View Full Version : Igrice, jebanje, mašta - koliko ste zadovoljni
Elysium
08.06.2006., 13:31
Ili smo bili u vezama, ili jesmo, kako već kod koga
ali, iskustvo neko nosimo. kakvo da je, ali imamo ga. naoružani smo.
barem djelićem onog što nam se sviđa, što nam paše.
a i onim što nam ne paše.
divna je nježnost. romantičnost.
ali isto tako znamo da ne može sve počivati na tome. jednostavno, postoji vrijeme za vođenje ljubavi, i postoji vrijeme za jebanje.
što želim od topica?
da čujem što vas pali kod vašeg partnera/partnerice, što radi dobro, gdje učite, a gdje bivate učenim..
kakve igrice preferirate..
i što je ono što partner/ica potpuno krivo radi..
što vas jebeno napaljuje, a što odbija
o čemu god želite
:frajer:
Mi smo jako malo skupa da bi ti znao reći što ne valja. Nakon tih mjesec dana sve je OK, sad čekam još malo da je upoznam i da se vide i mane, kako njene, tako i moje.
Sex je dobar, imamo iste ukuse i fantazije koje polako ostvarujemo, a vrijeme će pokazati svoje.
Sviđa mi se što kuha i to domaću hranu kako ja volim i nije joj mrsko, iz familije je di je još 4 braće, odnosno sestara, tako da i zna počistiti i sve, mamina škola. I to mi je drago, iako će sigurno biti i mana, ali voljeti nekoga (ne volim još) znači prvenstveno voljeti mane, a nakon toga dobre stvari.
Jer glupo je kad se kaže: Karakteri nam se ne slažu u potpunosti... Pa kome se slažu??
Za sad toliko, za par mj. dalje.
pakleni_patuljak
08.06.2006., 13:47
o čemu god želite
da odem do kastva na marendu, il da se ipak sad spustim u marinu i prije završim poso?
FORUMASH78
08.06.2006., 13:51
da čujem što vas pali kod vašeg partnera/partnerice
Kad skuha dobru klopu! :cool:
što radi dobro
Kolače! :klopa:
gdje učite, a gdje bivate učenim..
Prije u školi, sad na poslu.
RPG. Ali ti real time strategije nisu za baciti! :top:
Vožnja auta još baš nije urođena pa joj više ne dajem auto u ruke. Žensko ko žensko :p
što vas jebeno napaljuje
Hrvatska - Brazil 3-0! :lux:
a što odbija
Hrvatska - Brazil 0-3 :(
DvonogaStonoga
08.06.2006., 13:52
Umjece sam stjecao jos od 8. osnovne do negdje kraja 1. srednje sa curom 4 god starijom od sebe. Poprilicno zabavno jer bila je dosta divlja i uvijek je vodila igru (naravno jer ja nisam znao drugo doli skinut hlace :D ). Recimo da sam tu naucio vecinu trikova, a dok god sam u funkciji ucim dalje ;) .
Grickanje, lagano milovanje kose (crne :D ) dok mi famfa, lagano famfanje koje postepeno postaje sve agresivnije, ma masa stvari mene napali ko mladog majmuna :Slin:
Eh sad...forumasice navratite pa same ocjenite kaj najbolje radim :zubo: :E
Elysium
08.06.2006., 13:53
Mi smo jako malo skupa da bi ti znao reći što ne valja.
to je vjerojatno točno, ali:
Sex je dobar, imamo iste ukuse i fantazije koje polako ostvarujemo, a vrijeme će pokazati svoje.
opusti se..
što znači sex je dobar?
o tome je topic..
ne moraš biti Markiz de Sade sada u opisima, ali koji su to ukusi i fantazije..??
Elysium
08.06.2006., 13:56
za LJES ekipicu, sve ljubitelji kolača u vražju mater :rolleyes:
šta je, bed pisati, ili ne znate?
ili nemate o čemu? :frajer:
najdivniji mi je taj sram.. :kava:
DvonogaStonoga
08.06.2006., 13:58
FORUMASH78 kaže:
Elysium kaže:
RPG. Ali ti real time strategije nisu za baciti!
To care :lux:
to je vjerojatno točno, ali:
opusti se..
što znači sex je dobar?
o tome je topic..
ne moraš biti Markiz de Sade sada u opisima, ali koji su to ukusi i fantazije..??
Dobar sex za sada: volimo iste poze, volimo oral i ona je uvijek htjela probati anal kojega ja volim tako da smo se i u tome našli jer joj je dobro. Volimo divljinu i žestinu, ali nikad nismo zapustili romantiku i jednostavnost. Dakle, za sada u tome smo se našli.
šta je, bed pisati, ili ne znate?
ili nemate o čemu? :frajer:
najdivniji mi je taj sram.. :kava:
Da, i ti se se raspisao.
chocogirl35b
08.06.2006., 14:06
Kod partnera me uvijek najviše napaljuje kad vidim da uživa, da sam mu pogodila pravu točku, ali i kad vidim da želi istražiti na koji način da on mene najbolje zadovolji... Sa svakim partnerom se uči skoro pa ispočetka, jer svi smo individue i volimo različite stvari...
Tako da je to ono u čemu uživam... Otkrivanje, istraživanje... Pomalo, lagano... Eksperimentiranje i maštanje - pa zatim realizacija... :)
DvonogaStonoga
08.06.2006., 14:08
Meni su same predigre zapravo zakon...i svo to napaljivanje :cerek:
A kaj se tice samog trosenja...pa imam neki fetis na zenska leđa, dakle volim derat zguza, lagano ju primit za butove i laganim ritmom šerafit na klipana dok joj gledam prekrasna leđa kako se polako rose i lagano previjaju.
Sto teze dise ja nabijam brze i agresivnije...dok ne pukne i procuri :zubo: , onda malo smirim i mjenjam pozu, po njenoj zelji. Rijetko se desava da svrsim prije nje, al ako se i desi obicno rista ima municije za jos 2 runde...tak da ni problem :zubo:
FORUMASH78
08.06.2006., 14:14
Što ti to imaš protiv kolača?! :horor:
Dijeta? :p
Luda bejbi
08.06.2006., 14:22
Pa mislim da sam vec sve uvjerila sta radi krivo... prebrzo se baca na akciju... ajme sto sam danas pristojna... :angel:
Da, nije od tebe...
I ja sam jučer bio napižden, ali danas sam opet na svom...
Proći će te, bez brige, kratko traje.
Septembar
08.06.2006., 14:25
sudeci po prvih par postova ljubav zbilja ulazi na usta
ja bi rekla: DA, ali samo kod ORALNOG sexa ;) :klopa:
svast me pali
kad uziva u meni, i mom tijelu i svemu sto pruzam, tj kad ZNA primiti
u kombinaciji kad zna DATI/UZETI sto je "njegovo"
grubo al sa dignitetom prema meni/nama/cinu
volim ga uzeti i "iskoristiti kao orudje svog zadovoljstva" (kak mi je jedan rekao),
volim dominaciju/podloznost ali ne konstantno, nego pod uslovom da se uloge mijenjanju
volim mentalno napaljivanje i igrice...
ne volim zbrza, slabe predigre, nestrpljivo neiskustvo, nepoznavanje anatomije, jednolicnost, nedostatak "sluha" za moje reakcije...
volim otvorenost i nesputanost
ne volim tisinu
ne volim poslije sexa kad se ode otusirati i obuci u kratkom postupku, a imamo vremena za jos valjanja
ne volim kad nakon svog svrsavanja misli da je svoje obavio
ne volim cjepidlake i cudorednike kom se svasta gadi
volim kad mu nista moje nije strano
...
uh ne volim kad se ne nzam zaustaviti opisivanjima :p
Vidiš, ni ja ne volim tuš poslije sexa. Nikad ni nisam.
Imam frenda koji se ide prati odmah nakon sexa. Nije mi jasno...
DvonogaStonoga
08.06.2006., 14:40
Vidiš, ni ja ne volim tuš poslije sexa. Nikad ni nisam.
Imam frenda koji se ide prati odmah nakon sexa. Nije mi jasno...
Bakcilofob :rofl:
Elysium
08.06.2006., 14:43
Da, i ti se se raspisao.
danas imam čak i posla u uredu :D
vidim da se Septy raspisala..
još da uđem u detalje, ali mislim ja točno OT
Bakcilofob :rofl:
Može bit, ali still ne kužim...
Pa meni je full super onaj miris sexa poslije "posla"... I još miris žene............ NJAM!!
danas imam čak i posla u uredu :D
vidim da se Septy raspisala..
još da uđem u detalje, ali mislim ja točno OT
I ja radim u uredu, ali za LJES ima se vremena i ako je sprovod u điru.:p :cool:
Kalista
08.06.2006., 14:49
Volim kad se zna prepustiti, dopustiti da strast proključa, kada me ne pita da li želim ovo ili ono nego jednostavno uzme i napravi što želi, ne volim previše lagano niti beskonačne predigre, obožavam kad sam gore ali jednako mi se sviđa kada zna nametnuti svoj ritam; vezati i biti vezana, to mi je jedna od omiljenih igrica :E kad me pljesne po guzi u pravom trenutku...
I još mnogo toga, mislim da bi potrajalo da nastavim. :D
DvonogaStonoga
08.06.2006., 14:58
Pa meni je full super onaj miris sexa poslije "posla"... I još miris žene............ NJAM!!
Tu se slazem :top: Mada zna bit nezgodno kad na poslu sjedim kojih 4 vure u komadu do gableca za kompom, a jajca se kelje sto od njenih sokova sto od moga znoja.
Al ipak se osjecam bolje kad znam da ti fluidi nisu samo moj znoj :zubo:
bozanstvena333
08.06.2006., 15:04
Umjece sam stjecao jos od 8. osnovne do negdje kraja 1. srednje sa curom 4 god starijom od sebe. Poprilicno zabavno jer bila je dosta divlja i uvijek je vodila igru (naravno jer ja nisam znao drugo doli skinut hlace :D ). Recimo da sam tu naucio vecinu trikova, a dok god sam u funkciji ucim dalje ;) .
Grickanje, lagano milovanje kose (crne :D ) dok mi famfa, lagano famfanje koje postepeno postaje sve agresivnije, ma masa stvari mene napali ko mladog majmuna :Slin:
Eh sad...forumasice navratite pa same ocjenite kaj najbolje radim :zubo: :E
:zubo: pa po tvom opisu ne radis nikaj,osim kaj famfas crnu kosu,a kakav to ima efekt na zensku???Ne kuzim kak bi mi bilo dobro da mi netko bali kosu???:zubo:
Baan Dar
08.06.2006., 15:05
da čujem što vas pali kod vašeg partnera/partnerice,
kad ju uspijem dovest u ono stanje gdje joj se svijest zamrači od užitka, kad joj vidim guzu svu roskastu od mojih udaraca bičem, a svaki novi udarac izmami uzdah zadovoljstva, kad joj naredim da beskonačno ponavlja 'ja se volim nabijat na tvoj kurac' i usput radi to isto, kad ju dovedem blizu, jako blizu i onda prekinem i tako desetak puta pa kad me počne molit da joj dozvolim da konačno svrši... i tako, uobičajene stvari :E
i kad ona meni radi slične ili iste stvari :o
Kalista
08.06.2006., 15:07
Viš vraga. :D
Baan Dar
08.06.2006., 15:08
Viš vraga. :D
a možeš me i tako zvat, ako je od milja :zubo:
bozanstvena333
08.06.2006., 15:12
Tu se slazem :top: Mada zna bit nezgodno kad na poslu sjedim kojih 4 vure u komadu do gableca za kompom, a jajca se kelje sto od njenih sokova sto od moga znoja.
Al ipak se osjecam bolje kad znam da ti fluidi nisu samo moj znoj :zubo:
:zubo: kaj?ti ides na posel i smrdis po prcetini????:rofl:
Septembar
08.06.2006., 15:39
smrdis?
eto na takve cistunce sam mislila, koji mrze i sebe i svoj miris i divlji miris seksa
uh ja to voliiiiiiim
ah da volim se ujtro zbuditi sa gorkim okusom sperme u grlu
jer sam zaspala iscrpljena ne padajuci mi na pamet da se idem peruckati
"sta me jebes ak ti se gadim" kao sto rece nasa draga magicna
smrdis?
eto na takve cistunce sam mislila, koji mrze i sebe i svoj miris i divlji miris seksa
uh ja to voliiiiiiim
jer sam zaspala iscrpljena ne padajuci mi na pamet da se idem peruckati
Volim taj miris na sebi. Kao da sam označen. :)
Čak i nakon kupanja mi se učini da ćutim traćak, podsjetnik na seks... :mig:
Elysium
08.06.2006., 15:45
oh, koliko toga ne volim..
biranje trenutka ili mjesta - wtf?
"jao, zar na balkonu, tu pred prozorom, a što ako netko vidi??"
"a zašto bi me slikao? pa gledaš me!"
"evo, konačno sam ti dala u guzu, jesi zadovoljan" (to vjerojatno podrazumijeva da narednih godinu i pol ne moraš razijati glavu time da ćeš opet moći)
"a zašto bi me gledao dok piškim?"
"daj ugasi svjetlo"
"nema šanse da želim pišat po tvom tijelu, baš me briga kakav je osjećaj"
"ne želim da me vežeš"
"ajmo radije pričekat kad dođemo doma"
"haljinica kratka a bez gaćica? nema šanse!"
"da mi ližeš anus? pa ti nisi normalan!"
Ovaj mi je najmisteriozniji od svih... :bonk: :lol: :D
Elysium
08.06.2006., 15:51
meni je zanimljivo jedno
žene "vole" jebače, nisam nijednu još čuo da ne kaže da ne voli žestoko i da je pali štošta..
ali kada dođu neke stvari na "dnevni red" toliki sram se osjeti da jedino što ti osjetiš je da nikada nećeš više pomisliti da to predložiš.
kasnije ti ona kaže da si loš ljubavnik. indirektno.
vjerojatno joj se točan interval prodiranja u picu više nije sviđao :kava:
ili onih 5 poza koje su bile dopuštene, sada su već dosadne :kava:
really???
:rolleyes:
Elysium
08.06.2006., 15:52
Ovaj mi je najmisteriozniji od svih... :bonk: :lol: :D
to je sitan presjek onog s čim sam se imao prilike susresti.
u redu sram..
poštovao sam ga.
ali se diskvalificirala u mom seksualnom životu. i tko je kriv?
vjerojatno ja :kava:
Klizačkim riječnikom rečeno, više pažnje polažu na tehnički dio nego na slobodni program. :D
agathaa
08.06.2006., 15:53
ali isto tako znamo da ne može sve počivati na tome. jednostavno, postoji vrijeme za vođenje ljubavi, i postoji vrijeme za jebanje.
što želim od topica?
da čujem što vas pali kod vašeg partnera/partnerice, što radi dobro, gdje učite, a gdje bivate učenim..
o čemu god želite
pali me svaka sitnica koja kod njega cini jednu neopisivo kvalitetnu cijelinu. uvijek se uz njega osjecam zasticeno, i kada ga nema znam da je tu negdje, da nisam sama...i ta sigurnost me jako pali!
iz dana u dan ucimo jedan od drugog i sami stvaramo temelje za jednu buducu obitelj, jedan drugog ispunjavamo i nadogradujemo.
s njim je svaki dan jedna velika igra!
kaj radi krivo? sve je zanemarivo, vjerojatno jos uvijek grijesimo u istim stvarima koje cemo tek jednog dana biti svjesni!
pali me svaka sitnica koja kod njega cini jednu neopisivo kvalitetnu cijelinu. uvijek se uz njega osjecam zasticeno, i kada ga nema znam da je tu negdje, da nisam sama...i ta sigurnost me jako pali!
iz dana u dan ucimo jedan od drugog i sami stvaramo temelje za jednu buducu obitelj, jedan drugog ispunjavamo i nadogradujemo.
s njim je svaki dan jedna velika igra!
kaj radi krivo? sve je zanemarivo, vjerojatno jos uvijek grijesimo u istim stvarima koje cemo tek jednog dana biti svjesni!
To je jako lijepo i kad to netko cijeni ja toga cijenim 5 puta više i želim mu sve što si sam poželi!!:top: :kiss: :)
Ljubav ispravi sve krivine. :)
agathaa
08.06.2006., 16:05
To je jako lijepo i kad to netko cijeni ja toga cijenim 5 puta više i želim mu sve što si sam poželi!!:top: :kiss: :)
to je bilo iskreno...on je pitao ja sam mu odgovorila! :cerek:
agathaa
08.06.2006., 16:07
Ljubav ispravi sve krivine. :)
uvijek, ako ne to nije ljubav! :)
Ja sam odgovorio tebi na tvoje gledanje. Kad sam pročitao što u biti cjeniš bilo mi je drago da još netko cijeni sigurnost. Imaš najiskrenije pohvale.
agathaa
08.06.2006., 16:08
Ja sam odgovorio tebi na tvoje gledanje. Kad sam pročitao što u biti cjeniš bilo mi je drago da još netko cijeni sigurnost. Imaš najiskrenije pohvale.
pa mislim da je to jedan od bitnih cimbenika jedne kvalitene veze!
Elysium
08.06.2006., 16:08
gle, da se ne uvrijediš.. ili da me krivo ne shvatiš.
ovo je divno što si napisala. i ja sam tako uvijek mislio.
i nadam se da još uvijek mislim
i drago mi je da te pali njegova blizina i sigurnost :top:
ali kad se skineš gola, i kad njega svučeš - što te onda pali? o tome je topic.
da makneš okove srama i ispišeš rečenice koje možda i ne bi.
ti stvaraš obitelj i zajedništvo. divno.
ali što te rajca kad se ševiš ili prije seksa?!
ili je o tome nezgodno za pričati? :kava:
Septembar
08.06.2006., 16:09
"evo, konačno sam ti dala u guzu, jesi zadovoljan" (to vjerojatno podrazumijeva da narednih godinu i pol ne moraš razijati glavu time da ćeš opet moći)
PLUS STO TU ISTU GODINU DANA CES MORATI NJOJ ISPUNJAVAT HIROVE KOJI NEMAJU VEZE SA SEXOM :P
od sveg navedenog tom sam najbliza da bi tak reagirala, al never sej never
Elysium
08.06.2006., 16:12
ili da budem precizniji..
je li Septembar odvratna osoba što ovako nešto napiše?
možda o njoj znamo da ne voli sigurnost i ljubav partnera? i građenje budućnosti?
je li ona bogohulna spram političko/ljubovno/korektnih upisa??
agathaa
08.06.2006., 16:12
gle, da se ne uvrijediš.. ili da me krivo ne shvatiš.
ovo je divno što si napisala. i ja sam tako uvijek mislio.
i nadam se da još uvijek mislim
i drago mi je da te pali njegova blizina i sigurnost :top:
ali kad se skineš gola, i kad njega svučeš - što te onda pali? o tome je topic.
da makneš okove srama i ispišeš rečenice koje možda i ne bi.
ti stvaraš obitelj i zajedništvo. divno.
ali što te rajca kad se ševiš ili prije seksa?!
ili je o tome nezgodno za pričati? :kava:
gle, ja nemam problema pricati o nicemu..to si do sada vec trebao shvatiti. ovako, ja sam tebi odgovorila na pitanja, ako se ne sjecas, pogledaj koja su bila tvoja pitanja! mene kada netko pita kaj me pali kod mog dragopg, ne pomislim odmah na to kak mi ga gura ili kak mi radi ovo ili ono, pomislim na njega! na njegov karakter, na ono kaj on meni znaci i kaj mi predstavlja! kada me netko pita kaj radi krivo, meni nista ne pada na pamet! i dragi moj, meni je fakat zao kaj se tvoja veza ocigledno bazirana na krivim temeljima. :D
pa mislim da je to jedan od bitnih cimbenika jedne kvalitene veze!
:s :top: :s :top: :s :top: :s :top:
Elysium
08.06.2006., 16:18
ne umanjuj nijednog čovjeka, agathaa
mene kada netko pita kaj me pali kod mog dragopg, ne pomislim odmah na to kak mi ga gura ili kak mi radi ovo ili ono, pomislim na njega!
meni, oprosti, to liči na divnu zagrebačku djevojku koja će seljačinama i kurvetinama na topicu pokazati da nije sve u pički i kurcu već da je ljubav nešto što se cijeni.
sigurnost
poštovanje
molim te se ohladi
topic nije o fucken karakteru, topic je malo eksplicitijeg sadržaja.
ako ti se piše, piši, ako ne xxxxx s topica
sad ti je jasnije kako je topic postavljen :frajer:
i dragi moj, meni je fakat zao kaj se tvoja veza ocigledno bazirana na krivim temeljima. :D
meni je važno da si ti toga svjesna :s :s
(nisam u vezi, al' jebeš te sitnice i detalje)
Elysium
08.06.2006., 16:21
pomislim na njega! na njegov karakter, na ono kaj on meni znaci i kaj mi predstavlja!
kad te jebe u tvom krevetu, kad ti liže pičku, ti i dalje razmišljaš o njegovom karakteru?
koja sveta žena :s :s
sakmajpusiii
08.06.2006., 16:23
ko je reko da bali kosu,miluje "crnu kosu",famfa neš drugo
Elysium
08.06.2006., 16:24
PLUS STO TU ISTU GODINU DANA CES MORATI NJOJ ISPUNJAVAT HIROVE KOJI NEMAJU VEZE SA SEXOM :P
misliš da trunkicom nisi i pogodila?
o da, znala me podsjetiti..
da sam znao, stavio bi joj čep na šupak, da ni slučajno ne uđem tamo u žaru borbe
Septembar
08.06.2006., 16:25
eli daj nemoj se odmha svadjati
ti nisi u vezi, mozda to i utjece na tvoju poercepciju stvari
ima zena pravo svoje misljenje iznijeti
neke nece/ne znaju/ne zele/ ne mugu zlaciti fizicko od psihickog uzbudjenja
i to nije nis pogresno
dapace
ne moras nest rasclaniti na cinbenike da bi uzivao u cjelini
misliš da trunkicom nisi i pogodila?
o da, znala me podsjetiti..
da sam znao, stavio bi joj čep na šupak, da ni slučajno ne uđem tamo u žaru borbe
Ne znaš ti koju je žrtvu podnijela... savršeno za bocnut tu i tamo... ;)
Ne ti nju, već ona tebe... :D
Pa se upitaj ko tu koga jebe... :zubo:
Elysium
08.06.2006., 16:28
od sveg navedenog tom sam najbliza da bi tak reagirala, al never sej never
e to, Septy, o tome i pričam.. :top:
naravno da neće svakome sve odgovarati, bože
i nije čak ni u a-priori odbijanju (možda se s vremenom i predomisli pa sama "podsjeti") :mig:
već u onom izrazu lica.. :eek: :eek:
kao da si joj oca ubio :rolleyes:
i činjenici da sex prestaje.. i nastavalja se možda za koji dan.
sjedaš pred televizor, ili odlaziš na balkon, pališ cigaretu i na kraj pameti ti više nije da išta progovoriš
Septembar
08.06.2006., 16:48
pa cuj
ne mozes ocekivati da ce svi dijeliti tvoje odusevljenje tak malo kinki stvarkom
pumpkin pie
08.06.2006., 19:09
e to, Septy, o tome i pričam.. :top:
naravno da neće svakome sve odgovarati, bože
i nije čak ni u a-priori odbijanju (možda se s vremenom i predomisli pa sama "podsjeti") :mig:
već u onom izrazu lica.. :eek: :eek:
kao da si joj oca ubio :rolleyes:
i činjenici da sex prestaje.. i nastavalja se možda za koji dan.
sjedaš pred televizor, ili odlaziš na balkon, pališ cigaretu i na kraj pameti ti više nije da išta progovoriš
Ok, Ely, ali ovo je fakat malo tu mač kinki...
Elysium
08.06.2006., 19:17
Ok, Ely, ali ovo je fakat malo tu mač kinki...
ali je vrelo kad ti dotakne kožu :cerek: :o
:mig:
pumpkin pie
08.06.2006., 19:24
ali je vrelo kad ti dotakne kožu :cerek: :o
:mig:
ok..., nad ovim sam se zamislila.. :o
Elysium
08.06.2006., 20:29
ok..., nad ovim sam se zamislila.. :o
eh..
nisam ni ja znao da me to pali..
došlo je.. nekako spontano.
stala je iznad mene.
opkoračila me. raširila noge. prstima je raširila.
onako bezobrazno me pogledala u oči i pitala:
- Jel bi htio?
u tom trenutku sam samo znao da želim!
gledao sam kako je raširena, gledao sam joj u picu i samo čekao prvi mlaz.. :o :o
- Pišaj!
mislim da joj je to pomoglo da se opusti.. :E
nekad je mašta jebena stvar
nekad spontanost bude trunkicu divnija
Luda bejbi
09.06.2006., 10:33
Obozavam kad uziva u meni... kad se sa mnom sexa zbog mene, a ne zbog sexa... :cerek:
Mrzim kad samo dodje ispraznit jaja... :mad:
Jebi ga, zenama su na prvom mjestu emocije... Kad se te stvari ispune, sve se mozemo dogovoriti... i na dosta toga cu pristati... :E
Salome*
09.06.2006., 10:41
Isuse Ely,sad te tek citam...:eek:
Gdje je nestao onaj pristojan kulturan decko koji je u tisini noci pjevusio "everyone's looking for someone to blame...:gitara: "
Gdje je nestao onaj pristojan kulturan decko koji je u tisini noci pjevusio "everyone's looking for someone to blame...:gitara: "
Mjena samo stalna jest... :)
Meni su svakakve ideje padale napamet. Sad ništa, sad sam obični, pristojni dečko. :angeleye:
Septembar
09.06.2006., 10:48
zast mislis da se romantika, osjecaji i zestok, grub, kinky ssex iskljucuju?
Salome*
09.06.2006., 10:57
Ne nuzno,ali je simptomaticna transformacija...Znas kako ide prica...U pocetku bijase....bla bla....
Da bi zavrsilo ....sodomom i gomorom....:p
Ne nuzno,ali je simptomaticna transformacija...Znas kako ide prica...U pocetku bijase....bla bla....
Da bi zavrsilo ....sodomom i gomorom....:p
A može i obratno, pa opet nazad... ;)
Elysium
09.06.2006., 11:00
pa sve gledam baš taj dio..
podsjeća me na seks dvaput tjedno, uvijek utorkom i četvrtkom, negdje iza dnevnika. i da slučajno ne razgovaramo o nečemu što bi nas moglo dodatno uzbuditi. unijeti neku promjenu.
ispada da je seks nešto vrlo lijepo, ali bolje puno ne razgovarati o tome
bolje vezu dovest pred svršetak nego priznati jedno drugom da možda ima toliko toga što bi isprobali. a ne nužno s drugima :p
:rolleyes: :rolleyes:
kao da smo u krevetu sveci
Baan Dar
09.06.2006., 11:01
ja baš mislim suprotno, ne da se isključuju, nego da bez žestokog, grubog i kinky seksa nema prave romantike
šetate se kroz grad držeći se za ručice i nevino se smješkate, a znaš i ti i ona da joj je guza još sva crvena a u njoj jedan mali vibrator (ili obratno :o ), e to je meni romantično :cerek:
Elysium
09.06.2006., 11:04
uostalom, nije stvar u razgovoru.
već u onom životinjskom dok traje :E
dok se događa
Salome*
09.06.2006., 11:10
Ne znam...slika da mi romanticno opizdi samar (a sve u svrhu kinki sexa) mi ne stoji pa vi lajte...seks dvaput tjedno, uvijek utorkom i četvrtkom, negdje iza dnevnika. - hehheh Ely.....cija iskustva prepricavas....
Otvorena prema igricama jesam,prema Baan Darovu vibriću u guzi jesam...ali da se frajeru popišam na lice..E to nisam...Pa neka onda nisam ni romanticna...
Baan Dar
09.06.2006., 11:15
Ne znam...slika da mi romanticno opizdi samar (a sve u svrhu kinki sexa) mi ne stoji pa vi lajte...seks dvaput tjedno, uvijek utorkom i četvrtkom, negdje iza dnevnika. - hehheh Ely.....cija iskustva prepricavas....
Otvorena prema igricama jesam,prema Baan Darovu vibriću u guzi jesam...ali da se frajeru popišam na lice..E to nisam...Pa neka onda nisam ni romanticna...
meni zvučiš kao da ima još nade za tebe :E :zubo:
meni zvučiš kao da ima još nade za tebe :E :zubo:
Vibrić ti daje nadu, a? :zubo:
agathaa
09.06.2006., 12:17
ne umanjuj nijednog čovjeka, agathaa
meni, oprosti, to liči na divnu zagrebačku djevojku koja će seljačinama i kurvetinama na topicu pokazati da nije sve u pički i kurcu već da je ljubav nešto što se cijeni.
sigurnost
poštovanje
molim te se ohladi
topic nije o fucken karakteru, topic je malo eksplicitijeg sadržaja.
ako ti se piše, piši, ako ne xxxxx s topica
sad ti je jasnije kako je topic postavljen :frajer:
meni je važno da si ti toga svjesna :s :s
(nisam u vezi, al' jebeš te sitnice i detalje)
ovako, ja ovdje nikome ne pokusavam nista dokazati, ja cijenim ljubav, ali isto tako obozavam sex i volim pricati o njemu. ovdje ne smatram ljude ni seljacinama, ni kurvama, vec mislim da vecina ovdje ispunjava vrijeme na poslu umjesto da bulji u strop ili se dosaduje!
na tvoja pitanja o tome kaj me napaljuje i sl, odgovorila sam ono kaj mi je prvo palo na pamet.
i mislim da bi se trebao malo ohladiti, jer ne znam na koga si tak bijesan, i kaj si sada uzeo mene na pik i zbog cega:eek: , ali dragi, daj si ga dobro izdrkaj, pomoci ce ti:E
agathaa
09.06.2006., 12:20
kad te jebe u tvom krevetu, kad ti liže pičku, ti i dalje razmišljaš o njegovom karakteru?
koja sveta žena :s :s
ne, onda ne razmisljam o njegovom karakteru, vec uzivam u tim trenucima s njim, onda nam je sve dozvoljeno i uzivam u tome, obozavam to! ali zanimljivo je kak ti nista ne shvaca, ili shvacas, pa nemas nikakvih vazecih argumenta, pa se pravis glup i doslovce shvacas sve kaj sam ti rekla..ajde srce, kad tad i ti ces poceti jebati, pa vise neces imati potrebe citati na forumu kak to neki rade i kaj oni vole ili ne vole, jer ces imati svoj sexualni zivot:cerek:
oh, koliko toga ne volim..
biranje trenutka ili mjesta - wtf?
"jao, zar na balkonu, tu pred prozorom, a što ako netko vidi??"
"a zašto bi me slikao? pa gledaš me!"
"daj ugasi svjetlo"
"ne želim da me vežeš"
"ajmo radije pričekat kad dođemo doma"
"haljinica kratka a bez gaćica? nema šanse!"
"da mi ližeš anus? pa ti nisi normalan!"
A kaj ste vi radili zajedno,osim kaj ste se držali za ruke?!
najvise mi se :bljak: na ove koje pali sigurnost i bla bla... daj si to pricaj mami doma...
i meni se dize kad vidim kako odgovorno barata cekovnom knjizicom i kako pozrtvovno ide na posao svaki dan.... i svaki put kad pomislim da je potpisao papir da mora bit samnom do kraja zivota...odmah mi dodje da strgam odjecu s njega...
iz takve izjave se nece procitati kako si ti divna i prekrasno cista dusa nego samo da si uzasno licemjerna ili u najmanju ruku da si fulala temu...
pitanje nije bilo zasto ga volis, ili zasto si s njim (iako je sigurnost zadnja stvar u vezi i u zivotu koja bi trebala vezati ljude) nego sta te PALI, seksualno...znaci od ceg ti se hormoni uzburkaju
DvonogaStonoga
09.06.2006., 12:43
:zubo: pa po tvom opisu ne radis nikaj,osim kaj famfas crnu kosu,a kakav to ima efekt na zensku???Ne kuzim kak bi mi bilo dobro da mi netko bali kosu???:zubo:
:zvrko: Dakle nisam se dobro izrazio. Ne famfam JA NJOJ kosu vec ONA MENE miluje sa kosom po spermulatorima dok MI FAMFA luleka!
:zubo: kaj?ti ides na posel i smrdis po prcetini????:rofl:
:rolleyes: Ne po ovcetini :zubo: Nema boljeg nego dan zapocet sa jebachinom ;) a nije da mi se tusira u 6 ujutro....dobar je osjecaj nosit taj "smrad"...ko redbull...daje ti krila :zubo:
Stipe23
09.06.2006., 12:43
"pitanje nije bilo zasto ga volis, ili zasto si s njim (iako je sigurnost zadnja stvar u vezi i u zivotu koja bi trebala vezati ljude) nego sta te PALI, seksualno...znaci od ceg ti se hormoni uzburkaju"
Dobro, Satori, sad kad si utvrdila koje je pitanje daj i odgovor :D
- Stipe -
Elysium
09.06.2006., 12:49
...ali da se frajeru popišam na lice..E to nisam...Pa neka onda nisam ni romanticna...
a ja sam točno GDJE rekao da mi se na lice popišala? :confused:
e moja Salome*...
Sexanovski
09.06.2006., 12:53
Sa igricama za pri zadovoljan. Jučer san priša novog Tomb Raidera, i iman ih još nekoliko u planu prić ovaj misec.
Elysium
09.06.2006., 12:53
A kaj ste vi radili zajedno,osim kaj ste se držali za ruke?!
pod onim "presjek" mislio sam na sve svoje veze i afere
jedna ne može napraviti toliko felera
Elysium
09.06.2006., 12:55
pitanje nije bilo zasto ga volis, ili zasto si s njim (iako je sigurnost zadnja stvar u vezi i u zivotu koja bi trebala vezati ljude) nego sta te PALI, seksualno...znaci od ceg ti se hormoni uzburkaju
hvala..
već ne znam koliko puta do sada ponavljano
a sad možeš i ti lišit se filozofije i ući ot :mig: :frajer:
Elysium
09.06.2006., 12:59
ali dragi, daj si ga dobro izdrkaj, pomoci ce ti:E
a ti si mišljenja da to ne pomaže? :kava:
i ti si, draga, drkala, dok nisi imala koga jahati :kava:
Elysium
09.06.2006., 13:02
ne, onda ne razmisljam o njegovom karakteru, vec uzivam u tim trenucima s njim, onda nam je sve dozvoljeno i uzivam u tome, obozavam to! ali zanimljivo je kak ti nista ne shvaca, ili shvacas, pa nemas nikakvih vazecih argumenta, pa se pravis glup i doslovce shvacas sve kaj sam ti rekla..ajde srce, kad tad i ti ces poceti jebati, pa vise neces imati potrebe citati na forumu kak to neki rade i kaj oni vole ili ne vole, jer ces imati svoj sexualni zivot:cerek:
o bože, izlaziš li ti iz sfere filozofiranja? :s :s
shvatili smo..
preskočila si dio sa Septembar, je li ona kuja i nedostojna daljnje konverzacije kada pošteno napiše što je pali da joj muškarac radi?
ili zapiši koju crticu iz svog seksualnog života, bilo pozitivnu ili negativnu, ili se mani topica i filozofije.
ženo, što te pali kad te jebe?
što voliš da ti radi?
jel to tako neshvatljivo pitanje????? :confused: :confused:
Stipe23
09.06.2006., 13:07
Elysiume, jest neshvatljivo....
Mnogo žena - možda i sve - imaju odgovor sličan onome koji je dala Agatha. Ona ti je u biti već i odgovorila, i to imaš baš u citatu koji ti je naveden. Poanta je u energiji, ne u nabrajanju.
Ali MALO žena će ti (isto) mišljenje izreći na način koji je rekla Septembar...
Nemoj je forsirati.
Malo suptilnije. Nemoj biti Nazi ispitivač na prvu barijeru u njoj... gdje ti je osmjeh na licu? Opuštenije ćeš dalje stići.
Tj. IRL nemoj... ovdje slobodno navali, da tema bude zanimljivija :D
- Stipe -
Evo, baš sinoć sam vidio još jednu stranu koja me pali, ovako:
Spremamo se ići spavati (naravno, sex u planu), rutina. I onako, operemo zube, sve po staro, dignem je, ponesem u sobu i usput kroz majcu joj lagano grickam bradavice, dakle, rutina.
Legnemo dolje, ništa novo, kad je odjednom skinem, bila je samo u spavačici i prođe me neki miris sexa za popizdit.
Mislio sam da će biti običan, "rutinski" sex, malo gore-dole, napred-nazad itd, kad nisam je ni počeo ljubakati, a već sam joj ga nabijao ko čavao u betonski zid. Pičku čoravu, ova se dere, vidi se da uživa i kad je počela vikati " (ime) jebi meeee, razvali meeeee, aaaa, boliiii, nemoj stat.......) itd, a mene ko da me netko zalio testosteronom, ono počnem još više jebat, tako, onako, napred, nazad, stoječki, ležečki, ne znam ni ja kako sve ne. I u životu nisam ljepše svršio, noge su mi se oduzele na par sekundi.
Eto, to sam jučer probao i moram biti iskren da mi se taj dio sexa jaako sviđa. :)
Elysium
09.06.2006., 13:15
Elysiume, jest neshvatljivo....
Mnogo žena - možda i sve - imaju odgovor sličan onome koji je dala Agatha. Ona ti je u biti već i odgovorila, i to imaš baš u citatu koji ti je naveden. Poanta je u energiji, ne u nabrajanju.
Ali MALO žena će ti (isto) mišljenje izreći na način koji je rekla Septembar...
to je točno, stari :top:
ali imam razloga zašto joj bacam tako u lice
čast energiji, ali i ta energija se mora U NEŠTO KONKRETNO pretvoriti.
i nijedan bog ni vrag me neće uvjeriti da ona voli ISKLJUČIVO tu energiju i karakter i njega samog
pa to svi volimo, težimo takvom nečemu.
ona ako ne može konkretizirati, znači da ju je sram.
čast svoj silnoj energiji i prisustvu.
jednostavno, ima nelagodu o tome pričati, pisati - i to poštujem.
ali neka onda kaže tako, i spasi nas sve svevišnje filozofije
Eto, to sam jučer probao i moram biti iskren da mi se taj dio sexa jaako sviđa. :)
:top:
Meni se to sviđa, kad se "uobičajeni" seks pretvori u nešto... divlje... :E
Meni se to sviđa, kad se "uobičajeni" seks pretvori u nešto... divlje... :E
I meni je to super, pogotovo zato što je to trebao biti "miran" sex, onako, malo ona gore, malo ja i nakon sat vremena spavati.
A ovako se proteglo na 3 sata i suuuuper je.:cerek: :E :D
Stipe23
09.06.2006., 13:31
ona ako ne može konkretizirati, znači da ju je sram.
čast svoj silnoj energiji i prisustvu.
jednostavno, ima nelagodu o tome pričati, pisati - i to poštujem.
ali neka onda kaže tako, i spasi nas sve svevišnje filozofije
Da, slažem se.
Ali - to ti je već dosad u threadu i očito.
Nije joj to lagnodno, i uopće to tako i ne doživljava - nego baš kroz energiju i tenzije.
Mi po rezultatu gledamo stvari, žene manje.
I isto vrijedi za veliku većinu žena, i nije neki bed.
Ne treba uvijek NATJERATI ženu da kaže sve...
Ženama je prirodnije POkazalti nego kazati.
Pokaži senzibilitet za to.
I mi, kao muškarci, normalno, moramo sve uvijek pokopčati.... na nama je teži dio odgovornosti, mi moramo sve znati, i tako od uleta (gdje ti se ništa direktno ne kaže) do kraja :D
Ali to je posve OK - zamisli da je obrnuta situacija i da je taj dio na ženama :D :D
- Stipe -
Pokaži senzibilitet za to.
IMHO, žene su radoznale, treba ih namamiti. Natjeravanje samo vodi u odbijanje.
Stipe23
09.06.2006., 13:54
Da, otprilike.
Evo sad i tebi jedan Bravo!! :D :D
- Stipe -
Da, otprilike.
Evo sad i tebi jedan Bravo!! :D :D
- Stipe -
Eh, al evo trik kvešćn... :rolleyes:
Kako ih namamit na nešto, na suptilan način, a da ne skuže da ih navlačiš? :misli:
:kukuc:
Mnogo ljudi čita LJES, šalji PM... :D :D :D :D
Septembar
09.06.2006., 14:01
Pokaži senzibilitet za to.evo lipo covik veli
nisu sve sto na umu to na drumu kao ja i jos neke tu
pomiri se stim, uzmi sutnju/uvijanje kao standard, a raduj se izrecenom bonusu
Stipe23
09.06.2006., 14:03
Eh, al evo trik kvešćn... :rolleyes:
Kako ih namamit na nešto, na suptilan način, a da ne skuže da ih navlačiš? :misli:
:kukuc:
U biti sam ti dao bravo za drugi dio - da natjeravanje vodi u odbijanje - a ne za taj prvi jer taj prvi smatram malo krivim. :D :D
Ne treba ništa mamiti.
Kako?
To je kao da pitaš - kako ih namamiti na čokoladu.
Ne treba se uopće mamiti, kad ti padne na pamet jednostavno pozoveš, povedeš tamo u Ilicu kod Frankopanske...... rado će se odazvati :D
- Stipe -
evo lipo covik veli
nisu sve sto na umu to na drumu kao ja i jos neke tu
pomiri se stim, uzmi sutnju/uvijanje kao standard, a raduj se izrecenom bonusu
Jezik je mnoge došo glave... ne govorim o ženama... :rolleyes: :D
onda je do zene a ne do muskarca.
i s takvom se nema sto traziti.
onda je do zene a ne do muskarca.
i s takvom se nema sto traziti.
Ako kršiš mjenjač u autu jer ne stišćeš kvačilo, jel krivo auto ili vozač? ;)
I mene je jednom jezik koštao "glave", odnosno njegovih susjeda ispod... Aj!
Meni su same predigre zapravo zakon...i svo to napaljivanje :cerek:
A kaj se tice samog trosenja...pa imam neki fetis na zenska leđa, dakle volim derat zguza, lagano ju primit za butove i laganim ritmom šerafit na klipana dok joj gledam prekrasna leđa kako se polako rose i lagano previjaju.
Sto teze dise ja nabijam brze i agresivnije...dok ne pukne i procuri :zubo: , onda malo smirim i mjenjam pozu, po njenoj zelji. Rijetko se desava da svrsim prije nje, al ako se i desi obicno rista ima municije za jos 2 runde...tak da ni problem :zubo:
jel imaš ti nekog brata blizanca?ili si i sam slobodan za razmjenu...pa da ti pokažem i ja par trikova......:cerek:
Ako kršiš mjenjač u autu jer ne stišćeš kvačilo, jel krivo auto ili vozač? ;)
u toj situaciji zna se tko je kriv.
ali ako se zena zgraza onoga sto joj zelis reci ili uraditi, tko je kriv?
ona, zato sto je neiskusna i svetica koja bi se takorekuc jebala a da joj ne udje ili on koji je iskren u nadi da ce nesto i dobiti?
u toj situaciji zna se tko je kriv.
ali ako se zena zgraza onoga sto joj zelis reci ili uraditi, tko je kriv?
ona, zato sto je neiskusna i svetica koja bi se takorekuc jebala a da joj ne udje ili on koji je iskren u nadi da ce nesto i dobiti?
Teško pitanje. Kako naučit plivat nekog tko u more neće... :)
pumpkin pie
09.06.2006., 14:34
takorekuc jebala a da joj ne udje ili on koji je iskren u nadi da ce nesto i dobiti?
I to se može! :top:
Teško pitanje. Kako naučit plivat nekog tko u more neće... :)
nikako, bar je takvo moje iskustvo.
agathaa
09.06.2006., 14:36
a ti si mišljenja da to ne pomaže? :kava:
i ti si, draga, drkala, dok nisi imala koga jahati :kava:
pa uparvao ti to savjetujem zato kaj znam da ti to pomaze!:rolleyes: a inace, ja to radim i danas, pa kaj mislis da oni koji su u vezama ne drkaju ili mi, masturbiramo, samozadovoljavamo se, jer kao sto si , nadam se znao, ja samo nekome mogu drkati, ja ne drkam:p
Evo, ja sam u vezi i drkam par puta dnevno. Sebi naravno.
agathaa
09.06.2006., 14:44
Evo, ja sam u vezi i drkam par puta dnevno. Sebi naravno.
pa tako normalno, prva stvar kaj ne zivimo zajedno..a i da je tako, kaj ne smijem vise sebe zadovoljavati?! a i da moj decko ne drka ja bi se zabrinula, jer mi je to jedna normalana potreba:)
pa tako normalno, prva stvar kaj ne zivimo zajedno..a i da je tako, kaj ne smijem vise sebe zadovoljavati?! a i da moj decko ne drka ja bi se zabrinula, jer mi je to jedna normalana potreba:)
Koliko ih ima koje to pogodi... :rofl:
A zamisli ja koji živim sa djevojkom...
Sve je to normalno, dok je u granicama. Da ne bi bilo više drkanja od sexa.
agathaa
09.06.2006., 15:52
A zamisli ja koji živim sa djevojkom...
Sve je to normalno, dok je u granicama. Da ne bi bilo više drkanja od sexa.
cekaj, pa neki dan si napisao da jos ne zivite zajedno, da ste tek mjesec dana zajedno...
cekaj, pa neki dan si napisao da jos ne zivite zajedno, da ste tek mjesec dana zajedno...
Dobro, nije da živimo, ali preselila se spavati kod mene... Preko noći. A i popodne je često doma pa dođem na topli obrok.
agathaa
09.06.2006., 16:04
Dobro, nije da živimo, ali preselila se spavati kod mene... Preko noći. A i popodne je često doma pa dođem na topli obrok.
nakon mjesec dana?! ma koga farbas, koja bi treba nakon mjesec dana napravila takav korak?!
nakon mjesec dana?! ma koga farbas, koja bi treba nakon mjesec dana napravila takav korak?!
Možda jedna koja nema roditelje?
agathaa
09.06.2006., 16:07
Možda jedna koja nema roditelje?
?! a gdje je bila do sada?!ma, sve je tzo meni nekaj mutno, a ne dobijes me na sentimentalu:E
?! a gdje je bila do sada?!ma, sve je tzo meni nekaj mutno, a ne dobijes me na sentimentalu:E
Nisam ni pokušao. Kod bratića od pokojne mame sa još 4 djece. Bili su joj ko roditelji, u biti i jesu još, ali to nije ono pravo. A meni ne smeta da dolazi kod mene.
DvonogaStonoga
09.06.2006., 19:05
jel imaš ti nekog brata blizanca?ili si i sam slobodan za razmjenu...pa da ti pokažem i ja par trikova......:cerek:
E vidis, posto je trenutno svjetsko, ja ga ne pratim, a moja draga zauzeta....:E
Uvijek spreman za novo gradivo profesorice :cerek:
evo ja zivim s jednim 3 i pol godine.. a doselio se prvi dan sto smo bili zajedno...
Modesti
09.06.2006., 23:48
eh ja se za mjesec dana udala i evo ima više od desetljeća, a nisam se pokajala, a ne ko neki koji su hodali 10 god pa se oženili i rastavili za mjesec.:zubo:
tadukepa
10.06.2006., 09:23
eh ja se za mjesec dana udala i evo ima više od desetljeća, a nisam se pokajala, a ne ko neki koji su hodali 10 god pa se oženili i rastavili za mjesec.:zubo:
i ja sam sa sadašnjim mužem (pet smo godina u braku a šest ukupno zajedno),otišla u podstanare odmah nakon nekih dva tjedna. i evo imamao prekrasan odnos, dijete, ljubav sve sve osim novaca. to nam jedino fali. ali nema veze. sretni smo i to je to.duljina hodanja nije garancija da ćeš nekog bolje upoznati. nije ne. znam mnoge koji su hodali po deset i više god, pa su prekidali nakon tzoga i ostali dan danas samci i bez djece a uvijek išli samo za zaradom i novcem. uvijek im je to bilo bitnije.:confused:
tadukepa
10.06.2006., 09:30
inače ontopic, u sexu volim baš sve osim analnog sexa, volim malo grublje ovisi o raspoloženju , a zapravo sam prava nježnica i volim i laganini . kako kad. volim se duuugo ljubiti i milovanja, uglavnom ništa na ex . moramo si uzeti vremena i uživati jedno u drugome i volim biti podčinjena , volim doggy stile, najbolje je paljenje kad smo vani negdje i palimo se pogledima dodirima to je prava predigra.....a onda kad se vratimo doma ...navalimo:E :zubo: :grli:
Volim igrice i nije me sram to priznati:cheer:Od onog kaj je Ely nabrojio niš mi nije bed,osobno jako volim 69:cerek:
Predigra je 90%, a 69 mi je isto jedan od najdražih...
Šlag,sladoled,baby ulje,led,operem joj stopala u vrućoj kupki...
*Lillian*
10.06.2006., 12:24
Nemogu reći što me pali generalno u svakom trenutku...sve zavisi od situacije do situacije. Prije sam voljela sex na neubičajenim mjestima- haustoru, klupicama, liftu.. Palila me pomisao da netko može naići, sad živimo zajedno pa je toga rjeđe. Volim igrice,volim prvo nježno pa onda divlje, pali me vezanje, volim dobit po guzi, volim dat i primit oralno... Analni me privlači, kad svršavam često puta mi fali baš u guzi...
Ne volim-kad se idemo sexat kasno a oboje smo umorni...
Mana mi je što inzistiram uvijek previše na čistoći, ja se uvijek tuširam prije i njega stjeram. Miris poslije sexa volim i on mi ne smeta...
Vincent V
10.06.2006., 17:00
Da, i ti se se raspisao.
Septembar
12.06.2006., 11:59
Volim igrice i nije me sram to priznati:cheer:Od onog kaj je Ely nabrojio niš mi nije bed,osobno jako volim 69:cerek:
69 je valjda normalana SEXPOZA a ne neka ekstra igrica :kava:
Ja sam samo rekla da to volim:cerek: ,nisam rekla da je to nešto posebno;igrice su nešto drugo-inače se pismeno loše izražavam,tastatura definitivno nije moje područje;)
onExtasy
12.06.2006., 17:44
kupite si knjigu kamasutra (ako sam dobro napisao)
Elysium
12.06.2006., 20:03
to nisam ni spominjao..
septy, vidim da si se naložila na čitanje kinky stvari.. zadnje veće istraživanje pred smiraj karijere? :frajer:
Elysium
12.06.2006., 20:05
za rezidente LJESa, nešto me razočarala radost "priznavanja.."
Septembar
13.06.2006., 16:21
to nisam ni spominjao..
septy, vidim da si se naložila na čitanje kinky stvari.. zadnje veće istraživanje pred smiraj karijere? :frajer:
pujpujpuj, ne do bog da je zadnje
ja se nadam jos vecim otkricima
pujpujpuj, ne do bog da je zadnje
ja se nadam jos vecim otkricima
Kolumba mozeš stavit u mali đep... :D
Septembar
13.06.2006., 16:28
ma ja sam jos pionirka
ima jos 4-5 stvarcica najmanje sto bi htjela :o
pakleni_patuljak
13.06.2006., 19:19
naprimjer primera!?
Elysium
13.06.2006., 20:09
ima jos 4-5 stvarcica najmanje sto bi htjela :o
pa jebote.. gukni
iz ovih žena sve moraš vadit :)
e to me ne pali :frajer:
braindead
14.06.2006., 16:13
ma kao da ona zna sta bi htjela...pa ipak je ona pionirka!
ona jednostavno ceka da joj se to dogodi...s nekim ko zna..:top:
pa gdje si srce?:kiss:
Septembar
15.06.2006., 15:49
pa jebote.. gukni
iz ovih žena sve moraš vadit :)
e to me ne pali :frajer:cuj VADJENJE nije u tih 5-6 stvarcica
uglavnom ukljucuje raznorazna GURANJA :o
:lol:
Sori, ali ovo ne vjerujem...da ne bi opet. :cool:
septy.. zadnje veće istraživanje pred smiraj karijere? :frajer:
eee, nista ti ne znas...
Pa sad tek pocinje, jel tako septy? ;)
PureEvil
15.06.2006., 21:36
što želim od topica?
o čemu god želite
što vas jebeno napaljuje - kad ženska ima mozak, i zna ga koristit :zubo:
što vas jebeno odbija - kad ženska pokušava koristit ono čega nema :zubo:
*Lillian*
15.06.2006., 21:52
[B]što vas jebeno odbija - kad ženska pokušava koristit ono čega nema :zubo:
To je još za pohvalu-bar se trudi:D
A kad ni ne pokušava koristit ono što ima? Tu se ja često ulovim:rolleyes:
PureEvil
15.06.2006., 21:56
To je još za pohvalu-bar se trudi:D
A kad ni ne pokušava koristit ono što ima? Tu se ja često ulovim:rolleyes:
u to slučaju bi me čak i nasankala.....dok ne koristi ono čega nema, dobro je :zubo:
Elysium
15.06.2006., 22:09
Sori, ali ovo ne vjerujem...da ne bi opet. :cool:
a što ti imaš vjerovati ili ne? :frajer:
jel "dala?"
nije.
mene toliko stvari napaljuje da nemam dovoljno 'papira' za nabrajanje :D
eli, baby, slatki si dečko, što misliš što mene pali?
a što ti imaš vjerovati ili ne? :frajer:
jel "dala?"
nije.
dala jednom i nikad vise? :zubo:
Elysium
15.06.2006., 22:22
dala jednom i nikad vise? :zubo:
ne smij se tuđoj nesreći! :frajer:
jer jednog dana ćeš i ti dobiti kurac po posljedni put :mig:
Elysium
15.06.2006., 22:24
eli, baby, slatki si dečko, što misliš što mene pali?
kent, nije ovo topic asocijacija
ako te pali da se drugi zanimaju tobom, onda tako napiši
od svih tih hartija ispisanih mogla bi i kojim redak/dva napisati
ne smij se tuđoj nesreći! :frajer:
jer jednog dana ćeš i ti dobiti kurac po posljedni put :mig:
ne smijem se.. samo ne kuzim u cemu je bio problem
oke, zabavlja me kad se neko pali na mene
pali me kad se ševimo poluodjeveni (samostojeće čarape, otkopčan body ili gaćice koje nisu skinute, već samo... :o
pali me kad se prvo cijelu večer napaljujemo i tek kasnije završimo u krevetu
pali me seks u prirodi, na travi
pali me sve u vezi guze
leđa su mi izražena erogena zona
volim šlag i ostalo
e pa ovo je više nego dovoljno
:raspa:
Elysium
15.06.2006., 23:00
mene toliko stvari napaljuje da nemam dovoljno 'papira' za nabrajanje :D
samo nemoj OVOLIKO pretjerivati :D :top:
očekivao sam rapsodiju klizača desno uz stranicu, kad ono.. pregledno sve bez da išta skrolam :tuzni:
Elysium
15.06.2006., 23:03
samo ne kuzim u cemu je bio problem
ne kužiš? to je neki girl-support? :frajer:
"davanje" guze je u nekih žena kao određeni državni praznik - događa se jednom godišnje
"davanje" guze je u nekih žena kao određeni državni praznik - događa se jednom godišnje
to je s onima ispod 30 :zubo:
to je s onima ispod 30 :zubo:
Varaš se varaš..
bernardine1111
16.06.2006., 23:09
o bože, izlaziš li ti iz sfere filozofiranja? :s :s
shvatili smo..
preskočila si dio sa Septembar, je li ona kuja i nedostojna daljnje konverzacije kada pošteno napiše što je pali da joj muškarac radi?
ili zapiši koju crticu iz svog seksualnog života, bilo pozitivnu ili negativnu, ili se mani topica i filozofije.
ženo, što te pali kad te jebe?
što voliš da ti radi?
jel to tako neshvatljivo pitanje????? :confused: :confused:
Ajme Elysiume, pa ti kad nekoga pitaš nešto, pa izgleda da bi mu zube iščupao ne bi li saznao točno što želiš. I zar drugi ljudi ne mogu imati drugačije mišljenje ili barem shvaćanje od tebe? Ako griješim, oprosti, ali čini mi se da očekuješ odgovor onakav kakav ti želiš da bude, a ne onakav kakav je, i kako to da, iako ti je to očito najdraža tema, uskogrudno i ograničeno gledaš na seksualno iskustvo - "što te napaljuje kad te jebe?" i odvajaš vođenje ljubavi na sastavne dijelove, kad je , bar po mom mišljenju, kad spavaš s nekim, SVE jedna cjelina, i ako je dobro, ni ne sjećaš se što ti je radio, i ne znaš da li je sam čin bio bolji ili samo kada te usred svega pogledao u oči i samo nježno dotaknuo po licu? Tada više ne postojiš ti, nego postojite samo VI. Prepustiš se i sve samo od sebe teče sve u mješavini sexa, dodira, poljubaca i povjerenja. A ako ti sve to uspijevaš razdvojiti na lizanje i pišanje, onda te žalim jer takvo nešto što sam opisala očito nikad nisi doživio. Svakako, ima detalja koji ti najviše odgovaraju ali to je jako široka tema. I ako želiš o napaljivanju, ne mora sve biti usred 'jebanja'. Evo ti primjera : Sjedila sam jednom sa sada nažalost bivšim u kafiću i na trenutak sam osjetila miris njegove kože i to me baš u tom trenutku tako luđački napalilo da nisam znala gdje sam, gotovo kao da me ljubio posvuda cijelu noć. Nekad je tako, ovisi o trenutku i sam se čovjek iznenadi koliko je snažno nešto tako jednostavno. Još jednom oprosti ako sam te krivo procijenila, ali takav dojam sam stekla. I očekujem da ćeš bar nešto odgovoriti.
I daj molim te objasni mi ovo s pišanjem, nisam baš shvatila. I što ti znači taj nick.
braindead
16.06.2006., 23:18
Ajme Elysiume, pa ti kad nekoga pitaš nešto, pa izgleda da bi mu zube iščupao ne bi li saznao točno što želiš. I zar drugi ljudi ne mogu imati drugačije mišljenje ili barem shvaćanje od tebe? Ako griješim, oprosti, ali čini mi se da očekuješ odgovor onakav kakav ti želiš da bude, a ne onakav kakav je, i kako to da, iako ti je to očito najdraža tema, uskogrudno i ograničeno gledaš na seksualno iskustvo - "što te napaljuje kad te jebe?" i odvajaš vođenje ljubavi na sastavne dijelove, kad je , bar po mom mišljenju, kad spavaš s nekim, SVE jedna cjelina, i ako je dobro, ni ne sjećaš se što ti je radio, i ne znaš da li je sam čin bio bolji ili samo kada te usred svega pogledao u oči i samo nježno dotaknuo po licu? Tada više ne postojiš ti, nego postojite samo VI. Prepustiš se i sve samo od sebe teče sve u mješavini sexa, dodira, poljubaca i povjerenja. A ako ti sve to uspijevaš razdvojiti na lizanje i pišanje, onda te žalim jer takvo nešto što sam opisala očito nikad nisi doživio. Svakako, ima detalja koji ti najviše odgovaraju ali to je jako široka tema. I ako želiš o napaljivanju, ne mora sve biti usred 'jebanja'. Evo ti primjera : Sjedila sam jednom sa sada nažalost bivšim u kafiću i na trenutak sam osjetila miris njegove kože i to me baš u tom trenutku tako luđački napalilo da nisam znala gdje sam, gotovo kao da me ljubio posvuda cijelu noć. Nekad je tako, ovisi o trenutku i sam se čovjek iznenadi koliko je snažno nešto tako jednostavno. Još jednom oprosti ako sam te krivo procijenila, ali takav dojam sam stekla. I očekujem da ćeš bar nešto odgovoriti.
I daj molim te objasni mi ovo s pišanjem, nisam baš shvatila. I što ti znači taj nick.
uf jebate!?
jel moglo duze???
ugl-sex se sastoji od vise djelova i vrlo je vazno sto ti i kako radi,a sad zasto se ti ne sjecas....mozda se nemas cega sjecat a mozda si bila previse uzbudjena da bi pamtila,al da te pitam-sta ti radis svom dragom da ga napalis-zadovoljis??
nije ti valjda dovoljno samo da se izvalis??
da, ako nije sklona seciranju seksa na sastavne elemente, mora da samo leži, gleda u plafon i razmišlja o prašini. :rolleyes:
ja recimo ne sudjelujem u ovom topiku jer mi nabrajanje stvari koje me pale, a čisto u svrhu nabrajanja, nekako djeluje kao seciranje pjesme na sastavne dijelove, a u svrhu opisivanja iste nekome tko je nije čuo/pročitao. gubi se čar.
mora da to znači da ležim i razmišljam o prašini.
na pogled jednog tipa s kojim sam se ševila sam drkala tjedan dana, jedan me samo poljubio pa su mi koljena postala želatinasta, jednome sam se tresla dok smo sjedili u bircu i pili toplu čokoladu, toliko sam napaljena bila
dal išta od toga mogu rastaviti na proste faktore? ne.
niti bih htjela.
RPF nek ostane matematičarima. :)
Elysium
16.06.2006., 23:32
uskogrudno i ograničeno gledaš na seksualno iskustvo - "što te napaljuje kad te jebe?" i odvajaš vođenje ljubavi na sastavne dijelove, kad je , bar po mom mišljenju, kad spavaš s nekim, SVE jedna cjelina
vođenje ljubavi jednostavno nije isto što i jebanje.
postoji jedno, i postoji drugo.
a svrha ovog topica je upravo bila da se ljudi, ako žele i imaju potrebu, oslobode tog romantičnog i ljubavnog što nose.. i kažu brutalno iskreno, bez lažnog izmotavanja, što ih napaljuje
nešto poput prvog priznavanja kada je i na što prvi put svršio/la
neke intimnosti koje nadilaze romantična trabunjanja i pjesničke misli.. leptiriče u trbuhu i vječnu ljubav..
da, voljeli smo
jedni druge
kao što smo voljeli i neke "elemente" sexa, snažnije nego neke druge.
ovo nije topic o ljubavi između dvoje ljudi.
A ako ti sve to uspijevaš razdvojiti na lizanje i pišanje, onda te žalim jer takvo nešto što sam opisala očito nikad nisi doživio.
nemojmo o meni, barem na ovakav način, ok?
za osobu poput tebe, koja pristupa s objašnjenjima i pitanjima i impresijama, a trudi se biti objektivna koliko može.. doista mi žalosno ispadne kada gledam da netko drugoj osobi koju uopće ne zna ide pisati o tome što je ta ista osoba doživjela ili ne..
I daj molim te objasni mi ovo s pišanjem, nisam baš shvatila.
a što imam dodatno objasniti a da već nisam napisao..?
a svrha ovog topica je upravo bila da se ljudi, ako žele i imaju potrebu, oslobode tog romantičnog i ljubavnog što nose.. i kažu brutalno iskreno, bez lažnog izmotavanja, što ih napaljuje
da se oslobode? :D
da, postoje jebanje i vođenje ljubavi.
IMO, mislit da je jedno od toga nešto čeg se treba oslobodit, štogod to značilo, a da bi se moglo pričat o onom drugom, je malo.. khm.
Elysium
16.06.2006., 23:36
al da te pitam-sta ti radis svom dragom da ga napalis-zadovoljis??
upravo to..
naravno.. odgovor može opet ići "ali to je ljubav, dovoljno je samo da se pojavim, i on će znati.. samo kada se zagleda u moje oči, on će prepoznati da ga volim onkraj svega i da mu se dajem noćas kao prvi put.. kad mu dah spustim na vrat on priznaje da nikada snažnije nije ljubio i volio..."
i ostala sranja i ljepote
ali što točno napraviš da mu ga ukrutiš dovoljno da sjedneš na njega? da prostiš..
braindead
16.06.2006., 23:39
da, ako nije sklona seciranju seksa na sastavne elemente, mora da samo leži, gleda u plafon i razmišlja o prašini. :rolleyes:
ja recimo ne sudjelujem u ovom topiku jer mi nabrajanje stvari koje me pale, a čisto u svrhu nabrajanja, nekako djeluje kao seciranje pjesme na sastavne dijelove, a u svrhu opisivanja iste nekome tko je nije čuo/pročitao. gubi se čar.
mora da to znači da ležim i razmišljam o prašini.
na pogled jednog tipa s kojim sam se ševila sam drkala tjedan dana, jedan me samo poljubio pa su mi koljena postala želatinasta, jednome sam se tresla dok smo sjedili u bircu i pili toplu čokoladu, toliko sam napaljena bila
dal išta od toga mogu rastaviti na proste faktore? ne.
niti bih htjela.
RPF nek ostane matematičarima. :)
ti hoces rec da si obicno totalno popaljena al u biti neznas zasto?
ovdje covik trazi instrukcije sta se u sexu triba radit da bi oboma bilo bolje..
a ne trazi mistificiranje i idealiziranje sexa kao vdjenja ljubavi-ipak vecinu vrimena samo se jebemo zar ne?
osim toga te iste stvari s osobom koju volis opet donesu puno vise uzitka ali ih valja znat!:s
Elysium
16.06.2006., 23:40
alexxx, bez da se uvrijediš, ti imaš strahovitu potrebu seciranja drugih
ne vidim nijedan razlog da netko ne kaže da si jednako odvratna kao i ja ponekad
prvi upis započneš s visoka, jer jebote sad ću ja ići secirati seks na dijelove.. a onda ipak ispišeš neke stvari. ali imaš potrebu ograditi se da to išta znači što si napisala jer ne vjeruješ u seciranja.
puno je neke gorčine u tebi, i potrebe da djeluješ prepametno. ne možda za svoje godine, koliko godi da o svemu imaš mišljenje.
ali to je, opet naravno, moje mišljenje
ti hoces rec da si obicno totalno popaljena al u biti neznas zasto?
ne. oću reć da su meni najbolja napaljivanja u životu bila stvar feelinga, a ne tehnike.
a što se tiče ovog
ovdje covik trazi instrukcije sta se u sexu triba radit da bi oboma bilo bolje..
mislim da je te instrukcije najbolje dobit radikalnom metodom razgovora s partnerom, i jebanja s njim.
s tim da ne mislim da elizijum traži instrukcije, nego je znatiželjan.
braindead
16.06.2006., 23:42
upravo to..
naravno.. odgovor može opet ići "ali to je ljubav, dovoljno je samo da se pojavim, i on će znati.. samo kada se zagleda u moje oči, on će prepoznati da ga volim onkraj svega i da mu se dajem noćas kao prvi put.. kad mu dah spustim na vrat on priznaje da nikada snažnije nije ljubio i volio..."
i ostala sranja i ljepote
ali što točno napraviš da mu ga ukrutiš dovoljno da sjedneš na njega? da prostiš..
pa ti se u biti i ne trudis-racunas da je za njega dovoljno da si ti tu?
a to samo sjednes...pa nisu ni muskarci roboti da im se odma digne...
reci mi jel dovoljno da sjednes i da se navlazis?
braindead
16.06.2006., 23:45
[QUOTE=alexxx]ne. oću reć da su meni najbolja napaljivanja u životu bila stvar feelinga, a ne tehnike.
s ovim se slazem:s
ali to je sporadicno-mi govorimo o tome sta triba ucinit za napalit nekoga ko je vise manje ravnodusan
alexxx, bez da se uvrijediš, ...
oladi. :)
meni jednostavno nije fora pisat meni pali da mi radi ovo ono
..
...
ono, nije mi to to. i ono što sam napisala nije seciranje uzroka. samo posljedica uzroka koje ne želim secirat. ko ni dobru pjesmu. :)
glupo mi je da se ljude koji ne žele secirat seksualni akt proglasi daskama.
inače, protiv topika nemam ništa, nit mislim da je loš, glup, ne znam kakav. samo ne sudjelujem nabrajanjima, not my cup of tea.
što se ogorčenosti tiče, pari mi ka da projiciraš. :)
jer se ne osjećam nimalo ogorčeno dok tipkam ovo. :)
mi govorimo o tome sta triba ucinit za napalit nekoga ko je vise manje ravnodusan
niš, tad se ne jebem. :D
btw, sporadično? :confused:
*ližemo se
*ljubimo
*pa odem niže
*pa vrat
*pa mi opet jezikom prođe od vrata do usana
*ajme onda ga polako stavim u nju...
*stenje
*ulazim polako još je uska naime
*imam narančastu posteljinu
*krevet je dimenzija 160cm*200cm
*soba je dimenzija 9*12 m
*pa sjedne na mene, jaše me, uff sve brže. auauauauauać pit dćkcico :)
*uff sise su joj jebene
ah uh :rolleyes:
koji ste vi drkaroši to je čudo :rolleyes: naravno da neću secirat seks :rolleyes: a nije nikad bio bolji nego sad :mig: ;)
:w
u stvarnosti to izgleda ovako:
prođe(m) kroz vrata, skinemo se i pojebemo.:kava:
i svaki put je sve bolje :w
Sad kad ovo citam sigurna sam da sam frigidna lezbaca.:cry: :cry:
Iden se ubit!
braindead
17.06.2006., 00:43
pa to ui nije tako cesto-mislim ta cista navala feromona,andrenalina i svega ostaloga zar ne?
sta radis u normalnim uvjetima-to sam pita...al vec si odg-ne jebes se:s
svaka cast-ili ti je tako cesce nego sta mislim ili ti sex i nije toliko bitan?
meni normalni uvjeti nisu da mi je dragi nezainteresiran, pa se ja moram postavljat na trepavice da mu se digne. :)
samo je napisala da ne mora izvodit cirkusarije da joj se dečku digne. Ako ti moraš a šta da ti kažem, žal mi je :w
da,da.....svi mi zivimo u porno filmovima....uvik spremni i jebemo na prvi pogled:s :s
isto vridi i za graziu
nisam znala da je neobično imat dečka kojem se diže na tebe i koji je češće no rjeđe zainteresiran za seks. da jesam, ne bih ti solila ranu. oprosti.
Elysium
17.06.2006., 01:20
nisam znala da je neobično imat dečka kojem se diže na tebe i koji je češće no rjeđe zainteresiran za seks. da jesam, ne bih ti solila ranu. oprosti.
ha čuj, možda se tvom diže i na druge, samo od tebe zna da će dobiti
ali svakako, da, lijepo je da mu se digne na tebe
ha čuj, možda se tvom diže i na druge, samo od tebe zna da će dobiti
ali svakako, da, lijepo je da mu se digne na tebe
i meni se diže i na druge. :)
braindead
17.06.2006., 01:24
a ti se isto navlazis docim vidis decka??:top:
btw meni ne skace docim vidim curu-ipak se triba nesto odigrat...
pošto pokretač topika nije sklon ideji da mu topik ode u kurac, spam brisan i brisat će se nadalje, ukoliko ga bude bilo.
braindead
17.06.2006., 01:43
il se ti sporadicno jebes??
skoro pa je tako, o sekundama pričamo, nekad čak i minutama.
stvarno nisam znala da je to rijetko.
braindead
17.06.2006., 02:02
skoro pa je tako, o sekundama pričamo, nekad čak i minutama.
stvarno nisam znala da je to rijetko.
pa nimfomanke su rijetkost...?:kiss: :s
btw opet si me prebrisala? WOW
btw meni ne skace docim vidim curu-ipak se triba nesto odigrat...
bok brainy...pa naravno da se treba odigrat, ali redosljed je: vizualna stimulacija prije "fizicke reakcije" iliti erekcije. Naucno dokazano da su sve druge vrste stimulacija daleko inferiornije.:cerek:
tuzne vijesti za ove isfrustirane rugobe!!!:rofl: :rofl:
Pozzz!
braindead
17.06.2006., 02:22
bok brainy...pa naravno da se treba odigrat, ali redosljed je: vizualna stimulacija prije "fizicke reakcije" iliti erekcije. Naucno dokazano da su sve druge vrste stimulacija daleko inferiornije.:cerek:
tuzne vijesti za ove isfrustirane rugobe!!!:rofl: :rofl:
Pozzz!
ako je mala zgodna,a jos ima ono nesto moram priznati da i meni zna koza biti tijesna:p :cerek:
ali mazenje i saputanje..dovedu situaciju do tocke s koje nema povratka:top: :s
Ma kakvo davanje....glupost..
I guzom i svim drugim se i te kako moze uzeti....;)
kako ovo dobro zvuci :cerek: :s :s
Elysium
18.06.2006., 14:28
I guzom i svim drugim se i te kako moze uzeti....;)
eh.. kada bi to "neke" žene znale, ne bi razmišljale da je to samo uska rupica koja isključivo njemu odgovara
voljela bi u guzu? ne? fine..
voljela bi u guzu? da? fine..
samo ne radi dramu oko toga, one way or the other
Septembar
18.06.2006., 17:53
Ma kakvo davanje....glupost..
I guzom i svim drugim se i te kako moze uzeti....;)al nam se rajka na GUZE zaljepila odjednom;)
kakav je to avatar? hehe
a da ne budem off topic,m da volim akd me baci na trbuh, scepa za bokove i izljubi/izlize/izgricka butine i guzu ... mmmmmmmmmljac
al nam se rajka na GUZE zaljepila odjednom;)
kakav je to avatar? hehe
Dobar avatar, eto kakav. ;)
A nisam se zalijepila 'odjednom', ne....:cool:
voljela bi u guzu? ne? fine..
voljela bi u guzu? da? fine..
samo ne radi dramu oko toga, one way or the other
Eh, kad bi se 'neki' muskarci znali ovako postaviti....:zubo:
Elysium
18.06.2006., 20:32
a da ne ponudim baš sve..
jer blaženo je određeno neznanje
nema do one žene koja zna odigrati predigru do kraja kako treba..
nešto poput plesa u mom slučaju.. ako dobro uhvatiš korak, i samo pratiš, jebeno ćeš proći :cerek: :E
možeš birati.. hoćeš li da se pojavim pred vratima obučen kao doktor, kao policajac ili kao dominikanski svećenik :o
sve te "opravice" su mi dostupne..
one neke manje zahtjevne ne bih niti spominjao
kada zna primiti oralno zadovoljstvo.. i ne tražiti kurac prije vremena. ionako ćeš ga primiti u sebe, strpi se majku mu :frajer:
naravno, ima situacija kada je poželjno što prije zabiti ga u sebe!
haljinice.. lepršave i kratke, posebno ako dolaze s lijepim nogama
pa ako te iznenadi bez tangica, a pogled na tu ljepotu ti pruži kad se najmanje nadaš
gornji topići, da ih istakne
ili onaj materijal koji prima sise i bez grudnjaka.. kad se sagne ili stisnuto sjedne, da samo sisa proviri van a bradavica koja se pojavi da napravi pomutnju u tvojim..glavama!
mijenjanje poza dok traje..
eksperimentiranje s guzom, što mojom što njenom :E
glasno stenjanje
deranje
grebanje ako joj je tako lakše
kad snažno stisne za noge ili guzove
kad zarije nokte
kad ga uzme u ruku
kad zna s jajima
sad se osjećam ko Septy
nikako da stanem :cerek:
naiirobi
18.06.2006., 20:46
glasno stenjanje
deranje
bas sam ti htjela nesto reci i onda procitam ovo.
kod nas u stanu grobna tisina.
tko se jebe, stavlja izolir traku na usta.:rofl:
inace susjeda odmah lupa od zid i zove nedredene :visi: :azdaja:
glasno stenjanje
deranje
bas sam ti htjela nesto reci i onda procitam ovo.
kod nas u stanu grobna tisina.
tko se jebe, stavlja izolir traku na usta.:rofl:
inace susjeda odmah lupa od zid i zove nedredene :visi: :azdaja:
Za susjede me zabole. :D
Za djecu - da.
Ali, odvedes tu i tamo djecu, jel...:cool:
Sad si me zabrinula - tko zna sto se u susjedstvu prica....:D :zubo:
naiirobi
18.06.2006., 20:56
zabolilo bi i nas za susjede da nam :azdaja: ne zove gazde pa bilo to u 3 u noci...
Sad si me zabrinula - tko zna sto se u susjedstvu prica....:D :zubo:
nista. odustali smo od izolir-trake i sad se nitko ne jebe u stanu.
tko treba, mora van :cerek:
zbogom, mladosti :flop:
SunBlade
18.06.2006., 21:45
Hehehe...naiirobi stvarno imas divne susjede.:klap:
Samo ne kuzim sta kazu gazdi....ono...."...halo gazda, oni se hebu...sram ih bilo....i stenju glasno...."!? :rofl:
Septembar
18.06.2006., 23:09
a da ne ponudim baš sve..
jer blaženo je određeno neznanje
nema do one žene koja zna odigrati predigru do kraja kako treba..
nešto poput plesa u mom slučaju.. ako dobro uhvatiš korak, i samo pratiš, jebeno ćeš proći :cerek: :E
možeš birati.. hoćeš li da se pojavim pred vratima obučen kao doktor, kao policajac ili kao dominikanski svećenik :o
sve te "opravice" su mi dostupne..
one neke manje zahtjevne ne bih niti spominjao
kada zna primiti oralno zadovoljstvo.. i ne tražiti kurac prije vremena. ionako ćeš ga primiti u sebe, strpi se majku mu :frajer:
naravno, ima situacija kada je poželjno što prije zabiti ga u sebe!
haljinice.. lepršave i kratke, posebno ako dolaze s lijepim nogama
pa ako te iznenadi bez tangica, a pogled na tu ljepotu ti pruži kad se najmanje nadaš
gornji topići, da ih istakne
ili onaj materijal koji prima sise i bez grudnjaka.. kad se sagne ili stisnuto sjedne, da samo sisa proviri van a bradavica koja se pojavi da napravi pomutnju u tvojim..glavama!
mijenjanje poza dok traje..
eksperimentiranje s guzom, što mojom što njenom :E
glasno stenjanje
deranje
grebanje ako joj je tako lakše
kad snažno stisne za noge ili guzove
kad zarije nokte
kad ga uzme u ruku
kad zna s jajima
sad se osjećam ko Septy
nikako da stanem :cerek:
"sad bi da osjetim Septy"? :p
:=)
i ne, o ne, nemoj stati :D
demian_von_hesse
18.06.2006., 23:11
Kad nas neko ostavi, to je, naravno, zato što smo bili loši (ili samo nedovoljno dobri) u krevetu. Ako unaprijedimo tehnike kunilingusa (muškarci) ili felacija (žene), ako one prouče brzinu, intenzitet i pravovremenu promjenu smjera tokom predorgazmičkog miješanja karlicom, a ako oni operu noge prije i poprave kut penetracije tokom koitusa, količina nesreće u ovom sumornom svijetu, bitno će se smanjiti.???
naiirobi
19.06.2006., 00:06
Hehehe...naiirobi stvarno imas divne susjede.:klap:
Samo ne kuzim sta kazu gazdi....ono...."...halo gazda, oni se hebu...sram ih bilo....i stenju glasno...."!? :rofl:
Zamisli ti zenu! Lupa po zidovima-to je zuti karton. Mislim slapom. I mislim da vec ima rupu u zidu... :rolleyes: Onda ako ne stanes :visi:, zove gazdu.
Kaze: nimfomanke.
Pa ti ostavi pismo u sanducicu: Kuje jedne glasne!!!:azdaja:
Tako odsad-komu je sila: fuori le zgrada! :cerek: :zubo:
ja vise poima neman nisam bio sa curom vec dosta dugo jednostavno se bojim zenskih i odrekao san se sexa za sad ,, nije da nisan bio dobar mnoge kazu jos uvijek da san in najbolji :-)) i bio san sa vise "ljepotica hrvatske" tako da smatran da nisan ni ruzan(ali to nije ni bitno) mozda san i jedini koji jednostavno nemoze/nezeli nesto sevit sto nevoli...... sta kazete??
sti bi se zaljubit opet ali kako ... zlo i naopako .......
PureEvil
19.06.2006., 13:52
ja vise poima neman nisam bio sa curom vec dosta dugo jednostavno se bojim zenskih i odrekao san se sexa za sad ,, nije da nisan bio dobar mnoge kazu jos uvijek da san in najbolji :-)) i bio san sa vise "ljepotica hrvatske" tako da smatran da nisan ni ruzan(ali to nije ni bitno) mozda san i jedini koji jednostavno nemoze/nezeli nesto sevit sto nevoli...... sta kazete??
sti bi se zaljubit opet ali kako ... zlo i naopako .......
kažemo ovo:
ti's neki mamlaz, jel' da?
:s
agathaa
19.06.2006., 15:02
ma sve je to tak rel<tivno i ja takve stvari podrzavam, samo kaj Odraz zna malo farbati, pa pokusavam saznati kada sere:E
ma sve je to tak rel<tivno i ja takve stvari podrzavam, samo kaj Odraz zna malo farbati, pa pokusavam saznati kada sere:E
Samo onda kad sam na wc-u. Ostalo nemam zašto, ionako s nikim se ovdje ne znam, tako da nemam zašto izmišljati. Hvala i ostalo mi apsolutno ništa ne znače, jer da se jednog dana stanem s kim ne bi htio da mi se kaže da sam lažov i sl.:)
Dobar avatar, eto kakav. ;)
A nisam se zalijepila 'odjednom', ne....:cool:
a cija je ta pozadina? :D
a cija je ta pozadina? :D
Kao sto vec rekoh na jednom drugom potforumu...guza je "moja" :cerek:
Septembar
19.06.2006., 16:30
kako tvoja kad je ja prepoznajem :misli:
:B
Kao sto vec rekoh na jednom drugom potforumu...guza je "moja" :cerek:
kako 'tvoja'?
jel' tvoja ili nije? :zubo:
jel se ovo javljaju vlasnici? :D
Septembar
19.06.2006., 16:31
ccc ju, pa vis da je muska, znaci ne moze biti njena, nego samo "njena"
kad bolje pogledam ispred nesto visi :no:
ok... saznala vise nego sto sam htjela :D
Elysium
19.06.2006., 16:33
ako ćete pričati o guzi u aspektu topica, hvala vam od srca.. :cerek:
inače će opet alexxx naići
pakleni_patuljak
19.06.2006., 16:34
i dat vam po guzi?
Elysium
19.06.2006., 16:36
ok... saznala vise nego sto sam htjela :D
vidiš, nikad te nisam pitao..
čak ni na tulumu :rofl:
jel voliš ti u guzu? :frajer:
PureEvil
19.06.2006., 16:39
ako ćete pričati o guzi u aspektu topica, hvala vam od srca.. :cerek:
inače će opet alexxx naići
plačko.....aj potrč' po svoju žandarušu da ti opet počisti topic.....:s
....kad nisi u stanju sam odjebat one koji ti ne pašu.....
:zubo:
E bas sam se pitala ko ce je prepoznati...:cerek:
ulovljena Septy, ulovljena....:D
vidiš, nikad te nisam pitao..
čak ni na tulumu :rofl:
jel voliš ti u guzu? :frajer:
to pitanje super sjedne nakon upoznavanja :top:
a moja borba za analac na ljesu je, vidim, ostala neprimjecena :D
E bas sam se pitala ko ce je prepoznati...:cerek:
ulovljena Septy, ulovljena....:D
jesam ja luda ili? :zubo:
ta pozadina je 'tvoja' a Sept ju prepoznaje? dobro tko tu koga? :zubo:
jesam ja luda ili? :zubo:
ta pozadina je 'tvoja' a Sept ju prepoznaje? dobro tko tu koga? :zubo:
Pa septy 'mene'...joj, joujou......:D
Septembar
19.06.2006., 16:45
kad bolje pogledam ispred nesto visi :no:
e ju sad me razocara, ja mislila ti poznas muskarce
pa nemora guzica biti dlakava da bi bila muska... vidi se iz svega! ne samo iz visuljka...
i fakat dosta o rajninom avataru
o muskim guzama moze!
npr o tom kako MUSKI ne zele cut da im se dupe dirne, lizne ili nesto...
o tome kako bi imali analni sex a ne znaju podmazat prst kad ispituju, a o lizanju istog ni da pomisle :mad:
ely nisu samo zene konzerve
Pa sad...:o :D
e ju sad me razocara, ja mislila ti poznas muskarce
pa nemora guzica biti dlakava da bi bila muska... vidi se iz svega! ne samo iz visuljka...
i fakat dosta o rajninom avataru
bas sam mislila primjetiti da i nije bas 'definirana' i da bi moga naci i bolju
ali sam htjela biti takticna... pa ono prvo da provjerim da nije njena :zubo:
a sto se muskih guza tice.. priznajem da su mi prilicno neinteresantne :hekla:
bas sam mislila primjetiti da i nije bas 'definirana' i da bi moga naci i bolju
ali sam htjela biti takticna... pa ono prvo da provjerim da nije njena :zubo:
Hvala na taktu, joujou.
Ja ne vidim zasto ovaj zadnji dio price ovdje ne bi spadao sasvim fino u 'igrice, jebanje i mastu'. :cool:
Oh my days....pa analac je samo neosvjesceni gay, zar nisi znala?
Bar tako konzerve kazu.:rofl:
Elysium
19.06.2006., 20:34
o tome kako bi imali analni sex a ne znaju podmazat prst kad ispituju, a o lizanju istog ni da pomisle :mad:
ely nisu samo zene konzerve
pošteno.. :top:
slab je muškarac koji ne bi izlickao anus.. zna žena tu fino zadrhtat :E
pošteno.. :top:
slab je muškarac koji ne bi izlickao anus.. zna žena tu fino zadrhtat :E
cool!:D
cool!:D
Nije cool nego se podrazumijeva..:kava:
Nije cool nego se podrazumijeva..:kava:
podrazumijeva se samo kod cool frajera :raspa:
agathaa
20.06.2006., 11:24
Samo onda kad sam na wc-u. Ostalo nemam zašto, ionako s nikim se ovdje ne znam, tako da nemam zašto izmišljati. Hvala i ostalo mi apsolutno ništa ne znače, jer da se jednog dana stanem s kim ne bi htio da mi se kaže da sam lažov i sl.:)
jao kaj smo osjetljivi:angel:
jao kaj smo osjetljivi:angel:
Ko mala mimoza. :D
Baan Dar
20.06.2006., 12:58
muskim guzama moze!
a tko ti je kriv kad se družiš s lošim jebačima :p
al dobro, slažem se, puno previše muškaraca povezuje istraživanje svoje guze i pederluk - 'da mi staviš prst u guzu?!? pa šta ti je, nisam ja peder!!!' :rolleyes: :zubo:
agathaa
20.06.2006., 13:09
Ko mala mimoza. :D
da, ti si mala mimozica:vidiga:
da, ti si mala mimozica:vidiga:
Da, možda i gori od mimoze, samo trebam naći nešto nježnije...
agathaa
20.06.2006., 13:11
Da, možda i gori od mimoze, samo trebam naći nešto nježnije...
ne mozes njeznije od toga...ne mozes:bang:
ne mozes njeznije od toga...ne mozes:bang:
Može, babyguz... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
agathaa
20.06.2006., 13:17
:D :D Može, babyguz... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
dolores_haze
09.07.2006., 22:39
što želim od topica?
o čemu god želite
nedavno sam tek saznala što me odbija najviše od svega,a to je nesposobnost osobe da bude spontana.moj poslijednji partner je imao nekako mlaki libido i sve je moralo biti po planu i programu...i da imam kurac mislim da bi mi se za vrijeme tog odnosa s njim spustio doživotno.
nema mi ničeg ljepšeg od osobe koja je uvijek napaljena,uvijek raspoložena za seks,bez inhibicija.ponekad znam biti sramežljiva pa cijenim osobu koja me zna osloboditi,ali to nije previše teško :))
ne mogu se sad sjetiti što bi me moglo odbiti osim loš pristup partnera,nedostatak osjećaja za suprotnu stranu...
a što me pali...
igrice toplo-hladno kad odugovlačiš i izmičeš dok ne puknete oboje
trganje odjeće
prljave pričice prošaptane na uho
grubost,kad mi netko naređuje kad je potpuno dominantan nadamnom :D
povez za oči
nagli prijelaz od potpune nježnosti do proždiranja
svi položaji u kojima je muškarac iza mene
mogla bi nabrajati ne znam do kada
pali me sve što postoji ako se radi o partneru koji je bez ikakvih inhibicija,potpuno oslobođen potpuno napaljen i potpuno zaljubljen u mene i moje tijelo :)
uh...
Elysium
09.07.2006., 23:00
e da.. to volim.. kad se netko pokrene :cerek: :)
Profinjena
04.10.2006., 23:01
što želim od topica?
o čemu god želite
Apsolutno me odbija kad je muskarac mlak i nepoduzetan. Odbija me kad zenu ne zna uzeti, doslovno, naturalisticki, onako da joj pokaze da je iskljucivo i potpuno njegova. Ne, ne mislim pritom na primitivce kojima je bitan jedino vlastiti uzitak, vec dapace, na one dovoljno mudre i muzevne da ju takvim svojim djelima raspamete i zadovolje. Ali da ostvare i vlastiti uzitak, invazivno i odlucno. Odbijaju me i submisivci svih vrsta, oni koji imaju seksualne tabue i koji su nespremni na isprobavanje novih stvari. Oni koji dopustaju rutini da paralizira njihove seksualne aktivnosti. Prestrasno.
Napaljuje me kad me drzi toliko snazno da se ne mogu pomaknuti. Napaljuje me kad osjetim svu tezinu njegovog tijela na sebi. Muzjak i predator. Napaljuje me kad ga nije briga 'sto ce drugi reci'. Kada vise-manje sevi gdjegod mu padne na pamet i u kojegod vrijeme. Kada zna bol pretvoriti u uzitak, boljeti me i uzbudivati istodobno. Kada ima moc pogledom stvarati male potope :) Kad je glasan i kad bez problema kreira zvukove koji izlaze iz mene. Kada grize i rezi u manirama zivotinje, a istovremeno obozava kako to samo istinski zaljubljen muskarac zna... Takoder kada se zacrvenim uz njega, a on sasvim ozbiljno nastavlja dalje, sadisticki i zlocesto, a istodobno mi pruzajuci svi sigurnost svijeta u njegovoj blizini.
I volim igrackice, pogotovo bezicne na mali daljinac u njegovom dzepu, a sama igrackica na nekom drugom mjestu :o I pomagala svih vrsta, ne kao pomoc, vec kao zacin. I obozavam sokiranje malogradana s malo zlocestog ekshibicionizma :) I seks u polusnenom stanju, onako u sred noci kada ne znas je li san ili java, sav ritmican i polagan.
Poneki fetisi, preosobni da bih i njih ispisala, ali dovoljno bitni i stimulativni.
A gdje to sve ucim? Rekla bih da je moj najveci ucitelj masta... a egzekutori su tijela aktera tih aktivnosti :cool:
Elysium
04.10.2006., 23:09
iz nekog razloga, ovaj topic mi je jako drag :frajer:
Kalista
04.10.2006., 23:23
Razlog je uvijek jedan... strast koja te tjera da ideš dalje i dalje u otkrivanju sebe i partnera.
Što me odbija? Kad razmislim, jedina stvar koja me može odbiti je "blokada", kada nije spreman na "igru bez granica". :D
Mislim da je sada prilično jasno što me privlači. :E
Elysium
04.10.2006., 23:33
edina stvar koja me može odbiti je "blokada", kada nije spreman na "igru bez granica". :D
Mislim da je sada prilično jasno što me privlači. :E
nisam upoznao takvu.. još
ni škorpiju
ni ženu
neznalicaXXL
05.10.2006., 09:20
što želim od topica?
o čemu god želite
Hm...što me pali kod mog dragoga, može biti samo pogled kad mi jasno da do znanja da me želi neovisno dali smo sami ili u društvu, kad me žestoko gricne za uho i samo uzdahne "Uh, šta bi ti sad radio!", kad me dodirne rukom ispod stola u nekom kafiću i stisne mi bedra.
A u sexu...kad me odjednom obuhvati oko struka i nasloni na zid, digne mi ruke iznad glave stisne ih uza zid i počne me ljubiti, grickati...
Kad me baci na krevet i potrga odjeću s mene, kad mi rastrga košulju a gumbi zvekeću po podu...
A što me odbija...ništa....sve što mi moj dragi radi mi je jebeno uzbudljivo (zasad)
Odjednom mi je postalo neizdrživo vruće u kancelariji ... nakon zadnjih postova ... :D :top:
neznalicaXXL
05.10.2006., 09:34
Odjednom mi je postalo neizdrživo vruće u kancelariji ... nakon zadnjih postova ... :D :top:
A ti upali klimu:D
I šta fali zadnjim postovima, to je samo iskren odgovor...:o
A ti upali klimu:D
I šta fali zadnjim postovima, to je samo iskren odgovor...:o
Ne kritikujem, nego pohvaljujem. :top: Dolores-haze i Profinjena stvarno imaju stila. :s
GRAVEYARD QUEEN
05.10.2006., 11:03
Hm...što me pali kod mog dragoga, samo uzdahne "Uh, šta bi ti sad radio!", kad me dodirne rukom ispod stola u nekom kafiću i stisne mi bedra....kad me odjednom obuhvati oko struka i nasloni na zid, digne mi ruke iznad glave stisne ih uza zid i počne me ljubiti, grickati...
hoću i ja malo tvog dragog! i meni je vruće
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.