View Full Version : zene i cure njegovih prijatelja...
terresy
27.05.2003., 11:53
bas me zanima kakva su vasa iskustva, imate li interakcije s njima, jeste s kojom postali frendica itd...
imam samo "prisilne" interakcije :D to je ono kad svi skupa odemo na veceru ili na kupanje ili tako nesto...
cura od njegovog najboljeg frenda je draga i simpaticna, ostale zenske su mi potpuno nezanimljive (neke mi nimalo ne odgovaraju). nisam s niti jednom prijateljica.
ipak, kad ih vidim nastojim biti najljubaznija sto mogu, jer ako je dobra mom frendu (njegovi frendovi su i moji), onda uopce nije vazno sto ja mislim...
blondie_30
27.05.2003., 12:05
same as luca ;)
mudrica
27.05.2003., 12:07
dobra tema
dosta smo frendova "izgubili" poslije njihovih veselih svadbi, a razlog nisu bili samo klinci, obaveze i sl. ima, naravno, i suprotnih primjera kada je druženje nastavljeno i postalo još zanimljivije.
evo primjera jednog frenda kojega smo izgubili zbog njegove "bolje polovice"
...odmah na početku njihove veze je bilo jasno da cura ne zna funkcionirati u društvu. na tulumima je radila scene, cimala ga da idu doma, davala znakove i rukama i nogama da MORA ići. ako to nije učinio, ona bi demonstrativno odlazila sama, a on ili trčao za njom ili ostajao pokisao.
...kada bi u razgovoru sudjelovalo više od troje ljudi, ona bi se počela dosađivati, a ne daj bože da je u pitanju kakva zajebancija s upadicama
...pomislila bih da je greška u meni (bože moj, ne moram svakome biti simpatična), ali to e desilo i ostatku frendova
...rezultat - imaju novo droštvo - njezine frendice
možda smo mi stvarno bagra, kada nije pronašla nikoga zanimljivog, a možda je on papak, a možda mu je dosta svađanja oko društva pa ide linijom manjeg otpora. sve u svemu, bilo je zanimljivo dok se nije pojavila madam
fakat mi nije jasno kaj se zbiva u njezinoj jadnoj glavi i kaj misli da je dobro imati bezvoljnog muža doma koji se starom društvu javlja s veseljem kada je ona na putu (tako mi to izgleda danas)
terresy
27.05.2003., 13:18
ja isto imam ove prisilne, s tim da je stalno u igri jedno tri zene. jedna suti ko riba, samo prebire salatu i izgleda ko da ce se onesvjestit, jedna je super normalna macka, a treca je amerikanka koja je mozda u americi super cool ali ljudi ja taj njihov mentalitet ne kuzim. naime prvu vecer kad nas je sve upoznala, preko janjetine nam je 2 sata opisivala svoj 14 satni porod i najsitnije detalje oko sivanja i nda je pocela s vicevima....maaaajko moja, kako neko moze ispricat 5 viceva na koje se niko ne smije i nastavit lajat...:rolleyes:
Opcenito mrzim tudje prijeatelje koji na silu zele postati i moji prijatelji. Povremeno se popickaram s takvima na necijim rodjendanima i sl. pa su sad skontali da me mozda ipak treba ostaviti na miru.
Ima ih svakakvih, fakat. Isto tako volim da se moji prijatelji ostave na miru. Ako se bas s nekim skompa - ok. Ali ne volim da se nakalemi samo na moje prijatelje.
Ja stvarno mislim da je princip - ovo je tvoje - ovo je moje - dugorocno najbolji. Uz umjerenu interakciju tvog i mog. I dovidjenja.
sotona69
27.05.2003., 14:26
Terresy, zar vec nevolje u raju? :D
Nego nemam bas takvih iskustava s prijateljicama. Bivsi su imali daleko vise prijatelja od prijateljica i prijateljice su bile sve OK, ali prijatelji? :eek: Sadasnji ima prijateljice jako jako daleko (nije to mozda ni lose :D), inace imamo zajednicke prijateljice/poznanice. Ima doduse jedna cura s kojom je on pravo dobar (znam ju od prije i kad nas dvoje nismo bili zajedno) i cura mi bas i ne lezi. Nije nikako moj tip, ali nemam problema tvog tipa, jer jednostavno na njihove "sastanke" ne idem, a kad je ona u cijelom drustvu, ima srecom drugih pa opet nije problem, ali cura doslovce ne zatvara usta i davi temama o politici. :eek: :rolleyes:
magdalena99
27.05.2003., 14:50
moze li se ova tema prosiriti?
na odnos sa curama mojih najboljih prijatelja?
terresy
27.05.2003., 14:58
apbsolutely...sigurno ce CJ imat sta za dodat...:D
magdalena99
27.05.2003., 15:00
terresy kaže:
tu bi fakat imala stosta za ispricati
seze u sfere znanstvene fantastike
Crow Jane
27.05.2003., 15:18
terresy kaže:
:D
Evo baš sam sad na telefonu s mojom najfrendicom protračala NJEGOVU. :rolleyes:
I ona misli da se ova vužge!! :eek:
Ali da nema šanse. :cool:
A kaj se tiče cura od njegovih frendova - sve redom su klinke srednjoškolke...pa se zbilja nemam kaj za spominat s njima. :D
A moj je Znanstvenik :cool: jer ima stariju trebu. :D Koja se čak i ševi. :rolleyes:
najgore je pretvarati se da smo prihvatili ljude ako to nismo ( nevolje na vratu smo onda sami skrivili )
Pase mi da dio mojih izlazaka imam solo ( sto znaci s mojim drustvom a bez njega ) umrla bi da si stalno dahcemo za vratom.
Parove koji su se tako ponasali odavno vec nema, ugusili se od silnog prisustva :(
On moje frendice prihvaca ( koje su mahom otvorenije od njegovog drustva ) pa je prvih par puta ostalo paf, al dobro na sve se ziv covjek navikne :D
Vec iz postovanja prema partneru postujem i njegove frendove.
Ima jedna iznimka, cura od jednog frenda ( oridjidji Njemica bez srednjoskolske mature, a ove koje zive u Njemackoj znaju kaj to znaci )
Uglavnom radila je izvan grada i bojala se da joj ja ne uzmem decka ( otvoreno to rekla u jednom malom zenskom razgovoru :rolleyes: )
Ja vec tad bila udana, ali eto, njoj na dusu.
Jednom me cak zamolila kad se nadjemo sljedeci put nas cetvero da ja obucem hlace :eek: i na kraju nas je jedno nedjeljno jutro nazvala i rafalno ispalila: da ona ne moze vise, u isti kos sa jednom zmazanom strankinjom i ostale gadosti.
Njen decko se poslije mjesecima ispricavao, nismo se vise druzili a moj muz mu je rekao; kad si takav papak da das da te sramoti tako okolo, onda su ju tocno takvu i zasluzio.
( meni je i dan danas zao, taj frend je zaista bio simpa )
bigblue2010
27.05.2003., 16:55
Vidis, ovo je zanimljivo. Da nije bilo ove teme, ja ne bih razmislila i shvatila da si ni sa jednom nisam postala prijateljica i nalazila se s njom mimo zajednickih izlazaka.
Dakle, vidjam ih samo u drustvu muzeva i to uvijek prodje OK. Ma kada razmislim, ima pametnih i zanimljivih zena, ali eto... nismo si postale frendice.
Princeza
27.05.2003., 20:38
Evo, i ja sam tek sad skuzila da ni sa jednom nisam postala frendica u smislu da se vidimo bez mog i njihovih muzeva/deckiju. Iako ima par stvarno super cura. :top:
S druge strane, ima jedna koja mi tooooliko ide na zifce da je to nenormalno. :rolleyes: Ide i mom muzicu, :o a mislim da mu je i muska polovica pocela ici na zifce. ;)
Ja se u biti trudim biti ok prema svima njima, samo sto se s nekima smrtno dosadjujem, ono, fakat osim par pristojnih recenica tipa 'kaj ima novo kod tebe' nemam kaj s njima pricati (a ni one sa mnom). A neke su mi, kao sto sam vec rekla, ludo simpa. :)
Ima samo jedna prava jer ostaji jos "lutaju"... Ta mi je full draga i simpa, valjda zato jer sam se i ja njoj odmah otvorila i sve. Ponekad mi zna reći neke sitnice koje moj dragi kaže frendu o meni, uglavnom pozitivne i slatke :top:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.