View Full Version : Webmajstor
webmajstor
17.12.2002., 12:17
novi dizajn webmajstora (http://www.webmajstor.net)
moze kritike, komentari...
Jango Fett
17.12.2002., 17:24
ako je ovo dizajn, onda sam ja...
ipak, pregledno je i čitljivo. To je dovoljno za dvojku.
webmajstor
17.12.2002., 20:38
Jango Fett je napisao:
ako je ovo dizajn, onda sam ja...
ipak, pregledno je i čitljivo. To je dovoljno za dvojku. ajde onda pokazi svojih ruku djelo ti, pa da vidimo sta znaci to dizajn za 5 :B
steta kaj je samo pocetna stranica takva...:(
webmajstor
17.12.2002., 21:04
Lord je napisao:
steta kaj je samo pocetna stranica takva...:( istina, ali ne zadugo. :)
uskoro ce sve bit :)
zapravo, ovakve: http://www.webmajstor.net/pokusaj.htm
JaBitTe
17.12.2002., 22:38
nisam bio dugo vec, promojenilo se stosta ;) dobro je .
Jango Fett
17.12.2002., 22:57
webmajstor je napisao:
ajde onda pokazi svojih ruku djelo ti, pa da vidimo sta znaci to dizajn za 5 :B
Čudna je ta nadasve nezrela izjava koja se pojavljuje kod mnogih ljudi.
To je isto kao kad neki filmski kritičar kaže da je scenarij loš pa mu onda netko kaže: ajd ti napravi bolji!
Ne želi kritičar reći da bi on nešto napravio bolje, nego da je to što kritizira loše.
Whatever... :rolleyes:
A čuj...ako misliš izrađivati stranice i štajazanmšta... neće proć' :rolleyes:
Izgled je OK, samo treba još to sve doradit...:)
Ja da slučajno naletim na takvu stranicu na netu ja bih to odmah zatovrio.
Tuče me u oči, brate, tuče me :)
fmdream
18.06.2003., 09:38
Pogleda sa anketu prosjek = 1,2 minus 2
a brate stranica ti izgleda ka kartonska kutija a ne papir sve nesto na preklapanje.
Virujen da si moga punopunopuno bolje i zato virujen da ces ime www.webmajstor.net domene opravdati!
Sta ti znaci ono korisnici? ...Ivo Sanader Kakve veze ima on sa webmajstorima to bi valjda tribale biti reference (ako se nevaram)
Nadalje kad smanjis window od browsera sadrzaj iz footera ti pobigle izvad horizontalnih linija.
Od svega najvise me dojmio logotip webmajstor.net a one zube u gornjem ljevom kantunu nekuzim sta bi to tribalo biti...
Ajde nemoj se ljutit. Triba si se pripremiti na pozitivne i negativne kommentare publike..
Sretno
C'Tebo kaže:
Ja da slučajno naletim na takvu stranicu na netu ja bih to odmah zatovrio.
Tuče me u oči, brate, tuče me :)
da ova plava boja je definitivno preagresivna za moje oči.
:rolleyes: Iskreno nisam bas nista skopcala o cemu pricate !?! Treba dati neki komentar za stranicu webmajstora???
Evo komentara!
1. Moram priznati da stranica nije tako losa, ali opet vidjela sam i puno bolje (bez uvrede)!:)
2. Izrada stranica, 50 kuna??? Svoju web stranicu sam napravila preko http://www.nrj.fr/ (http://www.nrj.fr) i mogu reci da se dobiva 50 megabajta prostora BESPLATNO!!!
3.Izradu bannera, pozadine i logo-a svatko moze izraditi si sam besplatno (ako ima bolji program za npr. photoshop za banneru itd..) Osim toga, danas ima puno siteova koji nude besplatno cijeli dizajn koji se moze personalizirati! :B
Tko zeli mogu mu banneru, logo i pozadinu izraditi u za nekoliko dana i to besplatno.
Vi svi mozete se meni smijati i pricati "kaj cura zna" i tome slicno, ali mogu vam reci jednu stvar, koliko ja provedem sati na Internetu i gledam toliko stranica (srecom da su sada ljetni praznici) ne mogu reci da se ne kuzim u informatiku! :p
I neka samo proba taj webmajstor meni reci da pokazem dijelo svojih ruku, sa zadovoljstvom cu mu dati link za svoju stranicu!!!
Sveukupni dojam stranice webmajstora: Dobro, ali takvih stranica ima mali milijun!
ne moraš dat njemu link na svoju stranicu, ali daj meni. usput i na stranicu di si skinula avatara. to je jedan od onih koji bude agresivu u meni i palio bi ih. ali inače sam dobar. :)
Gdje sam skinula avatar??
Cudno pitanje od tvoje strane! Ljudi inace ne vole previse moje avatare (nikada niti na jednom forumu nisu voljeli niti su me pitali gdje sam ga skinula). Avatar sam skinula na jednoj stranicu s ponijima i konjima (site za mlade) ali se ne sjecam vise linka. Ako ga nadjem ostavit cu ti ga ovdje!
Sada u svezi moje web stranice. Moja stranica je na francuskom ali kako mi se je dogodilo da mnogi kopiraju od mene privremeno se moze vidjeti samo pocetna stranica, dakle nema neki sadrzaj ovo trena. Zatvorila sam stranicu na neko vrijeme dok pripremam novi sadrzaj. Svejedno evo ti link: !!!! XXX !!!! (http://perso.nrj.fr/Venus/default.asp?)
:)
o tvom avataru:
slafko kaže:
to je jedan od onih koji bude agresivu u meni i palio bi ih. ali inače sam dobar. :)
a stranica? ... nadam se da je to zatvorena verzija. jer oni oblaci ljevo nemaju veze s onom podlogom u glavnom frejmu... a ni one ruže mi nisu jasne. a ni tigar. no, nisam žena, a ne znam ni francuski tako da sam vjerojatno neopremljen za potpuni doživljaj. crtić je okej. komad izgleda opasno, ali prekratko traje.
:)
Tko ti je rekao da sam ja zena??
To za sebe ne bih rekla, nemogu se smatrati zenom sa 13 godina, skoro 14.
Dakle, ono plavo tamo bi trebali biti linkovi prema razlicitim rubrikama mojeg sitea, ali posto je zasada zatvoren nema nista.
One ruze sluze samo kao background za moj site...
Tigar sluzi samo da kliknes na njega kako bi vidio video prezentaciju mog sitea! Video prezentacija se mijenja svakog mjeseca.
Onda medo sluzi dodjes na jednu stranicu mojeg sita gdje mozes glasati za mene za izbor najboljeg sitea, ali to ne vrijedi posto je site ponavljam zatvoren dok ne napravim novi sadrzaj.
Ono kaj si napisao za avatar svejedno nisam skuzila. Sorry, klikeri mi sporo rade!
Usput ono plavo (oblaci) prije nije bilo plavo.
Ne moras biti zena da budes opremljen za potpuni dozivljaj, trebas imati najvise 15 godina, poslije ti je to djetinjasto.
13 godina? :horor:
kak su ti dali da se registriraš? koja je dobna granica ovdje? jebote, fakat sam star. :D
Pa mozes imati i 5 godina. Nema dobne granice! ha ha! Kaj si tako star? Imas oko stotke? Ne vjerujem.
Daj reci iskreno, sto si mislio? Koliko "sam imala godina" po tvome misljenju?
nisam mislio. premalo vremena si tu i nisam razgovarao s tobom da bih imao neko mišljenje... :)
kak to da si u FR? stari ti je veleposlanik ili kaj?
Ne brini, stari mi nije veleposlanik i nikada nisam rekla da sam u FR :w
nisi rekla, ali sam ja zaključio. vjerojatno krivo... :D al jebiga
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.