PDA

View Full Version : ON i kolegica s posla

sunshine
28.05.2003., 12:45
Telefonski razgovor, pricamo ON i ja
i cujem hihotanje kod njega u uredu, pa pricanje (kolega i kolegica) pa opet njen hihot
pa on zbunjen stane, slusa nju, dotle ja nesto kazem, on me ne cuje jer slusa njih (nju)

pricamo jos malo, ona stalno nesto dobacuje
stalno hi hi hi pa dobacivanje njemu, pa pitanje tko je to, pa opet neko dobacivanje

ja vec ljuta, kazem mu da cu prekinuti liniju jer tako ne mogu razgovarati
cujem njen komentar "kaj je sad ljuta?" pa hi hi hi pa "oprosti sala mala"

jesam ja luda ili bi to smetalo svima?
mislim on stalno govori kako mu je doticna antipaticna, kako zabada nos u sve, kako je brbljava i sl.
ali mene sad kopka dal tu ima vise nego sto sam ja mislila da ima

stvarno me izbacila iz takta
pa tako se ne ponasa kad netko razgovara :mad:

magic
28.05.2003., 12:52
Nazovi ju i reci da cesh joj pichku rasparat ako se ne kloni tvoga muzha :mad:

Ma shalim se, naravno....

Ali ja sam alergichna na takve stvari...ochi vadim i plamen mi kuklja iz ushiju.

Winona
28.05.2003., 12:58
to sto se netko ponasao kao ostrokondza u obrani vlastitog muskog primjerka ne pomaze spasiti brak ili vezu ili eventualno sprjeciti njega da skoci preko plota ( samo ima razlog vise, cangrizavu zenu );)

Sunshine ti nisi u vezi s njegovom radnom kolegicom nego s njim pa s njim te stvari rjesavaj.

Smireno i civilizirano.:)

Winona
28.05.2003., 12:59
ah da, i mene bi smetalo...ali imam ja svoje metode ( a ne vicem, mrzim vikati )

sunshine
28.05.2003., 13:00
joj pa nisam ni mislila ici njoj bilo sta govoriti niti je tuci :D

samo mi smeta to hi hi hi hi dok prica
isto je tako mogao pricati sa strankom a ne samnom
i nisam vikala
samo sam rekla da cu prekinuti jer me smeta to hihotanje a i njega dekoncentrira i neka mi se javi kad bude izvan ureda ili kad se ona makne u svoj

magic
28.05.2003., 13:01
Nemaju svi smisla za humor ;)

Razumjeli smo mi tebe.

Ponavljam - i mene bi smetalo.

Winona
28.05.2003., 13:02
kao sto rekoh, ti to rjesavam s njim, on to rjesava s njom....tocno tim redosljedom.

p.s di on to radi, radna atmosfera im je za deset :) ja se ne sjeam kad mi je zadnji put ( i dali ikad ) netko upadao u tel. razgovor

lebowski
28.05.2003., 13:02
sunshine kaže:
jesam ja luda ili bi to smetalo svima?

Nisi luda. :top:
Takve stvari i meni dignu zivac, ako trebas potvrdu muskog stajalista. Reci muzu da je papcina, siparica i ogovaracica i da je krajnje nepristojna budala.
Pokusaj mu uzvratiti istom mjerom, mozda majmun ni ne kuzi koliko te je nazivcirao.
Takve stvari, hihotanje u slusalicu zajedno sa nekom glupacom trebao je prestati raditi jos u vrticu. Reci mu da je usrani baletan.

Winona
28.05.2003., 13:03
magic kaže:
Nemaju svi smisla za humor ;)

Razumjeli smo mi tebe.

Ponavljam - i mene bi smetalo.

a nemaju ni svi kucnog odgoja ;)

I bez brige, razumjeli smo mi tebe, ko ce fulat tako slikovit opis :D

sunshine
28.05.2003., 13:04
hvala leb :s
evo uspjelo ti je nasmijati me
a to je bilo jako tesko nakon ovoga :D

hvala hvala hvala :s

gea
28.05.2003., 13:08
ja ovog svog, kad tak nekaj napravi, dovedem u red za par minuta. sam ga pogledam. i mam mu je zal, al mu horoskopski znak ne da da veli oprosti pa se onda smajhla i ulizuje. al ne ponovi.
sunshine, daj, ti si moderator, i sori kaj je oftopik, al imam ovaj forumski problem (vec sam gnjavila na drugom forumu). nemrem postavljat nove teme i primat i slat pm-ove. a stavila sam to u opciju kod registracije. jel mi mozes nekaj pomoc. slala sam mejl na forum, al ni pisma ni razglednice. thnx:s

smotana2001
28.05.2003., 13:09
Sunašce...zajebi ti tu žensku..glupača...nema tu ničega..žena je nekulturna i na svakave načine pokušava privuć pažnju. Dragi te nije čuo zato jer je glupača bila preglasna, a moraš priznat da se glas u sobi ipak bolje čuje nego glas preko telefona.
Tvoj je dragi bio malo prekulturan (dobrica il' sunačce valjda ;) ).
Ja nisam takva, odmah kolege sprašim van ili ja izađem :o
I mene bi smetalo, no ja nemam takvih briga :rolleyes: Ja bi recimo zamolila muža nek mi da prasicu ne telefon, a njoj bi rekla da očekuje jedan intiman poziv doma njenom mužu pa nek se onda cereka :E

sunshine
28.05.2003., 13:17
da, to i on kaze da je nekulturna i da se tako stalno ponasa :(

gea jesi li kliknula na link koji si dobila mailom prilikom registracije?
ako nisi onda je to razlog zasto ne mozes otvarati teme i slati i primati pm-ove

atlantis
28.05.2003., 13:41
To bi on trebao rjesavati...

Lijepo kaze tebi pricekaj sec, okrene se prema njoj i zamoli je da usuti jer ne cuje sugovornika...

U jednoj firmi cesto se svi smijemo i zezamo, no kad krecem poslovno zvat napomenem to ostalima i utisaju se...

Kad netko zove privatno nekoga obicno se vicu pozdravi ga/ju ili kad bu kavu platil, no na tome stane nakon par sekundi...

U drugoj firmi kolega i ja dijelimo telefon tako da sam se, nakon nekog vremena, telefonski upoznala s njegovom suprugom, pa kad ga nazove i ja se javim znamo par rijeci progovoriti ili pak znam, kad on kaze da radi do kasno, doviknuti da laze jer se dogovoril da s deckima ide pit :D, ali to sve ne traje duze od 5-10 sekundi...

Kak smo se u medjuvremenu upoznale i kak nemam nikakvih namjera bilokaj delati s njenim muzem, obicno ona vice natrag da onda idemo i nas dvije pit...

Ali da skuzim da nekog to smeta usutila bih i vise nikad ni rijeci...

Lijepo ti njemu reci da je utisa i nek joj objasni da mu smeta i bu zasutila (ak ne bumo je mi utisale :D)

sunshine
28.05.2003., 13:46
evo salje on meni malo prije poruku "a kaj ja mogu kaj je tak glupa da ne shvaca da se sama kompromitira takvim blesavim ponasanjem i kaj nema kulture"

i kaj da mu sad covjek kaze?

gea
28.05.2003., 13:48
sunshine, radi, pivu ti placam (ko svakoj finoj dami, ne bum valjda kavu):s :s :s :s
a sto se ove tice, pusti ju, da prostis, vrit. tvoj je i bok. oni ti nekad ne znaju reagirat i cesto bi bili i posteni i yebeni. al ne ide. mi to prije shvatimo. ovaj moj se isto brine zbog neke bezveznjace jer ju ne voli, al ipak komunicira s njom i zbunjuje ga kaj ja to mogu otkacit sam tak. eto. ne daj se, sunshine. sad mi pm radi, bum ti pruzala podrsku dane i noci dok ne poludis i ne zapitas se zakaj si mi otkrila tu tajnu

sunshine
28.05.2003., 13:48
atlantis to je drugo

ja s ovom nikad nisam ni rijec progovorila
ona inace radi u racunovodstvu i ima svoj ured
ne dijele telefon, cak ni prostoriju

i zaista je mogla biti stranka a ona se ovako ponasala
a kad je skuzila tko je zapravo na telefonu postala je jos smjelija

smeta me to sto je bila toliko napasna da me uspjela isprovocirati
tlak mi je skocio na 500 :D

sunshine
28.05.2003., 13:49
gea, drago mi je sto sam mogla pomoci :)

luca
28.05.2003., 13:50
sunshine kaže:

a kad je skuzila tko je zapravo na telefonu postala je jos smjelija

naravno ;)

objasni muzu da je ponizavanje i tebe i njega, da vi ne mozete zavrsiti mirno razgovor jer ona dreci. reci mu da se pobrine da se to vise ne desi. kako? to je njegov problem...

croft
28.05.2003., 14:02
Kazes mu kad se pizda prestane hiholjit,onda cete se cuti...
i spustes slusalicu...
Ufff...i meni bi islo to na zivac....mislim da bi otisla tamo,i pucala bi od smija od sveg glasa..i ako bi se i ona ukljucila...slozila bi joj svoju kiselu facu...tako da zna da mi nije napeta,niti malo!

magic
28.05.2003., 14:07
lady croft kaže:
....mislim da bi otisla tamo,i pucala bi od smija od sveg glasa..i ako bi se i ona ukljucila...slozila bi joj svoju kiselu facu...tako da zna da mi nije napeta,niti malo!

Ma da, naravno...tako da odmah vidi s kakvom primitivkom ima posla.

Nany
28.05.2003., 14:13
Meni to rade kolege u uredu! To je jos gore!
Pogotovo kad se pocnu hihotat onak dubokim glasovima... :rolleyes:
Ne cujes ni njih ni onog s kim razgovaras na telefon.
Da ne govorim o tome sto si onaj s kim razgovaram misli u tom trenu...
Al ja im velim da se utisaju, pogotovo kad razgovaram sluzbeno...

gea
28.05.2003., 14:16
reci im dubljim glasom. i ozbiljnijom facom. pa da vidis..:mad:

Nany
28.05.2003., 15:06
A jos bolje je kad se nadvikuju iz jednog ureda u drugi (dva ureda medjusobno spojena vratima) :rolleyes:

gea
28.05.2003., 15:16
isuse, pa di ti radis???!!! na gradilistu?:confused:

Rajna
28.05.2003., 15:42
Sunshine draga, sve ti je na muzu. On je taj koji je trebao reci prvo tebi: "Samo sekund, molim te", a onda njoj, tako da ga ti fino cujes: "Mozes li molim te samo malo tise, razgovaram sa suprugom".

U tvom slucaju meni bi tlak bio 2000! A zaista nisam ljubomorna osoba, ali ne volim kad bilo tko pravi ovcu od mene.

Imam kolegicu na poslu koja sjedi jedno 2 metra od mene. Obozavala je jedno vrijeme praksu da komentira moje telefonske razgovore dok jos traju - dakle, komentira ono sto ja govorim, ko sretna, bez imalo ustezanja. Samo je bilo potrebno da jednom, nakon sto sam rekla svom sugovorniku/ci "Samo malo, molim te" njoj jednostavno kazem "Oprosti, molim te, ali ne cujem skoro nista sugovornika, hajd mi poslije to reci", i nije se vise nikad ponovilo. Mada se doticna ko nesto durila taj dan.

Zato, daj mu do znanja ono sasvim ozbiljno da se osjecas ko tuka u tim situacijama. I da jeste zaista sve na njemu. Pogotovo ako je ta nevista glupa guska kako je on voli zvati.

:)

soks
28.05.2003., 15:47
nema tu ništa osim kaj se ženska bezobrazno nameće :rolleyes:

rekla bih joj ja da ću navratit pa da vidim oće li se još hihotat :D

mudrica
28.05.2003., 15:56
nametljiva uredska koketa koja podražava osjećaj "da su oni velika škvadra s posla", a ti samo "žena" sa strane. imala bih osjećaj da i on radi grimase svojoj škvadri dok priča samnom

slijedeći puta traži nju na telefon pa joj lijepo reci što je slijeduje

Ava Adore
28.05.2003., 19:14
hmm bolje da ja ne komentiram kaj mislim o tom dogadjaju...
ne zelim te bedirat...

Claire
28.05.2003., 19:43
sunshine... sta tebe vishe u ovoj prici smeta... to sta on nema testise reci doticnoj da umukne... i da se pristojno ponasha...

ili to sto mislish da se oni sheve?

ja osobno bi popizdila da sam na tvom mjestu... i kao sto ti je netko rekao... shala na par sekundi je ok... i sigurno bi je cisto intuitivno dozivila kao nesto benigno...

ja sam imala filing kad sam procitala tvoj post.... ta se doticna namece iz razloga da tebe raspizdi i da vam napravi probleme... i zato jer joj je TVOJ dragi napet... i jer ona hoce malo biti bitna...

sta god napravish... napravi damski i bez povishenog tona... ne pokazi da ti je bitna...
jer objektivno gledano... nije... :)

sunshine
29.05.2003., 09:56
Claire kaže:
sunshine... sta tebe vishe u ovoj prici smeta... to sta on nema testise reci doticnoj da umukne... i da se pristojno ponasha...

ili to sto mislish da se oni sheve?

mene smeta to sto je on ne stavi na mjesto, sto joj ne kaze da prestane

i ne mislim da se sheve, no mislim da bi ona to vrlo rado prakticirala s njim i da pokusava tako nesto izvesti

sunshine
29.05.2003., 09:56
Ava Adore kaže:
hmm bolje da ja ne komentiram kaj mislim o tom dogadjaju...
ne zelim te bedirat...
Ava samo reci sto mislis
neces me bedirat (valjda) :D

Ava Adore
29.05.2003., 10:32
radna mjesta su legla razvrata.
ima nas vise na forumu kojima je bas kolegica/kolega s posla polako/na brzinu preoteo dragu nam osobu...
mozes se ti trudit koliko hoces, al ti ljudi se gledaju bar 8-10h na dan, zafrkavaju, jos vidis kakav je zena tip, ta ce mu se vjesat dok on kao vecina (napominjem, vecina) muskaraca ne popusti svom pimpeku.
meni je sumnjivo i kad on kaze da mu je bezveze i brbljava i kokos i bilo kaj- ali to je valjda zato kaj je i meni to moj govorio.
a sad su zajedno. on i ona koja "je bezveze i daj kaj ti je, kaj ti pada na pamet, paranoicna si..."
ali to uopce ne mora ispasti tako kod tebe i nadam se da nece i da mu je fakat glupa. ja ovako reagiram jer se meni to dogodilo. da nije, rekla bi ti nis se ne brini...
ali ne mogu
drzim fige!

sunshine
29.05.2003., 10:36
Ava ja ne vjerujem da se tako nesto dogadja, no vjerujem da bi ona to vrlo rado htjela.
Nadam se da svoju zelju ona nikad nece ispuniti :D

Ava Adore
29.05.2003., 10:38
po onome sto si napisala sto posto bi htjela
ne daj se!
drz ga ne daj ga :)
mrzim takve kokosi...

sunshine
29.05.2003., 10:40
i ja
bila mi je antipaticna od prvog dana
a pogotovo od trenutka kad sam je vidjela na jednom pogrebu kako se cijelo vrijeme cereka i hihoce

zena nema odgoja ni trunke

Ava Adore
29.05.2003., 10:45
uzas te su mi najgore
ja ovu ne mogu ni pogledat
a ona se meni smjeska vani!
urgh!

mudrica
29.05.2003., 11:13
od živciranja nema niš

lijepo slijedeći puta zamoli mužića da te prebaci na speakerphone. tada imaš više mogućnosti:
1. reći da, pošto već vidiš da joj je tvoj razgovor sa zakonitim tako zabavan, sada ima priliku i tebi reći svoje komentare
2. reći da si primjetila da želi sudjelovati u tvok razgovoru s mužem i da sada svi skupa možete lijepo razgovarati i družiti se
3. možeš je pitati da li želi da slijedeći puta nju nazoveš, ako je već toliko zabavljaju tvoji razgovori
.
.
puno mogućnosti od finjaka, do gadnog spuštanja, ovisno o tome koliki udio bitch u svojoj reputaciji dozvoljavaš

ukoliko nema speakerphone ili ne želiš to izreći pred svima, možeš od mužića na slijedeću njezinu upadicu zatražiti da ti je da na telefon pa joj u istom raponu, gore navedenih mogućnosti, proslijedi porciju koju zaslužuje

nemaš što izgubiti. ako se već usuđuje i to uzima pod normalo komentirati vaše razgovore, biti žena koja kvoca na telefon ili bitch ti je manje-više svejedno, ali ćeš joj barem začepiti lajavu gubicu

zlatousta
29.05.2003., 12:56
Ona je neodgojena koza koja zeli bit u centru paznje i to, ocito, postize. On je taj koji treba to rijesiti i stavit je na njeno mjesto. I, da, i meni bi smetalo. :D

north wind
29.05.2003., 13:44
zlatousta kaže:
Ona je neodgojena koza koja zeli bit u centru paznje i to, ocito, postize. On je taj koji treba to rijesiti i stavit je na njeno mjesto. I, da, i meni bi smetalo. :D

Potpuno se slažem :top:, samo što mnogi muškarci jako vole "neodgojene koze". :( Milina jedna.:D Nadam se Sunshine da tvoj muž nije takav "naivčina". ;)

asa
29.05.2003., 14:11
Mislim, kolegica očito koristi priliku.
Al nije da ste vi nešto bolje...malo vas puca ljubomora i paranoja....

Kao prvo svaki dobro odgojen muž zna da mu je njegova zakonita prioritet. I ako glupača sa stane nešto dobacuje onda njoj kaže - oprostite, razgovaram na telefon, samo malo.

To je uzoriti muž. Svi ostali su debili od kojih se treba razvesti.

Asa je govorila :)

luca
29.05.2003., 14:22
ima li asa muza? :D

Crow Jane
29.05.2003., 15:03
sunshine kaže:
mene smeta to sto je on ne stavi na mjesto, sto joj ne kaze da prestane

i ne mislim da se sheve, no mislim da bi ona to vrlo rado prakticirala s njim i da pokusava tako nesto izvesti

Welcome to the club! :(

Provjeri moj topic na US - na temu najbolja prijateljica.

Da im pizda materina bezobrazna! :mad: :mad: :mad: :rolleyes: :flop:

[ne muškima, kolegicama, naravno :D]

sunshine
29.05.2003., 15:28
kaj Jane hocemo peticiju pisati?
zabraniti kolegice na radnim mjestima nasih najdrzaih :D

Irja
29.05.2003., 15:39
Jebi joj sve po redu.Tako to počinje,kao.Kikotanje i ostale predigre,a onda se uhvatiš da čekaš muža s nekog "večernjeg" sastanka.:rolleyes:
Glupost.Možeš i njemu izjebati sve redom,čisto prevencije radi.

Crow Jane
29.05.2003., 15:45
sunshine kaže:
kaj Jane hocemo peticiju pisati?
zabraniti kolegice na radnim mjestima nasih najdrzaih :D

Znaš kaj, ova moja bitch je "prijateljica i izvan radnog vremena"! :mad: :rolleyes: :rolleyes:

sunshine
29.05.2003., 15:50
e ti onda duplo nemas srece

Irja
29.05.2003., 16:18
Crow Jane kaže:
Znaš kaj, ova moja bitch je "prijateljica i izvan radnog vremena"! :mad: :rolleyes: :rolleyes:

Jebe ju stoposto,žao mi je,ali tako je.:rolleyes:

asa
29.05.2003., 16:20
Luca, nema. Al kad ga bude imala ima da slusa sto JA PRICAM, a ne da se zajebava s kolegicom. To ti je stvar stava, istrenirano.

Sjecam se jednog slucaja kad je moj novi decko nesto bio lose volje i obrecnuo se na mene, jer je imao problema na poslu. Prvi put se nisma snasla i presutjela sam. Kad je to ponovio drugi put -rekla sam mu doslovno "Jos jednom se probaj istresati na mene i to ce biti zadnji put" . On se nasmijao. I nikad, ali nikad vise se nije otresao na mene. NIKAD.

Isto ti je i s spikom kolegice, lijepe prolaznice i sl. One seknude kad vidim da muskarac koji je u mom drustvu za stolom okolo bezocno gleda druge zgodne zene koje prolaze ili sjede za drugim stolom odmah to dam do znanja. Jednostavno kazem - neodgojen si, bezobrazan, to je uvredljivo, ako mislis da nisam dovoljno dobra i da ti nisam dovoljno zanimljiva digni se i odi. Ak odlucis ostati sjediti onda, molim te, svoju paznju posveti meni, a ne svakoj suknji koja prodje.

Kad to prvi put napravis, frajer se najcesce jako zbune. Ali i zapamte, jednom za uvijek. Nemam nista protiv pogleda koji pobjegnu za nekim lijepim parom nogu ili grudi, ok, to je sve normalno. Ali kad je netko bezobrazan, nastupam s dresurom.
Bez obzira o kome se radi.

Pogresno je nastojati zadrzati muza ocajnicki mu dopustajuci sve. To je jadno i pateticno. Svi smo slobodni ljudi...

gea
29.05.2003., 16:24
asa :top:

Black Hawk Down
30.05.2003., 00:16
Baš vesela atmosfera u tom uredu.
Imala si mu nešto prevažno reći tog trena pa si ga zovnula na posao?
Ti si dioničar u tom poduzeću pa misliš da imaš pravo određivati tko će se kikotati dok ti vodiš privatne razgovore?
Željela bi da tvoj muž mijenja stavove i ponašanje svojih kolega na poslu zato da bi mogao u radno vrijeme i kad tebi odgovara voditi privatne razgovore sa tobom?

Ako te nešto smeta, ne zovi ga na posao tako neorganizirano :D - kad ti se digne , odnosno reci mu samo da bi trebala s njim razgovarati i da te zovne kad mu bude zgodno i kad ne bude imao drugih obveza i kad ga nitko ne ometa tako da možete normalno razgovarati. Ili ako i ti radiš pa to ne možete jednostavno uskladiti, pitaj ga najprije može li neometano razgovarati (npr. u vrijeme kad ga dotična kolegica ne gnjavi), a ako ne može da ćeš ga nazvati za desetak minuta, a da on dotle stvori uvjete za normalan razgovor.

Aaaa, ups, sorry ... :(

Ovo je ženski kutak! :confused:
Ispričavam se, pravite se da ništa nisam napisao.

Black Hawk Down
30.05.2003., 00:27
asa kaže:
One seknude kad vidim da muskarac koji je u mom drustvu za stolom okolo bezocno gleda druge zgodne zene koje prolaze ili sjede za drugim stolom odmah to dam do znanja. No, oprostite što opet smetam, mislim da bi tada već moglo biti prekasno :( jer je on tebi već nešto dao da znanja svojim ponašanjem. Sila i pokušaj "dresure" :rolleyes: može samo malo odgoditi neizbježno.

Crow Jane
30.05.2003., 08:58
Irja kaže:
Jebe ju stoposto,žao mi je,ali tako je.:rolleyes:

Ma ne jebe ju, samo bi se ona vrlo rado htjela jebat s njim.
Iskreno, ne znam kaj bi napravila da još i ćaska u pozadini dok se ja s njim spominam! [zato ga i ne zovem na posel :D]

Anyway, idem danas doma, i tako ću ju prostijelit pogledom da joj nikad više ne padne na pamet bludna misao! :D

asa
30.05.2003., 09:10
Black, tebe inače smatram kretenom, ali ovaj put ću ti svejedno odgovoriti - Još niti jedan se nije ustao od stola.
Pa ti zaključi.

lebowski
30.05.2003., 10:15
asa kaže:
Black, tebe inače smatram kretenom,
Pristojnost i pamet su ti uvijek bila jaca strana. :rolleyes:

asa
30.05.2003., 10:46
A ni o Lebowskom nemam puno bolje mišljenje :D :D

Vera Pavladoljska
30.05.2003., 13:51
Jasno ti je da tu objektivno ne možeš ništa, a i zašto bi?:confused:

Jebiga,žena se kikoće, sve ostalo je na povjerenju između vas dvoje.Nazvala si kada si nazvala i čula, te je tvoj mozak iskonstruirao sve i svašta.Ne mora biti ništa.

Radno mjesto je radno mjesto i ja to jako poštujem i volim, moram priznati - jer sam imala čovjeka koji je nazivao i pravio ljubomorne scena svaka dva sata.

Ja VOLIM kada me se zove u bilo koje doba,osim kada sam u poslovnoj strci.To onda jednostavno kažem, ili se dogovorimo.
Ali ne volim kada me se napada ( a to mi je radio jedan lik) da tko je oko mene, da tko mi je to,da zašto idem na kavu,zašto pijem kavu sa Splićom na poslu,zašto se Pero smije, a zašto se Tomo nakašljava meni pokraj uha:rolleyes: :eek:

Posao je posao iako, naravno nije Svetište, da ne možeš nazvati -no bolje se pristojno dogovoriti,nego konflikti bez potrebe.
Osim ako je izvanredna situacija u pitanju - naravno da neces pitati za "dozvolu" da nazoveš.

Budi cool

:)

sunshine
30.05.2003., 14:34
meni nikada nije trebala dozvola da nazovem niti njemu mene.
cujemo se cesto i drago nam je kad se cujemo.

i ne dahcem mu za vratom niti ispitujem tko je i sto je

i ne bi me smetalo ni hihotanje da nije bilo direktno upuceno nama s komentarima o nama

asa
30.05.2003., 14:42
Ja bi odjurila k njemu na posao i zasamarala ju. :D

sunshine
30.05.2003., 14:49
asa kaže:
Ja bi odjurila k njemu na posao i zasamarala ju. :D asa odi vrit :D
pa nisam ja primitivka :p

ma to me i onak vise ne muci toliko
jucer sam bas bila ljuta ali danas me pustilo :D

Winona
30.05.2003., 14:55
tome se i nadao ;)

sunshine
30.05.2003., 14:56
Winona1 kaže:
tome se i nadao ;)
ma nije, pricali smo puno o tome i jasno mu je da meni to ide na (da ne velim kaj) ali isto tako je meni jasno da medju njima nema nis :D

i sad ce netko reci da, da tome se i nadao :D

Winona
30.05.2003., 15:40
pa ako zna da ti to smeta sto je ponudio kao rjesenje problema ?

Ako zna da te smeta a ne cini nista, onda je sorry, papak.;)

Vera Pavladoljska
30.05.2003., 15:44
asa kaže:
Ja bi odjurila k njemu na posao i zasamarala ju. :D

I opet,wronggggggggg.

Lukavstvo je majka svega.:)Svratish na posao,dotjerana do bola i natrag,kada se dogovorite,usput,onako,donesesh mu neshto za pojesti i snimish situaciju.

Osmijeh pozheljan.:cool:

asa
30.05.2003., 15:50
Ja ti velim najozbiljnije. Ok. Vjerojatno ju ne bi tamo lupila, jerbo sam protivnik fizickih obracuna, ali svasta bi joj rekla.

Je, ja sam primitivka. Popustam svojim strastima :D :D

Vera Pavladoljska
30.05.2003., 16:01
asa kaže:
Ja ti velim najozbiljnije. Ok. Vjerojatno ju ne bi tamo lupila, jerbo sam protivnik fizickih obracuna, ali svasta bi joj rekla.

Ma, asa, svi mi popizdimo, ali time mu dajesh orzhje u ruke, shto nije pametno, a i toj kikotalici.

kazhem ti, provjereno;) pali - spickaj se,dodji,donesi dragomu nesto - kao brines se za njega,popijes kavicu,budes ljubazna i zavrtis dupencetom odlazeci na kavu.

On pita, a s kim? A ti kazes - ma nis posebno, lega s posla radimo na nekom projektu :)

I tak,snage se izjednacavaju s vremenom, sve legne,konflikt je izbjegnut,poruka odaslana - tko je mudar - shvatit ce,tko nije e dovraga, nece nikada.:)

diadora
30.05.2003., 21:13
A tko je jos bio u uredu osim tvog muza i hihotave kokose?
Mozda je to hihotanje i komentari bilo zapravo za usi nekog treceg - da se vidi kako je ona prisna s tobom i tvojim muzem...?

Basta
02.06.2003., 17:36
asa kaže:
Khm... :p

Ruda
02.06.2003., 19:44
sunshine kaže:
ma to me i onak vise ne muci toliko
Sunčeko, trebala bi biti zabrinuta....garantiram da on nju jebe.
Sama si kriva zbog toga.....sjeti se samo onog svojeg "zeke"........počela si ga prečesto koristiti, mužića si zanemarila, logično je da si je potražil nekaj sa strane.
Jebe on nju jebe i te kak:B
:D

JaBitTe
02.06.2003., 20:27
Ruda, ni njoj doma nefali LJES-a ;) vis kako je nasmijana :p

sunshine kaže:

Annatar
03.06.2003., 10:26
asa kaže:

Je, ja sam primitivka. Popustam svojim strastima :D :D TO se zove alapača. I to ljubomorna alapača. Jadan onaj koji tebi dopadne šaka.

Vera Pavladoljska
03.06.2003., 12:55
Ruda kaže:
Sunčeko, trebala bi biti zabrinuta....garantiram da on nju jebe.
Sama si kriva zbog toga.....sjeti se samo onog svojeg "zeke"........počela si ga prečesto koristiti, mužića si zanemarila, logično je da si je potražil nekaj sa strane.
Jebe on nju jebe i te kak:B
:D

Ruda mudro zbori,isto se dogodi kada muzhevi zanemare zhenice.
:p ;)

I,eto ti je nu - s nekim drugim "zekom":rolleyes: :D, dok se "lav" odmara u hladovini........pa se ti odmaraj,sinko :cool:

trpimir
03.06.2003., 15:45
Hoces jedan muski odgovor? :D

Imamo i mi takvu jednu alapacu u uredu. Iako ju nitko ne podnosi, ona se trudi ostavit dojam da smo svi "ekipa", pogotovo pred nekim izvana. Odmah hoce "obiljezit teritorij", jebote ko kuja :D kad bolje razmislis. Odmah daje do znanja "mi smo dobri, a vi drugi ste outsideri". :rolleyes: To radi prvenstveno muskima, a u glavi ima par kategorija neprijatelja: svi koji su izvan firme, onda zene u firmi, a onda zene i cure od ljudi koji rade u firmi. S druge strane, kad imamo neko druzenje na koje su pozvani svi iz firme zajedno s partnerima, odna se uglavnom pokusa skompat s muzevima i deckima od svojih zenskih kolegica. :rolleyes:

Mi joj to do neke mjere pustamo, jer nam je na taj nacin najlakse drzat glupacu pod kontrolom. Samo joj se nasmjesis i kazes "sunce, daj mi napravi to i to" i ona odmah trci. :D A ako nece, onda joj nabijes griznju savjesti "pa mislio sam da smo ekipa, a ti sad nemas vremena i volje za sitnu uslugu svom najdrazem kolegi". :D I da vidis - mi okom, ona skokom. Izdresirali smo ju ko malog majmuna :D a ona misli da je glavna fuckerica u uredu.

Vjerojatno je i ona od tvog muza slicna takva. Ne brini se previse. Vjerojatno joj se u uredu svi smiju. ;)

xena
03.06.2003., 16:14
Bome Sunshine mislim da se poslije Trpimirovog posta sigurno osjecas bolje ;)

trpimir
03.06.2003., 16:46
xena kazˇe:
Bome Sunshine mislim da se poslije Trpimirovog posta sigurno osjecas bolje ;)

:top:

Pa to mi je i bio cilj :) (a nisam nista lagao ;) )