View Full Version : :::Klađenje by supesonični majstor:::
supersonični majstor
06.02.2006., 21:44
Birao sam dulje vremena forum na kojem ću počet objavljivat svoj pohod na pražnjenje budžeta kladionica, te sam se na kraju odlučio na ovaj... nadam se da nitko nema ništ protiv i da me nećete spajati sa drugim topicima... :zubo: ionako je forum suh i poluprazan pa valjd nikome neće smetati moja tema. So, here I go! Wish me luck!
Moja početna banka je 4000 kuna. Ulozi su stvarni, dobitke uglavnom zaokružujem na punu cifru pa se nemojte iznenaditi ako u banci ima manje od predviđenog...:D :D
52X32X52
06.02.2006., 22:44
http://img313.imageshack.us/img313/3654/56986np.png
Nedaj se smetat. :) Puno srece....
supersonični majstor
08.02.2006., 09:23
jučer je nažalost bila down stranica cijelo popodne pa nisam mogao staviti...
odigrano je...:
Minnesota-LA 1 2,10 :D
Dortmund-Duisburg 1 1,60 :D
ulog:100
izlog:320
Dundee-Hearts 2 2,00 :(
KLautern-Koln 1 2,10 :(
Ulog:100
Izlog:400
Brescia-Verona under 1,60 :(
Birmingham-Reading 3,30 :(
Ulog:100
Izlog:500
Svi navedeni su stavljeni na još jedan po 20 - izlog 1400.
Banka je trenutno na 3680.
sve u svemu, pozitivna nula. :zubo: danas idemo opet.
supersonični majstor
08.02.2006., 16:30
danas umalo opet na mogah postati svoje parove zbog zastoja foruma, ali ipak je proradio... dakle evo ih
1.
Inter 2,35
Ascoli 2,40
2.
Roma 1,5
Udinese 1,8
Liverpool 1,9
3.
Palermo 2,20
Regina ne daje gol 2,45
4.
Kilmarnock 1,9
Werder daje 1,25
Wolfsburg daje 1,4
Uložio sam na svaki po 100, dobitke ću napisati ako ih bude. Svi parovi (osim reggina ne daje) su stavljeni još na jedan listić za 20 - dobitak oko 5000.:cerek:
Banka je na 3580.
wish me luck, čitamo se navečer ili ujutro.:o
jedno pitanje, otkud ti tih 4000 kn? to si zaradio na kladionici?
mislim, kako ti je krenulo, ne miriši na dobro, al svejedno puno sreće ti želim!
sad da kažem svoj pravi razlog dolazka na ovu temu:
TREBA MI LOVA HITNO!!!
mislila sam da je kladionica dobar način da se skupi lova na brzinu pa tražim neke savjete, trikove, bilo što...
neki dan sam uplatila 7 parova (dobro, ne ja, tatu sam poslala umjesto mene), uložila 10kn i dobit bi mi bila oko 500 kn i fulam jedan par! pa htjela sam se razbit!
Ne moze se hitno zaraditi!
Ako tako shvacas kladjenje, i mislis "sa 5 kuna do tajkuna" - odmah se toga ostavi i primi neceg pametnijeg. Ako zelis zaraditi relativno brzo i nekoliko stotina kuna, ulog pomnozi mnogostruko, pripremi ga. I onda fino prati (neki) sport, i prati vijesti na netu, pa kad naleti neka informacija, uplati na jedan par i to je to. Tako rade ljudi koji zele zaraditi. Tudje neargumentirane tipove i nagadjanja zanemari. Samo sluzbene vijesti i specijalizirani forumi i stranice. :W
Ne moze se hitno zaraditi!
Ako tako shvacas kladjenje, i mislis "sa 5 kuna do tajkuna" - odmah se toga ostavi i primi neceg pametnijeg. Ako zelis zaraditi relativno brzo i nekoliko stotina kuna, ulog pomnozi mnogostruko, pripremi ga. I onda fino prati (neki) sport, i prati vijesti na netu, pa kad naleti neka informacija, uplati na jedan par i to je to. Tako rade ljudi koji zele zaraditi. Tudje neargumentirane tipove i nagadjanja zanemari. Samo sluzbene vijesti i specijalizirani forumi i stranice.
ma ne mislim ja sad zarađivat masne pare, treba mi za jedan put ovaj vikend, a kak sam studentica s prilično praznim džepovima, palo mi na pamet da ovak probam (na brzinu) zaradit 500-600-700 kn i dosta
:)
LoL. Da svi tak dizu kad im treba, ko bi radio. :D
grifone
10.03.2006., 13:28
Supersonični se ne javlja, možda razrađuje novu taktiku. :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.