View Full Version : Mini pakiranja za put
seagirl
05.05.2006., 11:34
Zagrebačko pitanje.... :zubo:
Zna li netko gdje nabaviti mini pakiranja šampona, regeneratora, gela za tuširanje, sapuna, paste za zube... i svega ostalog što nam treba za vikend putovanje...? :driver:
Bila u Mulleru jutros, nemaju ništa od navedenog.... a za dalje nemam pojma...
Hvala
crvenkapica33
05.05.2006., 12:04
u dm-u?
u dm-u?
ja sam vidjela samo pastu za zube.
a u autriji u dm-u imaju sve živo...
i uvijek muku mučim s velikim bocama kad idem nekud na par dana :rolleyes:
ja imam sistem da kad mi bocici bilo cega ostane taman za tjedan dana... bocicu prestanem koristiti i sacuvam za putovanje
onda tamo bacim i ne nosim natrag
nije nesto... jos smisljam :zubo:
seagirl
05.05.2006., 13:06
ja imam sistem da kad mi bocici bilo cega ostane taman za tjedan dana... bocicu prestanem koristiti i sacuvam za putovanje
Ma uglavnom mi nije problem vratiti se sa bočicama, ako ih imam gdje strpati kad odlazim na put.
Meni su problem te sve bočice jer uobičajena pakiranja šampona, regeneratora i ostalih preparata zauzimaju puno mjesta, a na vikend putovanjima ih kanim koristiti jednom ili dvaput. Zauzmu mi užasno puno mjesta, zaista je nepotrebno okupirati toliko prostora, a ne mogu bez ičega ići... Tim više što sve nosim u ruksaku (nema smisla nositi putne torbe koje, bez obzira koliko male bile, nisu mi praktične) i onda mi neseser zauzme pol ruksaka, a sve bez veze... :confused:
Ja na putovanje nosim testere koje mi uvale po parfumerijama. Imam od gelova za pranje face, tonika, maski, kremica... svega. :D
Šampon i regenerator nabavim u onim malim vrećicama. I kupim još onu malecku termalnu vodu.
Ima u DM-u i onih malih dezića.
Jedino na malu pastu za zube nisam naišla...
seagirl
05.05.2006., 13:07
u dm-u?
Ma kakvi... :flop:
nije nesto... jos smisljam :zubo:
haha, to i ja radim.
onda mi ostane mjesta, jer znam da ću nešto kupit, to kad putujem van.
samo što bi bilo zgodnije da je sve u malim bočicama.
isto si čuvam neke testere ili manja pakiranja.
kupi si u ljekarni plasticne posudice i jednostavno preseli sve svoje potrepstine u njih. ;)
seagirl
05.05.2006., 13:30
kupi si u ljekarni plasticne posudice i jednostavno preseli sve svoje potrepstine u njih. ;)
Odlična ideja... samo... ispričaj mene neinformiranu.... zašto ljekarne prodaju prazne plastične posudice? :zubo:
ma to mi se ne da...
ja bi neke male koje mogu samo bacit u smeće da ih ne moram nosit nazad.
uvijek imam više prtljage kad se vraćam :D
kiki-j-zg
05.05.2006., 14:53
Upravo Calgonite pastu za zube imam u vrlo malim tubicama, jedna mi je zajedno sa malom četkicom za zube (na sklapanje) u torbi. Pastu sam dobila (5-6 komada) prošlo ljeto, imali su neku prezentaciju i dijelili su te male tubice.
Inače ne znam gdje bih ih uopće našla.
one dontodent (dm-ove) postoje u tim malim pakiranjima. ja sam našla pored blagajne.
LadyInRed
05.05.2006., 15:05
Misli si na to ubuduće pa si čuvaj male bočice i kutijice;) A za sada probaj nabaviti u apoteci, možda će ti htjeti prodati nešto te prazne ambalaže. I onda si u to pretoči iz većih boca. Ja si tako radim. Jer npr. minijaturni regenerator za kosu možeš kupiti samo od nekih žnj proizvođača što mi ne odgovara pa si ja radije stavim ono što inače koristim.
emergence
05.05.2006., 15:08
one dontodent (dm-ove) postoje u tim malim pakiranjima. ja sam našla pored blagajne.
da i imaju mala pakiranja stapica za usi. uzmem si i vatice za odstranjivanje laka natopljene s acetonom da ne trebam furati sve. ok je i mala pjena za kosu. u muelleru kupujem mini vosak od keune i masku u vrecicama.
volim sve sitno:zubo:
da i imaju mala pakiranja stapica za usi. uzmem si i vatice za odstranjivanje laka natopljene s acetonom da ne trebam furati sve. ok je i mala pjena za kosu. u muelleru kupujem mini vosak od keune i masku u vrecicama.
volim sve sitno:zubo:
da, da, kupila sam i ta mala pakiranja za uši.
iako mi je dovoljno par komada za put od par dana
(posluži i za uklonit maskaru ako se prilijepi :D )
i mali lak za kosu (koji i nije baš tak mali)
crvenkapica33
05.05.2006., 15:21
Ja na putovanje nosim testere koje mi uvale po parfumerijama. Imam od gelova za pranje face, tonika, maski, kremica... svega. :D
Šampon i regenerator nabavim u onim malim vrećicama. I kupim još onu malecku termalnu vodu.
Ima u DM-u i onih malih dezića.
pa baš to ima u dm-u! a kaj nema onih niveinih putnih neseserića? ili to tek ljeti dobivaju :confused:
Odlična ideja... samo... ispričaj mene neinformiranu.... zašto ljekarne prodaju prazne plastične posudice? :zubo:
pa ne znam ni ja iskreno.... mene su tete iz martimexa poslale po te kutijice kak bi mi stavile hrpu onih kremica u njih. tak sam ih i ja otkrila. :zubo:
LadyInRed
05.05.2006., 15:42
Pa ne bi one trebale to prodavati:D Ali, ljekarne izrađuju svoje vlastite kreme za raznorazne potrebe pa uvijek imaju takvih bočica i kutijica. Još ako imaš tetu magistru koju poznaš, nemaš problema:)
Zar ne bi dm trebao imati sve to? Ja imam još njemačkih zaliha. :zubo:
Najbolje su mi mini paste za zube i sklopive četkice. :zubo: Taman stanu u moj putni neseserić. E, da Yves Rocher isto ima ta mini pakiranja. I od njih imam nešto...
Andjelcic
06.05.2006., 15:44
Cini mi se da sam mini pakiranja vidjela u mulleru na trgu...
ako su prozirne s crvenim cepom onad su za urin za bakrterolosku pretragu!ako su duguljaste s malom zlicicom zakeljenom za cep onda su za ono drugo sto radimo,pa se u toj bocici nosi na parazitolosku ili neku drugi pretragu...itd.ima tih bocica razno-raznih.imaju oni i te svoje u koje stavljaju ono sto izraduju po narudbi-od ljekova do kremica,ali ne znam jesu te na prodaju...:zubo:
tepsija
07.05.2006., 09:58
jesu za prodaju, samo sto ljudima to uglavnom ne treba pa ne stoje na polici u oficini :)
a imas posudice za kreme, od 30-200 g uglavnom su u ljekarni, vece ili manje se uglavnom narucuju...
i plasticne flasice, od onih za kapi za nos pa vece
Martinka
07.05.2006., 10:37
Ja za put uglavnom koristim testere, a prošle godine sam u oriflame kupila hrpu nekih putnih setova, izgleda kao mala knjižica, ima sve od mlijeka i tonika do maske a bilo je nekih 5 kn, baš super za put.
jeste skuzile da je dosla bas masa novih mini pakiranja raznih stvarcica u dm?
samo na par mjesta am naletila da je i depilacijska krema medu njima..sad jel to mini neka depilacijska ili standardna..preletila sam,pa nisam stigla pogledat mililtrazu..:misli:
ali super su mi te stvarcice..strasno su slatke :cerek:
mali gelici za umivanje i kremice su mi najsladi :zubo:
patientia
16.06.2007., 03:20
Upravo Calgonite pastu za zube imam u vrlo malim tubicama, jedna mi je zajedno sa malom četkicom za zube (na sklapanje) u torbi. Pastu sam dobila (5-6 komada) prošlo ljeto, imali su neku prezentaciju i dijelili su te male tubice.
Inače ne znam gdje bih ih uopće našla.
Calgonit zubna pasta:eek: Sto je protiv kamenca:rofl: :rofl: :rofl:
tinich7
16.06.2007., 11:59
da, da , dekle, sve kaj hoćete za ta fancy putovanja imate u dm-u i full su slatkićke stvari, a müller ima neke preloše pretpotopne artikliće u prljavim ambalažama. Joj, kak ja ne volim kad je ambalaža prljava, a to se nerijetko dogodi i dm-ašima kod, npr. babylove-a.
patientia
16.06.2007., 12:07
Da, ali se to lako skine. Zakljucih da su oni izmedju ostalog jeftini jer nemaju kartonske kutije nego roba stoji otvorena na paletama. Mene ne dira, cak ponekad namjerno kupim proizvod prasnjave ambalaze jer znam da ce drugi traziti cist proizvod.
tinich7
16.06.2007., 14:50
Ma, znam da nema bojazni, al' nekako...Ne volim, ne znam.
evo me iz DM-a, ali Munchen
nakopovala tih mini stvarcica:)
pastice za zube, regeneratorcici za kosu, dezic-mini tak je sladak, kremicu za ruke
i to mi sad stoji u torbi da si imam uvijek uz sebe( dobro ne bas regenerator):D
Andjelcic
16.06.2007., 23:29
imala sam prije nivein putni sat pa cuvam te bocice, kao i bocice samponcica iz hotela (taj sampon izlijem), kutijicu melema i sl. u njih nalijem ono sto trenutno koristim.
Paranoid Sheep
17.06.2007., 01:27
Calgonit zubna pasta:eek: Sto je protiv kamenca:rofl: :rofl: :rofl:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
U Ipercoopu ima Nivein putni set i košta 40 kn (ima dezić, labelo, mlijeko, šampon, gel, za tuširanje...možda još nešto ali me baš nije previše interesiralo). Ja obično čuvam male flašice od fiksira za boju za kosu, male kutijice od kreme za oko očiju pa na put nosim ono što inače koristim, a ne ono na što me prisili loša ponuda u prodavaonama.
patientia
17.06.2007., 10:40
Ja sam vidjala samo Nivea putne setove za muskarce...
Ima i muških (nešto su jeftiniji) i ženskih.
pa da,ima u dm-u. u importaneu sam vidjela, imaju jednu policu baš sa tim mini stvarčicama..
ljubimteucelo
17.06.2007., 13:57
Kako nema u DM-u? U mome ima cijeli jedan dio kraj blagajne pun tih mini proizvoda. Većinom su Balea, ali bolje išta nego ništa. Ima baš svega.
ljubimteucelo
17.06.2007., 13:58
A tek sam sad vidila da je za Zagrepčanke pitanje. :D
jagodica-bobica
17.06.2007., 14:31
Ja sam vidjela u mulleru na trgu Freeman set u maloj knjizici poredane vrecice svih proizvoda. stoji tamo preko puta acetona cini mi se, na donjoj polici ( uglavnom, blizu bourjois-a)dodje oko 9 kn. ja sam imala to malo pakovanje pilinga i gela za umivanje i dugo mi je trajalo
Školjka
18.06.2007., 16:20
Ja sam vidjela u mulleru na trgu Freeman set u maloj knjizici poredane vrecice svih proizvoda. stoji tamo preko puta acetona cini mi se, na donjoj polici ( uglavnom, blizu bourjois-a)dodje oko 9 kn. ja sam imala to malo pakovanje pilinga i gela za umivanje i dugo mi je trajalo
Ja sam tek nedavno vidjela ta pakiranja u Mülleru. Preslatka su mi i jako prakticna. Jedino mi je malo glupo sto pakiranja sadrze peelinge i maske za lice, jer ja skoro nikada, pogotovo kada idem na sluzbeni put od 2 ili 3 dana, ne koristim peeling i masku za lice, ponajvise zato jer mi je kosa tada isfenirana, pa je ne zelim kvariti, a najcesce nemam vremena i ne da mi se.
jagodica-bobica
18.06.2007., 16:31
Ja sam tek nedavno vidjela ta pakiranja u Mülleru. Preslatka su mi i jako prakticna. Jedino mi je malo glupo sto pakiranja sadrze peelinge i maske za lice, jer ja skoro nikada, pogotovo kada idem na sluzbeni put od 2 ili 3 dana, ne koristim peeling i masku za lice, ponajvise zato jer mi je kosa tada isfenirana, pa je ne zelim kvariti, a najcesce nemam vremena i ne da mi se.
Asta ima sve u tom mini setu? nisam bas zapamtila
bikerica
18.06.2007., 19:50
Ima Freemanov mini set za lice i za pedikuru.
Inače, putujem skoro svaki vikend i ovisnica sam o mini setovima, jer nemam baš komfor sa stvarima(motor)...
Ima tih malih stvarčica i u Lushu i u L'Occitaineu i u Rituals.
anything but angel
18.06.2007., 20:34
Ima Freemanov mini set za lice i za pedikuru.
Inače, putujem skoro svaki vikend i ovisnica sam o mini setovima, jer nemam baš komfor sa stvarima(motor)...
Ima tih malih stvarčica i u Lushu i u L'Occitaineu i u Rituals.
nisam znala da ima Lush mini putnih stvarčica??? pa jel se može sve naći ili samo neki proizvodi???
ovi mali proizvodi u dm-u su mi simpatični i vjerujem da posluže svrsi, ali pola od toga ja inače ne koristim pa ne znam zašto bi nosila na put (a pogotovo proizvode za lice koje ne mjenjam samo tako, još mi samo fali da mi se neka neželjena "reakcija" dogodi na putu :rolleyes:)..
ja zapravo već dugo tražim set onako slatkih, malih, prozirnih plastičnih bočica za putovanja, sa čepovima u boji, u pripadajućoj torbici.. sjećam se da sam to davno vidjela u nekoj parfumeriji i oduševilo me, al nisam kupila tada i od onda nisam uspjela naići na nešto slično. to mi je super varijanta, em zato što je slatko i zauzima malo mjesta, em zato što u to mogu uliti proizvode koje inače koristim i niko sretniji od mene! nije mi jasno zašto se takve stvari ne mogu kupiti nigdje, a praktične su i mislim da bi svima dobro došle..
Školjka
19.06.2007., 11:41
Asta ima sve u tom mini setu? nisam bas zapamtila
Koliko se ja sjecam, dode krema za lice, peeling i maska, sve po dva puta. I cini mi se jos nesto, ali nisam sigurna sta.
bikerica
19.06.2007., 13:39
U Freemanovom setu za lice su: 1xgel za umivanje,2 maske(hidra.i glina),1xpeeling,2xlonsion za lice
Lush ima mini gelove za tuširanje, tako i kreme i neke lonsione...
Kupuju se svaki zasebno...
A L'Occitaine iam mini gelove za tuširanje, krema za tijelo od badema i peling pasta,kreme za ruke i za noge..itd
Dustflower
19.06.2007., 14:03
U Kozmu u importanneu ima nivea putnih setova (ženskih)
meallan
22.01.2009., 14:33
Zna li tko za kakav mini putni set sa gelom za tusiranje, samponom i sapunom, a moze i jos nesto uz to ak je tako pakirano
U Zagrebu
Zna li tko za kakav mini putni set sa gelom za tusiranje, samponom i sapunom, a moze i jos nesto uz to ak je tako pakirano
U Zagrebu
imali su toga u Getrou - od Nivee čini mi se, za muškarce, a kasnije su imali i za žene ...ne znam da li još uvijek imaju
Školjka
22.01.2009., 20:47
Ne znam je li ti to treba za dar ili tebi, jer u DM-u u AM-u ima malih putnih pakiranja svega - gelova za tuširanje, šampona, svega, čak i deodoranta, baš je dobar izbor, većinom Balea i Essence (tonik za lice, gel za umivanje lica), ali nisu zapakirani nego posebno.
Andjelcic
22.01.2009., 20:50
u kozmu ima mini (75 ml) toni&guy sampona, regeneratora, lakova i pjena za kosu
Dandy_080
22.01.2009., 20:57
Gdje ima za kupiti cijeli paketić Nivea sa svim tim mini pakiranjima unutra, to mi je prekrasno i koliko novčića?? :D
SocialButterfly
22.01.2009., 21:18
Jao bilo je u DM-u, ali nisam sigurna da još ima... Između 50 i 100kn je bio paketić :)
bubibuuu
22.01.2009., 21:19
imaš u konzumu, ktc-u...Za dm i kozmo, neznam. paketić je nekih 30 kuna :)
Dandy_080
22.01.2009., 21:20
Jao bilo je u DM-u, ali nisam sigurna da još ima... Između 50 i 100kn je bio paketić :)
imaš u konzumu, ktc-u...Za dm i kozmo, neznam. paketić je nekih 30 kuna :)
Hvala cure :mig:
edit: inače kad idem na put ja znam kupiti par onih bočica Jana baby i u njih usuti gelove za tuširanje koji su mi super, ali su u velikom pakiranju, to sam napravila s Afroditinim gelom od grožda! :mig: Tako da sam na putu imala 4 gela za tuširanje, ali mi nisu zauzeli puno mjesta u torbi :)
U DM u Petrinjskoj ima puno tih putnih pakiranja. Imaju deziće, gelove za tuširanje, šampone, male kreme za lice, maramice, kaladonte...
Rock Star
22.01.2009., 21:52
edit: inače kad idem na put ja znam kupiti par onih bočica Jana baby i u njih usuti gelove za tuširanje koji su mi super, ali su u velikom pakiranju, to sam napravila s Afroditinim gelom od grožda! :mig: Tako da sam na putu imala 4 gela za tuširanje, ali mi nisu zauzeli puno mjesta u torbi :)
Dobra ideja. :top:
Dandy_080
23.01.2009., 01:05
Dobra ideja. :top:
Pa da! :mig: :D To može biti isto putno pakiranje, za one proizvode kojih nema u manjem pakovanju! Ja sam imala tako 4 bočice, u svakoj drugi gel, s naljepnicom :lol: :lol: nije mi se smočilo, pazila sam ja na to :D i onda sam ih nosila onak u jednoj malo većoj prozirnoj, plastičnoj torbici s patentom, poredala ih kao bebe :lol: :lol: fora je izgledalo!
Eto ideja :mig:
patientia
23.01.2009., 01:39
Ja sam potrosila neke mini proizvode, pa pretacem velike gelove u bocice. I sampon, i regenerator, i gel za umivanje, i tonik, i Hygieiu...
Rock Star
23.01.2009., 02:04
Meni rijetko trebaju mini proizvodi, ali kad ih i nosim sa sobom, uvijek kupim nove. Nekak mi se ne da mučiti s pretakanjima. :)
gdje naci neki mali kaladont koji nije nekog gadnog okusa? treba mi za nosit ga u torbici...
aina_mo
28.03.2009., 23:12
a da citas topic od pocetka? barem svaki drugi post pise gdje ima za kupiti mini kaladonte
procitala i vidjela da ima od dontodenta kod kasa u dm-u, u dm-ovima di sam ja bila nema, zato i pitam :kava:
aba - kozm torbica sa bocicama ima za kupit u kozmu, bas sam gledala to pred koji tjedan
chrystal9
24.09.2009., 00:29
aba - kozm torbica sa bocicama ima za kupit u kozmu, bas sam gledala to pred koji tjedan[/QUOTE]
sjećaš li se možda koliko to košta? zna li tko? ako je skupo da od nećaka žicam male bočice od jogurtića? :cerek::D
ne sjecam se koliko je kostalo, do 100kn def
ali nakon sta sam napisala post (u 3 mj) sam bila trazit to (recimo u 4mj) i nije bilo vise :( neznam jel su opet dobili
chrystal9
26.09.2009., 23:10
hvala lilit , bas sam i ja gledala, i rekla mi je teta :cerek: da možda imaju u njihovim većim dućanima, ali nije mi bilo s ruke, pa nisam otišla.:mig:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.