PDA

View Full Version : Odbrojavamo dane...

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

upucaj ga sad
16.06.2010., 09:58
Mogu ja poskidat svo svoje cvijeće iz restača pa vam donijeti. A sigurno će biti i viška kolača :mig:

Kod torte ću im reći da odrežu prva dva kata, a najdonji neka premažu šlagom pa eto i torte :zubo:

e'o vidiš - odlična ideja za tortu :tulum:

ne može bolje

mst
16.06.2010., 10:33
I ja! :horor::horor::horor::horor::horor:

i ja sam taj vikend....samo u petaaaak..........

zlocka
16.06.2010., 10:33
u zgbu? :D

svasta_nesto
16.06.2010., 11:49
ovo za tortu je odlična ideja - posebno što se moja i ona za Myo rade u istoj slastičarni. meni mogu od ostataka tvoije nešto sklepati - ionako imam malo ljudi na svadbi.
možemo smisliti neki način da na muževima uštedimo :lol:.

samo prstenje ne dam :D

Mazilymaz
16.06.2010., 12:58
cure, ja ne znam kak je vama, ali mene zbilja strah hvata, noćas nisam mogla spavati od silne treme :facepalm:

upucaj ga sad
16.06.2010., 13:03
dva za cijenu jednog. muževi? odijela? wasever

imenka
16.06.2010., 13:25
mazilymaz, bit će sve u redu, samo se opusti :D

Mayo
16.06.2010., 20:43
ma nema frke za tortu, bit će i za moju i za vaše obje svadbe :D

mogu vam i snimiti CD na svadbi pa ne trebate angažirati bend nego samo fino CD u liniju i da vidiš veselja.

na fotkama možemo odrezati glave i montirati vaše fotke s osobne...

i tko kaže da su svadbe veliki troškovi? :zubo:

melita
16.06.2010., 21:49
haha cure :s lude ste :lol::lol::lol:

svasta_nesto
16.06.2010., 22:09
ja ionako još nemam buket... udijelite koju usahlu grančicu...

head over heels
17.06.2010., 15:56
Još mjesec dana! :horor:
Dobro je, još sutra idemo u Ri konačnu probu vjenčanice (da mi je namjere na moj nepromijenjeni (uf!) broj guzice), na probu frizure, imamo dejt sa svećenikom/orguljašicom/event managerom, a stić ćemo se i okupaaaaaaaaaaaaaat! :cerek:
Žene moje, tko će to izdržat još 30 dana?!?! :cerek:

svasta_nesto
17.06.2010., 23:54
ostalo je još otići po haljinu, naći odjeću za mladoženju (s ovim fakat ne znam što ću!), ponoviti probnu frizuru, ispuniti upitnik u crkvi i riješiti buket i darove za goste...
ostale dogovore trebam sve redom potvrditi i zacementirati...

je li to puno, malo ili normalno? :D

Mayo
18.06.2010., 07:26
Svasta, to je super!!!

Kod nas ostalo sljedeće:

- dovršiti haljinu (valjda je započeta :zubo:)
- dovršiti odijelo (dragi jučer naručio šivanje :cheer:)
- kupiti mu cipele (muko moja :facepalm:)
- srediti poklone za goste (danas imam radne akcije s kumom :cerek:)
- otići do restača s cvjećarkom i bendom (dogovoreno za ponedjeljak :raspa:)
- kupiti žesticu za restoran (to ćemo u tjednu prije svadbe :zivili:)
- otići još par puta na solarij (a i sljedeći vikend sam na moru :frajer:)
- izraditi jelovnike i popis gostiju za dvoranu (čekam finalne potvrde ljudi :hekla:)
- finalni dogovori za tjedan prije svadbe: restoran, fotograf, kolači, torta

Je li to sve? :misli:

zlocka
18.06.2010., 08:41
jel smijem i ja odbrojavati?
još godinu dana :cheer: na današnji dan :D

bzzz
18.06.2010., 08:56

Baš sam te se jutros sjetila, godina dana, uff brzo će to proći!!!

zlocka
18.06.2010., 09:13
hvala ti kaj si se sjetila :D
loše sam spavala, noge su me ubijale, a nisam ništ jučer radila. nisam mogla zaspati, i bilo mi je jako neugodno cijelu noć.
valjda neće tak biti pred svadbu lol

Mayo
18.06.2010., 09:33
naravno da smiješ, proletjet će u trenu :)

imenka
18.06.2010., 10:42

:cheer: stvarno će proletjet :)

mayo i sn, ma uspjet ćete, meni se to ne čini puno, sve se to stigne :mig:

fasinain
18.06.2010., 11:05
Po Olafovom planeru, mi jos imamo 92 dana do svadbe :cerek:

do sad rjeseno:
sala (ukljuceno torta i kolaci)
crkva (u crkvi ce najvjerovatnije pivati mamin zbor)
fotograf
vino
alkohol i ostala pica cemo kupovati misec dana prije svadbe
vjencanica, znam koja i di, al je jos nisan isla rezervirati
band, sinoc su decko i moji roditelji isli poslusati jedan band, svidia in se pa mozda i rezerviramo danas.

ostaje, njegovo odjelo, cipele, cvjece, buket i reveri, pozivnice, zahvalnice, konfeti - darovi, i neki pivaci da nam pivaju u kuci prije crkve.
jesan sta zaboravila?
i da li dobro napredujemo ili bi tribala vec poceti siziti? :zubo:

imenka
18.06.2010., 11:09
da, da, meni 93 :D kao vatrogasci :facepalm:
ti imaš već i kolače, pa to je super. mislim da ćeš sve stić, a ja još važem, dal da odustanem od svega, a baš sam si to sve fino posložila bila u glavi.

fasinain
18.06.2010., 11:17
nemoj odustati. zbog nikog.
ja i decko smo dosta pricali o tome.
prvo zbog mojih roditelja, jer smo mislili da ce oni raditi problem oko gostiju, ali na kraju se nekako poslozilo da je sve ok kad smo napravili popis.
a sad zbog njegovih, isto zbog broja gostiju. ali rekla sam mu da popusti malo, koliko moze, jer stvarno neki prijatelji, i neki clanovi obitelji su nam toliko vazni, da stvarno ne bi tili zbog nekih cca. 10,20 ljudi oko kojih se razilazimo upropaste ovim ostalima.

imenka iman kolace, za salu, ali neman za doma.
s tim da ce moji najvjerovatnije uzeti catering iz sale za primanje doma pa smo i s te strane rjeseni.
ostaju jedino kolaci za njegove doma, al to ce valda oni rjesiti :ne zna:

od kolaca za salu imamo tortu (moram im jos doniti sliku i dogovoriti od cega bi tili da bude torta), i manje torte i strudle.
necemo uopce imati suhih kolaca. na zadnjih par svadbi di sam bila, ti kolacici se uopce nisu jeli i davali masovno u kutijicama za doma.
kad bi ih donili doma, opet bi propali :(

imenka
18.06.2010., 12:20
ma ja za doma nemam ništa, niti kolača, niti catering ili nešto, jer nemamo doma nikakve goste, i nadam se da neće dolazit neki padobranci, jer u selu gdje su moji, mi smo 'doseljenici' tako da nemamo nekih običaja i toga, pa se nadam da na to ne moram mislit, a i baš me briga, nek mi mater pravi kolače, ionako joj se kćer udaje.

Thika
18.06.2010., 13:30
ej curke jel vas hvata panika???? Ja sam taman probala vjenčanicu i nekako mi je knedlica u grlu bila, nije još gotova, opet promjene, imam osjećaj da ću zadnju probu imat 08.07....he he he...valjda ne, jer ću grist... Ima još dosta toga za obavit, moj dragi sve laganini, on radi na svom izgledu:mljacko:

fasinain
18.06.2010., 13:35
Thika, ja jos iman tocno 3 miseca, a i opustena san dosta (trudnicki hormoni vjerovatno)
ali sve se mislin da bi me sljedeci tjedan mogla uvatiti panika.

imenka
18.06.2010., 13:40
hehe, thika, ma nervoza je normalna. samo polako.
ispuši se na venitlu :D

drea_zg
18.06.2010., 14:54
svim curkama za danas i sutra držim fige...vrijeme će biti odlično izgleda, biti će sigurno lijepih dijelova dana pa ćete moći to iskoristiti...

samo opušteno i uživajte u vašem danu :top:

imenka
18.06.2010., 15:15
joooj, da sve curke koje postaju gospođe ovog vikenda: neka im bude lijepo, onako kako ste zamislile i još bolje, i naravno, da to bude samo početak cijeloživotne bajke :cerek:

Thika
18.06.2010., 15:48
Evo trebala mi je kavica i sad sam se primirila, sve velike stvari sam obavila (Naravno osim vjenčanice!!!!) i sad cilo vrime motam po glavi šta još da napravim da ne bude u zadnji tren...zatišje pred buru...:D

Sretno cure ovog vikenda!!!!

prasence82
18.06.2010., 19:22
ostalo je još otići po haljinu, naći odjeću za mladoženju (s ovim fakat ne znam što ću!), ponoviti probnu frizuru, ispuniti upitnik u crkvi i riješiti buket i darove za goste...
ostale dogovore trebam sve redom potvrditi i zacementirati...

je li to puno, malo ili normalno? :D

O Bože...prelijetala sam preko postova i pročitala: naći mladoženju :lol: i mislim si ček, ček, ova je fakat luda :lol: Više ni čitat ne znam.

svasta_nesto
18.06.2010., 19:43
:lol::lol:

čuj... imam još tri puna tjedna, a ja sam sposobna žena, sve se može :rofl:

prasence82
18.06.2010., 21:01
Pih, u tri tjedna nađeš i trojicu. :mig:

Lady Dee
18.06.2010., 22:02
još točno 3 mjeseca :jumping:

tinka83
19.06.2010., 11:02
onima koje postajete gospođe ovaj vikend, sretno!!!! :cerek:

svasta_nesto
19.06.2010., 12:08
sretno curkama danas :cerek:

joooj, ja bih da za tri tjedna bude ovakvo vrijeme

prasence82
19.06.2010., 14:26
Sretno cure! Bit će sve savršeno.:cerek:

Lady Dee
19.06.2010., 14:54
sretno cure :jumping:

melita
19.06.2010., 14:57
i od mene - veliko sretno i uživajte u svom danu! :rock:

svasta_nesto
22.06.2010., 11:18
joooj kako dani lete...:eek:

Mayo
22.06.2010., 11:25
joj svasta, nemoj sad ti :facepalm: :zubo:

ja upravo pakiram zadnje poklone za goste, još mi fale kartice koje ću naknadno staviti.. treba mi pauza.

jel ima kod vas novosti po pitanju odijela za dragog?

svasta_nesto
22.06.2010., 12:38
dobro, dobro neću :mama:.

kod mene stanje ovakvo:
- u četvrtak idem po vjenčanicu :cerek:
- dragi još uvijek neobučen (ma ne, ne sekiram se ja,može on to... aha)
- do kraja tjedna ću srediti zadnji dogovoir s klapom i otići platiti kolače i tortu
- idem u nedjelju službeno u Dubrovnik, vraćam se u četvrtak 1. 7. i onda više ne radim kako bih: otišla na zadnji dogovor u crkvu i restoran, pokupila našu svijeću, išla na još jednu probnu frizuru jer je prva bila blaga jeza, sredila nokte (na rukama i papcima), vidjela se s fotografom, smislila darove za goste, pripremila hranu i piće za doma, našla novog mladoženju u slučaju da ovaj još nema odijelo :D

- darovi za goste su problem:mislila sam im podijeliti male čuvarkuće (imam ih u buketu i na stolovima :cerek:), no za to mi trebaju kartice s imenom i datumom što nemam; a pala mi je na pamet i ideja da umjesto darova za goste učinim nešto humanitarno i tome ih obavijestim - što mislite?

Mayo, kako vi napredujete s odjećom?

Mayo
22.06.2010., 13:24
s odjećom? suuuper, nikad bolje! dragom se šije odijelo i to vjerujem da će biti ok.. još uvijek sam blago šokirana što je to u postupku rješavanja.. a nakon toga ide onaj još bolji dio gdje kupujemo košulju (odnosno barem dvije da se može presvući), kravatu, cipele, remen... groooovy :trio:

kod mene situacija nepromijenjena, Ivica zove i zove i zove, svaki dan po nekoliko puta :rofl:

briga me, idem u četvrtak na more, a kad se vratim nazvat ću ga da vidim kak napreduje. vjerujem da je sve ok, mislim - mora biti, zar ne? :zubo:

što se tvojih kartica tiče - zakaj ih ne napraviš?

svasta_nesto
22.06.2010., 14:30
zato što sam lijena :mig:.

a vidit ću... u humanitarnoj sam fazi,meni to ima više smisla, ali ne znam kako bi ljudi reagirali...

slatkica555
22.06.2010., 15:48
Još 11 dana....i još uvijek sam cool! :D Vidjet ćemo do kada će me to držati. :ne zna:

belize
22.06.2010., 18:00
Još 11 dana....i još uvijek sam cool! :D Vidjet ćemo do kada će me to držati. :ne zna:

Potpisujem:D

Mazilymaz
22.06.2010., 21:12
držite fige u subotu i mislite na mene! :moli::moli::moli::moli:

Mayo
22.06.2010., 23:00
Naravno da hoćemo :)

svasta_nesto
22.06.2010., 23:36
naravno :mig:

nego,uskoro možemo početi pratiti 15-dnevnu prognozu :rofl:

Ali051
23.06.2010., 00:42
I za mene držite fige :)
Joj stalno gledam prognozu!
Nadam se da če nam biti lijepo vrijeme i da če sve biti ok.

mirna85
23.06.2010., 09:36
moj dragi uvijek kaze da koliko god kisa padala, svaku se subotu ipak, bar na kratko, pojavi sunce..tako da drage moje ne brinite, sve bu ok :mig:

slatkica555
23.06.2010., 09:42
I ja sve gledam prognozu. Biti će lijepo ovaj vikend stoga se uopće ne nervirajte. :)

melita
23.06.2010., 12:03
još samo danas ovako ružno i tmurno, a onda nam konačno stiže ljeto :mig:

Lady Dee
23.06.2010., 22:21
jao riječi ti se pozlatile :cerek:

zlocka
23.06.2010., 22:32
danas je kod nas bilo lijepo samo je puhalo

imenka
23.06.2010., 23:54
zato što sam lijena :mig:.

a vidit ću... u humanitarnoj sam fazi,meni to ima više smisla, ali ne znam kako bi ljudi reagirali...

meni je to genijalna ideja :top: cudim se da mi to nije palo na pamet, inace sam bas osvijestena :raspa:

svasta_nesto
24.06.2010., 00:26
slobodno se posluži idejom, mada nisam još preboljela čuvarkuće jer ću ih imati u buketu i u aranžmanima. da ih darujemo -priča zaokružena.

slatkica555
26.06.2010., 09:04
Sretno svim mladenkama danas i neka vas vrijeme posluži!

juventa
26.06.2010., 18:36
ja još ne odbrojavam,čini mi se jaaaako daleko 13.11.,samo me malo tu i tamo štrecne :D
nekako mi cijela ta organizacija ide laganini pa se malo pribojavam da će se sve zakomplicirati negdje tamo kad najmanje bude trebalo.
ovo smo riješili:

-sala
-bend
-fotograf
-kolaci i torta
-zarucnicki tecaj
-dragi ima odijelo i cipele

jel kasnim s nečim ili je to ok? uopće nemam predodžbu. kao što rekoh,ovo je sve išlo kao podmazano. najveća muka mi je moja vjenčanica

zlocka
26.06.2010., 20:50
predlažem kupnju, mogu se naći za male i velike novce. prije toga razgledaj i probaj što ti stoji. ostaje još i opcija šivanja, kako to traje neko vrijeme, sad je pravo vrijeme da kreneš polako i sa time.

juventa
27.06.2010., 00:32
hvala,mislim da cu polako i s tim krenuti prije mora. znam otprilike sto hocu,tj. sto necu samo nemam vremena ici po salonima

melita
27.06.2010., 17:49
ja sam tjedan dana prije tebe i tu smo negdje.. samo mi nemamo tečaj ni odijelo, al ja imam vjenčanicu :cerek: malo me vodiš, ajd :D

zlocka
27.06.2010., 17:51
:rofl:
a ja idem po svoju ovaj tjedan, konačno je stigla :cheer:

melita
27.06.2010., 17:56
čekamo slikice kad stigne :cheer:

juventa
27.06.2010., 21:47
lijepo je što nas ima i u ovim jesenskim terminima. znači, mi šizimo otprilike u isto vrijeme :rofl:
ja bih najradije sve sljedeći mjesec sredila tako da ne moram misliti o tome više. čekam da dođe novi svećenik u crkvu gdje ćemo se vjenčati jer se umro dotadašnji. tek nakon toga se možemo dogovoriti za termin i početi pozivnice rješavati.

curke,sretno svima kojima je dan V blizu, uživajte! :cerek:

svasta_nesto
27.06.2010., 22:39
zloćka, ti to već imaš dress?

svaka čast.

ja nemam još... komplikacije, komplikacije...:rolleyes:

zlocka
27.06.2010., 22:52
da, savim slučajno. na sajmu dobila letak, haljine bile povoljne, otišla pogledat, našla haljinu, naručila broj veću...u utorak idem, nadam se po nju, čekam da mi se jave iz salona za termin. rekli su da imaju gužvu inaće bi išla prošli tjedan.

Mayo
27.06.2010., 23:07
svasta, kak ti sad nemaš haljinu? kaj nisi trebala ići po nju? kaj se dogodilo? :(

da te utješim - ti si barem imala prvu probu, ja nikako da je doživim :rofl:

svasta_nesto
28.06.2010., 00:06
zloćka, koji salon i koja veličina? možda će mi trebati... ne pitam što košta :lol:

Mayo, prva proba je super, druga je koma! nevjerojatno kako se to može iskomplicirati... uglavnom, radimo i dalje na projektu haljina :rolleyes:

kako sam frustrirana!

Mayo
28.06.2010., 00:25
o bože, ispada stvarno da je oko tih haljina najveći problem... držim fige da se sve sredi u što kraćem roku :grli:

imenka
28.06.2010., 00:25
ajme još 2 mjeseca i tjedan dana!!!!!!!! kak to prolazi. ma ne. 3 tjedna. joj glupa sam.
al danas kupili odijelo :D
iako nekako imam dojam da to nije konačno. i valjda ću se s kinezima poklat za vjenčanicu da je naprave.
i držite fige da u sljedećih par dana konačno reguliramo mjesto i vrijeme ceremonije da mogu počet dijelit pozivnice :horror:
doduše, mislim da ćemo poslat 'safe the dates' God bless america sa svim tim idejama, koje totalno preuzimam, inače bih poludila, :facepalm:

svasta_nesto
28.06.2010., 00:45
mayo što je s tvojom haljinom?

Mayo
28.06.2010., 09:10
zovem danas da vidim... javim :mig:

daj mi reci zašto ti haljina nije dobra nakon druge probe? jesu zeznuli kroj ili nekaj drugo?

Mayo
28.06.2010., 12:48
update - proba haljine u ovu srijedu!!
i nisam ga stigla nazvati - sam se javio :)

drž'te fige :mig:

goodgirl29
28.06.2010., 16:55
ja drzim :mig:

ja sam sad zabrijala da sam predebela za svoju haljinu, tj, da cu izgledat jos deblje nego sto jesam, kuma me jedva danas odgovorila da ne idem trazit drugu... sva sreca pa imam jos 3 mjeseca.... mozda i potazim drugu :facepalm:

Mayo
28.06.2010., 17:10
GG, daj nemoj brijat takve misli u glavi, izgledat ćeš super i sigurno si s razlogom izabrala baš tu haljinu :kiss:

goodgirl29
28.06.2010., 17:17
:zvrko: nemam sto pametno radit pa smisljam svasta :p ali bas sam si zabrijala, morat cu se zaletit opet je probat, vec me teta u salonu ne voli :bonk:

upucaj ga sad
28.06.2010., 17:19
počela je panika... :horor: još manje od dva tjedna, a ja se bojim uopće sjesti i napisati šta još treba napraviti

naravno, tome je doprinijela i činjenica da smo usred renoviranja stana, tako da je i s te strane potpuni kaos

imenka
28.06.2010., 17:51
ajme, upucaj, tako ćemo i mi nekako biti.
da ne kažem da tražimo i posao i završavamo diplomske (tek kad on svoj obrani sad 1.7. ćemo se NAPOKON moć potpuno posvetit svemu. ah. odustajem polagano, sve mi je svejedno, stalno sanjam da nemam ništa gotovo na sam dan vjenčanja, što je mogući scenarij,,,)

goodgirl29
28.06.2010., 18:01
ma imenka, bit ce sve spremno :mig:
upucaj, znam kako ti je, i mi smo u slicnim polovima, ali, sve ce to biti ok... ja sam odustala oko sizenja oko svadbe, sad samo sizim oko kuce :lol:
+ naravno sto se bojim da cu izgledat debelo u vjencanici :(

Mayo
28.06.2010., 23:23
draga, mislim da nas većina ima takve strahove :rofl:
ma daj, ne zamaraj se takvim mislima, bit ćeš predivna :top:

Mayo
28.06.2010., 23:28
živjele dvotjedne prognoze :zubo:
http://www.accuweather.com/en-gb/EUR/HR/HR004/Zagreb/Forecast2.aspx

maša_26
29.06.2010., 09:19
ja još ne odbrojavam,čini mi se jaaaako daleko 13.11.,samo me malo tu i tamo štrecne :D
nekako mi cijela ta organizacija ide laganini pa se malo pribojavam da će se sve zakomplicirati negdje tamo kad najmanje bude trebalo.
ovo smo riješili:

-sala
-bend
-fotograf
-kolaci i torta
-zarucnicki tecaj
-dragi ima odijelo i cipele

jel kasnim s nečim ili je to ok? uopće nemam predodžbu. kao što rekoh,ovo je sve išlo kao podmazano. najveća muka mi je moja vjenčanica

draga moja, imamo isti datum :), a ja sam samo riješila salu, bend i fotografa i vjenčanicu. za sve ostalo imam još vrimena..tako da ne kasniš, bar ne u usporedbi sa mnom :D

mlada2010
30.06.2010., 09:27
Pocelo je odbrojavanje ...jos samo 2 months and 18 days :cerek: uffffffff ako to prezivim...sve je skoro gotovo ali opet se stvore sitnice i onda pomislim..."joj i to jos..pa to sam vec sredila..." da, da.:lol:
dragi mi je nazalost na poslovnom putu......vecinu stvari sam ja napravila..ali bolje tako :D zato mi je on jucer poslao najjjjjjjjjjjjjjj najjjjjjjjjj ruze postommmmmmmmmm my darling...ali nece proci lako unatoc tome :lol: ceka njega njegov part .....

imenka
30.06.2010., 11:18
:top:

treba svakom njegov dio :D

Mayo
30.06.2010., 22:57
još osam/devet dana, ovisi kako se gleda.. i milijun stvari za napraviti :zubo:

haljina se pomaknula s mrtve točke. valjda će toj sapunici doći uskoro kraj :D

dragi i ja finalizirali prije par minuta popis gostiju. odabrali također pjesme za obred/ulazak u dvoranu, rezanje torte. u subotu nas čeka potraga za košuljom, kravatom i cipelama :facepalm:

cuga za djevojačku se hladi u fridžu :jumping:

idući tjedan sam na godišnjem, hvala bogu, tako da ću sve stići.

zlocka
30.06.2010., 23:02
joj mora da si presretna što se bliži dan V :cheer:

Mayo
30.06.2010., 23:07
stvarno jesam draga, jedva čekam :cerek:
kako je vrijeme brzo prošlo, kao da smo jučer kaparili dvoranu.. uživaj u svakom trenutku priprema, vidjet ćeš kako će proletjeti :)

a jaaako se veselim i djevojačkoj u petak, nikad si nisam baš sve frendice okupila na jednom mjestu :D

zlocka
30.06.2010., 23:08
baš bi mogle patrolirati po jarunu da upadnemo :D

Mayo
30.06.2010., 23:17
hahah, to bi bilo zakon :top:

bit ćemo vjerojatno ili u aquariusu ili u galleryju pa nas potražite :D
ali kako je krenulo s pripremama i planovima, pitanje je hoćemo li uopće izaći iz stana :D

imenka
01.07.2010., 00:29
mayo, ajme, još samo malo :D

hehe, de stisnu tu haljinu :lol:

baš je proleeetjelo,,,
ja imam još 80 dana.. u biti nije to tako ni malo.
al se opasno smanjuje.

svasta_nesto
01.07.2010., 13:06
brojim, brojim... grč u želucu.

cure - pjesma za rezanje torte mi treba! di da to stavim - na koju temu?

šta se haljine tiče - jednostavno se nisam dobro osjećala - ali vidjet ćemo to još.

zlocka
01.07.2010., 13:08
brzu ili sporiju?

unique_girl
01.07.2010., 13:10
ajme čim pročitam da nečija bude za 8 dana meni srce brže zaigra.. a moja eto za 3 mj i 2 tjedna.. weeeeeeee:D

svasta_nesto
01.07.2010., 13:13
ne znam... ali ne prebrzu. imaš ideju?

vedrana84
01.07.2010., 13:15
ajme čim pročitam da nečija bude za 8 dana meni srce brže zaigra.. a moja eto za 3 mj i 2 tjedna.. weeeeeeee:D

hm, i moja :kava: onda smo isti datum :cerek:
ma sve stignete cure, mi smo u restoranu bili prije 5 dana tek, odijelo nemama, cvice isto (ni blage ideje sta cemo s tim) tortu nemamo, dekoracije - jos ne znamo sto s tim, ni vjencanicu nebi imala da me kuma nije potirala da idem probavat i sve rijesila u prvom salonu za manje od uru vrimena. cipele nasla na e-bayu, nausnice na fejsu...

Mayo
01.07.2010., 13:26
Mi režemo na Kao kakao - Leb i Sol...

imenka
01.07.2010., 13:39
heh, ako je čokoladna torta : you're love is better then chocolate. mislim da ćemo tu možda uzet :D

melita
01.07.2010., 15:32
hm to mene isto muči. ova mi je lijepa, ali prespora.. a nešto brže, življe, prijedlozi?

Mayo
01.07.2010., 15:41
Možda google zna:
wedding songs cutting cake (http://www.google.hr/search?q=wedding+songs+cutting+cake&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a)

melita
01.07.2010., 15:46
pametno naše :kiss: :D

Mayo
01.07.2010., 15:58
:zubeki:

ma negdje se već rapravljalo o ovome. mislim da je ovo ipak za temu "Bend i repertoar..."

inače, mi smo htjeli "Kao kakao" kao pjesmu uz koju dolazimo na obred, ali smo je ipak stavili za rezanje torte..

od ostalih stvari:
Verve: Bitter Sweet Simphony - dolazak pred matičarku (jer oboje volimo tu pjesmu, zbog prekrasnih violina na početku i zbog ironije u nazivu :zubo: )
The Cure: Friday I'm in love - ulazak u dvoranu (svadba je, jel, u petak)

zlocka
01.07.2010., 17:37
hm to mene isto muči. ova mi je lijepa, ali prespora.. a nešto brže, življe, prijedlozi?

simply the best? to sam ja htjela, još dragi nije čuo prijedlog. ili glazba iz a je to, allo allo i tak nekaj komičnog.

svasta_nesto
01.07.2010., 17:45
a je to :lol:. to mi je super

head over heels
01.07.2010., 17:48
Mi imamo onu klasičnu: http://www.youtube.com/watch?v=bjNiIvUEtIw :top:
Ali fakat mi je super :cerek:
Za bacanje buketa "It's raining men", a za bacanje papuče (umjesto podvezice, jel) Queen i "Another one bites the dust" :lol:

imenka
01.07.2010., 19:29
simply the best? to sam ja htjela, još dragi nije čuo prijedlog. ili glazba iz a je to, allo allo i tak nekaj komičnog.
a je to je slatko, al je mislim bilo na gotovo svakoj svadbi na kojoj sam bila :rolleyes:
Za bacanje buketa "It's raining men", a za bacanje papuče (umjesto podvezice, jel) Queen i "Another one bites the dust" :lol:

super izbor za sve :D

a ona chocolate je spora, al mi je baš nekako pala na pamet, pa si usput možemo i neki slowić otplesat, hehe ;)
možda pitat DJa/Band kaj je uobičajeno, pa onda da znate, čisto koje NE izabrat :p

zlocka
01.07.2010., 20:25
ma da? ja još nisam čula ni na jednoj :rofl:

unique_girl
01.07.2010., 21:11
hm, i moja :kava: onda smo isti datum :cerek:
ma sve stignete cure, mi smo u restoranu bili prije 5 dana tek, odijelo nemama, cvice isto (ni blage ideje sta cemo s tim) tortu nemamo, dekoracije - jos ne znamo sto s tim, ni vjencanicu nebi imala da me kuma nije potirala da idem probavat i sve rijesila u prvom salonu za manje od uru vrimena. cipele nasla na e-bayu, nausnice na fejsu...

16.10.? :D

mi se još ne možemo odlučit oko izgleda torte i ja za cipelice a sve ostalo je gotovo..

imenka
01.07.2010., 22:05
ma daj, bravo.
ja sutra idem u još jedan restoran za catering, ima tu dosta povoljnih ponuda, pa ćemo vidjet.

a kad se sjetim da je manje od 3 mjeseca preostalo, jeza me hvata,,,

svasta_nesto
01.07.2010., 22:40
e, a kako to ide? majko, jesam neuka :rolleyes:.

što?

mignem svom čovjeku za klavirom, on počne svirati, dođe torta, imamo šampanj i što onda radim? :ne zna:

melita
01.07.2010., 22:45
eeee, te se uopće nisam sjetila a super jeee :lux:
i ove ostale su ti pravi izbor :top:

Zafrina
02.07.2010., 10:26
3mj i 3tj do vjenčanja.
kupili smo odjelo i meni cipele. u ponedeljak idemo naručiti pozivnice :cerek: i sljedeći vikend pozivamo kumove.
još uvijek ne znam što ću za doček gostiju i što ću s frizurom...

imenka
02.07.2010., 16:56
e, a kako to ide? majko, jesam neuka :rolleyes:.

što?

mignem svom čovjeku za klavirom, on počne svirati, dođe torta, imamo šampanj i što onda radim? :ne zna:

ma to se okvirno prije dogovori, tako da oni u određeni sat, sami to izvedu. prije vas pitaju još jednom jel ok. kako se dogovorite :mig:

svasta_nesto
02.07.2010., 23:43
hvala, hvala.

ali ništa posebno je l da? dođemo tamo, nazdravimo i razrežemo tortu, malo se nahranimo i to je to?

melita
03.07.2010., 11:55
ne znam, nisam se nikad udavala :D ma da, mislim da je to to, nema neke velike filozofije tu :mig:

svasta_nesto
03.07.2010., 14:02
u svakom slučaju, saznat ću za tjedan dana :eek::D

još kravata i imamo sve :top:

imenka
03.07.2010., 15:36
svim curkama koje su jučer/danas/sutra postale ili postaju gospođe, čestitam :D

Mayo
04.07.2010., 08:36
prva sam na tickerima :eek:

šalu na stranu, jedva čekam :cheer:

danas idemo dragom probati pronaći košulju, kravatu i cipele.. navečer pakiram ostatke poklona, a idući tjedan sve ostalo...

još 5 dana :jumping:

bananavk
04.07.2010., 09:13
:ne zna::confused::ne zna::rofl:
haha ja nisam ni znala da moram birati pjesmu za rezanju torte ....a uuuuuu
Ali tako i tako sad uskoro krećem na preslušavanje razno raznih pjesama, tako da DJici (ONA! :) ) barem znam reći šta ne želimo

bananavk
04.07.2010., 09:59
E evo i da ja obavijestim, naša je 03.09., dakle manje od 2 mj :D:D
najveći problem je malo premala vjenčanica :confused::bonk:

svasta_nesto
04.07.2010., 11:10
zadnji tjedan odbrojavanje krenuo....

immao sve, treba samo sve iznazivati još jednom.

i danas mi tiže mamaaaa :cerek:

head over heels
04.07.2010., 11:29
Blažena mama :cerek:
Da nema moje, već bi završila u novinama pod naslovom "Žena od čista mira podivljala i podavila 15 ljudi oko sebe" :usama:

svasta_nesto
04.07.2010., 14:39
da, unaprijed mi je sve lakše kad znam da će biti tu.:top:

fasinain
04.07.2010., 17:42
a mene moja samo izludi...
ja ne mogu virovati...
jedan dan tata, drugi dan ona.
stvarno ne znam na koga sam ja :ne zna:

imenka
05.07.2010., 15:02
hehee, ma to s vremenom sve lakše.
moji su trenutno zlatni (ok, bili na godišnjem, i nema me doma, valjda zato :p)

jučer nisam imala net, a htjela sam objavit da je 77 dana (to mi je lijep broj) tako da eto, danas je 77.mi dan :D

Mayo i svasta nesto, navijamo za vaasss ;)
i naravno za sve ostale.
i, da mislim da ne moram napominjat da slike hoćemo ASAP. makar kakve, nema izvlačenja :p

fasinain
05.07.2010., 15:29
sritno svima :cerek:

ako je tebi 77, onda je meni 76 :)

(ti bar imas pozivnice ) :mama:

tinka83
05.07.2010., 16:11
cure, ja još 2 mjeseca i 20 dana... :eek: bemumiša sad polako počinjem imat grčeve u želučeku...

Mischa
05.07.2010., 16:40
cure, ja još 2 mjeseca i 20 dana... :eek: bemumiša sad polako počinjem imat grčeve u želučeku...

Ja jos imam 2 mj. i 6 dana..ili ti ga 68 dana...:lol::lol::lol:

Mayo
05.07.2010., 20:47
zadnji tjedan odbrojavanje krenuo....

immao sve, treba samo sve iznazivati još jednom.

Hehe, mene si nazivala štrebericom, a sad si nas pretekla :rofl:

danas mi tiže mamaaaa :cerek:
njaaa :cerek:

Mi riješili cipele, jednu košulju (trebamo još jednu), kravatu, remen, odijelo... fala nebesima.
Moja haljina se šije :kava:

Bila u restaču i dogovorila detalje, sutra kod fotića i na plesnu poduku (jesmo se rano sjetili, na šta će to ličit majkomila :lol:), još potvrditi kolače, frizerku, šminkera, muziku, platiti tortu...

pokloni zapakirani čekaju...

ma ziher sam nekaj zaboravila :zubo:

Mayo
05.07.2010., 20:49
Mayo i svasta nesto, navijamo za vaasss ;)
i naravno za sve ostale.
i, da mislim da ne moram napominjat da slike hoćemo ASAP. makar kakve, nema izvlačenja :p
Hvala, hvala :)
Ne znam gdje su Upucaj i Thika, nešto su utihnule...

Dogovoreno za fotke, iako mislim da ih neću stavljati javno, ali riješit ćemo nekaj preko PM-a :mig:

svasta_nesto
05.07.2010., 22:52
di ste remen našli?

da, i ja ću fotke nekako dogovoriti s radoznalom ekipom... moj dragi baš ne gleda
blagonaklono na to da ga vješam po internetu.

sve je kao riješeno, a ja se i dalje ubi od posla - što na poslu, što oko svadbe :rolleyes:

šta ću radit drugi tjedan? :lol:

hvala svim navijačicama :cerek:

Mayo
05.07.2010., 23:07
remen u Amadeusu, 125 kuna, crni s nekakvom srebrnom jednostavnom kopčom.

btw izgleda da odijelo mora na doradu, mi baš nemamo sreće s našom oblekom :lol:

svasta_nesto
06.07.2010., 00:20
mi kupili odjelo i košulju u mens pointu za nekih 2000 kn. bagatela.

uf, što smo OT, ali zadnj tjedan se smije, je l da fran :mig:

Mayo
06.07.2010., 00:23
Super cijena :top:

I mi smo super prošli, odijelo 1500 kn, šivano po mjeri (ali ipak ga treba malo suziti :zubo:), a košulja 150 kn u P&C i još jedna vjerojatno u DTR-u za 200 kn. Kravata 200 kn u Rosneru, cipele 500 kn u Importanne centru.

Samo da to sutra riješimo, i mene i njega, da ne jurcam opravice dan prije vjenčanja :D

Valjda nas Fran neće motikom..

maša_26
06.07.2010., 10:05
:confused:

tribam pomoć od Vas... kako je svadba 13.11. znači, ranije pada mrak,a tila bi uvatit i koju sliku po danu, tako da imam problem odredit kad bi zakazala u crkvi vinčanje, a po tome onda i odredit i sve ostalo...molim Vas za savjet..:)

p.s.
neznam jel ovaj post spada pod ovu temu..nisam znala di bi s njim

Mayo
06.07.2010., 10:13
imaš temu "Na dan vjenčanja - raspored...", pa pitaj tamo.. ja ti ne znam dati dobar savjet, mi fotkanje imamo ranije, a tek onda obred i ostalo..

maša_26
06.07.2010., 10:23
ok..napisala sam sad i tamo..:)

imenka
06.07.2010., 16:49
hehe, prolazi to brzo :D

ajme Mischa, zaboravih da smo ti i ja blizuuu :D

Dogovoreno za fotke, iako mislim da ih neću stavljati javno, ali riješit ćemo nekaj preko PM-a :mig:

ma stavite galeriju s passom i nema bada, pa samo 'provjerenima' :p
ili se dodamo na faceu :D

Francesca
06.07.2010., 17:39
:raspa:

Mayo
07.07.2010., 08:54
http://img175.imageshack.us/img175/9350/prognoza.jpg

head over heels
07.07.2010., 09:53

Lijepo, lijepo, HoH ništa :ne zna:
Još 10 dana :horor::horor::horor:
Taman kad sam mislila zdimit doma tjedan dana prije, evo šefa i naravno :nono:
Bit će dobro ako dođem 3 dana prije, a sve još treba na licu mjesta utvrditi, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :eek: Bemtiorganizaciju iz ZG-a :rolleyes:

Mayo
07.07.2010., 09:57
joj zlatica, pa znam ja da si ti 17.7. :kiss:
mislim ja i na tebe, ali koncentrirat ću se onako stopostotno idući tjedan :zubo:

head over heels
07.07.2010., 10:02
:kiss:
Ma imam neke napade slične onima kad trudnički hormoni preuzmu, toliko sam napeta da sve još stignem pohvatai da sam čas :mljacko: a čas bi plakala kao suzna godina :rolleyes:
A šef stalno zaje..va i natrpava dodatnog posla kad zna da bi me trebao rasteretiti, kokoš jedna od čovjeka :tuctuc:
Glavno da vidim da je to sasvim normalno, pa znam da nisam baš pukla ka kokica :cerek:

Mariposa1982
07.07.2010., 11:22
Još točno mjesec dana :cerek:

imenka
07.07.2010., 15:15
...
:cheer:
...
Glavno da vidim da je to sasvim normalno, pa znam da nisam baš pukla ka kokica :cerek:

ma normalno je :D ja imam još 2 mjeseca i 12 dana, pa već šizim da to nije normalno.
iako lagano ulazim u onu : bit će kako bude fazu :D
a danas gledam neke photosessione i mislim si: ajme kad ćemo mi to stići. a meni seka veli (ma srce moje :kiss:) pa budemo poslije još 15 shootinga obavile :D
:cerek: ne moramo sve u 1 danu :top:

MallaPlava
07.07.2010., 16:00
Još točno mjesec dana :cerek:

i miiiii :rock::rock:

tek sad me malo nervozica počela prat!!!

svasta_nesto
07.07.2010., 18:09
:kava::cool::zivili:

Mayo
07.07.2010., 21:58
svasta mi je cool, tako treba :mig:

mi danas podignuli odijelo za dragog, suzili mu sako, suzili i skratili rukave, suzili i produžili nogavice.. par sitnih popravaka :zubo:
haljina je tu.. još uvijek ne vjerujem :D

sutra pospremanje stana do kraja (danas sam prala prozore :rolleyes:), moram do Se-Mija odnijeti im raspored stolova, žesticu, poklone za goste i ostale stvarčice, navečer kod kumova i onda, nadam se, dobar spavanac prije petka :)

svasta_nesto
08.07.2010., 00:14
sutra počinju dolaziti gosti... sretna sam zbog toga ko prase u blatu.mislim, promenada traje od vikenda, ali sutra dolaze MOJI ljudi :cerek:

joooj, kako je to blizu :D

tinka83
08.07.2010., 10:21
joj curke moje, mi krećemo polako sa dijeljenjem pozivnica... već nam je krajnji čas... :zubo:

melita
08.07.2010., 10:29
pa taman vam je to, dva i pol mjeseca. sasvim dovoljno :mig:

tinka83
08.07.2010., 10:38
ma krenuli bi mi i ranije, samo što smo imali tih malih problemčića pa sad kad se sve smirilo, sad mogu opet krenut dalje sa planiranjem... ma svi ti ljudi ionak znaju za svadbu, sad samo moramo to podijeliti i svima još sve objasniti i to je to... :D iako moram priznat da mi to baš i nije neki gušt... :zubo:

imenka
08.07.2010., 11:09
joj curke moje, mi krećemo polako sa dijeljenjem pozivnica... već nam je krajnji čas... :zubo:

ma kaj briješ, ja još nemam ni 100% detalje za napisat na pozivnice, sve će se to. bitno da ljudi znaju :D
doduše mi smi ionako way behind sa scedualom :ceka:

jel bad ak pošaljemo tek sad 'save the date'-s prijateljima koji su vani :lol:

doduše dobili smo pozivnicu za vjenčanje u SAD prije par dana koje je 8.8. tako da sve se stigne :D

mayo, :top: za haljinu, bitno da je tu.

fasinain
08.07.2010., 14:23

pa ti se udajes posli mene a mi jos nismo ni pozivnice smislili :zubo:

tj jesmo, ali ih prijatelj mora nacrtati (ili sta vec), pa onda moramo naci neku tiskaru :p

ugl, svi bitni vec znaju datum, tako da su pozivnice vise formalnost :)

tinka83
08.07.2010., 14:26
opa, pa vi to stvarno u laganini... :zubo: ma moje su napravljene još prije mjesec dana i čube u kutiji... vrijeme je da se počnu dijeliti.... kreću sad godišnji, mislila sam to izvesti prije, ali eto, tak je ispalo....

fasinain
08.07.2010., 14:30
pa da :ne zna:
ne da mi se zivcirati oko nicega...

tj jucer jesam, al san uspila malo primiriti stvari :)

sad san u zg :dosla prije pola sata:
i idem isprobati vjencanice sa mamon :cerek:

imenka
08.07.2010., 14:41
izvješće čekamo kasnije :D

Mayo
08.07.2010., 18:30
jebate, još malo!!!

odoh počistiti stan do kraja, pa do kumova na cugu.. što je riješeno, riješeno je :kava:

saznala sam u međuvremenu da su u firmi u kojoj radim sutra skratili radno vrijeme do 14.00 da se svi stignu spremiti i doći bez žurbe :cerek::cerek:

mislim da je ovo moje zadnje javljanje danas (ili među zadnjim) pa vas sve pozdravljam :w
tipkamo se kad već budem gospođa s prezimenom i prstenom više :cheer:

Svasta, Upucaj, Thika - mislit ću na vas, želim vam super provod i ludu feštu!!! :kiss:
A za tortu i ostalo se čujemo :zubo:

melita
08.07.2010., 19:11
hehe baš lijepo od šefa :top:

želim ti savršen dan, da sve prođe onako kako si si zamislila. u što uopće ne sumnjam :cerek:
i ostalim curama isto :cerek:

jedva čekamo izvještaje i slike :cheer:

zlocka
08.07.2010., 19:48
saznala sam u međuvremenu da su u firmi u kojoj radim sutra skratili radno vrijeme do 14.00 da se svi stignu spremiti i doći bez žurbe :cerek::cerek:

aj ti meni nađi neki posao kod sebe, i ja bi takvog šefa :D

tinka83
09.07.2010., 09:02
mayo, samo hrabro, možeš ti to! :rofl: ajde obavezno nam se javi čim uspiješ da čujemo detalje... uživaj u tom danu i želim ti od srca da sve prođe kako si i zamišljala... :cerek:

Mischa
09.07.2010., 09:10
Mayo drz' se gospodicna :cerek: nek ti bude onako kako si planirala...i obavezno javi kako je bilo...

zlocka
09.07.2010., 09:29
mi jedva čekamo da nam se javiš

fasinain
09.07.2010., 09:31
sritno :cerek: :cerek: :cerek:

svasta_nesto
09.07.2010., 10:10
Draga Mayo, odbrojile smo... :cerek:

puno, puno smijeha i sreće vam želim. :Pivo:

i drugim curkama ovovikendašicama, naravno :cerek:

ekipa, i ja se polako odjavljujem... vratit ću se kao gđa :eek:

head over heels
09.07.2010., 10:24
Mayo, nema druge nego poželjeti vam :Placebo:, da budete jako :lux::lux::lux:, mi :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer: za tebe, i javi nam se kasnije da podignemo jednu virtualnu :zivili:

tinka83
09.07.2010., 10:29
svaštaro, zari i ti ovaj vikend... :cerek: vidi se da me nije dugo bilo...
sretno i tebi i jedva čekam i tvoje dojmove!!! :top: uživaj!!!! :D

fasinain
09.07.2010., 10:57
svima koje se udaju ovaj vikend sritno :cerek:

i obavezno detaljni izvjestaj kad se vratite :)

zlocka
09.07.2010., 11:12
svašta i tebi sve najbolje! držimo fige da ne bude nikakvih problema.

Mayo
09.07.2010., 11:21
frizura gotova, šminkamo se, divan je dan i šaljem vam puse svima!! :kiss:

Mayo
09.07.2010., 11:22
Svasta :kiss:
Upucaj i Thika, gdjegod da ste, navijam za vas :cheer:

Uživajte!!

drea_zg
09.07.2010., 14:47
Ajme Mayo već je stigao tvoj dan??

Uživaj, uživaj, uživaj :cerek::cerek:
Dan je stvarno predivan

drea_zg
09.07.2010., 14:49
Draga Mayo, odbrojile smo... :cerek:

puno, puno smijeha i sreće vam želim. :Pivo:

i drugim curkama ovovikendašicama, naravno :cerek:

ekipa, i ja se polako odjavljujem... vratit ću se kao gđa :eek:

Sretno i tebi i svim ostalim curkama, puno ljubavi, smijeha i veselja. Danas sam u baš nekom :cerek: raspoloženju. Pusa svima :mig:

imenka
09.07.2010., 18:41
mayoo mayoooo :kiss:
dok sam ja došla ti si vjerojatno gospođa već :mig: al želim vam sveeee najbolje i da nam se super provedeš i prvom prilikom javiš :love:

svašta, thika, upucaj i sve ostale koje se udajete sutra/prekosutra, SRETNOOOO :cheer:

Francesca
09.07.2010., 20:21
ovo vikendnim udavačama puno sreće i neka vam sve prođe kak ste si zamislile :cerek:

head over heels
10.07.2010., 11:23
Cure, predivan je dan za vjenčanje :cerek:
SRETNO svima
:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

melita
10.07.2010., 11:25
nadam se da je mayi sve super prošlo :cerek:

a ostalim curama danas puno dobre zabave i sve najbolje :cheer::cheer:

*ribicaivana*
10.07.2010., 14:06
Sretnoooooo danasss!!!! Čestitam novim gospođama :mig:

Mayo
11.07.2010., 01:21
cure moje, sve je bilo savršeno, bolje nego što smo zamišljali i priželjkivali :)

što da vam kažem osim da su me jutros emocije totalno shrvale i koliko god sam si cool bila ovih mjeseci, suze su krenule pri samoj pomisli na atmosferu i drage ljude oko nas sinoć.. bilo je predivno, još uvijek ne vjerujem da je prošlo i da je to sad to :cerek:

sad smo tek došli doma, legli smo jutros oko 8.30, ja sam se probudila već oko 10.00, i onda išli s kumovima i frendovima na roštilj... idem se malo naspavati pa se javim sutra s detaljnijim izvještajem :mig:

Svasta i Upucaj sad negdje feštaju, vjerujem da se ludo zabavljaju :cheer:
A nadam se da će se i Thika javiti s izvještajem.

Laku noć :w :kiss:

Francesca
11.07.2010., 10:23
Čestitam gospođo Mayo :cerek:

zlocka
11.07.2010., 10:47
čestitam i ja
i jedva čekam slikice :D

bzzz
11.07.2010., 11:36
čestitam i ja
i jedva čekam slikice :D

I ja,i ja :D

fasinain
11.07.2010., 12:57
Cestitam :cerek:

melita
11.07.2010., 13:00
i ja :cerek:

bit će slika ovih dana :cheer:

kisicnosic
11.07.2010., 13:19
daleko je ali moj datum je 24.06.2011. :)

fasinain
11.07.2010., 17:06
zlocka evo netko i ispred tebe :)

zlocka
11.07.2010., 18:25
aaa netko poslije mene lol

svasta_nesto
12.07.2010., 13:55
evo i mene :D.

joooj... još sređujem dojmove, a ima ih... od četvrtka je krenulo kad su prvi gosti stigli, a ono što je trebalo biti tiha večerica pretvorilo se u tulumčić do gotovo četiri ujutro :cerek:

obred mi u laganoj magli od treme i emocija, ali sam baš, baš sretna i zadovoljna. ispltilo se višemjesečno višenje na forumu :D

drago Mayo, čestitke još jednom. drago mi je da si zadovoljna

Mayo
12.07.2010., 14:03
Svasta :kiss:

čestitam ti odsrca!!!
Drago mi je da je bilo baš onako kako si priželjkivala, odnosno i bolje :cerek:

melita
12.07.2010., 14:06
čestitam gospođe! :cheer: :cheer:

Francesca
12.07.2010., 14:31
Svašta nešto čestitke :cerek:

imenka
12.07.2010., 14:47
svašta nešto čestitke i ovdje :jumping:

svasta_nesto
12.07.2010., 15:15
hvala, hvala... još ću se ja tu malo muvati dok si ne nađem novi prikladan forum :cerek:

imenka
12.07.2010., 15:21
ma svakako :D
pa treba nama savjeta friško udanih gospođa :mig:

Niw
12.07.2010., 15:34
24.07. još malo ;)

Mayo
12.07.2010., 15:48
joj, ja sam na ovom podforumu od same registracije, otkad sam udavala prvu frendicu, dakle već 4 godine s kraćom pauzom :facepalm:

mislim da je stvarno vrijeme da se maknem :zubo:

bzzz
12.07.2010., 20:44
joj, ja sam na ovom podforumu od same registracije, otkad sam udavala prvu frendicu, dakle već 4 godine s kraćom pauzom :facepalm:

mislim da je stvarno vrijeme da se maknem :zubo:

Ni slučajnoooo :azdaja::azdaja::azdaja:

zlocka
12.07.2010., 21:32
što bi mi bez savjeta udanih teta :eek:

maša_26
13.07.2010., 09:01
još točno četiri miseca do V :cheer: :cerek:

slavonka123
13.07.2010., 12:26
još 2 mjeseca 3 tjedna i 4 dana i jedva čekam :cerek:

čestitam svim novopečenim gospođama :)

fasinain
13.07.2010., 12:36
imenka koliko mi jos imamo? :zubo:

jos 2 miseca i 5 dana :cerek:
(bar mi se cini :misli:)

od ovog sta nam je ostalo je - cvijece, sminka, frizura isl., njemu odjelo i pratece stvari :D
za konfete smo ja i decko smislili sta bi, samo jos moramo nagovoriti prijatelja da nam to napravi :)
za pozivnice takoder, dogovorili vec s prijateljom da nam radi dizjn, nama ostaje samo naci tiskaru (ili papir ako cemo sami tiskati :p)

svasta_nesto
13.07.2010., 12:44
što bi mi bez savjeta udanih teta :eek:

tebe nikako nećemo ostaviti na cjedilu :cerek:

zlocka
13.07.2010., 12:55
nadam se :D

imenka
13.07.2010., 18:49
imenka koliko mi jos imamo? :zubo:

da, još 68 dana :horor:

mi imamo odijelo. moja haljina je na carini, samo što ja nisam tamo, hahaha. došla prije mene. al sve mi se čini da ako se neće uspijet doradit s tilom da će ić na kupo/prodaju:lol:
dragi treba šuze, drugu košulju i kravatu/remen i to.

cvijeće ću DIY. s obzirom da već lagano šopingiram 'ukrase'

trenutno muku mučim s cateringom za svadbenu večeru, imamo ponuda, samo se trebamo odlučit, ili izdogovorit sve detalje.
i tražim razglas. joj ubit ću se. al eto

ako je mayo 2 dana prije dobila vjenčanicu, onda ću ja valjda 2 mjeseca prije uspjet nabavit razglas i catering, a sve ostalo pomalo i po principu 'uradi sam'
da ne velim da čekamo još dozvolu (teke je md jučer poslao molbu) za park u kojem je ceremonija vjenčanja :facepalm:
a prije te konačne potvrde ništa od pozivnica.

ma ne kasnim ja ni sa čim :brukica:

Mayo
13.07.2010., 20:27
Zlocka, bez brige, tu smo.
još ti ionako moram crashat na djevojačku :zubo:

Imenka, nije to ništa za haljinu, dragi je triput prekrajao odijelo i bilo je gotovo večer prije svadbe, tako da imaš još puuuuno vremena :D

Ako trebaš pomoć oko razglasa i ostalog, javljaj :mig:

zlocka
13.07.2010., 20:35
Zlocka, bez brige, tu smo.
još ti ionako moram crashat na djevojačku :zubo:

primljeno na znanje :lol:

imenka
14.07.2010., 13:39
mayo, ako znaš nekoga sa povoljnim razglasom daj kontakt :D

mah, s tom carinom i vjenčanicom i hrpu ,,, ozbiljno se dvoumim jel mi sve ovo treba u životu :facepalm:

fasinain
14.07.2010., 14:31
ma i meni to dode s vrimena na vrime.
bas gledam snimku jednog vjencanja... i sve je predivno, ali na drugu stranu mi se cini isforsirano. i te sheme sa rezanjem torte, kupovanjem mlade, bacanjem podvezice :ne zna:

sve mi ide nekako umjetno, pari da je taj dan unaprijed odreden za zabavu (pa ajmo - tko ce duze plesati i izvaliti vise gluposti) i sve mora biti po ps-u :ne zna:

Mayo
14.07.2010., 16:34
pa napravite po svome, izbacite što vam se ne sviđa, dodajte što vam se sviđa i gotovo :mig:

ne bih taj dan mijenjala nizašto na svijetu, vrijedilo je svake minute truda :cerek:

imenka, daj mi na PM malo više detalja, ako može

Mischa
14.07.2010., 16:41
Tko je prvi na redu sada?

Mayo
14.07.2010., 16:51
Head over heels ovaj vikend, a ima ih mislim još :cheer:

sancy_vu
14.07.2010., 18:26
eto drage moje i moj dan se bliži :)

04.09.2010. :cerek:

treme još nema..tako da sve je ok za sad :)

imenka
14.07.2010., 18:39
pa ima nas dosta u rujnu :cheer:

HOH, javiii seee, jel trema na vrhuncu?!

svasta_nesto
14.07.2010., 19:20
ma i meni to dode s vrimena na vrime.
bas gledam snimku jednog vjencanja... i sve je predivno, ali na drugu stranu mi se cini isforsirano. i te sheme sa rezanjem torte, kupovanjem mlade, bacanjem podvezice :ne zna:

sve mi ide nekako umjetno, pari da je taj dan unaprijed odreden za zabavu (pa ajmo - tko ce duze plesati i izvaliti vise gluposti) i sve mora biti po ps-u :ne zna:

nemoj forsirati... slažem se da je sve što je isforsirano itekako vidljivo.
odaberite ono što ste vi, ostalo ignoriraj.

vidi me, pametnice :lol:

fasinain
14.07.2010., 20:01
pa tako cemo i napraviti...
meni se neda ni bacati buket, ni podvezicu.
tila bi sta jednostavnije rezanje torte.
jel' puno trazim?

naravno da ce 50% ljudi komentirati da izvadam nesto novo, i da ja uvik moram biti posebna :rolleyes:
a ja bas obrnuto... zelin sta manje ceremonija i sl stvari :ne zna:

Mayo
15.07.2010., 00:09
Fas, na zadnjem vjenčanju na kojem sam bila nije bilo bacanja niti buketa ni podvezice, i nitko se nije time zamarao.

Mi smo tortu razrezali za tri minute, nije bilo hranjenja kumova, umakanja noževa i ne znam čega još. Nije se dolazilo kod nas doma, nije bilo tamburaša, nije bilo molitve, plesa s mladom.. sve smo skresali na minimum. I nakon svega nitko nije prigovarao, nego su svi komentirali kako je super što je sve bilo opušteno, bez presinga. Prema tome, uopće se nemoj zamarati time što će ljudi reći, napravite onako kako vam oboma odgovara. Bit će vam puno ljepše na svadbi koja je vaša i organizirana po vašim, a ne tuđim željama.

fasinain
15.07.2010., 09:25
pa tako ce i biti... samo eto :zubo:
nisu ove vase ideje lose, pa onda se uvatim da se predomisljam... tm vise sta moji oko mene malo prigovaraju :p

a znate mene, lakse mi se trenutno baviti tim "glupostima" nego rjesavati bitnije stvari :)

tinka83
15.07.2010., 12:29
još dva mjeseca i 10 dana! :eek: tik-tak tik-tak tik-tak... :zubo:

Mischa
15.07.2010., 12:30
Ja imam jos 58 dana do svadbe

Thika
15.07.2010., 15:27
Pozdrav curke...dugo me nije bilo!!!!!!!!!! Evo odbrojale smo i mi dane...Prvo da čestitam curama koje su prošli vikend slavile (zajedno sa mnom:headbang:)....Mayo, svaša, upucaj želim vam svu sreće ovog svijeta, uživajte u pravoj ljubavi i sretnom braku!!! Nadam se da vam je bilo sve savršeno kao i meni, tek danas su mi zadnji gosti otišli pa sam našla malo vremena za forum. Imala sam ovih dana puno posla, selidba, gosti, kupanje, produženo slavlje, tako da još nisam ni svjesna da sam gospođa:kava:. Vjenčanje je bilo stvarno kao šta smo i zamislili, bez treme šta sam samu sebe jako iznenadila, sve je bilo laganini i opušteno, gosti i mi smo zaista uživali, slikice će dočarat sve šta pišem...
I sad žalim šta je sve tako brzo proletilo, toliko priprema i na kraju prođe u tren...

tinka83
15.07.2010., 15:29
thika, čestitam!!! i jako mi je drago da je sve ispalo kako treba i da si uživala.. jedva čekam fotkice!!! :cerek:

imenka
15.07.2010., 15:37
:jumping: thika, čestitam
to je fešta kad zadnji gosti ostanu još 5 dana :mig:

mi još 66 dana.
radije bih da je još koja 6ica ispred, bez obzira na bad omen. haha

Thika
15.07.2010., 15:52
Hvala cure...uživajte u pripremama i pokušajte onaj zadnji tjedan pred vjenčanje provest u odmaranju, posvetite se sebi i obitelji. Mi smo samo sitnice obavljali zadnjih dana ali i to jako umori jer toga bude previše. Mene je propuh ukočio dok sam dva dana prije radila pedikuru. Tako da sam na dan vjenčanja mazala leđa par puta jer bol je bila ubitačna ali sve se zaboravi u trenutku. Do zadnjeg dana cvijeće je bilo upitno ali dan prije sam našla sve i taj cijeli dan radila aranžmane pa sam bila mrtva umorna. Nisam dala nikom da mi pomogne pa sam si sama kriva, ludi perfekcionista.
Da ne zaboravi da sam par dana prije doživila šizzzz jer je i kum bio upitan :eek:. Stavili su mu taj dan jako bitan ispit ali na kraju i to smo rješili. Cure moje bilo je prepreka i trzavica ali na dan D sve je bilo SAVRŠENO!!!!
A gosti su bili bez zamjerke...doputovali su iz svih krajeva Hrvatske i svijetaaaaaa....još uvik slavimo!!!

goodgirl29
15.07.2010., 15:57
thika, cestitam gospodjo!!!! :jumping:

imenka
15.07.2010., 16:01
thika, ovo što čujem jako je utješno.
dakle svo šizenje se ipak isplati :zubo: hehe. dala si mi volje malko, hvala ti :kiss:

Mayo
15.07.2010., 16:01
Thika :kiss:
Mislila sam na tebe.. čestitam ti i želim vam puuuuno sreće i ljubavi!!

fasinain
15.07.2010., 17:21
Thika super :cerek:
cestitam i bas mi je drago :)

jedva cekam slikice :p

zubičica
15.07.2010., 18:01
Thika,

pa čestitam ti od srca. Baš mi je drago kaj ti je sve ispalo dobro na kraju. Sretno!:mig:

svasta_nesto
15.07.2010., 22:15
thika :cerek:

mirna85
16.07.2010., 12:17
jos tocno 50 dana do :Placebo:!! can`t wait :cheer::cheer::cheer:

Zafrina
16.07.2010., 12:22
još 3mj i 7 dana :Placebo:

Mayo
16.07.2010., 12:26
Head over heels, mislimo na tebe, sretno sutra!!
:jumping::jumping:

Sretno i svim ostalim curama koje su na redu ovaj vikend!

tinka83
16.07.2010., 12:43
pridružujem se čestitkama... :cerek: sve koje postajete gospođe ovaj vikend, uživajte u svom danu, lijepo se provedite i očekujem dojmove i fotkice!!!! :zubo:

fasinain
16.07.2010., 12:48
potpisujem :cheer: :cerek:

mirna85
16.07.2010., 12:58
a ti fas? koliko jos do tvog dana D?

goodgirl29
16.07.2010., 12:58
isto :jumping:
curke, sretno, opustite se i uzivajte :D

fasinain
16.07.2010., 13:10
64 dana :cerek:

mirna85
16.07.2010., 13:33
jos malo... :cerek:

sretno svim predivnim mladenkama ovaj vikend..puno sunca i puno :rock: vam svima zelim!

head over heels
16.07.2010., 13:35
Cureeeeeeeeeee, evo me, živa sam! :D
Dakle, sve u zadnji čas još pregledano i popravljeno, orguljašica plaćena, hotelu odnijeli sve ukrase za stol i dr. kerefeke, cvjećarka kaže da je stiglo savršeno cvijeće, još samo do besvijesti vježbati 1. ples :rofl:
Izdalo me vlastito tijelo, bila sam cool do jučer, otad svih grizem i ne spavam :lol:
Samo da sve prođe, hvala na figama, pusaaaaaaaaaa! :cerek:

tinka83
16.07.2010., 13:49
ma bit će sve super!!!! :cerek: neka si ti sve sredila i sad ti ostaje samo da odbrojavaš još ovo sitno... :zubo:

sretno draga!!!!! :grli:

melita
16.07.2010., 13:54
potpisujem tinkino, bit će sve ok :top:
sretno! :cerek:

fasinain
16.07.2010., 13:55
HOH sretno :cerek: :cheer:

i svaka ti cast sta si se u toj svoj guzvi stigla javiti :grli:

zlocka
16.07.2010., 14:01
držim fige da vam ne bude pakleno vruće

imenka
16.07.2010., 15:16
Head OH. sretno sutra. neka vam bude i koji oblačić na nebu, da vas malko rashladi :mig:

:cheer:
sretno i svim ostalim curama koje postaju gospođe ovaj vikend :D na nas zaboravit sa slikicama kasnije :zubo:

goodgirl29
16.07.2010., 15:33
HOH, sretno sutra!!! s nestrpljenjem ocekujemo javljanje gospodje HOH :zivili:

Thika
16.07.2010., 16:55
Hvala drage moje na lipim čestitkama ...ja se pridružujem željama za HOH I sve druge buduće gospoje! Nek im bude savršen dan! Taman ja i mužić komentiramo da je prošlo tjedan dana u mraku...ups...braku..:lol: i da bi tako rado ponovili sve...

Francesca
16.07.2010., 21:30
cure od ovog vikenda - držiteeeeee seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bar sunca imate u izobilju :)
i ne zaboravite piti vodeeeeeeeeeeeee

svasta_nesto
16.07.2010., 23:24
HOH sretno :cerek:.

bit će ti divno, uživaj u svom danu.

i ostale curke isto :top:

joj, zar je već tjedan prošao :eek:

imenka
19.07.2010., 11:28
još 2 mjeseca :horor::horor::horor:
danas šaljemo 'save the date's mailom, nije to prekasno :rofl:

svasta_nesto
19.07.2010., 19:03
jooj, kako će to proći :cerek:

a di nam je HOH - je li preživjela :lol:

Mayo
19.07.2010., 19:07
Imenka, nije kasno... mi smo počeli dosta kasno dijeliti pozivnice, ali ionako su svi znali za svadbu pa je to bila čista formalnost..ž

zapravo nekim ljudima nismo ni uručili pozivnicu :facepalm:
nikako se nismo mogli uloviti, a u par navrata smo je zaboravili dati, a imali smo je sa sobom :facepalm::facepalm: (nemrem dosta ovih smajlića postaviti koliko mi je zbog toga bed :facepalm:)

svasta_nesto
19.07.2010., 19:14
jooooooooj pa ja imam još jedno odbrojavanje!potpuno sam smetnula s uma.

naime, moja mama priprema u kolovozu večericu za 80-90 najbližih povodom vjenčanje svoje prve kćeri. :rolleyes:

to se može računati u odbrojavanje, je l da, je l da :lol: