PDA

View Full Version : skuter : kinez vs. polovni

Eladio
05.04.2006., 12:40
Bok svima!
Evo, odlucio sam se za jeftine "kineze", ali jos uvijek dvojim oko ova dva modela:
qingqi QM125T-10D ili Phantom Ventura 125....
Kakvo je vase misljenje obzirom da je cijena zbilja mala u odnosu na konkurenciju?
Za Panthoma sam i nasao recenzije http://www.svijetskutera.com/index.php?f=17&a=443
sve mi se cini ok jedino mi nije jasno----> " Vuče jednolično, bez zastajkivanja u određenim brojevima okretaja. Istina, ponekad nas je znalo zasmetati kada bi nas na punom gasu prestigao neki 50kubikaš, ali šta je tu je." kako je to moguce?
Da li ti skuteri 125cc mogu voziti dvije osobe (160 kg) uz brdo brzinom vecom od 20km/h?
Unaprijed hvala!

:s

..imam kineza od 150ccm i bez beda idem u svako brdo 80 km/h , brzi je od vespe px 200 iako je cetverotaktni

pouzdanost nije upitna jer sam sa svojim vec u manje od godinu dana napravio 5000 km, bio tri puta rijeka-zagreb-rijeka starom cestom itd...

e sad, o ovim modelima sto i pitas ja nemam iskustva, imam neke povratne info za quinqi.. radi ok i pouzdano.. vrijedi svaku kunu i nije bacen novac..

iako bi ja isao na 150 ccm, ipak su nesto jaci.. a sad , neznam koliko te godine koce

sretno :top:

WENZE
05.04.2006., 12:45
uz ovoliko polovnih i jeftinih skutera po oglasnicima stvarno je glupo uzimati nesto novo

roby44
05.04.2006., 12:56
nije glupo,u oglasniku mozes naic na svakakva sranja. ne mozes ti motor rastavit i provjerit kad ga kupujes. ne islati se riskirat!
ja sam prije 2god kupio apriliu di-tech 50cc,novi 20000kn! :mad:
nakon 9mj razletila se masina,sve se unistlio,klip cilindar,sve bilo polomljeno. ziva sreca sto sam imao jos 3mj garancije i nakon 2mj u servisu su valjda shvatili da se ne isplati nista mijenjat nego su stavili novu masinu. i sad se ja pitam,sta bi da mi se to dogodilo 3mj kasnije?? da ni jedna aprilia (velika marka)ne moze garantirat kvalitetu. nakon nove masine kvarova i kvarova,pa ja za te pare hocu da sam vozi! :amen:
i naravno prodao ga i kupio baotian,ne leti ko aprilia ali mi se bar NISTA nije pokvarilo. i svaka cast kinezima!
najrade bi ja nekog 150cc ali ne da mi se na vozacki... :flop:

Eladio
05.04.2006., 12:59
nije glupo,u oglasniku mozes naic na svakakva sranja. ne mozes ti motor rastavit i provjerit kad ga kupujes. ne islati se riskirat!
nakon 9mj razletila se masina,sve se unistlio,klip cilindar,sve bilo polomljeno. ziva sreca sto sam imao jos 3mj garancije i nakon 2mj u servisu su valjda shvatili da se ne isplati nista mijenjat nego su stavili novu masinu. i sad se ja pitam,sta bi da mi se to dogodilo 3mj kasnije?? da ni jedna aprilia (velika marka)ne moze garantirat kvalitetu. nakon nove masine kvarova i kvarova,pa ja za te pare hocu da sam vozi! :amen:
i naravno prodao ga i kupio baotian,ne leti ko aprilia ali mi se bar NISTA nije pokvarilo. i svaka cast kinezima!
najrade bi ja nekog 150cc ali ne da mi se na vozacki... :flop:

..kinezi si nesmiju dozvoliti ovo sto se drugima dogadja jer nebi nista prodali.. i zato rade mrvicu sporije , ali rade i nestaju :)

u svemu sto si rekao se slazem :top:

Brown Acid
05.04.2006., 13:06
Sto se tice ovih kineskih 125 ja ti garantiram da nece oprat niti jedna serijska 50tka na cesti. Nema logike.
Ali 50tka sa base kitom ce te ownat jebiga.

Ja sam ih brijao s runnerom rr50ccm bez bada.
To je smeće od skutera, uzmi si nešto polovno a kvalitetno.

Brown Acid
05.04.2006., 13:09
i ja bi hondicu :cerek:
to ti moras odlucit,ovdje su ti neke cinjenice,u danasnje vrijeme sve je relativno dobro,vise ne vode slavne marke,iako jos uvijek kad vidim hondin znak na bilo cemu... :eek:

Vidim koliko se razumješ u skutere.:rolleyes:

Eladio
05.04.2006., 13:12
Ja sam ih brijao s runnerom rr50ccm bez bada.
To je smeće od skutera, uzmi si nešto polovno a kvalitetno.

..ma daj molim te..

..runner s "kitom" :zubo: mozda.. ali ovako..

ja imam 150 i ostavim svakog serijskog runnera cim se prblizim 80km na sat..

ne zaboravie, sto se tice kitova i ostalog.. sve to imaju i kinezi ;)
..sto se tice potrosnje.. moj 150 ccm trosi 3.1 litru.. a tvoj ?

za talijane se zna da su serijski malo friziraniji, ali opet poredit kruske i jabuke nema smisla, pa tako ni tvog zweitakt runnera s neki virtualnim viertakt kinezom nema smisla.. ;)

Eladio
05.04.2006., 13:36
..eto..

u spomen starim dobrim danima i temama kao sto je amd vs intel, di je amd kao jeftiniji a bolji procesor uvjek zbog neznanja bio zakinut..

ja podizem ovaj topic...

da vidim..

imate 11000 kuna.. sta bi kupili i zasto..

..pa naravno da bi kupio ja radije novog kineza nego nekog tamo polovnog runnera..

kao prvo oboje su samo i samo obicni skuteri..

a novo je novo..

..kinezi su se pokazali pouzdani , netko je rekao i svrsishodni

..naravno..

netko zeli bas nesto posebno, emocije kazu talijan.. pa kupi talijana ili japanca ...jer i toga volis i super.. to najvise priznam

ali pricati o necemu , a da se nema pojma je glupo..

naravno nisu ni svi kinezi isti, kao ni talijani ni sta ja znam..

ima ih turbo jeftinih , di se kvaliteta ne pita, baotian jel, di svaki kupac kojem izdrti vise od tri godine , smatra da ga je otplatio :)

ima ih i skupljih i boljih..
postoje i dijelovi koji su jeftini kao i sami oni..
mogu se dobiti i kitovi..

..sta nemaju kinezi, inovativnot.. sve kopiraju ..svi su karburator itd..
bas me briga, jos i bolje.. samo manje problema jer kopiraju provjereno :)

dizajn kineza je upitan, ali da se probrati lijepih kad se malo bolje pogleda..

..kupiti polovan, znaci i kupiti neke potencijalne probleme.. to je cinjenica

sve se svodi na par pitanja zasto se kupuje , cemu sluzi itd.. , ali ici na polovni skuter di je mala lova u pitanju je glupo

..netko razmilja i o prodaji..

..tu mozda ima matematike.. kupis recimo aeroxa, vozis sezonu i prodas.. nisi nista izgubio..

..novo kad kupis, u startu gubis

..ali opet, kupis polovnog i rikne, ode sve u jagode, znaci postoje i izvjesi rizici ..

eto...

izbacio sam par ideja onako iz glave..

tema je totalno otvorena, i samo bez vrijedjanja osoba , a ostalo sve pustam..

eto :zubo:

WENZE
05.04.2006., 13:39
najrade bi ja nekog 150cc ali ne da mi se na vozacki... :flop:jebi ga trebas se malo i kuzit u nesto kad kupujes, sigurno motor nije zaribao sam od sebe nego je vjerovatno vec i bio zariban kad si ga kupio sto je svaka osoba sta se malo kuzi u motore mogla primjetit
ja vozim squaba koji je presao 30 000 + imam na njemu kit, sad smo ja i frend zamjenili radilicu, 600 kn + 2 semeringa i ležaja 100 kn + karike 80 kn i to ti je cijela filozofija, moj skuter ovakav ne vrijedi preko 1000 kn a nekom tko ga kupi i odrzava bi prosao 20 000 sigurno, samo sta ga ne prodajem :zubo:

aha... tek sam sad skuzio da si kupio nov :zubo:

fifa
05.04.2006., 14:37
Mrzim kupovati rabljene stvari - od mobitela, motora, pa do rabljenih kondoma - sa svime sam imao problema, al nekako da sad imam dilemu koju si postavio u postu: rabljena marka il novi kinez - ipak bi se odlucio za rabljenu marku, jer mi nekako ti kinezi jos nisu sjeli, iako mislim da nakon godinu, dvje..il tri ako se pokazu dobrima (čitaj: isplativim) nebi imao nista protiv njih...

kako bi rekli... treba samo proći malo vremena pa bumo vidli...

:D

Hmmm
05.04.2006., 15:01
Cek Brown Acid apsolutno serijski runner 50 pere kineske 125?

Eladio
05.04.2006., 15:04

....apsolutno serijski runner jedino sto pere kineza od 125 ccm , a i one od 150 ccm je cijena ;) :top:

Headbanger
05.04.2006., 15:25
Ja bi radije za te pare neku pouzdanu klasiku iz 80-tih. tipa z-750, z-1000,gsx-evi,gs-evi ili nekaj slično.

roby44
05.04.2006., 15:40
Vidim koliko se razumješ u skutere.:rolleyes:

time sam mislio na marku opcenito,auti , motori. znam da nema vise 50cc!

Eladio
05.04.2006., 20:44
za mikulaa

evo : http://www.forum.hr/showthread.php?t=105931

http://www.cfmoto.cn/product/moto/motoshow.asp?pn=CF150T-5A&id=8

http://img386.imageshack.us/img386/1287/slika113lx.th.jpg (http://img386.imageshack.us/my.php?image=slika113lx.jpg)
http://img386.imageshack.us/img386/794/slika126sz.th.jpg (http://img386.imageshack.us/my.php?image=slika126sz.jpg)

mrcina 22222
05.04.2006., 21:55
ajoj kud si ti izašao izvan granica teme tema ti je skuter a ne motorčina,
ima kopija jako dobrih japanaca,kao na primjer sh125,150 to je honda.uz kineza dobiješ i hrpu dodatne opreme dok kod honde goli motor pa onda dokupljuj opremu pa te dođe ko sv.petra kajgana.kvaliteta nije upitna jer zašto bi onda piaggio otišao u kinu da im rade beverlije i da onda oni maje dođu.ima tu računice samo sad treba pričekati kineske beverlije koji če jeftiniji biti od talijanaca a za koliko to treba pričekati i vidjeti.

mrcina 22222
05.04.2006., 21:58
eladio kako ide sh 150 jel tako si mu nabavio vjetrobran,veči kofer i ostalu dodatnu.buš išao sa njim u unutrašnjost prema karlovcu.
hej odkad su ti ove slike.jesu li od prošle godine ili friške.

Eladio
05.04.2006., 22:02
eladio kako ide sh 150 jel tako si mu nabavio vjetrobran,veči kofer i ostalu dodatnu.buš išao sa njim u unutrašnjost prema karlovcu.
hej odkad su ti ove slike.jesu li od prošle godine ili friške.

slike kad sam ga kupio ..isto izgleda i sada ;)

nista nisam nabavljao za njega..

ali imam neke ideje da bi mogao napraviti, ali o tome kad zavrsim ;)

Brown Acid
05.04.2006., 23:03

Kineska 125-ica je sranje..i da, seriski runner pere kineskog 125.
..neću ni počinjat o ubrzanju.
Uzmeš si polovnog Runnera ili NRG-a, malo si ga servisiras doma u garazi, zamjenis potrosni materjal i imas odlican scoot. Zelis utrositi malo u njega..
Sakupis 400 kn i uzmes si polovni spuh, stavis red sponge, nastelas rolice u variu, centralni, federe na kvacilu i ludnica. Ne jebu te murija ni luzeri na kinezima.;)

Eladio
05.04.2006., 23:47
Kineska 125-ica je sranje..i da, seriski runner pere kineskog 125.
..neću ni počinjat o ubrzanju.
Uzmeš si polovnog Runnera ili NRG-a, malo si ga servisiras doma u garazi, zamjenis potrosni materjal i imas odlican scoot. Zelis utrositi malo u njega..
Sakupis 400 kn i uzmes si polovni spuh, stavis red sponge, nastelas rolice u variu, centralni, federe na kvacilu i ludnica. Ne jebu te murija ni luzeri na kinezima.;)

...evo.. tema bas za tebe :zubo:

..uzmes sve to ili recimo dva kineza.. i to moze ?
:zubo:

roby44
05.04.2006., 23:53
to je samo primitivni balkanski stav sto se tice razmisljanja o kinezima.
malo si pogledaj po stranim forumima,ja nigdje nisam naisao na neki negativni komentar. a razlika je ta sto ces se ti s nabrijanim runnerom vozit god dana a neko sa kinezom 5god. sad ces ti od 50cc izvlacit cuda,jedva podnosi serijsku brzinu. nema tu mudrosti,da taj kineski 125 radi na foru runnera,znaci forsiranje motora,isto bi letio.

Eladio
05.04.2006., 23:57
malo si pogledaj po stranim forumima,ja nigdje nisam naisao na neki negativni komentar. a razlika je ta sto ces se ti s nabrijanim runnerom vozit god dana a neko sa kinezom 5god. sad ces ti od 50cc izvlacit cuda,jedva podnosi serijsku brzinu. nema tu mudrosti,da taj kineski 125 radi na foru runnera,znaci forsiranje motora,isto bi letio.

..ma to je kao da usporedjujes danas VW i audi.. oces ime ili jeftiniju inacicu..

audi je bolji , i neki si ga zele.. ali ima li isplativosti?

..nisam recimo ni spominjao polovne kineze , abit ce i njih uskoro ..sta ce tek onda bit s cijenama ?

mmm :E

Brown Acid
06.04.2006., 00:14

Runner 50ccm, ima 3 godine i 27000km. Naštelan za gradsku vožnju..vrti se za popizdit, i da maltretiram ga do boli :D ..NIKAD NIŠTA nije mjenjano od mašine, ima rezonantni spuh i ja imam 120kg...nikada problema.
Odvozi toliko s koreancem pa mi se javi.
Ovo su kvalitetne mašine..frend mi u servisu radi s tim korejskim splacinama od motora tako da sam iz prve ruke cuo kakva su to sranja nakon vece kilometraze, a i imao sam priliku voziti..daj, nemoj me nasmijavati..to je romobil a ne scoot.

Kupi polovnog Runnera ili NRG-a..

(eh da, da napomenem, riknuo mi je Runner...saobraćajka) :zubo:
Njemu pukla vilica a meni ruka.

Eladio
06.04.2006., 00:21
Runner 50ccm, ima 3 godine i 27000km. Naštelan za gradsku vožnju..vrti se za popizdit, i da maltretiram ga do boli :D ..NIKAD NIŠTA nije mjenjano od mašine, ima rezonantni spuh i ja imam 120kg...nikada problema.
Odvozi toliko s koreancem pa mi se javi.
Ovo su kvalitetne mašine..frend mi u servisu radi s tim korejskim splacinama od motora tako da sam iz prve ruke cuo kakva su to sranja nakon vece kilometraze, a i imao sam priliku voziti..daj, nemoj me nasmijavati..to je romobil a ne scoot.

Kupi polovnog Runnera ili NRG-a..

(eh da, da napomenem, riknuo mi je Runner...saobraćajka) :zubo:
Njemu pukla vilica a meni ruka.

...to je zato jer je brzi i od nekih 250ica , i tesko je tu snagu kontrolirati :zubo:

..sala.. glavno da si ziv.. jebes talijana i kineza.. ;)

..ali govoriti o runneru i brzini je stvarno smijesno.. probaj voziti "motor", pa ces skuziti o cemu pricam ;)

Brown Acid
06.04.2006., 00:24
...to je zato jer je brzi i od nekih 250ica , i tesko je tu snagu kontrolirati :zubo:

..sala.. glavno da si ziv.. jebes talijana i kineza.. ;)

..ali govoriti o runneru i brzini je stvarno smijesno.. probaj voziti "motor", pa ces skuziti o cemu pricam ;)

Probao sam voziti cbr-ku no kakve to veze ima s skuterima?
Runner u serijali ide 85-90, solidno za 50ccm scoot, da ga se lijepo srediti da ide puno brze..

Eladio
06.04.2006., 00:26
Probao sam voziti cbr-ku no kakve to veze ima s skuterima?

..probao.. ali ocito je sporija od runnera :D :D

..runner rules :s :s :amen:

:bonk:

Brown Acid
06.04.2006., 00:30
Ok, kreten si, no kakve veze imaju motori s skuterima, ne kuzim...nemozes to usporedit. Govorimo o koreancima..sranje su...u cemu je problem.

Eladio
06.04.2006., 00:34
Runner u serijali ide 85-90, solidno za 50ccm scoot, da ga se lijepo srediti da ide puno brze..

..moj 150ccm kinez ide u serijali 105-115km ;) ..125ccm kinezi idu 95 ;)

..slazem se moze se srediti da ide runner i preko 100tke

..ali to je i dalje zujalica djecjeg karaktera..

veseli mlade, ali ne i stare..

stare veseli kad umjesto 20000 kuna daju 10000 kuna a ostalo na nesto drugo ;)

...sjecam se svojevremeno 125ice sportive 2takta, letile su preko 160km na sat samo tako..

sad toga nema...
sto ekonomija , sto :blabla:

vrijeme dolazi i kinezi su tu..
oni ni ne zele biti konkurencija..

ti koji volis runnera, pa on i je za tebe

,,ja koji nevolim ni jednog ni drugog, uzimam jeftinijeg i skupljam dalje ;)

Eladio
06.04.2006., 00:36
Ok, kreten si, no kakve veze imaju motori s skuterima, ne kuzim...nemozes to usporedit. Govorimo o koreancima..sranje su...u cemu je problem.

..ajde ajde.. mozes ti i bez toga kreten.. :Pivo:

...nisu svi sranje, jer da se tako generalizira, talijani su tesko smece spram japanaca ;)

Brown Acid
06.04.2006., 00:38
125ccm kinezi idu 100 po pokazivacu brzine..a to nije 100kmh

Eladio
06.04.2006., 00:46
125ccm kinezi idu 100 po pokazivacu brzine..a to nije 100kmh

..na mojem je, provjereno , vise frendova na rijeckoj zaobilaznici su drzali 100 u autima i ja sam ih bez beda pratio, pa i prestizao..

na talijanima kad pise 200 ide 150 tako da neznam kome je vise vjerovati..

trebas probati, a ja sam probao, i onda mozes reci..

ja ne kudim kvalietet runnera.. vec samo ga smatram precijenjenim..

a ti kudis kvalitet kineza, a nemas blagog pojma o cemu pricas , imas cula kazala i to je sve ;)

..pa upravo mozda zaposlim servisera koji je radio u piaggiu 5 godina i na pezojcima godinu dana..

oces li njegovo misljenje?

Hmmm
06.04.2006., 01:02
Jebes tuning, kupis fino 250 i uzivas u gradu i do 200-300 km pa i dalje.

Zujat po gradu .. jos kad stavis kit i auspuh gore ce se cuti.
Vezano za "zute"...
Kymco je ok. Ostali onako. Nisu mi lijepi ni funkcionalni.

--------------------------------------

Rade 125 sportive :) evo bas je izasla aprilia 125 rs nova pisu da leti a bogami i kosta.Vjerovatno trosi pun qrac :))

Eladio
06.04.2006., 01:08
Rade 125 sportive :) evo bas je izasla aprilia 125 rs nova pisu da leti a bogami i kosta.Vjerovatno trosi pun qrac :))

to talijanima za na stazu da stvaraju rossije :)

...a sto se tice kymca.. iste komentare sam slusao svojevremeno...

..a moj je meni i lijep i funcionalan i jeftin, i boli me djon previse za njega,..

kad naraste bit ce ovo : http://www.daewoo.hr/0025.htm

http://www.daewoo.hr/images/gv650.jpg ...koreanac, tajvanac , kinez ...kako god vi hocete :zubo:
650cc
72 ks
V2 dohc
dva diska naprijed, disk iza, 180 ili 200 :eek: guma iza
kardan
200 na sat

:amen:

mrcina 22222
06.04.2006., 09:16
eladio jesi bio na auto sajmu u zg ja jesam,ostao sam paf kad sam vidio skuter u gabaritima velikog motora.oni to zovu skuterom jer nema mjenjača več variomat i opet kinezi.dali je nešto takvog palo na pamet i u europi ?nisam čuo ali da izgledaju, izgledaju guba

alfred stokes
06.04.2006., 09:32
:misli:
Na velesajmu je bio od maxija izložen Kymcov Xciting 500 (Tajvan) i Piaggiova paleta
Kinezi (ovi low budget o kojime ase priča) još nemaju tu klasu
Talijani ju imaju par godina već i prodaje se solidno
Piaggio Beverly, Gilera Nexus, Aprilia Atlantic i Scarabeo - sve 500-ke

Od svih njih meni je najbolji Exciting 500
Kymco konačno ima vrhunski dizajniran proizvod, super je i ergonomičan, a i cijenom je vrlo konkurentan. Ne bi se žalio ni na Nexusa, ali je 10-11000 kn je skuplji i tu sam već jako blizu cifri koju treba izdvojit za Suzukijev V-Strom 650 - moj dream bike koji nema konkurencije :cerek:
Osim naravno V-Stroma 1000

WENZE
06.04.2006., 09:59
...sjecam se svojevremeno 125ice sportive 2takta, letile su preko 160km na sat samo tako..
jmao sam 125 crossera s kitom, cak i crosseri imaju kraci mjenjac, to je islo lijepo.... a vozio sam gsxr-a 600 i mislim da ga dobro isturpijana 125 ica drzi, naravno do nekih 100...
o 250 icama netreba puno pricat

roby44
06.04.2006., 14:05
neko je nesto spomenuo,sralo se i po kymcu,naveliko. i sad kad se dokazao kao dobra marka, svi usutili. i nema tog motora koji ce se vrtit troduplo vise od kineza i trajat dulje. pa jedan runner kosta 20000kn,novi. tolika lova za 50cc. :s

WENZE
06.04.2006., 15:00
neko je nesto spomenuo,sralo se i po kymcu,naveliko. i sad kad se dokazao kao dobra marka, svi usutili. i nema tog motora koji ce se vrtit troduplo vise od kineza i trajat dulje. pa jedan runner kosta 20000kn,novi. tolika lova za 50cc. :sima, ima.... japanac :D

mrcina 22222
09.04.2006., 20:42
evo sad ču postati big skuter samo da ih odskeniram
prevelike slike ali evo stranice
http://www.ventura-motors.com/ventura/hr/index.htm

ventura 250tv3 i ventura 250tv5
po njima i to su skuteri

Eladio
09.04.2006., 21:47
evo sad ču postati big skuter samo da ih odskeniram
prevelike slike ali evo stranice
http://www.ventura-motors.com/ventura/hr/index.htm

ventura 250tv3 i ventura 250tv5
po njima i to su skuteri

V3 imam upravo u salonu.. bit ce uskoro i slike :zubo:

mrcina 22222
09.04.2006., 22:22
skuter?????????????????????

jel tvoj salon bio na sajmu

Eladio
09.04.2006., 22:26
skuter?????????????????????

:zubo: concept :zubo:

....jako interesantno :top:

mrcina 22222
09.04.2006., 23:36
nije ti to koncept bio na sajmu i razgovarao sa frajerom dobit če ih u ljeto činimi se nisam siguran.bili su na prodaju na sajmu.obije vrste i v3 i v5

Eladio
09.04.2006., 23:47
nije ti to koncept bio na sajmu i razgovarao sa frajerom dobit če ih u ljeto činimi se nisam siguran.bili su na prodaju na sajmu.obije vrste i v3 i v5

..nisam bio na sajmu pa stvarno neznam tko je tamo sve izlagao, ja sam ga dobio prekjucer u salon..

mrcina 22222
10.04.2006., 10:51
i tu ti je znak da ide u prodaju znači vrlo vrlo brzo.i kaj veliš ostao sam paf kad sam ih vidio

Eladio
10.04.2006., 11:14
i tu ti je znak da ide u prodaju znači vrlo vrlo brzo.i kaj vežliš ostao sam paf kad sam ih vidio

..mozes ga kupiti, 24900 kuna :zubo:

evo par fotki uz komentare :

http://img136.imageshack.us/img136/4356/slika84ym.th.jpg (http://img136.imageshack.us/my.php?image=slika84ym.jpg)

..dakle radi se o velikom motoru, 18 cola prednji kotac, zadnja guma 150 siroka, 250 ccm, 140 km na sat ide, ..okretnost mu nije vrlina, vise je cruiser :zubo:

http://img207.imageshack.us/img207/6662/slika119hn.th.jpg (http://img207.imageshack.us/my.php?image=slika119hn.jpg)

..od posebnosti vidite konzolu ispod volana, di se kriju komande za radio, kazetar i mp3 player , da dobro ste culi :top: , naravno ima ugradjene zvucnike :cool:

http://img207.imageshack.us/img207/9273/slika163zr.th.jpg (http://img207.imageshack.us/my.php?image=slika163zr.jpg)

..misljenja su kontradiktorna oko njega, neko je odusevljen, netko se smije,..

meni osono stvarno nije los :top:

..ispricavam se na kvaliteti fotki, sad sam zbog mrcine ga na brzinu fotka mobitelom :D

mrcina 22222
11.04.2006., 08:51
nisi trebao vidio sam oba na sajmu zato sam i ubacio bube u glavu svakome.meni osobno nisu nekaj ali za klinje če biti dobra odskočna stepenica prema pravim motorima.navikneš se na veličinu pa ti nije problem preč osim što moraš onda opet se učiti mijenjati brzine ak si spozabil.nema veze kakve su slike.njih možeš procijeniti samo kad ih vidiš u živo pa onda baciš komentare za ili protiv.

eladio kaj si se bacio u prodavce motora ili??????????

Eladio
11.04.2006., 09:50
eladio kaj si se bacio u prodavce motora ili??????????

vidi topic- mototeka u rijeci :zubo:

roby44
11.04.2006., 10:01
s6 je savrsen, samo da je 2t!
jos da ima staro za novo....

mrcina 22222
12.04.2006., 10:48
supač eladio od kad dilaš motore kak to da nisi mogao naručiti sh150 prek firme puno jeftinije bi te izašlo

Eladio
12.04.2006., 11:46
supač eladio od kad dilaš motore kak to da nisi mogao naručiti sh150 prek firme puno jeftinije bi te izašlo

..tada sam kupovao jeftinije kompijuter :o

...a sada sam u ovim vodama :o :o

mrcina 22222
12.04.2006., 16:45
eladio,eladio,eladio ti si ko kinezi trčiš za svim i svačim nadam se da buš preživio u novoj tržišnoj utakmici.
sretno.

rossonero
24.04.2006., 08:40
Vozio sam Citty Hoppera

:eek:

Pa sta to nema blokada? :confused: :D

Malo je slabiji, u brijeg ide slabije i tako to, al na ravnini kad se razlaufa, dobis ga barem 65, kazaljka stane na 60 jer nemooze dalje, al uspoređujući sa mojim skuterom( koji je brzi :mirko: ), ovaj ide sigurno nekih 65 km/h, i siguran sam da kazaljka dobro pokazuje(mozda + - nesto sitno), na kolko je tu onda blokada? :D
I prosao je tehnicki.

Tea 34
04.05.2006., 11:05
Ja sam na akciji kupila hondu, lead od 100ccm, do sada sam napravila oko 1000 km. bez problema i trebam ju odvesti na prvi servis. Zanima me u koji hondin servis ju je najbolje odvesti...
Inače, dok sam bila u potrazi za skuterima, jako mi se svidio u Bionaturi onaj maxi, 150 ccm za 12 000 kn., ali ljudi koji tamo rade u tom servisu su me odgovorili od njega...

Eladio
04.05.2006., 11:13
Ja sam na akciji kupila hondu, lead od 100ccm, do sada sam napravila oko 1000 km. bez problema i trebam ju odvesti na prvi servis. Zanima me u koji hondin servis ju je najbolje odvesti...
Inače, dok sam bila u potrazi za skuterima, jako mi se svidio u Bionaturi onaj maxi, 150 ccm za 12 000 kn., ali ljudi koji tamo rade u tom servisu su me odgovorili od njega...

to je baotian.. ima drugih kineza , daleeeko boljih sad je kasno :)

nego.. vratimo se mi na tvoju hondicu :) ..odakle si? ovlasten za hondu je ruting-rijeka . posto si kupila novi imas i jamstvo i preporucam ovlasteni! ;)

Tea 34
04.05.2006., 15:50
U Zagrebu sam i ima nekoliko ovlaštenih na popisu...

Eladio
04.05.2006., 17:07

iscitaj popis.. pa cu ti reci preporuku ;)

vjerovatno markez .. :D

Pugsley Adams
08.05.2006., 14:04

Sekol :top: