PDA

View Full Version : Što mislite o ovoj ponudi...Gillera

mazmija
02.04.2006., 14:16
Dobio sam ponudu za rabljeni skuter Gilera Runner 50 SP,star dvije godine,prešao nekih 5000 km vizuelno pregleda stanje ok,cijena 8000 kn puno malo ili ...?Vaše mišljenje o ovoj ponudi da li se isplati ili ne?:confused:

rodryguez
03.04.2006., 08:17
....8000kn........dvije godine star skuter........!!ako ga neces ti kupit ja cu.......pogotovo ako se prica o runneru!!!!ja sam prije 3 tjedna kupovao skuter..i trazio sam runnera,sr 50..i aeroxa...........nasao sam jednu apriliu za 7200kn....6500km,2002god.......(to sam i kupio),aeroxi dvije god stari su oko 8000kn......pa cak i 9000........a runner toga godista i sa toliko km........nisam mogao naci ispod 9500kn.......!!!iskreno ako je skuter vizualno uredu.........KUPUJ GA BEZ RAZMISLJANJA.........a sta se tice...motora.......jebiga..stari.........uzmi nekog tko se kuzi u skutere.......ali stvarno kuzi i ako ti on kaze da je ok.........nema dileme.......a kilometre.....nemoj previse....uzimak k srcu jer dovoljno je da je kilometar saila bila odkacena..i skuter moze imati i troduplo vise kilometara.!!!!!
KUPUJ TO AKO NECES JAVI MI GDIJE I TKO GA PRODAJE PA CU GA JA UZET!!!!!!!!!!!!!!!!!

FERRYS
03.04.2006., 09:39
glavno da je vizualno u redu a motor ti ju UVIJEK kocka...

rodryguez
03.04.2006., 15:16
....jebiga i vizualno ok..je relativan pojam.......ako je malo ogreban onda ok......ali ako je pljusnuo........sa njega pazi sta kupujes......vilice,plastike,itd!!!!!sretno stari........ako ga kupis imas najbolji skuter koji mozes sresti na cesti!!

Captain James Cook
05.04.2006., 22:46
....8000kn........dvije godine star skuter........!!ako ga neces ti kupit ja cu.......pogotovo ako se prica o runneru!!!!ja sam prije 3 tjedna kupovao skuter..i trazio sam runnera,sr 50..i aeroxa...........nasao sam jednu apriliu za 7200kn....6500km,2002god.......(to sam i kupio),aeroxi dvije god stari su oko 8000kn......pa cak i 9000........a runner toga godista i sa toliko km........nisam mogao naci ispod 9500kn.......!!!iskreno ako je skuter vizualno uredu.........KUPUJ GA BEZ RAZMISLJANJA.........a sta se tice...motora.......jebiga..stari.........uzmi nekog tko se kuzi u skutere.......ali stvarno kuzi i ako ti on kaze da je ok.........nema dileme.......a kilometre.....nemoj previse....uzimak k srcu jer dovoljno je da je kilometar saila bila odkacena..i skuter moze imati i troduplo vise kilometara.!!!!!
KUPUJ TO AKO NECES JAVI MI GDIJE I TKO GA PRODAJE PA CU GA JA UZET!!!!!!!!!!!!!!!!!

aloooooooo ekipa. imam gilera runner sp 180 bez ogrebotine, nove gume, plocice kocnica, garaziran i servisiran. znaci zaista top. 15000 kn. reg do 6/06.

alfred stokes
06.04.2006., 00:09
Godište, kilometraža?

Brown Acid
06.04.2006., 00:18
Previše, nedavno sam gledao takav scoot samo s novim karikama, lagerima itd.. za 9000 s slicnom kilometrazom.