View Full Version : Auto (i ostali prijevoz) za vjenčanje
dobardan
18.12.2005., 16:12
Frendica mi se udala ovaj vikend, inače žive dosta skromno, u dvorištu punom krša, trošnoj kući i tak...ali nije im ni palo na pamet srediti nešto na imanju da bi lijepo izgledalo a sumnjam da imaju i financijska sredstva za neke veće podhvate. I sad za svatove unajmili ogromnu bijelu limuzinu s xy vrata, skupa kič vjenčanica, kao sve na nivou....
Ništa ja ne zamjeram, ni u ludilu nisam ljubomorna ni ništa slično ali pošto nemaju love nisu li limuzina i slična sranja malo bezveze? Da li su htjeli nekome nešto dokazati pa da se vidi moć i prestiž ( kojeg baš i nemaju) ili šta? Ne znam, sumnjam da ću i ja za svoje svatove imati baš jako puno love ali kako god ne bi unajmila limuzinu, mislim da je dovaljan neki malo bolji auto ( da baš ne bude yugo;) ) da imam milijune na računu to bi bila druga priča:D
Možda imam krivo i nerealna sam ali jednostavno mi je to baš bilo glupo u tim svatovima.
Jeste li i vi unajmljivali limuzine?
Bocca della Verita
18.12.2005., 16:17
dobardan kaže:
Jeste li i vi unajmljivali limuzine?
nismo, mi smo zvali taxi:)
Neki ljudi se zele osjecati bogato makar na jedan dan a i zasto ne na dan vjencanja, kako se ono kaze ne zeni/udaje se covjek svaki dan.
Inace mi smo unajmili Titov auto sa soferom za nase vjencanje.:D
misiz S
19.12.2005., 15:38
Mi cemo se najvjerojatnije voziti u nasem malom seicentu. I bas bu nam super. Doduse, aranzman ce trebati na krov jer na haubu ne stane, ali Boze moj... :)
Ja opcenito ne volim limuzine, ali sta sad, tu se sad moze raspravljati zasto ljudi rade velike svadbe a za njih dizu kredite, ali to je vec prosao topic.
100 ljudi 100 cudi :zubeki:
margarita
19.12.2005., 15:39
mi nemamo milijune ali smo unajmili limuzinu
onu koja izgleda kao iz 40-tih godina - oboje volimo taj period
limuzina nam je bila praktichna jer:
1. ja i moji roditelji i djeverushe smo stale u nju na putu za crkvu
2. nakon vjenchanja muzh i ja i moji roditelji smo imali prevoz do fotografa pa onda do restorana
3. nakon svega limuzina nas je pokupila i odvezla u hotel
4. nismo nikoga morali malterirati da nas vozi i da zato ne smije popiti na vecheri - svi su bili gosti - sve usluge smo platili profesionalce za to jer smo goste htjeli ugostiti a ne zaposliti
možda im je ta limuzina bila poklon od nekoga?;)
Nemoj ih odmah napadati
:D :trk:
dobardan
19.12.2005., 16:57
ma ko ih napada, pa nisam im nikaj rekla, samo malo ovak raspravljamo:);)
dodouprolazu
19.12.2005., 17:26
Neki ljudi se zele osjecati bogato makar na jedan dan
Vjerojatno ovako. I zasto ne? tako dugo dok nije iz mog dzepa. Oni su mozda odlucili ne imati novu ves masinu ali na jedan dan biti carevi i neka im. Ja bih uzeo ves masinu ali to ne znaci da morjau svi ;)
Kum me je vozio u sestrinoj Alfi. Ja sam inzistirao da me vozi u svojoj Corsi ili u mojem Golfu trici no nije htjeo već je posudio sestrinu Alfu. Limuzina? He,he... može si je priuštiti netko u ZG no da sam je naručio da dođe po mene 70km, pa još 40km do mladenke i vrati se nazad ne bi se isplatilo. Tim više što je suprugina kuća preko puta crkve. Ako netko voli super, nek izvoli no mislim da si u pravu u onome što si u uvodnom postu napisala između redaka.
meni su opcenito glupi pirevi od 150 + ljudi, a pogotovo jos ako ih rade ljudi koji zbog toga ulaze u kredite, zajmove itd...
ma cak i da imam dosta para nebi to radio.
za te pare si kupe kuhinju i auto.....
ma ja mislim da je to ustvari samo stvar preserancije, da se jos mjesec dana prica o piru okolo
Može se reći puno toga za i protiv velikog broja gostiju. Evo bit ću konkretan i otvoren. Mi smo imali 250 ljudi i kompletni svatovi za taj broj ljudi koštali su nas svega 27000kn. K tome je još omjer s moje i suprugine strane u gostima bio 1:5 tako da ne vidim što sam to strašno potrošio. Doduše puno je živaca pojela organizacija i otišlo je dosta vremena na sve, u ničemu nije pretjerivano inisu rađena neka čudesa. Opet, svi ljudi koji su bili u svatovima kažu da već dugo nisu bili u tako veselim i dobrim svatovima, i to ne govore nama nego to čujemo sa strane. Što se "dobiti" tiče, ne računajući poklone čiste "kuverte" su bile gotovo dvostruko "teže" od troška svatova i to nas je apsolutno iznenadilo jer smo očekivali samo da možemo pokriti financijski fotkanje i glazbu. Sve je relativno... tako i broj ljudi, i limuzina, i avion, i vjenčanje na dnu mora...
Arianne
22.12.2005., 01:28
Nije ni malo ljepo od tebe da pricas tako o svojoj frendice,te da ima krsa ispred dvorista a unajmila je veliku limuzinu. Ipak je to njena stvar hoce li je imati ili ne, ti kao prava frendica trebala bi se veseliti za nju a ne blatiti je. Mozda joj je uvijek zelja bila da se za vjenacanje vozi u limuzini....Sve mi se cini da si ti ljubomorna na tu svoju frendicu ..:)
Ja sam se isto vozila u velikoj bijeloj limuzini, to mi je nekako uvijek bio san kad se budem udavala da se vozim u njoj.
Imali smo srecu jer smopoznavali toga tipa koji iznajmljuje limuzine pa smo dobili malo jeftinije..:zubo:
Koliko ljudi, toliko ideja o tome kako bi vjenčanje trebalo izgledati. Ako nekoga veseli limuzina, zašto ne? Ako netko hoće 10 najdražih ljudi na vjenčanju a netko drugi 250 opet dobro. Vjenčanje bi trebalo bit posebni događaj, zašto ga ne napravit onako kako ga zamisliš u svojoj glavi.
dobardan
22.12.2005., 02:15
Nije ni malo ljepo od tebe da pricas tako o svojoj frendice,te da ima krsa ispred dvorista a unajmila je veliku limuzinu. Ipak je to njena stvar hoce li je imati ili ne, ti kao prava frendica trebala bi se veseliti za nju a ne blatiti je. Mozda joj je uvijek zelja bila da se za vjenacanje vozi u limuzini....Sve mi se cini da si ti ljubomorna na tu svoju frendicu ..:)
Ja sam se isto vozila u velikoj bijeloj limuzini, to mi je nekako uvijek bio san kad se budem udavala da se vozim u njoj.
Imali smo srecu jer smopoznavali toga tipa koji iznajmljuje limuzine pa smo dobili malo jeftinije..:zubo:
znala sam da će biti i ovakvih koji će se javiti:rolleyes: nikog ja ne blatim i nisam napisala ništa šta nisam i njoj rekla u facu,znamo se od uvijek tak da to isključi. Ne vidim zašto bi bila ljubomorna na nju a i općenito nisam takva. Samo sam pokrenula ovu temu jel ne razumijem zašto na vjenčanje trošiti toliki novac,ajde još na samu proslavu ali baš na nepotrebne stvari....Radije za te novce kupiti nešto korisno, kad već nije u najboljoj financijskoj situaciji.
Naravno da se veselim zbog nje ali kakve to sad k vragu ima veze s temom??
No dobro i sama si napisala da si imala limuzinu pa zaključujem da si se osjećala prozvanom, al moralne prodike ne trebaju nikome....:raspa:
margarita
22.12.2005., 14:26
Koliko ljudi, toliko ideja o tome kako bi vjenčanje trebalo izgledati. Ako nekoga veseli limuzina, zašto ne? Ako netko hoće 10 najdražih ljudi na vjenčanju a netko drugi 250 opet dobro. Vjenčanje bi trebalo bit posebni događaj, zašto ga ne napravit onako kako ga zamisliš u svojoj glavi.
live and let live :top:
chiquita
22.12.2005., 16:19
znala sam da će biti i ovakvih koji će se javiti:rolleyes: nikog ja ne blatim i nisam napisala ništa šta nisam i njoj rekla u facu,znamo se od uvijek tak da to isključi. Ne vidim zašto bi bila ljubomorna na nju a i općenito nisam takva. Samo sam pokrenula ovu temu jel ne razumijem zašto na vjenčanje trošiti toliki novac,ajde još na samu proslavu ali baš na nepotrebne stvari....Radije za te novce kupiti nešto korisno, kad već nije u najboljoj financijskoj situaciji.
Naravno da se veselim zbog nje ali kakve to sad k vragu ima veze s temom??
No dobro i sama si napisala da si imala limuzinu pa zaključujem da si se osjećala prozvanom, al moralne prodike ne trebaju nikome....:raspa:ma ja kužim kaj si htjela reći.
to mogu poistovjetiti sa onima koji dižu kredite ?!:eek: da bi svadbu radili.
to za mene nije baš normalno, pa si vi mislite.
svak prema svojim mogućnostima...
Bocca della Verita
22.12.2005., 16:26
svak prema svojim mogućnostima...
upravo je u ovom kvaka, svak se zeli predstaviti kao osoba sa vise mogucnosti nego sto zapravo ima, pogotovo na dan vjencanja!
na kraju, dizu se krediti da bi se predstavio mladi par sa velikim mogucnostima :zubo:
Secundo
22.12.2005., 16:35
4. nismo nikoga morali malterirati da nas vozi i da zato ne smije popiti na vecheri Kum nam je strogi antialkoholičar, i ponudio se da bi nas vozio, pa zato nije bila limuzina. Inače se slažem, treba goste zabavljati a ne zapošljavati.
Secundo
22.12.2005., 16:40
Da li su htjeli nekome nešto dokazati pa da se vidi moć i prestiž ( kojeg baš i nemaju) ili šta?Naše vjenčanje je bilo dosta skupo, a mogli smo lovu upotrijebiti za druge svrhe. Nije to nikakvo po- ili dokazivanje, već nam je bilo gušt. Cijeli dan su nas profesionalci mazili i pazili (slično kao kod margarite), i to je baš lijepo. Uhvatim li se u pomisli da je to loše utrošen novac, samo pomislim što sam dobio za to, i više mi nije žao :)
Netko je napisao u stilu; fora je biti barem jedan dan bogat.
Danas se na 8 od 10 vjenčanja fura ta spika, i osobno meni je to bezeveze.
Jer susjedi, prijatelji, rodbina ZNA kako "diše" tvoja obitelj, pa koga zavaravati, ne;)
No uglavnom to više i nije stvar mladenaca, već roditelja. Na mom vjenčanju, bilo je sličnih "neukusa", ali ja jednostavno nisam stigla sve hendlat pa sam neke stvari doslovno morala prepustiti njegovoj obitelji, i eto ti kičeraja:zubo:
margarita
03.01.2006., 15:28
Naše vjenčanje je bilo dosta skupo, a mogli smo lovu upotrijebiti za druge svrhe. Nije to nikakvo po- ili dokazivanje, već nam je bilo gušt. Cijeli dan su nas profesionalci mazili i pazili (slično kao kod margarite), i to je baš lijepo. Uhvatim li se u pomisli da je to loše utrošen novac, samo pomislim što sam dobio za to, i više mi nije žao :)
isto
nama je prijatelj rekao - par mjeseci pred vjenchanje - gledajte na to kao na jedinstvenu priliku da napravite veliku zabavu za sebe - zato uradite sve da vama bude fino
pa smo si dozvolili male ekstravagancije...
inache sve u svemu nije bilo preskupo vjenchanje - nekako u sredini po ovdashnjim mjerilima
srechom imamo iste principe oko novca tako da nam nije na pamet palo da se zaduzhujemo za svadbu - da nismo mogli platiti radili bi neshto skromnije
iako je sveki pokrila vecheru i otvoreni bar a moji starci brachno i moju haljinu - svejedno smo sve radili kao da sami plachamo (nismo se rasipali - jer smo uvijek ishli po principu kao da mi plachamo pa smo se protegli koliko smo mogli - bez obzira shto su drugi ispisali chekove) - mislim hochu rechi nismo uduplali troshkove vjenchanja jer nam se budzet uduplao kad su se oni ponudili da to plate nego smo samo taj novac koji smo ostavili za vjenchanje preusmjerili na kuchu (da uvechamo polog)
Iznajmljujem limuzinu za svadbu.
Limuzini je ime "Katica"
Ovdje je možete pogledati:
http://www.shocauto.com/Trabant/Inventory/limo_side.JPG
1,1, 8V, 55KS, benzinac, potrošnja 14 lit/100 km, max. brzina 77 km/h, okretni moment 1450nm pri 2300 okr/min.
Price: 220€, s vozačem 270€.
Ovdje možete uveličati sve vaše ljubavne istine i laži.
U stražnjem dijelu možete prileći i obaviti "dužnost", amortizeri kao novi.
U zadnjem desnom dijelu je WC s tušem. U prednjem lijevom dijelu mladenka se može odlučiti za vozača, ako mladoženja zaspi.
Živjeli! Neka svi vaši dani zajedništva budu obilježeni manje lažima, a više istinom. Tako da se u iskrenosti rastanete što prije. :zubo:
Marta2010
26.05.2006., 13:23
U kojem autu se planirate voziti? Cijene iznajmljivanja su bljak visoke!!!!
ja ne bi iznajmila! i zbog cijene, a i ne bi se htjela voziti u nekoj limuzini...to mi je nekako seljački...a i k tome mislim da je to bacanje novaca stvarno.
ne znam tko ce me voziti...pojma nemam....a vjencanje je jako blizu...
icegirl78
26.05.2006., 13:32
Stvar ukusa, ali ja osobno limuzine smatram primitivne i seljačke :horor:
Još se sjećam kako su svi ismijavali moju susjedu (koja btw. ima primitivna razmišljanja kao i njen dragi) kada su vidjeli da limuzina dolazi po nju.
Stvar ukusa, ali ja osobno limuzine smatram primitivne i seljačke :horor:
Još se sjećam kako su svi ismijavali moju susjedu (koja btw. ima primitivna razmišljanja kao i njen dragi) kada su vidjeli da limuzina dolazi po nju.
slazem se, UZAS!:flop:
moja jedna prijateljica je dosla u kočiji!!!!!!! heheheh, mozete si zamislit tu katastrofu....barem je meni bilo seljacki...
po moju frendicu je dosao dragi u spačeku... bilo je baš slatko i simpa.... ja idem brodom do matičara :cerek:
Kočije su ok, ali već su pomalo isfurane! Al tako barem ja mislim!
Limuzinu nema šanse! Mislim da je oko 1000-2000 kuna iznajmljivanje, a vozit ćemo se samo nekoliko sati! Ako i toliko! Za tu cijenu mogu kupiti puno važnije stvari! Ne planiram sav novac potrošiti na samo vjenčanje! Ima života i nakon njega! Treba kuću opremiti!
stela25
26.05.2006., 14:51
Mucim isti problem, limuzina mi je seljačija, a rent a car je skup za poludjet, a na zalost nitko od blizih mi nema neki auto koji bi mi mogao posluziti u te svrhe. Neda mi se bas zicat ljude za auto, neugodno mi je. Sad nesto kemijamo, pa cemo vidjeti sta ce od toga biti.
Tempion
26.05.2006., 14:51
Mi ćemo se voziti u oldtimeru, jer i dragi i ja obožavamo stare aute, a ovaj je prekrasan, očuvani Opel iz 1963....Vidjeli smo ga prije par mjeseci ispred Vijećnice na Gornjem gradu (baš je čekao mladence), bio je ukrašen i izgledao je predivno...svi su se zaustavljali da ga slikaju....i to je bilo to...cijena nam nije bitna, za nešto što oboje volimo i želimo....
normalan nick
26.05.2006., 14:53
http://foto.spullenbank.nl/common/img/00/00/03/50/_T35090.jpg
nema boljeg :s :s :s
Mi smo se vozili u našem autu. Bio je star 4 mjeseca na dan vjenčanja (KIA Cerato).
Auto nam se sviđa, a za ta 3 - 4 sata nije nam se davalo par tisuća kuna.
Bilo nam je super.
Ksistina
26.05.2006., 15:33
A zanima me kako cure koje imaju velike vjenčanice tj.one sa obručima, kako se sjedne u auto? Jel se ima problema?
Jer moja će vjenčanica isto imati obruče pa ne znam koliko je zgodno s tim u autu:) Jel se popuni cili auto :D
Raspitaj se tko od gostiju ima malo bolji (veći) auto i zamoli ga da šofira. Na svadbi na kojoj sam nedavno bio, mladoženja i kum su došli po mladu u crnom Alfa Romeu 147 od kuma, a mladenci nastavili dalje u Mazdi 6 od vjenčanih kumova mladinih roditelja. Sasvim pristojno, nije seljačija, ne košta ni lipe ekstra.
Afrika paprika
27.05.2006., 17:07
o bože mercedes......... i to 91 godište.......
mislim da bi to trebo bit malo kao veći autić fino ga opereš i naglancaš i udri.
ne sad da se voziš u micri ili yarisu.....
Pa vjerovatno netko od rodbine ili gostiju ima neki noviji i bolji auto (zavisi o željama!) i nek voze oni! To je kod nas nakako normalno!
Ima onih koji žele nešta posebno,kočiju il limuzinu, ali većinom su to obični auti, posebno ukrašeni! I to je to!
Marta2010
28.05.2006., 13:49
Hm, limuzina mi je također bezveze (nek se ne uvrijede oni kojima nije - tko voli nek izvoli) a po nekim običajima mladence bi trebao voziti kum..i malo je vjerojatno da će ti netko dati auto da ga vozi netko drugi. svi se nude, ali da oni voze :p
Afrika paprika
28.05.2006., 16:24
otkad ja znam kumovi voze mladence.
oni bi trebali ić na početku kolone, iako negdje sam vidjela da idu zadnji, što mi je apsurd.
da, i ja znam za obicaj da kumovi voze mladence, al sta ako kum ima bez veze auto? ili nema? i sumnjam da bi netko dao kumu auto da vozi, a ja to ne bi ni trazila od nikoga...
misiz S
29.05.2006., 10:12
Ja sam htjela i jos uvijek zelim u nasem malom crvenom seicentu, ali dragi i njegovi, a donekle i moja mama nisu bas sretni s tom solucijom, tako da cemo najvjerojatnije u autu moje kume - tamni passat.
Ah...
A ja sam tako htjela nas mali tutac tzv Buggy. :tuzni:
DiscoKoogla
31.05.2006., 10:00
da li netko mozda zna gdje se mogu iznajmiti OLD TIMERI uglavnom iz Zagreba? i ustvari koliko dodju? Neki kontakt?
stela25
31.05.2006., 10:04
Rijesili autic, BMW 5 :cerek:
misiz S
31.05.2006., 11:14
WOW stela!!! Koje boje?? Ciji?
Koogla, pogledaj si malo u casopis vjencanja za to, mislim da sam tamo vidjela reklame za oldtajmere. :top:
DiscoKoogla
31.05.2006., 11:32
thnx!
stela25
31.05.2006., 13:08
WOW stela!!! Koje boje?? Ciji?
Koogla, pogledaj si malo u casopis vjencanja za to, mislim da sam tamo vidjela reklame za oldtajmere. :top:
Crni, od dobrog prijatelja :)
Mi necemo nista iznajmljivat jer mi je to kao prvo puno novaca za malo vremena,a kao drugo kum ima crni audi a6 pa niti nemamo potrebe.Al i da nije tako tata bi me vozio u passatu...Ne zelim bacat novce na gluposti i ovako je previse troskova.
A zanima me kako cure koje imaju velike vjenčanice tj.one sa obručima, kako se sjedne u auto? Jel se ima problema?
Jer moja će vjenčanica isto imati obruče pa ne znam koliko je zgodno s tim u autu:) Jel se popuni cili auto :D
Ja sam imala srednje veliki obruč, iako se meni činio ogroman nije bilo problema za ući u auto. Naprotiv skroz je jednostavno.
misiz S
31.05.2006., 13:12
Crni, od dobrog prijatelja :)
Blago vama a jos vise prijetelju :zubo:
Ja sam htjela da mi idemo u nasem malomcrvenom Fiatu ali nekako mi se cini da cemo s mojom kumom i njzinim muzem u passatu.
Ah...
Al dobro, nije ni to lose :)
stela25
31.05.2006., 13:21
Ma ja sam htjela nesto kao pasat, niski, veliki :D , crni auto. To nitko nema. Ali i ovak sam vise nego zadovoljna :cerek:
misiz S
31.05.2006., 13:25
Kako ne bi bila :mig:
Ja cu se voziti ili u tatinom jeepu..ili od prijatelja auto..mercedes neki
informirana
09.06.2006., 11:34
A ja i moj dragi u Alfi 159!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
kaj se mene tice, mozemo i pjesice ici..to mi uopce nije bitno..
Secundo
09.06.2006., 14:21
Moja neostvarena želja je neki oldtimer. S klasa iz ranih 60-ih. Daimler limuzina. Maserati Quattroporte, ali prva serija. Checker (američki taksi). London Cab.
lolita11
09.06.2006., 14:25
moja je zelja vespa (to su imali frendovi mog decka pa se cijela povorka vespa furala iza njih) ili tandem.al to se kod nas ne moze iznajmit! ili mozda moze u jadran filmu?
U crkvu idemo pjeske a do sale cemo se vozit u autu od njegovo strica ili od mojih roditelja.. svejedno mi je - nebitno.
Mi ćemo se voziti u našem Megančeku.....mislili smo od nekog posuditi ili rentat al mislim da je vlastiti tutach bolja fora :)
misiz S
20.06.2006., 09:10
Mi ćemo se voziti u našem Megančeku.....mislili smo od nekog posuditi ili rentat al mislim da je vlastiti tutach bolja fora :)
TO sam i ja htjela ali nece ostatak. Ah...
To mi je fenomenalno :D:D:D :top:
ja na kraju odlucila da me kuma i njen dragi voze. auto je mali i bez veze, ali me briga. stvarno mi to nije bitno. radije bi da me vozi nekog koga volim i pred kim cu moc vristat u autu zbog nervoze, a ne nekog bez veze ko ima dobar auto.
Možete me sad slobodno popljuvati, ali mi smo se vozili u bijeloj limuzini, "od agencije "Šitum"" i bilo nam je super. Tijekom vožnje i mi i kumovi osjećali smo se ushićeno, kao da smo u filmu i svi su poslije rekli da je to bila jedna od najvećih atrakcija...ja sretna.
Marta2010
01.07.2006., 12:41
Možete me sad slobodno popljuvati, ali mi smo se vozili u bijeloj limuzini, "od agencije "Šitum"" i bilo nam je super. Tijekom vožnje i mi i kumovi osjećali smo se ushićeno, kao da smo u filmu i svi su poslije rekli da je to bila jedna od najvećih atrakcija...ja sretna.
Mislim da nema razloga za "pljuvanje" - ukusi su različiti, a najbitnije je da ono što radiš tebe veseli - a sve što drugi govore - zanemariš i mislim da je rezultat - uspješna svadba i sretni mladenci..
misiz S
03.07.2006., 08:38
Mislim da nema razloga za "pljuvanje" - ukusi su različiti, a najbitnije je da ono što radiš tebe veseli - a sve što drugi govore - zanemariš i mislim da je rezultat - uspješna svadba i sretni mladenci..
APSOLUTNO TOCNO!!!
Vjeruj zeni s iskustvom!!!
:amen:
maj100r
05.08.2006., 18:13
pliz zna li tko kako se kreću cijene ovih limuzina ili je pak ipak jeftiniji rent a car
Marta2010
05.08.2006., 22:12
pliz zna li tko kako se kreću cijene ovih limuzina ili je pak ipak jeftiniji rent a car
Cca. 2000,00 kn su ti limuzine (koliko ja znam) ili imaš nekih i po 500,00 kn/h. A rent-a-car ti je malo problematičan, jer ja nisam našla baš neki dobar autić. Većina su obični... ako netko zna..nek podijeli s nama :)
Ja sam se vozila u limuzini i to totalno iznenada jer nam ju je prijatelj iznajmio kao dar.
Trebali smo se voziti u svom autu jer je velik i udoban i bila bi najopustenija.
U limuzii je bilo mrak, kmovi su se vozili sa nama..unitra ima cijeli bar i stvarno je odlicno.
Kada smo izasli iz crkve vozac je otvorio sampanjac koji smo pili sa kumovima do hotela.
MalaLola
24.10.2006., 10:50
Hej, hej, ajmo, još prijedloga za aute!
Evo mojih ideja i ako neko može pomoći bila bi iznimno zahvalna.
Dakle, prva ideja je onaj noviji Chraysler koji izgleda kao oni stari auti koji su osobito bili česti u doba 2.svj. rata Gestapovci su ih furali:top: ! E, uglavnom taj auto da bude tamno smeđi, zlatkasti ili bijeli!
Druga ideja kabriolet:cool: , neki bijeli ili zlatkasti (ona boja koja je sad česta tipa zlatno-brončana tak nešto) e to mi je mrak. U biti još davno davno sam rekla da će to tako biti na mojoj svadbi, a budući da je ljeto, to možda i neće biti proble.
Uglavnom ako znate nekoga tko bi iznajmio/posudio jedan od ova dva auta javite, ako neko u vašoj blizini ima kakav takav primjerak:D :zubo: :D
Mi smo najprije mislili sa nasom corzicom se vozit - al je pre mala.. onda smo mislili od njegov strica uzet aute ili od mog tate, al bolje od njegovog strica jer on krece iz njegove kuce..
A sad mi je rodjak predlozio da on nas vozi. on je kamiondzija :) ima veeeliki kamion onak svjetlo zuti, kaze da bi stavio veliku prikolicu odozada i onda mozemo gore svi festat dok nas on vozi u salu :D hm.. ja bi to cak i napravila, al mislim da to nije bas pametno, a nije ni nekako "svecano" :) tako da na kraju opet ostaje njegov stric.
mislili smo neki oldtajmer iznajmit, pink cadillac ili neki staari buick ali ne isplati nam se jer samo trebamo prijevoz od crkve do sale. u crkvu idemo pjeske..
mi ćemo u policijskom Defendereu :cerek:
Evo ovo je bio naš ljepotan...moja velika ljubav Nissan Murano!!!
http://img92.imageshack.us/img92/7049/dsc0007xz8.jpg
http://img96.imageshack.us/img96/5893/dsc0177vk4.jpg
MalaLola
24.10.2006., 11:12
A sad mi je rodjak predlozio da on nas vozi. on je kamiondzija :) ima veeeliki kamion onak svjetlo zuti, kaze da bi stavio veliku prikolicu odozada i onda mozemo gore svi festat dok nas on vozi u salu :D hm.. ja bi to cak i napravila, al mislim da to nije bas pametno, a nije ni nekako "svecano" tako da na kraju opet ostaje njegov stric.
:D :D :top: Ovo je mrak ideja... hm, možda bi se dao taj kamion i skroz uredit, tipa umjesto one cerade se napravi od tila ili one jeftine opcije tila za povrće, staviš neki tepih na dno i unutra nabrijete muziku ili angažirate tamburaše i tvoji najbliži i vi čagate putem do sale :lux: :lux: :Placebo: :lux: :lux: , naravno ako ne morate ići 100 km, samo tom rođaku reci da sporije vozi!!! Ajde, Magg pusti mašti na volju, baš bi se to dalo super izorganizirat. Jedino ako taj rođak nema neki stari ružni kamion, ako imalo dobro izgleda razmisli! Meni je sve to što je neobično super.
Mala,
kad nam je to predlozio dragi i ja smo se totalno uzivili u tu ideju :)
isto smo rekli da bi bili mi, kumovi, i rodjaci/rodice gore i cagali sa bendom :)
kamion je super! jako lijep, a ja se obozavam vozit u kamionu :D onak sve se vidi.. Samo mislim da bi dobili i debelu kaznu da nas policija vidi :misli: Al kao sto kazes, da se lijepo dekorira sve (naravno bez cerade) onda bi bilo sigurno fora :) naprijed na kamion veliki aranzman :zubo:
MalaLola
24.10.2006., 11:52
Mala,
kad nam je to predlozio dragi i ja smo se totalno uzivili u tu ideju :)
isto smo rekli da bi bili mi, kumovi, i rodjaci/rodice gore i cagali sa bendom :)
kamion je super! jako lijep, a ja se obozavam vozit u kamionu :D onak sve se vidi.. Samo mislim da bi dobili i debelu kaznu da nas policija vidi :misli: Al kao sto kazes, da se lijepo dekorira sve (naravno bez cerade) onda bi bilo sigurno fora :) naprijed na kamion veliki aranzman :zubo:
Pa raspitajte se u policiji. Koliko sam skužila nije vam daleko od crkve do sale (hm, jedno off topic pitanje jel se ti možda, možda, udaješ u crkvi Sv.Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima?). Neka ti to bude jedna od solucija, svakako neobično, a to je i bitno da se svadba razlikuje od svih drugih;) :D :D
Wedding
24.10.2006., 12:06
Ja cu iznajmit limuzinu ali ne zato sto to toliko zelim nego zato sto moram jer me stvarno nema tko vozit....... svi frendovi a cak i kumovi imaju male pohabane auteke:zubo: u koji ja nebudem stala sa trbuhom i vjencanicom:rofl: , jedina mi ostaje limuzina ili tatin auto, ali to mi je nekak seljacki da me rodjeni otac vozi na dan vjencanja:flop:
MalaLola
24.10.2006., 12:39
Meni su limuzine skroz ok, mogu svi upirat prstom vidi seljačina, ali mislim ajmo realno, tko se ne bi volio provozat u takvom komforu, još uz mini bar, mjuzu do daske i zabava već tamo počinje. Možda je pomalo ekskluzivno i pre fancy za naše krajeve, ali udobnost mladenaca je zajamčena. Moja sestra je imala limuzinu i baš je to bilo simpatično, oni su čak kroz šiber provirivali i mahali svima, baš je izgledalo luuuuudooooo! Ali ja bi chraysler..... ili cabrio....
Pa raspitajte se u policiji. Koliko sam skužila nije vam daleko od crkve do sale (hm, jedno off topic pitanje jel se ti možda, možda, udaješ u crkvi Sv.Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima?). Neka ti to bude jedna od solucija, svakako neobično, a to je i bitno da se svadba razlikuje od svih drugih;) :D :D
Trebali bi. Al to nek se rodjo raspituje, valjda zna neke tj. nasi podstanari su svi u policiju, mogla bi i njih pitat :D ili nek nas prate, onako ko mesica :zubo:
Nisam u sv. Anti. Mi smo u Trnovcici, 200m od nase kuce ima nova crkva Marija Majka Crkve ili tako slicno se zove :confused: Al odatle stvarno nebi bilo daleko, mozda kilometar :D Inace bi ja u sv. Antuna P. na sv. Duhu htjela imat vjencanje, al nam je to daleko previse.
Edit u vezi Limuzine:
Onaj Hummer od BebeHappy cini mi se je mrak u onome mozes cijelu svadbu odrzat koliki je :cerek:
Meni se osobno ne svidja limuzina, a to ne bi ni uz nas karakter i uz nas uopce odgovaralo. Mi smo onak jednostavni i uzet cemo obicno auto koje nam se svidi a koje jos ne znamo.
Wedding
24.10.2006., 13:38
Meni se osobno ne svidja limuzina, a to ne bi ni uz nas karakter i uz nas uopce odgovaralo. Mi smo onak jednostavni i uzet cemo obicno auto koje nam se svidi a koje jos ne znamo.
he he dobro je kad imas vremena, a ja ga bas i nemam:zubo:
DiscoKoogla
24.10.2006., 14:23
ja volim oldtimere, a kaj se tice limuzine, lijepa je :D
Ovaj autek je nas vozil :D
http://img167.imageshack.us/img167/6894/ispredautacz9.jpg
MalaLola
24.10.2006., 14:26
Nisam u sv. Anti. Mi smo u Trnovcici, 200m od nase kuce ima nova crkva Marija Majka Crkve ili tako slicno se zove :confused: Al odatle stvarno nebi bilo daleko, mozda kilometar :D Inace bi ja u sv. Antuna P. na sv. Duhu htjela imat vjencanje, al nam je to daleko previse.
Pa to Trnovčica stvarno nije daleko od Antunovića! Niš ekipu u kamion i ludnica:D :D
Disco Super vam je auto bio, i ja bi kabriolet...
he he dobro je kad imas vremena, a ja ga bas i nemam:zubo:
A imam ja vremena do 8. mjeseca, cak su mi te pripreme dosadile :D . Mislim da cu napraviti zimsku pauzu :D . Nekako puno stvari odjednom. Rekla sam necu se stresati ;) .
Pa i ti imas tek za 7 mjeseci, ja mislila gori ti pod nogama :D.
Znma, znam zelis da sve bude perfektno ;) i sama sam takva ali mi treba pauza u ovoj euforiji :cerek:
Pa to Trnovčica stvarno nije daleko od Antunovića! Niš ekipu u kamion i ludnica:D :D
Sta me nagovara!! :zubo: Ti si koliko sam skuzila isto u Sesvetama, budemo li kamionom islu reci cu rodjaku da tri puta svirne sa onom sirenom - samo za tebe :D
Disco ova slika je fenomenalna sa Mustangom!!!
Ja necu iznamljivati poseban auto jednoga dana..vec ce se naci netko tko ce me htjeti voljeti..a i moj autic je tu..tako da..
MalaLola
24.10.2006., 15:19
Sta me nagovara!! :zubo: Ti si koliko sam skuzila isto u Sesvetama, budemo li kamionom islu reci cu rodjaku da tri puta svirne sa onom sirenom - samo za tebe :D
Može!:zubo: :D Ja ću stati tamo uz glavnu cestu i nestrpljivo čekati vaš prolazak:B :klap: :mig:, pozvat ću i ekipu pa ćemo vas svi pratit :cheer: :W :trio:
mala
:klap: mooozee!!! :cheer: :klap: :klap: :lux: :tulum: :rock: sad sam si to zamislila i sva ucmoljila :cerek:
Magg, jedan moj frend je s Trnovcice..i bas se prije 3 tjedna ozenio..mozda si i bila u svatovima..
Nisam :) Ja sam ti tamo svako par tjedana, zivim u Njemackoj. Ali mozda ga jos iz djetinstva znam, onda smo se sva djeca od par ulica druzili ;)
Jel se on zenio u onoj novoj crkvi?
Wedding
25.10.2006., 10:18
A imam ja vremena do 8. mjeseca, cak su mi te pripreme dosadile :D . Mislim da cu napraviti zimsku pauzu :D . Nekako puno stvari odjednom. Rekla sam necu se stresati ;) .
Pa i ti imas tek za 7 mjeseci, ja mislila gori ti pod nogama :D.
Znma, znam zelis da sve bude perfektno ;) i sama sam takva ali mi treba pauza u ovoj euforiji :cerek:
Vise nemama, beba je na putu :rofl: :rofl: :rofl: , pa se udajem u 1 mjesecu ( ali jos nije datum 100% definiran):top:
Nisam :) Ja sam ti tamo svako par tjedana, zivim u Njemackoj. Ali mozda ga jos iz djetinstva znam, onda smo se sva djeca od par ulica druzili ;)
Jel se on zenio u onoj novoj crkvi?
Magg, mislim da se zenio u Crkvi Sv. Marka..ali nisam ziher..buduci da smo imali neku proslost, nisam bila pozvana :zubo: ;) :D :kiss:
Magg, a cuj, kad te netko zaprosi, a ti ga odbijes, onda nije bas za ocekivati da cete na svadbu zvati :cerek
Wedding
25.10.2006., 11:39
Magg, a cuj, kad te netko zaprosi, a ti ga odbijes, onda nije bas za ocekivati da cete na svadbu zvati :cerek
hahahaha, svaka cast, a cuj da nije bilo razloga ne bi ga ni odbila:top:
wedding, on je bio super decko i jos uvijek je, skinuo bi zvijezde s neba za mene..tada naravno..ali jednostavno, ja njega nisam voljela dovoljno jako da bih se udala za njega i znala sam da cu biti nesretna ako to napravim..i da cu unistiti i sebi i njemu zivot na neki nacin..i drago mi je da sam tako postupila..dokazala sam da ipak znam razmisljati svojom glavom..jer da sam slusala sve oko sebe, danas bih imala vec skoro 3 godine bracnog staza..
I drago mi je ako je nasao srecu s ovom curom,tj.sa svojom zenom..
Vise nemama, beba je na putu :rofl: :rofl: :rofl: , pa se udajem u 1 mjesecu ( ali jos nije datum 100% definiran):top:
a da da da, ne mogu vise pohvatati sve :cerek: . Onda je hitno :)
Kikica26
25.10.2006., 16:03
Ja nemam ništa protiv toga da me na vjenčanje voze moji roditelji u našem obiteljskom autu. Imamo relativno novi auto - Citroen C5 zlatne boje koji ćemo lijepo okititi i to je to. Ionako će me tata predati dragom.:cerek: Nisu mi važne previše procedure tko se s kim vozi. Bitno da svi dođemo na vrijeme! A ja naravno zadnja! Još onak malo zakasnim pa nek si misle;)
Ms. Love
25.10.2006., 21:04
Na nasoj svadbi su svi bili sokirani zato sto je mlada vozila i vodila kolonu! :cool:
Prvo je mladozenja (zajedno sa svojim kumovima) stigao u nasem autu (imamo zajednicki auto vec pola godine) pred crkvu, a poslije vjencanja sam ja njih lijepo odvezla do restorana! :rofl: :rofl: :rofl:
I ispalo je bas fora!
Doria22
26.10.2006., 09:47
Na nasoj svadbi su svi bili sokirani zato sto je mlada vozila i vodila kolonu! :cool:
Prvo je mladozenja (zajedno sa svojim kumovima) stigao u nasem autu (imamo zajednicki auto vec pola godine) pred crkvu, a poslije vjencanja sam ja njih lijepo odvezla do restorana! :rofl: :rofl: :rofl:
I ispalo je bas fora!
Ovo jos nisam nigdje vidjela haha super je stvar,pametna ideja :top: jos da je bio neki cabrio pa da cijeli grad zbunjeno gleda,haha bravo
petra25
26.10.2006., 20:12
Ja nemam ništa protiv toga da me na vjenčanje voze moji roditelji u našem obiteljskom autu. Imamo relativno novi auto - Citroen C5 zlatne boje koji ćemo lijepo okititi i to je to. Ionako će me tata predati dragom.:cerek: Nisu mi važne previše procedure tko se s kim vozi. Bitno da svi dođemo na vrijeme! A ja naravno zadnja! Još onak malo zakasnim pa nek si misle;)
definitivno se slazem s tobom! ma kakvo iznajmljivanje auta!?auto mi je najmanje vazna stvar na taj dan!! kakav je i kakve boje bas me briga. :rofl: nasi gosti ce biti prevezeni busom od crkve do restorana tak da nema nikakvog ukrasavanja automobila. skroz jednostavnO!! ;)
Kikica26
28.10.2006., 09:20
Mi se nigdje prije vjenčanja nećemo okupljati pa neće biti ni prilike da kitimo aute niti mi je to bitno. Bolje mi je onda umjesto automobila više dekorirati salu u kojoj će se ipak boraviti cijelu noć.
neznam jos kakvo, ali limuzina mi tako glupa nemogu rec, bas nekako seljacki.
ja volim oldtimer bilo bi guba u starom mercedes sl, ali o tome samo mogu sanjat. Priskupa je iznamit, da svadbu pravim u njemackoj nebi bilo problem braco radi u mercedes :rofl: ali vako neznam, mislim da cu u bratovom autu Mercedes C220 (2002) bas je taman. Bilo bi gupa u nekom neobicnom autu, ali tesko nac.
neznam jos kakvo, ali limuzina mi tako glupa nemogu rec, bas nekako seljacki.
ja volim oldtimer bilo bi guba u starom mercedes sl, ali o tome samo mogu sanjat. Priskupa je iznamit, da svadbu pravim u njemackoj nebi bilo problem braco radi u mercedes :rofl: ali vako neznam, mislim da cu u bratovom autu Mercedes C220 (2002) bas je taman. Bilo bi gupa u nekom neobicnom autu, ali tesko nac.
Jest malo seljacki, ali nama je to bio poklon od djevera i jetrve :cerek:
Meni je neki cabrio zakon.
Ma uglavnom da vozi :top:
Jest malo seljacki, ali nama je to bio poklon od djevera i jetrve :cerek:
Meni je neki cabrio zakon.
Ma uglavnom da vozi :top:
bas samo nek vozi moze i fico
ja sam nasla na netu slike od jednih koji su imali ficu.. taaakooo slatko to izgleda :cerek: sliku sutra dobite...
dvolični blizanac
01.11.2006., 22:35
Maggić, draga,
jesi možda mislila na ovaj?
http://www.nacional.hr/repository/images/_variations/c/0/c0c6070ac5f7bbe89f825800088c6cab_blowup.jpg
dvolični blizanac
01.11.2006., 22:36
Curke, a šta kažete na ovaj:
http://www.burtoncar.com.hr/images/Galerija4.jpg
odnosno ovaj
http://www.burtoncar.com.hr/images/OglRed1.JPG
http://www.burtoncar.com.hr/images/OglRed.JPG
Maggić, draga,
http://www.nacional.hr/repository/images/_variations/c/0/c0c6070ac5f7bbe89f825800088c6cab_blowup.jpg
:s zakon
Maggić, draga,
Ne ;) Ove sam mislila:
http://i43.photobucket.com/albums/e385/Pinkyx/foto9.jpg
http://i43.photobucket.com/albums/e385/Pinkyx/foto8.jpg
Ovo dvoje na tvojoj sliki sam vidjela na stranici od Art Studia :) Ali nije bilo slike sa auticem.. Bas mi je guba ;)
Curke, a šta kažete na ovaj:
http://www.burtoncar.com.hr/images/Galerija4.jpg
odnosno ovaj
http://www.burtoncar.com.hr/images/OglRed1.JPG
http://www.burtoncar.com.hr/images/OglRed.JPG
fora je :top: budes ti vozila?? :driver:
dvolični blizanac
01.11.2006., 22:48
A ne, ja ne znam u štiklama voziti, neću valjda nositi plastične japanke ispod sica kao u svom autu, he he!
Neka me kuma vozi...
Fora su šta ne? Moram se raspitati koliko dodje iznajmljivanje...
dvolični blizanac
01.11.2006., 22:49
Aaaaaaaa, vidjela sam ja ove tvoje negdje, i spremila sam si ih čak, al da me ubiješ ne sjećam se više ni gdje ni kada ni kako... Imam previše slika, to je to...
A ne, ja ne znam u štiklama voziti, neću valjda nositi plastične japanke ispod sica kao u svom autu, he he!
Neka me kuma vozi...
Fora su šta ne? Moram se raspitati koliko dodje iznajmljivanje...
Skroz je fora :top: Ti i kuma same u njemu :zubo: Cool!! Nije svakodnevno, to mi se svidja :)
Hoces uzet taj?
Aaaaaaaa, vidjela sam ja ove tvoje negdje, i spremila sam si ih čak, al da me ubiješ ne sjećam se više ni gdje ni kada ni kako... Imam previše slika, to je to...
Tako je i meni.... Mislim da je to sa neke stranice od nekog fotografa, pitaj boga kojeg :zubo:
dvolični blizanac
01.11.2006., 23:22
Ma ne bi taj, uzela bi ili bijeli, ili srebrni... Tako da mi paše uz naše boje (zeleno-ljubičasto-bijelo-srebrno)...
Ima li takvi??? Ili je to tu samo taj jedan?
Flakey cini mi se je imala crveni autic a disco onaj plavi.. da bar takav pink ima, odmah bi ga uzela, to mi je uvijek bio san vozit se u pink cadillacu :) ne na vjencanje al usput... :)
dvolični blizanac
01.11.2006., 23:49
Ma ima ti svakakvih boja tih autića... Ali pink nisam vidjela...
Plavooka Sanja
06.11.2006., 20:39
Ima već par godina kako je meni kum od mog budućeg obećao da će me voziti u BMW X5 jer kad sam prvi put vidjela taj auto, okinula sam :cerek: mislila sam da je zaboravio na to, ali me baš prije neki dan sjetio i rekao da počnem misliti na ukrašavanje auta jer će me voziti u takvom (posudit će ga od rođaka, Hercegovci :D ), a ja sam uporno mislila kako je zaboravio.
Evo još nešto fora ali košta milijune...:eek: ok dobro ne milijune ali tisuće kuna ...
Buick Special 1948
http://www.viper-cere.net/images/kontakt/buickvelki.jpg
Inaće sad su ga pofarbali u zlatno (dobila sam negdje njihovu reklamu) i izgleda stvarno lijepo (ovo sam fotkala letak)
http://img118.imageshack.us/img118/7804/pb061890ck1.jpg
http://img338.imageshack.us/img338/9007/pb061893gl6.jpg
Pa ko voli nek izvoli....:rofl:
I ovaj mi je fora:
http://img515.imageshack.us/img515/936/pb061887xk6.jpg
i ovaj ... neko je pitao za srebrni ... Dvolicni mislim da je ovo čak iz tvojih krajeva koliko vidim po slici.
Šaljem ti brojćek na pm za ovaj srebrni Jaguar. meni je mraaaak!!
http://img116.imageshack.us/img116/2472/srebrni1oh0.jpg
MalaLola
07.11.2006., 08:37
Evo još nešto fora ali košta milijune...:eek: ok dobro ne milijune ali tisuće kuna ...
http://img118.imageshack.us/img118/7804/pb061890ck1.jpg
http://img338.imageshack.us/img338/9007/pb061893gl6.jpg
Pa ko voli nek izvoli....:rofl:
Ovaj bi baš meni pasao, ali mi je apsolutno suludo dati 3500 kn da se u tome provozam 3 sata, odn. ja bi se max. vozila 45 min.
Ja još uvijek tražim prijatelje s kabrioletima (dolaze u obzir zlatni, bijeli ili neki tamno smeđi) valjda ću naći..
snimatelj
07.11.2006., 13:41
Nedavno (možda ste pročitali u jutarnjem ) je na črnomercu otvoren kafič u stilu serije mučke osim unutarnjeg uređenja, ispred kafiča sparkiran je auto (trokolica) orginal, identičan onom iz serije.Vozit se tom na svadbi ,pa to bi bio vrhunski spektakl.Brijem da bi izašli i u novinama .
Ana, super autic :top: Al cijena je jos bolja :D
Joj sva sreća pa meni neće trebati! :zubo:
A da jesu lijepi stvarno jesu!
Ja sam odlučila iznajmiti običnu bijelu limuzinu,za mene kume(3 komada) i dragog i njegovog kuma.Nekome je malo seljčaki ali stvarno je doživljaj.Ipak čovjek nema svakidašnju priliku voziti se u limuzini.(osim pojedinaca koji imaju extra money za razbacivanje) Zar ne??????????????
:p Seljčaki???????????????ha ha ha ha ...........ah taj hrvatski jezik
ryder on the storm
05.01.2007., 23:14
U kojem autu se planirate voziti? Cijene iznajmljivanja su bljak visoke!!!!
koji auto, motor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:top:
Eli_jana
06.01.2007., 10:50
Ja sam odlučila iznajmiti običnu bijelu limuzinu,za mene kume(3 komada) i dragog i njegovog kuma.Nekome je malo seljčaki ali stvarno je doživljaj.Ipak čovjek nema svakidašnju priliku voziti se u limuzini.(osim pojedinaca koji imaju extra money za razbacivanje) Zar ne??????????????
nikako mi se ne sviđaju vožnje u onim limuzinama. ne samo da je skupo nego je i ofucano i umjetno.
fora mi je da mlada vozi mladoženju ili obrnuto. samo pod onim stresom, skucala bih se u prvo drvo.
JednoTamburasko
10.01.2007., 11:24
Moj dragi je prije pola godine kupio audi A4 iz 2000. Kad sam prvi put vidla taj auto ostala sam PAF! Ma, predivan mi je. Rekoh: kad cu se udavat u njemu cu se vozit. Mislim, barem se nadam, s obzirom na to kak moj najdrazi vozi :rofl:
A sad vec imam ideju da on dodje lijepo sam u auteku po mene, da on vozi, mislim da se ovo cak i njemu svidja :cerek:
moj dragi radio u auto industriji...i na raspolaganju nam je bio bilo koji model bilo kojeg auta iz WV grupe pa tako i audi...al ja sam nekako htjela auto onog odjela gdje on radi jer taj imamo i privatno i službeno. A audi je definitivno moj auto snova...moj prvi auto je bio audi, čitava familija je ovisnik o tim autima...
offtopic:
Joj cure meni je MRAK onaj novi A6 touring joooj.. ona svijetla odozada na tockice.... :cerek: Ja imem neki "fetis" na zadnja svijetla :zubo: Samo na to gledam kod auta, e da i na cijenu. Tog A6 necemo nikad imat... Nama je super i corsica, nasa kozica :)
martiniq25
10.01.2007., 11:54
Svaka čast limuzinama i koječemu,ja i dragi ćemo se voziti u Hondi FRV-terenac i niakve novce nećemo davati na iznajmljivanje.
Frendica se vozila u limuzini-stil Las Vegas,300 eura za sat i pol vožnje!!!!!!!:flop:
I meni su limuzine grozne...puno bolje uzeti dobar audi ili bmw :top: mozda i na rent-u....
Wedding
10.01.2007., 13:27
moj dragi radio u auto industriji...i na raspolaganju nam je bio bilo koji model bilo kojeg auta iz WV grupe pa tako i audi...al ja sam nekako htjela auto onog odjela gdje on radi jer taj imamo i privatno i službeno. A audi je definitivno moj auto snova...moj prvi auto je bio audi, čitava familija je ovisnik o tim autima...
e zato ja vozim Audi:cerek: ........ i zato mi se bezveze vozit u tom autu na vjencanju jer sam odrasla sa Audi-ima:rofl: :rofl: :rofl:
offtopic:
Joj cure meni je MRAK onaj novi A6 touring joooj.. ona svijetla odozada na tockice.... :cerek: Ja imem neki "fetis" na zadnja svijetla :zubo: Samo na to gledam kod auta, e da i na cijenu. Tog A6 necemo nikad imat... Nama je super i corsica, nasa kozica :)
joj, ja isto patim na stražnja svjetla i napred na masku, zaljubila sam se u novu hondu
a mi smo na kraju isli u našem miceku (mitsubishi colt), moj tata je vozio, ja na suvozacevom, a otraga dragi i moja mama :rofl:
auto bez klime, hvar +35 u 5 popodne... ali bilo je super:D
bas nemam volje dat novac na auto rent, ako bi to uradila onda bi tila neki oldtimer poput mercedes sl. U trenutku bi tila da me brat sa njegovim autom vozi do crkve (novi Mercedes C), a njegov brat ima Audi A6 (2001) pa da onda stojim autom dalje skupa. Samo brat hoce prodat taj Audi, molim samo da njega neproda):zubo:
dvolični blizanac
11.01.2007., 21:55
Mi ćemo definitivno imati oldtimera...dragi ima frenda koji ima prastari savršeni mercedes, unutra koža, ma savršen je... I ništa drugo mi više ne dolazi u obzir!!!!!!
ja bi s figijem ili prastarom bubom kabrio bila presretna
dvolični blizanac
11.01.2007., 22:19
Pa bila bi i ja, ali ih nema nitko koga znam... Zato sam oduševljena da se dragi sjetio na ovog frenda!!!!!!
maraleo
11.01.2007., 22:20
Ja bi onako jednu staru Vespu - to mi je tako super, ili na biciklu, ali onome starome (poni - mislim da se tako zove)
dvolični blizanac
11.01.2007., 22:22
I meni je Vespa super, bravo da si me podsjetila, znam nekog tko ima staru... Pa makar samo za fotkanje...
A meni je tak svejedno u kakvom sam autu, starom, novom, velikom, malom... To mi uopce nije vazno. Glavno da je moj dragi samnom, a za ostalo me bas briga. Ne patim na to!:cerek:
a ja bi najradije nekakav cabrio.....pošto nemamo od nikog za posuditi,a novce na iznajmljivanje ne damo...nekako sumnjam da ću se u njemu voziti....ako nije cabrio onda mi je tako svejedno(ili naš audi a3 ili bmw od starog ili tko zna)
A meni je tak svejedno u kakvom sam autu, starom, novom, velikom, malom... To mi uopce nije vazno. Glavno da je moj dragi samnom, a za ostalo me bas briga. Ne patim na to!:cerek:
svaka čast! :top: :s
potpisujem
potpisujem
mi smo i dalje ostali pri limuzini.nije nam ni seljački ni otrcano i baš će nam biti super. a cijena 200 eur 2h mi je sasvim ok.super je da će nas netko voziti jer u u stanju destrukcije od alkohola uzbuđenja itd vjerujem da nećemo znati ni di je prva brzina a akamo da vozim do crkve ili restorana. i baš me boli briga za vaše, "svi su gore# bmw audi terenac honde i slične komentare ipak nemamo svi tatu ili dečka da nam radi u autoindustriji.pozdrav
:cool:
JednoTamburasko
12.01.2007., 12:25
Oprosti, Li-lu, mislim da te niti jedna od nas nije htjela uvrijediti :kiss:
Samo iznosimo svoje ideje jer svaka od nas zeli imati svoje specijalno vjencanje - i opet se ponavlja: "Netko jako pazi na jedan detalj koji drugome uopce nije bitan, a drugi opet ima neke svoje ideje vezano uz nesto sasvim trece"
Samo, eto, ja zelim da MojeBuduce dodje po SvojuBuducu u NjihovomBuducemAuteku i da se sami vozikaju u njemu. To je jedan detalj do kojeg je meni stalo.
A sto se tice limuzine, na jednom sajmu sam sajmu usla u limuzinu i fakat se odusevila, tako da sam sigurna da ces uzivati tih nekoliko sati :top:
mi smo i dalje ostali pri limuzini.nije nam ni seljački ni otrcano i baš će nam biti super. a cijena 200 eur 2h mi je sasvim ok.super je da će nas netko voziti jer u u stanju destrukcije od alkohola uzbuđenja itd vjerujem da nećemo znati ni di je prva brzina a akamo da vozim do crkve ili restorana. i baš me boli briga za vaše, "svi su gore# bmw audi terenac honde i slične komentare ipak nemamo svi tatu ili dečka da nam radi u autoindustriji.pozdrav
ne znam zbilja zasto si mene citirala, ja nisam nikada nista protiv limuzine rekla. ako procitas moj post na pocetku stranice vidjet ces da je mene i mog muža moj otac vozio u mom autu, koji btw nije ni bmw ni mercedes ni audi nego 9 godina stari, ofucani mitsubishi colt... ali je moj.
nemam nista protiv limuzina, tko voli neka izvoli... stovise, skroz mi je filmski da bijela limuzina stane ispred svih gostiju, otvaraju se vrata i izlazi prekokrasna mladenka... ali ne za mene...
pozdrav i tebi...
Wedding
12.01.2007., 12:43
ma daj LI LU kaj se ti brines.... i kaj te briga pa to je tvoj dan koji ti financiras ( ili netko od tvojih - nebitno;) ) i radis kako zelis:kiss:
I ja cu imat limuzinu zato jer ne zelim nikog zamarat da me vozi iako mi svi govore da sam glupa jer se ne zelim vozit u Jaguaru od tate:confused:, jebate pa normalno da ne zelim kad taj auto vidim svaki dan na dvoristu i vec mi ide na zivce skupa sa ostalim autima iz voznog parka.
MalaLola
20.04.2007., 15:31
Dakle, ja sam danas sva sretna skužila da od moje kume mačeha ima citroen pluriel.. onaj koji u trenu postane kabriolet:) , a kako i same znate ja želim da se ja i dragi vozimo u kabrioletu, ali njemu ne dolazi u obzir nikakav mercedes, bmw i sl. jer on smatra da je to hoštaplerski i ne želi se preseravati s nečim što si on sam nikada ne bi kupio.. i ja ga u potpunosti kužim i podržavam u tome... I uglavnom sad slijedi problem nazovem ja i svoju mamu, nakon dragog, da joj objavim kako smo i to rješili, ali ona kakva je (uvijek nešto prigovara, nevalja joj ništa i sve joj je odvratno što ja smislim) naravno da je rekla da joj je taj auto odvratan, da mi nismo normalni, šta ćemo se u tom "prcavom" autu vozit, da zašto ne uzmemo bmw od rođaka itd. Ja joj uglavnom kažem da joj moj dragi u bmw nikada neće sjesti i ona kaže da je našla još neku ženu koja ima megana kabrioleta kojeg bi nam iznajmila.. Mislim ono kao megan je bolji od citroena i veći moš mislit, da za 20 cm... :rolleyes: Uglavnom ja joj kažem da zar nije normanije da tih 700kn što bi dala za iznajmljivanje da meni ili sačuva ili što god i da iskoristimo ono što nam se besplatno nudi, a meni i dragom je ok... uglavnom na kraju je završilo s time da smo mi glupi zato jer ne želimo izmišljati neke kerefeke s autom.. mislim dovoljno je što izmišljam da želim kabriolet...
Ajmo sad iskreno što vi mislite o citroenu pluriel - meni osobno zatvoren izgleda bezveze, ali kad se spusti krov mi je skroz ok.. a ja sam ionako pikirala na peugeota koji nije ni veći ni bolji... Da joj popustim.. nemojte sad samo svi složno na moju stranu već mi recite što stvarno mislite o ovom mom autu i da li je ljepše da budemo u nekom "ekskluzivnijem" a da nije neki od gore navedeni u koje moj neće nogom kročit sigurno
Tek ju:kiss: :kiss:
Evo i slikica pluriela bez krova.. naš bi bio crni
http://www.citroen.hr/img/C3Pluriel/Gallery/Big/0212608.jpg
A ovo je slikica tog megana koji bi ona kao iznajmila EDIT promijenila link, samo što ovdje ovaj nema spušteni krov, ali ta boja i sve...
http://www.autoosijek.com/files/14969a.jpg
A sta da ti ja kazem koja razmislja o tome da se vozimo u kamionu :rofl:
Meni je ovaj Pluriel totalno guba - prvi put ga sad na sliki vidim tu :top: Super mi je! Totalno simpa, tipa kao oni u ficeku :cerek:
A Megane se na linku ne vidi... Ali znam kako izgleda i meni se osobno ne svidja... Eto...
__5ra__
20.04.2007., 15:36
Malabudala, meni je pluriel forniji od svega drugog što si navela :zubo: OK, ja ne patim od neke ekskluzive i štojaznamčega (tako da mi je u biti i svejedno u kojem auto ćemo se mi voziti), ali ovo mi je stvarno fora, onako pomalo dječje, a ja takve vesele stvari volim :cerek:
U ostalom Mala, vec smo davno skuzila da se nase mamice ne trebaju slusat i sto manje se obazirat na njihovo misljenje u vezi organizacije vjencanja.... Ja svoju pustim da prica... I ne slusam ju opce..
Nana_dbk
20.04.2007., 15:45
Malabudala, meni je pluriel forniji od svega drugog što si navela :zubo: OK, ja ne patim od neke ekskluzive i štojaznamčega (tako da mi je u biti i svejedno u kojem auto ćemo se mi voziti), ali ovo mi je stvarno fora, onako pomalo dječje, a ja takve vesele stvari volim :cerek:
ja bi osobno izabrala pluriel jer je veselijih linija, a bmw i ostali su malo "preukočeni". Pluriel je pravi mladenački auto, da ste u srednjim godinama više bi Vam stajao megane ili bmw.
Ja osobno ću imati sve otkačeno na svadbi, počela sam od pozivnica čiji je tekst u rimi ... itd.
GO FOR IT GIRL! PLURIEL! PLURIEL! Dokaži staroj tko je jači :mirko: :mljacko:
Pluriel!:top: :top: :top:
Mala mi ćemo se voziti u našem autu, samo što će ga kum voziti, mi imamo mazdu. Što da ti kažem uzmi onaj koji vi želite jer na kraju krajeva pa vi ćete se voziti u njemu:cerek: Meni slatko izgleda pluriel onako nekako otkačeno, dok megan je malo ozbiljniji.
A mi cemo se vozit u Skodi Octaviji!:D Nista fensi smensi. Sasvim normalan auto! I dobro!:top:
Nana_dbk
20.04.2007., 15:53
Ne želim nikoga od rodbine moliti da nas voze iako su u igri bili novi passat, audi A4 i Volvo S60 i svi troje su rekli kao strah ih je da se ne ostružu (hauba zbog aranžmana na vakuum) itd. Svi su mi se zgadili :rigo: :bljak:
Prijatelji nam nemaju aute, a naš je twingo tako da smo došli do rješenja tako što ćemo iznajmiti auto kakvo želimo (za sitne pare u tatinog prijatelja) i naš nas prijatelj vozi koji ima vozačku ali nema auto i biti će nam super!
A ona rodbina što je odbila tu čast da vozi mladence - neka gledaju!! :mad:
sve 5 :raspa:
Mi nemamo pojma.. Moj i njegov su sa 2 vrata pa je malo glupo da se guramo odostraga.. A posto on dolazi i po mene mora biti neko sa njegove strane tako da cemo valjda pitat strica njegovog da nas vozi - a on ce sigurno dati.. njega ne zamara vakuum ;)
MalaLola
20.04.2007., 16:01
Hvala curke.. ja sam samo mislila uštedit nešto novaca na nešto što će se vidjet nekih 20 minuta, a pluriel mi je ok skroz... Ne znam vidim da će mi radit probleme oko toga pa javim kako ćemo tu priču završit:rofl:
Sanja29
20.04.2007., 16:40
[QUOTE=Malabudala;8192553]Da joj popustim.. nemojte sad samo svi složno na moju stranu već mi recite što stvarno mislite o ovom mom autu i da li je ljepše da budemo u nekom "ekskluzivnijem" a da nije neki od gore navedeni u koje moj neće nogom kročit sigurno
QUOTE]
Simpa su mi i jedan i drugi mada mi se ne sviđa što imaju dvoja vrata samo jer će ti biti problem ulaziti unutra .... ima li taj pluriel s četvera vrata?
Svaki auto koji se ukrasi i kada je sjajan i čist s mladencima je naljepši auto u koloni ....
auto koji je veći nije nužno i ekskluzivniji .... recimo porsche je manji od bmw ali je i ekskluzivniji ...
pa prema tome ako se vama sviđa pluriel .. i ako je to to .. onda nek se mama smiri :zubo:
morfin@
20.04.2007., 16:49
Odaberi ono što se vama sviđa. Mi ćemo smeđi Audi A6 ili BMW, to je jedino što smo uspjeli dobiti. Koštat će nas cca 400kn, od 12 do 20 sati.
ivana:-)
20.04.2007., 19:29
Dakle, ja sam danas sva sretna skužila da od moje kume mačeha ima citroen pluriel.. onaj koji u trenu postane kabriolet:) , a kako i same znate ja želim da se ja i dragi vozimo u kabrioletu, ali njemu ne dolazi u obzir nikakav mercedes, bmw i sl. jer on smatra da je to hoštaplerski i ne želi se preseravati s nečim što si on sam nikada ne bi kupio.. i ja ga u potpunosti kužim i podržavam u tome... I uglavnom sad slijedi problem nazovem ja i svoju mamu, nakon dragog, da joj objavim kako smo i to rješili, ali ona kakva je (uvijek nešto prigovara, nevalja joj ništa i sve joj je odvratno što ja smislim) naravno da je rekla da joj je taj auto odvratan, da mi nismo normalni, šta ćemo se u tom "prcavom" autu vozit, da zašto ne uzmemo bmw od rođaka itd. Ja joj uglavnom kažem da joj moj dragi u bmw nikada neće sjesti i ona kaže da je našla još neku ženu koja ima megana kabrioleta kojeg bi nam iznajmila.. Mislim ono kao megan je bolji od citroena i veći moš mislit, da za 20 cm... :rolleyes: Uglavnom ja joj kažem da zar nije normanije da tih 700kn što bi dala za iznajmljivanje da meni ili sačuva ili što god i da iskoristimo ono što nam se besplatno nudi, a meni i dragom je ok... uglavnom na kraju je završilo s time da smo mi glupi zato jer ne želimo izmišljati neke kerefeke s autom.. mislim dovoljno je što izmišljam da želim kabriolet...
Ajmo sad iskreno što vi mislite o citroenu pluriel - meni osobno zatvoren izgleda bezveze, ali kad se spusti krov mi je skroz ok.. a ja sam ionako pikirala na peugeota koji nije ni veći ni bolji... Da joj popustim.. nemojte sad samo svi složno na moju stranu već mi recite što stvarno mislite o ovom mom autu i da li je ljepše da budemo u nekom "ekskluzivnijem" a da nije neki od gore navedeni u koje moj neće nogom kročit sigurno
Tek ju:kiss: :kiss:
Evo i slikica pluriela bez krova.. naš bi bio crni
http://www.citroen.hr/img/C3Pluriel/Gallery/Big/0212608.jpg
A ovo je slikica tog megana koji bi ona kao iznajmila EDIT promijenila link, samo što ovdje ovaj nema spušteni krov, ali ta boja i sve...
http://www.autoosijek.com/files/14969a.jpg
Mislim, da je ipak to tvoj dan i da vi sami odlucite bez obzira kaj tvoja mama veli.
Plavooka Sanja
20.04.2007., 20:04
Mala, Pluriel je presladak! I vidjela sam prošlo ljeto jedne mladence u njemu, samo je bio zeleni i totalno je otkačeno i savršeno izgledalo! Sad bi i ja kabriolet! Nas će voziti kum, u BMW X5, samo zato što je meni to fora, da se Dragog pita on bi ko i Magg, u kamionu :zubo: Moji isto imaju Jeepa, ali neću u njihovom, a njima je sve ok što ja odlučim. jedino što mi rodbina zamjera da ću se voziti u autu s BiH tablicama (kum je od tamo, a čak ni auto nije njegov, nego od njegovog rođaka). Kum je obećao to auto, ima par godina i stvarno me iznenadio kad se sjetio i rekao da nema potrebe tražiti auto, da je on to riješio! Ma, kum je pravi :kiss:
Moj dragi je htio crnog ficeka i na njemu s bijelim sprejem napisat: upravo vjencani i stavit prazne limenke da se vuku za nama. Nekako je ta ideja s vremenom posijedila jer nemamo ficeka i ne znamo gdje ga mozemo nac, a ne da nam se kupovat z ataj jedan dan, tako da smo na kraju u opel vectri od njegovih staraca.Samo ostaje pitanje tko ce nas vozit jer ne zelimo da nas starci voze.:confused:
meni je moja frizerka rekla da će uzeti od mame oldtimer žuto-crnog Spacheka i furat nas u njemu...:D
Kikica26
21.04.2007., 09:37
Moja ti je obitelj cijela luda za citroenima tak da znaš za koji auto dajem glas.......:rofl: Ja ću se voziti u tatinom citroenu C 5 iako mi je i ideja s kabrioletom stvarno odlična........:top:
ja cu vam posuditi svog peugeota!!!ja sam se izgustala,pa mi je to sad normalno!!!iako glasam za pluriela!!!
Plavooka Sanja
21.04.2007., 10:35
Hihi, Meli, mogla bi ti mene voziti :rofl:
tincica31
21.04.2007., 15:59
Ma samo vi uzmite što je vama ljepše i ugodnije, i ja bi da mogu najrađe u fićeku se vozila, to su mi posebno slatki autići, a i valjda zato što je mom tati i nama to bio prvi auto...mi ćemo se voziti u meganu sedanu i vozit će me moj tata i mama, njihov je auto i prošlu jesen su isto tako vozili i sestru...i vakumi nisu ni malo sastrugali boju s njega, baš ni malo...a dragi će do crkve valjda doći sa svojim tatom u opel corsi obzirom da neće dolaziti po mene...
Da mi neko ima pluriela i ja bi ga uzela...
zubic_vila
21.04.2007., 19:42
ma genijalan je pluriel...ja bi isto u nekom fora auticu ...tipa mini cooper ili smart...ili jos bolje stari mini morris...ma uzmi pluriela
A mi cemo se vozit u Skodi Octaviji!:D Nista fensi smensi. Sasvim normalan auto! I dobro!:top:
kako misliš ništa fensi šmensi??? Najbolji auto na svijetu...šalim se malo...naš je bio superb...inaće dragi radi u autoindustriji (neću reklamirat firmu al oćito je u kojem brendu :cerek: ) ...
milica123
21.04.2007., 20:53
Meni je dugo bio sam jeep Toyota rav 4, ustvari još uvijek je, al zvala sam par agencija i nisu imali taj auto :(. A dragi i ja smo odlučili skresati troškove tako da ćemo se voziti u našem Modusu. Nismo htjeli nikoga moliti za neke fenci šmenci aute, a imali smo mogućnost najnovijeg BMW od milijun kuna . DA DA DA milijun kuna, ali to nismo mi. Tako da ostajemo kod našeg Modusa. Crni je i godinu dana star. Jedino što će mi poslije vjenčanja možda biti čudno voziti se u njemu. Uvijek ću se vidjeti na zadnjem sjedalu u vjenčanici. Hmmm možda ga iz tog razloga, jer je uspomena, nikada ni ne prodamo :)
Meni je dugo bio sam jeep Toyota rav 4, ustvari još uvijek je, al zvala sam par agencija i nisu imali taj auto :(. A dragi i ja smo odlučili skresati troškove tako da ćemo se voziti u našem Modusu. Nismo htjeli nikoga moliti za neke fenci šmenci aute, a imali smo mogućnost najnovijeg BMW od milijun kuna . DA DA DA milijun kuna, ali to nismo mi. Tako da ostajemo kod našeg Modusa. Crni je i godinu dana star. Jedino što će mi poslije vjenčanja možda biti čudno voziti se u njemu. Uvijek ću se vidjeti na zadnjem sjedalu u vjenčanici. Hmmm možda ga iz tog razloga, jer je uspomena, nikada ni ne prodamo :)
Mislim da ću se jednog dana i ja voziti u bež Modusu :top:
Meni je pluriel preslatki! I kabriolet je bas kako ste si htjeli
*Lubenica*
22.04.2007., 13:20
meni je skroz svejedno u kojem ćemo se autu voziti, i dragom isto... u nekom u kojem kum dođe od 2 koja ima...
u svakom slučaju će naš biti već prije parkiran ispred ville, tako da idući dan možemo svojim autićem kući...
bitter bride
22.04.2007., 22:35
Ok, šta se tiče pluriela ili megana... Evo ovako drage moje. Moja seka ima pluriela i mislim da je auto presladak i to je isto crni kao šta će bit i malabudali :zubo: ... ima dva vrata, a stražnja sjedala su jako mala, tj. ima jako malo mjesta... al ništa to nije naspram meganu (prijateljica mi se vozila u njemu na svom piru) i njih dvoje nisu moglu stat zada (jer ima još manje mista od pluriela) tako da je mladoženja vozio... e sad ne znam, kod nas je običaj da se mladi i mlada voze zada ko begovi, a netko drugi vozi auto... pa ti sad odluči... meni su oba auta super, pluriel je ono, cute, presladak i baš je šmensi, a megan je ipak ono malo, kako bi rekla, finčukast... :rofl:
Nana_dbk
23.04.2007., 11:13
Mala, Pluriel je presladak! I vidjela sam prošlo ljeto jedne mladence u njemu, samo je bio zeleni i totalno je otkačeno i savršeno izgledalo! Sad bi i ja kabriolet! Nas će voziti kum, u BMW X5, samo zato što je meni to fora, da se Dragog pita on bi ko i Magg, u kamionu :zubo: Moji isto imaju Jeepa, ali neću u njihovom, a njima je sve ok što ja odlučim. jedino što mi rodbina zamjera da ću se voziti u autu s BiH tablicama (kum je od tamo, a čak ni auto nije njegov, nego od njegovog rođaka). Kum je obećao to auto, ima par godina i stvarno me iznenadio kad se sjetio i rekao da nema potrebe tražiti auto, da je on to riješio! Ma, kum je pravi :kiss:
Možeš rješiti to što ti zamjeraju tako da na registraciju napišeš vaša imena ono kao:
xxxxxx
&
yyyyyyy
ili upravo vjenčani i sl. i sve si rješila!!!! :top:
Plavooka Sanja
23.04.2007., 11:40
Nana Dbk, iskreno nije mi stalo do mišljenja rođaka, ali super mi je kad svi auti imaju zaljepljene papire na tablicama s imenima mladenca! Baš bi to mogla napraviti! Hvala na ideji :kiss:
MalaLola
23.04.2007., 11:45
[Simpa su mi i jedan i drugi mada mi se ne sviđa što imaju dvoja vrata samo jer će ti biti problem ulaziti unutra .... ima li taj pluriel s četvera vrata?
Ja i dragi bi se sami vozili u njemu... on vozi ja suvozač.. to je odlučeno.. ali auto je za sada tabu tema... Pluriela dobijemo bez problema, tako da se ne moram bojati da mi pobjegne:zubo: a za sve ostale želje nek se drugi potrude i nek plaćaju...:top:
Nana_dbk
23.04.2007., 12:28
Nana Dbk, iskreno nije mi stalo do mišljenja rođaka, ali super mi je kad svi auti imaju zaljepljene papire na tablicama s imenima mladenca! Baš bi to mogla napraviti! Hvala na ideji :kiss:
ja neću to lijepiti na sve aute nego samo na ono u kojem smo mi, a ostali auti će imati balone i mašne (na potez) sve sam već kupila a našla sam i balone na kojima piše VIVA GLI SPOSI!
monique
25.04.2007., 13:52
mi ćemo se voziti u staroj, ali spickanoj :zubo: bubi. dragi je naime lud za bubama tak da je u ovu već utukao para ko za pravi auto :zubo:
Imam na izbor Toyotu Prius (hybridni autek na struju, limuzina) ili Rav4 (SUV)?
Što? Pa valjda bi mogla ući u džip, ha?:zubo:
ili samo ti i dragi u ovom:
http://foto.autozone.be/fotoseurotax/450/volkswagen-new-beetle-cabrio-2006-4980.jpg
http://www.autoholic.de/images/resized/Mini-Mini-Cooper-Cabrio-S-JCW-TiHT.jpg
al jebiga, ja bi ipak:
http://www.fippy.net/wedding/wedding/Horses.jpg
i ovo (http://www.californiacarriages.com/images/P4250211_R.gif)
ma ananke, kuda ćeš se penjati u RAV? :D
ovaj Prius priznajem nisam vidjela, ali mi zvuči fora i slatko..:top:
__5ra__
24.05.2007., 14:12
Prius baš i nije malen auto, pa (meni) samim time nije ni sladak :) Lijep, druga stvar :)
Evo linka sa slikom:
http://auto.sohu.com/piclib/toyota/toyota/prius/big/Toyota_Prius008.jpg
aaaa, imaš pravo 5ra, svakako nije malen..:D
ali nije loš...
__5ra__
24.05.2007., 14:16
Nije uopće loš :top:
milica123
24.05.2007., 14:16
Toyota Rav4 je moj auto snova, tako da što se tiče mog savjeta sve ti je jasno. :cerek:
Koja si sretnica, ja pokušavala nać po renta car-ima Rav4, al nemaju.
Hmmm mogla bi mi ti posuditi ovaj svoj. :cerek:
Toyota Rav4 je moj auto snova, tako da što se tiče mog savjeta sve ti je jasno. :cerek:
Koja si sretnica, ja pokušavala nać po renta car-ima Rav4, al nemaju.
Hmmm mogla bi mi ti posuditi ovaj svoj. :cerek:
Nažalost, dragi radi u auto salonu, pa mu je direktorica ponudila autiće. Tako da...nažalost nisu moji... pa mogla bi se popeti u Rav. A Prius nije loš.:cerek:
Plavooka Sanja
24.05.2007., 15:20
Ananke, ja bi svakako Rav4 na tvom mjestu! :top:
Toyota.
Oboje je Toyota...
mimimimi
24.05.2007., 15:36
na svu sreću kod nas nema tih kombinacija sa autom...
ali, zato će na naš, sljedeći dan (kad se budemo vrećali doma), biti zakačene one limenke....
(previše gledam američke njanja filmove!)
night_train
24.05.2007., 16:05
ah... limenke... super...
mi cemo s uspinjacom :)
zubic_vila
24.05.2007., 16:14
joj adonia...buba:cerek: :cerek: ...i mini:cerek: :cerek: :cerek: :s :s
ili ovako nesto...
http://i14.tinypic.com/6blxgk2.jpg
Ja ću ko´seljo u Mercedesu!
:rofl: :rofl: :s :rofl:
dvolični blizanac
24.05.2007., 17:55
joj adonia...buba:cerek: :cerek: ...i mini:cerek: :cerek: :cerek: :s :s
ili ovako nesto...
http://i14.tinypic.com/6blxgk2.jpg
Ja jedva sjednem u njega, al ga ne bi mogla vozit jer mi noge ne stanu do volana... koji smijeh...
I glasam za Rav4, frendovi su se vozili u njemu, cura je imala podsuknju s kolutovima i bez problema je iz njega izašla...
Tiho jezero
24.05.2007., 18:59
Curke, a smije li se to. Mislim ovdje kod nas je sve puno policije pa da ne bi gnjavili što se ne vide tablice?
__5ra__
25.05.2007., 12:47
Ne smije, a hoće li te gnjaviti to je druga stvar :)
i ja ću u mercedesu...ovom!!!!
http://img217.imageshack.us/img217/7282/ssavt5.jpg (http://imageshack.us)
__5ra__
25.05.2007., 13:00
Mi bi u staroj bubi, spačeku ili tako nečemu, ali ne znam hoćemo li to uspjeti nabaviti :confused: Ako to ne bude, svejedno je koji auto će biti :D
JESTE VI NORMALNE?!?!?!
PA ne smije se niti trubiti bez izricite potrebe, to je zakonom zabranjeno, pa POBOGU SVATOSVI STE LJEPITE STO GOD ZELITE!!!!!!!
Nažalost, dragi radi u auto salonu, pa mu je direktorica ponudila autiće. Tako da...nažalost nisu moji... pa mogla bi se popeti u Rav. A Prius nije loš.:cerek:
U Toyota salonu radi tvoj dragi? Gdje, u Varaždinu? Ej, blago tebi, bar imaš na izbor...:top: Ja još nisam o tome pretjerano razmišljala, vidjet ćemo.. :confused:
ivana_25
25.05.2007., 14:17
Bokic cure! Mene zanima koliko je iznajmljivanje limuzine ili nekog drugog auta za vjencanje?
U Toyota salonu radi tvoj dragi? Gdje, u Varaždinu? Ej, blago tebi, bar imaš na izbor...:top: Ja još nisam o tome pretjerano razmišljala, vidjet ćemo.. :confused:
Nadam se da ne čita forum:zubo: ubit će me;)
Bokic cure! Mene zanima koliko je iznajmljivanje limuzine ili nekog drugog auta za vjencanje?
imaš na topicu "sve za vaše vjenčanje - linkovi" neke firme koje iznajmljuju limuzine, pa škicni na njihovim web stranicama šta ima..:top:
zubic_vila
25.05.2007., 16:02
Ja jedva sjednem u njega, al ga ne bi mogla vozit jer mi noge ne stanu do volana... koji smijeh...
I glasam za Rav4, frendovi su se vozili u njemu, cura je imala podsuknju s kolutovima i bez problema je iz njega izašla...
oprosti, ali ne vjerujem ti...nitko nije tako ogroman da ne stane u smarta, auto ima dovoljno mjesta za dvije osobe...
ajme, ne mogu vjerovat da postoji ovaj topic! naime, ja kao skori kum muku mučim jer moram nabavit ovaj auto (http://www.autoviaggiando.com/archivio/2006/01/06-chrysler-300c/large%20di%20chrysler%20300c%20-%2001.jpg) frendu za svatove! dakle, ak netko zna kak doći do chryslera 300c na dan-dva za bilo koju lovu (a isključena je opcija da ga kupim :D) nek govori!
mimimimi
25.05.2007., 16:14
nije baš da se kužim, ali nemaju ga u niti jednom rent-a-caru?
Brančika
25.05.2007., 16:59
Mimimimi, iznenadila bi se koliko su rent-a-carovi jednolični što se tiče ponude. Sve golfovi, toyote, eventualno koji megan ili slično. Ako ima koji veći auto, to je passat ili audi A6.
Mislim, nekako je i logično, baš se takvi auti ni ne iznajmljuju često.
ja znam jednog tipa koji ga ima, al ne posuduje NIKOME
Marija_lj
25.05.2007., 20:13
...chrysler 300c
Ima ga moj budući svekar, ali je trenutno u Njemačkoj na reklamaciji..i ja se nadam da će nam se vratiti do našeg vjenčanja :(
ajme, ne mogu vjerovat da postoji ovaj topic! naime, ja kao skori kum muku mučim jer moram nabavit ovaj auto (http://www.autoviaggiando.com/archivio/2006/01/06-chrysler-300c/large%20di%20chrysler%20300c%20-%2001.jpg) frendu za svatove! dakle, ak netko zna kak doći do chryslera 300c na dan-dva za bilo koju lovu (a isključena je opcija da ga kupim :D) nek govori!
baš MORAŠ nabaviti BAŠ TAJ auto? :rolleyes:
srce moje..
to ti se ovako radi:
odes u chrysler salon, obuces minicu (u tvom slucaju, posaljes jako lukavu, spretnu i sexy zensku) i uz treptaje okica i obecanje nabavis popis vlasnika takvih automobila.
Onda isto tako "naoruzan" odes do vlasnika i ponudis im ponudu koju nece moci odbiti.
I imas auto za svadbu.
Boze, kako smo mi, zene, mocne!!!
tincica31
26.05.2007., 08:59
srce moje..
to ti se ovako radi:
odes u chrysler salon, obuces minicu (u tvom slucaju, posaljes jako lukavu, spretnu i sexy zensku) i uz treptaje okica i obecanje nabavis popis vlasnika takvih automobila.
Onda isto tako "naoruzan" odes do vlasnika i ponudis im ponudu koju nece moci odbiti.
I imas auto za svadbu.
Boze, kako smo mi, zene, mocne!!!
Bravo adonia :s
olditmer nas dosao 2000 kn ja mislim
baš MORAŠ nabaviti BAŠ TAJ auto? :rolleyes:
sam sam zapravo kriv za to. mislim, ne bi mi zamjerili i da u Puntu dođem, al ono...
@Adonia: vać sam razradio tu taktiku ;)
zeljka2905
07.06.2007., 15:38
Evo ja uzela limuzinu kod Ruby limuzine iz Klinca Sela. Mislim da je cijena bila 350euro za 3 sata a svaki ostali sat jos 100eura i neka sica za benzin...S tim da je to ona limuzina od 12m (najveca u Hrv), skroz nova i ako ju zelis moras puno prije rezervirati. Mi rezervirali vec za Bozic a vjencanje je 02.08.2008.
Pogledaj malo na netu slike. Limo je mrak..
:cerek:
Tiho jezero
07.06.2007., 16:11
JESTE VI NORMALNE?!?!?!
PA ne smije se niti trubiti bez izricite potrebe, to je zakonom zabranjeno, pa POBOGU SVATOSVI STE LJEPITE STO GOD ZELITE!!!!!!!
Hm, Adonia moja, negdje kao recimo kod nas u pograničnoj zoni to baš i nije moguće. Zaustavi me pogranična policija 2-3 puta na dan, a da ne pričam da mi svaki put pregledaju prtljažnik, a ja ti definitivno ne izgledam opasno. Nisam to pitala samo tako jer se kod nas već događalo da zaustave kolonu i prigovaraju što su upaljena sva 4 žmigavca. :eek: Možeš li to vjerovati?:mad:
dalibor-zg
08.06.2007., 01:58
Do 2.000 kn za Rolls Royce, van ZG 2.500 kn.....
Oldtimeri od 1.000-2.000 kn pogledati na http://www.oldtimer-klub-zagreb.hr/
ili na http://www.starodobnik.hr/ Limuzine su od 2.500 kn na vise....:)
http://img185.imageshack.us/img185/2269/img0019iq7.jpg
Evo, mi smo imali ovu:
http://www.limuzine.hr/lim4.html
Ja sam na kraju bila jako zadovoljna, iako to i nije baš bio moj đir, ali kad se dragi zaljubio-morala sam malo popustiti:cerek:
Tri sata 250 eura, svaki dodatni sat 500 kn...
Brančika
09.06.2007., 11:00
Evo, mi smo imali ovu:
http://www.limuzine.hr/lim4.html
Ja sam na kraju bila jako zadovoljna, iako to i nije baš bio moj đir, ali kad se dragi zaljubio-morala sam malo popustiti:cerek:
Tri sata 250 eura, svaki dodatni sat 500 kn...
Jeste bili sami unutra :Sex: Ili s kumovima? :D
Jeste bili sami unutra :Sex: Ili s kumovima? :D
O, nagruvalo se unutra ljudi....Tako da ništa nismo mogli...:cool: Kumovi, malene klencerice jer im je to bio događaj iz snova i tako...:D
Wedding
09.06.2007., 13:07
Do 2.000 kn za Rolls Royce, van ZG 2.500 kn.....
Oldtimeri od 1.000-2.000 kn pogledati na http://www.oldtimer-klub-zagreb.hr/
ili na http://www.starodobnik.hr/ Limuzine su od 2.500 kn na vise....:)
http://img185.imageshack.us/img185/2269/img0019iq7.jpg
Ne bih rekla da te zanima nego se jako jeftino i na glup nacin oglasavas:flop:
Tiho jezero
09.06.2007., 16:55
Wedding, nejasno mi je ovo? Je li on to postavio pitanje i sam na njega odgovorio ili mi se čini? Ako je, onda stvarno......:flop::(
marina3
09.06.2007., 17:32
bezveze
Ma, Dalibor se već jedanput reklamirao...:flop:
Nije postavio pitanje nego je krivo kvotao ivanu_25.
Ne kužim zašto ga napadate, odgovorio joj je na pitanje.. Jest da se reklamira, ali kako drugačije odgovoriti na to?
Tiho jezero
10.06.2007., 14:26
Ne kužim zašto ga napadate, odgovorio joj je na pitanje.. Jest da se reklamira, ali kako drugačije odgovoriti na to?
Hvala, Mayo.
Wedding
11.06.2007., 12:25
Mozda zato sto se na uzasno jadan i glup nacin oglasava......... neke ljude se napadalo cim su spomenuli neki ducan ili nesto vise puta jer se vec aludiralo na reklamu a bila je samo pohvala u pitanbju a ovo je jenda najocitija vrsta reklamiranja.
BTW: opcenito su se pravila foruma uzasno srozala u samo nekoliko mjeseci :flop: i svatko se reklamira kako zeli i radi na forumu sto zeli i sta hoce:cool:
Indian Pink
11.06.2007., 12:44
Pomalo nova u ovome, pomalo ne.. Zanime me da li smatrate da pored svih ovih limuzina i oldtimera gore mislite da bi ovaj BMW odgovarao za vjenčanje. Mislim da bi se dao lijepo ukrasiti, i pritom je još crni..?
http://www.cartype.com/page.cfm?id=234&alph=ALL
Pomalo nova u ovome, pomalo ne.. Zanime me da li smatrate da pored svih ovih limuzina i oldtimera gore mislite da bi ovaj BMW odgovarao za vjenčanje. Mislim da bi se dao lijepo ukrasiti, i pritom je još crni..?
http://www.cartype.com/page.cfm?id=234&alph=ALL
Pa naravno da bi. Zasto bi morala bit limuzina. Ni ja ju nemam.:)
Indian Pink
11.06.2007., 12:59
Osobno mi se ne sviđaju te limuzine, em su poprilično skupe, em mi je to već nekako lagano isfurano.. Ja ću radije iznenaditi dragog kad mu 'unakazim' auto sa cvijećem da će poludjeti :D
Wedding
11.06.2007., 13:52
Osobno mi se ne sviđaju te limuzine, em su poprilično skupe, em mi je to već nekako lagano isfurano.. Ja ću radije iznenaditi dragog kad mu 'unakazim' auto sa cvijećem da će poludjeti :D
aaaaaaaaa mi smo sad morali saznat koji ti dragi vozi auto....sorry, danas mi je takav dan:rofl: :rofl: :rofl:
kitty b
11.06.2007., 13:56
joj wedding :rofl:
znam da će magg poludit al ti moram reć da ja nemogu vidit tvoj best moments :( doduše ni od any iako je drugi foto, pa je vjerojatno moj komp u štrajku)
Tiho jezero
11.06.2007., 14:02
Ma, oni su u dubini duše vrlo nježni i vole svoje limene bebice kititi cvijećam pa će mu biti drago i sav će biti dirnut kad ti to učiniš.:zubo: Jesam li spomenula da je do dna njihove duše teže doći nego do dna Marijanske brazde. :rofl: :rofl: Gotova si.! :)
Zezam se. Sad ozbiljno. To je meni sasvim OK autić. Moji su prijatelji od svih mogućnosti ipak željeli da se voze u svojoj Corsi iako su im kumovi imali Passata i tako su ju lijepo okitili da su bili preslatki.:top:
Tiho jezero
11.06.2007., 14:05
aaaaaaaaa mi smo sad morali saznat koji ti dragi vozi auto....sorry, danas mi je takav dan:rofl: :rofl: :rofl:
Netko nam je zloćka danas?:kiss: :zubo:
Wedding
11.06.2007., 14:15
Netko nam je zloćka danas?:kiss: :zubo:
Samo sam iskrena:romeo: ;)
Kitty b: budem ti poslala direktni link na PM
Tiho jezero
11.06.2007., 14:21
Samo sam iskrena:romeo: ;)
Kitty b: budem ti poslala direktni link na PM
Pa zato te i volimo.:cerek:
Indian Pink
11.06.2007., 14:39
Curke, moram vas razočarati, ali auto je službeni :(
Mozda zato sto se na uzasno jadan i glup nacin oglasava......... neke ljude se napadalo cim su spomenuli neki ducan ili nesto vise puta jer se vec aludiralo na reklamu a bila je samo pohvala u pitanbju a ovo je jenda najocitija vrsta reklamiranja.
A znaš kaj, meni ti je gore kad mi netko napiše hvalospjev tipa ''Ma najbolji bend je taj i taj, da se ja ženim uzeo bih samo njih i nijedne druge, čujem da su jeftini, klavijaturist je zgodan, gitarist zna sve svirati, basist se vješa po lusterima, bubnjar je totalno otkačen, mislim da petkom sviraju u tom i tom klubu..'' i to mi ponovi deset puta na jednoj temi, nego kad se dogodi nešto slično ovome gore.. Čovjek je odgovorio na pitanje, napisao u kojoj su firmi te cijene i meni je to manje gadno nego kad se netko tajno reklamira i glumi da se ne reklamira :D
Ako se već prije tako reklamirao, onda ga ja očito nisam skužila.. možda zato jer ne volim limuzine :rofl:
Sad ispada da branim reklame..a nije mi to namjera, ne volim ih ni ja, ali cura je pitala za cijene i čovjek je odgovorio :zubo:
BTW: opcenito su se pravila foruma uzasno srozala u samo nekoliko mjeseci :flop: i svatko se reklamira kako zeli i radi na forumu sto zeli i sta hoce:cool:
S ovim se slažem..
Dalibora necu izbrisati jer je odgovorio curi na pitanje... Iako je ocito da je reklama, i vec sam ga par puta brisala :rolleyes:
Inace sto se tice pravila foruma, ako vam nesto ne pase onda se mozete slobodno Cats, putnici ili meni na PM obratiti, kritizirati ili dati prijedloge.
Takodjer mozete sve postove prijaviti za koje smatrate da su reklama ili slicno, onda mi dobijemo PM pa mozemo reagirati.
Svi mi moderatori imamo u RL svoj posao, koji radimo 8-10 sati dnevno, pa i da hocemo ne mozemo sve vidjeti sto se dogadja na forum.hr..
Tocno, da je na podforumu vjencanja sto se tice reklamiranja vise dozvoljeno nego na drugim podforumima. Ali samo zato jer te reklame curama pomazu... Dozvoljavali smo da se ostavi jedan link i to je to.. Linkovi koju se svako malo ponavljaju brisemo.... Useri foruma koji otvoreno kazu da su iz nekog benda ili slicno su dobro dosli za svaki savijet, ali ima i tu granica - za koje ti useri znaju..
Ako nesto ne vidimo, onda nam javite i to je to...
Dali netko zna gdje se moze naci neki oldtimer u Slavoniji npr Osijek, Vinkovci, Djakovo? Kolike su cijene?
KILLERDOG
28.08.2007., 12:12
ivana ukoliko još tražiš limuzinu pošalji pm
i svi drugi koji je žele unajmiti limuzinu info na pm
alex k.
28.08.2007., 19:21
Osobno mi se ne sviđaju te limuzine, em su poprilično skupe, em mi je to već nekako lagano isfurano...
Slažem se s navedenim. Meni se osobno nikad nisu sviđale limuzine, ali o ukusima se ne raspravlja. Zato će nas voziti dečko moje kume u BMW-u 5. :)
the redCat
09.09.2007., 14:19
http://www.index.hr/xmag/clanak/schildenfelda-na-vjencanje-dovezao-ante-rukavina-u-peglici/357691.aspx
ma meni je ovo baš odlično....:s
zubic_vila
09.09.2007., 18:36
da vidjela sam to...ma legende
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.