View Full Version : audio cd-problemčić
imam jedan problem. spržio sam audio cd i išao sam slušat, pjesme krče ko pokvarena ploča, ili uopće ne sviraju, a nekad rade skroz normalno. imam MSI 32x12x40 pržilicu i koristim nero 5.5 koji sam dobio u pakiranju s pržilicom. sve ostale cd-e mi prži normalno (data i slično). što bi mogao biti problem?
SETRA Samoborček
12.06.2003., 21:12
A na što pržiš (kakve cd-e)
zovu se eProFormance (tako nešto). paket od 25 cd, bez kutija; dozvoljeno 24x, pržim 24x...
1. Je si li probao snimati s nizom brzinom, npr. 8x ili 16x? Kako zvuci u tim slucajevima?
2. MSI przilice su jedno veliko smece. :D
Jango Fett
12.06.2003., 22:21
Ovo se seli na Help Service.
pa i ja palio audio cedeje na eProformace.. piše na njima 40x. slafko pržio na 48x i svi sviraju ko veliki. :top:
nenoXtreme
13.06.2003., 11:58
Kvaka bi mogla biti u Jitter correction...
Probaj u Neri stavit čuklju (kvačicu :D ) na "use Jitter correction" prije prženja....
Ako nije, onda neznam...:rolleyes:
nenoXtreme kaže:
Kvaka bi mogla biti u Jitter correction...
Vis, vis - to mi nije palo na pamet... Pretpostavljao sam da snima iz MP3-ca...
[QUOTE=suba]imam jedan problem. spržio sam audio cd i išao sam slušat, pjesme krče ko pokvarena ploča, ili uopće ne sviraju, a nekad rade skroz normalno. imam MSI 32x12x40 pržilicu i koristim nero 5.5 koji sam dobio u pakiranju s pržilicom. sve ostale cd-e mi prži normalno (data i slično). što bi mogao biti problem?[/QUO
ja imam slican problem ali nevezano za przilicu
zvuk mi odjednom pocne krcati a nekad se cuje dobro npr glazba mi krci a sa cd-a mi svira normalno
sve mi pise dobro radi i nema zabiljezenog problema
Drago mi je što si nas obavijestio. Vidimo se za 3 godine kada neki klipan opet podigne ovaj thread. :w
nenoXtreme
04.09.2006., 10:53
loooooooooooool :lol:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.