PDA

View Full Version : Novi Worms 3 u 3D okolišu

Black Revenger
14.06.2003., 22:10
Na gameru ( http://gamer.vip.hr/najave/worms3.php?id=109 ) sam pročitao najavu novih crva u 3D okolišu.

Pa ljudi ajmo to prokomentirat i razmijenit iskustva iz prijašnjih nastavaka.

http://www.worms3.com

Gilad Pellaeon
14.06.2003., 23:04
Kao prvo, wormsi u 2D-u ce mi ostati najbolji.
Zadnje sam igrao worms world party, i stvarno su bili super.
kakvi su worms blast?

STINGer
15.06.2003., 10:43
Wormsi su mrak mrakova!World Party je zakon.A što se tiče ovih 3D mislim da će oni tkđ. biti puni pogodak.Momci znaju raditi svoj posao i sumnjam da će propustiti priliku napraviti veliki uspjeh još jednom!

Black Revenger
15.06.2003., 12:14
Budući da je cijeli serijal wormsa bio zakon za očekivati je da će i ovi također biti zakon. :s

kad sam nabavio worms blast bio sam malo skeptičan prema njima, ali kad sam počeo igrati nisam mogao vjerovati kako su zabavni. igra je dinamična i vrlrlllllo zabavna (kao i cijeli serijal).

na onim linkovima koje sam postavio mogli ste pročitat kako vremenske prilike utječu na igru (dinamit koji se ugasi po kiši...)

ako budu kamera i sustav upravljanja dobri to će vjerovatno biti igra godine.

Rev
15.06.2003., 13:19
svi dosadašnji Wormsi su bili nevjerojatno dobri, a ovo u 3D u će biti ili pun pogodatk ili veliko razočaranje........

vjerojatno ovo prvo jer dečki iz T17-a znaju kako se radi igra i sigurno će dobro ispasti....

:top:

Black Revenger
18.09.2003., 21:05
sa ove (http://www.3dgamers.com/games/worms3/) strance možete si skinuti demo. velik je 60.4 MB

dajte mi napišite dojmove jer sa mojom sporom vezom skidanje bude trajalo cijelu vječnost :( :( :(

STINGer
27.10.2003., 23:30
Igram ga na PS2. Što reći? Da je uvedena nova dimenzija?:D
Nisam baš previše igrao jer se nema vremena, al' mi se čini da će nekima ta nova dimenzija stvarati dosta problema. Malčice je i nepregledno, no tome je više uzrok nedostatak vremena tj. kratko vrijeme za potez, nego loše kamere. Misije mi se čine jako zanimljive, izbor oružja je isti kao prije uz ponešto novosti ili varijacija na temu. Sad je prilično teško gađati sa bazukom jer vjetar puše "sa svih strana". Kad gađate sa puškom, onda se lagano ljulja, tako da treba vremena za precizno nanišaniti kad je u pitanju veća udaljenost. Koliko sam prije granate bacao sa velikom preciznošću, sad to ide prilično teško. No, vjerujem da će vježba i to promijeniti.
Muzika, komentari i zvukovi su super, grafika također. Zamjerki nema, igra je odlična, samo što će se trebati naviknuti na tu treću dimenziju.
Nekoliko puta mi se dogodilo da crv prelazeći preko mostića sa drvenim daskama upadne između dvije daske i da ga ne možeš izvući. Korisna stvar je što tokom skoka se može malo upravljati sa crfekom tj. možete potegnuti smjer unazad, pa malo skratiti skok.

Eto, toliko... trebati će nešto i za recenziju ostaviti:D

AxMi-24
28.10.2003., 09:16
Slazem se sa ovim sta je stinger rekao. Zbilja je treca dimenzija nezgodna :)

Meni je glavni minus sto nema onog (jos iz neke prastare verzije) sa grapling hookom i pentranjem preko pola staze. Ali toga nema vec zadnje dve verzije pa sumnjam da ce i drugima falit.

el_Brujo
07.11.2003., 14:45
Imate za skinuti rip od 82 MB (ripani su mjuza i filmovi) na httP://www.dredwerkz.net.
Radi lakšeg skidanja skinite si i netpumper.
BTW, meni je bez veze.

STINGer
07.11.2003., 23:23
Na velikim sam mukama... Moram pisati recenziju, al' nikako da "prokuvam" ovu 3-ću dimenziju. Sve to divno izgleda, ali se previše vremena gubi na snalaženju i pronalaženju cilja. Dok se nekako smjestiš, već "sitno broji" i za kvalitetan hitac nema vremena. Dok sam se na 2D snalazio sa vjetrom, ovdje to spada u domenu nemoguće misije. A tek pravilno odmjeriti bombu... totalna šteta.
S druge strane "crfeki" nisu ništa izgubili od svog humora, štoviše u ovom 3D okruženju je to dobilo jednu "novu dimenziju":D

Jao si ga meni majko...:rolleyes:

KviKi
08.11.2003., 03:37
Nije to valjda ono smece kad si crv,plivas po vodii deres bazukom po onim kockicama,ajme to je najvece smece koje sam igrao...
The ebst worms is Worm World Paty jos ga i dan danas rasturam...

Gilad Pellaeon
08.11.2003., 11:18
STINGer kaže:
Na velikim sam mukama... Moram pisati recenziju, al' nikako da "prokuvam" ovu 3-ću dimenziju.
Ako smijem pitati... za koga pises recenzije?

STINGer
08.11.2003., 13:46
GamePlay (ex. PSX)

mystik4l
08.11.2003., 14:06
GILAD ICQ PALI!!

ovaj...sta se tice teme....malo sam zaostao....zadnje wormse sam ifgrao na 486-ici:D

Black Revenger
08.11.2003., 15:30
KviKi kaže:
Nije to valjda ono smece kad si crv,plivas po vodii deres bazukom po onim kockicama,ajme to je najvece smece koje sam igrao...
The ebst worms is Worm World Paty jos ga i dan danas rasturam...
mama ti je smeće :D
sad za ozbiljno. worms blast je jedna jako dobra igra. tebi je vjerovatno glupa jer si ju igral samo protiv compa koji nije nikakva konkurencija. odi ti to protiv mene igrat pa buš videl kaj je igra.
moja prva reakcija na priće o toj igri je bila velika sumnja u nju. a kad sam poćel igrati protiv frenda videl sam da je jaaako zabavna. probaj igrati protiv ljudskog protivnika. to ti toplo preporućam.

LeChuck
10.11.2003., 14:43
Wormsi 3D su bezvezni....:flop: :flop:
Neke igre jednostavno nisu za prebacivanje u 3D.

AxMi-24
10.11.2003., 15:59
STINGer kaže:
Na velikim sam mukama... Moram pisati recenziju, al' nikako da "prokuvam" ovu 3-ću dimenziju. Sve to divno izgleda, ali se previše vremena gubi na snalaženju i pronalaženju cilja. Dok se nekako smjestiš, već "sitno broji" i za kvalitetan hitac nema vremena. Dok sam se na 2D snalazio sa vjetrom, ovdje to spada u domenu nemoguće misije. A tek pravilno odmjeriti bombu... totalna šteta.
S druge strane "crfeki" nisu ništa izgubili od svog humora, štoviše u ovom 3D okruženju je to dobilo jednu "novu dimenziju":D

Jao si ga meni majko...:rolleyes:

Slazem se. Ful je komplicirano. Meni falo ono jos i worms+ da se sa ninja rope-om mozes preko pola staze preselit i nekog opalit stosom :D

STINGer
10.11.2003., 20:01
Ima i ovdje njinja rope i ostale drangulije, ali je kao što rekoh totalno nepregledno i dok se snađeš vrijeme ode. Čak i da ga imaš duplo više, premalo je....

Black Revenger
10.11.2003., 20:28
AxMi-24 kaže:
Meni falo ono jos i worms+ da se sa ninja rope-om mozes preko pola staze preselit i nekog opalit stosom :D
pa imaš u WWPu super rope mod. pol terena mozes preci s jednim ninja ropom.

STINGer kaj se neda vrijeme podesiti pa da bude vremena za pravi potez (akciju)?

STINGer
11.11.2003., 00:26
Black Revenger kaže:

STINGer kaj se neda vrijeme podesiti pa da bude vremena za pravi potez (akciju)?

Normalno da možeš, ali samo u multiplayeru. Kad igraš misije onda se ne može. No, isto mi je glupo da nas ima četvero, pa se čekamo pola dana da odigramo. :D

AxMi-24
11.11.2003., 16:34
Je da ima ali nekoristivo jer bi inace ostali koji cekaju na svoj red cekali pola godine. A i zbilja je ful tesko nes napraviti u 3D.

A najbolje je sto frend ima stakora na normalno a ja ga uvijek imam na inverted. Pa ti je to ziva divota :D

Black Revenger
16.11.2003., 17:18
jucer sam na info sajmu videl crve i neznam kaj da recem.
primjetil sam da je gadjanje tesko.
trebam ja to sam iskusiti pa da onda prosudim.

Black Revenger
21.12.2003., 23:45
nabavil sam ih :)

sad mi se spava pa budem ukratko nekaj napisal: brzo sam se priviknul na gadjanje, al jos nisam skroz prokuzil vjetra. odigral sam 3 partije protiv frenda (i sve sam dobil). vise o tome sutra.

da vas pitam: kak igra izgleda dok ste se naucili nove fore i precizno gadjati?

Black Revenger
23.12.2003., 00:11
u potpunosti sam savladal kretanje i kameru, al još nisam ninđa rope i jet pack. ima ko kakav hint?
znate onu misiju (mislim da je druga) na kojoj treba poubijati neprijateljske crve pa pokupiti paket s jet packom?
igram prvi puta: potamanim crve, pokupim jet packa i pljus u vodu.
igram drugi puta: pokokam crve, nabavim jet packa i sljus u vodu.
igam treci puta: poubijam crve, osvojim jet packa i paf u vodu :D
igram cetvrti puta: vec isfrustriran potamanim crve, nabavim jet packa i odem s prvim crvom i pljus u vodu, idem s drugim crvom i ........pokupim paketa (jeeee :lux: :cheer: :D).

primjetil sam da je prateca, jako korisna i da je golub najbolje specijalno otuzje.

Black Revenger
06.01.2004., 14:56
jeste primjetili kak je comp na ovim crvima pametan? treba se potruditi da ga se pobjedi. na prijašnjim worms serijalima sam samo tak tamanil compa, a sad na ovim se trebam potruditi (ili ja to loše igram te crve :misli:).

Zmaj
06.01.2004., 16:45
Komp ce te uvjek savrseno pogodit, mozda nekad fula ili napravi neku glupost.

Na granate ne dijeluje vjetar, nije ni u prijasnim serijalima, a to je dobro.

Black Revenger
06.01.2004., 19:50
Zmaj kaže:
Komp ce te uvjek savrseno pogodit, mozda nekad fula ili napravi neku glupost.

komp fula kad je vjetar jači od 5.

zanimljvo je kak su dobro napravili jačine kompova. na 3 ne skaču na iza, mislim da na 4 ne koriste oružja na blizinu (fire punch), a na 5 koriste sve. još mi se sviđa kaj kompovi kupe pakete (nekad i previše), pa ih iskoriste. isto vrijedi i za specijalna oružja.:top:

outsiderr
12.02.2004., 15:56
STINGer kaže:
Igram ga na PS2. Što reći? Da je uvedena nova dimenzija?:D
Nisam baš previše igrao jer se nema vremena, al' mi se čini da će nekima ta nova dimenzija stvarati dosta problema. Malčice je i nepregledno, no tome je više uzrok nedostatak vremena tj. kratko vrijeme za potez, nego loše kamere. Misije mi se čine jako zanimljive, izbor oružja je isti kao prije uz ponešto novosti ili varijacija na temu. Sad je prilično teško gađati sa bazukom jer vjetar puše "sa svih strana". Kad gađate sa puškom, onda se lagano ljulja, tako da treba vremena za precizno nanišaniti kad je u pitanju veća udaljenost. Koliko sam prije granate bacao sa velikom preciznošću, sad to ide prilično teško. No, vjerujem da će vježba i to promijeniti.
Muzika, komentari i zvukovi su super, grafika također. Zamjerki nema, igra je odlična, samo što će se trebati naviknuti na tu treću dimenziju.
Nekoliko puta mi se dogodilo da crv prelazeći preko mostića sa drvenim daskama upadne između dvije daske i da ga ne možeš izvući. Korisna stvar je što tokom skoka se može malo upravljati sa crfekom tj. možete potegnuti smjer unazad, pa malo skratiti skok.

Eto, toliko... trebati će nešto i za recenziju ostaviti:D

TOČNO TAKO.NI SAM TO NE BIH BOLJE REKAO

sims
21.02.2004., 02:22
ja ih igram svaki dan i odlični su mi!!!

Mlaen
16.03.2004., 19:31
Ja ga tek sad dobio i izgleda mi dosta zajeba*:D

Hellblazer
19.03.2004., 21:01
imam cijeli serijal wormsa. I još uvijek mi je bolji 2d. Ima više oružja nego u 3du, ali misije u 3du su mnogo zabavnije. A tek worms blast, vrlo je zarazna, posebice ako igraš u društvu. Legendarna igra koja nijedna ne uspijeva nadmašiti. ali ovaj 3d ej malo sjeban posebice kod komanda (iritira kad igraju dvojica na kompu). ali je zato lakše gađati revolverom. :top: :top: :top: :D

Mlaen
19.03.2004., 21:40
ja sam se sad dosta navikao i bolja mi je od svih prije...po svemu...neznam, sviđa mi se 3D:D

Ndreca
10.04.2004., 13:21
Valjda će biti dobra igrica

Dex
15.04.2004., 17:26
Bolji je 2d!:top:

Mlaen
15.04.2004., 21:42
Igra li tko to u multyplayeru!!! Ako da nek se jave...Imam par pitanja!!!

Black Revenger
15.04.2004., 23:10
Mlaen kaže:
Igra li tko to u multyplayeru!!! Ako da nek se jave...Imam par pitanja!!!
hotseat ili net?
ja igram hotseat s frendom.

Mlaen
16.04.2004., 00:38
Kad idem igrat nemogu odabrat team i zbog toga nemogu kliknut ready i igrat:(

Sta je hotseat, kako je to...
Pretpostavljam da za net misliš na Gamespy?

Black Revenger
16.04.2004., 20:04
hotseat ti je dok dvoje igra na jednom kompu.

nisam probal igrat preko neta pa neznam.

srky.du
28.05.2010., 22:13
Zna li netko kako igrat wormse preko interneta ili hamachi-a jer meni ni jedno ni drugo neradi.

shota98
28.05.2010., 23:40
6 godina staro. jel to neki rekord? :D

Spojio sam teme. :kava:

Black Revenger
29.05.2010., 10:54
ma da je i 60, crvi su legendarna igra. :s

d._m.
29.05.2010., 11:02
igra ko Shopper šemu online? :kokice:

u Armageddonu :D

srky.du
29.05.2010., 13:07
zaboravio sam rec da nemam originalni DVD, ako neko zna gdje ga (Worms 3 ili 4) mogu kupit u hr... i da li trebam 2DVD-a ako zelim igrat sa 2 pc-a