PDA

View Full Version : Odbrojavamo dane...

stranice : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

flakey
19.10.2006., 16:11
Vjenčanje će biti u crkvi u Remetama (nadam se jer to je još jedino što nisam uspjela potvrditi), a fešta u restoranu Licitar u Sesvetskom Kraljevcu.
Ti si kod Bunčića ako se ne varam?
moja naj frendica se udaje tjedan dana prije tebe 19.05. u crkvi u remetama a festu ima u Phoenixu u Sesvetama... cool.. :D

Durica26
19.10.2006., 19:41
Coooool:trio:

NAJA-05.05.
19.10.2006., 23:19
Da o tome ti ja pričam. Mi smo rezervirali restoran prije mjesec dana i kada sam zvala pitati da li je slobodan 26.05 teta rekla da je to zadnji slobodan datum u petom mjesecu. Imat ćemo klasičnu postavu iako mi je i okrugla prekrasna, sporazumnim dogovorom sa dragim smo odlučili ipak uzeti klasičnu.
A gdje ćete vi feštati?

Mi smo rezervirali restoran Zlatna medalja , na čulinečkoj cesti .Jako sam zadovoljna jer nije uobičajen . nema ga na netu jer je star samo 6 mj. ali..... poslat ću Vam slikice da vidite kako izgleda ....

Durica26
19.10.2006., 23:54
Mi smo rezervirali restoran Zlatna medalja , na čulinečkoj cesti .Jako sam zadovoljna jer nije uobičajen . nema ga na netu jer je star samo 6 mj. ali..... poslat ću Vam slikice da vidite kako izgleda ....
Može, može pošalji. Btw i kolega s posla mi se ženi 05.05.:D

any5
20.10.2006., 07:18
znači prvo naja, pa ja .. pa Durica! UH možda ti je i bolje kaj si zadnja ... mi ćemo sve prije tebe živčaniti dok ćeš ti još uvijek laganini! :cerek:
Prvo ja...da vam svima najavim predivan 5 mjesec kad je meni i rođendan...
dakle, mi 28.04., pa najavljujemo pregršt vjenčanja u svibnju....:cerek:

sly47
22.10.2006., 17:35
još 20 dana....:rock: :tulum:
bilo bi super kad bi bilo još cura u 11 pa da razmjenimo nervozu :rofl: al što je tu je...

Ultra*
22.10.2006., 19:08
još 20 dana....:rock: :tulum:
bilo bi super kad bi bilo još cura u 11 pa da razmjenimo nervozu :rofl: al što je tu je...

Ti si 11.11? Eto ako te tjesi i ja idem u neke svatove taj dan :kiss:

Magg
22.10.2006., 20:38
bas lijepo da je opet jedna na redu :cerek: i da cemo uskoro dobit nove slike :D i jos tvoja mrak-haljina :cerek: bit ces WOW :)

dvolični blizanac
22.10.2006., 21:03
Jooooooooooooj vidi Magg namiguje. Preslatko...

Magg
22.10.2006., 21:09
Aha :cerek: To sam malo prije napravila :) Bas mi je lijepo http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/c018.gif

dvolični blizanac
22.10.2006., 21:23
Namigušo jedna!!!!

sly47
23.10.2006., 11:52
a za slike ćete se ipak trebati strpit dok se vratimo sa kube a kako idemo dan iza svadbe nisam sigurna da ću baš imati vremena za slikice....:cerek:
Ultra Violet možda ideš u moje svatove.... nikad se nezna a kako je neke ljude s njegove strane neznam....uvijek postoji mogučnost...:rofl:
Nevjerovatno je kak te sve napadne prije svadbe, prištići, prehlada, umnjak koji se sjetio baš sada rasti, pa nekakva reakcija u obliku osipa po rukama...
al na dan svadbe sve će to proći jel da? jel da?

Ultra*
23.10.2006., 12:06
a za slike ćete se ipak trebati strpit dok se vratimo sa kube a kako idemo dan iza svadbe nisam sigurna da ću baš imati vremena za slikice....:cerek:
Ultra Violet možda ideš u moje svatove.... nikad se nezna a kako je neke ljude s njegove strane neznam....uvijek postoji mogučnost...:rofl:
Nevjerovatno je kak te sve napadne prije svadbe, prištići, prehlada, umnjak koji se sjetio baš sada rasti, pa nekakva reakcija u obliku osipa po rukama...

Ma proce! Ima jos vremena :kiss:
Ne vjerujem da su tvoji, ovi su u Svicarskoj :)

sly47
23.10.2006., 12:44
ma znam ultra, malo se šalim...:kiss:

Marta2010
23.10.2006., 12:56
Samo na kratko da se javim, ovu subotu sam bila na svadbi u Bunčićevoj kleti i moram priznati da su super odradili sve! Bila je velika svadba no s druge strane i brdo konobara, profesionalnih, hrana jako dobra i sve za pohvalu. Eto možda nekome pomogne :)

SanZg
23.10.2006., 13:25
Vjenčanje će biti u crkvi u Remetama (nadam se jer to je još jedino što nisam uspjela potvrditi), a fešta u restoranu Licitar u Sesvetskom Kraljevcu.
Ti si kod Bunčića ako se ne varam?

Ne mogu vjerovati .... mi isto imamo vjenčanje u Remetama , a svadbu u Licitaru .... još ako ti ovo 26 označava godine...

iva1608
23.10.2006., 16:21
jooooj još pola godine... pa kad će taj dan već jednom ........ :cerek:

NAJA-05.05.
23.10.2006., 18:41
a gdje je tvoja svadba ? joj kako se ja svemu veselim......

NAJA-05.05.
23.10.2006., 18:42
joj kak sam, bedasta , ti si u licitaru ........

iva1608
23.10.2006., 19:12
tko,ja?

NAJA-05.05.
23.10.2006., 19:16
ne ne , pisala sam durici . sve smo 5 mjesec , kakvo planiraš uređenje svedbe , sale i sl..... boja ?

Durica26
23.10.2006., 20:02
Ne mogu vjerovati .... mi isto imamo vjenčanje u Remetama , a svadbu u Licitaru .... još ako ti ovo 26 označava godine...
Pa da, za par dana 26:rofl: . Kada se ti udajes?

Durica26
23.10.2006., 20:08
ne ne , pisala sam durici . sve smo 5 mjesec , kakvo planiraš uređenje svedbe , sale i sl..... boja ?
Joj što se tiče boja za svadbu sva sam u nedoumici, jer nisam baš nešto kreativana ali hvala bogu imam vas curke na forumu pa mi je lakše kada vidim sve ove divne slikice. Presvlake u restoranu i stolnjaci su boje šampanjca, pa bih ja sada iskombinirala nešto da da malo kontrasta tome, a ne da mi sve bude u toj boji. Razmišljala sam o ljubičastoj boji, onako malo tamnijoj ili o tamno rozoj.Makar još nisam donijela konačnu odluku. :confused: Sada sam trenutno u nedoumici glede prstena. Naime, od mog dragog brat je zlatar i rekao je da će nam napraviti prstene koje izaberem, ali ja sad ne znam koje bi sviđa mi ih se sto. Rekao je dragi da će mi ih napraviti 31 da imam za svaki dan drugi:D
Kako napreduju tvoje pripreme?

dvolični blizanac
23.10.2006., 22:22
Durica, mi imamo kombinaciju bijelo-ljubičasto-zeleno, i par srebrnih detalja.
Bijela je čini mi se najzahvalnija boja za kombiniranje, nema nijansi...
Sa bež bojama je malo drugačije, jer je teško potrefiti uvijek istu nijansu, a da ne izgleda šareno. Meni se oduvijek sviđala kombinacija bež sa narančastom-crvenom-žutom...

Durica26
23.10.2006., 22:35
Durica, mi imamo kombinaciju bijelo-ljubičasto-zeleno, i par srebrnih detalja.
Bijela je čini mi se najzahvalnija boja za kombiniranje, nema nijansi...
Sa bež bojama je malo drugačije, jer je teško potrefiti uvijek istu nijansu, a da ne izgleda šareno. Meni se oduvijek sviđala kombinacija bež sa narančastom-crvenom-žutom...
Da nije ni to loše, volim narančastu i crvenu, ali još uvijek ne znam, mislim da će tu prste imati moja sestra i kuma koje su za razliku od mene turbo kreativne pa ću im dati na zadatak da nešto smisle:misli: . U svakom slučaju tu sam vidjela stvarno prekrasnih ideja, pogotovo što se tiče aranžmana u rozim bojama.

SanZg
23.10.2006., 22:44
Ja ti se udajem iduće godine - 12.10. tak da još imam vremena...ali imam neke slike već u glavi...obzirom na crkvu i dvoranu kasnije mislim da će mi se sve vrtiti sa crvenom bojom ... buket od crvenih ruža , detalji na pozivnicama do cvjetnih aranžmana na stolovima...i umjesto konfetića bum dijelila licitarska srčeka :cerek: - skužila sam da su strancima ti naši licitari baš posebni i zanimljivi a kak bum ih imala dosta na svadbi...

Durica26
23.10.2006., 22:52
Znači ja sam prva:cerek:

SanZg
23.10.2006., 22:54
Koliko ti još brojiš?

Durica26
23.10.2006., 22:58
Koliko ti još brojiš?
Ravno 7 mjeseci i 3 dana. Svadba je 26.05.

BebeHappy
23.10.2006., 23:26

Ako te to tjesi, ja sam dan prije vjencanja bila na hitnu, dobila dvije boce infuzije...al sta je jos smjesnije i na sam dan vjencanja sam umjesto kod frizerke u 10 ujutro bila na infuziju...samo jedna boca ovaj puta...ljudi su se pitali sta ce bit i dal ce uopce sta bit...a da ne pricam o mojoj mami koja je bila van sebe od brige...ali na kraju je sve dobro zavrsilo...nasminkana i nafrizirana dosla sam u hotel i stresla 3 duple vodke....and we lived happily ever after...

sly47
24.10.2006., 08:49
hvala Happy... ma znam ja da će sve biti ok samo sam malo nervozna al ne zbog braka nego čitave te organizacije... al to je valjda normalno.

Magg
24.10.2006., 09:18
bebehappy a joj, hvala bogu je onda sve dobro proslo :grli:
poanta price je znaci: alkohol je rjesenje :zivili: :zubo: salim se, al ja mislim da cu i ja biti strasno nervozna i sva nikakva al se stvarno nadam da necu morat na hitnu ili neko smirenje ili tako to.. mislit ce ljudi da me neko tjera u brak :rofl:

Marta2010
24.10.2006., 09:22
I ja sam tjedan dana prije svadbe hopsala po bolnicama i pretragama, neki virus mi napao želudac. A moja kuma je tjedan dana prije svoje svadbe završila u bolnici zbog neke bakterije i tamo još uganula nogu i dobila langetu..No ipak je sve dobro završilo. Skinuli su langetu i sve je ok sada :) Tako da to nije ništa čudno! Uvijek se nešto zakomplicira prije svadbe - jer organizam jednostavno počinje odbijati sav taj stres.

Durica26
24.10.2006., 09:35
I ja sam tjedan dana prije svadbe hopsala po bolnicama i pretragama, neki virus mi napao želudac. A moja kuma je tjedan dana prije svoje svadbe završila u bolnici zbog neke bakterije i tamo još uganula nogu i dobila langetu..No ipak je sve dobro završilo. Skinuli su langetu i sve je ok sada :) Tako da to nije ništa čudno! Uvijek se nešto zakomplicira prije svadbe - jer organizam jednostavno počinje odbijati sav taj stres.
I bez obzira na sve probleme, sve ste na vjenčanju izgledale savršeno:cerek: To je ono što mene drži. Curke stvarno ste mi super i ne mogu više živit bez ovog foruma. Dragom to nikako ne ide u glavu kako mogu visit cijeli dan na forumu ali to je nešto jače od mene. Ovakvu podršku kakvu vidim ovdje među vama rijetko vidim bilo gdje drugdje. Curke hvala vam svima:kiss:

sly47
24.10.2006., 09:47
ja ću biti jaaako zahtjevna i zatražit puunooo podrške od svih vas...

BebeHappy
24.10.2006., 12:12
bebehappy a joj, hvala bogu je onda sve dobro proslo :grli:
poanta price je znaci: alkohol je rjesenje :zivili: :zubo: salim se, al ja mislim da cu i ja biti strasno nervozna i sva nikakva al se stvarno nadam da necu morat na hitnu ili neko smirenje ili tako to.. mislit ce ljudi da me neko tjera u brak :rofl:

Ja apsolutno svu organizaciju preuzela jer nisam htjela da mi se netko petlja o odabir bilo cega...od smisljanja vjencanice, preko trazenja fotografa, snimatelja, muzike, do izgleda stolova, al ono do u najmanji detalj...plus puno iznenadenja za mog dragog i sve druge koja su to morala i ostat do vjencanja
( klapa u crkvi, vatromet i torta na bazenu, karaoke), za to nitko nije znao...i nakon svog tog trcanja i organiziranja jednostavno puknes. Tri dana prije vjencanja su me frendice pitale dal mi treba sta pomoc....ali meni je vec glava pucala od pitanja i jednostavno sam pocela plakat...nikom nije bilo jasno sta mi je...cure zele pomoc, a ja placem. Onda sam skuzila da se moram malo odmorit i usporit jer nece bit nis od vjencanja. Da ne zaboravim, jos smo mi i agenciju za organiziranje uzeli...mada te i oni za sve zivo ispituju...ali opet, da ih nije bilo tek onda ne znam kako bi...bili su njih dvoje cijelu vecer na svadbi i stvarno ni dragi, ni ja, ni roditelji, nitko nije morao brinut za nista. Svi smo se super proveli i opustili.

sly47
24.10.2006., 12:18
da tako je i kod mene, preuzela sam svu organizaciju na sebe i sad imam osječaj da ću puknut... jednostavno mi treba malo predaha... malo ću više dragog angažirati...

kitty b
24.10.2006., 12:39
zato sam i ja uzela agenciju...stvarno mislim da će mi biti puno lakše. opet ti sve biraš, oni samo rade kako kažeš i možeš se 100 puta predomislit i sve. al barem je pressing malo manji...

joj i ja bi neko iznenađenje za dragog...al ne znam što bi?!

Magg
24.10.2006., 13:23
ja sam isto sve preuzela, moj dragi nema vremena za nista, na poslu mu je koma, tako da ga uopce ne "zamaram" s vjencanjem. kad nesto nadjem onda mu predlozim par stvari pa skupa odlucimo i onda opet ostalo vezano uz to ja radim. meni to jos nije tesko, al ja i imam jos puno vremena.. al pred kraj cu zaposlit sigurno moje cure i sestricne. jedino roditelje necu s tim gnjavit s nicim.
bebe, pod tolikim pritiskom nije ni cudo da si morala na infuzije, totalno si se iscrpila. al se isplatilo, sudeci po slikama :cerek:

MalaLola
24.10.2006., 14:54
Babe puna si iznenađenja i sudeći po slikama sve si to izvrsno odradila. Ja sam tako loša s iznenađenjima, sve što sam do sada smislila i što je trebalo biti iznenađenje sam morala reći svima oko sebe, jooooooj, kad smislim nešto dobro odmah moram svima reći! :cerek: Uglavnom skužila sam da dečkima ta organizacija i nije baš nešto vau, moj dragi se vodi za tim kao najbitnije je da se ja pojavim taj dan u crkvi i da kažem da, a ostalo mu je skroz svejedno. Meni je organizacija za sada baš gušt...:D

Durica26
24.10.2006., 17:14
Moj dargi isto tako. Sve je prepustio meni, jedino što mu je bilo važno je rstoran i muzika a sa ostalim se uopće ne želi zamarati, pa je sve prepušteno meni na volju!

NAJA-05.05.
24.10.2006., 23:05
Curke , nikako da vam se pridružim ......
samo da Vas pozdravim ........

any5
25.10.2006., 07:34
Eto drage moje, i ja sve organiziram sama...daleko od toga, svi se žele uključiti, pitaju me jel' ima šta novo u vezi vjenčanja, jel' sam šta smislila...a dragi je stvarno odličan, sve prepušta meni, ali voli svugdje ići sa mnom i sve to gledati...kaže da vidi koliko je to meni bitno i da želi sudjelovati, jer ipak se i on ženi....agenciju smo prvo mislili i otišli do jedne žene koja radi za časopis Vjenčanja, ali nekako mi se nije baš svidjelo, a i čini mi se nekako skupo...i sad žena nikako da odustane od nas, stalno zivka....

BebeHappy
25.10.2006., 12:48
bebe, pod tolikim pritiskom nije ni cudo da si morala na infuzije, totalno si se iscrpila. al se isplatilo, sudeci po slikama :cerek:

Isplatilo se, sve je bilo savrseno. Osim jednog mog frenda koji me ocito ne postuje ni mrvicu pa se prije izlaska torte na bazen skinuo u gace i otiso plivat u bazen, a na dvd-u ga se lijepo vidi u krupnom planu u gacama i carapama sa bocom pive u ruci odmah iza torte. Uz jos vecu organizaciju takve kretene ne mozes predvidjet. Cak mu je i direktor hotela rekao da se ne moze sad ic kupat, ali to je jedna budala svoje vrste koja ocito nema nimalo kulture. Sva sreca ni dragi ni ja to nismo uopce vidjeli, saznali smo tek kasnije kad su nam drugi rekli. A bilo je tu i guranja, taj koji se kupao je kasnije gurnuo mog bratica u bazen, a jedan drugi je isto gurnuo jednog decka. I onda je skoro doslo do tuce, sva sreca bilo je tu i trijeznih normalnih decki koji su to sprijecili. I hvala Bogu da nista od toga mi nismo vidjeli ni culi...stvarno ne znam kako to, ali nismo, jer da smo se i mi upetljali onda bi svi to primjetili i ode raspolozenje u k....

iva11
25.10.2006., 12:56
Isplatilo se, sve je bilo savrseno. Osim jednog mog frenda koji me ocito ne postuje ni mrvicu pa se prije izlaska torte na bazen skinuo u gace i otiso plivat u bazen, a na dvd-u ga se lijepo vidi u krupnom planu u gacama i carapama sa bocom pive u ruci odmah iza torte. Uz jos vecu organizaciju takve kretene ne mozes predvidjet. Cak mu je i direktor hotela rekao da se ne moze sad ic kupat, ali to je jedna budala svoje vrste koja ocito nema nimalo kulture. Sva sreca ni dragi ni ja to nismo uopce vidjeli, saznali smo tek kasnije kad su nam drugi rekli. A bilo je tu i guranja, taj koji se kupao je kasnije gurnuo mog bratica u bazen, a jedan drugi je isto gurnuo jednog decka. I onda je skoro doslo do tuce, sva sreca bilo je tu i trijeznih normalnih decki koji su to sprijecili. I hvala Bogu da nista od toga mi nismo vidjeli ni culi...stvarno ne znam kako to, ali nismo, jer da smo se i mi upetljali onda bi svi to primjetili i ode raspolozenje u k....

Slažem se sa tobom, to su najgluplje moguće situacije koje se na vjenčanju mogu dogoditi a aktere istih jednostavno ne mogu razumijeti, šta ti se mora dogoditi u glavi, ma takvi nisu niti vrijedni komentara....kad ti uložiš toliko truda i očekuješ da će tvoje vjenčanje biti najljepši dan tvog života i onda dođe jedan kreten koji se ''natočio'' i gle čuda zabrijao na ''agresivu''...ma strašno!!!!Draga moja ovo tvoje je strašno ali ja sam svojim očima na vjenčanju vidjela kako se tuku i to pošteno...to je PRESTRAŠNO, na svu sreću mladenka to nije vidjela jer mislim da bi ju to uništilo!!!!Ja sam na našem vjenčanju na svu sreću bila pošteđena takvih igrokaza ali me je iskreno bilo strah da se tako nešto ne dogodi jer nikad ne možeš znati....

Magg
25.10.2006., 13:23
BebeHappy

To je strasno!!! Hvala Bogu niste nista od toga primjetili. Ja takve ljude ne razumijem, ko da ne znaju sta taj dan mladencima znaci.
Mene je takvih situacija isto strah, na nasem vjencanju ce biti isto par kandidata koji vole popit a onda nisam bas pri sebe.. A ovaj od restorana je rekao ako bude neka frka i ako se ne da sprijecit da se slavlje prekida.. Mislim da bi bila u stanju ubiti onda...

MalaLola
25.10.2006., 13:31
Isplatilo se, sve je bilo savrseno. Osim jednog mog frenda koji me ocito ne postuje ni mrvicu pa se prije izlaska torte na bazen skinuo u gace i otiso plivat u bazen, a na dvd-u ga se lijepo vidi u krupnom planu u gacama i carapama sa bocom pive u ruci odmah iza torte. Uz jos vecu organizaciju takve kretene ne mozes predvidjet. Cak mu je i direktor hotela rekao da se ne moze sad ic kupat, ali to je jedna budala svoje vrste koja ocito nema nimalo kulture. Sva sreca ni dragi ni ja to nismo uopce vidjeli, saznali smo tek kasnije kad su nam drugi rekli....

Baš je bio jako zločest i očito jako :zivili: No, dobro bitno da vas mladence to nije uspjelo uzrujati!

Kikica26
25.10.2006., 14:38
Bebe takve se stvari uvijek mogu dogoditi! I kod nas " hvala Bogu" ima onih koji vole više cugnuti, al se nadam da neće biti nikakvih ispada. Svi će dobiti jezikove juhe od mene prije, onak za preventivu!:nono:

A sada što se tiče organizacije. Oduvijek sam mislila da ću sve sama za svoju svadbu sređivati (uz naravno konzultacije s dragim) al saznavši da se u blizini mog grada otvorila nova agencija za vjenčanja, sve mi se više sviđa ta ideja da oni preuzmu barem dio organizacije. Ima tu dosta posla! Čujem i da nisu skupi, pa ih planiram uskoro obići! Pa ćemo vidjeti.

kitty b
25.10.2006., 14:46
any i kikica agencija ne bi trebala naplaćivati svoje usluge, pazite na to. :mig: ima nekih i oko mene...kvazi-agencija, al ovi "moji" meni ne naplaćuju ništa, osim ako ću posudit/kupit neke baš njihove stvari, tipa onih pokrivala za stolice. Agencije imaju ugovore s cvjećarima/slastičarima/restoranima/... od kojih dobivaju proviziju kad ih uzmeš preko njih. Dakle, ja sam agenciji prepustila hotel, a onda ću i kolače i cvijeće i sve potrebno za dekoracije + snimatelj i fotograf, sve to ću preko njih i imam zagarantirano da neću platiti ni lipe više nego bi platila da sve radim sama (tj. da trčim okolo) i isto sve biram i dajem im svoje ideje...al zato ću ja odmarat dok oni trčkaraju uokolo za mene. i još će osigurat besplatne dostave i prenest neke stvari od mene doma u hotel.

razgovarajte s više njih prije odluke i bit će :top:

anaklementina
25.10.2006., 15:04
Draga Sly, evo stalno visim na forumu, a nikako da se javim. I ja se udajem 11.11. i drago mi je da ima još neko. Mislila sam da svi biraju proljeće. Mada sam i ja htjela tako. no s obzirom da me je dragi zaprosio početkom ove godine, njemu je bilo predugo čekati i eto tako smo i mi odlučili da će to biti na Martinje. Pusa!!!!

Kikica26
25.10.2006., 15:04
Kitty znam da to tako inače funkcionira. Mislim da i ovi naplaćuju samo ono što ti posude. Ostalo ne znam. Moram otići do njih. I da, oni su jedina agencija na našem području!

Wedding
25.10.2006., 15:12
any i kikica agencija ne bi trebala naplaćivati svoje usluge, pazite na to. :mig: ima nekih i oko mene...kvazi-agencija, al ovi "moji" meni ne naplaćuju ništa, osim ako ću posudit/kupit neke baš njihove stvari, tipa onih pokrivala za stolice. Agencije imaju ugovore s cvjećarima/slastičarima/restoranima/... od kojih dobivaju proviziju kad ih uzmeš preko njih. Dakle, ja sam agenciji prepustila hotel, a onda ću i kolače i cvijeće i sve potrebno za dekoracije + snimatelj i fotograf, sve to ću preko njih i imam zagarantirano da neću platiti ni lipe više nego bi platila da sve radim sama (tj. da trčim okolo) i isto sve biram i dajem im svoje ideje...al zato ću ja odmarat dok oni trčkaraju uokolo za mene. i još će osigurat besplatne dostave i prenest neke stvari od mene doma u hotel.

Nije istina da ne uzimaju provizije, uzimaju i to kako, ali ne direktno:zubo:
Poznam osobno vlasnicu jedne agencije i to jako poznate, ali please ne pitajte me za ime jer ne zelim reci, ne zbog nje nego su svi takvi.

Vi recimo odredite kakvo cvijece zelite za aranziranje, i vi ga dobijete ali ne za onu cijenu koju ste platili nego za bar 30 % manje( ovo mi je potvrdilo i nekoliko cvijecara koji su imali ambicije sklopit ugovore sa nekom od agencija ali su ipak odustali u pravi cas).
A iskreno ta vlasnica mi je rekla da ju mogu uzet ali da moram bit svijesna da cu svugdje po malo bit zakinuta , e sad neki to i uspiju skuzit a neki ne)
Zato sam ja odustala od svega i smatram da sam sama sposobna sve organizirat jer ne zelim da nesto platim recino 5000 kuna a dobijem u vrijednosti od 4500.

Nadam se da me nitko nije krivoo shvatio, ali samo sam zeljela sa vama podjelit onu istinu koju malo tko zna:kiss: , jer i agencija isto tako zivi od vase svadbe, tj. ne samo agencija nego svi zaposlenici. I zato vas zakidaju na nekim elementima koje ne primjetite

oko_zeleno
25.10.2006., 15:13

Moja iskustvo s agencijom je katastrofa. 500 kn koštaju njihov prijedlog restorana i muzike, a ostalo su sve njihovi proizvodi koje kao naplaćuju po realnim cijenama. Prijedlozi restorana su bili ok, ali prijedlog muzike katastrofa. I samo nešto zavlače i mudruju :mad:

kitty b
25.10.2006., 15:16
to sam ustvari htjela reći...ja sam neke, pa recimo da su prospekti, dobila od agencije...ali onda sam sama išla popričati s nekim ljudima, npr. kod cvjećara, kao da sam ih sama našla...ponudili su mi određenu cijenu a onda sam tek spomenula agenciju. i nisu mi promjenili ponudu, nisu je povisili...a nisu nikako mogli znati da sam zbog agencije došla jer, naravno, i inače ljudi dolaze sami sve se dogovorit.

oko_zeleno
25.10.2006., 15:17
Nadam se da me nitko nije krivoo shvatio, ali samo sam zeljela sa vama podjelit onu istinu koju malo tko zna:kiss: , jer i agencija isto tako zivi od vase svadbe, tj. ne samo agencija nego svi zaposlenici. I zato vas zakidaju na nekim elementima koje ne primjetite

Podržavam tvoje mišljenje.

Wedding
25.10.2006., 15:20
to sam ustvari htjela reći...ja sam neke, pa recimo da su prospekti, dobila od agencije...ali onda sam sama išla popričati s nekim ljudima, npr. kod cvjećara, kao da sam ih sama našla...ponudili su mi određenu cijenu a onda sam tek spomenula agenciju. i nisu mi promjenili ponudu, nisu je povisili...a nisu nikako mogli znati da sam zbog agencije došla jer, naravno, i inače ljudi dolaze sami sve se dogovorit.

Ne kuzim, dal je ponuda bila veca, manja ili ista, nego sto ti ju je agencija ponudila?

kitty b
25.10.2006., 15:21
ne znam...ja ne plaćam ništa direktno agenciji. oni su mi našli hotel, nisu to naplatili, a sad je na meni da odem s ljudima u hotelu pričat. i svima direktno moram platiti, od fotografa do cvjećara. znači preporuka od agencije, dogovor i plaćanje svakome direktno.
pretpostavljam da ipak nisu sve agencije iste. a ima i nekih drugih stvari...recimo, fotografa sam praktički našla sama, a oni već imaju s tom mojom agencijom takav dogovor da bez obzira uzeo ih ti preko agencije ili ih našao sam, oni agenciji plaćaju postotak.

ja za sad imam samo dobra iskustva...al opet, ja jesam "control freak" i uvijek gledam di ću naći neku "rupu" u pravilima, da bi povoljnije prošla. tako i u vezi vjenčanja. gledat ću im svaki korak...

Kikica26
25.10.2006., 15:26
Curke stvarno ne mogu ništa napamet govoriti dok ne odem u tu agenciju. I ja sam sposobna da sve sama organiziram što ću i napraviti, a agenciju ako budem angažirala, uzet ću samo za dekoriranje restorana. Ionako ću od njih posuđivati navlake, vaze, stolnjake i dr. pa ako nešto malo treba nadoplatiti da to oni urede i sve me dočeka spremno na dan svadbe onda sam za. Ne sviđa mi se kada dan prije vjenčanja moraš cijeli dan ukrašavati salu, a onda na sam dan svadbe misliti jel cvijeće stiglo, jel postavljeno gdje treba i sl.. Ako me mogu riješiti dodatnog stresa za naravno ne prevelike novce onda ih uzimam! :)

kitty b
25.10.2006., 15:26
wedding u tome je stvar, meni agencija ne nudi nikakve cijene, pakete il ne znam što. oni daju preporuke uz koje dobiješ, recimo, demo dvd za snimatelja, pakete fotografija za sve ostalo i tako to...znači, oni meni daju različite ideje, a ja mogu i nemoram ići s tim...oni su mi preporučili i vizažisticu i di da kupim vino, fino, domaće da glava ne boli i tako to...a onda se ja direktno s ljudima dogovaram što bi. onda kad je to dogovoreno (recimo s cvjećarnom kakve bi aranžmane), agencija će preuzet dostave i postavljanje istih u sali...
oni predlažu one za koje oni misle da su najbolji, daju ti ideje dekoriranja i to...a onda je na tebi odluka.
sam razgovor u agenciji ne košta ništa, mogu s njima i 5 puta ići pričati i neće to naplatiti. a dobijem ideeeeja masu!

BebeHappy
25.10.2006., 15:28
Bebe takve se stvari uvijek mogu dogoditi! I kod nas " hvala Bogu" ima onih koji vole više cugnuti, al se nadam da neće biti nikakvih ispada. Svi će dobiti jezikove juhe od mene prije, onak za preventivu!

I moji su dobili, za preventivu, jer sam znala da se tako nesto moze ocekivat...a onda je ovaj to napravio za inat...prije toga je reko mom dragom da sta ih ima upozoravat, da nisu oni decki iz crne kronike...i otiso u bazen.

kitty b
25.10.2006., 15:36
mislim nikoga ja ne opravdavam ili hvalim ili što ja znam što bi mogli pomislit...ja samo kažem kako je to meni objašnjeno i kako oni sad za mene rade. :rolleyes:

BebeHappy
25.10.2006., 15:37
Nasa agencija je bila zakon! Bili smo jako, jako zadovoljni s njima. Platili smo ono sto je bilo i dogovoreno da cemo platit, puno su stvari odradili za nas, mi smo izrazili svoje zelje, a oni su ih odradili. Dvorana je izgledala bas kako sam htjela, vjencanica i odijelo su nas docekali u nasim sobama u hotelu, crkva je izgledala odlicno, a koordinatori vjencanja (odnosno vlasnici agencije, njih dvoje) su bili na vjencanju do 4-5 ujutro. i jos nam je poklon od njih bio video wall u dvorani i direktan prijenos s plesnog podija na video wall cijelu vecer.
Amor,Rijeka -svaka cast!!!:s :s :s :s :s

MalaLola
25.10.2006., 15:37
I moji su dobili, za preventivu, jer sam znala da se tako nesto moze ocekivat...a onda je ovaj to napravio za inat...prije toga je reko mom dragom da sta ih ima upozoravat, da nisu oni decki iz crne kronike...i otiso u bazen.

Ne, on je dečko iz bazena :flop: , baš je jadan:asshole: :tuctuc:

kitty b
25.10.2006., 15:40
Nasa agencija je bila zakon! Bili smo jako, jako zadovoljni s njima. Platili smo ono sto je bilo i dogovoreno da cemo platit, puno su stvari odradili za nas, mi smo izrazili svoje zelje, a oni su ih odradili. Dvorana je izgledala bas kako sam htjela, vjencanica i odijelo su nas docekali u nasim sobama u hotelu, crkva je izgledala odlicno, a koordinatori vjencanja (odnosno vlasnici agencije, njih dvoje) su bili na vjencanju do 4-5 ujutro. i jos nam je poklon od njih bio video wall u dvorani i direktan prijenos s plesnog podija na video wall cijelu vecer.
Amor,Rijeka -svaka cast!!!:s :s :s :s :s

o tome ja pričam!!! :) doduše...mi idemo s Noi Due, o kojima sam čula samo najbolje. isto očekujem i od njih, a nakon prvog razgovora sam se vrlo ugodno iznenadila. za sad, sve najbolje :top:

Wedding
25.10.2006., 15:40
wedding u tome je stvar, meni agencija ne nudi nikakve cijene, pakete il ne znam što. oni daju preporuke uz koje dobiješ, recimo, demo dvd za snimatelja, pakete fotografija za sve ostalo i tako to...znači, oni meni daju različite ideje, a ja mogu i nemoram ići s tim...oni su mi preporučili i vizažisticu i di da kupim vino, fino, domaće da glava ne boli i tako to...a onda se ja direktno s ljudima dogovaram što bi. onda kad je to dogovoreno (recimo s cvjećarnom kakve bi aranžmane), agencija će preuzet dostave i postavljanje istih u sali...
oni predlažu one za koje oni misle da su najbolji, daju ti ideje dekoriranja i to...a onda je na tebi odluka.
sam razgovor u agenciji ne košta ništa, mogu s njima i 5 puta ići pričati i neće to naplatiti. a dobijem ideeeeja masu!

E pa o tome ja i pricam........ ti si sama otisla toj cvijecarki i ona posto ima ugovor sa njima, svima govori istu cijenu jer bi ju agencija mogla spontano provjeravat, a posto daje proviziju toj agenciji ona automatski tebi daje manje cvijeca... zar ne? Jer inace ona nema nikakvu racunicu, ako ti platis cvijece 5000 ona daje u pravilu 30% provizije toj agenciji, i ti dobijes toliko manje cvijeca jer ne radi ona zabadave.
Gle to su ti jako lukave cake, ja se spremam na vjencanje jako dugo i hvala bogu da radim na takvom poslu gdje upoznam jako puno ljudi koji su raznih kalibara pa eto tako nastaju i prijateljsva i svakakve se tajne otkriju.

A taj popis cvijecara, diskonata, i svega ostalog ti daje i sam restoran gdje se odes raspitat za svadbu. Bratic se zenio tocno prije godinu dana u Zovku i tamo je od doticnog gospodina dobio fasckl pun svega potrebnog za vjencanje osim naravno popis ostalih sala:rofl:

Vi koje ste uzele te agencije niste pogrijesile, naprotiv, olaksale ste same sebi posao, ali ste ili cete dobit manje nego sto je placeno i to vam garantiram. Ali ako to ne znate na to necete ni obracat paznju.

Kikica26
25.10.2006., 15:41
a tako je to u životu! U takvim situacijama isto saznaš tko ti je pravi prijatelj i na koga možeš računati. Kum mog dragog je veseljak po prirodi koji si zna popiti i onda uvijek podiže atmosferu na kojoj god fešti bili. Ali bilo je situacija kad je znao pretjerati pa je na svadbi kod zajedničkih prijatelja oteo mikrofon i zajedno sa jednim sviračem (koji se isto napio - koma!) gnjavio s nekim samo njima poznatim pjesmama. Onako pijani, možeš misliti kako su zvučali. Mladenci nisu ništa reagirali jer su dosta dobri s njima, al im nije bilo ugodno. I mi smo svi prekretali očima i čekali da završe sa svojom predstavom. E sad je mene strah da se i kod nas previše ne opusti, a najviše se bojim da se ne napije prije vjenčanja pa da mi se tamo ljulja u crkvi. Dragi je rekao da će ga upozoriti. Jako su si dobri, pa ja tu ne mogu baš ništa. Valjda će biti sve ok.:top:

zokky78
25.10.2006., 15:42
hej bebe...mene interesira, rekla si da ste tortu rezali na terasi i onda imali vatromet, e sad, jeli gostima unaprijed bilo najavljeno da ce torta biti na terasi pa su svi izasli van ili ste to objavili pred sam cin, thnx, ja bih takodjer htjela rezanje torte na otvorenom ali opet nisam sigurna da cu svih 120 ljudi izvuci van restorana:)

kitty b
25.10.2006., 15:45
pa zapravo ne bih to isto dobila od svog hotela, jer su novi i nisu imali puno vjenčanja. ovdje to i ne rade...sve moraš sam tražit.
samo određeni imaju te "posebne" ugovore da im plaćaju bez obzira jel preko agencije il ne...
ne znam. meni se čine jako dobri i imam puno povjerenje u njih..

a ako slučajno i platim 500kn više, barem ću znat da će to biti točno onako kako ja želim, bez da moram nekog "svog" slati da to slaže ili da se ja svađam s hotelom kasnije. ja se tjedan dana prije vjenčanja želim opuštat i sredit a ne stresat oko detalja.

Kikica26
25.10.2006., 15:46
a ako slučajno i platim 500kn više, barem ću znat da će to biti točno onako kako ja želim, bez da moram nekog "svog" slati da to slaže ili da se ja svađam s hotelom kasnije. ja se tjedan dana prije vjenčanja želim opuštat i sredit a ne stresat oko detalja.

Kitty, o tome ja i pričam! :s

Magg
25.10.2006., 15:49
Na necemo moraju i te Agenture zaradit, djabe sigurno nece ni prstom mrdnit :) Samo sto bi ja osobno htjela - kad vec placam njihove usluge - da i oni letaju umjesto mene okolo i prave Termine sa Fotografom, Bendom itd. itd. Ko u onom Filmu "Weddingplaner" sa J.Lo :D

Kikica26
25.10.2006., 15:54
Slažem se Magg! Nitko danas ništa ne radi besplatno. I to je u redu. Sve dok se ne pretjeruje s ciframa!

Wedding
25.10.2006., 15:55
pa zapravo ne bih to isto dobila od svog hotela, jer su novi i nisu imali puno vjenčanja. ovdje to i ne rade...sve moraš sam tražit.
samo određeni imaju te "posebne" ugovore da im plaćaju bez obzira jel preko agencije il ne...
ne znam. meni se čine jako dobri i imam puno povjerenje u njih..

Ma podrzavam te potpuno:top: , svatko zna koliko je svijestan svoje sigurnosti i sta moze napravit sam, ja osobno sve organiziram sama jer sam pedantna i smatramm da mi to nije napor vec, dapace velikiiii uzitak:cerek: aaaaa ako puknem to cete prve saznat hehehe

Osobno nemam nista osobno protiv agencija, opet naglasavam dapace, ako nemate vremena uzmite ih, ali morate znat i da nikad ne dobijete koliko platite koliko god vi to mislile bas zbog provizija... a sa onih 500 kuna sam karikirala...nemojte bi bukvalisti.:zubo:

Kikica26
25.10.2006., 15:57
Mislim da bi svatko trebao taj dan organizirati na način koji mu se čini najbolji. Bilo s agencijom ili bez nje. Najvažnije je da sve ispadne onako kako vi hoćete. I da se previše ne živcirate.;)

Wedding
25.10.2006., 16:00
Mislim da bi svatko trebao taj dan organizirati na način koji mu se čini najbolji. Bilo s agencijom ili bez nje. Najvažnije je da sve ispadne onako kako vi hoćete. I da se previše ne živcirate.;)
eto vidis..dosle smo na istu granu:top: :rofl: :rofl: :rofl:

kitty b
25.10.2006., 16:00
Ma podrzavam te potpuno:top: , svatko zna koliko je svijestan svoje sigurnosti i sta moze napravit sam, ja osobno sve organiziram sama jer sam pedantna i smatramm da mi to nije napor vec, dapace velikiiii uzitak:cerek: aaaaa ako puknem to cete prve saznat hehehe

Osobno nemam nista osobno protiv agencija, opet naglasavam dapace, ako nemate vremena uzmite ih, ali morate znat i da nikad ne dobijete koliko platite koliko god vi to mislile bas zbog provizija... a sa onih 500 kuna sam karikirala...nemojte bi bukvalisti.:zubo:

ma dobro tih 500kn :rofl:
i ja sam pedantna i volim stvari imat pod kontrolom i nije mi problem organizirat stvari ali ipak... :) kao što rekoh, tu svoju pedantnost i sve ću upotrijebit za praćenje njihovih postupaka. uostalom, tko kaže da, ako te probaju zeznut, ih ne možeš otpisat? :zubo:

Wedding
25.10.2006., 16:02
uostalom, tko kaže da, ako te probaju zeznut, ih ne možeš otpisat? :zubo:

maaaaaa kak nebi mogla, ak treba pozovi mene, ja sam specijalist za tak nekaj:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

kitty b
25.10.2006., 16:04
:rofl: reći ću im da znam jednu trudnicu s nepredvidivim hormonima i reć "nemojte da moram nju zvat!!!" :D :rofl:

Kikica26
25.10.2006., 16:06
eto vidis..dosle smo na istu granu:top: :rofl: :rofl: :rofl:

Ma nismo s nje ni sišle! :kiss: Čim posjetim tu svoju agenciju javim vam sve. :kiss:

BebeHappy
25.10.2006., 17:57
hej bebe...mene interesira, rekla si da ste tortu rezali na terasi i onda imali vatromet, e sad, jeli gostima unaprijed bilo najavljeno da ce torta biti na terasi pa su svi izasli van ili ste to objavili pred sam cin, thnx, ja bih takodjer htjela rezanje torte na otvorenom ali opet nisam sigurna da cu svih 120 ljudi izvuci van restorana:)

To smo im rekli pred sam cin...nekih 20 min ranije tako da su svi stigli izac. To je sve obavljao nas koordinator. 150 ljudi, svi su izasli. :kiss:

kitty b
25.10.2006., 20:01
joooj ljudiiiiii!!!!!!!! :jumping: upravo su me zvali iz agencije i DOBILI SMO ŽELJENI HOTEL ZA ŽELJENI DATUM!!!! jooooj skakala sam po kući od sreće :rofl: hvala što ste držali prstiće prekrižene, sad ih možete opustit. :cerek:

Kikica26
25.10.2006., 20:44
Čestitam Kittić! Evo sve je krenulo po planu! :kiss:

Magg
25.10.2006., 21:18
kitty :klap:

milkica
25.10.2006., 21:55
Bok! Jako dugo vas čitam,ali tek sad sam se registrirala.Ja se udajem 18.11.2006.

Magg
25.10.2006., 21:58
Hej milkica, dobro nam dosla :mig:
znaci uskoro cemo i tvoje slicice vidjet :cerek: gdje se udajes?

Kikica26
25.10.2006., 22:01
Pusa Milkica! :kiss: Ajde daj par detalja!

milkica
25.10.2006., 22:15
U Zagrebu,restoran Mali Raj na Samoborskoj.Imat ćemo oko 50 ljudi na svadbi.

milkica
25.10.2006., 22:18
Prošle godine smo bili tamo na svadbi,isto manjoj, i bilo je super.Cijena je i više nego prihvatljiva 150 kuna večera plus piće posebno,ali je njihova muzika u toj cijeni.

Magg
25.10.2006., 22:20
Uh, to mi :top: zvuci!!!

iva11
26.10.2006., 08:19
milkilca dobro došla, znači sretan dan je uskoro, to znači da ćemo uskoro imati i tvoje lijepe slikice?!!!

anaklementina
26.10.2006., 09:07
Dobro jutro curke,
drago mi je da vas ima još kojima se bliži dan "D" i da nisam samo ja u predsvadbenoj nervozi. Ne mogu vjerovati da je sve već tu, a samo prije deset mjeseci mislila sam da taj dan nikada neće doći. Draga Milkica i Sly recite kako ste mi vi, jeli sve spremno????

sly47
26.10.2006., 09:39
Dobro jutro curke,
drago mi je da vas ima još kojima se bliži dan "D" i da nisam samo ja u predsvadbenoj nervozi. Ne mogu vjerovati da je sve već tu, a samo prije deset mjeseci mislila sam da taj dan nikada neće doći. Draga Milkica i Sly recite kako ste mi vi, jeli sve spremno????

Kada je tvoj datum? Ni ja nemogu vjerovat da je to za 2 tjedna... Manje više sve spremno samo mi se sad ćini da ništa od organiziranog nevalja i da sam mogla bolje....al mislim da su to hormoni...tih zadnjih par tjedana je najgore jer sve ovo kaj mjesecima planiraš treba spojit i realizirat...
Daj nam malo detalja...

anaklementina
26.10.2006., 09:51
Draga Sly, evo jučer sam se prvi puta javila na forumu, mada već mjesecima čitam kako teku pripreme, ali sa, primjetila da ti nisi bila prisutna. Pa evo za tebe: Udajemo se istog dana!!!!! 11.11. A neznam gdje početi sve je krenulo još u prvom mjesecu kad me dragi lijepo odveo na večeru i zaprosio. Mada je to više bila izjava nego prošnja. I tad je sve krenulo. Sve organiziram u vlastom aranžmanu tako da i ja pomalo ludim i imam feeling da nije sve kako sam zamislila. A završna faza će biti tamo negdje poslje blagdana Svih Svetih (konačni dogovor menia, cvjeća, snimanja, glazbe....). Srećom na slobodnim sam danima zadnji tjedan, pa ću juriti.

sly47
26.10.2006., 11:00
ma kod mene je cviječe, meni ,snimanje dogovoreno u detalje sad baš dogovaram glazbu i ostalo. Ja sam odlučila raditi do petka jer nue bih podnjela nervozu doma oko mene... a kaj ne sredim do tog zadnjeg tjedna neću ni taj zadnji.... Meni je na poslu super jer se tu odmorim, naravno ne u smislu da niš ne radim jer več mi papiri padaju sa stola od previše posla nego tu me mama ne davi sa hranom, sestra sa ukrašavanjem i sl. a i kad me nazovu zbog neke gluposti uvijek mogu reći da nemam vremena... malo pretjerujem al poanta je da osječam manje stresa nego doma a i ljudi s kojima radim su superrrr... čak me šefica tjera da barem petak uzmem slobodan...

NAJA-05.05.
26.10.2006., 11:50
Cure , preslatke ste .....brojite sitno i već ste pod tremom ....
ja još imam dosta za odvaliti ali dobro kako kažete vrijeme proleti .

MILKICA , dobro došla ......
Cure , nemam ideju za dobrog fotografa a da nije skuplji od 5.000 kn
imate ideju ili savjet ?
Pusa

iva1608
26.10.2006., 11:55

imate ideju ili savjet ?
Pusa

hm...a odakle si ? ima u sesvetama jedan jako dobar fotograf Žac i nije skuplji od 5000 mi ćemo uskoro ići kod njega da vidimo kako radi.. imam jedan njegov dvd doma i zbilja je super.

sly47
26.10.2006., 11:58

imate ideju ili savjet ?
Pusa

Foto studio time, za sada super suradnja, prilagodili su nam se u svemu, pomogli u kreaciji moje ideje oko zahvalnica i sveskupa nas košta 5400kn, snimanje i fotke...

Mayo
26.10.2006., 11:58
Naja, sve ovisi što želiš od fotografa.. samo slike ili i snimanje? Koliko slika? Koliko DVD-a? Hoće li biti samo kod tebe, samo kod dragog, kod oboje, u crkvi, do jutra na fešti..?
Ima puno foto-studija koji imaju razne pakete, sigurno ćeš naći nešto do 5000 kn.
Zadnji za koji znam da je ok je Foto-studio Centar. Imaju razne pakete, a snimali su i slikali frendove nedavno. Svi smo zadovoljni slikama i DVD-om :mig:

NAJA-05.05.
26.10.2006., 13:13
E cure hvala , moram to sve sada zapisati i krenut ćemo u akciju .
Mi smo bili na razgovoru ( na preporuku ) u jednom studiju i kad mi je tip rekao da ću za snimanje , 1 DVD , 200 slika 10x15 i 20 slika onih većih platit 7.500 oostala sam okamenjena .......
mislim da je malo pretjerao s obzirom da mu je cijena još veća ( 9.000 ) kao na preporuku , poznanstvo cijena je 7.500 .
uf ...opet me glava boli na tu pomisao .

NAJA-05.05.
26.10.2006., 13:15
A što se tiće programa , voljela bi da krene od dragog doma ,pa kod mene , onda bi na slikanje u maksimir s obzirom da je crkva uz sam park , crkva i restoran ali ne do jutra , kad cijeli protokol prođe , nakon što se presvučem nema tu puno buitnoh stvari jer je već tada umor na licu a takve slike nisi baš in

anaklementina
26.10.2006., 16:24
ma kod mene je cviječe, meni ,snimanje dogovoreno u detalje sad baš dogovaram glazbu i ostalo. Ja sam odlučila raditi do petka jer nue bih podnjela nervozu doma oko mene... a kaj ne sredim do tog zadnjeg tjedna neću ni taj zadnji.... Meni je na poslu super jer se tu odmorim, naravno ne u smislu da niš ne radim jer več mi papiri padaju sa stola od previše posla nego tu me mama ne davi sa hranom, sestra sa ukrašavanjem i sl. a i kad me nazovu zbog neke gluposti uvijek mogu reći da nemam vremena... malo pretjerujem al poanta je da osječam manje stresa nego doma a i ljudi s kojima radim su superrrr... čak me šefica tjera da barem petak uzmem slobodan...
Bokić, evo mene natrag, ma mjenjali su mi komp na poslu. No dobro, i ja sam planirala raditi do kraja, a na kraju sam ipak odlučila tjedan dana prije svadbe opuštati se. Pa cu ici kod frizera, na manikuru i tako još neke sitnice. A doma me i inače niko ne davi, moglo bi se reći da za sada ja davim njih sa svojim željama. Joj jedva više čekam da vidim u što će se pretvoriti mjeseci planiranja. BTW dali imaš veliku svadbu?? Kod nas će biti oko dvjestotinjak gostiju!!!!

anaklementina
26.10.2006., 16:27
Sorry milkica zaboravila sam te pitati kako se ti držiš, ma vidiš da sam već sad sva zbunjena. Mislim da ću na taj dan biti sva u svom filmu...mislim u nekom "Udajnom šoku". Pozdrav i svim ostalim curkama, Na kraju krajeva sve nas isto čeka!!!! Pusa!!

sly47
26.10.2006., 17:01
anaklementina, naša svadba je za sad 115 ljudi al mislim da će se broj smanjiti na planiranih 110. U kojem restoranu imaš svadbu?

milkica
26.10.2006., 18:40
Pa dobro se držim,nisam nervozna.Svadba je za 50 ljudi i to će više biti večera nego klasična svadba.Mislim,bit će plesanja i to sve ali pokušavam izbjeći detalje tipa dolazak po mladu,lažna mlada,skidanje podvezice i tak to... Ja bi nekaj jednostavnije i svečanije.

lanni
27.10.2006., 01:50
Hej, cure! :cerek:

Ja vaša slovića s veseljem "upijam".:cerek:

Zaručena sam već duuuuugo, (2 godine), 4 smo zajedno, i kad čitam te slatke postove pune nervoze i slatkog išćekivanja, i ja si poželim isto štooooooooooo prije. (da bar moj dragi ovo pročita) :moli:

Nadam se da ćete mi poslati slikice :jumping: da i meni suzice krenu (btw - uvijek plačem na svadbama, :o )

Čitat ću i dalje,... SRETNO svima... i voooolite se :amen:

anaklementina
27.10.2006., 09:35
Curke moje moja je svadba malo veća, a biti će u sali za svadbe kod Zaprešića. E da Milkica po mene će doći doma ali i ja izbjegavam bacanje buketa, jednostavno ću ga pokloniti, a podvezicu će skidati budući kad ostanemo sami.

milkica
27.10.2006., 11:44
Ma,mi živimo skupa već skoro 4 godine pa mi je fakat glupo da sad on kao dolazi po mene.A bacanje buketa i podvezice mi je tak isfurano da to ne želim.Anaklementina jesi stavila gdje slikicu od vjenčanice?

sly47
27.10.2006., 12:20
milkica slažem se s tobom...tako je i kod nas....nalazimo se ispred crkve, podvezice nema a buket ide u reke mojoj seki...

anaklementina
27.10.2006., 12:25
...a moj će u ruke moje prijateljice...eto mi sa svadbe idemo u naš stan, polako ga uređujemo i jedva čekam da se 12.11. napokon uselimo. Malo sam tradicionalna....ali ipak nekako mi je slatka pomisao da me jutro nakon svadbe mužić prenese preko praga....a i doći će po mene doma, ipak želim da me on odvede od doma....grozna sam ali to sam oduvjek sanjala!!!!!!!

milkica
27.10.2006., 12:28
Ja sam trudna pa sumnjam da će mene moj moći prenijeti preko praga.Polako dobivam kile...:cerek:

anaklementina
27.10.2006., 13:38
A joj milkica pa to je divno......čestitam od sveg srca!!!!!!

Magg
27.10.2006., 15:06
sly, koliko jos brojis :zubo:

milkica, cestitam na bebacu :cerek:

sly47
27.10.2006., 15:09
magg još 15 dana.....

Magg
27.10.2006., 15:29
uh :) kakve je situacija doma? mene je najvise frka tih zadnjih dana, svi kazu da ona svega fali i svi su nervozni pa panika pa ovo pa ono :)

bit ce jos malo slika :jumping:
jedva cekam da te vidimo u onoj mrak haljini :cerek:

sly47
27.10.2006., 15:38
magg ja sam ti stalno na poslu.... em što imam posla preko glave, nama knjigovođama ti je tako pred kraj godine em kaj me na poslu nitko ne čini nervoznom....sjedim za svojim kompom, radim svoj posao, bacim pogled malo na forum ako zove mama i i uzruja me pričom da će ispeći još kolača za doma a ja naručila xy kila da se ona ne mući i ne peče kolače tj.umara onda joj kažem da sam u gužvi i da nemam vremena...navečer dođem domeka, nakupljenu nervozu prenesem na dragog prije spavanja, sva crknuta zaspem u njegovom zagrljaju i tako pokušavam preživjeti ovih zadnjih mjesec dana...
i da naravno letim obaviti sve što se još prije mora....

Magg
27.10.2006., 15:53
ajmee.... probaj se bar malo odmorit da nebi ko bebehappy zavrsila na hitnoj od iscrpljenosti...

nadam se da ce tih 15 dana brzo proci i bez jos veceg stresa.. ti kao knjigovodja si stvaarno mogla naci bolji termin :zubo:
trebala bi ja svom sefu reci da se udajem oko bozica ili 30.06. da padne u nesvijest zbog godisnjeg :D

sly47
27.10.2006., 15:58
pa moram priznati da nisam o poslu uopće razmišljala kad smo termin dogovarali al sve mi žao dođe kad vidim snuždena lica kolegica s posla dok se sjete da me nema 2 tjedna.... a onda se ja sjetim hrpe papira koja će me dočekat i odmah se sve iskompenzira...eto što su ti knjigovođe....
ma nije tako velik stres u pitanju samo malo više obaveza koje moraš dovesti u red i ne se nikako uzrujavati ...

Magg
27.10.2006., 16:04
znam tocno, nisam knjigovodja ali sam u racunovodstvu ;) moji bi me zadavili da uzmem na neki ultimo-termin godisnji :D

valjda vise ljudi okolo prave stres sa uzrujavanje, a da se pokusa mirno sve sredit nebi bilo tako.. al ko moze ostat miran sad? :)

sly47
27.10.2006., 16:21
al kad se sjetim koji je razlog nervoze vrati mi se :cerek: na lice...

Magg
27.10.2006., 16:37
upravo to :top:

Peek-a-Boo
27.10.2006., 22:44
poštovane moje curke :)

evo, sutra se udajem, kakti zapraf, u crkvi (matičar je obavljen), sjedim doma solo (ak ne računamo moje dvije bedaste mačke), pijem pivu, navijam muziku (priznajem, malo sam pod gasom :cheer: ) i jedva čekam vidjeti u kaj bu se to moja svadba pretvorila....
sve je spremno, nevjerojatno, zadnja tri dana nisam morala ni prstom maknuti....
i zbog toga se tapšem po ramenu pošto sam sve uspjela izorganizirati u manje od 2 mjeseca :kiss:

pusa svima vama koje čekate svoj dan :top: :top:

Ultra*
27.10.2006., 23:06
Pa sretno onda sutra i dobro se provedi!
Koliku svadbu imas?

Peek-a-Boo
27.10.2006., 23:15
Pa sretno onda sutra i dobro se provedi!
Koliku svadbu imas?
faja :zubo:
ma nije velika... oko 50 ljudi.... al zbog nekih se situacija osjećam kao da ih je 300 :zubo:

Ultra*
27.10.2006., 23:33
Bit ce sve super, vidjet ces.
Ja sam tako vecer prije moje svadbe do ponoci sjedila sa mamom :D
Jos sam obrve cupala i ispusila pola kutije.
Joj kad se sjetim :cerek:

Peek-a-Boo
27.10.2006., 23:44
Bit ce sve super, vidjet ces.
Ja sam tako vecer prije moje svadbe do ponoci sjedila sa mamom :D
Jos sam obrve cupala i ispusila pola kutije.
Joj kad se sjetim :cerek:
ja pocupala obrve, nalakirala nokte....popušila......previše :zubo:
ah, šteta kaj moja stara nije tu.....al ona se ne voli "gurat" a ne živim s njom (al zato imam mačke da me uveseljavaju)

Ultra*
27.10.2006., 23:53
Sama si?
I kad ustajes ujutro? Nemoj da budes nenaspavana :Placebo:

Peek-a-Boo
28.10.2006., 00:00
Sama si?
I kad ustajes ujutro? Nemoj da budes nenaspavana :Placebo:
U 9 :zubo:
Evo, evo, idem spat :crta:

Poželite mi lijepe snove i lijep dan :W

Ultra*
28.10.2006., 00:05
Sretno i super se provedi :top:
A sada laka noc i slatke snove :zzz:
I onda od ponedjeljka ocekujemo izvjesce i slike :cerek:

MTT
28.10.2006., 00:06

Zelim ti lijepe snove i sutra prekrasan dan, super provod i sve naj naj naj tebi i dragom.
Za sutra mali savjet: "Opusti se i uzivaj....":cheer: :tulum: :gitara: :Pivo: :zivili: :W

Kikica26
28.10.2006., 08:24
Dobro jutro svima! Peek- a -boo, želim da se danas lijepo provedete! Vrijeme će biti lijepo, a i sve ostalo će sigurno proći po planu. Čestitke tebi i dragom!:kiss:

Kikica26
28.10.2006., 09:28
10 mjeseci i 4 dana do my wedding day. Jedva čekam!:cerek:

Magg
28.10.2006., 10:16
Peek-a-Boo zelim ti lijep dan danas, uzivajte ti i dragi sa svojim namilijom, lijepo se provedite :cerek:

dvolični blizanac
28.10.2006., 13:21
10 mjeseci i 4 dana do my wedding day. Jedva čekam!:cerek:

Kikić,
i do mog... A dani mi se vuku kao godine!

dvolični blizanac
28.10.2006., 13:24
Peek-a-Boo želim ti prekrasan dan danas, i naravno svaki nakon njega sa tvojim dragim...
I kad se moja naj frendica udavala, mi smo s njom pili do 1 večer prije svadbe... Tj. nju smo skurili u krevet u 23:30, pa nastavili pit s njenim starim... Da ti ni ne kažem kako sam se ujutro digla (a još sam šminkala i radila frizure sebi i šogorici). He he!!!!!!!
Ah što ja volim svadbe..........

kitty b
28.10.2006., 13:42
Peak-a-boo sretno! premda je debelo u pripremama već sada :D

NAJA-05.05.
28.10.2006., 16:26

Svako dobro u ovim trenutcima jer se sigurno na VELIKOOOOOOO FEŠTA !!!
Jedva čekamo da se pohvališ slikicama !!!
Curke Vama bokić !!!
Svi malo brojite i kako je ???

milkica
28.10.2006., 16:32
Za točno 3 tjedna i ja ću biti GOSPOĐA!!! Već sam nestrpljiva...

NAJA-05.05.
28.10.2006., 16:49
a ja za 6 mj. i čini mi se kao vječnost ....
sad su nekako pripreme zastale jer su sve najveće stvari obavljene pa sad čekamo !
Jedino nam fali fotograf , ali to ćemo riješiti nakon praznika .....
jesi već uzbuđena ?????

milkica
28.10.2006., 16:56
Ma jesam.Uglavnom sve smo riješili,samo cvijeće još.Ali nam sfalilo love...Toliko toga ima na šta uopće ne računaš,a na kraju se skupi u veliku cifru.

Kikica26
28.10.2006., 17:59
Dvolični, znači isti dan ćemo postati gospođe.:cerek: Dokud ste stigli s pripremama? Mi riješili glazbu i salu. Ostatak nakon nove godine.

dvolični blizanac
28.10.2006., 18:09
Glazba, cvijeće i pozivnice - idejno, dogovoreno šivanje vjenčanice i odijela, fotograf...
Ali neka te ne prestraši, to mi sve rade prijatelji ili rodbina!!!

dvolični blizanac
28.10.2006., 18:10
I da, kod nas postoji mogućnost promjene datuma... Zbog vremenskih nepogoda, a želimo vjenčanje na otvorenom...

Kikica26
28.10.2006., 18:13
Ma ne strašim se ništa!;) I ja već sve imam u glavi! Dragi će raditi pozivnice i zahvalnice, a u kontaktu sam s jednom agencijom koja će mi vjerojatno preuzeti sve dekoracije. Jedino si razmišljam da bi trebala rezervirati fotografa uskoro. Vjenčanicu mislim iznajmiti pa ću u potragu u prvom mjesecu.

Kikica26
28.10.2006., 18:16
I mi smo htjeli vjenčanje na otvorenom u gradskom parku, ali odustali upravo zbog te neizvjesnosti oko vremena. Iako bi 1.9. trebalo biti lijepo, no to nikad ne možeš znati. Samo da ne pada kiša tih sat vremena kad je vjenčanje. Ni ja ne bi htjela do crkve šljapkati po lokvama i blatu.

dvolični blizanac
28.10.2006., 18:25
Moj dragi bi rađe da to preselimo za kraj 6-og, početak 7-og mjeseca, ali onda ne stignemo ove godine, jer ja učim sada, a mogla bi se baciti na organizaciju tek u 3-em mjesecu kad sve riješim, a to nam je kasno...
Tako da se ja možda i selim s našeg datuma na 2008-u godinu... Šmrc!

kitty b
28.10.2006., 18:29
dvolični ma neeeee....pa što ćeš onda do 2008. ideje skupljat? :) ma da...tako je i moj bio pa sam ga odvratila od bedastoća. sve se da napravit. a vrijeme...a božemoj...kažu stari "pokisla mlada-sretna supruga". hmm...da. ja ti isto sad upisujem faks i to u UK i još ću morat amo-tamo putovat i još cijelu kuću gore moramo uredit...sve se može! :) a ovdje dođeš malo ispucat frustracije kad te vrijeme stisne i dobro je...

Kikica26
28.10.2006., 18:30
Joj, ne ! Nemoj napustiti naš 1.9. Pa s kim ću dan prije na forumu paničariti? :eek:
Šalim se, vi znate najbolje. Samo koji god dan se odabere, nikad ne možeš biti sto posto siguran u vremenske prilike i neprilike.

dvolični blizanac
28.10.2006., 18:32
Ma ovaj datum zasada stoji, jedino nam je nekako sve protiv nas... Sad mi se ova frendica krojačica ozbiljno razboljela... Ma ne znam...

Kikica26
28.10.2006., 18:33
Bit će bolje. Samo hrabro!:kiss:

dvolični blizanac
28.10.2006., 18:45
Hvala vam cure!!!
Nadajmo se da hoće...

kitty b
28.10.2006., 18:46
ja sam se upravo učlanila na The Knot i kaže mi 210 dana...wow. ne volim te velike brojke :zubo:

LI LU
28.10.2006., 22:25
ja mogu preporučit restoran Cassandra,bila sam tamo na par svadbi i stvarno je sve odlično od hrane,dekoracija usluge...da se udajem u zg tamo bi pravila svadbu...

Dvoumim se između cassandre i zlatne medalje-čulinečka,...može pomoć oko cassandre .Danas smo bili tamo, inače svadba je za cca 100 ljudi, nekako mi sala djeluje zatvoreno.A kakva je hrana?

NAJA-05.05.
28.10.2006., 22:30
Dvoumim se između cassandre i zlatne medalje-čulinečka,...može pomoć oko cassandre .Danas smo bili tamo, inače svadba je za cca 100 ljudi, nekako mi sala djeluje zatvoreno.A kakva je hrana?
Hej , ZLATNA MEDALJA ??? dali ja to dobro vidim ? tamo ja imam svadbu i nebi nigdje drugdje otišla ......jesi bila tamo ?

NAJA-05.05.
28.10.2006., 22:32
Ja ti imam hrpu slikica , restorana , kad je pripremeljen za svadbu i sl. okoliš za uređenje , stol mladenaca , jezero i labuda ........ sve sam slikala , ako hoćeš mail-am ti

LI LU
28.10.2006., 22:36
Hej , ZLATNA MEDALJA ??? dali ja to dobro vidim ? tamo ja imam svadbu i nebi nigdje drugdje otišla ......jesi bila tamo ?

Da, danas ujutro.Cjenik,pretpostavljam, znaš 40eur, dalmatinska pašticada itd ali...nema presvlaka, tj.+2 eur .Ma, ne bi ni to bio problem, nego mi se menu baš ne čini sjajan.Jezero, super ali moram reći da sam jučer sjedila ok
o 19 h i osjetila sam miris -kanalizacije i to me najviše zabrinjava. Znaš gdje se nalazi pa.......
Inače, super prostor....

LI LU
28.10.2006., 22:38
Ja ti imam hrpu slikica , restorana , kad je pripremeljen za svadbu i sl. okoliš za uređenje , stol mladenaca , jezero i labuda ........ sve sam slikala , ako hoćeš mail-am ti

Kažeš slike., iz medalje", ja bi te molila, ako ti nije problem.Trebam pomoć, hvala ti

NAJA-05.05.
28.10.2006., 22:47
Kažeš slike., iz medalje", ja bi te molila, ako ti nije problem.Trebam pomoć, hvala ti
Sad ću ti reći nešto u vezi mirisa .... itd. ne znam kada je Vaša svadba ali oni spremnici ti se prazne na proljeće , inaće to su filteri sa instituta za pročišćavanje voda ....
malo smo imali problema s očihom mog dragog koji je bio strogo za Domagoj jer se tamonavodno žene vi purgeri ali ja nebi medalju mjenjala .....
Što se tiće prilaza , do 3 mj. bi se trebala probiti Čulinečka tako da bi i prilaz bio interesantniji .
ALI draga moja , nitko svadbu ne pamti po tim glupostima ......vjeruj mi ! E koji ti je datum ?

LI LU
28.10.2006., 22:52
9/2007, hvala na izvještaju:)
hoćeš imati presvlake i koliko ljudi

LI LU
28.10.2006., 22:54
I nisam purger, made in dalmatia

NAJA-05.05.
28.10.2006., 22:55
9/2007, hvala na izvještaju:)
hoćeš imati presvlake i koliko ljudi
Bit će 170 ljudi i neću imati presvake jer su mi stolice lijepe vidjet ćeš kad ti pošaljem slike kako to izgleda ..... meni je mrak ....a tek stol mladenaca ..... jedino mladenci imaju presvlake .bit će lijepo urediti salu i prilaz . imat ćemo po livadi bijele balone na helij , mašne u boji sale i još dosta tih slatkih ukrasa . za prvi ples će nam band pustiti dim i tako ..... sitnice za ugođaj

LI LU
28.10.2006., 23:02
Zvuči super, sad sam se sva raznježila. Šta misliš o meniju

LI LU
28.10.2006., 23:03
Mi pošalješ slike koje imaš, trenutno , ako ih imaš

LI LU
28.10.2006., 23:05
Hej, pa ja i ti chatamo duplo"""""""" juhuhu

Durica26
29.10.2006., 19:08
Hello curke, evo i mene natrag. Ovih dana baš nisam imala puno vremena jer sam bila na putu pa nisam stigla na forum.
Naja, kažeš da si sve sredila. Šta sve, pričaj. Ja samo bend, salu i vjenčanicu. Fotograf mi je napola riješen, po uzorke pozivnica idem večeras. Mislim da će mi najgore biti odabrati osnovnu boju za cvijeće i dekoracije, ali nekako sam sve bliža rozoj.

LI LU
29.10.2006., 19:17
Blago tebi, neki još i nisu počeli, a 9/2007 je blizu

Durica26
29.10.2006., 19:25
Ja sam ti 26.05. kao i Naja.

LI LU
29.10.2006., 19:30
Ma ja sam , ma ne znam više di sam.Između restorana, cijen, hrane, presvlaka, jezera, labuda marka,kanalizacije i mirisa otpadnih voda na peščenici, . i tako.
a sve moram riješiti prije zime koja je tu, tj. u 7 dana jer neće bitit slobodnih termina.Idem popiti rakiju... možda odlučim bar koji restoran.....grozno..

Durica26
29.10.2006., 19:37
Ajde, ajde tako ti je i meni bilo dok nisam zakaparila bend i restoran. To mi je bilo najvažnije jer to stvarno moraš po godinu dana unaprijed rezervirat. Eto lijepo mi se složilo da je restoran bio slobodan baš taj datum koji sam htjela. A nadam se da sa bendom nisam pogriješila. A što se tiče haljine to ti je bila ljubav na prvi pogled, pa onda nisam htjela čekati i tražiti dalje. Kažem ti meni će najveća muka biti ove kreativne stvari jer sam tu koma

LI LU
29.10.2006., 20:23
[QUOTE=Durica26]Ajde, ajde tako ti je i meni bilo dok nisam zakaparila bend i restoran. To mi je bilo najvažnije jer to stvarno moraš po godinu dana unaprijed rezervirat. Eto lijepo mi se složilo da je restoran bio slobodan baš taj datum koji sam htjela. A nadam se da sa bendom nisam pogriješila. A što se tiče haljine to ti je bila ljubav na prvi pogled, pa onda nisam htjela čekati i tražiti dalje. Kažem ti meni će najveća muka biti ove kreativne stvari jer sam tu koma[/QUOTE

zanima me koliko plačaš po osobi i gdje, radi information:s

Durica26
29.10.2006., 22:48
Napisala sam sve na topicu o troškovima, ali ukratko 42eur po osobi restoran, a radi se o restoranu Licitar u Sesvetskom Kraljevcu:)

sly47
31.10.2006., 13:51
drage moje, s obzirom da u crkvi u kojoj ćemo se vjenčati nismo bili več 3 mjeseca a svečenik nas dosada nije zvao otišli mi tamo sa vidimo šta i kako dalje i naravno svečenik me opet toliko oduševio da sam još pod dojmom...
s obzirom da smo odlučili ne kupovati cviječe i dekoracije za crkvu nego umjesto toga novce koje bi za to potrošili dati kao milodar, praksa crkve oko uređenja nas je iznenadila...naime mladenci daju oko 200-300 kn i časne odu na zelenu tržnicu, kupe cvječe i urede crkvu i to mi je super.... a kako na naš dan imaju još 4 vjenčanja imat ćemo cviječa kao u priči, crkva će urediti kako i njima odgovara i svi sretni i zadovoljni...
ali i svečenik je stvarno super, što god smo tražili može bez ikakvog problema, stalno se nešto šalio a i zrači takvom pozitivom da je to nevjerovatno...

TetraPak
31.10.2006., 13:57
Ajde, ajde tako ti je i meni bilo dok nisam zakaparila bend i restoran. To mi je bilo najvažnije jer to stvarno moraš po godinu dana unaprijed rezervirat. Eto lijepo mi se složilo da je restoran bio slobodan baš taj datum koji sam htjela. A nadam se da sa bendom nisam pogriješila. A što se tiče haljine to ti je bila ljubav na prvi pogled, pa onda nisam htjela čekati i tražiti dalje. Kažem ti meni će najveća muka biti ove kreativne stvari jer sam tu koma

cure, kakve su mi sanse za rezervirat nesto (tj. sve :zubo: ) za 9/2007?
vidim da su cure koje su oko tog datuma vec u panici, a smo tek poceli razgovarat o tim datumima! :visi:

kitty b
31.10.2006., 14:14
ma kakva panika... :D ja sam u 5. i mislim sad uzet zimski odmor od vjenčanja...donekle. samo da potvrdim rezervacije fotografa i snimatelja i tako. onda sve 4 u zrak i baš me briga :kava:

oko_zeleno
31.10.2006., 14:15
cure, kakve su mi sanse za rezervirat nesto (tj. sve :zubo: ) za 9/2007?
vidim da su cure koje su oko tog datuma vec u panici, a smo tek poceli razgovarat o tim datumima! :visi:

Tetrapak, samo bez panike.
Naš termin je 5. mjesec i bez problema smo rezervirali salu, muziku i fotografa. I za sve smo imali više mogućnosti između kojih smo mogli birati.
Pa ljudi i za puno kraće vrijeme organiziraju prekrasne svadbe, a kamoli nebi za godinu dana!
sretno!

TetraPak
31.10.2006., 15:06
Tetrapak, samo bez panike.
Naš termin je 5. mjesec i bez problema smo rezervirali salu, muziku i fotografa. I za sve smo imali više mogućnosti između kojih smo mogli birati.
Pa ljudi i za puno kraće vrijeme organiziraju prekrasne svadbe, a kamoli nebi za godinu dana!
sretno!

ja se lako zarazim panikom! :D
citam tu po forumu kak se cure pripremaju duuuuugo, po novinama kako su restorani zauzeti zauzeti po godinu dana unaprijed i znam da su 6 i 9 mjesec IN i pocne mi se cinit kako sam vec odavno zakasnila s pripremama.

al imas pravo, treba se skulirat i ne panicarit :o !

ili sve prebacit za 2008 :zubo:

oko_zeleno
31.10.2006., 15:11
ja se lako zarazim panikom! :D
citam tu po forumu kak se cure pripremaju duuuuugo, po novinama kako su restorani zauzeti zauzeti po godinu dana unaprijed i znam da su 6 i 9 mjesec IN i pocne mi se cinit kako sam vec odavno zakasnila s pripremama.

al imas pravo, treba se skulirat i ne panicarit :o !

ili sve prebacit za 2008 :zubo:

Danas ti je organizacije svadbe veliki biznis i svi bi htjeli na tome zaraditi i zgrnuti što veće pare.
Pa beskamatno vrte naše pare koje su dobili za kaparu restorana i ostalih stvari, kaj ne?
Svi bi htjeli da sve bude savršeno, što na kraju krajeva i bude, zato i krećemo tako rano u organizaciju!

NAJA-05.05.
31.10.2006., 15:43
drage moje, s obzirom da u crkvi u kojoj ćemo se vjenčati nismo bili več 3 mjeseca a svečenik nas dosada nije zvao otišli mi tamo sa vidimo šta i kako dalje i naravno svečenik me opet toliko oduševio da sam još pod dojmom...
s obzirom da smo odlučili ne kupovati cviječe i dekoracije za crkvu nego umjesto toga novce koje bi za to potrošili dati kao milodar, praksa crkve oko uređenja nas je iznenadila...naime mladenci daju oko 200-300 kn i časne odu na zelenu tržnicu, kupe cvječe i urede crkvu i to mi je super.... a kako na naš dan imaju još 4 vjenčanja imat ćemo cviječa kao u priči, crkva će urediti kako i njima odgovara i svi sretni i zadovoljni...
ali i svečenik je stvarno super, što god smo tražili može bez ikakvog problema, stalno se nešto šalio a i zrači takvom pozitivom da je to nevjerovatno...
Koja je to crkva ? da odmah odem tamo . ma zezam se , dobra je ideja , mogla bi ja to predložiti svojoj ekipi , ne moraju časne ići , angažirali bi nekoga

Magg
31.10.2006., 15:48
Vec sam to cesce cula da casne dekoriraju crkvu i da onda svi mladenci daju koliko hoce tj. koliko kosta ili slicno.. Ja nemam pojma oce li taj dan u nasoj crkvi biti jos vjencanja.. ako bude, mi cemo vjerojatno biti zadnji :) A sto se mene tice mogu casne to preuzet ali bi ja ipak htjela nesto "svog" isto stavit.. Mislim sve ovisi kako ce one to napravit.
sly, hoce li ukrasit i klupe kod tebe? ili samo oltar i kraj oltara?

sly47
31.10.2006., 19:41
magg iskreno to mi nije važno...ja ionako nisam planirala ukrašavati crkvu nego tu lovu dati za milodar...tako da nisam ni pitala...

Magg
31.10.2006., 19:49
ok ;)

milkica
02.11.2006., 19:17
Evo da se pohvalim danas smo išli po odijelo za dragog(šivano je) i ispalo je fenomenalno!!!Baš sam sretna.I cijena je ispod svih očekivanja...Nadam se da ću i sa vjenčanicom biti tako zadovoljna...

sly47
03.11.2006., 10:18
joj milkica i mene mući ista stvar... sve kaj zamislim ispadne skroz drugačije, jučer sam htjela samo malo osvježiti kosu bojom a na kraju ispala naranđasta...i to neznam ko je više bio šokiran, ja ili frizerka koja zadnjih par godina nije napravila niti najmanju stvar na mojoj kosi zbog koje bi bila nezadovoljna jer uvijek napravi točno kaj hoću ili čak i bolje...i jučer je stavila boju koju stavlja zadnjih par mjeseci...i uvijek je bilo super..
sad me strah haljine po koju idem sutra...a kosu ću valjda sredit u ponedjeljak dok malo dođe sebi...

milkica
03.11.2006., 13:49
joj milkica i mene mući ista stvar... sve kaj zamislim ispadne skroz drugačije, jučer sam htjela samo malo osvježiti kosu bojom a na kraju ispala naranđasta...i to neznam ko je više bio šokiran, ja ili frizerka koja zadnjih par godina nije napravila niti najmanju stvar na mojoj kosi zbog koje bi bila nezadovoljna jer uvijek napravi točno kaj hoću ili čak i bolje...i jučer je stavila boju koju stavlja zadnjih par mjeseci...i uvijek je bilo super..
sad me strah haljine po koju idem sutra...a kosu ću valjda sredit u ponedjeljak dok malo dođe sebi...
Ja idem za tjedan dana...Obavezno javi kako si zadovoljna sa haljinom,ja se toga najviše bojim.Još malo,ha?!Ja za 2 tjedna.

sly47
03.11.2006., 14:04
haljina sutra ako bude mi ok ide samnom doma... mada mi e ćini da me je malo jako stegnula prošli put a došlo mi je do glave valjda tek dok sam izišla van iz salon i bila na pola puta do doma...dok sam valjda zraka ulovila...
i to mi je sad jedini strah...dosada sam zadovoljna sa uslugom i stvarno se trude da sve bude ok...mislim da nemamo razloga za strah...

Durica26
03.11.2006., 14:32
Joj curke blago vama. Jedva čekam kada ću ja po svoju mada ima još puno vremena do tada. Evo sada sam u pozivnicama i zahvalnicama. Skupljam uzorke ideje i slično, ali moram priznati da mi se sada čini sve lakše odkada sam zakaparila bend i restoran. Jedino me malo brine crkva jer sam čula da neki neće ni razgovarati s tobom nego tek tri mjeseca prije svadbe, a ja tada već mislim dijeliti pozivnice.

Kikica26
05.11.2006., 10:11
Dvolični, još 9 mjeseci, 3 tjedna i 6 dana!:cerek: Kako teku pripreme?

kitty b
06.11.2006., 14:32
oh cure, da, baj d vej, tko se već u crkvi udaje, moram napomenut, utvrdite da vam svećenik sigurno zna imena. recimo mom bratu je naš svećenik uporno govorio krivo ime!! :D tako to imamo snimljeno i točno vidiš na bratovoj faci kad pogledava u kameru da naprosto ne može vjerovat!! a pol crkve se cereka iza :D ispalo je smiješno ajde...al ipak!

Magg
06.11.2006., 15:23
Kitty :rofl:

Tako je na vjencanju rodice od moje kume svecenik stalno pricao kumu i mladoj.. Stalno je njih gledao i njima se obracao, sve se vidi na videu. I kad je njih dvoje pitao jesu si svojevoljno dosli bla bla je mladozenja rekao "jesam, ja sam. Nije on!!" a cijeli svati :lol: mos si mislit.. Koja sramota :rofl:

TetraPak
06.11.2006., 15:43

Tako je na vjencanju rodice od moje kume svecenik stalno pricao kumu i mladoj.. Stalno je njih gledao i njima se obracao, sve se vidi na videu. I kad je njih dvoje pitao jesu si svojevoljno dosli bla bla je mladozenja rekao "jesam, ja sam. Nije on!!" a cijeli svati :lol: mos si mislit.. Koja sramota :rofl:

haha!!!! :rofl: :rofl: :rofl:
ludnica! kako mu je to uspjelo?

ja jos ne znam ni datum nit ista drugo, al znam koji ce svecenik biti, a i on nas zna jako dobro! ;)

Wedding
06.11.2006., 15:44

Ajme:rofl: ...uf koliko je smijesno toliko i zalosno, a mladozenja je sigurno kipio u sebi:zubo:

Magg
06.11.2006., 15:49
Nemam pojma :zubo: Znam samo da smo se kidale od smjeha :lol:
a sto je najbolje kameraman je isto snimao to sve kao da su kum i mlada mladenci, ljudi su svi vec ono "ha ha ha" gledali iza al kad je ovaj pitao onda :lol: odgovor mu je bio :top:
mislim da je velecasni bio malo :zivili: :rofl:

MalaLola
06.11.2006., 15:54
oh cure, da, baj d vej, tko se već u crkvi udaje, moram napomenut, utvrdite da vam svećenik sigurno zna imena. recimo mom bratu je naš svećenik uporno govorio krivo ime!! :D tako to imamo snimljeno i točno vidiš na bratovoj faci kad pogledava u kameru da naprosto ne može vjerovat!! a pol crkve se cereka iza :D ispalo je smiješno ajde...al ipak!

Tako je na vjencanju rodice od moje kume svecenik stalno pricao kumu i mladoj.. Stalno je njih gledao i njima se obracao, sve se vidi na videu. I kad je njih dvoje pitao jesu si svojevoljno dosli bla bla je mladozenja rekao "jesam, ja sam. Nije on!!" a cijeli svati mos si mislit.. Koja sramota

:lol: :lol: :lol: :lol: e, cure fakat ste me nasmijale... al najbolji dio mi je kad ovaj kaže "ja jesam. Nije on!!!" mogu mu točno zamislit facu... koji smijeh:lol:

kitty b
06.11.2006., 18:02
da, na snimci se vidi, kad je prvi put rekao krivo, brat je pogledao u kameru i napravio neku zabezeknutu facu :D totalno!!!! kad smo mu kasnije rekli, svećenik se sav zacrvenio, a što je najbolje, i TO se vidi na snimci :D

Plavooka Sanja
06.11.2006., 18:56
Uh, čitam ovo sve i s jedne strane me strah, a s druge veselim se i to jako! Udajem se slijedeće godine, 23.6. i počinjem se polako pripremati, (pozivnice za početak) :)

sly47
07.11.2006., 09:09
cure haljina je kod mene domeka...

Magg
07.11.2006., 10:27
:cerek:

i? jesi ju probala jos jednom doma? :cerek: ja mislim da cu ja svoju svako malo oblacit :zubo:

NAJA-05.05.
07.11.2006., 11:37
Joj super !!! kakv je osjećaj ??? blago tebi ............

MalaLola
07.11.2006., 12:24

Mmmmmm ja bi i spavala u svojoj:cerek:

milkica
07.11.2006., 14:32
Molim te reci da si zadovoljna,ja po svoju idem preksutra!

Durica26
07.11.2006., 16:09
Sly javiš nam tako važnu stvar i onda se ne javljaš:tuctuc:
Opraštamo ti jedino ako se nisi javila jer se cijeli dan prešetavaš u haljini pred ogledalom ( znam da ću ja tako kad dobijem svoju doma, nitko me neće moći iz nje izvući):D
Joj, kad ću ja po svoju. Baš me zanima jel bi mi tete dale da ju idem opet malo probati:cerek:
Mislim da bi me lijepo ispratile van iz dućana:rofl:

sly47
07.11.2006., 17:45
drage žene zatrpana sam na poslu papirima i jedva da sam vas stigla škicnut danas...dakle haljina je super osim što sam u dobranom pms-u i kako moje :cice: dožive cvjetanje i nabujaju i čitav broj one trake koje povezuju dekolte su pukle čim sam dotične smjestila unutra. Kako je to bilo komično... zapravo tte trakive su sa swarovski kamenčičima u orginalu a ja sam htjela da mi to bude od bisera kao što ima na haljini no ti konci na kojima su bili biseri su odletili na sve strane i ipak su mi prišili trakicu. Dobro da se to desilo u salonu, bilo b zanimljivo da mi se to desilo u crkvi...Uglavnom sve se popravilo u 10 min i sad je sve ok. Eh da i sakoič je fenomenalan i super se nadopunio sa haljinom... kako danas dolazim kasno doma neću ju probavati al zato sutra...napišem koji post dok sam u njoj, ako opet kaj ne pukne...:cerek:

kitty b
07.11.2006., 18:01
joj...sori ali baš mi to smiješno zvuči :lol: šta, ti ih smjestila lijepo unutra a ono pras?! :rofl: ajme komedije! :lol: al nikako na vjenčanju, to ne bi bilo dobro... :zubo: meni se to ne može nikako dogoditi. ni u pms-u ih nema :rolleyes:

dvolični blizanac
07.11.2006., 20:12
A joj, to mi tako poznato zvuči...

Ja sam neki dan na jednom rođendanu imala svoj slavni top bez naramenica (očito mi nije bilo dovoljno - na onoj svadbi za koji sam ga šivala - neplesanja, ne smijanja, općenito ne-svega, jer je reakcija na sve bila njihov lagani bijeg van), mislila sam, malo sam smršavila, puno više vježbam, smanjile su se one.
Ma jok... Lako je bilo dok su one bile pospremljene i u sakou, ali čim sam ga skinula, evo njih svaka svoju politiku. Bilo me po svuda!!! Dragi me pratio u stopu (ne znam je li ga bilo strah koliko su me gnjavili, ili nije mogao pogleda odvojiti od njih)... Ali jedno je sigurno... Dobila sam zabranu na taj top, ili nešto slično, zauvijek... Ha ha!!!!

Tako da Sly, totalno te kužim...

A curama koje to mogu nositi se iskreno divim!

kitty b
07.11.2006., 20:48
baš me taj tvoj top sjetio...bili ja i dragi na jednoj proslavi zaruka, neki njegov frend, iznajmili su salu iznad jednog puba kao..party. i žena (zaručnica) malo popila i plesala i skakala uokolo, a imala usku bijelu haljinu bez naramenica. i sve je bilo dobro dok nije počela dizati ruke!!! :lol: kad god bi ona digla ruke, obje bi ispale!!!! doslovce ISPALE!! a nema baš neke, onako, maleno...ali masa ljudi oko nje i ona bez beda i dalje diže rukice i cike i dalje proviruju :lol: i starci su joj bili tamo i budući...a šta će s njom? :lol: :lol:

sly47
07.11.2006., 21:22
ma i meni je bilo smješno a jutros pričam frendici i potrgale smo se od smjeha...a da bi stvar bila bolja taj lik koji je sjedio unutra i čekao da njegova draga izabere haljinu nije prestao buljit a ja kao da ga nema tamo...
a cura mu odabrala stvarni kičasstu haljinu al stvarno i onu največu tijaru i najblještaviju ogrlicu i čitav gornji dio onako jaaaako blješti al ne ljepo nego kičasto i na sve to sakoić se perjem koji nije loš al ne na tu haljinu...jedva sam se suzdržala al stvarno nije mi to bilo lijepo i na ovu moju situaciju baš mi je bilo komično jer dok sam čekala popravak došao mi dragi i zajebavamo se baš za te stvari kak su kić i žena baš to uzme...

NAJA-05.05.
07.11.2006., 23:04
CURE ???
možda je ovo pitanje glupo ali
Vaši budući su vidjeli vaše vjenčanice ili ne ???

sly47
07.11.2006., 23:07
daaaaaa, nisam imala ništa protiv toga da me vidi a bome ni on...ali mislim da si nemre on zamisliti kako ću aj izgleadati u subotu... sa frizom i make upom

NAJA-05.05.
07.11.2006., 23:33
daaaaaa, nisam imala ništa protiv toga da me vidi a bome ni on...ali mislim da si nemre on zamisliti kako ću aj izgleadati u subotu... sa frizom i make upom
Vidiš ja se pak brinem da ako vidi moju haljinu , zabrinut će se jer me neće moći zamisliti kako ću izgledati na sam taj dan . ostavit ću to za iznenađenje kad dođe po mene .
nadam se da to nije isfurano ?

iva1608
08.11.2006., 08:10
ma nije,kaj bi bilo isfurano... ja sam svojem htjela pokazat vjenčanicu na slici na mobitelu al nije htio ni pogledat - da ne pokvari iznenađenje ;)

Magg
08.11.2006., 12:04
sly, dvolicna i kitty :lol: bas ste me nasmijale :rofl: kitty, ta tvoja mlada je neka luda totalno :rofl:

naja, ja necu da mene moj vidi.. nisam ga ni pitala al mislim da je njemu "svejedno" nije bas nikakav romanticar.. a mozda me iznenadi kad me prvi put vidi u haljini :moli:

MalaLola
08.11.2006., 12:23
Pouka od sly i kitty - čvrsto stegnite topiće za tijelo... može i sa super ljepilom:lol: ko u onoj reklami da čak i ako završite naglavačke da ništa ne ispadne :lol: : Kitty pretpostavljam da je ova tvoja Britanka, tako da mi to uopće nije čudno, oni su baš takvi totalno liberalni i boli ih briga "što će ljudi reč";) tak treba... no, ipak, ja bi da moje cicke ipak ostanu skrivene za znatiželjne poglede:zubo:

Cats
08.11.2006., 13:15
Ahahaha, mlada koja eksplodira pred oltarom... :rofl: sly, svaka čast na originalnosti! :top:

sly47
08.11.2006., 13:23
ma hvala cats, nije bilo planirano tako al ako se desi opet u crkvi svečenik možda odlući ne biti svečenik više...:rofl: a ja ću do kraja večeri hodat polugola i pravit se da je sve ok...:cerek:

Cats
08.11.2006., 14:49
ma hvala cats, nije bilo planirano tako al ako se desi opet u crkvi svečenik možda odlući ne biti svečenik više...:rofl: a ja ću do kraja večeri hodat polugola i pravit se da je sve ok...:cerek:
Dec d spirit :lux: samo se ti pravi kao da je točno tako i zamišljeno da bude, i sve će bit super. :cerek: :D :D

sly47
08.11.2006., 15:05
nema kako drugačije biti, u subotu dok se zbudim nema nerviranja oko ničega... čitav dan je samo moj, barem onaj jutarnji koji uključuje smirenu kavi i sređivanje a kasnije ga podjelim sa 110 gostiju u dobrom raspoloženju pa ako baš i kiša odluči pasti briga me ili ako se haljina raspadne navući ću trapke i veselit se do jutra...

kitty b
08.11.2006., 15:08
Naja ne moj neće vidjeti moju haljinu do samog trenutka kad krenem prema njemu u pratnji svog velikog brace :cerek: ne zna ni koji stil ni niiiiišta! ustvari, ja sam odlučila da će moju vjenčanicu do samog dana vjenčanja vidjeti samo moja mama i braća. nitko drugi.

Mala je, britanka je, al nije mladenka, samo zaručnica. što će tek na vjenčanju biti :lol:

Cats
08.11.2006., 16:30
nema kako drugačije biti, u subotu dok se zbudim nema nerviranja oko ničega... čitav dan je samo moj, barem onaj jutarnji koji uključuje smirenu kavi i sređivanje a kasnije ga podjelim sa 110 gostiju u dobrom raspoloženju pa ako baš i kiša odluči pasti briga me ili ako se haljina raspadne navući ću trapke i veselit se do jutra...
Ej, malecka, tebe bi trebalo uokviriti za primjer zdrave pameti. Ozbiljno. :top:

sly47
08.11.2006., 16:43
oh hvala hvala, crvenim se.... :kiss:
ma ja ni sad treme neke nemam a ako me i ulovi pomislim na nešto drugo i bok. Više me strah aviona i prekooceanskog leta...:cerek:
pa kaj dobiješ od nerviranja kad ionako nemreš niš promjenit ako netko zaj... ,osim okrenut sve na zezanciju i nastavit se dalje zekat..Taj dan organiziram več nekoliko mjeseci, i sad da ne uživam u njemu e pa nema šanse...i na kraju nikakvi detalji više nisu toliko bitni kao moj dragi i ja i radije posvetim večer zabavi sa gostima nego nerviranju kaj mi se frizura raspala, kaj je haljina u dekolteu pukla, kaj se torta rastopila i neznam ni ja kaj još sve ne...
dakle drage žene nema stresa a ako se slučajno pojavi sjetite se da uzrokuje prištiče i takve stvari... zabava ovisi samo o vama a ako budete se nervirale čemu onda to sve jer se i gost nebudu zabavljali kad vide iznervirane mladence...:cerek: al takvih tu na našem forumu nema jelda?
mi smo svi veseli i spremni na zabavu...ja počinjem u subotu a vi nastavljate dalje...:top:

Wedding
08.11.2006., 22:08

ma svaka cast, imamo isto razmisljanje...ja se isto ne zivciram jer to nikud ne vodi...najsmijesnije je kad me pitaju i jel ogranizacija gotova? a mi tek kaparili band i salu:rofl: a ovih 2 mj. ce proc u sekundi:top: ....mene svi ispituju kaj bude ak padne jako puno snjega a meni jos bolje, budem se na sanjkama spustila niz brdo do prve ravnice gdje me auto bude pokupil:zubo: i svi sretni i zadovoljni:kiss:

NAJA-05.05.
09.11.2006., 09:41
Preslatke ste ...... vidim da se sve jedako veselimo !!!!
SLY 47 SVAKO DOBRO !!!

sly47
09.11.2006., 09:45
hvala naja, tome se treba veselit....i lijepo je kad se imamo čemu a ja sam vesela kd se svak forumašica (a i sve druge curke uda) , stavi slikice i ima dan kakvim ga je planirala..

Magg
09.11.2006., 15:47
sly, do kad si jos sa nama? do kraja odbrojavanja ili?
da znam kad da ti posaljem zelje ;)

sly47
09.11.2006., 17:19
do kraja a i nadalje, nečeš me se samo tako riješit....:kiss:
ali me neće biti 2 tjedna jer idem na medeni...:cerek:

Magg
09.11.2006., 18:01
a neeeeee, samo pitam da znam kad da sve svoje zelje tebi i dragom izrazim ;)
kod tvojih dobri ideja i dobri misljenja bi bila pukla kad bi te se htjela rijesit :D
juj medeni :cerek:

Wedding
10.11.2006., 09:55
Sly47 koliko je jos sati ostalo?:kiss: :top:

Breskva
10.11.2006., 10:30
Drži se Sly mi smo uz tebe :kiss:

dvolični blizanac
10.11.2006., 10:40
Sly, sad već brojimo sitno skupa s tobom. Drži mi se draga naša, biti će čarobno i kao u bajci, samo za tebe!!!

sly47
10.11.2006., 11:20
cure hvala svima. divne ste i nezamjenjive....malo me danas puca neka emotiva al valjda mi malo hormoni divljaju jer sam u pms....a i malo sam več umorna...al seka mi je vrhunska jer nakon što mi se starci pogubili u svemu o i ono minimalno što su trebali nisu organizirali....seka je preuzela sve u svoje ruke i sad sve ide po špagi...u svemu sam nastojala roditelje opterečivati minimalno, od hrane do ukrasa sve sam im pripremila tako da nemaju brige i da nemoraju radit puno, a sestra mi jučer veli da ono doma moj tajo umjesto da malo sredi dvorište on cijepa drva...a dvorište koma....neznam dal i njih pere emotiva jer nisu inaće tako neorganizirani i ništa ne puštaju za zadnji dan...
uglavnom sad je sve ok al jučer sam se malo uzrujala jer ako su trebali pomoć pa došla bi ja ili sestra ranije....i sve bi bilo za pet ..trebali su samo reći...
eto to me malo zdrmalo al dragi je bio vrhunska potpora skupa sa sestrom...i onda kad sam vidjela sve ove vaše želje baš me to onak pogodilo u pozitivnom smislu...hvala svima...

Durica26
10.11.2006., 13:20
Sly samo se ti drži, sve ti je to pod normalno. S kim god sam pričala ko se već udao/oženio, svi mi kažu da je par dana prije koma, sve pucaju emocije i svi su malo ludi od svega, ali onda dođe taj dan, tvoj Savršeni dan :cerek: i sve je super, nestane strke zbrke panike i sve je kao u bajci. Ostvarenje svih tvojih snova i planova!!! Uživaj u tom danu i naravno što prije pošalji slikice i izvještaj kako je bilo!:kiss:

duda
10.11.2006., 13:26
Sretno Sly :cerek: sve će biti baš onako kako si zamislila jer si dobro isplanirala :top:
Jedva čekam slikice pa da vas vidim, golupčiće jedne :Placebo:

Magg
10.11.2006., 13:42
Sly, drzi se dobro jos ovaj dan... Sad su velike emocije :cerek: Ko sto Durica kaze, niko dosad nije prosao bez tog "slatkog" stresa par dana prije "The Day" :)
Zelim Vam sutra prekrasan dan, da bude sve kako si zadnjih mjeseci zamisljala i za cega si se toliko trudila. Da nam izgledas bombasticno u svojoj prekrasnoj haljini. Da ti dragi padne sa nogu kad te ugleda http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/d094.gif
Lijepo se provedite, proslavite, budite veseli ko nikad do sad. Volite se :zubo: Eh, to je sve - za sada..

Sve najljepse Vam zelim http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/d054.gif

iva11
10.11.2006., 14:11
Sly draga, željno te čekam u društvu friško udanih gospođa!!!!Drži se i vjeruj mi nije tako strašno, pa ja sam dan prije kad su svi moji ''divljali'' u osam navečer šetala sa mojim malim nećakom po Ilici i gledala izloge...vidjet češ biti će ti prekrasno, najljepši osjećaj ikad...uživaj u svakom trenutku sutra, od buđenja, odlaska frizeru, šminkanju, oblaćenju vjenčanice...da dalje ne pričam, pa kad ON dođe po tebe....ma predivno ti je to, uživaj jer proleti, prođe tako jako brzo kao nikada ništa prije!!!!!Sutra neću biti blizu neta, bračne dužnosti.....zato ću tebi i tvome dragom danas poželjeti svu sreću svijeta, ne boj se ničega i vjeruj mi nema mjesta nervozi i živciranju....
Imaš i jedan veliki zadatak, moraš mi sutra blistati...šaljem ti veeeeliku pusu

kitty b
10.11.2006., 14:23
Sly i od mene najbolje želje :) da dan bude upravo kako si ga zamišljala - savršen :cerek: i, naravno, da se zabaviš i sve ;)

Breskva
10.11.2006., 14:56
:zubo: P.S. Sly javi kakav je bio Band :lol:
Ne mogu si pomoći :cerek:

Pika225
10.11.2006., 14:57
Sretno Sly. Ne brini, sigurno će sve na kraju ispasti :top: , a vi :Placebo: Jedva cekamo slikice :cheer:

Magg
10.11.2006., 14:58

Ovo ce nas sviju i kod tebe zanima, breskvice :rofl:

kitty b
10.11.2006., 14:58

jesi ti što našla da ti se baš sviđa (al da ćeš ipak još malo gledat uokolo) ili? :)

Breskva
10.11.2006., 15:00
pa da imamo neke u užem krugu bandove ali još ćemo malo pogledati uokolo ! :)

Kikica26
10.11.2006., 15:09
Sly, samo mirno sve će biti u redu. Sutrašnji je dan zapisan u zvijezdama i samo vaš i znaš da će biti prekrasan! Sretno!:kiss:

bambola
10.11.2006., 15:32
Sly, sve najbolje!!! :cerek: :Placebo:

milkica
10.11.2006., 20:52
Sly(a i druge ako vas ima) želim ti sve najbolje za sutrašnji dan i što prije slikice da vidim onu MRAK haljinu!!!

Peek-a-Boo
10.11.2006., 21:07
Sretno svim gospodičnama-još-malo-pa-gospođama!! :zubo:
Vidjet ćete da se svaki trenutak nervoze isplatio jer to je jednostavno dan koji ćete pamtiti do kraja života. Vjerujte mi da se nećete ni zamarati ako vam neka sitnica krene lijevo umjesto desno :)
Uživajte sa svojim budućim mužekima (pogotovo u njihovim izrazima lica kad vas vide onako prelijepe) i neka vam je svaki dan kao svadbeni!!!
Velika pusica!!

Mai
10.11.2006., 23:51
Sly,zelim ti sve najbolje u tvom buducem zivotu i provedi se najbolje sto znas!Sretno!

sly47
11.11.2006., 10:32
drage moje samo nakratko da se javim pa jurim frizeru i tipično za sebe kasnim... sve ok i jedva čekam da vam isoričam kaj je sve bilo samo jučer...zamalo sudar a auto pun kolača za doma koji su se razletili po čitavom autu...nakon prvog šoka umrli smo skoro od smjeha jer je dio kolača bio po svuda i sa kumovima se odgovorili na prvom parkiralištu da pojedemo što se rasppalo...bili su jako finiiii....uglavnom večina je ostala čitava a ostatak smo pojeli...uglavnom sve super, treme kod mene nema a za promjenu dragi paničari a ja odoh da se malo skače oko mene... hvala svima i javim se sutra...

Joules
11.11.2006., 10:48
Sly, velika pusa i zelim vam da se zabavite nocas kao nikad prije... Uzivaj u svakoj sekundi, budi prekrasna (u sto nimalo ne sumnjam) i presretna...
Mislimo na tebe i drzimo fige da sve ispadne super i da vise ne bude ovakvih neplaniranih dogadjaja... :cerek:

lunalu
11.11.2006., 11:39
Pridružujem se najljepšim čestitkama. Uživaj u svakoj sekundi!!

Baš sam ljubomorna;)

Peek-a-Boo
11.11.2006., 12:32
Baš sam ljubomorna;)
i ja isto
ja bi opet!!! :zubo: :cerek:

nelly.nelly
11.11.2006., 14:48
drage moje samo nakratko da se javim pa jurim frizeru i tipično za sebe kasnim... sve ok i jedva čekam da vam isoričam kaj je sve bilo samo jučer...zamalo sudar a auto pun kolača za doma koji su se razletili po čitavom autu...nakon prvog šoka umrli smo skoro od smjeha jer je dio kolača bio po svuda i sa kumovima se odgovorili na prvom parkiralištu da pojedemo što se rasppalo...bili su jako finiiii....uglavnom večina je ostala čitava a ostatak smo pojeli...uglavnom sve super, treme kod mene nema a za promjenu dragi paničari a ja odoh da se malo skače oko mene... hvala svima i javim se sutra...
to su sve male slatke stvari koje ćete prepričavati dugoo....duuugoooo...
samo se ti lijepo opusti i uživaj jer je danas vaš poseban dan
meni je taj dan tako brzo proletio...uživaj u svakoj sekundi
p.s. nadam se da ćemo vidjeti koju slikicu!!!

Wedding
11.11.2006., 18:47

Pa kaj nisi mene pozvala da sredim te kolace, polizala bi i armaturu ak treba:rofl: :rofl: :rofl: :top:

ajde dobro da je ostalo dovoljno citavih....to su neke stvari koje se moraju desit da razbiju monotoniju..
Ti sad sigurno uzivas a mi s tobom u mislima...pusa:kiss:

petra25
11.11.2006., 18:50
jedva da pohvatam sve kaj ste pisale nakon kaj sam tjedan dana bila u guzvi...anyway...vjerujem da se sly sad vec udana super zabavlja!!!! uzivaj!!! :kiss:

lanni
13.11.2006., 14:31

Draga Sly, čestitam ti na "dodatku" gospođa i želim ti/vam puno ljubavi i sreće u zajedničkom životu. Mene to sve tek čeka...:D :D i jedvačekam.

Nadam se da ćeš javiti kako je bilo:s , i slikice, naravno, koji je bend svirao, dokad je trajala fešta...sve nas zanima.:cerek:

I još jednom, :cerek: :cerek: :cerek: :cerek: čestitam od srca.