PDA

View Full Version : Zajebao-la sam se

le coq sportif
16.06.2003., 16:37
Kad ste napravili najgori izbor pri kupovini neke muzike, ono da vam se srce stegne svaki put kad vidite taj CD ili sta vec u vasoj sobi? Ja uzeh Morcheeba, Fragments of Freedom (zbog kog sam i danas ljut na njih), a za petama im je Erykah Badu, sa svojim Mama's Gun.

Racuna se samo ono sto ste sami sebi kupili, a ne i ono sto su vam drugi dali (meni su neki rodjaci, vodjeni ko zna kojim motivima, poklonili Toni Braxton ). :(

Rev
16.06.2003., 16:53
ja imam samo 4 originalna CDa - i svi su mi dobri.....

:rolleyes: :top:

GothicA
16.06.2003., 17:02
Imam sreće da mi valja uglavnom sve kaj sam si kupila. Pa ipak se bar tolko volim :D
A ne valjaju mi neki koje sam dobila.

Crow Jane
16.06.2003., 17:19
Aaah, Guano Apes ~ Walking on a thin line :rolleyes:

Svaki put me zaboli duša dok to vidim. :eek: :flop:

Bercana
16.06.2003., 17:27
Sram me i pomislit a kamoli rech....
Tom Jones-Reload :bang: :bonk:

misery-
16.06.2003., 19:41
mene je još više sram.. i ne bum rekla.. jer bu mi vječna sramota uopće se pojavit na forumu.. ajmeeee.. glavno da ja znam:o

(i ne, ne morate me sad nagovarat da velim. nema šanse!)

strpljivi_diskutant
16.06.2003., 19:50
Pozalio sam sto sam uzeo obituary - the end complete...Isprazan, neemocionalan i rutinerski napravljen album.-....Minuta uvoda, minuta i pol vokal pjeva,minuta solo,minuta outro..I tako svaka pjesma :flop:

damnaya
16.06.2003., 22:23
je, ja sam prije koje 2 godine kupila neki cd od sum 41
svaki put kad ga pogledam dođu mi suze na oci i sjetim se da sam te pare mogle dat za neki 500puta bolji cd ili majcu ili nesto trece....
slobodno me proglasite škotom, židovom ili bodulom, priznajem sve ... ali prije bilo kakvih ispada dobro promislite, jer ipak govorim o sum 41...

:::bouz:::
17.06.2003., 00:59
pa prvo nabaviš ilegalnu kopiju a kad poslušaš i misliš da zavređuje kupnju i trošak....kupiš....i sretan/na si....kaj ne?

panon youth
17.06.2003., 01:16
damnaya kaže:
je, ja sam prije koje 2 godine kupila neki cd od sum 41

wow, čestitam:s

za ovo je trebalo hrabrosti:D

al, svejedno, mislim da su sum41 pretty ok, čak very good u usporedbi sa nekim mtv punk bendovima poput good charlote, barem su duhovitiji - they rock:cool: