PDA

View Full Version : IX. gimnazija [ZG]

stranice : [1] 2 3 4 5 6 7

IggXy
17.03.2005., 22:54
Jel dobra 9. gimnazija?Čujem da treba 52 boda...ja imam negdje oko 50-49...ima šanse da upadnem?

Ako i upadnem ovo želim:
-Učio bih...ne želim neku klošarsku gim...jel 9.-a takva?
-kakvo je društvo u 9.gim?
-Kakvi su profesori?

smješka
17.03.2005., 23:18
Dođi ti u Šibenik, ode ti se zadnje 2 godine moglo upast s 48

MaXI
17.03.2005., 23:40
IggXy kaže:
Jel dobra 9. gimnazija?Čujem da treba 52 boda...ja imam negdje oko 50-49...ima šanse da upadnem?

Ako i upadnem ovo želim:
-Učio bih...ne želim neku klošarsku gim...jel 9.-a takva?
-kakvo je društvo u 9.gim?
-Kakvi su profesori?

Ovisi kakva je navala,no mislim da bi mogao proći.

U svakom slučaju držim fige:top:

Tinchi
18.03.2005., 00:18
Ja ispala iz 9. gim. :)

Činjenice:
- svi moji školski kolege su kampanjci
- uglavnom su upisali faxove, ali ih sporije završavaju
- teško je proć s 5 a vrlo se lako izvuć od pada
- ako ti npr. rasturaš kemiju a tvoj frend ne i dalje se može dogoditi da na kraju godine obojica imate trojku

Ekipa je super, kolegijalnost baš nije na zavidnoj razini ali brijem da je opet bolje nego u nekim ful štreberskim školama.

Ipak, ja sam išla u školu davno, sad je možda štošta drukčije, makar je masa profesora ista :)

Belfast
20.03.2005., 17:18
Potpisujem sve ovo što je napisala Tinchi.
Meni je to razdoblje u srednjoj ostalo u skoz ok sjećanju.Dobra ekipa,spremni za zajebanciju,profesori opičeni,nikad nam nije bilo dosadno.

Echtelion
02.04.2005., 01:21
ekipa iz mog razreda se upisivala sa 40-etak bodova i još je ostalo pun qrac slobonog mjesta

Ozz
11.02.2006., 18:31
Ja tamo pohađam 2. razred i mogu reći da je dosta teška, mada se o njoj ne misli baš pozitivno, mogu reći da ljudi koji dođu iz škola poput 5., 15. i još nekih gimnazija, lošije prođu tu nego tamo!

Kyra
11.02.2006., 18:44
I koji je smisao otvaranja ove teme? :confused:
Želiš da ti drugi kažu što oni misle o devetoj gimnaziji?

Ozz
11.02.2006., 18:47
Aha, ili ko još ide u 9.!

Kyra
11.02.2006., 18:53
Ok. Koliko vi u ZG imate gimnazija? Do kojeg broja? Čisto da znam. :D

Ozz
11.02.2006., 19:02
Oko 15!

djubre44
12.02.2006., 16:21
ja sam deveta.cetvrti razred.skola je ko i svaka druga gimnazija.Ima isti broj poremecenih profesora ko i u drugim skolama.Skola je na losem glasu jer je u fucked up kvartu i jos goroj ulici gdje su kafici s cajkama preko puta skole.Ja imam ok profesore pa imam prosjek 4.2 da i ne vidim knjigu.
A ti ozz ak ti je bad kaj ides u devetu premjesti se.ne trebas se pravdat.

Ozz
15.02.2006., 19:40
Ma meni je ok, imam dobre ocjene, samo kažem da nije laka! prošao sam prvi razred sa 4.6 !

Ozz
15.02.2006., 19:43
Da, problem su kafići lol! Vulkan hehe, tamo se ide, mada se ne sluša cajke! Što mi je najbolje svi metalci idu u te kafiće! I razrednica nas je vidila kako nas 15 izlazi iz birca pa sad imamo produženi petak lol!

untitled
17.02.2006., 17:04
ja sam ju zavrsio:B ..sada sam na pravu,tamo je ekipa zakon bar je bila, a na kraju se tako i tako svi upisu na zeljene fakultete...pozdrav ekipi iz bivse skole:W

Tinchi
17.02.2006., 18:30
I ja ju završih.... 2000. čini mi se :misli:

Au197/79
17.02.2006., 22:08
I ja zavvrših 9. ali beogradsku Mihajlo Petrović Alas :)

Ozz
19.02.2006., 14:40
Pa dobro, blago vama, nego ja bi radije da se jave oni koji idu sada :D

Ozz
19.02.2006., 14:44
Barem ima nekog ko ce mi reci odgovore na pitanja iz 3. razreda ;D

djubre44
19.02.2006., 19:38
Koje odgovore trbas pa cu ti reci.
koji si razred a,b,c,d ili e?
koje profesore imas i kaj te sve zanima razredima koji slijede.Vidio sam tvoje črčkarije u kabinetu iz biologije tipa www.forumoz.tk.he he
Bas si ko tobajas bičer

Ozz
25.02.2006., 23:44
Hehe, vidio si to :D
A koji si ti razred? inače je www.forumoz.tk bez he!
A Oz nije ba zbog Oza hehe, Zovu me Oz! Ili OzzY!
Barem se nadam da će netko pročitati to kaj pišem po klupama i zidovima, vidim, ima nade :D

Jack23
19.03.2006., 13:05
jel ima kog živog iz IX.??

*Lillian*
26.03.2006., 00:23
Ja sam zavrsila 9. i nebi se tamo htjela vratiti. Nije mi ostala u lijepom sjecanju. Najsladja su mi bila markiranja i birc Liv prek puta. Jel se jos tako zove? Tam nisu bile cajke. Pod odmorom smo znali ic u American Donat po krafne il kupovat sminku na plac. Ah,sad me pere nostalgija, nije bilo tak ni lose...

the_diet_boy
26.03.2006., 11:39
Zagreb ima 17 gimnazija sa brojem (I, II, III i sl), još 3 klasične, 3 umjetničke (brijem), par onih spešl za povlaštene/posebne potrebe i to je to.

D3US
29.03.2006., 12:13
ja trenutno idem u 1. raz ove gimnazije...ima sjeb... profesore...pogotovo fizika....btw imam pitanje za ove koji su PROSLI 1.raz...koji prof voli rusiti na kraju...malo detalja da znam kak da se spremim za kraj god

Tinchi
29.03.2006., 13:07
Skola je na losem glasu jer je u fucked up kvartu i jos goroj ulici gdje su kafici s cajkama preko puta skole.Joj te cajke :D Bila sam nedavno s frendicom iz ex-razreda, rekle smo si idemo sjest u dobri stari birc kad ono :horor: :trk:
A i drugi nisu daleko. :flop:
Prije nije bilo tako, ti lokali su bili ok, pogotovo ex-Liv. Šef je uglavnom držo upaljen tv s MTV-jem ili VIVA-om (nije da je najsretnije rješenje, ali nikakvih cajki nije bilo :nono: ), kartala se bela, cappuchino za 5kn bio je najbolji u gradu.. :)

Škola nije bila na nekom glasu ali koja škola na periferiji to jest? Oduvijek su na cijeni samo škole u centru i eventualno 1. i 4. gimnazija u Novom Zagrebu. Deveta zjapi prazna jer je na staroj Trešnjevci a ne u Križanićevoj :D

Tinchi
29.03.2006., 13:09
Ja sam zavrsila 9. i nebi se tamo htjela vratiti. Nije mi ostala u lijepom sjecanju. Najsladja su mi bila markiranja i birc Liv prek puta. Jel se jos tako zove? Tam nisu bile cajke. Pod odmorom smo znali ic u American Donat po krafne il kupovat sminku na plac. Ah,sad me pere nostalgija, nije bilo tak ni lose...E baš tak :top:
Sam kaj mi nismo kupovali šminku, al su dečki išli na ćevape pod velikim odmorom. Sjećam se da je nakon toga smrdio cijeli razred :trk:

A sad idem da me trenutni đaci ne razapnu :W

Tinchi
29.03.2006., 13:12
ja trenutno idem u 1. raz ove gimnazije...ima sjeb... profesore...pogotovo fizika....btw imam pitanje za ove koji su PROSLI 1.raz...koji prof voli rusiti na kraju...malo detalja da znam kak da se spremim za kraj godŽena iz kemije (mala sijeda, da sad ne spominjem imena :D) je voljela dijeliti jedinice prije 6-7 g. :D kad sam se ja školovala. Možeš izvuć dvojku, ali trebaš fakat pokazat volju da ti je stalo ispravit ocjenu :top: Možda je to i više važno nego samo znanje.

untitled
29.03.2006., 14:32
benko, rules
biruš takodjer
glazbeni dragojevicka (bwahahhahaha)
a najbolja je zena iz biologije poje :s :s :s
pa zemljopis majko moja JASNA PETSCHE - AUFERBER :rofl: :rofl: :rofl:
ma skola je zakon:top:

D3US
30.03.2006., 10:52
dobro..vi ste svi geekovi bili kako vidim ako niste imali bas nikakvih problema pa valjda dobar odgovor necu ni dobiti :rolleyes:

Jack23
30.03.2006., 14:30
benko, rules
biruš takodjer
glazbeni dragojevicka (bwahahhahaha)
a najbolja je zena iz biologije poje :s :s :s
pa zemljopis majko moja JASNA PETSCHE - AUFERBER :rofl: :rofl: :rofl:
ma skola je zakon:top:

Obradovićka je bolja, ne moraš ništa znati a imaš 4,5.
a Petsche je pukla totalno.

*Lillian*
31.03.2006., 01:17
Ja sam zavrsila IX. prije davnih 8 god.Tad su vladali:

fiiizika-Benko-zakon:s

glazbeni-Dragojevic:rofl:

biology-ona mala dobrica

zemljopis-Suzana-zlocesta,mrzila je cure:E

hrvatski-Grozdana:confused:

povijest-Majtanic-legenda:s :s

kemija-Astrid-uf,uf,ne voljeh kemiju:visi:

latinski-Kalebota-meni mrska:azdaja:

-Ante-da ga nije bilo trebalo ga je izmislit:mudri:

mat-Bozic-ZAKON-imao je copor djece i volio Talking Headse:frajer:

Belfast
31.03.2006., 06:21
Sad sam se prisjetio njih svih. Bajićka iz biologije je meni bila raska zadnje 2 godine,najbolja profa na cijeloj školi mos def.Da nije bilo nje,pao bi 3. razred sam tak... Benko je ok,samo ju je hebalo ono mucanje i uvijek se svađala sa ekipom.Dragojevićka je pojava samo takva.Kad sam čuo priču da je vlastitoj kćeri otela muža:rofl: Ona i onaj njezin remen koji je skoro pa ispod vrata:zubo:
Majtanić je bio zakon lik,uvijek oni njegovi papiri mali,jednom nam se čak bio rasplakao pod satom...
Bilo je svega u toj dobojskoj:D Samo nemrem vjerovat da piče cajke tam u bircevima sad.Mi smo u ono vrijeme radije išli u onaj klošarski birc na početku ulice sa lijeve strane,žuja je bila 6 kn:cool:

untitled
31.03.2006., 10:10
Mi smo u ono vrijeme radije išli u onaj klošarski birc na početku ulice sa lijeve strane,žuja je bila 6 kn da da BAGATELA :rofl: s legendarnim natpisima " ne posluzujemo pijane goste" i "zabranjeno pjevanje u lokalu" , a tek ona ekipa u izlogu koja tamani burek ... majko moja

Ozz
31.03.2006., 22:31
Vidim okupila se ekipa, pa cu ja opisati profesore mada ne znam prezimena, a čak ni imena od svih! :D
Engleski i Talijanski - Ona Katarina, žena je dobra, ne možeš imati manje od 3!
Povijest - R.... ne mogu se sjetiti, znam da ima grbu i kad ju pozdraviš spusti glavu do poda, žena je malo mutava, ali to je ok! :D
Hrvatski - pingvin od Diel, ta žena neke stvari sporije shvaća i pamćenje joj lošije služi! Ocjene - kao najobičniji profesor!
Latinski - Ante ma taj tip je zakon, blago majci koja va snije rodila :D haha! Tijekom godine ne daje dobre ocjene, ali zato na kraju popušta!

Zatim biologija Poe hahahaha! MA TI SI DEBIL!! malo citata od nje! ako imas 3 ko da imas 10!
Zemljopis - PEČE! Ta žena je fakat za krepat, za vrijeme testa svi se deremo i govorimo odgovore, a on ne kuži!
Fizika - nije Benko nego jedna druga, ma žena nema pojma objasniti , kad pišemo test svi dobijemo 1 i to svaki put!

Dragojević iz glazbenog hehe, toj ženi malo fali u glavi :D

Ozz
31.03.2006., 22:32
Ajmo neka mi se jave na privatnoj poruci ili kako god znaju svi koji pohađaju ovu školu!

Tinchi
01.04.2006., 20:10
(ae kad smo već počeli s imenima... :D )
Dragojević mi je bila raska :no: :rofl:

Jao Bagatela :top: :s :s Bila sam tamo dvaput doduše :rofl:
Sjeća se ko od starijih Fresslice iz matematike?

veka11
01.04.2006., 20:25
ej...evo ja idem u IX.gimnaziju...
prvi sam razred...
ah čuj...šta ti mogu reči...ja sam imala 47 bodova,ali sam dobila dodatnih 5 za samohranu majku...
uglavnom-ima profesora koji su baš fora,dragi i šaljivi,a neki su KATASTROFA...
stvarno ima svakakvih idiota kao u svakoj školi...
iako...meni su svi zakon...
ćuj...neću ti reč da da je teško jer to nije istina.točno-treba učiti malo više nego u osnovnoj,ali sve se to da dovesti u red.
ja ne učim NIŠTA i to mi je greška pa sam na polugodištu imala 6 jedinica,ali sve ću ja to sredit i proč...
upiši IX.,ako te privlači,a društvo je super...bar moj razred...pitaj ako te još kaj zanima...

veka11
01.04.2006., 20:31
ja trenutno idem u 1. raz ove gimnazije...ima sjeb... profesore...pogotovo fizika....btw imam pitanje za ove koji su PROSLI 1.raz...koji prof voli rusiti na kraju...malo detalja da znam kak da se spremim za kraj god

hej...ja sam isto prvi razred sad...tko si ti???koji razred ideš???kako se zoveš???znamo se???

D3US
01.04.2006., 23:03
koji si ti? da nisi mozda 1.a... vjerojatno se ne znamo jer ne poznam nikog ko je imao tolko kulja na polugodistu...necu ti ja otkrivati svoj identitet...to nikad ne radim na netu ;) .......

*Lillian*
02.04.2006., 01:56
Fresslica je meni bila raska,bila je ok prema nama, koliko se sjecam:misli:
Mada sam se kad je bio na meni red za ic na plocu znala naglo razboliti.

Najjaca mi je bila njezina plava kuta :rofl:
A Dragojevicka s onim remenom se znala stegnut ko osmica u struku :eek:
Znala je drzat lekcije curama koje su manje drzale do sebe,- joj pa kaj cure morate se uredjivat... Ja sam dobro prolazila kod nje,uvijek sam imala solidnu fasadu na faci.
Jel je imao tko mozda jednu mladu zensku iz glazbenog? Predavala je samo god. ili dvije i onda naglo otisla.Nakon puno godina naisla sam clanak u 24sata sa njezinom slikom,nalazila se na popisu nestalih osoba vec jako dugo...
Sva sam se bila najezila

Tinchi
02.04.2006., 02:11
Fresslica je meni bila raska,bila je ok prema nama, koliko se sjecam

Znala je drzat lekcije curama koje su manje drzale do sebe,- joj pa kaj cure morate se uredjivat... Ja sam dobro prolazila kod nje,uvijek sam imala solidnu fasadu na faci.
Jel je imao tko mozda jednu mladu zensku iz glazbenog? Predavala je samo god. ili dvije i onda naglo otisla.Nakon puno godina naisla sam clanak u 24sata sa njezinom slikom,nalazila se na popisu nestalih osoba vec jako dugo...
Sva sam se bila najezilaMi smo taj problem ploče rješavali konstantnim mijenjanjem mjesta :rofl:
Kad je skužila bilo je belaja :trk:
Da, plava kuta i dva para naočala :rofl: I prezirala je kaugume :eek: "Dete, jel ti to od ručka ostalo?" :lol:
A raskica D., e ona je bila komedija na svoj način, ustvari dobra žena (u duši) ali emotivno rastrojena dozlaboga :eek:

Ne znam o kojoj ženskici govoriš :eek: Kako god bilo, uh, užas. :(

Belfast
02.04.2006., 07:39
Meni su najače fore bile kod D. na glazbenom kad smo morali slušat one njene kazete na kaziću... I onda pričat i izmišljat bajke o tome kad nas je ispitivala:D Sjećam se da smo je jednom čak i snimali kamerom i žena nije skužila niš,makar se u par kadrova vidilo da direktno bulji u kameru:zubo:
Al najveća legenda je bio A. iz latinskog sa svojim pricama kak je cuvao ovce, kak je plivao prek jezera nekog,pa onda ono kak je na prvom satu sve učenike ispitivao od kud su i od kud im potječe prezime,pa one njegove zabilješke na onim papirima di je crtao neke točkice i minuse:D
Se sjeća neko onog lika iz Eng. kaj je bio na zamjeni,mislim da smo ga zvali Voćko ili tak neš.Lik je isti Mr. Been bio,+ kaj niko nije imao manje od 4 kod njega:rofl:

veka11
02.04.2006., 09:50
koji si ti? da nisi mozda 1.a... vjerojatno se ne znamo jer ne poznam nikog ko je imao tolko kulja na polugodistu...necu ti ja otkrivati svoj identitet...to nikad ne radim na netu ;) .......

ne...ja sam 1.a
koji si ti razred???

D3US
02.04.2006., 10:30
um...1.c

veka11
02.04.2006., 11:40
idem 1.b

veka11
02.04.2006., 11:46
e sorry...nisam ja 1.a. krivo sam napisala.idem u 1.b.
daj mi na privatno napiši tko si MOLIM TEEEEEEEEEE...sad me ful zanima jer vas iz 1.c znam PUNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...

*Lillian*
02.04.2006., 11:54
Sjecam se tog iz eng kaj Belfast veli, da da,imao je neki nadimak a mi smo ga znali zvat i Ivica Kicmanovic. Sjecam sa kak sam ga jedan vikend srela u Lapu, tam je nalude plesao, od tad je bila zajebancija-profesore kad cemo u Lap.
Da da, nas Ante je ovce na Dinari cuvo. Davao nam je parafice kak je on to zvao. Cure je zvao udavace a nama je vikao da se prestanemo derat ko lude djevice.
Sjecam se jedne anegdote s Fresslicom kad je prvo isla frendica na plocu, nije nista znala,ona joj je pilila one fore nacrtaj kucicu pa kucica plus kucica i o kruskama i jabukama ,nakon nje sam ja isla i isto nisam nista znala pa nas je pitala dal smo se najele istog rucka :rofl:

Se sjeca ko zene iz filozofije, logike i etike? Etika je bila izborni predmet a domet ocjene je bila trojka, na filoz je bila ok, dok smo pod log. svi drhturili.
A njene provale-dececi nemojte se zenit
-decki sam razmisljaju o svojim tenisicama :D

D3US
02.04.2006., 12:25
NEMA SANSE...kak se zoves btw

veka11
02.04.2006., 12:34
a nije uopče fora ako ću ja tebi reč,a ti meni nećeš...
Vedrana se zovem

Belfast
02.04.2006., 13:59
Se sjeca ko zene iz filozofije, logike i etike? Etika je bila izborni predmet a domet ocjene je bila trojka, na filoz je bila ok, dok smo pod log. svi drhturili.
-decki sam razmisljaju o svojim tenisicama :D
Birušica:s
Isto jedna od ikona dobojske... Non stop je nekaj kopala po ustima,a i njene dosjetke i komentari curama su legendarni bili:rofl:

Tinchi
02.04.2006., 14:11
Meni su najače fore bile kod D. na glazbenom kad smo morali slušat one njene kazete na kaziću... I onda pričat i izmišljat bajke o tome kad nas je ispitivala. Sjećam se da smo je jednom čak i snimali kamerom i žena nije skužila niš,makar se u par kadrova vidilo da direktno bulji u kameru
Često je znala pustiti skladbu pa ispitivati po razredu i tu i tamo dijeliti ocjene. Na jednom takvom satu postavila je pitanje gledajući u mene ali me frendica koja je sjedila pokraj preduhitrila i odgovorila na moje pitanje. D. je počela urlat na ovu kak je nepristojna i odgovara na pitanja koja joj nisu postavljena i za kaznu MENI spičila dvije jedinice :eek: Uz komentar - "Eto, da vidimo kako ćeš se sad osjećati što je kolegica nagrabusila zbog tebe!" :lol: O majko mila :bonk:

Jao, a Antiša iz latinskog, koji car :s :mudri:
Onih njegovih 150 poslovica sam odgovarala četiri puta i uvijek pobrala jedinicu :lol: Loš sam štreber (zato sam ih sada sve zapamtila i nikad ih neću zaboraviti :rolleyes: )
Uvijek je imao na piku one koji su učili latinski u osnovnoj (bijah među njima) i stalno je ponavljao kako nam to ništa ne znači i da ne mora biti da ćemo imati petice samo radi toga. Uvijek je "likovao" kada bi nas ulovio da nešto ne znamo :rofl:
Jednom je ispitivao gramatiku pred pločom, nas par debila tupavih izašlo van a on hodao pred nama s onim svojim papirićem na koji je naškrabao prezimena i valjda plusiće dijelio za svaki odgovor, kaj ti ja znam :rolleyes: I tak, mi se usrali od frke, a on šeće i bulji u papirić koju minutu i odjednom ispali "O kakva su ovo ružna prezimena, pa strahota, otkud vam to???" :rofl:

Tinchi
02.04.2006., 14:18
Sjecam se tog iz eng kaj Belfast veli, da da,imao je neki nadimak a mi smo ga znali zvat i Ivica Kicmanovic. Sjecam sa kak sam ga jedan vikend srela u Lapu, tam je nalude plesao, od tad je bila zajebancija-profesore kad cemo u Lap.
Da da, nas Ante je ovce na Dinari cuvo. Davao nam je parafice kak je on to zvao. Cure je zvao udavace a nama je vikao da se prestanemo derat ko lude djevice.

-decki sam razmisljaju o svojim tenisicama Onaj šonjo neki iz engleskog, jooooj, njega su imali neki moji iz razreda (ja ne nažalost :D ;))

Ahahaha, zaboravih skroz na te Antine djevice :rofl: :rofl: A ovce je spominjo svaki sat :s

Birušica kraljica :s Logika je bila koma, atmosfera u razredu očaj, vjerojatno i ona sama prezire logiku. Na filozofiji nikog nije gnjavila.
Govorila je curama da se malo razgolite, pokažu kožu, gležanj, nekaj jer ih u protivnom niko neće htjet. A vani minus 20, ne radi grijanje, svi u šalove zamotani :rolleyes: :D
I kak se ne treba ženit, već fino sjest na vlak i putovat. I šta će vam deca jedan dečko il cura, to je bezveze, svake večeri drugi, to je najbolje :s Koja legenda, a zgledala je ko ona najveća baba s placa. :D Ona mi možda najviše fali.

Tinchi
02.04.2006., 14:23
http://www.9gimnazija.hr/index.htm

nekak mi dođe krivo kaj mi ničeg nismo imali, ni grupa, ni sportskih natjecanja, ničeg... :tuzni:

Ozz
02.04.2006., 17:01
Vidi ovo, dvoje iz prvog razreda :D Ja sam drugi razred!(to je za one koji ne citaju prve postove)
Ante je najbolji s onim - utješi ga! Ma bit ce bolje sljdece godine :D

Joj kad je prodao foru sa 2 autobusa, jedan sa retardiranom, drugi sanormalnom djecom... Kaj su radili u autobusu sa normalnom djecom? Ne znam! To je zato kaj si bio u drugom autobusu :D

U razredu gdje je jedan tip pao kaže ovako! Svi ste vi oko 15,16,17 godina, H.C.(inicijali) 21 :D

D3US
02.04.2006., 20:25
sad je taj ante rasplakao neku malu iz 1.a...ali za mene je car makar sam jedva imao 2 na polugodistu...vi koji ste imali kuhner..jel se kod nje mozes izvuci na kraju s dvojkom ako imas same jedinice u drugom polugodistu

P.S. zovem se matej

*Lillian*
02.04.2006., 21:29
Kuhner se cuvaj-bolje ti ispravi te jedinice, jer ak joj stanes na zulj, zna slat na popravni

D3US
02.04.2006., 21:31
ok..pa tak sam i mislio...hvala

Ozz
02.04.2006., 23:36
Čovječe, još ćemo se mi naći i bit ćemo ekipa! :D
Ajmo se dopisivati preko zidova, kao neki grafiti! :D

D3US
02.04.2006., 23:49
lol...ja bi radje da ti meni informacije dajes...benko ante kuhner to je jedino sto mogu pasti na kraju pa me zanima kak to ide na kraju god kod njih

Ozz
03.04.2006., 15:53
Benko iz fizike nemam - informacija - primi se knige ili taktiziraj malo sa šalićima :D
Ante - ne markiraj testove i ako si prvi razred nauči te deklinacije - lagane su totalno! Poslovice moraš naštrebati ko lud! A kod njega je fakat lagano!
Kuhner - ko je ta? Možda ju i imam, ali ko pamti imena!

D3US
03.04.2006., 17:46
lol..kuhner kemija...astrid ak pomaze

Jack23
03.04.2006., 19:51
lol..kuhner kemija...astrid ak pomaze

ona je meni bila najgora profa, stalno je bila živčana i imala je pik na mene.na kraju godine zna rušiti.

D3US
03.04.2006., 20:54
lol imat cu to umu

Ozz
03.04.2006., 21:11
Kako izgleda ta Kuhner?

D3US
03.04.2006., 21:13
mala je...nema nikakva posebna obiljezja da ti ju opisujem...ima kratku crnu kosu...hm...

Ozz
03.04.2006., 22:36
Kratku? E onda nju nemam! valjda hvala Bogu!

Tinchi
04.04.2006., 16:49
Kratku? E onda nju nemam! valjda hvala Bogu!
Ti baš nisi u školi, jel? :rofl:

Ah, stari dobri markirantski duh devete :cerek:

Ako ti je lakše, takva je bila i moja generacija, pa eto nas, umalo svi akademski građani :D :cool:

D3US
04.04.2006., 18:00
um ozzy kak to da si 2.razred a imas 15god??? nesto ti muljas

Tinchi
04.04.2006., 21:07
Pa ja sam imala 15 godina sve do travnja mjeseca u drugom razredu ;)

Ozz
04.04.2006., 23:50
90. sam godište i krenuo sam sa 6 godina u prvi razred!

A gledaj, ja ne markiram, samo nemam tu Kuhner, imao sam Mazolin, ali ona je odustala od našeg razreda, posljednje riječi su joj bile : Ja ovo ne mogu više, nepodnošljivo je! :D Imam onu treću!

A jebote i ovi prvi razredi, svi mi izgledate ko sedmaši, neki čak ko da su u šestom razredu, sve neki klinci!

Tinchi
05.04.2006., 01:00
A gledaj, ja ne markiram, samo nemam tu Kuhner, imao sam Mazolin, ali ona je odustala od našeg razreda, posljednje riječi su joj bile : Ja ovo ne mogu više, nepodnošljivo je! :D Imam onu treću!
Ma nemoj da je odustala :rofl:

Još imam majicu s norijade, i njezin odličan(5) ispisan markerom na njoj :rofl:
Jbg, skoro nikad nitko tu ocjenu kod nje nije dobio, pa se žena malo ispucala tokom norenja :D

Ozz
05.04.2006., 16:14
Joooooj, koje štreberlije dolaze na ovaj forum! Stari moj oi oi za narod svoj!
5 kod Mazolinke? Fakat me zanima koliko ti je to naplatila! :D

D3US
05.04.2006., 19:52
hehe...pa nisu prvi raz tak losi valjda??

Ozz
05.04.2006., 23:43
Ma nisam reko da ste loši, nego da ste klinci!

veka11
06.04.2006., 15:15
D3US...Matej si reko...
e da mi ej znat tko si...ali nije bitno više...hahahahahahah...
recite mi tko zna za košićek...da li ona ruši na kraju...kakva je ...popušta???

Ozz
06.04.2006., 16:49
Košićek?

Jeste li vi sigurni da idete u 9-u? Neke profesore prvi put čujem!

D3US
06.04.2006., 20:06
lol ja isto ne znam košićek

Jack23
07.04.2006., 02:32
lol ja isto ne znam košićek

voditeljica smjene i prof. mat.

D3US
07.04.2006., 14:37
ok...btw sada imam 4 kulje iz kemije..jel ima sanse to izvuci :( a kaj je najbolje znam kemiju bar za 3

Ozz
07.04.2006., 15:56
Da, i moja baka leti!

D3US
07.04.2006., 20:02
hehe onda slobodno prestanem pisati pod 9.gimnazija...napravit cu novi topic : autolimarski obrt :( a mogo sam bez problema kemiju imat 2

Ozz
08.04.2006., 13:33
Auto što?

D3US
08.04.2006., 17:17
khm

Francesca101
08.04.2006., 20:02
voditeljica smjene i prof. mat.

Košičekica voditeljica smjene:eek: iss..
Ma ok je ona,pomalo bitchy al na kraju mica maca:top:

Ozz
08.04.2006., 22:23
Ma molim te bitchy, daj pa svi profesori su tako super :D hahaha

Nego, kaj i ti ides u 9-u?

D3US
09.04.2006., 17:28
um..da svi su super :?

pero82
09.04.2006., 19:05
I ja sam išao u IX. gimnaziju (završio, upisao faks i završio u roku). Ako učiš nećeš imati problema. Znam da ovo glupo zvuči ali zaista tako i je. Ima ok prof, ali ima i onih koji ne zaslužuju uopće ni raditi u školi no o njima ne bih sad. No takva situacija nije samo u IX već u svakoj gimnaziji, a da ne pričam o strukovnim i sličnim ima prof koji nisu za rad s mladima i to još na prosvjetljavanju i učenju. No mislim da uz sve to ipak treba istaknut najbolje prof: Košiček(mat), Benko (fiz), Diel i Nekić (hrv), Kuhner i Mazalin (Kem), Arambašić (lat), Biruš (log/fil), Smolčić (njem), Majtanić (pov i soc), Dragojević(gk).
Ali u IX ima problema i učenika, osobito onih koji dpđu tu a ni sami ne znaju u životu što bi i kud bi sa sobom, oni koje najčešće ništa ne interesira ili su tu došli zato što se drugdje nisu mogli upisati a katkada takvi nisu ni sposobni za gimnaziju. No nažalost ima i tatinih i mamainih sinova koji "moraju završiti školu".
Samo uči i primi se posla i nemoj markirati (a to je crna točka u devetoj jer se to previše toleriralo prije, no mislkim da sadašnja ravnateljica nastoji to suzbiti), i imat ćeš i dobar prosjek i nećeš imat problema, a ak si malo bistar i ak ti je raska ok moći ćeš dobit i slobodne sate i za autoškole i za 20. odlazak baki u posjete i po sestru u školu i na ne znam kaj sve ne a da nećeš morat markirat.

veka11
09.04.2006., 19:28
da...košićek je profa matke,a voditeljica smjene je šulc...ona i satnicu slaže

Ozz
09.04.2006., 20:48
Aha Šulc mi je raska :( Ona je sadistički nastrojena!

D3US
10.04.2006., 10:08
hvala peri...taj odgovor je dosta pomogao a sulc ja imam iz mat i odlicna je...ne kuzim nista u toj matematici a imam 2

veka11
10.04.2006., 10:16
ah ti D3US...nisi 1.c
1.c nema šulc...

D3US
10.04.2006., 13:05
hehe :E malo sam se zajebo :flop:

Ozz
10.04.2006., 13:33
Uh al si se zajebao!

Dayday
10.04.2006., 23:04
Ja sam prošlo ljeto maturirao u devetoj,sad sam brucoš---
Kuhner je sam jaka na riječima,s njom treba ko gospodin.. Ante je najveća fakin legenda i to je kao da si na stand-up komediji svaki sat...
Prof. Elezović,iz povijesti,ponosan sam što mi je bio profesor,mi smo mu bili zadnja generacija..
Biruš-nešto kao ženski ante,jako pametna žena,sa za krepat spuštalicama(dve cure iz razreda neš pričaju-"a kaj vas dvije ? gatate si ? bedače")
Poje-pojava kojoj se smiješ ćim vidiš,inteligentna za popizdit,pa zato najviše trojke daje("svemirski debili","zalepite si to za primozak","od ovlko debilizma u zraku nemrem disat"-legenda)
Dragojevićka(mi smo je zvali cica-ubojica)-iz glazbenog radi nuklearnu fiziku, gledamo mutave kastrate,niti nakon četiri godine jedina profa koja nam ne zna imena)
dIEL-IZ TJELESNOG(ove godine opet na porodiljskom)al legenda..

Prošle godine smo bili prvaci države u košarci(JA kapetan,da se pohvalim),predobra godina..
Svi koji idete u devetu- UŽIVAJTE !!! Najjača zahebancija 100%,

D3US
11.04.2006., 09:20
hehe poje poje...

veka11
11.04.2006., 10:42
koji si razred D3US.
to si namjerno lagao ili...nemožeš zaboravit koji si razred...

D3US
11.04.2006., 12:52
zaboravit ne mogu ali zapamtit mogu....to sam namjerno lagao 1.d sam :)

Ozz
11.04.2006., 22:38
Znaš li Kristinu i Mirnu? S njima sam se upoznao, lijepe, ali malo ne kuže neke stvari!

Poe - Kaje, kaj zujiš? Kaj ti misliš da je to za 2 svemirski debilu? A kad tako misliš evo tebi jedan, kaj opet zujiš? Evo tebi još jedna jedinica!
- nisam zapamtio do kraja, ali sam umirao!

pero82
11.04.2006., 23:35
Sad kad smo već kod Po - kod nas je znala i davat 0 - ali u onu rubriku sastrane. A znala je i reći:"Čuj stari prvo trebaš znat nekaj za 1, a onda te dalje mogu ispitivat". A na glazbenom smo gledali i mi kastrate i obično smo se uvijek vraćali na istu scenu (između onog lika i one trebe) pa je obično prof to ubrzavala, ali mislim da ga nikad nismo do kraja pogledali.

Ali zaista kad bi se mogao opet bi se vrati zato što je bilo stvarno super fora i zafrkancije.
I super kaj je i IX. osvojila 1. mjesto u košarci. Nadam se da će i sadašnji igrači nastavit nizat pobjede.

D3US
12.04.2006., 12:32
lmao

idy
12.04.2006., 12:45
Ma Vesna Poje je bila zakon! Ta i kad je komade dijelila svi smo odvaljivali od smijeha.
"Debili jedni" "Debosi notorni" "Umjesto mozgom, trbušnom ganglijom razmišljate"

Tu ženu nikad ne budem zaboravila.

Tinchi
12.04.2006., 15:02
Prof. Elezović,iz povijesti,ponosan sam što mi je bio profesor,mi smo mu bili zadnja generacija..
Šta, ode Dobromir u penziju? :eek:
Ajde de, zaslužio je :top:

Tinchi
12.04.2006., 15:03
Sad kad smo već kod Po - kod nas je znala i davat 0 - ali u onu rubriku sastrane. A znala je i reći:"Čuj stari prvo trebaš znat nekaj za 1, a onda te dalje mogu ispitivat". Ahahahahaaa :rofl: Daaaa :s
Onak mala nula u zagradi, da je mogla pisala bi ih i u predviđenu rubriku :lol:

Tinchi
12.04.2006., 15:06
Ma Vesna Poje je bila zakon! Ta i kad je komade dijelila svi smo odvaljivali od smijeha.
"Debili jedni" "Debosi notorni" "Umjesto mozgom, trbušnom ganglijom razmišljate"

Tu ženu nikad ne budem zaboravila.Mi smo marljivo skupljhali njene provale :D
Nakon godinu dana imali smo, čini mi se, pune A4 papire, komada nekoliko :rofl:

Najdraže mi je bilo kad nas je zvala "kmetovi" :lol:

Žuta Minuta
12.04.2006., 15:14
Fresslica je meni bila raska,bila je ok prema nama, koliko se sjecam:misli:

Sva sam se bila najezila

Fresslica je i meni bila raska. A da ga jebes, nije jos osam godina od mature proslo. Mi se znamo, jelda? :D:D

edit: U biti, ovako, ona nam je bila raska prve dve godine. Onda se u trecem skrsila s fiestom i otisla u penziju. Dalje nam je Grozdana :D bila.

Auu, cudno mi dode sjetiti ih se sad. Pogotove Ante J-A. Ziva legenda, isprepadavao me i nakon srednje, pratim curu doma na faksu, i saznam na jedan vrlo humoristican nacin da joj je susjed. :s:s

A dragojevicka i onaj njezin muz brkati.."..znate, ja sam radi muza i djece napustila svjetsku karijeru..."

Onda ona zivcana Kukavica iz kemije...kfs, plus ona ludara kovrcava iz zemljopisa i njezin ucjenjivacki biznis sa onim casopisima.

Uvjerljivo najbolji profesori, ofkors, Majtanicka, Birusica, Bajicka, Bielenica (likovni), i onaj ludi lik iz engleskog, imao je uzrecicu "so to say" :s:s.

pero82
12.04.2006., 19:24
Žuta minuta-si 4c 1998/99? Fressl sam zapamtio tak kaj je hodala u plavoj kuti s dvoje naočala po školi. A i bio sam na porti taj dan kad je išla u penziju i znam da je bilo i za jesti i piti u zbornici. A Arnik (iz engleskog) otišao je s škole 2000. Znam da ga je jedan razred izluđivao do bola i rekao je tak da odlazi u Ameriku, makar je frend iz razreda rekao da ga je vidio kod jedne osnovne u svom kvartu. A kaj se tiče Hrvatskog zemljopisa (tak se tad zvao) i nas je prof Petche s tim davala i uguravala poštp poto. Iako su joj neki bili dužni pa ih je ondazvala na kraju godine doma jer joj nisu platili i slično. Ma komedija...
A kaj se tiče prof Bielen ona je sad ravnateljica i u drugom je mandatu i ok je.
E da pitam?
Gdje ste imali obljetnicu mature, tj di se to održava i koja je procedura. Zanima me pa bi bio zahvalan kad bi mi malo o tom...

Žuta Minuta
12.04.2006., 23:24
Da. Steta za arnika, kad je tek dosao, mi smo mu bili valjda jedan od prvih razreda i jos je bio pun entuzijazma. So to say. :D Dobar ko kruh isto kao i Darko iz vjeronauka. (On je pak otisao na neki studij jos 97' valjda, zamijenio ga je onaj bljedunjavi mrsavi tip.)

Anyway, nekih se lijepo sjetiti, nekih nije. :)

Za godisnjicu mature je bio neki privatni dogovor, nista s profesorima, za koji sam ja saznao u zadnji cas i nisam mogao izac s posla. Zakurac je, da prostis, nas razred bio sto se tice tog "zajednistva", tako da sumnjam da ce se neka tradicija tu ustalit. Mozda za 10-15 godina. :D

helga
13.04.2006., 00:33
pozdrav! ne da mi se sad citat cijeli topic, samo me zanima jel predaje nekome od vas prof benko fiziku? kakva vam je ona?

*Lillian*
13.04.2006., 00:49
Fresslica je i meni bila raska. A da ga jebes, nije jos osam godina od mature proslo. Mi se znamo, jelda? :D:D

edit: U biti, ovako, ona nam je bila raska prve dve godine. Onda se u trecem skrsila s fiestom i otisla u penziju. Dalje nam je Grozdana :D bila.

Auu, cudno mi dode sjetiti ih se sad. Pogotove Ante J-A. Ziva legenda, isprepadavao me i nakon srednje, pratim curu doma na faksu, i saznam na jedan vrlo humoristican nacin da joj je susjed. :s:s

A dragojevicka i onaj njezin muz brkati.."..znate, ja sam radi muza i djece napustila svjetsku karijeru..."

Onda ona zivcana Kukavica iz kemije...kfs, plus ona ludara kovrcava iz zemljopisa i njezin ucjenjivacki biznis sa onim casopisima.

Uvjerljivo najbolji profesori, ofkors, Majtanicka, Birusica, Bajicka, Bielenica (likovni), i onaj ludi lik iz engleskog, imao je uzrecicu "so to say" :s:s.

Izgleda da se 4.c okuplja ako ne na godisnjicama, barem na forumu :D
Joj vec sam bila zaboravila da se Fresslica skrsila s fiestom. Sjecam se kad smo je dosli posjetit a doma zooloski vrt-4 macke i pas imena-Tibor. Umirali smo od smijeha:rofl:

Se sjecate naseg portira Stefa? Jel jos uvijek na porti? U vecini slucajeva sam ga nazicala da me pusti, a kad nas je kasnilo vise nije pustao i smijao se podmuklo preko stakla

Kad se sjetim svega, zao mi je sto smo ekipno bili razred za kurac,svi po nekakvim grupicama. Bas nedavno sretoh neke ljude iz razreda i bas smo si fino procavrljali :top:

Tinchi
13.04.2006., 01:09
Se sjecate naseg portira Stefa? Jel jos uvijek na porti? U vecini slucajeva sam ga nazicala da me pusti, a kad nas je kasnilo vise nije pustao i smijao se podmuklo preko stakla

Joooj, Štef :D
Ja sam se s njim poklala na trećoj godini, najviše zahvaljujući ex-ravnateljici Amparo :D Duga priča :o

Uglavnom, nije me baš volio vidjet, barem mi se tako činilo :zubo:

Dve godine nakon mature išla sam s frendicom posjetit profe, i njega mi je bilo tak bed i pogledat sirotog, baš zbog te anegdote. Na kraju sam malo stajala ispred škole, nažicala ga pljugu, pa smo popušili, lijepo popričali. Kamen mi je pao sa srca :D Nisam sigurna jel se sjetio da sam ja ta mala zbog koje je skoro nagrabusio :rolleyes: ali sjećam se da mi se povjerio kako se preporodio otkad je došla Bielenica na mjesto ravnateljice. :rofl:

Tinchi
13.04.2006., 01:12
Joj vec sam bila zaboravila da se Fresslica skrsila s fiestom. Sjecam se kad smo je dosli posjetit a doma zooloski vrt-4 macke i pas imena-Tibor. Umirali smo od smijeha:rofl:

Ovo mi je tak simpa za čitat :D

Nikako nisam uspjevala pojmiti da je ta uštirkana profka ujedno i - čovjek. Koji se zna smijat, hrani mačke i šeta Tibora po kvartu :rofl:

Inače, nisam znala za skrš s Fiestom. Od nas je također otišla, krajem drugog. Bilo je malo nenadano, istinabog. Sjećam se da smo plakali za njom kad se pojavio Božić umjesto nje, sreli smo je pred školom s učenicima kojima je bila raska prije 25 godina i molili je da se vrati :D Kako nisko :rofl:
Al Žićbo je na kraju ispao svojevrsna legenda :top:

*Lillian*
13.04.2006., 01:37
Joooj, Štef :D
Ja sam se s njim poklala na trećoj godini, najviše zahvaljujući ex-ravnateljici Amparo :D Duga priča :o

Uglavnom, nije me baš volio vidjet, barem mi se tako činilo :zubo:

Dve godine nakon mature išla sam s frendicom posjetit profe, i njega mi je bilo tak bed i pogledat sirotog, baš zbog te anegdote. Na kraju sam malo stajala ispred škole, nažicala ga pljugu, pa smo popušili, lijepo popričali. Kamen mi je pao sa srca :D Nisam sigurna jel se sjetio da sam ja ta mala zbog koje je skoro nagrabusio :rolleyes: ali sjećam se da mi se povjerio kako se preporodio otkad je došla Bielenica na mjesto ravnateljice. :rofl:

Joj kad se sjetim Amparo! Nije bila zgodna al se ta sredjivala! Sjecam se jednom smo stajali na prizemlju i ona je isla na kat u nekakvom kompleticu i svi smo imali prilike vidjeti njene samostojece cipkaste carape :rofl:

Sjetih se i one mlade Kukavice, uglavnom nastala je zbrka na hodniku i svi smo se uskomesali, netko je rekao da je bomba u skoli. Ona nam naravno nije dala da izadjemo iz ucione misleci da zezamo. Nakraju smo jedini imali sat a cijela skola je bila evakuirana na igraliste. Kad je skuzila crvenila se od srama. Od bombe naravno ni b

Joj Bozic je bio pravi odmor, nakon fressline torture. Znao je cijeli sat razmisljat o nekom zadatku i jos nakraju nije bio siguran :s
Nas je pitao jel smo culi za stvar Psychokiller od Talkingheadsa,
mi-jesmo, a on-vi ste mi ko ta stvar-ubijate me u mozak :rofl:

Tinchi
13.04.2006., 01:47
Joj kad se sjetim Amparo! Nije bila zgodna al se ta sredjivala! Sjecam se jednom smo stajali na prizemlju i ona je isla na kat u nekakvom kompleticu i svi smo imali prilike vidjeti njene samostojece cipkaste carape :rofl:

Sjetih se i one mlade Kukavice, uglavnom nastala je zbrka na hodniku i svi smo se uskomesali, netko je rekao da je bomba u skoli. Ona nam naravno nije dala da izadjemo iz ucione misleci da zezamo. Nakraju smo jedini imali sat a cijela skola je bila evakuirana na igraliste. Kad je skuzila crvenila se od srama. Od bombe naravno ni b

Joj Bozic je bio pravi odmor, nakon fressline torture. Znao je cijeli sat razmisljat o nekom zadatku i jos nakraju nije bio siguran :s
Nas je pitao jel smo culi za stvar Psychokiller od Talkingheadsa,
mi-jesmo, a on-vi ste mi ko ta stvar-ubijate me u mozak :rofl:I vi ste je zvali Amparo? :lol:
Kukavica? :misli: Neam pojma koja je ta.

Ma Božić je car, imao je nas par u razredu koje je volio prcat. :s
Sjećam se da sam tek izašla iz srednje i upisala faks. Srela sam ga tamo u blizini a on "Šta je (Tinchino prezime), zar još nisi diplomirala?" :rofl: I to onim svojim tonom iz učionice, za krepat :zubo:
To s Talking Headsima je baš u njegovom stilu. :rofl:

*Lillian*
13.04.2006., 02:03
I vi ste je zvali Amparo? :lol:
Kukavica? :misli: Neam pojma koja je ta.

Ma Božić je car, imao je nas par u razredu koje je volio prcat. :s
Sjećam se da sam tek izašla iz srednje i upisala faks. Srela sam ga tamo u blizini a on "Šta je (Tinchino prezime), zar još nisi diplomirala?" :rofl: I to onim svojim tonom iz učionice, za krepat :zubo:
To s Talking Headsima je baš u njegovom stilu. :rofl:

Mislim da je Amparo bio univerzalan nadimak cijele devete :D
Ja sam isto srela Bozica nakon srednje i gledao me je u oci a ja ga nisam pozdravila, nego sam :trk: Pred kraj skole sam ga izbjegavala jer sam morala odgovarat, a stalno sam odgadjala. Poslije mi je bas bilo zao.
Kukavica je bila mlada zena iz kemije koju smo dobili poslije kinerice.
Mislim da joj je to bilo prezime
Bila mi je simpa ona mlada iz piga koju smo dobili pred kraj. Nitko je jadnu nije fermao pol %. Ja sam cak pod jednim satom izasla van kroz ormar.(se sjecate onih ormara koji su bili spojeni sa zidom) Bas sam bila zlocka :rolleyes:

Žuta Minuta
13.04.2006., 08:34
Stef :s:s:s
Zaboravih ga spomenut. Sa onom slusalicom od bezicnog telefona u reveru.:D
Spasio me jednom prilikom od napadaja pobjesnjelog penzionera. :lol:

A kukavica je kemicarka sa iritantnim naglaskom.

Ae, cekaci, sjecate se "Jebo te Bovary"? :D:D

Kad vec to pisem , evo i birusice: - "Ajde , zlato, napisi na plocu jedan celarent" (Ucenik odgovara za dva na kraju godine. valjda.)
- Ucenik napise na plocu: j e d a n c e l a r e n t
- Birus: (klone na klupu i udara se rukama po glavi)

Legenda! :D:D

Žuta Minuta
13.04.2006., 08:38
Nikako nisam uspjevala pojmiti da je ta uštirkana profka ujedno i - čovjek. Koji se zna smijat, hrani mačke i šeta Tibora po kvartu :rofl:

Jos je smjesnije ako znas da smo imali i tipa u razredu koji se Tibor zove. :rofl:

Cesc
13.04.2006., 09:57
a jel imao ko od vas Biljaka iz hrvatskog.jel taj još uvijek na školi.koji je to lik bio. naravno ante je najveća legenda. a nije bilo loše. ja isto maturirao 98/99.

*Lillian*
13.04.2006., 12:30
Jos je smjesnije ako znas da smo imali i tipa u razredu koji se Tibor zove. :rofl:

Zuta minuta u kojem redu si sjedio? Ja do vrata, hi,hi.

Sjecam se Birus-ja tek stigla na plocu, nisam ni otvorila usta, a ona ajde dete na mjesto, bog s tobom. Legenda :s

Se sjecate Anisicke, bila mi je zakon kad je bio onaj skup na Trgu za radio 101 pa nam je podijelila svijece da ih podrzimo.
Nakon nje smo dobili onu guzatu :D, pa Vocka-kad su mu pjevali svi na norijadi-Vocko Vocko

E a Scully iz psihologije, ona Zagorka, ona je isto otisla, steta

Tinchi
13.04.2006., 14:20
a jel imao ko od vas Biljaka iz hrvatskog.jel taj još uvijek na školi.koji je to lik bio. naravno ante je najveća legenda. a nije bilo loše. ja isto maturirao 98/99.
Ja sam ga imala :)
Sjećam se da je volio curke, lakše su dobivale petice :D

Mislim da još radi, prije tri godine kad sam bila tamo popričah s njim, pohvalio se da predaje u večernjoj školi jednoj vrlo bistroj manekenki, ma pametna za nepovjerovati :rofl:

Tinchi
13.04.2006., 14:26
Zuta minuta u kojem redu si sjedio? Ja do vrata, hi,hi.

Sjecam se Birus-ja tek stigla na plocu, nisam ni otvorila usta, a ona ajde dete na mjesto, bog s tobom. Legenda :s

Se sjecate Anisicke, bila mi je zakon kad je bio onaj skup na Trgu za radio 101 pa nam je podijelila svijece da ih podrzimo.
Nakon nje smo dobili onu guzatu :D, pa Vocka-kad su mu pjevali svi na norijadi-Vocko Vocko

E a Scully iz psihologije, ona Zagorka, ona je isto otisla, stetaJoooj, imala je Biruš provala s tim izlascima na ploču. :rofl:
Sjećam se da je netko iz mog razreda izašao odgovarat, ženska postavila par pitanja, ovaj nešto promrmljo, ona se čopi za glavu i frflja si nekaj u bradu jedno par minuta. Učenik stoji i dalje, a ova se okrene i drekne "Šta, ti si još tu???" :rofl:
Najjača priča mi je bila njena konstatacija o obiteljima koje danas više uopće ne sjednu i ne razgovaraju, nema razgovora, nema filozofije, samo se svi skupe, sjednu i režu špek :lol: Završila je izlaganje rečenicom "Deco, ne špeka jesti" :jumping:

Scully? Mi je nismo tak zvali :) Inače, to je žena profesora s mog faksa kod kojeg sad trebam pisat diplomskli :D

Anišićka sad predaje na mom faksu, ja sam je imala, falabogu samo na faksu :bljak: Nikako je nisam voljela.

Tinchi
13.04.2006., 14:27
:rofl:
Ti si isto 99 maturiro? :)

Ozz
13.04.2006., 14:38
Pa dobro ono, ima li koga ko nije maturirao?

*Lillian*
13.04.2006., 14:41

Jel to onaj s okom? Mojoj frendici je bio razrednik.

Jel ste imali Serdarusica iz informatike? Onaj ko je htio imat 5, morao je u subotu djogirat s njim na Jarunu, koji spaljen lik :eek:
Sjecam se da je netko pitao kako nemamo nijednog kompa u ucioni, a on je reko:
-Šta ce vam kompjuter,hocete drva cjepat na njemu ??!:D :D
Poslije su se cak bunile necije mame, da kakve veze ima trcanje s informatikom, tema je cak na radiju zavrsila. Gdje je on nestao, jel su ga izbacili iz skole?

Tinchi
13.04.2006., 14:45
Jel to onaj s okom? Mojoj frendici je bio razrednik.

Jel ste imali Serdarusica iz informatike? Onaj ko je htio imat 5, morao je u subotu djogirat s njim na Jarunu, koji spaljen lik :eek:
Sjecam se da je netko pitao kako nemamo nijednog kompa u ucioni, a on je reko:
-Šta ce vam kompjuter,hocete drva cjepat na njemu ??!:D :D
Poslije su se cak bunile necije mame, da kakve veze ima trcanje s informatikom, tema je cak na radiju zavrsila. Gdje je on nestao, jel su ga izbacili iz skole?Joooj daaa, Serdarušić, zaboravih da mu je to ime. Nedavno me frend iz srednje podsjetio na njega :D
Koji luđak :rofl:
Ja nijednom nisam išla trčat, da ne bih :D
To su išli ovi kojima je visila ocjena.
A radili smo Pascal (na papiru!!) i one binarne i hexadecimalne sustave :rolleyes: O pobogu, koji užas od predmeta :lol:

Da, Biljak je onaj "s okom" :D
THE GLASS EYE :rofl:

Tinchi
13.04.2006., 14:46
Isuse, čitam ovo i nemrem vjerovat koja galerija likova egzistira na toj školi :rofl:
Fakin' Međuzemlje :lol:

Žuta Minuta
13.04.2006., 14:50
Da, 99'.

Serdarusic, hm. Kao sto sam rekao, nekih se bolje i ne sjetiti. :D Ne sjecas se da ga vise nije bilo vec krajem drugog razreda, mijenjala ga je prvo neka dalmosica ("napiisi proogram..") , a kasnije uopce vise nije bilo informatike vec smo se setali naokolo.

*Lillian*
13.04.2006., 14:54
Isuse, čitam ovo i nemrem vjerovat koja galerija likova egzistira na toj školi :rofl:
Fakin' Međuzemlje :lol:

Ha, ha, Međuzemlje, Razizemlje, Podzemlje...
Dobro da nemamo tezih psiholoskih posljedica :zubo:

David Biljak Bowie-"THE EYE" :rofl:

Cesc
13.04.2006., 15:34
ma Biljak je prelud.A jel se sjeća neko iz talijanskog Keti Bradanović:cerek: .ona je bila zakon.u 4 razredu smo dobili onu guzatu Gospodnetić,ta je isto bila nekaj posebno.:zubo: Biruš mi je bila raska u 4 razredu.zakon žena. ko je sve maturirao 99?

pero82
13.04.2006., 23:48
A jel vam Antiša pričao o nekoj curi kaj je išla na popravni iz latinskog i kaj ju je srušio na ljetnom roku zato kaj valjda nije znala poslovice, a onda je došla na rok u 8 mjesecu i naučila je valjda sve žive poslovice. Uglavnom tu nam je priču pričao par puta i uvijek se smija na to.
A jedna anegdota s latisnkog. Imali mi prvi put u prvom razredu i to nakon velikog odmora. I četvorica su zakasnila na sat i onak uletili su u razred misleći kak će ući prije nego kaj on dođe. A ono on već počeo nama nešto pričat. I sad ova 4 ulete a Ante će njima:"Šta je Vama? Pa di ste? Jel vas mati odbila od sise?" Ali naravno zamislite si sve to još kad on to veli svojim naglaskom.
A Biruš - nama je znala reć "Halo dijete, tamo dole, ne bit barbar". Jednom je rekla i "ne bit partizan iz šume, jelda" .

D3US
14.04.2006., 08:46
nemoj zajebavat biljaka, zamisli da se to tebi dogodi pa ti se netko na forumu smije, sigurno bi ti bilo drago

D3US
14.04.2006., 08:48
Joooj daaa, Serdarušić, zaboravih da mu je to ime. Nedavno me frend iz srednje podsjetio na njega :D
Koji luđak :rofl:
Ja nijednom nisam išla trčat, da ne bih :D
To su išli ovi kojima je visila ocjena.
A radili smo Pascal (na papiru!!) i one binarne i hexadecimalne sustave :rolleyes: O pobogu, koji užas od predmeta :lol:

Da, Biljak je onaj "s okom" :D
THE GLASS EYE :rofl:

na ovo mislim

veka11
14.04.2006., 11:21
A jel vam Antiša pričao o nekoj curi kaj je išla na popravni iz latinskog i kaj ju je srušio na ljetnom roku zato kaj valjda nije znala poslovice, a onda je došla na rok u 8 mjesecu i naučila je valjda sve žive poslovice. Uglavnom tu nam je priču pričao par puta i uvijek se smija na to.

jaooooooooooooooooo...ja sam tek prvi razred,a tu sam priču ćula već 3 puta...hahahahaha...
kaže legenda Arambašić da je ta cura kasnije imala sve petice kod njega i da se jako zainteresirala za latinski...hahahahah...:)

Belfast
16.04.2006., 16:38
Hebote,ima nas onda koji smo završili 99' :D
Lik iz informatike je car bio,kad se sjetim samo onih hodanja na Jarunu,ko god je došao je imao 4 ili 5:rofl:
Meni je Anišić bila raska prve 2 godine,možda nije toliko loša al ja sam sa njom bio na ratnoj nozi od prvog dana.A kaj je najgore,živi mi u kvartu,ili je barem živila.
Ona iz PIG-a je bila predobra žena,znam da smo se svi bili gurali ko će u prvi red sjest:zubo:
Kukavica je isto bila smijeh živi,kao,glumila neku opasnu profu a mi smo je non stop prcali tak da je žena pred kraj jednostavno pukla i počela se smijat svako malo na naše provale i forice.
A štef je bio car,sjećam se da se odma prve godine kad sam upisao potuko sa jednim učenikom :D
Fakat je bilo svega i svačega u toj IX.

Tinchi
21.04.2006., 10:46
nemoj zajebavat biljaka, zamisli da se to tebi dogodi pa ti se netko na forumu smije, sigurno bi ti bilo drago
Joj pa hajde... Biljak je meni bio dragi čova :) Dovraga i oko.
Ne vidim pretjerane razlike u navođenju njegove i svih mana drugih profa. Ustvari, on je vrlo dobro prošao u ovom tračeraju :D ako je tek oko jedino za što mu se ima "prigovoriti" :D

Tinchi
21.04.2006., 10:49
Hebote,ima nas onda koji smo završili 99' :D
Ja sam 2000. maturirala al provjeravam nema li tko iz moje generacije :zubo:

D3US
21.04.2006., 11:08
Joj pa hajde... Biljak je meni bio dragi čova :) Dovraga i oko.
Ne vidim pretjerane razlike u navođenju njegove i svih mana drugih profa. Ustvari, on je vrlo dobro prošao u ovom tračeraju :D ako je tek oko jedino za što mu se ima "prigovoriti" :D

:top:

*Lillian*
22.04.2006., 15:51
Ja sam 2000. maturirala al provjeravam nema li tko iz moje generacije :zubo:

Ja maturirala 99. i Žuta minuta je išao samnom u razred i neće mi reć ni u kojem redu je sjedil. Boji se da ne skužim ko je :rofl:

Žuta M!nuta
24.04.2006., 02:38
If i tell you, i'll have to kill you. :rofl: (Zgubil sam pass od onog drugog nicka. i od maila.) :rolleyes:

*Lillian*
25.04.2006., 14:12
If i tell you, i'll have to kill you. :rofl: (Zgubil sam pass od onog drugog nicka. i od maila.) :rolleyes:

Kao što rekoh, razred je bio i ostao za k****. :bang: :bljak:

Žuta Minuta
25.04.2006., 21:47
O majko mila. :rofl:

D3US
28.04.2006., 22:02
dolazi kraj god i ja se vjerojatno oprastam od ove gimn...jebga

-kitten-
08.05.2006., 14:06
Maturirala sam 2001. A ovo mi je pobudilo tolika sjecanja.... ajme za krepat je topic!
U vezi Arnika iz engleskog - onaj kaj je brijao konstantno da ide u ameriku :rolleyes: - mi smo ga zvali frutek a ne vocko, makar je tu i tamo bio dumbo jer je lik imao poprilicno velike i klempave usi. Sjecam se kad sam ga jednom naljutila da mi kao za "kaznu" rekao da moram napisat neki seminar, a ja , kakva jesam bila, bahata napisala poveci seminar o slonovima :E Dobro je on znao da to njega ide, al sam mu ipak bila jedna od najdrazih ucenica. Cak je frendicu i mene prije godinu-dvije zvao na kavu, al nisam otisla - naime zvao nas je da dodemo do njega u neki hotel!?! :eek: Ah dobro, ko ga je imao zna da je lik pomalo ljigav...
Mislim da za antea, birusicu i bozica nema rijeci kako bi se opisala njihova pojava :s

untitled
08.05.2006., 14:19
Košićek?

Jeste li vi sigurni da idete u 9-u? Neke profesore prvi put čujem!to mi je bila raska:headbang: :headbang: :headbang:
bas bili neki dan do skole u ex livu na pivi..
vidjeli stefa:rofl: :rofl: :rofl:

tweety11
17.05.2006., 22:26
ej ima li ko normalan iz 9.,a da je u blizini????

Ozz
23.05.2006., 21:53
O jos jedna iz devete :D

Ja nisam normalan, ne brini :D

Koreshkov
23.05.2006., 23:12
Mene je prokleta Mazalinka srusila na drugom roku iz Kemije,Jebem joj sve po spisku,ak ju netko sretne u skoli nek ju dobro išamara,platit cu mu burek,ćevape,pivo,sladoled,pizzu,kaj god hoće samo nek joj netko razbije njusku:Snajper:

D3US
24.05.2006., 07:53
lol
koju skolu si zavrsio? nisi valjda opet ponavljao raz u 9.

Kyra
24.05.2006., 07:58
Mene je prokleta Mazalinka srusila na drugom roku iz Kemije,Jebem joj sve po spisku,ak ju netko sretne u skoli nek ju dobro išamara,platit cu mu burek,ćevape,pivo,sladoled,pizzu,kaj god hoće samo nek joj netko razbije njusku:Snajper:

Molim bez govora mržnje. Hvala

:rofl:

Koreshkov
24.05.2006., 17:50
lol
koju skolu si zavrsio? nisi valjda opet ponavljao raz u 9.nisam ponavljao nego se preselio u 12.gimnaziju,niti tamo bas profesori nisu čisti,ali bar je kemija(inače nisam prirodnjak vec drustvenjak) bila pljuga.:)

Koreshkov
24.05.2006., 17:51
Molim bez govora mržnje. Hvala

:rofl: Dobro,dobro...:rolleyes:

Marquizze
24.05.2006., 22:00
^Filip sram te bilo! 9. gimnazija je sasvim ok škola. Jedino nema birceva gdje ne trešte narodnjaci pa nemamo baš izbora gdje otići na kavu-eto, danas sam bio u Bagateli i to na "terasi", vrhunski birc! a od profesora se ističe Dragojevićka :asshole:

veka11
24.05.2006., 22:12
ej ima li ko normalan iz 9.,a da je u blizini????

tko je tweety11?????????????????????????
to je moj nick inače...
tko si?????????????????????????????????

Tinchi
29.05.2006., 09:17
^Filip sram te bilo! 9. gimnazija je sasvim ok škola. Jedino nema birceva gdje ne trešte narodnjaci pa nemamo baš izbora gdje otići na kavu-eto, danas sam bio u Bagateli i to na "terasi", vrhunski birc! a od profesora se ističe Dragojevićka :asshole:Kako je to žalosno :(
U moje doba sve su birtije bile normalne :D

Koreshkov
29.05.2006., 13:47
Kako je to žalosno :(
U moje doba sve su birtije bile normalne :Ddaefiniraj normalno?

le witch
04.06.2006., 17:17
evo, i ja isla u devetu, upravo otisla iz nje :D
i mogu reci da mi je sad malo i zao... ekipa je stvarno super, nema bolje... a o prof da ne govorimo...
birus je birus.. a kad se tek sjetim sto nam je raska govorila o njoj.. da je strar i trepet... kod nas se jedan lik onesvjestio kad ga je ona isla resetati :D ali kad je izvalila nesto, nisi mogao ostati ozbiljan :D
a dragojevicka ko dragojevicka... sjecam se da me jednom izvela na plocu jer je mislila da sapcem ovima koji su odgovarali, a ja niti znala niti saptala.. zena si malo zabrijala...
kod nas bozic vise nije bio bas omiljen... em se morao postroziti jer je ravnateljica rekla da kako to da nitko ne ide na popravni, em ga nitko nije bas mogao smisliti...
a bircevi ko bircevi.. jos prije 4 godine su se pustali narodnjaci pa se i nije nesto promjenilo...

Carica21
05.06.2006., 00:53
ti se vještico, svuda pojavljuješ :)))
enivejz.. ne možetet protiv devete... bez obzira na to što pada strop, kante za kapljice su uvijek u učionici kad kiši ali ekipa je super i rijetko kad je dosadno... vrijedi se malo potruditi, nauciti osnove i doci do 4. razreda jer ste tada sa skoro svim profesorima na ti i sama je zafrkancija na satovima...
neku večer smo svi bili na maturalnoj večeri i bilo je mrak, teško je bilo raspoznati tko je učenik a tko profesor.

glupo je pitati kako tko daje ocjene na kraju jer sve ovisi o situaciji, stanju i imeniku i tvom odnosu s profesorom. ako si bio tenkre i pravio se pametan citavu godinu i nisi se potrudio ni truncicu ne gine ti popravni ni da polažeš kod svetog petra, kuzis? ali ipak sretno svima :)

Carica21
05.06.2006., 01:05
nadalje... tzv. amparo (btw. prvi put sam čula za taj nick, čini se da je s vama i takav naziv otišao :)) je otišla iz škole... i dobili smo svi dojam da se jedva čekalo da ona ode.
za kukavicu i ovu na f iz matematike isto prvi put cujem :)
tetu iz piga... onu mladu, mozda nitko nije fermao kod vas, ali danas obicno opomene svakog tko prošapće nešto (što zna biti iritantno kroz čitav sat :)) al okej je.. minimalan trud za peticu kod nje.
petche(zem)... zena je uvjerena da je buenos aires glavni grad cilea :) dovoljno?
bozic (mat)je legenda, ali vidi se na njemu da mu svaka godina sve teze pada na zivce. a i ako nemas podlogu iz oš teško da ćeš išta znati..
tetu obradović (fizika)nemojte dirati jer je žena legenda. barem kod nje možeš imati 2 bez pol muke. morate imati samo nekog pametnog u razredu tko ce znati riješiti lagane zadatke i prodilati ih po razredu.
birus je imala iste fore i kod nas.. ali tek na filozofiji.. na logici nije bila bas ugodna :)
prof bajic je legenda... dobra ko kruh.
profa s grbom kako ju nazivate, je profa radalj. isto mrak zena.. 'onesvijestit cu se :)))'
nama je grozdana zadavala muke... nikad s njom na zelenu granu zbog ne citanja lektire. al jbnih 32 lektire na godinu je ipak too much...

Carica21
05.06.2006., 01:11
i da.. netko je spomenuo bljedunjavog lika iz vjeronauka... lik je mozda najveća legenda na školi i super profesor. njega bi isto pamtili da ste ostali malo duže :)
jedino mi je žao što mi nisu predavali arambašić i elezović.. barem jedan sat da vidim i to :)

sve u svemu... jako lijepo provedeno vrijeme tamo.. kome se ne sviđa nije ni zaslužio ići u devetu :)

'dete, ti nisi mogao birati što ćeš postati. mogao si biti grm. grašak. jesi ti grašak dete?!'

i što se tiče birceva... svaka škola izvan centra ima birc s narodnjacima, a bilo bi ih vjerojatno i u centru da ih smiju puštati :) nisu krivi vlasnici, oni puštaju što ekipa želi slušati. i većina devete non stop pljuje po nardonjacima i vulkanu itd. a možda samo desetak ljudi nije sjelo barem jednom u jedan od birceva i popilo kavu.. napišite peticiju i dam se kladit da će i oni puštat mtv spotove :)

sad je dosta.. pretjerala sam :)

pozdrav svima...

mala zagi
30.06.2006., 11:03
Hy!ja sam trenutno 3. razred i meni skola nije bas nesto.Bolja bi bila kad bi imala neke normalnije profesore.
I da, u ponedjeljak mi je popravni iz fizike pa bi lijepo molila fige!!!
p.s. Ozz, koji si razred?mislim a, b, c, d ili e?

tanya
01.07.2006., 15:53
i tako... zavrsile su 4 moje srednjoskolse godine u 9.gimnaziji prije tocno 2 dana! mislim da je to jedna od boljih skola u zg, jer je ekipa nekako povezana (iako se svi medusobno ne vole) ali osjeca se nekakvo jedinstvo!
sto se tice buducih prvasica... predlazem svima da se upisu na neku izvan nastavnu aktivnost... kosarka, ples, zbor... gdje god se pojavimo imamo jako dobre rezultate.
svoje najljepse trenutke skolovanja provela sam u ovoj gimnaziji i vjerujte mi, iako je kratko vremena proslo VEC MI FALI!
pozdrav svim curama s plesa i onima koje ce tek postati dio toga svega. i nemojte mi ljutiti Mare! hehehe... pusa...

Sugar
02.07.2006., 13:58
Ej ljudi evo pročitala sam svih sedam stranica:klap: ... SVAKA VAM ČAST!! za vašu sam školu čula da je sranje, bla bla, al fakat vam je dobro, kolko sam skužila.. Po forumima od ostalih gimnazija ljudi pljuju po školi, prepucavaju se al vi..ma zakon ste! meni su sad upisi, al idem u gornjogradsku, bliže mi je ta neg deveta.. Zao mi je kaj neću upoznat te vaše bisere od profesora, al po ovom mogu reć da su ziher legende. Pozdrav svima:D

pero82
02.07.2006., 15:45
Ma D E V E T A je najbolja! Profači su ok, a ekipa je isto ok! Nema uštogljenih i kretena, normalno je nutra, ne dijele su ljudi prema tome ko se kak oblači, koliko je bogat. Bitno je da si ok i normalan!

stefulj
03.07.2006., 16:42
:rofl: :rofl: :rofl: Slucajno sam nasao ovu temu na googlu. Koja je to zakon skola bila Bog te mazo i sveti Lazo. Meni je Dragojevicka isto bila razrednica, tako da sam sigurno sa ovom tinchi isao u razred:D :D :rofl: :rofl: Faks je bio nista prema tome;)

Gregor
03.07.2006., 22:28
Pozdrav svima!

Maturirao '98e, klasa prof. Radimiri, isto pod Amparo. :)
Zahvaljujem curama što su me sjetile na Biruš, Fresslu, Nekićku, Mazalinku, Antu, Štefa...i naravno, Mr.Bean i Liv...

Good times!

stefulj
04.07.2006., 08:57
Sad sam se još sjetio. Da li je netko imao onog šipca koji je govorio "ako samo posumljam da neko žvace žvaku, 3 ću vas pitati, pa se vi vani obračunavajte":rofl: :rofl: :rofl: Mi smo ga imali kratko:rolleyes: :top: :top::amen:

Marquizze
06.07.2006., 02:11
ja sam isto bio na popravnom iz fizike, prošao sam :top:
žao mi je kaj su maturanti otišli, ali kaj se može...legende iz devete:s
na košarku se nemojte upisivati, predobri smo i Malec neda.

tanya
22.07.2006., 19:57
ja sam isto bio na popravnom iz fizike, prošao sam :top:
žao mi je kaj su maturanti otišli, ali kaj se može...legende iz devete:s
na košarku se nemojte upisivati, predobri smo i Malec neda.

ma daj... srecko i capan su otisli, sakic odlazi u ameriku... trebaju vam nove nade! netko mora naslijediti tradiciju ove skole... da uvijek budemo prvi!

Marquizze
23.07.2006., 17:31
ma daj... srecko i capan su otisli, sakic odlazi u ameriku... trebaju vam nove nade! netko mora naslijediti tradiciju ove skole... da uvijek budemo prvi!

imamo mi još dobrih igrača; Kruška ostaje, Borna, moja malenkost, možda nam dođe pojačanje iz Sportske gimnazije, a i klinci nisu tak loši. Prvenstvo Zagreba ziher osvajamo

tanya
23.07.2006., 23:34
imamo mi još dobrih igrača; Kruška ostaje, Borna, moja malenkost, možda nam dođe pojačanje iz Sportske gimnazije, a i klinci nisu tak loši. Prvenstvo Zagreba ziher osvajamo

hm... ne bi se bas kladila na to bez Sakica! al dobro, vidjet cemo!

Marquizze
24.07.2006., 02:02
Capana sam danas sreo na Jarunu, on veli da ćemo biti prvi:top:

pošto te tako brine košarka u Devetoj, pretpostavljam da ćeš nas doći gledati svaku tekmu?:cheer:

Boorek
24.07.2006., 20:13
Hy!ja sam trenutno 3. razred i meni skola nije bas nesto.Bolja bi bila kad bi imala neke normalnije profesore.
I da, u ponedjeljak mi je popravni iz fizike pa bi lijepo molila fige!!!
p.s. Ozz, koji si razred?mislim a, b, c, d ili e?

Sad ce treci B!

tanya
24.07.2006., 23:24
Capana sam danas sreo na Jarunu, on veli da ćemo biti prvi:top:

pošto te tako brine košarka u Devetoj, pretpostavljam da ćeš nas doći gledati svaku tekmu?:cheer:

nema di ja ( a i moje cure) nismo bila s vama ove godine... porec, pula...
nastavila bi i ove god, ali iz nekih razloga NE ZELIM! ako dodete do finala gradskog, naravno da dolazim!

Marquizze
24.07.2006., 23:42
a da? kaj si ti jedno od plesačica ili si dolazila s ostatkom rulje (oni koji su kretali na dan tekme)? ma ideš ti sa nama, strpat ćemo te u torbu:top:
čuj, na finale svi dođu...

tanya
25.07.2006., 02:48
a da? kaj si ti jedno od plesačica ili si dolazila s ostatkom rulje (oni koji su kretali na dan tekme)? ma ideš ti sa nama, strpat ćemo te u torbu:top:
čuj, na finale svi dođu...

pa plesala sam... i dalje bi da mogu! al da cu vas posjecivati, hocu! i onak imate s mojim curama stalno treninge... ako su to uopce bili treninzi, jer sto smo mi svi skupa radili...heheh!

Marquizze
25.07.2006., 09:37
da, Kruška je bio na meti jedne superzgodne :eek: cure, a ostali..:zivili:
veli Malec da nećemo imati više s plesnom grupom treninge:nono: tak da smo u depri

tanya
25.07.2006., 11:55
da, Kruška je bio na meti jedne superzgodne :eek: cure, a ostali..:zivili:
veli Malec da nećemo imati više s plesnom grupom treninge:nono: tak da smo u depri

sam cu jedno rec: hahahahahahahahaha..... :-)

Marquizze
25.07.2006., 17:44
sam cu jedno rec: hahahahahahahahaha..... :-)
:kiss:
tko će iduće godine voditi plesnu grupu??

tanya
25.07.2006., 18:42
:kiss:
tko će iduće godine voditi plesnu grupu??

ko i prosle godine, Marija! i ovaj :kiss: vjeruj mi, nije bas prikladan, prije bi isao :visi: !

Marquizze
25.07.2006., 18:55
ko i prosle godine, Marija! i ovaj :kiss: vjeruj mi, nije bas prikladan, prije bi isao :visi: !
zašto, pa ovaj lijevi je Kruška a desno je Tanja

tanya
25.07.2006., 19:24
zašto, pa ovaj lijevi je Kruška a desno je Tanja
nebi bas tak vise islo, :visi: je kruska, a ja sam :E
ps: i da vam ja nisan donijela vodu ono jutro pocrkavali bi od zeđi!!

Marquizze
25.07.2006., 19:52
nebi, imali smo još pive!!

tanya
25.07.2006., 20:04
nebi, imali smo još pive!!

aha...a ko vam je pive kupio? Malec je ko policijac dezurao da vidi sta nosimo u vrecicama iz ducana, i popusio je pricu da je jedno 20 piva islo nama curama! :-)

Marquizze
25.07.2006., 22:37
Malec je posebna kategorija lude krave, nije to niš čudno

Miss Malice
03.08.2006., 19:48
:tuzni: :tuzni: na mene je teta biruš vrištala gotovo cijelu ovu godinu..halo curica, halo jel to oni tako rade u indoneziji?? a ja jadna nisam imala blage o čem ona...budući da smo pričali o kategoričko-hipotetičkom sudu. Enivej, ako se mene pita škola je za kurac, profači su ludi do daske a ekipu bi mlatila...posebno one pičkice iz mog razreda..ali meni je lijepo. ja sam našla ljude koje volim. I još nešto..nisam primjetila da je itko spomenu VESNU BENKO...iliti esnu enko. ta žena je fenomen...teta šzika iz izike:zubo: ...a one priče s latinskog..Antiša je legenda kakve nema...šteta kaj ja imam onu kučku nabrijanu iz filozofije...a ovo što sad pričate o košarci..u toj školi možeš biti najgluplja osoba na planetu pa svejedno proći s 4 samo zato što naganjaš loptu po terenu...svaka čašt..bilo je ekipa koja je bila stvarno dobra u tome..ali zašto bi mi ostali bili zakinuti...samo zato što su oni sportaši...kolko puta smo mi najebali jer je netko tko je imao odgovaranje po dogovoru dignuo frku..a jebe se njemu...on se samo nakesi i kaže...profesorice ja sam sportaš...i da bar kruška ode skupa sa šakićem...:E :D

Marquizze
04.08.2006., 15:43
pa ja sam išao na popravni kod Benkice zato kaj joj nisam bio na hrpi sati zbog košarke:) tak da ovo kaj govoriš vrijadi SAMO za Krušku i Šakića. A svakako da ima invalida koji treniraju npr šah pa dobiju status vrhunskog sportaša pa onda dođe do nemira. Biruš je legenda, ona i Arambašić su po meni najbolji profesori na školi. Ti si 3. razred?

Miss Malice
04.08.2006., 20:09
gle Benikca OBOŽAVA Krušku..frajer ako je bio na 10 sati cijele ove godine onda sam ti puno rekla..a ima 3 brijem i to s ocjenama 2,2,2. Mislim nemoj me krivo shvatiti...boli me kolko on ima...samo me ljuti kaj se on uvijek kurči s time da ima odg po dogovoru...ja ću sad četvrti...

mala zagi
07.08.2006., 22:13
miss malice,koji si ti razred?jesi a mozda?Koje bi ti to pickice mlatila?:-)

Miss Malice
07.08.2006., 22:20
miss malice,koji si ti razred?jesi a mozda?Koje bi ti to pickice mlatila?:-)
nisam a. pa ima ih par...neke iz mog razreda...neke koje vidim na hodniku i tak. nemoj me krivo shvatiti...nisam ja neka nabrijana kučka koja želi mlatiti okolo..samo recimo da ne volim većinu ekipe koja ide u našu školu...ništa osobno..ako si se ti našla u kategoriji pičkica.:) ;)

mala zagi
07.08.2006., 22:58
Iskreno,ni ja ne volim vecinu ekipe u skoli.Isto ne volim te najumisljenije cure.Onda si e razred?i ja se nadam da ce Kruska i Sakic otpilit za SAD.

Miss Malice
08.08.2006., 00:37
da ja sam e..:flop:

mala zagi
08.08.2006., 18:15
A kak se zoves ako se smije znat?

Francesca101
08.08.2006., 19:16

Djizz...pa mi smo u isto vrijeme bili u tom zatvoru!nas je Amparo zakljucala u glazbeni,cini mi se, i pustila na videu "iskupljenje u Shawshanku" ili tak nesto,veli dao joj to sin da nam pusti!:rofl:

Ima nas tu dosta iz moje generacije ¨99!Mislim da sam skuzila i kolegu iz razreda(pozz Belfast),uglavnom dobar podsjetnik na sve likove i dogodovstine iz skole i sve lude i malo vise lude proface!:)

Marquizze
09.08.2006., 15:33
ni Šakć ni Kruška ne idu u SAD:E

mala zagi
09.08.2006., 21:24
MOLIM??Zakaj??ma to su i bile od prije lovacke price.Znam za Krusku da je mogao ic i da je kao trebao ic sa starim to gledat ali vidim da nece..no super!!Jos jedna godina

Miss Malice
09.08.2006., 23:40
khm..ti ne ideš s njim u razred...:bonk: ..a znala sam de neće ići..to je kao i sve njegove lovačke...
neće ti ime baš puno značiti...ako ne ideš sa mnom u razred...110%me ne znaš...:rofl:

mala zagi
10.08.2006., 11:05
Pa reci ime il prezime kaj sad.Nije bed.Oni oduvijek imaju lovacke price i takvi ce i ostati.A koga bi to tukla?:-)

Miss Malice
10.08.2006., 21:58
ida?

mala zagi
10.08.2006., 23:23
kaj Ida?Da,ja sam:-) kako si skuzila?A ko si ti?

Miss Malice
10.08.2006., 23:38
da ti si ida...skužila sam..hehe

mala zagi
10.08.2006., 23:49
A dobro,sta.Nema beda.I rekla bi ti da sam ja.Jel bi mene tukla?:-(

mala zagi
11.08.2006., 00:12
Miss malice,ajde jel mi mozes poslati poruku pa da znam tko si?necu 2 tjedna sada biti na netu jer grem na more a fakat me zanima tko si.:-) mozda M.D?

Miss Malice
11.08.2006., 01:26
tebe vidim peče to koga bi tukla..to je bilo samo figurativno. ko da je važno tko sam...nije baš...zabavi se na moru...

Kyra
11.08.2006., 09:30
Za ovakve rasprave imate pm-ove ;)

tanya
14.08.2006., 00:42
hahahaha... LOM!!!!!!!!!!! da, uopce nije bilo fer sto su svi ti kosarkasi imali takve jebene povlastice... a ovo ostalo necu uopce komentirat jer ce neki opet rec da okolo govorim kako je idiot,picka i ostalo...

Ozz
14.08.2006., 17:43
Al nasa skola je stvarno mutava moram priznati, ima 2 normalna profesora, a i ljudi koji idu u nju isto nesto ne valja s njima(svaka dala iznimkama).

Miss Malice
15.08.2006., 00:21
Al nasa skola je stvarno mutava moram priznati, ima 2 normalna profesora, a i ljudi koji idu u nju isto nesto ne valja s njima(svaka dala iznimkama).

Lool...ovo je savršeno izrazilo moje misli...looool:D :D :D

tanya
16.08.2006., 10:47
ja ovo ne kuzim... u nasu sk ide oko 800 ucenika... normalno je da se svi zajedno ne druze (TO JE NEMOGUCE), al to ne znaci da su svi katastrofa kao sto vi pricate... razmislite si da mozda nije problem u vama!
i ja sam imala oko sebe ekipu koja mi je bila ok, s onom koja mi nije pasala nisam se druzila, ali nikad nisam govorila da su svi katastrofa i bla, bla...
upravo ovakva ekipa, koja sere po drugima cini nasu skolu jadnom! sto ljudi, sto cudi... pa izaberes si ekipu koja ti je ok, s njima se druzis, po ostalima ne seres... a ako vam izmedu toliko osoba nitko ne pase za prijatelja... e pa onda problem sigurno nije u njima....

Miss Malice
16.08.2006., 11:24
ma dušo...di sam ja rekla da u našoj školi nema divnih ljudi koje obožavam...ima...i ti ljudi su moji prijatelji koje volim...nije da imam nešto protiv ostalih...samo zapažam...kakvi su...to nije nadapanje ni osuđivanje..ja samo kažem kaj mislim...

Ozz
17.08.2006., 18:09
ja ovo ne kuzim... u nasu sk ide oko 800 567 435 687 377 ucenika... normalnofobija je da se svi zajedno ne druze (TO JE NEMOGUCE), al to ne znaci da su svi katarina kao sto vi pricate lovacke price... zamislite si da solarij, bazen, onda bismo vam govorili, imamo sunce, imamo more!
i ja sam imala casopis ok, jer mi gloria nije pasala pa ju nisam niti citala, ali nikad nisam govorila da su svi katarina ili pak karolina mozda i bla, bla, bla, bla, bla bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,la,bla,bla,bla ,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla ,bla , bla , bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla...
upravo ovakva ekipno prvenstvo u bocanju, koja serenada po drugima cini NASU skolu jednom! sto ljudi, sto cudnovista... pa izaberes si ekipno prvenstvo u ping pongu koja ti je TEEN, s njima se druzis, po podu ne seres... a ako vam izmedu toliko osoba nije tijesno, onda stvarno ste sitni... e pa onda problem sigurno nije u njima....NISAM JA KRIVA STO MI SMRDI IZ USTA, krive su bakterije koje to izaivaju, a za smrad ispod pazuha su odgovorne dlake, noge svima smrde, zasto nebi i meni, ne, naravno, nikad prije ovoga nisam cula za parfeme, MOLIM, postoje i dezodoransi? a za sto sluzi onda metla? stvarno sam luda sto sam glupa pa sam tako blesava!

da, da, da, uvjerila si me, sad me uvjeri da ne postoji nova tortica od kokosa!

tanya
17.08.2006., 23:43
da, da, da, uvjerila si me, sad me uvjeri da ne postoji nova tortica od kokosa!

ma bravo!

Ozz
18.08.2006., 02:12
ma ti meni nisi brat!!! Jel ti jasno? ne, ne , ne nisi mi ni sestra! Daj se uozbilji i nauci pravila za belu, ma kaj ti je, ne nije to slicno ko covjece ne ljuti se, daj i zivotinje su ljudi, pa necemo tako!

Hvala

buco 99
25.08.2006., 11:59
uglavnom,moj prvi post i to jos o NAJBOLJOJ madafakin skoli IKAD..tko kaze drugacije,ruzan je..i da,stvarno ih ima svakakvih(to se odnosi i na ucenike tanya;)..ne kuzim zasto nitko nije spomenuo jos jednu legendu-BIĆANIĆKU:s ,koja carica..''dijete jesi ti normalan,pa ti bi trebao imati ne pet,nego sest!e sest!SEST!'':rofl: koja smijalica..i samo da kazem,kad jos nitko nije(vidio sam samo jedan post)-heil nekic,najbolesniji um otkad je pismenosti:rospija: :mad: ..kako bi te tukao zeno,jaoo.i to jednom od onih tvoji lektira..ma skola je carska,najjaca,ne idem tek tri mjeseca,a vec mi nedostaje.i opet bih natrag..i da opet se zajebavamo i igramo fucu na legendarnoj terrafabrica meazzi lol :top: ..''halo,anđele.anđele,ne to tako''..ali ona ''nisam bila na lockeu'':D ..
znam da je sa ovom generacijom stvarno otisao jedan dio skole..

petraaa
25.08.2006., 14:48
moj hot decko je iso u devetu i bilo mi ga je super cekat ispred :zubo: :cerek:

buco 99
25.08.2006., 14:53
moj hot decko je iso u devetu i bilo mi ga je super cekat ispred :zubo: :cerek:

HA HA HA HA LOL...jel to onaj mozda debos koji se nabrijava na cajke i izlazi u pashu i ta sranja..onaj celavi debil..a ti si ziher ona bezivotna cura koja je na kraju godine svako malo cekala izgubljena pred skolom..

petraaa
25.08.2006., 19:00
HA HA HA HA LOL...jel to onaj mozda debos koji se nabrijava na cajke i izlazi u pashu i ta sranja..onaj celavi debil..a ti si ziher ona bezivotna cura koja je na kraju godine svako malo cekala izgubljena pred skolom..

hahahahahah...kako znas?pa vidim da si se onda dosta druzio s njim...:D ,a bezivotna-hahahhahaahhahahahah paa zasto si je onda cekao:B :asshole: :vidiga: ...

buco 99
25.08.2006., 19:17
hahahahahah...kako znas?pa vidim da si se onda dosta druzio s njim...:D ,a bezivotna-hahahhahaahhahahahah paa zasto si je onda cekao:B :asshole: :vidiga: ...
zbunjolo,pa ti si prva i sama rekla da si TI NJEGA CEKALA..:rolleyes: ..uglavnom...i kako ga ne bih znao-sve debile koje sam natukao pamtim:D ...
da se maknem od ove,uglavnom,daj sad sam lud..jel ima jos koga iz devete tu,bivsi,sadasnji,neka se jave,da cujem razmisljanja,stavove i opcenito o skoli i drustvu u njoj...btw svima veeliki poz

petraaa
25.08.2006., 20:03
whatevaaa...:rolleyes:

Kyra
26.08.2006., 09:20
khm khm... :rospija:

djubre44
26.08.2006., 15:50
ajde da vama djubre nesto kazenNaime ove godine sam maturirao u devetoj i to s 5.0 a poceo sam ucit 2 dana prije hvatski a ostle predmete nisam ni pogledao.Upisao sam ekonomiju bez placanja a prolazio sam otprilike s 4.2 a nisam vidio knjigu 4 godine jer ih nisam ni kupovao.Slusaj na satu budi pristojan i simpatican i nemoj se bahatit i svima ces biti drag(profesorima).Naravno tu je word i font 3 za salice koji su nezaobilazni dio skolovanja kao i posudjena knjiga ispod klupe za prepisivanje.Skola je preejebena i ak ti je ekipa dobra to ti mogu biti najbolje godine u životu kao meni.A maturalac necu ni spominjat jer to je posebna prica.nemate pojma kak vam je lijepo dok ne izadete.

mala zagi
26.08.2006., 20:10
Ja idem na maturalac za tjedan dana.Moze itko reci kak je u Grckoj???Kak je bilo?Kak je na brodu?Jel ima slobodnog vremena...Sve me zanima

Marquizze
28.08.2006., 16:01
vidim skuplja se ekipica. Kak je u Grčkoj pitaj Krušku i Šakića, oni su tam bili na europskom prvenstvu ( znam da ih voliš ko i svi ). Buco, nećete nam više dosađivati na igračištu, onih 13-0 je bila čista slučajnost:zubo:
još 7 dana i opet sam u njoj..ahh dobrog li osjećaja:top:

kosarkash
28.08.2006., 17:27
da,da no more dosadne ekipe cetvrtasa:D...a ti buco ako ti je ovo ona mala sta te cekala pri kraju godine nije losa,nije losa:cerek: :top:..

Ozz
02.09.2006., 19:35
O evo da se i ja javim malo ovdje, kad smo vec kod maturalca, ja cu pokusati nagovoriti ljude u razredu da idemo u svedsku(šveđanke) .....

buco 99
02.09.2006., 20:18
dadadddddd..kao slucajnost-aj dobro..aj dobro da je bilo 2:0 ili 3:0,moze proci kao slucajnost..aj..ali fakin 13:0..bit ce bolje drugi put:D :top: ....
a je li to ona mala-yes.ma predobra cura:s .
...ljudi kako vam zavidim,idete u sk,neki jos jednu godinu,neki jos dvije,uh..a tek jos maturalac..ugl,za one koji idu u grcku-ne pijte OuZO,moj savjet..

Dayday
03.09.2006., 21:56
ova tanya se razbacala,ima je po myspaceu i na forumu...
ne kužim čemu prigovori na košarkaše,kad smo mi donijeli slavu našoj školi...ove plesačice su se uvijek krpale...:)
I bilo je u redu da budemo dva sata dnevno u školi...

tanya
03.09.2006., 23:27
uglavnom,moj prvi post i to jos o NAJBOLJOJ madafakin skoli IKAD..tko kaze drugacije,ruzan je..i da,stvarno ih ima svakakvih(to se odnosi i na ucenike tanya;)..ne kuzim zasto nitko nije spomenuo jos jednu legendu-BIĆANIĆKU:s ,koja carica..''dijete jesi ti normalan,pa ti bi trebao imati ne pet,nego sest!e sest!SEST!'':rofl: koja smijalica..i samo da kazem,kad jos nitko nije(vidio sam samo jedan post)-heil nekic,najbolesniji um otkad je pismenosti:rospija: :mad: ..kako bi te tukao zeno,jaoo.i to jednom od onih tvoji lektira..ma skola je carska,najjaca,ne idem tek tri mjeseca,a vec mi nedostaje.i opet bih natrag..i da opet se zajebavamo i igramo fucu na legendarnoj terrafabrica meazzi lol :top: ..''halo,anđele.anđele,ne to tako''..ali ona ''nisam bila na lockeu'':D ..
znam da je sa ovom generacijom stvarno otisao jedan dio skole..

kaj vam ja mogu sta ste svi vi PERVERZNI to za Lockea krivo shvatili! hehhhe...I NISAM BILA NA NJEMU!!!!!!!!!! heheh
jao... sutra pocinje skola! uzivajte svi!!!!!!!!

buco 99
05.09.2006., 00:27
pa ono,za kosarkase je teze reci-koliko god jesu tzv.slave donijeli skoli i super je predstavljali,ali treba biti iskren i priznati da su imali izrazito velike povlastice...
he he:rofl: ,mi smo perverzni,a ti to puknes profi..hi hi,ali kad se samo sjetim kako se ona slatko nasmijala,ha ha:s ...aj dobro,bar nije provala u rangu KAMILICE:rolleyes: :rofl: :rofl: :s ...e to je legendarno

djubre44
05.09.2006., 19:30
joj buco jesi to ti.evo za ekipu da te idi kako ludujes zagrebom
http://www.index.hr/nightlife/galerija.aspx?q=galerije&id=385&idfoto=5017

amerikankaaa
06.09.2006., 23:39
alo e
ja san tek otisla iz devete(doduse tek zavrsila treci!)....i otisla u sad....
toliko predobrih uspomena iz devete...zajebancija,ekipa,preludi profesori...a sta cu van poc govorit!!!
a sta se tice same skole-ravnateljica nije losa,tajnica zbunjola ali super....profesori zajebani...ima ih par dobrih...vecina sjebani debili koji su toliko isfrustrirani svojin zivotima da nemaju pamtnijeg posla nego se na nama iskaljivat!ima ih alkoholicara,mazohista,propalih pjevaca!hehe...al nisu oni tolko losi!Arambasic-legenda...nikad necu zaboravit TAKVU ME MATER NAPRAVILA hehe..smolcicka....carica...:s samo da joj je maramica i ona je mirna...e definitivno nas je jebeno talijanski naucila!:top: a da mi protiv bicanicke rjec niste rekli!!!!
skola-razvaljena.stara zgradurina u kojoj dobro da imamo struje(iako su i to tili ukinit) sve kapa i curi na sve strane....dobili nove prozore i zastore sa ultramodernim vojnickim uzorkom i napravljeni tocno po mjeri 3/4 prozora!dvorana u kojoj nista ne funkcionira bez ikakve opreme,igraliste...hahaha....knjiznica "ima" knjige za sve ucenike tako da NE trebate bit uclanjeni u nikakvu drugu knjiznicu u gradu jer mozete nac svaku knjigu u nasoj velikoj skolskoj knjiznici...hehe...inace sve pohvale knjiznicarki(hvala na posudivanju casopisa)
cistacice su legnede...carice...posebno ona nova mlada i teta mare!:s
stef-svaka mu dala...carcina teska
luis-domar(tako ga mi zovemo hehe) isto ok
macka-neznan joj ime al uvik cu je pamtit
pedagogica-legeenda isto volin njezinu kosu hehee...ajme kako me navlacila i trazila da dolazin na njezine sastanke al dobro
-a sta se tice liva-ajme koji ocaj nebi nikad isla tamo,galaxy-vise ne radi al iman tonu uspomena od tamo iako je birc sranje samo po sebi i sef je debil,a vulkan-NAJBOLJI KAFIC!!!!hehhe...predobri vlasnici i konobarai-zauvik u srcu!!!!!hshah

a ekipa-jadni sada vec bivsi trecasi jer su maturanti otisli!jedini razred koji valja je 3a(sad 4a)..a ostali su prelosi!!!!
maturanti su bili legende...nikad necu zaboravit srecka,uksu,osu,SIMISCA(CAREEEEEEEEEE):s ...sad kao moram rec bucu...hehe....:rofl: rastovac....ruzic...ajme koji likovi!!!!
cetvrtasice vecinom jadnice al eto...al treci a ima najbolje zenske u skoli :s :rofl: (pazi ovo-lea,nada,ja hehehhehe....petra,jelena,nikolina,ana marija,michelle,duda,PAVLA carica hahhahaa)....
ekipa u devetoj je prejebena a sta se tice kosarkasa....svaka in cast!
a sakic i kruska ipak ne idu....bas mi se pjeva sad...pricas lovacke price...lovacke price....satro imas para...hehehhehehe

aj,aj...pozdrav iz amerikeeeeeeeeeeeeeee
p.s.ovo se zove skola:rofl:

djubre44
08.09.2006., 21:04
Pa jel to nasa splicanka sa skalica na privremenom radu u junajted stejts.Daj malo pricaj kak je na zapadu.Jel moras trpit proamericka sranja.Daj ih navuci na cajke tak da sirimo balkanski duh svijetom.Luce moja i tak.pozdrav I znaj da mi fališ

Marquizze
08.09.2006., 21:30
Pa jel to nasa splicanka sa skalica na privremenom radu u junajted stejts.Daj malo pricaj kak je na zapadu.Jel moras trpit proamericka sranja.Daj ih navuci na cajke tak da sirimo balkanski duh svijetom.Luce moja i tak.pozdrav I znaj da mi fališ
a joj seljačine.. širi ti srpsku "glazbu" u svom selu:E i Tamy,ak je sadašnji 4.a zakon..:rofl:

amerikankaaa
08.09.2006., 22:52
a djubre je?!!?kome ja to falin....?!?!moran ja njima koju cajku pustit!heheh...al ozbiljno!e nas koja ludnica...mogu tolko psovat profesorima...umiren!!!heheheh....

amerikankaaa
08.09.2006., 22:56
bez mene 4a vise kurca ne valja....hahahaha

djubre44
11.09.2006., 16:40
danas ti se ekipa opijala u vulkanu i plesali su kolo na grcke cajke.svi su izgubili glas nakon maturalca i jos su pod dojmom

Carica21
12.09.2006., 00:13
za tzv.amerikanku tamaru.. prvo počisti ispred svog jadnog praga pa onda komentiraj za tuđe. ne kažem da nema ok cura u tom vašem sadašnjem 4.a razredu ali možda se na prste jedne ruke mogu nabrojati osobe koje vas barem mrvicu podnose (sve navedene). Normalno je imati visoko samopouzdanje ali sve ima svoje granice. I ne pljuj po bivšim maturanticama, barem ne po svima... Cura može biti mrak i bez skvičanja i vriskanja po hodnicima i patroliranja u minicama na -10 stupnjeva ili garderobi za subotu navecer, niti mora biti svaki dan umočena u zdjelu max factora da bi izgledala lijepo. I znam da te neće to previše pogoditi but who cares..

bye :)

buco 99
12.09.2006., 00:53
isss ne vjerujem,ne budem nekoliko dana i vec sranja pocnu i prepucavanja-amerka nedostajes nam(zapravo i ne,ali who cares?hookers?he he).....
ugl-4a definitivno nema bas cura da se moze pohvaliti,aj sad ga vec napuhano serkis malo,ali ti oprastam;) .....
carice smiri se malo,pa sta odmah skaces na prvu loptu(opet ja i nogomet,majke mi nisam normalan:D )-amerka se samo zajebava.a i dobro kazes-ne pljujte po maturanticama,ma po nikome..

ugl sad cu svaki post zavrsavati sa SKOLA JE CARSKA.RUZAN JE TKO KAZE DRUGACIJE...i da,kako bi moj dobri prijatelj rekao - MAMA TI SE KUPA GOLA..:s :rofl:

buco 99
12.09.2006., 00:56
i da,ovo za djubrila i sliku - daj ne riseee,kako bi te tukao sad..jaoo...ali glavno da nisam pijan ispao....samo blago retardiran...

ajde ferdinand/chago/adriano pa gdje si covjece,daj taj komentar vec jednom ono-pa sta se ne znas regati:D ...

Alkoholičar
12.09.2006., 01:21
Škola je bila super,kao i profesori...Al ne denes.Ja i par nas iz razred smo u školi živjeli za petak.Tako smo ga čekali,čekali,čekali, čekali,čekali, čekali,čekali, čekali,čekali, čekali,čekali, čekali,čekali, čekali,čekali, čekali,čekali....zzzzzzzzzzzzzzz......uglavnom jedva smo čekali petak da izađemo van da se opijemo,a onda bi si u školi prepričavali kak smo bili glupi vani i jel smo se kojoj ružnoj curi upucavali iz škole.Uvijek sam imao osjećaj u ponedjeljak da me svi gledaju(u smislu,gle to je onaj kaj se skinul gol u papayi i upucaval se onoj sa nosom do poda)Škola će bit Hebena ak si nađeš ekipu koja ti paše(osim ako ga ne zamastimo),profesori su samo sporedna stvar na putu do propasti. mmmmmmmmm...beer..ahhhhhhhhhh

Kyra
15.09.2006., 05:45
Malo se skulirajte. Hvala.

Ozz
15.09.2006., 13:29
Škola je super, ali ako dobijes najgori moguci razred na svijetu onda bas i nije ;) :flop: :flop:

Neg vratimo se na temu, kaj na ovom forumu ima samo ljudi koji su zavrsili 4-i razred?

buco 99
15.09.2006., 16:09
Škola je super, ali ako dobijes najgori moguci razred na svijetu onda bas i nije ;) :flop: :flop:

Neg vratimo se na temu, kaj na ovom forumu ima samo ljudi koji su zavrsili 4-i razred?

kako ekipa brise postove,iss...
ne znam koliko los razred to mora biti da stvarno ne zavolis skolu..a i treba se znati prilagoditi ponekad,jbg..

da,zanima me je li prof nekic otisla iz skole,ako itko zna?za dragojevicku necu ni pitati,ta ce se i kao duh vracati...

Marquizze
15.09.2006., 21:40
ostala je! inače ovo gleda i ravnateljica tak da pazite kaj pišete:brukica: ima nas kaj još idemo u devetu. Buco,jesmo se poboljšali u nogometu??

buco 99
18.09.2006., 23:32
heh,ma jeste.stvarno ste dobri..definitivno bolji nego prosle godine.
ali budimo realni,nije da se hvalim,ali sastav mog razreda,onaj pravi,mislim da nitko ne moze dobiti....
ali ne znam tko ce ove godine biti prvi..cicak i ekipa imaju dosta sanse,ako se srede,i jedino jos sakic sa svojim patuljcima..ostale nit ne znam...

i ako ovo cita ravnateljica,poslao bih joj samo jednu poruku,kratku ali jasnu -
m t g , p j p, o s d t d z ,p s ,i g s u i...eto hvala lijepa...

Marquizze
21.09.2006., 21:20
hvala Buco!:top:
Boki je zbario Sanju Mutku. I lik je tak sretan! a Nada pati,nema za dijetu.. pozdravile su te Ana i Iva iz 2.a

buco 99
22.09.2006., 03:51
hvala Buco!:top:
Boki je zbario Sanju Mutku. I lik je tak sretan! ....
pozdravile su te Ana i Iva iz 2.a

hahahahahahaahah,koji lik isss..boki:s ......

hmmm....ana i iva iz 2.a?:zubo: :angeleye: ..jbg,nemam pojma sad tko je to....ana i iva????hmmm,ma moram ih vidjeti...ne,nula bodova....ali pozdravi i ti njih:zubo:

daj kako je uopce u skoli,jel vas vec u mozak fookaju?ima li kakvih new people??

Marquizze
23.09.2006., 11:33
ma sve je ok, zasad...:rolleyes:
došao je Domagoj Duvnjak, rukometaš, igra za repku i za RK Zagreb i legenda je. Došlo je i par košarkaša, ali o njima više nakon današnje prijateljske tekme.
kak ih ne znaš čovječe..one tebe vrlo dobro znaju:p

mala zagi
23.09.2006., 18:57
tko je Boki???

Marquizze
24.09.2006., 12:03
tko je Boki???
Boki je Borna
i daj nek se javi šonjo s početka ove teme da čujemo prve dojmove ( ak se uopće upisao )

mala zagi
24.09.2006., 16:10
A tko sii ti?Stvarno imas bujnu mastu.