View Full Version : Gradski motor ?
Koristim motor isključivo za gradsku vožnju . Imam liberty 200 a razmišljam o kupovini kle 500, da li pretjerujem ? :) Postoje neki skuteri o kojima razmišljam , ali ako gledam cijene , nekako mi je čudno . Ako kupim neki skuter od 500 kubika koštati će me više od KLE . To je razlog zašto sam uopće počeo gledati " jače" motore . Neki savjet ?;) .
BDW , uglavnom sam u odjelu ( radi posla) :flop:
alfred stokes
30.03.2006., 12:17
Samo za po gradu s ne isplati mijenjat skuter za motor
Pogotovo ne ako nosiš odijelo svakodnevno.
Za sve ostalo ja sam uvijek za bajk :top:
..kymco Xciting 500
pila samo takva ;)
http://www.kymco.hr/modeli_info.asp?id=26
DILEMA
GILERA 200 nova , izgleda super ,
ili
KLE 500 pravi motor
nisam pametan !
grad , kravata , što jednostavnije .... šmrc ipak će pravi motor morati pričekati ... :bonk:
mario1978
31.03.2006., 14:23
JA ISTO FURAM ODIJELO!!!
Nema smisla motor za po gradu, lošiji manevar, teže provlačenje, veća potrošnja!
Kupio sam Beverly 250, ide 140 km/h, imam kofer za prtljagu i ne šprica me voda, ne smeta me vjetar i to je to.
Bio sam s njim ZG-RI ZG-ZD ZG-ST bez prevelikog beda, kotači 16cola ciklistika ok. Ako ides iznad 250 kupi motor malo savladaš kuplung i to je to!!
Neznam da li se ovdje smije to raditi ali , eto .. prodajem liberty 200 2004 god , 2600 km , servisiran i registriran . Barem mi recite koliko je realna cijena za takav skuter ..
škašiškafnjak
03.04.2006., 01:58
koja je razlika između liberty 200 i beverlya 250?
tj. zasto je razlika u cijeni 12000-13000?
(osim u 50ccm snaznijem motoru)
mario1978
03.04.2006., 08:23
Liberty je mala prdilica a beverly motor s kojim možeš di očeš
Bio sam u RI ovaj vikend!
od ta dva ja bi definitivno uzeo kle-a al ja se ne vozim po gradu i ne nosim odijelo na motoru...
inace narucil sam si xt660x yamahu...
Hm , liberty je za novac koji se plati puno bolji od beverlya . Za novac od Beverlija dobiješ i pravi motor , Beverly je nespretan veliki skuter , koji nije za grad definitivno . Kada sam kupovao Liberty razmišljao sam samo o tome kako po gradu . Malen je , nije toliko težak , ima snagu dovoljnu da na semaforu nijedan automobil ne smetam . A vijuganje između retrovizora je kao u 50 ccm . Beverly sigurno ne vrijedi 33 ooo kn . Kle 500 košta 42 000 pa sada ti usporedi šte je bolje( pogotovo za međugradsku vožnju). I na kraju , gilera 200 je pravi skuter ako govorimo o snazi, a i on košta 26 000 kn. Hm nisam htio pljuvati po ničemu , jer svatko ima pravo na svoj ukus , ali Liberty 200 nije prdilica :E. Izgleda "gay" ali je puno bolji od svakog 50 ccm , a ne košta puno više.
nhf :)
moze li nekoj da mi kaze za CPI OliverSport inace motorot e 1400 eur.Dali da go kupam ili ne!
El Bradbury
03.04.2006., 17:10
Liberty ima zracno ladjenje, a Bev vodeno. Plus toga ako si visok ko normalan covjek Liberty ti je 3 broja premali. Kuzis?
škašiškafnjak
03.04.2006., 17:45
visok ko normalan covjek :rofl: :rofl: :rofl:
:s :s :s
...cuj, za beverlyja 250 covjek kupi cometa 250, v2 masina dohc , rama od suzuki gs500, upside down vilica, blabla..
...radi se u odijelu.. a to je realan problem..
avjek te negdje nesto spricne i na skuteru.. znam jer sam i ja u kravati dugo radio..
a opet.. u odijelu sam vozio i tenerku, pa nikom nis...
sve ovisi o onom tko kupuje sta zeli i koliko ga sta smeta :)
El Bradbury
06.04.2006., 19:57
AL ja bježim od Pjadja i to savjetujem svakome ko mi nije neprijatelj :)
Headbanger
11.04.2006., 15:26
uzmi kle- :amen:
valentino-15
16.04.2006., 14:10
Hm , liberty je za novac koji se plati puno bolji od beverlya . Za novac od Beverlija dobiješ i pravi motor , Beverly je nespretan veliki skuter , koji nije za grad definitivno . Kada sam kupovao Liberty razmišljao sam samo o tome kako po gradu . Malen je , nije toliko težak , ima snagu dovoljnu da na semaforu nijedan automobil ne smetam . A vijuganje između retrovizora je kao u 50 ccm . Beverly sigurno ne vrijedi 33 ooo kn . Kle 500 košta 42 000 pa sada ti usporedi šte je bolje( pogotovo za međugradsku vožnju). I na kraju , gilera 200 je pravi skuter ako govorimo o snazi, a i on košta 26 000 kn. Hm nisam htio pljuvati po ničemu , jer svatko ima pravo na svoj ukus , ali Liberty 200 nije prdilica :E. Izgleda "gay" ali je puno bolji od svakog 50 ccm , a ne košta puno više.
nhf :)
kaj je liberti skuter to je kanta na cesti?!?!?!;)
uzmi kle- :amen:
slažem se :top:
živim na takvom mjestu gdje se pred mojom zgradom parkaju motori - SVAKODNEVNO, i mogu ti reci da primjecujem da ima dosta ljudi kaj vozi motor i fura odijelo, zato nemora ti biti uopce bed. ak ti odgovara prijelaz na MOTOR sa skutera, onda definitivno zemi KLE.
kantara
01.05.2006., 18:47
Beverly 250!!
Vodeno hladenje...snaga...startan...ciklistika...
Drzi cijenu !!!
El Bradbury
07.05.2006., 11:31
Beverly 250!!
+Vodeno hladenje...
+snaga...
+startan...
+ciklistika...
Drzi cijenu !!!
-nepouzdan motor, problemi sa instalacijama
-loša završna obrada
-skupi servisi
-PUUUNO ČEKANJA NA SERVIS (bar u splitu)
-NE DRŽI CIJENU baš kao niti jedan drugi skuter (ko ne vjeruje nek nazove tipa iz Malog oglasnika koji je prodavao Atlantic star 2 godine i pita za koliko ga da je dao)
Ovi plusevi gore vrijede za Yamahu Xmax 250, ne za Beverly
alfred stokes
07.05.2006., 23:32
Ovo o prodaji skutera (bilo kakvog) stvarno stoji
Za razliku od pravih motora ima ih ko plijeve i jako brzo idu dole s cijenom
Poggiali
09.05.2006., 03:35
Koristim motor isključivo za gradsku vožnju . Imam liberty 200 a razmišljam o kupovini kle 500, da li pretjerujem ? :) Postoje neki skuteri o kojima razmišljam , ali ako gledam cijene , nekako mi je čudno . Ako kupim neki skuter od 500 kubika koštati će me više od KLE . To je razlog zašto sam uopće počeo gledati " jače" motore . Neki savjet ?;) .
BDW , uglavnom sam u odjelu ( radi posla) :flop:
Runner vxr ti je super solucija, nije loš ni derbi gp1 0d 250 ccm i 23ks trebal bi povuč do 130km/h( također piaggio mašina), dok za 41000kn imaš beverly 500 koji ide do 160 km/h(on ti najbolje paše uz odjelo :) ), sad ak ti nije bed za šaltat brzine onda uzmi kle. Ak te kaj zanima imaš nekih testova na www.svijetskutera.com
El Bradbury
09.05.2006., 19:01
Slijedeći logiku sa kojom se slažemo Alfred, ja i svi ostali pametni, nabolje je kupit polovnjaču Kymco ili novi Xmax :)
koji god motor da kupi sjebat će lijevu cipelu od šaltanja :D:D:D
i frizuru, ako ne koristi trovremenski TAFT :D
Headbanger
09.05.2006., 19:27
....koji god motor da kupi sjebat će lijevu cipelu od šaltanja :D:D:D
i frizuru, ako ne koristi trovremenski TAFT :D
Onda kupiš VN 1600 Classic ili nekaj slično kaj ima klackalicu i nemaš brige sa uništavanjem cipela:zubo: :D :top: :headbang:
Ovaj tjedan stiže nam novi X-Max 250. Sve znamo o gubitku cijene i manjku gušta kad nema brzina, ali trebao nam je gradski motor za dvoje, udoban, da se može provlačiti u gužvi a di a možemo koji put na kavu na more.
Puno pitajući naokolo (frendovi, forum), čitajući članke, probajući u salonima, izbor je pao na X-Max.
Kad ga malo razvozamo, dat ćemo i osobne (subjektivne) utiske.
Ovaj tjedan stiže nam novi X-Max 250. Sve znamo o gubitku cijene i manjku gušta kad nema brzina, ali trebao nam je gradski motor za dvoje, udoban, da se može provlačiti u gužvi a di a možemo koji put na kavu na more.
Puno pitajući naokolo (frendovi, forum), čitajući članke, probajući u salonima, izbor je pao na X-Max.
Kad ga malo razvozamo, dat ćemo i osobne (subjektivne) utiske.
lijepo
volio bi cuti te utiske, a mozda i koju fotku vidjeti , rijetka je to , a fina zvijerka :top:
Puno ste nam pomogli ovdje na forumu i mi se odlučismo uzeti X-MAXa. Uzimamo ga kod Markeza u Sv Nedjelji jer su se najbolje pokazali na auto sajmu. Susretljivi i imaju odličan servis. Ljudi znaju posao i nisu samo prodavaći.
S obzirom da smo puno gledali, stavili smo slike X-maxa skupljene na raznim web stranicama na link
http://ddk-kor.moj-album.com/album/2305000/
kad ga malo razvozimo stavili budemo i koju slikicu našega uz komentare naravno
mrcina 22222
09.05.2006., 21:24
evo eladio i ja se polako pridružujem skuteraškoj grupaciji na netu.danas sam kod rpm-a predao papire za b&w 125 sive boje ali jedino što nisam uspio uklopiti u kredu je vjetrobran sa nosačem koji je problematičan za nabaviti.ako znaš gdje ga ima htio bih orginal verziju a ako neznaš onda nekog tko radi nosače za šajbe pa kod nekog tko radi pleksi šajbe u nabavu.pozdrav.ps.kad mi odobre kredu i regam ga dolaze slikice ali mi pojasni kak da uplodam sliku veču od 10kb na stranicu.
El Bradbury
10.05.2006., 11:55
Slike na imageshack, a video clipove na youtube :)
Da svi gledamo ;)
Cestitke obojici na motorinima, puno sretnih kilometara i KEEP THE RUBBER SIDE DOWN :D
Bilo bi najs da napišete malo dojmova - udobnost, potrošnja, gabariti, ekonomija, potrošnja itd...
mrcina 22222
10.05.2006., 19:14
Slike na imageshack, a video clipove na youtube :)
Da svi gledamo ;)
Cestitke obojici na motorinima, puno sretnih kilometara i KEEP THE RUBBER SIDE DOWN :D
Bilo bi najs da napišete malo dojmova - udobnost, potrošnja, gabariti, ekonomija, potrošnja itd...
sory brad ali ne kužim imageshack,youtube help jesam dugo na netu i u informatici ali ovi pojmovi mi nisu poznati.
Poggiali
10.05.2006., 21:19
sory brad ali ne kužim imageshack,youtube help jesam dugo na netu i u informatici ali ovi pojmovi mi nisu poznati.
Kaj ne kužiš? Imageshack.us je stranica na kojoj uploadaš slike da bi ih mogo stavit na forum, ja znam i za rapidshare.de, na kojem možeš uploadati filmiće.
El Bradbury
11.05.2006., 15:21
registriraš se đabe i uploadaš filmove, a mi gledamo :D
mrcina 22222
19.05.2006., 17:06
evo da pokažem jurilicu,je da je još u dučanu papiri su zrihtani i skuter čeka
a tu su pak i slike prve tri od mnogo njih koje slijede kad izađe iz shopa i ja sjednem na njega.
http://www.moj-album.com/uredi/bigmrcina/3215733/
evo da pokažem jurilicu,je da je još u dučanu papiri su zrihtani i skuter čeka
a tu su pak i slike prve tri od mnogo njih koje slijede kad izađe iz shopa i ja sjednem na njega.
http://www.moj-album.com/uredi/bigmrcina/3215733/
tu nesto ne stima
mrcina 22222
19.05.2006., 17:25
skužio sam čekaj sad če
http://bigmrcina.moj-album.com/
jel sad dobro eladio sori nisam provjeravao link
skužio sam čekaj sad če
http://bigmrcina.moj-album.com/
jel sad dobro eladio sori nisam provjeravao link
odlicno :tulum: :top:
:jumping:
mrcina 22222
19.05.2006., 17:35
i utisci kaj veliš
i utisci kaj veliš
sta da ti kazem , sve smo te motore prosli sto puta :zubo:
..svidja mi se boja :o , i zelim ti puno puno kilometara...
naravno, sad kad ti dodje, nece ti ni rijeka biti daleko ;)
Ps
kad ti bude u rukama, podjeli naravno i iskustva s nama :o
mrcina 22222
19.05.2006., 17:39
imaš motoplus katalog od 2006
kaciga ixs 240 mat crna i jet kaciga od istog proizvođača samo neznam šifru ali ima vizri i preko nosa tako da pokrije i bradu
kofer kappa 26lit,ixs thornton jakna,rukavice,bubrežnjak samo mi fali šajba koje nema nigdje ali dat ču raditi i nosač i šajbu kod nekog privatnika.
jel dobar izbor dodatne opreme ili ne.
mario1978
14.06.2006., 13:27
Kupujem KLE 2003. 30000kn ko bombon
dobio za bevku 24 soma ista godina
i za mene ljeto počinje
Headbanger
14.06.2006., 13:51
:top:
ma, runner 50race kad mu skineš blokadu,ide soma puta bolje od libertya,
a definitivno se po izgledu ne mogu uspoređivati.:gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara:
El Bradbury
19.06.2006., 08:27
Da, Liberty je puno ljepši i ne smrdi na mješavinu.
Šubidubi
20.06.2006., 13:44
ali jedino što nisam uspio uklopiti u kredu je vjetrobran sa nosačem koji je problematičan za nabaviti.ako znaš gdje ga ima htio bih orginal verziju a ako neznaš onda nekog tko radi nosače za šajbe pa kod nekog tko radi pleksi šajbe u nabavu.pozdrav..
Mene isto zanima vjetrobran za People 125. U Zg-u ga se moze naruciti po nekih 850 kn sto mi se cini previse.
Zna li netko gdje se to povoljnije moze kupiti ?
El Bradbury
20.06.2006., 16:25
www.puig.tv tj. njegov zastupnik u lijepoj nashoj
Šubidubi
21.06.2006., 08:44
Puno hvala. Nisam ni znao da postoji ta firma. :)
El Bradbury
21.06.2006., 09:33
Postoji i gospodin Puig osobno :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.