View Full Version : Treba li Nova Tv ODGOVARATI zbog "Istrage"?
Užasavajuć, šokantan i eksplicitan prikaz ubojstva, te silovanja koje je uslijedio nakon njega, Nova Tv je bez imalo kompleksa prikazala ovog petka (02.06.2006), netom prije prijenosa Hrvatskog Radijskog Festivala.
Taj je prilog bio dio emisije "Istraga", koja predviđeno započinje u 20:10h, a sam je eksplicitan prilog bio pušten negdje oko 21h. Ja sam upalio televiziju mislivši pogledati HRF, a dočekani prizor me potpuno sablaznio.
Koji kreten pušta takav sadržaj u 21h????????
Sadržaj koji je primjeren nakon PONOĆI.
A repriza ide slijedeći dan u 17:30h.
Inače ne gledam "Istragu", al ak su takvi prilozi česti, koji kreten ih stavlja u termin 20:10h????????????????????
Ili UŽASNIJI termin reprize?
Koji kreten može staviti takav sadržaj prije nekog glazbenog festivala?
A Will & Grace ( primjer humoristične serije ) ili Buffy The Vampire Slayer idu nakon 23h, odnosno čak i nakon 02h !!!!!!
Treba li Nova Tv ODGOVARATI zbog "Istrage"?
------------
A što se tiče Hrvatskog radijskog Festivala, čist užas! Potpuno neprofesionalno odrađen, užas pjesme, i zaprav je predstavljao ogavnu paradu užasnih ( ili više manje užasnih ) emisija Nove Tv. Naime, svaku je pjesmu najavljivala neka njihova emisija! U potpunosti neprikladno i neprofesionalno! Guraju se tamo gdje nije mjesto! Pih! Nisam znao jel gledam novogodišnji program Nove Tv ili njihov birthday-day.
Sexanovski
04.06.2006., 17:10
A?
Constantine
04.06.2006., 17:14
Užasavajuć, šokantan i eksplicitan prikaz ubojstva, te silovanja koje je uslijedio nakon njega, Nova Tv je bez imalo kompleksa prikazala ovog petka (02.06.2006), netom prije prijenosa Hrvatskog Radijskog Festivala.
Taj je prilog bio dio emisije "Istraga", koja predviđeno započinje u 20:10h, a sam je eksplicitan prilog bio pušten negdje oko 21h. Ja sam upalio televiziju mislivši pogledati HRF, a dočekani prizor me potpuno sablaznio.
Inače ne gledam "Istragu", al ak su takvi prilozi česti, koji kreten ih stavlja u termin 20:10h????????????????????
A Will & Grace ( primjer humoristične serije ) ili Buffy The Vampire Slayer idu nakon 23h, odnosno čak i nakon 02h !!!!!!
------------
A što se tiče Hrvatskog radijskog Festivala, čist užas! Potpuno neprofesionalno odrađen, užas pjesme, i zaprav je predstavljao ogavnu paradu užasnih ( ili više manje užasnih ) emisija Nove Tv. Naime, svaku je pjesmu najavljivala neka njihova emisija! U potpunosti neprikladno i neprofesionalno! Guraju se tamo gdje nije mjesto! Pih! Nisam znao jel gledam novogodišnji program Nove Tv ili njihov birthday-day.
Ah, kako bi tek reagirao na onu desetominutnu scenu silovanja Monice Beluci u filmu Nepovratno? Ili na onu scenu silovanja u Cannibal Holocaust. Neka Zeljkoo nastavi, on je znalac za takve filmove.
Constantine
04.06.2006., 17:36
Kakav si majmun sada ispao. :o
Mr Smoogj
04.06.2006., 18:32
Ti to ne kužiš. To ti je tzv. Čens večernja estetika.
Jay&AmberFan
04.06.2006., 19:51
Ako mislite na onu rekonstrukciju ubojstava Aleksandra Relje, slažem se, sve je izgledalo prerealno, i preteško za taj termin.... ali mislim.. takva je cijela emisija...... ima i drugih stvari, jednostavno okrenemo program...
kome odgovarat? koje ekspklicitne scene si ti primjetio?
ANDY_1212
04.06.2006., 19:55
------------
a po čemu misliš da su emisije nove tv užasne???? daj molim te prvo pogledaj emisije na rtl-u pa mi se javi. na novoj tv emisije bar nisu zaglupljujuće.
[QUOTE=Jay&AmberFan]Ako mislite na onu rekonstrukciju ubojstava Aleksandra ReljeQUOTE]
mislim d anije riječ o ubojstvu nego o žrtvama silovanja ..
a po čemu misliš da su emisije nove tv užasne???? daj molim te prvo pogledaj emisije na rtl-u pa mi se javi. na novoj tv emisije bar nisu zaglupljujuće.
Čini s ed aje ovbaj ASD ima nešto protic Nove (biće d aje sa RTL-a). ISTRAGA je jedna od najboljih emisija koje se trenutno emitira na našim ekranima. A HRF je inače katastrofa, bez obtira na kojoj se televiziji emitirao.
mislim da nije riječ o ubojstvu nego o žrtvama silovanja ..
ekšli, bilo je riječ o djevojkama kojima je počinitelj oduzeo život, pa ih potom silovao
LittleBoo
04.06.2006., 23:34
..pa voditelj, Robert Valdec, je upozorio da će prilog tj. rekonstrukcija biti uznemirujuća i zamolio roditelje s djecom i gledatelje slabijih živaca (želuca) da ne gledaju rekonstrukciju..
..kaj je prilog trebalo uljepšati..?..ne kužim..
..a ni vrijeme mi se ne čini neki problem..
kachunchica
05.06.2006., 00:24
pa voditelj, Robert Valdec, je upozorio da će prilog tj. rekonstrukcija biti uznemirujuća i zamolio roditelje s djecom i gledatelje slabijih živaca (želuca) da ne gledaju rekonstrukciju..
:top:da, bilo je upozorenje. to je pravilo, da se uvijek upozori prije takvih snimaka.
a to sto su mogli biti trunku manje detaljni, to je vec stvar njihove uredjivacke politike.
pumpkin pie
05.06.2006., 00:40
..pa voditelj, Robert Valdec, je upozorio da će prilog tj. rekonstrukcija biti uznemirujuća i zamolio roditelje s djecom i gledatelje slabijih živaca (želuca) da ne gledaju rekonstrukciju..
..kaj je prilog trebalo uljepšati..?..ne kužim..
..a ni vrijeme mi se ne čini neki problem..
Pa ok je da je upozorio. Ali "ubio pa silovao" je sasvim dovoljno za reći, a kamo li prikazivati.
Pun mi je qurac dušebrižnika i čuvara morala. Naučite koristiti daljinski :rigo:
Lavica02
05.06.2006., 08:13
Emisija je odlična, vidiš da je i pokrenuo neke stvari u hrvata.
Da bi neki kasniji termin bio prihvatljiviji to se slažem.
Mislim kada je trajao BB pa je kažu bilo nekih nemoralnih scena ( mada sam se trudila ih naći no nikako nisam uspjevala) RTL je dobio po prstima. Ako Istragu uspoređujemo s tim....
No kako onda komentirati filmove koji se prikazuju u kasnim satima ( kao zbog brutalnosti ) a onda se repriziraju slijedeći dan oko 13 sati???
Icepick
05.06.2006., 08:26
No kako onda komentirati filmove koji se prikazuju u kasnim satima ( kao zbog brutalnosti ) a onda se repriziraju slijedeći dan oko 13 sati???
Jednostavno...u kasnim terminima svi spavaju, a popodne svi rade pa ionako nema tko gledati te filmove. :zubo:
Lavica02
05.06.2006., 08:51
Vikendom se reprizira.
Nisam pogledao tu Istragu, ali vjerujem da ne postoji takva rekonstrukcija bilo kakvog zločina koja će gledatelja uznemiriti manje od prijenosa radijskog festivala.
BabyNicky
05.06.2006., 09:35
gledala sam u reprizi. Meni je ono bilo katastrofa i mucno za gledat i slazem se da su trebali dva put razmislit kad su to bubunuli u reprizu u 5 popodne.
Jay&AmberFan
05.06.2006., 11:12
gledala sam u reprizi. Meni je ono bilo katastrofa i mucno za gledat i slazem se da su trebali dva put razmislit kad su to bubunuli u reprizu u 5 popodne.
Dobro, i ja se slažem da repriza u 17:00 nije trebala biti prikazana.:zubo: Ali protiv emisije nemam ništa, štoviše odlična je.
Nisam primjetio da se netko buni protiv scena izmasakriranih iračana u podnevnom dnevniku... ili pak na mrtve i ranjene nakon napada auto bombom u 19 i 30... jebo vas lažni moral :flop:
LittleBoo
05.06.2006., 13:58
..i još puno ostalih gadarija..
.. i rest my case..
Jay&AmberFan
05.06.2006., 14:13
Nisam primjetio da se netko buni protiv scena izmasakriranih iračana u podnevnom dnevniku... ili pak na mrtve i ranjene nakon napada auto bombom u 19 i 30... jebo vas lažni moral :flop:
Meni je puno gadnije gledati hrvatske uratke ala Ljubav u govnima ili Luda kuća...
plavusa
05.06.2006., 14:57
a kako su tocno trebali "uljepsat" rekonstrukciju ubojstva i silovanja
poremecenog relje?! neka hrvati vide - eksplicitno- sta se dogadja u
njihovom susjedstvu.
neka se po tvome onda ukine i dnevnik koji jedva ceka da pokaze
kakv les - u sto gorem stanju to bolje
Mene svaki puta uznemiri kad na tv-u vidim Kosor, Sanadera, Glavaša, Šeksa, Hebranga ... tko će za to odgovarati?
Pogledaj rezultate ankete: Treba li Nova Tv ODGOVARATI zbog "Istrage"?
Da 5 25.00%
Ne 15 75.00%
Glasovatelji: 20.
robybaggio
05.06.2006., 17:19
Ne treba odgovarati, a i da treba - kome bi odgovarala?:rolleyes:
Constantine
06.06.2006., 07:13
Kako biste tek šizili da prikažu Cannibal holocaust u 15 sati poslijepodne u nedjelju na HRT 1. :zubo:
meni je voditelj sumnjiv,mislim da njega jos nisu uhvatili u zlocinu!
late bloomer
07.06.2006., 18:22
mislim da bi trebali odgovarati za onu jadnu istragu prodaje alkohola i cigareta maloljetnicima. jebote zločina!!! i onda pokaže žene koje jedva zarađuju 2000 kn kao krivce i žene će vjerojatno ostati bez posla zato što se novinaru kretenčiću digao kurac kad je shvatio da je otkrio zločin.:bonk:
jebote kako sam ljut na idiota. :Snajper:
mislim da bi trebali odgovarati za onu jadnu istragu prodaje alkohola i cigareta maloljetnicima. jebote zločina!!! i onda pokaže žene koje jedva zarađuju 2000 kn kao krivce i žene će vjerojatno ostati bez posla zato što se novinaru kretenčiću digao kurac kad je shvatio da je otkrio zločin.:bonk:
jebote kako sam ljut na idiota. :Snajper: e ovo potpisujem :top:
kreten glupi, jebe se šefu, on neće najebat, a žena će ostati bez posla :mad: :mad:
jebote kako sam ljut na idiota. :Snajper:
Bome i ja to potpisujem...
Uostlaom-ajmo pokrenuti akciju "dajmo im da cugaju" :top:
jebeš onog ko se u srednjoj ne nalokava ko živina... to nije čovjek :D
Taj sa 25 godina uzme mitraljez i ubije 3-4 nedužna prolaznika i onda dosije na istragu :misli: vidiš, vidiš... to oni i hoče-dugoročno ulaganje u emisiju :D
Bootylicious
09.06.2006., 20:11
Asti koja reklama na Novoj TV za forum.hr :D
P.S. plavusa nazvana si blagonaklonon forumašicon. :D
Elektron
09.06.2006., 20:12
dragi forumasi, i "Istraga" vas promatra :D
krokodajl
09.06.2006., 20:15
a kako su tocno trebali "uljepsat" rekonstrukciju ubojstva i silovanja
poremecenog relje?! neka hrvati vide - eksplicitno- sta se dogadja u
njihovom susjedstvu.
Čestitam! :top:
late bloomer
09.06.2006., 20:42
a sto su tocno rekli?
ja i bash ja
09.06.2006., 21:42
Pun mi je qurac dušebrižnika i čuvara morala. Naučite koristiti daljinski :rigo:
ajoooj ...pa likovi koji se tu bune imaju dima RIZ-ov crno-bijeli , a kabelske i stelitske u vlainu još nisu ni doprle - cut them some slack :p
Jay&AmberFan Quote:
BabyNicky kaže:
Dobro, i ja se slažem da repriza u 17:00 nije trebala biti prikazana. Ali protiv emisije nemam ništa, štoviše odlična je.
a debilana koja stavlja djecu pred televizor u subotu popodne sa spikom "daj me pusti na miru, baš sad roštiljam, pijem pivu i zajebavam se sa frendovima iz kvarta" nek jednog dana slobodno osjeti "imapct" svojeg regresivnog odgoja :rofl:
nek se sve prikaže, to je stvarnost i zašto bježati od nje??
kaj, nisi Von Trier fan? :rofl: :B
kaj su nekog silovali na televiziji? kad? zakaj? ko? gdje? kad?
Nisam gledao tu Istragu; ne gledam je ni inače. Ali vidio sam je neki dan i zgrozio se nad količinom propagande... pranje mozga epitetima.
Sranje od emisije.
Blackadder
11.06.2006., 22:35
Ahem. Smirite strasti. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali pripazite malo kad ih iznosite u javnost.
plavusa
12.06.2006., 16:59
Asti koja reklama na Novoj TV za forum.hr :D
P.S. plavusa nazvana si blagonaklonon forumašicon. :D
kaj je bilo?
nisam u toku.... :confused:
sljedeći petak rekonstrukcija ubojstva frendice od stare i njenih klinaca,i stanodavca od ludog i ljubomornog muža.stara mi je već pukla kad je čula da je netko uopće napravio rekonstrukciju nečeg tako gnjusnog.Kaže da bi najradije tužila novu,ali kaj ona može ak se obitelj složila sa tim.ali moramo priznati da je malo teško za gledati.ali naravno kome je to koma i bed za gledat daljinski u ruke....
Flin Stone
12.06.2006., 19:01
Vidim ja, da se svi pokušavate dogurati do Nove TV...
Neće vas oni ponovo pustiti zbog toga što vi pričate o rekonstrukciji:flop:
David79
12.06.2006., 19:03
ja sam uvjek za slobodu menija
NE konačni odgovor
da, tebi je propaganda kad netko govori o srpskim zločinima :mad: :mad: :mad: :mad: to što je istina, to nije bitno, samo da ne bi netko slučajno spomenuo da su Srbi nešto napravili :mad: :mad: :mad: :mad:O'ladi, dečec... i pogledaj par partizanskih filmova, možda ti bude jasnije o čemu pričam.
Ingrein
14.06.2006., 08:55
meni idu na kurac i htv i nova i rtl.
kao prvo, istraga. nemam niš protiv emisije, čak štoviše, svidjele su mi se neke reportaže..recimo najjače mi je bilo kada su sudionici jedne prometne nesreće u kojoj je stradala suvozačica, opisivali tijek događaja.
inače, priča totalni crnjak: vozač i suvozačica idu sinu na svadbu...priča baba koja je sjedila odostraga..
- Vozimo se mi kad osjetim ja udarac! Prvo što mi je proletilo glavom...Jebo majku!! Udari nas!!
ono, neugodno ti se smijat. mislim, fakat svaka čast liku za dramaturgiju.
to sa rekonstrukcijom je bilo fakat gnjusno i svima kojima je to normalno za stavit u termin kad su vam babe, sestre, mame,ujne, djeca doma, i gledaju telku - zaboli me! meni to nije normalno.
isto kao što mi nije normalno kad su pokazivali onu ženu iz njemačke kak spašava sebe i klinca iz gorućeg stana. ono, jebite se. ne volim da neko svršava na tuđu nesreću.
a trebaju li nova,rtl,htv odgovarati za sranja koja puštaju u eter...trebaju. isto kao što se ubojice i silovatelji ne bi trebali puštati za vikend doma zbog dobrog ponašanja. država je banana i ionak nemam nikakvih očekivanja od iste.
nego, gledajmo svi OTV - najbolju televiziju!!
late bloomer
14.06.2006., 14:01
meni idu na kurac i htv i nova i rtl.
kao prvo, istraga. nemam niš protiv emisije, čak štoviše, svidjele su mi se neke reportaže..recimo najjače mi je bilo kada su sudionici jedne prometne nesreće u kojoj je stradala suvozačica, opisivali tijek događaja.
inače, priča totalni crnjak: vozač i suvozačica idu sinu na svadbu...priča baba koja je sjedila odostraga..
- Vozimo se mi kad osjetim ja udarac! Prvo što mi je proletilo glavom...Jebo majku!! Udari nas!!
ono, neugodno ti se smijat. mislim, fakat svaka čast liku za dramaturgiju.
to sa rekonstrukcijom je bilo fakat gnjusno i svima kojima je to normalno za stavit u termin kad su vam babe, sestre, mame,ujne, djeca doma, i gledaju telku - zaboli me! meni to nije normalno.
isto kao što mi nije normalno kad su pokazivali onu ženu iz njemačke kak spašava sebe i klinca iz gorućeg stana. ono, jebite se. ne volim da neko svršava na tuđu nesreću.
a trebaju li nova,rtl,htv odgovarati za sranja koja puštaju u eter...trebaju. isto kao što se ubojice i silovatelji ne bi trebali puštati za vikend doma zbog dobrog ponašanja. država je banana i ionak nemam nikakvih očekivanja od iste.
nego, gledajmo svi OTV - najbolju televiziju!!
zabranjena ili voće? :confused:
castor8
05.06.2008., 22:46
a sta reci onda na ove bolestine od veceras, masakriranje i rezuckanje dijelova tijela, uzas, zakonom zabranit prikazivanje toga!! :bljak: nema valjda repriza sutra tijekom dana?? :eek:
i jos ne mogu vjerovat da se taj stravican zlocin dogodio u mom gradu.. :(
orange_girl
05.06.2008., 22:51
hm, nisam gledala tu ep, doduše, ne pratim istragu baš počesto, ali mislim da bi je trebali prebacit u kasniji termin.. i netko je već spomenuo.. jednako je grozna i crna kronika na udarnim dnevnicima na svim trima televizijama..
otompotom
05.06.2008., 23:49
Ove večerašnje istrage se ne bi posramio ni rani Peter Jackson, majke mi...
Već sam pomislio da ne mogu bit jači, al nadmašili su sami sebe, ona maska, pa ona umjetna ruka s tri nokta, pa ponavljanje izjava...
Ja sam za to da se rekonstrukcije izvoze po svijetu kao art - gore - dokumentarni - kratki film...
Ipak, dosta djece to gleda, sumnjam da će lako spavat večeras. Al neka im, tak je i meni bilo kad je išlo Ono nekoć davno...
Pa zbog čega gledaju ? Pa da imam sam djete i da me takvih emisija strah nebih ih gledao:kava:
amareda
06.06.2008., 01:07
Bravo Valdec!!! (možda ipak kasniji termin....22h)
soundvision
06.06.2008., 01:20
Ja mislim da je najbolje da oduzmemo koncesiju Novoj TV... :tulum::cheer:
Istraga je nesto legendarno..
Istraga je nesto legendarno..
Da doista legendarno - legendarno populističko smeće.Koliko tu ima lažne patetike,krokodilskih suza,laži,izmišljotina,teatralnosti i jeftinih podilaženja...
Da se zbljuješ.
Flin Stone
06.06.2008., 10:48
Kako se zove onaj koji je ubijao? Nikako da se sjetim imena.
otompotom
06.06.2008., 11:09
Pa zbog čega gledaju ? Pa da imam sam djete i da me takvih emisija strah nebih ih gledao:kava:
Gle, kad se slaže program postoje neka pravila šta ide u kojem terminu, kako marketinška, tako i ajmo reć "moralna".
Svaki odgovoran urednik trebao bi usklađivati i jedna i druga pa da ne stavi komadanje lutke u kupaoni (pazi, ta lutka predstavlja osobu i djete to ne vidi kao lutku, meni možda je smješno, al nekom klincu koji se uživi nije) u pol 10 naveče i još ponovi sto puta snimku, do u detalje itd itd...
Čini mi se da se ekipa istrage upravo inati, čim im se nešto prigovori tu na forumu oni ko mala djeca "e vidit ćete šta ćemo vam sljedeći put napravit, i ništa nam ne možete..."
Iako uživaju neki pristojan share (nisam upućen al vjerujem da je tako), nitko ne zaslužuje toliko progledavanja kroz prste i povlađivanja. Osim naravno ako na čelu kule od karti zvane NOVATV ne sjedi Svilan. A sjedi, pa eto, stoga i uživamo u ovakvim i sličnim uradcima...
Da se razumijemo, meni su rekonstrukcije jebena stvar, nasmijem se nekad do suza... al nisu za taj termin i gotovo.
Sofističke nebuloze tipa "promjeni program" su glupost, jer promjenio ja njega ili ne, u hrvatskoj sigurno postoji dosta domova gdje ne samo da roditelji nemaju pojma šta im djete gleda, nego pače, gledaju rekonstrukciju zajedno s njima.
Da se razumijemo, dragi NOVATV sofisti, nit sam dušebrižnik, nit me dira ko šta gleda, zašto i kako. Samo želim reć da postoji određena praksa normalna za cijeli svijet, osim za Svilana, Valdeca i NOVU...
Sinoćnja rekonstrukcije je bila show!! Puno pohvala cijeloj ekipi!
JA bi je opet gledaja :top:
hebem ti kako sam se jučer nasmijala.
ono nije istina!kakav trash!
ili su Valdecu popucale sve stanice u mozgu(onih par kojih je ostalo)ili smo mi hrvati u kurzu i fakat su nam zanimljive takve gluposti.
lupanje sjekire po glavi,vađenje utrobe,rezuckanje na sitno....
ne kužim kako to može biti nekom super.
hitno ga u vrapče poslati,jer lik nije puno dalje od običnog psihopata.
a emisiju molim staviti u 8 navečer tak da ju fakat svi možemo gledati!
ono nije istina!kakav trash!
ili su Valdecu popucale sve stanice u mozgu(onih par kojih je ostalo)ili smo mi hrvati u kurzu i fakat su nam zanimljive takve gluposti.
Rekonstrukcija se emitira u 22 sata što je primjereno!
trashyprincess
06.06.2008., 11:38
valdecu i ekipi je malo slava i mejlovi obožavatelja (branitelji i osnovnoškolci) udarila u glavu. što, sad nas pozivaju da obasipavamo mup uvredama zbog "napada" na njihove novinare!? ma daj, shut up:rolleyes:
valdecu i ekipi je malo slava i mejlovi obožavatelja (branitelji i osnovnoškolci) udarila u glavu. što, sad nas pozivaju da obasipavamo mup uvredama zbog "napada" na njihove novinare!? ma daj, shut up:rolleyes:
Niko te ne tera da šalješ, ko hoće neka šalje!
Živila istraga!
Prošli tjedan je Istraga prvi puta u povijesti bila najgledanija emisija toga dana ukljućujući sve tv postaje u Hrvatskoj!:top:
Rekonstrukcija se emitira u 22 sata što je primjereno!
primjereno za koga?
žalosno je to što oni koji bi trebali paziti što im djeca gledaju ustvari nemaju pojma što se događa,i kad im djeca lježu u krevet.
a to sigurno nisu 22 sata,kada počinje istraga.i to sad dok traje farma.inače je rekonstrukcija počinjala oko 21.15.
primjereno za koga?
žalosno je to što oni koji bi trebali paziti što im djeca gledaju ustvari nemaju pojma što se događa,i kad im djeca lježu u krevet.
a to sigurno nisu 22 sata,kada počinje istraga.i to sad dok traje farma.inače je rekonstrukcija počinjala oko 21.15.
A ja neznam kada današnja dijeca idu leći!
Kad sam ja bio prvi srednje ja sam iša leći u 21 sat!
A ja neznam kada današnja dijeca idu leći!
Kad sam ja bio prvi srednje ja sam iša leći u 21 sat!
gle Zepina naporan si.
nitko ne kaže da istragu treba maknuti sa programa,ali kao što je netko ispred napisao nekakve moralne norme bi trebale postojati.
takvoj emisiji nije mjesto na tv prije 22 sata.znači da rekonstrukcija počne oko 23.ali to se neće nikada desiti jer kakva bi tada bila gledanost i marketinška ponuda.
btw.u pola rekonstrukcije prekid sa reklamama,a reklame sam neki bapski proizvodi.kreme ze celulit,boje za kosu,tamponi :lol:
°!~piXiee~!°
06.06.2008., 12:18
ono nije istina!kakav trash!ili su Valdecu popucale sve stanice u mozgu(onih par kojih je ostalo)ili smo mi hrvati u kurzu i fakat su nam zanimljive takve gluposti.
potpis :s:s
ovo koda sam ja pisala. :D Slažem se i s onim šta je neko već rekao da je istrazi malo slava udarila u glavu.ovo jučer je bio loš pokušaj da zaintrigiraju širu javnost.napravili su cirkus od ozbiljnog zločina.preotužno da bi se gledalo.
a ona maska nekog kvazi demončića...:lol::lol::lol: mislila san si prije toga,ma neće valjda....kad ono :D:D
trash,trash,trash
ma današnja djeca se ovoga ni najmanje nebi bojala,ovo je pretpostavljam i 5-godišnjacima smišno!
castor8
06.06.2008., 12:25
ma današnja djeca se ovoga ni najmanje nebi bojala,ovo je pretpostavljam i 5-godišnjacima smišno!
da u pravu si, zato i imamo ,izmedju ostalih, toliko kreativnih zlocina :rolleyes:
samo neka se od 5 godina pa nadalje do svoje 20. nastavi tako smijat na ovakva kasapljenja, bit ce to jako kvalitetna osoba
°!~piXiee~!°
06.06.2008., 12:43
da u pravu si, zato i imamo ,izmedju ostalih, toliko kreativnih zlocina :rolleyes:
samo neka se od 5 godina pa nadalje do svoje 20. nastavi tako smijat na ovakva kasapljenja, bit ce to jako kvalitetna osoba
roditeljima kojima je stalo da njihova djeca danas-sutra ne postanu "kreativni" zločinci neće ni dopustiti ditetu da gleda to sranje jer je ovaj petsto puta ponovito da su scene koje slijede šokantne i eksplicitne...
hm,a i tako mala djeca nebi ni tribala imat tv u sobi al to je sad već druga tema...
pa ja bi se smijala maski i lošoj scenografiji,glumi općenito a nipošto ne samom zločinu. da imam pet i da sam još uvijek dijete, al sigurno nebi dobila poriv ponovit isto za par godina je mi je to rezuckanje bilo tak uber kul!!:mig:
Zallman
06.06.2008., 15:01
Čini s ed aje ovbaj ASD ima nešto protic Nove (biće d aje sa RTL-a). ISTRAGA je jedna od najboljih emisija koje se trenutno emitira na našim ekranima. A HRF je inače katastrofa, bez obtira na kojoj se televiziji emitirao.
Sigurno. Loša gluma, titranje ekrana (glupi efekt koji se stalno pojavljuje, treba izgledati kao da je starije makar se radilo o slučaju starom 2 godine - samo smeta), Valdec s čelom i očajni dijalozi čine Istragu najboljom emisijom u Hrvatskoj. :rolleyes: S. Seagal je napetiji :rolleyes:
I još se prepireš koja je TV kuća bolja na temi o Istrazi.
----
Da se vratim na temu. Da, Istraga treba odgovarati, Nova TV je treba ukinuti.
Da doista legendarno - legendarno populističko smeće.Koliko tu ima lažne patetike,krokodilskih suza,laži,izmišljotina,teatralnosti i jeftinih podilaženja...
Da se zbljuješ.
slažem se! ali opet, za razliku od mnogih emisija, "Istraga" je pomogla mnogim ljudima i za to im skidam kapu. :top:
Ja mislim da je najbolje da oduzmemo koncesiju Novoj TV... :tulum::cheer:
Spammer :kava:
Inače, kriminalistički magazin je dobrodošao, samo slažem se da je kasniji termin ipak prigodniji. Ovaj sad dok je bila Farma je i mogao proći, ali opet se vraća u 20. S tim terminom prvi dio emisije nema problema, dok je dijelu "rekonstrukcija" potreban kasniji... :)
mirrorball
06.06.2008., 18:26
..topioc o Istragi postoji :closed:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.