PDA

View Full Version : Upoznajte bolje svoje znanje i znalački se zabavite!

stranice : [1] 2

drukqz bunny
17.12.2002., 03:11
Propozicije su jednostavne: u ovom postu nalaze se tri pitanja/zadatka. Ko prvi da bar 2 tačna rešenja, postavlja naredna 3 pitanja itd. Zadatke je poželjno formulisati tako da je rešenja teško naći jednostavnim korišćenjem Googlea ili nekog drugog pretraživača.

Idemo:

1) Navedi 8 bendova u čijem se imenu pominju životinje.
2) Navedi 5 pesama u čijem se naslovu pominje neka droga.
3) Koje je svetovno ime Rambo Amadeusa?

mantra
17.12.2002., 04:01
1) Mouse on Mars, Slash's Snakepit, Buffalo Tom, Dogstar, Three Fish, Eva Trout, 16 Horsepower, Counting Crows, Papa Roach...

2) Heroin (AIC), Cocaine (E. Clapton), Weeds (Pulp), Ecstasy of Gold (Metallica, S&M), Amphetamine (Everclear).

Eto, ali postavi ti opet pitanja, imas moj blagoslov. Ja nemam vremena. ;)

drukqz bunny
17.12.2002., 04:09
Nisi zadovoljio! Naime, Weeds od Pulp se ne odnosi na marihuanu. Ne bih se kladio ni da je Ecstasy Of Gold o MDMA.

Dakle zadaci iz uvodnog posta su još uvek aktuelni!

mantra
17.12.2002., 04:11
drukqz bunny je napisao:

2) Navedi 5 pesama u čijem se naslovu pominje neka droga.

rekao si u naslovu, a ne u pjesmi. :)
no, nema veze,... :)

mantra
17.12.2002., 04:16
i eto nam pobjednice ... jeeeeee :)

drukqz bunny
17.12.2002., 04:17
Da, u naslovu, ali ako se pesma zove Weeds, a u pesmi se radi o radničkoj klasi/proleterima koji su u pesmi metaforično-ironično predstavljeni kao korov (weeds), potpuno je jasno da se ni naslov ne odnosi na marihuanu (weed). A ako "pominjanje" tumačimo na način koji ti impliciraš, pa onda ispada da bi se prihvatao i npr. odgovor "Miles Davies' Funeral" jer naslov sadrži slova l, s i d.

mantra
17.12.2002., 04:18
drukqz bunny je napisao:
Da, u naslovu, ali ako se pesma zove Weeds, a u pesmi se radi o radničkoj klasi/proleterima koji su u pesmi metaforično-ironično predstavljeni kao korov (weeds), potpuno je jasno da se ni naslov ne odnosi na marihuanu (weed). A ako "pominjanje" tumačimo na način koji ti impliciraš, pa onda ispada da bi se prihvatao i npr. odgovor "Miles Davies' Funeral" jer naslov sadrži slova l, s i d.

:D :D :D oke, u pravu si.
p.s. ni ono od metallice nije o drogi.

Pale Blue Eyes
17.12.2002., 04:20
1. White snake, Beatles, the scorpions, the animals, dogstar, super furry animals, Skunk Anansie, steppenwolf, black crowes,
def lepard
2. the drugs don't work(Verve), Sex and Drugs and Rock and Roll(Ian Durry), cocaine(Clapton), brown sugar(R. Stones), heroin hates you (Iggy Pop)

drukqz bunny
17.12.2002., 04:22
Ovo može...
Izvoli Pale!

Pale Blue Eyes
17.12.2002., 04:29
1. 5 bendova ciji se pjevac zove John? :D

2. 6 pjesama u kojima se spominje Isus? Ne racunaju se bozicne, religijske ili pjesme za malu djecu!

3. 17 pjevaca ili clanova nekog benda, koji su se overdozirali i sad su rahmetli :D

Pale Blue Eyes
17.12.2002., 04:45
Da vam olaksam 1. pitanje... moze inacica od John... Jon, Johnny i jonathan... no nemre vise nis' drugo...:o :p :B

drukqz bunny
17.12.2002., 04:47
Pale Blue Eyes je napisao:
1. 5 bendova ciji se pjevac zove John? :D

2. 6 pjesama u kojima se spominje Isus?

3. 17 pjevaca ili clanova nekog benda, koji su se overdozirali i sad su rahmetli :D

1. The Quarrymen, The Beatles, Plastic Ono Band, Sex Pistols, Public Image LTD. :p

2. Jesus Doesn't Want Me For A Sunbeam (The Vaselines), Oh!Jesus (Amp), Personal Jesus (Depeche Mode), God (Lennon), Majka milosti (Supernaut)

3. Samo 17?

drukqz bunny
17.12.2002., 04:56
1. Navedi 5 albuma sa 8 ili više reči u imenu (računaju se i a, the itd.)

2. Navedi 5 rockera koji su izvršili samoubistvo.

3. Zbog čega je zamenjena prvobitna verzija omota Bowiejevog Diamond Dogs?

zabic
17.12.2002., 05:29
Vidi, neko se prije mene dosjetio da stavi Jane Birkin u avatar. au! spor sam.

1) It Takes a Nation of Millions to Hold Us Back (Public Enemy), The Wonderful and Frightening World of the Fall (The Fall),
Buzz or Howl Under the Influence of Heat (Minutemen), Free Your Mind And Your Ass Will Follow (Funkadelic), Shut Up And Play Yer Guitar Some More (Frank Zappa)

2) Kurt Cobain (puska), Michael Hutchence (vjesala), Ian Curtis (jos jedan objesenjak), Tom Evans iz Badfingera (opet objesenjak), Phil Ochs (isto), Richard Manuel iz Banda (isto)
kontam ne racunaju se overdosei...

3) zbog toga sto je bio do jaja :)

zabic
17.12.2002., 05:37
I pitanja

1) Nabroj barem 5 albuma koje je producirao ili mixao Todd Rundgren a da nisu Utopia ili on sam.

2) Zbog cega se omoti Bowijevog albuma The Man Who Soled The World razlikuju u Americi i Evropi?

3) Kojeg poznatog muzicara iz Minneapolisa su zvali Dog kad je bio klinac?

anch_io
17.12.2002., 05:43
uh... evo ti ga sad...
1.
GYBE - Lift Your Skinny Fists Like Antennas To Heaven
Explosions In The sky - Those Who Tell The Truth Shall Die, Those Who Tell The Truth Shall Live Forever
Silver Mt. Zion - He Has Left Us Alone But Shafts Of Light Grace Corners Of Our Room
Killdozer - Uncompromising War On Art Under the Dictatorship Of The Proletariat
no Neck Blues Band - Sticks And Stones May Break My Bones But Names Will Never Hurt Me

2.
Ian Curtis, Kurt Cobain, Michael Hutchence (premda je on malo sumnjiv), Nick Drake (premda je i on sumnjiv), Jeff Buckley (ma i on je sumnjiv)

#. ne znam -reci.....

anch_io
17.12.2002., 05:44
sporo tipkam :D:D:D

da li dobijem pravo na postavljanje nagradnog pitanja?

zabic
17.12.2002., 05:53
odgovori na moja pitanja, igraj posteno!

cody
17.12.2002., 10:35
1. xtc - skylarking, badfinger - straight up, meat loaf - prvi, psychedelic furs - forever now, cheap trick - next position please

2. pojma nemam zasto, znam da su omoti drugaciji, ali zasto...?

3. da bubnem: bob mould?! ili netko drugi iz huskera...?

zabic
17.12.2002., 17:20
Pa sta je na tom evropskom omotu, a sta na americkom, ajde bar to...

Kako se zove taj Meat Loafov album?

Nije Bob Mould niti bilo koji drugi clan huskera.

cody
17.12.2002., 17:33
na europskom on lezi na kaucu, a na americkom je neki cika sa kaubojskim sesirom (ako se dobro sjecam).

prvi od mesne struce je.... cek da skicnem... bat out of hell.

btw, koga su zvali dog? ja sam to negdje procitao, ali sam zaboravio...:(

TeenSpirit
17.12.2002., 18:47
daklem...tko postavlja nova pitanja.... :)

zabic
17.12.2002., 20:21
Ok, Cody priznaje ti se. Problem je sto je na tom kaucu David lezao u zenskoj odjezdi, a to u macho americi nije moglo proci.

Princa su zvali Dog. Kad mu vidis slike iz djetinstva, onda ti bude jasno zasto su ga tako zvali, haha!!!

cody
17.12.2002., 21:21
1. tko je shannon doughton? (aj zele, znam da znas;)
2. koji album nazivaju prvim country rock albumom?
3. koji sastav izvodi naslovnu pjesmu serije "lude sedamdesete", i cija je ta pjesma u originalu?

TeenSpirit
17.12.2002., 22:35
1. breedersice, jahala na bubnjevima
2. last splash iz '93?
3. big star...ne znam tko je originalni izvodjac

cody
17.12.2002., 23:20
imas 2 kriva i jedan polukriv. big star sviraju pjesmu u originalu.

TeenSpirit
17.12.2002., 23:24
upravo sam sad to zelio reci :D

TeenSpirit
17.12.2002., 23:25
a sto se tice prvog pitanja....za koji bend se gleda?

cody
17.12.2002., 23:28
TeenSpirit je napisao:
a sto se tice prvog pitanja....za koji bend se gleda?

ne razumijem sto ti nije jasno?

TKO je s.d. je pitanje. dakle, trazimo njegovo ime i prezime.

onaj odgovor o "last splashu" kao prvom country rock albumu pokazuju svu tvoju raskos znanja i naslusanosti.:rolleyes:

TeenSpirit
17.12.2002., 23:31
cekaj...o cem ti pricas? ili se opet boris sam sa sobom?

mantra
17.12.2002., 23:36
cody je napisao:

TKO je s.d. je pitanje. dakle, trazimo njegovo ime i prezime.

Britt Walford

mantra
17.12.2002., 23:43
cody je napisao:
1. tko je shannon doughton? (aj zele, znam da znas;)
2. koji album nazivaju prvim country rock albumom?
3. koji sastav izvodi naslovnu pjesmu serije "lude sedamdesete", i cija je ta pjesma u originalu?

1.Britt Walford
2. Gram Parsons Int. Sub Band..??
3.'In the Street' - Big Star; istu za seriju obradili Cheap Trick (loše, of course)

drukqz bunny
17.12.2002., 23:49
1. Shannon Doughton je alias Britt Walforda, bubnjara sastava Slint, koji je lupao u Breeders, album Pod.

2. Pretpostavljam da misliš na Poor Little Critter On The Road grupe Knitters. Ili možda na Mekons? EDIT ili možda misliš na Byrds... Ovo je edit a mantra je već tačno odgovorio na 2 pitanja tako da on sad zadaje dalje!

3. Uglavnom, mislim da će prvi i treći odgovor biti dovoljni da se kvalifikujem za sledeći set zadataka - September Gurls original je Big Star a obrada za Seventies Show držim da su Cheap Trick.

cody
17.12.2002., 23:51
drukqz bunny je napisao:
September Gurls original je Big Star a obrada za Seventies Show držim da su Cheap Trick.

kriva pjesma. probaj opet.

TeenSpirit
17.12.2002., 23:51
o

i know, zajeb & zabluda.

cody
17.12.2002., 23:52
mantra je napisao:
1.Britt Walford
2.The Gilded Palace of Sin - The Flying Burrito Brothers možda; ili Gram Parsons Int. Sub Band..?? ne znam..
3.'In the Street' - Big Star; istu za seriju obradili Cheap Trick (loše, of course)

1. tocno
2. byrds - sweetheart of the rodeo
3. tocno

izvoli.

mantra
17.12.2002., 23:54
neka Zec postavlja, domisljatiji je..:)

TeenSpirit
17.12.2002., 23:54
Ovo je edit a mantra je već tačno odgovorio na 2 pitanja tako da on sad zadaje dalje!

;)

drukqz bunny
17.12.2002., 23:56
Pa šta onda ispada da ja sad zadajem? A ti proveri za Seventies Show, mislim ja tu seriju ne pratim ali sve mi se čini da je September Gurls.

Dotični album Byrds je, je li, Sweetheart Of The Rodeo

mantra
17.12.2002., 23:58
drukqz bunny je napisao:
Pa šta onda ispada da ja sad zadajem? A ti proveri za Seventies Show, mislim ja tu seriju ne pratim ali sve mi se čini da je September Gurls.

Dotični album Byrds je, je li, Sweetheart Of The Rodeo :p

da, ajde ti pliz,meni se ne da..
inace nije sept. gurls..imam ja disk...

drukqz bunny
18.12.2002., 00:00
A ne, ipak mantra zadaje!
Hajde mantra!

cody
18.12.2002., 00:03
mantra je napisao:
da, ajde ti pliz,meni se ne da..
inace nije sept. gurls..imam ja disk...

postavi pitanja!!!

zasto si se upustao u igru ako ne postujes pravila?

mantra
18.12.2002., 00:08
hah, ajde dobro..

1. kome je trent reznor posvetio pjesmu "i'm looking forward to joining you, finally"? (dovoljno je samo ime osobe).

2. kako se zove pas od daniela johnsa?

3. navedite barem 3 muzicara koji se prezivaju Smith.

pitanja su ultraglupa, ali trazili ste dobili ste..:D:E

drukqz bunny
18.12.2002., 00:14
1. Pokojnoj babi, ne znam kako se zvala baba. (Čini mi se da ime piše u bookletu ali mi nije ovde album.)
2. Ko je Daniel Johns?
3. Mark E. Smith (The Fall) , Robert Smith (The Cure), Will Smith (Will Smith)

mantra
18.12.2002., 00:16
Zec, nisi zadovoljio!
p.s. jeste baba je u pitanju...i da, pise u bukletu... zadnja strana..

drukqz bunny
18.12.2002., 00:18
Heh, pa valjda je zanimljiviji podatak ko je njemu bila ta osoba nego kako se tačno zvala...
Al' eto, u međuvremenu sam saznao da se ker zove Sweep; eto kvalifikovao sam se u svakom slučaju :D

mantra
18.12.2002., 00:19
Ajde, zec ne cendraj. :D Baka se zove Clara.
Inace, zadovoljio si, pa sad ti pucaj pitanja..
p.s. Sweep "pjeva" :D zajedno sa Johnsom u "Steam Will Rise" na jednom djelicku :D

TeenSpirit
18.12.2002., 00:22
mantra je napisao:
Sweep "pjeva"

:D :D

drukqz bunny
18.12.2002., 00:29
Idemo:

1. Koje je rase bio pas koji je gostovao u pesmi Mademoiselle Nobs u filmu Pink Floyd Live At Pompeii?
2. Jednom prilikom je malo falilo da John Lennon i Paul McCartney zajedno zasviraju u javnosti nakon razlaza The Beatles: koja je situacija bila u pitanju?
3. Navedi stihove strofe koja postoji na verziji While My Guitar Gently Weeps na Anthology, a na albumu The Beatles je nema!

TeenSpirit
18.12.2002., 00:30
moram se nasmijati....sorry :D :D :D

paški sir i vrhnje
18.12.2002., 00:33
1. šnaucer, ženka, dvije godine stara.
2. na onom geldofovom koncertu woo!
3. "look at the frog! there! she leaps! as my guitar! gently! weeps!"

booya!

zabic
18.12.2002., 00:37
Mislim da je Codyjevo pitanje trebalo biti koji se album smarta najznacajnijom prekretnicom u zanru country rock a ne koji je bio prvi country rock album. Jer, SOR od Byrdsa jeste ta prekretnica, a International Submarine Band Safe at Home i sila Dylanovih albuma (pogotovo John Wesley Harding i Highway 61 Revisited) bile su pretece... Na kraju krajeva, sa country strane imali smo gomilu albuma koji bili prije SOR a mogli spasti u taj zanr, npr All Aboard the Blue Train ili Ballads of the True West 1 i 2.

drukqz bunny
18.12.2002., 00:50
paški sir i vrhnje kaže:
1. šnaucer, ženka, dvije godine stara.
2. na onom geldofovom koncertu woo!
3. "look at the frog! there! she leaps! as my guitar! gently! weeps!"

booya!

Ne. Ne. Ne. Ovo čak ne spada ni u kategoriju "nice try", stvarno ne znam kako bih ovo okvalifikovao. :rolleyes:
Eno promenio sam pas-pitanje, verovatno je sad lakše.

drukqz bunny
19.12.2002., 00:16
Da ne bi topic pao u komu, evo novih zadataka; držim da su ovi znatno lakši. ALI da biste se kvalifikovali da postavite sledeća tri zadatka, potrebano je da rešite ČETIRI zadatka! Prethodni su, dakle, još uvek u igri!

4. Jedna od ove tri osobe nije zastupljena na omotu Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band: Edgar Allan Poe, Karl Marx, Nikola Tesla.

5. Na albumu obrada Les Chansones Populaires grupe Električni Orgazam objavljena je verzija pesme koju je nekoliko godina kasnije (ponovo) učinila vrlo popularnom izvedba jednog američkog benda. Koja stvar je u pitanju?

6. Da li je Takehisa Kosugi muškarac ili žena?

cody
19.12.2002., 00:55
2. kad su ih puno tlacili mediji pa su htjeli dokazati kako se ne mrze
4. nikola tesla
5. the man who sold the world
6. musko

Žlzc
19.12.2002., 03:10
Hajde neka ti bude :p, mada je ovo pod 2 moglo i znatno temeljnije.

Izvoli!

banderas
19.12.2002., 10:51
Mene bas zanima kad su Lennon&McCartney ponovno trebali svirati. Mislio sam da sam poznavatelj Beatlesa, ali za ovo nemam pojma. Zec?

zabic
19.12.2002., 17:20
Evo da ja kazem nesto sto sam Zecu vec privtno rekao. Ne samo da su se Lennon i McCartney zamalo pojavili zajedno nego se JESU pojavili zajedno na albumu s/t Ringa Stara iz 1973. Lennon i Harrison su prilozili kompozicije cak. Doduse, Ringo je vjesto sredio da ne budu u studiju istovremeno.

cody
19.12.2002., 17:29
jel mogu ja pitanja?

Žlzc
19.12.2002., 17:31
'Ajde više... :p

cody
19.12.2002., 17:40
1. na kojem tulumu, u kojem gradu i proslavljajuci koji rodjendan je keith moon skocio pijan (vjerovatno i nadrogiran) u prazan bazen i polomio prednje zube?

2. koje je PUNO ime blacka francisa aka. frank blacka?

3. tko izvodi i na kojem albumu "it's not alright", pjesmu koju su obradili lambchop na svojem "what another man spills" albumu i u kojem bendu je ta osoba punopravni clan?

evo! jel' sad u redu, zele?

Žlzc
19.12.2002., 17:40
Banderas, evo priče:

PLAYBOY: Aside from the millions you've been offered for a reunion concert, how did you feel about producer Lorne Michaels' generous offer of $3200 for appearing together on "Saturday Night Live" a few years ago?

LENNON: Oh, yeah. Paul and I were together watching that show. He was visiting us at our place in the Dakota. We were watching it and almost went down to the studio, just as a gag. We nearly got into a cab, but we were actually too tired.

PLAYBOY: How did you and Paul happen to be watching TV together?

LENNON: That was a period when Paul just kept turning up at our door with a guitar. I would let him in, but finally I said to him, "Please call before you come over. It's not 1956 and turning up at the door isn't the same anymore. You know, just give me a ring." He was upset by that, but I didn't mean it badly. I just meant that I was taking care of a baby all day and some guy turns up at the door. . . . But, anyway, back on that night, he and Linda walked in and he and I were just sitting there, watching the show, and we went, "Ha-ha, wouldn't it be funny if we went down?" but we didn't.

Ceo (fenomenalni) Playboy interview sa Johnom i Yoko (http://www.bcpl.net/~rick/lennon.html)

zabic
19.12.2002., 17:50
haha! klasican primjer Lennonovog cinizma i nacina na koji rockeri mitologiziraju stvari! Ja mislim da je on sve to izmislio. Jos jedino Tom Waits zna tako fenomenalno da laze. Npr, poslao je Rodu Stewartu thank you card na kojem je pisalo, hvala sto si obradio Downtown Train, zahvaljujuci tome sagradio sam bazen u dvoristu pa se djeca, zena i ja brckamo svaki dan. hahaha!

zabic
19.12.2002., 18:01
1) haha! eto jos jedne izmitologizirane neistinite price. Keith Moon nikada nije skocio u prazan bazen - nije bas toliko budala. Ljudi pricaju da se to desilo na proslavi njegovog dvadesetog (u stvari dvatesetprvog rodjendana), ne znam tacno di, u nekoj americkoj pripizdini u svakom slucaju. U stvari, on si je izbio zub gadjajuci se tortama sa Keithom Hopwoodom. A moze biti da je i to mit.

2) hmmm Charley Thompson, tako nesto.

3) Basista Yo La Tenga, projekt Dump, al za ime me puno pitas.

4) ne znam i Jarvis me ne zanima.

cody
19.12.2002., 19:31
malo korigiraj odgovore, pa daj nova pitanja.

trazim puno ime charlesa thompsona.

Žlzc
20.12.2002., 00:43
2. Charles Michael Kitridge Thompson (IV)

3. ...James McNew

TeenSpirit
20.12.2002., 00:48
daklem, zna se tko postavlja nova pitanja. ;)

cody
20.12.2002., 00:52
joj, gle! sto to viri iz zeletova cmara?:B

Žlzc
20.12.2002., 00:53
1. Koga su čekali likovi čija je divlja pobuna protiv svirke Suicide zabeležena na 23 Minutes Over Brussels?

2. Navedi bar tri "argumenta" koje koriste zagovornici teorije da je Paul McCartney odavno mrtav!

3. Mogwai su svojevremeno fanovima nudili majice na kojima piše da je jedan britanski bend "shite". Koji?

cody
20.12.2002., 01:08
1. elvis costello - bila je borba sa podivljalom publikom oko mikrofona
2. ne znam
3."blur are shite"

Žlzc
20.12.2002., 01:12
Može; daj dalje!

cody
20.12.2002., 01:19
1. u kojem gradu je od pocetka devedesetih zivio lukas iz poznatog rijeckog banda FIT?
2. koja osoba stoji iza imena britanskog electro projekta Astrobotnia?
3. iz kojeg razloga punk publika nije volila meat puppetse, iako su oni u pocetku pretezno svirali punk (cak i hc punk)?

TeenSpirit
20.12.2002., 01:28
cody, full mi te je zao. sorry, ali tako je.

Žlzc
20.12.2002., 01:33
2. Kristian Richards?
3. Duge kose?

banderas
20.12.2002., 09:57
Ja opet uskacem jer me interesira ovo o Beatles:
Paul - na Sgt. Peppers mu je iznad glave ruka (indijski simbol smrti), na poledjini albuma je jedini okrenut ledjima, na Abbey roadu jedini prelazi cestu bos i drugim korakom nego ostala trojica... navodno se u nekoj verziji neke pjesme i pojavljuje "Paul is dead..."...
Ajde zele, nadopuni me i ispravi ako je nesto krivo.

cody
20.12.2002., 15:55
Žlzc kaže:
2. Kristian Richards?
3. Duge kose?

2. je netocno

Žlzc
20.12.2002., 21:04
banderas kaže:
Ja opet uskacem jer me interesira ovo o Beatles:
Paul - na Sgt. Peppers mu je iznad glave ruka (indijski simbol smrti), na poledjini albuma je jedini okrenut ledjima, na Abbey roadu jedini prelazi cestu bos i drugim korakom nego ostala trojica... navodno se u nekoj verziji neke pjesme i pojavljuje "Paul is dead..."...
Ajde zele, nadopuni me i ispravi ako je nesto krivo.

Ne samo da je napred na omotu Sgt. Pepper's... iznad Paula ruka, nego je ispred njih ispod cvetnih slova BEATLES takođe cvetna slika gitare okrenute kao što je drže levoruki i koja podseća na Paulov mali bas, a ceo aranžman liči na grob. Što se tiče omota Abbey Road, to što si pomenuo ide i u sklopu teze da njih četvorica čine pogrebnu povorku gde je Paul pokojnik (siroti George je, kao, grobar, Lennon navodno sveštenik, sudeći prema redosledu i odeći... Zaboravio sam šta je po toj priči Ringo; možda narikača :D)

Same pesme Beatles su, naravno, nepresušan izvor inspiracije za fanatike koji zagovaraju takve teorije (verovatno će se neko zapitati nismo li možda mi koji takve teorije proučavamo još veći fanatici :D). Tako se, na primer, čuvena fora sa frazom "Turn me on, dead man" koja se zaista čuje kada se "number nine" sa Revolution 9 pusti unazad, tumači kao poruka vezana za Paulovu "smrt". Postoji i tvrdnja da pri kraju I Am The Walrus postoji rečenica "I buried Paul."; drugi tvrde da je "stih" zapravo "Cranberry sauce"; teško je reći :p

...

funky
21.12.2002., 00:19
Postoji i tvrdnja da pri kraju I Am The Walrus postoji rečenica "I buried Paul."; drugi tvrde da je "stih" zapravo "Cranberry sauce"; teško je reći

valjda pri kraju strawberry fields forever :)

zabic
21.12.2002., 00:23
pa onda OPD na rukavu na slici unutrasnjeg omota sgt. peppera. navodno to znaci OFFICIALLY PRONOUNCED DEAD!

Žlzc
21.12.2002., 00:29
valjda pri kraju strawberry fields forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever Strawberry Fields Forever

zabic
21.12.2002., 06:23
1) Lukas je koliko ja znam preselio u Nizozemsku, mislim Amsterdam, mozda Utrecht. O tome se pricalo, kao kroz maglu mi prolaze stari radio programi... Nije li prije toga bio u Beogradu?

2) Richard D James kaze internet posto me ta vrsta muzike ne zanima.

3) duga kosa. naime, bili su dosta stariji od ekipe koja je tad slusala punk. Odrasli su na Eaglesima i ZZ Topu. Onda su u inat poceli svirati country i promjenili tok rock'n'roll historije zanavijek.

zabic
21.12.2002., 06:43
nesto mi govori da sam se kvalificirao...

1) Nabroj barem 6 albuma koje je producirao Kim Fowley.

2) Nabroj barem 8 bandova u kojima je svirao Mike Watt.

3) Kad je Mike Wattov rodjendan i koliko mu je godina?

4) Koje je pravo ime D. Boona.

Probajte sva cetiri, a ide dalje onaj ko odgovori tri.

cody
21.12.2002., 09:57
zabic kaže:
1) Lukas je koliko ja znam preselio u Nizozemsku, mislim Amsterdam, mozda Utrecht. O tome se pricalo, kao kroz maglu mi prolaze stari radio programi... Nije li prije toga bio u Beogradu?

2) Richard D James kaze internet posto me ta vrsta muzike ne zanima.

3) duga kosa. naime, bili su dosta stariji od ekipe koja je tad slusala punk. Odrasli su na Eaglesima i ZZ Topu. Onda su u inat poceli svirati country i promjenili tok rock'n'roll historije zanavijek.

1. i 3. je tocno. koliko ja znam on je otisao direktno u amsterdam, ne znam da li je prije toga bio u beogradu.

sto se tice pitanja broj 2, aleksi perala aka. ovuca je tocan odgovor.

cody
21.12.2002., 18:40
zabic kaže:
nesto mi govori da sam se kvalificirao...

2) Nabroj barem 8 bandova u kojima je svirao Mike Watt.

u kojima, ili s kojima je svirao?

PrittPen
03.03.2005., 16:06
:lux: koji topic!

back from the dead, aktualna su mi ova zadnja pitanja :D

nego
1. nemam pojma... modern loversi?

2. 8? uh. the reactionists ili kako već, minutemen, secondmen, fIREHOSE, reformirani iggy& stoogesi, Dos ... sam?

3. 20.12 '57 :D

4. dennes boon

Narantxa
03.03.2005., 17:03
geek alert :)

Aljosa
03.03.2005., 17:14
1. Vidis, Kim Fowley-a sam tek prije mozda mjesec dana prvi put cuo i to album "Outragous" i ostao paf! Jebi ga, velim, nikad nije kasno. I onda sam malo trazio o njemu i, da sad opet ne guglam, sjecam se da je producirao Gene Vincenta, mislim i Runaways.

2. Uz ovo sto je Pritt navela (uz ispravku band se zvao The Reactionaries), jos the Wylde Rattz, plus Banyan.

3. Ih, kol'ko ima godina, pa jos malo pa 5 banki, tu negdje. :D

4. D. Boon se zvao nesto Dennis Boon ili tako nekako.

PunkPen
03.03.2005., 17:49
Narantxa kaže:
geek alert :)

barem nisam škamp. :)

Narantxa
03.03.2005., 17:58
PunkPen kaže:
barem nisam škamp. :)
upravo sam ti odrezao glavu kliještima :D

Interpol
03.03.2005., 18:01
Kak sam ja hepi da nemam pojma o cem pricate! :lux: :D :D :D

PunkPen
03.03.2005., 18:35
evo par lakih, ženskih, za škampa :D

1. Koga nazivaju "punk Yoko Ono"?
2. Tko je Kathleen Hanna (nabroj 2 benda), i šta bi bilo napisano na njoj markerom kad bi skinila majicu na koncertima?

rdeči valabi
03.03.2005., 19:08
PunkPen kaže:
2. Tko je Kathleen Hanna (nabroj 2 benda), i šta bi bilo napisano na njoj markerom kad bi skinila majicu na koncertima?

u ljubljani nije skidala majicu :mad:

PunkPen
03.03.2005., 19:22
rdeči valabi kaže:
u ljubljani nije skidala majicu :mad:

u ljubljani nije bila s pr(a)vim bendom :D

odgovor' na pitanja.

anch_io
03.03.2005., 19:30
1. Mrs. Love?
2. Bikini Kill i Le Tigre
3. Show me your riffs? :D (huh, ne znam, valjda bitch ili tako nesto...ja posudio svoju punk bibliju...)

np. david bowie - moonage daydream

PunkPen
03.03.2005., 19:32
anch_io kaže:
1. Mrs. Love?
2. Bikini Kill i Le Tigre
3. Show me your riffs? :D (huh, ne znam, valjda bitch ili tako nesto...ja posudio svoju punk bibliju...)

1. reko punk, the original one :D
2. afkors
3. :D skoro. ma nije to u punk bibliji :misli: :D

Narantxa
03.03.2005., 19:59
a, onda je 1. nancy... jesam ja pogodio?

evo jedno bolje geek pitanje.
tko je donio televizor iz kuće koji je bio potreban za prvi performance New Primitivsa? :)

PunkPen
03.03.2005., 20:05
Narantxa kaže:
a, onda je 1. nancy... jesam ja pogodio?

evo jedno bolje geek pitanje.
tko je donio televizor iz kuće koji je bio potreban za prvi performance New Primitivsa? :)

:lux: :lux:

a 2.b je SLUT ...

ovo tvoje nemam pojma... not really my cup of tea :D

Aljosa
03.03.2005., 20:11
Ne znam ni ja, pa cu da lupim - Zenit?

Narantxa
03.03.2005., 22:01
zenit je očekivan. ali u pitanju je onaj kojeg smo najmanje očekivali. tada wunderkind, danas legenda - saša lošić :)

PunkPen
03.03.2005., 22:18
Narantxa kaže:
zenit je očekivan. ali u pitanju je onaj kojeg smo najmanje očekivali. tada wunderkind, danas legenda - saša lošić :)

aj ja ću jedno brzopotezno:

prvi ikad "dupli" album, i stvar koja je radi toga dobila čitavu (4.) stranu tog albuma?

Aljosa
03.03.2005., 22:20
Jes' ti Punk ili Pritt? :p :D

Dylan - Blonde on Blonde

Ajde, Punk ili Pritt, svejedno, jerbo ja moram da zurim da postavi novo pitanje.

PunkPen
03.03.2005., 22:23
Aljosa kaže:
Jes' ti Punk ili Pritt? :p :D

Dylan - Blonde on Blonde

Ajde, Punk ili Pritt, svejedno, jerbo ja moram da zurim da postavi novo pitanje.

stvar - say eyed lady of the lowlands. ti postavljaš :)

:ceka:

Narantxa
03.03.2005., 22:55
PunkPen kaže:
:ceka:
izgleda da je otišao na kanadske ćevape

Mr. Wrong
03.03.2005., 23:08
Kvragu, kud baš taj topik uskrsnuste. Uvijek sam ga mrzio. :rolleyes:

np fIREHOSE - Up Finnegan's Ladder

PunkPen
04.03.2005., 08:58
Mr. Wrong kaže:
Kvragu, kud baš taj topik uskrsnuste. Uvijek sam ga mrzio. :rolleyes:

a baš je krasno geekovski :cerek:

uostalom, šta se javljaš onda. moga si barem pitanje postavit. :grli:

Mr. Wrong
04.03.2005., 12:02
Neću. Mrzim.

PunkPen
04.03.2005., 12:05
Mr. Wrong kaže:
Neću. Mrzim.

http://monitor.hr/foto/usagi/smajlici/bicedobro.gif

paučko
04.03.2005., 13:01
Pale Blue Eyes kaže:
1. White snake, Beatles, the scorpions, the animals, dogstar, super furry animals, Skunk Anansie, steppenwolf, black crowes,
def lepard
2. the drugs don't work(Verve), Sex and Drugs and Rock and Roll(Ian Durry), cocaine(Clapton), brown sugar(R. Stones), heroin hates you (Iggy Pop)

ajmo sad svi na početak, def leppard nije nikakva životinja nego "gluhi gubavac"

PunkPen
04.03.2005., 14:45
paučko kaže:
ajmo sad svi na početak, def leppard nije nikakva životinja nego "gluhi gubavac"

noup. gluhi leopard.

paučko
04.03.2005., 14:57
PunkPen kaže:
noup. gluhi leopard.

čuj, ne znam ja di si ti učio/la engleski... :kava:

oktopod
04.03.2005., 15:05
paučko kaže:
čuj, ne znam ja di si ti učio/la engleski... :kava:

leper - gubavac
leopard - leopard

A kao što lijepo piše na službenoj stranici odlične grupe DEF LEPPARD, to znači 'gluhi leopard', samo što su odlučili promijeniti spelling.

Živijo Def Leppard! :D

paučko
04.03.2005., 15:10
oktopod kaže:
leper - gubavac
leopard - leopard
leppard - nepoznato

leprechaun - irski vilenjak :blabla:

oktopod
04.03.2005., 15:24
leotard ilitiga triko :B

Aljosa
04.03.2005., 15:58
1. 5 bendova koji imaju neku hranu u svom imenu.

2. 3 grupe koje imaju basistkinje

3. Pjevac koji je jedini dvaput pobjedjivao na Euroviziji.

Nisu bili cevapi, ali danas vrlo vjerovatno. Fudo pravi zaprstepolizat kanadske cevape. :D

oktopod
04.03.2005., 16:28
1. the sea and cake, peaches, cake, eels i ...erm...meat loaf?

2. sonic youth, bikini kill, the jicks

3. johnny bloody logan :D

PunkPen
04.03.2005., 19:48
oktopod sad si ti :)

1. apples in stereo, the jam, cream, hladno pivo (jeste) i mmm... boss hog ? :D

2. pa erotic biljan i heretici, black flag jedno vrijeme :D, bambi molestersi

3. kmek.

Mr. Wrong
04.03.2005., 19:55
PunkPen kaže:
the jam

:bonk: :D Zakon! :D

np dotični - Strange Town

PunkPen
04.03.2005., 19:59
aj dok oktopod dodje... barem 3 pjesme proslavljene levisovim reklamama.

Mr. Wrong
04.03.2005., 20:05
Brzo, dok mi netko ne počne blatit pankere: :D

Percy Sledge "Stand By Me"
Ben E. King "When a Man Loves a Woman"
Stiltskin "Inside"

stressee
04.03.2005., 20:08
PunkPen kaže:
aj dok oktopod dodje... barem 3 pjesme proslavljene levisovim reklamama.
1. Ring Of Fire
2. Babyloon Zoo - Spacem
3. Shaggy - Mister Bombasik

PunkPen
04.03.2005., 21:11
Mr. Wrong kaže:
Brzo, dok mi netko ne počne blatit pankere: :D

Percy Sledge "Stand By Me"
Ben E. King "When a Man Loves a Woman"
Stiltskin "Inside"

a moga si postavit i pitanje. a ne da ja cilo vrime :( ja volim odgovarat i pravit se važna :D :rofl:

ili ti stressee fkors

pule :)
05.03.2005., 01:41
evo, imam ja tri pitanja iako nisam odgovorila na nijedno.. (nemojte se ljutiti.. :angeleye: )
1. koji je u.s.a. bend nakon svog koncerta u mocvari drugi dan posjetio odredjeni vegetarijanski restoran i bio odusevljen njime?
2. sto, odn. tko povezuje bendove "ramirez" i "tena novak"?
3. koji je gitarist/songwriter imao nazalost vrlo slabo posjecen koncert u ksetu na svoj rodjendan i bio jako zadovoljan reakcijama publike? (malo nas je, ali smo jaki bili..)
eto, nazalost, ja znam samo ovakve neke lokalne detalje.. :traca:

rdeči valabi
05.03.2005., 10:31
1. čuo priču, ne mogu se više sjetit :o

2. ne želim znat :D

3. to znam, al neću kvarit igru onima koji znaju sva tri odgovora :)

parliament
05.03.2005., 12:17
pule :) kaže:
evo, imam ja tri pitanja iako nisam odgovorila na nijedno.. (nemojte se ljutiti.. :angeleye: )
1. koji je u.s.a. bend nakon svog koncerta u mocvari drugi dan posjetio odredjeni vegetarijanski restoran i bio odusevljen njime?
2. sto, odn. tko povezuje bendove "ramirez" i "tena novak"?
3. koji je gitarist/songwriter imao nazalost vrlo slabo posjecen koncert u ksetu na svoj rodjendan i bio jako zadovoljan reakcijama publike? (malo nas je, ali smo jaki bili..)
eto, nazalost, ja znam samo ovakve neke lokalne detalje.. :traca:

Pa posto ti nisi odgovorila ni na jedno pitanje, a postavila si pitanja, onda cu ja pogresno odgovoriti na tvoja pitanja i postaviti nova (nemoj se ljutiti)
1. E Street Band
2. oba su imena spanjolska
3. Nick Drake

, a evo mojih pitanja:
1. nabrojati bar deset glazbenika iz Fela Kutinih Africa 70 koji su poslije nastupa na Berlinskom Jazz Festivalu 1979-te, zatrazili azil u SR Njemackoj!
2. nabrojati sve bubnjare i perkusioniste P-FUNK MOB-a od 1974-1980.!
3.od kojeg je glazbenika Bootsy Collins ucio svirati slap bass?

elwuss
05.03.2005., 12:56
parliament kaže:

1. nabrojati bar deset glazbenika iz Fela Kutinih Africa 70 koji su poslije nastupa na Berlinskom Jazz Festivalu 1979-te, zatrazili azil u SR Njemackoj!
2. nabrojati sve bubnjare i perkusioniste P-FUNK MOB-a od 1974-1980.!
3.od kojeg je glazbenika Bootsy Collins ucio svirati slap bass?

:lol::bonk:

parliament
05.03.2005., 13:01
elwuss kaže:
:lol::bonk:

Zar su tako lagana pitanja:confused:

05.03.2005., 15:23
[QUOTE]parliament kaže:
[B]Pa posto ti nisi odgovorila ni na jedno pitanje, a postavila si pitanja, onda cu ja pogresno odgovoriti na tvoja pitanja i postaviti nova (nemoj se ljutiti)
1. E Street Band
2. oba su imena spanjolska
3. Nick Drake

a bas si mi dobro odbrusio, jako smijesno.. :zmaj:

Mr. Wrong
05.03.2005., 15:24
Ajd se posvađajte, pa da mogu zatvorit topik! :zubeki:

np Dwarvesi masakriraju I'm a Man/Mannish Boy

PunkPen
05.03.2005., 15:37
parliament kaže:
Pa posto ti nisi odgovorila ni na jedno pitanje, a postavila si pitanja, onda cu ja pogresno odgovoriti na tvoja pitanja i postaviti nova (nemoj se ljutiti)

a mila majko.

ja predlažem ovako, nema pule i parliament, vaša pitanja se zanemaruju. ako niste odgovorili na ništa ne možete postavljat. i ako vas nije red postavite koje brzopotezno, i smisleno. nije cilj postavit šta teže i opskurnije pitanje, nego nešto šta bi moglo svih zainteresirat i onako, actually je zanimljivo (npr. pule puno ljudi na ovom forumu nije u zagrebu, neki čak nisu ni u hrvatskoj, parliament ako ti znaš iz glave nabrojit ovih 10... svaka čast ali čisto sumnjam da bi se tu našao još netko s istom sposobnošću, a guglat može svatko).

ako mislite da je topic glup, nemojte odgovarat na njega i/ili sabotirat ga ovakvim glupostima. grow up.

Mr. Wrong
05.03.2005., 15:39
PunkPen kaže:
ako mislite da je topic glup, nemojte odgovarat na njega i/ili sabotirat ga ovakvim glupostima. grow up.

:cry: Ti mene mrziš. :D

np Dwarves - Fuck So Good

PunkPen
05.03.2005., 15:44
Mr. Wrong kaže:
:cry: Ti mene mrziš. :D

:kiss: ma nema šanse!

aj ti postavi neko pitanje? :moli:

parliament
05.03.2005., 15:45
I mene mrzi:(

05.03.2005., 15:50
Mr. Wrong kaže:
[B]:cry: Ti mene mrziš. :D

[QUOTE]Kvragu, kud baš taj topik uskrsnuste. Uvijek sam ga mrzio.

ja odustajem.. zivjeli! :w ovo mi stvarno nije bio cilj..

05.03.2005., 16:08
PunkPen kaže:
a mila majko.

ja predlažem ovako, nema pule i parliament, vaša pitanja se zanemaruju. ako niste odgovorili na ništa ne možete postavljat. i ako vas nije red postavite koje brzopotezno, i smisleno. nije cilj postavit šta teže i opskurnije pitanje, nego nešto šta bi moglo svih zainteresirat i onako, actually je zanimljivo (npr. pule puno ljudi na ovom forumu nije u zagrebu, neki čak nisu ni u hrvatskoj, parliament ako ti znaš iz glave nabrojit ovih 10... svaka čast ali čisto sumnjam da bi se tu našao još netko s istom sposobnošću, a guglat može svatko).

oprosti evo, ali meni su se ta pitanja ucinila zanimljivima, sigurno ih ne bi postavila iz neke vlastite egoisticnosti. i znam da su nisu svi na forumu iz zg, ali znam da ih dosta je. cak ih znam dvoje, troje osobno koji znaju odgovore na ta pitanja.. ali ok - :no:

parliament
05.03.2005., 16:50
PunkPen kaže:
a mila majko.

parliament ako ti znaš iz glave nabrojit ovih 10... svaka čast ali čisto sumnjam da bi se tu našao još netko s istom sposobnošću, a guglat može svatko).

Glagol guglati mi je mrak. Super kako internet obogacuje nas jezik. Nedavno sam cuo i izraz - vikipedirati.
Btw, glede ovih 10, stvarno ne moram guglati, jer clanove Afrika Seventi znam nabrojati i kad me netko probudi u tri izjutra. A pitanje mi se ne cini nimalo vise freaky od pitanja sto pise Kathleen Hannai na majici. :W

Mr. Wrong
05.03.2005., 19:35
Parliament, nisi zabavan! :p (c) houpi

np The Meteors - Funhouse

parliament
05.03.2005., 19:43
Mr. Wrong kaže:
Parliament, nisi zabavan! :p (c) houpi

np The Meteors - Funhouse
Pa sto sam vam ja ljudi skrivio. Samo sam postavio funkersko, a ne punkersko pitanje i vec je citav forum protiv mene. OK, povlacim se.

Mr. Wrong
05.03.2005., 19:59
Ma, nije ništa osobno. Men ovo generalno nezabavno. ;)

Žlzc
06.03.2005., 00:13
Wow, ovo ko vremeplov :p.

Nego.

Propozicije su na prvoj strani. Kome se ne sviđaju, nek iskulira.

Čeka se, dakle, da oktopod postavi tri pitanja.

np The Clash - Spanish Bombs

Mr. Wrong
06.03.2005., 00:45
Baš. Gledam sada svoje postove, i cijelu stranicu samo serem, serem i serem. :rolleyes: Pardon.

Žlzc
06.03.2005., 17:16
Ko zadovolji kriterijum za postavljanje novih pitanja/zadataka, ima fore 24 sata da postavi novi set. Po isteku tog vremena, pitanja/zadatke postavlja ko god prvi bude u fazonu i stigne da ih okači.

Setovi pitanja/zadataka zastarevaju posle 48 sati - nakon isteka tog vremena, onaj ko ih je postavio ima 24 sata da ih promeni, delimično ili u potpunosti. Ukoliko to ne uradi, pitanja/zadatke postavlja ko god prvi bude itd.

Ova pravila se neće primenjivati retroaktivno. Oktopod ima fore za nove zadatke/pitanja 24 sata od objavljivanja ovog posta.

np Vještice - Visoko kao lastavica

oktopod
06.03.2005., 17:51
Znać' na mene je red?

1. Tko je dovraga Hazel Figurine?
2. Koga bi to jedino tinejdžerski neredi izvukli iz kreveta ?
3. Što je to dovraga Butthole Surfer?

Neka mi netko odgovori, ne želim ponovno pisat časopisu OK! jer mi ne odgovaraju na pitanja.

Žlzc
06.03.2005., 18:16
1. http://www.magnetmagazine.com/photos/malkmus1.jpg
2. http://stefanogiovannini.com/pub/images/rockinon-kim-thurston.JPG<--

oktopod
06.03.2005., 18:19
1. Check! Very good!
2. Beeeeeeeeep! Wrong answer!
3. Well, what ever happened to this one?

oktopod
06.03.2005., 18:24
Jać ženit Coco kad poraste...

PunkPen
06.03.2005., 18:37
oktopod kaže:
Znać' na mene je red?

1. Tko je dovraga Hazel Figurine?
2. Koga bi to jedino tinejdžerski neredi izvukli iz kreveta ?
3. Što je to dovraga Butthole Surfer?

Neka mi netko odgovori, ne želim ponovno pisat časopisu OK! jer mi ne odgovaraju na pitanja.

1. da, malkmus u srebrnim židovima
2. sonic youth .... kako ne?
3. pa po pjesmi su ih nazvali... ali mislim da je pjesma imala veze s transvetitima. na plaži. nemam pojma, ukratko. :confused:

stressee
06.03.2005., 18:39
PunkPen kaže:
1. da, malkmus u srebrnim židovima
2. sonic youth .... kako ne?
3. pa po pjesmi su ih nazvali... ali mislim da je pjesma imala veze s transvetitima. na plaži. nemam pojma, ukratko. :confused:

e da, prvo nisam pojma imala

moose
06.03.2005., 18:42
malkmus, moore i... hemoroid! da, butthole surfers je naziv za hemoroide u slengu. ozbiljno.:)

Mr. Wrong
06.03.2005., 18:44
Ako se dobro sjećam, "Teen Age Riot" govori o J Mascisu. :cool:

Butthole surfer je, čini mi se, izraz za homoseksualca.

np Gas Huffer - Girl I Need Your Lovin' (Right Now)

Žlzc
06.03.2005., 18:44
Nije mi jasno šta si hteo sa drugim i trećim pitanjem. Pod 2 - da nisi mislio na Warhola? Što se tiče trojke, pogledao sam u Michael Azerradovoj knjizi Our Band Could Be Your Life. Evo šta kaže:

The band changed its name for every show (...) until one fateful night. "We had a song called Butthole Surfers," says Leary, "and the guy who was introducing us that night forgot what we were called and so he just called us the Butthole Surfers." Since that was their first paying show, they decided to let the name stick.

PunkPen
06.03.2005., 18:46
Žlzc kaže:
The band changed its name for every show (...) until one fateful night. "We had a song called Butthole Surfers," says Leary, "and the guy who was introducing us that night forgot what we were called and so he just called us the Butthole Surfers." Since that was their first paying show, they decided to let the name stick.

da, to rekoh, ali nitko nema pojma o čemu se u pjesmi radi... očito? :D

oktopod
06.03.2005., 18:48
broj 2 ide gosponu Krivom. :)

broj 3 nitko nije točno odgovorio. Butthole Surfer je ono kad ti pobjegne. Tekuće. :eek:

Šta ćemo sad?

Mr. Wrong
06.03.2005., 18:48
M'da, ali čini mi se da kolega Oktopod cilja na značenje izraza "butthole surfer", te bih rekao da je u pravu ili moose ili ja.

Mislim da sam negdje čuo da "Teen Age Riot" razrađuje scenario "kad bi J Mascis bio predsjednik".

np Gas Huffer - Want to Kiss You

Mr. Wrong
06.03.2005., 18:49
oktopod kaže:
broj 3 nitko nije točno odgovorio. Butthole Surfer je ono kad ti pobjegne. Tekuće. :eek:

Aha.

PunkPen
06.03.2005., 18:51
oktopod kaže:
broj 2 ide gosponu Krivom. :)

Šta ćemo sad?

da, po 7. verziji. a onda još i da se tako zovu jerbo...

"We want to be phalluses," Haines declared, "ramming in the butthole of pop."

:jumping:

cody
06.03.2005., 18:51
Mislim da je hemeroid.

Mr. Wrong
06.03.2005., 18:53
PunkPen kaže:
"We want to be phalluses," Haines declared, "ramming in the butthole of pop."

:rofl:

Ma, trebali su zadržati ime The Inalienable Right to Eat Fred Astaire's Asshole. :lol:

np Gas Huffer - Mouthful

č.i.k.
men se sviđa ova tekuća verzija...tako se bar mogu "pohvalit" da sam jednom u životu bio butthole surfer :o

stressee
Mr. Wrong kaže:
M'da, ali čini mi se da kolega Oktopod cilja na značenje izraza "butthole surfer", te bih rekao da je u pravu ili moose ili ja.

mislim da je Wrong u pravu i da je to izraz za homoseksualca (i to za onog koji guzi)

Mr. Wrong
06.03.2005., 18:54
č.i.k. kaže:
men se sviđa ova tekuća verzija...tako se bar mogu "pohvalit" da sam jednom u životu bio butthole surfer :o

Ma, strpi se malo, već ćeš uspjeti i po Codyjevoj verziji. :D

np Gas Huffer - Firebug

PunkPen
06.03.2005., 18:55
stressee kaže:
mislim da je Wrong u pravu i da je to izraz za homoseksualca (i to za onog koji guzi)

onda je dilema razrješena i on postavlja pitanja. :p

č.i.k.
06.03.2005., 18:56
Mr. Wrong kaže:

:2up:

PunkPen
06.03.2005., 18:56
Mr. Wrong kaže:

k, hvatamo polako titulu najgadnijeg topica na glazbi.

moose
06.03.2005., 19:00
ma hemoroidi su, kakvi pederi i proljevi. to mi je reko vojo iz stoned cowsa a on je pouzdan izvor...

oktopod
06.03.2005., 19:01
traži se arbitraža nezavisnog moderatora, hitno!

PunkPen
06.03.2005., 19:02
moose kaže:
ma hemoroidi su, kakvi pederi i proljevi. to mi je reko vojo iz stoned cowsa a on je pouzdan izvor...

ne, ne, ne. treba pronaći tu stvar. ali problem je u tome šta ne znamo kako su se zvali kad su napisali/izveli/snimili :confused: tu stvar.

:D

č.i.k.
06.03.2005., 19:04
oktopod kaže:
traži se arbitraža nezavisnog moderatora, hitno!

da zatražimo stručno mišljenje moderatota s ljes-a?

moose
06.03.2005., 19:04
a koji je nezavisan? jedan je uključen u raspravu, a drugi isto nije nezavisan zbog sentimentalne povezanosti s jednim od objašnjenja:D
jedino onaj treći...

PunkPen
06.03.2005., 19:05
moose kaže:
a koji je nezavisan? jedan je uključen u raspravu, a drugi isto nije nezavisan zbog sentimentalne povezanosti s jednim od objašnjenja:D
jedino onaj treći...

ili... četvrti!!!! :rofl:

Žlzc
06.03.2005., 19:05
Ako je oktopod u fazonu da odgovorno tvrdi da je dotični stih u prvom licu jednine koji je otpevao Moore u stvari o Mascisu, neka Wrong usvoji moj odgovor na prvo pitanje i postavi nove zadatke/pitanja.

Žlzc
06.03.2005., 19:10
http://www.sonicyouth.com/mustang/sy/song71.html

Working title: "Rock and Roll For President", supposedly written about a fantasy world where J. Mascis is president.

Hm, supposedly. Ma, hajde, Wronže, izvoli. (Slažeš se sa već prihvaćenim odgovorom na prvo pitanje, je l tako? Tako je.)

Aljosa
06.03.2005., 19:37
BUTTHOLE SURFER..Butthole Surfer
fuckin stop it
Butt-Hole Surfer

Butthole Surfer..Butthole Surfer...Butthole Surfer
HEY BUTT-aaaaaaaahhhhh
I was walkin' down around Venice way
Los Angeles
Oh big CA
A man came up to me
About 40, gay
I say
"Go away...OK...No way...AGGGHHHHHHHGH"
Butthole Surfer..Butthole Surfer...Butthole Surfer
HEY BUTT-aaaaaaaahhhhh
I was ridin' wave
around Malibu beach
A guy came up to me
He was lookin' like a leech
He said "Hey, Sonny boy, can I eat you peach?"
I say "Motherfucker...ifyoureach..
I don't know what I'm goin' to do"
BUTTHOLE SURFER..Butthole Surfer...Butthole Surfer
HEY BUTT-blblblbl
I was ridin' my cruiser in West Hollywood
and a girl came drivin by and she was lookin' mighty good...
well I was eating quaaludes like butthole surfers should
She left me there where I stood
BUTTHOLE SURF
Butthole surrf
HEY BUTT
WHAT THE FUCK
WE DONT LIKE YOU
'CAUSE YOU'RE A SLUT

one-two butthole
heyheyheyheyheyheyheyheyheyheyheyheyheyheyheyheyhe yheyheyheyheyheyheyheyheyheyheyheyheyheyheyhey
butthole
surfer
butthole
surfer
butthole
surfer
butt-hole surf-er

Eto, o cemu pjeva, o jednom sasma obicnom kalifornijskom danu. :D

Mr. Wrong
06.03.2005., 19:42
Eto. Butthole surfer = peder. :cool:

Idem probat smislit nešto zanimljivo, pa ako ne bude išlo, javim kad se predam. :D

Mr. Wrong
06.03.2005., 20:06
Ma ne znam. Ajd netko drugi. :o

PunkPen
06.03.2005., 20:15
Mr. Wrong kaže:

mali, ajde ne zahebaji i postavi pitanja.

Žlzc
06.03.2005., 20:36
Mr. Wrong kaže:
Hajde baš ti.

oktopod
06.03.2005., 22:30
Žlzc kaže:
Ako je oktopod u fazonu da odgovorno tvrdi da je dotični stih u prvom licu jednine koji je otpevao Moore u stvari o Mascisu, neka Wrong usvoji moj odgovor na prvo pitanje i postavi nove zadatke/pitanja.

Kao certifirani jutolog i mascisolog odgovorno to tvrdim. :)

Ne, stvarno, pročitah to u jednom intervjuu par godina unazad, a i zvuči mi prilično logično, budući je J poznat kao jedna od najlijenijih osoba na svijetu.

oktopod
06.03.2005., 22:32
Mr. Wrong kaže:

No, šta je sad? Čekamo...

PunkPen
06.03.2005., 22:36
oktopod kaže:
No, šta je sad? Čekamo...

sabotaža. prljava. :D

ya:raan
06.03.2005., 22:47
Mr. Wrong kaže:

uvijek iz rukava možes izbaciti neke sitnice.

npr:
kako se zove mačak od stiv albinija
gdje č.i.k. voli jesti janjetinu
ime američkog precenika koji je (posredno doduše) dotakao polni organ pjevača bathol surfersa.

...

Mr. Wrong
07.03.2005., 09:50
Ajd ovako:

1) Koji je najkraći singl u povijesti?

2) Što je to "dog and pony show"?

3) Članovi kojeg benda su bili uhićeni zbog pljačkanja grobova (ovo je prelagano, ali nemam više ideja)

stressee
07.03.2005., 09:56
pih, ne znam prvo, mislim da znam drugo, znam da znam treće
:ceka: cekam da netko zna sve

Narantxa
07.03.2005., 09:56
1. brutal truth - collateral damage
2. vrsta predstave koja uključuje seks i životinje
3. umm... dwarves? :) ovo sam bezveze puko :)

N3bir0s
07.03.2005., 09:59
Mr. Wrong kaže:
Ajd ovako:

1) Koji je najkraći singl u povijesti?

2) Što je to "dog and pony show"?

3) Članovi kojeg benda su bili uhićeni zbog pljačkanja grobova (ovo je prelagano, ali nemam više ideja)

1) Patareni - Sekunda :headbang:
2) Cirkuska atrakcija :D
3) Misfits - ali ima ih još :headbang: nisu oni jedini :D

Mr. Wrong
07.03.2005., 10:02
Naranči valja 2, N3bir0su 2 i 3, 1 nikom. Riječ je o pravom 7" singlu na kojem su i A i B strana najkraće ikad. :)

N3bir0s
07.03.2005., 10:17
Mr. Wrong kaže:
Naranči valja 2, N3bir0su 2 i 3, 1 nikom. Riječ je o pravom 7" singlu na kojem su i A i B strana najkraće ikad. :)

ovo prvo mi nikak ne pada napamet osim patarena i brutala :misli:

N3bir0s
07.03.2005., 10:18
N3bir0s kaže:
ovo prvo mi nikak ne pada napamet osim patarena i brutala :misli:

ma jebate da nisu morti NAPALM DEATH :headbang:

Mr. Wrong
07.03.2005., 10:33
N3bir0s kaže:
ma jebate da nisu morti NAPALM DEATH :headbang:

Još malo elaboriraj...? :)

N3bir0s
07.03.2005., 10:52
Mr. Wrong kaže:
Još malo elaboriraj...? :)

oke

1 : Napalm death - to je bio bonus split singl s nekim NN bendom ( Electro Hippies :bljak: ) a dolazil je s kompilacijom GRINDCRUSHER ( imam to negdje u podrumu :D) :headbang:

2) Cirkuska atrakcija
3) Misfits

jel dovoljno elaborirano :D

Mr. Wrong
07.03.2005., 10:54
Izvolte postavljat.

N3bir0s
07.03.2005., 10:57
Mr. Wrong kaže:
Izvolte postavljat.

ja bum drugi put

niš mi pametno ne pada na pamet :misli: :confused:

postavi ti ponovo :top:

oktopod
07.03.2005., 10:59
N3bir0s kaže:
oke

1 : Napalm death - to je bio bonus split singl s nekim NN bendom ( Electro Hippies :B ) a dolazil je s kompilacijom GRINDCRUSHER ( imam to negdje u podrumu :D) :headbang:

jel dovoljno elaborirano :D

kaj nije to čak i na metal maniji bilo?

N3bir0s
07.03.2005., 11:02
oktopod kaže:
kaj nije to čak i na metal maniji bilo?

mislim da nije
to je ipak malo prežestoko za pišću :lol:

tam je pustil Brutal truth i to mu je bilo previše

tenkre :D

oktopod
07.03.2005., 11:56
N3bir0s kaže:
ja bum drugi put

niš mi pametno ne pada na pamet :misli: :confused:

postavi ti ponovo :top:

:nono: Ne može to tako! Pitaj! :)

N3bir0s
07.03.2005., 12:39
oktopod kaže:
:nono: Ne može to tako! Pitaj! :)

oke onda

1) Kako se zove jedan od poznatijih švicarskih bendova :D ( electro noise )

2) u pjesmi Thievs - Ministry, koriste se samplovi iz kojeg filma :D

3) Jedan od razloga raspada Carcassa :E

P.S. - jer neko zna di mogu najti EP od Patarena ( kad smo se već dotakli njih :D )

parliament
07.03.2005., 13:01
N3bir0s kaže:
oke onda

1) Kako se zove jedan od poznatijih švicarskih bendova :D ( electro noise )

2) u pjesmi Thievs - Ministry, koriste se samplovi iz kojeg filma :D

3) Jedan od razloga raspada Carcassa :E

P.S. - jer neko zna di mogu najti EP od Patarena ( kad smo se već dotakli njih :D )
1. valjda Phrenetic ua
2. full metal jacket, the war at home
3. valjda su nastavili studirati medicinu

oktopod
07.03.2005., 13:07
parliament kaže:

Dekompozija? :D

N3bir0s
07.03.2005., 13:10
parliament kaže:
1. valjda Phrenetic ua
2. full metal jacket, the war at home

2 ) točno :top:

3 ) Završili pa se raspali :( :mad:

a za 1) malo se potrudimo (tip: bili su popularni početkom 90tih macky )

oktopod
07.03.2005., 13:14
Young Gods? :confused:

N3bir0s
07.03.2005., 13:16
oktopod kaže:
Young Gods? :confused:

ma bravo samo ne kužim zakaj confused

Mackymesser - stvar je legendarna :D

parliament
07.03.2005., 13:27
N3bir0s kaže:

oni mi nisu padali na pamet. Mozda zato sto sam od njih i slusao samo Play Kurt Weill album na kojem preovladavaju njezni tonovi:bonk:

oktopod
07.03.2005., 13:59
N3bir0s kaže:

Zato što nema prikladnog smajlija za moju glupu, zbunjenu facu kad nisam u nešto siguran. :D

oktopod
07.03.2005., 14:00
parliament kaže:
oni mi nisu padali na pamet. Mozda zato sto sam od njih i slusao samo Play Kurt Weill album na kojem preovladavaju njezni tonovi:bonk:

hajd parliament, ti si znao dva, ne tebe je...

parliament
07.03.2005., 16:41
oktopod kaže:
hajd parliament, ti si znao dva, ne tebe je...

1. Koji je film (legenda kaze) pogledao Ian Curtis prije nego sto je izvrsio samoubojstvo?
2. Koliko je pjesama ukupno snimio Robert Johnson?
3. kako se zvala prva el. gitara koju je napravio Leo Fender?

N3bir0s
07.03.2005., 16:59
1) Herzogovog - Stroszeka
2) nemam pojma
3) Broadcaster ( kasnije nazvana Telecaster ) BTW moja prva gitara telac :D

inače snimaju film o Ianu ( zove se control mislim )

oktopod
07.03.2005., 17:40
Znao sam da će ova dvojica monopolizirat zabavu :D

parliament
07.03.2005., 18:35
N3bir0s kaže:
1) Herzogovog - Stroszeka
2) nemam pojma
3) Broadcaster ( kasnije nazvana Telecaster ) BTW moja prva gitara telac :D

inače snimaju film o Ianu ( zove se control mislim )
1. i 2. su tocni. Johnson je snimio 29 pjesama. Jednu, navodno, nije stigao snimiti i ona se jos uvijek smatra izgubljenom (Walter Hill je napravio citav film na tu temu).

Narantxa
07.03.2005., 22:31
N3bir0s kaže:

3 ) Završili pa se raspali :( :mad:

afaik, to s medicinom je patka koju su sami pustili. dvojica (ne znam koja) su se poklali do te mjere da su se na snimanju "swansonga" izbjegavali. a i izdavač ih je navodno gadno zavidao...

anch_io
07.03.2005., 22:37
Narantxa kaže:
afaik, to s medicinom je patka koju su sami pustili. dvojica (ne znam koja) su se poklali do te mjere da su se na snimanju "swansonga" izbjegavali. a i izdavač ih je navodno gadno zavidao...

...a i ti si citao ''Choosing Death''? :D

np. hood - the rest of us still care

N3bir0s
07.03.2005., 23:14
Narantxa kaže:

istina ali je onaj ( pjevač ) Jeff Walker i onaj drugi ( Bill Steer ) su ipak završili medicinu i rade u bolnici u Liverpoolu
provjereno na više strana :D

točno je to da su se posvadili Wlker i onaj retardirani gitarista koji je došao u postavu kasnije ( prvobitno su bila samo trojica ( walker, steer, Owen ) ) Amot meni se čini ali nisam siguran i jedan od razloga je bio to kaj su se zavadili ali najveći je bio kaj su završili medicinu

a sad ak nekog interesira kak izgledaju carcassi danas evo slike
http://www.earache.com/news_stories/carcass/ken_jeff_albert.JPG

opis : krenimo od ovog kaj roge prikazuje :D to je Ken Owen do njega desno je Jef Walker ovaj treći je neki bzvze :D

koliko se vidi malo su kilice nabacili :D i skratili kosice :D

N3bir0s
07.03.2005., 23:18
oktopod kaže:
Znao sam da će ova dvojica monopolizirat zabavu :D

ja neću

Žlzc
07.03.2005., 23:33
N3bir0s, izvoli, postavi zadatke/pitanja.

oktopod
07.03.2005., 23:41
Žlzc kaže:
N3bir0s, izvoli, postavi zadatke/pitanja.

da, da, da...

N3bir0s
07.03.2005., 23:50
oke

hmmm baš mi niš pametno ne pada na pamet

ali evo :D

1) krajnji derivat Fields of the Nephilima znači zadnji bend koji je nastao iz istog a nije lost rites ( puni naziv )

2)http://www.iknowmymusic.co.uk/images/albumcovers/album_100.jpg
prikazuje sliku covera s kojeg i čijeg albuma :D

3) a sad jedna stvar koju sam dobio PM ši ši ši ša šaaaaa ona) koja je to stvar ( nije ovo teško vjerujte mi ja sam pogodio od prve ) naziv stvari i benda :D

Žlzc
07.03.2005., 23:54
2. http://www.classicalbums.co.uk/images/rumours.jpg
3. The House Of Love - Shine On

N3bir0s
07.03.2005., 23:55
ma bravo
prvo pa muško ali ti fali broj 1 ) :D

Žlzc
07.03.2005., 23:58
1. Izuzetno zabavno izvođenje jedne pesme u Nirvana filmu Live! Tonigh! Sold Out! poslužilo je kao ilustracija Cobainovog stava da za dobar punk rock nije presudna tehnička preciznost već strast. Koja pesma je u pitanju?

2. U jednom vrlo uglednom filmu iz 1960ih postoji scena u kojoj vrlo ugledni gitarista, tada u vrlo uglednom bendu, destruira gitaru. Koji film je u pitanju, koji bend je u pitanju, i šta posle biva sa gitarom/njenim ostatkom?

3. Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica navodno je ljubitelj američkog muzičara koji je nastupio na prošlogodišnjem Exitu. Kojeg?

N3bir0s
08.03.2005., 00:05
Žlzc kaže:
1. Izuzetno zabavno izvođenje jedne pesme u Nirvana filmu Live! Tonigh! Sold Out! poslužilo je kao ilustracija Cobainovog stava da za dobar punk rock nije presudna tehnička preciznost već strast. Koja pesma je u pitanju?

2. U jednom vrlo uglednom filmu iz 1960ih postoji scena u kojoj vrlo ugledni gitarista, tada u vrlo uglednom bendu, destruira gitaru. Koji film je u pitanju, koji bend je u pitanju, i šta posle biva sa gitarom/njenim ostatkom?

3. Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica navodno je ljubitelj američkog muzičara koji je nastupio na prošlogodišnjem Exitu. Kojeg?

1 i 2 nemam pojma ali bum se raspital :D
btw. ako mogu izrazit svoje mišljenje ovaj album ( derivat ) nirvane mi je za qrac ( možda zato kaj nisam naviknut na takvu nirvanu :D )

a ovo drugo ma mora da Vojo vole Iggija :D

Aljosa
08.03.2005., 22:51
Ovo za pitanje # 2 je Jeff Beck, band je Yardbirds, film je "Blow-Up" Antonioni-ja, a ostatke gitare su stovatelji razgrabili (uh, davno sam ga gledao).

Za #3, jel' mozda Iggy?

Žlzc
08.03.2005., 23:34
2. Da, to je sve tačno. Mada, ja sam imao u vidu ono što se mene dojmilo kao značajno kada je u pitanju ostatak gitare, a to je ono što protagonista posle uradi na ulici - našavši ostatak gitare on ga - baci.
3. Iggy, tako je.

Izvoli, Aljoša.

Aljosa
09.03.2005., 20:16
Evo mene sa cevapa. :D

1. Ko je napravio fotografiju za omot "London Calling"?

2. Ime Santaninog bubnjara koji je svirao na Woodstock-u?

3. Tri para brace, a rok muzikanata?

4. Prvi (valjda i jedini) muzicar kojem su Bitlsi dali kredit za njegovo sviranje na jednom od njihovih albuma?

PunkPen
09.03.2005., 20:43
Aljosa kaže:
Evo mene sa cevapa. :D

1. Ko je napravio fotografiju za omot "London Calling"?

2. Ime Santaninog bubnjara koji je svirao na Woodstock-u?

3. Tri para brace, a rok muzikanata?

4. Prvi (valjda i jedini) muzicar kojem su Bitlsi dali kredit za njegovo sviranje na jednom od njihovih albuma?

1. pennie smith :)

2. mike s...nešto, bio jako mlad?

3. tony i matteo cetinski :rofl:, braća hanson te nick i aaron carter :D (jel to ide pod rock :))

4. nemam pojma... blue suede shoes carl perkins?

09.03.2005., 20:49
PunkPen kaže:

negdje su to nedavno proglasili najboljom rokenrol fotografijom...

parliament
09.03.2005., 20:50
PunkPen kaže:

2. mike s...nešto, bio jako mlad?

3. tony i matteo cetinski :rofl:, braća hanson te nick i aaron carter :D (jel to ide pod rock :))

4. nemam pojma... blue suede shoes carl perkins?
1.tocno
2.buddy miles
3.neville brothers, bootsy i phelps collins, Stevie Ray i Jimmie Vaughan
4.tony sheridan:)

Žlzc
09.03.2005., 21:23
Aljoša, 3, ne 4. Nemojte praviti nered.

PunkPen
09.03.2005., 22:16
ma ok, n-1 pitanja se mora odgovorit :)

ali me buni ovo 2. ...

oktopod
09.03.2005., 22:17
Da nije Alex Acuna?

Žlzc
09.03.2005., 22:32
PunkPen kaže:
ma ok, n-1 pitanja se mora odgovorit :)

Who died and made you in charge? Nobody.

np Kristin Hersh - Pennyroyal Tea

PunkPen
09.03.2005., 22:52
Žlzc kaže:
Who died and made you in charge? Nobody.

u, odličan je tvoj prijedlog rješenja. funkcionalan ko muško.

Aljosa
10.03.2005., 00:22
Uh, Zec, ocito da nisam dobro protabirio pravilnik. Sta cemo onda za cetvrto, da se ne pika? PunkericaPen je bila veoma blizu, a bubnjar se zove Michael Shrieve. Sad smisljaj. :p

np Mekons - Where Were You

Žlzc
10.03.2005., 13:35
Javi ko je odgovorio tačno na bilo koja dva, pa da idemo dalje.

PunkPen
10.03.2005., 14:24
Aljosa kaže:
PunkericaPen je bila veoma blizu, a bubnjar se zove Michael Shrieve.

wee-ha! to je taj.

Aljosa
10.03.2005., 15:10
PunkPen postavlja pitanja. A ono pitanje vezano za Bitlse, ostavljam za kasnije. :D

PunkPen
10.03.2005., 20:38
Aljosa kaže:
PunkPen postavlja pitanja. A ono pitanje vezano za Bitlse, ostavljam za kasnije. :D

joj ... nemam inspiracije.

1. 5 bendova koji imaju alkoholno piće u imenu.

2. 3 benda sa ümläutima

3. nabroji albume minor threata.

10.03.2005., 21:03
da vidimo...

minor threat
out of step
salad days
iliti
complete discography

hüsker dü
dälek
dü (jesam pametan, to je bilo sa skrec pet lendom ili kako vec u ksetu)

pod tri mi padaju na pamet samo beasts of burbon ali bi mi nakon jednog piva mogao proraditi mozak...

stressee
10.03.2005., 21:05
1. Whiskey Rebels, Hladno pivo, Beerzone, B-52 (u ovom slučaju neka to bude koktel)... i da me :clint: ne mogu se sjetit 5-og

10.03.2005., 21:08
Beer Brothers
Beer City Rockers
Beer Drinking Fools
Beer Drinking Robots
Beer Goggles
Beer Lords

volim gigposters.com

:B

stressee
10.03.2005., 21:12
ya:raan kaže:
Beer Brothers
Beer City Rockers
Beer Drinking Fools
Beer Drinking Robots
Beer Goggles
Beer Lords

:B
zaslužuješ pivo :Pivo:

10.03.2005., 21:22
pa da, citav tjedan gutam lijekove da prizdravim za hellsonika.

1. menadzer hasker du, bacio se sa mosta u mineapolisu. prezivio nije. ime?

2. tri clana magic banda sa trout mask replice captain beefhearta?

3. tri benda u kojima je svirao/svira kid kongo p?

stressee
10.03.2005., 21:28
pa da, citav tjedan gutam lijekove da prizdravim za hellsonika.

Yes, i B & Heretici imaju koncert
3. Cramps, Gun Club i Bad Seeds

PunkPen
10.03.2005., 22:10
no minor threat nema "albuma", ima 4 ep-a : minor threat, in my eyes, out of step i salad days, i kasniju complete discography, sa čitavih 26 pjesama :D

10.03.2005., 22:24
cjepidlako...

:)

Mr. Wrong
10.03.2005., 22:28
"Out of Step" se vodi kao album, a ne kao EP.

np Deep Wound - You're False :D

PunkPen
10.03.2005., 22:31
Mr. Wrong kaže:
"Out of Step" se vodi kao album, a ne kao EP.

12'' EP. (dischord no.10) . 8 pjesama. piše.

10.03.2005., 22:33
meni svaki ep vrijedi kao album.

PunkPen
10.03.2005., 22:34
meni svaki ep vrijedi kao album.

to nema apsolutno nikakve veze s ičim :D :p

Aljosa
10.03.2005., 22:40
Odgovor na 1 je David Savoy.

10.03.2005., 23:05
PunkPen kaže:
8 pjesama. piše.

a kako neki hašišari iz sedamdesetih imaju albume sa 6 pjesama?

ili mars volta sa 4 ili 5?

aljosicu, jur rajt! savoy.

PunkPen
10.03.2005., 23:42
a kako neki hašišari iz sedamdesetih imaju albume sa 6 pjesama?

ili mars volta sa 4 ili 5?

ma nisam na to povlačila, nego je tako naveden u katalogu. ;)

10.03.2005., 23:46
pa nisi. ja povlacim ;)