PDA

View Full Version : Koju LOPTU kupiti?! help

CORONA
07.02.2006., 09:04
Kupujem decku kosarkasku loptu..
Pa molim pomozite, koju da kupim? i gdje?
hvala! :top:

Da Kid
07.02.2006., 10:18
kupi mu onu gumenu u king crossu

marat
07.02.2006., 12:48
Kupujem decku kosarkasku loptu..
Pa molim pomozite, koju da kupim? i gdje?
hvala! :top:

ovisi gdje on igra košarku...

pazi da gledaš jeli outdoor ili indoor

ja sam od djevojke dobio adidas loptu za roćkas:cerek: :cerek: :cerek:

CORONA
07.02.2006., 13:17
ma nije dugo igrao i sad je odlucio opet malo iz gušta, pretpostavljam da ce to biti vani na asfaltu :)
nemam pojma sto je to indoor i outdoor.
znam samo da je gledao neke cije ime počinje na M
a htjela bi ga iznenaditi..

kemik
07.02.2006., 13:26

ne znam je li ovo smijesno ili tuzno...

:D

CORONA
08.02.2006., 07:15
dam se kladiti da nije toliko smjesno kao ti..
ak ne znas odgovor na moje pitanje, a ocito ne znas bolje suti..

marat
08.02.2006., 07:19
ma nije dugo igrao i sad je odlucio opet malo iz gušta, pretpostavljam da ce to biti vani na asfaltu :)
znam samo da je gledao neke cije ime počinje na M
a htjela bi ga iznenaditi..

gledao je Molten vjerobatno... dobre kvalitetne lopte

outdoor su loptne namjenjene za asfalt a indoor za dvoranu

imaš i outdoor/indoor koju ti preporučam jer sulopte finijom kožom obložene nego kada su samo outdoor

mighty
08.02.2006., 07:20
ta šta počinje s m je molten. inače jako dobre lopte. ne znam kolko love misliš izdvojit al najbolj lopta je ona s kojom se igra euroleague, ne znam naziv točno

evo kako to izgleda:

http://www.molten.co.jp/english/sports/product/basketball/bgl7-el/img/product_bgl7-el.jpg

PoZoY
08.02.2006., 07:27
Najbolje su Spalding...al one koje su odlične dođu 500kn i više...
Molten nema dobre lopte za asfalt

najbolje ti je da mu kupiš Nike 1500 HT ili eventualno Nike 2000 HT...to su stvarno dobre lopte za asfalt a dođu nekih 250-300 kn.

Bile su u King Crossu (CisAlfa sport) Nike lopte tamno smeđe, sa finom kožnom oblogom za 180kn (ne znam točno kak se taj model zove)...ja sam ih kupil nekoliko prošle godine i fantastična je. Ako ju nađeš obavezno nju uzmi, ak ne onda ove gore navedene

dturk11g
08.02.2006., 08:40
Ne treba ti nikakav molten ni splading, ako je to neko ko se sad sjetio igrat iz gušta vjerovatno ce ga opet prestat a i igrat ce na igralistu vjerovatno...

Ja prepourcam NIKE 1000, odlična univerzalna lopta koja je jednako dobra kad je nova i kad je izlizana...

mighty
08.02.2006., 10:42
da nike ima dobre lopte za asfalt a nisu skupe. ma vidi kakva god da je ako će puno igrat za godinu dana se svaka izliže. sam gledaj da ne kupiš plastičnu loptu

Gerontius
08.02.2006., 11:00
Ja imam Nike 1000, kozna ( sinteticka koza cini mi se, dobro i za nutra i za van )... a ono sto me pridobilo je sto nije klasicno dosadno narandjasta, nego je crven, bijeli, plavi... kao za vrijeme ABA lige :D

ovakva http://images.nike.com/is/image/DotCom/BB0132_601_A?$THB$

CM-mania
08.02.2006., 19:37
Ja imam molten loptu koja je stara skoro ko ja,dobro ajde ne bas toliko ali ima sigurna 10-ak godina ako ne i vise,malo :zubo: :zubo: (tjesim se) je izlizana ali je jos uvijek vrlo igriva,molten definitivno....za indoors Spalding tf 1000,treniramo s njima :top: :top:

PoZoY
09.02.2006., 10:39
Ja imam Nike 1000, kozna ( sinteticka koza cini mi se, dobro i za nutra i za van )... a ono sto me pridobilo je sto nije klasicno dosadno narandjasta, nego je crven, bijeli, plavi... kao za vrijeme ABA lige :D

ovakva http://images.nike.com/is/image/DotCom/BB0132_601_A?$THB$

ta je dosta skliska kad se ruke oznoje...meni ne odgovara...

kak sam rekel...1500 ili 2000....

1000 mi još uvijek djeluje malo preslabo, nekak je grublja, previše plastike je tu još, nije tak fina kak ove dve jače...

Paranoid
09.02.2006., 12:50
ja ću isto sad početkom proljeća kupovati novu loptu, ljudi kakve su reebok lopte za asfalt??

Dwarf980
09.02.2006., 18:17
Najbolje su Spalding...al one koje su odlične dođu 500kn i više...
Molten nema dobre lopte za asfalt

to definitivno....ali kaj se tice asfalta...ima jedna od spaldinga ..mix indoor outdoor....koju je frend....dofuravao na hakl...i lopta je izdrzavala svakodnevno izivljavanje na asfaltu..podosta vremena.....cirka dobre dvije-tri godine......i za to se definitivno isplati dat oko 600-njak kuna.....:o :top: ;)

born to die
09.02.2006., 21:19
Kupi mu reebok 2005 model,brusena koza kakvu mozes naci na nekim and1 clipovima . za 550kn ako nades,ak si u zgu naci ces.
Mozes i Lakers team spalding '06 (kakvu ja ponosno imam) Zute boje(gadna,al jebena)

Ili pak : Molten (starija verzija,streetball,bijela koza,jebena ,oko 600kn ) trebala bi naci za naruciti u nekom boljem shopu.

crotomy
09.02.2006., 23:14
ljudi ja sam nasao u jednom ducanu kod sebe u kvartu spaldingovu loptu kakvu hoces i to za 350 kn i to u g sportu...
koja je caka da su tako jeftine jer sam inace takve lopte vidjao po 500 kn???

Pugsley Adams
10.02.2006., 00:20
Isuse koja ste vi šminka. Imas u turbo limacu/sportu kozne lopte od 100kn na dalje. Vjeruj mi da po mom misljenju ova Nike ne vrijedi 5 puta vise pa da je Jordan s njom igrao. Ja sam kupio ovu od 100 u jesen i nista joj ne fali. Dapace ful sam zadovoljan s njom....

Evo i slika.

http://img155.imageshack.us/img155/5749/0503012326064ca.th.jpg (http://img155.imageshack.us/my.php?image=0503012326064ca.jpg)

beljo
10.02.2006., 12:13
kupi nike 1000, ako ti deckec nije neki profesionalac,isplati se definitivno,uz ucestalo koristenje dosta dugo traje,a ak je neki onak,za preko kurca,jos bolje.uostalom,cjena je 80-ak kuna.......

ja u svakom slucaju preporucam nike lopte(1500,2000),sa adidaskama i moltonkama stvarno sam imao losa iskustva(mislim na ove u klasi nike 1500,2000),dok reebok sam vidio samo plasticnjake-zivi uzas.eto,bok:)

born to die
10.02.2006., 23:46
Isuse koja ste vi šminka. Imas u turbo limacu/sportu kozne lopte od 100kn na dalje. Vjeruj mi da po mom misljenju ova Nike ne vrijedi 5 puta vise pa da je Jordan s njom igrao. Ja sam kupio ovu od 100 u jesen i nista joj ne fali. Dapace ful sam zadovoljan s njom....

Evo i slika.

http://img155.imageshack.us/img155/5749/0503012326064ca.th.jpg (http://img155.imageshack.us/my.php?image=0503012326064ca.jpg)

Pa nismo šminka!!!
Recimo ovako,meni je do košarke stalo,i do moje igre.
Nije da smatram da mi lopta od 1000kn prije ude u obruc nego ona od 100kn
Ali smatram da ako nešto volim (košarku) ,zašto nebih priuštio si pristojnu loptu za nešto u ćemu uzivam.

amerix
11.02.2006., 17:21
ja sam svoju platio 300 kn što danas nemoš naci za ispod 600 :D

Pugsley Adams
11.02.2006., 22:40
Pa nismo šminka!!!
Ali smatram da ako nešto volim (košarku) ,zašto nebih priuštio si pristojnu loptu za nešto u ćemu uzivam.

Ova moja ti je najslicnija SB seriji od Moltena, jebga ove novije neznam pa nemogu usporedit, dakle vise je nego pristojna. Gledo sam jedino ovu s kojom se igra Euroliga al ona kosta 500-600kn i fakat ju je grijeh gulit na betonu. Ne kazem ja da je ova moj vrh svijeta, ali istu stvar s Nike znakom platis bar 300kn. Frend mi kupio prije skoro 10 godina Train loptu i evo jos i dan danas se da s njom igrat, a svaki dan smo ju nabijali po betonu. Htio sam samo rec da nije bitno kaj pise na loptu nego kakva je ona kad ju primis u ruku.

Dwarf980
11.02.2006., 22:41
Pa nismo šminka!!!

tocno to....plus...nema do ove spalding lopte sa kojom se haklalo....a isprobo sam po haklovima, dok sam trenirao i igrao utakmice hrpetinu lopti.....od moletna, nike-a, reeboka i niti jedna nije ko ova mix spalding za hakl....te ko indoor nba spalding....a na njima sam imao predobar filing kod sutiranja.....na betonu nije hvatala sitnu prasinu kao neke, mekoca je bila taman.....sjedala je na ruku...mmm....odlicno....tak da mi nije bed dat za loptu onoliko kolko i dodje prava dobra spalding lopta....:o :top:

born to die
11.02.2006., 23:21
Ova moja ti je najslicnija SB seriji od Moltena, jebga ove novije neznam pa nemogu usporedit, dakle vise je nego pristojna. Gledo sam jedino ovu s kojom se igra Euroliga al ona kosta 500-600kn i fakat ju je grijeh gulit na betonu. Ne kazem ja da je ova moj vrh svijeta, ali istu stvar s Nike znakom platis bar 300kn. Frend mi kupio prije skoro 10 godina Train loptu i evo jos i dan danas se da s njom igrat, a svaki dan smo ju nabijali po betonu. Htio sam samo rec da nije bitno kaj pise na loptu nego kakva je ona kad ju primis u ruku.

Pa ok,da meni pase lopta od 100kn i da sutiram isto sa svakom loptom i da mi nije bitno dali je malo kvalitetnija i da se nece raspasti brzo,kupio bih i za 40kn,samo sam rekao da nije to šminka ak ja imam lakers 05 team spalding po 600kn ,nego jer mi fkt lopta zakon,cim sam ju primio odusevljen sam bio,i naravno da cu nastaviti tu loptu ili serijal kupovati.

crotomy
12.02.2006., 00:18
kako ste zadovoljni sa and 1 markom???
ja sam kupio svoju za 400 kn i to je mjesavine lopte za dvoranu i za van i eto za godinu i pol se izlizala al iskreno jebe mi se jer sam reklamirao loptu jer je pustala i uzeo im je jer sam se pola godine s njima natezao i na kraju mi je ostala i lopta i dobio 400 kn za koje sam ponovo kupio tenke :D

al recite mi ponovo bi kupio loptu za van ali naravno zimi bih s njom odigrao i koju utakmicu u dvorani pa molim par lopti i cijene otprilike na koje da obratim pozornost...

znam za spalding i vidio sam ih po 350 kn u zapresicu a o tom sam vec pisao....

sad dal da uzmem to ili da pogledam i druge???

moram reci da mi je and1 bila fenomenalna i gust je bio s njom igrati jer je bila kozna i mekana i sjedala je u ruku i cijelu godinu se na haklu igralo iskljucivo s mojom al sad je postala cudna , vjerojatno ju je sjebala zeljezna mrezica i kad ju napumpam ne odbija se bas jako a kad bi se trebala odbijat kako to zelim debelo je prenapumpana i tvrda kao da je izgubila svoja svojstva:confused:

ZiggyStardust
06.07.2009., 21:05
Evo i mojih nedaća oko vražije lopte...

Kupio sam u Getrou kinesku basketball no7, hehe, za 29.90. Mislio sam, lopta kao lopta, tu i tamo će poslužiti. Bio sam s njom točno četiri puta na asfaltu, i to ne predugo. Onda je stajala oko tri tjedna u sobi, i odjenom se izobličila. Ije baš kao jaje, više kao Zemlja, geoid dakle. Moći ću je nositi na nastavu da učenicima dočaram kako izgleda Zemlja :lol:

E sad, ne bih htio kupovati svaki mjesec loptu po 30 kn. Da sam znao da nema pristojnih ispod dvjesta, ne bih kupio ni ovu. Mislio sam da 'prava' lopta dođe oko 100kn. Ali ne.

Čitao sam dosta o ovoj NIKE 1000, uglavnom sve pohvalno, cijena je bila oko 180kn, koliko čitam. Zna li netko koliko je danas? I je li uopće ta lopta danas u prodaji?

Našao sam u Kauflandu Moltenovu loptu, samo 50kn, ali model je MBR 7. Nema oznake je li indoor ili outdoor. Koliko bi ta mogla poslužiti?

Trebao sam loptu još u petak, a tek sljedeći tjedna sam u Zgb. Vrijeme je dobro, vremena imam, ali lopte nemam.

Da uzmem ovu za 50kn, pa poslije neku bolju? Ima li tko najjeftiniji Molten? :ne zna:

cincilator
16.07.2009., 08:52
Trenutno igram sa Wilsonovom Dražen Petrović edition. Bila na skontu 200 kn, sada je negdje oko 300. Odlična.

dubrava
20.07.2009., 05:42
kakve su to lopte za 30kn..gumenjace neke?lol...
ja imam spalding tf1000, predobra lopta uzeo iz kluba jos kada sam trenirao davno, no to je indor ocuvala se i sve jer sam igro na betonu, al ajd ostat ce za uspomenu...
inace nedavno sam vidio u rost sportu u domu sportova and1 indoor/outdoor, 200-300kn negdje, za te pare izgledala mi stvarno dobra lopta, savrseno prijanja u ruci..

frayla
24.08.2009., 23:18
gdje ima najbolji izbor lopti za kupiti?
naravno u zg...