PDA

View Full Version : Odbrojavamo dane...

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

gracya
27.01.2010., 10:23
ma naravno da hoće...
Hvala Zvrksa. Čestitam ti i nadam se da će dojmovi nakon moje svadbe biti slični tvojima... Svaka čast na svemu...

Zvrksa
27.01.2010., 11:00
hvala, hvala... ma bit će ti isto sve super...samo treba pozitivno na sve gledati prilikom priprema:top:

ana77
27.01.2010., 12:48
Tek sad sam skužila! Zvrksa čestitam!!! Čekam slikice!!! Jeeee:trio::trio::trio::jumping:

Zvrksa
27.01.2010., 13:38
hvala Ančica.. sad se mogu u potpunosti posvetiti trudnoći:cerek:

Nensiii
27.01.2010., 16:42
Nensiii, pun ti je inbox i ne mogu ti odgovoriti....

eto obrisala!!! sorry!

Maja D.
27.01.2010., 21:44
Joj, i trebat će mi vaša pažnja jer polako gubim konce....ima stvarno jako puno toga za napraviti, a dan mi traje SAMO 24 sata :(
Ali ako su to cure mogle pripremiti za 3 mjeseca onda me tješi da stignem i ja sve privesti kraju.

Da ne spominjem nervozu koja me hvata što se više taj dan približava :)

Ali sve će biti super, jedva čekam!!!!!!

Zvrksa
27.01.2010., 22:42
ma uspjet ćeš...šta god da trebaš, pitaj po topicima i pomoći ćemo ti koliko god možemo...

mv27
28.01.2010., 06:41
Maja D, to je zdrava nervoza! :mig: bila bi čudakinja da nema nervoze..bolje da te sad ćopi nego na sam dan! tako da polagano, riješavaj stvar po stvar.. :) i bit će sve ok!

gracya
28.01.2010., 10:09
Joj, i trebat će mi vaša pažnja jer polako gubim konce....ima stvarno jako puno toga za napraviti, a dan mi traje SAMO 24 sata :(
Ali ako su to cure mogle pripremiti za 3 mjeseca onda me tješi da stignem i ja sve privesti kraju.

Da ne spominjem nervozu koja me hvata što se više taj dan približava :)

Ali sve će biti super, jedva čekam!!!!!!

MajoD koji ti je datum. Sorry malo sam se izgubila, ali vjerujem da će sve biti ok...samo smireno i veselo :)

Mimi :)
28.01.2010., 10:27
Eto da vam se i ja pridružim...moje vjenčanje je za tri i po mjeseca!

gracya
28.01.2010., 10:28
Eto da vam se i ja pridružim...moje vjenčanje je za tri i po mjeseca!

Onda sve zajedno prolazimo zadnje mjesece slobode:top: i priprema

28.01.2010., 10:33
Naravno,već brojimo sitno :mig:

maja1205
28.01.2010., 10:34
i moje, i moje , i moje :jumping: i jedva čekam weeeeeeeeeeeee
pola samo riješili ali nam je ostalo još puuuuuuno toga za obaviti do svadbe,
ali budemo ne živciram se ima još puno vremena, mene sad više muči dali budemo se pokrili :cerek:

gracya
28.01.2010., 10:41
i moje, i moje , i moje :jumping: i jedva čekam weeeeeeeeeeeee
pola samo riješili ali nam je ostalo još puuuuuuno toga za obaviti do svadbe,
ali budemo ne živciram se ima još puno vremena, mene sad više muči dali budemo se pokrili :cerek:

joj znam i nas je to frkica, samo iskaču eki troškovi, a da ne velim da smo štedili gdje smo god mogli i sve ponude pregledavali nekoliko puta...mi smo isto sve veće riješili, ostaje nam papriologija, poklončići, kravata i košulja i zaručnički tečaj, te naravno svi finalni dogovori...imam tremu:)

maja1205
28.01.2010., 10:50
joj znam i nas je to frkica, samo iskaču eki troškovi, a da ne velim da smo štedili gdje smo god mogli i sve ponude pregledavali nekoliko puta...mi smo isto sve veće riješili, ostaje nam papriologija, poklončići, kravata i košulja i zaručnički tečaj, te naravno svi finalni dogovori...imam tremu:)

uf, a nama pozivnice, prstenje, odjelo i sve uz njega, cipele i meni i njemu, izradit zahvalnice i zamotat ih, zaručnićki tečaj, papirologija, kolači, detaljni dogovori sa bendom i cvječarkom i još puno, puno toga
ali ne brinem se ima vremena :cerek:

gracya
28.01.2010., 10:59
uf, a nama pozivnice, prstenje, odjelo i sve uz njega, cipele i meni i njemu, izradit zahvalnice i zamotat ih, zaručnićki tečaj, papirologija, kolači, detaljni dogovori sa bendom i cvječarkom i još puno, puno toga
ali ne brinem se ima vremena :cerek:

Nema razloga za brigu, imate vremena...i više nego dovoljno :top:!

Zvrksa
28.01.2010., 11:01
samo se sjetite mene kad god vas uhvati panika... ja sam 5 minuta prije odlaska na fotkanje lakirala nokte, sat vremena prije još uređivala knjigu dojmova, večer prije izrađivala jelovnike i brojke za stolove, a dan prije izrađivala dva ogromna rasporeda sjedenja, zamotavala do kraja poklone, radila kartice za poklone, dekorirala cijeli restoran, kupovala najlonke i sjajilo, još papira za jelovnike koji su mi nestali, kupovala knjigu dojmova itd. :lol::lol::lol:
tak da, curke moje, sve ćete stići, ali baš sve... i to ne ovak na knap poput mene:D:rofl:
joooj, jedva čekam nove svadbe:cerek:

gracya
28.01.2010., 11:05
samo se sjetite mene kad god vas uhvati panika... ja sam 5 minuta prije odlaska na fotkanje lakirala nokte, sat vremena prije još uređivala knjigu dojmova, večer prije izrađivala jelovnike i brojke za stolove, a dan prije izrađivala dva ogromna rasporeda sjedenja, zamotavala do kraja poklone, radila kartice za poklone, dekorirala cijeli restoran, kupovala najlonke i sjajilo, još papira za jelovnike koji su mi nestali, kupovala knjigu dojmova itd. :lol::lol::lol:
tak da, curke moje, sve ćete stići, ali baš sve... i to ne ovak na knap poput mene:D:rofl:

Zvrksa ti si moj idol:top:

Zvrksa
28.01.2010., 11:36
bolje bi bilo da kažeš da sam ti primjer kako ne treba raditi sve u zadnji tren prije svadbe:lol::rofl:

gracya
28.01.2010., 11:43
bolje bi bilo da kažeš da sam ti primjer kako ne treba raditi sve u zadnji tren prije svadbe:lol::rofl:

Kaj ti je, imala si 3 mjeseca za organizaciju i sve si sredila...kad smo mi krenuli imali smo 7 mjeseci i tek sam neki dan kaparila cvjećarku sa tim da sam promjenila već najmanje 10 ideja kakvu dekoraciju želim...koma...a najviše me fascinira tvoja staloženost i mirnoća, mislim da bi velika većina na tvom mjestu paničarila sve u 16!

natali_pu
28.01.2010., 12:12

to je kada se radi za sebe. Ja sam druga vjenčanja koja sam odrađivala radila po špagi kako bi se reklo, a naše vjenčanje je bilo isto sve u zadnji tren :-)
krajem drugog mjeseca smo potvrdili ranč za peti mjesec, mjesec dana prije riješili klopu, piće, d.j.-a, svi je to zanemarivo kada se usporedi sa time da nam je vjenčanje zakazano za 17.00, a u 13.00 je moj dragi sa kumom tražio košulju i da je u 16.00 išao prati auto u autopraonicu:rofl: dok je mene frendica frizirala u 16.20 :lol:, e i da ne zaboravim haljinicu sam kupila vikend prije:D
sva sreća pa nam je cijelo vjenčanje bilo ležerno :mig:
i ono najvažnije,....kako je i Zvrksa rekla, sve ćete stići, još ste u plusu sa vremenom

Zvrksa
28.01.2010., 12:19
za mirnoću je zaslužan bebač:cerek:...mislim da ni ja ne bih bila tak flegma, jer inače nisam takav tip... eto, blagodati trudnoće prilikom priprema svadbe - smirenost:D

Poles.ana
28.01.2010., 12:32
Ma cure, bitno da su glavne stavke riješene! :top:
Ja sam si mislila imati djeveruše, pa curice za cvijeće, pa djevere... Ako bude bilo vremena, ok, ako ne, može sve proći i bez toga! :D
Nama još fali prstenje i to bi bilo to, djeljenje pozivnica ćemo početi u 3.mjesecu, a neke stvari ćemo morati pustiti za zadnje dane (dekoracije) tako da je sve to ok.:mig:
I ja sam začudo jako mirna, a nisam trudna. Zvrksa, dobro djeluješ na nas! :rofl: Mom dragom je jučer došlo podne, da li ćemo mi sve to stići... Promjena uloga! :lol:

maja1205
28.01.2010., 12:36
Ma cure, bitno da su glavne stavke riješene! :top:
Ja sam si mislila imati djeveruše, pa curice za cvijeće, pa djevere... Ako bude bilo vremena, ok, ako ne, može sve proći i bez toga! :D
Nama još fali prstenje i to bi bilo to, djeljenje pozivnica ćemo početi u 3.mjesecu, a neke stvari ćemo morati pustiti za zadnje dane (dekoracije) tako da je sve to ok.:mig:
I ja sam začudo jako mirna, a nisam trudna. Zvrksa, dobro djeluješ na nas! :rofl: Mom dragom je jučer došlo podne, da li ćemo mi sve to stići... Promjena uloga! :lol:

e vidiš dobro si me podsjetila kad mi trebamo krenut sa djeljenjem pozivnica ako je svadba 15.5?

gracya
28.01.2010., 12:44
e vidiš dobro si me podsjetila kad mi trebamo krenut sa djeljenjem pozivnica ako je svadba 15.5?

nama je svadba 30.4. i mi ćemo danas i sutra poslati pozivnice gostima iz inozemstva, roditeljima, kumovima i braći i sekama smo cveć dali :-). Ostale pozivnice mislimo podijeliti u veljači...više volim te stavri napravit ranije nego da mi sve bude naknap

maja1205
28.01.2010., 12:53
:eek: ajoj, a mi ih još nismo na napravili :eek:

Zvrksa
28.01.2010., 12:56
drago mi je da dobro djelujem na vas:mig:
nego, Poles.ana, pa zakaj ti je dragog primila frka? Pa vas dvoje ste stvarno već puno napravili:top: inače, moj je bio isto smiren do zadnjeg tjedna, a onda je malo počeo "štrikat":rofl:, ali iskreno - taj zadnji tjedan je pod pritiskom i on najviše napravio i pomogao:D a najviše smo se divili samima sebi kad smo se digli prije 5 dva dana prije vjenčanja da odemo na veletržnicu cvijeća... u 6 smo već u metrou kupovali žesticu, a do 8 napravili hrpu stvari... i smijali se sami sebi koliko smo toga obavili u vrijeme dok se inače ni ne budimo:D
a što se tiče dijeljenja pozivnica, ako već svi znaju za vjenčanje, nije kasno ni 2 mjeseca ranije, a ako ne znaju polako krenuti već idući mjesec - ipak i ljudima treba vremena da si organiziraju vrijeme, kupe odjeću, kupe poklon ili skupe novčeke itd.:mig::D

natali_pu
28.01.2010., 12:57
i ono najvažnije sam zaboravila, mala nam je bila do dan prije vjenčanja bolesna, dvo i po godišnje dijete sa visokom temperaturom....akcija!!! i ipak je sve bilo za 10!!!

madima150
28.01.2010., 13:02
:eek: ajoj, a mi ih još nismo na napravili :eek:

nisam ni ja..imam svatove 15.5. Nisam ni kolače rezervirala, nemam ni šminkericu, ali na tome radim..Vjenčanica mi se počinje šiti u veljči, a nemam još ni materijal...a jooooj...ma stići ću sve...valjda :rolleyes:...:eek:... Kada ja sve volim u zadnji tren :kava:

drea_zg
28.01.2010., 14:12

To sam si i ja razmišljala neki dan. Mi ih u petak naručujemo i gotove su za tjedan, dva.
Mislim da je 2,5 mjeseca unaprijed sasvim dovoljno. Dakle, početkom ožujka :ne zna:

Maja D.
28.01.2010., 14:32
MajoD koji ti je datum. Sorry malo sam se izgubila, ali vjerujem da će sve biti ok...samo smireno i veselo :)

Datum je 08.05 :)
Znam da imamo vremena, ali kad se sjetim šta mi je još ostalo.....

1. papirologija oko matičara i crkve
2. pozivnice i zahvalnice; radimo ih sami-pozivnice su u izradi :)
3. odabrati tortu i kolače u hotelu
4. cipelice za mene
5. odijelo za muža (slatko zvuči!)
6. par sati plesnog tečaja
7. pjevanje u crkvi (gospođa koja inače pjeva na duhovnim obnovama ili neka
klapa)
8. prijevoz (da li uopće iznajmljivati ili se snaći sam?)
9. catering za doma
10. putovanje
11. prstenje
12. nakit
13. dogovori sa bendom/cvjećarkom/rasvjetom/fotografom
14. jelovnici, oznake za stolove, pronaći knjigu dojmova
15. probne frizure/šminkanje

Eto...vjerujem da ima još toga, ali nemojte mi još nabrajati jer kad sam sad sve ovo ispisala muka mi je kad se sjetim da imam još tri mjeseca :ne zna:

Zvrksa
28.01.2010., 14:55
sve to stigneš i za maksimalno 3 tjedna aktivnijeg rada na svemu
ako ne želiš neki skuplji nakit, odi si sada pogledati u Accessorize...imaju popuste do 70% a prekrasan nakit... ja sam si sve tamo kupila, jer mi se nije svidjelo ono što mi je salon nudio uz vjenčanicu
a knjigu dojmova ću vam ja danas pofotkati svoju, pa se nekome možda nešto takvo svidi (je malko čudna, al meni super:D)...

Maja D.
28.01.2010., 15:03
Hvala, Zvrksa! Ajde, barem malo utjehe :)

Imam paralelno uz vjenčanje i opremanje stana u kojem ćemo živjeti, a to znači: parketi, kvake, pločice, namještaj i dr., a sve traži obilaženje dućana i ovih veći centara. Znam da nisam jedina i da većina radi možda i duže nego ja, ali nakon što dođem s posla u pola pet ostaje mi malo vremena da se eventualno malo odmorim i pojedem nešto te posvetim svemu pojedinačno; i stanu i vjenčanju. Možda me zeza organizacija :rofl:

Ali budem i ja to sve izgurala kad ste i vi sve to uspjele :)

Zvrksa
28.01.2010., 15:08
da, to sa stanom ti je dodatno opterećenje i stres, ali samo si postavi u glavi da sve to radite da bi vam bilo bolje i ljepše i bit će ti lakše što nakon posla još moraš "raditi još jedan posao" i kad sve to odvalite slijedi uživancija u plodovima rada:)

La_LuNa
28.01.2010., 15:08
ajde, ajde majo, stignes ti sve. sve to sto si navela, pa i sredjivanje stana, je meni bilo ostalo za zadnja dva mjeseca. i sve se stiglo :D zadnjih dana sam bila hladna k'o špricer :D
stvari poput finalnih dogovora ti se ionako rjesvaju tjedan do maksimalno dva pred svadbu.

di je jos 5 mjesec :D stognemo mi jos forumskih kavica odraditi do tada :cerek:
samo da se babe vise pokrenu i sloze u tim dogovaranjima :D

Zvrksa
28.01.2010., 15:10
La luna, dobrodošla u tješenju mladenki... :cerek:

La_LuNa
28.01.2010., 15:14
hehe, zvrksa :D

a tak je to, bar kod mene islo.. dok je bilo par mjeseci lufta sizila sam k'o velika kak necu sve stici.. kako su dani curili, nevjerojatno ali sve sam vise postajala flegma. i sve se stiglo. i gletanje, i krecenje, i muzevo odijelo (e za to sam bila sigurna da necemo nikad naci, i naravno da je ostavio za pred sam kraj :D) i svi dogovori, i pravljenje rasporeda sjedenja dan prije :D

gracya
28.01.2010., 15:18
Drage moje,

Stignete sve samo polako i bez panike. Ionako će nam čini mi se najviše vremena uzeti ti finalni dogovori. Ja sam pozivnice isto sama radila i još ih uvijek radim u turama. Ali moje nisu strašno komplicirane pa mi ne uzimaju previše vremena. A reveri,meniji, oznake za mjesta, poklončići i mene još čekaju jer ih isto sama radim :-)...ali samo polako sve to stignemo

Poles.ana
28.01.2010., 16:47
Ma mene nikakva panika ne pere, valjda sam prvi put u životu krenula i nešto napravila na vrijeme! :lol: Inače VJEČITO kasnim, možda ću malčice i u Crkvu, bilo bi svima previše čudno da stignem točna! :D
Većina ljudi zna za vjenčanje tako da ćemo dijeliti pozivnice početkom 3., tako da odradim zadnji ciklus ispita u 2.mjesecu i onda se predamo vjenčanju. :cerek:
Znam da ću crkvu dekorirati u petak navečer, restoran u petak popodne, putokaze stavljati isto u petak tako da mi ne gine onaj "zadnji čas", ali će se sve to samo "namontirati", bit će sve spremno prije. :mig:

maja1205
28.01.2010., 19:35
aaaaaaaaaaaaaaaa, i dekoriranje crkve sad si me sjetila,
e Zvrksa a da ti dođeš malo pomoći? imaš iskustva u izradi pozivnica, zahvalnica i svega drugog pa onakmalo da pomogneš u izradi?:s
i ostale djevojke su pozvane plizzzzzzzzzz :s

Zvrksa
28.01.2010., 19:44
iskreno, nemam niš protiv za izradu pozivnica...vrlo rado:top:
ali što se tiče onih završnih priprema za vaše svadbe, sumnjam da ću moći biti od koristi jer ću tad već biti poveća bačva:lol:..zato ako netko treba pomoć, sad je pravi trenutak:rofl:

29.01.2010., 09:45
Naša svadba je 15.5.,sve veće stvari smo uspjeli u jednom danu uskladit,sala,fotograf,svirači...a ostale u tjedan dan,svadbu smo počeli planirati prije manje od mjesec dana i imamo skoro sve.jedino još pozvnice tiskati i kupiti prstenje.Tako da se ne sekirate,sve stignete,eto ja sad lapim doma,a imam još trii i po mjeseca do svadbe... :kava:

maja1205
29.01.2010., 17:19
Naša svadba je 15.5.,sve veće stvari smo uspjeli u jednom danu uskladit,sala,fotograf,svirači...a ostale u tjedan dan,svadbu smo počeli planirati prije manje od mjesec dana i imamo skoro sve.jedino još pozvnice tiskati i kupiti prstenje.Tako da se ne sekirate,sve stignete,eto ja sad lapim doma,a imam još trii i po mjeseca do svadbe... :kava:

dođi meni pomoči ja još ništa nisam napravila osim rezervacije sale,benda, šminke, fotografa, cvječa i vjenčanice :cerek:

Zvrksa
29.01.2010., 17:26
majo, ti onda organiziraj neki babinjak pa ti mi dođemo pomoći:D

Poles.ana
29.01.2010., 18:47
Mimi, još jedna 15.5.!! ima nas sad već mislim dvoznamenkasti broj! :lol:
Iz kojeg djela HR si? Full je dobro što si u tako kratkom roku našla slobodnu salu, svirače i ostalo, inače je sve zauzeto godinu ili više prije...

maja1205
29.01.2010., 20:26
hehehehehehe, mislim da budem :cerek:
pa da i kolače isprobavamo usput :cerek:
da ne kažete da ste se naradile a ništa vm nisam dala za jest :cerek:

Zvrksa
29.01.2010., 20:51
ja ne moram ni kolače dobiti...imam sad hrpu svojih..i samo se lijepe po meni:rofl:

marinae
29.01.2010., 22:22
nama je svadba 30.4. i mi ćemo danas i sutra poslati pozivnice gostima iz inozemstva, roditeljima, kumovima i braći i sekama smo cveć dali :-). Ostale pozivnice mislimo podijeliti u veljači...više volim te stavri napravit ranije nego da mi sve bude naknap

Ajoj:facepalm:, moje vjenčanje je 8.5., a o pozivnicama još razmišljamo kakve bi- rolane, obične u kuverti, neobične na DVD-u...
Zašto sam pročitala tvoj post?

La_LuNa
30.01.2010., 01:59
cure drage.. ma da pozivnice podijelite godinu ranije, opet ce vam za zadnja dva tjedna ostat zivkanje svih tih ljudi pojedinacno i potvrdjivanje dolaska. u prosjeku nitko ne potvrdi sam, vise manje sve morate zvati :D tak da se ne opterecujte jos i s time, kad stignete podijeliti pozivnice, stignete.. mi smo neke rjesili odmah kad smo dobili pozivnice (tipa roditelji, kumovi, najuza familija) a dobili smo ih vec u ozujku, svadba bila u rujnu :rofl: ostatak smo dijelili nekih mjesec, dva prije svadbe. stigne se sve. bez brige. a koliko vidim, sve imate jos minimalno 2 mjeseca do svadbe.

madima150
31.01.2010., 10:58

Blago tebi :) Sad se tek brinem..i moja svadba je 15.05. a ja lijena ko ćuko..imam salu, fotografa, svirače...i ništa više :( sad sam na traženju šminkerice, i na rezervaciji kolača...a onda valjda ću i pozivnice uspijeti odabrati i dati na tiskanje..joooj, već me glava počinje boljeti... Vjenčanica se počinje šiti idući mjesec, a dragog sam već stavila na dijetu (to mi je najveći uspijeh :p ) A valjda ću sve stići :top:
Bogme nas je hrpa sa 15.05. :cerek: :cerek: :cerek:

Maja D.
31.01.2010., 22:20
Ajoj:facepalm:, moje vjenčanje je 8.5., a o pozivnicama još razmišljamo kakve bi- rolane, obične u kuverti, neobične na DVD-u...
Zašto sam pročitala tvoj post?

Super, nisam sama!!!!!!!
Marinae, mislim da smo ti i ja jedine koje se udaju taj vikend! Već sam bila uvjerena da sam "sama" , sad mi je lakše :)

madima150
01.02.2010., 16:24
još vrlo malo i počet ćemo odbrojavati sitno, mi proljetni tipovi ;)

marinae
09.02.2010., 09:36
Hej, Maja D.!!!! Nisam usamljeni datum!!!
Sad si razmišljam da je stvarno glupo gledati na par dana u terminima, ali ipak imam neki osjećaj sigurnosti- nisam jedina tada!

Madima, ja ću imati ogroman dernek na tvoj datum - iznajmit ćemo sojenicu na kupalištu za 1.maj i napraviti tulum s roštiljem, cugom i navečer rock- svirkom za momačku-djevojačku na koju već sada planira doći oko 50 ljudi.
Volimo tulume:)

sanja111
09.02.2010., 13:50
Bok cure!
Davno sam napisala na temu nove udavače.... datum je 15. 05. i sad me hvata strah oko svega koliko se to već približilo....
a najveće zlo mi je kad se sjetim vjenčanice :eek::eek: kada ću ja to??? još me tete na sajmu preplašile, kao joooj vrijeme ti je....a ja se baš sad razboljela.... :(

drea_zg
09.02.2010., 14:17
mene sad već tu i tamo ulovi panika :mama:

..i znam sanjat neke gluposti oko sitnica...:bang:

sanja111
09.02.2010., 14:20
mene sad već tu i tamo ulovi panika :mama:

..i znam sanjat neke gluposti oko sitnica...:bang:

uffff ne pričaj...
ja imam noćne more vezane za vjenčanicu.. :eek:
nešto tipa moram ići u crkvu, a ja našminkana s frizurom govorim, samo čas da odem do salona pronaći vjenčanice.... :rofl::lol: e koliko je to ludo???? :lol:

drea_zg
09.02.2010., 15:56
uffff ne pričaj...
ja imam noćne more vezane za vjenčanicu.. :eek:
nešto tipa moram ići u crkvu, a ja našminkana s frizurom govorim, samo čas da odem do salona pronaći vjenčanice.... :rofl::lol: e koliko je to ludo???? :lol:

:lol: :top:

madima150
09.02.2010., 19:01
a šta će tek biti s nama tjedan dana prije vjenčanja, kad već sada imamo noćne more...ajmeeeee...

Mayo
09.02.2010., 19:38
Bok cure!
Davno sam napisala na temu nove udavače.... datum je 15. 05. i sad me hvata strah oko svega koliko se to već približilo....
a najveće zlo mi je kad se sjetim vjenčanice :eek::eek: kada ću ja to??? još me tete na sajmu preplašile, kao joooj vrijeme ti je....a ja se baš sad razboljela.... :(
Ma meni su prodavale priče da se vjenčanica traži godinu dana ranije.. ne brini, ozdravi i onda polako u potragu :mig:

Meni je danas točno 5 mjeseci do vjenčanja i sve je zasad pod kontrolom :cerek:

Zvrksa
09.02.2010., 20:30
ja sam svoju našla mjesec dana prije vjenčanja tak da ne brini

sanja111
09.02.2010., 22:07
Kad sam mislila ići tražiti vjenčanicu u 10.-om mjesecu, većina mi govorila čekaj nove kolekcije, nisam se ni okrenula sredina drugog mjeseca :eek:

Hvala cure na utjesi... naći ću nešto, neću gola ići... :lol:

još tri mjeseca i 6 dana.... :Placebo:

Lady Dee
10.02.2010., 15:29
ja sam danas imala prvu noćnu moru :lol:
nisam imala ništa i svi su me nešto ispitivali
a svatovi u 9 mjesecu

Poles.ana
12.02.2010., 14:17
:lol:
Ja sam mislila da nikad neću imati noćne more oko vjenčanja jer je skoro sve spremno- kad ono sanjala da se trebamo vjenčati, a nema prstenja! :rofl: Skoknula ja do oltara vidjeti što tamo ima, kad sve neke gromade od srebra, užaš! Ispričala dragom i rekao je da odmah sutra idemo naručiti još to jedino što nam je ostalo! :cerek:
Ako nešto zaboravimo u stvarnosti, sjetit ću se u snu!:lol:

Lady Dee
12.02.2010., 15:15
dobro je da nas barem snovi podsjete kad se mi nemožemo sjetiti :lol:
a kad su tvoji svatovi Poles.ana?

gracya
12.02.2010., 15:19
dobro je da nas barem snovi podsjete kad se mi nemožemo sjetiti :lol:

Ja sam sanjala da su stigli svi gosti, a ja nisam imala spremne poklone, isprintane menije i raspored sjedenja, a najgore je bilo kaj moja haljina nije bila moja haljina:eek:
Mene s vremena na vrijeme primi ozbiljna nervoza, a kada se sjetim da ću promijniti prezime sve mi je nekako čudno, kao da ću izgubiti dio svog identiteta pogotovo jer je moje prezime rijetko, a budućeg muža jako često. I sada sam jedna jedina sa tim imenom i prezimenom, a uskoro ću biti jedna od mnogih :ne zna:.
Ali to je ljubav :cerek:

Poles.ana
12.02.2010., 21:44

15.5 :mig:

maja1205
12.02.2010., 22:11
cure nemojte se sekirati sve stignete, ko i ja :cerek:
meni se od 1.2 dogodilo 1000gluposti, u istom tjednu sam ostala bez kolača, prstenja, pozivnica a ni cviječe koje smo planirali odnosno aranžmani nam ne stanu na stolove izživcirala se ko luda, a sad me živo boli briga za sve, kako su svi tako budem i ja imam vremena pa budemo valjda sve rješili a ako ne riješimo opet me baš briga neka bude kako bude:D

Zvrksa
13.02.2010., 09:50
majo, pa kako ti se sve to odjednom dogodilo?

fasinain
13.02.2010., 10:59
evo se i ja pridruzujen snovima... sinoc san sanjala da mi je od dragog mama poslala mms sa slikama nekih pozivnica, revera i konfeta u ljubicasto, crvenoj boji sa nekakvom psenicom nalipljenom po tome :eek: i da triba odma to sve naruciti jer ce nestati. ja ono :eek: a dragi govori pa bas je lipo :lol:

a meni nije (osin poklona za goste, oni su bili bas lipi :zubo:), a i nemogu ovaj sekund to naruciti jer nemamo ni datum ni broj gostiju.

ako san to vec sad pocela sanjati, sta ce biti kad odredimo datum :lol:

maja1205
13.02.2010., 14:33
majo, pa kako ti se sve to odjednom dogodilo?

pa eto, sve se izdogađalo odjedom, a ja sam inače kontrol frik i volim imati sve konce u rukama pa sam tako i prstenje i kolače i sve ostalo dogovaralo jš davno kad smo rezervirali salu i sad smo trebali imati finalne dogovore a sve se okrenulo naopako, ma nema veze našla sam ja drugo prstenje i to još jeftinije , pozivnice sam dogovorila kod naše ane jer nigdje nisam uspjela naći te papire koji su mi trebali , kolače sam uzela od druge firme pa sad umjesto finih kremica i malih mignona imama obične kolače a cviječe još dogovarama što budemo i kako jer mi jedan aranžman koji jedino stane na stol umjseto maja željena 3 izgleda poprilićno jadno, ali bude to lela nekako već sredila i znam da bude bilo savršeno :cerek:

Zvrksa
13.02.2010., 15:31
glavno da si uspjela sve riješiti:top:

maja1205
13.02.2010., 15:57
glavno da si uspjela sve riješiti:top:

ma nego šta, prvo sam se živcirala a sad sam skužila da živcirala se ja ili ne neke stvari jednostavno ne mogu promjeniti, tako da sem sad skroz smirena pa kako bude bude :D

Zvrksa
13.02.2010., 16:24
tak treba:top:

madima150
15.02.2010., 18:53
danas točno još tri mjeseca do 15.05....... počinje me hvatat nesanica..uhhhhh... :)

gracya
22.03.2010., 12:51
Vidim da se već dugo nitko nije javio pa evo da se malo vratimo u odbrojavanje. Kak se veli ja sam počela brojiti sitno, još mjesec dana do mog dana D. Svaki dan sam sve uzbđenija i sve manje spavam...Kako se držite vi curke?

vicky25
22.03.2010., 14:19
Evo meni još mjesec i tri tjedna, plus minus koji dan, spremam strušni za kraj 4 pa sam više oko toga u panici, a još nisam ni prstenaj nabavila, cipele, njegovo odijelo, frizerku, pa djevojačku, pa za goste poklone, ma muko moja,nemam pojam kad ću to sve stići jer sam sad koncentrirana na druge stavri, ali svejedno imam dvostruke noćne more, da ću pasti državni i da neću ništa stići...:ne zna:

gracya
22.03.2010., 15:09
Evo meni još mjesec i tri tjedna, plus minus koji dan, spremam strušni za kraj 4 pa sam više oko toga u panici, a još nisam ni prstenaj nabavila, cipele, njegovo odijelo, frizerku, pa djevojačku, pa za goste poklone, ma muko moja,nemam pojam kad ću to sve stići jer sam sad koncentrirana na druge stavri, ali svejedno imam dvostruke noćne more, da ću pasti državni i da neću ništa stići...:ne zna:

Sve ćeš stići Vicky ne brini. Ja sam promijenila posao nedavno tako da neću niti GO imati, a računala sam na tjedan dana prije i poslije svadbe. I još se ufuravam u nove stvari i ekipu na poslu,a fale nam cipele, košulja, kravata, pokloni za goste, a o meniju, oznakama sjedenja i raspordu istog ne spominjem :ne zna:. Ali moramo stić nema nam druge

vicky25
22.03.2010., 18:48
Ma nadam se, a vrijeme leti, nisam mislila da može tako brzo proći, ajd bar imam forum da me s jedne strane tješi, s druge užasava kad vidim koliko toga još imam.

maja1205
22.03.2010., 21:02
ma cure mi sve stignemo nemojte se brinuti,uostalom zovite frendice da vam pomognu oko stvari koje su ostale, nama još fali prstenje, odijelo, košulja i sve to što ide uz odijelo za dragog te cipele, brojevi stolova, raspored sjedenja, pokloni za goste i reveri :cerek:

gracya
23.03.2010., 10:24
ma cure mi sve stignemo nemojte se brinuti,uostalom zovite frendice da vam pomognu oko stvari koje su ostale, nama još fali prstenje, odijelo, košulja i sve to što ide uz odijelo za dragog te cipele, brojevi stolova, raspored sjedenja, pokloni za goste i reveri :cerek:

Ja sam zaboravila na revere :rofl:! Divno...stići ćemo samo se moramo smiriti i polako krenuti u realizaciju ostalih stvari!

tinka83
23.03.2010., 10:41
mi nemamo revere! :zubo: pošto nema dolaska po mene, nego bu me dragi tek u crkvi vidio prvi put, odustali smo od revera jer ih ionak nemamo kad stavljat, a i ionako ih svi skinu i bace čim kroče u restač, pa ne vidim smisla... :kava:

gracya
23.03.2010., 12:22
mi nemamo revere! :zubo: pošto nema dolaska po mene, nego bu me dragi tek u crkvi vidio prvi put, odustali smo od revera jer ih ionak nemamo kad stavljat, a i ionako ih svi skinu i bace čim kroče u restač, pa ne vidim smisla... :kava:

Blago tebi :)! Ni ja ih nisam htjela jer nemamo tradicionalne svatove i dragi i ja idemo iz zajedničkog stana do crkve gdje je okupljanje, ali raznorazni utjecaji sa strane su htjeli kitice i mi smo pristali, pošto smo sve ostalo napravili po svom, pa eto mali ustupak našim roditeljima :-)!

drea_zg
02.04.2010., 10:43
Kolegice iz kluba 15.05. još sitno brojimo. Ste nervozne? :mig:

gracya
02.04.2010., 11:23
Kolegice iz kluba 15.05. još sitno brojimo. Ste nervozne? :mig:

Ja nisam iz kluba 15.5., meni je dan D dva tjedna ranije :-) i opako me pere nervoza :)!

madima150
02.04.2010., 11:26
ja jesam 15.05.... dere me sve živo..stalno me strah da ništa neće biti dobro i da će mi svatovi biti jadni... :( A stalno imam osjećaj da me vrijeme stišće.. Još djelimo pozivnice, podijelili smo jednu trećinu.... a dani idu... Ajd jedino nemam noćen more :D

madima150
02.04.2010., 11:27
"..idu dani, a ja u banani..." hi hi hi :D :D :D

Francesca
02.04.2010., 14:55
držite se cure :cerek:

leonardal
02.04.2010., 15:55
i mene frka stiska me nešt u želucu kad se sjetim 15.5;-)

drea_zg
03.04.2010., 08:18
tenk ju Fran :grli:

Ma meni još nije tak strkovito kolko mi živce piju ljudi oko mene; jooooj jedva čekamo, jooooj kak će bit super, joooooj jesi nervozna jako...lalalalala :D

A ja opet imala glupi san; da su mi u restoranu rekli da u ovoj mojoj sali ne može biti bend, nego će oni biti u drugoj (u zbilji ne znam kojoj al nije bitno), i kao imati ćemo jednu slau za klopat, a drugu za bend i plesanje, i pitam ja kolka je udaljenost, a kaže meni žena: "jedno 6 minuta hoda". :lol::lol::lol: (arhiva za gluposti)

zlocka
03.04.2010., 08:49
:lol:
jednog dana ćeš se sa smješkom sječati svega ovoga, pa zbilja uživaj, neka ti ne kvare doživljaj

Francesca
03.04.2010., 12:08
dok ne počnete sanjati krive vjenčanice, one balone s kioska za dekoraciju, svadbu na koju dolaite ujutro a sala prazna - molim da se ne javljate :rofl:

ipak mi je najsmješnija bila priča jedne forumašice koja je sanjala kak joj je frizerka radila frizuru i kak nije bila gotova, pa je išla s njom u auto, i u crkvu i još uvijek radila frizuru :lol: :lol: :lol:

Poles.ana
03.04.2010., 13:34
Cure, evo i mene! :rofl:
Club 15.5. rules!:gitara::headbang:
Ja sam već izgubila broj noćnih mora, od snijega 15.5. do ružnih glomaznih srebnih vjenčanih prstenja (zbog čega su mi nametnuli drugog mladoženju :lol:) do svakojakih promjena u planu...:mig:
Ali po danu, ja živa flegma! :rofl: Valjda se sve slije tokom noći! :lol:
Više-manje sve gotovo, paničarili smo na vrijeme, sad uživamo! :cerek:
A to da li će biti ok ili ne (budući da je moja svadba stvarno dosta nekonvencionalna za ove krajeve) boli me briga. :D

mykaa
03.04.2010., 16:15
nekonvencionalna i to u paladnjakima:headbang: :mig:

marinae
03.04.2010., 18:29
Ja sam 8.5. i nemam nervozu, što mi je čudno jer mm je već pomalo frka, počinju ga brige moriti, cure s foruma su zabrinute, njegova mama je zabrinuta, moja baka se isto brine. Ja ništa.

KIARA OS
03.04.2010., 18:34
I moje vjenčanje je 8.5. i isto me svi oko mene ispituju da li sam nervozna, jel frka a mene to još ili nije uhvatilo, nisam svjesna ili?? Nemam pojma iskreno ;) Nekako smo sve polako po redu priređivali i nije neka frka, strka i valjda zato se ne tresem ;) Kontam da će me nervoza uhvatiti tjedan do vjenčanja...neka, meni bolje ovako, s obzirom da sam inače dosta velika paničarka :/

Poles.ana
03.04.2010., 19:14
nekonvencionalna i to u paladnjakima:headbang: :mig:

To je bio prvi kamen spoticanja- iz Pule pa tamo! :lol: A ono, da je bar tamo harmonikaš, roženice i sve kako spada, a mi- DJ! :lol::lol:

Lady Dee
03.04.2010., 19:48
Držite se cure!
Bit će sve super ( ja sebe tako tješim :lol: )
Ali opet, toliko smo planirale, organizirale ma nema šta poći po zlu.
Ja sam sama sebi rekla ( krasno sam ovo napisala ) ne ću se brinuti oko
onoga na što nemogu utjecati!
Uživajte kao što je rekla Fran

Francesca
03.04.2010., 19:51
ma bit će vam super super na dan D vidjet ćete :cerek:
ja bi opet i baš vam zavidim ;)

mykaa
03.04.2010., 19:51
To je bio prvi kamen spoticanja- iz Pule pa tamo! :lol: A ono, da je bar tamo harmonikaš, roženice i sve kako spada, a mi- DJ! :lol::lol:

hahahah:top::top: a kojeg dj-a imate?mi cemo mozda na kraju kombinaciju,band i dj

marinae
04.04.2010., 01:17
tenk ju Fran :grli:

Ma meni još nije tak strkovito kolko mi živce piju ljudi oko mene; jooooj jedva čekamo, jooooj kak će bit super, joooooj jesi nervozna jako...lalalalala :D

Da, primjetila sam i ja ovo u svojoj okolini. Svi mi pričaju kako jedva čekaju naše svatove i kako će biti super. Ili smo prepopularni ili ljudi misle da se moj život svodi SAMO na svadbu i da nema niti jedne druge teme o kojoj mogu razgovarati.:rolleyes:

imenka
04.04.2010., 17:55
dok ne počnete sanjati krive vjenčanice, one balone s kioska za dekoraciju, svadbu na koju dolaite ujutro a sala prazna - molim da se ne javljate :rofl:

ipak mi je najsmješnija bila priča jedne forumašice koja je sanjala kak joj je frizerka radila frizuru i kak nije bila gotova, pa je išla s njom u auto, i u crkvu i još uvijek radila frizuru
hahaha, ja sam lude snove o vjenčanju s nekim kog neću i groooznim vjenčanicama imala i prije nego dečka :lol::lol::lol: (to mi je stvarno noćna mora)

I moje vjenčanje je 8.5. i isto me svi oko mene ispituju da li sam nervozna, jel frka a mene to još ili nije uhvatilo, nisam svjesna ili?? Nemam pojma iskreno ;) Nekako smo sve polako po redu priređivali i nije neka frka, strka i valjda zato se ne tresem ;) Kontam da će me nervoza uhvatiti tjedan do vjenčanja...neka, meni bolje ovako, s obzirom da sam inače dosta velika paničarka :/
ma super ako te ne hvata. moja kuma mislila da će biti nervozna i na kraju je na sam dan vjenčanja bila smirena i uživala super, tako da :top:

sve cure čije se svadbe bliže samo hrabro :)

mene najveća frka da će nam past kiša, al o tome na ispušnom ventilu, :D

*Dragonlady*
07.04.2010., 09:04
Ahoj curke!! I ja sam u klubu 15.5. :cerek:
Za sada me ne pere neka veća nervoza..ono sretno/nervozna sam..jedino što me za sada muči je da ne pada kiša zbog slikanja..već sad sam se počela psihički pripremati da taj dan ja ništa ne radim (osim da budem ljepa :rofl:) i da me ne smije biti briga za ništa osim da se super zabavljam..
Evo danas nam je 1 mjesec 1 tjedan i 1 dan do dana D :top:

zlocka
07.04.2010., 09:34
ajme djevojke, jedva čekam te sve slike sa tolikih vjenčanja 15.5 :cheer:

gracya
07.04.2010., 11:39
Ahoj curke!! I ja sam u klubu 15.5. :cerek:
Za sada me ne pere neka veća nervoza..ono sretno/nervozna sam..jedino što me za sada muči je da ne pada kiša zbog slikanja..već sad sam se počela psihički pripremati da taj dan ja ništa ne radim (osim da budem ljepa :rofl:) i da me ne smije biti briga za ništa osim da se super zabavljam..
Evo danas nam je 1 mjesec 1 tjedan i 1 dan do dana D :top:

Ja sam dva tjedna prije tebe i sad sam već ozbiljno nervozna, a dragi flegma, svi moji flegma a ja ne znam kud bi sa sobom od nervoze. Nitko me ne kuži :(

imenka
07.04.2010., 11:48
dragonlady, jeeej, i ja volim brojati ;))

gracya: samo se ti ispuši na forumu :D
ja šizim već sad, a imam još 5 mjeseci :zubo:

gracya
07.04.2010., 11:51
dragonlady, jeeej, i ja volim brojati ;))

gracya: samo se ti ispuši na forumu :D
ja šizim već sad, a imam još 5 mjeseci :zubo:

J sam do neki dan bila odlično, onda sam imala neki problem na poslu. I kao da se malo odmorim od posla idem misliti na nešto lijepo. I tako ja razmišljam o svadbi i ulovi me panika, i eto od tada ne spavam, a ako spavam ili sanjam posao ili svadbu na koju jurim sa posla sa papirima u ruci :(. Valjda će proći uskoro:)

madima150
07.04.2010., 18:28
još 37 dana, ako se nisam preračunala do našeg 15.05........ :D

imenka
07.04.2010., 19:20
15.5. je SUPER datum i žao mi je da nemam proljetnu ili zimsku svadbu. kako vani sve fino pupa i cvjeta, milina ;)

drea_zg
07.04.2010., 19:59
još 37 dana, ako se nisam preračunala do našeg 15.05........ :D

:trk:

Ninna
07.04.2010., 20:54
hehe...ja još uopće nemam osjećaj da je to tako blizu :eek:....jedino kad pogledam na kalendar shvatim da samo što nije... a ja kao da živim u nekom drugom svijetu :rofl:

*Dragonlady*
08.04.2010., 10:23
hehe...ja još uopće nemam osjećaj da je to tako blizu :eek:....jedino kad pogledam na kalendar shvatim da samo što nije... a ja kao da živim u nekom drugom svijetu :rofl:

Jooj meni i ja sam ista takva..samo po nekim sitnicama skužim da sam nervozna..kao recimo prestala sam pušiti pred godinu dana a sad kad sjednem na kavu s frendicama zapalila bi pola kutije da mogu (suzdržavam se) :D
Tko zna možda za 5 dana prolupam :lol: ali jedva čekam 15.05. :cerek:

Zafrina
08.04.2010., 10:32
mene ne lovi panika i frka tako dugo dok me netko ne pita kako napreduju pripreme za vjenčanje? i onda se doduše, izvlačim, na to da ima još puuuno do vjenčanja, ali me počne hvatati panika jer je ono glavno samo rezervirano, a od riješenih detalja niti D..... :eek:

:ne zna: :kava:

sretno svibanjske mladenke!!! :top:

elly_00
08.04.2010., 10:37
Ima nas koje smo travanjske mladenke... :)

Još 16 dana... imam osjećaj kao da se to ne događa meni...još me uopće ne hvata panika... :eek:

madima150
08.04.2010., 10:40

Još 16 dana... imam osjećaj kao da se to ne događa meni...još me uopće ne hvata panika... :eek:

OOO pa ti sitno brojiš :cerek: Ajde sretno, i ne daj se nervirati :kava:
A onda hoćemo u detalje :hekla:
Ustvari, nek ostane kako je.... :top:

Zafrina
08.04.2010., 10:43
sretno elly_00!!

da, tako sam i čula da nema nervoze kad si mladenka. kad se moja buduća kuma udavala - ja sam bila bolje nervozna i uzbuđena nego ona!! sve joj je bilo normalno i smireno, a ja sam skoro cijeli obred vjenčanja proplakala... a bila sam samo obični gost :rofl:

elly_00
08.04.2010., 10:57
Hvala vam cure... i ja se nadam da će ostati kako je i sada... tako bi bilo najbolje... :mig:

imenka
08.04.2010., 11:50
tako fino smireno;) i ja se nadam da ću biti do tada. sad svaku noć sanjam nešto od detalja. al zafrina, ja sam prije tebe, pa isto tako sve samo usmenom predajom dogovoreno, ništa još konkretno, al nadam se da ćemo mi to sve uspjet ;)
sretno

gracya
08.04.2010., 12:24

I ja sam travanjska mladenka, samo sam ja na samom koncu mjeseca. Sretno elly :)! Blago tebi mene nervoza već opasno pere :(

zlocka
08.04.2010., 12:28
koja od vas se udaje u zgbu? :D
mi bi malo došli slušat vaše bendove, pa ako vam nije bed, javite nam koji su da ih kontaktiramo :D

gracya
08.04.2010., 12:29
koja od vas se udaje u zgbu? :D
mi bi malo došli slušat vaše bendove, pa ako vam nije bed, javite nam koji su da ih kontaktiramo :D

Ja sam ti u Zgb, ali mi imamo DJ Žutog.

zlocka
08.04.2010., 12:31
ni to ne bi bilo loše. aj pošalji na pm datum, pa da se dogovorim sa dragim. ne bi ulazili u dvoranu, ako je moguće.

gracya
08.04.2010., 12:33
ni to ne bi bilo loše. aj pošalji na pm datum, pa da se dogovorim sa dragim. ne bi ulazili u dvoranu, ako je moguće.

imaš pm

zlocka
08.04.2010., 12:37
joj kako će vam biti divno :cerek:

gracya
08.04.2010., 12:40
joj kako će vam biti divno :cerek:

Samo da nam bude lijepo vrijeme, u biti ja sam zadovoljna i sa oblačnim vremenom samo ja nebi kišu i da ne bude jakoooooooooo zima

zlocka
08.04.2010., 12:42
kak mi se čini bit će super vrijeme, a u 6mj će biti hladno
aj da ne ureknem lipanjke, grizem jezik

gracya
08.04.2010., 12:59
kak mi se čini bit će super vrijeme, a u 6mj će biti hladno
aj da ne ureknem lipanjke, grizem jezik

Ja imam upravo suprotan osjećaj

elly_00
08.04.2010., 13:14
I ja se nadam da neće kiša...samo to...

Hvala gracya, i tebi sretno...pa ti ja onda imamo na isti datum vjenčanje...
Napisala si da imaš na samom kraju mjeseca, ako je subota, onda imamo na isti datum.

24.4.

gracya
08.04.2010., 13:18
I ja se nadam da neće kiša...samo to...

Hvala gracya, i tebi sretno...pa ti ja onda imamo na isti datum vjenčanje...
Napisala si da imaš na samom kraju mjeseca, ako je subota, onda imamo na isti datum.

24.4.

Dok ćeš ti uživati na svadbi ja ću se oporavljati od djevojačke :rofl:...meni je svadba u petak 30.4. tako da ja imam 6 dana više fore (a vrijeme lei ko ludo)

madima150
09.04.2010., 16:23
Molimo za lijepo vrijeme :D

imenka
09.04.2010., 23:55
madima, potpisujem ;) i to cijele 2010. nek pada samo kroz tjedan, i to kad se ni jedna forumašica ne udaje, hehe :D

TaraT
11.04.2010., 12:23
Jučer sam na cesti srela okićen auto za svadbu, a kiša lije...Znam da nije bila ni jedna od nas ali ipak mi je bilo žao, svi se grozimo te kiše na dan vjenčanja, mogle bi smislit neki "mladenka obred protiv kiše" :).

svasta_nesto
11.04.2010., 13:26
ušla u zadnje tromjesečje :rofl:

i moram reći da me počela prati opasna nervoza... ne znam zašto, ali sam baš na iglama :ne zna:

Mayo
11.04.2010., 13:45
ušla u zadnje tromjesečje :rofl:

i moram reći da me počela prati opasna nervoza... ne znam zašto, ali sam baš na iglama :ne zna:
Nama isto manje od tri mjeseca, ali nema nervoze.. opusti se, znaš da će sve biti super :top:

Jadnica
11.04.2010., 14:25
Počinjem i ja odbrojavati 16.04.2011.

svasta_nesto
11.04.2010., 19:02
bit će sve super...ja sam super... :top:

imenka
11.04.2010., 23:09
that's the spirit :mig:

hehe, joj, ako išta pali protiv kiše na dan vjenčanja, ja sam za!!!
molit ću i postit !!

Poles.ana
11.04.2010., 23:23
Počinjem i ja odbrojavati 16.04.2011.

Ovo je stvaaarno brzo!
Imenka, go for it! :top:
BTW, da li znate gdje bi se mogla pročitati ozbiljna prognoza za cca mjesec dana unaprijed? :D Blizu smo, blizu... :rofl:

imenka
11.04.2010., 23:26
hehe, to sam i ja tražila, samo za jesen (freak)

i da stvar bude smješnija, našla sam to prije, kad mi nije trebalo, al sad, da me ubiješ!!! počet ću zvat državni hidrometeorološki zavod on a regular basis, :zubo:

Francesca
11.04.2010., 23:30
nemojte se nervirati sa prognozama za mjesec unaprijed jer nema šanse da budu točne a samo ćete se zbedirat :D

imenka
11.04.2010., 23:33
al ak vele da bude sunčano, onda su točne, jel da, jel da :mig:

Francesca
11.04.2010., 23:42
al ak vele da bude sunčano, onda su točne, jel da, jel da :mig:

jesu jesu :D ;)

al onda ćeš se navuć i stalno ćeš gledat a neće stalno pokazivat sunčano ;)

Poles.ana
12.04.2010., 00:35
Recimo, jučer je bio prekrasan dan! Bar tu kod nas... :cerek: Sunčano i toplo! A već danas je npr. ujutro bilo kao jučer, a popodne zzzzima. Tako da se to može promijeniti za čaš, nema nerviranja! :mig:
Isto tako, sjećam se 20.6. prošle godine- dan prije sparina za umrit, a na vjenčanju smo svi kvocali zubima, lila kiša kao iz kabla! :eek:
Nema tu pravila!

(jedino 5. zna biti predivan :lol:)

Francesca
12.04.2010., 00:37
4.5. uvijek, ali uvijek uvijek pada kiša (znam jer mi je ročkas :D)

KIARA OS
12.04.2010., 00:48
Jooooj nadam se da će 8.5.biti lijep i sunčan dan ;)) Jel da cure?? Naravno i cijeli 5. i 6. i 7. i 8. mj. i.... :D

Mayo
12.04.2010., 00:58
BTW, da li znate gdje bi se mogla pročitati ozbiljna prognoza za cca mjesec dana unaprijed? :D Blizu smo, blizu... :rofl:
Accuweather ima 15 dana unaprijed i obično su bili točni.
BBC mi se dosad pokazao najpouzdaniji, ali nemaju toliko unaprijed.
Yahoo weather ima nekakvu prognozu temperature za mjesec dana unaprijed, bazira se na prosjecima tijekom prijašnjih godina.

DHMZ vam neće puno pomoći, mislim da točnu prognozu mogu dati eventualno dan-dva unaprijed, za ostalo se uvijek ograđuju i govore da treba nazvati uoči samog događanja :)

just z
12.04.2010., 01:01
Jooooj nadam se da će 8.5.biti lijep i sunčan dan ;)) Jel da cure?? Naravno i cijeli 5. i 6. i 7. i 8. mj. i.... :D

naravno, bila je duga i hladna zima,zaslužili smo dugo i toplo ljeto:)

natali_pu
12.04.2010., 08:57
http://www.accuweather.com/world-index.asp

najpouzdaniji. Isto možete zvati aerodrom u blizini, barem se u Puli može zvati za informaciju o vremenu i to najranije 10 dana prije događaja.

mst
12.04.2010., 11:15
ja od danas jos 74 dana do vjencanja ( 25.06.2010.g.) i uopce nemam tremu pa me to pomalo brine, jer sam inace poprilicno temperamentna osoba!:ne zna:

Pocetkom petog krecemo na tecaj, i startamo se dijeljenjem pozivnica....

imenka
12.04.2010., 12:57
pa ako sve stignete, čemu panika :mig:

gracya
12.04.2010., 13:59
Još 17 dana :-)! Sad sam samo uzbuđena, prošla je faza čudnih snova, nespavanja i nervoze! Jedva čekam :-) i molim za lijepo vrijeme :-)!

KIARA OS
12.04.2010., 15:41
Još 17 dana :-)! Sad sam samo uzbuđena, prošla je faza čudnih snova, nespavanja i nervoze! Jedva čekam :-) i molim za lijepo vrijeme :-)!

Kod mene još 25 dana ;) Isto kao ti Gracya, uzbuđena sam poprilično i jedva čekam- i nadam se lijepom vremenu ;) Sanjam još vjenčanja, svatove ali polako će i to prestati :D Bitno da nema neke velike panike i nervoze- što me jako čudi s obzirom kakva sam paničarka :D

gracya
12.04.2010., 16:05
Kod mene još 25 dana ;) Isto kao ti Gracya, uzbuđena sam poprilično i jedva čekam- i nadam se lijepom vremenu ;) Sanjam još vjenčanja, svatove ali polako će i to prestati :D Bitno da nema neke velike panike i nervoze- što me jako čudi s obzirom kakva sam paničarka :D

Kako se vrijeme bliži ja sam sve smirenija, polako završavam finalne stvari i pokušavam sve obaviti prije svadbe tako da taj dan ima što manje komplikacija :)! Sretno Kiara

svasta_nesto
12.04.2010., 21:08
ja sam istopotpuno smirena i imam sve pod kontrolom.

10. 7. naravno neće padati ljetni pljusak i neće nipošto biti pasja vrućina. dapače, temperatura i tlak zraka će biti baš kakvi trebaju.

a najbolje na svadbi će biti: moja frizura, šminka, nokti, zatim kolači, odijelo za moga dragoga, mjuza u restoranu i cvijeće - a to ćemo sve kupiti/nabaviti/dogovoriti kod naših novih super prijatelja koje još ne poznamo :lol:

e. da. i moje cipele će biti mrak :rofl:

imenka
12.04.2010., 22:41
:top::top: i ja ću ;)
ja sam istopotpuno smirena i imam sve pod kontrolom.

10. 7. naravno neće padati ljetni pljusak i neće nipošto biti pasja vrućina. dapače, temperatura i tlak zraka će biti baš kakvi trebaju.

a najbolje na svadbi će biti: moja frizura, šminka, nokti, zatim kolači, odijelo za moga dragoga, mjuza u restoranu i cvijeće - a to ćemo sve kupiti/nabaviti/dogovoriti kod naših novih super prijatelja koje još ne poznamo :lol:

e. da. i moje cipele će biti mrak :rofl:

tako je:mig:

madima150
13.04.2010., 17:43
ajme....da mi je biti opuštena mladenka... uhhhh... još 31 dan.... Molim i ja s vama za lijepo vrijeme..neka pada preko tjedna, a vikend neka bude sunčan!! Jer mi to zaslužujemo ;)

gracya
14.04.2010., 10:31
ajme....da mi je biti opuštena mladenka... uhhhh... još 31 dan.... Molim i ja s vama za lijepo vrijeme..neka pada preko tjedna, a vikend neka bude sunčan!! Jer mi to zaslužujemo ;)

proći će nervoza, ni ona nemože vječno trajati tako je barem bilo kod mene.
elly kako se držiš?

imenka
14.04.2010., 10:47
jučer sam u nikolini srela 2 mladenke koje su bile na zadnjoj probi i podigle su haljine, da nije koja od vas sad ovaj vikend?

sretno cure;)

kod nas još 5 mjeseci i 5 dana i 1 ispit manje ;)

gracya
14.04.2010., 10:50
jučer sam u nikolini srela 2 mladenke koje su bile na zadnjoj probi i podigle su haljine, da nije koja od vas sad ovaj vikend?

sretno cure;)

kod nas još 5 mjeseci i 5 dana i 1 ispit manje ;)

I to će proletiti :)! Ali nema mjesta nervozi imaš još vremena za sve sredit u miru što ti je ostalo

imenka
14.04.2010., 11:37
imam. i ako sam inače nervozna, al ništa mi neće ovi dan pokvarit, baš šuvari vari, ,,,

gracya
14.04.2010., 11:58
:jumping:imam. i ako sam inače nervozna, al ništa mi neće ovi dan pokvarit, baš šuvari vari, ,,,

:jumping:

tako je

imenka
14.04.2010., 14:48
:)

gracya
15.04.2010., 12:07
Prema prognozi četvrtak prije moje svadbe (koja je u petak) lije kiša :-( :-(. Za petak još nisu stavili prognozu

SonjaZG
15.04.2010., 12:20
Ah prognoze ... u proljeće ... čemu se zamarat ... ionako će se preokrenut još pet puta :-)

gracya
15.04.2010., 12:24
Ah prognoze ... u proljeće ... čemu se zamarat ... ionako će se preokrenut još pet puta :-)

Nadam se, nemam čak ništa protiv niti da pada ujutro, samo da do 15 h kad je fotkanje stane :) i da mi gosti ne pokisnu pred crkvom!

zlocka
15.04.2010., 12:28
imat će kišobrane, neće pokisnut
samo će kiša upropastiti slikanje,...

gracya
15.04.2010., 12:55

Da,
vidjet ćemo, ali neće mi jedna kišica pokvarit raspoloženje :D

*Dragonlady*
15.04.2010., 14:04
Drage moje curke još točno mjesec dana :cerek:

Uff..ne znam gdje mi je vrijeme proletilo..

drea_zg
15.04.2010., 15:11

Uzela si mi "riječ iz usta" :rofl::rofl:

Ni ja ne znam di ni kad mi je prije vrijeme proletilo. Ko da smo jučer bili u Opatiji i zaručili se...afffff

Sad sam lagano u tonu "samo neka prođe..." :cerek:

gracya
15.04.2010., 15:32
Uzela si mi "riječ iz usta" :rofl::rofl:

Ni ja ne znam di ni kad mi je prije vrijeme proletilo. Ko da smo jučer bili u Opatiji i zaručili se...afffff

Sad sam lagano u tonu "samo neka prođe..." :cerek:

Proći će i bit će super :)

imenka
15.04.2010., 18:09

neće, ima super fotki s kišom, samo treba imat hrabrosti se smočit
i domišljatog fotografa ;)

gmiz
15.04.2010., 20:53
Pratim forum već danima i misecima, i tu sam skupila masu korisnih savjeta...od toga da sam naručila vjenčanicu preko e baya,napravila sam pozivnice,pera i konfete....sama...a sad moram pokoju i napisati....
Prije par dana me uvatila stvarno,ali stvarno prava trema...koliko god sam inaće tupilo :)
cure, kako je se rješiti....imam osjćaj da nisam ništa napravila, da sam zaboravila masu toga....
pa to je za 15 dana!!!!
uh uh uh uh.....

gmiz
15.04.2010., 20:54
a zaboravi reći da ima 300 gostiju....

imenka
15.04.2010., 21:46
ma ako ti je došla vjenčanica, restoran još stoji na svom mjestu, a mladoženja živ i zdrav, onda nemaš brinuti, sve imaš, hehe ;)

Offtopic: ajde stavi fotkice svoje vjenčanice s ebaya na topic o internet naručivanju. thnx :)

gmiz
15.04.2010., 22:17
hoću i to odmah. :)

imenka
15.04.2010., 22:20
hvala :cerek:

~Angelica~
15.04.2010., 22:49
Još 30 dana... :kava:

ANA2411
16.04.2010., 09:36

Draga moja jos 29 :jumping::jumping::jumping::jumping:

Svim ostalim curama zelim lijepo vrijeme i dobru ekipu

SRETNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

imenka
16.04.2010., 09:59
svim curama koje se ovaj vikend udaju, želim da imaju vrijeme kao što je trenutno tu kod nas, fino sunčano i toplo. i još ljepše.
sretnooooo ;)

p.s. ANA, pa ti imaš moj datum;) kakvo vam je vrijeme bilo?

gracya
16.04.2010., 10:00
a zaboravi reći da ima 300 gostiju....

Kad ti je svadba i di? Ja sam isto za 15 dana :)

madima150
16.04.2010., 10:17
e pa danas se Jadnica udaje :) :) :D Dan je lijep, valjda neće neka kiša pljusnuti... Nadam se da će joj biti onako kako je očekivala :D :D

gracya
16.04.2010., 10:21
e pa danas se Jadnica udaje :) :) :D Dan je lijep, valjda neće neka kiša pljusnuti... Nadam se da će joj biti onako kako je očekivala :D :D

I ja se nadam! Želim joj predivan dan!!!

zlocka
16.04.2010., 10:22
aaaaa čestitke i neka se dobro provedu!

ANA2411
16.04.2010., 11:15
svim curama koje se ovaj vikend udaju, želim da imaju vrijeme kao što je trenutno tu kod nas, fino sunčano i toplo. i još ljepše.
sretnooooo ;)

p.s. ANA, pa ti imaš moj datum;) kakvo vam je vrijeme bilo?

Čuj ja sam zaista ima sreće s vremenom do srijede je padala kiša prognoza je bila kiša i samo kiša, nemoj me ni pitat bila sam LUDA, tih zadnjih 2 tjedna sam bila preplaćena na aquweather, a onda izašlo sune temperaturu podiglo na pristojnu visinu i tako ostalo :jumping:

Niš se ne brinite samo pozitivno razmišljajte i mora bit lijepo vrijeme

cvat_mladosti
16.04.2010., 11:37
Mene, mog kuma, njegovu dragu i ekipu s kojom ćemo proslaviti vjenčanje ne brinu vremenske (ne)prilike!
Jedva čekamo obaviti ceremoniju vjenčanja u crkvi, dovući se do restača i onda počinje tulum! :D
Podnijet ću izvješće kad se odmorimo od svega! :top:

imenka
16.04.2010., 11:43
he, pa onda nećemo kvarit :mig:

*Dragonlady*
16.04.2010., 12:10
Draga moja jos 29 :jumping::jumping::jumping::jumping:

Svim ostalim curama zelim lijepo vrijeme i dobru ekipu

SRETNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A slatka moja kumica :) najbolja na svijetu :kiss:

Poles.ana
19.04.2010., 00:06
15.5. club! :jumping:
Prema ovom http://www.dryday.com/ je na naš dan "low chance of rain"!!!!
ou jea! :rofl::rofl:

imenka
19.04.2010., 00:07
jeeeej.
baš vam to i želim :mig:

Poles.ana
19.04.2010., 00:18
jeeeej.
baš vam to i želim :mig:

:cerek::grli:

KIARA OS
19.04.2010., 00:23
Joj hvala ti za ovo ;) Ja sam na redu tjedan prije tebe i nadam se da će biti tako kako izgleda ;)

imenka
19.04.2010., 00:27
:cerek::grli:

hihi :*

imenka
19.04.2010., 12:41
još 5 mjeseci.
a nekako sam izgubila motivaciju.

melita
19.04.2010., 17:08
dođe to i meni, s vremena na vrijeme. nije čudo, nekad se čovjek i umori od tisuću stvari u glavi pa ti bude svega dosta :mig:
al danas smo kaparili svirače, to mi je bilo najvažnije jer su me svi plašili da su svi već zauzeti. ako budu onako kako pričaju da rade i kako sam vidjela na dvd-u bit ću prezadovoljna :klap:
btw, još malo više od pola godine :)

madima150
19.04.2010., 17:22
Ja nisam opterećena s vremenom...ali lijepo je čuti da na naš dan neće padati kiša :D :D Prošle godine 15.05. je bio tako jedan preedivaaan dan.. Neka bude isto tako i bit će super !!

madima150
19.04.2010., 17:24
Imenka, ja kontam da je to tak normalno da jedno određeno vrijeme nemaš motivacije.. tako je i meni bilo. To je samo period, pogotovo kada se vjenčanje puno ranije počne planirati.. to je ipak jedan dan koji s velikom žaljom iščekujemo mi cure.. Mislim da je puno jednostavnije kad sve ide na hu-bu i imaš dva mjeseca vremena za napraviti svatove..

madima150
19.04.2010., 17:25
ajme čovječi a mi ekipa od 15.05. još 20 dana....oooooo mene strah :D :D

zlocka
19.04.2010., 20:44
tik tak, tik tak :D

leonardal
19.04.2010., 21:45
da 15.5. i ja izgubila motivaciju i volju ništa mi se neda mrzim kad imam hrpu obaveza pa neznam odakle bih krenula pa najbolje uopće ne krećem ;-)

imenka
19.04.2010., 22:27
Imenka, ja kontam da je to tak normalno da jedno određeno vrijeme nemaš motivacije.. tako je i meni bilo. To je samo period, pogotovo kada se vjenčanje puno ranije počne planirati.. to je ipak jedan dan koji s velikom žaljom iščekujemo mi cure.. Mislim da je puno jednostavnije kad sve ide na hu-bu i imaš dva mjeseca vremena za napraviti svatove..
ma da znaš da bih radije da je to tako. jer i to se sve stigne. zašto ne.
a ovako samo moram čekat i nervirat se.
al, te pripreme su mi bijeg od realnosti valjda.

*ribicaivana*
19.04.2010., 22:28
...još točno 2 mjeseca :mig:
i ja sam izgubila motivaciju, ništa mi se ne da planirati, nabavljati, dogovarati...:ne zna:

Aurorica
19.04.2010., 23:12
ma da znaš da bih radije da je to tako. jer i to se sve stigne. zašto ne.
a ovako samo moram čekat i nervirat se.
al, te pripreme su mi bijeg od realnosti valjda.

Najpametnija stvar koju sam čula... u potpunosti se slažem!!!!

imenka
19.04.2010., 23:14
hehe, ah, voljela bih da je to neka bolja izjava. al nećemo se pretvarati. dosta mi je pretvaranja od strane meni bliskih osoba.
sorry ako sam cinična lately.
joj opet smo na krivom topicu.
još 5 mjeseci, još 5 mjeseci, još 5 mjeseci
:cerek:

nin@23
20.04.2010., 09:51
Eto i mene na ovoj temi...
U zadnje vrijeme više ni do foruma ne stižem :(

Ali još samo 11 dana :)
I nadam se suncu..

tinka83
20.04.2010., 09:53
11 dana? ajme meni, pa ti si ovdje najbliže tom danu... :cerek: ma bit će super vrijeme sigurno... sad kreću lijepi i sunčani dani... samo hrabro naprijed!!! :zubo:

nin@23
20.04.2010., 10:06
I ja se nadam suncu, mislim mora biti sunce.
Briga me za ujutro, samo neka je popodne bez kiše a ako joj se pada neka pričeka 8 navečer pa nek pada...

imenka
20.04.2010., 10:17
hehe, bit će sve ok. kiša će se prilagodit. MORA! :D

al ima ih i ove subote tinka!
curke javite se :)

gracya
20.04.2010., 10:41
I ja se nadam suncu, mislim mora biti sunce.
Briga me za ujutro, samo neka je popodne bez kiše a ako joj se pada neka pričeka 8 navečer pa nek pada...

nin@ ja još 10 dana! Iz kojeg si grada za ZGB je prognoza http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR%7CHR%7CHR004%7CZAGREB&metric=1 :jumping:

nin@23
20.04.2010., 10:52
nin@ ja još 10 dana! Iz kojeg si grada za ZGB je prognoza http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR%7CHR%7CHR004%7CZAGREB&metric=1 :jumping:

I ja sam iz ZG tak da :jumping:
Znači ti si u petak..

gracya
20.04.2010., 12:35
I ja sam iz ZG tak da :jumping:
Znači ti si u petak..

Tako je ja sam u petak i baš sam sretna zbog vremena :jumping:

schlümpfine
21.04.2010., 11:30
blago tebi.. ja si isto jako zelim lijepo vrijeme da prijem mogu napraviti na terasi hotela:cerek:

jos 30 dana do vjencanja... :)

imenka
21.04.2010., 11:31
ma bit će.
frendica je bila na vjenčanju na kojem je još do prijepodne bila kiša, al kad je trebala biti ceremonija su uspjeli je napravit na terasi hotela, i veli da je bilo prekrasno.

madima150
22.04.2010., 11:54
23 dana.....

tinka83
22.04.2010., 11:55
joj madima, i ti sitno brojiš! :D

madima150
22.04.2010., 12:51
da, da.. :D Brzo to proleti! Vidjet ćeš, nećeš se ni okrenuti već će ti doći ti zadnji dani ;)

imenka
22.04.2010., 22:44
joj, pomalo me trema već sad hvata, hihihi ;)

gracya
23.04.2010., 09:36
Točno tjedan dana :)

imenka
23.04.2010., 16:09
curke koje ste 24.4. a ima vas ili ovaj vikend.
sretnoooooo :D

madima150
23.04.2010., 16:27
ima ih... na tickersima su elly00, kajkavka, tenko, loena...pa currreeee sreeetnoooo... Neka vam bude lijep dan... kao danas :D

~Angelica~
24.04.2010., 12:52
Koliko još ?
Kalendar kaže još 21 dan :raspa:

Sretno curama koje su danas :)

marinae
24.04.2010., 12:55
Još 14 dana....

KIARA OS
24.04.2010., 13:37
Još 14 dana....

Marinae i kod mene isto :D

imenka
24.04.2010., 21:33
evo, kod nas je bilo sunčano, cijeli dan. a sad je noć, pa valjda nema veze, tako da hehe, nadam se da im je bilo lijepo ;)

imenka
24.04.2010., 21:34
tj. da im JE lijepo ;)

gracya
26.04.2010., 09:28
Ušla u svoj tjedan, još 4 dana :jumping:

~Angelica~
26.04.2010., 09:56

Jel panika ? :rock:

zlocka
26.04.2010., 10:04
draga želim vam nezaboravnu feštu...znam da će u antunoviću biti sve super s njihove strane, dj je isto odličan, znači ostajete vi da se zabavite kako spada.
i plz, nemoj se ništa brinuti do svadbe, već probaj uživati u svemu što dolazi.

tinka83
26.04.2010., 10:14
hm, to je stvarno blizu! :zubo: ali bit će sve super i ja sam sigurna da ćete se nauživat i proveselit! jedva čekam fotkice i dojmove... :cerek:

zlocka
26.04.2010., 10:21
dada, jedva čekamo fotkice. nemoj nas dugo držati u neizvjesnosti nakon svadbe :)

gracya
26.04.2010., 10:23
Hvala vam curke :), kaj se panike tiče ne znam kaj da velim uzbuđena jesam ali imam osjećaj da još nisam zapravo svjesna svega toga. Odrađujem zadnje pripreme i to je to...samo su me sad počeli brinuti pušači. U antunoviću se nesmije pušiti, tj imaju jednu prostoriju za pušače pa se bojim da mi se gosti ne razbježe...Hvala vam svima na lijepim željama :)

zlocka
26.04.2010., 10:27
isti problem imaju svi, sva sreća mi imamo dosta gostiju koji ne puše, a oni koji to moraju samo izađu na terasu, nisu daleko.
zaboravila sma te pitati u kojoj si dvorani, obzirom da idemo na svadbu tam u 6mj (još nikada nisam bila)

tinka83
26.04.2010., 10:28
ma čuj, uvijek će netko ići vani podimit koju, ali će isto tako uvijek biti i nekoga na podiju, tako da ništa ne brini... znaš i sama da je sve u rukama mladenaca, znači ako su mladenci na podiju i drže atmodferu, manje će ekipa ići vani dimit... :mig:

u svakom slučaju, bit će super sigurno...

jesi uzela godišnji ovaj tjedan ili?

gracya
26.04.2010., 10:31
ma čuj, uvijek će netko ići vani podimit koju, ali će isto tako uvijek biti i nekoga na podiju, tako da ništa ne brini... znaš i sama da je sve u rukama mladenaca, znači ako su mladenci na podiju i drže atmodferu, manje će ekipa ići vani dimit... :mig:

u svakom slučaju, bit će super sigurno...

jesi uzela godišnji ovaj tjedan ili?

i ja se tome nadam :)! Radim danas i sutra pa na GO, eto spletom okolnosti nije moglo drugačije, makar mi je glava sada svugdje osim na poslu kao što se i vidi :lol:

tinka83
26.04.2010., 10:35
što je i logčno! :cerek: ma joj, bitno da si barem ta tri dana uzela, da sve u miru pripremiš i to je to.. onda uživancija... :cerek:

gracya
26.04.2010., 10:37
što je i logčno! :cerek: ma joj, bitno da si barem ta tri dana uzela, da sve u miru pripremiš i to je to.. onda uživancija... :cerek:

jedva čekam dio kada dolazi uživancija:cerek:

schlümpfine
26.04.2010., 10:39

ajme... sigurno si JAKO uzbudjena.. drzim fige da bude lijepo vrijeme.
Imoja frendica se udaje za 4 dana u Zg..
Ma bit ce super.. Pls, stavi nam poslije slikice da vidimo..:)

Meni preostaje jos 25 dana

tinka83
26.04.2010., 10:41
o pa nisi ni ti daleko! :cerek:

gracya
26.04.2010., 10:47
ajme... sigurno si JAKO uzbudjena.. drzim fige da bude lijepo vrijeme.
Imoja frendica se udaje za 4 dana u Zg..
Ma bit ce super.. Pls, stavi nam poslije slikice da vidimo..:)

Meni preostaje jos 25 dana

Jesam uzbuđena sam i jedva čekam da dođe petak...prema najavama će biti super vrijeme i jako sam sretna zbog toga, a i tebi se opasno približilo...proletit će to :cerek:...Gdje ti se udaje frendica?

schlümpfine
26.04.2010., 10:53
frendica mi se udaje u 19 h u petak u biti.. Super da je najavljeno odlicno vrijeme.
Mogu si zamisliti kako vam je.. 100 stvari u glavi ...
Mene najvise zasad muci taj prvi ples jer ne vjezbamo bas, a kak i vi velite i to se opasno blizi uf uff..
Drzim fakat palceve da prije svega imate fenomenalan provod bas kak ste si zamislile! Da friz i stajling budu naj naj prema zamisli.. I da u prvoj bracnoj ne popadate u krevet od previse alkohola vec da i to bude carobno:lol:
cula sam od par frendova nedavno o ovom rusenju u krpe kao klada haha:rofl:

schlümpfine
26.04.2010., 10:55
frendica mi se udaje u 19 h u petak u biti u starom puntijaru.. Super da je najavljeno odlicno vrijeme.
Mene najvise zasad muci taj prvi ples jer ne vjezbamo bas, a kak i vi velite i to se opasno blizi uf uff..
Drzim fakat palceva da prije svega imate fenomenalan provod bas kak ste si zamislile! Da friz i stajling budu naj naj prema zamisli.. I da u prvoj bracnoj ne popadate u krevet od previse alkohola vec da i to bude carobno:lol:

tinka83
26.04.2010., 10:58
hm, mislim da su pričice o burno provedenoj prvoj bračnoj noći upravo to - samo pričice.. :rofl: i ja sam čula od novopečenih parova da se samo svi strovale u krevet i zaspu ko klade jer je većinom vani već dan kad mladenci doma dođu i jedva dočekaju tih par sati sna... :zubo:

gracya
26.04.2010., 11:00
frendica mi se udaje u 19 h u petak u biti u starom puntijaru.. Super da je najavljeno odlicno vrijeme.
Drzim fakat palceva da prije svega imate fenomenalan provod bas kak ste si zamislile! Da friz i stajling budu naj naj prema zamisli.. I da u prvoj bracnoj ne popadate u krevet od previse alkohola vec da i to bude carobno:lol:

Baš lijepo, ja sam isto u 19 sati :cerek:! Hvala schlümpfine na lijepim željama,

I da u prvoj bracnoj ne popadate u krevet od previse alkohola vec da i to bude carobno:lol:
:[/QUOTE]

ovo mi je presmiješno :lol:

head over heels
26.04.2010., 11:00

Ma ne vjerujem ja uopće u tu "prvu bračnu noć", pa kako čovječe nakon takvog jednog dana još i to??? :lol:
Ja sam mirna od kad sam pročitala u nekom UK bridal magazine da sve više mladenki otpisuje ovakve fore, i radije ima "prvo bračno jutro" :D

gracya
26.04.2010., 11:07
Ma ne vjerujem ja uopće u tu "prvu bračnu noć", pa kako čovječe nakon takvog jednog dana još i to??? :lol:
Ja sam mirna od kad sam pročitala u nekom UK bridal magazine da sve više mladenki otpisuje ovakve fore, i radije ima "prvo bračno jutro" :D

Ili prvo pračno popodne :cerek:

schlümpfine
26.04.2010., 11:18
hvala na zeljama oko carolije 1.bracne noci i svega hehe

pokidat cu se od smijeha.. makar da, ovo s prvim bracnim popodnevom mi ima dosta smisla..:D

iako ja zasad ne odustajem od plana prve bracne makar kvazi noci ako vec bude dan.. :lol:
ne znam oko koliko se krajem 5.mj pocne daniti haha al racunam da bude festa do 5h:)

tinka83
26.04.2010., 11:20
hm, ja ne znam točno kad bih trebala izvršiti svoju prvu bračnu dužnost jer dan poslije svadbe je kod svekrve i svekra repriza.. svi se tamo skupljamo od jutra i čistimo ostatke hrane i kolača.. :cerek: tak da mi se sve čini da bum odradila posao tek u ponedjeljak! :lol:

schlümpfine
26.04.2010., 11:22
hm, ja ne znam točno kad bih trebala izvršiti svoju prvu bračnu dužnost jer dan poslije svadbe je kod svekrve i svekra repriza.. svi se tamo skupljamo od jutra i čistimo ostatke hrane i kolača.. :cerek: tak da mi se sve čini da bum odradila posao tek u ponedjeljak! :lol:

isuse tebe stvarno ceka onda akcija :D
al dobro tko ceka taj se doceka.. a i ko zna, mozda se jos sta i u medjuvremenu iskemija:lol::rofl:

tinka83
26.04.2010., 11:26
hm, da, imaju veliki vrt pa možda koji grmić nagrabusi... :lol: ili šupica iza kuće... :frajer:

ma neeee, bum ja to odmah ujutro odradila ko prava ženica... :cerek:

schlümpfine
26.04.2010., 11:37
hm, da, imaju veliki vrt pa možda koji grmić nagrabusi... :lol: ili šupica iza kuće... :frajer:

ma neeee, bum ja to odmah ujutro odradila ko prava ženica... :cerek:

hehe to te ja pitam.. tak i treba!!:top: i ne odustaj od tog plana:rofl:

tinka83
26.04.2010., 11:38
nikako.. ujutro ga budim i onak sva naotečena i sa podočnjacima do brade se bacam na njega... :lol: reda mora biti!

zlocka
26.04.2010., 11:40
al prvo moraš zube oprat :rofl: