View Full Version : Minardi kupio Arrowsove bolide
Minardi je kupio pet Arrowsovih A23 bolida, a glasnogovornik momčadi je izjavio: "Dva su u dobrom stanju i mogu biti stavljeni u funkciju, a ostali su uglavnom za dijelove".
Arrows je prošle sezone imao iste Ford Cosworth motore kao i Minardi ove godine, koji tek mora osvojiti bodove ove godine, ali sada imaju Bernia Ecclestonea kao manjinskog vlasnika dionica. Arrows A23, dizajniran od strane Mike Coughlana koji je sada u McLarenu, osvojio je dva boda i bio je kompetentniji od Minadia dok u srpnju prosle godine nije dozivio svoj kraj.
"Pogledat ćemo bolid i vidjeti da li neke od ideja mogu pomoći momčadi da unaprijede naše trenutne bolide", rekao je Minardijev glasnogovornik.
Minardi ne želi reći koliko su platili za pet bolida. Tvrde samo da ih nisu kupili uz pomoć novog dioničara i dobročinitelja Bernia Ecclestonea, nego "zahvaljujući velikodušnosti jednog od njihovih nizozemskih sponzora".
""Dva su u dobrom stanju i mogu biti stavljeni u funkciju, a ostali su uglavnom za dijelove".
jel' to ona filozofija sa hrelica:
"jel to pakna za jettu?"
"ne to je od passata"
"al bi mogla stimat?"
"paa..."
"slicne su"
"pa izbusite vamo jos jednu rupu, tu malo oslifate..."
"ma, bude dobra, kol'ko ja vozim...":cool:
SETRA Samoborček
20.06.2003., 19:31
mr X kaže:
"
jel' to ona filozofija sa hrelica:
"jel to pakna za jettu?"
"ne to je od passata"
"al bi mogla stimat?"
"paa..."
"slicne su"
"pa izbusite vamo jos jednu rupu, tu malo oslifate..."
"ma, bude dobra, kol'ko ja vozim...":cool:
:jumping: :jumping:
Nego, kažite vi meni, čemu uopće
služi Minardi u cijeloj F1:confused: :confused: :confused:
Služi za razvoj inžinjera i dizajnera, mehaničara i drugih ljudi unutar timova. Nitko ne može odmah početi kao inžinjer u Ferrariju, prvo mora steći dosta iskustva i znanja!
SETRA Samoborček
20.06.2003., 21:24
Anđeo kaže:
Služi za razvoj inžinjera i dizajnera, mehaničara i drugih ljudi unutar timova. Nitko ne može odmah početi kao inžinjer u Ferrariju, prvo mora steći dosta iskustva i znanja!
Ok, a čemu onda služe arrows, jaguar, bar i slični?
SETRA Samoborček kaže:
arrows za dijelove,
jaguar za slikanje okolo sa reklamama po sebi a
BAR sluzi za frustriranje pilota i navijaca.
ukratko, jel.
mr X kaže:
BAR sluzi za frustriranje pilota i navijaca.
Sta jest, jest!
:D
SETRA Samoborček kaže:
:jumping: :jumping:
Nego, kažite vi meni, čemu uopće
služi Minardi u cijeloj F1:confused: :confused: :confused:
da popune kvotu propisanu konkord ugovorm? :-))))
SETRA Samoborček kaže:
Tko su te momčadi? Nikad čuo!
Anđeo kaže:
Nikad čuo? To su ti one momčadi koje su prošle sezone bile skoro pa bolje od tvog McLarena... :p
Vjerojatno si ipak čuo za njih... :p
FiA di Montezemolo kaže:
Nikad čuo? To su ti one momčadi koje su prošle sezone bile skoro pa bolje od tvog McLarena... :p
Vjerojatno si ipak čuo za njih... :p
Ne i dalje nisam cuo!:D Da te citiram: "...bile su skoro pa bolje..." Ja isto tako mislim da je Mclaren bio skoro pa bolji od Ferrarija prošle dvije sezone a prije toga da je 20 godina bio bolji!:B
Anđeo kaže:
Ja isto tako mislim da je Mclaren bio skoro pa bolji od Ferrarija prošle dvije sezone
Sad još to podkrijepi stvarnim činjenicama i možda ti i povjerujem... :rolleyes:
Joooj FIA stvarno ponekad znaš biti pain in the ass!
Nikad čuo? To su ti one momčadi koje su prošle sezone bile skoro pa bolje od tvog McLarena... Vjerojatno si ipak čuo za njih...
Sad još to podkrijepi stvarnim činjenicama i možda ti i povjerujem...:D
Rain Bow kaže:
Joooj FIA stvarno ponekad znaš biti pain in the ass!
Ja pain in the ass? A kaj ti Anđelu držiš štangu? Nevjerojatni ste... držite se skupa imalo ili ne imalo to smisla... sam' se držite... :p
Anđeo kaže:
U Australiji prošle sezone Irvine u Jaguaru je bio četvrti, Webber u Minardiu peti (Kimi je bio treći, Coultharda nije bilo među prvih šest. U Španjolskoj je Arrows bio šesti (Coulthard vam je bio treći, a Kimija uopće nije bilo među prvih šest). U Monacu je Arrows bio šesti (Coulthard je bio prvi, a Kimija nije bilo među prvih šest). U Velikoj Britaniji Villeneuve u BAR-u je bio četvrti, a Panis koji je isto vozio za BAR bio je peti... vašeg McLarena na toj utrci nije bilo među prvih šest. U Belgiji je Irvine u Jaguaru bio šesti (Coulthard je bio četvrti, a Kimija opet nije bilo među prvih šest). U Italiji je Irvine u Jaguaru bio treći, Panis u BAR-u šesti (ni jednog McLarenovog vozača među prvih šest). U Americi je Villeneuve u BAR-u bio šesti (Coulthard je bio treći, a Kimija opet nije bilo među prvih šest).
Sjećaš se onda tih momčadi? Jaguara, Arrowsa, BAR-a, Minardija? Bili su prošle sezone povremeno bolji od vašeg McLarena... :p
Stani malo, i ti i anđeo (Lucifer???) lupate gluposti.
Tvoja:
arrows, jaguar, bar i slični to su ti one momčadi koje su prošle sezone bile skoro pa bolje od tvog McLarena...
Glupost!!
Anđelova:
Ja isto tako mislim da je Mclaren bio skoro pa bolji od Ferrarija prošle dvije sezone...
Glupost!!
Joooj FIA stvarno ponekad znaš biti pain in the ass! - ovo te ide zato što se spuštaš na Anđelov nivo
:B
Rain Bow kaže:
Tvoja:
arrows, jaguar, bar i slični to su ti one momčadi koje su prošle sezone bile skoro pa bolje od tvog McLarena...
A ispravila sam se... i napisala "Bili su prošle sezone povremeno bolji od vašeg McLarena..."
Rain Bow kaže:
Joooj FIA stvarno ponekad znaš biti pain in the ass! - ovo te ide zato što se spuštaš na Anđelov nivo
A kad je iritantan! :cool:
Drago mi je da smo to razjasnili !
Anđeo će popizdit kad bude ovo čitao :D
Rain Bow kaže:
A nemre tak' hračkat po malim momčadima...
Rain Bow kaže:
:B
Anđeov nivo? Imaš li možda objašnjenje tog nivoa da te malo bolje razumiju svi koji ne znaju koji je to moj nivo!? ;)
FiA di Montezemolo kaže:
A nemre tak' hračkat po malim momčadima...
Ja nikada ne hračkam po malim momčadima i takvo što reči je laž. Ja hračkam po svim momčadima!
Rain Bow kaže:
Drago mi je da smo to razjasnili !
:hebemu:
Anđeo kaže:
Ja nikada ne hračkam po malim momčadima i takvo što reči je laž. Ja hračkam po svim momčadima!
Osim po McLaren Mercedesu...
Dovoljno od tebe... iz ovog tvog posta vidljiv je i tvoj nivo... :rolleyes: :p
FiA di Montezemolo kaže:
Osim po McLaren Mercedesu...
Dovoljno od tebe... iz ovog tvog posta vidljiv je i tvoj nivo... :rolleyes: :p
Pljujem i po Coulthardu a pogodi gdje on vozi!
I dalje ne kužim ovo o nivou, Rain Bow mi još nije objasnio!:D
Ma ne znam, u zadnje vrijeme tvoji postovo su sve plići i plići ali valjda tako moraš tako da te i tifoz41 može razumjeti.
Tako je a razumijevanje je najbitnije, zar ne? Mislim da moram tako pisati i da blacky razumije!:D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.