PDA

View Full Version : 2012. godina

stranice : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

NjukNjuk
19.06.2005., 22:56
1. Čovječanstvo i planeta Zemlja trenutno prolaze kroz velike promjene i pomak u svijesti i percepciji realnosti.

2. Civilizacija Maya u Centralnoj Americi bila je najnaprednija civilizacija u usporedbi s vremensko/tehnološkim znanjem. Njihov glavni kalendar je najtočniji na planeti. Nikad nije pogriješio. U stvari, imali su 22 kalendara ukupno, pokrivajući mnoge cikluse vremena u univerzumu i našem solarnom sistemu. Neki od tih kalendara će tek biti objavljeni.

3. Majanski peti svijet je završio 1987.g. Šesti svijet počinje 2012.g. Dakle, mi smo trenutno "između svjetova". To vrijeme oni zovu "Apokalipsa" ili otkriće. To znači da će realna istina biti objelodanjena, odnosno otkrivena. To je također vrijeme za nas da poradimo na "našim stvarima" individualno i kolektivno.

4. Majanski 6. svijet je zapravo prazan. To znači da je na nama, kao kreatorima ( ne jedinim ), da počnemo kreirati novi svijet i civilizaciju koju sada želimo.

5. Maje su također rekli da ćemo do 2012.g.-
- odbaciti tehnologije koje sad poznajemo.
- odbaciti vrijeme i novac.
- ući u 5. dimenziju poslije prolaza kroz 4. dimenziju. ( 5. dimenzija je u stvari 4. denzitet )
- planeta Zemlja i solarni sistem će ući u galaksijsku sinhronizaciju sa ostatkom Univerzuma.
- naša DNA će biti "unaprijeđena" ( ili reprogramirana ) iz centra naše galaksije. ( Hunab Ku )
"Svatko na ovoj planeti mutira. Neki su svjesniji od drugih. Ali svakome se to dešava." - Vanzemaljska Misija Zemlje.

6. 2012.g. ravnina našeg solarnog sistema će se izjednačiti sa ravninom naše galaksije, Mlječnog Puta. Taj ciklus traje 26000 godina od početka do završetka. Virgil Armstrong također govori da će se druge dvije galaksije izravnati sa našom u isto vrijeme. Svemirsko događanje!

7. Vrijeme se u stvari ubrzava ( ili raspada ). Tisućama godina Schumann-ova rezonancija ili puls ( kucanje srca ) planete Zemlje je bila 7,83 ciklusa po sekundi, vojska je to uzimala kao vrlo pouzdanu referencu. Međutim, od 1980.g. ta rezonancija polako raste. Sada je preko 12 ciklusa po sekundi ! To znači da je to ekvivalentno s vremenom od manje od 16 sati po danu umjesto "starih" 24 sata.

8. Za vrijeme Apokalipse ili vremena "između svjetova" mnogi ljudi će iskusiti mnoge osobne promjene. Te promjene će biti mnogobrojne i varijabilne. To je sve dio onoga radi čega smo ovdje da bi to doživjeli i iskusili. Primjeri mogu biti razni, od prekida nekih veza, seljenja na druge lokacije, promjena posla, pa sve do promjena u načinima razmišljanja, promjena DNA ( vraćanje neaktivnih dijelova natrag u funkciju ),...itd.

9. Zapamtite, u svakom danom momentu mi radimo male ili velike odluke. Svaka odluka je bazirana na ljubavi ( ljubav ne kao kemijska reakcija našeg tijela, već pravo značenje ljubavi = svjetlo = znanje ) ili strahu ( mrak = suzbijanje znanja = manipulacija ). Odaberite ono što vam dolazi iz vaše intuicije, ne intelekta, slijedite vaše unutrašnje želje. Prilagodite se.

10. Misaone forme su vrlo važne i utječu na naš svakodnevni život. Mi stvaramo našu realnost sa našim mislima. Ako mislimo negativno o drugima, to ćemo i privući. Ako pak razmišljamo pozitivno, privući ćemo pozitivne ljude i događaje. Dakle, budite svjesni svojih misli i eliminirajte nepotrebne negativne ill osuđujuće misli.

11. Budite svjesni da je većina medija kontrolirana od strane manjine. Koristite moć rasuđivanja! Potražite sakrivene motive i planove. Zašto je baš ta informacija dana vama? Što je "njihov" stvarni plan? Da li je to slučaj problem-reakcija-solucija? Da li "oni" kreiraju problem da bi vi reagirali i zahtjevali rješenje tog problema, pa će vam "oni" ponuditi njihovo rješenje? Rješenje je ono što su "oni" na početku i željeli!

12. Zapamtite da se gotovo ništa ne dešava slučajno. Svi događaji su isplanirani od nekih agencija ili bilo čega drugog. Ali, unatoč tome, baš je predivno vrijeme za biti "živ" ovdje u ovo vrijeme!!!

detaljnije na http://www.val.hr/znanje/znanje.html

Baphomet
19.06.2005., 23:17
Da mi je kuna za svako proročanstvo "samo što nije" sada bih bio...taj-kun ;)

Banirani Osvetnik
20.06.2005., 23:47
Ti ozbiljno slušaš proročanstva nacije koja nije izumila ni kotač? :D

Noor Jehan
21.06.2005., 13:59
Nije im bio potreban. Oni su koristili malo drugačija prijevozna sredstva ! :eek: :kava:

MAJSTOR Ivan
21.06.2005., 17:45
NJUK-NJUK prepisao, jer je mislio da je ovo nesto pametno:
_______________________________________________-
1. âovje?anstvo i planeta Zemlja trenutno prolaze kroz velike promjene i pomak u svijesti i percepciji realnosti.

"PROMJENE" prema KAMO, ZBOG CEGA, po cijim ZASADAMA, i u koju POSLJEDNJU SVRHU, naivcino?:rolleyes:

Na SKOLU dolazi, dokle jos traje. :w

NjukNjuk
22.06.2005., 11:32
MAJSTOR Ivan kaže:

"PROMJENE" prema KAMO, ZBOG CEGA, po cijim ZASADAMA, i u koju POSLJEDNJU SVRHU, naivcino?:rolleyes:

rekoh: "detaljnije na linku tome i tome", dimnjačaru nadobudni :rolleyes:
MAJSTOR Ivan kaže:

Na SKOLU dolazi, dokle jos traje. :w
šta, fali na školi mudrosti nešto? lo siento hijo, ali ne bavim se više pačićima te vrste...
:W

Balkanijan Pig
22.06.2005., 12:03
Noor Jehan kaže:
Nije im bio potreban. Oni su koristili malo drugačija prijevozna sredstva ! :eek: :kava:
da, noge :raspa:

Druid
23.06.2005., 10:56
Bitno je da vanzemaljci POTIČU sa ostalih planeta, dimenzija i inih pizda materina (da prostite na izrazu), a ne da POTJEČU. Ljude koji su nepismeni, a žele biti proroci novog doba i spasitelji, ne shvaćam najozbiljnije. Mogli su bar na pismenosti poraditi.

Balkanijan Pig
23.06.2005., 11:13
Ja nepismen pa se ne slazem sa prorocima novog doba, sto znaci da se anuliramo i teorija ti propala :cheer:

njanjanjanja

Noor Jehan
23.06.2005., 11:26
Druid kaže:
Bitno je da vanzemaljci POTIČU sa ostalih planeta, dimenzija i inih pizda materina (da prostite na izrazu), a ne da POTJEČU. Ljude koji su nepismeni, a žele biti proroci novog doba i spasitelji, ne shvaćam najozbiljnije. Mogli su bar na pismenosti poraditi.

Brale moj, bilo je proroka i proroka: neki od njih nisu ni slovca ikada zapisali.
Drugi su bili slijepi. :p Treći pisaše u dijalektima, a četvrte niti dan danas ne razumiju.
Kada bi proroštvo bilo vezano uz pismenost i gramatike, ajooooj..

Šuplja ti teorija - jedino drži vodu u okviru "kak sam ja pametan pa sad idem to i pokazat te malo podjebavat glupe i lakovjerne" :mig:

Sukladno tome, da se na sebi može iz sebe poraditi, to bih ti toplo preporučila.
S obzirom da ne može, imaš mahanje :w

Balkanijan Pig
23.06.2005., 11:31
grizli kaže:
DAj vrati Darth Pigius, to je posebno a ovo sada je sranje;) :B :B
Al ovo je prigodno, ukazase mi na ljesu da sam seksualno inhibiran (jer mi ono nije odvec normalno da odem s curom u krevet cim je upoznam u sobi gdje frend spava pa ga ona pozove da se pridruzi i tak) :tuzni:
Pa se sad trudim tu spoznaju integrirati u svijest. Hmm morat cu proradit na nekoj chakri, valjda se skosila laganini :misli:

Druid
29.06.2005., 13:39
Noor Jehan kaže:
Brale moj, bilo je proroka i proroka: neki od njih nisu ni slovca ikada zapisali.
Drugi su bili slijepi. :p Treći pisaše u dijalektima, a četvrte niti dan danas ne razumiju.
Kada bi proroštvo bilo vezano uz pismenost i gramatike, ajooooj..

Šuplja ti teorija - jedino drži vodu u okviru "kak sam ja pametan pa sad idem to i pokazat te malo podjebavat glupe i lakovjerne" :mig:

Sukladno tome, da se na sebi može iz sebe poraditi, to bih ti toplo preporučila.
S obzirom da ne može, imaš mahanje :w

A ti kao nisi tu prva da kritiziraš i donosiš glupe zaključke. Da budemo jasni princezice, ja sam dosta upoznat sa takvim sajtovima i čitam ih na dnevnoj bazi. I slažem se da tu ima HRPA dobrog materijala i zanimljivih stvari. Ali ako se te stvari idu prezentirati na internetu ili nekom mediju pristupačnom svima, bilo bi dobro da bar budu napravljene kako spada. Obzirom da se tu ne radi o Č ili Ć, već o čistoj SEMANTICI i značenju, može se zaključiti da su autori napravili i par većih propusta, dakle fulali koje stoljeće, krivo napisali ime kemijskog elementa itd. Može biti, ali ne mora da znači.

Jedina osoba koja je napuhana, bahata
i donosi glupe zaključke u cijeloj ovoj priči si ti :B :W

Noor Jehan
29.06.2005., 13:56
Boli, ha ? ;)

Sad si još gore napisano iskoristio da nas upoznaš i s time kakav si ti :mirko: u iskustvu čitanja "takvih sajtova" :s pa se tvoje mišljenje treba na osnovu toga smatrati relevantnim?!

Cijuuuuu! :crta:

:B :B :B

E brale moj..:bonk:

Nemaš ti pojma o pojmu iako možda o semantici i imaš ;)

Captain Nemo
10.07.2005., 14:45
NjukNjuk kaže:
- ući u 5. dimenziju poslije prolaza kroz 4. dimenziju. ( 5. dimenzija je u stvari 4. denzitet )
- planeta Zemlja i solarni sistem će ući u galaksijsku sinhronizaciju sa ostatkom Univerzuma.
- naša DNA će biti "unaprijeđena" ( ili reprogramirana ) iz centra naše galaksije. ( Hunab Ku )
"Svatko na ovoj planeti mutira. Neki su svjesniji od drugih. Ali svakome se to dešava." - Vanzemaljska Misija Zemlje.

Nisu to rekli.
Samo im se kalendar završava 2012.
To je sve.

NjukNjuk
10.07.2005., 16:18
Captain Nemo kaže:
Nisu to rekli.
Samo im se kalendar završava 2012.
To je sve.
:rolleyes: rekli su i malo više od toga.

Banirani Osvetnik
11.07.2005., 09:19
NjukNjuk kaže:
:rolleyes: rekli su i malo više od toga.

Ne, nisu... :rolleyes:

NjukNjuk
11.07.2005., 15:50
Banirani Osvetnik kaže:
Ne, nisu... :rolleyes:
:rolleyes:

Maitreya
11.07.2005., 18:05
NjukNjuk kaže:

10. Misaone forme su vrlo važne i utječu na naš svakodnevni život. Mi stvaramo našu realnost sa našim mislima. Ako mislimo negativno o drugima, to ćemo i privući. Ako pak razmišljamo pozitivno, privući ćemo pozitivne ljude i događaje. Dakle, budite svjesni svojih misli i eliminirajte nepotrebne negativne ill osuđujuće misli.

11. Budite svjesni da je većina medija kontrolirana od strane manjine. Koristite moć rasuđivanja!
detaljnije na http://www.val.hr/znanje/znanje.html

Ovo nemoze biti tocnije.
Nase misli se odrazavaju u svim svjetovima.
U materijalnoj razini , u astralnoj i dalje.
Nemojte negativno razmisljati , ne samo zbog drugih vec zbog Vas samih.

Captain Nemo
13.07.2005., 13:07
NjukNjuk kaže:
:rolleyes: Nisu, nisu.

NjukNjuk
15.07.2005., 20:50
Captain Nemo kaže:
Nisu, nisu.
yes, they did :B

izabelala
19.07.2005., 09:51
Meni se dopadaju ova proročanstva, mnogo su lepša od onih koja se meni lično vrte u glavi, a imaju veze sa zagađenjem prirodne sredine, prenaseljenošću planete, globalnim zagrevanjem, virusima, parazitima i bakterijama...

Što se tiče pozitivnog outlook-a, to je suva istina i nema veze sa drevnim civilizacijama. Misao kreira materiju, mi smo kreativna bića, ali često se prepuštamo apatiji.

Za pljuvatore dežurne na temi imam jedan savet:
mekinje sa vodom ujutro na prazan stomak
ili
suve šljive
tada ćete upoznati čuda i lepote dobre probave ;)

illegale
19.07.2005., 22:17
Njuk, zasto mijenjas nickove?

illegale
19.07.2005., 22:30
E, imam jos jedno pitanje. Kako autor onih stranica spaja mitove, intuitivnu spoznaju i znanje? Nije li furanje tih kolosjeka u oprecnosti?

Dalibor - od 1983.
31.07.2005., 21:55
Mislim da će se 2012 nešto dogoditi. Odmah primjetno sveopćem čovječanstvu ili ne, neka će prekretnica to biti. Inače nisam praznovjeran i sl. Samo mi je sumljiva 2012.

Svjetlosna
01.08.2005., 13:05
Možda je zanimljivo slušati i razmišljati o nekim globalnim pomacima, ali što to zapravo znači za nas osobno?
Sve više gledam stvari na način da je zapravo uvijek neko posebno vrijeme za nas, nema nekog više ili manje posebnog.I svaki trenutak nosi sa sobom i onu divnu mogućnost kreacije nečeg novog za nas i u nama. Ono što je bitno jest...kako ga mi koristimo i što ćemo s njim....Što ćemo odabrati ovaj puta...Život jest proces stalne promijene kako na globalnom, tako i na osobnom planu, ali mislim da je jedino na osobnom planu moguće učiniti bilo kakve pomake, koji se onda manifestiraju i u globalnom smislu...
Dakle, dragi moji, svejedno je koja je godina....bitno je ono što i kako se osjećamo, usklađujemo sa svim onim što se događa oko nas...
Budite mi dobri, lijepi i sretni! :-) Tada će i planeta biti takva!

kempasgogs
03.08.2005., 01:01
Meni to zakon, iako su mi ti Aztekosi malo scary. Pogledajte iz bliza... ali ipak, bilo je to neko drugo Sunce...

NjukNjuk
03.08.2005., 20:27
illegale kaže:
Njuk, zasto mijenjas nickove?
:confused: illegale, zašto briješ tak čudno?

NjukNjuk
03.08.2005., 20:31
illegale kaže:
E, imam jos jedno pitanje. Kako autor onih stranica spaja mitove, intuitivnu spoznaju i znanje? Nije li furanje tih kolosjeka u oprecnosti?
nije :D

MAJSTOR Ivan
05.08.2005., 00:34
Eno tamo na "Ljubav - ah, ljubav" naslovu jedan stao tvog Oshoa suzbijati takstativno.
Hajd, zastupaj svoje spoznaje, Traziteljice Istine.:w

PlayEr00
02.05.2006., 00:51
1. Čovječanstvo i planeta Zemlja trenutno prolaze kroz velike promjene i pomak u svijesti i percepciji realnosti.

2. Civilizacija Maya u Centralnoj Americi bila je najnaprednija civilizacija u usporedbi s vremensko/tehnološkim znanjem. Njihov glavni kalendar je najtočniji na planeti. Nikad nije pogriješio. U stvari, imali su 22 kalendara ukupno, pokrivajući mnoge cikluse vremena u univerzumu i našem solarnom sistemu. Neki od tih kalendara će tek biti objavljeni.

3. Majanski peti svijet je završio 1987.g. Šesti svijet počinje 2012.g. Dakle, mi smo trenutno "između svjetova". To vrijeme oni zovu "Apokalipsa" ili otkriće. To znači da će realna istina biti objelodanjena, odnosno otkrivena. To je također vrijeme za nas da poradimo na "našim stvarima" individualno i kolektivno.

4. Majanski 6. svijet je zapravo prazan. To znači da je na nama, kao kreatorima ( ne jedinim ), da počnemo kreirati novi svijet i civilizaciju koju sada želimo.

6. 2012.g. ravnina našeg solarnog sistema će se izjednačiti sa ravninom naše galaksije, Mlječnog Puta. Taj ciklus traje 26000 godina od početka do završetka. Virgil Armstrong također govori da će se druge dvije galaksije izravnati sa našom u isto vrijeme. Svemirsko događanje!

7. Vrijeme se u stvari ubrzava ( ili raspada ). Tisućama godina Schumann-ova rezonancija ili puls ( kucanje srca ) planete Zemlje je bila 7,83 ciklusa po sekundi, vojska je to uzimala kao vrlo pouzdanu referencu. Međutim, od 1980.g. ta rezonancija polako raste. Sada je preko 12 ciklusa po sekundi ! To znači da je to ekvivalentno s vremenom od manje od 16 sati po danu umjesto "starih" 24 sata.

8. Za vrijeme Apokalipse ili vremena "između svjetova" mnogi ljudi će iskusiti mnoge osobne promjene. Te promjene će biti mnogobrojne i varijabilne. To je sve dio onoga radi čega smo ovdje da bi to doživjeli i iskusili. Primjeri mogu biti razni, od prekida nekih veza, seljenja na druge lokacije, promjena posla, pa sve do promjena u načinima razmišljanja, promjena DNA ( vraćanje neaktivnih dijelova natrag u funkciju ),...itd.

9. Zapamtite, u svakom danom momentu mi radimo male ili velike odluke. Svaka odluka je bazirana na ljubavi ( ljubav ne kao kemijska reakcija našeg tijela, već pravo značenje ljubavi = svjetlo = znanje ) ili strahu ( mrak = suzbijanje znanja = manipulacija ). Odaberite ono što vam dolazi iz vaše intuicije, ne intelekta, slijedite vaše unutrašnje želje. Prilagodite se.

11. Budite svjesni da je većina medija kontrolirana od strane manjine. Koristite moć rasuđivanja! Potražite sakrivene motive i planove. Zašto je baš ta informacija dana vama? Što je "njihov" stvarni plan? Da li je to slučaj problem-reakcija-solucija? Da li "oni" kreiraju problem da bi vi reagirali i zahtjevali rješenje tog problema, pa će vam "oni" ponuditi njihovo rješenje? Rješenje je ono što su "oni" na početku i željeli!

12. Zapamtite da se gotovo ništa ne dešava slučajno. Svi događaji su isplanirani od nekih agencija ili bilo čega drugog. Ali, unatoč tome, baš je predivno vrijeme za biti "živ" ovdje u ovo vrijeme!!!

Istina će te osloboditi
:top:

Sunch4ny
02.05.2006., 03:03
damn it !!! kad bih tak razmisljao i sa time se zamarao eto mene u vrapchu!!
:rofl: :rofl: :rofl: (mislim na zavjere itd ovo drugo mi je ok) jerbo uvjek na ovom svjetu neko pokusava kontrolirati nekoga zakon jaceg e sad.. problem je u tome kaj se prije kontroliralo tak da te ja lupim po glavi i kazem ti kaj ti trebas mislit a sad je sve tak zamrseno da mislimo da smo slobodni a ono k...
ali da ostanemo samo ti i ja na ovom svjetu i da nema njih opet bi mi pokusali kontrolirat jedan drugoga u svoju korist tak da tu nema kraja i mislim da se sa time ne treba zamarat...

Jaasper
02.05.2006., 21:11
Ajd ovo bi moglo biti ok, samo da ne budu neke velike promjene na gore... jer kako sada izgleda ovaj svijet definitivno ide samo u jednom pravcu - u k... mislim da se tako nesto tj. neki veliki prijelomni trenutak jednostavno mora dogoditi. a sto sam optimistican danas :D

atmajian
02.05.2006., 23:24
Ja osobno mogu jedini reći - iz Mayinih usta u Božje/svemirske uši. :)

FANCY
02.05.2006., 23:31

Ako je ovo istina, ja se onda radujem toj utopiji bez novcam, ali ovo tehnologija, e to me već brine, nećemo valjda u kameno doba.
Kako netko reče nešto se mora dogodit,.

delija
02.05.2006., 23:59
Da, ali po legendi Maya: Pasti će velika kamena kugla i raznijet će dio Planete. Tada će doći do velikih nevolja, bit će požara, bolesti, stradanje, zla, smrti, gladi i ratova. Kugla će biti promjera oko 3.000 metara, a raspast će se u milione komada. Umrijet će mnogo ljudi i to će biti kazna zbog neposlušnosti i vječitih ratova.
To bi trebalo da se dogodi 2025. godine i oni ljudi koji će preživjeti živjet će u vječitom miru.

Sunch4ny
03.05.2006., 03:02
ma neznam mi te kugle vec nestrpljivo cekamo od 90 tih pa na dalje i nikad nis:rofl: nek grune mater joj ovako i onako cemo umrjeti a mislim da bi pad kugle bio ljep prizor prije smrti:zubo: ..mene je to ko klinca uvjek zabrinjavalo i tog sam se najvise bojao i to mi je bila nocna mora kugla koja leti prema zemlji grrrr ili 2 mjeseca iznad zemlje..samo mi se cini da svjet bez novaca bi bio ......... neznam dali bi uopce to moglo biti a kakav bi bio ko zna...moj dragi prijatelj ima teoriju da ce se u buducnosti zivjet bez novaca i da ce svako radit posao koji on zeli ??ko zna mozda ce biti u pravu

Emo§ion:D
03.05.2006., 09:47
Ma,de, ajde koje kugle..
Ljubav sve pobjeđuje :cerek:

blog
03.05.2006., 14:31

Istina će te osloboditi
:top:

:top: Sve to potpisujem!
Mogu rec da sve to osjecam ja osobno i da je osjecaj predivan,i da nakraju pravda pobjeduje.
A sto se tice velike kataklizme,mislim da ce i to bit,al mi moramo vjerovat u Ljubav,i kao takvi cemo se spasit.
Zna se koga ceka ta kataklizma i tko ju zasluzuje,bit ce to na nasu srecu preko "bare" pa smo sigurni.:kiss:

bender0
03.05.2006., 15:02
super,super....i kaj da radimo u medjuvremenu? ...jedva cekam neke promjene..

goranbo
03.05.2006., 15:44
Ovdje to nije ni rečeno, ali da napomenem nešto. Ne može se predvidjeti nek svjetski događaj tako da se kaže točno vrijeme kada će se dogoditi. Može se reći samo okvirno vrijeme, i to zato što je svijet dinamičan sustav, nije sve kao uklesano u kamenu. No, predviđanja se mogu dati zato što postoji zakon uzroka i osljedica, akcije i reakcije (zakon karme) i svaki uzrom pobvlači za sobom odredjenu posljedicu. (Npr. prema tom zakonu, Amerikanci imaju izuzetno jake sezone uragana zbog svojih izuzetno destruktivnh djelovanja u Iraku. ) Ali globalno, i u dugim vremenskim poeriodima se sve krece u odredjenom smjeru, prema odredjenim zakonima, i tko dobro poznaje te zakone, moze dati takva predvidjanja.
A svijet je dinamican, te se ne mogu mnogo unaprijed dati takva predvidjanja tipa nesto se se dogoditi te i te godine, zato sto covjecanstvo ima slobodnu volju.

Što se tiče ovh ciklusa svemirskih, od 26000 godina, ne znam za ono što je ovdje navedeno, ali znam za sljedece. Trenutno izlazimo iz doba Riba i ulazimo u doba Vodenjaka. Što to znači? Da na zemlju postupno dolazi sve više energija iz konstelacije Vodenjaka, to su energije koje imaju razlicitu kvalitetu od energija koje dolaze na zemlju iz konstelacije Riba. Zemlja se trenutno polako odmiče iz "područja utjecaja" Riba, i ulazi u područje utjecaja energija Vodenjaka, u odredjeno poravnanje, i onda kazemo da se nalazimo u tom dobu. To je povezano s precesijom Zemlje koja traje oko 26000 godina i nekim drugim kruzenjima (oko kojih postoje odredjeni sporovi u astronomiji, koliko ja razumijem).

Tu je i siroko rasprostranjena zabluda u new age skupinama da neko novo doba ili zlatno doba nastupa u nekom odredjenom trenutku, ili najednom. To nije bas blizu istini. U stvari, energije Riba počele su slabiti 1625 godine, a energije Vodenjaka jacati 1675. godine. To se zbiva postepeno, sukladno s pomicanjem planeta u odnosu na te konstelacije.

Velike napetosti danas u svijetu uzrokovane su upravo time što su ovih godina (10, 15, 20 ili više) energije Riba i energije Vodenjaka otprilike jednake jakosti tj. utjecaja na Zemlju. Mozda sam propustio reci da pod utjecajem tih energija, odnosno uslijed odgovora čovjelanstva i drugih carstava na njih, nastaje i mijenja se sve sto postoji Zemlji, kada govorimo o covjecanstvu politicka i ekonomska uredjenja, ljudi, jednom rjecju civilizacije.

Zbog sadasnje situacije kada je podjednaka snaga iz te dvije konstelacije, koje su po svojoij kvaliteti razlicite, imamo i podijeljen svijet - u svakoj drzavi recimo imamo nazadnjacke, reakcionarne konzervativne snage, i one koje su napredne. Iznimaka nema.

Tu isto treba naglasiti da nisu energije Riba same po sebi nazadnjacke, nego je nazadnjacki nacin na koji covjecanstvo, ljudi odgovaraju na nih u ovom trenutku. Energije riba su na primjer covjecanstvu dale to da je pojedinac u zadnjih 2000 godina postao vrlo individualiziran, one su djelovale na taj nacin, pomalo separatisticki odnosno tako da dijele sve i svašta. Jer, prije 2000 godina ljudi su bili gotovo doslovo kao krda, nisu bili vrlo individualizirani pojedinci kakvi smo mi sada. Energije Vodenjaka, s druge strane, imaju kvalitetu sinteze, ujedinjavanja i spajanja, između ostalih.
Sve sto danas vidimo na Zemlji, sve gradjevine cak, sva uredjenja i institucije nastale su uslijed utjecaja tih energija Riba u proslih 2000 godina. Medjutim, kako se sve mijenja, i sad dolaze te nove energije, te strukture (koje se u osnovi vec jako dugo nisu mijenjale) postale su neprikladne za covjeka, ne sluze covjecanstvu vise kako bi trebale, i sada ce nuzno doci do fundamentanih promjena.

Da jos jednom ponovim, nema nekog ulaska u ovo doba odjednom, to je dokraja nerealno, da ce se odjednom nesto promijeniti stubokom, u jednom danu, tjednu ili godini. Medjutim, sasvim je moguce da ce do promjena doci razmjerno vrlo brzo, sto znaci u razdoblju od nekoliko godina do 10 ili 20 godina pa na dalje. Ovisi i o cemu govorimo, promjenama cega i u cemu.

Recimo, Majstor Benjamina Crema rekao je da se predvidja da ce se u roku od tri godine od Maitrejine objave iskorjeniti siromastvo (iako, iskreno, nisam siguran ovog ttrenutka je i receno siromastvo ili glad) u svijetu. To je fantasticno kratak period.

Sto se tice prorocanstva Maya, kao i obicno, sve se moze skroz pogresno shvatiti (pa svi govore o nekim smakovima svijeta, i svi su apsolutno sigurn da ce u tim apkalipsama do kojih ce navodno, na temelju pogeresnog tumacenja, doci, da su bas oni ti , jedna "dobra manjina", koja ce prezivjeti, niz slicnih nerealnih varijacija te price. To je stvarno dokraja nerealno. I kad bi postojala mogucnost da lupi astroid ili nesto u zemlju, poginulii bi svi. Medjutim asteroidi ne upralvjauu samo tako u planete, u svemiru se stvari new dogasdjaju slucajno) ali ja sam svejedno misljenja da ima dosta istine u tome, mislim prorocanstvima Maya.

Slazem se i s ovim s tehnologijama, premda bih i opet rekao da oni nisu mogli tocno predvidjeti kada ce se nesto dogoditi, tocnu godinu kada cemo odbaciti sadasnje tehnologije. Dakle ne treba se vezati za te neke godine. Mozda ce biti do 2012 godine (ne vjerujem bas, ali ako da naravno da bi bilo super), a mozda ce biti do 2020., 2030 ili 2040. Doci ce do napustanja dosadasnjih tehnologija i sve ce se temeljiti na novim tenologijama kao sto su hladna fuzija i dobivanje energije izravno od Sunca. (ne putem solarnih celija, to je prilicno primitivno).

Sto se tice novca, mislim i da je to tocno. Doci ce i do promjene u ekonomskim sustavima, medjutim isto ne moze se reci tocno kad, dali bas prije 2012, ili recimo do 2020 i td. Znam da to sve zvuci fantasticno, da za 15 godina nece biti novca, ili jos i prije, jos fantasticnije. Do toga ce isto postupno doci uvodjenjem novih ekonomskih sustava, ali razmjerno gledano u vrlo kratkom periodu. Svjetska ekonomija temeljit ce se na sofistiiranom sustavu robne razmjene. Na razini pojedinca nisam siguran kako ce to izgledati, no stvarno ce biti super bez novca.
(U Hrvatskoj cemo vjerojatno umjesto valute kune imati zivotinje kune koje cemo nositi uokolo u kavezima i s njima placati :) Salim se ) Zacijelo ce to biti mnogo bolji sustav i pravedniji od ovog sadasnjeg. Također mnogo lezerniji itd. A zbog novih tehnologija i slobodne energije, energija ce biti prakticki dostupna svima, ce se stosta toga moci promijeniti. LJudi vise nece morati raditi najmanje osam sati dnevno. (a danas je to cesto i 12 sati, pa i u Hrvatskoj, kao i u nerazvijenim zemljama, gdje je i vise od 12 sati), nego ce ljudi raditi (dakle biti na poslu) prosjecno 4 sata dnevno. Ostatak svog vremena ce koristiti na stvari koje dosada nisu mogli, rekreaciju, razlicite kreativne aktivnosti duhovne, i da sad ne nabrajam sto bi sve to bilo. Ugloavnm bit ce vise vremena slobodnog, za dokolicu, odnosno dokolice (a doikolica ne znači da se leži i spava, to je slobodno vrijeme za kvrijeme kojeg je čovjek slobodan raditi ono što mu se baš radi) Nama je iz ove perspektive vjerojatno vrlo tekso i zamisliti, bar malo, kako ce sve to izgledati. No, postoje informacije o tome.

goranbo
03.05.2006., 15:57
super,super....i kaj da radimo u medjuvremenu? ...jedva cekam neke promjene..

Promjene nece doci same od sebe (to valjda ne pise u majanskim prorocanstvima ili se ne govori o tom njihovom dijelu) nego cemo ih upravo mi provesti. Covjecanstvo ce ostvariti promjene, nece to uciniti nitko umjesto njega. (to bi bilo kršenje slobodne volje čovječanstva).
Treba djelovati.

Trgovci u Hrvatskoj, sasvim prizeman i banalan primjer, su jako nezadovoljni sto imaju vrlo mala prava, no nitko nije spreman izaci na ulicu i izvrsiti pritisak. Na taj nacin im se uvjeti rada nece brzo promijeniti. Hrvati opcenito su bili ljuti na medjunarodnu zajedicu sto nije nista poduzela oko rata u Hrvatskoj i BIH, a sada na primjer imamo ratove u Iraku, potencijalni rat u Iranu, rat i glad u Sudanu itd, i ne vidim da se u Hrvatskoj organizirao kakav mirovni prosvjed ili prosvjed za otpis dugovima siromasnima itd., a da je bio malo vise posjecen. Sirom svijeta takvih prosvjeda je bilo, i svako malo dolazi do njih. Takvih stvari, izražavanja glasa ljudi, sve je više, i na taj način će se stvar mijenjati, kad sve dobije na zamahu i dodatno se artikulira.

Nece biti nikakve revolucije, nego ce vlade jednostavno biti prisiljene slusati mocan glas ljudi/naroda - ili ce ga slusati ili ce morati otici s vlasti. A ljudi ce zahtijevati pravdu, mir i dijeljenje dobara, kao sto vec i sada zahtijevaju.

(Zaboravio sam tamo gore reci da ce se svjetski ekonomski sustav, koji ce u praksi biti sofisticirani oblik robne razmjene - vec su napravljeni takvi ekonomski programi- da se se taj sustav temeljiti na pravednom dijeljenju dobara.
Danas naime 1/4 svjetskog stanovništva koja čini razvijeni svijet troši 80 posto ukuppnih svjetskih izvora, a preostale 3/4 ljudi se snalze (ili ne snalaze, pa ih deseci tisuca umiru svakog dana od gladi, siromastva, bolesti koje se ogu lijeciti itd) s preostalom 1/4.
To je naravno nepravedno i golema neravnoteza koja ugrpzava mir, i to je neodrzivo. Zemljina bogatstva pripadaju svima, cijelom covjecanstvu, medjutim u danasnjem sustavu, kojim vladaju trzisne sile (koje su same po sebi slijepe, i vazniji su im proizvod i rast proizvodnje/prodaje od covjeka i nejgove dobrobiti - osvrnite se malo oko sebe da se uvjerite u istinitost tih rijeci, nije to neka apstrakcija) , dakle u danasnjem sustavu to je nemoguce.
U novom sustavu ce sve zemlje opisati sve svoje viškove svaka zemlja, pa i najsiromasnija, ima mnogo različirtih viškova, recimo nekih sirovina ili tako nešto), i svoje manjkove, popis onoga što državi nedostaje. Svi viškovi stavit će se na raspolaganje središnjoj zakladi, da je tako nazovem, kojom će upravljati posebna u tu svrhu utemeljena agencija UN-a. I, tako ce biti sproveden u praksu princip dijeljenja dobara o kojem je poucavao Isus, i svi veliki duhovni ucitelji na temelju cijih ucenja su nastale religije i brojne vjerske dogme)

Da zakljucim, tko samo ceka i nista ne poduzima, neki kazu, samo doprinosi sadansjem stanju, svemu sto se zbiva. Mislim da je to jasno.

PlayEr00
03.05.2006., 23:49
A jek zna ko od vas za prevaru od tri godine?

prema njihovom kalendaru sad je 2003. godina...

jel kome sta sad jasnije?

Galileo
04.05.2006., 00:16
...

7. Vrijeme se u stvari ubrzava ( ili raspada ). Tisućama godina Schumann-ova rezonancija ili puls ( kucanje srca ) planete Zemlje je bila 7,83 ciklusa po sekundi, vojska je to uzimala kao vrlo pouzdanu referencu. Međutim, od 1980.g. ta rezonancija polako raste. Sada je preko 12 ciklusa po sekundi ! To znači da je to ekvivalentno s vremenom od manje od 16 sati po danu umjesto "starih" 24 sata.....
OK; sad nekoliko pitanja:
=pod točkom 5.:
- pošto smo sposobni percipirati samo tri prostorne dimenzije, kako ćemo zamijetiti prolaz kroz četvrtu i ulazak u petu dimenziju? I što je to 4. denzitet?
- što je galaktička sinkronizacija?
- tko će nas to reprogramirati iz galaktičke jezgre? Ona crna jama koja se tamo nalazi?
- "Vanzemaljska Misija Zemlje"? Kakve su to gluposti?

= pod točkom 6.:
- jesi siguran? I koje to dvije galaktike će se poravnati s našom? I u odnosu na što će se poravnati? Ako je tako, znači da su već sada gotovo poravnate? Znaš li uopće koliko vremenski traju takvi intergalaktički događaji?

= pod točkom 7.:
- puls Zemlje? Što je to? Gdje, kako i čime se mjeri? Tko je to ikada primjenjivao i u koje svrhe?
- kako se to vrijeme može raspasti? Na što?

04.05.2006., 17:10
A jek zna ko od vas za prevaru od tri godine?

prema njihovom kalendaru sad je 2003. godina...

jel kome sta sad jasnije?
:confused:
Objasni?

ante_gotovina
04.05.2006., 22:46
Pa ako svijetom upravljaju neke agencije ili ljudi, onda sigurno neće dopustiti da se ukine novac i pravedno raspodjeli hrana i svjeski resursi.
Novac i postoji da bi olakšao razmjenu, i vi bi zamjenili novac sofistificiranim načinom razmjene dobara, nikad neće biti moguće pravedno raspodijeliti dobra zato što to moćni ne žele. Da žele može se sve pravedno raspodijeliti i ovog trenutka i sa novcem.

PlayEr00
04.05.2006., 23:57
Objasni?

Prema mayama sad je 2003. oduzmi 3 godine od 2012 ...

2+9=11
mislim da ne treba previse o tom broju pricat...

usput..
pogledajte na svakom proizvodu(bilo kojem) BAR kod...
vidjet ce te dvije produžene crtice..
na pocetku...u sredini...i na kraju....
a ako niste znali dvije crtice = broj 6!

hehe...jebiga

PlayEr00
05.05.2006., 00:20
OK; sad nekoliko pitanja:
=pod točkom 5.:
- pošto smo sposobni percipirati samo tri prostorne dimenzije, kako ćemo zamijetiti prolaz kroz četvrtu i ulazak u petu dimenziju? I što je to 4. denzitet?
- što je galaktička sinkronizacija?
- tko će nas to reprogramirati iz galaktičke jezgre? Ona crna jama koja se tamo nalazi?
- "Vanzemaljska Misija Zemlje"? Kakve su to gluposti?

= pod točkom 6.:
- jesi siguran? I koje to dvije galaktike će se poravnati s našom? I u odnosu na što će se poravnati? Ako je tako, znači da su već sada gotovo poravnate? Znaš li uopće koliko vremenski traju takvi intergalaktički događaji?

= pod točkom 7.:
- puls Zemlje? Što je to? Gdje, kako i čime se mjeri? Tko je to ikada primjenjivao i u koje svrhe?
- kako se to vrijeme može raspasti? Na što?

Prelazak iz sadašnjeg 3. denziteta u 4. denzitet

-------------------------------------------------------------------------

Unutrašnji i vanjski Merkabah

Vanjština kreacije koja je stvorena od strane oba Merkabaha* ( i vanjskim i unutrašnjim ) izgleda isto, ali eksperimentalni aspekt osobe koja ga je stvorila iz Cvijeta Života je da ona zna da je jedan svijet stvoren kroz jedan duhovni razvoj, a drugi kreira svijet koji to nema – osoba sve vidi polarizirano – dobro i zlo, gore i dolje, lijevo i desno. Ona ne može naći jedinstvo i sklad kroz sve što postoji. ( Polarno razmišljanje ! )

Individualna kreacija

Ono što često ne primjećujemo je to što svatko od nas kreira sve – to je stvarno odnos između nas i Kreatora. Svaki put kad izađemo iz Velikog Ništavila, mi kreiramo čitav novi svijet. Mogućnosti tog Velikog Ništavila su jako velike. Tu su i drugi pokreti izvan Velikog Ništavila koji kreiraju drugačije stvari. Ovaj jedan kreira samo valnu formu svemira. Mi kreiramo sve kada izađemo iz sebe. Mi težimo razmišljanju da je sve drugo oko nas već kreirano i da kada smo se rodili, da smo rođeni u svemu tome, jer to tako izgleda. Iz drugog gledišta, kreacija je između nas i Kreatora od samog početka. To su filozofska pitanja koja su teško dokaziva i koje možemo teško shvatiti i utemeljiti.

Zamaranje s vanjskim pitanjima

Sada nije potrebno zamarati se previše sa pitanjima „Zašto je to tako“, „Što je to“ i „Što tu nije u redu“. To je većinom unutrašnji „posao“ koji bi sami trebali odraditi i koji je potreban za prelaz. Nema „mjesta“ gdje bi mogli otići, ili „izgraditi“ nešto gdje bi se mogli sklonili ili napraviti neki stroj kojim možemo promjeniti taj prijelaz. To je unutrašnji proces koji nas treba oplemeniti i promjeniti. Nema razloga nekom „strahu“ od njega i od „onoga što se dešava“. To je prirodni proces.

Što se obično događa kada planeta prolazi kroz taj proces

Ono što se obično dešava kod takvog prijelaza je sljedeće: kada se planeta približava toj točki na kojoj se dešava prijelaz i sve se mijenja, sve se počinje „raspadati“ – sve socijalne strukture ( ekonomija, društvo, tehnologija, odnosi među raznim društvenim strukturama... itd. ) se počinju „rastapati“ i rušiti. Ključ toga je magnetsko polje planete ( u našem slučaju Zemlje ). Ono što današnji znanstvenici uviđaju može također biti ključ koji to omogućava je promjena osi, na početku kroz magnetsku hidrodinamiku, gdje magnetsko polje omogućava vezu između tekućih dijelova Zemlje koja postaju čvrsta. Kada se izgubi magnetsko polje, neki čvrsti dijelovi postaju tekući i nestabilni. To su demonstrirali već u laboratorijima. Magnetsko polje, kao i elektromagnetsko su glavni uzroci. Magnetsko polje je ono što koristimo kad objašnjavamo tko smo i što mislimo da jesmo, i također kada pohranjujemo naše podatke u našu „memoriju“, odnosno pamtimo. Trebamo vanjsko magnetsko polje da bi zadržali memoriju. Ne možemo živjeti bez nekog oblika vanjskog magnetskog polja. Ako pogledate na najveće gradove svijeta, uočit ćete da se dan prije, za vrijeme i dan poslije „punog“ mjeseca – dešava najviše silovanja i ubojstava. Razlog tome je što za vrijeme punog mjeseca imamo najviše odstupanja u jačini magnetskog polja Zemlje, i takva mala promjena je dovoljna da uzrokuje reakcije ljudi koji su na „rubu“ emocionalnih problema da „puknu“ i da učine svakojake stvari. Magnetsko polje utiče na emocionalno tijelo.

Kolaps magnetskog polja

Zamislite planetu Zemlju gdje ste na točki u kojoj se stvari počinju izbacivati iz balansa. Odjednom magnetsko polje Zemlje u vrlo kratkom vremenskom periodu ( obično tri do šest mjeseci ) počinje kolebati i smanjivati. Što se dešava – ljudi se počinju „gubiti“. Polude. To je što lomi sve društvene strukture na planeti. Bez njihovog balansa, sve se raspada. Magnetsko polje potpuno nestaje barem na tri i pol dana. Obično vidite stvaranje sveopćeg kaosa.

Morfološke interakcije s graničnom mrežom

Svaki put kad se neka osoba uključi u graničnu mrežu svjesnosti, ona poveća signal s te mreže. Doći će do točke gdje će ljudi to početi osjećati i prilagoditi se tome. Djeca će imati najmanje problema, dok stariji mogu očekivati malo težu promjenu. Što ste stariji, to je teže prilagoditi se.

nastavlja se...

PlayEr00
05.05.2006., 00:21
Finalni dan promjene osi i preklapanje denziteta

Nadamo se da neće biti toliko poludjelih – ali ako se to ostvari, tu dolazi do ideje o Armagedonu. Ako pogledate unatrag kroz povjesne spise, vidjet ćete da kad se promjenila os 1400.g. p.n.e, u Južnoj Americi su svi počeli sa borbama i ratovali su međusobno jer su njihove emocije bile jako pojačane. Nadamo se da se to sad neće dogoditi.

Oko pet - šest sati prije denzitetskog/dimenzionalnog pomaka u svijesti, proces ( koji je uobičajeno vezan uz promjenu osi ) počinje. Pomak osi i pomak u nivou svijesti su obično međusobno povezani. U ovom slučaju, pomak u svjesnosti može početi i prije i poslije pomaka u osi. Obično su simultani ( dešavaju se istovremeno ), i u tih 5-6 sati prije pomaka među denzitetima se dešavaju vizualni fenomeni. To će se zasigurno desiti kad se počinju ispreplitati dimenzije 3. i 4. denziteta, odnosno 3. i 4. denzitet. Tada se naša svijest počinje premještati u 4. denzitet, a svijest 3. denziteta se počinje gubiti. Kad se to dogodi, sintetičke stvari koji se sastoje od umjetno stvorenih materijala odnosno koje ne možemo naći u prirodi, će početi nestajati na mnogim područjima postepeno, ovisno o materijala od kojeg su napravljene. Neće nestati sve odjednom. Kad se granična mreža svijesti 3. denziteta počinje lomiti zbog kolapsa magnetskog polja, ti sintetički objekti počinju nestajati u tih 5-6 sati. Budući da se os/svijest/granična mreža mijenjaju i to se neprestano dešava već milionima godina, ostaci nekoliko građevina iz prijašnjih civilizacija ( neke su čak bile puno naprednije od naše ) govore o tome.

Činjenica da objekti koji počinju nestajati mnoge ljude ozbiljno počinje izluđivati i oni polude jer ne znaju i ne razumiju što se dešava. Zato je vrlo važno da ovo zapamtite. To je prirodni proces i kad vam se počne dešavati, najbolje je otići na neko neutralno mjesto, a ne u neku umjetno izgrađenu građevinu. Poželjno je biti vani, na zemlji ( površini ). To je razlog zašto su napredne civilizacije gradile strukture građevina od prirodnih materijala, npr. kamena. Oni su prolazili kroz promjene ostajući u njima.

Zato je u Taos Pueblu koji je star 1400 godina, zabranjeno lokalnim zakonom nositi umjetnu ( sintetsku ) odjeću u njihovim građevinama. Oni znaju da kad dođe „Dan čišćenja“, da će ući unutra i ostati sjedinjeni.

Tu je još jedan fenomen koji će se vjerojatno dogoditi. Kad se dogodi preklapanje denziteta/dimenzija, objekti 4. denziteta će se pojavljivati u ( našem ) 3. denzitetskom svijetu. To će biti objekti koji neće „pasati“ u naš svijet i bit će raznih boja koje će zgražavati vaš um. Ti objekti će udarati vaš um na načine koje ne možete sad ni zamisliti i koje ne možete razumijeti. Budući da je postepen pomak u napretku poželjan ( prijelaz u viši denzitet ), ne dirajte bilo koji od tih predmeta ( ako koji od njih dodirnete, to će vas odmah odvući potpuno u 4. denzitet ), a i ne gledajte u njih jer su hipnotizirajući i gledanje u njih samo ubrzava proces „uvlačenja“ u 4. denzitet.

Ako ste pribrani i koncentrirani, bit ćete u mogućnosti gledati sve to neko vrijeme, ali ne dugo. Kad se potpuno izgubi magnetsko polje Zemlje, vaše vidno polje i vid će polako nestajati i naći ćete se u crnom „mraku“, odnosno praznini. 3-D Zemlja će biti izgubljena za vas cjelokupno u svim pogledima i svrhama. Ono što se desi većini ljudi u tom vremenskom razdoblju je da zaspu i počinju sanjati. San obično traje 3 – 4 dana. Ako poželite, možete samo sjesti i opustiti se, ali ne zaboravite da sve što pomislite da će se desiti – desi se !!! Shvatite da ste doslovno prošli kroz jednu vrstu procesa „rađanja“ u 4. denzitet i da vas to ne zabrinjava puno. Proces je potpuno prirodan i „savršen“, ali strah je veliki problem za ljude u 3. denzitetu ( sadašnjem nivou ). To izgleda novim procesom, ali je on vrlo star. To ste već činili prije. U jednom trenutku za vrijeme procesa, možda ćete se sjetiti da ste to već činili i prije.

Druga strana

Kad nastupi svijet 4. denziteta, svjetlo se vraća. Naći ćete se u svijetu koji još niste vidjeli ( iako već jeste, ali se nećete sjećati toga jer je vaše sjećanje – memorija izbrisana i nekoliko puta prije ovoga ). Izgledat će kao potpuno novo mjesto. Sve boje i oblici i osjećaj svega će biti nov. Percepcijski, bit ćete isti kao i kad ste došli u svijest 3. denziteta, ali sada ste istih dimenzija kao i dosad. Tu su mnogo stvari koje su vrlo slične od svijeta do svijeta – jedna od njih je i ideja svetog trojstva ( majka-otac-dijete ). Kad uđete u taj novi svijet, iako ništa nećete razumjeti, vidjet ćete dva bića koja stoje tamo – majka i otac. Bit će vrlo visoki s obzirom na vas, otprilike 3 – 5 m. Jedno će biti muško, a drugo žensko. Ta bića imaju vezu s vama i vodit će vas i zaštititi za vrijeme vašeg ranog formirajućeg perioda u tom svijetu. Ta bića nemaju klasičnu vezu roditelja koju sad možda imamo u našem 3. denzitetu. Na samom početku oni znaju da ste dio Kreatora i prepoznaju vas i vašu spiritualnu prirodu. Pojavit ćete se isto baš kako i sad izgledate, iako vrlo vjerojatno goli, budući da sintetska odjeća neće „proći“ kroz proces.

Izaći ćete na drugoj strani i biti ćete u toj nevjerojatnoj realnosti sa tim dvjema bićima koja će nekako osjećati tu ljubav prema vama, iako vi nećete znati zašto. Iako će vaš fizički oblik biti potpuno isti, promjenit će vam se atomska struktura drastično. Mnogo prijašnje gustog i čvrstog tkiva će se promjeniti u energiju, i atomska struktura će biti više razdvojena nego prije. Najveći dio vašeg tijela će biti pretvoren ( konvertiran ) u energiju, ali vi to nećete znati.

Mnogi su pozvani a samo pojedini izabrani – scenarij

U Bibliji, Isus je rekao „dvoje od vas biće u krevetu, a jedno ću uzeti“. To govori o scenariju „mnogi su pozvani a samo pojedini izabrani“, što se često dešava, ali vi samo možete učiniti da pomognete nekome. Proći ćete kroz taj proces sami. Odredit će ga vaš karakter i tko u stvari jeste.

Ono što se obično dešava je da neki ljudi prođu kroz proces, a neki ne – a postoji i treća mogućnost – neki uđu u proces a ne izađu. Sami se izbace. Kad dostignete svijest 4. denziteta, mnogi ljudi neznaju da kreiraju cijeli svijet svake sekunde i da on nastaje njihovim mislima i osjećajima – odnosno svim njihovim djelovanjima! U 3. denzitetu je to isto istina, ali to se ne realizira jer imamo sva ta ograničenja nad nama samima da ništa ne možemo učiniti. Tamo je sve sadržano i trenutno. Ako ste tamo i niste u stvari pripremljeni za to, i počnete razmišljati negativno i osjećati strah, kreirat ćete scenarij koji će rezultirati da će vaše biće biti vraćeno u niži denzitet.

Istovremeno, oni koji prođu i sjede tamo i misle o ljubavi, istini, ljepoti, miru i harmoniji, to im se i dešava. Počinjete to sve manifestirati. Postajete stabilni u novom realitetu jer ono što osjećate i mislite – to je vaš karakter i ono što jeste. Oni koji su tamo i pokušavaju zaštititi druge, odnosno ne razmišljaju ubiti ili bilo što takvoga negativnog, nego samo razmišljaju pozitivno – to je i ono što im se manifestira, tj. događa, imaju zagarantiran uspjeh.

Poslije prelaska u viši denzitet, oni koji su „ostali“, odnosno rezoniraju ( slažu se ) s okolinom, jedna od prvih stvari koje im se počinju dešavati je to da saznaju: „Hej, sve što pomislim – dogodi mi se!!!“. Obično ljudi gledaju svoja tijela pod tim svjetlom i počinju mijenjati svoj izgled da bi ga prilagodili svojem idealnom izgledu koji im je na pameti – to je tamo samo djetinjasta vježbica. Ako pogledate mnoge vanzemaljske rase, sve su visoke, lijepe i zdrave. Samo-modelarstvo tijela je neutralna pojava u naprednijem 4. denzitetu jer je ono izraz kreativnosti. Poslije toga, druge stvari postaju mnogo zanimljivije, kao i aktivnosti.

Na Zemlji u 3. denzitetu, treba otprilike 18-21 godina da se od djeteta razvije osoba koja se može sama brinuti o sebi. U 4. denzitetu, to otprilike traje 2 godine – da se razvijete od sadašnje vaše veličine i stanja ( kad stignete ) pa do „odraslog“ bića. U tom razdoblju opet počinjete rasti. Raste vam tijelo, a glava se produžuje sa zadnje strane, i završavate izgledom kao Ahknaton. To je ono što je egipatsko jaje metamorfoze predstavljalo.

Sve to objašnjava zašto je vrlo važno ostati miran prvih par sati kada se pojavite u višem denzitetu/dimenziji i stupnju svijesti. Ponavljam, radite na vašem karakteru. Onog trenutka kad postignete Merkabah za vrijeme tranzicije, uspjeli ste. Pomaganje drugima je vrlo važno. Ako razumijete više od drugih o čemu se u stvari radi, trebali bi imati moralnu odgovornost da pomognete drugima AKO ONI TO ZAMOLE.

Vaš svemirski napredak

Za vrijeme ovog pomaka, imate polaritet sa vašim „Višim ja“ koje se sjedinjuje sa vašim trenutnim stanjem svijesti na točki kada ćete se sjediniti u jedno.

Vrlo visok nivo dimenzionalne svjesnosti ima njeno „tijelo“, planeta Zemlja. Vi na visokom nivou svjesnosti imate i tijelo koje koristite sada trenutno. Literarno govoreći, jednom ćete postati sunca i zvijezde na nebu – to je dio procesa cjelokupnog života u svemiru.

Vaši novi „roditelji“

Ta bića koje ćete susresti, vaši novi „roditelji“, relativno su već povezani sa vama. Oni će vas voditi, učiti i zaštititi za vrijeme prve dvije godine sve dok ne stanete na „svoje noge“. Oni znaju vašu duhovnu vrijednost kao dijelo kreacije, za razliku od sadašnjih roditelja koji većina imaju viziju djeteta kao njihove „svojine“ kojima se kontrolira i upravlja po svojoj volji. Ako će vam vaši novi roditelji nešto željeti reći, vi ćete to jednostavno iskusiti. Ako vam npr. žele reći nešto o sobi, vi ćete jednostavno biti u njoj. To je kao proširenje na višim nivoima svjesnosti i sanjanja sa 42+2 nivoa svijesti. Realitet 4. denziteta je sličan našem 3. u nekim stvarima. Još uvijek je to svijet u kojem je fizičko postojanje jedan njegov dio.
:s

PlayEr00
05.05.2006., 00:32
Sav materijalan i eterički svijet ( univerzum u cjelosti, odnosno ono što postoji, što jest ), sastoji se od 7 raznih nivoa postojanja, odnosno svjesnosti.

1. Denzitet - početna faza kreacije. Jako gust i materijalan. Tu se najdulje uče lekcije koje se trebaju proći da bi se savladao taj stupanj. Njega obično čine: voda, vatra, zrak i zemlja. Tu je čitava lepeza raznih minerala i kristala, te mješavine svih tih "materijala". Dakako, i oni su na određen način živi, samo ih mi takve ne možemo percipirati jer živimo prekratko da bi to uopće primjetili. Svaki denzitet ima svoje određene zakone, pa tako i ovaj najjednostavniji, odnosno najnesvesniji.

2. Denzitet - na ovaj nivo svjesnosti spadaju biljke i životinje. One imaju grupnu svijest, odnosno svaka jedinka unutar jedne vrste doprinosi zajedničkim iskustvima i zajedničkoj svijesti. Naravno, i u ovom denzitetu postoje određena pravila koja su, naravno, drugačija od onih iz prvog denziteta. Članovi 2. denziteta crpe energiju ( hrane se ) onima iz prvoga. Također mogu posjećivati prvi denzitet ( biti u njemu ), ali su oni bića 2. denziteta koji prebivaju u onom prvom. Npr. ribe žive u vodi i one su 2. denzitet, ali pošto su u vodi, podvrgavaju se pravilima vode prvog denziteta. Voda tada možda nije svjesna ribe u njoj, ali je riba svjesna vode u kojoj živi.

3. Denzitet - ovaj nam je jako poznat jer mi ( ljudi ) živimo u njemu. Naveo sam ljudi u zagradi jer postoje i druga bića na 3. denzitetu, ali ne moraju biti na našoj Zemlji, već naseljavaju neke druge planete u univerzumu. Ovdje ću se sada ograničiti samo na našu Zemlju jer će nam to biti tako najjasnije. Mi ljudi živimo istovremeno u prvom i drugom denzitetu, crpimo energiju iz doljnja dva. Pijemo vodu, koristimo vatru, zemlju, udišemo zrak. Jedemo biljke i životinje jer se tako hranimo odnosno uzimamo energiju iz nižih denziteta. Mi imamo određenu svijest ( otprilike samo pola ljudske populacije ima individualnu svijest, a ostala polovica grupnu - organski portali ), tako smo trenutno jako izmješani, ali to tu sada nije toliko bitno. Činimo to što činimo, tu smo gdje jesmo, ali neki žele napredovati u viši denzitet i podići svoju svijest na viši nivo. Sada i lako uočavamo da se oni iz viših denziteta "hrane", odnosno na neki način uzimaju ili koriste energiju koju nalaze u nižim denzitetima. Sad dolazi onaj šok: pa ako vodu piju npr. biljke, mi jedemo biljke... pa tko "jede" nas? Da li smo mi na "vrhu" hranidbenog lanca? Pa hranidbeni lanac nema vrh, već sve ide u ciklusima... Dakle, tko bi mogao biti naš predator? Možda nas nitko trenutno ne "jede", ali definitivno nešto ili netko ( to je u suštini stvari isto ) izvlači neke energije iz nas i tako je koristi za svoje svrhe... Jel netko vidio neko uspravno biće, nalik na krokodila ili "zmaja"??? Ili nekog manjeg sivog s većim očima? Možda i nije... ali vidio... čekajte ! Pa majmun samo radi što majmun vidi !!! Možda se i ne mogu "vidjeti" našim osjetilima ili tehnologijom?!? Eh, sad nastaju i drugi problemi...

4. Denzitet - evo, baš se ovdje nalaze ovi što sam malo prije spomenuo. Stanovnici 4. denziteta se koriste svim zakonima 4. denziteta, a mogu se "kretati" bez problema našim 3. denzitetom. Mi smo kao voda koju pije npr. krava, ili krava koju uzgajaju ljudi... ili ljudi koje koriste bića iz 4. denziteta za razne svrhe koje još nismo niti svjesni - pa naravno - mi smo još u 3. denzitetu svjesnosti. Sad tu moram napomenuti da bića mogu imati 2 polariteta opredjeljenosti. OPS kao opredjeljeni prema sebi i OPD opredjeljeni prema drugima. Na prva 3 denziteta sve je većinom OPS. U 4. denzitetu postoje oba polariteta. OPS manipulira, izvlači, isisava energije iz nižih i istih denziteta, a OPD daje, pomaže drugima u napretku i ne miješa se u slobodnu volju entiteta. Dakle, prvi usisava energiju, drugi ju ekspandira ( širi ). U 4. denzitetu, moguće je biti u materijalnom ( fizičkom ) obliku, ili po potrebi i u eteričkom ( energetskom ) obliku. Glavna odlika ovog denziteta je promjenjivost fizičkog izgleda. Tamo 1 metar nije isto kao i 1 metar u našem 3. denzitetu. Tamo se može vidjeti tok svih energija, pravi izgled našeg univerzuma - zvijezde i planete su "portali" između raznih denziteta ( ne dimenzije mješati s ovim ). Tamo napokon uvidimo da linearno vrijeme ne postovji, već se sve odvija u nekim većim ili manjim ciklusima i možemo "uskočiti" u bilo koje selektirano "vrijeme" kroz "vremenski prozor". Ako vam se sad vrti već u glavi, pitajte nekog kvantnog fizičara što sve misli o ovome... Mnogi su već svjesni 4. denziteta kao 5. dimenzije ( Einstein još... ), a kakve sve pokuse u vezi toga rade danas... da ne raspravljamo sada. U ovom ne toliko "gustom" denzitetu činimo velike promjene. Da bi napredovali dalje, izgleda da moramo proći sve lekcije oba polariteta i samo kao OPD na kraju moći ići dalje...

5. Denzitet - duše koje trenutno ne okupiraju tijela, neutralni denzitet, kontemplacijska zona gdje idemo kad izađemo iz fizičkog tijela ( umremo u 3. ili 4. denzitetu ) i tu sagledavamo sve lekcije koje smo naučili. Tada biramo tijelo u koje ćemo se reinkarnirati da bi učili dalje. Izgleda da ne možemo izabrati viši denzitet sve dok nismo naučili sve iz nižega. Tu su isključivo svjesne energije, duše.

6. Denzitet - Sjedinjene misaone forme. U njemu su isključivo svjesne energije pretežno OPD polariteta, a OPS postoji samo kao misaona forma radi balansa. Neke nama mogu izgledati npr. kao svjetlost. O mogućnostima svijesti ovdje ne možemo ni zamišljati trenutno. Vjerojatno je još veća razlika među nama nego razlika jednog kamena i nas trenutno. Mi i kamenje se razlikujemo u 2 denziteta, a ovdje je razlika 3 denziteta... No jednom ćemo i tamo doći... Mogu poprimiti i fizički izgled kad posjećuju niže denzitete. OPS iz ovog denziteta ne može otimati pojedince ili kršiti pravilo o slobodnoj volji kao njihovi sa denziteta 1 - 4.

7. Denzitet - SVE što jest, odnosno Primarna Kreacija. Neko ga zovu Bog ili tako nešto, ali mi svi smo dijelovi 7. denziteta. Činimo ga kao djelići ukupne kreacije. Zato kad govorimo o Stvoritelju nekome... mislim da je to odgovor. Dakle SVE... ukupno... ma teško je to sad i zamisliti uopće. Tu ide energija duše koja je kompletirala svoj cjelokupni ciklus i naučila sve moguće lekcije koje postoje...

Kada se svi sjedinimo sačinjavamo 7. denzitet koji se vjerojatno opet manifestira kao prvi preko nekog vjerojatno prirodnog zakona univerzuma. I tako je sve u svemiru ciklus.

Napomena: denziteti 1 - 3 koegzistiraju zajedno u jednom te istom realitetu. 4. denzitet je viša vibracijska frekvencija od 3., pa zbog toga postoji u drugačijem realitetu ili dimenziji. Trenutno se približavamo valu koji nas dijeli od 4. denziteta tako da se u trenutku prolaza vala stapaju realiteti i dimenzije dva različita denziteta. Kao rezultat približavanja vala, mnogi ljudi ( i ostali ) će osjetiti pojave tzv. "bleedthrough"-a, "otvora" među denzitetima i realitetima, tako da će se ponekad realiteti preklapati sve dok se finalno stapanje uslijed prolaska vala ne desi. Mnogi su to već počeli osjećati, a bilo je i slučajeva kada su neki entiteti "slučajno" prošli kroz vremensko/prostorne prozore i tako se našli u našem 3. denzitetu. Neki su i umrli ( ljudi našli su razne čudne stvorove koji su se jako brzo raspadali i nisu ličili ni na jednu životinju ). Ponekad se dese neke stvari koje nemaju nikakve logike gledajući na naše poglede vremena i prostora, te nemaju nikakve podloge koju bi današnja fizika 3. denziteta mogla objasniti. Fizika u 4. denzitetu je sasvim drugačija. No, nećemo sada o tome...

GameDeveloper
05.05.2006., 02:34
Kasiopeja.....je prevara.....

Al Rassan
05.05.2006., 17:32
Kasiopeja.....je prevara.....

Kakva?

05.05.2006., 18:38
Objasni?

2+9=11

usput..

hehe...jebiga
:confused:
Ne razumim? :kava:
I...dajte molim vas skratite te postove..
Inače, ja kao laik vama moram replicirati i reći da broj 666 nije znak nikakvog vraga, a još manje zla..
Pročitala jednom davno iz pouzdane knjige, Biblije:kava:

Još te molim da, ako bi bio tako ljubazan i u ravno 3 rečenice mi objasnio, točnije sažeo svoja 3 duuuuuuuuuuga posta:mig:

Galileo
05.05.2006., 21:39

Zamaranje s vanjskim pitanjima

Sada nije potrebno zamarati se previše sa pitanjima „Zašto je to tako“, „Što je to“ i „Što tu nije u redu“. To je većinom unutrašnji „posao“ koji bi sami trebali odraditi i koji je potreban za prelaz. Nema „mjesta“ gdje bi mogli otići, ili „izgraditi“ nešto gdje bi se mogli sklonili ili napraviti neki stroj kojim možemo promjeniti taj prijelaz. To je unutrašnji proces koji nas treba oplemeniti i promjeniti. Nema razloga nekom „strahu“ od njega i od „onoga što se dešava“. To je prirodni proces...

Znači, bulji kao tele u šarena vrata i ništa ne diraj. Ne slažem se. Ono što čovjeka oplemenjuje jest SPOZNAJA, a ona ne postoji bez postavljenih pitanja.

BikKojiSjedi
05.05.2006., 21:40
mene jednostavno živciraju priće o promjenama, apokalipsama, i drugim stvarima kao što je kraj svijeta i sl. Zašto? Pa zato što slušam od kad sam živ, tog i tog datuma kraj svijeta.... ništa.... onda tog i tog datuma opet... ništa... stalno slušam tak nešto od milijon proroka(maye isti k...c ko i nosterdamus) i nikad ništa. Jedino sigurno proročanstvo je da sami sebe vodimo u propast a svjesni smo sve više da je to tako...

Galileo
05.05.2006., 21:44

Kolaps magnetskog polja

Zamislite planetu Zemlju gdje ste na točki u kojoj se stvari počinju izbacivati iz balansa. Odjednom magnetsko polje Zemlje u vrlo kratkom vremenskom periodu ( obično tri do šest mjeseci ) počinje kolebati i smanjivati. Što se dešava – ljudi se počinju „gubiti“. Polude. To je što lomi sve društvene strukture na planeti. Bez njihovog balansa, sve se raspada. Magnetsko polje potpuno nestaje barem na tri i pol dana. Obično vidite stvaranje sveopćeg kaosa.

Potpuni nestanak Zemljinog magnetskog polja i na pola sata značio bi KRAJ ŽIVOTA NA ZEMLJI. Zamisli kozmičko zračenje: prvo spaljuje ozonski sloj, zatim udara po Zemlji i uništava svaki oblik života...
Ako mi ne vjeruješ, ulovi muhu, stavi je živu u mikrovalnu, i mikrovalnu navij na 2 minute, pa ćeš vidjeti....

05.05.2006., 22:02
Dobro, i jeste se dogovorili kad budemo konačno svi pomrli? :rofl:

Galileo
05.05.2006., 22:08
Dobro, i jeste se dogovorili kad budemo konačno svi pomrli? :rofl:
Tamo negdje u promjeni denziteta, budemo svi grilani ko pilići u Billi. Al će mali zeleni da se slade...:rofl: :rofl: :rofl:

05.05.2006., 22:11
Tamo negdje u promjeni denziteta, budemo svi grilani ko pilići u Billi. Al će mali zeleni da se slade...:rofl: :rofl: :rofl:
Super, znači sad se trenutno više ne moramo bojati kamenja od km,2, već
da li budemo grillani ko pilići u slučaju da Zemlja odluči malo skinuti pojas,
divotica..:raspa:
Pitam se, pitam, što je slijedeće?
Naglo zaletavanje Sunca u Zemlju ili obratno? :rofl:
Naravno, ako ova fora s pojasom ne upali..:p

pigmalion
05.05.2006., 22:19
meni su super ove spike o 2012 godini. čak se zna i točan datum, a to je 20.12.2012.
što se tiče kolapsa magnetnog polja, predviđanja kažu da će se zamijeniti sjeverni i južni pol. bit će veselo...

05.05.2006., 22:30
meni su super ove spike o 2012 godini. čak se zna i točan datum, a to je 20.12.2012.
što se tiče kolapsa magnetnog polja, predviđanja kažu da će se zamijeniti sjeverni i južni pol. bit će veselo...
Nadam se ne za mog života :kava:

aaston
06.05.2006., 10:48

Da li to znači da će se i pingvini preseliti? :misli:

06.05.2006., 17:50
Da li to znači da će se i pingvini preseliti? :misli:
Pa sumljam da će biti u stanju

GRILL! :klopa::rofl:

pigmalion
06.05.2006., 18:02
važno je ostati budan na taj dan i ne propustiti cirkus. ostatak čovječanstva će danima spavati dok sve ne prođe. pretpostavljam da će i pingvini.

06.05.2006., 18:11
važno je ostati budan na taj dan i ne propustiti cirkus. ostatak čovječanstva će danima spavati dok sve ne prođe. pretpostavljam da će i pingvini.
Ok,sad mi ova Harry Potter, magija i sl. fore nisu jasne?
Zašto će spavati,šta, netko će nas začarabirat?:zubo:

pigmalion
06.05.2006., 18:17
nemam pojma, to je s interneta. neki vidovnjak je tako predvidio, a ja se dobro zabavljam.

06.05.2006., 18:18
nemam pojma, to je s interneta. neki vidovnjak je tako predvidio, a ja se dobro zabavljam.
:rofl:
I usputno nas:zubo:

pigmalion
06.05.2006., 18:23
imaš kaj protiv? u zadnje vrijeme jako puno slušamo o 2012. godini. mislim da se ne trebamo bojati, to je tak i tak izvan naše moći. treba se zezat.

06.05.2006., 18:32
imaš kaj protiv? u zadnje vrijeme jako puno slušamo o 2012. godini. mislim da se ne trebamo bojati, to je tak i tak izvan naše moći. treba se zezat.
Ne, kaj se odmah pjeniš, rekla sam da nas usputno zabavljaš, a zabave nikad dosta..
Inače, ko klinka sam imala traume zbog tih raznoraznih kamenja, poretka planeta i sl idiotarija koje su nas već 1000 puta trebale zbrisati s lica Zemlje..

pigmalion
06.05.2006., 18:50
sorry, ne pjenim se.:D

Arual
06.05.2006., 19:07

nije li 21.12.2012.?

:D

sretnodijete
06.05.2006., 22:59
mene jednostavno živciraju priće

Probaj Persen.

06.05.2006., 23:02
nije li 21.12.2012.?

:D
He,he na dan rođenja mog best frenda, he,he..:zubo::rofl:

crazyGauss
07.05.2006., 13:37
za tada je predviđen ulazak Hrvatske u EU. valjda ce zato sve poludit :)

kobayashimaru
07.05.2006., 13:57
Datum je 23. 12. 2012. Po kružnom kalendaru Maya... :) Mi smo u dobu kada se mijenja sazvježđe... zbog precesije Zemlje. Sve civilizacije povezane ili ne povezane govore o katastrofama koje se tada događaju... nešto tu mora bit istinito valjda. Jedva čekam ovaj smak... Kažu da će naše, peto doba, završit vatrom (prošlo je završilo u poplavi :)). Veselim se tome.

07.05.2006., 13:59
oće racku..:raspa:
Biti ćemo svi sretni i živjeti još veselije..

kobayashimaru
07.05.2006., 14:10
Nikad nisam živio veselo, ne znam hoću li ikad. Ali jedva čekam taj smak. Volim inače neke globalne katastrofe. Tad se svi ljudi nekako stisnu zajedno, sve drugo se zaboravi, razlike i problemi, i svi se bore protiv zajedničkog neprijatelje. To je za mene utopija. Nekako se osjećam toplo oko srca. Smak će bit vrhunac toga.

07.05.2006., 14:14
Nikad nisam živio veselo, ne znam hoću li ikad. Ali jedva čekam taj smak. Volim inače neke globalne katastrofe. Tad se svi ljudi nekako stisnu zajedno, sve drugo se zaboravi, razlike i problemi, i svi se bore protiv zajedničkog neprijatelje. To je za mene utopija. Nekako se osjećam toplo oko srca. Smak će bit vrhunac toga.
TO sto si ti usmljeni isfrustrirani jadnik je tvoj problem,
da imas imalo volje to bi mogao i promijeniti, a ne srati ovdje ovakve glupe pizdarije da prostis :raspa:

kobayashimaru
07.05.2006., 14:22
Tebi su možda glupe pizdarije i to ti je možda dovoljno da ideš vrijeđat odma... na previše sam takvih ljudi naišao... možda ti prvi padneš.

07.05.2006., 14:27
Tebi su možda glupe pizdarije i to ti je možda dovoljno da ideš vrijeđat odma... na previše sam takvih ljudi naišao... možda ti prvi padneš.
Ne vrijedam te niti sam to mislila
vec mi je pun kufer ruljice ko ti koji samo cekaju da im nesto padne s neba ili da im netko nesto napravi da se osjecaju bolje..
Za sve u zivotu se treba izboriti, pa i ljubav, ovako neces nigdje stici, a ove izjave da jedva cekas smrt ostalih ljudi samo zato sto si ti lijencina na ntu,
su mi :rolleyes:

kobayashimaru
07.05.2006., 14:32
Hahaha baš volim kad me netko prokuži direkt u srž i reče mi to u facu (ekran). Istina. Ništa ne pada sa neba. A ljudi čekaju... i ne dočekaju. To je kao da sjediš ispod stola i čekaš da ti netko baci mrvice, a frižider ti je nadohvat ruke... LOL Ja čekam i dalje. I sve je gore. Ne valja to.

marco's
07.05.2006., 14:34
Ajde vidiš da se svi 'ajebavaju pusti ju na miru!

kobayashimaru
07.05.2006., 14:40
Pa dal ju ja držim?! :D Ne volim kad se svi zayebavaju. Ne valja to.

marco's
07.05.2006., 14:43
zašto ne?

kobayashimaru
07.05.2006., 14:45
zajebancija ne vodi nikud. malo je dobro, puno je bolje, ali previše je previše. Ima je previše.

marco's
07.05.2006., 14:47
whatever! BOOJAKASHA

JaBitTe
07.05.2006., 15:41
http://www.val.hr/znanje/2012.html

07.05.2006., 19:19
Yeeeeeeeee.
Sad moj život ima smisla,
ljuuubaf :cerek:

IsusBog
07.05.2006., 21:24

To jes stranica do Jacka987 sa http://galaksija.com
pa si odma i tamo mozete otic ako vas bas zanima 2012:top:

07.05.2006., 22:17
To jes stranica do Jacka987 sa http://galaksija.com
pa si odma i tamo mozete otic ako vas bas zanima 2012:top:
A čuj šta je s onim spikama da će nas nešto pogoditi sada 25.?:horor:

IsusBog
07.05.2006., 22:31
A čuj šta je s onim spikama da će nas nešto pogoditi sada 25.

Meni se cini da je 25.5. roadjendan druga tita:rofl:

07.05.2006., 22:33
Meni se cini da je 25.5. roadjendan druga tita:rofl:
Da, ali su pričali i da će nas pogoditi nekakav kamen iz svemira?
:horor:
Dajte ljudi fakat me bedirate, ok 2012., ali ne želim umrijeti s 17 :cry:

Galileo
07.05.2006., 23:42
Da, u doglednoj budućnosti obrnuti će se sjeverni i južni MAGNETNI (a ne geografski) pol. To će značiti slabljenje, a ne nestanak Zemljinog magnetskog polja, od poremećaja kojom se tom prigodom očekuju, uglavnom su ispadanja sustava napajanja strujom, telefonije i računalnih mreža, te gubici podataka u računalima, prestanak rada navigacijskih uređaja....
No to nije nešto što će početi 20.12.2012. u 7 sati i završiti istog dana do 11 sati. To je proces, a ne događaj.

aaston
08.05.2006., 10:48

Sjećam se kad smo puno slušali o 2000... i eto nas sad.
Samo čekam kad će harakiri mafija početi sa ritualnim masovnim samoubojstvima radi tog i tog datuma :rolleyes:

konj111
08.05.2006., 16:44
Voliš neke globalne katastrofe? Ti kao imaš iskustva s globalnim katastrofama pa znaš kako to je? :rofl: Kad bi trebala nastupit globalna katastrofa, nastali bi takvi neredi - razbijanja, pljačkanja, ubijanja, i SVAKO SRANJE KOJE TI MOŽE PAST NA PAMET jer ako ćemo svi krepat za par dana, zašto ne radit sranja tih par dana? Ako su ta pljačkanja, ubijanja i razbijanja po tebi zbližavanje ljudi (Tad se svi ljudi nekako stisnu zajedno), onda si jednostavno glup.

kobayashimaru
08.05.2006., 22:51
Netočno. :D Izgleda da nikad nisi iskusio ni najobičniju poplavu pa ne znaš kako je kad ljudi surađuju. Pljačka se u filmovima (Američkim)... LOL

crazyGauss
09.05.2006., 11:03
aha, i u seriji o New Orleansu koji se nedavno vrtila taman kad je dnevnik na HRT-u, valjda su mislili da je to baza, jel?
ljudi nisu u dubini duse dobri i krasni znas.

09.05.2006., 12:50
aha, i u seriji o New Orleansu koji se nedavno vrtila taman kad je dnevnik na HRT-u, valjda su mislili da je to baza, jel?
ljudi nisu u dubini duse dobri i krasni znas.
Ljudi su onakvi kakvim ih se odgoji i kakvim ih život nauči...
Svaka katastrofa ne zove se bez vraga katastrofa,a ljudska ljubav i zajedništvo, ako do te i slične i dođe neće niti stići doći do izražaja..
Uostalom, kasno je tad, što se sada radi kada milijuni umiru od gladi, bolesti, kada se majkama oduzimaju djeca?
Samo traži još više love, blaga i srebra..
Šta će ti onda zajedništvo, kada ga niti sada nema :flop:
Mislim da drugo nismo niti zaslužili, žao mi je jedino zbog činjenice da ja volim, imam obitelj, prijatelje, ljude koje volim i koji vole mene, lijep život i kakve takve planove, dakle, žao mi je što će biti uništen moj i slični životi, ali svemu kad tad dođe kraj, pa ako ne može tradicionalnim putem, onda neka ga ovako ..:kava:

kobayashimaru
09.05.2006., 18:20
Ne shvaćate uopće bit. Ne znate za koncept povećavanja kohezivnosti u grupi kada se ona suoči sa zajedničkim neprijateljem? Možda i treba da ljude kao tako ogavno zatvorenu i konzervativnu vrstu pobije nešto.

09.05.2006., 20:13
Ne shvaćate uopće bit. Ne znate za koncept povećavanja kohezivnosti u grupi kada se ona suoči sa zajedničkim neprijateljem? Možda i treba da ljude kao tako ogavno zatvorenu i konzervativnu vrstu pobije nešto.
Ti si toliko naporan i negativan i ne čudim se što si nesretan i jadan i zato ideš na ignore!:kava:

kobayashimaru
12.05.2006., 17:07
Ja sam Mr. negative. A ti ne kužiš.

bugkiller
13.05.2006., 01:05
Baljezganja o budućnosti, apokalipsa, smak svijeta... Svi su već umorni od toga. Normalno je da Zemlja i sav život, ali i sva materija i čitav svemir evoluiraju. Ne možemo mi očekivati neku naglu promjenu u kratkom vremenskom razdoblju. To je proces koji se odvija polagano i neprimjetno. Doagađa se samo niz malih neprimjetnih promjena postojećeg konstantno. Ali, nakon nekog dugog vremenskog perioda promjene od današnjeg stanja će biti već velike i primjetne. Stoga, možemo vidjeti kako smo se npr. 2012. već pomalo genetski i evogucijski promijenili npr. od Maja, mnogo više od prvih Homo Sapiens-a, a još više od prvih čovjekolikih majmuna... Moram također konstatirati i to da mislim da mi zapravo imamo najtočniji kalendar. Makar takvo što zapravo ne postoji, jer vrijeme ne postoji u fizičkom smislu i jednostavno je stvar osobne percepcije. Odbacivanje novca, mir... SF? Podsjeća me na Star Trek.
Udar nekog asteroida veličine od 3000 m bi zapravo značio kraj sveg složenijeg života na svijetu: nastajanje oblaka prašine, umiranje biljaka zbog nedostatka svjetlosti, složenijih životinjskih organizama, kukaca... Potpuna katastrofa i preživljavanje najotpornijih i najprilagođenijih ekstremnim uvjetima. Nema šanse da bi ijedan čovjek to preživio...
Ljudi, pustite maje i proročanstva!

Zeleni
13.05.2006., 01:19
prema tom zakonu, Amerikanci imaju izuzetno jake sezone uragana zbog svojih izuzetno destruktivnh djelovanja u Iraku
Što su onda jadni Japanci skrivili da imaju onoliko potresa...

Sister
20.05.2006., 22:06
Kako PlayEr00 kaže, sada smo u drugoj polovici električnog doma i prvoj polovici magnetskog doba i 21.12.20012. (ne znam da li je točan datum) ulazimo u 6. svijet. Kako je jedan čovjek rekao, Zemlja ulazi u drugu frekvenciju postojanja a to traje oko 12 godina. Zbog toga je danas svijet ovako u "neredu", potresi, ratovi, bolesti itd. prelaz iz jedne frekvencije u drugu izaziva "vibracije" koje se manifestiraju upravo ovako. Već 50-ih godina su se počela rađati djeca "spremna" za novi svijet i danas je mnogo takvih ljudi.

Ementaler
21.05.2006., 00:35
Zbog toga je danas svijet ovako u "neredu", potresi, ratovi, bolesti itd. prelaz iz jedne frekvencije u drugu izaziva "vibracije" koje se manifestiraju uprav
A ljudi stalno zaboravljaju da u potresi, neredi i ratovi stalna pojava, pa pogledajte malo ljudsku proslošt, meni jednostavno nije jasno zašto svi vjeruju da je danas nešto posebno loše, i usputnoo rečeno Maje ne predviđaju nikakav smak svijeta, barem ne za 2012., već samo nekakvu važnu promjenu...
Maje nisu pisale potpune datume na mnogim svetištima, a tamo gdje jesu (Palenque), kraj se predviđa za 4227. godinu :zubo:

@Zeleni: Pa Japanci su sami krivi što su se naselili na geološki aktivnom području koje je takvo bilo i prije njih, a biti će i poslije njih...

Zeleni
21.05.2006., 00:38
@Zeleni: Pa Japanci su sami krivi što su se naselili na geološki aktivnom području koje je takvo bilo i prije njih, a biti će i poslije njih...
Onaj moj post je bio sarkazam :mig:

Ementaler
21.05.2006., 00:45
Na ovom podforumu ne znaš kad je netko sarkastičan a kad je ozbiljan :zubo:

Sister
21.05.2006., 00:46
A ljudi stalno zaboravljaju da u potresi, neredi i ratovi stalna pojava, pa pogledajte malo ljudsku proslošt, meni jednostavno nije jasno zašto svi vjeruju da je danas nešto posebno loše, i usputnoo rečeno Maje ne predviđaju nikakav smak svijeta, barem ne za 2012., već samo nekakvu važnu promjenu...
Maje nisu pisale potpune datume na mnogim svetištima, a tamo gdje jesu (Palenque), kraj se predviđa za 4227. godinu :zubo:

@Zeleni: Pa Japanci su sami krivi što su se naselili na geološki aktivnom području koje je takvo bilo i prije njih, a biti će i poslije njih...samo budale povezuju 2012. godinu sa smakom svijeta, a ja nigdje nisan spomenila nikakve krajeve ni smakove:rolleyes:
Oduvjek su bili ratovi ali statistićki gledano ovih 6 godina ima više prirodnih katastrofa što se povezuje sa prelazom u novo doba

Ementaler
21.05.2006., 01:02
Hmm volio bih vidjeti statistike...

Sister
21.05.2006., 11:16
Hmm volio bih vidjeti statistike...
Potraži ih

Ementaler
21.05.2006., 11:53
Ako nešto tvrdiš dokaži, mogu ja reći svašta pa tebi reći da tražiš dokaze, to nema smisla...

GameDeveloper
21.05.2006., 15:39
Draga sister, to šta si napisala je čisti new age bullšit promoviran od strane illuminata.
Kada zemlja i ljudsko tijelo ide u višu frekfrenciju.....ne događaju se katastrofe već upravo suprotno jer su katastrofe posljedice niskih frekfrencija kojima nas bombardiraju kroz HAARP i chemtrailse.

Sister
21.05.2006., 16:04
Game...ulazak "proizvodi katastrofe" ne novo doba...čitaj malo bolje

ementaler...i ja bi volila sve dobiti na pladnju ;) Ako te nešto zanima potrudit ćeš se za to kao što sam se i ja potrudila :) Neke informacije se naplačuju...a takvih informacija nema po forumu. Ne kažem da je ovo sada neka tajna, kažem općenito ;)

Ementaler
21.05.2006., 16:42
Pa da ja kada nešto tvrdim, onda pokušam i pružiti dokaze ljudima ako me traže, jer mogu ja reći svakakve gluposti i onda reći eh potraži sam/a dokaze, potrudi se...

Zeleni
21.05.2006., 16:58
Booom, HEADSHOT... Sister got owned :rofl:

GameDeveloper
21.05.2006., 17:34
Sister, ulazak ne proizvodi katastrofe, proizvodi ih nešto drugo, kasiopejski traskripti su ionako prevara koju sam davno ja prebrodio, a ima puno boljih dokumenata od tog ionako nedokazivog chanelinga

Sister
21.05.2006., 23:42
Pa da ja kada nešto tvrdim, onda pokušam i pružiti dokaze ljudima ako me traže, jer mogu ja reći svakakve gluposti i onda reći eh potraži sam/a dokaze, potrudi se...
mogu samo reći mogu dati dokaze, moj izbor, kao i tvoj hoćeš li mi vjerovati...vjerovao ili ne, ja ne gubim ništa :rolleyes:
to želim li s vama podijeliti neke informacije je moja stvar

crazyGauss
22.05.2006., 11:50
Draga sister, to šta si napisala je čisti new age bullšit promoviran od strane illuminata.
Kada zemlja i ljudsko tijelo ide u višu frekfrenciju.....ne događaju se katastrofe već upravo suprotno jer su katastrofe posljedice niskih frekfrencija kojima nas bombardiraju kroz HAARP i chemtrailse.
jeli ti to lapsus, ili si namjerno napisao frekfrencija? i sta je to? :confused:

GameDeveloper
22.05.2006., 14:30
crazy, mislio sam na frekvenciju, broj titraja u sekundi...

crazyGauss
22.05.2006., 19:54
pa, tako onda reci. dva puta si isto pogrjesio, pa sam mislia da je namjerno.
frekvencija cega uostalom?

GameDeveloper
22.05.2006., 21:25
Frekvencija našeg tijela, uma, i na kraju planeta zbog kojeg se i mjenja naša frekvencija na više.

crazyGauss
22.05.2006., 22:01
jel to kao ona frekvencija zbog dualne prirode materije, ili nesto drugo?

Evil tongue
23.05.2006., 22:15
[QUOTE=PlayEr00]Objasni?

2+9=11

....Pa nebi bilo zgorega da pojasnis ono o cemu si mislio pod tim.

usput..

daj molim te ovo objesni malo bolje,jer prema onome sto sam skuzio,od 3 proizvoda koja su mi prva doletila pod ruku,2 mi nisu "prosla" tvoju teoriju

Sister
24.05.2006., 11:52
mislim da broj 11 igra u 2012. godini dok to s bar kodom ne...jedino ako masonima nije uteka koji "neobrađeni" proizvod i došao do Evila hehehe

alco
24.05.2006., 13:33
Bush je nosioc apokalipse,dok se svi međusobno ne poubijamo i shvatimo da to nikamo ne vodi neci ici nista na bolje nego samo na gore.

alco
24.05.2006., 14:17
Bush je nosioc apokalipse,dok se svi međusobno ne poubijamo i shvatimo da to nikamo ne vodi neci ici nista na bolje nego samo na gore.

Attack
26.05.2006., 19:57
ja sam spreman na evoluciju :zubo:

Hipatija1980
26.05.2006., 20:18
Je, i moja baka skupa s njim! :lol:
Kako niste sami sebi smiješni s takvim fantazukama???

30.05.2006., 19:55
Je, i moja baka skupa s njim! :lol:
Kako niste sami sebi smiješni s takvim fantazukama???
Baš :lol:
Evo prošao je 19.05,25.05., još malo pa će i 6.06. i...
koliko vidim i dalje tipkam..
Zašto?
Lastane jesam li normalna?:confused:
Ili smo ušli u 3.denzitet, a da niti ne kužim..:rofl:

robybaggio
30.05.2006., 20:07
bla bla bla
2012. ćemo s Mađarima organizirati EP u nogometu i natući se para. takvi poput tebe će se razočarati (opet... :rolleyes: ) jer se neće dogoditi ništa specijalno.

infra red
31.05.2006., 17:03
Mene zanima, ako mi neka prosvijetljena duša može reći, kada nastupa taj prijelaz u kategoriju višeg denziteta, npr. u 4. Događa li se to kad umremo, ili možda sve to egzistira istovremeno, pa sam ja recimo i u 3. i u 4. (moja naprednija verzija). Oh, toliko je pitanja. :confused:

GameDeveloper
31.05.2006., 17:25
Mene zanima, ako mi neka prosvijetljena duša može reći, kada nastupa taj prijelaz u kategoriju višeg denziteta, npr. u 4. Događa li se to kad umremo, ili možda sve to egzistira istovremeno, pa sam ja recimo i u 3. i u 4. (moja naprednija verzija). Oh, toliko je pitanja. :confused:

Kada tvoja svijest dosegne jednu razinu da se više ne treba inkarnirati u fizički univerzum.
Ti postojiš na svim razinama istovremeno......,

infra red
31.05.2006., 17:33
A postoji li mogućnost da neke "osobe" nikada ne dosegnu višu razinu, pa se stalno reinkarniraju na istu razinu, odnosno postoje samo na jednoj?
Hvala unatrag i unaprijed :)

GameDeveloper
31.05.2006., 17:56
A postoji li mogućnost da neke "osobe" nikada ne dosegnu višu razinu, pa se stalno reinkarniraju na istu razinu, odnosno postoje samo na jednoj?
Hvala unatrag i unaprijed :)

Prvo definiraj nikada...jer je to beskonačno dug period, stoga neman pojma šta bi ti reka....neki niti ne žele da dosegnu višu razinu i dobro im je ovako.....

mush mushi
18.06.2006., 12:18

ma tebi nisu sve na broju:eek:

Ri3
30.03.2007., 18:59
Zna li tko s kojim se 'dogadjajem' povezuje ovaj datum? Vezano je za galakticko poravnanje i kretanje naseg Suncevog sustava kroz galaktiku. Ja znam, al da ne pametujem, pa da mi se smijete kasnije, evo, pa ako netko sta zna ili misli da zna neka slobodno napise.

markotros
30.03.2007., 19:10
21.12.2012? Taj datum je Robbie Williams naveo kao pocetak kraja svijeta. Takoder je rekao da su mu taj datum saopcili vanzemaljci tako da su njegove tvrdnje s razlogom uzete s rezervom.
Maye su takoder imale kalendar, koj je imao definiran pocetak i kraj svijeta. Bili su uvjereni da kao sto je svjet jednom i nastao, tako mora jednom i prestati. Znstvenici koji su proucavali Maye, i njihov kalendar, izracunali su da kad bi poravnali kalendar Maya s nasim kalendarom, i kad bi izracunali datim koj su Maye odredili kao smak svijeta, taj datum padao na 12.12.2012.
moje misljenje? robbie je negdje procitao o Mayama, krivo zapamtio dan (umjesto 12, 21), i sanjao nesto pod utjecajem droga i alkohola.

Endimion17
30.03.2007., 19:23
http://www.femalefirst.co.uk/images/robbie-williams-pict.jpg
watch out for the bloody armageddon!

e, robbie, robbie... drž' se ti etanola i amfetamina :top: :D

dataX
30.03.2007., 19:32
ovo je definitivno kraj.....

nema spasa!!!!

iskoristimo ovih par godina, do kraja, do kraja :cerek: :cerek: :cerek:

monsignor
30.03.2007., 19:33
21.prosinca 2012. polako cu se pripremati za docek 2013.Ici cu u shoping i kupiti puno delicija.Tih se dana uvijek udebljam nekoliko kila, sto mi kasnije radi probleme.Ali nema veze, i tada cu na isti nacin.Jedva cekam!

Ri3
30.03.2007., 19:38
21.12.2012? Taj datum je Robbie Williams naveo kao pocetak kraja svijeta. Takoder je rekao da su mu taj datum saopcili vanzemaljci tako da su njegove tvrdnje s razlogom uzete s rezervom.
Maye su takoder imale kalendar, koj je imao definiran pocetak i kraj svijeta. Bili su uvjereni da kao sto je svjet jednom i nastao, tako mora jednom i prestati. Znstvenici koji su proucavali Maye, i njihov kalendar, izracunali su da kad bi poravnali kalendar Maya s nasim kalendarom, i kad bi izracunali datim koj su Maye odredili kao smak svijeta, taj datum padao na 12.12.2012.
moje misljenje? robbie je negdje procitao o Mayama, krivo zapamtio dan (umjesto 12, 21), i sanjao nesto pod utjecajem droga i alkohola.

Nemogu ti reci da su tvoje tvrdnje netocne, ali ja sam drugacije procitao. Maje su imale kalendar, ali u tom kalendaru pise, kako sam ja citao, da je taj datum pocetak novog doba svjetlosti i da je vrijeme u kojem zivimo podijeljeno na cikluse tame i svijetlosti. U tekstu koji sam citao to je usporedjeno sa razvojem svijetlosti i tame tijekom jednog dana. Znaci, u podne je najjaca svjetlost a u ponoc najjaca tama. Znaci u tami zivot slabi a na svijetlosti zivot jaca kako pise. 21.12.2012. godine je datum kada pocinje to doba svijetlosti i jacanja zivota, a mi smo sada u tom ciklusu tame. A ako svijetlost pocinje malo iza ponoci, prije toga dolazi doba najjace tame, a to je ponoc. To znaci da ce covjecanstvo proci kroz doba najvace tame prije nego udje u doba svjetlosti. Doba najvece tame znaci slabljeneje zivota i njegovih vrijednosti. Sve sam ovo procitao, nista nisam izmislio, a tekst je na par stranica i nije mi ga se dalo prepisivati. Mozete ga procitati u casopisu Svjetlost, broj sijecanj/veljaca 2007.

Nije mi jasna jedna stvar. Kako su Maje izracunale kada ce se nas Suncev sustav naci u centru galaktike?

plavushazg
30.03.2007., 19:42
Zna li tko s kojim se 'dogadjajem' povezuje ovaj datum? Vezano je za galakticko poravnanje i kretanje naseg Suncevog sustava kroz galaktiku. Ja znam, al da ne pametujem, pa da mi se smijete kasnije, evo, pa ako netko sta zna ili misli da zna neka slobodno napise.

da vidimo... 2+1 je 3 +1+2 je 6 +2+1+2 je 11 :eek: :eek: :eek: a o broju 11 mozete vidjet na temi igra brojkama sjecate se 911 :eek: nadam se da se robbie fakat nekaj zabunio.:eek:

markotros
30.03.2007., 20:34
Nije mi jasna jedna stvar. Kako su Maje izracunale kada ce se nas Suncev sustav naci u centru galaktike?

pa ko ti kaze da su maje izracunale da ce suncev sustav biti u centru galaktike?
ko ti kaze da ce suncev sustav biti u centru galaktike?
odi malo po netu prvo i provjeri dali ce stvarno suncev sustav biti u centru galaktike?
druga stvar, maye su se bavili astronomijom. imali su i kalendar koj je bio jebeno precizan, kad kazem jebeno mislim JEBENO!
to znaci da su postajali ljudi koji po cjele dane i noci nisu radili nista drugo osim promatrali nebo, zvijezde, crtali to u karte, i normalno trazili neke pravilnosti.
E sad maye su bili jebeno razvijeni, sta je je. a njihova civilizacija stara pun kurac.
zamisli da su u jednom trenutku pronasli neku pravilnost u gibanju zvijezda, i da su kvadratnom interpolacijom (koja u ono vrijeme jos nije bila izmisljena) uspjeli aproksimirati putanju suncevog sustava do neke najdalje tocke shvatljive njihovom umu, a po njima kraju svijeta?

laicki receno, vjerojatno su promatranjem zvijezda uspjeli shvatit neku pravilnost, i predvidjeli jednu situaciju s vidljivim zvjezdama koja se nikad prije nije desila, a kako je ta scena padala na daleku buducnost proglasili su je smakom svijeta.
evo ti primjer, dok je moja nona bila mala, njen nono joj je znao reci "mile, mai piu mile" sta po naski znaci "tisucu, nikad vise tisucu". misli se na godine normalno. ako malo razmislis moja nona je rodena oko 1912, njen nono je vjerojatno padao negdje na 1810-1820. po meni tu izreku koju je rekao je vjerojatno pokupio od svog djeda 1720-1730. kad malo promislis 1000 godina i nije tako puno. 12-15 generacija.

Jackrabbit
30.03.2007., 20:40
Ao nesto i bude, a sumnjam, ja se ne brinem previse. :frajer:

sera, sera, whatever will be, will be, the future's not our to see, sera sera.

dataX
30.03.2007., 20:43
Ao nesto i bude, a sumnjam, ja se ne brinem previse. :frajer:

sera, sera, whatever will be, will be, the future's not our to see, sera sera.
zašto se ne brineš?

a, što da je 100% sigurno? je li junache? :)

plavushazg
30.03.2007., 20:45
don't worry be happy :) :) :)

Jackrabbit
30.03.2007., 20:48
zašto se ne brineš?

Boli me ona stvar i da je.

dataX
30.03.2007., 20:49
Boli me ona stvar i da je.

je li stvarno?

diki
30.03.2007., 20:52
zašto se ne brineš?

a što i da je 100% sigurno? kad bi bilo 100% sigurno, ništa u vezi toga, ionako, ne bi mogao napraviti. zašto onda još i to malo vremena što je preostalo potrošiti na brigu? :)

Jackrabbit
30.03.2007., 20:52
je li stvarno?

Jeste

kerbi
30.03.2007., 20:54

Jel to datum za najnovijuz verziju ulaska Hrvatske u EU?

markotros
30.03.2007., 20:58
Jel to datum za najnovijuz verziju ulaska Hrvatske u EU?

rece meni jednom jedna stara vracara
"e sinko, prije ce se galaksije poravnat, i suncev sustav doc u srediste galaksije, nego sto ce hrvatska uci u europsku uniju"
eeee, a ja mislio ona me zajebaje u to vrijeme

plavushazg
30.03.2007., 21:00
zgosno si to povezo EU i armagedon :) samozatajni vraze :) :) :)

stršljen
30.03.2007., 21:00
"e sinko, prije ce se galaksije poravnat, i suncev sustav doc u srediste galaksije, nego sto ce hrvatska uci u europsku uniju"

E nice touch s Mayama.
A šta će nam EU kad smo najpametniji. :o

dataX
30.03.2007., 21:03
a što i da je 100% sigurno? kad bi bilo 100% sigurno, ništa u vezi toga, ionako, ne bi mogao napraviti. zašto onda još i to malo vremena što je preostalo potrošiti na brigu? :)

pa naravno da si u pravu, ali ....

ljudi ne funkcioniraju na taj način

stršljen
30.03.2007., 21:06

a kako ljudi funkcioniraju?

Jackrabbit
30.03.2007., 21:13

A kako onda funkcioniraju, junache?

diki
30.03.2007., 21:26

misliš, kad bi svi bili 100% sigurni da je tako, da bi nastala totalna anarhija ili da bismo se vjerojatno međusobno poubijali i prije 12.12.2012.? :)

stršljen
30.03.2007., 21:28
misliš, kad bi svi bili 100% sigurni da je tako, da bi nastala totalna anarhija ili da bismo se vjerojatno međusobno poubijali i prije 12.12.20012.? :)

diki jesi sigurna da je to usklađeno sa Einsteinovim teorijama savijenosti prostora i vremena?

Jackrabbit
30.03.2007., 21:30
Mislis s Einsteinovom teorijom relativnosti.

kerbi
30.03.2007., 21:42
zgosno si to povezo EU i armagedon :) samozatajni vraze :) :) :)

:cerek:

stršljen
30.03.2007., 21:52
Mislis s Einsteinovom teorijom relativnosti.

ne

Jackrabbit
30.03.2007., 21:55
ne

Ono nije bilo pitanje. :rofl:

stršljen
30.03.2007., 22:07
Ono nije bilo pitanje. :rofl:

e kako me jebete, a ja patim:o

Gorila
30.03.2007., 23:28
21. 12. 2012. - Na tržište izlazi Windows Vista - Hollogram Edition. Serveri se ruše zbog nevjerojatnog porasta downoloada pornografskih sadržaja. Apokalipsa!

kerbi
30.03.2007., 23:31
21. 12. 2012. - Na tržište izlazi Windows Vista - Hollogram Edition. Serveri se ruše zbog nevjerojatnog porasta downoloada pornografskih sadržaja. Apokalipsa!

Ta verzija se razvija pod kodnim imenom Pornhorn:D

plavushazg
30.03.2007., 23:32

YES,YOU ARE !!! :zubo:

plavushazg
30.03.2007., 23:32
brijem da cemo se svi pretvorit u pornhorn :)

monsignor
31.03.2007., 00:11
Nece mozda ni to trebati.
Sjecate se "orgazmotrona"?
Mozda izadje portabl verzija.

Jackrabbit
31.03.2007., 00:15
E ovo je sad vec znanstvena fantastika

Indonesia
31.03.2007., 00:47
Nije mi jasna shema kraja svijeta u jednom danu.Ili je to početak?

Drugo to se ne slaže s Biblijom, pošto vidim da su ostali aspekti čovječanstva uključeni.

hemostatik
31.03.2007., 00:50

To će bit nešto ranije, ali će se ipak izdržat. Ali 21. 12. dolazi do udarca koji nijedna civilizacija ne može podnijeti: SP2 za Windows Vistu Hollogram Edition...

Jackrabbit
31.03.2007., 00:52
I Playstation 9 ( sa super-virtualnim suceljem)

hemostatik
31.03.2007., 00:57
Da, to će Zemljane financijski dotuć...

Jackrabbit
31.03.2007., 01:26
Mene bome nece. Zivim za taj trenutak... :frajer:

Ri3
31.03.2007., 02:54
21.12.2012. ce napraviti tvornicu slanih sireva negdje na kornatima. I Krapina ce dobiti svoj ZOOloski vrt.

Indonesia
31.03.2007., 10:25
21.12.2012. ce napraviti tvornicu slanih sireva negdje na kornatima. I Krapina ce dobiti svoj ZOOloski vrt.

A hrenovke i piano?
Moram svirat!!!!!!!!!!!!!!

31.03.2007., 11:09
zašto se ne brineš?

A jel' ti kaj možeš napraviti da to spriječiš?:frajer:
Ne..
Pa zašto se onda brinuti..
To da je 100% samo bi mi bio poticaj da radim stvari ovoga trenutka i sada,
ništa ne propuštam,zabavljam se,volim i uživam, jer hebiga živjet ću manje nego što sam možda računala,ali eto,možda me sutra zgazi auto,pa nažalost neću ostvariti niti ono što sam možda mislila preksutra tako da..
Sve je relativa..
Možda da,a možda ne,no jedno je sigurno, iskoristi život sada i odmah:top:

31.03.2007., 11:11

Pih,moćna vračara..
To sam ti mogla i ja izgatat:raspa::zubo:
VIše dođe kao nekakva žešća činjenica..

Ri3
31.03.2007., 13:01
A hrenovke i piano?
Moram svirat!!!!!!!!!!!!!!

Ja ti stvarno neznam...Za tvornicu sireva je potvrdjeno, a za ostalo neznam...:confused:

Ri3
31.03.2007., 13:04
Pih,moćna vračara..
To sam ti mogla i ja izgatat:raspa::zubo:
VIše dođe kao nekakva žešća činjenica..

Ma di ste culi bilo sta o ulasku hrvatske u EU. Fake, cisti fake. Sve je fake, ali dobra je to tema za ovaj podforum -> Na rubu... Ako ikada udje, bit ce to tema za znanstvenike a ne nas.

plavushazg
31.03.2007., 13:05
Ja ti stvarno neznam...Za tvornicu serava je potvrdjeno, a za ostalo neznam...:confused:

hrenovke :misli:

diki
31.03.2007., 13:32
mayanski je veliki ciklus podijeljen u više manjih ciklusa (13), a svaki ciklus trebao bi trajati 400 godina. kraj jednog ciklusa samo je početak novog, pa mislim da zapravo kraj zadnjeg ciklusa (2012.) ne znači smak svijeta :rolleyes: , nego možda samo novi početak. tko zna, možda se opet vratimo na početak velikog ciklusa :mig: :zubo:

Indonesia
31.03.2007., 14:30
Ja ti stvarno neznam...Za tvornicu sireva je potvrdjeno, a za ostalo neznam...:confused:

Ok ok slagat ću sendviče......................

Goachild
31.03.2007., 14:47
meni su na meskalinu rekli duhovi maya da ce doc drevni bogovi s plejada a nedavno me na visokoj dozi elesdija i pokupio jedan plejadac sa svojim shipom u kojem je btw bio i jednorog i reko strpi se jos malo jer dolazimo i puno cemo vas zbrisat s lica zemlje jer nismo zadovoljni vasim duhovnim razvojem ...kao ccccccc samo mislite na sex :)
e sad mi jos samo nie jasno koji su oni entiteti bili kad sam pusio DMT oni imaju skroz drugu briju :)

plavushazg
31.03.2007., 14:52
meni su na meskalinu rekli duhovi maya da ce doc drevni bogovi s plejada a nedavno me na visokoj dozi elesdija i pokupio jedan plejadac sa svojim shipom u kojem je btw bio i jednorog i reko strpi se jos malo jer dolazimo i puno cemo vas zbrisat s lica zemlje jer nismo zadovoljni vasim duhovnim razvojem ...kao ccccccc samo mislite na sex :E hehehehehe
:)
e sad mi jos samo nie jasno koji su oni entiteti bili kad sam pusio DMT oni imaju skroz drugu briju :)

Ri3
31.03.2007., 15:00
meni su na meskalinu rekli duhovi maya da ce doc drevni bogovi s plejada a nedavno me na visokoj dozi elesdija i pokupio jedan plejadac sa svojim shipom u kojem je btw bio i jednorog i reko strpi se jos malo jer dolazimo i puno cemo vas zbrisat s lica zemlje jer nismo zadovoljni vasim duhovnim razvojem ...kao ccccccc samo mislite na sex :E hehehehehe
:)

Droga nije zdrava!:flop:

normall
31.03.2007., 15:05
svaka generacija ima svoj smak svijeta...ništa novo

ne bojte se, preživio sam već desetak smakova :eek:

plavushazg
31.03.2007., 15:07

:eek: :eek: :eek: najs :top:

Endimion17
31.03.2007., 15:17
meni je najžešći bio onaj 11. kolovoza 1999. potpuna pomrčina Sunca.
bilo je zakon gledati preko televizije kako ljudi koji su bili na crti pomrčine viču, idući sve više na istok planeta. baš je bilo nekako, globalno.

Ri3
31.03.2007., 15:25
meni je najžešći bio onaj 11. kolovoza 1999. potpuna pomrčina Sunca.
bilo je zakon gledati preko televizije kako ljudi koji su bili na crti pomrčine viču, idući sve više na istok planeta. baš je bilo nekako, globalno.

Da, i zahladilo je par stupnjeva. Iskoristio sam tu priliku da pustim malo hladnog zraka u kucu jer nemamo klimu. :rofl: :rofl:

Endimion17
31.03.2007., 15:40
Da, i zahladilo je par stupnjeva. Iskoristio sam tu priliku da pustim malo hladnog zraka u kucu jer nemamo klimu. :rofl: :rofl:

ja se ne sjećam zahlađenja... http://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/confused.gif
bilo je samo vrlo slabog povjetarca. zahlađenje od par stupnjeva je nemoguće, gdje bi sva toplina otišla? mora nekuda otići...
fake. http://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/stirthepot.gif:rofl:

diki
31.03.2007., 15:42
ja se ne sjećam zahlađenja... http://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/confused.gif
bilo je samo vrlo slabog povjetarca. zahlađenje od par stupnjeva je nemoguće, gdje bi sva toplina otišla? mora nekuda otići...
fake. http://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/stirthepot.gif:rofl:
samo da ti kažem da ću si prisvojiti te tvoje smajliće. :cool:

Endimion17
31.03.2007., 15:51
samo da ti kažem da ću si prisvojiti te tvoje smajliće. :cool:

ne znam, ali crkavam od smijeha kad vidim ovog http://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/fryingpan.gif
(imam ih ja još, ooo daa)

diki
31.03.2007., 16:15
ne znam, ali crkavam od smijeha kad vidim ovog http://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/fryingpan.gif
(imam ih ja još, ooo daa)
sve ću ih uzeti, sveeeeeee :cerek:

plavushazg
31.03.2007., 16:19
mi tu :)

plavushazg
31.03.2007., 16:22
http://www.youtube.com/watch?v=hIExZvqX4j4

Endimion17
31.03.2007., 16:22
http://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/fryingpan.gifhttp://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/fryingpan.gifhttp://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/fryingpan.gif
http://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/fryingpan.gifhttp://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/fryingpan.gifhttp://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/fryingpan.gif

http://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/something.gif

diki
31.03.2007., 16:25
mi o toljazi...... :zubo:

plavushazg
31.03.2007., 16:28
mi o toljazi...... :zubo:

a toljaga po nama :) :zubo:

hemostatik
31.03.2007., 16:28

Kod pomrčine uvijek imaš pad temperature jer iz bilance ispadne dio topline koji dolazi zračenjem. I kod ove zadnje se taj pad zaista osjetio. Pad temperature ti je cca pola razlike dnevne i noćne temperature. I to ti je tih nekoliko stupnjeva.

hemostatik
31.03.2007., 16:31
http://www.hobohelp.com/applications/Eclipse/4600_solar_eclipse.html

Endimion17
31.03.2007., 16:43
Kod pomrčine uvijek imaš pad temperature jer iz bilance ispadne dio topline koji dolazi zračenjem. I kod ove zadnje se taj pad zaista osjetio. Pad temperature ti je cca pola razlike dnevne i noćne temperature. I to ti je tih nekoliko stupnjeva.

e, to je bilo "na suncu", misliš na osjećaj topline. u RH je mislim bilo i do 98% pomrčine, pa je bilo utoliko manje i toplinskih zraka, a i taj lagani povjetarac je odnosio znoj s ljudi. bio je to vrlo vrući dan, pa se i sve to malo osjetilo kao veliko olakšanje.
ipak, temperatura u dubokom hladu, gdje se i mjeri, nije pala za više od 2°C. i ja se sjećam da su svi pričali o "nekoliko stupnjeva", pa i deset:zubo:, baš zato što su svi bili vani (osim kookova koji su čekali smak svijeta u podrumu i baba koje su štitile svoje i oči unučića od "zlih pomrčinskih zraka") i preznojili se kao svinje, osjetili su veliko olakšanje kad bi došli maksimumi.
to je bio odličan dan, stvarno odličan. http://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/woot-1.gif

edit: najjači pad temperature je naravno, bio na crti maksimuma. u hrvatskoj, a posebno kod mene doma u zadru, nije bio drastičan efekt.

cosmonaut
31.03.2007., 16:59
meni su na meskalinu rekli duhovi maya da ce doc drevni bogovi s plejada a nedavno me na visokoj dozi elesdija i pokupio jedan plejadac sa svojim shipom u kojem je btw bio i jednorog i reko strpi se jos malo jer dolazimo i puno cemo vas zbrisat s lica zemlje jer nismo zadovoljni vasim duhovnim razvojem ...kao ccccccc samo mislite na sex :)

nego odakle ti meskalin?:confused:

dataX
31.03.2007., 20:09
Droga nije zdrava!:flop:

ne poopćavati

Gorila
31.03.2007., 20:15
E ovo je sad vec znanstvena fantastika

Pa vjerojatnije je da će doć do Porhnorna ili orgazmotrona nego do smaka svijeta biblijskih proporcija.:cool:

Jackrabbit
31.03.2007., 22:29
Ne znam bogami sve je moguce ovih dana.

nedafeus
31.03.2007., 23:22
cek, pa sta, malko cemo se pokrenut i doc cemo u to srediste 3014...big dil

*sad tu let it be tekst*
*sad tu ke sara il kak ide tekst*

Indonesia
31.03.2007., 23:33
Zašto bi neko jedva čeko "smak svijeta"?

Indonesia
01.04.2007., 00:04

ne taj lega

markotros
01.04.2007., 00:07
tih par sati dok cekamo ce se svi sevit ko blesavi, pa se nadamo da cemo i mi papci ubost nekog komada za kraj. ne bi nas valjda odbile nasu zadnju zelju?

Indonesia
01.04.2007., 00:08
tih par sati dok cekamo ce se svi sevit ko blesavi, pa se nadamo da cemo i mi papci ubost nekog komada za kraj. ne bi nas valjda odbile nasu zadnju zelju?

Ne tvoju ne bi osim ak bi bila zauzeta. ALi taj kraj je posljednji sud kaj nije?
Ko bi jedva čeko da Bog sudi? :E

Endimion17
01.04.2007., 00:17

http://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/icon_joy.gif http://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/icon_joy.gif http://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/icon_joy.gif
http://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/icon_joy.gif http://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/icon_joy.gif http://i135.photobucket.com/albums/q136/endimion17/smileys/icon_joy.gif

Indonesia
01.04.2007., 00:21
Ne tvoju ne bi osim ak bi bila zauzeta. ALi taj kraj je posljednji sud kaj nije?
Ko bi jedva čeko da Bog sudi? :E

Oni kojima bi odgovaralo da to bude sutra, kužiš?;)

markotros
01.04.2007., 00:26
pa nikome osim nekim zadrtim fanaticima i pobornicima sudnjeg dana, sektasima, psihopatima i ostalim odbacenim abominacijama ovog naseg razvijenog ljudskog drustva.
(50% ljudi op.a.)

Indonesia
01.04.2007., 00:35
Briješ 50%?
Kako se ti pisnički izražavaš.
Pasalo bi onima koji su slušali svoju savjest.
Šta ti misliš?

dataX
01.04.2007., 00:41
pa nikome osim nekim zadrtim fanaticima i pobornicima sudnjeg dana, sektasima, psihopatima i ostalim odbacenim abominacijama ovog naseg razvijenog ljudskog drustva.
(50% ljudi op.a.)

ne zaboravi da se doktorice moraju slušati

ako ne....rektalni pregled :eek:

Indonesia
01.04.2007., 00:44
ne zaboravi da se doktorice moraju slušati

ako ne....rektalni pregled :eek:

to je medicinska sestra, ali ti bi se izvuko na glupost;)

Jackrabbit
01.04.2007., 00:45
Molim jednu vazektomiju za cijenjenog kolegu :rofl:

dataX
01.04.2007., 00:57
Molim jednu vazektomiju za cijenjenog kolegu :rofl:

da? :)

zašto?

Jackrabbit
01.04.2007., 01:03
da? :)

zašto?

annual check :rofl:

plavushazg
01.04.2007., 01:05
annual ili anal :)

Jackrabbit
01.04.2007., 01:08
annual ili anal :)

annual check -> an(nu)al check ;)

Goachild
01.04.2007., 18:04
nego odakle ti meskalin?:confused:

ma lol malo sam spamo nadajuci se da ce me pilence quotat i da cu procitati neki njegov komicni komentar gdje ili me vrijeda ili mi drzi moralnu prodiku uz naravno
njegov mali privatni ego boost :cerek:

e a za meskalin kaj ja znam ili cekaj bar 5 god . da naraste nakon sto kupis kaktus u recimo pevecu :zubo:
ili odi u srbiju
ili do botanickog sa velikom putnom torbom i kazes teti da neki lik pisa po macuhicama ona ode a ti ga kidnapiras a on star 50 god i ima 2 kg :D

ja mislim da ce on mene sam naci kad dode vrijeme za to :cool:

cosmonaut
02.04.2007., 00:11
ma lol malo sam spamo nadajuci se da ce me pilence quotat i da cu procitati neki njegov komicni komentar gdje ili me vrijeda ili mi drzi moralnu prodiku uz naravno
njegov mali privatni ego boost :cerek:

e a za meskalin kaj ja znam ili cekaj bar 5 god . da naraste nakon sto kupis kaktus u recimo pevecu :zubo:
ili odi u srbiju
ili do botanickog sa velikom putnom torbom i kazes teti da neki lik pisa po macuhicama ona ode a ti ga kidnapiras a on star 50 god i ima 2 kg :D

ja mislim da ce on mene sam naci kad dode vrijeme za to :cool:
vidio sam peyote u botanickom...al koliko ja znam toga nema vanka to je u staklenicima..tamo sam ga ja vidio;)

Madamoiselle
02.04.2007., 17:06
To je krajnji datum do kojeg je Tesla uspio otići u budućnost, kako priće kažu... Ništa, dropam senior, šteta sad pisat kad se možemo zabavljat još 5 godina...:eek:

Endimion17
02.04.2007., 17:19
To je krajnji datum do kojeg je Tesla uspio otići u budućnost, kako priće kažu... Ništa, dropam senior, šteta sad pisat kad se možemo zabavljat još 5 godina...:eek:

i ti u to ozbiljno vjeruješ?

diki
02.04.2007., 17:22
ček, a kak je onda marty uspio otići čak do 2015.g.? :confused:

Jackrabbit
02.04.2007., 18:38
Imao je ovo :s

http://info.med.yale.edu/yfp/ymg/comply/images/delorean.jpg

diki
02.04.2007., 18:42
pa da...i ja glupa svašta pitam :bonk:

blog
02.04.2007., 18:42
Mislim da imamo posebnu čast svojim prisustvom biti ovdje kod takvih događaja koji su izgleda finiš jednoga razdoblja na Zemlji!

diki
02.04.2007., 18:44
Mislim da imamo posebnu čast svojim prisustvom biti ovdje kod takvih događaja koji su izgleda finiš jednoga razdoblja na Zemlji!

iako te se jako bojim, prevladat ću svoj strah pa ću te pitati-što ti misliš da će se dogoditi? :)

blog
02.04.2007., 18:49
iako te se jako bojim, prevladat ću svoj strah pa ću te pitati-što ti misliš da će se dogoditi? :)

Nažalost , atomski rat koji nema kraja ni početka, začinjen prirodnim katastrofama...no u tom momentu može se sve zaustavit, ali mislim da nebude!!

Ali velike su šanse ,ako se pormjeni u Amera vlast i okrene se pozitivnim stvarima i prestane ugnjetavanje i osvajeanje...onda smo "na konju"!!

Jako su vremena opasna, pa to se osjeća u zraku, strava i užas!!

diki
02.04.2007., 19:21
Nažalost , atomski rat koji nema kraja ni početka, začinjen prirodnim katastrofama...no u tom momentu može se sve zaustavit, ali mislim da nebude!!

Ali velike su šanse ,ako se pormjeni u Amera vlast i okrene se pozitivnim stvarima i prestane ugnjetavanje i osvajeanje...onda smo "na konju"!!

Jako su vremena opasna, pa to se osjeća u zraku, strava i užas!!
preoblikovat ću pitanje. u kom smislu misliš da imamo posebnu čast prisustvovati događaju koji se treba dogoditi? :)

MoW
02.04.2007., 19:56
Ma neće biti nikakvog atomskog rata. To je datum kad će se čovječanstvo podići na višu razinu svijesti. To će vjerojatno biti posljedica slijetanja vanzemaljskih rasa. Inke su tvrdile da će im se tog datuma vratiti "blijedi", dakle The pale one, iliti Viracocha. Dakle, alien. :)
Nitko nije rekao da će to biti kraj svijeta, nego da će to biti samo kraj svijeta kakav je nama poznat. A to ne znači uništenje nego transformaciju.
U što, pa to ćemo vidjeti. I točni datum je 23.12.2012. 11:11 ujutro GMT. Naučite to već jednom. :)

Daniels
02.04.2007., 20:05
Transformacija je uništenje starije verzije.

Drugo, zašto bi kraj velikog ciklusa kalendara neke drevne civilizacije trebao uopće išta takvoga značiti?

MoW
02.04.2007., 20:20
Transformacija je uništenje starije verzije.

Drugo, zašto bi kraj velikog ciklusa kalendara neke drevne civilizacije trebao uopće išta takvoga značiti?

Ne nužno uništenje.

Možda i ne znači, ali to nije samo Mayanski kalendar rekao, nego im je sličan i Asteški i od Hopi indijanca. I oni govore o kraju brojanja vremena otprilike u to vrijeme. Tako da opet, možeš vjerovati ili ne.

hemostatik
02.04.2007., 20:27
"Jebo ja više ove kalendare, nacrtat ću aliena..."

(Glavni majanski majstor kalendarist, neposredno pred umirovljenje)

Endimion17
02.04.2007., 20:40
ne vidim razlog iz kojeg bi se išta trebalo dogoditi. koliko smo smakova svijeta već prošli u 20.st., pa nikom ništa.
doduše, nekima je i bio smak svijeta, jer su se ubili. :rolleyes:

volio bih vidjeti lica onima koji misle da će nešto biti, kad sat otkuca i ništa se ne dogodi.
ljudi su strašno sebični i antropocentrični, u tome je kvaka. misle da će se nešto važno dogoditi dok su još živi. e pa, to vrijedi samo za neke sretnike.

Indonesia
02.04.2007., 21:26
Ne nužno uništenje.

Možda i ne znači, ali to nije samo Mayanski kalendar rekao, nego im je sličan i Asteški i od Hopi indijanca. I oni govore o kraju brojanja vremena otprilike u to vrijeme. Tako da opet, možeš vjerovati ili ne.

Aha.........

Piramida
02.04.2007., 21:58
mozda moje oznake imaju veze sa tim datumom

Gorila
02.04.2007., 22:08
mozda moje oznake imaju veze sa tim datumom

Jooj neeeeeeeeeee!:eek:

plavushazg
02.04.2007., 22:18
ajmeee kaj ak je to stvarno istina mislim ja u to tesko mogu vjerovat al kaj bu to bilo? kaj bi mi trebali radit ? :eek:

Indonesia
03.04.2007., 03:04
ajmeee kaj ak je to stvarno istina mislim ja u to tesko mogu vjerovat al kaj bu to bilo? kaj bi mi trebali radit ? :eek:

prvo ti promjeni avatar u muški a onda ćemo dalje vidjeti.

michelin
04.04.2007., 14:16
koliko ja znam anarhisti vjeruju isto da je ta godina početak kraja svijeta :D:D

Indonesia
04.04.2007., 15:03
I svi mi računamo godine ko da je Isus rođen nulte :rofl: :rofl: :s

Jackrabbit
04.04.2007., 21:35
Ja ne smatram da ce nesto biti tog ili ovog odredjenog datuma ali mislim da bi u buducnosti, cak mozda zahvati i nasu generaciju, moglo soci ponovno do sukoba na globalnoj razini. Sjetimo se samo kako su prije ljudi mislili kako nikad nista nece vise biti, pa jedan svjetski rat, pa onda jos jedan. A danas se toliko kuha da jedva ceka da iskipi.

Indonesia
04.04.2007., 21:51
Ja ne smatram da ce nesto biti tog ili ovog odredjenog datuma ali mislim da bi u buducnosti, cak mozda zahvati i nasu generaciju, moglo soci ponovno do sukoba na globalnoj razini. Sjetimo se samo kako su prije ljudi mislili kako nikad nista nece vise biti, pa jedan svjetski rat, pa onda jos jedan. A danas se toliko kuha da jedva ceka da iskipi.

Ajme jeste ko bi pomislio u doba otkrića Amerike da će biti 3 svjetska rata u 20-om stoljeću?

edit:2

Leta
04.04.2007., 22:29
Ne nužno uništenje.

na kakvo su vrijeme oni mislili?

često nailazim na taj datum. nije mi baš jasna toliko panika oko ničega. koliko ja poznajem maye, njima je kraj isto što i početak, oni ne poimaju kraj, tj. nisu ga poimali, onako kako ga mi poimamo u smislu nekakve kršćanske ostavšine smaka svijeta.
njihov kraj zadnjeg ciklusa ne znači izričito kraj kao uništenje.
barem to nekako tako ja doživljavam :)

Jackrabbit
04.04.2007., 23:03
n
često nailazim na taj datum. nije mi baš jasna toliko panika oko ničega. koliko ja poznajem maye, njima je kraj isto što i početak, oni ne poimaju kraj, tj. nisu ga poimali, onako kako ga mi poimamo u smislu nekakve kršćanske ostavšine smaka svijeta.

Mozda nesto kao prijelazna faza?

Indonesia
04.04.2007., 23:06
na kakvo su vrijeme oni mislili?

pa jasno kad zaspeš počeo si spavati :D