PDA

View Full Version : Enter The Matrix

JIMI
27.05.2003., 18:39
Dali je tko vidio, igrao i dali ima igricu ENTER THE MATRIX???

Ja ju još nisam uspio nabaviti niti vidjeti ali čujem da je jebačka (hodanje po zidu , slow motion, bullet time i ostala čudesa)

Elektronicar
27.05.2003., 19:54
Ja sam vidi samo frošpan igrice, a prema onome što sam vidio potpuno se slažem s tobom

kF
27.05.2003., 19:58
igra ne valja.
igrajte maxa, jos uvijek je bolji.

JIMI
28.05.2003., 19:38
Max Payne mi je već dosadio. Prešao sam ga bez šifri ,sa šiframa na 100 mogućih naćina tako da mi je već dosadno ga igrati. To mi je bila zakon igrica,ali čuo sam da je ENTER THE MATRIX bolji zbog gore navedenih stvarčica.
Kako za koga,nekome se sviđa nekome ne.

Anđeo
30.05.2003., 22:51
Enter The Matrix nije loš samo da skužim kako se zumira na snajperu i kako stati? Da li se on/ona baš uvijek mora kretati osim kad se zabiješ uza zid?

Vinska Mushica
31.05.2003., 08:27
sorry, but jebiga... ocekivala sam puno vise od matrix igre...
da, to je to, nas matrix, al nakon nekog vremena cete skuzit da nesto debelo fali u svemu tome....
cekam laru, nadam se najboljem

Vinska

kF
31.05.2003., 13:44
Anđeo kaže:
Enter The Matrix nije loš samo da skužim kako se zumira na snajperu

ako se ne varam, po defaultu je to na "3" i "4".
daj pogledaj u opcijama (controls dio).

Anđeo kaže:
i kako stati? Da li se on/ona baš uvijek mora kretati osim kad se zabiješ uza zid?

???

Anđeo
31.05.2003., 16:59
Probao sam sa 3 i 4 i neradi!:(

kF
02.06.2003., 18:27
pa jel stvarno problem pogledati u optionsima?

na glavnom izborniku idi pod options / controls / fighting i pogledaj sto pise pod zoom in i zoom out.

Anđeo
02.06.2003., 21:05
Nisam glup da ne znam za to! Ali kako je igra "legalna" imala je mali problem da se računalo smrzne kad mjenjaš opcije i da sve komande ne rade ali srećom i sa ovim "leglnim" primjerkom koji se našao kod mene patch i novi c_r_a_c_k radi pa mogu korisiti sve tipke ali i dalje ih ne mogu mijenjati pa budem ja vratio tu igru svome frendu jer ionako nije niš posebno!

STINGer
02.06.2003., 21:50
Da li verzija za PC zahtjeva cd-ove prilikom igranja?

Anđeo
02.06.2003., 21:54
Ne, samo instaliraš svih 4cd-a i više ti nikad ne trebaju! Dok ti se komp ne raspadne!

STINGer
02.06.2003., 22:05
OK,super:D .A jel mi se učinilo ili stvarno nisam vidio da se može podešavati rezolucija?Samo sam na tren uletio u igru pa nisam dobro vidio.

Anđeo
02.06.2003., 22:21
Rezolucija ti se namješta prije ulaska u igru kada ti se otvori prozor! Tamo možeš uključivati i isključivati različite opcije zavisno da li ti ih grafička podržava. Idi na ovu (http://www.megagames.com) stranicu i potraži patch bez obzira imaš li orginal ili piratski cd(ako imaš piratski prvo instaliraj patch pa crack ili ako si već instalirao crack pa potom ideš patch morati češ još jednom ubaciti crack jer ti onaj stari neće prepoznati) jer donosi bolju grafiku i više opcija za podesiti! :top:

CyberDog
03.06.2003., 22:51
Anđeo kaže:
Enter The Matrix nije loš samo da skužim kako se zumira na snajperu i kako stati? Da li se on/ona baš uvijek mora kretati osim kad se zabiješ uza zid?

Kada uzmeš snajper (E) pritisni (3) za zoom in ili (4) za zoom out.

Imače trojka te baca u prvo lice kada ne držiš oružje.

Ne pričaj mi ništa, tek sam nedavno skužio čemu služi SHIFT!!! Nije mi jasno kako sam ovoliko dogurao bez njega..... uf

Anđeo
04.06.2003., 15:38
CyberDog kaže:
Kada uzmeš snajper (E) pritisni (3) za zoom in ili (4) za zoom out.

Imače trojka te baca u prvo lice kada ne držiš oružje.

Ne pričaj mi ništa, tek sam nedavno skužio čemu služi SHIFT!!! Nije mi jasno kako sam ovoliko dogurao bez njega..... uf
:D SHIFT kažeš :D Sada ti se nekako sve sporije kreće(dok ga držiš[na shift sam mislio naravno a ne na ništa drugo])!:D :lux:

STINGer
04.06.2003., 20:57
Žali bože potrošenih impulasa na skidanje patcheva!Igra je bezveze...jedino se nadam da će novi Max Payne uvesti šamaranje:D

Dead Cow
11.06.2003., 22:51
Igrica je vrlo loša prešo sam ju s ghostom u 5 dana, slow motion mi je bolji u maxu (samo što tamo nema uber-poteza tipa hodanje po zidu)

carlton
15.09.2003., 21:19
za one koji su je odigrali:čemu služi ona hack konzola?na netu sam pronašao neke upute za otključavanje nekih novih driveova ali čemu sve to??

FIREBOY
16.09.2003., 00:19
Malo niže ima tema o igrici pa bi bilo tamo najbolje pitati. Evo spojit cu topice. ;)

Raz0r81ad3
17.09.2003., 20:39
Pređite igru i sa Ghostom i sa Niobe, dosta nivoa je drugačijih... To je definitivno fora... :)

A konzola je tak pljuga da je kriminalno :D Skrekaš je u roku od 10min... I ne zaboravite upisati kod kojeg dobijete sa kraja igrice (nakon creditsa) i otključat si trening nivo :)

Igra je guba ak sužiš sve sitnice kaj su ubacili... Npr. pucanje snajperom dok visiš naopačke držeći se nogama za cijev na stropu... :)

amerix
10.07.2005., 16:39
e kako preci ono kad ti helić stalno ubacuje policajce pa ti njih dereš jel ja njih moram sve poubijat ili helić stalno govori da moram helić al njega nemoš...hehehhe uff izvadio ovu igru iz smeča i više se ne sjevam kak sam je prošo lol:D :D :D :D :D

Dex
20.07.2005., 00:59
Igra nije loša al moglo je bolje....uskoro dolazi novi matrix, predstavljen je na e3 sajmu.