View Full Version : najljigaviji bend.
ljudi koji vam je najljigaviji bend??
podrazumjeva sleezy članove, pjesme i sveukupni ljigavi dojam.
ok..nakon godina i godina slušanja glazbe jedna stvar mi se iskristalizirala. zaključio sam da je najljigaviji i najšugaviji bend u svemiru:
simply red.:rigo
Paranoid
13.06.2003., 12:53
Village people :flop:
Body, wanna feel my body,
body, baby, such a thrill, my body
Body, wanna touch my body,
body, baby, it's too much, my body
Body, check it out, my body, body,
baby, don't you doubt, my body
Body, talking about my body, body,
baby, checking out my body
Listen here
Every man wants to be a macho man
To have the kind of body always in demand
Joggin' in the mornings, go man go
Work up to the hill's top, muscles grow
You can best believe me
He's a macho man
Glad he took you down with anyone you can
Hey, hey, hey, hey, hey
Macho, macho man
I gotta be a macho man
Macho macho man
I gotta be a macho
Macho, macho man
I gotta be a macho man
Macho macho man
I gotta be a macho
Body, its so hot, my body,
Body, love to pop my body,
Body, love to please my body,
Body, don't you tease my body,
Body, you'll adore my body,
Body, come explore my body,
Body, made by God, my body,
Body, it's so good, my body
You can tell a macho, he has a funky walk
his western shirts and leather, always look so boss
Funky with his body, he's a king
call him Mister Eagle, dig his chains
You can best believe that, he's a macho man
likes to be the leader, he never dresses grand
Hey! Hey! Hey, hey, hey!
Macho, macho man
I've got to be, a macho man
Macho, macho man
I've got to be a macho! (all right)
Macho, macho man (yeah, yeah)
I've got to be, a macho man
Macho, macho man
I've got to be a macho! All Right!
Body, my body, body, wanna feel my body
Body, baby, body, body, come and thrill my body
Body, baby, body, body, love to funk, my body
Body, baby, body, body, it's so hot, my body
So hot, yeah my body
Allright
Everyman ought to be a macho, macho man
To live a life of freedom, machos make a stand
Have your own lifestyles and ideals
Access the strip of competence, that's the skill
You can best believe that he's a macho man
He's the special god son in anybody's land
hey, hey, hey, hey, hey
Macho, macho man
I gotta be a macho man
Macho macho man
I gotta be a macho
Macho, macho man
I gotta be a macho man
Macho macho man
I gotta be a macho
Macho, macho man
I gotta be a macho man
Macho macho man
I gotta be a macho
I gotta be a macho man
I gotta be a mucho mucho, macho macho man
I gotta be a macho
:headbang: :lux: :B
Ed Hunter
13.06.2003., 15:54
meni je najljigaviji i najsugaviji bend radiohead (sorry radiohead fans ... respect [nezelim nikog uvrijedit]... e da N'sync :)) e da jos me i nirvana zivcira kad se krutić poćne "derati" kako god vec...
ona pjesma In Bloom je najlosije sto sam ikad cuo haha
prvo sta mi padne na pamet.. deep purple :D
Seathorn
13.06.2003., 17:50
bon jovi :rigo:
Paranoid
13.06.2003., 17:57
funky kaže:
Ti si neki kreten :mad:
Hugh 'n' Pepper
13.06.2003., 18:23
da!
REVENGER4N
13.06.2003., 18:49
nekadašnja metallica, sadašnja šitallica mi je najljigaviji, najlicemjerniji, najgnjusniji, naj....uf...bend !!!
Paranoid kaže:
Ti si neki kreten :mad:
a ti si jos veci kreten :D
i nauci zavezat gubicu malo ;)
odgovorio sam na pitanje iz topica i to je sve.
funky kaže:
a ti si jos veci kreten :D
i nauci zavezat gubicu malo ;)
odgovorio sam na pitanje iz topica i to je sve.
Jebiga, ali jesi kreten. Reci tako hladno za Deep Purple da su najljigaviji band stvarno ne znam sta da kazem onda. Po cemu su to toliko ljigavi.
Hugh 'n' Pepper
13.06.2003., 19:30
nekome se jednostavno neki bend ne svidja...
misery-
13.06.2003., 19:39
koliko god to bilo nelogično i sve, ne mogu smislit queens of the stone age. ne znam, ima nešto u njihovom pjevaču kaj mi je ultra odbojno, ljigavo. pa zbog njega se ne mogu natjerat ni poslušat bend. propuštam kaj?
Hugh 'n' Pepper
13.06.2003., 19:44
ne bash.
pozdraf!
13.06.2003., 19:46
manic street preachers
dok je richey bio s njima, jos su nekako bili slusljivi, ali sad.....
there by the grace of god....... ma bjezi :mikroval:
pupobljak
13.06.2003., 19:48
koliko god to bilo nelogično i sve, ne mogu smislit queens of the stone age. ne znam, ima nešto u njihovom pjevaču kaj mi je ultra odbojno, ljigavo.
a kod kojeg od qotsa pjevača? malo ih je više:p
Hugh 'n' Pepper
13.06.2003., 19:50
probably onaj napusheni.... :D
pupobljak
13.06.2003., 19:51
probably onaj napusheni....
a opet ih je malo više :p
Blizzard Beast
13.06.2003., 20:09
nemoguce mi je izabrat samo jedan :D
mrzim sve ove nove pop "punk" bendove kao blink 182, sve glam transvestite i novu metallicu of kors.
misery-
13.06.2003., 20:26
pupobljak kaže:
a kod kojeg od qotsa pjevača? malo ih je više:p
a više ih ima? otkud da ja znam?! ja sam vidila (i čula) toga i odmah ih otpisala jednom zauvijek.
ma kratka kosa, malo deblji, mislim da čak plave oči.. jednom su na tv-u neš pričali da je dobio nekakve nagrade.. i da je uspješan na puno područja.. i da mu se svi dive..:rolleyes: :rolleyes:
rocker kaže:
Jebiga, ali jesi kreten. Reci tako hladno za Deep Purple da su najljigaviji band stvarno ne znam sta da kazem onda. Po cemu su to toliko ljigavi.
uf, rekao sam da su mi (MENI) dp najljigaviji bend. naucite se citat postove. ovo nije mjesto za govorit ljudima da su kreteni na osnovu njihovih subjektivnih zapazanja, koliko vam se god mozda cinilo.
i da, vas starih rawkera ima ko kineza. mislim, nitko se nije bunio za radiohead :D
a sta se tice dp, jednostavno su mi ljigavi. opcenito se grozim od tih "classic rock" bendova. ruzni ljudi, sviraju glazbu koju nalazim priglupom etc. jednostavno su mi grezi.
btw. village people su namjerno bili ljigavi.
bloody sailor moon
13.06.2003., 23:23
:rigo: him & Linkin park & nightwish :rigo:
him
busted.....đižuš krajst
:flop:
bloody sailor moon
14.06.2003., 00:40
ko su sada pak ti? neki s mtva? neznam ja tu mtv ekipu... sam par bendova.. ne gLedam ja to
to ti je nešto u stilu
n synca+gitare+glupi stihovi
pjesma im se zove - year 3000.(i have been to the year 3000....)
:flop: :confused: :flop: :flop:
žasu
bloody sailor moon
14.06.2003., 00:57
a mogu misLit
HIM,Linkin Park,Limp Bizkit,Eminem,Red Hot Chili Peppers,Papa Roach,System of Down,svi punk,rap,soul,jazz,blues i slicni bendovi.
Sve je to :rigo:
bloody sailor moon
14.06.2003., 11:04
Burzum kaže:
Eminem
bravo, toga se nisam sjetiLa..... meni se isto gade te "rap" i "r&b" budaLe s mtv-a... nemaju pojma......
Their music is bad and their color is bad :D
bloody sailor moon
14.06.2003., 11:19
music is definiteLy bad, but who fuck`s the coLor
Color is the most important we cannot allow unclean genetics to take place :D
Support your local Einsatzcommando
bloody sailor moon
14.06.2003., 11:32
ma nebum se sLožiLa....... ne razumijem zašto bi mrziLa nekoga tko nije iste boje ko i ja....... misLim, meni se gade oni crnci iz afrike (puni buva i to :bljak: ) aL ovako ovi čisti su ok... aL cigane MRZIM, to smrdi, fuuj, sve treba pobit.... :rigo:
panon youth
14.06.2003., 12:04
ako se nevaram vi ste se nedavno žestoko prepirali oko glazbe, tj, burzum je omalovažavao tebe kao pravu 'kakvugodmetalku'
sada se situacija promijenila i ti (ne samo na ovom topicu) nakon svakog njegovog posta kažeš bravo, :top: , :s , whatever..........ništa čudno ako uzmemo u obzir da glupe tinejđerice lako padaju pod utjecaj 'misterioznih':rolleyes: budala.
moderator neka briše ova sranja :rigo:
bloody sailor moon
14.06.2003., 12:22
ja i on se i daLje ne sLažem oko onih bandova (nekih da, nekih ne) i daLje se svađmo oko toga..... znaš, aL ima stvari i u kojima se sLažemo.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Reci da ti ne smetaju crnci a da mrzis cigane i jos se ne smatras rasistom je licemjerstvo :)
Zavrsavam raspravu o tome to je tema za live razgovor Bloody :top:
LukaJ kaže:
busted.....đižuš krajst
oni sebe nazivaju punk bendom....onak...rotfl...
:bljak:
aa gade mi se još svi oni mtv britanski bojbendovi tipa blue...iiiii ima ih još hrpa..:horor: :horor: :bonk:
GothicA
14.06.2003., 13:26
Meni onni papci kaj pjevaju "teenage dirtbag". :rigo: :rigo: :rigo:
panon youth
14.06.2003., 14:35
quince kaže:
oni sebe nazivaju punk bendom....onak...rotfl...
haha, busted su odvratni, al mislim da se ni sami ne smatraju punkom.............al zato good charlotte........., joj, neki dan sam na np vidio da si to slušala:D
katastrofa od benda, baš kad sam se nakon sum41 ponadao da je mtv punk krenuo uzlaznom putanjom ovi sve sjebali:rolleyes:
panon youth
14.06.2003., 14:36
Burzum kaže:
:)
:D :p
wheatus definitivno
prvi su mi pali na pamet
Gilad Pellaeon
14.06.2003., 22:58
Ne podnosim sotonjare tipa nirvana, metalica i sl.:rozi: :rozi: :rozi:
uzmite bilo koji nu metal bend.....:horor: :horor:
bloody sailor moon
14.06.2003., 23:44
Burzum kaže:
Reci da ti ne smetaju crnci a da mrzis cigane i jos se ne smatras rasistom je licemjerstvo :)
a dobro, rasist sam.... aL mi kinezi ne smetaju, tj. žuta rasa..
ja sam "poLu rasist".. hehehe :o :D
Paranoid
15.06.2003., 03:38
Gilad Pellaeon kaže:
Kolko god ne volio nirvanu, moram intervenirati i reći da oni nikad nisu bili sotonjare.
seaShore
15.06.2003., 04:03
hahhaaha... da nirvana sotonjare... LOOOOL... ni ja ih ne volim, ali opet ne razumijem kako netko može takve gluposti pisati..... :eek
mrzim sve one nu metalere i navodne punkere (blink 182) :bljak:
Blizzard Beast
15.06.2003., 10:45
Gilad Pellaeon kaže:
hahahahahah svaka ti cast na tvojoj neizmjernoj gluposti :D :D :bonk: :bang:
Gilad Pellaeon
15.06.2003., 11:56
Svi su krivi dok se ne dokaze suprotno!
A, ti mi dokazi suprotno:p
Pa, mozes cuti po sastavu nazovimo ih "pjesama" i tonu:rolleyes:
panon youth
15.06.2003., 12:04
siguran sam da ovaj gilad ima 40ak godina i jako brine da mu djeca imaju uredno ošišanu kosu:rolleyes:
Gilad Pellaeon
15.06.2003., 12:13
LOL, to ce tek biti. Zar stvarno stvaram dojam da sam tako star?
great pretender
15.06.2003., 12:29
netko je u tu probao smjestiti system of a down i red hot chilli pappers. pa zašto? šta im fali? bar su obje grupe dosljedne svojoj muzici i muzika im je ok.
najljigaviji bend za mene je definitivno - Queen! - he he he , naravno da se šalim - ne - Sex Pistolsi i P.O.D.
mislim to je od ovih priznatih bendova što nešto pretstavljaju u svijetu - ove mtv iznutrice nisam uzimao u obzir.
slazem se sa brkatim..ljigavost se gradi godinama i ma koliko busted i slicne isprdice bile iritantne..jos truda trebaju ulozit za nadvisiti velikane: simply red:s
damnaya
15.06.2003., 14:41
Ed Hunter kaže:
meni je najljigaviji i najsugaviji bend radiohead (sorry radiohead fans ... respect [nezelim nikog uvrijedit]... e da N'sync :)) e da jos me i nirvana zivcira kad se krutić poćne "derati" kako god vec...
ona pjesma In Bloom je najlosije sto sam ikad cuo haha
you know you're right (kako li se vec zove) je jos jadnija i sugavija, jer ce kobejn kroz cijelu pjesmu dere :pain.....
inace nirvana ima i prihvatljivih pjesama, ali ove dvije(in bloom &you know...) su stvarno jedni od cestih promasaja kod vec recenog banda.
damnaya
15.06.2003., 14:45
u svakom slucaju slipknot je totalno bljak, a i korn mu je dosljedan...:w
jellybelly
15.06.2003., 15:47
Ja mrzim Creed i onog njihovog šuugavog šminkerskog pjevaca.:2up: :2up:
UmpaUmpa
15.06.2003., 20:38
najveci uzas su scorpionsi, pogotovo wind of change. Ranih devedesetih se nisi mogao maknut nigdje bez da taj srot svira. Joj, da, i Jurop, final cuntdown (namjerno tako spelovano)
Ima i bandova (i pjevaca) koji su toligo odruni da su super, kao Sigue Sigue Sputnik i Billy Idol (punk 21 stoljeca sa pocetka 80tih, tolika jeza da je super za slusat), Falco (jenny, tko se toga jos sjeca), a najveca legenda su the Shaggs, Zappa je rekao da su bolji od beatlesa, kriticari su rekli da zvuci kao hit parada sa jupitera, 4 ruzne klinke koje ocajno sviraju pop iz kasnih 60tih, kojima je stari pisao pjesme... I ponovo su se okupile... http://home.flash.net/~tomj/shaggs/ moze se skinut dosta mp3ova sa kazaa-e, svakako vrijedi cut, pogotovo garaznim bandovima da ljece komplekse... Nevjerojatno kako lose sviraju...
Gilad Pellaeon kaže:
ti nisi normalan!
metallica i nirvana nemaju nikakve veze sa sotonizmom, ne buncaj o necem o cemu pojma nemas.
tatatatira
16.06.2003., 13:33
u2, metalika, pepersi, van gog... i jos brdo...
soylent
16.06.2003., 13:35
kompletna nu-metal scena. svi do jednog.
panon youth kaže:
haha, busted su odvratni, al mislim da se ni sami ne smatraju punkom.............al zato good charlotte........., joj, neki dan sam na np vidio da si to slušala:D
katastrofa od benda, baš kad sam se nakon sum41 ponadao da je mtv punk krenuo uzlaznom putanjom ovi sve sjebali:rolleyes:
aaa da...sad sam ja busted...s good charlotte...bili su mi dobri...ona njihova prva pjesma... :o a sad me žifciraju... iii njih sad stavljam u ljiga bendovee...a sum 41 ne diraj...oni su mi baš dragi..:angeleye: znam da su komercijala al si ne mogu pomoć:o
Dee Pee
16.06.2003., 15:26
Simple Minds, Linkin Park, HIM, svi boy bendovi, puno rappera, r`n`b-jevci, Offspring, death i black metal ljigavci, Bon Jovi, a kaj se tiče Good Charlotte, jest da su grozni, ali ona pjesma "Lifestyles of the rich....????" mi je fakat OK! pa me sad ubijte...:s
Dee Pee kaže:
a kaj se tiče Good Charlotte, jest da su grozni, ali ona pjesma "Lifestyles of the rich....????" mi je fakat OK! pa me sad ubijte...:s
i ja mislim istoo...:D
iii baš me briga...recite da sam komercijalna...:p
Grozotny
16.06.2003., 15:36
Moja lista ljigavih bendova se sastoji od kompletnih kataloga pet najvecih major labela.
Creed - al' stvarno
Modern Talking - e oni su tako odvratni da već ispadnu kao nekakva sprdačina
istina, masa ovih mtv punk bendova je stvarno ljigava (a super je kada se BUSTED u spotu sprdaju sa boy-bandovima - e za tako nešto stvarno ili moraš imati smisla za opaku samoironiju ili biti totalni debil)
ma, ima ih doista previše, iako nisu svi na major labelima, niti su svi sa majora loši.
Call me The Breeze
16.06.2003., 23:15
Auuuuu, al za ovo ima kandidata!
Prvi i najveći: Spandau Ballet (postoje li još?:rolleyes: )
Ondak....
Meatloaf.
John Bongiovi....
Ebbiga, to su (kao fol) soleri..
Ma, sjetit ću se ja još....
Oasis su više debilni nego ljigavi, a nekada daaaaaavno su čak bili i dobar bend (ili sam ja bio mlad i naivan).
Spandau Ballet su imali skroz opaku "To Cut A Long Story Short", a eto priznajem da mi je "Gold" baš draga i super je za pjevušenje pod tušem ( i srcedrapateljno mahanje rukama).:D
Call me The Breeze kaže:
Meatloaf.
Njega ne mogu smislit, ajme, ajme, ali to je pjevač a ne bend, zar ne? :confused:
John Doe
17.06.2003., 19:23
Znam da je pitanje o najljiigavijem bendu, al ono...Ja Rule i R. Kelly (the kid lover) su mi definitivno na vrhu "koga streljat sa osmijehom na licu" liste:cool:
Grozotny
17.06.2003., 21:43
Marx kaže:
Oasis su više debilni nego ljigavi, a nekada daaaaaavno su čak bili i dobar bend (ili sam ja bio mlad i naivan).
Bio si mlad i naivan;)
Warheart
17.06.2003., 22:38
Vidim da se ovdje spominje queens of the stone age.Postujem pravo na tudje misljenje, ali ovaj put netko je u velikoj zabludi.Ak oni jesu umisljeni, imaju za to i pravo, jer sviraju trenutno najbolji rock&roll.Zato:s josh homme i nick oliveri
funky kaže:
Pa jesi li ti normalan???? :eek:
Tebe treba bicevat i :azdaja:
Gade mi se ali doslovno gade:
Limkin park, eminem, nelly, svi oni sugavi brijaci i reper koji ne znaju sta je muzika, niravana, bon dovi, deni from d blok...
joj ima ih jos al se sad ne mogu sjetiti
napisat cu kad se sjetim
Kao što rekoh, Oasis nisu ljigavi nego su više dosadni i suvišni. Isto se može reći i za Deep Purple (IMHO).
zubatac
18.06.2003., 19:04
Without further explanation:
M People
UB40
Leteci odred
e da, speaking of that, kako to da nitko nije uzeo u obzir nepresusni izvor ljigavosti na domacoj estradi? pa tu je bar ima u neizmjernim kolicinama
Vidim, ovdje se miješa pojam "ljiga" sa stavom "ne sviđaju mi se".
Ja mislim da su ta dva pojma potpuno različita iako se često njihova značenja preklapaju, kao što se vidi iz priloženog :D
Npr, sigurno postoje bendovi koji su ljiga ali vam se sviđaju (UmpaUmpa, hrabro priznanje za Billy Idola :D ) kao i oni koji vam se ne sviđaju, ali nisu ljiga tj. morate im priznat kvalitetu (npr.... Kraftwerk :D )
ljigavo definitivno nije isto sta i "ne svidja mi se" ili "mrzim ih"...ljigavost je posebna kategorija...vidim da su to ovde neki pomisali...ja recimo simply red uopce ne mrzim, ali stvarno ne znam ko to moze slusat i zasto..mislim koja je ono glazba, koji image...ljigavo dozlaboga:rigo:
e naslo bi ih se i u nas cak i previse
dakle, kao što rekoh...
CREED i MODERN TALKING - 'ko može bolje?:D
Blizzard Beast
18.06.2003., 23:25
jebo vas koji su to simply red :confused:
Gianluca Vialli
19.06.2003., 12:42
R. E. M.
panon youth
19.06.2003., 12:52
pih, opet ovaj provokator koji sluša narodnjake :2up:
:zmaj:
Gianluca Vialli
19.06.2003., 12:54
panon youth kaže:
pih, opet ovaj provokator koji sluša narodnjake :2up:
:zmaj:
Ti to meni? Uf, što smo bijesni. :D Što ja mogu kad mi je muzika koju sviraju Arijemovci pravo ljigava.
zucchera
19.06.2003., 13:15
Meni su Roxette uzasno ljigavi, fuj :bang:
spalevski
19.06.2003., 13:20
neznam za bend, ali pevac
JUSTIN TIMBERLAKE
trenutno mi padaju na pamet bon jovi i pet shop boys :D
Arwen Evenstar
19.06.2003., 20:26
Crazy Town... :bljak:
seaShore
19.06.2003., 20:32
ma cijela ona emtivi ekipa
grungerca
19.06.2003., 23:53
HIM :rigo:
LP
Iron Maiden
da i ja malo provociram :)
Najviše volim kad vidim slatkaste polucrnčiče u skupoj peder-oblekici i skupim autima ( kompleksi naravno ) kada pjevuše nekakav slatkasti polurep okruženim dobrim pi**ama koje mi se u tom ambjentu isto počinju gaditi. (nisam rasist, ima i takvih bjelaca, al večuna su polucrnčiči poput Ushera i sličnih)
sirovina
04.07.2003., 22:10
najljigaviji mi nisu šund pjevači jer oni imaju svoje ja: priznaju da su šund ali im se taj tip muzike sviđa.
Najljigavije su mi kvazi etablirane grupe koje se prodaju pod "umjetnike" a pjesme su im imbecilne
Ima ih po mojoj procjeni oko 60% od ukupnog broja (ostalo su šund ili donekle dobre i dobre pjesme, neovisno o stilu)
ako bi trebao izdvijiti najiritirajuće, to su grupe koje nemožete izbjeći kad upalite radio ili tv, a pjesme su im zatupljujuće: npr. jinx; giboni, josipa lisac; parni valjak;prljavo kazalište itd..
a strane: 90% muzike 80-tih, razne britpop grupice tipa blur, pink floyd, u2 novije faze (od kad su prestali biti buntovnici i postali "umjetnici"); razni prosječnjaci tipa eminem, a ima tu i raznih frikova koji su danas očito ušli u modu i postaju komercijalni mainstream
gigi4you
04.07.2003., 22:23
naši: LETEĆI ODRED :eek:
ostatak: CREED ( ustvari, pjevač uništava dojam) & Nsync-i i klonovi
Arwen The Beauty
06.07.2003., 12:04
Svi boy- bandovi tipa Backstreet Boys...
Od pjevača onaj jež Gareth Gates, a tek Daniel...
Kad ih slušaš, imaš osjećaj da dobivaš karijes na zubima koliko su slatkasti...
Ljigavoooooooooo!
seaShore kaže:
ma cijela ona emtivi ekipa
ma bravo! bolji ti je onaj tvoj lokalni radio na kojem tvoj ujak pusta najnovije 'alternativne' stvari iz sedamdesetih
beheaded
08.07.2003., 16:48
gigi4you kaže:
naši: LETEĆI ODRED :eek:
ostatak: CREED ( ustvari, pjevač uništava dojam) & Nsync-i i klonovi
E, moj dechec....
Nikad ne bih N'sincheke nazvao bandom...
Ariston
08.07.2003., 23:08
Captains log, stardate 08072003:
Balašević
dr_skank
09.07.2003., 13:16
jel' se neko sjeća onog benda...europa :bljak:
pixies
tool
radiohead
:B
great pretender
10.07.2003., 11:48
sad će me netko bićevat. ali kad vidim stonse , dobijem proljev.
čak i mislim da je njihova muzika dobra, kvalitetni su , jedna od najvećih grupa - ali ja ih nemogu smislit.
cim vidim onog ĐEGERA - trčim na ve ce
[TT] Ixian
10.07.2003., 12:52
Mad-X kaže:
pixies
tool
radiohead
you must be joking... you're insane... you're MAD!!!
:D
Ivica Serfezi i Ljupka Dimitrovska:D hrpa domacih novokomponovanih Magazina,Skladista,Ivani Brkic,Gazdi, i minea i tko zna kako se sve zovu.
Thompson, Boy Bandovi,i kicasti slatkasti crnacki bandovi na MTV
mENI SU NAJLJIGAVIJI BEZ KONKURENCIJE him I T.A.T.U............
jEBOTE, KAKO SU LJIGAVI!!!!!
t.A.T.U. ČAK I VIŠE.......
A UBILI SU ME S OBRADOM sMITHSA.............NEKO JE SPOMENUO PROLJEV!!!!!:horor: :horor: :horor: :horor: :horor:
Dejvid_Gilmor
13.07.2003., 16:46
U2.
I sve one crncuge koje repuju, sa pickama okolo. Ti garant nisu jebali u zivotu. Kad vidim onog sa flasterom( ne znam kako se zove) osip dobijem.
Sto Pink Floyd??? :confused: :confused:
Gabriel Buzančić
13.07.2003., 19:01
Azra i Bajaga.:cool:
ali što ja znam...
[QUOTE]Dejvid_Gilmor kaže:
[B]U2.
I sve one crncuge koje repuju, sa pickama okolo. Ti garant nisu jebali u zivotu. Kad vidim onog sa flasterom( ne znam kako se zove) osip dobijem.
e te crncuge su se najebale vise no sto si ti ikad pomislio na istu stvar....nije bas da sam pretjerani rap ili hip-hop fan, ali to sto si rekao ne stoji......
a onaj s flasterom se odaziva na ime nelly
great pretender
15.07.2003., 21:54
a ti si NULA ?
Dijete Cvijeća
16.07.2003., 02:45
QUEEN! :rigo: :rigo: :rigo: :bljak: :bljak:
[TT] Ixian
16.07.2003., 16:58
Mad-X kaže:
:nono:
Ariston
16.07.2003., 22:10
Captains log, stardate 16072003,supplement:
nula kaže:
[QUOTE]Dejvid_Gilmor kaže:
[B]U2.
I
a onaj s flasterom se odaziva na ime nelly
Mislim, taj tip je tako jadan, do bola. Ono..neki opaki, superturbocool frajkan, a zove se Nelly?!?!?!?
Za boga miloga!!!:flop: :flop:
I mislim spotovi: JA repam a oko mene guzate crnkinje..drugi spot..ja repam na parkairalištu kad oko mene sisate crnkinje, pa treći spot; ja repam u kamionu ili kraj bazena, kad vidi vraga sisate i guzate crnkinje oko mene. Mislim,onda su bjelci rasisti!!:flop: :flop:
Sudden Sid
16.07.2003., 22:59
Na pamet mi pada trenutacno HIM - "love metal"? Ma fuj, odurno! :mad: :mad:
Kod Simply Reda me zivcira onaj pjevac i te neke pjesme od kojih se osjecas ko da se vozis na zadnjem sjedalu autobusa kroz kozju stazu 120 na sat
Ove MTV bljuvotine necu ni spominjati :rigo:
Blueealää
17.07.2003., 00:35
ej nemojte mi dirat blink 182 oni su smo pankeri koji se zajebavaju i uspjeli su u tome
a deep purple, pink floyd i radiohed su kultni bandovi i ne zasluzuju da se po njima pljuje
najljgaviji su definitivno slipknot, cak ljigaviji od linkin parka, boybandove i slicno ne treba spominjati
HELIX14
17.07.2003., 00:53
funky kaže:
Ti si tako mlad a tako glup .
To je isto kao da neko kaze za Mozarta da je ljiga i to je moje misljenje i o tome se ne raspravlja .
I te kako se raspravlja jer postoje univerzalne vrijednosti .
Da si rekao da ti se DP ne svidja nikom nist , o ukusima se ne raspravlja ali da su ljiga to si dotakao univerzalnu vrijednost .
Kuzis ?
Ne !
I mislio sam al jos si mlad , mozda ima nade za tebe .:B
Ariston
17.07.2003., 12:58
Captains log, stardate 17072003:
DEEP PURPLE??? LOCO??????????
Kronološki:
1. Modern Talking
2. No Mercy
3. Bljekšit bojsi i slični gej-boj bendovi
:rigo:
HELIX14 kaže:
Ti si tako mlad a tako glup .
To je isto kao da neko kaze za Mozarta da je ljiga i to je moje misljenje i o tome se ne raspravlja .
I te kako se raspravlja jer postoje univerzalne vrijednosti .
Da si rekao da ti se DP ne svidja nikom nist , o ukusima se ne raspravlja ali da su ljiga to si dotakao univerzalnu vrijednost .
Kuzis ?
Ne !
I mislio sam al jos si mlad , mozda ima nade za tebe .:B
HAHAHAHAHAHAHA!:B :B :B
Genijalno!
Helixov korolar:
"O ukusima se ne raspravlja, ALI..."
A ako ja kažem da su Deep Purple superljiga i da je to (naravno, a što bi drugo moglo biti?) moje mišljenje, IMHO itd. što onda?
Zašto bi se ja morao složiti sa tvojim "univerzalnim vrijednostima"? Možda moje univerzalne vrijednosti uključuju Bacha (klasika) i Pixies (rock), ali isključuju "classic rock". :D
Hej, ovdje se ne pokušava doista OBJEKTIVNO utvrditi koji je najljigaviji bend na svijetu (a ne znam ni kako bi se to moglo OBJEKTIVNO izmjeriti).
P.S.: Inače, meni osobno, Deep Purple su "nebitni debili" (da iskoristim genijalnu Vucinu sintagmu). :D :D :D
soylent
17.07.2003., 13:48
ac/dc
soylent
17.07.2003., 13:50
umiruci od smijeha pri pogledu na marxov sig:
nego, marx, jesmo se mi kaj dogovorili oko copyrights i odstete?
soylent kaže:
umiruci od smijeha pri pogledu na marxov sig:
nego, marx, jesmo se mi kaj dogovorili oko copyrights i odstete?
Ha, pola tebi, pola Bomberu.
Od svih donacija koje mi upute forumaši.:D
HELIX14
17.07.2003., 19:49
Marx kaže:
HAHAHAHAHAHAHA!:B :B :B
Genijalno!
Helixov korolar:
"O ukusima se ne raspravlja, ALI..."
A ako ja kažem da su Deep Purple superljiga i da je to (naravno, a što bi drugo moglo biti?) moje mišljenje, IMHO itd. što onda?
Zašto bi se ja morao složiti sa tvojim "univerzalnim vrijednostima"? Možda moje univerzalne vrijednosti uključuju Bacha (klasika) i Pixies (rock), ali isključuju "classic rock". :D
Hej, ovdje se ne pokušava doista OBJEKTIVNO utvrditi koji je najljigaviji bend na svijetu (a ne znam ni kako bi se to moglo OBJEKTIVNO izmjeriti).
P.S.: Inače, meni osobno, Deep Purple su "nebitni debili" (da iskoristim genijalnu Vucinu sintagmu). :D :D :D
Kao kaj na politici nista ne razumijes takav si i u glazbi .:D
Salim se .
Naravno da svako ima svoj ukus i niko ne moze oduzeti ti to ali zar ne mislis da postoje i neke univerzalne vrijednosti koje su iznad pojedinacnog ukusa .
Ne radi se tu o Deep Purple , recimo da je tema najljigavija slika i da neko napise Mona Lisa .
Tad se vise ne govori o ukusu nego o onom koji je tako nesto izjavio.
Neke stvari imaju univerzalnu vrijednost jer traju godinama , generacijama , jer imaju neku vrijednost koju su odredili oni koji se tim bave pa i svi mi .
Deep Purple se ne moraju svima svidjati ali nakon 35 g. postojanja , nakon kaj su oborili masu rekorda u R&R glazbi sasvim je neumjesmo reci da su ljiga .
Godine trajanja i oboreni rekordi nisu nikakav dokaz kvalitete.
Naravno, to je samo moje mišljenje.
Ali što ja znam, meni su npr. Stonesi ljiga, a eto oni postoje puuuno duže od mene.
Ili npr. koliko su ono albuma prodali Backstreet Boysi?:D
HELIX14
18.07.2003., 11:21
Marx kaže:
Godine trajanja i oboreni rekordi nisu nikakav dokaz kvalitete.
Naravno, to je samo moje mišljenje.
Ali što ja znam, meni su npr. Stonesi ljiga, a eto oni postoje puuuno duže od mene.
Ili npr. koliko su ono albuma prodali Backstreet Boysi?:D
Pod rekorde nisam nuzno mislio samo na prodaju albuma nego i na podizanje standarda u produkciji i slicne stvari .
Neke stvari od Stonesa iz 60-tih su i dan danas klasici pa to valjda nekaj govori o kvaliteti Stonesa dok za par godina se niko nece ni sjecati neke pjesme Backstreetboysa bez obzira kaj su bili par godina "in" .
To su te univerzalne vrijednosti koje ne ovise o pojedinacnom ukusu i zato se ne smije takve stavljati u "ljige" zato kaj se recimo meni ne svidjaju .
IL_Mamba_Negro
18.07.2003., 16:01
Nisam procitao SVE postove,
Al zar se niko nije sjetio odvratne familije:
KELLY FAMILLY :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
:bljak: :bljak: :bljak: :2up: :2up:
royal trux
19.07.2003., 00:17
Marx kaže:
nemoj tako, marxa ti! da si rekao 'meni je mick jagger ljiga', to bi bilo u redu, jer je, svi znaju da je skrtac, gramzivac i control freak. ali nemoj cijele stonese! nisu ljiga, kako ljiga moze biti covjek ko keith koji je izjavio da je naucio skijati za vrijeme snimanja 'exile...' (on i anita, ne zna se tko je bio veca gjankoza u to doba), a da je micka, poznatog fitness fanatika, uvijek mogao pobijediti u tenisu? on da je ljiga? i charlie? pa i ron wood, kako on moze biti ljiga? ajd dobro, bill wyman je ljiga, ali nije vise clan stonesa.
Marin23
19.07.2003., 19:55
onaj p.o.d je definitivno najjadniji i najsmjesniji band koji sam vidio , gori su od svih onih MTV isprdaka
Crimson Petal
19.07.2003., 20:12
a jooj... ima ih jedno milijun, ali evo recimo ova 3: godsmack, creed & nickelback... FUJ. ti mi medju prvima padaju na pamet.
Frantic
20.07.2003., 13:41
definitivno mettalica, odnosno mentalika ili shitalica
rigam se na njih
:bljak: mentalika
i drim tiater je isto ful los!!
Frantic
20.07.2003., 14:28
moje isprike..netko mi je prtljao po profileu..
meni najljigaviji bend..mhmh..pa gotovo svi black metal bendovi mi se gade, ali ipak najviše Burzum, COF i Dark Throne..
soulfly...bljak bljak bljak
Ed Hunter
20.07.2003., 23:29
Frantic kaže:
meni najljigaviji bend..mhmh..pa gotovo svi black metal bendovi mi se gade, ali ipak najviše Burzum, COF i Dark Throne..
jao e frantic ja te volim.. zaboravio si napisat ĐUDAS PRIŠT!! TAK ti to ide kod ogranicenih!!
Dream theater , metallica -> zakon .. and u can suck my ass motherfucking ogranicene bitchez... il jos bolje prijetite mi smrcu i batinama...
p.s.
Laura i hrci ... I LOVE YOU!!!
Black Hawk Down
24.07.2003., 19:53
Dijete Cvijeća kaže:
QUEEN! :rigo: :bljak:
:top: Da, Queen. Pompozno, lažno, ukrasno, isprazno ...
Blizzard Beast
24.07.2003., 19:59
joj ak ovo vidi onaj great pretender :D
royal trux kaže:
nemoj tako, marxa ti! da si rekao 'meni je mick jagger ljiga', to bi bilo u redu, jer je, svi znaju da je skrtac, gramzivac i control freak. ali nemoj cijele stonese! nisu ljiga, kako ljiga moze biti covjek ko keith koji je izjavio da je naucio skijati za vrijeme snimanja 'exile...' (on i anita, ne zna se tko je bio veca gjankoza u to doba), a da je micka, poznatog fitness fanatika, uvijek mogao pobijediti u tenisu? on da je ljiga? i charlie? pa i ron wood, kako on moze biti ljiga? ajd dobro, bill wyman je ljiga, ali nije vise clan stonesa.
Ha, nisam ni sumnjao da će jedan ljubitelj Royal Truxa ustati u obranu Stonesa.
No, nemaš brige, ako i ne volim baš Stonese, cijela ta post Pussy Galore scena mi je simpatična. Nije da su mi najdraži bendovi, ali :top: .
Taun We
01.08.2003., 20:22
Wheatus i Linkin Park ( sorry, ali... :flop: )
Eto Dermezel
02.08.2003., 13:53
Iron Maiden :flop:
Gilad Pellaeon
02.08.2003., 16:01
Eto Dermezel kaže:
slazem se da je i iron maiden u toj skupini:top:
damnaya
02.08.2003., 17:45
:W
slipknot
korn
linkin park
manowar
..............
Blizzard Beast
02.08.2003., 17:53
Gilad Pellaeon kaže:
a po cemu su oni tolko ljigavi ak se smije znat? :rolleyes:
Paranoid
02.08.2003., 19:31
Gilad Pellaeon kaže:
Nemogu vjerovati kakve gluposti ti pišeš, oni su isto prema tvome sotonjare ili kaj??
Ollienntsh
02.08.2003., 20:06
IL_Mamba_Negro kaže:
Nisam procitao SVE postove,
Al zar se niko nije sjetio odvratne familije:
Sta im fali? :D
Re-form, re-form, re-form!
:five:
Gilad Pellaeon
02.08.2003., 20:14
Paranoid kaže:
Nemogu vjerovati kakve gluposti ti pišeš, oni su isto prema tvome sotonjare ili kaj??
Zar su nesto drugo?
Blizzard Beast
02.08.2003., 20:39
Gilad Pellaeon kaže:
Zar su nesto drugo?
buahahahhahahahahaahha
praise death!
hail satan!
bauhahahahaahhahaahhaha
stvarno si duhovit :top:
Previse ljigavih bandova za nabrojat... al najljigaviji od svih je ipak Bronco Busters. Bljaaa...
modern talking :headbang: :rolleyes:
Flemming
03.08.2003., 18:37
BonJovi, Proclaimers, Smiths, Scorpions, Tears for Fears,
WHAM, Craftwerk, ZZ top, Police, Black Sabbath, Sade iako nije bend ali kenja za nekoliko osoba, itd:cool:
hopeless
03.08.2003., 18:41
ja mrzim busted. i onu pjesmu što su obradili na njemačkom. što oni misle, da su neki punkeri samo jer viču hey ho let's go?
bloody sailor moon
03.08.2003., 21:11
Ed Hunter kaže:
p.s.
Laura i hrci ... I LOVE YOU!!!
tek sada vidim ovo... aaa... čemu to?
p.s. voLimo i mi tebe ;)
Frantic
03.08.2003., 21:15
Frantic kaže:
Za ovo tu sam se malo zezao.
np: Burzum - En Ring Til Aa Herske
bloody sailor moon
03.08.2003., 21:21
hahha.
Frantic
03.08.2003., 23:14
bloody sailor moon kaže:
hahha.
grrrrrrrrr...još jednom takni moj profil :azdaja:
Frantic kaže:
Ti si ono iz RI...?
Hmmmmm, da jos ne bi i klincu isao srati jer prica gluposti...
Ma zivio! Jos godina-dvije i vucarati ces se po partijima...
P.S. Sa COF se slazem.
Frantic
03.08.2003., 23:20
wyrm kaže:
Ti si ono iz RI...?
Hmmmmm, da jos ne bi i klincu isao srati jer prica gluposti...
Ma zivio! Jos godina-dvije i vucarati ces se po partijima...
P.S. Sa COF se slazem.
PARTIYI??????????????
uhhh ne spominji to uzalud...diže mi se kosa na glavi na smao pomisao na to..hmmh...SRANJE!!
Frantic kaže:
PARTIYI??????????????
uhhh ne spominji to uzalud...diže mi se kosa na glavi na smao pomisao na to..hmmh...SRANJE!!
Puno ih je to reklo............................................
Samo se ti tjesi.
Frantic
03.08.2003., 23:24
wyrm kaže:
Puno ih je to reklo............................................
Samo se ti tjesi.
nije stvar tješenja...ngo meni postane fizički loše, ako sam predugo izložen briji
Lasa Vadački
03.08.2003., 23:48
Čitam to nabrajanje: REM,U2,Stonesi,Deep Purple,Metallica,Queen,Nirvana,etc....To su ljige?
Stvarno originalno,nema šta!:B
Znalci sve u šesnajst!:D
Denichy
04.08.2003., 13:47
Pa ja mislim da nema ljigavije muzike nego što je hrvatsko-balkanska muzička scena..........zato izdvajam pod br.1 top shit Thompson !!!!!! kad ga vidim gadno mi se bljuje ,a isto tak kad vidim onu tupu rulju !!!!!!!!!!!!!!! Bez uvrede
:bljak: :
:s :s :s MAIDEN RULES :s :s :s
Frantic
05.08.2003., 01:08
Lasa Vadački kaže:
Čitam to nabrajanje: REM,U2,Stonesi,Deep Purple,Metallica,Queen,Nirvana,etc....To su ljige?
Stvarno originalno,nema šta!:B
Znalci sve u šesnajst!:D
:top: :top:
šta nisi znao da svi oni pišu za časopise poput Kerrang!, Rolling Stone, Metal Hammer i etc.????:D :D
Lasa Vadački
05.08.2003., 22:22
Frantic kaže:
šta nisi znao da svi oni pišu za časopise poput Kerrang!, Rolling Stone, Metal Hammer i etc.????:D :D
Za prave stvari,hvale nikad dosta!
I zato:
Deep Purple,Metallica,U2,REM,Stonesi,Queen,Nirvana....
:s :s :s :s :s
Najljigaviji je - i domaći i strani :D - bend Plavi orkestar. :flop:
Frantic
06.08.2003., 15:02
Lasa Vadački kaže:
Za prave stvari,hvale nikad dosta!
I zato:
Deep Purple,Metallica,U2,REM,Stonesi,Queen,Nirvana....
:s :s :s :s :s
majstoreeee :top:
:klap: :klap: :lux:
:amen:
Gilad Pellaeon
06.08.2003., 16:04
Frantic kaže:
majstoreeee :top:
:klap: :klap: :lux:
:amen:
jos je metallicu zaboravio spomenuti, ali nema veze:D :B
Frantic
06.08.2003., 16:44
Gilad Pellaeon kaže:
jos je metallicu zaboravio spomenuti, ali nema veze:D :B
mhmhmh...pa spomenuta je metallica...:confused: :confused:
Lasa Vadački
06.08.2003., 16:48
Frantic kaže:
mhmhmh...pa spomenuta je metallica...:confused: :confused:
Ma ne brigaj, hologram je htjeo ispat kao ciničan!
Frantic
06.08.2003., 16:52
Lasa Vadački kaže:
Ma ne brigaj, hologram je htjeo ispat kao ciničan!
a jebemu šta ga Flota nije mogla učinit malo poniznijim??
očito nije...ili je on greška u sistemu..pa su ga odbacili...pa svoju ogorčenost liječi na nama..e da..to je to!!! :jumping:
Lasa Vadački
06.08.2003., 16:55
Frantic kaže:
očito nije...ili je on greška u sistemu..pa su ga odbacili...pa svoju ogorčenost liječi na nama..e da..to je to!!! :jumping:
:jumping: :klap:
Gilad Pellaeon
06.08.2003., 17:46
Frantic kaže:
FATAL SYSTEM ERROR! :D, pregorjeli su neki sklopovi, ali dovoljno ih je ostalo da mi se ne svidja metalica :P
blondie_30
06.08.2003., 17:53
bas sam sinoc popljuvala simply red :p (meni su oni takooooo davez - nesto kao "band verzija" celine dion)
Blizzard Beast
06.08.2003., 18:17
Gilad Pellaeon kaže:
FATAL SYSTEM ERROR! :D, pregorjeli su neki sklopovi, ali dovoljno ih je ostalo da mi se ne svidja metalica :P
a od tada holocram ima sklopove...:rolleyes:
stitch kaže:
Najljigaviji je - i domaći i strani :D - bend Plavi orkestar. :flop:
Zivio covjece!!!
:s Stitch
Gilad Pellaeon
06.08.2003., 19:14
Blizzard Beast kaže:
a od tada holocram ima sklopove...:rolleyes:
ono sto projicira taj hologram!:rolleyes:
Frantic
06.08.2003., 19:21
Gilad Pellaeon kaže:
e daa...dok su te redovno servisirali...tj skidali slojeve prašine sa tvojih sklopova...tada si bio njihov najžešći fan!!
ehh i onda da se nemar ne kažnjava...cccc..:D :D :D
Gilad Pellaeon
06.08.2003., 19:26
Frantic kaže:
e daa...dok su te redovno servisirali...tj skidali slojeve prašine sa tvojih sklopova...tada si bio njihov najžešći fan!!
ehh i onda da se nemar ne kažnjava...cccc..:D :D :D
vidis da nisam ja kriv sto ih ne volim :D
Frantic
06.08.2003., 19:29
Gilad Pellaeon kaže:
vidis da nisam ja kriv sto ih ne volim :D
točno...ehhhh da mi je sad dohvatit onu kuju K.Janeway!! :D
Blizzard Beast
06.08.2003., 19:37
Gilad Pellaeon kaže:
ono sto projicira taj hologram!:rolleyes:
cuj hologram je software koji se proicira, a ako je nesto riknulo u tom projektoru to ne znaci da je tvoj program ostecen....:rolleyes:
Frantic
06.08.2003., 19:38
hmmhmhmh...netko očito nije pratio svoj razvitak...:rolleyes: :rolleyes:
<X|DEADBOY|X>
07.08.2003., 09:56
valjda nema ljigavijega benda od metallice ona je tuzila oko 1000000 svojih fanova :eek:
masu bleeek norsk arisk methull bendova i njihovih fanova mulaca koji briju na ivl sotonizam a ne znaju pentagram nacrtati :flop:
dim u boci buuuuururzum i krejdl of smece
kompletna brit pop scena
kompletna neo punk scena od '93 naovamo
ali najljigaviji bend ikada
rhapsody :cool:
Denichy
07.08.2003., 10:34
Eto Dermezel kaže:
P tvom postu si dao stvarni dojam o svojim godinama.......Za tvoje znanje u svijetu status mega zvijezda nosi samo nekolicina bendova između kojih je Iron Maiden.......Obriši sline i natrag pred televiziju jer ti počinje BEVERLI HILS, MELROJS PLEJS i DAVSON KRIK ,one šlagere kaj slušaš odi slušat u šumu od kud si i izišo`.......... KA KV O NE ZNJ ANJ E....................:flop: :bljak:
Frantic
07.08.2003., 11:02
<X|DEADBOY|X> kaže:
valjda nema ljigavijega benda od metallice ona je tuzila oko 1000000 svojih fanova :eek:
masu bleeek norsk arisk methull bendova i njihovih fanova mulaca koji briju na ivl sotonizam a ne znaju pentagram nacrtati :flop:
dim u boci buuuuururzum i krejdl of smece
kompletna brit pop scena
kompletna neo punk scena od '93 naovamo
ali najljigaviji bend ikada
rhapsody :cool:
sve je to točno osim onog prvog...nemoj srat po cijeloj Metallici zbog tužbe...seri po Larsu...on je sve zakuhao i nije odustajao...Jaymzu i Kirku je bilo svejedno...a to su i rekli u jednom intervju...a sad su postali čak i darežljivi...možeš skidat njihove mp3 sa live koncerata :klap: :klap:
Eto Dermezel
09.08.2003., 21:00
Denichy, bas si drag! ;)
Creed :rigo: N'Sync :rigo: CrazyTown :rigo:
Cradle Of Filth, Children Of Bodom, Nightwish, HIM, Vader, Sodom, M Manson i Opeth su prave pravcate, istinske ljige.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.