zanima odgledao. :zubo:
kokakoka
08.01.2006., 00:04
ovaj HTV popularan skoro kao ja (http://www.forum.hr/showthread.php?t=126758):zubo:
LostCase
08.01.2006., 00:12
ma lako hrtu s tolkom lovom od pretplate......
Manuel Rui Costa
08.01.2006., 00:18
HRT ..
jebiga .. koliko para toliko muzike ..
neznam,,, možda RTL
Nova nije fora jer ...
lova od pretplate????
ha,ha,ha to nikad nisam plaćo jer nisam dao gamadi da mi uđu u stan(ako niste znali treba im nalog da prisilno uđu)!
kokakoka
08.01.2006., 00:56
lova od pretplate????
ha,ha,ha to nikad nisam plaćo jer nisam dao gamadi da mi uđu u stan(ako niste znali treba im nalog da prisilno uđu)!
prema jehovinim svjedocima jamačno nisi bio tako okrutan?
Glupinickname
08.01.2006., 09:56
RTL - sranje od televizije za kojim su se, nazalost, i druge televizije krenule povodit.
Nov@ TV - ima tu i tamo stvari kaj bi htio gledat al mi redovito ispadaju neprofesionalni. Jedan od omiljenih poteza prosle godine mi je bil kad su krenuli mijenjat termine serija bez ijedne rijeci upozorenja. No, cini m ise da mozda, MOZDA polako ipak napreduju ko televizija.
HRT - najbolja od ove tri, iako je i on u kurcu. Mislim da za drzavnu televiziju malo prevec zrtvuju kvalitetu programa u ime komercijalnosti.
Sve u svemu, prosle sam godine valjda rekordno malo gledal televiziju: nisam pratio nijednu humoristicku seriju. Bio je mozda jedan dokumentarac koji me zanimao a da nisam odustao od gledanja zbog sugavog termina. Prikazane filmove sam uglavnom vec pogledal u kinu il na videju a one koje nisam su redovito pustali nakon pol noci. Od tri serije koje sam redovito pratil prosle godine, jedna ("Carnivale") je isla na HRT-u a dvije ("Firefly" i "Lost") na Novoj.
Jedino kaj mogu reci je fala bogu da postoji internet, przilice i ADSL veza jer inace fakat ne bi imal kaj za gledat.
HTV je deset koraka ispred ostalih, ne samo ponudom, nego i kvalitetom svog TV programa, i mislim da dugo neće imati konkurenciju na ovim prostorima....
u prošlom globusu je pisalo da je htv potrošio ogromne svote love na filmski program-
to mu je jedina snažna strana i zato je htv popularan.
u ovotjednom globusu piše jedan novinar sa htv-a kako mu se gadi zgrada htva jer je sva zatvorena, kao da je u bunkeru te da kao takva je i u psihologiji htva- i to je negativna strana htva koja će i srozati htv ako se ne promijeni
ima ti za kupiti digitalni terestrijalni receiveri - kojima je pala cijena jako a slika je 4 programa čista ko suza ;)
Kako je CroFag uspio glasovati već 5 puta?
:) :) :)
glasao sam sada i to samo 1
;)
Jabuka25
10.01.2006., 17:08
HRT nema konkurencije. :zubo:
HRT - apsolutni vladar, pogotovo od kad je srezao pojavljivanje naše lakonotne estrade :top:
stripyy
12.01.2006., 11:30
Htv - Zakon!!!!!!!!!
crvenkapica33
12.01.2006., 13:09
htv, naravno
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.