View Full Version : Muskarci - bolji zafrkanti!?
fairy godmother
16.04.2006., 22:58
Smijen se tako ja danas necemu, i padne mi na pamet ''ko je reka to cemu se smijen?'' i naravno odgovor je-musko!
Zasto su muski bolji zajebanti? Ono, uvik kad smo u drustvu (musko-zensko drustvo) uvijek su muski ti koji ce pricat viceve, zabavljat sve oko sebe, valjat baze. Uvijek ce se za musko rec ''pravi je zajebant''!! dok cete za zensko to jako rijetko cut! Da neku bazu kaze zensko, svi bi je blido pogledali ili niko ne bi ni obratia pozornost na to. A da to kaze musko, svi bi ''popadali po podu od smija''!!
I jos nesto, kad se izlazi s muskin, on je taj koji mora zabavljat, cijim se vicevima triba smijat(cak i ako je najgluplji vic na svitu). a kad zensko isprica vic, on je pogleda ''s koje si ti planete?''...
:confused:
Ne bih se bas slozila s tim, pogotovo zato sto jedva znam koji primjer tvoga navoda...
ne mogu reć da se na ženske zajebancije ne obraća pozornost, al istina; muški su u društvu jači zajebanti
(šta se mog iskustva tiče :o )
*_spike
17.04.2006., 01:03
Ja cijelog svog života tragam za ženskom osobom koja je zajebant, pa ako ne kao ja, onda bar prosječan :cool:, ali ništa. Zajebavanje je očito muški posao, kao i prenošenje cementa, naštimavanje osigurača itd. :cry:
*_spike
17.04.2006., 01:05
I ne slažem se s tim da žensko ne smije izvalit foru jer bi ju čudno pogledali. Žene imaju loš smisao za humor, pa ih zato čudno gledaju, jednako kao što mene čudno pogledaju kad izvalim lošu foru (dobro ste primjetili: to je nemoguće, ali morao sam dati analogni primjer).
Stvar je u tome da zbog kulturološki uvjetovanih uloga, djevojčice vide da je zajebavanje za muške i da nije nimalo "damsko", a možda postoji i neurofiziologijski razlog.
Sexanovski
17.04.2006., 01:13
Problem je u tom šta je ženama zajebancija.
Primjer:
*ulazin u dućan s dvi prodavačice*
"Dobar dan teta u dućanu. Dajte mi kekse."
*dakle kekse. nekakvo auto zaprdi pred vratima i dim uđe unutra*
Teta1 "Au šta dimi."
Teta2 "Nije ovo dim, nego smog!"
Tete "AHAHAHAHHAHAHAHAHA"
i pritom me gledaju, pa izvalim samo loš smješak, i dobacim
"Da, onda mora da smogi."
;) To je dobra baza. SMOGI! A KUPIJA SAN KEKSE!!! U ŠUFITU!!! LOLL LOL LOL
Pygmalion
17.04.2006., 01:21
Ja cijelog svog života tragam za ženskom osobom :cry:
na ovako zajebantskoj temi, ti nam upakujes ovako potresno priznanje :s :s :s
sva sretja sto ti je zivot jos mal' i beznachajan :lol: hope there is !
snegledmaca
17.04.2006., 01:24
Ja cijelog svog života tragam za ženskom osobom koja je zajebant, pa ako ne kao ja, onda bar prosječan :cool:, ali ništa.Također. A ako jesu onda su primitivne do zla boga. Nema kompromisa primjećujem :(.
(Ovde ne mislim na žensku sa smislom za humor. Takvih ima i to puno, fala bogu)
crazy_driveing_girl
17.04.2006., 09:29
ma kakvi muški, ja sam najveći klaun u društvu :D čim progovorim svi se smiju :D :D
DarthFlake
17.04.2006., 09:50
paaaaa...ima nesto u onom da "najveci zajebanti" zapravo tom svojom otvorenom, zajebanskom, saljivom i sl osobnoscu zapravo prikrivaju svoju nelagodu u drustvu.
u pocetku to krene kao oslobadjanje od nelagode pa preraste u u naviku i stil ponasanja i osobnost
..a i ne mora..
:)
just Sandy
17.04.2006., 10:09
S kim si, takav si.
Mogu ja geekovima il' čobanima zarolat' naramak fazona i fora, al' se otkotrljaju na sve strane, ni jedna ih ne pukne.
S druge strane, ima ih s kojima titram na istoj frekvi i svaki razgovor u sebi ima dozu humora, kako god tema ozbiljna može biti. Neizmjeran je gušt, opuštanje i lakoća komunicirati s njima.
A veze nema sa spolom.
Smiješan može biti svatko.
Duhovit, samo inteligentan čovjek. Ne svaki, though.
Pygmalion
17.04.2006., 11:47
ma kakvi muški, ja sam najveći klaun u društvu :D čim progovorim svi se smiju :D :D
profulala si topic, tema o disleksiji je par skrollova nize :p
A da to kaze musko, svi bi ''popadali po podu od smija''!!
I jos nesto, kad se izlazi s muskin, on je taj koji mora zabavljat, cijim se vicevima triba smijat(cak i ako je najgluplji vic na svitu). a kad zensko isprica vic, on je pogleda ''s koje si ti planete?''...
:confused:Moj dragi se smije mojim vicevima i provalama :D I kaže da sam mu bolja od nekih muških pajdaša :top:
Al dobro, samnom je dovoljno provest pol sata nakon buđenja i to je dovoljno :rofl:
A jedna od osoba koja ima najduhovitije provale svih vremena je žensko, i tu je na forumu :cerek: I to onako spontane, bez imalo afektiranja, ko da su joj normalan dio izražavanja. To može samo inteligentni mozak :) U 10 minuta (ozbiljnog!) razgovora s njom se barem triput dobro nasmijem.
Najbolja frendica iz srednje - komedija od žene :s Po smislu za humor debelo je prala cijeli razred, uključujući i muške. A meni kak je tek bilo sjedit s njom, jao :lol:
Ok, ali ajde recimo da je smisao za humor i zabavu muški talent - a on im treba da bi zbarili - žene. I sad, tko tu više ima smisla za humor? :D
Nemruth Dagi
17.04.2006., 12:50
Ja cijelog svog života tragam za ženskom osobom koja je zajebant, pa ako ne kao ja, onda bar prosječan :cool:, ali ništa. Zajebavanje je očito muški posao, kao i prenošenje cementa, naštimavanje osigurača itd. :cry:
Ženama se baš i ne odobravaju cinične aluzije a to da su muški bolji zajebanti su čiste iluzije.
Kad se oslobodiš okova okoline da nesmiješ ovo i ono onda možeš pojebavati sve oko sebe a to "da nije ženstveno" okači mački o rep pa ožeži po svima...
duhovitost je ionako stanje duha, spretnost uma, vještina i brzina revolveraša
na divljem zapadu da se reagira u momentu i sa pravom mjerom.
A zajebancija je uvijek gorki istiniti humor doziran i sa pravom mjerom u pravi čas.
fairy godmother
17.04.2006., 12:52
A ako jesu onda su primitivne do zla boga. Nema kompromisa primjećujem :(.
Slazen se s tim da su u vecini slucajeva primitivne. Iako nisu bas sad sve..
Ja isto kad provalin neku bazu u svom drustvu svi se smiju, ali kad sidin s novin drustvom nikad nece zena valjat baze i pokusavat nasmijat muskog. To je, amo rec, njihova ''uloga''.
Oni su s tim odrasli, i to im je nekako prirodno. valjda...
Nemruth Dagi
17.04.2006., 12:55
I ne slažem se s tim da žensko ne smije izvalit foru jer bi ju čudno pogledali. Žene imaju loš smisao za humor, pa ih zato čudno gledaju, jednako kao što mene čudno pogledaju kad izvalim lošu foru (dobro ste primjetili: to je nemoguće, ali morao sam dati analogni primjer).
Stvar je u tome da zbog kulturološki uvjetovanih uloga, djevojčice vide da je zajebavanje za muške i da nije nimalo "damsko", a možda postoji i neurofiziologijski razlog.
A vid' ga što si mali...ofucani ko vojna pizajzla u manervima....to ti izgovori jedna nafrakana dama u zrelim godinama i nadometne ti da ti je dućan otvoren
i da opreš prozore na njemu...jer "mesar" glavom viri van...
Zgodno...pogotovo kad se radi o situaciji na autobusnoj stanici.:s :rofl:
_Altanta_
17.04.2006., 12:57
Nije istina.I žene mogu biti dobri zajebanti, čak i bolji od muškaraca.Samo je stvar u tome što su muškarci glasniji i nametljiviji ;)
Žene i muškarci imaju drugačiji smisao za humor tako da ne možemo tu pričati o tome tko je duhovitiji, a tko dosadniji.
nekom više paše muški humor, nekom ženski.
Osobe kojima više paše muški humor misle da su muškarci duhovitiji. A osobe kojima više paše ženski humor misle da su ženske duhovitije.
Tako da ne možemo pričat koji je spol duhovitiji.
Istina je samo to da se muškarci trude biti duhoviti više nego žene jer pročitaju u Playboyu na duplerici da Playmates vole duhovite muškarce.
što je totalna glupost, tak da je to đabe.
Isto tak ženske nigdje ne pročitaju da muškarci vole duhovite ženske, nego pročitaju da muškarci vole ili sise ili stražnjice, pa se onda više trude pokazati ili sakriti to, nego biti duhovite.
ali to sad nije tema, tak da sad samo nastavite trotlat o tome koji je spol duhovitiji.
Sexanovski
17.04.2006., 15:24
Gle, humor je spoj intelekta i brzine razmišljanja. A pošto tu žene nemogu bit ko muški, nikad, kako da budu duhovitije od nas?
Logika :(
Gle, humor je spoj intelekta i brzine razmišljanja. A pošto tu žene nemogu bit ko muški, nikad, kako da budu duhovitije od nas?
Logika :(
Pretpostavljam da je ovo tribalo bit ka smisno :D Ali nije.... A nije ni istinito.
Eto ponekad se smijemo ljudima kakve budale mogu ucinit od sebe, a dosta ih se u tome i trudi... I sad bi ja tu tribala (po tvom principu) zakljucit da je vise muskaraca koji su budale, pa su zato oni smisniji...Ali to nije istina, mislin da su oba spola jednako duhovita.A postoje i razlicite vrste humora. A i ljudi su razliciti, neko ce bazu skuzit, neko nece tako da se neki generalni zaključci ne mogu donosit. ;)
Zajebavanje je očito muški posao, kao i prenošenje cementa, naštimavanje osigurača itd. :cry:
Ma jeee, ja bas volin zajebavat muškiće pogotovo dok prenose cement :zubo: , al mislin da to njima nije smisno :D
trommel
22.04.2006., 23:05
Smijen se tako ja danas necemu, i padne mi na pamet ''ko je reka to cemu se smijen?'' i naravno odgovor je-musko!
Zasto su muski bolji zajebanti? ...
Pa, kad imamo taj prirodni smisao za humor!
Ne možemo si pomoći!
:)
mudroslov
24.04.2006., 22:52
Zasto su muski bolji zajebanti?
Zato što smo besramniji.
Doloromos
25.04.2006., 01:59
Takva je zajednica ljudi,netko mora biti duhovitiji.Ne moze biti 50:50.
Zene imaju drugaciju poziciju u drustvu pa se ne mogu saliti na neke stvari kao muskarci.Zamislite monty pithon da su sve zene umijesto mus. cemu bi se one salile?Recimo da su sve iste fore kao i orginal,bili nam bilo smijesno?
Zenam predstavlja drugaciju asosijaciju kod humora.
A mus. se nece salit sa zenom tipa "e kak imas manju sisu od druge " :top:
Zene cuvaju djecu,brinu se,maze te,pruzaju ljubav(bar bi tako trebalo biti hehe),a u tim stvarima se neces salit.
.....takvo je drustvo
čini mi se da se oduvjek tupilo da žene padaju na humor i tu ima puno istine. osnovni dio udvaranja - nasmijati curu, mejk her smajl, a budući da su muškarci tradicionalno lovci, njima se više razvijala ta vještina.
s druge strane, svi ljudski odnosi, bez obzira na spol i broj ljudi u grupi, mogu se okoristiti humorom jer smijeh razbija nervozu, ubija vrijeme, koristi zdravlju, liječi depresiju.. ma cijelo čudo pozitivnih stvari.. :D
dosta humorističnih cura sam upozna, neke su baš bile talentirane, ali puno više onih koje nisu.. ili meni nije pasala njihova zajebancija. možda je orjentirana samo na druge cure.
Istina je samo to da se muškarci trude biti duhoviti više nego žene jer pročitaju u Playboyu na duplerici da Playmates vole duhovite muškarce.
e, sinko, sinko.. trebaš ti još puno gra jest :D
Nemruth Dagi
25.04.2006., 07:56
Zato što smo besramniji.
Besramnost nije apriori kategorija duhovitosti.
Nju se može tek u tragovima iskoristiti.
Misliš vjerovatno na veći prag tolerancije;)
e, sinko, sinko.. trebaš ti još puno gra jest :D
A neg zakaj se muškarci trude biti duhoviti?
Besramnost nije apriori kategorija duhovitosti.
Nju se može tek u tragovima iskoristiti.
Misliš vjerovatno na veći prag tolerancije;)
Besramnost je nužni preduvjet svake duhovitosti.
Treba biti bresraman da bi mogao dobro ismijati stvari koje se drugi ne usude.
Osim toga treba biti i inteligentan.
Dok smo po inteligenciji uvjetno rečeno jednaki, po besramnosti muškarci žene debelo šiju, jer su žene društveno određene da paze što govore i kako se ponašaju, jer je ženi lako steći negativnu reputaciju, dok je muškarcu nemoguće steći negativnu reputaciju.
bilo koja reputacija koju muškarac stekne može biti korisna, dok je ženama reputacija, bilo dobra, bilo loša, najčešće samo uteg.
ako ima reputaciju svetice, onda se ne može ponašati slobodno.
ako ima reputaciju drolje, onda se ne može ponašati čedno.
i tak...
sve je to zabezveze.
ja to zapravo samo malo spammam da dignem tlak moderatorici.
evo da ti boldam.
misliš da žene ne padaju na humor?
A zar svaka sala mora bit na racun ismijavanja?
jer je ženi lako steći negativnu reputaciju, dok je muškarcu nemoguće steći negativnu reputaciju.
Ovaj dio mi stvarno nije jasan pa ako moze objasnjenje...
bilo koja reputacija koju muškarac stekne može biti korisna, dok je ženama reputacija, bilo dobra, bilo loša, najčešće samo uteg.
Dobra reputacija je zenama uteg??? Na temelju cega?
Inace, da se razumimo, reputacija je javno misljenje o necijim vrlinama ili nedostacima... Ako neko kaze za neku zenu da je cuvena po inteligenciji i sposobnosti zasto bi to za nju bija uteg, a za muskarca ne :confused:
Nemruth Dagi
26.04.2006., 07:59
Besramnost je nužni preduvjet svake duhovitosti.
Osim toga treba biti i inteligentan.
Dok smo po inteligenciji uvjetno rečeno jednaki, po besramnosti muškarci žene debelo šiju, jer su žene društveno određene da paze što govore i kako se ponašaju, jer je ženi lako steći negativnu reputaciju, dok je muškarcu nemoguće steći negativnu reputaciju.
ako ima reputaciju svetice, onda se ne može ponašati slobodno.
ako ima reputaciju drolje, onda se ne može ponašati čedno.
i tak...
sve je to zabezveze.
ja to zapravo samo malo spammam da dignem tlak moderatorici.
Svašta, biti besraman i duhovit znači biti kao prepečeni kotlet...ima neki miris i izgled ali je okus gorak i nejestljiv.
Ismijavanje je najniži oblik šale. Sve što je toliko očito i vidljivo nema težinu duhovitosti, već sprdanja.
evo da ti boldam.
misliš da žene ne padaju na humor?
zna se desit.
ali, pogledajmo to iz drugog kuta.
imaš jako duhovitog mladića.
i imaš opasnog, mučaljivog bajkera.
postavljena pred taj jasan izbor svaka žena će radije izabrati bikera, nego humoristu.
opasnost i maćizam je ono na što žene padaju, kao i na zabranjeno voće (nijedna mamica ne želi da joj kćer ode za bajkera).
a humor se pred sirovom snagom i maćizmom može sakriti.
Svašta, biti besraman i duhovit znači biti kao prepečeni kotlet...ima neki miris i izgled ali je okus gorak i nejestljiv.
Ismijavanje je najniži oblik šale. Sve što je toliko očito i vidljivo nema težinu duhovitosti, već sprdanja.
u potpunosti si u pravu i trenutno se intenzivno crvenim zbog svoje gluposti.
S obzirom da očito imaš dublji uvid u samu problematiku, i u humor sam, budi toliko ljubazna, pa mi reci koji je to tip šala koje se ne sprdaju s nikim i ne vrijeđaju nikoga?
sad kad malo razmišljam, padaju mi na pamet samo vicevi o zeki i slično.
iako čak ni oni, jer se u njima sprdava mali zeko.
ali, to je sigurno zato jer sam ja blesav i niš ne kužim, sigurno mora postojati šala koja se baš iz nikog ne sprda.
A zar svaka sala mora bit na racun ismijavanja?
Pa prema Nemruth Dagi ne mora.
sad samo još moramo sačekat da nam kaže neku šalu u kojoj se nitko iz nikoga ne sprda, pa ćemo konačno saznat koje su to.
Ovaj dio mi stvarno nije jasan pa ako moze objasnjenje...
pa, pogledajmo samo u smislu broja ljubavnika.
Don Juana se slavi, postavlja ga se kao idealni tip muškarca.
A može li se itko sjetiti ženskog ekvivalenta istome?
Neke žene koja je slavljena zbog broja ljubavnih uspjeha.
(isključivo zbog toga)
ili, pogledaj onda navijača.
većina žena se boji navijača i tak to. zbog njihove reputacije. ali opet u njima ima nešto što žene neodoljivo privlači. samo kaj ženske zbog vlastitih kočnica ne žele bit s njima, neg se prave da su nekaj posebno, pa si uskraćuju zabavu.
Dobra reputacija je zenama uteg??? Na temelju cega?
Inace, da se razumimo, reputacija je javno misljenje o necijim vrlinama ili nedostacima... Ako neko kaze za neku zenu da je cuvena po inteligenciji i sposobnosti zasto bi to za nju bija uteg, a za muskarca ne :confused:
inteligentne žene uglavnom ostaju neudane.
po statistikama, barem.
žene s većim IQ-om odbijaju muškarce jer muškarci moraju osjećati nadmoć u vezi, a to nemreš ak ti je žena pametna.
a ak si i uspiju nać muža onda ju nesigurni muž sumnjiči za sve i svašta, mlati kad mu dođe da nekog premlati, fizički i mentalno ju zlostavlja i tak to.
to tak ide, nisam ja to izmislil.
za ženu uglavnom nema dobre reputacije.
za ženu je najbolje da se skriva.
i ak je pametna i inteligentna da ne pokazuje da je pametna i inteligentna.
zna se desit.
ali, pogledajmo to iz drugog kuta.
imaš jako duhovitog mladića.
i imaš opasnog, mučaljivog bajkera.
postavljena pred taj jasan izbor svaka žena će radije izabrati bikera, nego humoristu.
opasnost i maćizam je ono na što žene padaju, kao i na zabranjeno voće (nijedna mamica ne želi da joj kćer ode za bajkera).
a humor se pred sirovom snagom i maćizmom može sakriti.
nema to baš nekih poveznica sa realnosti jer nitko nije SAMO humorističan ili SAMO mačo ili samo bilo šta.
šta ako uzmeš dva opasna bajkera, jedan ima smisla za humor, a drugi ne?
humor je..jedno od hm.. oruđa koje se može iskoristiti (i to jako dobro) za barenje :mig:
većina žena se boji navijača i tak to. zbog njihove reputacije. ali opet u njima ima nešto što žene neodoljivo privlači. samo kaj ženske zbog vlastitih kočnica ne žele bit s njima, neg se prave da su nekaj posebno, pa si uskraćuju zabavu.
U navijacima ima nesto sta zene neodoljivo privlaci!??? Zao mi je, al ja tu jaku, nevidljivu, privlacnu silu nisan nikad dozivila... Valjda nisan tipicna zenska :confused: Odakle ti uopce taj podatak? Ovo prvi put cujem. Aj da ih privlace nogometasi, al navijaci!? :rolleyes:
po statistikama, barem.
Jos jednom, odakle vadis te podatke?
žene s većim IQ-om odbijaju muškarce jer muškarci moraju osjećati nadmoć u vezi, a to nemreš ak ti je žena pametna.
Ne vidim smisao ovoga. Ako je ovo istina, onda zena ipak ima koristi od reputacije i to negativne... Tako da ti pocetna tvrdnja nije istinita.
a ak si i uspiju nać muža onda ju nesigurni muž sumnjiči za sve i svašta, mlati kad mu dođe da nekog premlati, fizički i mentalno ju zlostavlja i tak to.
Ja se u biti nadam da se ti salis :D
to tak ide, nisam ja to izmislil.
za ženu uglavnom nema dobre reputacije.
za ženu je najbolje da se skriva.
i ak je pametna i inteligentna da ne pokazuje da je pametna i inteligentna.
A sve to s kojim ciljem!? Da bi se uspila udat za nekog muskarca koji razmislja ka ti!? E pa u tom slucaju joj je i bolje da ostane sama :zubo:
nema to baš nekih poveznica sa realnosti jer nitko nije SAMO humorističan ili SAMO mačo ili samo bilo šta.
šta ako uzmeš dva opasna bajkera, jedan ima smisla za humor, a drugi ne?
onda onaj koji je jači od njih dva.
da budem malo pokvaren (što mi inače uopće nije navika), ženska će sto posto bit sa obojicom. s jednim jer je tajanstven, s drugim jer je duhovit.
inače, ja ovuda samo malo spammam. to ja od dragosti.
p.s. moderatorica i Luđakinja, ste bile jučer u Purgeraju?
A?
S onim psiholozima?
Ak niste, može vas bit sram da filozofi moraju umjesto vas vodit psihologe iz susjednih zemalja po gradu i pazit ih od opasnosti i homoseksuelaca.
U navijacima ima nesto sta zene neodoljivo privlaci!??? Zao mi je, al ja tu jaku, nevidljivu, privlacnu silu nisan nikad dozivila... Valjda nisan tipicna zenska :confused: Odakle ti uopce taj podatak? Ovo prvi put cujem. Aj da ih privlace nogometasi, al navijaci!? :rolleyes:
E, navijači. navijački tipovi.
sirovine. opasnost. garantirano uzbuđenje.
tebe privlače gay intelektualci? metroseksualci?
onda si jako plašljiva osoba, kojoj je osjećaj sigurnosti bitniji od strasti.
Jos jednom, odakle vadis te podatke?
ja nisam samo filozof, nego i socijolog. mi moramo ućit statistiku. prema podacima koji su na podastrti jednom prilikom, žene s većim IQ-om uglavnom ostaju neudane.
broj ispitanica nije bio baš velik, ali, opet, nema baš mnogo žena s visokim IQ-om. (nema općenito puno ljudi s visokim IQ-om, tak da me ne bi optužili da sam jingo)
Ne vidim smisao ovoga. Ako je ovo istina, onda zena ipak ima koristi od reputacije i to negativne... Tako da ti pocetna tvrdnja nije istinita.
kakve koristi ima žena od toga da se misli da je bedasta?
ajde ti to meni objasni.
za ženu je najbolje da bude samozatajna i tak to. da se ne zna jel bedasta ili pametna. a bilo koja reputacija će se okrenuti protiv nje.
svijet nije napravljen prema vašoj mjeri, nego prema našoj.
Ja se u biti nadam da se ti salis :D
ja nemam smisla za humor.
mislio sam da je to očito...
A sve to s kojim ciljem!? Da bi se uspila udat za nekog muskarca koji razmislja ka ti!? E pa u tom slucaju joj je i bolje da ostane sama :zubo:
Pa to te inteligentne ženske i shvate, pa onda ostanu same.
bolje i to nego da završe smenom.
mene ti se ženske uglavnom boje jer sam ružan i glup, a jako velik, tak da se ne moraš bojat da ću se ja oženit i unesrećit neku.
E, navijači. navijački tipovi.
sirovine. opasnost. garantirano uzbuđenje.
tebe privlače gay intelektualci? metroseksualci?
onda si jako plašljiva osoba, kojoj je osjećaj sigurnosti bitniji od strasti.
Ne, ne privlaci me ovo: ( A tebe ;) :lol: )
http://www.triera.net/upload/sport/nogomet/navijaci_7_show.jpg
A ne privlace me ni gay intelektualci, ni metrosexualci. Privlaci me zlatna sredina. Al zasto ti stalno uspoređujes neke krajnosti nije mi jasno.
ja nisam samo filozof, nego i socijolog. mi moramo ućit statistiku. prema podacima koji su na podastrti jednom prilikom, žene s većim IQ-om uglavnom ostaju neudane.
broj ispitanica nije bio baš velik, ali, opet, nema baš mnogo žena s visokim IQ-om. (nema općenito puno ljudi s visokim IQ-om, tak da me ne bi optužili da sam jingo)[/COLOR]
Pa koliki je to broj? Koliki Iq? Daj tocne podatke.
kakve koristi ima žena od toga da se misli da je bedasta?
ajde ti to meni objasni.
Pa neman pojma.. Po mom misljenju nikakve. Al ti si sam reka da muskarci ne vole pametne zene. Vole li onda glupe?
za ženu je najbolje da bude samozatajna i tak to. da se ne zna jel bedasta ili pametna. a bilo koja reputacija će se okrenuti protiv nje.
svijet nije napravljen prema vašoj mjeri, nego prema našoj.
I do kad bi zena tribala glumit tu samozatajnost? Do kraja zivota ili samo do udaje :D A sta kad prljavo rublje jednom izađe na vidjelo i muskarac shvati da se u biti ozenija za inteligentnu zenu :eek: Sljedi razvod ili ...?
Pa to te inteligentne ženske i shvate, pa onda ostanu same.
bolje i to nego da završe smenom.
mene ti se ženske uglavnom boje jer sam ružan i glup, a jako velik, tak da se ne moraš bojat da ću se ja oženit i unesrećit neku.
Ma nađe svaki lonac poklopac :zubo:
[QUOTE=Taisa] A ne privlace me ni gay intelektualci, ni metrosexualci. Privlaci me zlatna sredina. Al zasto ti stalno uspoređujes neke krajnosti nije mi jasno.
dobro, onda te privlače prosječni nikogovići (odnosno zlatna sredina) koji po ničem nisu posebni.
ak te veseli, samo daj...
inače, imam osjećaj da si me krivo shvatila. navijački tip osobe ne mora nužno bit navijač. govorim o sirovinama. koje ne idu nužno na utakmice, ali znaš da bi se dobro uklopili da ih se metne na tribinu.
poanta je u sirovosti, u sigurnosti u sebe, u otvorenosti i iskrenosti, kakvu dekadentni gay intelektualci ili nesigurni papci iz zlatne sredine ne mogu dati. to je ono što privlači žene, a ne ratničke boje. nisam ni pričao o tome.
Pa koliki je to broj? Koliki Iq? Daj tocne podatke.
ne da mi se sad tražit te papire. potraži lijepo na intranetu, mislim da je bilo dosta novinskih članaka o tome fenomenu, pa ćitaj. ako već ne vjeruješ malom blesavom Krvniku na riječ. i ako ti intiucija ne govori dovoljno jasno da je istina da muški ne vole pametne žene. (nisam mislio da ću doživjet da ja moram ove osnove psihologinjama objašnjavat)
Pa neman pojma.. Po mom misljenju nikakve. Al ti si sam reka da muskarci ne vole pametne zene. Vole li onda glupe?
ne shvaćaš. muškarci ne gledaju jel žena pametna il glupa. to nije ono što traže od žena. za pametne razgovore imaju prijatelje. za glupe razgovore isto imaju prijatelje. kod žena muškarce zanima samo jedna stvar. a ta nije njena inteligencija.
ko što kaže ona šala, između pametne i glupe, muškarac će izabrati onu s većim grudima.
I do kad bi zena tribala glumit tu samozatajnost? Do kraja zivota ili samo do udaje :D A sta kad prljavo rublje jednom izađe na vidjelo i muskarac shvati da se u biti ozenija za inteligentnu zenu :eek: Sljedi razvod ili ...?
do kraja života. inače slijedi razvod. jer mu je lagala.
Ma nađe svaki lonac poklopac :zubo:
ne nađe ako ga ne traži.
ja sam mizantrop. ne volim ni žene ni muškarce.
Doloromos
27.04.2006., 00:20
Ne znam sta to sve pricate;),ali ja samo znam ako se previse salis u zenskom drustvu shavatit ce te kao da si dvorska luda.U tome nema muskosti,muzevnosti.....
Ja sam prije smatrao ako je covjek duhovit da je onda i inteligentan,ali to nije uvijet.Ima ljudi koji su prirodno duhoviti i oni koji to nauce.Vani u SAD-u je opce poznata profesija biti komicar.
Meni je dosta sale u zenskom drustv....za zajeb. su decki,za ,za intimu cure(ne sad dati 100% sebe)
...meni je rekla da imam treci korijen od pimpeka......a sta ces na to reci...
dobro, onda te privlače prosječni nikogovići (odnosno zlatna sredina) koji po ničem nisu posebni.
Al mi pricamo o samo jednom segmentu. Zlatnoj sredini između sirovine i metroseksualca. Dakle, covjeku kojemu ne fali pola zubi,a koji nema ni navlake :D U tom smislu, prosjek - da! A sad ako ces ti takvog lika nazvat nikogovic, a slobodno izvoli :)
inače, imam osjećaj da si me krivo shvatila. navijački tip osobe ne mora nužno bit navijač. govorim o sirovinama. koje ne idu nužno na utakmice, ali znaš da bi se dobro uklopili da ih se metne na tribinu.
Pa ja isto mislin onda da smo se krivo razumili. Mozda imamo drugacije pojmove o tome sta je sirovost. Ako je u pitanju muskost, onda o.k. Al sirovost je nesto skroz drugo.
ne da mi se sad tražit te papire. potraži lijepo na intranetu, mislim da je bilo dosta novinskih članaka o tome fenomenu, pa ćitaj. ako već ne vjeruješ malom blesavom Krvniku na riječ. i ako ti intiucija ne govori dovoljno jasno da je istina da muški ne vole pametne žene. (nisam mislio da ću doživjet da ja moram ove osnove psihologinjama objašnjavat)
Ma ne da se ni meni trazit... Mozda sutra, sad je kasno ;)
A kakvim psihologinjama? Pa neman ja veze sa psihologijom..
ne shvaćaš. muškarci ne gledaju jel žena pametna il glupa. to nije ono što traže od žena. za pametne razgovore imaju prijatelje. za glupe razgovore isto imaju prijatelje. kod žena muškarce zanima samo jedna stvar. a ta nije njena inteligencija.
ko što kaže ona šala, između pametne i glupe, muškarac će izabrati onu s većim grudima.
A ti ne mislis da muskarci koji sa svojim zenama provedu cili zivot da pricaju s njima? Samo s prijateljima jel? A ti bi izdrza brak s nekom totalnom tukom koja ne zna zbrojit dva i dva? Ma mos mislit :rolleyes:
do kraja života. inače slijedi razvod. jer mu je lagala.
Asti muke.... Najbolje mi se onda ,kad se udan, pravit da san nijema... Tako cu najlakse zadrzat samozatajnost :lol:
ne nađe ako ga ne traži.
ja sam mizantrop. ne volim ni žene ni muškarce.
Lonac ne mora trazit, al moze bit nađen od poklopca...:cerek: Čuvaj se ;)
Ne znam sta to sve pricate;),ali ja samo znam ako se previse salis u zenskom drustvu shavatit ce te kao da si dvorska luda.U tome nema muskosti,muzevnosti.....
Ja sam prije smatrao ako je covjek duhovit da je onda i inteligentan,ali to nije uvijet.Ima ljudi koji su prirodno duhoviti i oni koji to nauce.Vani u SAD-u je opce poznata profesija biti komicar.
Meni je dosta sale u zenskom drustv....za zajeb. su decki,za ,za intimu cure(ne sad dati 100% sebe)
postoji dobar i loš humor, a ako je netko šonjo i pred curama valja glupe fore i ispada kreten, to ne znači da treba biti općenito ozbiljan. objesio bih se kad bi morao biti kraj neke oštrokondže koja ne kuži moje fore ili da ne zna sama provalit neku zajebanciju.
nije tajna da postoji formula za dobar vic ili šalu. onako ugrubo - mora imati iznenađenje ili učiniti da se publika osjeća superiorno u odnosu na nekoga (ne nužno na onoga koji priča); ali to opet znači da onaj tko hoće biti komičar mora imati dovoljno inteligencije vidi razne situacije iz drugog ugla, da satima smišlja pravi obrat situacije koji će nasmijati publiku.
...meni je rekla da imam treci korijen od pimpeka......a sta ces na to reci...
o jebemu... FER? :zubo:
Nemruth Dagi
27.04.2006., 08:57
]Pa prema Nemruth Dagi ne mora.
sad samo još moramo sačekat da nam kaže neku šalu u kojoj se nitko iz nikoga ne sprda, pa ćemo konačno saznat koje su to.
Što je tebi duhovito ne mora biti meni, jer zbog različitog shvaćanja istog.
Razlika je u suptilnosti i odmjerenosti u humoru, jer kao i u životu i tu treba biti ničeg previše ničeg premalo ali sa dozom pa onda možeš usporediti britanski i češki humor za razliku od američkog. Šoferska duhovitost i sprdnja je plitak humor prilagođen takvoj svijesti, a sama sprdnja postaje umjetnost ako se koristi karakter osobe kao sadržaj na način da je se ne vrijeđa a da joj se odmjeri duhovita kritika zbog istog. Ne kaže se uzalud da je humor najteža forma za izričaj. Sprdnja je cirkuska kategorija, a sve se može izgovoriti na način u kojoj igra riječi nikog ne vrijeđa.
po statistikama, barem.
[/QUOTE]
Zato u Hrvatskoj nedostaje 15000 udavača:rofl:
:s
Zanima me izvor istraživanja.
Zato u Hrvatskoj nedostaje 15000 udavača
Vidim da nisi baš učila statistiku, inače ne bi ovako "jednostavno" iščitavala rezultate.
dakle, gdje to nedostaje 15000 udavača?
u gradovima?
ne, dušo draga. udavača nedostaje u selima po Žubreku, Lici, Gorskom Kotaru, etc, etc.
i to zato jer su sve zbrisale sa sela u grad, tak da vas u gradovima sad ima previše, što se ne skuži jer je veća koncentracija stanovnika općenito, pa se snađete s nekim oženjenim.
i da sam pokvaren, kao što nisam, rekao bi da je to što fali toliko udavača posljedica činjenice da u Hrvatskoj nema inteligentnih žena. ali nisam pokvaren, pa to neću reći.
Moj izvor istraživanja je državni zavod za statistiku.
tvoj izvor istraživanja je vjerojatno Arena.
A što se tiče sprdavanja, ti si mi samo rekla da se u svakoj šali nužno nekoga napada, samo što kad se to radi blaže, onda to nije sprdnja. uglavnom, izvlačiš se na neke kvazinijanse. u svakoj šali se mora nekoga povrijediti i kritizirati. i ako kažeš u šali da "netko ima intenzivan miris" ili da je "osoba insuficijentne inteligencije" to je po meni sasvim isto kao da mu kažeš da "smrdi" ili da je "idiot".
sprdnja je sprdnja, kojim god ju ti imenom nazvala i nečiji ego u svakoj šali mora stradati.
[QUOTE=Taisa]Al mi pricamo o samo jednom segmentu. Zlatnoj sredini između sirovine i metroseksualca. Dakle, covjeku kojemu ne fali pola zubi,a koji nema ni navlake :D U tom smislu, prosjek - da! A sad ako ces ti takvog lika nazvat nikogovic, a slobodno izvoli :)
krivo doživljavaš navijače. nikome baš pola zuba ne fali. većini fali samo zub il dva. i to negdje di se ne skuži. ali, ko je bez grijeha nek baci prvi kamen... ko od nas ima sve zube?
Pa ja isto mislin onda da smo se krivo razumili. Mozda imamo drugacije pojmove o tome sta je sirovost. Ako je u pitanju muskost, onda o.k. Al sirovost je nesto skroz drugo.
Sirovost je muškost. Trapavost je muškost. Grubost je muškost. Neotesanost je muškost. Nježnost, profinjenost i tak to, je za žgoljave poete, ispijene, neobrijane marksiste i anarholiberale i metroseksualce.
A ti ne mislis da muskarci koji sa svojim zenama provedu cili zivot da pricaju s njima? Samo s prijateljima jel? A ti bi izdrza brak s nekom totalnom tukom koja ne zna zbrojit dva i dva? Ma mos mislit :rolleyes:
da, naravno da muškarci u braku "pričaju sa suprugama". otuda sve one priče o tome kako muškarčeva zadnja u braku mora biti "Da draga.". Muškarci slušaju i klimaju glavom u braku. nekad samo klimaju glavom. žene su te koje pričaju u braku.
i da, bio bi zadovoljan sa ženom koja ne zna zbrojit dva i dva.
mislim, šta bi trebo tražit,doktoricu matematike? ko da je matematika bitna za brak...
Asti muke.... Najbolje mi se onda ,kad se udan, pravit da san nijema... Tako cu najlakse zadrzat samozatajnost :lol:
ne moraš se pravit nijema. samo govori kad te se pita, a inače ne.
i nastoj ne duljit s odgovorima. kad te mužić pita što je za ručak, nemoj mu počet objašnjavat gdje si kupila grah i u kojoj si mesnici kupila meso, nego samo reci: grah s kobasicom.
Lonac ne mora trazit, al moze bit nađen od poklopca...:cerek: Čuvaj se
ne prijeti mi, jer ću pobjeć sa psihologije na women free zonu.
Nemruth Dagi
27.04.2006., 10:59
Vidim da nisi baš učila statistiku, inače ne bi ovako "jednostavno" iščitavala rezultate.
i da sam pokvaren, kao što nisam, rekao bi da je to što fali toliko udavača posljedica činjenice da u Hrvatskoj nema inteligentnih žena. ali nisam pokvaren, pa to neću reći.
Moj izvor istraživanja je državni zavod za statistiku.
tvoj izvor istraživanja je vjerojatno Arena.
A što se tiče sprdavanja, ti si mi samo rekla da se u svakoj šali nužno nekoga napada, samo što kad se to radi blaže, onda to nije sprdnja. uglavnom, izvlačiš se na neke kvazinijanse. u svakoj šali se mora nekoga povrijediti i kritizirati. i ako kažeš u šali da "netko ima intenzivan miris" ili da je "osoba insuficijentne inteligencije" to je po meni sasvim isto kao da mu kažeš da "smrdi" ili da je "idiot".
sprdnja je sprdnja, kojim god ju ti imenom nazvala i nečiji ego u svakoj šali mora stradati.
Nisam nisam učila...baš nisam...:zubo:
To je podatak koji se odnosi na neoženjene momke na selu i govori o kroničnom nedostatku žena. Udavača u gradu i u selu, isto joj se piše.
So what? Selo nije Hrvatska ili nije dovoljno dobra Hrvatska?
Biti pokvaren je nada da ćeš se jednom i popraviti...
Arena-Tena-Mila-Draga i sve ostale....i to je za ljude.
Relevantni podaci baziraju se na istraživanju centra "Ivo Pilar" i sličnih ustanova za društvena istraživanja. Statistika krije u sebi sindrom velikog broja u kojem nepažljivom oku izmiču neke pojave.
Korelacija između inteligencije i neudavanja previše je sociološka i neistražena da bi je objašnjavala statistika. Uostalom tko je i kome je mjerio osobni IQ žena koje se nisu udavale??? Na zadnjem popisu stanovništva....:s ???
Podrugljivost je nijansirana sprdnja. A cijela svjetska književnost prepuna je autora koji su inteligento i sa dozom humora govorili o ljudskom karakteru sa pozicije podrugljivosti da bi i kritizirali njihovu uskogrudnosti, postupke i moral a ne da bi se sprdali s njima samo radi same sprdnje.
Doloromos
27.04.2006., 11:27
postoji dobar i loš humor, a ako je netko šonjo i pred curama valja glupe fore i ispada kreten, to ne znači da treba biti općenito ozbiljan. objesio bih se kad bi morao biti kraj neke oštrokondže koja ne kuži moje fore ili da ne zna sama provalit neku zajebanciju.
nije tajna da postoji formula za dobar vic ili šalu. onako ugrubo - mora imati iznenađenje ili učiniti da se publika osjeća superiorno u odnosu na nekoga (ne nužno na onoga koji priča); ali to opet znači da onaj tko hoće biti komičar mora imati dovoljno inteligencije vidi razne situacije iz drugog ugla, da satima smišlja pravi obrat situacije koji će nasmijati publiku.
o jebemu... FER? :zubo:
Ma da.ali hocu reci makar ti nasmijavas cure i ako donekle kuze salu(neke se smiju jel misle da moraju hehe,ali to je druga prica)-moras znati granicu jer te one dozive kao saljivdiju i tako te dozivljavju konstantno(zato nema muskosti u tome,njima si kao "!frendica" koja sve shvaca....ja se tu na forumu ne zajeb.,ali kad sam vani to radim konstanto jer je sala univerzalan govor,je da pomocu njega izbjegavam neke stvari.....
Ove god. sam upoznao jednu curu mojih god. sa kojom se super slazem(u sali),meni je s njom odlicno,samo sta me ona ne gleda kako bi me trebala gledat :flop: .Zena se ocito boji neke veze....danas je to tako sve jadno,nitko niti ne pomislja na vezu....sta ja prical lol!
Poanta je da treba pazit na tu zajebanciju,nije sve u sali....drugacije funkcioniraju muskarci i zene u svezi humora....
Nisam nisam učila...baš nisam...:zubo:
To je podatak koji se odnosi na neoženjene momke na selu i govori o kroničnom nedostatku žena. Udavača u gradu i u selu, isto joj se piše.
So what? Selo nije Hrvatska ili nije dovoljno dobra Hrvatska?
Selo jest Hrvatska, ali ti govorim da nije tome tako da je žena u Hrvatskoj manje ili nekaj slično. Usporedi te podatke sa ukupniom strukturom stanovništva koja nam govori da je žena 51%, a muškaraca 49%.
sad lijepo izračunaj koliko je tih 2% stanovništva u ukupnom broju stanovnika Hrvatske.
dobit ćeš broj od otprilike 20 tisuća žena. dakle, nije problem u tome da nema žena, nego u rasporedu. muški ostali na selu. žene zbrisale u grad, jer na selu nisu imale baš neku perspektivu osim teškog rada. dakle, to dali je selo dovoljno dobra Hrvatska nemoj pitati mene, nego sve one koje su se udale za Ernesta iz Varaždina, umjesto sa Juru iz Sračinca.
a što se tiče toga da je udavači u gradu il na selu isti vrag, nije to baš tak. udavaća u gradu ima na raspolaganju veći broj ženika i nije toliko podložna osudama okoline.
može, kao određene voditeljice na HTV-u napumpat par djece s nekim muškarcem i/ili muškarcima i oni, kad obave svoju funkciju donatora sperme, mogu ići dalje.
na selu, da se nekoj ženi desi da zatrudni, a nije udana...jel moram objašnjavat?
e na to sam mislio kad sam rekao da se žene u gradu gdje ih je višak snađu.
za ljude da. za izvlačenje nekakvih ozbiljnih podataka ne.
Relevantni podaci baziraju se na istraživanju centra "Ivo Pilar" i sličnih ustanova za društvena istraživanja. Statistika krije u sebi sindrom velikog broja u kojem nepažljivom oku izmiču neke pojave.
Korelacija između inteligencije i neudavanja previše je sociološka i neistražena da bi je objašnjavala statistika. Uostalom tko je i kome je mjerio osobni IQ žena koje se nisu udavale??? Na zadnjem popisu stanovništva....:s ???
nije se radilo o popisu stanovništva, nego o zasebnom istraživanju, koje je proveo, ako se dobro sjećam, upravo taj institut. i nije se uzela čitava ženska populacija, nego samo one koje su na (ne sjećam se čijem) nekom službenom testu inteligencije postigle visok rezultat. njih se pitalo jesu'l udane. odgovor je uglavnom bio ne.
Podrugljivost je nijansirana sprdnja. A cijela svjetska književnost prepuna je autora koji su inteligento i sa dozom humora govorili o ljudskom karakteru sa pozicije podrugljivosti da bi i kritizirali njihovu uskogrudnosti, postupke i moral a ne da bi se sprdali s njima samo radi same sprdnje.
već sam ti rekao što mislim o nijansama.
podrugljivost nije sprdanje jer se zove drugačije...:rolleyes:
dakle, objasni mi molim te, tko je, osim tebe, spominjao sprdanje radi sprdanja?
Nemruth Dagi
27.04.2006., 11:49
[[QUOTE]COLOR="Red"] e na to sam mislio kad sam rekao da se žene u gradu gdje ih je višak snađu.[/COLOR]I mijenja li to stvar...?
za ljude da. za izvlačenje nekakvih ozbiljnih podataka ne.
Onaj tko izvlači podatak onda ozbiljno citira naslov-autor i stranicu na koji se taj podatak odnosi. Pa bila i to Arena broj 7477 na strani 34, autora H.K. na temi;
"Koliko se Hrvatica nije udalo zbog inteligencije".
nije se radilo o popisu stanovništva, nego o zasebnom istraživanju, koje je proveo, ako se dobro sjećam, upravo taj institut. i nije se uzela čitava ženska populacija, nego samo one koje su na (ne sjećam se čijem) nekom službenom testu inteligencije postigle visok rezultat. njih se pitalo jesu'l udane. odgovor je uglavnom bio ne.
Onda radni naslov, godina istraživanja, istraživači u timu, način istraživanja i broj anketiranih ili što već...
već sam ti rekao što mislim o nijansama.
podrugljivost nije sprdanje jer se zove drugačije...:rolleyes:
dakle, objasni mi molim te, tko je, osim tebe, spominjao sprdanje radi sprdanja?
O tvojem poimanju i nijansiranju neki bi svašta napisali i potpisali se ispod toga kao Držić, Shakespeare....Moliere. Sprdanja i podrugljivost nije isto, ja za objašnjenje nemam vremena idem čitati Arenu:rofl: dok me ne nazovu oni iz "Pilara", a ti da bi shvatio razliku između njih trebaš čitati djela onih koji su u žanru komedije upleli svoj suptilni način izražavanja koje naš jezik ne prepoznaje kao sprdnju.
:amen:
evo srećo, kad već navaljuješ, čitaj ovo (http://www.abc.net.au/news/newsitems/200501/s1275515.htm).
ne vidim zakaj me tjeraš da ti dokazujem ono što je vjerojatno i tebi samoj očito.
da li je to zato što misliš da si ti inteligentna pa se bojiš svoje neizbježne sudbine?
a svoje podatke nemrem nać, jer sam statistiku imao na 1. godini.
Ali pitaj profesora Pokosa idući put kad budeš na institutu Ivo Pilar. On će ti sigurno izaći u susret i dati ti konkretne podatke, ako ti ovo što nađeš na linku ne bude bilo dovoljno. on je stručnjak za demografiju, pa se sigurno susreo s fenomenom o kojem pričamo.
Ili profesora Šakića. On je stručnjak iz socijalne psihologije, pa ti možda on objasni i statistički i psihološki aspekt te tužne činjenice da inteligentne žene ostaju neudane.
ako ćemo pretpostaviti da si ti inteligentna i gledati po tebi, onda se čini da je to zato jer su sitničave i previše cjepidlače.
O tvojem poimanju i nijansiranju neki bi svašta napisali i potpisali se ispod toga kao Držić, Shakespeare....Moliere. Sprdanja i podrugljivost nije isto, ja za objašnjenje nemam vremena idem čitati Arenu dok me ne nazovu oni iz "Pilara", a ti da bi shvatio razliku između njih trebaš čitati djela onih koji su u žanru komedije upleli svoj suptilni način izražavanja koje naš jezik ne prepoznaje kao sprdnju.
suptilni način izražavanja nije ništa drugo nego skrivanje iza riječi da bi se izbjegle eventualne posljedice. sprdnja pod maskom suptilnosti više nije sprdnja?
"nisam ja pisao o vama, predsjedniče, ja sam pisao o medvjedu koji terorizira čitavu šumu". :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
recimo, ova tvoja kvazisuptilna uvreda je očiti primjer takvog načina izražavanja.
u kojoj si prvo navela razlog zbog kojeg me vrijeđaš (jer sam ja tebe "uvrijedio insinuirajući da čitaš Arenu, što po tebi tobože nije ništa strašno), a zatim prešla u protunapad.
to što nisam suptilan ne znači da ne znam prepoznati suptilnost i one slabiće koji se iza nje skrivaju, umjesto da otvoreno udare.
dakle, lijepo si mi mogla reći da sam glupa bukva. ali ne, ti si morala nahraniti svoje ego i pokazati svijetu kako si suptilna, pa si rekla da bi mene ismijavali neki Držići i Molijeri.
prestani hraniti svoju taštinu i držati monologe i počni slušati što ti se govori i razgovarati.
za monologe imaš svoj blog.
Nemruth Dagi
27.04.2006., 12:38
evo srećo, kad već navaljuješ, čitaj ovo (http://www.abc.net.au/news/newsitems/200501/s1275515.htm).
Prevedi u ovoj zemlji se govori hrvatski.
Tako je i Arena pisana.
suptilni način izražavanja nije ništa drugo nego skrivanje iza riječi da bi se izbjegle eventualne posljedice.
prestani hraniti svoju taštinu i držati monologe i počni slušati što ti se govori i razgovarati.
za monologe imaš svoj blog.
Opet ne kužiš to, ko bukva ideš u auto. Razlika je u slušati i čuti ali to je presuptilno da bi ti shvatio kao što nisi primjetio i moj AMEN. Zato ti ga ponavljam u drugom obliku sa iskrenim žaljenjem što je na engleskom;:closed:
izvrsni protuargumenti.
zaista je bio užitak razgovarati s tobom.
nadam se da ćemo još koji put porazgovarati.
volim pričati s inteligentnim osobama.
p.s. evo ti prijevod tog teksta, možda ne na hrvatskom, ali poslužit će:
Visok IQ nekom prednost nekom prepreka za brak
London - Natprosečan koeficijent inteligencije (IQ) ženama predstavlja hendikep kad je udaja u pitanju, a za muškarce je adut, pokazalo je istraživanje četiri britanska univerziteta. Po toj studiji, sa svakih 16 dodatnih poena, kod mladića za 35 odsto rastu šanse da se ožene. Za devojke, istih 16 poena iznad proseka za 40 odsto smanjuje šanse za udaju, zaključak je istraživanja stručnjaka sa univerziteta u Edinburgu, Aberdinu, Bristolu i Glazgovu. Oni su pratili životni put 900 ispitanika, od njihove 10. do 40. godine.
Inteligentne žene sa fakultetskom diplomom sve teže pronalaze muževe po svom ukusu, kaže Pol Braun, psiholog i profesor na univerzitetu u Notingemu. "Žene koje su zašle u tridesete godine, koje su se bavile svojim karijerama, jednostavno smatraju da muškarci nisu interesantni", objašnjava on. Moguće je, međutim, i drugačije tumačenje, kaže književnica i urednica Kler Rejner. "Natprosečno inteligentan muškarac će imati zahtevan posao, i tražiće tradicionalniju suprugu, neku koja će se baviti kućom, zapravo, kopiju svoje majke", smatra ona.
Ma da.ali hocu reci makar ti nasmijavas cure i ako donekle kuze salu(neke se smiju jel misle da moraju hehe,ali to je druga prica)-moras znati granicu jer te one dozive kao saljivdiju i tako te dozivljavju konstantno(zato nema muskosti u tome,njima si kao "!frendica" koja sve shvaca....ja se tu na forumu ne zajeb.,ali kad sam vani to radim konstanto jer je sala univerzalan govor,je da pomocu njega izbjegavam neke stvari.....
Ove god. sam upoznao jednu curu mojih god. sa kojom se super slazem(u sali),meni je s njom odlicno,samo sta me ona ne gleda kako bi me trebala gledat :flop: .Zena se ocito boji neke veze....danas je to tako sve jadno,nitko niti ne pomislja na vezu....sta ja prical lol!
Poanta je da treba pazit na tu zajebanciju,nije sve u sali....drugacije funkcioniraju muskarci i zene u svezi humora....
ma jok. evo npr. ja se konstanto zajebavam pa imam iljade pički :D:D
ako ju uspiješ nasmijati, pola posla je odrađeno. treba prezentirati i druge kvalitete, samo to.
Patagonija
27.04.2006., 18:09
moras znati granicu jer te one dozive kao saljivdiju i tako te dozivljavju konstantno(zato nema muskosti u tome,njima si kao "!frendica" koja sve shvaca....
Meni je ovaj tvoj post jako simpatičan :D ali mislim da nisi u pravu.
Smisao za humor, zayebanciju i šale nikako ne može negativno utjecati na muškost i privlačnost. Ako si muževan (a muževnost je spoj različitih osobina), onda ti duhovitost može biti samo još jedan veliki dodatan plus za 'opći dojam', nikako minus! Ne razumijem kako si uopće došao do tog zaključka? :D
Sjećam se, tijekom srednje škole, kada sam izlazila s velikim društvom, bio je tam jedan dečko koji je bio ono baš pravi šaljivđija, taj bi uvijek stajao u sredini i satima blebetao svoje priče i zabavljao cijelu ekipu, totalno smo ga obožavali :cerek: I cure su se itekako ljepile za njega. Za njegovu karizmu kojoj je taj smisao za humor itekako pridonosio..
Sad kad razmislim, meni su svi dečki bili vrlo duhoviti i ne znam da li bih se uopće mogla zaljubiti u nekoga tko nema smisla za humor.., a još si manje mogu zamisliti da je moguće imati previše smisla za humor... pa to je contradictio in adjecto :zubo:
Nešto drugo u tvom ponašanju utječe na to da te cure dožive kao ''prijateljicu'', stvar je u nekim signalima koje im nesvjesno šalješ, ja mislim..
Nemoj blokirati osjećaje u komunikaciji s nekim tko ti se sviđa. Tu neku kemiju koja ti se stvori, mora osjetiti i druga strana, mislim da tako nekako to funkcionira. Ako to blokiraš onda će ta cura dobiti poruku da je gledaš kao frendicu, pa će se najvjerojatnije tome prilagoditi :D
Ponašaš li se isto prema nekome tko ti se sviđa kao i prema nekome koga gledaš ko prijatelja? Ne mislim na direktna upucavanja i te gluposti, nego zračiš li isto? Ako me razumiš :zubo: U tom grmu bi ti mogao ležati tvoj zec :)
Tako da nikako ne trebaš kočiti svoju duhovitost :) Meni izgleda da ti trebaš raditi na tome da budeš spontaniji i opušteniji s curama koje ti se sviđaju, a ne za Boga milog obratno :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.