PDA

View Full Version : Sempron ili Turion? x300?

KING112
18.04.2006., 20:27
;) Jednostavno što je bolji procesor za laptop Sempron ili Turion? i kakva je to x300 grafička??

mata18
19.04.2006., 08:30
bolje je turion manje trosi i stabilniji je. najbolje ti je x700 imam ju vec 4 dana i 40% igrica nisam mogo okrenut. tako da ti je x300 zapravo dovoljno samo za word, cak ni za powerpoint.

AxMi-24
19.04.2006., 11:08
mata ajde ne bulazni. Koje to igre nisi mogao pokrenut i na kojim settingsima? Nije uvjek do hardware-a nego i do genija koji sjedi za tastaturom :D

Eladio
19.04.2006., 16:25
mata ajde ne bulazni. Koje to igre nisi mogao pokrenut i na kojim settingsima? Nije uvjek do hardware-a nego i do genija koji sjedi za tastaturom :D

hehe
..ja imam na laptopu x700 i igram oblivion

..nego vidim da se spominje sempron,turion i x300 pa zakljcujem da je to onaj HP laptopic iz NX serije koliko me pamcenje sluzi..

moja preporuka ti je turion

a x300 mozda i ne za igre, jer koristi sistemsku memoriju u tom laptopu, pa je jedva jaca od recimo intel extreme integrirane grafike, tj. isti vrag

..probaj naci bar x600 ili x700 sa svojom memorijom ako mislis koju igru upaliti, ako ne, onda ti je svejedno :D

...razmisli od laptopu ACER aspire5024 model , ili neznam, mozda mu je izasao i nasljednik ;)

KING112
20.04.2006., 17:27
:) Pogodio si da o HP se radi, ali kako cu taj laptop dobiti na poklon, nazalost u tom dućanu imaju samo LG i BENQ?
Jel itko zna nešto o tom Benq? otkud je i čiji i jel vrijedi išta? mislim znam da je preuzeo siemensove mobitele i da radi monitore, tv i projektore ali laptopi??

Hvala!

Eladio
21.04.2006., 09:10
:) Pogodio si da o HP se radi, ali kako cu taj laptop dobiti na poklon, nazalost u tom dućanu imaju samo LG i BENQ?
Jel itko zna nešto o tom Benq? otkud je i čiji i jel vrijedi išta? mislim znam da je preuzeo siemensove mobitele i da radi monitore, tv i projektore ali laptopi??

Hvala!

..vidim da si iz kastva.... ma koji ducan? imas odlican izbor laptopa u HGSPOTu u Rijeci ;)

ako bas mora biti taj ducan, reci koji model tocno pa cemo ti reci da li sta valja..!! ;)

onaj HP nije los, samo da mu je jaca grafa gore, ako neces igrat igre, uzmi njega...

...ako ces igrat igre, samo gledaj da je grafa x600 ili x700 ;)

KING112
21.04.2006., 19:50
Pozdrav Riječanine!

ma u Elektromaterijalu mi teta ima veze pa ce mi kao poklon za vjenčanje kompezirati laptop. A bio sam u Robnoj kući RI i vidio u Elektromaterijalu BENQ Joybook R53, i po netu sam čitao ima x600, no laptop će više služiti za internet dsl, word, corel, powerpoint, ali za obrađivanje filmova, presnimavanje te izradu filmova što mi zahtjeva dosta brz procesor, a neznam kakav je taj intel celeron M??
rijetko igrice jer kako sam rekao ženim se pa nema više vremena za zezanje....;)

ajde hvala puno na informacijama, svaka je dobro došla jer prvi put čujem za benq laptop!!

Zoksy
21.04.2006., 20:13

:lol: :lol: Pošteno rečeno!!!

sve se da pokrenuti!!!
malo mozga+malo vremena=satisfakcija

X300 je sasvim dovoljna za ne napredne/zahtjevne korisnike

Eladio
22.04.2006., 09:07
Pozdrav Riječanine!

ma u Elektromaterijalu mi teta ima veze pa ce mi kao poklon za vjenčanje kompezirati laptop. A bio sam u Robnoj kući RI i vidio u Elektromaterijalu BENQ Joybook R53, i po netu sam čitao ima x600, no laptop će više služiti za internet dsl, word, corel, powerpoint, ali za obrađivanje filmova, presnimavanje te izradu filmova što mi zahtjeva dosta brz procesor, a neznam kakav je taj intel celeron M??
rijetko igrice jer kako sam rekao ženim se pa nema više vremena za zezanje....;)

ajde hvala puno na informacijama, svaka je dobro došla jer prvi put čujem za benq laptop!!

uzmi onaj HP s TURIONOM i nemas greske :top:

W550i
23.04.2006., 12:28
Ti možda imaš tu grafičku pa si se uvrijedio??!!:rofl: :rofl: :s :rofl: :rofl: :s

KING112
23.04.2006., 19:30
Hvala! nadam se da hoču uzeti tajk Turion! :)