View Full Version : Kakva su ovo vremena?
Orhideja
26.05.2003., 15:12
Zanima me Vaše mišljenje....
Da li je unazad 20 godina bilo isto ovoliko slučajeva varanja (ne)voljenih osoba kao danas ili .....?
Mislim, danas više ne postoji osoba koja nije imala iskustvo da je u jednom trenutku bila ljubavnica (ljubavnik), prevarena (prevaren) i slično.
Smatram da je to pojava novijeg datuma ili sam samo naivna nekada bila?
Hvala na svakom odgovoru!
da li je toga bilo...naravno. Samo se o tome shutjelo.
naivna si, zlato moje. prava hlebinska skola. evo, moj stari ima dva polubrata, nelegalna, a baka ni ne zna da njih dvojica postoje. sto se mamine familije tice, ni tu nisu neke sretne stvari. varali su se i onda, al ti je sve bilo finjaka. kao zna selo, al nitko nis ne govori. onaj tko se voli, voli se, a u protivnom, moja je-bolje se rastat nego se varat. ja nisam nikad nikog prevarila pa velim da se moze. i ne velim da nikad ne bum, al nadam se da ne bum. jel ti to zbog kise?
lebowski
26.05.2003., 15:18
A sta ti mislis drugarice, zasto je omladina isla na radne akcije? Ti mislis da su dozivljavali erekciju vozajuci tacke petnaest sati dnevno... :rolleyes:
Nemojte bit ludi, hipi revolucija nije zaobisla Jugoslaviju.
Sjecam se, tamo negdje 65. godine, kad sam otisao.. Radit cestu... Jednom sam rukom vozio tacke, drugom kopao cestu, a trecom dirao drugarice. :cool:
Orhideja
26.05.2003., 15:24
Pa nije zbog kiše....nego čitam o tome: jesu li svi oženjeni muškarci kurve, i shvatim da je to sve ludo. 90% ljudi koje ja znam je imalo iskustava da su varali ili bili prevareni pa se pitam je li to neki novi djir!
by_your_side
26.05.2003., 15:30
Ma prije 20 godina je bilo mozda cak i vise varanja nego sada, ali niko nije pricao o tome. Zene kao zene sutile su i pravile se da ne primjecuju povremene avanturice svojih muskaraca , jer valjalo je brak ocuvati ..... Malo je bilo onih koje su uzimale stvari u svoje ruke i odlazile, mada ne kazem ni da je to najbolje rjesenje :rolleyes:
Tada ti se to smatralo kao zenska sramota i zena je sutila,jer tako je sutila i njena majka, baka ..... i hiljadu i jedna druga zena. Ostati raspustenica prije 20 ili vise godina nije bas bilo primjerno na Balkanu, u svim onim malim ucmalim mjestima.I sve u svemu zena bi sutila, nastavila da pegla ,odgaja djecu i bude zadovoljna sa ono malo stvari sto joj taj partner pruza, ali ipak tako su radile i mnoge prije nje pa zasto bi ona bila izuzetak :( .
Na zalost u nekim krajevima jos vlada takvo razmisljanje , mada isto tako znam da nije lako napustiti nekoga i poceti zivot iz pocetka . Samo zene kojima se nesto tako desilo znaju kako izaci iz svega toga i krenuti dalje, a mi "sretnici", koje nas je to do sada zaobislo mozemo se samo nadati da nikada ne budemo u takvoj situaciji
mudrica
26.05.2003., 15:30
a gdje si to pročitala?
promijeni literaturu
by_your_side
26.05.2003., 15:43
Mudrice , nemam potreba da to prepisujem iz knjiga :rolleyes:
Nisam ni mislila da ce se svi sloziti sa mojim vidjenjem proslosti , ali ipak tako je ja dozivljavam ,a mislim da ovdje vrijedi pravo slobodnog izrazavanja, ili mozda pak ne?:o
naravno da je toga oduvijek bilo, samo nisu ljudi imali teve, novine te visak vremena da cuju sve te novosti.;)
Ne mislim da je to nesto u porastu, nego su nama samo informacije dostupnije, + manje je tabu pa se vise ljudi odluci progovoriti o preljubu
:D ..tako i moja mama kaze...Svit poludio...
Meni to nije nista normalno...
Kazem uvik,nediram tude-nediraj ni moje...
Opasna sam...kad druga pogleda "onako" mog momka...
pokazem odmah zube:mad: :E ...
Srecom ne vidim svasta...hodam,kazu,dignutog nosa...:rolleyes:
Na zalost preljub postoji od uvijek i sta je jos tuznije (po meni) biti ce ga i dalje :flop:
svaka čast, orhideja, na otvaranju ove teme. slična je onoj "jesu li svi oženjeni muškarci kurve", ali ima tu još puno materijala za pretresti.
i ja imam dojam da je u 95% veza netko šarao, bilo jednom, bilo više puta. takve stvari sad izlaze na vidjelo, a prije se jednostavno nije o tome pričalo. slušam neki dan u bircu: tip se hvali kako mu je ljubavnica godinu dana starija od kćeri.:(
sad su preljubi kao trofeji. my point is, svatko se može "poskliznuti" na nekoj točki u životu i napraviti ono u što se kleo da ne bi nikad (btw, nikad ne reci nikad), ali imam dojam da se previše ljudi u preljub upušta samo radi "trofeja":flop:
AgentScully
27.05.2003., 12:33
mikka kaže:
...ali imam dojam da se previše ljudi u preljub upušta samo radi "trofeja":flop:
A jos je vise tih trofeja izmisljenih. Tipicne muske lovacke price.
Neki ljudi su ocito pre nezadovoljni u vezi pa imaju tu blesavu potrebu da saraju okolo a po meni je to ful glupo. Onda rade prekini s tom osobom s kojom si i onda saraj okolo i brij koliko god ti srce pozeli a ne ovako na kraju ces samo povrijediti partnera i ako imas barem malo savjesti ces se osijecati krivo
moj pradjed je oženio sestru od moje prababe, a onda otišao radit u Australiju. Kad se vratio zarazio je ženu sa triperom, a budući da je nju bilo sram ić doktoru, umrla je. Onda je oženio moju prababu. :rolleyes:
Jel umrla od srama ili od tripera :confused:
Sori, nisam mogla zdurat :D
zbog srama od tripera :rolleyes: njega nije bilo sram pa se izliječio
Zlatokosa
27.05.2003., 22:27
soks, hoćeš reći, da nije bilo prevare, ne bi bilo ni tebe..:cool:
Kažu, svako zlo za neko dobro..;)
ToSamJa
29.05.2003., 13:26
Toga je uvijek bilo i uvijek ce biti!Uljudskoj prirodi nije da budu cijeli zivot s istom osobom,koliko god to mi suzbijali radi ljubavi prema nekom ili straha da ne sazna!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.