View Full Version : Odbrojavamo dane...
Breskva
21.09.2006., 09:04
stvarno svašta se "ispolji" sa jedne i druge strane sa vremenom i kada počnu pripreme ... misliš si tko bi reko !:confused:
iva1608
21.09.2006., 09:06
ja se bojimda se moj dragi i ja nepokefamo :visi: do vjenčanja
ma zakaj bi se pokefali? ma dajte ljudi pa ženite se , nemojte se sad svađati.
ma bit će sve ok taman i da polažem taj ispit i nakon svadbe neću se još i time živcirat .... ma sve će biti ok!! :top:
Breskva
21.09.2006., 09:18
...duge su ti to priče...
neću vas zamarati
nadam se da ćemo uspjeti to izgladiti...pretvrdoglavi smo i presvojeglavi i jedan i drugi bi znaš da je po njegovom!
ma biti će sve okej, ja sam svoj dipl ove godine rješile da se mogu bez te brige udavati hahahahaha a sada ovako eh peh ! Kako se veli uvijek se neš nađe !
Ali kako se kaže sve što te ne slomi te ojača tako da ima nade !
Iva1608 niš ne brini za diplomski to je skoro pa gotovo-rješena stvar samo boraniš i šibaš dalje :-))))
iva1608
21.09.2006., 09:24
...duge su ti to priče...
neću vas zamarati
nadam se da ćemo uspjeti to izgladiti...pretvrdoglavi smo i presvojeglavi i jedan i drugi bi znaš da je po njegovom!
ma biti će sve okej, ja sam svoj dipl ove godine rješile da se mogu bez te brige udavati hahahahaha a sada ovako eh peh ! Kako se veli uvijek se neš nađe !
Ali kako se kaže sve što te ne slomi te ojača tako da ima nade !
Iva1608 niš ne brini za diplomski to je skoro pa gotovo-rješena stvar samo boraniš i šibaš dalje :-))))
ma sigurna sam da ćete vi to riješiti!!! ljubav ipak pobjeđuje sve zar ne?? eh da bar je još samo diplomski ... imam još jedan ispit do diplomskog koji je katastrofa .:rolleyes:
Breskva
21.09.2006., 09:36
uh ma ne brini sve ćeš ti to rješiti :cool:
ja sam ti na faksu imala frendicu koja je bila sa mnom kada smo išle na ispit i ispitivao nju profesor i neš nije znala pa se malo izmotavala i tako kako to već ide:D i kaže on njoj neka to pročita i dođe kao u subotu na drugi dio ispita, a ona kaže profesore ne mogu doći, a on kako molim, pa ne mogu, pa ništa onda pišemo pad, a kada ona pa udajem se (a stvarno se udavala) a onda kaže on znam da znate za više a ne za dva, ali ajde kad je za udaju labud zlata vrijedi:s :p
tako da iskoristi to :o
iva1608
21.09.2006., 09:40
JUUUHUUUUU pa nije loša ideja .... samo kod nas baš i nema ispita u subotu nažalost! To je bio neki dobar profesor!
informirana
21.09.2006., 09:48
Ma drage moje sve ce super proci samo bez nervoze:kiss:
Što se manje brinete bolje će bit i za Vas i za vašeg mladoženju.....
Moj dragi i ja smo bili tako nabrijani tj. on više od mene makar ne znam zašto??? Uvijek sam mislila da cu ja biti ona koja ce raditi ceremonije i stvarati nervozu na sam dan vjencanja, a kad ono obrnuto:cerek:
Ja se ujutro fino spremim da cu s kumom na frizuru i na šminkanje i naravno zovnem ga da mu kažem da idem da me u tom periodu ne zove na mob. i kad sam se vratila nakon par sati sva sam bila nabrijana na to kak cu obuc vjencanicu i paradirati u njoj dok ne dođe fotograf, i onda mene moj dragi nazove i pocne me prat kak se ja njemu nisam javila kad sam došla od frizera i kaj ja ne mislim na njega............. bilo je smješno za poludit...........mali se prepo da ne odustanem:cerek:
Poslje smo se smijali tome kako smo bez razloga histerizirali, tak da cure nema razloga za brigu, diplomirat cete ne brinite za to, a o vjencanju razmisljajte samo smireno i kak ce proc sve u najboljem redu, kao što i hoće, kao i ide ona pjesma : i ništa mi neće ovi dan pokvarit, tralalaaaaaaaa!
Pusa
iva1608
21.09.2006., 09:51
ova moja informirana kolegica s foruma me ODUŠEVLJAVA koliko hrabrosti nam svaki dan ulijeva!!! btw.informirana imaš i PM a i mail pa si pogledaj!!!!
MalaLola
21.09.2006., 12:26
mi još puno 07.07.2007. - naravno ako upali restoran :-)))))
Hej, hej, to je i moj datum! nadam se da ti je upalio restoran, jer smo mi svoj rezervirali ni manje ni više nego početkom ove godine, a za muziku sam se kao krenula raspitivat u 8 mj. pa su nam svi koje smo mi htjeli već bili zauzeti:confused: i onda me uhvatila panika, pa sam odmah zvala crkvu za termin, a s muzikom smo se itekako namučili i sad na kraju imamo neke koji su nam ok, umjesto onih koji su nam bili super!!!
iva1608
21.09.2006., 12:34
kad čovjek malo bolje pogleda danas isplanirat i realizirat svadbu je zbilja teško ako sve ne nađeš godinu dana unaprijed!! ja se divim ljudima koji to sve uspiju izorganizirat u roku 2,3 mjeseca !!!
MalaLola
21.09.2006., 12:46
Imaš pravo Iva1608, ja sam stvarno mislila da sam luda kad sam rezervirala restoran, ali što više odmiče vrijeme kužim da dobre stvari brzo izmaknu i onda ipak nemaš baš sve što si želio za taj dan (osim muža budućeg naravno:) ). Ali eto moja frendica se naglo odlučila udati (bez da je trudna) i sad na brzinu sve organizira i ne bi čovjek vjerovao, dobila je restoran koji sam ja godinu i pol ranije rezervirala, muziku koju je oduvijek htjela... uglavnom sve joj ide od ruke. Iako mislim da je to zato jer zimski termini (odnosno to bi bio kasno jesenski - kraj 11 mj.) nisu baš toliko traženi, ali svejedno valjda je to ono kad nešto stvarno želiš svemir će se urotiti da se to i ostvari....
iva1608
21.09.2006., 12:50
imaš pravo 11. i 12. mjesec nisu toliko traženi... a mi imamo svadbu u 5.mj koji je užasno prebukiran gdje god se okreneš, čak su mi i cure u salonu s vjenčanicama rekle da si haljinu sad rezerviram jer im je u svibnju totalna gužva za haljinama!! Mi smo riješili bend i restoran još nam sad preostaje fotograf i mirni smo do Nove godine kad počinje nova ludnica oko planiranja...
MalaLola
21.09.2006., 13:00
Mi smo i foto&video rješili DTstudio, super su, simpatični, rade kao Art studio, samo puno puno jeftinije... A do Nove godine još mislimo napraviti pozivnice i onda slijede sve ostale kako ih ja zovem sitnice koje to u stvari uopće nisu, ali ja sam odlučila uživati u svim ti zavrzlamama jer stvarno se mislim samo jednom u životu udavat i sve to organizirat, pa neka onda bude s osmjehom:cerek: :cerek:
Mi smo isto puno unaprijed (15 mj.) rezervirali salu i bend i godinu dana prije foto/video. do nove godine mislimo izabrat pozivnice/zahvalnice i onda cemo to narucit... i vjencanicu isto u to vrijeme.. onda smo mirni do 3 mj. prije vjencanja, onda bi odjelo/dekoraciju/cvijece/prstenje i ostalo nabavili i obavili. sve to u 3 mj. - mislim da bi izgubila zivce :)
Breskva
21.09.2006., 13:05
Malabudala, bašm i je drago da ste isti datum odabrali i uspjeli dobiti restoran.
E da i usput eto upravo moram objaviti da smo moj dragi i ja smirili strasti :D i da nećemo više toliko paničariti i šiziti barem ne jedan na drugoga. :cerek:
Inače mi smo jučer bili u dvije sale u odranskom obrežu Matun i Katarina, Matun je za preporuku a Katarina je ok, ambijent je pomalo zapušten veći naglasak je na hrani i usluzi (što ja svakako cijenim ) ali opet pošto sam ja cipiccajzla i volim lijepo (cvijeće, dekoracije i slično) podosta bih još morala dorađiati tako da smo odustali, jedino Matun, ali danas krećemo u nove pobjede nakon mirenja ah kaj je život!:D
I da to sam ja već prije govorila niš nije prerano mi još koliko toliko imamo nade za restač ali bormec band nikak pa nikak čini mi se da ćemo na kraju sami pjevati hihihi zezam se :o
držte mi se curke sve bude u redu :top:
Breskva
21.09.2006., 13:06
Magg sori koliko vi još ?
11.08.2007. - jos dosta ;)
iva1608
21.09.2006., 13:15
joj pa nemojte se sad svađati s budućim mužekima !! ja moram priznati da se moj dragi i ja još ni jednom nismo pokefali oko planova za svadbu, zbilja se sve super dogovaramo!
Breskva
21.09.2006., 13:18
:o sve to razkličito od parova do parova ... prebrodi se sve nekako na kraju:o
MalaLola
21.09.2006., 13:20
I da to sam ja već prije govorila niš nije prerano mi još koliko toliko imamo nade za restač ali bormec band nikak pa nikak čini mi se da ćemo na kraju sami pjevati hihihi zezam se :o
držte mi se curke sve bude u redu :top:[/QUOTE]
Hm, tak sam se i ja zezala da ću sama pjevat s frendicom s posla koja jednako nema sluha ko ni ja:D :zubo: :no: No, nasreću našli smo koliko toliko dobar bend, ma u biti znam da su nam se skorz svidjeli kad smo ih slušali, ali pošto nisu bili naš prvi izbor nekako stalno imam osjećaj da nisu tak dobri!! Mi smo htjeli kod "Bunčića" u Dugom Selu, pa smo zato rezervirali tako rano i nismo bili jedini kad smo u 1 mj rezervirali za 7 mj slijedeće godine. Ja mislila ja luda još se ispričavala tamo ženi, a ona meni, ohoho pa niste prvi ima ih već rezerviranih:)
iva1608
21.09.2006., 13:23
i mi smo u Bunčiću ali u Vrbovcu... i isto je guuuuužva i navala! Jedva smo uspjeli dogovorit salu i to u petak
Breskva
21.09.2006., 13:25
Eto vidiš dobro da ste išli rezervirati. Pogotovo je velik problem ako su velike svadbe još za manje brojeve se nađe, ali velike svadbe uh...to treba stvarno puno prije rezervirati :zubo:
budemo i mi valjda band neki našli ak niš prvi KUD-ski tamburaši i bok pa nek udri veselje:trio: :rock:
iva1608
21.09.2006., 13:28
Eto vidiš dobro da ste išli rezervirati. Pogotovo je velik problem ako su velike svadbe još za manje brojeve se nađe, ali velike svadbe uh...to treba stvarno puno prije rezervirati :zubo:
budemo i mi valjda band neki našli ak niš prvi KUD-ski tamburaši i bok pa nek udri veselje:trio: :rock:
Pa dajte si pitajte Mahere oni su vam suuuuper pravi show band onako nazovite ih i pitajte gdje ih možete čuti i dal su slobodni na vaš željeni datum,,,, pa možda jesu tko zna al zbilja su vam suuuuuper!! ja ti dam brojček na Pm ako hoćeš! jedino su malo skupi ... 1500 E:p
Bila sam prekjucer u novom Antunovicu - mrak!! Odite i tamo pitat, mozda ima jos slobodnih termina, bez obzira na cijenu :)
Dragi i ja ovu subotu idemo kumovati na svadbi u novom Antunoviću pa ćete u ponedjeljak dobiti iscrpan izvještaj kako je to tamo izgledalo.
Breskva
21.09.2006., 15:44
može može jeeeej
jedva čekamo
pa da treba svugdje pitati za restorane
maheri su zauzeti
upravo zovem zovka a on odavno zauzet šteta
idemo dalje ne posustajemo :-)
Bok cure! Evo da se i ja prikljucim razgovorima koje vec dugo vremena pratim.
Ja sam mislila da sam luda sto tako puno unaprijed sve rezerviram ali vidim da nas datum vjencanja i nije tako daleko. Mi se zenimo 30.06.2007. i rezervirali smo salu u novom Antunovicu pa me jako zanimaju komentari onih koji su bili na vjencanju tamo. Otici cemo i mi jednu subotu baciti pogled, ali me zanima misljenje nekoga tko tamo provede cijelu vecer pa da moze komentirati hranu, uslugu, itd. Inace mi sala super izgleda.
Bok cure! Evo da se i ja prikljucim razgovorima koje vec dugo vremena pratim.
Ja sam mislila da sam luda sto tako puno unaprijed sve rezerviram ali vidim da nas datum vjencanja i nije tako daleko. Mi se zenimo 30.06.2007. i rezervirali smo salu u novom Antunovicu pa me jako zanimaju komentari onih koji su bili na vjencanju tamo. Otici cemo i mi jednu subotu baciti pogled, ali me zanima misljenje nekoga tko tamo provede cijelu vecer pa da moze komentirati hranu, uslugu, itd. Inace mi sala super izgleda.
Sve će te znati, bez brige....i hrana, i usluga, i sala sve će biti na 'strašnom sudu', samo se malo strpite do ponedjeljka!!!
iva i par slika nam posalji :)
iva i par slika nam posalji :)
Potrudit ću se...a moram vam i moju salu pokazati, bila mi je jaaako lijepa:cerek:
iva11
Koliko ce ljudi biti na ovoj svadbi u subotu u Antunovicu? Zanima me zbog velicine sale. Obavezno nam posalji slike svoje sale a i ove u Antunovicu. Mozda nam das neke ideje.
iva11
Koliko ce ljudi biti na ovoj svadbi u subotu u Antunovicu? Zanima me zbog velicine sale. Obavezno nam posalji slike svoje sale a i ove u Antunovicu. Mozda nam das neke ideje.
Oko 180 ljudi, vidjela sam jučer shematski nacrt sale i jako dobro izgleda, fino je posloženo!!!Meni je kod nas u sali bilo jako bitno da budu okrugli stolovi i da ljudi kada žele ustati od stola ne moraju dignuti još šestero ljudi da bi se probili...ma ima brdo tih sitnica....a tek raspored sjedenje, hororr, mislila sam da je djeljenje pozivnica muka ali raspored sjedenja U Ž A S!!!!
U potpunosti se slazem. Meni su isto super okrugli stolovi samo treba dobro sloziti popis sjedenja. Na nasem bi vjencanju isto trebalo biti 180 ljudi. Mozda ovu subotu dodjem vidjeti dvoranu. Hvala na informacijama, a i jedva čekam komentare u ponedjeljak.
Njihovo bi trebalo jako dobro izgledati sa bijelim navlakama na stolcima, okruglim stolovima i aranžmanima na svakom stolu...mene isto jako zanima!!!
Molim te posalji slikice:kiss: :s
kirshna
22.09.2006., 10:45
i ja bi htjela vidjeti slikice...
eto mi smo danas kod matićara prijavili vjenčanje....još cca mjesec i pol...
Sly47
Sitno brojis :)
Mislim da cemo ja i ti imati iste vjencanice.
ajde baš mi je drago da nam se sviđa ista haljina, meni još sad stane dah dok si pogledam slikicu,baš sam našla onu pravu... kakav je tebi osječaj?
Ja sam počela isprobavati skroz drugacije vjenčanice. Prvi dan sam bila skroz razocarana i na rubu suza jer mi se nista nije svidjalo kako mi stoji i odustala od potrage. Nakon par dana sam slucajno usla u taj salon, probala je i to je bilo to. Nakon nje sam probala jos neke ali vise nista nije dostojna konkurencija. Super mi je sto nema onih podstava, nije teška i necu cijelu noć morati paziti gdje stajem da je ne uništim a jako je elegantna i seksi. A i to što može prvo nošenje je veliki plus. Samo što je meni rekla 5000kn a mozda i više. Nisam je još rezervirala idem nakon Dana vjenčanja početkom 10 mjeseca.
ista stvar se desila i meni ali potpuno identično samo sam malo zbunjena jer moja košta 4000, šivanje po meni i prvo nošenje. al ima 2-3 vrste takvih haljina, možda si odabrala sličnu. ja idem za dva tjedna na uzimanje mjera al nema mi logike da je skuplja...
Ista je kao i na onoj slici koju si ti stavila na forum. Mozda si je ti rezervirala dok je bila jeftinija. Sada ti je ona 4000kn za obično nošenje, a 5000kn za prvo nošenje u salonu na Trešnjevci. Čak mi je žena u njihovom drugom salonu rekla da ne zna točno cijenu ali oko 6000-7000 kn. Moram je brzo rezervirati dok nije jos poskupila :) . Cijene idu samo gore ne samo vjenčanica već i fotografa i svega ostalog.
kirshna
24.09.2006., 20:25
ja sam mislila rezervirati vjenčanicu idući mjesec (vjenčanje je 16.06.2007), ali svi mi govore da je najbolje da idem rezervirati za vrijeme korizme jer onda nema baš vjenčanja pa su najjeftinije...
meni se čini nekako prekasno?
šta vi mislite?
iva1608
25.09.2006., 08:15
Nakon korizme je veeelika gužva oko vjenčanja, tako su meni rekle žene u salonima i još k tome napomenule da su sve ljepše vjenčanice skoro rezervirane za svibanj jer im je jako gužva.Ja imam svadbu u svibnju pa ću ipak sad rezervirat vjenčanicu,rekle su mi da ništa nije prerano!
Ja ne bih riskirala i cekala tako dugo. Ali sve ti je i stvar srece. Mozes naci vjencanicu tjedan dana prije vjenčanja i da ti bude slobodna. Meni su u nekim salonima rekli da pričekam Sajam vjenčanja u 2. mjesecu jer da im tada stižu nove vjenčanice, a u nekima su mi se nasmijali i rekli da je do tada već sve rezervirano za 6. mjesec.
iva11
Kako je bilo u subotu? :s
MalaLola
25.09.2006., 14:10
Meni su u nekim salonima rekli da pričekam Sajam vjenčanja u 2. mjesecu jer da im tada stižu nove vjenčanice, a u nekima su mi se nasmijali i rekli da je do tada već sve rezervirano za 6. mjesec.
Ima i sada sajam vjenčanja 29.9. u petak počinje i traje preko vikenda!!!
iva1608
25.09.2006., 14:14
e pa to bi svakako trebalo otići pogledati .... mada mi smo većinom sve već dogovorili ...
Znam za taj sajam, ali on je navodno lošiji od onog u 2. mjesecu koji je u Boćarskom. Puno je manji i na njemu neće biti veliki broj izlagača, ali cu ja isto otići. Možda bude nešto novo, a i možda budu kakvi popusti.
MalaLola
25.09.2006., 15:14
Znam za taj sajam, ali on je navodno lošiji od onog u 2. mjesecu koji je u Boćarskom. Puno je manji i na njemu neće biti veliki broj izlagača, ali cu ja isto otići. Možda bude nešto novo, a i možda budu kakvi popusti.
Da, da, možda cvjećarna Lela bude tamo s nekim popustom pa ju onda rezerviram....:top: A što se tiče sajma, vjerojatno je fora u različitim organizatorima, pa svako za svoj želi reči da je bolji, no vjerujem da će i na ovome biti svega. Moji foto-video će biti tamo i rekli su mi prije 2 mj da su uzeli jedno od zadnjih mjesta, što znači da će i tamo biti dosta toga, nadam se...
Potraži na internetu (ne znam točno koja adresa ali upiši Dani vjenčanja) ima popis izlagača.
Još malo,još malo!!!!Samo 16 dana i to je to!!!Nervoze još nema,polako se pripremam i tako.Za 7 dana odoh probati vjenčanicu,pogledati zadnje dogovore oko svega.Cure,pozdrav!!!
DiscoKoogla
28.09.2006., 08:16
još 17 dana:))
Marta2010
28.09.2006., 08:21
Drage cure, zaista vam zavidim što ste u očekivanju "dana"!!! Nama je tako brzo prošlo da sada zaista žalimo za tim vremenom i željeli bi se barem nakratko vratiti - no...nema..zato uživaaaaaaajteeeee!!!! Meni je to bio jedan od najljepših dana u životu! Ali stvarno! Kada si pored osobe koja ti znači sve i znaš da se zauvijek vežeš za nju :)
Srećom da mi se vjenčana kuma udaje za 3 tjedna - barem malo ću imati feeling svadbe opet...
Sve cure koje se udaju ovaj vikend - sretno - i uživajte!!!!!
Potpisujem u ovom Martu2010, da mi se barem vratiti samo na 3 - 4 sata ponovno, cure moje vidjet ćete prekrasno je i stvarno vam zavidim jer je moj najljepši dan prošao, i stavrno je bio najljepši, a vaš tek dolazi...ali nema veze lijepo je i u braku uz mog najdražeg, sve se nadovezuje....ništa Marta2010 ja predlažem da se nas dvije ( i sve friške gospođe ) bacimo na bebače pa da odbrojavamo opet!!!!
Curke držite se, mi brojimo sa vama a do vaših punit ćemo vas sa našim slikicama, šaljem vam svima oooogromnu pusu!!!
Marta2010
28.09.2006., 08:42
Jeeeeeee! Mooožeee - samo se prebacimo na forum "trudnoća"..hm..a tko zna... :)
Da, vi se cure držite kako vam je i Iva rekla, a mi samo "filamo" slike na forum....
iva1608
28.09.2006., 09:07
a ja još 7 mjeseci ..... uh kad će taj dan konačno!!!
kirshna
28.09.2006., 10:10
još 8,5mj...a kad će to tek... :-)
Ajde, ajde cure moje, ja kad sam počela odbrojavati bilo je to preeedugih 9 mjeseci a sve je proletilo...i evo me sad, svako malo pogledam u svoju ruku i vidim prsten kak se sjaji...kaj nije to prekrasno i sve vas to čeka!!!
Jos 233 dana
Prije par dana je na mojoj ruci zasjao novi prsten ;) Gledam ga cijeeeeli dan! Ipak mi je najdrazi kupio onaj koji mi je zapeo za oko :cerek:
A tek kad dođe burma, vidjet ćeš taj će ti biti ljepši od svih...i svaki put kad ga pogledaš na kratko će ti se odvrtiti film tako lijepih stvari u kojima ste samo ti i on.
:kiss:
Vjerujem ti... kupili smo neki dan burme - negdje sam stavila slike... I sad ih svako malo isprobavamo :zubo:
Onda 17 dana,ja krivo brojila!!!
kirshna
28.09.2006., 21:56
mi kupuli jučer burme...taman ih otplatim do vjenčanja...hahahah
marta i iva - nema vama nikud :) mozete vi i ovdje odbrojavat bebaca i pisat nam kako ce te uredit sobice, kakvu robice ste kupile itd itd :) i kad stavite sve slike od vjencanja mozete nastavit sa slikama od ultrazvuka ;)
Inace ja brojim... cekajte..... jos 10 mjeseci i 14 dana (+/- dan dva :D )
Marta2010
28.09.2006., 23:58
eeeeee, čestitam onda!!!!! Super!!!!!!!!!!!!!
jos 11 mjeseci, citava vjecnost dotad. :)
Ja imam osjećaj da stalno stojim na 7 mjeseci i da se vrijeme uopće ne miče...
idem danas skratiti vrijeme na Dane vjenčanja:-)))
marta i iva - nema vama nikud :) mozete vi i ovdje odbrojavat bebaca i pisat nam kako ce te uredit sobice, kakvu robice ste kupile itd itd :) i kad stavite sve slike od vjencanja mozete nastavit sa slikama od ultrazvuka ;)
Inace ja brojim... cekajte..... jos 10 mjeseci i 14 dana (+/- dan dva :D )
E pa kad je tome tako:Pivo: , još ćemo si mi ovdje na forumu ' kumovati '.
MalaLola
29.09.2006., 09:48
E pa kad je tome tako:Pivo: , još ćemo si mi ovdje na forumu ' kumovati '.
Ja sam za isto!!:) Naprimjer mogle bi vi već sretno udane nama još puno savjetića udjelit, pa vi ste sve ovo prošle i nema boljih savjetnika od vas:top:
Slazem se :lux: Ostajemo gdje jesmo, bit ce jos dosta cura, jos cemo i svojim kcerkama ovdje davat savjete :mudri:
curke prsteni su nam gotovi...:cerek: jedva čekam da odemo po njih idući tjedan....mogu reći da meni nekako vrijeme brzo ide i kaj sam bliže the day-u to sam manje nervozna, čudno al istinito, al nikako da si pojmim da se udajem za mjesec dana. Imam osječaj kao da imam još 10 mjeseci za čekati.... nekeko su me frendice više nervozne od mene....al pitajte me za tjedan dva tri, možda će odgovor bit skroz drugačiji....:D
Durica26
30.09.2006., 12:05
Ja brojim jos sedam mjeseci do svog vjenčanja i počela sam imati noćne more da mi nitko neće doći na vjenjčanje, da mi buket nije onakav kakvog sam željela, da se nisam stigla našminkati a svatovi već dolaze po mene....:cry: Stvarno sam luda!
Joj Durica nije ništa čudno ... ja sam već mislila da sam luda ali nešto slično sam sanjala (i još gore-da nemam niti vjenčanicu nego neku bijelu staru haljinu, cipele tražim okolo ko ima bijele da mi posudi, kakvo cvijeće i ostalo....koma) I ujutro shvatila da je to samo bila još jedna "noćna mora" :cerek: A ja do svadbe imam bar 9,5 mjeseci!!! :zubo:
Durica26
01.10.2006., 11:49
Dobro je, znači nisam luda:cerek:
TAMARA01
01.10.2006., 14:39
Evo još jedne udavače na forumu hihi.Ja vam još imam do tog dana 1o mjeseci ali i to će brzo proći...
Evo još jedne udavače na forumu hihi.Ja vam još imam do tog dana 1o mjeseci ali i to će brzo proći...
Bok Tamara :w Dobro nam dosla ;) Nadam se da ce ti se ovdje svidjeti..
Kad i gdje se ti udajes? Pricaj nam malo :)
TAMARA01
01.10.2006., 15:10
E ovako,ja sam iz Zg al se udajem u Široki brijeg 11.8.tek
Ma da? Nase vjencanje je isto 11.08 - u Zagrebu :D
TAMARA01
01.10.2006., 15:26
e pa kolegice nek nam je sretno s tim datumom...
Već smo zaključile da ćete imati lijepo vrijeme :cool: :D
E da, Mayo nasa vidovkinja jer prognosticirala naaajljepsi dan godine :s
TAMARA01
01.10.2006., 15:35
magg u kojem ces restoranu imat svadbu ?
kod antunovica u sesvetama.
jesi ti uspijela sta rezervirat do sada? kako ti ide organizacija iz zg?
TAMARA01
01.10.2006., 15:51
rezervirala sam tj.moj dragi u 7.mjesecu u hotelu Royal.lijepa je dvorana,prima 400 ljudi-taman.A organizacija još nije počela-čekam novu kolekciju Pronovias vjenčanica jer sam se zapikirala za 3 haljine.pozivnice će mi radit kuma,bend iz zg će doć u Široki(mislila sam Jolu angažirat ali nije mi se baš iskazao za one pare koje traži),cvijeće za crkvu,salu,kuću i revere će mi radit sestrična,mladoženju sam našla:rofl: prstenje moram još nać al uglavnom već znam tko će mi šta radit
Super, ti si onda gotovo sve vec rijesila ili znas kako i gdje :)
Koje si pronovias haljine zakaparila (ako se smije znati)?
TAMARA01
01.10.2006., 18:29
haljine se zovu:Estefania,Ladera,Aida pa ćemo vidit koju ću odabrat...
Stefaniu nisam nasla... Ladera i Aida su jako lijepo.. Od Pronoviasa mi se vec zadnjih 5, 6 god. haljine svidjaju. Kad se odlucis javi :)
haljine se zovu:Estefania,Ladera,Aida pa ćemo vidit koju ću odabrat...
Bokić Tamara i dobro nam došla...
samo da znaš da Aidu već imaš u Sposi, jer sam ju ja već kaparila za 4. mjesec...baš mi je drago da se jpš nekome sviđa "moja" haljinica:cerek:
MalaLola
02.10.2006., 11:22
Hej, hej... meni se isto sviđa Aida, jedna od rijetkih vjenačanica koja mi je lijepa, ali mi je žena iz Spose rekla da ju imaju smo u bež boji, a ja kao velika ljubiteljica bijele boje mislim da bi prije u plahti išla na vjenčanje nego uzela bež vjenčanicu:cerek: :cerek: :cerek:
Ja sada vidila da će 14.10.biti sunčano!!SJUPER!!!Disco,dan će nam biti sjuper.Danas odoh vidjeti prstene i tako.Bliži se,bliži!!!
osječanka
02.10.2006., 20:47
Zna li netko koliko košta iznajmljivanje vjenčanica Pronovias?
Kikica26
02.10.2006., 22:30
Pusa cure! Još jedna buduća udavača se javlja na raport. Udajem se 1.9.2007.
i lagano se kreće s organizacijom. :cerek:
petra25
02.10.2006., 23:37
Bokic svima!
Ne znam kak vi svi ali iako do moje svadbe ima jos skoro 9 mjeseci meni je vec nekak panika. Mozda zato jer do sada osim prostora i fotografa nismo jos nista nasli...hm...ali realno imamo jos vremena kaj ne? (sad me vi malo utjesite :cerek: ) jel se jos netko udaje u sestom mjesecu 2007??
Bokic svima!
Ne znam kak vi svi ali iako do moje svadbe ima jos skoro 9 mjeseci meni je vec nekak panika. Mozda zato jer do sada osim prostora i fotografa nismo jos nista nasli...hm...ali realno imamo jos vremena kaj ne? (sad me vi malo utjesite :cerek: ) jel se jos netko udaje u sestom mjesecu 2007??
Ja sam kuma u lipnju iduće godine, ali u sve sam upućena ko da sam sama mladenka :mig:
Savjet: nađite band i sredite crkvu/matičara čim prije.. za sve ostalo imate još dovoljno vremena..
Daj malo detalja - koji fotograf, gdje će biti dernek?
Bokic svima!
nemoj se nista brinuti, sve ćeš stići. moja naj frendica se udaje u svibnju 2007 pa je do sada samo prostor nasla. ja sam organizirala u 3 mjeseca svadbu na otvorenom i festu u restoranu. sve se stigne
Ms. Love
03.10.2006., 13:16
nemoj se nista brinuti, sve ćeš stići. moja naj frendica se udaje u svibnju 2007 pa je do sada samo prostor nasla. ja sam organizirala u 3 mjeseca svadbu na otvorenom i festu u restoranu. sve se stigne
I ja se nadam da se sve stigne... Udajem se za 3 tjedna (cak i manje) i zasad imam rezerviran restoran i glazbu. Eh da, i formalnosti oko maticara i crkve su vise-manje rijesene. Fali mi jos samo cvijece, fotograf, haljina i plesna skola :zubo:
I ja se nadam da se sve stigne... Udajem se za 3 tjedna (cak i manje) i zasad imam rezerviran restoran i glazbu. Eh da, i formalnosti oko maticara i crkve su vise-manje rijesene. Fali mi jos samo cvijece, fotograf, haljina i plesna skola :zubo:
svaka čast i puno sreće!! :top:
kakvu haljinu ćeš imati?
petra25
03.10.2006., 13:30
hehehe Ms. Love kak si luda! bas sam se nasmijala!!!! :cerek: eto to ti je optimizam!! A kaj cete jos i u plesnu skolu ici prije svadbe??? vi stvarno imate jos malo dana za odbrojavanje!!
a moje vjencanje ce biti u dvorcu Gjalski a za fotografa smo se odlucili za focusvideo kojeg bi trebali danas/sutra zakapariti...Razmisljali smo i o Art Studio ali nekak me strah da je to sve njima vec protokol i da ne unesu toliko osjecaja u fotografiju..ma ne znam ni sama...moram ici za instinktom...:rolleyes:
dvolični blizanac
03.10.2006., 17:53
Pozdrav svim novim curama!
Kikica
i ja sam 01.09.2007. god., barem kako sada stvari stoje!
Kikica26
03.10.2006., 20:06
Dvolični, i ja se nadam da će ostati taj datum. Sutra idem definitivno potvrditi salu, a glazbu sam već rezervirala.Mislim da za crkvu neće biti problema. Stvarno je umjetnost sve uskladiti u isti dan. Kako ti stojiš s pripremama? Ja planiram od 1. mjeseca krenuti u detaljniju organizaciju.
kirshna
03.10.2006., 20:23
Evo da se i ja pridruzim odbrojavanju jos 99 dana (9.9 je taj dan).Kad pomislim na to odma se sva unervozim...ma previse mi je posla i stvari na koje moras mislit,a nista ne smijes prepustit slucaju
kako 99 dana?
ja računala koliko još do mojih svatova pa mi ispalo 256 dana a svatovi su 16.6 :rofl:
Ms. Love
04.10.2006., 09:11
svaka čast i puno sreće!! :top:
kakvu haljinu ćeš imati?
Ne znam jos ni sama... Uglavnom, sivat ce mi ju mama (to je njezin fach!) :kiss: Vjerujem da ce me ugodno iznenaditi!
HELP!!!! nisam si još našla cipele a kako imam "viziju" kako bi trebale izgledat dala bi ih napravit. Gdje i kakve su cijene? Znam da se več pisalo o tome al nemogu naći....
HELP!!!! nisam si još našla cipele a kako imam "viziju" kako bi trebale izgledat dala bi ih napravit. Gdje i kakve su cijene? Znam da se več pisalo o tome al nemogu naći....
Salon cipela ''Anita'' u Prečkom, nisu baš najpovoljniji ali rade doslovno onakve cipele kakve si ti zamisliš, možeš im donijeti i sliku.Iskustva:top: !!
Ili Marino Fabiani, trenutno ima rasprodaju, cipele jesu skupe ali meni su:cerek: !!!Ne znam kakve bi cipele htjela...
Salon cipela ''Anita'' u Prečkom, nisu baš najpovoljniji ali rade doslovno onakve cipele kakve si ti zamisliš, možeš im donijeti i sliku.Iskustva:top: !!
eh nisam se mogla sjetit tog salona da me ubiješ a netko mi je več rekao za njih. Imam doma jedne cipelice koje su mi supač al je kriva boja i malo visoka peta pa bi si dala radit takve u drugoj boji i s malo manjom petom. Što znaći nisu baš najpovoljniji? Di je točno taj salon?
U Prečkom, blizu Shopping centra.Mogu ti sutra poslati broj i točnu adresu.Ma super rade i stvarno onak kako si zamisliš a cijene su im od 1500 pa nadalje!!!Bar je tako bilo...najbolje je da nazoveš i vidiš.
našla sam več adresu al to je jaaako skupo, za 1500 kn kupiš dva para...
bilo bi krasno da si se zabunila za jednu nulu...
E da ta bi zabuna bila dobrodošla, onda bi ja često kod njih bila!!!
može neka jeftinija varijanta....
danas sam na netu našla onu zagrebačku tvornicu obuče na žitnjaku, jel zna netko nešto o tome?
da sam znala da se stvarno mora 1 1/2 prije krenut rezervirat salu, bend i fotografa. nema chance da bi rekla da cu se udavat u 8mj.:rolleyes:
mene to dugo organiziranje itd. totalno izludi. :eek:
neman jos salu. sve u banani.
dragi nema vrimena i zivaca, brinut se oko sale.
on misli ima tu jos vrimena za bozic.:eek: :mad: ima frke na poslu i faksu, pa valjda mu to bitnije. u trenutku njega sve vise interesira nego vjencanje.
mama mi svaki dan prilozi nove ideje, koje se meni nikako ne svida :flop:
"Zasto neces u ovu crkvu?", "pa uzmi salu koja se NJEMU svida" :mad:
"pa neces kitice sama pravit itd." izludi me
brat dolazi sa ludim ideama pr. pravi festu u birtiji, sa cocktailbar, karaoke itd. rodica mi stalno govori pa uzmi salu di je ona bila, crkvu di je ona bila, glazbu koju je ona imala, fotog. kojog je ona imala. :rolleyes: da najbolje kopirat njezino vjencanje, sto je taaaakoooo super bilo...eh necu!
totalno sam razocarana a vrime tece.:rolleyes:
MalaLola
04.10.2006., 14:20
Hej Mrs B. opusti se i uživaj:hrk: ja se držim one bit će mi žao kad prođe, pa me sad baš briga razmišljam i premišljam kako me volja. No, naravno i moja se mama uključuje čak i često s nekim prijedlozima koji na kraju zvuče kao naredbe:rospija:, ali sad sam ovuglala i na to i uživam svojoj mašti koja će se nadam se i realizirat. Ako ti je svadba u 8 mj. stvarno imaš vremena dovesti sve do savršenstva. Moja je početkom 7mj., a isto sam sve rješavala već sad. No, fora je u tome što sad trebaš rezervirat one velike stvari (restoran, crkva, muzika i foto&video), a onda se opustiš i prepustiš mašti na volju da kreira sve, vjeruj mi ideje će ti same dolazit. Uz to sve imaš i ovaj forum koji je dušu dao za teške trenutke kad ne znaš što bi i kad bi:zvrko: :tuzni: Jesi išta do sada već rezervirala?
pa nebi frke bilo da samo salu vec nasli. jos nista nismo.
moj momak je trenutno u becu (faks) ja u njemackoj. on je bio
3-4dana u zagrebu i nije uspio nista pogledat o sali.
a on nevidi da se triba puno ranije nac salu, nego po njemu ima vrimena se brini oko sale sa bozic. misli smo 18.8.07.
da sam vec nasla salu i glazbu bila bi puno relax.
MalaLola
04.10.2006., 15:10
a on nevidi da se triba puno ranije nac salu, nego po njemu ima vrimena se brini oko sale sa bozic. misli smo 18.8.07.
Ako želite u Zagrebu svadbu, stvarno je veliki izbor. Već imaš jednu temu samo s linkovima za sve živo, pa i za sale. Ne znam ja recimo svoju nisam ni išla gledat, sestra mi se tamo udavala i znam da je bilo lijepo. Reci za koliko ljudi ti trebaš pa ti mogu otprilike navest neke gdje da zoveš.
Mi smo salu rezervirali sad u 8. mjesecu za 18.08.07, glazbu i kamermana cemo uskoro, jos prije Bozica. A za ostalo onda polako.Kak je u ZG sa salama to ti ne bih znala reci ali cure znaju ;) .
TAMARA01
04.10.2006., 15:53
ja mogu preporučit restoran Cassandra,bila sam tamo na par svadbi i stvarno je sve odlično od hrane,dekoracija usluge...da se udajem u zg tamo bi pravila svadbu...
malabudala :kiss:
kod mene cu bit oko 180ljudi. vec sam na webu gledala puno
stranica od hotela i sala, i nekako mi rjetko koja 100% ok.
svida mi se najbolje Princess, ali mom momku je to pridaleko sto njegovi moraju se onda ujutru vracat u sesvete i dugo selo. u buncic nebi, antunovic
sam svala vec i rekli su da su puni godinu i po unaprit. a moram izkreno rec malo sam prizahtjevna zbog sale, ali normalno se samo udajes jednom u zivot onda triba bit sve 100% nako kako zamislis. barem ja tako mislim
Mrs B., jesi pitala jel kod "ZOVKE" vas termin slobodan? To je isto blizu sesveta... Inace ima jos tamo kad se u Sesvetama prije crkve krece prema Mariji Bistrici jedna sala. Ne znam sada kako se zove, al znam da tamo isto budu uvijek vjencanja. Al ne znam jel ta sala onakva kakvu ti zelis :)
A odakle su tvoji? Mislim jedna strana manje vise uvijek mora malo duze putovati. Pa nije to strasno dok je sve u istom gradu. Necete slavit u Varazdinu ili Bjelovaru...
Mrs B. probaj ga nagovoriti na Princess.Meni je ta sala, ma ne samo sala sve, nešto pre, prelijepo.Najljepše što sam ikad vidjela, baš onako kako bi si ja sama zamislila da bi trebalo izgledati...a i gosti kojima je daleko da ne bi putovali mogu tamo prespavati, sobe su mrak.I da hrana je super,jako obilna!!!
malabudala :kiss:
kod mene cu bit oko 180ljudi. vec sam na webu gledala puno
stranica od hotela i sala, i nekako mi rjetko koja 100% ok.
svida mi se najbolje Princess, ali mom momku je to pridaleko sto njegovi moraju se onda ujutru vracat u sesvete i dugo selo. u buncic nebi, antunovic
sam svala vec i rekli su da su puni godinu i po unaprit. a moram izkreno rec malo sam prizahtjevna zbog sale, ali normalno se samo udajes jednom u zivot onda triba bit sve 100% nako kako zamislis. barem ja tako mislim
pogledaj hotel Phoenix u sesvetama, prekrasnu salu imaju, okrugle stolove, u cijenu je ukljucen apartman za mladence, wellnes itd. imaju i site http://www.hotelphoenix.com.hr/
sretno
Princess je slobodan 07.07. a on nece tamo jer je daleko?
A di je taj Princess?
Steta da na web-stranici nema slika od sale :)
Moj je dragi isto tako govorio "moze se sve za max.(!!!) 3 mjeseca organizirat". A kad sam ga nekako nagovorila da odemo cca. 15 mjeseci ranije upitat kod antunovica je ostao baff kad mu je covjek rekao da je godinu i pol unaprijed sve zauzeto, jedva smo dobili Termin (jednu su odustali)..
Princess je slobodan 07.07. a on nece tamo jer je daleko?
A di je taj Princess?
Steta da na web-stranici nema slika od sale :)
Kak to misliš - nema slika od sale? A kaj je ovo? :mig: http://princess.com.hr/Velika_dvorana.htm
a cure super ste. :kiss:
princess bi bio super sa moje mi smo u maljesnici, pa mozda ima 20km do princess barem mislim da samo ima toliko.;) princess je u jastrebarsko, je malo od dugog sela daleko :rolleyes:
nisam jos nigdje pitala, samo ako tek budnem za bozic gledala sale, mozda
ce bit one sto se meni svidaju zauzete.
@magg nije 7.7.7 nego 18.8 (posle tebe tjedan) ;)
moram uzivo sve to vidit, a do bozica nema sanse da dobijem godisnji.
mozda kratko priko vikenda.
Kak to misliš - nema slika od sale? A kaj je ovo? :mig: http://princess.com.hr/Velika_dvorana.htm
OVO je MRAK :cerek:
U hektici nisam slike nasla :zubo:
a cure super ste. :kiss:
princess bi bio super sa moje mi smo u maljesnici, pa mozda ima 20km do princess barem mislim da samo ima toliko.;) princess je u jastrebarsko, je malo od dugog sela daleko :rolleyes:
nisam jos nigdje pitala, samo ako tek budnem za bozic gledala sale, mozda
ce bit one sto se meni svidaju zauzete.
@magg nije 7.7.7 nego 18.8 (posle tebe tjedan) ;)
moram uzivo sve to vidit, a do bozica nema sanse da dobijem godisnji.
mozda kratko priko vikenda.
Jooooj, oprosti!!!!
Mislim da bi sve trebale staviti u POTPIS nase termine, gdje slavimo, sta jos trebamo :) Da smote kao je ne mjesaju sve :D
Ti, Malabudala i Breskva ste se negdje u isto vrijeme pojavile ovdje pa vas puno mjesam :) sorry..
Al ovaj princess je stvarno super.. Probaj ga nagovorit. Ne mozes ionako svakome udovoljit.
Probaj svakako jedan vikend prije otic u ZG. Napravi unaprijed sa svim salama termin za pogledat i onda kreni na turneju..
Mislim da bi sve trebale staviti u POTPIS nase termine, gdje slavimo, sta jos trebamo :)
Ovo mi je super ideja! Jedino ce nas malo cudno promatrati na drugim temama :zubo:
Ovo mi je super ideja! Jedino ce nas malo cudno promatrati na drugim temama :zubo:
Briga mene :zubo:
Al ja jos nisam pisala nigdje osim na ovom podforumu. Samo nekad nesto citam :)
A mozes onu kvacicu maknit gdje pise "pokazi potpis" ili tako nesto kad negdje drugo pises..
Ja cu svoj sada uredit :cerek:
Preporučena duljina siga je tri reda. Normalnog ili malog fonta. Okej? :mig:
Apropos toga koliko vam je ostalo, mislim da Trudnice imaju neke brojače koliko još dana do poroda. Dajte to malo proroštat, pa ako ima takav brojač gdje na netu šaljite link i instaliramo ga ovdje. ;)
Cats, to sa tim brojacem sam vec na puno foruma vidjela. Idem potrazit gdje ima...
Pa mozemo stavit jedan za primjer :)
Edit:
Evo Link, Cats: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;93/st/20070811/e/our+wedding+day../dt/6/k/f9a8/event.png
evo link ali nemam pojma kako stavit u sign
www.daisypath.com
www.tickerfactory.com
ovo mi je super ideja!!!! mrak curke
CATS - ZAKON SI
Cats, to sa tim brojacem sam vec na puno foruma vidjela. Idem potrazit gdje ima...
Pa mozemo stavit jedan za primjer :)
Edit:
Evo Link, Cats: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;93/st/20070811/e/our+wedding+day../dt/6/k/f9a8/event.png
Danas sam bizi. Sutra ću pogledat. ;)
Super ideja. :top: Ja sam vec pocela pisati na papir kada se koja od vas udava jer ne mogu više pamtiti.
Cool, Nike. Tako se neces ko ja sramotit :)
Trebala bi si napravit kolazu (ili kako se to zove) sa slikama, nick-ovima, terminima, salama, bendovima itd. od svih vas :)
Cats, super, hvala!!
Curke, super ste mi kako ste se sve ufurale...
ali Magg, pa puna si nam ideja i savjeta!!! Svaka ti čast...
ništa se ti ne blamiraš, samo se trudiš biti pažljiva prema svima...:kiss:
Curke, super ste mi kako ste se sve ufurale...
ali Magg, pa puna si nam ideja i savjeta!!! Svaka ti čast...
ništa se ti ne blamiraš, samo se trudiš biti pažljiva prema svima...:kiss:
:raspa: a sta cu.. ovo ovdje je ko brainstorming.. kad vas citam svasta mi pada na pamet :cerek: jedino na poslu manje radim, al ko sisa posao :cool:
ah cure izgleda da ovo nije moj tjedan....
jučer smo išli po prstene... i napravljeni su super i naravno da ima ali...
moj prsten mi je velik, kada smo davali mjeru malo su mi prsti bili natečeni (izgleda) i sad mi prsten pleše po prstu i da malo jaće mahnem pao bi 100%.
mjera je točno ona koju sam odabrala, koja mi je čak bila malo i naknap da smo čak razmišljali danas sutra (kad se malo popunim :cerek: ) o proširenju za broj. I lijepo me je teta pitala dali mi prsti natiću al kako ja ne nosim nikakav nakit i prstenje uopće nemam osječaj kad su mi prsti natečeni a imam izrazito tanke prste... i što sad...:bonk:
teta u zlatarni predložila da ga nosim mjesec dana i vidim kako će mi prsti reagirati i onda odlućim....
Oj cure,držite mi fige da ne poludim ili ne daj Bože nekoga ubijem!!!Sve mi je krenilo naopako,sve!!!
ah kako mi je poznat taj osječaj mai.... ma ne želim se uopće nervirat...
ooo sly47,sjebaše mi sa vjenčanicom sve!!!ma pisala sam u "gdje iznajmiti vjenčanicu" pa ćeš znati o čemu se radi.
ma pročitala sam, užas....
ja sam ljuta zbog prstena što se ipak da popraviti i ispraviti a nemogu čak ni reći da je zlatarna kriva.... neznam kaj bi bilo da sam na tvom mjestu....
ooo sly47,sjebaše mi sa vjenčanicom sve!!!ma pisala sam u "gdje iznajmiti vjenčanicu" pa ćeš znati o čemu se radi.
Znam da ti je frka totalna ali nemoj se previse nervirati.
Oni ti sigurno mogu prosiriti haljinu (to rade svi saloni, suzavaju i prosiravaju vise puta) i ne znam koliko je progorena, ali trebali bi moci i to srediti da se ne vidi. Naravno da neces platiti to sto traze (ali vjerujem da su ti novci u ovom trenutku sporedna stvar).
Cool, Nike. Tako se neces ko ja sramotit :)
magg nisi se ti sramotila, ;) koliko nas ima bas izgubis se.
ja sam samo upamtila tebe, breskva i malabudala zato sto smo negdje blizu
od termina.
mai drago mi je da je sve sa haljinom :top:
kirshna
05.10.2006., 21:21
mi smo pozivnice i zahvalnice išli rezervirati, po prstenje idemo 10.10, isprobavati vjenčanice krajem 11.mj, bočice za rakiju se već oslikavaju, cuga se polako nakuplja i slaže u tajne odaje :-)
a još samo oko 250 dana do vjenčanja :-)
kirshna, cini mi se sve na knap.. hoces li stici sve na vrijeme? :zubo:
magg nisi se ti sramotila, ;) koliko nas ima bas izgubis se.
ja sam samo upamtila tebe, breskva i malabudala zato sto smo negdje blizu
od termina.
meni je najveci problem, sto ja na poslu manje vise preletim da mogu brzo nesto napisat i onda ne stignem pamtit. moj "multitasking" ne funkcionira bas kako bi trebao ;)
kirshna
05.10.2006., 21:39
kirshna, cini mi se sve na knap.. hoces li stici sve na vrijeme? :zubo:
Nemam pojma Magg i meni se čini da je na knap :zubo:
ali nekako mi se organizacija čini bolja opcija od učenja i strepnje dali ću upisati 4.godinu na faksu...
Ma lako za faks.. On ti nece pobjec.. Al dan vjencanja je brzo tu :D
Al stvarno.. Mi kad smo u 5.mj. rezervirali salu za 8.mj.07. sam mislila joooj jos taaako puno.. A vidi sada.. jos 10 mjeseci.. Jako brzo to vrijeme tece..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;93/st/20070811/e/our+wedding+day../dt/6/k/f9a8/event.png
Super ti je sig :top: Čekam da Cats stavi IMG kod On pa da se i moja slička vidi.. Odnosno, nadam se da će tako biti, nemam pojma koji bi drugi razlog bio da ovo dolje ne funkcionira, kao što upravo ne funkcionira :D
I da, datum je približan.. još pitanje nije palo, ali vjerojatno bude uskoro - iduće godine, pretpostavljam.. ima vremena :cerek:
Cats ce sigurno naredit da se vidi slika :)
Koje pitanje mayo? Jesam ja to nesto prepustila? hmmm.. sorry ako je negdje vec pisalo..
kirshna
05.10.2006., 22:32
mi smo salu rezervirali u 8mj. i skoro smo zakasnili...
živcira me samo što moram maltene do zadnja 2 mj. čekati da mi kaže vrijeme u crkvi...to me izjeda...ali sjest ću ja svećeniku na vrh glave pa će on meni popustiti :-D
Koje pitanje mayo? Jesam ja to nesto prepustila? hmmm.. sorry ako je negdje vec pisalo..
The pitanje :mig: Znaš ono ''Bumo se ženili ili kaj?'' :zubo:
Ja ga još nisam čula, vjerojatno ću iduće godine kad sredimo obrazovno-financijsku situaciju (odnosno kad dragi završi faks i kad nađemo stan) pa ćemo vjerojatno zapečatit sudbinu negdje u ljeto 2008... ah, romantika :cerek:
Naravno, to me ne ometa u polaganom planiranju :kava:
Mayo, ahaaaaaaaaa :) Onda kad on tebe pita ti njemu fino "DAAAA" i cim ti natakne prsten das mu papire da vidi sto si sve vec isplanirala :) Surprise :D
Ili i on planira s tobom? (Da nebi onda mislio da nemora pitat, tako je bilo jednoj mojoj prijateljici..)
mi smo salu rezervirali u 8mj. i skoro smo zakasnili...
živcira me samo što moram maltene do zadnja 2 mj. čekati da mi kaže vrijeme u crkvi...to me izjeda...ali sjest ću ja svećeniku na vrh glave pa će on meni popustiti :-D
Ja cu nazvat slj. tjedan i zamolit naseg svecenika da nas zapise za tad i tad. Papire i ostalo cu onda kad treba sredit. Mislim mora ti dati Termin, kad ces pozivnice pravit? To je 2 mj. prije malo knap..
DiscoKoogla
06.10.2006., 09:07
Cure moje mene je čopila takva upala grla u ponedjeljak, da cijeli tjedan pokušavam doći sebi! Puni nos, upaljeno grlo, i šmrcanje non stop, uglavnom....to mi je 3x ovo ljeto.
Nadam se da to nije od uzbuđenja i frke, jer me od stupanja u brak dijeli jos samo 9 dana:)
juhuuuu jedva čekam tulum odnosno vjenčanje, ples, zezanciju....
dragi i ja smo odlučili da ćemo otpjevati jednu stvar od U2 - All I want is you, on na gitari ja na mikrofonu (naravno ako bu mi glas dobar)....
eto držite mi fige jer me nema dva tjedna na forumu:)
Disco, Disco drž' se...proći će prehlada, sigurna sam tak da ćeš ti biti u punoj formi!!!
Oprostit ćemo ti što te neće biti dva tjedna ali znaš šta te čeka poslije....jedini način da se iskupiš....SLIKICE!!!!!
Držim fige da sve bude mrak, sretno!!!
Velika pusa
@disco: brzo ozdravljenje ti zelim. Drzim fige i sretno, sve ce biti ok ;) .
Ideja za pjevat vam je odlicna, samo naprijed.
DiscoKoogla
06.10.2006., 09:42
Hvala cure! :kiss: i vama!
a slikice bum stavila no frx:)
Discoooo, zelim ti da brzo brzo ozdravis, da mozes sa dragim pjevat :cerek: da vam bude naaaajljepsi dan, da prekrasno izgledate i da vam se sav (kreativni!!!) trud koji ste ulozili u organizaciju vrati sa nezaboravnom festom!!!! :kiss:
kirshna
06.10.2006., 10:23
disco sretno i očekujemo te za 2 tjedna sa najnovijim vjestima :-)
Disco, ne daj se draga!!!!!!!!! ozdravi nam brzo i želimo ti najljepši dan u životu!!!!!!! lijepo se provedite, uživajte, volite se, pjevajte..:klopa: :Placebo: :Pivo: :rock:
čekamo te za 2 tjedna sa detaljnim izvještajem:top:
MalaLola
06.10.2006., 10:31
Ma ozdravti ćeš ti Disco, to ti je ova sezonska viroza pomješana sa uzbuđenjem. Dan, dva u krevet i ko nova!! Kako je prošlo s bakom, sve u redu?? Aj čuvaj se i najljepši provod, vrijeme, zabavu i sve, sve naj, naj za tvoj vjenčani dan ti želim:cerek:
DiscoKoogla
06.10.2006., 10:56
joooooooooooooj slatke ste:)
Baka je dobro, odnosno bolje, no nema bas dobro srce, pa nas svasta moze iznenaditi, ali drzi se!
Sutra sam trebala imati djevojačko, ali neću, jer mi je bed kad sam tak bubina, da mi i sljedeci tjedan i subotu ne bi bilo lose, odustala sam od djevojačke, tako da....ću napraviti MLADENAČKO kad se udam:)
opet nešto drugačije i neobičnije:))) klasika za mene :rofl:
hvala vam cure na lijepim porukama, i željama, i sigurna sam da će sve biti super truper! :cerek:
ja čestitam svima novopečenima :rofl: suprugama!!
Mayo, ahaaaaaaaaa :) Onda kad on tebe pita ti njemu fino "DAAAA" i cim ti natakne prsten das mu papire da vidi sto si sve vec isplanirala :) Surprise :D
Ili i on planira s tobom? (Da nebi onda mislio da nemora pitat, tako je bilo jednoj mojoj prijateljici..)
Ma sve on zna, budući da se svi oko nas žene pa onda i mi komentiramo zajedno što ćemo i kako ćemo.. ali opet, cijeli teret planiranja je na meni, no nije da se bunim :cerek:
Zna već i kad bih htjela da bude svadba, vjerujem da će prema tome postupati dalje :D
Pitat će on, rekao je da već zna i kako će to izvesti, ali nema smisla još kad nemamo niti stana niti novaca :mig:
disco sretno....
cure koja je poslje disco na redu, više ne uspijevam pratit datume...
Neznam jel to neka nervoza u meni, mada ne osjetim da sam nervozna, ili neš drugo al lice mi se osipalo bubuljicama a inaće nemam problema s tim...:rolleyes:
neki savjet možda od nekoga???
Disco, uživaj i sretno!! :kiss:
Cure, topic za tickere je postavljen, i, posljedično, IMG code je On.
ALI.
Molim vas da se suzdržite od postavljanja slika većih od, recimo, dlana. Pošto ću slike koje su ogromne brisat bez prethodnih upozorenja. :azdaja:
Cure, topic za tickere je postavljen, i, posljedično, IMG code je On.
ALI.
Molim vas da se suzdržite od postavljanja slika većih od, recimo, dlana. Pošto ću slike koje su ogromne brisat bez prethodnih upozorenja. :azdaja:
Cijeg dlana? Mog ili od mog dragog??? :zubo: :trk:
:s Cats, super si!!! :kiss: Sad mozemo postavljat nase haljinice, pozivnice itd. da se ooodmam vidi :top:
mi smo pozivnice i zahvalnice išli rezervirati, po prstenje idemo 10.10, isprobavati vjenčanice krajem 11.mj, bočice za rakiju se već oslikavaju, cuga se polako nakuplja i slaže u tajne odaje :-)
a još samo oko 250 dana do vjenčanja :-)
Haj,cure!
Ja se udajem 09.06.2007, tjedan dana prije krishne a još nisam rješila pozivnice, zahvalnice i fotografa?! Mislim da za prstenje ima vremena..A u potragu za vjenčanicom ću krenuti u 11.mjesecu. Krishna gdje si rezervirala pozivnice? Ja se bavim mišlju da ih sama radim. :w
kirshna
07.10.2006., 14:52
Haj,cure!
Ja se udajem 09.06.2007, tjedan dana prije krishne a još nisam rješila pozivnice, zahvalnice i fotografa?! Mislim da za prstenje ima vremena..A u potragu za vjenčanicom ću krenuti u 11.mjesecu. Krishna gdje si rezervirala pozivnice? Ja se bavim mišlju da ih sama radim. :w
www.pozivnice.org
definitivno najbolji izbor i najniže cijene...
išla sam se s Dragim uvjeriti u to sve u Đakovo...
sretno!
a pogledaj pod topic pozivnice jer ima još milijun mjesta gdje možeš vidjeti
www.pozivnice.org
definitivno najbolji izbor i najniže cijene...
išla sam se s Dragim uvjeriti u to sve u Đakovo...
sretno!
a pogledaj pod topic pozivnice jer ima još milijun mjesta gdje možeš vidjeti
Hvala ti!:kiss: Bila sam na njihovoj stranici i super su!Mislim da ćemo i mi do Đakova.
petra25
08.10.2006., 16:27
Hej Disco ja se s malim zakasnjenjem pridruzujem pa ti saljem tople zelje da sve bude kako si ti pozeljela za svoj najlijepsi dan u zivotu! Sretno!!:tulum:
Kikica26
08.10.2006., 22:04
Disco nadam se da si ozdravila! Držim fige svima koji će ubrzo postati gospođe. Ja ću tek za 11 mjeseci ali već me trnci prođu kad se sjetim kako vrijeme brzo leti i da će to doći začaš. Jedva čekam! :cerek:
Ma i ja sam se prehladila.Bronhitis 2 put u 3 mjeseca,a svadba 14.10.Ma za poludit.Kašljem ko da mi je 82!!!
Kikica26
08.10.2006., 22:28
Izgleda da je sezona prehlada počela! Ništa -topli čaj i u krevetac. Želim ti da se brzo oporaviš.
Cure.. Za tocno 10 mj. na danasnji dan se nadam u ovom trenutku sa svojim dragim otvorit ples na nasem najsretnijem danu :cerek:
Cure.. Za tocno 10 mj. na danasnji dan se nadam u ovom trenutku sa svojim dragim otvorit ples na nasem najsretnijem danu :cerek:
Ma sad ce to, brzo vrijeme proleti :cerek:
Iscekujem s tobom :kiss:
Cure još 3 dana!!!I onda ja i Discokoogla postajemo gospođe!!!Malo prije sam se naplakala dobro.Maloprije mi je mali susjed od 1 godine čestitao,dobila poklon i čestitku i na kraju čestitke piše:Sretno Moi!!!On me inače tako zove.Plakala sam ko malo dite!
Cure još 3 dana!!!I onda ja i Discokoogla postajemo gospođe!!!Malo prije sam se naplakala dobro.Maloprije mi je mali susjed od 1 godine čestitao,dobila poklon i čestitku i na kraju čestitke piše:Sretno Moi!!!On me inače tako zove.Plakala sam ko malo dite!
I jel ima nervoze?
Mai, joooj... kako se osjecas? jesi sve priredila? jesi spremna?
uh.... sad mene hvata mala nervoza :)
Ultra, vrijeme leti.. kad se sjetim kad smo rezervirali salu je bilo jos 15 mj. - za cas je proslo... malo me to plasi :D
Nema nervoze,neg sam ja jako osjetjiva i mogla bi zaplakat na svaku sitnicu.Ćudi me kako još nisam,al sam plakala u sobida me nitko ne vidi!!!
Meni je gore bilo nakon vjencanja, kad se sve sleglo.
Pogotovo kada smo krenuli iz Hrvatske, preplakala sam cijeli put.
Ali valjda je to normalno, ipak nije svadba svaki dan i tako velik korak.
Ne brini, proce sve :kiss:
Kikica26
11.10.2006., 22:36
Mai, samo hrabro! :top: Puno je cura plakalo uoči vjenčanja. Ja mislim da ću plakati i na samom vjenčanju. Moja kolegica se prije svadbe stalno dobro držala, a kad je išla podići revere za goste, u cvjećarnici se iz čistog mira tako rasplakala da jadna prodavačica nije znala jel nešto nije u redu s reverima il je nešto drugo u pitanju. Ja već sad plačem kad čujem pjesmu koju smo odabrali za prvi ples. Tako da samo naprijed! Bit će ti lakše! I naravno, sve najbolje za tvoj dan i nek sve bude onako kako si zamišljala!:kiss:
još točno mjesec dana....:cerek:
cure koje će reći da ovaj vikend...samo hrabro!
Marta2010
12.10.2006., 08:08
Mai, samo budi lijepo hrabra! Iako sam "cmizdrava", rasplačem se na svaku sitnicu koja je dirljiva, na svojem vjenčanju me "zagrcnulo" u crkvi kad sam izgovarala zavjet - budući da sam ga govorila napamet, a ne čitala..i tako sam mislila na svaku riječ koju sam govorila! No rasplakala se, začudo, nisam! No za tjedan dana mi se kuma udaje i bit ću joj kuma i znam da ću nadoknaditi svo neplakanje na svojem vjenčanje!
Draga Disco i Mai, želim Vam jedno prekrasno vjenčanje! Uživajte još ove dane sa svojim dečkima jer vam uskoro postaju sastavni dio života i na papiru! Volite se, poštujte i zakoračite u brak puni ljubavi i poštovanja! Od srca Vam želim svu sreću!
p.s. dobro se naplešite i nafeštajte jer je to zaista samo vaša noć, vi ste glavne zvijezde i svi će doći samo zbog vas!
Velika pusa cure!!!
a slatko :) . Bit ce jos suza. ;)
Mai i Disco budite najsretnije i najljepše ovu subotu:cerek: ...nemojte se ničega bojati, u tome prekrasnom trenutku nema mjesta strahu, sve će biti savršeno baš onako kako ste htjele a i ako se dogodi neka sitnica neplanirano, nema veze nitko ju neće niti zamjetiti....Isčekujte sa nestrpljenjem jer biti će vam to najljepši dan, kao iz snova vidjet ćete, uživajte u svakoj sekundi jer za nešto toliko lijepo prekratko traje, pripremite se na pravi ''vatromet'' emocija...Želim vam svu sreću ovoga svijeta...i za suze ne brinite, one su preslatke, male suze radosnice!!!
Mislit ću na vas, velika, velika pusa:kiss:
Breskva
12.10.2006., 08:49
:top: držite se curke sve će biti super :cerek:
Sretno cure!!! Znate da mislimo na vas i želimo vam da vam svi koraci u vašem budućem zajedničkom životu budu veseli i rasplesani kao što će to biti prvi korak kada vas proglase mužem i ženom....pusa velika
Discooo i Mai sretno vam bilo!!! Neka vam Vas dan bude naaaajljepsi u zivotu bas tako kako ste si ga zamisljali! :kiss:
MalaLola
12.10.2006., 10:43
Evo, ja sam se po običaju odmah rasplakala, ah Mai i Disco uživajte, čim pomislim što vas čeka u subotu odmah se raznježim. Pa curke vi ostvarujete svoje snove koje ste još kao djevojčice sanjale... predivan muškarac i vi u najboljem mogućem izdanju postajete jedno u jednom iznimnom trenutku vaših slatkih života. Želim vam svu sreću ovoga svijeta, neka vas sunce obasja i budite ponosne, jer divno je koračati ususret takvom danu.... Sretno
Jooj sad me ljubav oprala skroz, idem svog dragog nazvat;)
Mala, sad sam se sva najezila kad sam ovo procitala :cerek:
Durica26
12.10.2006., 11:14
Mai i Disco želim vam sve najbolje ovaj vikend. Neka vam bude lijepo vrijeme i neka vam sve prođe onako kako ste si poželjele.:kiss:
Mai i Disco, puno srece vam zelim. i ocekujemo detaljan izvjestaj i slikice :kiss:
dvolični blizanac
12.10.2006., 11:25
Cure, puno sreeeeeeeeeeeeećeeeeeeeeeeeeeeeeee!
iva1608
12.10.2006., 12:01
Evo, ja sam se po običaju odmah rasplakala, ah Mai i Disco uživajte, čim pomislim što vas čeka u subotu odmah se raznježim. Pa curke vi ostvarujete svoje snove koje ste još kao djevojčice sanjale... predivan muškarac i vi u najboljem mogućem izdanju postajete jedno u jednom iznimnom trenutku vaših slatkih života. Želim vam svu sreću ovoga svijeta, neka vas sunce obasja i budite ponosne, jer divno je koračati ususret takvom danu.... Sretno
Jooj sad me ljubav oprala skroz, idem svog dragog nazvat;)
LEGENDO :top:
petra25
12.10.2006., 12:12
a joooj kak ste mi svi slatki!!!Kolko god je ovo vrlo sretan dogadaj mogu si zamisliti kako su Mai I Disco uzbudene!Ja mislim da cu se ja na svoj dan vjencanja plakati ko kisna godine! Nadam se da postoji dobar fixator za sminku! :D Curke sretno!!!!ja navijam za vas :cheer: javite kako je sve proslo!
MalaLola
12.10.2006., 15:11
Mala, sad sam se sva najezila kad sam ovo procitala :cerek:
LEGENDO:top:
Meni su vam sva vjenčanja tak.... ah za naježit se od ljubavi:cerek:
I meni su.. Ja uvijek placem.. Ali ja ne znam ovako lijepo kao ti pisat ;)
MalaLola
12.10.2006., 15:36
I meni su.. Ja uvijek placem.. Ali ja ne znam ovako lijepo kao ti pisat ;)
Hvala Magg:kiss:
mai i kuglica zelim vam puno srece, bit ce te super.:kiss:
magg i mala vi ste totalno romaticari, bas ste slatki;)
Hvala hvala!!!Slikice budem postavila čim ih dobijem,tamo oko srijede ili četvrtka.Pusa svima!!!
drzim fige curama sutra, sretno! :)
Kikica26
13.10.2006., 12:49
Curke :kiss: Uživajte u svom najljepšem danu!:cerek:
kirshna
13.10.2006., 16:04
i ja na svakom vjenčanju cmizdrim a bojim se da ću i na svom...pogotovo ako vidim mamu da plače...
mai i disco sve najbolje i lijepo se provedite
Mai i Disco uzivajte danas i zelim vam svu srecu... Nadam se da cete imati lijepo vrijeme i da cete uzivati svaku sekundu danasnjeg dana i noci :kiss:
Mai i disco, želim vam puno sreće i uživajte!;)
dvolični blizanac
14.10.2006., 19:10
Našim dragim curama Mai i Disco koje su sada eto već i gospođe najljepše želje od mene!!!!
Daaa, gospodje su i sad su sigurno jaaakooo vesele i sretne i slave sa svojim najdrazima :cerek: jos malo pa ce torta.. mljac :klopa:
oko_zeleno
17.10.2006., 11:00
Cure, kaj mislite, dal je izvedivo da do oltara prohodam preko crvenog tepiha.(staze). To mi je tako divno, a i cijela ceremonija vjenčanja bi mislim dobila na "težini". :cerek:
Neznam ni sama jel uopće realno pitati u crkvi da li oni imaju takav tepih ili da se eventualno sama pobrinem za njega.
Jel možda koja od vas isto imam ovakvih prohtjeva?
Neznam ni sama jel uopće realno pitati u crkvi da li oni imaju takav tepih ili da se eventualno sama pobrinem za njega.
kod mene u crkvi je crveni tepih :D
hm, o crvenom tepihu nisam opce razmisljala al mislim da mi uz moj roza-tik ne bi pasao :cerek:
Kikica26
17.10.2006., 13:49
A šta bih ja sve u svoju crkvu stavila... Prije svega, laticama bi posula put do oltara, al naš je svećenik tako strog pa ne da ništa osim par aranžmana. Čak se ni ispred crkve ne smije ništa bacati. Uf!:mad:
ni ispred? ajme pa to nije fer od svecenika.. pa to je gotovo normalno da se riza ili latice ili oboje baca... :rolleyes:
nas je isto strog, ja ga necu ni pitat pa ako poslje vice neka vice :E ako treba cu ja pomest :zubo:
Kikica26
17.10.2006., 13:59
Ma freak, šta da ti kažem! Već je godinama to zabranjeno jer kao ostavlja se nered pred crkvom. Na zadnjem vjenčanju koji je on vodio, zaprijetio je da će zabraniti poljupce mladenaca u crkvi jer su gosti kad su se mladenci poljubili jako zapljeskali i vikali BRAVO. Dobro, je možda malo to bilo neprikladno, al bilo je jako slatko i baš se vidjelo kako su gosti veseli. Pretjeruje s tim zabranama.:flop:
To mi je bas jadno, mislim u danasnje vrijeme su takve stvarno skroz normalne ali se uvijek nadje neko ko ce se protivit tome :( Trebali bi ga bojkotirat :) Ja sam rekla svojima ako nas svecenik bude isto protiv svega trazit cemu drugu crkvu i vise nema donacija za uredjene crkve :)
NAJA-05.05.
19.10.2006., 10:40
već neko vrijeme Vas pratim u razgovorima da mi je jedino preostalo pridružiti Vam se jer imamo dosta zajedničkih tema .....
iva1608
19.10.2006., 10:42
NAJA dobro nam došla!!! kad je tvoj sretan dan,5.5.? :kiss:
Breskva
19.10.2006., 10:56
Dobro došla !
NAJA-05.05.
19.10.2006., 11:06
Sad sam happy ,
E BRESKVA ; JA SAM VANJA BK ,
kako sam muku mučila s onim, nisam uspjevala i krenula sam sve iz početka i evo me !!! tebi hvala na svemu !
Hvala cure na toploj dobrodiošlici !!! da moj datum je 5.5.
iva1608
19.10.2006., 11:10
E A JA SAM 6 DANA NAKON TEBE.... 11.05. :kiss: uh nešto je jako popunjen taj svibanj!! :cerek:
NAJA-05.05.
19.10.2006., 11:19
:)
Da , nismo mi bedaste , tada je najljepše , sunce zagarantirano ...zar ne ?
ali kako je slučajno došlo do toga datuma ....... tek kad smo se primili posla oko restorana , shvatili smo koliko je popularan mjesec
iva1608
19.10.2006., 11:37
e mi smo ti isto željeli 5.5. ali nažalost to nije bilo moguće jer nam sala nije bila slobodna... pa ti se zato lijepo ženimo u petak... al nema veze! :top:
Durica26
19.10.2006., 12:10
:w Naja dobrodošla!
Ja sam curke zadnja u petom mjesecu 26.05. i to je baš datum koji sam htjela za svadbu, a potrefilo se da je i restoran koji smo htjeli bio slobodan baš taj datum, pa sam ja to shvatila kao znak da je to to:cerek:
iva1608
19.10.2006., 12:12
znači prvo naja, pa ja .. pa Durica! UH možda ti je i bolje kaj si zadnja ... mi ćemo sve prije tebe živčaniti dok ćeš ti još uvijek laganini! :cerek:
Durica26
19.10.2006., 12:16
znači prvo naja, pa ja .. pa Durica! UH možda ti je i bolje kaj si zadnja ... mi ćemo sve prije tebe živčaniti dok ćeš ti još uvijek laganini! :cerek:
Ne samo to nego očekujem detaljne izvještaje od vas dvije tako da budem spremna:D
iva1608
19.10.2006., 12:17
pa naravnooooo!!!!! Uh već me sad nekaj frče u želucu kad se toga sjetim .... :cerek:
Breskva
19.10.2006., 12:36
Joj super VAnja da si uspjela stvarno ne zna gdje je zblokiralo ! Eto sada možeš sa nama lijepo razgovarati i djeliti iskustva, još jednom dobro došla:kiss:
Durica26
19.10.2006., 13:04
pa naravnooooo!!!!! Uh već me sad nekaj frče u želucu kad se toga sjetim .... :cerek:
I mene isto :rofl: ali onak pozitivno, jedva čekam. A najbolje od svega je što je i moj dragi sav uzbuđen oko toga, a inače nije takav emotivac pa mi ga je baš super vidjeti kad se sav raznježi kad pričamo o tome.
iva1608
19.10.2006., 13:09
I mene isto :rofl: ali onak pozitivno, jedva čekam. A najbolje od svega je što je i moj dragi sav uzbuđen oko toga, a inače nije takav emotivac pa mi ga je baš super vidjeti kad se sav raznježi kad pričamo o tome.
a gdje imate svadbu Durica? Ni moj dragi nije baš emotivac ali vidi se da jedva čeka isto kao i ja .... :cerek:
Durica26
19.10.2006., 13:15
a gdje imate svadbu Durica? Ni moj dragi nije baš emotivac ali vidi se da jedva čeka isto kao i ja .... :cerek:
Vjenčanje će biti u crkvi u Remetama (nadam se jer to je još jedino što nisam uspjela potvrditi), a fešta u restoranu Licitar u Sesvetskom Kraljevcu.
Ti si kod Bunčića ako se ne varam?
drage moje, brojim još nekih 20 dana, možda koji dan više i vjerujte mi da to čekanje od par mjeseci tako brzo prođe mada što se više bliži taj dan postajete več umorni od sve te silne organizacije, barem je kod mene tako....
Sad samo jedva čekam da to sve prođe i da dragi i ja sjednemo u avion i uživamo 2 tjedna u zasluženom medenom mjesecu....Danas imam prvu probu haljine... nadam se da će sve biti ok jer ako neš fušaju nemam se ni snage svađati s njima a još ktome na poslu mi je :horor:
možda se samo trebam malo više naspavat....
iva1608
19.10.2006., 13:17
Vjenčanje će biti u crkvi u Remetama (nadam se jer to je još jedino što nisam uspjela potvrditi), a fešta u restoranu Licitar u Sesvetskom Kraljevcu.
Supeeer... aha mi smo u Bunčiću ali u Vrbovcu... ah valjda će sve proći ok sa što manje suza ... da mi se šminka ne pokvari :zubo: :kiss:
NAJA-05.05.
19.10.2006., 13:37
e Durica , ja sam bila u licitaru i htjeli smo 5.5. , nije bilo slobodno ništa osim 26.5. , to ti je bilo još u 6 mj. vidiš sudbine .
E hoćeš imati okrugle stolove ili obične ?
Durica26
19.10.2006., 13:48
e Durica , ja sam bila u licitaru i htjeli smo 5.5. , nije bilo slobodno ništa osim 26.5. , to ti je bilo još u 6 mj. vidiš sudbine .
E hoćeš imati okrugle stolove ili obične ?
Da o tome ti ja pričam. Mi smo rezervirali restoran prije mjesec dana i kada sam zvala pitati da li je slobodan 26.05 teta rekla da je to zadnji slobodan datum u petom mjesecu. Imat ćemo klasičnu postavu iako mi je i okrugla prekrasna, sporazumnim dogovorom sa dragim smo odlučili ipak uzeti klasičnu.
A gdje ćete vi feštati?
kitty b
19.10.2006., 13:55
:
Ja sam curke zadnja u petom mjesecu 26.05. ...:
nisi sama, i mi smo uzeli taj datum :cerek: 2 dana poslije mi je rođendan, pa će mi to biti baš krasan "poklon". a zamisli u budućnosti, godišnjica pa rođendan...još da nam se jednog dana potrefi da i potomka dobijemo u tom tjednu i onda party cijeli tjedan :rofl: (nije da još o potomcima razmišljamo:rolleyes: )
Durica26
19.10.2006., 14:03
nisi sama, i mi smo uzeli taj datum :cerek: 2 dana poslije mi je rođendan, pa će mi to biti baš krasan "poklon". a zamisli u budućnosti, godišnjica pa rođendan...još da nam se jednog dana potrefi da i potomka dobijemo u tom tjednu i onda party cijeli tjedan :rofl: (nije da još o potomcima razmišljamo:rolleyes: )
Ajde super da je još netko na taj datum već sam mislila da sam jedina. A ovo sa rođendanom ti je mrak. Tak su i moji starci prvo je tati rođendan pa je za dva dana godišnjica, a između je sestrin imendan pa i mi tri dana feštamo. Zapravo kako je to sve u prosincu skoro cijeli mjesec imamo fešte:rofl:
Kikica26
19.10.2006., 14:06
Dobro došla Naja! Kad odradite vi svoje u petom mjesecu onda ćete nas koji smo kasnije smirivati kad budemo u panici pred sam događaj. Kad vas čitam, toliko vam zavidim što vi u Zg i okolici imate toliko krasnih restorana i sala. Kod nas je izbor nikakav.:flop:
kitty b
19.10.2006., 14:51
a od kuda si ti Kikica? :) jer ni ja nisam iz zagreba pa malo muku mučim...al mislim da smo našli, sad se "borim" za taj hotel. i bila sam razgovarat s ljudima u jednoj agenciji (neeeeću reklamirati) i super mi je to, premda puno toga radim sama. al stvarno su mi super. :D
Kikica26
19.10.2006., 15:00
Gradić na granici Podravine i Slavonije. Kod nas sistem svadbi - 400 ljudi u nekom seoskom domu u okolici. A ja ih imam 90 i želim malo finiju svadbu. Tako da smo rezervirali jedan hotel malo izvan grada. Sala nije loša, jako je velika al će nam je pregraditi. Nema okrugle stolove i malo mi je previše duguljasta. Al smo je uzeli jer ima veliki podij i jedino je nešto pristojnije u gradu za taj broj ljudi. Ostali su restorani premali, a kažem u dom neću. Malo više mislim izdvojiti za dekoracije da se taj prostor još više podigne. Nadam se da će sve na kraju ok ispasti. Duguljaste redove stolove ću razdvojiti na više manjih i nekako ih lijepo rasporediti. Puno cvijeća, navlake na stolove i sve u narančasto-zlatnim tonovima. I da puno latica pred ulazom, na stolovima...:cerek:
Kikica26
19.10.2006., 15:02
Možda i ja angažiram neku agenciju koja se sad kod nas otvorila i čujem da su povoljni. Možda da oni odrade taj dio s dekoriranjem iako mi je to stvarno uživancija i nije mi teško. Vidjet ću još. Moram otići do njih.
kitty b
19.10.2006., 15:03
je tako je i meni bilo na početku, kad sam o salama mislila. ovdje ima milijun hotela, al su svi...bezveze, kao prvo, u lošem su stanju skroz. a i ogromne su im sale. tako da na izbor imam....ravno 2 hotela!!!!! :eek: al neka. nađoh pa ćemo vidjeti. držite mi fige da ga dobijem!!!! :cerek:
kitty b
19.10.2006., 15:05
Možda i ja angažiram neku agenciju koja se sad kod nas otvorila i čujem da su povoljni. Možda da oni odrade taj dio s dekoriranjem iako mi je to stvarno uživancija i nije mi teško. Vidjet ću još. Moram otići do njih.
e meni je agencija super. i meni je uživancija dekorirati, ali će mi oni sve dostavljat iz kuće u salu, sve će posložit kako im ja naredim i uz to mi daju savjete gdje naći kvalitetno al ne preskupo vino, i tako te stvari. a besplatno! istu bi cijenu platila da sama trčim okolo, a ovako samo pokažem prstićem na slikicu i oni već zovu :D
Kikica26
19.10.2006., 15:06
Prstići su prekriženi! Sretno!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.