View Full Version : Balls of steel - driveri
Jel zna neko sa kojim driverima igra radi na GForce grafičkim karticama? Ako se netko sjeća to je starija igra, fliper.Gornja polovica ekrana mi je na dnu i obrnuto.
Chempress
08.07.2003., 21:49
Pozdrav,
Čuj, koliko se ja sječam, meni ta igra nije htjela raditi na nekim novijim karticama, onda sam sa neta skinuo neki set drivera ili čega već koji su simulirali VESA ili tako nešto. nakon toga je radilo... Znam da nije baš neka pomoć , ali stvarno je to davno bilo.....
Hvala, hvala.Potražit ću.Ako se sjetiš, ostavi link.Jel se možda sjećaš na kojim windowsima ti je to radilo?
Chempress
09.07.2003., 23:07
Yep, igra je radila bez frke na S3 virge kartici i na starom stroju (P200MMX + win95). Kad sam na taj stroj stavio Win98 više nije radilo. Onda sam nabavio novi stroj, sa onom sugavom Nvidia karticom pa nije radilo na nijednim windozama. Znam da sam ga uspio natjerat da radi sa Ati karticom i tim Vesa emulatorom na Win98 i WinME. Ako negdje pronadjem taj emulator, javim ti.
Meni je to radilo na 98-ici, na staroj kartici.Našao sam jučer patch sa kojim radi na win2000, znači vjerojatno i na XP-u, VESA više nije potrebna, ali ne prepoznaje mi bos.exe file kao onaj koji je potreban.Vjerojatno radi samo na legalnoj igri.Jel ima neki način da se to riješi?
Chempress, hvala puno:s :s :s !!!!
Ipak sam sredio to sa onim patchem.Pomogao si više nego što misliš.Hvala još jednom.Pozdrav!
Chempress
12.07.2003., 14:55
Pozdrav,
Cuj, ako si to rijesio, ajd onda sad ti meni objasni kako ti je uspjelo, na kojem sistemu i sa kojim patchem. Ja bi se isto malo poigrao, a ne ide.....
Pozdrav
Windows XP Professional, patch v1.3, nakon puno traženja našao sam ga ovdje (http://www.topdream.ru/warez/serial_b1.html) .
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.