PDA

View Full Version : Klub mrzitelja Sajnfilda (eventualno i Željka Pervana)

stranice : [1] 2

Sexanovski
26.04.2006., 23:39
Željko čisto kao Hrvatska opcija Sajnfilda.

P.S: Mrzim sajnfilda :) :kiss:

tonim
26.04.2006., 23:41
Evo ima nas.

Mislim da Željko Pervan ima fore koje su samo njemu smješne. U večernjoj školi su dobri oni "učenici", ali je on koma.

Mjuzik
26.04.2006., 23:49
Ma to je trash i vi to ne kužite. Trash je najbolji humor.

tonim
26.04.2006., 23:51
Ma to je trash i vi to ne kužite. Trash je najbolji humor.

Kako za koga!

Mjuzik
26.04.2006., 23:54
A istina.

The Dragon
28.04.2006., 00:06
E nevolim ni ja bogami seinfelda...

bue
28.04.2006., 02:09
I ja mrzim glupog Seinfelda! :cheer:

Herp
28.04.2006., 02:13
Seinfeld je dosadan i ljigav.

Animal Mother
28.04.2006., 02:30
Meni je Seinfield OK, ali me katkad u toj seriji George Costanza abnormalno živcira sa svojim debilnim forsiranjem fora. Totalno iritantne scene sa njim...

D3US
28.04.2006., 21:05
onaj jerry seinfeild je najgori glumac kojeg sam ikada vidio i uz to uopce ta serija nije smijesna...gledam ju jer u to vrijeme nema nista drugo i do sada se nisam niti jednom nasmijao tom debilu ( ma nije debil al je naporan )

poirot
28.04.2006., 21:15
vi ste bolesni! Majke mi, Mene vas strah! :mama: :horor: :trk:

D3US
28.04.2006., 22:05
ha? oces reci da je to kvalitetan humor?

fakap
30.04.2006., 18:33
meni je Seinfeld čist OK (haha-jedan je od najnepoželjnijih muškaraca po nekoj tamo listi), al mi je večernja škola ( i Pervan of kors) totalno nesmiješna i glupa........ ma sve su hrvatske humoristične serije bezze (NMK, Luda kuća, Bibin svijet itd.........)....... sve to treba ubiti kiflom

Mjuzik
30.04.2006., 19:14
Ne kiflom. Ubit zasprejavanjem.. sprej i u oči, usta, uši...

Hrvoje xyz
30.04.2006., 19:42

Slazem se!!!

ekipo koji ste lludaci!!
Seinfled je zakon!
Pervan isto!

on je skroz spontan , uvjek se sve zajebava , onak dobar je jednostavno . :kiss:

kak mozete ne voljet seinfelda i pervana???

daj odite na neko lječenje

mama mia :mad: :mad:

Skeewe
30.04.2006., 20:04
A čuj, ukusi su različiti, kajaznam meni je Sainfeld odličan

A vi ostali nadam se da ste si snimili dovoljno epizoda "Jel me netko tražio" :zubo:

untitled
30.04.2006., 20:12
onaj jerry seinfeild je najgori glumac kojeg sam ikada vidio i uz to uopce ta serija nije smijesna...gledam ju jer u to vrijeme nema nista drugo i do sada se nisam niti jednom nasmijao tom debilu ( ma nije debil al je naporan ) nije glumac vec komicar i to jedan od najboljih... gle ja kuzim da je vama jako smjesno kad netko prdne pa smrdi i onda se vi svi smijete , a cim treba bar malo razmislit da bi skuzio foru dolazi do blokade u vasim glavama papci :rolleyes:

Mjuzik
30.04.2006., 22:13
I Sajnfild i Perwan su na svoj način smiješni i tu nema dvojbe. I imaju čak i sličnosti.. humor povezuju sa uobičajenim životnim situacijama.

Castor Troy
01.05.2006., 03:41
Zeljko Pervan je definitivno najsmijesniji hrvat i ti zato sto su mu fore inteligentne, trebas raditi na malo visoj frekvenciji da ih kuzis i ti je to. Ako vam on nije nimalo smijesan recite mi molim vas tko na tv-u jest, mora da imate neki zajeban smisao za humor, mozda gledate sabor da se nasmijete... Seinfeld je slican Pervanu, klasicni stand-up komicar,meni legenda. Inace mislim da je ova vrsta komicara zakon, ljudi koji u minuti mogu izvaliti 15 dobrih fora, za ovakvo nesto moras biti iznimno inteligentan. Sto se tice Pervana covjek ovo radi cijeli zivot i postao je marka za sebe, uz Knjaza jedini smijesan covjek na nasoj televiziji. Pretpostavljam da pisate gace na Dadilju i Rossane, one su prave punokrvne komicarke, smjesne ko srcani udar.

đoni501
01.05.2006., 03:58
Evo ima nas.

Mislim da Željko Pervan ima fore koje su samo njemu smješne. U večernjoj školi su dobri oni "učenici", ali je on koma.

a ko tebi ima smisla za humor?, sigurno onaj gobac,
bas ne razumijem ljude sta nemogu skuzit odlican smisao za humor, I seinfeld i pervan (kad je bio na otv-u) su preedobri, nema boljih..

spy
01.05.2006., 07:40
nije glumac vec komicar i to jedan od najboljih... gle ja kuzim da je vama jako smjesno kad netko prdne pa smrdi i onda se vi svi smijete , a cim treba bar malo razmislit da bi skuzio foru dolazi do blokade u vasim glavama papci :rolleyes:
:s :s :s

...a Pervan je bio dobar kada su bile prve VŠ na OTV-u, a da ne pričamo o radovima od prije 15 g., zato mi ga je danas teško gledati

aaston
01.05.2006., 09:23
Seinfield

seinfeild

Seinfled

Sainfeld

Vi bi raspravljali da li je čovjek smješan ili ne, a ne znate mu ni ime napisati? :D

Ni ja baš ne kužim čemu pljuvanje po Seinfeldu. Njegov humor je malo sofisticiraniji i ponekad treba malo razmisliti da bi ga se skontalo. Vjerovatno tu leži uzrok neshvaćanja pojedinaca ;)

Seinfeld je legenda, on je od sasvim običnih svakodnevnih stvari tj. od ničega stvorio super gledanu seriju. A to je ipak pokazatelj nečega.

Pervan mi je isto ok, pogotovo kad se sjetim koja mu je konkurencija kod nas. Makar kažu da kopira jednog drugog komičara. Malo je dopizdio sa tom ''večernjom školom'', trebao bi nešto novo izbaciti, ovako se čini da se ponavlja do besvjesti.

D3US
01.05.2006., 09:53
ma ja obozavam pervana ali taj seinfeld stvarno nema smijesne fore i ide mi na zivce njegova pojava...ali da se razumijemo njegovu seriju ja gledam skoro svaki dan i smijem se samo krameru a recite vi meni...jeste skuzili da seinfeld uopce ne zna glumiti i fore su mu prenaivne...nemojte vi srati da ja to ne mogu skuziti...skuzio sam ja svaku njegovu foru ali te fore su prolazile samo u vrticu

spy
01.05.2006., 10:00
smijem se samo krameru

Sigurno ti je urnebesno kad se popikne ili zaleti u vrata(vidi dolje):)

nije glumac vec komicar i to jedan od najboljih... gle ja kuzim da je vama jako smjesno kad netko prdne pa smrdi i onda se vi svi smijete , a cim treba bar malo razmislit da bi skuzio foru dolazi do blokade u vasim glavama papci

rivica
01.05.2006., 10:04
ma ja obozavam pervana ali taj seinfeld stvarno nema smijesne fore i ide mi na zivce njegova pojava...ali da se razumijemo njegovu seriju ja gledam skoro svaki dan i smijem se samo krameru a recite vi meni...jeste skuzili da seinfeld uopce ne zna glumiti i fore su mu prenaivne...nemojte vi srati da ja to ne mogu skuziti...skuzio sam ja svaku njegovu foru ali te fore su prolazile samo u vrticu

ima seinfeld smiješne fore itekako :zubo:
a to što se smiješ samo krameru je dokaz da ga ne razumiješ, budući da kramer ima fore s čistim tjelesnim gestikulacijama što pokazuje da samo takve razumiješ.
Nemoguće da su seinfeldu fore prenaivne:eek: i kako su mu fore prolazile samo u vrtiću, ma daj :rolleyes:

daj mi molim te reci, koja serija je onda tebi smiješna i dobra?

Freek
01.05.2006., 10:17
za skužit Senfelda treba malo uključit mozak, za razliku od idiota Gobca koji kaže "kurac" na televiziji i to bi meni trebalo bit smiješno.
Seinfeld je crni humor, i to se nekome ne sviđa jasno.

Sudden Sid
01.05.2006., 10:24
jeste skuzili da seinfeld uopce ne zna glumiti i fore su mu prenaivne...nemojte vi srati da ja to ne mogu skuziti...skuzio sam ja svaku njegovu foru ali te fore su prolazile samo u vrticu

Aha. Mi smo svi debili koji ne samo da se smijemo forama iz vrtica nego i smatramo da su one sofisticirane, a ti si jedini koji je prokuzio i Seinfelda i nas. Bravo! :top:

Hrvoje xyz
01.05.2006., 12:29
i
a to što se smiješ samo krameru je dokaz da ga ne razumiješ, budući da kramer ima fore s čistim tjelesnim gestikulacijama što pokazuje da samo takve razumiješ.

Istina :kiss:

meni je na Krameru smjesna samo - frizura ..

skroz je prezivcan i blah.
:flop:

deer_hunter
01.05.2006., 12:36
DINGO ATE YOUR BABY!!!!

:lol: :lol: :lol:

Roki Zelenbaba
01.05.2006., 15:20
papci!

nemate pojma! seinfeld i pervan su vrhunski humor! i da, treba imati soli u glavi da ih se skuži. i nije fora da jerry ne zna glumiti... da glumi "bolje" ne bi bio tako dobar. ista stvar s pervanom. to su te "grimase, dugi pogledi, afektacije" kojima samo tupanima poput vas moraju još malo jače objasniti da mućnete o onom što su baš rekli, a onima koji su skužili od prve su zbog toga još i smiješniji...

sigurno su vam i simpsoni zakurac, a kad cartman 117 puta u jednoj epizodi southparka (koji je, da se razumijemo, isto odličan) kaže "shit!" odvalite se ko da ste dobili mokrom čarapom po glavi.

:flop:

iLoveYouJay
01.05.2006., 21:58
Pervan je zakon i te njegove grimase, "ruganja" pojedinim osobama - tko ga ne voli, sigurno ga i ne shvaća......... Pervan je stvarno vrhunski humor kao i njegova Večernja škola - jedino što valja od zabave na tv-u. :)

Mjuzik
01.05.2006., 22:04
DINGO ATE YOUR BABY!!!!

JESUS KRISTUS!!! TO MI JE NAJBOLJA STVAR U OVIM DO SAD ODGLEDANIM EPIZODAMA!!! E kako je to zakon rekla.. e to mi je prežestoko kad se netko sprda s nekim tak..ono...kužiš, to treba reć u facu ono.. treba reć u facu. Ahaha... a jadna ta južnjakinja... :s E svaka ti čast! Nisam jedini kome je to urnebesno!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Maisie
01.05.2006., 22:06
mrzin oboje :s :s

Greate White
02.05.2006., 10:48
za skužit Senfelda treba malo uključit mozak, za razliku od idiota Gobca koji kaže "kurac" na televiziji i to bi meni trebalo bit smiješno.
Seinfeld je crni humor, i to se nekome ne sviđa jasno.

Crni humor :rofl:
Ma jebote sta malo ukljucit mozak,da bi ga mogao gledat sa razumijevanjem moras biti u najmanju ruku nobelovac sa IQ od preko 200.
Posebno produhovljen lik je Cramer :s

deer_hunter
02.05.2006., 11:43
Kramer je čisti zen. Volim ga. :zubo:

walter
02.05.2006., 11:48
DINGO ATE YOUR BABY!!!!

MAYBE DINGO ATE YOUR BABY. :cool:

:top:

Mrzitelji Seinfelda... Me podsjećaju na onog Comics-boya iz Simpsona. Tipa: Bio sam jednom u braku, u fantasy online igrici. :rofl:

Sexanovski
02.05.2006., 13:37
Mrzitelji Seinfelda... Me podsjećaju na onog Comics-boya iz Simpsona. Tipa: Bio sam jednom u braku, u fantasy online igrici. :rofl:
Da. Kako neko može dislajkat Sajnfildov humor? To je isto kao da ste umrli od dosade dok čitate jednu od walterovih pričica. Dakle, nemoguće! Abnormalno!

walter
02.05.2006., 13:40
Da. Kako neko može dislajkat Sajnfildov humor? To je isto kao da ste umrli od dosade dok čitate jednu od walterovih pričica. Dakle, nemoguće! Abnormalno!
Ja razumijem da postoje ljudi koji se nalaze na proplancima, oblače u srednjovjekovnu odjeću i vjeruju u moć kristala, i ni na koji način ih ne osuđujem.

krix
02.05.2006., 13:54
Pervan mi je isto ok, pogotovo kad se sjetim koja mu je konkurencija kod nas. Makar kažu da kopira jednog drugog komičara.

Za neupućene. Nabavite Radovana Trećeg, Zoran Radmilović i sve će vam biti jasno.

~~~RI~~~
02.05.2006., 14:18
Ma onaj kojemu Seinfeld nije smiješan ili ga ne kuži ili jednostavno ne voli taj smisao za humor...
btw. jedina hum. serija bolja od Seinfelda je "Only Fools and Horses" (IMHO)

Gestapo
02.05.2006., 15:56
ha? oces reci da je to kvalitetan humor?

Pa to sto tebi i nekolicini nije po okusu ne znaci da nije kvalitetno.Nekome je smijesna npr. crna guja, Monty Python a nekome nije to sto se tebi ne svida ne znaci da je smece.

D3US
02.05.2006., 15:59
to nije nikakav humor....taj seinfeld mi izgleda ko glumac u onoj c kategoriji i malo je precijenjen...ima puno boljih humoristicnih serija (npr. simpsons, mucke,mr bean itd) ne kazem ja da seinfeld NISTA ne valja ali to nije seriju uz koju se mogu nasmijati...gledam svaku epizodu inace i nisam primjetio nista smijesno..i da nesto razjasnim..ja razumijem svaku "foru" njegovu ali to jednostavno nije smijesno

off topic...mozda ja i jesam malo cudan ali ima samo par serija koje su me nasmijale i ne volim komediju kao zanr...ustvari nikad u zivotu nisam posudio komediju u videoteci ili u kinu pogledao...gledam uglavnom horore i trilere..tu i tam i nesto drugo ak je dobro al komedije su mi odbojne jer je humor postao previse naivan...pogotovo kad vidim onu nasu malu kliniku :mad:

flejmanje moze poceti

walter
02.05.2006., 16:03
Ma naravno da Seinfeld ništa ne valja, valjda je dobivao milju dolara po epizodi ZATO ŠTO JE ŽIDOV. :D :D :D

I kako ti koji gledaš horore možeš suditi o nečijoj naivnosti? :D

Fakin pubertetlije... :bonk:

Lyla
02.05.2006., 16:08
to nije nikakav humor....taj seinfeld mi izgleda ko glumac u onoj c kategoriji i malo je precijenjen...ima puno boljih humoristicnih serija (npr. simpsons, mucke,mr bean itd)

nisam shvatila misliš li na glumca ili na seriju?
Sam Sajnfild je najmanje bitan karakter u cijeloj seriji...
Serija je mrak zbog ostala 3 lika!

D3US
02.05.2006., 16:14
nisam shvatila misliš li na glumca ili na seriju?
Sam Sajnfild je najmanje bitan karakter u cijeloj seriji...
Serija je mrak zbog ostala 3 lika!

e upravo to!!!!
to pokusavam reci...zato i gledam seinfelda zbog tih glumaca ostalih :s :s
ali serija nije smijesna

Gestapo
02.05.2006., 16:17
ali serija nije smijesna

Govori za sebe.

walter
02.05.2006., 16:18
e upravo to!!!!
ali serija nije smijesna
U biti, ti gledaš Seinfelda zbog radnje, ne? :D :D :D

D3US
02.05.2006., 16:36
tako nekako...postao mi je neki ritual da gledam seinfeld i obavezno nesto jedem uz seriju...s vremenom sam zavolio glumce ali tog jerrya nikako...jeste skuzili kak se on smije onako kad ne treba? prvo pravilo u komedijama je da se glumac ne smije smijati samom sebi jer to ispada lose ( primjer je seinfeld )

Roki Zelenbaba
02.05.2006., 16:41
.jeste skuzili kak se on smije onako kad ne treba? prvo pravilo u komedijama je da se glumac ne smije smijati samom sebi jer to ispada lose ( primjer je seinfeld )
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pa tooo!

to je najjače!

kak si glup!

Lyla
02.05.2006., 17:31
e upravo to!!!!
ali serija nije smijesna

Opet ne kužim na koji način koreliraš seriju i glumce?? kao, ostali su glumci super, ali serija ne valja (a njihovi dijalozi, kontemplacije i dogodovštine čine 95% serije):confused: :confused:

~~~RI~~~
02.05.2006., 18:28
Od ovog topica bi se mogla napraviti jedna epizoda Seinfelda:top:

đoni501
02.05.2006., 18:32
U biti, ti gledaš Seinfelda zbog radnje, ne? :D :D :D

seinfeld JE serija o nicemu, u tome i je fora:D

Stana
02.05.2006., 21:00
Pervan je CAAR

pogledajte njegove uratke iz 90-ih pa ćete vidjeti šta je CAAR

Mjuzik
03.05.2006., 02:42
Da..znam te uratke. Imam ih na kompu.. Serbus Zagreb mi je žestok...kako je lik vjeran balakanac..ma prezakon!

deer_hunter
03.05.2006., 14:54
Ma naravno da Seinfeld ništa ne valja, valjda je dobivao milju dolara po epizodi ZATO ŠTO JE ŽIDOV. :D :D :D

I kako ti koji gledaš horore možeš suditi o nečijoj naivnosti? :D

Fakin pubertetlije... :bonk:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

waltera u sabor! :kiss:

7nationarmy
03.05.2006., 15:46
pervan je daleko bolji komicar od seinfelda.

D3US
03.05.2006., 15:56
no shit

Mr Smoogj
03.05.2006., 17:41
A Niko Kranjčar bolja polušpica od Ronaldinha.

Sexanovski
03.05.2006., 17:47
Pervane, daj odjebi s topica.

D3US
03.05.2006., 17:47
a ti si majstor ironije
debilu
pa pervan je veteran svog posla i ima inteligentnije fore za razliku od seinfelda...ja jucer gledao prvih 10min seinfelda i bila odvratno glupa epizoda pa prebacio na holy man...taj seinfeld je dosadan..u stanju je upropastiti cijelu epizodu kad vidim onaj njegov nasilni humor..

Nimoy
03.05.2006., 18:05
Pervan je odličan, Seinfeld solidan. Ali sto ljudi, sto ćudi.

listopad
03.05.2006., 18:21
Seinfeld je govno. Jim Carry je kralj komedije :s :rolleyes:

D3US
03.05.2006., 18:34
daj se makni listopade

(listopad owned)

jesi se ti salio? ak jesi oprosteno ti je

listopad
03.05.2006., 18:39
:rolleyes: nisam

late bloomer
03.05.2006., 18:45
Seinfeld je govno. Jim Carry je kralj komedije :s :rolleyes:

:)

D3US
03.05.2006., 19:38
dobro aj doma djeco...ocu se svadjati sa ljubiteljima seinfelda

Manuel Rui Costa
03.05.2006., 20:00
Pervan je kopija i zbog tog mi ide na spolni organ :)

iLoveYouJay
03.05.2006., 20:05
pervan je legenda najveća.............:top: :top:

tonim
03.05.2006., 20:10

Ma moš' mislit!

banky
05.05.2006., 10:47
ja vas ne kuzim ako netko ima isforsiran humor to je onda Pervan,nemojte me krivo shvatit covjek mi je skroz u redu i obozavam njegove uradke od prije i staru vecernju skolu,ali ovo novo mi nema previse smisla.
Dok je Seinfeld Bog i nema jebeno govora da Pervan ima inteligentnije fore!

Elektra
05.05.2006., 10:57
Željko čisto kao Hrvatska opcija Sajnfilda.

P.S: Mrzim sajnfilda :) :kiss:

Šta se ne izgovara SajnfEld? A ne SajnfIld.
Barem u seriji tako izgovaraju. I ja sam mislila da je sa I.

D3US
05.05.2006., 12:44
daj nemoj biti picajzla...izgovara se sajnfeld ali nemoj molim te cjepidlaciti...

Vanjushka
06.05.2006., 16:04
Do sada nisam nikada odgledao cijelu epizodu Sejnfilda, ne znam zasto ali nije mi legao pa uvijek prekinem gledanje nakon par uvodnih scena. Okrenem kanal ili odem nesta drugo raditi.

Ja sam ipak ljubitelj engleskog humora.

gotovasamsasexom
06.05.2006., 16:58
mrzin oboje :s :s

i mi tebe.. :rigo::s :s

serbus dragi
zagreb moj... :rofl:

gđa.Putin
06.05.2006., 19:14
Vi niste NORMALNI pa seinfeld je LEGENDA, ko vam je kriv kaj to ne kužite.

ZBOGOM

D3US
06.05.2006., 19:32
ti NISI normalna seinfeld je retardirana PILA , ko ti kriv kaj ne kuzis?

zisusom

Mjuzik
06.05.2006., 19:41
ovi kaj vele da poču gledat pa odustanu..ne kuže da je fora kad pogledaš cijelu seriju jer fore se provlače kroz cijelu epizodu i da bi se nasmijao kako spada potrebno je pogladati cijelu epizodu.. ono..ovak ispada da samo razgovaraju. Ma vi ne kužite... Ma čemu uopće ova rasprava..svako ko kaže da je Sajnfild sranje je kreten.

AL.C.
06.05.2006., 19:47
to nije nikakav humor....taj seinfeld mi izgleda ko glumac u onoj c kategoriji i malo je precijenjen...ima puno boljih humoristicnih serija (npr. simpsons, mucke,mr bean itd) ne kazem ja da seinfeld NISTA ne valja ali to nije seriju uz koju se mogu nasmijati...gledam svaku epizodu inace i nisam primjetio nista smijesno..i da nesto razjasnim..ja razumijem svaku "foru" njegovu ali to jednostavno nije smijesno

off topic...mozda ja i jesam malo cudan ali ima samo par serija koje su me nasmijale i ne volim komediju kao zanr...ustvari nikad u zivotu nisam posudio komediju u videoteci ili u kinu pogledao...gledam uglavnom horore i trilere..tu i tam i nesto drugo ak je dobro al komedije su mi odbojne jer je humor postao previse naivan...pogotovo kad vidim onu nasu malu kliniku :mad:

flejmanje moze poceti

Primjetio sam da skoro na svakom forumu ima par isfrustriranih likova koji po svemu pljuju, a misle da se cijeli svijet oko njih okreće i da su najpametniji.

Najčešće su to isfrustrirani klinci, vidim da si ti jedan od njih ili ti je IQ manji od broja 20.

SEINFELD RULEzzz :D :D :D :D :D

ANDY_1212
06.05.2006., 20:13
ma šta oćete seinfeld je najbolji. i serija i on sam.

D3US
06.05.2006., 21:21
AL.C je zakon
napokon se netko vratio ontopic
nemam ti nista pametno za reci
svoje sam rekao
a ono da ja mislim da se svijet okrece oko mene
ja ZNAM da se svijet okrece oko mene
nekad i svemir al samo kad mu ja dopustim

nivle
06.05.2006., 21:24
seinfeld mi je negledljiv radi one ženske...nju kad vidim dobijem ospice...inače i sama serija mi nije ništa posebno osim malog ćelavog ...

ANDY_1212
07.05.2006., 08:17
seinfeld mi je negledljiv radi one ženske...nju kad vidim dobijem ospice...inače i sama serija mi nije ništa posebno osim malog ćelavog ...
a šta je tebi dobra serija? možda dadilja gdje su svaku epizodu iste fore ili pod istim krovom gdje se svaki put upišaš od smijeha kad steve kaže "Did I do that?" KATASTROFA

listopad
07.05.2006., 08:36

:eek: ne diraj mi Elaine ej, naljutit cu se. Nije ti nista posebno kada ti je recimo Alo Alo smijesniji i zabavniji, a to dosta govori :mig:

AL.C.
07.05.2006., 12:52
AL.C je zakon
napokon se netko vratio ontopic
nemam ti nista pametno za reci
svoje sam rekao
a ono da ja mislim da se svijet okrece oko mene
ja ZNAM da se svijet okrece oko mene
nekad i svemir al samo kad mu ja dopustim

Balavac jedan smiri te svoje hormone...

D3US
07.05.2006., 18:09
:D

robybaggio
07.05.2006., 18:11
Tko kaže da Seinfeld ne valja, nije čist u glavi. Možeš reći "ne sviđa mi se", ali reći "serija je loša" ne možeš.

Mjuzik
07.05.2006., 19:18
Točno. I da nisam više čuo išta kontra Elaine. Ženska je car.

listopad
07.05.2006., 20:08
Točno. I da nisam više čuo išta kontra Elaine. Ženska je car.

:s :s

Nakon nje George :s :s

late bloomer
08.05.2006., 14:15
U kurcu ste. George :s , pa Elaine :s . :D

banky
08.05.2006., 14:32
Elejn je meni totalno HOT,a George mi je uz Dela jedan od drazih likova uopce:s

Gestapo
08.05.2006., 15:52
Jebo vas Elaine i George Kramer No1 :s :s :s

http://www.youtube.com/watch?v=Jj9DDAyoH78&search=kramer
http://www.youtube.com/watch?v=fBZVarCbPQM&search=kramer
:rofl: :rofl:

~~~RI~~~
08.05.2006., 15:56
Točno. I da nisam više čuo išta kontra Elaine. Ženska je car.:s :s :cerek:

Mjuzik
08.05.2006., 21:10
Jedva čekam danas Sajnfild!

Gestapo
08.05.2006., 21:34
Mislim da je vrijeme da se ime topica malo prepravi recimo u Seinfeld Fan Club.:D

listopad
08.05.2006., 22:18
I ja se slazem. Jer su ovi malobrojni protivnici potuceni :mirko:
I to dobrim argumentima :D

Sexanovski
08.05.2006., 22:44
Da, strašni su vam argumenti.
"Sajnfild je smišan, ti nemaš ukusa."
"Sajnfild je smišan, leb tako kaže."

Spremni ste za sjednice HDZ-a.

shipka
08.05.2006., 23:18
DINGO ATE YOUR BABY!!!! :lol: :lol: :lol:MAYBE THE DINGO ATE YO' BABY! :rofl:

Koji je Seinfield car dokazuje činjenica da ni George, ni Kramer, ni Elaine, ni koscenarist.. kak se ono zove.. nisu nikaj važnije napravili nakon toga. Gledao sam serije koje su radili George i Kramer, pustili su ih na HRT-u davno.. To je bio užas, na razini zadnjih sranja kaj puštaju po HRTu danas..

Nikad više ničeg sličnog neće bit :s (nisam rekao boljeg, rekao sam sličnog)

D3US
09.05.2006., 00:00
Da, strašni su vam argumenti.
"Sajnfild je smišan, ti nemaš ukusa."
"Sajnfild je smišan, leb tako kaže."

Spremni ste za sjednice HDZ-a.

:s

stvarno ste nas ubili argumentima
ja sam u knock downu
ma lol jeste nas ku... dobili argumentima

Mr Smoogj
09.05.2006., 00:12
A možda da vam probamo objasniti i što je smiješno u tome da oklopljeni vitez mrtvom kokoškom udari nekoga po glavi? Jer čujem da neki ljudi imaju problem i s tim.

Sexanovski
09.05.2006., 00:22
Daj.

Mr Smoogj
09.05.2006., 00:35
Pa, to ti je kritika Tacherichine administarcije koja je neka tradicionalna zanimanja učinila toliko opsolentnima, da tim vrsnim zanatlijama nije preostalo drugo nego prodati svoj alat i svoju misiju nastavljati priručnim sredstvima. A ujedno je i aluzija na đurđevačku bitku, kada su hrabri i dovitljivi Đurđevčani nadmudrili turske opsadnike ispalivši na njih pijetla, tako da su ovi pomislili da je unutar zidina sve puno hrane, čim se stanovnici tako razbacuju njome, pa su se povukli na pričuvne položaje.

deer_hunter
09.05.2006., 09:52
Imam samo četiri riječi za mrzitelje Seifelda:

"Ni, ni, ni, ni!" :lol: :lol: :lol:

Il Bestione
09.05.2006., 10:00
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/f/f6/Jerry_Seinfeld.jpg/180px-Jerry_Seinfeld.jpg

Jerry Seinfeld je Bog! :s

D3US
09.05.2006., 11:17
omg ova slika mi je upropastila dan

Vanjushka
09.05.2006., 11:32
Zar fakat postoje ozbiljni ljudi koji ne kuze da se o ukusima zaista ne treba raspravljati.

walter
09.05.2006., 11:33
Zar fakat postoje ozbiljni ljudi koji ne kuze da se o ukusima zaista ne treba raspravljati.
Oni koji to kuže ne javljaju se na ovaj topic.

late bloomer
09.05.2006., 11:42

definiraj ukus.

Mr Smoogj
09.05.2006., 11:50
definiraj ukus.
Da ga se može definirat, onda bi se o njemu moglo i raspravljat. :bicedobro:

late bloomer
09.05.2006., 11:58

ovdje se raspravlja o kakvoći serije , a ne o ukusu. a i o ukusu se donekle da raspravljati. ako se nešto ne poznaje ili se ne želi pomnije upoznati, u pitanju je ignorancija, a ne ukus.

Mr Smoogj
09.05.2006., 12:04
ovdje se raspravlja o kakvoći serije, a ne o ukusu.
Ja sam ovo doživio isključivo kao raspravu o ukusu. Nekima paše Seinfeldov humor, nekima ne paše i tu počinje i završava svaka ontopična rasprava.

walter
09.05.2006., 12:17

:D :top:

Vanjushka
09.05.2006., 12:23
Ja sam ovo doživio isključivo kao raspravu o ukusu. Nekima paše Seinfeldov humor, nekima ne paše i tu počinje i završava svaka ontopična rasprava.

To je to.

Ako ja ne gledam Sejnfilda, to ne znaci da Sejnfild ne valja.

Opet, ja volim Pajtone i Delboja, a nekome su navedeni debili.

Stvar ukusa.

red helmet
09.05.2006., 20:27
sajnfEld bitches:2up: :jumping:

shipka
09.05.2006., 20:47
Zar fakat postoje ozbiljni ljudi koji ne kuze da se o ukusima zaista ne treba raspravljati.Ovo je fraza koja se proteže iz rimljanskih vremena i koja onda nije značila ni blizu ono kako se danas koristi. Ne sjećam se točno što je onda značila, nešto tipa, o ukusima se ne raspravlja jer je samo jedan dobar, tak nekaj, ali ne držite me za riječ :D Budem našao pa ću postat.

Jel mi može netko objasniti zašto se ne bi moglo raspravljati o ukusima? Pa o ukusima se mogu pisati knjige. Što je kritika književnosti ako ne rasprava o ukusima?
Ukus se može i naučiti, dakle ne može se reći da se nečiji ukus ne može promjeniti. Moj stari je na početku mrzio Sajnfilda i srao nam zakaj gledamo to smeće, a danas mu je Kramer idol.
Po meni također postoji i bolji i lošiji ukus. Jebi ga, ako netko voli jest hamburgere i kolu, a netko tartufe i vino, ja ću reći da ovaj drugi ima bolji ukus. Zovite me snobom, ja ću vas zvat srbima :D

Ono što je u svemu tome zeznuto je da kultura raspravljanja o ukusima među ljudima nije na nekom nivou pa se to obično svodi na pljuvanje druge strane. To je zato što se ljudi nađu uvrijeđenima ako im se kaže da je njihov ukus lošiji od nečijeg drugog. A kad je netko uvrijeđen onda konverzacija ode u k. Da meni netko za koga znam da se kuži u filmove kaže da mi je ukus u filmovima za k. ja bih se zamislio i posudio neki film koji mi on preporuči. Većina ljudi bi ga poslala u materinu.

No dobro, ne moramo mjenjati svoj ukus i težiti stalnom boljitku u nedogled ali nemoj mi molim te ponavljat ovu gore citiranu frazu, pliz :s :s

Mr Smoogj
09.05.2006., 22:34
Zovite me snobom, ja ću vas zvat srbima :D
Ti si snob, Srbine. :cool:

Roki Zelenbaba
09.05.2006., 23:11
dragi mrzitelji

ako ste upravo odgledali današnju epizodu (malo remek djelce) i još niste shvatili, onda fakat niste sasvim doma.

late bloomer
09.05.2006., 23:28
Ti si snob, Srbine. :cool:

a ti si u kurcu brate mili. ovo vrijedi bana. :B

shipka
10.05.2006., 01:55
Ti si snob, Srbine. :cool:Ti si curica :cool:

D3US
10.05.2006., 11:37
ove zadnje dvije epizode su stvarno odlicne i makar mrzim seinfelda uzivao sam prvi put u toj seriji...nazalost to su tek 2 od 50..

hasselbaink
10.05.2006., 11:46
preletio sam preko ovo topica i dobro zapamtio te "mrzitelje", tako da znam koga u sirokom luku izbjegavati na forumu...

svatko tko stavlja gestikulacije i kreveljenje ispred inteligentnog humora zaslužuje :rolleyes: i to samo jer sam dobre volje, pa sam fin :)

hordak
10.05.2006., 12:04
nije glumac vec komicar i to jedan od najboljih... gle ja kuzim da je vama jako smjesno kad netko prdne pa smrdi i onda se vi svi smijete , a cim treba bar malo razmislit da bi skuzio foru dolazi do blokade u vasim glavama papci :rolleyes:

Hehe, istina.

Opaska autoru ovog topica - ne čita se Sajnfild, nego Sajnfeld. I proglasit Pervana hrvatskim Seinfeldom je isto ko uspoređivat inspektora Priliku s Bruce Willisom. :rofl:

listopad
10.05.2006., 12:11
Koji Bruce Willis. Usporedjivat ga treba s inspektorom Callahan-om :mig:

Zeljan
10.05.2006., 12:33
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/f/f6/Jerry_Seinfeld.jpg/180px-Jerry_Seinfeld.jpg

Jerry Seinfeld je Bog! :s

Dobro..nije bas Bog i nije mu ni blizu.Ja volim tu seriju ali najmanje smjesan od svih mi je jerry pa Elaine(ili kako vec).Najbolji su George i Kramer.Jucerasnja epizoda je bila jedna od najboljih:top:
Da u toj seriji nema Kramera i Georga sumnjam da bi bila i priblizno tako dobra.
Ali sve usvemu serija je za svaku pohvalu:top: :top: :top: :D

listopad
10.05.2006., 12:38
George je car i to se mora priznati. Kramer je filler u seriji (obican spotakni se, padni, razbij humor [ali ga volim naravno]).

Jos jednom napominjem, ne dirajte Elaine :mad:

hordak
10.05.2006., 12:42
Sam Seinfeld ni meni nije smiješan, ali je zato serija genijalna.
Najbolji lik je definitivno George. :top:

hasselbaink
10.05.2006., 14:09
sam seinfeld je izuzetno smijesan covjek.

ne zna glumiti, a opet je napravio i glumio u najboljoj americkoj humoristicnoj seriji ever i obogatio se (bezobrazno) bas zato sto JE smijesan :s

Sexanovski
10.05.2006., 16:22
Možda se obogatio baš zato jer nije smiješan. Kao i svi ostali "talenti" koji su se obogatili na svojoj netalentiranosti. Počevš od Oprah i 50 centa, preko Gatesa i Žaka.

AL.C.
10.05.2006., 16:24
Dobro..nije bas Bog i nije mu ni blizu.Ja volim tu seriju ali najmanje smjesan od svih mi je jerry pa Elaine(ili kako vec).Najbolji su George i Kramer.Jucerasnja epizoda je bila jedna od najboljih:top:
Da u toj seriji nema Kramera i Georga sumnjam da bi bila i priblizno tako dobra.
Ali sve usvemu serija je za svaku pohvalu:top: :top: :top: :D

Da nema seinfelda serija nebi ni postojala :-) :zubo: :zubo: :zubo: :E

Mr Smoogj
10.05.2006., 16:39
Kao i svi ostali "talenti" koji su se obogatili na svojoj netalentiranosti. Počevš od Oprah i 50 centa, preko Gatesa i Žaka.
Čujem da Žak od zarade zadnjeg CD-a kupuje četvrtinu Kornata.

Manuel Rui Costa
10.05.2006., 16:55
Čujem da Žak od zarade zadnjeg CD-a kupuje četvrtinu Kornata.

Ja sam cuo da kupuje forum.hr tako da moze pobrisat one Zak facts na Vicevima ..

Greate White
10.05.2006., 16:55
ma sam Seinfeld i nije toliko iritantan kao George i Elaine.

George -mali debeljko toliko iritantan da kad ga vidim i cujem pozelim razbit tv.
U stvarnosti takvi tipovi od mene jedino sto mogu dobiti su batine

Elaine-jebena rospijetina od kakvih treba bjezati glavom bez obzira cim ih nanjusi

robybaggio
10.05.2006., 18:34
sam seinfeld je izuzetno smijesan covjek.

ne zna glumiti, a opet je napravio i glumio u najboljoj americkoj humoristicnoj seriji ever i obogatio se (bezobrazno) bas zato sto JE smijesan :s
To je jedan ciničan humor pun zanovijetanja i glupog prigovaranja. No, on to radi na jedan zaista duhovit način. Radi se zapravo o vrlo pristojnom humoru, bez psovki koje koriste mnogi drugi komičari.

MacaMarija
10.05.2006., 19:40
Radi se zapravo o vrlo pristojnom humoru, bez psovki koje koriste mnogi drugi komičari.
Evo, sad mi je i u potpunosti jasno zašto mrzim tu seriju.

Tko nevoli Seinfelda nema smisla za humor!!

kvark01
10.05.2006., 22:08
seinfeld je najbolja americka humoristicna serija svih vremena. :s

Stigma
10.05.2006., 22:46
Polije Al Bundy-a

1.Married with children
2.Seinfeld

Zeljan
11.05.2006., 12:57
Polije Al Bundy-a

1.Married with children
2.Seinfeld

Istina:D :top:

Sexanovski
11.05.2006., 13:37
Strašni ste. :kava:

hasselbaink
11.05.2006., 13:46
stavljati bracne vode uisti kontekst sa seinfeldom - sramotaa

Sexanovski
11.05.2006., 14:40
stavljati bracne vode uisti kontekst sa seinfeldom - sramotaa
Nije sramota. Točno je.
I Bračne vode i Seinfeld su smeće. Meni je čudno samo kako nekim ljudima to može bit top notch.

hasselbaink
11.05.2006., 14:53
htio sam reci u pozitivan kontekst.

Stigma
11.05.2006., 14:56
Nije sramota. Točno je.
I Bračne vode i Seinfeld su smeće. Meni je čudno samo kako nekim ljudima to može bit top notch.

A koje ti serije gotivis??????

Sexanovski
11.05.2006., 15:26
Od humorističnih na našoj televiziji samo, jedino i isključivo Rescue Me. A ta nije čak ni u potpunosti humoristična.
Zna mi se zalomit i da pogledam Stažista, ali samo zbog ravnatelja bolnice, dr. Coxa i Janitora.

Mandre
11.05.2006., 16:08
I ja mrzim glupog Seinfelda! :cheer:

Ocito je da je vama vrhunac komedije na televiziji zamro nakon sto su ukinuli "Jel me netko trazio". Ako je tako, naravno da vise nista ne moze zadovoljiti vase sredovjecne mozgove.:rofl:

listopad
11.05.2006., 17:14
Bracne vode bolje od Zenfelda :eek:, sada sam svasta cuo.
Seinfeld je definitivno najinteligentnija serija u povijesti sitcoma. Serija o nicemu, a opet o svacemu.

Bitno da Peggy kaze kako se Alu ne dize i eto nenadjebivog humora. Btw volim ja i Bracne vode, ali usporediti to sa Seinfeldom je apsurdno.

Mr Smoogj
11.05.2006., 17:23
Serija o nicemu
Ova frazetina je već toliko izlizana da je skoro pa ostao samo štapić.

listopad
11.05.2006., 17:24
Da i :rolleyes:
To bi sada ka trebalo znaciti nesto :rolleyes:
Lijepo je to kada iz cijelog posta izvuces tri rijeci, svaka cast :s

Mr Smoogj
11.05.2006., 17:29
Da i :rolleyes:
To bi sada ka trebalo znaciti nesto :rolleyes:
Pa trebalo bi značiti da onaj koji je koristi ima kognitivne sposobnosti prosječne sobne papige i uopće ne može dokučiti da Seinfeld nije "serija o ničemu", već da je riječ o autoironiji. Po čemu je Seinfeld serija "o ničemu", a npr. Gradić Peyton serija "o nečemu"?

listopad
11.05.2006., 17:31
Bilo bi lijepo od tebe kada bi procitao post kako treba :rolleyes:

edit: odustajem od rasprave jer vidim da ce biti beskorisna pa i ti da si ustedis vrijeme nemoj nista pisati, ali ako hoces mozes :W

Mr Smoogj
11.05.2006., 17:36
Bilo bi lijepo od tebe kada bi procitao post kako treba :rolleyes:

Aha. To se odnosi na to što si napisao da je Seinfeld "serija o ničemu, a opet o svačemu"? :bonk:

listopad
11.05.2006., 17:42
Oprosti sto sam glup :moli:

Mr Smoogj
11.05.2006., 17:45
Oprosti sto sam glup :moli:
Ja ti to mogu oprostiti, ali pitanje je hoće li i prorok Muhamed.

listopad
11.05.2006., 17:49
Muhamedu sam se odavno zamjerio tako da od njega nema oprosta :(

iLoveYouJay
11.05.2006., 17:55
Nije sramota. Točno je.

Meni su Bračne vode čisto smeće ali Seinfield nije loš........tu i tamo zna bit jako dobar :)

D3US
11.05.2006., 23:36
omg
jos uvijek se netko trudi dokazati da je seinfeld dobra serija?
vec ste izlizani

bigfoot
12.05.2006., 13:42
meni su i Married with children i Seinfeld genijalni i najbolji americki sitcomi
samo sta su Bundijevi svoj vrhunac dozivili u prvih nekoliko sezona i to se zatim pretvorilo u najgore smece (neke epizode su iznimke)

Seinfeld je poceo osrednje, cak je bio pred ukidanjem serije, ali se kvaliteta dosta podigla nakon 3,4 sezone pa ih je to spasilo (sva sreca :s )

dakle,
Bundijevi prve 4 sezone
Seinfeld 5-8 sezona
i to je to, genijalno i jedno i drugo
s tim da je Seinfeld barem gledljiv u svim epizodama, dok se Bundy zaista sroza i to je onda bilo cisto sisanje love na racun stare slave

Mjuzik
14.05.2006., 13:04
Bigfoot totalka se slažem sa tobom.

C.G.B. Spender
15.05.2006., 19:23
Učlanjujem se u klub mrzitelja Seinfelda. Kolika je članarina???

D3US
15.05.2006., 20:28
besplatno
samo ga i dalje mrzi!!!

Sexanovski
16.05.2006., 00:40
besplatno
samo ga i dalje mrzi!!!
Otkad si ti precjednik?

Dogovrićemo se za članarinu. Skupljamo članove zasad :cerek:

C.G.B. Spender
16.05.2006., 19:51
Otkad si ti precjednik?

Hej, koliko košta da košta. I'm in!

D3US
16.05.2006., 21:35
Otkad si ti precjednik?

istina ti si predsjednik ali ja vishe mrzim seinfelda pa vishe vrijedim :E

lollla
17.05.2006., 12:41
bubble boy, soup nazi, another spitter- something more?

Blackadder
17.05.2006., 13:33
U Seinfeldu mi je dobar jedino Seinfeld - i to kad ima standup sessione. One ubačene crtice o svakodnevnom načinu života neprilagođenih neurotičara su mi uglavnom dosadne.

Posjetioc
19.05.2006., 18:22
A sto je izbrisan moj post kad rekoh da su mi kasnije sezone Bracnih voda bolje od starih?

morbidangel
20.05.2006., 19:47
Ne da mi se čitat od početka, vjerojatno je netko rekao da Pervan sada nije ni sjena Pervanu kojeg se sjećam sa kraja '80-tih (abnormalno dobri skečevi) i u 90-tima (prava Večernja škola, a ne ovo isfurano sranje). Još ponekad ima pokoji biser ali se jako često ponavlja, osobito u stand-upu.
Seinfeld je židov:zubo: makar ponekad i on zabljesne.
Najbolji su mi crnci: Eddie Murphy (da da onaj glumac), deda Bill Cosby te brzoglagoljivi Chris Tucker i istoimeni Rock.

C.G.B. Spender
28.05.2006., 15:45
Što je ovo, nismo ga valjda prestali mrzit???

dr mladjo
28.05.2006., 16:46
Najbolji su mi crnci: Eddie Murphy (da da onaj glumac), deda Bill Cosby te brzoglagoljivi Chris Tucker i istoimeni Rock.
a richard pryor?

diona
28.05.2006., 17:38
sad skužih temu. i meni je sajnfild bljak

iLoveYouJay
28.05.2006., 19:46
da, ali Pervan nije.

Hrvoje xyz
29.05.2006., 19:03
-neznam , ja se onekad jednostavno mogu pronac (doduse , rijetko , al opet , mlad sam jos :D ) u Seinfeldovim epizodama..

onak neka svakodnevna situacija , oko koje vrijedi neko nepisano , drustveno uvriježeno pravilo , koje treba ili primjeniti u situaciji , ili nekako zaobići.

Tu su mi najbolji George i Seinfeld kad jedan drugog uvjeravaju u nesto , odnosno jedan drugog "pokrivaju".

Nadam se da vi koji ga mrzite , ne ocekujete neku radnju u tim serijama ? Pa nije to OZ .

a ovo sa Pervanom necu ni komentirati , najduhovitija osoba nase sveukupne estrade zadnih 20 godina valjda .
otkad znam za sebe , dakle malo manje :zubo:

iLoveYouJay
29.05.2006., 19:35
da, Pervan je CAR, a te šale koje non stop ponavlja na račun Slovenije su ubitačno smiješne i svaki put jednostavno ne mogu ostat ravnodušna i valjam se po podu od smijeha:rofl: :rofl:

Sexanovski
30.05.2006., 00:30
Pa nije to OZ .

OZ je smeće.

Manuel Rui Costa
30.05.2006., 00:40
OZ je smeće.

Alo .. :mad:

luckyluke13
27.02.2009., 19:20
seinfeld je odlican,svi su dobri.a i pervan je dobar al se malo izlizao

Vilibald
27.02.2009., 22:12
hahahah fora...odakle ste to iščupali? :rofl:

girling
27.02.2009., 22:35
baš.:ne zna:

nevanevičicaa
27.02.2009., 23:45
a šta je tebi dobra serija? možda dadilja gdje su svaku epizodu iste fore ili pod istim krovom gdje se svaki put upišaš od smijeha kad steve kaže "Did I do that?" KATASTROFA

nemoj dadilju. to je spustim ti dobro serija i dobra je.
sajnfild je odličan a najdraži mi je georgie naravno:cerek: u biti ne mogu se odlučiti:cerek:

mimma7
01.03.2009., 12:34
seinfeld je izvrsna serija, a george je nevjerojatno dobar lik.
sa onima koji misle suprotno, ne želim imati posla! :D

motorcycleboy
01.03.2009., 12:51
Meni Seinfeld uopće nije ni smiješan ni karizmatičan, stand upovi su mu uštogljeni, a ni serjica mi se baš nikad nije dopadala naročito.

Pervan mi je dobar dok se ne trudi, onda je najsmješniji

Trojanski_konj
02.03.2009., 13:43
seinfeld je izvrsna serija, a george je nevjerojatno dobar lik.
sa onima koji misle suprotno, ne želim imati posla! :D

Potpuno se slažem,George je među najboljim likovima u tv komedijama ako ne i najbolji a serija je sjajno napisana,gotovo da nema loše epizode

Trojanski_konj
02.03.2009., 13:48
Meni Seinfeld uopće nije ni smiješan ni karizmatičan, stand upovi su mu uštogljeni, a ni serjica mi se baš nikad nije dopadala naročito.

Pervan mi je dobar dok se ne trudi, onda je najsmješniji

A Pervan može bit smiješan ponekad ali njegov humor nije na takvoj razini da
bi se moglo reći da je odličan stand up komičar ili najduhovitiji Hrvat kako su neki pisali.Uostalom pogledaj ako nisi njegov sitcom s otv-a,u rangu je lude kuće i zauvijek susjeda

motorcycleboy
02.03.2009., 21:06
A Pervan može bit smiješan ponekad ali njegov humor nije na takvoj razini da
bi se moglo reći da je odličan stand up komičar ili najduhovitiji Hrvat kako su neki pisali.Uostalom pogledaj ako nisi njegov sitcom s otv-a,u rangu je lude kuće i zauvijek susjeda

ma nije on za neku produkciju, najsmješniji je u slobodnoj formi, dok čita novine il tak nešt bezveze

Trojanski_konj
03.03.2009., 10:48
ma nije on za neku produkciju, najsmješniji je u slobodnoj formi, dok čita novine il tak nešt bezveze

Slažem se ali toga se brzo zasitiš,gledao sam jednom njegov stand up nastup i nije baš bilo nešto duhovito,čovjek reciklira iste fore godinama a većina tih fora je prosječno....

Starča
03.03.2009., 21:40

takoder...al vam je zato smijesan bibin svijet, jel je? :lol:

Arabea
07.03.2009., 23:45
Mene jedino živcira Jerryev govor. Skviči kad priča,kada nešto objašnjava i podigne glas, baš iritita. Al' sam se navika gledajući ju.

Koki cloud
08.03.2009., 09:24
ajme meni, i senfild i pervan glava boli, mučno mi je, živi užas....od dva užasa bolji mi je senfild.

Trojanski_konj
09.03.2009., 09:31
ajme meni, i senfild i pervan glava boli, mučno mi je, živi užas....od dva užasa bolji mi je senfild.

Jedno je nastup komičara a drugo su fore.Seinfeld ima neusporedivo bolji materjal

Koki cloud
09.03.2009., 10:52
slažem se da ovaj ima bolji materijal, moram priznat nekad mi je čak i gledljiv ali to samo zato šta nema ništa drugo pametnije na tv, jer između njega i kasnonoćnih dosjea x, ipak biram njega, ne zato šta nevolim dosje x, dapače, ali su mi malo teški pred san, a o pervanu neću ni riječi trošit, ajme meni još jdnom...

Trojanski_konj
09.03.2009., 13:41
slažem se da ovaj ima bolji materijal, moram priznat nekad mi je čak i gledljiv ali to samo zato šta nema ništa drugo pametnije na tv, jer između njega i kasnonoćnih dosjea x, ipak biram njega, ne zato šta nevolim dosje x, dapače, ali su mi malo teški pred san, a o pervanu neću ni riječi trošit, ajme meni još jdnom...

Šta hočeš reći da ti Seinfeld nije dobra serija?? Seinfeld osobno nije neki glumac ali ima odlično napisanih dijaloga i same priče unutar serije...a što se Pervana tiće on između ostalog uzima tuđi materjal za stand up i nije nikad rekao za večernju školu da je kopija,a da ne govorim o prevari koju je izveo u svojoj emisiji...

Koki cloud
10.03.2009., 09:51
da, oću reći da mi seinfeld nije dobra seija, ona kod mene spada u rang onih koje gledam kad nema ništa bolje, recimo kao i npr. crna guja, to je humor koji mi definitivno nije drag ali u nedostatku nečeg boljeg gledam i to.

u seinfeldu mi fali malo glamuroznosti, da to je takav tip serije, ali...nije mi to to.

motorcycleboy
10.03.2009., 11:04
Šta hočeš reći da ti Seinfeld nije dobra serija?? Seinfeld osobno nije neki glumac ali ima odlično napisanih dijaloga i same priče unutar serije...a što se Pervana tiće on između ostalog uzima tuđi materjal za stand up i nije nikad rekao za večernju školu da je kopija,a da ne govorim o prevari koju je izveo u svojoj emisiji...

U tom i je problem, komičar prije svega treba bit karizmatičan sam po sebi, a Seinfeld je daleko od toga. Može on imat i najbolje dijaloge, al kad nema karizmu ko John Cleese, pa i Pervan na neki način, nema tog efekta ni s najboljim forama

Koki cloud
10.03.2009., 11:59
da upravo to fali mu karizme...preobičan je...svakodnevan...

Trojanski_konj
10.03.2009., 12:34
da, oću reći da mi seinfeld nije dobra seija, ona kod mene spada u rang onih koje gledam kad nema ništa bolje, recimo kao i npr. crna guja, to je humor koji mi definitivno nije drag ali u nedostatku nečeg boljeg gledam i to.

u seinfeldu mi fali malo glamuroznosti, da to je takav tip serije, ali...nije mi to to.

Glamuroznosti?? Pa to je sitcom! Gle nisam neki ludi obožavatelj Seinfelda kao serije ali Crna guja je ipak nivo niže,uostalom sve ovisi kako gledaš na seriju ako ti je bitna scenografija i kostimografija onda Seinfeld sigurno nije sami vrh ali ja gledam humoristične serije radi humora i ne znači mi previše kako serija izgleda...bitan je sadržaj!

Trojanski_konj
10.03.2009., 12:36
U tom i je problem, komičar prije svega treba bit karizmatičan sam po sebi, a Seinfeld je daleko od toga. Može on imat i najbolje dijaloge, al kad nema karizmu ko John Cleese, pa i Pervan na neki način, nema tog efekta ni s najboljim forama

Slažem se da Seinfeld nema karizmu ali bar ima dobro napisane materjale,a Pervan je ipak dosta niže od toga...Pervan i Karizma??

Koki cloud
10.03.2009., 12:58
pervan bi vjerovatno imao veliku karizmu na nekom sijelu gdje se janjetina okreće...

al kad je janjetina u pitanju i ja imam veliku karizmu:D

Koki cloud
10.03.2009., 12:59
neznam zašto al stvarno imam osjećaj da je uvik masan od spize?!

motorcycleboy
10.03.2009., 13:13
Slažem se da Seinfeld nema karizmu ali bar ima dobro napisane materjale,a Pervan je ipak dosta niže od toga...Pervan i Karizma??

Pa ima nešt izvan klišea, bar mi ne djeluje pogrebnički ko referent iz općine. Takav mi je otprilike taj Seifeld s dobrim materijalima.

Evo, npr. remakeovi istih serija, s potpuno istim scriptom, po pravilu ništa ne valjaju. To je kad ti zamjenski glumci nemaju karizmu, iako je tekst isti.
Ko može nadomjestit karizmu Al Bundyja ili Della Trottera, pa da ima i sto put bolje štoseve?

Trojanski_konj
10.03.2009., 13:39
Pa ima nešt izvan klišea, bar mi ne djeluje pogrebnički ko referent iz općine. Takav mi je otprilike taj Seifeld s dobrim materijalima.

Evo, npr. remakeovi istih serija, s potpuno istim scriptom, po pravilu ništa ne valjaju. To je kad ti zamjenski glumci nemaju karizmu, iako je tekst isti.
Ko može nadomjestit karizmu Al Bundyja ili Della Trottera, pa da ima i sto put bolje štoseve?

Otkupljivanje prava na seriju sa istim scenarijem je blesavo samo po sebi tako da je to unaprijed osuđeno na propast,ali serije mogu bit slične kao naprimjer engleska verzija Prijatelja koja je bolja od američke.Sve ovisi na koji način gledaš seriju,meni je sadržaj važniji od toga dal se netko dobro krevelji.Seinfeld nemože toliko pokvarit seriju koliko Pervan može imat loše fore.A Bundy može bit neznam kako dobar ali Bračne vode nisu u rangu Seinfelda...

motorcycleboy
10.03.2009., 14:15
OK, al onda nek Seinfeld piše smiješnu knjigu. U sitcomu je uvijek bitnija gluma, izričaj, mimika, gestikulacije... On to po mom mišljenju nema, a ni cijela njegova ekipa. Svi su nekako pre komorni, osim onog raščupanog redikula koji je pak preforsirano psihotičan (jer mora valjda nadoknađivat za druge).
Al Bundy ili John Cleese više kažu jednim pogledom neg Seinfeld cijelim svojim traktatima koje ko da čita u onom jadnom stand-upu na kraju.

A za Pervana, iako ne znam kaj taj uopće radi na ovoj temi, al on može reć i neku potpuno običnu stvar onak ironično, s podsmjehom i s raširenim zjenicama i seljačkim naglaskom, i to odmah postane smiješno.

zabranjena
10.03.2009., 17:57
ali zasto usporedujete seinfeld s pervanom :confused:

nikakve veze jedno s drugim

meni je recimo seinfeld odlican, a pervana ne mogu ni viditi ni cuti

Mr.Bean
10.03.2009., 18:16
Ne mogu vjerovat da ima ljudi koji ne vole Seinfelda....I ja ga bas ne volim ali ga gledam jer je to jedino sto u to doba ima...Najgori dio mi je pocetak i kraj serije gdje je on na pozrnici. Fore su totalno sterilne tipa: Zasto ljudi ne izmisle lubenicu bez kostica, i svi puknu od smijeha. WTF? Po meni daleko najprecjenjenija serija ikad:flop:

Koki cloud
10.03.2009., 18:48
Ma isto sam rekla što i ti gledam ga jer u to doba nema ništa bolje i sad sam se sjetila serije koja me je ono totalno iživcirala koliko je bila dosadna.

george je kupia novu jaketu, ma zamisli od grotexa i hoda je ko medo brundo, ala baze...

a elaine i seinfeld su u to doba išli kupit neki kolač-tortu jer idu u goste, i dok su bili u slastičarnici, satrali su me..

em oče li uzest broj za red...
pa im je pobiga red za tortu...
pa im je ženska isprid nosa uzela zadnju tu tortu...
baš onu koju su oni želili..
pa sve tako pa su na kraju sidili na podu i čekali da constanza i onaj freak, ne mogu se opće sitit kako se zove ne dolaze po njih jer ih je netko zagradia, etc, etc,

umetoše me...

Nashty
10.03.2009., 19:30
Jerry Seinfeld nije dobar glumac, a nije baš ni neki stand-up komičar,ali mi je serija predobra zbog Georgea i Kramera.

Koki cloud
11.03.2009., 09:40
aha, kramer.

Trojanski_konj
11.03.2009., 10:47
OK, al onda nek Seinfeld piše smiješnu knjigu. U sitcomu je uvijek bitnija gluma, izričaj, mimika, gestikulacije... On to po mom mišljenju nema, a ni cijela njegova ekipa. Svi su nekako pre komorni, osim onog raščupanog redikula koji je pak preforsirano psihotičan (jer mora valjda nadoknađivat za druge).
Al Bundy ili John Cleese više kažu jednim pogledom neg Seinfeld cijelim svojim traktatima koje ko da čita u onom jadnom stand-upu na kraju.

A za Pervana, iako ne znam kaj taj uopće radi na ovoj temi, al on može reć i neku potpuno običnu stvar onak ironično, s podsmjehom i s raširenim zjenicama i seljačkim naglaskom, i to odmah postane smiješno.

Nas dvoje imamo očigledno potpuno različit pogled na komediju.Jason Alexander koji glumi George-a je jedan od najboljih likova u humorističnim serijama ikad...ti vidim voliš fizički humor slapstick,Charlie Chaplin Šljam i slično,za mene fizički humor može biti smiješan samo u kontekstu duhovite situacije a ne preglumljivanja koje je samom sebi svrha

Trojanski_konj
11.03.2009., 10:53
Ma isto sam rekla što i ti gledam ga jer u to doba nema ništa bolje i sad sam se sjetila serije koja me je ono totalno iživcirala koliko je bila dosadna.

george je kupia novu jaketu, ma zamisli od grotexa i hoda je ko medo brundo, ala baze...

a elaine i seinfeld su u to doba išli kupit neki kolač-tortu jer idu u goste, i dok su bili u slastičarnici, satrali su me..

em oče li uzest broj za red...
pa im je pobiga red za tortu...
pa im je ženska isprid nosa uzela zadnju tu tortu...
baš onu koju su oni želili..
pa sve tako pa su na kraju sidili na podu i čekali da constanza i onaj freak, ne mogu se opće sitit kako se zove ne dolaze po njih jer ih je netko zagradia, etc, etc,

umetoše me...

Kad već spominješ tu epizodu.Seinfeld uzme crno bijeli kolač i kaže kako voli što je bijel i crn jer sadržava te dvije boje,koje se mješaju kad ga pojedeš(u smislu crno i bijelo se nikad ne miješa-rasizam).Nakon što ga pojede pozli mu od tog kolača...ako to nije duhovito onda neznam šta je

motorcycleboy
11.03.2009., 11:13
ali zasto usporedujete seinfeld s pervanom :confused:

nikakve veze jedno s drugim

meni je recimo seinfeld odlican, a pervana ne mogu ni viditi ni cuti

Ni meni nije jasno, nema veze nikakve. Pervan je instant improvizator, spontan i nepripremljen. Dok je Seinfeld studiozni komičar s cijelom produkcijom kojom proizvodi humor po narudžbi i onda to zapakira u nekakvu osrednju seriju.

I baš me zanima kak bi se to ludo zabavili da Seinfeldu daju tako, recimo, dva šuplja sata live programa, i ništa drugo? Sudeći po njegovom standupu, to bi izgledalo valjda isto tako nekako, ko izvještaj predsjednika vijeća UN-a. Na temu: banalne humoristične situacije i njihova primjena u široj društvenoj zajednici u mini prijelaznom periodu globalizacije.

Mislim, nemam niš protiv, pogledam i ja Seinfelda tu i tamo, i nekad mi je i ok. Ali mi nije jasno da je to sad baš vrh vrhova u komediji, ko da ništa prije i ništa poslije Seinfelda nije postojalo. Malo je to precijenjeno sve.

motorcycleboy
11.03.2009., 11:17
Nas dvoje imamo očigledno potpuno različit pogled na komediju.Jason Alexander koji glumi George-a je jedan od najboljih likova u humorističnim serijama ikad...ti vidim voliš fizički humor slapstick,Charlie Chaplin Šljam i slično,za mene fizički humor može biti smiješan samo u kontekstu duhovite situacije a ne preglumljivanja koje je samom sebi svrha

Ma kakvi. Humor na gegove, banalne situacije, torte u facu i nespretnjakovići tipa Mr. Bean, e to mi je oduvijek bilo degenerično skroz.

Al zanimljivo da Seinfeldu očito nije, čim mu je upravo na takvom humoru baziran "najjači" lik, tzv. Kramer.

Koki cloud
11.03.2009., 12:25
Kad već spominješ tu epizodu.Seinfeld uzme crno bijeli kolač i kaže kako voli što je bijel i crn jer sadržava te dvije boje,koje se mješaju kad ga pojedeš(u smislu crno i bijelo se nikad ne miješa-rasizam).Nakon što ga pojede pozli mu od tog kolača...ako to nije duhovito onda neznam šta je

da razumjela sam ja tu bazu, koja je ispala krajnje dosadna i nezanimljva a najmanje duhovita jer jerry jednostavno ne nosi u sebi tu vrstu humora koja meni paše.

njegov govor nema oscilacija, mimike, ničega, ni točke, ni zareza, a ti provaj čitat bez točke i zareza pa češ vidjeti koliko će ti štivo biti zanimljivo:rolleyes:

Trojanski_konj
11.03.2009., 12:51
Ma kakvi. Humor na gegove, banalne situacije, torte u facu i nespretnjakovići tipa Mr. Bean, e to mi je oduvijek bilo degenerično skroz.

Al zanimljivo da Seinfeldu očito nije, čim mu je upravo na takvom humoru baziran "najjači" lik, tzv. Kramer.

Kremer je samo jedan od likova u seriji,a za većinu ljudi koji su gledali tu seriju najjači lik je George.A daj mi reci koja je tebi najbolja humoristična serija,pretpostavljam mućke

Trojanski_konj
11.03.2009., 12:55
da razumjela sam ja tu bazu, koja je ispala krajnje dosadna i nezanimljva a najmanje duhovita jer jerry jednostavno ne nosi u sebi tu vrstu humora koja meni paše.

Ti očigledno mješaš pojam duhovitosti sa nečim što je smiješno

Koki cloud
11.03.2009., 13:06
nije bitno što ja mješam i što ja ne mješam, bitno je da ja znam šta volim a šta ne

a i nas dvoje se slažemo da se oko seinfelda definitivno ne slažemo:cerek:

motorcycleboy
11.03.2009., 13:31
Kremer je samo jedan od likova u seriji,a za većinu ljudi koji su gledali tu seriju najjači lik je George.A daj mi reci koja je tebi najbolja humoristična serija,pretpostavljam mućke

pa i mućke, m.a.s.h, red dwarf, pythoni, fawlty towers, bračne vode, malcolm in the middle... Recimo da mi se sviđa i ova nova koja ide sad na rtl-u, "how i met your mother".

A Seinfeld mi je deprimirajuć i srednja žalost, al ipak puno bolji od tzv. "prijatelja" (koji su mi niža srednja žalost). Lošije od toga može bit jedino onaj ružičasti trash iz osamdesetih: pune kuće, dadilje, step by step, alf, i slične limunade.

reygiane
11.03.2009., 13:31
seinfeld je zakon, to je posebna vrsta humora i zato je serija zakon

motorcycleboy
11.03.2009., 13:48
seinfeld je zakon, to je posebna vrsta humora i zato je serija zakon

po čemu je to sad tak posebno? Osim što je izvikano do idolatrije, ja tu ne vidim baš ništa posebno.

Sva ta fama oko svete krave Seinfelda meni djeluje pomalo snobovski, jer kažu da je to nekakav "intelektualni humor". WTF?? :confused:
I onda to valjda mora bit smiješno ak misliš bit pametan, ili kaj? Ne kužim ja to...

Trojanski_konj
11.03.2009., 17:28
nije bitno što ja mješam i što ja ne mješam, bitno je da ja znam šta volim a šta ne

a i nas dvoje se slažemo da se oko seinfelda definitivno ne slažemo:cerek:

Zato smo i ovdje što se ne slažemo ali ja uvijek pokušavam bit objektivan.Ako mi se nešto ne sviđa a vidim da je kvalitetno ne serem po tome samo kažem da ne gledam ili što već...obejktivno Seinfeld je jedna od najbolje napisanih humorističnih serija ikad i to kažem ne zato što sam neki fan serije nego zato što je to činjenica..

Trojanski_konj
11.03.2009., 17:33
po čemu je to sad tak posebno? Osim što je izvikano do idolatrije, ja tu ne vidim baš ništa posebno.

Sva ta fama oko svete krave Seinfelda meni djeluje pomalo snobovski, jer kažu da je to nekakav "intelektualni humor". WTF?? :confused:
I onda to valjda mora bit smiješno ak misliš bit pametan, ili kaj? Ne kužim ja to...

Humor i komedija je najčešće pitanje ukusa a ne inteligencije ali Seinfeld ko serija ima sigurno najviše dvosmisleno promišljenih fora nego iti jedna druga serija..ako ti to nije duhovito i zanimljivo i smiješno u redu ali kenjat po seriji zato što Seinfeld nezna glumit i iritira te nije baš neki kriterij za ocjenu osam sezona prikazivanja...

Trojanski_konj
11.03.2009., 17:35
pa i mućke, m.a.s.h, red dwarf, pythoni, fawlty towers, bračne vode, malcolm in the middle... Recimo da mi se sviđa i ova nova koja ide sad na rtl-u, "how i met your mother".

A Seinfeld mi je deprimirajuć i srednja žalost, al ipak puno bolji od tzv. "prijatelja" (koji su mi niža srednja žalost). Lošije od toga može bit jedino onaj ružičasti trash iz osamdesetih: pune kuće, dadilje, step by step, alf, i slične limunade.

E sad si svašta napisao...how i met your mother nema blage veze sa pajtonovcima kao što i malcolm nema veze sa red dwarfom i mućkama.Moram priznat da imaš poprilično neodređen ukus...

Koki cloud
11.03.2009., 17:45
Zato smo i ovdje što se ne slažemo ali ja uvijek pokušavam bit objektivan.Ako mi se nešto ne sviđa a vidim da je kvalitetno ne serem po tome samo kažem da ne gledam ili što već...obejktivno Seinfeld je jedna od najbolje napisanih humorističnih serija ikad i to kažem ne zato što sam neki fan serije nego zato što je to činjenica..

ja razgovoram u ovom slučaju chatam

Koki cloud
11.03.2009., 17:46
Humor i komedija je najčešće pitanje ukusa a ne inteligencije ali Seinfeld ko serija ima sigurno najviše dvosmisleno promišljenih fora nego iti jedna druga serija..ako ti to nije duhovito i zanimljivo i smiješno u redu ali kenjat po seriji zato što Seinfeld nezna glumit i iritira te nije baš neki kriterij za ocjenu osam sezona prikazivanja...

a?

Michael Collins
11.03.2009., 20:01
Seinfeld je dosadan i ljigav.

Zapravo Seinfeld nije uopće nešto smiješam,ali ga George,Newman i naravno Georgeovi roditelji izvlače :top:

PS
Di nađete Pervana u svemu ovom? :confused:

zabranjena
12.03.2009., 01:43
^^

meni su svi likovi seinfeldu dragi i dobro okarakterizirani

agent
12.03.2009., 01:53
ja ne kužim kaj je tak smješno u tom seinfeldu?!

zabranjena
12.03.2009., 01:57
a ja ne kuzim kako tebi nije smijesno:kava:

Selene 005
12.03.2009., 09:25

njegov govor nema oscilacija, mimike, ničega, ni točke, ni zareza, a ti provaj čitat bez točke i zareza pa češ vidjeti koliko će ti štivo biti zanimljivo:rolleyes:

Slažem se da lik nezna glumit, ali serija je pregenijalna. Baze su im presuper i jednostavno nerazumim kako se nekom nesviđa. Za razliku od ostalih humorističnih serija s debilima i glupiranjima na ovu seriju se jednostavno mogu smijati bazama. Svi likovi su odlični...dobro seinfeld kao lik je malo....ali svaka mu čast-super serija

motorcycleboy
12.03.2009., 09:37
E sad si svašta napisao...how i met your mother nema blage veze sa pajtonovcima kao što i malcolm nema veze sa red dwarfom i mućkama.Moram priznat da imaš poprilično neodređen ukus...

Izgleda tako, valjda jer nisam sortiro ukus ni po stilu, formi, ni po državi porijekla ni godini proizvodnje. Bit će da mi je to sve dobro nekak na razne načine. Ili je smiješno ili nije, a Seinfeld mi ne upada čak ni u takav komotni ukus. Na moju žalost, jer postoji uvriježeno mišljenje u narodu kak je to što on radi nešto najnajbolje.

Ne znam da li si primijetio kak si slučajno, ili možda namjerno, usporedio baš britanske s američkim serijama? A to se valjda ne smije miješat, ili?

motorcycleboy
12.03.2009., 09:40

Eto ga sad opet. Promišljeno, dvosmisleno, konceptualno – jednom riječju genijalno! I nije za gluplje i mlađe od 36 godina. Skroz elitistički, a trebalo bi bit samo smiješno.

Trojanski_konj
12.03.2009., 11:12
Izgleda tako, valjda jer nisam sortiro ukus ni po stilu, formi, ni po državi porijekla ni godini proizvodnje. Bit će da mi je to sve dobro nekak na razne načine. Ili je smiješno ili nije, a Seinfeld mi ne upada čak ni u takav komotni ukus. Na moju žalost, jer postoji uvriježeno mišljenje u narodu kak je to što on radi nešto najnajbolje.

Ne znam da li si primijetio kak si slučajno, ili možda namjerno, usporedio baš britanske s američkim serijama? A to se valjda ne smije miješat, ili?

Namjerno...jer se često pravi prevelika razlika između američkih i engleskih što ponekad nema smisla jer southpark ima sigurno više sličnosti s pajtonovcima nego što zvonili ste milorde ima....

Trojanski_konj
12.03.2009., 11:17
Eto ga sad opet. Promišljeno, dvosmisleno, konceptualno – jednom riječju genijalno! I nije za gluplje i mlađe od 36 godina. Skroz elitistički, a trebalo bi bit samo smiješno.

Napisao sam ti da humor ima puno više veze s ukusom nego inteligencijom tako da nema ni malo elitizma u tome..a sad bi ti mogao nabrojat na desetke dobrih fora unutar nekih epizoda u smislu sadržaja a ne nabacivanja samih fora kako se može vidjet u većini serija

Chiro23
12.03.2009., 11:34
Di nađete Pervana u svemu ovom? :confused:

Po defaultu moraš mrziti Pervana ako mrziš Seinfelda i obrnuto.:rolleyes:

Ontopic,Seinfeld je,u trenutku kad se pojavio,bio nešto dotad neviđeno,urnebesno,totalna novost,i kao takav stekao kult.Sva ta vojska obožavatelja ga štuje dan-danas isto kao i tada,samo što je društvo uznapredovalo,a samim time i humor.Mi imamo tu (ne)sreću da naše televizije imaju naviku čestog repriziranja serija,pa zato i dolazi do ovih situacija,da se osnivaju klubovi mrzitelja nekog:rofl:.
Stavljam ruku u vatru da je 90% vas koji danas kobajagi(:rofl:) mrzite Seinfelda odvaljivalo na seriju sredinom 90-ih,kad ste ga prvi put gledali.
:kava:

motorcycleboy
12.03.2009., 11:42
Napisao sam ti da humor ima puno više veze s ukusom nego inteligencijom tako da nema ni malo elitizma u tome..a sad bi ti mogao nabrojat na desetke dobrih fora unutar nekih epizoda u smislu sadržaja a ne nabacivanja samih fora kako se može vidjet u većini serija

Baš dobro, jer bi i ja isto htio dokučit što je tu tolko smiješno/duhovito/dvosmisleno. Evo recimo, ako mi možeš pojasnit ono kad u jednoj sceni krene požar, a onaj chubby neki, George mislim, pobjegne iz zgrade pa viče: požar, požar...ajme majko ljudi požar. :confused:

I svi fanovi odvale na to. Jedino ja ostanem blenut u ekran i čekam da se napokon nešto dogodi. :(
I dogodi se. Nova scena. Jerry, kao i George, sjede u bircuzu i pričaju o tome kako je bio izbio požar. Wtf?

motorcycleboy
12.03.2009., 11:52
Po defaultu moraš mrziti Pervana ako mrziš Seinfelda i obrnuto.:rolleyes:

Ontopic,Seinfeld je,u trenutku kad se pojavio,bio nešto dotad neviđeno,urnebesno,totalna novost,i kao takav stekao kult.Sva ta vojska obožavatelja ga štuje dan-danas isto kao i tada,samo što je društvo uznapredovalo,a samim time i humor.Mi imamo tu (ne)sreću da naše televizije imaju naviku čestog repriziranja serija,pa zato i dolazi do ovih situacija,da se osnivaju klubovi mrzitelja nekog:rofl:.
Stavljam ruku u vatru da je 90% vas koji danas kobajagi(:rofl:) mrzite Seinfelda odvaljivalo na seriju sredinom 90-ih,kad ste ga prvi put gledali.

Tak i ja mislim da na Seinfelda odvaljuje generacija od 30+ godina. F.r.i.e.n.d.s. generation. Valjda iz navike, nostalgije, neznam...
A u tih zadnjih petnaest godina se razvio bolji humor, samo što im naše televizije to još nisu rekle

Selene 005
12.03.2009., 12:44
Tak i ja mislim da na Seinfelda odvaljuje generacija od 30+ godina. F.r.i.e.n.d.s. generation. Valjda iz navike, nostalgije, neznam...
A u tih zadnjih petnaest godina se razvio bolji humor, samo što im naše televizije to još nisu rekle

Ja nemam 30+ godina, ali mogu reći da ga gledam iz nostalgije-kad je na tv-u bilo super serija i filmova za razliku od danas.
Danas se svodi sve na neko prenemaganje, debilizam ili specijalne efekte. Svaka čas nekim novim serijama, ali većina ih se temelji na te 3 stvari.

seinfeld rules :headbang: :D

Koki cloud
12.03.2009., 12:58
nisam odvaljivala na seinfelda ni sa +20, a kao što se da primjetit i danas ga ne volim sa +30...

Chiro23
12.03.2009., 13:00
Moram naglasiti da je Seinfeld isto tako pionir tih,kako ih danas nazivamo,sitcoma.Sjećamo se da je u 80-ima šablona za humorističku seriju bila sljedeća: prosječna američka obitelj s ocem,koji je glavna zvijezda serije,mudrom majkom koja ima smisla za humor,nestašnim sinom i kćerkom koja je dobra učenica(ostalo po izboru,često je bila prisutna i nekakva beba),priglupi susjed i radnja koja se u 90% vremena odvija u dnevnom boravku kuće.I da,neizostavna pouka na kraju koju otac ispripovijeda sinu.:rigo:
Seinfeld je bio prva serija koja je odbacila to,i umjesto obitelji,radilo se o četvero prijatelja koji su podjednako glavni likovi serije,sjebani i iskompleksirani.Još tome dodamo u to vrijeme neuobičajeni humor i to je bilo to.Zvijezda je bila rođena.
Sada,kad gledam to po n-ti put,uviđam da je serija u globalu imala dosta "praznog hoda"(nekoliko slabijih epizoda zaredom),ali isto tako je stvoreno nekoliko klasika(Jušni nacist,Morski biolog,ova epizoda od neki dan-It shrinks!:s itd.).
Tako da,Seinfelda je vrijeme uvelike pregazilo,ali ove serije danas duguju puno tom istom Seinfeldu,koji je bio jedan potpuno novi smjer u toj nekakvoj industriji humora.

Selene 005
12.03.2009., 13:04
Moram naglasiti da je Seinfeld isto tako pionir tih,kako ih danas nazivamo,sitcoma.Sjećamo se da je u 80-ima šablona za humorističku seriju bila sljedeća: prosječna američka obitelj s ocem,koji je glavna zvijezda serije,mudrom majkom koja ima smisla za humor,nestašnim sinom i kćerkom koja je dobra učenica(ostalo po izboru,često je bila prisutna i nekakva beba),priglupi susjed i radnja koja se u 90% vremena odvija u dnevnom boravku kuće.I da,neizostavna pouka na kraju koju otac ispripovijeda sinu.:rigo:
Seinfeld je bio prva serija koja je odbacila to,i umjesto obitelji,radilo se o četvero prijatelja koji su podjednako glavni likovi serije,sjebani i iskompleksirani.Još tome dodamo u to vrijeme neuobičajeni humor i to je bilo to.Zvijezda je bila rođena.
Sada,kad gledam to po n-ti put,uviđam da je serija u globalu imala dosta "praznog hoda"(nekoliko slabijih epizoda zaredom),ali isto tako je stvoreno nekoliko klasika(Jušni nacist,Morski biolog,ova epizoda od neki dan-It shrinks!:s itd.).
Tako da,Seinfelda je vrijeme uvelike pregazilo,ali ove serije danas duguju puno tom istom Seinfeldu,koji je bio jedan potpuno novi smjer u toj nekakvoj industriji humora.

svaka čast-sve si reka :s

WHUFC
12.03.2009., 13:12
:.

Meni je bio genijalan 90-ih, a genijalan mi je i danas. I ni najmanje me ne smeta što ga toliko repriziraju. I ne razumijem zašto neki gore pišu da je ta serija s vremenom nešto izgubila. Ne znam, po meni je to jedna od 3 najbolje humoristične serije ikad.

motorcycleboy
12.03.2009., 13:49
Seinfeld je bio prva serija koja je odbacila to,i umjesto obitelji,radilo se o četvero prijatelja koji su podjednako glavni likovi serije,sjebani i iskompleksirani.

Ali postoje i serije iz osamdesetih i ranije koje nisu bile po toj šabloni. Mućke recimo, pa murphy brown, kafić uzdravlje, dear john, on the buses... Samo što su produkcijski monotone i zastarjele, al znao sam se začudit kolko su još onda imali boljih fora neg taj Seinfeld.

Ja nemam 30+ godina, ali mogu reći da ga gledam iz nostalgije-kad je na tv-u bilo super serija i filmova za razliku od danas.
Danas se svodi sve na neko prenemaganje, debilizam ili specijalne efekte. Svaka čas nekim novim serijama, ali većina ih se temelji na te 3 stvari.

Onda imaš sreće jer su naše televizije ostale tamo. Sve što se moglo gledat 1994-te ide i sad po stoti put. Beverly hills, seinfeld, dadilja, dosjei x...
Jedino kaj je valjalo iz tog vremena je život na sjeveru, bračne vode i simpsoni.

Meni je svaka novija serija snimljena u zadnjih par godina bolja od Seinfelda, pa čak i puno onih pretpotopnih

Chiro23
12.03.2009., 14:36
Ali postoje i serije iz osamdesetih i ranije koje nisu bile po toj šabloni. Mućke recimo, pa murphy brown, kafić uzdravlje, dear john, on the buses... Samo što su produkcijski monotone i zastarjele, al znao sam se začudit kolko su još onda imali boljih fora neg taj Seinfeld.

Mućke i On the buses(:s) su britanske serije,dakle,samim tim su druga škola i potpuno drugi tip humora.
Ove ostale sam totalno smetnuo s uma.:brukica:
Ali dobro,većina je bila ovih,kvaziobiteljskih serija.

Sve te humorističke serije(američke) iz 80-ih imaju jednu poveznicu.Kenjkave su.To mi je nekako najbliže točnom opisu.

motorcycleboy
13.03.2009., 11:17
Mućke i On the buses(:s) su britanske serije,dakle,samim tim su druga škola i potpuno drugi tip humora.
Ove ostale sam totalno smetnuo s uma.:brukica:
Ali dobro,većina je bila ovih,kvaziobiteljskih serija.

Sve te humorističke serije(američke) iz 80-ih imaju jednu poveznicu.Kenjkave su.To mi je nekako najbliže točnom opisu.

Slažem se da je to druga škola humora, ali zato što su američke serije uvijek bile odraz kolektivne svijesti i stila života nekog vremena, a Britanci uglavnom rade neke izolirane svemire. Sve im se događa u nekom hermetički zatvorenom hotelu, pubu, velnes centru, kvartu, svemirskom brodu...
Zato je obiteljska tematika kod amera palila neko vrijeme, od Happy days u sedamdesetima, do Alfa i svega i svačega u osamdesetima, jer se onda tako živjelo.

A Seinfeld se poklopio s bržim stilom života i promjenom ka individualizmu, i bio je prvi u tome, to mu priznam. Šteta samo što to nije popratio i s kvalitetnijim humorom i boljom glumom. Ovak sve ispada ko nabacani skečevi kojima je jedina poveznica što se glavni likovi poznaju, pa onda to poslije prepričavaju u bircu i još ne znaju glumit.
Al bar ne može bit lošije od onih nekih serija s kraja osamdesetih koje su i dalje forsirale žena-deca-pas-švalerka-malabeba sistem vrijednosti.

absoluta
13.03.2009., 11:19

joj, zašto ne repriziraju on the buses.
kako je to genijalna serija :s
Oliva je predobra :cerek::D

motorcycleboy
13.03.2009., 12:35
joj, zašto ne repriziraju on the buses.
kako je to genijalna serija :s
Oliva je predobra :cerek::D

O, pa za te stvari postoji youtube. :mig:

Samo što se ja namučim razumit taj cockney english. Kad bi bar negdje bio prijevod da mogu kombinirat, pola slušam - pola čitam i skroz uživam

Trojanski_konj
13.03.2009., 13:22
Baš dobro, jer bi i ja isto htio dokučit što je tu tolko smiješno/duhovito/dvosmisleno. Evo recimo, ako mi možeš pojasnit ono kad u jednoj sceni krene požar, a onaj chubby neki, George mislim, pobjegne iz zgrade pa viče: požar, požar...ajme majko ljudi požar. :confused:

I svi fanovi odvale na to. Jedino ja ostanem blenut u ekran i čekam da se napokon nešto dogodi. :(
I dogodi se. Nova scena. Jerry, kao i George, sjede u bircuzu i pričaju o tome kako je bio izbio požar. Wtf?

Ta scena s požarom nije među 50 najboljih u seriji..a smiješna je kad znaš karakter George-a,prvo izvrijeđa klauna jer radi ko klaun a nije čuo za bozo the clown-a i nakon toga se zbog njega zapali stan i on prvi izleti van preko djece,klauna i nekih starica...

Trojanski_konj
13.03.2009., 13:26
Recimo da mi se sviđa i ova nova koja ide sad na rtl-u, "how i met your mother".

?? Najbolje u toj seriji je crnka...Ta serija je tipičan američki sitcom gdje se likocvi iščuđavaju sami sebi i sve je politički korektno s pozitivnom porukom...ako ti se to sviđa a uz to i pajtonovci onda neznam šta bi ti rekao...

employee of the week
13.03.2009., 14:22
Mislim da će Pervanu, ako vidi ovu temu, biti drago da ga pljuju ljudi koji pljuju i Seinfelda.

Koki cloud
13.03.2009., 14:32
Mislim da će Pervanu, ako vidi ovu temu, biti drago da ga pljuju ljudi koji pljuju i Seinfelda.

pa mislim da mu i mora biti drago, iako...

ne volim ni jednog ni drugog, ali šta bi bilo kad bi bilo...

provajmo zamislit pervana u američkoj produkciji, sa bazama koje se ne tiču samo nas, pionira, dalmoša, i ostalih tema koje pervan ima?

mislim čak da bi čovjek kada bi ga izbacili iz ovih naših okvira, neću reći da bi bio bolji jer mi nijedan od njih nevalja, ali ima barem malo malo malo malo rekoh malo veću karizmu nego seinfeld

motorcycleboy
13.03.2009., 14:33
?? Najbolje u toj seriji je crnka...Ta serija je tipičan američki sitcom gdje se likocvi iščuđavaju sami sebi i sve je politički korektno s pozitivnom porukom...ako ti se to sviđa a uz to i pajtonovci onda neznam šta bi ti rekao...

Tipično američki sitcom gdje se likovi iščuđavaju sami sebi, baš kao i seineld.

Samo kaj ovdje ima i nekog humora. Zato čak i političke pamflete (koje sam također primjetio između redova), mogu malo i oprostit jer su mi simpatični i duhoviti likovi.

Pajtoni su nešto sasvim drugo i volim ih iz nekih sasvim drugih razloga i to je ko da me sad pitaš kak mogu voljet kruške kad volim i jabuke, da se izrazim tak seinfeldovski bezvezno

otompotom
13.03.2009., 15:23
Ovo je jedna od nabizarnijih tema foruma. Svaki put sam lagano ošamućen nakon čitanja postova ovdje, al ajd, moj problem.

Ljubitelj sam. Ne slažem se s tvrdnjom da je vrijeme pregazilo seriju, jer su situacije tog ne-života o kojima serija govori univerzalne i svevremene. Ako netko još uz to kuži i kontekst vremena i prostora, tim bolje, al za razumijet humor i ono smiješno u svemu tome dovoljno je jednostavno biti čovjek.

Tu seriju može pregazit samo sustavno spuštanje kvalitete u hiperprodukciji glupavih sitkoma koji se štancaju, što se lagano događa i ne čudi onda kako nove generacije imaju sve manje živaca za taj, ipak ću se usudit reć, inteligentniji humor.

I e da. Jedino Jerry nije znao glumit, što je meni kao ljubitelju bilo simpatično, al tvrdit da ostatak ekipe nije znao glumit je blasfemija. Nek me zgromi Zeus na mjestu ako je netko drugi mogao bolje odigrat uluge Georga Kramera i Elaine (koja je često nepravedno zapostavljena - vrhunska gluma).

Trojanski_konj
13.03.2009., 16:43
Pajtoni su nešto sasvim drugo i volim ih iz nekih sasvim drugih razloga i to je ko da me sad pitaš kak mogu voljet kruške kad volim i jabuke, da se izrazim tak seinfeldovski bezvezno

ne to je ko da te pitam kako možeš volit jabuke i trule jabuke

motorcycleboy
13.03.2009., 18:06
Ovo je jedna od nabizarnijih tema foruma. Svaki put sam lagano ošamućen nakon čitanja postova ovdje, al ajd, moj problem.

To će bit valjda od toga što si ljubitelj a ovo je ipak klub mrzitelja. :mig:
Tu se trudimo ne voljet Seinfelda, znaš.

Ljubitelj sam. Ne slažem se s tvrdnjom da je vrijeme pregazilo seriju, jer su situacije tog ne-života o kojima serija govori univerzalne i svevremene. Ako netko još uz to kuži i kontekst vremena i prostora, tim bolje, al za razumijet humor i ono smiješno u svemu tome dovoljno je jednostavno biti čovjek.

Tu seriju može pregazit samo sustavno spuštanje kvalitete u hiperprodukciji glupavih sitkoma koji se štancaju, što se lagano događa i ne čudi onda kako nove generacije imaju sve manje živaca za taj, ipak ću se usudit reć, inteligentniji humor.
Ta serija je već zastarjela, ne znam puno mlađih koji to gledaju. Bar ne tak pobožno ko moja teta

I e da. Jedino Jerry nije znao glumit, što je meni kao ljubitelju bilo simpatično, al tvrdit da ostatak ekipe nije znao glumit je blasfemija. Nek me zgromi Zeus na mjestu ako je netko drugi mogao bolje odigrat uluge Georga Kramera i Elaine (koja je često nepravedno zapostavljena - vrhunska gluma).

Oni možda i dobro igraju te uloge, al su im uloge glupe. Ovaj se samo krevelji a ona je sva sseksana i dosadna ko voditelj tv kviza.