PDA

View Full Version : H&M

stranice : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Kvejki
19.06.2003., 16:24
Prvi H&M dućani trebali bi se u proljeće 2011. godine otvoriti u zagrebačkim shopping centrima:

- Cvjetno na Cvjetnom trgu
- Arena centar na Laništu
- City Center One u Jankomiru

U proljeće 2012. godine još jedna trgovina trebala bi biti otvorena u Avenue Mall-u.
Najnovije informacije u vezi otvaranja H&M dućana u Hrvatskoj možete pratiti ovdje (http://www.forum.hr/showthread.php?t=152928).

Za sada u Republici Hrvatskoj NE POSTOJE H&M trgovine, niti je moguće naručivanje iz njihovog on-line dućana iz Hrvatske.

Potaknuta činjenicom da sam ove zime u Finskoj sasvim slučajno prvi put u životu nabasala na njihov dućan i kupila si krasnih stvari za malo love, planiram sad uskoro s frendicama potegnuti put Austrije i malo si obnoviti ljetnu garderobu za more. Ali prije nego što prođem kroz mukotrpan proces organizacije cijelog tog putovanja, htjela bih pitati one koji su vidjeli što H&M nudi ove sezone jel mi se vrijedi mučiti. Pitam jer volim dva stila u oblačenju, romantično i elegantno, i užasava me ovo što je preplavilo naše dućane, army chic i ono neko havajsko šarenilo.
Pa ako ću se s nečim sličnim susresti i tamo, bolje da ni nejdem...
Bila bih vam jako zahvalna...:)

luca
19.06.2003., 17:41
Little Earthquake kaže:
army chic i ono neko havajsko šarenilo.

ovo nije dominantno u francuskim ducanima opcenito pa niti u HM. tu ima zgodnih stvari ali nestanu odmah :mad: vidjela sam neku plavu haljinicu i dva dana kasnije nije bilo niti jedne!
tako da ne znam sto ces zateci u ducanu... (ja nisam nasla nista jer mi sve oteshe :D )

darin
19.06.2003., 17:55
Bila sam u Ikei (onaj komplex tamo, na ulazu u Graz!) u HaeMu, i vec je sve bilo lagano probrano. Cuj, ima svega. Od super trendy stvari, na sta se oni vecinom i orijentiraju, pa do klasicnih. One trendy su jeftinije, klasicne su skuplje.
Nazalost, u zadnje vrijeme rijetko idem u HM jer je i on poskupio od uvodjenja eura (no svejedno se jos uvijek isplati).
Majicice su im klasika, jeftine a kvalitetne. Uvijek se trudim uzeti LOGG jer mi je izdrzljiviji od Rocky ili Impulse, ili divided.

Ajde, odi i vidi...samo se pozuri...a mozda i stignes na kakvo snizenje...;) :top:

verica
19.06.2003., 18:17
Samo da te upozorim da se kod Graza otvorio novi shopping centar (nisam bila) u kojem ima H&M pa mi se nekako čini da se ovaj H&M kod Ikee pokvario. Zadnji puta sam bila prije nekih mjesec i pol dana i nije baš bilo puno stvari, čak je bilo dosta još zimskih stvari na sniženju. Ja sam si kupila dvije onako kakti indijske košulje-tunike koje su mi super za posao i jednu dugačku lanenu suknju - to su poprilično klasične stvari, ja si u H&M ionako većinom kupujem robu za posao.

Kvejki
19.06.2003., 19:24
verica kaže:
Ja sam si kupila dvije onako kakti indijske košulje-tunike koje su mi super za posao i jednu dugačku lanenu suknju - to su poprilično klasične stvari, ja si u H&M ionako većinom kupujem robu za posao.

Ja sam bila u siječnju u Finskoj i bila je u jeci rasprodaja a stvarno se našlo divnih stvari.Kupila sam baš takve neke indijske tunike, ne znam što je to radilo u zimskoj kolekciji, sad me super služe,i milijun put su ljepše nego slične koje sam znala vidjeti po gradu.
Ja bih htjela kupiti neke haljinice, za more, jer stvarno, u gradu nisam našla ništa što mi se dopalo.
Ima možda neki drugi dućan o kojem bih trebala razmisliti?Nije mi čak ni toliko stalo da bude jeftino,mada ne bi bilo na odmet, koliko bih htjela da bude lijepo, nježno i slatko :) Plava sam, blijedoputa i mršava, i jezivo daskasta,i uopće mi mislim ne stoji niti pretjerano sexy, niti nešto nasilno s lancima i army printom, i Bože sačuvaj one havajske kombinacije kakve sad viđam u Miss Selfridge i ostalim buticima u centru grada. :eek:

darin
20.06.2003., 00:13
Little Earthquake kaže:
Plava sam, blijedoputa i mršava

Well, excuse me! Nisam ni ja daleko, pa sam si kupila hawaian smedju haljinicu, lijepo dekoltiranu (da, nemam kaj nutra staviti, ali boze moj! :D) i da znas kako mi simpaticno stoji. :mig:Svi su mi to rekli (i da sam skromna takodjer :p). Tak da...a ima i lana, i mekanih materijala, i pastelnih boja, njeznih uzoraka...uvjek. Bez brige, toga uvjek ima.

Verice, ma znam za taj shopping centar ali smo isli u Ikeu i Toys'r Us pa smo tak i otisli u HM.

Iako, ja sam znala naci pet puta boljih stvari u Grazu-gradu HMu nego u Ikei...kajaznam.

Princeza
20.06.2003., 11:18
Ja imam dosta rezervirano misljenje naspram H&M trgovina. Neke su odlicne, a neke totalno bez veze. U zadnje vrijeme primjecujem da je H&M u Grazu totalni jad i bijeda :mad: (mislim, super kad dodjes iz Zagreba i usporedis ga s ovdasnjom ponudom i cijenama), dok je recimo u Becu H&M deset puta bolji, isto kao i u Parizu, Londonu i nekim drugim (velikim) gradovima. :rolleyes: Mnogih stvari koje se prodaju na primjer u Parizu u Grazu uopce ni nema (ne da su rasprodane, nego ih ni ne dobiju), sto mi je totalno bez veze. Da ne velim da sam primijetila da u Skandinaviji (konkreno u Svedskoj i Danskoj) prodaju puno kvalitetnije stvari, puno cesce napravljene od prirodnih materijala, nego recimo u austrijskoj provinciji. :rolleyes: :eek:

Moja filozofija: u H&M-u kupujem jeftine, trendi krpice koje ionako nisu nosive vise od sezonu-dvije. Super mi je LOGG, kao sto je vec darin spomenula (imam neke majice stare i po pet godina, a peru se u prosjeku jednom tjedno :eek: :s i jos uvijek izgledaju super) i imam neke stvari iz Hennes Collection (to je vise kao klasika). Odijela i bitnije dijelove garderobe kupujem u kvalitetnijim trgovinama, ali ove stvari 'za upotpuniti' garderobu tipa majice, otkacene carape, spange, lude torbice, opcenito accessories, su mi sasvim cool iz H&M-a. :)

verica
20.06.2003., 11:28
Little Earthquake, ja ti baš ne bih mogla preporučiti neke dućane po Grazu jer već dugo uopće ne idem u shopping u Graz nego samo navratim u H&M kad idem po nešto u Ikeu. Ali, eto ima taj novi shopping centar u kojem navodno ima svakojakih dućana. Ljudi uvijek spominju nekakav CA ili C und A :confused: kao dućan tipa H&M, znači jeftin, ali ja nikad u njemu nisam bila.

Meni je H&M ok, više za ljeto nego za zimu, jer za ljeto ima dosta lanenih stvari a to ja volim nositi - premda je činjenica da te stvari uglavnom odu za jednu sezonu (ali meni se to događa i sa stvarima iz duplo skupljih dućana).

Princeza
20.06.2003., 11:39
verica kaže:
Ljudi uvijek spominju nekakav CA ili C und A :confused: kao dućan tipa H&M, znači jeftin, ali ja nikad u njemu nisam bila.

:D

C&A :D

Popularna skracenica: cheap and awful. ;)

Ja sam par puta usla, pogledala i otisla van. Stvari su totalno bapske (iako u zadnje vrijeme imaju i kao neke 'odjele za mlade'), materijali trecerazredni, krojevi demodirani. Ma, katastrofa.

Romana
20.06.2003., 11:40
Ja apsolutno nisam"nadarena" za kupovinu u H&M-u.Meni su ti njihovi ducani grozno pretrpani ,ja tu nemogu izdrzat vise od 10 min.Sve nesto zbrda,zdola i skoro sve sto uhvatim u ruku nije samo jeftino nego tako nekako i izgleda.Neznam,po mome gustu nisu.Jedino sto imam od njih je jedna slatka roza pamucna pidjama,gore je uska majica kratkih rukava a dole hlace koje se vezu u struku.Osim toga uvijek kad udjem tamo su uzasno dugi redovi na kasi(obicno od opet kasa radi jedna:rolleyes: )i to me dodatno odvrati od bilo kakve kupnje.

Romana
20.06.2003., 11:41
Princeza kaže:

Ja sam par puta usla, pogledala i otisla van. Stvari su totalno bapske (iako u zadnje vrijeme imaju i kao neke 'odjele za mlade'), materijali trecerazredni, krojevi demodirani. Ma, katastrofa. Slazem se:flop: :horor:

Winona
20.06.2003., 15:02
Princeza kaže:

Ja sam par puta usla, pogledala i otisla van. Stvari su totalno bapske (iako u zadnje vrijeme imaju i kao neke 'odjele za mlade'), materijali trecerazredni, krojevi demodirani. Ma, katastrofa.

Cund A ovdje ima stilski skoro pa istu robu kao i Hund M a njihov traper je pet puta kvaliteniji nego od HundM-a

Imaju na svakom katu drugi pravac - recimo klasicna muska odjela, poslovni kostimi, pa odjel za bebe, odjel donjeg vesa im je super jeftin a dobar ( ja imam njihove tange vec 2 godinu i nis im nije, ko nove ). Imaju i trendy cijeli jedan kat. A cipele najludje u gradu. Cista kopija dizajnerskih po cijenama od 30 €

No sto se tice cipela ne svidja mi se kvaliteta.
Imaju i muski ves, dosta kvalitetan.

Septembar
20.06.2003., 15:08
Little Earthquake kaže:
Potaknuta činjenicom da sam ove zime u Finskoj sasvim slučajno prvi put u životu nabasala na njihov dućan i kupila si krasnih stvari za malo love, planiram sad uskoro s frendicama potegnuti put Austrije i malo si obnoviti ljetnu garderobu za more. Ali prije nego što prođem kroz mukotrpan proces organizacije cijelog tog putovanja, htjela bih pitati one koji su vidjeli što H&M nudi ove sezone jel mi se vrijedi mučiti. Pitam jer volim dva stila u oblačenju, romantično i elegantno, i užasava me ovo što je preplavilo naše dućane, army chic i ono neko havajsko šarenilo.
Pa ako ću se s nečim sličnim susresti i tamo, bolje da ni nejdem...
Bila bih vam jako zahvalna...:) hehe
:cool: vidjeti da neko zbog hm ide na dalek pute
meni je HM bukvalno na svakom cosku
ja si uvijek nest nadjem tamo, tam sam golden customer

a sto se tice kolekcije
ovdje u sthlm cak ni u svim radnjama nemas iste stvari, a kamloli u drugoj drzavi
ima puno varjacija, tak da je tesko reci sta ce biti tamo gdi odes

verica
20.06.2003., 15:22
Cheap and awful :D - ne znam, nikad nisam bila, samo mi je kolegica s posla pokazala neku vestu koju si je tamo kupila, onako najobičnija končana vesta. Navodno ima taj C i A u istom onom kompleksu u Grazu gdje je i H&M ali nisam nikad bila u tom dućanu.

Winona
20.06.2003., 15:39
Moja mama je u C und A kupila nekoliko koncanih ( pamucnih ) majci za ljeto,( nisu to sportske T shirt, vise onako kao rukom radjene, pletene ) klasican plavo bez uzorak, pruge uglavnom, majce se peru na 60 stupnjeva i guraju vec drugu sezonu.

Kostale su po 20 €.

Vjerojatno je caka u prepoznavanju kvaltetnih komada odjece cak i u jeftinjim ducanima. Moja mama ima oko za to. Ja znam i fulati.

Romana
20.06.2003., 16:41
A mozda je caka i u tome sto se nekom svidja i koji ducani ispunjavaju njegove kriterije a koji ne:)

TigerLilly
20.06.2003., 17:13
Princeza kaže:
Ja imam dosta rezervirano misljenje naspram H&M trgovina. Neke su odlicne, a neke totalno bez veze.

i ja...

U zadnje vrijeme primjecujem da je H&M u Grazu totalni jad i bijeda :mad: (mislim, super kad dodjes iz Zagreba i usporedis ga s ovdasnjom ponudom i cijenama), dok je recimo u Becu H&M deset puta bolji, isto kao i u Parizu, Londonu i nekim drugim (velikim) gradovima. :rolleyes: Mnogih stvari koje se prodaju na primjer u Parizu u Grazu uopce ni nema (ne da su rasprodane, nego ih ni ne dobiju), sto mi je totalno bez veze. Da ne velim da sam primijetila da u Skandinaviji (konkreno u Svedskoj i Danskoj) prodaju puno kvalitetnije stvari, puno cesce napravljene od prirodnih materijala, nego recimo u austrijskoj provinciji. :rolleyes: :eek:

i s ovim se totalno slazem..npr H&M u Skandinaviji su sasvim fini, uredni (barem oni koje sam ja vidjela)..mislim da su najgori oni u Münchenu..ziva katastrofa..roba se vuce po podu, ljudi je gaze, debele turkinje se guraju s duplim kolicima..meni se povraca od same pomisli da tamo udjem..(al ipak udjem nekad u off peak times i nekad i nesto kupim ;) ;)

TigerLilly
20.06.2003., 17:17
Winona1 kaže:
Cund A ovdje ima stilski skoro pa istu robu kao i Hund M a njihov traper je pet puta kvaliteniji nego od HundM-a

Imaju na svakom katu drugi pravac - recimo klasicna muska odjela, poslovni kostimi, pa odjel za bebe, odjel donjeg vesa im je super jeftin a dobar ( ja imam njihove tange vec 2 godinu i nis im nije, ko nove ). Imaju i trendy cijeli jedan kat. A cipele najludje u gradu. Cista kopija dizajnerskih po cijenama od 30 €

No sto se tice cipela ne svidja mi se kvaliteta.
Imaju i muski ves, dosta kvalitetan.

joj joj joj..nikako mi ne lezi taj C& A..moja sestra tamo nekad kupuje i jos se hvali kako je nasla dobre dilove al ja im prag ne prelazim :rolleyes:

bigblue2010
20.06.2003., 17:55
Meni je H&M OK za pamucne majice, hlace za po doma i za u ducan. Imam cargo hlace stare 3 godine i nista im nije, a i majice koje su puno starije i izgledaju cisto OK.
Imala sam dosta trudnickih stvari i bila sam jako zadovoljna jer su bile trendy i lijepo stajale.
U NY su ducanu veliki i dobro uredjeni, a sjecam se da su takvi u Stockholmu.

Kvejki
20.06.2003., 18:24
TigerLilly kaže:
i ja...

i s ovim se totalno slazem..npr H&M u Skandinaviji su sasvim fini, uredni (barem oni koje sam ja vidjela)..mislim da su najgori oni u Münchenu..ziva katastrofa..roba se vuce po podu, ljudi je gaze, debele turkinje se guraju s duplim kolicima..meni se povraca od same pomisli da tamo udjem..(al ipak udjem nekad u off peak times i nekad i nesto kupim ;) ;)

Hmm...da..uopće nisam razmišljala o tome da nešto što vidiš u Skandinaviji teško možeš naći igdje južnije. H&M u Helsinkiju u kojem sam bila je bio savršen, predivan dućan. Teško da to uopće sliči tome u Grazu :(..a ja isto mrzim kupovati u nekom mjestu gdje se stvari razvlače i gdje kupuju ama baš svi zbog groteskno niskih cijena (kao recimo kad budu rasprodaje u Terranovoj ili onaj grozni Magmim outlet u Ilici) .
Na kraju ću odustati od tog puta i malo "razriješiti kesu" i otići u Sisley. Vidjela sam slatkih stvari ali me cijene nisu pretjerano oduševile. :(

verica
20.06.2003., 18:30
Ja šoping ne volim općenito, a talenta za pronalaženje stvari u dućanima tipa H&M-a isto nemam, i nerviraju me gužve i redovi za kabine. Ipak se par puta godišnje žrtvujem i odem u H&M, jer su cijene stvarno niske a stvari su OK - inače, ovi dućani nekakve 'srednje klase' tipa Sisleya, Benettona, Esprita i inih po Zagrebu su mi zapravo razlog radi kojeg volim kupovati u H&M - cijene su duplo više a kvaliteta podjednaka.

Romana
20.06.2003., 18:36
Neznam sto vama u Zagrebu prodaju u recimo Espritu:confused: ali njihova kvaliteta je daleko visa nego H&M.Benetton je i mene razocarao ako cemo o kvaliteti,stvarno su preskupi za ono sto nude:flop:

Princeza
20.06.2003., 18:37
verica kaže:
inače, ovi dućani nekakve 'srednje klase' tipa Sisleya, Benettona, Esprita i inih po Zagrebu su mi zapravo razlog radi kojeg volim kupovati u H&M - cijene su duplo više a kvaliteta podjednaka.

Rjesenje: odes u te iste ducane u Graz, kupis stvari po osjetno nizim cijenama i jos k tome za shopping od 70€ nadalje dobijes i MwSt (povrat poreza). :)

verica
20.06.2003., 18:40
Prodaju robu marke Esprit :D .. nisam ja baš nešto oduševljena njihovom kvalitetom: evo ove jeseni sam kupila suknju i končanu vestu, istina živa dosta sam ih nosila, pa i prala, ali nakon jedne jesen-zima sezone meni su te stvari nenosive. Tako mi je i roba iz H&M nenosiva nakon jedne sezone, a Esprit košta točno duplo. I još Esprit našije svoj znak na vestu :eek: to mi je koma.

verica
20.06.2003., 18:43
Princeza kaže:
Rjesenje: odes u te iste ducane u Graz, kupis stvari po osjetno nizim cijenama i jos k tome za shopping od 70€ nadalje dobijes i MwSt (povrat poreza). :)

Šališ se, meni se cijene u Grazu nisu činile ništa niže nego u Zagrebu - dobro, istina dugo nisam bila u šopingu osim u Ikea/H&M-u jer mi se ne da, ali gledala sam Esprit i tamo u shopping centru West i ne čini mi se da su cijene niže.

Inače ja UVIJEK platim carinu tako da mi merwer ne znači puno.

Winona
20.06.2003., 18:44
Romana kaže:
A mozda je caka i u tome sto se nekom svidja i koji ducani ispunjavaju njegove kriterije a koji ne:)

ma Romana mini je 90% odjece poznatih imena ali da budem skroz iskrena recimo Lacoste majca je kostala pravo bogatstvo a cisto je sranje :flop: ( prije par godina su bile super, sad proizvode cistu sramotu )

U tim jeftinijim ducanima se zna ubosti takvih komada robe ( i lijepih i kvalitetnih ) jest rijetko, ali treba imati oko za to. Da me vidis u tak jednom puloveru dala bi ruku u vatru da je mexx ili nekaj slicno, a on obicni no name vec nekoliko sezona.

Princeza
20.06.2003., 19:11
verica kaže:
Šališ se, meni se cijene u Grazu nisu činile ništa niže nego u Zagrebu - dobro, istina dugo nisam bila u šopingu osim u Ikea/H&M-u jer mi se ne da, ali gledala sam Esprit i tamo u shopping centru West i ne čini mi se da su cijene niže.

Inače ja UVIJEK platim carinu tako da mi merwer ne znači puno.

Ja u biti svoj shopping cesto obavljam na putovanjima ili u Becu, u koji me s vremena na vrijeme nanese put, a tamo su cijene nesto nize nego u Zagrebu. S obzirom na to da ne kupujem gomile odjece odjednom i s obzirom na to da imam sa sobom kofer u koji to sve spremim (skinem markice i cijene ;) ), uglavnom ne placam carinu na par kosulja i vestica. ;)

Da ne velim da kad god putujem u SAD planski imam poluprazan kofer, jer znam da cu tamo nakupovat hrpu stvari. :angeleye:

croft
20.06.2003., 19:13
Ja nisam zadovoljna bas sa H&M-om...nekako mi roba ne izgleda bas kvalitetno...imam jednu torbicu njihovu i kupaci sam kupila,sta ga reklamira ove sezone Heidi Klum:top: !
Od ovih "jeftinijih" kod mene prolaze samo Mango i Zara!

Romana
20.06.2003., 20:59
Winona1 kaže:
ma Romana mini je 90% odjece poznatih imena ali da budem skroz iskrena recimo Lacoste majca je kostala pravo bogatstvo a cisto je sranje :flop: ( prije par godina su bile super, sad proizvode cistu sramotu )

U tim jeftinijim ducanima se zna ubosti takvih komada robe ( i lijepih i kvalitetnih ) jest rijetko, ali treba imati oko za to. Da me vidis u tak jednom puloveru dala bi ruku u vatru da je mexx ili nekaj slicno, a on obicni no name vec nekoliko sezona. Ja nigdje nisam napisala da je sva odjeca koja nema neko poznato ime sranje(i ja imam bezimenih stvarcica koje jako volim i dobre su kvalitete)ali C&A je meni definitivno:flop:

lahor
21.06.2003., 01:33
H&M sam otkrila tek ovo ljeto. Svi su mi pricali kako je ocajne kvalitete, ali ja sam ostala ugodno iznenadjena. Ako se stvari budu dobro odrzale, idem tamo i u shopping pred zimu.

C&A - bapska roba! Cak mi je i donje rublje grozno.

Winona
21.06.2003., 10:17
lahor kaže:
H&M sam otkrila tek ovo ljeto. Svi su mi pricali kako je ocajne kvalitete, ali ja sam ostala ugodno iznenadjena. Ako se stvari budu dobro odrzale, idem tamo i u shopping pred zimu.

C&A - bapska roba! Cak mi je i donje rublje grozno.

U kojem gradu si to bila ?

Ovdje gdje sam ja, SAV donji ves im je kopija poznatih firmi, iste stvari ( doslovce iste ) sam nasla u Palmersu i La Perli i slicnim ducanima.

Donje rublje mi je slaba tocka tak da se malo u to i kuzim a da je ovdje hite zatvorenih ociju u C und A odjel ja ne bi vidjela razliku.

Ja tamo cak nisam nasla postene gacice za moju mamu, sve je bilo kao iz sex shopa.

Inace odjel za malde ( kat od nekih 200 kvadrata je pun robe identicne HundM-u i Fishborn-u i NewYorkeru.

Dovodi me do zakljucka da se po nekim mjestima zaista manje trude.:confused:

Septembar
21.06.2003., 10:46
TigerLilly kaže:
i ja...

i s ovim se totalno slazem..npr H&M u Skandinaviji su sasvim fini, uredni (barem oni koje sam ja vidjela da uglavnom jesu. kad su snizenja zna isto bit sve pretrpano, i previse svijeta, ali uglavnom se trude iomat osoblja sto ce to sredjivat direktno. hebote jes im posao, ici cijeli dan za kupcima i slagat robu :rolleyes:

lahor
21.06.2003., 12:33
Winona1 kaže:
U kojem gradu si to bila ?

Sad nedavno u Barceloni. A par godina prije u Muenchenu. Sve u svemu - strava.

Mozda stvarno nije ista roba svugdje, a opet moguce i da nam se ukusi razlikuju makar ja stvarno imam standardan ukus - mladenacke krpice, nista pretjerano niti preklasicno. Cak je i izbor bio nikakav - boje uglavnom bijela i crna. Mozda je ipak stvar u trgovini.

Winona
21.06.2003., 19:41
Lahor, C und A u Frankfurtu ima ovaj odjel za mlade tek godinu dana.

Moj ukus - najlakse cu ga opisati ducanima poput eprita, mexx-a i slicno. U donjem vesu nisam konzervativna. Bar mislim.

Gledla sam da ti stavim link na njihov ducan ovdje ali

ovo je sve kajs am nasla (http://www.c-and-a.com/de/#)

Na webu imaju zaista los izbor.

Klikni na Trends. Sa malom strelicom desno listas po stranici. Ima naslikan tocno svijetlo plavi tanga komplet kojisam tamo kupila. 4 slikica.

hebote jes im posao, ici cijeli dan za kupcima i slagat robu

pa nije posao snova ali jest posao. Osobno bi radije radila i takvo nesto nego bila bez love. Kad bi morala birati.

Lilly
22.06.2003., 00:02
H&M pristojan ali moras dobro gledati. Slazem se sa Princezinim komentarima. Zadnjih godina me muski dio svaki put uspije razocarati jer se cini da se orjentiraju na gay segment i ne nude narocito puno stvari za svaki dan. Vecina su uske sinteticke stvari pa jos sa razlicitim vrstama sjajnih materijala. :rolleyes: Ili je to mozda specificno za Amsterdamske filijale? ;) :)

C&A jedino za klince. Ostalo sve bapsko s tim sto je kolekcija 5th sense nesto pristojnije kvalitete (za starije zene).

Za mene: Esprit + H&M (uz pazljivo gledanje) = zakon
Zara, SPS, Didi, Vero Moda, MNG = imam par stvari od svake ali to su sve stvari koje su bile nesto drugacije od ostatka. Obicno bolje kvalitete i jednostavnije krojene. Generalno mi ove imaju previse ne ozbiljne stvari, ustvari za mlade od mene koje pozorno prate svaki trend. Ja imam svoj stil i ne osciliram previse + ko bi samo isao u tolike shopinge da ostanem u trendu?

Kvejki
22.06.2003., 09:35
E da, ta Zara..di to ima? O tome sam puno slušala i vidjela neke jako lijepe slikice po novinama. Znam da ima u Španjolskoj, vidjela sam ali nismo imali vremena ući, a od maturalca nisam tamo bila i vjerojatno neću ići :(
Ima u Austriji?U Grazu?

Winona
22.06.2003., 10:55
Ili je to mozda specificno za Amsterdamske filijale?

Mozda. Ja nedavno ( Frankfurt ) nisam mogla naci nista otkaceno. Vecina stvari za muske su bile pamucne majce ili pamucne kosulje u bez i plavom te one 7/8 hlace.

Nis za navecer van izaci.

Zara ima u Njemackoj isto. Nisam zadovoljna ponudom. Ono sto sam uspjela vidjeti je bila mahom sintetika ili ili velik postotak doticne, a to ne volim nositi.

bigblue2010
22.06.2003., 16:03
Meni se isto cini da se H&M poceo orijentirati na gay publiku, bar ovi kod mene.

Pred jedno mjesec dana sam tamo kupila musku kosulju ili tuniku, sto li, dugu s dugim rukavima, ono tanko indijsko platno, zlatno zuta, to mi je za brod da ne izgorim na suncu. Dodjem doma, a muz kao iz topa: Kaj si pocela ici u gay ducane?

darin
22.06.2003., 19:12
Winona1 kaže:
Lahor, C und A u Frankfurtu ima ovaj odjel za mlade tek godinu dana.

Cund A uopce nije toliko los. Ovisi kako si izaberes. Odmalena mi je mama tam kupovala obleku i sve je bilo super. Od badica preko kosulja, majica, hlaca...i nije skupo. A kvaliteta je oke.

Ali kad se sjetim onoga na Zeilu...:bang: odvratan mi je. Onak neakva postsoc. gradjevina, sa onim uzasnim svjetlima unutra...mrzim takve ducane.

Kaj imaju oke cipele? Koje god da sam u De duckasima vidla, sve su mi bile horor. Bas grozne...

Princeza
22.06.2003., 23:52
Lilly kaže:
Zadnjih godina me muski dio svaki put uspije razocarati jer se cini da se orjentiraju na gay segment

...

Vecina su uske sinteticke stvari pa jos sa razlicitim vrstama sjajnih materijala.

:eek: :eek: :eek:

Uzela si mi rijec iz usta! :D

Ista stvar s H&M trgovinama u Grazu, Becu i Parizu! Vjerojatno! Fakat je sve ili sinteticko, ili sjajno, ili preusko ili vec nesto... :rolleyes: Prije su jos k tome imali svilene bokserice, a sad imaju te iste modele od poliestera, bljaaaaak! :flop:

Inace, Zara postoji na par mjesta u Becu (u Kaertnerstrasse i na Grabenu odmah do Haas Hausa, tj. Katedrale) i sasvim je cool, iako ja bas ne kupujem tamo (nemam nis protiv, jednostavno se nikad nije potrefilo).

Lilly
23.06.2003., 01:16
Te muske od poliestera su ti jako sexy. Ja ih ovde vidam na MTV i drugim muzickim kanalima kad je lafa neka svirka, a tipici nose tako uske crne + sjajne bokse. :rolleyes:

Znas sta mi je bilo totalno super sega u H&M na muskom odjelu?

Nesto za sto jos ne postoji ime (ili ga ja ne znam) a neki je prelazni oblik izmedu kosulje i tunike. Da je prelazni oblik prema necemu (visi stupanj u zivotu odjevnog predmeta?) je, osim zbunjujuceg oblika, dokazivalo i to da je krojeno iz kosine materijala.

To ti je kad indijsko platno (ono naborano, kao poguzvano sto fino prati liniju tijela :) ) nije krojeno tako da te linije poguzvanog idu okomito nego ukoso.

Stvar je dakle tako naborana, krojena ukoso i jos su joj rubovi rukava izvuceni na spic koji visi, brat bratu, do jako blizu koljena.

Tako uvrnut materijal na rukavima radi sljedecu bitnu stvar: tamo gdje je misic nadlaktice se skupi, u visini ramena se kao malo siri, na podlaktici je malo zvonast i onda zavrsava u spic. Ko ima sposobnost zamisljanja sada gusta. :)

Oko vrata je isto bilo izvedeno neko cudo preuzeto sa skice nekog arhitekta, a kombiniralo je komade materijala i lafa trakice pa se one kao nesto provlace pa vezu ili totalno rasire pa zapletu sa chest hair (ko ima)....

Jedan pogled na tu stvar je izazvao buru emocija...

Princeza
23.06.2003., 01:34

Opis koji si dala motivirao me da kopam po H&M siteu, ali tako se sporo otvara :rolleyes: da cu poludit. :flop:

U svakom slucaju ti vjerujem za buru emocija. ;) I umiranje od smijeha, takodjer. :jumping:

sunčica
23.06.2003., 11:05
meni su se najbolje pokazale noname stvari

od ostalih - idem u Benetton i Sisley na sniženja (onda im se izjednači omjer kvalitete i cijene :D ), volim Esprit i Mexx

Iz H&M imam nekoliko stvari koje su bile jeftine i dobre kvalitete, ali su baš ono neke majičice, suknjice i sl. Ništa zahtjevno.

Da li je ono u Zgb U Importanne Galeriji uopće H&M?

Princeza
23.06.2003., 15:07
sunčica kaže:
Da li je ono u Zgb U Importanne Galeriji uopće H&M?

Nije, ali na neku foru prodaju (neke) njihove stvari. :confused: Sverc?! :confused: ;)

Winona
23.06.2003., 15:24
Prije su jos k tome imali svilene bokserice, a sad imaju te iste modele od poliestera, bljaaaaak

H und M mi ima zavidnu ponudu pamucnih bokserica. ( platnene i slicno ). Mislim da 90% bokserica moga muza potjecu od tamo, sve ih kuham i nis im nije. Zadnje kupljene prije 10-ak dana.

Ali kad se sjetim onoga na Zeilu...

stima, no svaki shopping centar ima Cund A trgovinu, recimo NWZ ili MTZ ili Hessen centar.

Princeza
23.06.2003., 16:03
Winona1 kaže:
H und M mi ima zavidnu ponudu pamucnih bokserica. ( platnene i slicno ). Mislim da 90% bokserica moga muza potjecu od tamo, sve ih kuham i nis im nije. Zadnje kupljene prije 10-ak dana.

To znam, i moj muz si tu i tamo kupi pamucne bokserice u H&M-u, a moj tata si ih manje-vise stalno kupuje tamo, ali pricam o tome da su prije imali svilene, a sad su ih zamijenili poliesterskim, kao da su ljudi glupi ili kaj?! :eek: :rolleyes:

Osim toga, H&M uopce vise nije onako jeftin kakav je bio, a imidz trgovine (nered, sve nabacano, otvorena samo jedna blagajna, dugi redovi za kabine, jos duzi za placanje...) je jos uvijek kao da dijele obleku besplatno, a ne kao da ju prodaju. :rolleyes:

Winona
23.06.2003., 16:34
svilenih se sjecam ima i tih u njegovoj ladici.

Kaze da su ljeti bile jako ugodne. Meni je bezveze dati 4 puta vise love za neke marka stvari kad s epokazalo da u tom segementu H und M daje jednaku kvalitetu.

Inace izbjegavam ducane u centru i esprit, i H und M i dm i parfumerije. U shopping centrima na rubu grada se nadju ite iste stvari uz manje stresa.

Imas pravo u H und M zna biti nesnosna guzva i neuredan ducan, no ja to sve gledam kao cijenu kupovanja recimo u subotu popodne u takvom ducanu.

Isti ducan oko 9 ujutro je za ne prepoznati.

Princeza
23.06.2003., 16:43
Winona1 kaže:
Meni je bezveze dati 4 puta vise love za neke marka stvari kad s epokazalo da u tom segementu H und M daje jednaku kvalitetu.

Pa i meni. Zato sam i voljela kupiti neke stvarcice u H&M-u, ali vidim da im s godinama kvaliteta ide prema dolje, a cijene stalno lagano rastu.

Sad im poliesterske bokserice kostaju isto (ako ne i koji cent vise) od svilenih bokserica prije par godina! :eek:

Crow Jane
24.06.2003., 10:53
Meni je dobar H&M za vulgaris crne majice, badiće i tange! :cool:
Inače mi je NewYorker ~ :s

U Grazu, u onom shopping centru di je Ikea ~ :rolleyes: je sve zbrda zdola dok dojdu Balkanci pa preturaju po robi :D i tam ne kupujem. Ovdje u WA :s uz H&M i NewYorker ima KappAhl i Cubus kaj je ekvivalent H&M-u i ima dobrih badića i donjeg rublja, Mango mi je nekak bezveze, ali mi je River Island mrak. :cool: :D
Nije baš ful jeftin al je bolji od Esprita koji mi je precenjen dozla boga.:rolleyes:

blondie_30
25.06.2003., 12:10
Pa H&M i nije neki "hoch" ducan; ali zna se naci dobrih i kvalitetnih stvari. Mislim da je jedan od boljih ducana za kupovat "svakodnevnu" obleku.

A ako hocete stvari s potpisom --> Peek & Clopenburg (ak se tak pise) gdje pernata jakna kosta 25 000 ATS :D

croft
25.06.2003., 12:39
Istina,u H&M-u moze se i naci lijepog donjeg rublja,ali nakon nekoliko pranja,ono nije vise isto kao kad se kupi...:mad:
Jos sam se jednog ducana sjetila u Berlinu-Tally Weijl,tu obavezno navratim kad sam gore...Odjeca jako moderrna,za mlade,ali i cijene prihvatljive!
I u NewYorkera se moze naci zgodnih stvari!

Winona
25.06.2003., 16:28
A ako hocete stvari s potpisom --> Peek & Clopenburg

to je ime robne a ne dizajnerske kuce.

To je isto kao da si u NAMI vidjela jaknu za 2000 € a ne proizvodi ju NAMA nego neka deseta firma.

Inace ta robna kuca se broji medju jeftinije, i prosjecna cijena pernate jakne je ove zime bila 250 € ( bilo je jeftinijih i skupljih ) mozda si bas nabasala na neku skupu marku

H und M muski donji ves, On ima bokserica starih po 3- 4 godine peru se non stop i jos su ko nove.

H und M zenski donji ves , imam par tangi i 1 grudnjak, nakon pranja super :) , ne vidi se ni da su jednom oprane.

Lilly
25.06.2003., 16:52
Peek & Kloppenburg (holandezi :)) ovde izgleda kao rasprodaja stvari sa bakinog tavana. Prodavnica u Amsterdamu, na Damu, odmah pored Mdm Tusseaud's, od silnih kvadrata ima pristojne stvari u podrumu gdje su djecije stvari. Prvi kat je kriza. Drugi, tu i tamo nades nesto sto pomiluje oko ali nije za probat, treci lafa ima nekih mladalackih stvari ali je generalno prilicno kriza. Esprit cosak i cosak sa svecanim haljinama je jedino gdje mozes prici. Traperice, mozda i jesu neka marka, ali su totalno out.

Negdje drugo su mozda pristojniji, ovde slabasno. I ja ih ne smatram narocito jeftinim, smatram ih samo ruznim. Obzirom kako su stvari ruzne, moze se reci da su skupi.

Winona
25.06.2003., 16:59
peekcloppenburg (http://www.puc-online.de/online/Push/de/pcfashion/5509740473/fs_pcfashion)

Pod unsere Sortimentwelt ( podnaslov marke ) ima lista firmi ciju robu prodaju.

Stvari poput Max Mare ili P. Cardin-a su skupe kao i inace a esprit je po cijenama jednak onome iz vlastitog ducana.

Imaju dobru kvalitetu kasmir pulovera.Po cijeni koja prilici kasmir puloveru.
Muske kosulje su kvalitetne. Za sebe nisam tamo puno kupovala.

debelakrava
25.06.2003., 23:30
ja sam skuzila da ej h&m u centru graza puno bolji i opskrbljeniji i prazniji ljudima nego onaj u predgradju pored ikee.
newyorker je isto super s relativno normalnim cijenama...
neznam, razmisljam da se zaletim do italije prije mora po badice...jel zna ko kako se krecu modeli i cijene???

blondie_30
26.06.2003., 11:15
Winona1 kaže:
to je ime robne a ne dizajnerske kuce

U Becu je to robna kuca koja prodaje iskljucivo dizajnerske stvari... Koje kostaju :horor: (a uglavnom tako i izgledaju; ali imaju potpis :angeleye: )

blondie_30
26.06.2003., 11:18
Winona1 kaže:
H und M zenski donji ves , imam par tangi i 1 grudnjak, nakon pranja super :) , ne vidi se ni da su jednom oprane.

:top: ja tange vulgaris (pamucne za svaki dan) kupujem UVIJEK u H&M-u (jeftine su a stvarno su kvalitetne i udobne)

Princeza
26.06.2003., 11:42
blondie_30 kaže:
U Becu je to robna kuca koja prodaje iskljucivo dizajnerske stvari... Koje kostaju :horor: (a uglavnom tako i izgledaju; ali imaju potpis :angeleye: )

Je, bas sam se i ja sjetila beckog Peek & Kloppenburga. :rolleyes: Osim prizemlja, koje ima fakat bapske stvari (ali skupe :rolleyes: ), ostatak su totalno dizajnerske krpice ~ u podrumu jeftinije 'za mlade' (CK, Esprit, French Connection ako se ne varam i njima slicni), a na katovima dizajneri tipa MaxMara i slicni.

Ima i jedan njihov ducan u SCS-u (Shopping City Sued, na juznom izlazu iz grada, jako prakticno za nas iz Hrvatske ~ taman nam je usput :angeleye: kad idemo kuci ;) ).

A kaj se tice vesa iz H&M-a, kod mene je situacija sljedeca: moj tata godinama nosi njihove bokserice i odusevljen je njima. Muz ih kupi samo tu i tamo. Ja imam odlicna iskustva s grudnjacima i grozna s gacicama. :o

penelop@
26.06.2003., 11:51
Winona1 kaže:
[B a esprit je po cijenama jednak onome iz vlastitog ducana.
[/B]

Ne uvijek, jednom sam kupila odijelo koje je bilo 20-ak eurica skuplje nego u Esprit ducanu. A znala sam naletit na majice smijesno jeftine.

Princeza
26.06.2003., 12:05
U beckom Peek & Kloppenburgu je Esprit malo skuplji nego u svojim vlastitim ducanima, ali zato kad su snizenja, onda se fakat raspistolje. ;)

Winona
26.06.2003., 15:19
blondie_30 kaže:

Nekako ne vjerujem da im se sortiment drasticno razlikuje od zemlje do zemlje.

Do sad sam u svim robnim kucama Peek-a nailazila na iste marke.

Nekoliko njih ( kao recimo esprit ) ne bi nikad svrstala u dizajnerske stvari.

A sad - nema tu prostora cudjenju, zvucna imena uvijek kostaju puno, bilo u robnoj kuci bilo u njihovom ekskluzivnom butiku.

bigblue2010
26.06.2003., 22:11
V Ameriki nema pamucnog vesa u H&M-u. Samo neki sljasteci poliester :horor: .

mirta
26.06.2003., 22:46
Kad sam zadnji put bila u frankfurtskom Peek & Kloppenburgu na Zielu isto su imali dizajnerske stvari, drugi i treći kat, to je bilo prije dvije godine i bila je to solidna robna kuća. Tamo sam prije jedno deset godina vidjela apsolutno najljepsi kaput ikad, na sniženju od 50 % cjena mu je debelo premašivala moj tadašnji budžet za garderobu a i sadašnji bi :(

Winona, u kakvom je stanju sad?

Moji nećaci imaju skoro svu garderobu iz H&M, kvalitetna je, lijepo dizajnirana i pristupačnih cjena. Kvalitetnu i slatku odjeću za klince i ne skupu radi jedna francuska kuća Du Pareil au Meme, http://www.dpam.fr/ , šteta da nemaju odjeću i za odrasle :)

Princeza
27.06.2003., 00:31
bigblue2010 kaže:
V Ameriki nema pamucnog vesa u H&M-u. Samo neki sljasteci poliester :horor: .

Ali su zato trgovine puno urednije, roba je ljepse slozena, a prodavaci su 'americki ljubazni', a ne 'europski nezainteresirani'. ;)

Sve ima svoje pluseve i minuse. :o ;)

Winona
27.06.2003., 09:55
Mirta; i sad imaju dizajnerske stvari . I one normalne. Tu mislim na esprit, Betty Barclay. Ja to ne ubrajam u dizajnerske firme.
Isto tako kasmirski pulover sam tamo platila tocno koliko bi ga platila i u bilo kojem drugom ducanu - naravno s tim da gledam da su iste kvalitete.

No kad je vec samo par metara dalje ogroman ducan od Esprit-a onda radije odem tamo i skupljam bodove na esprit karticu.

Winona
27.06.2003., 17:29
update; danas bila na mjestu zlocina

Hund M 80% muske robe je u bez, tamno plavoj i bijeloj boji, materijal pamuk ili lan.

Na cijelom katu sam nasla svega 3 sinteticke majce. Princeza je bila u pravu nema svilenih bokserica vise, samo poliester.

Pamucih ima . Preslatkih. Ja opet kupila dvoje : bijelo plave prugice i bijelo plave sitni karo. Cijena 6,90.

Traju godinama. Kao i bijele T -Shirts koje On nosi kao donji ves.

Za drugo ne znam kako se ponasa u pranju, nema nista drugo od H und M-a

Zenski odjel, vise sintetike. Ali svejedno puno pamuka i lana.

Urednost - do 17:30 i izuzev subote , jako uredno cak.

Za vrijeme nakon 17:30 i los izgled ducana nije nuzno kriv personal nego babe koje nakon zavrsetka radnog vremena pomahnitaju vec na ulazu u ducan i sve razbacaju.

Peek i Cloppenbenburg, na preko 700 kvadrata u prizemlju nepregledan broj majci i kosulja ( muskih i zenskih ) svih krojeva i boja.

Prevladavaju prirodni materijali, kvalitetne stvari i stil vise klasican ( jako blizak epriju i mexx-u ) Cijene od 15 - 25 € za majce i kosulje 35 € za ljetne haljinice i 45 € za lanene hlace.

Zbog ovog gore navedenog ne bi ovaj ducan nazvala skup.

Napominjem ovo nije bila dizajneska odjeca ( koju isto drze ) ali ja takvu ni ne nosim.

Winona
27.06.2003., 17:32
U Peek & Cloppenburgu su ovo cijene IZVAN sezonerasprodaje.

TiNa.
27.06.2003., 22:57
cure je li ijedna od vas cula za gospodju jagodu spuzevitch? njezini modeli su fenomenalni!! ja naprosto ne znam zasto sve trosite vrijeme na te gluposti, trazenja, obilazenja, pariz, bec, valjevo, gradacac kad jedna takva stilistica zivi jako blizu sviju nas. mislim..cudi me da je niko do sad nije spomenuo :confused:

Winona
28.06.2003., 13:07
pa daj daj neki link da vidmo kaj teta radi

Inace jel to pod temu HundM ili vise za temu dizajnerska odjeca u Hrvatskoj ( pretpostvljam da doticna dizajnira ? )

TiNa.
28.06.2003., 13:41
e pa sad ne znam jel ima sta na netu, tek ulazi u đir. a dizajnira ona...jos ako si dobar s njom, imas vezu.. napravit ce ti osobno sta zelis. ma teta je cudo. da je nema trebalo bi je izmislit

Winona
28.06.2003., 13:42
a di se ona moze naci ?

bigblue2010
28.06.2003., 14:09
Dok sam bila u Zagrebu, privatno mi je sivala jedna gdja Jagoda, ali se ne sjecam prezimena. Inace je dizajnirala i za Charlie - da li je to ona?

Ako je - mogu samo preporiuciti. Ima odlicne ideje i prekrasno ih sprovede u djelo.

verica
29.06.2003., 15:43
Lilly kaže:
H&M pristojan ali moras dobro gledati. Slazem se sa Princezinim komentarima. Zadnjih godina me muski dio svaki put uspije razocarati jer se cini da se orjentiraju na gay segment i ne nude narocito puno stvari za svaki dan. Vecina su uske sinteticke stvari pa jos sa razlicitim vrstama sjajnih materijala. :rolleyes: Ili je to mozda specificno za Amsterdamske filijale? ;) :)

Ne znam za druge filijale, ali za ovu u Grazu ovo definitivno stoji što se tiče muške robe. A moj muž tvrdi da stoji i za par H&M dućana u kojima je bio ovo proljeće u Berlinu. Uglavnom, moj muž si već duže vrijeme u H&M-u apsolutno ništa ne uspijeva kupiti, a prije je baš dosta kupovao tamo, pogotovo veš i sportske majice. U H&M u Grazu jednostavno više uopće nema LOGG stvari za muške nego su sve stvari one druge linije - Conwell možda :confused:

Inače prva stvar koju sam ikada kupila u H&M-u su bile baš dvoje boxerice za muža. Prijateljica me u Beču odvela u H&M i rekla 'vidjet ćeš kako ima super stvari', a meni je sve izgledalo grozno, nabacano i sintetičko, ali ipak sam našla dvoje super boxerice.

NIPPON
29.06.2003., 16:48
verica kaže:
Ne znam za druge filijale, ali za ovu u Grazu ovo definitivno stoji što se tiče muške robe. A moj muž tvrdi da stoji i za par H&M dućana u kojima je bio ovo proljeće u Berlinu. Uglavnom, moj muž si već duže vrijeme u H&M-u apsolutno ništa ne uspijeva kupiti, a prije je baš dosta kupovao tamo, pogotovo veš i sportske majice. U H&M u Grazu jednostavno više uopće nema LOGG stvari za muške nego su sve stvari one druge linije - Conwell možda :confused:

valjda si dosla u krivo vrijeme ja sam bio prije mjesec dana u Seizbergu to ti je malo prije Graza na samoj auto cesti i kupio sam dvije LOGG majice i hlace:top: kaj ces nemas srece:D

Winona
29.06.2003., 17:54
a ja se i dalje cudim.

Kako im se sortiment razlikuje od filijale do filijale.

Inace zapravo HundM je bas i poznat po pamucnim majcama. LOGG je ovdje normala.

Verice, i ja sam poklonik prirodnih materijala i iskljucivo takve kupujem u HundM -u njihov pamucni ves ( i muski i zenski ) a nedavno sam kupila laneni prsluk i hlace.

Frendica je kupila slican komplet prosle godine , ja vidjela da se i nakon godinu dana super drzi pa probala i ja.

Ne razlikuje se ( opran je vec dvaput ) od hlaca jedne poznate marke koje su kostale nekih 100 € vise.

verica
29.06.2003., 19:58
NIPPON kaže:
valjda si dosla u krivo vrijeme ja sam bio prije mjesec dana u Seizbergu to ti je malo prije Graza na samoj auto cesti i kupio sam dvije LOGG majice i hlace:top: kaj ces nemas srece:D

Ja i mislim da se ovaj H&M kod Ikee pokvario jer se otvorio taj novi shopping centar.

Inače stvarno ne znam kakvi su H&M-ovi po drugim gradovima, ja sam bila u H&M-u samo u Grazu i Beču, ali mi je bilo super smiješno kako si je moj muž kupio jednu košulju u Berlinu i rekao da je to bila jedina normalna košulja u H&M-u, i onda sam ja vidjela tu istu košulju u Grazu, i opet je bila jedina normalna :D

E da, kad sam napisala da nema LOGGa zapravo sam mislila na muške boxerice - u Grazu više uopće nema LOGG muških boxerica, bar ih ja već jako dugo nisam vidjela.

NIPPON
29.06.2003., 22:42
verica kaže:
Ja i mislim da se ovaj H&M kod Ikee pokvario jer se otvorio taj novi shopping centar.

nebi znao ovo mi je bio prvi put da sam tamo bio u shopingu i ovaj shoping centar me fakat odusevio:s ogroman je i moze se naci super stvari
btw samo da pitam ekipa prica da ima neki H&M u centru Graza pa me zanim dali neko zna gdje je to i ako moze malo objasnjenje kako stici do tamo:top:

Crow Jane
30.06.2003., 09:27
H&M u Warszawi je tak - tak ...:rolleyes:
Ima dobrog donjeg veša i badića..al sve ostalo mi zgleda ko da je krava žvakala....aj su zato obične majice po 15 kn. :angeleye:

chiquita
07.07.2003., 15:01
NIPPON kaže:
nije Seizberg nego Seiersberg.

chiquita
07.07.2003., 15:06
NIPPON kaže:
nebi znao ovo mi je bio prvi put da sam tamo bio u shopingu i ovaj shoping centar me fakat odusevio:s ogroman je i moze se naci super stvari
btw samo da pitam ekipa prica da ima neki H&M u centru Graza pa me zanim dali neko zna gdje je to i ako moze malo objasnjenje kako stici do tamo:top:
ima čak dva u centru graza.
nemam ti kaj objašnjavati dođi u centar graza i tamo di je ona autobusni kolodvor, pa mali trgić sa fontanom, prek puta je HM i u blizini toga još jedan.

NIPPON
07.07.2003., 20:17
chiquita kaže:
nije Seizberg nego Seiersberg.

hvala na ispravku netocnog navoda:s hebiga znao sam da pocinje na s ovo ostalo je bila lagana improvizacija:D

NIPPON
07.07.2003., 20:20
chiquita kaže:
ima čak dva u centru graza.
nemam ti kaj objašnjavati dođi u centar graza i tamo di je ona autobusni kolodvor, pa mali trgić sa fontanom, prek puta je HM i u blizini toga još jedan.

thx valjda cu se snaci a ovak i onak moram jos jednom vidjet onaj otok na muri tak da cu svrljat dok ne nadjem:cool:

misery-
01.08.2003., 21:51
ja sam u Zurichu uspjela nać jedno 5 h&m-ova i sa svakim sam zadovoljna :cerek:

roba stvarno raznolika, za sve ukuse.. samo da je nakit malo jeftiniji:(

Fruttie
04.08.2003., 11:05
Idem u Graz u ovaj novi šoping centar sutra po prvi put - cilj: H&M i neki dućan sa sportskom opremom (trebam veliki ruksak za kampiranje). Baš me zanima ponuda u tom novom H&M - jel zna netko dal su već počele rasprodaje? :klopa:

misery-
04.08.2003., 19:07
pa rasprodaje ti sad završavaju:p

blondie_30
06.08.2003., 18:01
Luđakinja kaže:
pa rasprodaje ti sad završavaju:p

zavrsile prije dva tjedna (btw. nisi nista propustila :flop: )... il su meni kriteriji porasli (eeee, nisu) il sam stigla prekasno (nisam ni to); al sve manje stvari mi se svidja

btw. update --> P&C prizemlje :horor: bapske stvari; podzemlje i visi katovi :horor: cijene i cudne stvari :(

kupila: 3para cipela ;)

NIPPON
01.10.2003., 18:10
Jel neko zna kad im opet počinju rasprodaje:) potrebna mi je obnova zimske obleke pa ak budu u bližoj budučnosti budem se strpil:D

blondie_30
01.10.2003., 18:38
NIPPON kaže:
Jel neko zna kad im opet počinju rasprodaje:) potrebna mi je obnova zimske obleke pa ak budu u bližoj budučnosti budem se strpil:D

Bec --> kraj 12.mj. pa negdje do polovice sijecnja

Billi
02.10.2003., 09:11
O kakavom se to novom shopping centru radi? Vec dugo nisam bila u A ali idem sad u subotu pa bi vidjela o cemu se radi.

NIPPON
02.10.2003., 10:32
blondie_30 kaže:
Bec --> kraj 12.mj. pa negdje do polovice sijecnja

Šteta do onda nikak nemrem izdržat :(
U svakom slučaju hvala na informaciji:s

NIPPON
02.10.2003., 10:36
Billi kaže:
O kakavom se to novom shopping centru radi? Vec dugo nisam bila u A ali idem sad u subotu pa bi vidjela o cemu se radi.

Ako misliš na ovaj u Seiersbergu definitivno ti se isplati otić nemreš ga fulat a samoj autocesti za Graz ti je skužit češ reklame

Billi
02.10.2003., 10:55
NIPPON kaže:
Ako misliš na ovaj u Seiersbergu definitivno ti se isplati otić nemreš ga fulat a samoj autocesti za Graz ti je skužit češ reklame

Super! Otici cu vidjeti kaj ima. Moram i do Ikee svratit:lux:

Cinnamon Girl
07.10.2003., 16:47
debele turkinje se guraju s duplim kolicima

hehe, takvih ovdje nema mnogo u H&M. uglavnom dolaze mladi koji zele biti u trendnu, a nemaju love da kupe nesto jako kvalitetno. no kako je cijeli H&M uglavnom rob trenda, nije ni bitno koliko je kvalitetna njihova garderoba, jer se tak i tak ne moze nositi vise od jedne, dvije sezone.

medjutim, s vremena na vrijeme se moze naci nesto kvalitetno i jeftino. recimo odlicne kozne pantalone za 100 euro! nek mi neko kaze da to nije jeftino. a sasvim fina koza. nakit - bizuterija - uvijek po pristupacnim cijenama. pidzame i donji ves, takodje prilicno kvalitetno i jeftino. odjeca za sport (fitness, yoga, trcanje), takodje se moze naci prilicno kvalitetno. rukavice, kako kozne tako i pletene, od prave vune. veoma pristupacno. salovi, kape... why not?

jedina veca mana je sto pola grada u tome hoda!

od drugih radnji koje su ovdje jako popularne, sa visim cijenama, ali svejedno pristupacnim, su zara (koja ima definitivno najbolja snjizenja na svijetu!!!), zatim mango. tamo se stvarno moze naci sve i svasta - za svakoga.

verica
09.10.2003., 09:02
Evo jedne male životne mudrosti: nikada, ali NIKADA nemojte ići u H&M u Grazu na dan kad je u Hrvatskoj državni praznik.

NIPPON
09.10.2003., 10:25
verica kaže:
Evo jedne male životne mudrosti: nikada, ali NIKADA nemojte ići u H&M u Grazu na dan kad je u Hrvatskoj državni praznik.

Da nije bila lagana gužva:D
Dobro da mi još nije sjela lova jel sam i ja mislio iskoristit ovu srijedu za shoping u Grazu:cool:

verica
09.10.2003., 10:28
NIPPON kaže:
Da nije bila lagana gužva:D
Dobro da mi još nije sjela lova jel sam i ja mislio iskoristit ovu srijedu za shoping u Grazu:cool:

Dva i pol sata čekanja u redu u H&M-u!

Koliko smo čekali na granicama i u redu za merwer nismo niti zbrojili.

Kvejki
09.10.2003., 12:51
Hehe..ocito da su svi jucer isli...a moglo se i vidjeti na granici :)

Ja sam isto jucer bila...katastroficno..ne znam kad sam postala takav snob ali nisam mogla u miru kupiti nista usred onog natezanja, guranja, i razbacivanja odjece..

Na kraju sam kupila u H&M-u samo neke sitnice, salove,rukavice i nakit, jer su mi se bas svidjeli...i jednu vestu..

Opcenito..obavljeni shopping nije vrijedio cekanja na granici...

I da...htjela sam si kupiti neko donje rublje..al ono sto sam vidjela tamo je bila jeziva grozota..brr...ne zelim se ni prisjecati..boje katastrofalne, a materijal..boze..ko topljena plastika..

verica
09.10.2003., 13:05
Ha ha ja nisam snob - baš me briga za naguravanje i razbacivanje, ali jučer nije bilo ničega za kupiti. Za što god sam se uhvatila ostao je samo broj 34 ili 46. Moja sestrična s
kojom sam bila je dobro prošla jer ona nosi 34 - ali ja :flop:

Ali nije meni najgori red bio na granici nego na blagajni H&M-a - tu se čekalo satima :rolleyes:

Sve u svemu, muž mi je rekao da mu je to bio definitivno zadnji shopping u Austriji u životu, i da ga više nikad niti ne pitam hoće li ići samnom.

Crow Jane
09.10.2003., 13:30
Ovdje je nastala takva pomama za HMom da se u roku 2 mjeseca otvara treći....:D a gužva je anfakinblivbl

A cijene su ~ :s :s :s manje neg u Grazu

samo se bojim ulaska EU...:rolleyes:

verica
09.10.2003., 13:48
Joj, cijene su i u Grazu fakat niske. Evo ja sam si kupila samtasti šos - jedini koji sam našla broj :D - cijena 15 Eura a isti, ali preslikano isti takvi u Espritu koštaju 400 Kuna.

Mi smo inače jučer došli u Graz oko podneva, a ljudi su pričali da se ujutro čekalo po pola sata za ući u H&M :rolleyes: i da je nakon ulaska nastala luđačka trka i grabež robe :D

Ne smijem ni pomisliti kakva bi gužva bila da se H&M otvori u Zagrebu

christy
09.10.2003., 14:25
Ja mislim da će se onaj tko dovede H&M u Zagreb obogatiti preko noći. Ali, mislim, pravi H&M, velike dućane... fakat bi imali prometa. Bio je otvoren neki mali dućanćić u importanne galeriji s njihovim stvarima, ali nekim od prije 10 sezona.
Dajte nam H&M u Hrvatskoj, da ne moramo u Graz!!!

christy
09.10.2003., 14:26
verica kaže:
Ne smijem ni pomisliti kakva bi gužva bila da se H&M otvori u Zagrebu
Zato bi trebali otvoriti najmanje 3 dućana odjednom!

Kvejki
09.10.2003., 15:15
Mene je isto bas zanimalo zasto se ne otvori H&M u Zagrebu..onda sam skuzila da oni, za razliku od ovih ostalih lanaca, ne prodaju prava na svoje ime, nego iskljucivo sami otvaraju svoje ducane pa im valjda Hrvatska ne zvuci primamljivo...

Valjda su culi sve o hordama Hrvata koje dolaze, ispreturaju svu robu, grabe, tuku se, svadjaju se...a zele zadrzati imidz normalne firme i drze se podalje Hrvatske :D

Interesantno..kad smo mi dosli bila je guzva,ali se nije bas toliko dugo cekalo...

Ja nikako da prezalim finski H&M...velik je..a i nema tih jednodnevnih izletnika pa nije tolika guzva...

christy
10.10.2003., 09:10
Doći će oni kad mi uđemo u EU...mislim da su otvorili dućane i u Poljskoj i Češkoj a nisu oni baš puno bolji od nas.

Leona81
10.10.2003., 10:52
[QUOTE]anonimna kaže:
[B]Ja mislim da će se onaj tko dovede H&M u Zagreb obogatiti preko noći. Ali, mislim, pravi H&M, velike dućane... fakat bi imali prometa. Bio je otvoren neki mali dućanćić u importanne galeriji s njihovim stvarima, ali nekim od prije 10 sezona.

...pa jos je otvoren....ali tamo se ponekad stvarno moze naci jako dobrih stvari....ja sam ovo ljeto kupila fenomenalan badic za 150 kn....treba gledati i ofkors potrefiti kad dobiju nesto lijepo....

Crow Jane
10.10.2003., 11:36
anonimna kaže:
mislim da su otvorili dućane i u Poljskoj i Češkoj a nisu oni baš puno bolji od nas.

hEJ! :eek: Puno su oni bolji od nas, trust me....:D

Poland je zakon. :s :D

Cinnamon Girl
10.10.2003., 11:40
anonimna kaže:
mislim da su otvorili dućane i u Poljskoj i Češkoj a nisu oni baš puno bolji od nas.

mozda su oni nekad bili "gori" od nas, ali to je bilo nekad. koliko su oni uznapredovali, toliko smo mi unazadovali tijekom 90-ih. treba to nadoknaditi.

Winona
10.10.2003., 11:48
Cinnamon Girl kaže:
mozda su oni nekad bili "gori" od nas, ali to je bilo nekad. koliko su oni uznapredovali, toliko smo mi unazadovali tijekom 90-ih. treba to nadoknaditi.

tocno.

Inace i ja sam bila misljenja kaj Poljaci kaj Cesi, seljaci ne ;) a onda sam otisla tamo na odmor i :eek:

Cure moje oni su deseteljece ( minimalno ako ne i vise ) ispred nas.

Clea
11.10.2003., 21:55
HM...koma za odrasle...za djecu jos ok...bas mi je danas sestra nakupovala tri vrece obleke za necakinju...

ja tamo bila jednom u zivotu...razocarala se...dam mami da mi kupi one majce logg, nis drugo

volim kookai, samo kod nas preskup i nikakav izbor...
zaru, etam, pro mod...oni su super i ima boljih stvari
beneton, esprit...kako kad..obicno na snizenjima jer je precijenjen

NIPPON
15.10.2003., 11:00
Trebam vašu pomoć
Dali je neko bio i u Seiersbergu i u Grazu (West) , naime trebala bi mi usporedba ta dva shoping centra jel nemam vremena da obiđem obadva tak da me zanima u koji mi je pametnije otići:confused:
THX

Fata Morgana
15.10.2003., 13:57
Stariji (u shopping centru West) veci je i ima vise robe, i to svega, muske, zenske i zenskoga rublja.

Onaj u Seiersbergu nekako je zracniji, nije toliko natiskan, lakse se nadju stvari. Ali, kao sto sam rekla, manji je izbor. Jedino ako trazis stvari za djecu, mislim da je taj bolji.

Onaj najnoviji u centru Graza (na Eiserne Tor, pored Jakominiplaza -- tamo gdje staju svi gradski autobusi i tramvaji) mislim da je od svih najlosiji.

Na Hauptplatzu, dakle pet minuta pjesice dalje, najbolji je izbor H&M rublja u Grazu, a i svega drugoga, i naci ce se brojevi stvari koji su ponestlai u Westu i Seiersbergu. Preglednost trgovine -- losa.

Ajme, izgleda da stvarno cesto odlazim u Graz. :D

P.S. Netko je odavno pitao za Zaru u blizini. Otvorena je prije mjesec dana u Ljubljani, na glavnoj ulici nasuprot hotela Slon (dakle odmah pored Name).

Hana_
15.10.2003., 14:40
Da, slazem se bolji je shopping centar West jer ima veci izbor ..u Seirsbergu nema divided -za mlade, a u Westu ima ..ja sam isla u ponedjeljak ..i nije uopce bilo guzve..zato kaj je pocela skola..i nije bio praznik..

NIPPON
15.10.2003., 16:47
Malo sam nespretno postavio pitanje :bonk:
naime zanima me usporedba cjeloukupnog centra ne samo H&M
Ipak hvala na odgovorima i ako vam se da nabacit dodatne informacije bio ib zahvalan:D

Fata Morgana
15.10.2003., 18:31
Nema problema! Ovisi sto trazis, ako te zanimaju namjestaj i stvarcice za dom, onda je bolje da ides u West, jer tamo su ti Ikea i Kika. Ima i par ducana s odjecom, ali osim H&M, Street One i nekoliko sportskih prodavaonica ne mogu se sjetiti bas nista posebno. Za tehniku, CD i DVD ima veliki Building of Fun, ali cini mi se da je dosta skup.

Ako te zanima ovo posljednje, onda svakako Seiersberg, tamo je sad novi i ogroman Mediamarkt (preseljen iz Westa) i dobar Niemeyer. Za klopu preporucam supermarket Merkur -- puno namirnica za raznorazne egzoticne kuhinje, jeftiniji uvozni visokooktanski alkohol nego u ovim nasim prostorima. A sto se odjece tice, ima valjda oko 20 velikih trgovina -- na pamet mi padaju Mexx, Mango (mozda ima i Springfield -- Mango za decke, ne sjecam se), Esprit, S.Oliver, pa C&A i slicno. Uglavnom, dobro mjesto za retail therapy. ;)

NIPPON
15.10.2003., 23:06
Obleka je u pitanju znači opet seiersberg
THX :s

ifka
27.09.2005., 16:31
jel mozda netko bio nedavno u austriji u H&M-u?mozda cu uskoro ici pa me zanima dal ima kakve dobre oblekice za zimu???
thnx :w

Katrin
27.09.2005., 16:32
ifka kaže:
jel mozda netko bio nedavno u austriji u H&M-u?mozda cu uskoro ici pa me zanima dal ima kakve dobre oblekice za zimu???
tamo uvijek ima neke dobre oblekice :D

svadjalica
27.09.2005., 17:41
ifka kaže:

Ima super stvari, nova kolekcija im je super...buduci da zivim u austriji...mogu ti reci iz prve ruke!
:w

ifka
27.09.2005., 22:09
e thnx,a cijene?kak se krecu,jel ima jeftinih stvarčica? :)

svadjalica
29.09.2005., 11:51
ifka kaže:
e thnx,a cijene?kak se krecu,jel ima jeftinih stvarčica? :)

Pa ima i jeftinih ima i skupih, samo zavisi sta hoces...

may@
29.09.2005., 13:40
koliko sam ja vidjela trenutno nemas snizenja na jesenskoj robi samo na prebranim ljetnim stvarima kojima je cijena od 2 EUR na dalje, ali nisu nesto

svadjalica
29.09.2005., 19:12
may@ kaže:
koliko sam ja vidjela trenutno nemas snizenja na jesenskoj robi samo na prebranim ljetnim stvarima kojima je cijena od 2 EUR na dalje, ali nisu nesto

Ma vec je sve vise-manje probrano, ali ima i prosjecno skupih/jeftinih jesenskih stvari!

hana
29.09.2005., 23:42
ja nisam u H&M nikad vidjela nesto preko 100 eura? jel je neko i ako da sta?

ifka
30.09.2005., 00:00
hana kaže:
ja nisam u H&M nikad vidjela nesto preko 100 eura? jel je neko i ako da sta?

ni ja,zato i idem tamo jel znam da su ful jeftine stvarcice,najskuplje sto sam vidjela bilo je oko 20 eura :) i to je bio neki kaputic,jaknica

may@
30.09.2005., 07:20
izvjestaj od proslog tjedna, ali H&M u Njemackoj:
- traperice od 39,90-69,90
- gornji dijelovi trenirke 19,90 - 24,90
- hlace od 24,90
- jakne i kaputi do 79,90
i dalje se ne sjecam

fairy
30.09.2005., 11:50
da ne otvaram novi topic jer je i moje pitanje vezano za Graz pa ću ga tu postaviti.
...dakle, dali u Grazu postoji Zara i ako da, gdje je točno?
tnx

emili
30.09.2005., 11:51
cure, nosim broj 44 naš, pa me zanima ima li u HM-u većih brojeva ili su brojevi do 40 najveće veličine!

fairy
30.09.2005., 12:14
koliko ja znam ima i večih brojeva

luca
30.09.2005., 12:15
H&M ima kolekcije s vecim brojevima. obicno je jedan dio za zensku odjecu oznacen tako da odmah vidis di je to. ne znam koji je najveci broj ali mislim da ne bi bio problem naci stvari br. 44 :)

emili
30.09.2005., 12:22
fairy, luca....pusa svakoj :)

fairy
30.09.2005., 12:38
;) ;)

polly
30.09.2005., 20:32
emili kaže:
cure, nosim broj 44 naš, pa me zanima ima li u HM-u većih brojeva ili su brojevi do 40 najveće veličine!

U "normalnoj" kolekciji zna biti i 46. Brojevi su kao i naši, neki put čak i veći pa se za bucke (i ja sam u toj kategoriji) zna nači zgodnih stvari.
XL modeli su za veeeeelike žene. Ide do broja 56, pa ponekad ima čak i većih. Ali to će ti bit preveliko a i krojeno je za škembice pa modeli nisu odgovarajući za veličinu 44.
Ako ideš u Austriju - Graz pogledaj i stvari u Pimkiu i u Orsayu. I to baš u gradu, u Seiersbergu nema većih brojeva, rijetko se zalomi koji komad. Ja sam si prošli tjedan u Orsayu kupila krasne hlače. Štofaste, čokoladno smeđe, uzorka sitnije riblje kosti jedva primjetne, ravnih nogavica - 19,99 EUR (i još k tomu -16% poreza), te u Pimkiu crni sako sa utkanim prugicama (1 nit na 2 cm), kroj klasičan, izrada vrhunska konfekcija - 14.99 EUR.
Ove sezone se i C&A iskazao. Ima par zgodnih modela. Cijene su im više nego pristupačne.

svadjalica
30.09.2005., 22:52
fairy kaže:
da ne otvaram novi topic jer je i moje pitanje vezano za Graz pa ću ga tu postaviti.
...dakle, dali u Grazu postoji Zara i ako da, gdje je točno?
tnx

DA, ima Zara u Grazu, pored Jakominija, tacnije pored onog H&M-a kraj Jakominija, preko puta Cortija....one prodavnice cipela...
Nazalost, ne znam ti detaljnije objasniti,al ne mozes fulati...

aaaa....Zara....:cerek: :cerek: :cerek:

night_train
01.10.2005., 14:50
C&A nije vise tako tetkast.. ljetos sam u Francuskoj kupila kod njih za 19€ super hlace (smedji samt), nekoliko dobrih vesta...
boje i dizajn su sasvih fresh za njih... a ima i velicina

Angelica
06.10.2005., 19:40
a kak da na netu dodjem do kataloga h&m-a? kaj nemaju online shop ili nesto takvo? mislim, da vidim kaj ima, pa da znam dal da idem ili ne. na njihovoj stranici sam nasla samo par stavri koje imaju bas cijenu napisanu

Sia
11.10.2005., 16:26
Kako ide sa povratom poreza? U sjećanju mi je ostalo da moraš tam potrošiti više od 150 nekadašnjih maraka da bi imao pravo na povrat,ali nisam sigurna.

Sia
11.10.2005., 16:27
Angelica kaže:
a kak da na netu dodjem do kataloga h&m-a? kaj nemaju online shop ili nesto takvo? mislim, da vidim kaj ima, pa da znam dal da idem ili ne. na njihovoj stranici sam nasla samo par stavri koje imaju bas cijenu napisanu
Našla sam sam ovo http://www.hm.com/at_de/start/start/index.jsp

polly
11.10.2005., 20:31
Sia kaže:
Kako ide sa povratom poreza? U sjećanju mi je ostalo da moraš tam potrošiti više od 150 nekadašnjih maraka da bi imao pravo na povrat,ali nisam sigurna.

Prije 10-tak dana pisalo na šalteru 75,01 EUR.
Vidjela sam jednom i 78,00. Sad da li to oni svako malo usklađuju ili je netko krivo napisao pojma nemam.

Lijepo potroši 80 ojreka i mirna si.

Sia
12.10.2005., 14:23
polly kaže:
Prije 10-tak dana pisalo na šalteru 75,01 EUR.
Vidjela sam jednom i 78,00. Sad da li to oni svako malo usklađuju ili je netko krivo napisao pojma nemam.

Lijepo potroši 80 ojreka i mirna si.

Ok. Thanks. :kiss:

frogy
13.10.2005., 09:30
Da li je netko bio u H&M ili Zari u Mariboru? Ako je, kakve su cijene u usporedbi s Austrijom?

martilda
14.10.2005., 00:04
uputi me google na forum di se raspreda u h&m-u, i taman kad vidim pitanje na koje i meni treba odgovor, postevi nestanu i cica mica gotova je prica.
i tako cu biti dosadna i zamoliti nekoga da usporedi h&m u grazu i mariboru (ponuda, cijene + popusti, bla bla)!
da li netko zna do kada je otvoren subotom, postoji mogucnost da se zaletim prekosutra, pa da ne "zakasnim".
i gdje se uopce nalazi? na sluzbenim h&m stranicama sam nasla adresu, vetrinjska 20, no to mi kao drzavljanki lijepe nase ne znaci puno.
upomoc i hvala:):top:

svadjalica
14.10.2005., 12:00
martilda kaže:
uputi me google na forum di se raspreda u h&m-u, i taman kad vidim pitanje na koje i meni treba odgovor, postevi nestanu i cica mica gotova je prica.
i tako cu biti dosadna i zamoliti nekoga da usporedi h&m u grazu i mariboru (ponuda, cijene + popusti, bla bla)!
da li netko zna do kada je otvoren subotom, postoji mogucnost da se zaletim prekosutra, pa da ne "zakasnim".
i gdje se uopce nalazi? na sluzbenim h&m stranicama sam nasla adresu, vetrinjska 20, no to mi kao drzavljanki lijepe nase ne znaci puno.
upomoc i hvala:):top:

Joj pa kako da ti navedem cijene h&m - a u Grazu? NE kontam....ima svakakvih, variraju od par eura pa do troznamenkastih brojeva, ima snizenih stvari ima i skupih...
Sta ti smatras jeftinim, sta skupim???

:rolleyes:

martilda
14.10.2005., 12:20
ma htjela bih samo usporedbu cijena ako je moguce jer sam cula da slovenski nije toliko jeftin kao austrijski. inace imam obicaj ici u graz, no maribor je ipak nesto blizi pa si mislim - vrijedi pokusati:)

polly
14.10.2005., 13:28
martilda kaže:
ma htjela bih samo usporedbu cijena ako je moguce jer sam cula da slovenski nije toliko jeftin kao austrijski. inace imam obicaj ici u graz, no maribor je ipak nesto blizi pa si mislim - vrijedi pokusati:)

Gle, ak si već stigla do Maribora za pol ure si u Seiersbergu, a još za pol u Grazu. Autocesta do granice ti je 0,80 EUR i vinjeta 8,nešto EUR + benzin.
Nije stvar samo u H&M-u, ima puno i drugih zgodnih dučančeka sa zgodnom robicom po povoljnoj cijeni. Da se fino trošit i peglat.

Nisam bila u Mariborskom H&M-u, bila sam u Ljubljanskom u istom tjednu kad i u Grazu. Izbor u Grazu je bio veći. Cijene za isti komad krpe su bile iste.

U Austriji su otprti 9-17 subotom i radnim danom 9-19,30
Za Sloveniju ne znam. Čak ne znam ni gdi je u Mariboru.
Možda u onom Euro parku? Probaj tak uguglat pa možda nešto nađeš.

martilda
14.10.2005., 13:48
imas pravo, polly, zaletit cu se ja do Seiersberga ako ne budem zadovoljna mariborcem. u mariboru se nalazi u centru grada, vetrinjska ulica 20, a u Europaparku su duckasi tipa New Yorker, Street One plus neki finjaci. srecom, maribor je usput do Au, pa stignem oboje. inace, u potrazi sam za zimskom jaknom...
ako koga zanima, rado podnosim izvjestaj poslije vikenda!
:w , m

papilon
15.10.2005., 22:21
Odkad sam otkrila zaru vise ne kupujem kod H&M.Osim stvarcica za klince.Zara je malcice skuplja ali dosta kvalitetnija firma

TiNa.
16.10.2005., 16:57
nova zimska kolekcija je odlicna! ja sam kupila par torbica, kaisa (jedan super kozni za samo 14€) jaknicu...i par muskih stvari. sad vecina je marke "divided" al je sve u H&M ducanu bilo. vjerojatno im je to podmarka.

zara mi je malo preozbiljna pa nisam isla gledat novu kolekciju.

al daleko najbolji i najcjelokupniji izbor sto sam do sad vidjela je u RIVER ISLAND-u...cijene u rangu H&M-a al puno ljepse stvari. skoro pa bi mogla svaki artikal zamisliti u svom ormaru - volim moderno-retro-elegantni stil (kad nisam u sportskom). imaju predobre cipele i cizme i odlican izbor jakni...pogotovo muskih.

na ovim stranicama www.riverisland.com nisam nasla puno stvari koje sam nedavno vidjela u jednom njihovom butiku al su skoro sve cizmice na sajtu.

hana
16.10.2005., 19:33
TiNa. kaže:

al daleko najbolji i najcjelokupniji izbor sto sam do sad vidjela je u RIVER ISLAND-u....

nikad vidila taj ducan :tuzni:
ima toga u cro? :D

TiNa.
17.10.2005., 21:10
ma u cro nema ni H&M ni zare...a pogotovo ne river island.

vidjela ga u engleskoj:)

DarkoZG
17.10.2005., 23:13
bio sam ja prije 2 tjedna u Mariboru..u H&M je još bilo jako puno kratkih rukava, pa brijem da bi sad već negdje mogli imati više dugih...nisam nikad bio u austriji ali s obzirom na ZG izbor mi je bio odličan...odlične stvari a za malo para..)na ženskom odjelu je bio bolji izbor..morao sam nešto i sestri kupit pa znam :))...

Inače i zara je odlična ali je dosta skuplja..no izbor je 5X boli nego u Zg-u.

martilda
17.10.2005., 23:52
vikend je prosao, a ja zimsku jaknu IMAM. long live H&M! manji je nego austrijski i nema toliko robe na snizenju, ali i to je ok. kasnije smo skocili do Europarka, pa sam chekirala i zaru, i da, roba je mrak.
i tako to :D

Gaj Julije R!sXXXIV
18.10.2005., 15:56
Ima vam i H&M i Zara u Ljubljani!

H&M u City Parku u BTC- u, a Zara u centru vis a vis Slona!

Gaj Julije R!sXXXIV
18.10.2005., 17:32
-

kajbrijes
21.10.2005., 01:11
ma uopce nema velik izbor zimske robe nit u mariboru nit (cak) u becu:confused: mozda dode sad pocetkom 11-og...
a zara...boze sacuvaj..vecina tetkasto-uredski stajl...neke normalne stvari cudne, pomalo shrotaste i tu i tamo nesto lijepo, fino i prakticno, al isto jos uvijek puno ljetnog (po visokim cijenama)

RAZOCARANA SAM!!! :flop:

Dora Maar
25.10.2005., 14:11
Meni je H&M good. Kupila sam svojevremeno dugacku zimsku jaknu za 60 eura, a u ZG je bila duplo.

Znam da ima odjel Big is Beutiful, tamo ima stvarno velikih brojeva. Taj odjel nema u svakom H&M-u, ali u shoping centru kod Graza ima, a u Beču ima samo u Mariahilfe strasse, na Kartnerstrasse nemaju.

Inače, ako nemate auto, u ZG imaju agencije koje vas subotom furaju tamo za 90 kn!

hana
25.10.2005., 14:39
bila u H&M u ljubljani i nije me se dojmilo (prema austriji i njemackoj) - mali je, sve je nagurano, pola toga nije poslozeno nego je po svuda, jos je bila enormna guzva pa cekanje reda za kabine u koje smijete nosit 7 stvari itd itd
puno boljih stvari sam nasla u Orsayu i New Yorkeru koji su meni slican djir ko H&M
a cula sam i komentar da roba u H&M (ljubljana) ove godine i nije bas za mlade iako ja sam sebi nasla i hlace i tri majice i donji ves i remen i nakin i... :no:

jools
26.10.2005., 10:45
ja sam mislila ovaj vikend do ljubljane, jel mi mozes malo detaljnije objasnitit kako se dodje do tamo. i jel stvarno tako los u usporedbi s mariborskim?

hana
26.10.2005., 12:37
jools kaže:
ja sam mislila ovaj vikend do ljubljane, jel mi mozes malo detaljnije objasnitit kako se dodje do tamo. i jel stvarno tako los u usporedbi s mariborskim?

nisam bila u mariboru
a H&M u ljubljani ti je u BTC-u u Cityparku
BTC link (http://www.btc-city.com/eshop/)

BigMama
26.10.2005., 14:18
Nisam sigurna kako se dolazi iz pravca ZG, a iz Ri se ide: izađeš s autoputa i voziš u pravcu Maribora i ideš van kod oznake Industrijska zona Mostne. Znakovi te vode dalje. Sve ti je blizu Park city (H&M), mango, zara, Emporium.

Uživaj

cutecat
26.10.2005., 14:22
ovu subotu idem do Villacha, njihov H&M me nikad nije razocarao.
Vecinom mi treba zimska garderoba za klinca (i mini parkica za necakinju od 3 mjeseca:love: )
Meni ACTUALLY nista konkretno ne treba , ali neznam kako uvijek potrosim barem 200 ojrica:D
Poneka bluzica, pa neka majica sa sirokom rolkragnom, trikvarti hlace, malo rublja, pidzamica na Snoopya, malo nakita i drugih asesoara i skupi se.
Ali ne moram to vama objasnjavati, mislim da me razumijete:top:

javim report kako je u Villachu:W

magic
26.10.2005., 14:27
villach je idealano mjesto za kupovinu - prelijep centar, sve na okupu :)

sretno :top:

hana
26.10.2005., 14:36
@ Big Mamma

sta nije neko reko da Zara nije u tom komplexu BTC-a nego negdje u centru ljubljane?

i slazem se sa magic, u villachu je odlicno :top:
i H&M je ogroman, na tri kata ako se ne varam
a ima i dosta ducana jos osim H&M koji su dobri i sve nekako na okupu (u onoj setalisnoj zoni)
Poput Munchena :cerek:

rachelst
27.10.2005., 09:03
cutecat kaže:
ovu subotu idem do Villacha, njihov H&M me nikad nije razocarao.
Vecinom mi treba zimska garderoba za klinca (i mini parkica za necakinju od 3 mjeseca:love: )
:W

daj cutecat pliz mi napiši kakve su cirka cijene te dječje robice pogotovu te za skroz male jer se ja uskoro spremam gor eu shopping za moje prvo bebo koje ce uskoro doć a kako do sad nikad nisam bila ma čist ono okvirno: tutice cca ________
pa te jaketice cca______ čist da se znam ravnat ....MOLIM TE :moli: :moli:

cutecat
27.10.2005., 10:48
evo prosli put sam necakinji kupila neke tutice i neku malu trenerku sa Snoopyem...to je bilo cca po komadu (tutici) oko 8 eura. Ma sve ti se krece tako u tom rangu 8-15 eura, a za zimsko cu bacit oko pa cu napisati.
Ja svom sinu (5 i pol g.) vise nigdje drugdje ni ne kupujem nego u H&M-u. Uvijek ima super originalne majice, kvaliteta nimalo ne zaostaje za jednim benettonom ili Prenatalom (ponekad je cak i kvalitetnije) i na jednom mjestu rjesim sve: donje rublje, pidzame, carape, traperice, kosulje, majice...

Ovaj u Villachu ima donje prizemlje sa Divided (jeans) odjecom, pa pravo prizemlje sa zensko-muskom odjecom, jedan kat klinci i bebe , a jedan samo za Ladies.

U blizini ima i robna kuca Kaestner &Ohler, sa nesto skupljom ponudom (Polo jeans, DKNY, S.Oliver, ali i VeroModa), a tu idem najcesce jer na zadnjem katu imaju super trgovinu igrackama, a zna se naci i dobre djecje robe na snizenju.
Ima i jedna prefina slasticarna, sa ogromnim izborom kolaca (Rainer), i tu uvijek na kraju uspjesnog shoppinga idem na kavu i kolac:D
Tek cekam subotu!!!:W

DarkoZG
27.10.2005., 17:23
a di je taj villach'

jools
27.10.2005., 18:56
hana kaže:
nisam bila u mariboru
a H&M u ljubljani ti je u BTC-u u Cityparku
BTC link (http://www.btc-city.com/eshop/)

hvala ti, al na toj stranici nisam nasla da ima hm, dobro, mozda nisam bas detaljno trazila. ali ako ste bili znaci da je tamo.

ma cula sam na par mjesta da nije bas dobar, pa me zanima sta to znaci, jer ja sam mislila da su svi hm-ovi isti ili bar slicni. sta ovaj ima mali izbor ili sto??

tnx u svakom slucaju. :w

hana
27.10.2005., 21:20
jools kaže:
hvala ti, al na toj stranici nisam nasla da ima hm, dobro, mozda nisam bas detaljno trazila. ali ako ste bili znaci da je tamo.

ma cula sam na par mjesta da nije bas dobar, pa me zanima sta to znaci, jer ja sam mislila da su svi hm-ovi isti ili bar slicni. sta ovaj ima mali izbor ili sto??

tnx u svakom slucaju. :w

klikni TU (http://www.btc-city.com/trgovina.php?id=37)

ima mali izbor, vikendom je enormna guzva
i neznam dal samo vikendom ili i inace (a mislim da i inace) puno robe ostaje pomjesano na "pomicnim vjesalicama" ...naime ti probas i ono sta neces dat prodavacici kod kabina, to sta neces ona stavi na tu veliku vjesalicu koju kad se napunim svim i svacim otfuraju i ostave negdje onako u prolazima i slicno, pa recimo ja nasla hlace na "normalnom mjestu" i onda nije bilo mog broja ali sam svoj broj hlace nasla na toj vjesalici izmedju nekakve majice i suknje... eto :)

jools
28.10.2005., 08:19
super si, hvala ti. s obzirom da ionako prolazim kroz ljubljanu vjerojatno cu svratiti pa javim kako je proslo!
ugodan vikend!:w

hana
28.10.2005., 12:00
jools kaže:
super si, hvala ti. s obzirom da ionako prolazim kroz ljubljanu vjerojatno cu svratiti pa javim kako je proslo!
ugodan vikend!:w

uzivaj :)
i ako trazis robicu poput one iz H&M svrati i u Orsay i New Yorker - to je taj djir iako u City parku ima i "boljih" ducana

DarkoZG
29.10.2005., 14:49
i koji je H&M bolji: Maribor ili ljubljana..bio sam u Mariboru i bio je ok...kakav je u ljubljani u odnosu na Maribor-veći lil manja, gdje je blji izbor?

Zrinska
30.10.2005., 11:56
Cure,h i m je jeftin,ali zato je kvaliteta za bacit.Jednom operes i drito u kantu-.:rolleyes:

hana
30.10.2005., 15:37
Zrinska kaže:
Cure,h i m je jeftin,ali zato je kvaliteta za bacit.Jednom operes i drito u kantu-.:rolleyes:

sve sta sam kupila da ne ureknem traje. a ne pere se bas rijetko.
tako da - ne slazem se.
isto tako benetton majica i esprit majice (neke) mi se stisnu nakon par pranja.

naranđica
31.10.2005., 11:22
graz

bolje ići u grad (centar) ili u one šopingcentre? zadnji put sam bila u gradu i onak nisam impresionirana , al spremna sam dat još 1 šansu

cutecat
31.10.2005., 11:46
evo cure vratih se u subotu sa pazarenja u villachu...
sebi uzela: crni kardigan, smedji kardigan, smedju bluzu na crte onako svilastog sjaja, lijepi crni shos sa fotelja uzorkom (neko cvijece), zelenu debelu rolku, dugacki zeleni sal sa coflekima, predivne kamoshaste zelene rukavice.
Bebi od sestre (rachel-st pazi amo:)- rozi skafanderic za 19.90, roza prugastu kapicu (3.90), 3 bodica u raznim bojama uzmi 3 plati2 (oko 10 E), male preslatke papucice cizmice (kao uggsice) u rozoj boji sa krznenim rubom (4.90).
Klincu nekih 5-6 majica, samterice, donje rublje...
Bilo je odlicno kao i uvijek.

Neke njihove stvari nosim vec 2. ili 3. sezonu, i uopce ne vidim razliku u kvaliteti sa benettonom, espritom i slicnim markama. Osim naravno u cijeni:D

polly
31.10.2005., 11:54
rachelst kaže:
daj cutecat pliz mi napiši kakve su cirka cijene te dječje robice pogotovu te za skroz male jer se ja uskoro spremam gor eu shopping za moje prvo bebo koje ce uskoro doć a kako do sad nikad nisam bila ma čist ono okvirno: tutice cca ________
pa te jaketice cca______ čist da se znam ravnat ....MOLIM TE :moli: :moli:

za malu dječicu i bebače lijepih i jako, jako jeftinih krpica u osterajahu ima Takko

prema velikim krpama rekla bi da je kvaliteta OK

Dora Maar
31.10.2005., 12:50
Meni je najbolji shoping centar West kod Graza. Grad mi je bezveze, a isto i onaj novi shoping centar.

Doduše, ja nisam nešto izbirljiva, H&M me jedino zanima + šuze.

Ako si više za neke zgodničke, super truper turbo ženske stvarčice, onda je centar Graza bolji jer je veći izbor tih dućana - Zara i sl.

Boozer
31.10.2005., 13:36
Za tjedan dana krecem u graz,al idem iskljucivo u centar. Znam da u grazu postoji neki veliki sportski ducan na 3 kata. Traperice namjeravam uzet u H&M,a ostalo majice,jaknu,rukavice i ruksak u tom sporsko ducanu. Idem prvi put u centar,i javim vam kako to izgleda i kakva je ponuda. :D

BigMama
31.10.2005., 15:23
hana kaže:
@ Big Mamma

sta nije neko reko da Zara nije u tom komplexu BTC-a nego negdje u centru ljubljane?

i slazem se sa magic, u villachu je odlicno :top:
i H&M je ogroman, na tri kata ako se ne varam
a ima i dosta ducana jos osim H&M koji su dobri i sve nekako na okupu (u onoj setalisnoj zoni)
Poput Munchena :cerek:

Zaru imaš i u centru i u BTC- u. Ne internetu piše da se uskoro otvara, ali je već otvoreno...provjereno

hana
31.10.2005., 15:35
BigMama kaže:
Zaru imaš i u centru i u BTC- u. Ne internetu piše da se uskoro otvara, ali je već otvoreno...provjereno

mozes mi rec di otprilike? ja ju nisam vidila... hmm..

Arianne
01.11.2005., 13:11
Bas gledam stranicu od H&M (http://www.hm.com/de/start/start/index.jsp#) kad vidim da ubrzo dolazi kolekcija od Stelle McCartney...:lux: :lux:

Zna li ko ista vise o tome?
Kada treba doci u H&M ducane?

Imoen
01.11.2005., 14:53
pa sve ti piše tamo, dolazi iza 10.11. Kolekcija Stella-H&M mi se jako sviđa, ali je očito da je stvorena za žene sa max. 55 kg.

Arianne
01.11.2005., 15:05
imoen kaže:
pa sve ti piše tamo, dolazi iza 10.11. Kolekcija Stella-H&M mi se jako sviđa, ali je očito da je stvorena za žene sa max. 55 kg.

Jebote nisam ni vidila a pise odmah ispod...:bonk: :bonk:
I meni se svidja,a ima i stvarcica za koje ne trebas biti skros mrsav

meg
01.11.2005., 15:51
meni se bas ta linija od stelle previse i ne svidja. tu i tamo koja dobra stvarcica, ali sveukupno nis specijalno. a kaj je najbolje, ta obleka ce se razgrabiti dok si rekao keks. ;)

hana
01.11.2005., 16:13
meg kaže:
meni se bas ta linija od stelle previse i ne svidja. tu i tamo koja dobra stvarcica, ali sveukupno nis specijalno. a kaj je najbolje, ta obleka ce se razgrabiti dok si rekao keks. ;)

evo pogledala i ja
svidja mi se jedan pulover, remen tako tako
jedan sako i onaj oversized pulover na patent mi se isto dopadaju ali ne znam di bi s tim
sve ostalo mi bez veze, pogotovo traperice/hlace

Arianne
01.11.2005., 16:26
Meni se hlace bas svidjaju..:)
Sako mi je isto dobar kao i kaput i onaj jedan pulover.
Topovi su mi nekako preskupi..:(
Nazalost meg ima pravo da ce se sve to zacas razgrabit,ista stvar kao sa Lagerfeldom

rachelst
02.11.2005., 10:26
cutecat kaže:

Bebi od sestre (rachel-st pazi amo:)- rozi skafanderic za 19.90, roza prugastu kapicu (3.90), 3 bodica u raznim bojama uzmi 3 plati2 (oko 10 E), male preslatke papucice cizmice (kao uggsice) u rozoj boji sa krznenim rubom (4.90).
Klincu nekih 5-6 majica, samterice, donje rublje...
Bilo je odlicno kao i uvijek.

Neke njihove stvari nosim vec 2. ili 3. sezonu, i uopce ne vidim razliku u kvaliteti sa benettonom, espritom i slicnim markama. Osim naravno u cijeni:D

hvala hvala na informacijama ...polly isto tako ;)
ja idem idući tjedan pa ću predat izvještaj ...planiram pon-uto ili sri kažu da su tad najmanje gužve...meni jedino žao što neznamo kojeg je spola bebica pa se ne mogu upustit u te roze kombinacije al bit će valjda i neutralnog...a o cijenama nemam riječi ja nemogu virovat da su takve nikakve

cutecat
02.11.2005., 11:54
RACHELST, bez brige imas u svim bojicama, sa preslatkim miki mausima i ostalim zivotinjicama, boje zute, narancaste, zelene, plave, crvene...sareno na crtice, ma bit ces odusevljena, bilo dizajnom a i cijenama...
Sretno i javi kako je bilo...;)

Gaj Julije R!sXXXIV
07.11.2005., 01:04
BigMama kaže:
Nisam sigurna kako se dolazi iz pravca ZG, a iz Ri se ide: izađeš s autoputa i voziš u pravcu Maribora i ideš van kod oznake Industrijska zona Mostne. Znakovi te vode dalje. Sve ti je blizu Park city (H&M), mango, zara, Emporium.

Uživaj

PA ispravaka: nije Mostne nego Moste,
nije Park city, nego Citypark.

Iz Rijeke kad siđeš sa autoputa ideš ravno prolazeći kroz Vič zatim kroz Rudnik također ne silazeći sa glavne ceste, i onda skreneš prema oznaci za BTC, odnosno već vidiš glavni toranj za BTC, tj. plavi krov sa natpisom.

Citypark je u BTC-u kraj Koloseja....

Gaj Julije R!sXXXIV
07.11.2005., 01:10
hana kaže:
@ Big Mamma

To sam ja reka.
ne znam da li ga ima u BTC-u,
ali dućan zara je u centru.
Vis a vis name, s druge strane visa vis hotela Slon i Čopove ulice (u čijem je sklopu i spomenik Prešernu).

jools
10.11.2005., 12:18
evo me. bila uljubljani. KATASTROFA! Ne znam jel ovogodišnja kolekcija takav shit ili je taj h&m u ljubljani tako bezveze. prvo, uopce nema onako podijeljeno ko u grazu na tri vrste odjela, onaj sportskiji, elegantaj skorz i onaj normalan i plus underwear i td.
ovo je tamo sve zbrckano, takve babske stvari nisam odavno vidjela. jedva jedvice sam si uspjela naci jedan crni samtasti shos i jedan stvarno lijepi sal
ovo drugo katastrofa, sve u nekim tamnim bojama sve od nekog groznog materijala... ma uzas. izgleda mi ko neki ducan za one izna 50 g.

tako da ljubljanu ne preporucujem!!!!! :flop: :bljak:

Billi
10.11.2005., 12:46
Gaj Julije R!S XXII kaže:
To sam ja reka.
ne znam da li ga ima u BTC-u,
ali dućan zara je u centru.
Vis a vis name, s druge strane visa vis hotela Slon i Čopove ulice (u čijem je sklopu i spomenik Prešernu).

na stranicama btc je oznaceno u kojem paviljonu je zara.

Patagonija
10.11.2005., 13:12
Zrinska kaže:
Cure,h i m je jeftin,ali zato je kvaliteta za bacit.Jednom operes i drito u kantu-.:rolleyes: Ajme ja se s ovim nikako ne mogu složiti! :D

U osnovnoj i srednjoj školi sam većinu robe tamo kupovala i moram reći da još uvijek imam doma par majica (čak i iz osnovne! :D) koje izgledaju, bez pretjerivanja, ko da su ove godine kupljene! A oprane mali milijun puta..

Ne isključujem da je moguće nabasati na loš komad, kao i svugdje, pa da se desi da ti se odmah raspadne, ali generalno gledajuća - kvalitetom H&M niti malo ne zaostaje za Benettonom.. Dapače, puno mi se više stvari od tamo raspalo (ili izgledalo šlampavo 'sklepano'.)

hana
10.11.2005., 14:57
Billi kaže:
na stranicama btc je oznaceno u kojem paviljonu je zara.

ja trazila i ne nasla

rachelst
11.11.2005., 08:01
evo me curke nazad ja jučer bila gore u shopping za mog bebača još malo:cerek:
mene je h&m oduševio kakvih sam sve stvari nakupovala to je da mi pamet stane ...a novcima neću niti govorit i da sam tila sve potrošit nisam mogla uz sve one smišne cijene....i curke stigla vam je stella kolekcija...ima skroz super stvari pa pretpostavljam da će ovaj vikend bit haračenja po gazu...u svakom slučaju kako imam rodit za 2 mjeseca nemogu ponovo ići prije proljeća a kakav će tek tada shopping past za mladu mamu to će bit milina jedva čekam:headbang:

Boozer
11.11.2005., 09:02
Divno,ja ovu subotu idem u Graz. :jumping:

croft
11.11.2005., 18:04
jeste vidjele Stelle McCartney kolekciju?:rigo:

Boozer
11.11.2005., 19:53
jesam,i meni se osobno taj stil ne sviđa. :D :D No tko voli nek izvoli :D :D

candida
14.11.2005., 12:47
na stranici btc-a pise da je radno vrijeme od ponedjeljka do subote 8.00-20.00 sati a netko mi je rekao da radi i nedjeljom pa sad nisam sigurna. jel zna netko?

gravesen
16.11.2005., 21:57
H&M je zakon!povoljno,lijepo,kvalitetno-sve u jednom a to je bome rijetkost!godinama imam njihove stvari,cak i prek 10:top:
ja kupovala u Svedskoj i zaljubila se u H&M,kad vidjela da stigao u Zg bila sretna al kad usla u ducan totalno razocarana-mali ducan,nikakav izbor:flop:
a kako je sad???recite mi please

Zrinska
16.11.2005., 21:59
croft kaže:
jeste vidjele Stelle McCartney kolekciju?:rigo: :rolleyes: RUZNA:rolleyes:

debelakrava
16.11.2005., 22:44
meni stellina kolekcija (koliko sam vidjela u zadnjem broju glamoura) uopce nije losa. dapace, ima nekoliko dobrih stvari - mala crna haljina, traperice jedne siva...

Boozer
17.11.2005., 20:33
gravesen kaže:
H&M je zakon!povoljno,lijepo,kvalitetno-sve u jednom a to je bome rijetkost!godinama imam njihove stvari,cak i prek 10:top:
ja kupovala u Svedskoj i zaljubila se u H&M,kad vidjela da stigao u Zg bila sretna al kad usla u ducan totalno razocarana-mali ducan,nikakav izbor:flop:
a kako je sad???recite mi please

Nema više toga u zg,zatvorio se vec otkad :D :D :D . Ja sam bila prošli vikend u hm i ima super stvari,no namjeravam ici opet u 12 mjesecu negdje prije bozica.

Noemi
17.11.2005., 20:35
debelakrava kaže:
meni stellina kolekcija (koliko sam vidjela u zadnjem broju glamoura) uopce nije losa. dapace, ima nekoliko dobrih stvari - mala crna haljina, traperice jedne siva...
U ljubljani od Stelline kolekcije imaju sako,hlace,majice,sal i pletene maje.Od haljinica ni h:(

gravesen
17.11.2005., 22:07
nema vise H&M u Zg?!nisam znala!bas steta,al nije ni cudo kad nije bila nikakva ponuda.da jest ljudi bi manje odlazili van.al budimo realni,kod nas uopce ne postoji neka mega robna kuca....al znamo se hvalit metropola metropola:Pop:

ifka
22.11.2005., 14:05
imaš u jednom dućanu u "centar prečko" malo njihove robe,ja sam si kupila slatku trenirku sa snoopycima!!!al nije velik izbor par njihovih stvari!!! :w

Evileye
27.08.2006., 16:20
C&A vs. H&M
Bok Verica,

ovakvo pisanje je neozbiljno i imam osjecaj da se tu radi o nekome ko jos ne trosi novac kojeg sam zaradzuje!

Sto se tice "cheap and awfull" i nekih usporedba sa Hennes i Maurítzom ti mogu rec nekoliko cinjenica;

C&A je bio ustanovljen daleke 1841 godine a H&M sto godina kasnije!

Oko urednosti tih ducana nema uopce usporedbe,gledaj stendere u H&M koji su svugdje (od Njemacke,Avstrije i Slovenije) jednako prenatrpani.

Odjeca koja se prodaje po svim tim ducanima se cesto siva u istím tvornicam,stofovi su od istih proizvodzaca....
Vjeruj mi u tom biznisu radim vec nekoliko godina!
Moj savjet;
prosetaj jos jednom u C&A otvori oci,i sigurno ce si i za tebe nesto lijepo nac!

Shoplifter
27.08.2006., 17:43
Da li je netko bio u H&M-u od kada su stvari jesen/zima?

Hana_
27.08.2006., 17:49
prije sam isla krajem 9. poocetkom 10. mj u graz...i ima samo sranje od jesensko-zimske robe ...frendice su isle krajem 10mj il u 11. i vratile se sa puno boljim stvarima..tak da cu i ja kasnije ic ove godine

Shoplifter
27.08.2006., 18:40
Super, baš sam planirala ići u to vrijeme. Idem ruta Maribor-Graz-Ljubljana, pa ću valjda nešto naći. Za ljeto sam bila zadovoljna. Gledala sam jesen/zima katalog, pa i nisu se baš iskazali, osim ono neko "Paris" izdanje, čak sam vidjela i neke cifre- torba za 200eura. Ali, dobro, ionako je u tom katalogu samo nekoliko stvari.

Maisie
03.09.2006., 15:49
HM...koma za odrasle...za djecu jos ok...bas mi je danas sestra nakupovala tri vrece obleke za necakinju...

ja tamo bila jednom u zivotu...razocarala se...dam mami da mi kupi one majce logg, nis drugo
iz dalmacije san tako da nisu u điru šopinzi po grazu i sl.
bila ovaj tjedan 1. put u h&mu (prag). isto se razočarala. uzela san šal :zubo:
nisu ni ove moje ženske bog zna šta kupile. koja je uzela džemper-dva. al i ti džemperi su :flop: modela/krojeva. s je velik ženskoj od 180 normalne građe.

za dicu imaju smišnih stvari. pun k* toga mi se svidlo, al neman kome kupovat :zubo:

Noemi
04.09.2006., 00:15
JA stanem u djecje brojeve:zvrko: kupi meni:D

biberon
23.10.2007., 22:28
za tjedan dana idem u barcelonu:cerek: :cerek:
i idem kod mog henija i morica:p
inace bila sam u njemackoj u h&m-u i predobro mi je..tri etaze....satima sam tamo bila.......jeeeeeee...
sta mislite koliko love da ponesem?tamo sam 3 dana.a posto je sad tamo euro sam cula da je skuuuuupo

T<e>a
24.10.2007., 15:29
za tjedan dana idem u barcelonu:cerek: :cerek:
i idem kod mog henija i morica:p
inace bila sam u njemackoj u h&m-u i predobro mi je..tri etaze....satima sam tamo bila.......jeeeeeee...
sta mislite koliko love da ponesem?tamo sam 3 dana.a posto je sad tamo euro sam cula da je skuuuuupo

ma ne vjerujem da je neka velika razlika u cijeni u njemačkom i španjolskom h&m!
ne znam koliko love da uzmeš jer ne znam koliko i šta bi si htjela kupiti (min 200€)!
uglavnom, uživaj i nashoppingiraj se!:top:

Billi
24.10.2007., 15:34
menije i dalje hm u ljubljani najbolji, cak i od onog u grazu. u sub sam kupila brdo stvari. idem opet u sub, jupiii

T<e>a
24.10.2007., 15:46
menije i dalje hm u ljubljani najbolji, cak i od onog u grazu. u sub sam kupila brdo stvari. idem opet u sub, jupiii

meni je u beču najbolji(shopping city sud,iako ni u centru nisu loši)! velik je i uvijek si nađem puno toga!

geronimos winner
26.10.2007., 12:06
bila neki dan u HM Budimpešta..dakle za klince fantastično :top: !!!! nisam ni stigla na moj dio..:D idem za par dana opet !!!! taj je u Camponi

_marina_duhhh_!!
29.10.2007., 18:51
za h&m se uvijek vrijedi mučiti! osim toga nemoraš samo u h&m možeš u zaru,c&a,berska,....

ticcit
31.10.2007., 12:43
OTVORIT ĆE SE H&M U ZAGREBU NEGDJE POČETKOM 2009. KAD ĆE SE OTVORITI I NOVI CENTAR NA LANIŠTU, ZAGREB CITY MALL ILI TAKO NEŠTO SE ZOVE.. JEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!! :s :s :s :s :s :s :s :s
Ja mislim da će se onaj tko dovede H&M u Zagreb obogatiti preko noći. Ali, mislim, pravi H&M, velike dućane... fakat bi imali prometa. Bio je otvoren neki mali dućanćić u importanne galeriji s njihovim stvarima, ali nekim od prije 10 sezona.
Dajte nam H&M u Hrvatskoj, da ne moramo u Graz!!!

strijelčica
01.11.2007., 10:27
Ko će dočekat 2009 :D

Coco Vanilla
01.11.2007., 11:31
imam osjećaj da će opet nama dolazit šit roba...
ko i uvijek,... :rolleyes:

geronimos winner
12.11.2007., 12:25
bila opet u Camponi...guuuužva jako,čeka se u garderobi dosta i na blagajnama..odjeća prekrasna..kupila si kaputić i vesticu i maloj svega...:top:
nisam izdržala iako uskoro kreću sniženja pa se onda isplati ići....
bilo je i sada na nekim stvarima i do 70% sniženo!!!:)
jedino ne kužim...gdje je u Budimpešti HM za muškarce???:rolleyes: :rolleyes:

espinada
14.11.2007., 12:33
Dal netko zna do koliko sati je kroz tjedan otvoren H&M u Mariboru (onaj u centru grada) i do kolko je otvoren onaj veliki shoping centar? THANKS

geronimos winner
14.11.2007., 13:28
cure jel znate kada počinju ona velika sniženja'?

Prixie
14.11.2007., 16:48
Dal netko zna do koliko sati je kroz tjedan otvoren H&M u Mariboru (onaj u centru grada) i do kolko je otvoren onaj veliki shoping centar? THANKS
h&m u centru radi do 19h (tak pise na sajtu) a europark-evo kopirano sa sajta :Ponedeljek - petek: od 9. do 21. ure, gostinski kotiček do 22. ure

Sobota: od 8. do 21. ure, gostinski kotiček do 22. ure

Nedelja: od 9. do 15. ure
od 18.11.2007 do konca leta 2007 od 9. do 17. ure

Delovni čas do konca leta:
24.12.2007 od 8. do 18. ure

25.12.2007 zaprto

26.12.2007 od 9. do 17. ure

31.12.2007 od 8. do 18. ure

01.01.2008 zaprto

02.01.2008 od 9. do 15. ure

espinada
15.11.2007., 10:30
HVALA!

lupa
16.11.2007., 10:22
Obožavam H&M. Žao mi je jer ga nema u Splitu. Sjećam se kako sam bila oduševljena kad mi je sestra donjela nekakav kupaći kostim Kylie Minogue iz madridskog H&M...

zeljka2905
16.11.2007., 11:38
Curke, evo izvjestaja iz Züricha...Snizenja vam pocinju oko Bozica, nesto prije a traju dosta dugo, barem ovdje...
Ja jako volim H&M jer nije skupa a ima kvalitetnu robu koja se ne ispire nakon 2 pranja i dosta jednostavnih modela za posao...Steta sta ga nemate u ZG!

mierda
16.11.2007., 16:56
Ja ne znam,kad je u pitanju H&M ,ne znam sta da kazem..sve zavisi od lokacije.Recimo nekad davno,dok sam isla u srednju,tamo sam si bas znala nakupovati lijepe robe,u Austrijskom ili Njemackom H&M-u,ovdje u Madridu mi je uzasan,sve je nekako jadno,babsko,iako naravno,ponekad se da naci pokoja zanimljiva,ustvari,odlicna stvarcica.ali generalno,ovdje je los.Ali za djecu je mrak!
Nedavno sam bila u Njemackoj ,i navratila u H&M i vidjela odlicnih stvari,i pokupovala bi skoro pa pola ducana,dok vecine tih stvari u H&M ducanima po Madridu uopce nema.
Tako da ,sve ovisi gdje idete.Sve zavisi o trzistu.Kako se ovdje svi oblace :flop: ,nije ni cudo da ima je H&M takav kakav je:D

Violator
20.11.2007., 12:01
planiram u shopping sa ženom uskoro... iz Osijeka smo i Budimpešta nam je bliže nego Graz... do Graza imam 5h vožnje, do Budimpešte oko 3h i nešta sitno...

u Grazu sam bio u H&Mu već par puta i cijene su za nas super povoljne... zna li netko da li su u Budimpešti cijene iste ili skuplje u odnosu na Graz?

pitam jer sam čuo da npr. cijene u Mariboru nisu iste, navodno je H&M u Mariboru dosta skuplji...

hvala na odgovorima

july007
20.11.2007., 12:18
ja preporučujem budimpestu, jer je puno blize a sad se u centru budimpeste otvorio novi, ogromni h&m..

sto se tice razlike u cijeni nije istina da postoji razlika izmedu graza i maribora kao i ljubljane, u sva 3 grada bila, kupovala i cijene su iste..jedino je razlika sto nesto negdje zna biti na snizenju a negdje ne(u isto vrijeme)

Anaaaaaa
20.11.2007., 15:55
ja sam bila u budimpesti ovo ljeto! h&m je katastrofa. bas sam bila razocarana, al mango je odlican

july007
20.11.2007., 18:29
ja sam bila u budimpesti ovo ljeto! h&m je katastrofa. bas sam bila razocarana, al mango je odlican

ja govorim o novom hm koji se nedavno otvorio....

Anaaaaaa
20.11.2007., 18:41
pardon. ja samo iznosim svoje dojmove i to kaj sam rekla nema veze s tvojim postom

geronimos winner
20.11.2007., 20:20
ja bila nedavno dva puta u Budimpešti u CAMPONI u HM-u..ma predivan je:cerek: :cerek: :cerek:

samo ne razumijem kako niti u jednom od 3 nema za muškarce:ne zna:

bila u Mariboru ok je -ali ovaj u Mađi je puno bolji(za klince i žene)

u centru nisam bila nego u CAMPONI i super je!!!!!!!!!!!!!:cerek:

paloma
11.12.2007., 01:11
zanima me postoji li H&M u Pragu?
hvala na odgovorima :)

girly-girl
11.12.2007., 01:25
ima
http://www.hm.com/us/storelocator__storelocatorhtml.nhtml?country=CZ&city=65deff23-68bc-448e-8e72-ed7552ec42f0&step=4

frincika
11.12.2007., 09:37

imas u vaclavske namesti 2 velika h&m-a, jedan blizu drugog, oko 300-400m.
u trznom centru "metropole", van praga, mislim da se dio zove zlicin, u blizini je ikea.
evo ti link sa trznim centrima, ma mozes vidjeti sta ima od trgovina i gdje.
http://goeasteurope.about.com/od/czechrepublic/tp/praguemalls.htm

amelie.
11.12.2007., 09:47
jel neko zna kad ce bit u grazu snizenje, odma nakon nove godine ili tek iza sv. 3 kralja?? unaprid fala

banana ikebana
11.12.2007., 17:46
Ja ne znam,kad je u pitanju H&M ,ne znam sta da kazem..sve zavisi od lokacije.Recimo nekad davno,dok sam isla u srednju,tamo sam si bas znala nakupovati lijepe robe,u Austrijskom ili Njemackom H&M-u,ovdje u Madridu mi je uzasan,sve je nekako jadno,babsko,iako naravno,ponekad se da naci pokoja zanimljiva,ustvari,odlicna stvarcica.ali generalno,ovdje je los.Ali za djecu je mrak!
Nedavno sam bila u Njemackoj ,i navratila u H&M i vidjela odlicnih stvari,i pokupovala bi skoro pa pola ducana,dok vecine tih stvari u H&M ducanima po Madridu uopce nema.
Tako da ,sve ovisi gdje idete.Sve zavisi o trzistu.Kako se ovdje svi oblace :flop: ,nije ni cudo da ima je H&M takav kakav je:D

Slazem se. U Njemackoj i Nizozemskoj mi je H&M bio mrak, skoro bankrotirala, a sad u Uk ( daleko od Londona) ne nalazim nista vise od dvije tri dobre majice. Grrr

vivi
12.12.2007., 01:17
ovo nije dominantno u francuskim ducanima opcenito pa niti u HM. tu ima zgodnih stvari ali nestanu odmah :mad: vidjela sam neku plavu haljinicu i dva dana kasnije nije bilo niti jedne!
tako da ne znam sto ces zateci u ducanu... (ja nisam nasla nista jer mi sve oteshe :D )

ma kakva francuska... hm je svedski

_sk8-girl_
12.12.2007., 14:01
jel zna tko kad je snizenje i dal ima sad dobrih stvari u h&m-u u Lienz-u ???
plz odg..mozda odem sutra

geronimos winner
13.12.2007., 15:25

bio moj muž ali nije ništa kupovao:ne zna: :rolleyes:
blizu je New Yorkera taj HM

snjoxi
19.12.2007., 12:37
pitala sam i na drugom topicu, ali evo i tu cu..

kada pocinje snizenje u H&M?! vidm na sajtu da su neke stvari na popustu, ali to jos vjerojatno nije ovo pravo snizenje.

i, kakva je situacija sto se toga tice u mariboru?

Leptir81
19.12.2007., 13:37
Ja radim u H&M-u u Italiji i kod nas ce snizenja poceti najvjerojatnije oko 07.sijecnja, jos se ceka sluzbena odluka opcine o pocetku snizenja iduce godine.
Sto se tice toga da se dobre stvari u h&m-u odmah razgrabe, to je istina, jer uvijek je veliki protok ljudi tj.kupaca,a roba je zaista povoljne cijene. No mozda ne znate da sva ta roba koja se trenutacno proda, ponovno nam dolazi, gotovo svaki tjedan,tj.svaki dan stize kamion sa robom koja se prodala i nesto noviteta. Da nam kamion ne dode tjedan dana mislim da bi doslovno ostao prazni ducan!Tako da treba samo cesce navracati (ako ste u prilici) i sigurno cete ugrabiti zeljeni komad odjece.
Ove zime svaki tjedan imamo promociju "gift of the week", prosli tjedan je to bio vuneni kardigan,malo duzi,vrlo trendy, samo 14,90 eurica. Ja inace radim samo vikendom i kad sam u petak dosla na posao vec je bio razgrabljen! E da, jedino ti "gift of the week" kad se prodaju ne dolaze nam vise, znaci sto ste uspijeli ugrabiti ste uspijeli, nema vise!! :)

snjoxi
21.12.2007., 09:50
mislim da ću idući tjedan sjest na bus i zapalit do Graza.

inače sam išla sa Auto-turistom, no oni kreću u 5.30. ujutro :eek: :visi:
a to mi uvijek, ali uvijek tesko padne.
i jos k tome staju na sto mjesta koja vecinu ljudi ne zanima, različiti djutići, Bosanac i sl. Tko još tamo kupuje...! :rolleyes:

ima netko neku preporuku drugog prijevoznika?!

zekoslav mrkva
21.12.2007., 14:41
ja sam bila jucer u grazu , u westu i city parku, sve sam pokupovala u hm, i ima već sniženja , super je....

*cinderella*
23.12.2007., 22:18
ima netko neku preporuku drugog prijevoznika?!

i ja isla autoturistom al su mi preporucili neki ljudi dalmacijaturist (kod zrinjevca):ne zna: pa sam mislila drugi put preko njih (još nisam bila)

Bootylicious
23.12.2007., 22:22
jel ima razlike u satnici jednih i drugih?

geronimos winner
28.12.2007., 18:22
ima li netko info kada počinju ona luda sniženja?? ja čula da je počelo jučer:rolleyes: :ne zna:

strijelčica
30.12.2007., 21:24
Ja bila u petak u Ljubljani ima sniženja na pojedine artikle ali na sve ne još uvjek

Kad dobivaju proljetnu kolekciju:D