View Full Version : Dodjela nagrada Grammy
Da li netko ima ikakve informacije da li će neka od ovih naših televizija prikazivati dodjelu Grammya? Live? Ili bar snimku? :confused:
Dodjela će se inače održati 8.2.2006., dakle za 2 dana! :o
Da li nekoga uopće zanima prijenos???
ja sam ta
07.02.2006., 07:26
Da li nekoga uopće zanima prijenos???
snimka će bit u četvrtak,na hrt1 il 2 (il na nekoj drugoj televizjiji :zubo: ) ,al sigurno će bit u četvrtak
meni žao šta neće bit izravan prijenos pa da ciiijeeelu noć sjedim pred tevejom i gledam njihove vintage haljine i oblekice :cerek:
Zna itko hoce li koja televizija prikazivati uzivo prijenos osim E!Tonighta?
:confused:
Njemački Pro7, prijenos počinje večeras u 2. :top:
Njemački Pro7, prijenos počinje večeras u 2. :top:
Hvala! :top: :cool:
Četvrtak HRT2 u 23:35 do 01:35 skraćena verzija, snimka..
Ovogodišnja lista izvođača koji će nastupiti u programu:
PERFORMERS
Christina Aguilera & Herbie Hancock
Mary J. Blige & U2
Mariah Carey & Hezekiah Walker & Love Fellowship Choir
Coldplay
Jamie Foxx & Kanye West
Faith Hill & Keith Urban
John Legend
Devin Lima
Maroon 5
Joe Perry
Robert Randolph
Bruce Springsteen
Joss Stone
Sugarland
Steven Tyler
Will.I.Am
Madonna & Gorillaz
Paul McCartney
Kelly Clarkson
Ciara
Kelly Clarkson
Jay-Z with Linkin Park
Elvis Costello
Bonnie Raitt
Sam Moore
Allen Toussaint
Dr. John
Ima Thomas
Re-Invented
08.02.2006., 23:28
Imate direktan prijenos noćas oko 2 na PRO7 ak ga imate.
Hedonism_Girl
09.02.2006., 16:53
coldplay je bio dobar, al moran opet gledat vecheras..:zubo:
coldplay je bio dobar, al moran opet gledat vecheras..:zubo:
također, već sam pripremila dvd :zubo:
deer_hunter
09.02.2006., 21:09
maddie je izgledala fantastično :cerek:
ja sam ta
10.02.2006., 07:05
maddie je izgledala fantastično :cerek:
predobro izgleda za svoje godine, jesi joj skužila noge?? žena stvarno radi na sebi.
nisam gledala cijelu dodjelu,ošla spavat odmah na početku kad se alicia keys počela tamo prekenjavat i ulizivat wonderu, i onda su se još počeli kreveljit i preglumljavat dok su pjevali i one staaaareee poštapapalice tipa 'stevie, you make my world go around', ' prisjetimo se naših prijatelja u new orleansu, aur prerz ar vit dem bla bla yadda yadda'... :rolleyes:
inače obožavam ališu, al ovo mi išlo na žifce et det prtikjular moment :zubo:
deer_hunter
10.02.2006., 10:13
predobro izgleda za svoje godine, jesi joj skužila noge?? žena stvarno radi na sebi. nisam gledala cijelu dodjelu,ošla spavat odmah na početku kad se alicia keys počela tamo prekenjavat i ulizivat wonderu, i onda su se još počeli kreveljit i preglumljavat dok su pjevali i one staaaareee poštapapalice tipa 'stevie, you make my world go around', ' prisjetimo se naših prijatelja u new orleansu, aur prerz ar vit dem bla bla yadda yadda'... :rolleyes:
inače obožavam ališu, al ovo mi išlo na žifce et det prtikjular moment :zubo:
slažem se :bljak:
ja nisam mogla spavat, pa sam gledala malo duže (skoro do kraja :zubo: ) i moram priznati da su mi uglavnom svi išli na žifce :rolleyes: sve je nekako usiljeno i fore su glupe, nagrade otišle u krive ruke, ne znam, ne sviđa mi se...:o
Maddie je zakon :cerek:
Xena2000
15.02.2006., 15:32
Nemoguće da nitko nije prokomentirao Kanye Westa......kad se lik pojavio na sceni( prije je bio samo producent), mislila sam da će on biti malo drugačiji od ostalih niggera...s obzirom da je iz ugledne obitelji intelektualaca, cak je upisao fakultet( pa ga ostavio)...nosio je tu neku duhovnu notu u sebi.
Kad ono, seljačina da ne može biti veća...prema stylingu reklo bi se da mu je uzor P.Diddy, a prema spiki svi hip hoperi koji jedino znaju reći kad im izlazi album i bičiz, houz i blink blink:rofl:.
Jedino mu svaka čast na singlu Golddigger( iako nije njegova pjesma) i nekim starim pjesmama.
Jamie Foxx:top:
ide mu i gluma i pjevanje...čovjek osvojio Oscara prošle godine, a ove objavio album koji je jedno vrijeme bio najprodavanije izdanje u Americi.
Hedonism_Girl
16.02.2006., 15:39
kanye west moze imat dobru glazbu al mi je tip za povrachat i nikako mi ne ide u glavu da je chris s njim otpiva pismu. :mad:
kanye west moze imat dobru glazbu al mi je tip za povrachat i nikako mi ne ide u glavu da je chris s njim otpiva pismu. :mad:
ovo nisam znala, imaš link gdje mogu skinut?
Pepy_Pepy
11.02.2011., 21:17
Znate li možda hoće li prenositi ovogodišnji grammy na nekom od programa na maxtv-u ?
marina_93
12.02.2011., 00:39
Znate li možda hoće li prenositi ovogodišnji grammy na nekom od programa na maxtv-u ?
Ništa na maxtv-u.a naći ćeš live stream na netu.
Pacificgirl
14.02.2011., 01:09
Ništa na maxtv-u.a naći ćeš live stream na netu.
Prenosi pro7 od 2:00.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.